PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014

صفحه ها : 1 [2]

narges 95
06-04-2014, 10:27 PM
فرر پودر شدحالش گرفته مخصوصا توست سوم

king of spin
06-04-2014, 10:27 PM
نوش جونت جناب فرر.برو دنبال کار و زندگیت

davidbeckham
06-04-2014, 10:30 PM
ایول رافا خوب حقشو گذاشتی کف دستش:583:
فرر فکرکرده بود اینجا هم مونت کارلو هستش
ست 3 و چهار پودرش کرد
http://www.shiaupload.ir/images/87703481510878566478.jpg

king of spin
06-04-2014, 10:36 PM
فقط بلده جلو نادال شاخ شه.با اون هند شیک اخر بازیشم برام به شخصیت منفوری تبدیل شد.امیدوارم ارزوی بردن فدررو هم به خاک ببری...

Mahmood
06-04-2014, 10:37 PM
ایول رافا خوب حقشو گذاشتی کف دستش:583:
فرر فکرکرده بود اینجا هم مونت کارلو هستش
ست 3 و چهر پورش کرد
[/URL][URL="http://www.shiaupload.ir/images/87703481510878566478.jpg"]http://www.shiaupload.ir/images/87703481510878566478.jpg (http://www.shiaupload.ir/images/87703481510878566478.jpg)
آره خشایار جان خیلی چسبید ست سوم و چهارم
حیف شد کاش ست چهارم هم بیگل میشد
دیدی چقدر بعد بازی سرد برخورد کرد با رافا؟!:3t1:
آدم بی جنبه به این میگن
حالا تا قبل از بردش تو مونت کارلو بعد از باخت خیلی روی تور گرمتر برخورد میکرد

davidbeckham
06-04-2014, 10:45 PM
کلا جز نادال از بقیه تیسورهای اسپانیایی متنفرم البته از کارلوس مویا خوشم میومد از روبردو هم بدم نمیاد
ایکاش با الماگرو هم بازی میکرد تو رولند
همینطور از تمام روس ها بجز ماریا

Fakhruddin
06-04-2014, 10:52 PM
ست اول زمین سایه آفتاب بود و رافا اذیت شد ولی بعدش که شرایط مهیّا شد و رافا به خودش اومد گیم شمار رافا شروع به حرکت کرد:434: حیف شد دابل بیگل خوشمزه تر بود.خسته نباشی داوود جان:001_smile:
اینکه یه تنیسور بازی دو هیچ باخته رو دو دو کنه بمبی از روحیه میشه واسه ست پنجم.مونفیلس بیگل شد.همچین هنری فقط از ایشان بر میومد:251:

289
06-04-2014, 11:05 PM
مونفیس در نقش یک ابله تمام عیار ظاهر شد
و البته فقط حماقت از ماری بود که بازی را نتونست سه صفر ببره
به هرحال مطمئنا حتما همه دوست داشتند بازی رافا را با ماری ببینند
ماری تنیسور خوبیه و بازی بهتری را برای آماده کردن رافا برای فینال ارائه میکنه
رافا فکر میکنم خیال دلواپسان! را راحت کرد از 15 یا 16 گیم آخر بازی فقط یکی را به فرر داد
بنظرم رافا بدون دادن ست میره فینال و در طرف دیگه من شانس را 60 به 40 میدم به نوله
امیدوارم فینال خانمها هم میان ماشا و هالپ باشه

viva rafa
06-04-2014, 11:07 PM
رافا بازی رو برد ولی رافای همیشگی نیست
بی دقت
بی فکر
مثل همیشه رالی که خیلی راحت میتونه با تغییر مسیر توپ وینر کنه انقدر گیر میده به یه سمت که حریفش خیلی راحت با تغییر مسیر توپ پوینت میگیره ازش
تنها نکات مثبت بازی عمق خوب ضربات رافا و روحیه جنگندگیش بود
فکرش فکر بردن بود ولی دقت اصلا نداشت این همه ارور چه خبره
مسلما جلو اماده ترین بازیکن حال حاظر که نوله باشه این اشتباهات خیلی راحت جام رو ازش میگیره
یه جورایی نوله دیگه بازی نادال رو حفظ شده میدونه چه اشتباهاتی چه وقتایی داره کاملا اماده هست واسه جواب دادن به هر ضربه رافا
اگه رافا بخواد با همون اشتباهات همیشگی بازی کنه جلوش خیلی راحت میبازه

davidbeckham
06-04-2014, 11:15 PM
مشکل نادال فقط مربی هستش
تونی نادال نمیدونه تاکتیک یعنی چی

Paymaan
06-04-2014, 11:37 PM
اندی لهش کن / نواک نابودش کن :434:.

roger 4 ever
06-04-2014, 11:43 PM
1- قبل از بازی در همه تحلیل ها پیش بینی شده بود در صورت اینکه فرر بتونه ست اول و بگیره، شانس خوبی برای پیروزی خواهد داشت. در واقع پیروزی در ست اول رو « لحظه ی طلایی» بازی برای فرر قلمداد می کردند. در اصل درست هم به نظر می رسید. پیروزی در ست اول در این شرایط مقابل رافا برای فرر خیلی حیاتی بود. بهش رسید اما به هیچ وجه نتونست از این فرصت طلایی استفاده کنه. اینجا مونت کارلو نیست، من تعجب می کنم از فرر و تیم همراهش که چگونه هیچ «پلن بی» برای این بازی طراحی نکرده بودند. پر واضح است برای پیروزی در یک بازی 5 سته مقابل نادال اون هم روی خاک، نیاز به تنوع تاکتیکی هست.

2- « پلن A » همون چیزی بود که انتظار می رفت برای فرر. حملات عمیق متعدد به سمت بکند نادال که در ست اول به خوبی فرر موفق شد اون رو پیاده کنه. اما بازیکنی همچون نادال مطمئنا می تونه استراتژی های متفاوتی رو برای خنثی کردن برنامه های تاکتیکی حریف به کار ببنده. خیلی مشخص بود که نمی شه 3 ست از حمله به بکهند نادال بیرون آورد چون نادال مطمئنا راهی برای خروج از این وضعیت پیدا می کنه.

3- ست دوم فرر موقعیت های خیلی مناسبی داشت. هر چه قدر در تحت فشار گذاشتن بکهند نادال موفق ظاهر می شد به همون اندازه موقع تموم کردن کار روی فورهند نادال ضعیف کار می کرد. خیلی فرصت داشت در ست دوم اما با اشتباهات متعدد اون ها رو از بین برد. سر «بزنگاه» فرر در ست دوم ضعیف کار کرد. وقتی از فرصت های طلایی مقابل نادال استفاده نکنید، مطمئنا در پایان بازی پشیمان خواهید شد.

4- نادال به خوبی در ادامه بازی رو تغییر داد. به خوبی تونست رفته رفته کورت رو «پوشش» بده و با ران اروند کردن های به موقع اون ضربات فورهند خانمان سورزش رو اجرا کنه. اینجا بود که فرر نقشه ای نداشت. اعتماد به نفس نادال بیشتر شده بود، بکهند هاش کمتر ارور می داد، عمق ضربات بیش تر شده بود و فورهندها مجددا به جایگاه اصلی خودش بازگشته بود.

5- من تعجب می کنم از فرر که چرا ست دوم «خطر» نکرد. در حالی که به خوبی نشون داد می تونه روی تور بیاد خیلی کم روی تور ظاهر می شد. صد البته که شما باید در فرصت های مناسب روی تور بیایید ولی خب مادامی که برک شدید و راهی هم برای برک کردن سرو حریف پیدا نمی کنید می شه بعضی وقت ها ریسک کرد و شرایط بازی رو تغییر داد. به نظرم فرر می تونست کمی بیشتر ست دوم روی تور بیاد...

6- قبلا هم گفتم اینجا اوضاع فرق می کنه...بر کسی پوشیده نیست که رافا به نسبت سال های گذشته اینجا «راحت» نیست اما باز هم اون قدری «راحت» هست که کارش رو پیش ببره... رافا 100 نیست، اما رافای 80 هم اینجا در پاریس بلده که جام و بیرون بیاره برای خودش...

6+1 - مونفلیس اگر «بازیگر» می شد خیلی تو کارش موفق بود به نظرم. فقط هنرمندی مثل اون می تونه تو خونه ی خودش 2 ست رو برگردونه و در ست پنجم اون طوری «مسخره بازی» در بیاره...حداقل تو توان بدنی و روحی نداری، می تونی بازی رو طول بدی بکشونی به فردا...فردا یه روز دیگست و با اتفاق های دیگه...فقط ست پنجم اون بازی رو دیدم، واقعا چیزی برای گفتن نداشت...

289
06-05-2014, 12:03 AM
الان که برنامه را دیدم کمی حالگیری شد
اما ظاهرا میخوان که فینالها در شرایط مساوی باشه
اما در عوض هالپ و پتکویچ طی 24 ساعت دو مسابقه میدن از طرفی نوله و گولبیس طی سه روز دو مسابقه
فردا دو تا سمی خانمها و جمعه دوتا سمی آقایون
بازی نوله-گولبیس از اون بازیهاست که میتونه تاریخ ساز بشه و خاطره انگیز

Roger Federer#1
06-05-2014, 12:13 AM
بازی فرر نادال بازی خوبی بود ست اول و دوم پایا پا بود ولی از ست سوم اصلا فرر بهم ریخت عجیبم بهم ریخت هیچجوری جم نشد کلا رفته بود تو بحران سرویس ولی رافا هم بازی خوبی داشت با اینکه فرر رو 6-0 و 6-1 برد ولی بازم با رافا آماده فاصله داره واقعا سروهای بدی زد بیشتر سروهاشو به سختی تونست بگیره دلیل این شکست سنگین فرر هم به عقیده من بیشتر بازی بد خوده فرربود,رافا جنگندگی عالی داشت امشب ولی توپ هارو برای فرر مهیا میکرد ولی فرر نتونست ازشون استفاده کنه.
ماری هم فقط ست آخرشو دیدم که بیگل کرد ندیدم چجوری بود بازیش ولی پیش بینی میکنم حریف سختی برای رافا خواهد بود ولی برنده کسی نیست جز رافا,حالا همچی آماده فینال بزرگ بین دو تنیسور بزرگ و درمیدانی بزرگ هستش امیدوارم فینال زیبایی رو شاهد باشیم.
دوستانی که احساس میکنن حتی 1% گولبیس در مقابل نواک برندست کاملا در اشتباهن نواک بازی رو 3-0 میبره حتی راحت تر از بازی با راونیچ گولبیس تو دوتور قبلی تو خاک رس مقابل فرر نتونست یه ست بگیره راجرم اگه اون اشتباهه بچه گانه رو نمیکیرد 3-0 میبردش,گولبیس اگه تو رالی ها فاصلش باتوپ زیاد باشه به مشکل میخوره شدید اونورم با کسی داره که استاد زدن ضربات رو خطه اصلا بازی یکطرفه ایی خواهد بود این بازی ولی بازی ماری با نادال زیبا خواهد شد نادال برندست ولی نه به راحتی.

Roger Federer#1
06-05-2014, 12:28 AM
بازی نوله-گولبیس از اون بازیهاست که میتونه تاریخ ساز بشه و خاطره انگیز
هیچ تاریخ سازی در کار نیست گولبیس تنیسور خوبیه ولی در حد نواک اونم تو گرند نیست تو گرند باید تنیسور تاپی مثل راجر,ماری,نادال باشه یا یکی مثل استن(زمانی که بازیش میگیره) تا بتونه نواکو حذف کنه اگه از سال 2007 بازی های گرند نواک رو دقت کرده باشی اون زمان هم به راحتی تسلیم هرتنیسوری نمیشد از 2011 به بعد به جز اون سه نفر که گفتم استن تونست حذفش کنه اونم استن آماده که هممون دیدیم تو فینال استرالیا چه بازی با رافا انجام داد.
همینجا میگم شانس گولبیس مقابل نواک 0% هستش و فینال رولند هم بازی نواک و نادال خواهد بود (چه بازی بشه)

KING OF CLAY
06-05-2014, 09:16 AM
به نظر من نواک خیلی راحت تر از اونی که فکر میکنید میبره گولبیس رو
از این طرف هم به نطرم ماری نمیتونه نادال رو مثله فرر به دردسر بندازه
چون بازی فرر اولین محک جدی برا رافا بود پس مسلما بهتر بازی میکنه
ماری هم در دو بازی آخرش بازیش مقابل کوهلشرایبر و مونفلیس 5 سته شده این یعنی هم خستس و هم ماری همیشگی نیست
ماری حتی اگه رافا رو به دردسر بندازه نمیتونه ببره
پس صد در صد فینال رافا-نواک را شاهد خواهیم بود

KING OF CLAY
06-05-2014, 09:47 AM
خب این یعنی چی؟
بالاخره بازی ساعت چنده!!!؟؟؟؟؟

Roger Federer#1
06-05-2014, 10:43 AM
خب این یعنی چی؟
مسابقات از ساعت 2:30 بعد از ظهر به وقت ایران شروع میشه ولی اولین بازی خانومها تا قبل از ساعت 5:30 برگزار نمیشه بازی دوم هم بعد بازی اول با اختلاف 15 دقیقه ی آغاز میشه.
حالا از ساعت 2:30 تا 5:30 چه چیزی قراره برگزارشه معلوم نی یا اصلا شایدم جابه جا نوشته باشن.

PowerVu
06-05-2014, 11:55 AM
خب این یعنی چی؟

دقت بفرمایید Screenshotـی که شما از برنامه امروز مسابقات در کورت فیلیپ شاتریه گرفتید ناقص است و در تصویر شما، برگزاری دیدار مهم فینال رده‌ی دوبل ترکیبی، به عنوان نخستین مسابقه این کورت، کاملاً نادیده گرفته شده.

تصویر کامل برنامه این کورت در امروز به این شکله:

[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/08035928380203951940.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/08035928380203951940.jpg (http://www.tennis-image.com/images/08035928380203951940.jpg)

بنابراین

ابتدا دیدار فینال دوبل ترکیبی در ساعت 12 نیم‌روز به وقت فرانسه (2:30 پس از نیم‌روز ایران) برگزار خواهد شد. این مسابقه از Eurosport 2 و Eurosport 2 HD پخش خواهد شد.

سپس در ساعت 3 پس از نیم‌روز به وقت فرانسه (5:30 عصر ایران) دیدارهای نیمه‌پایانی بخش انفرادی بانوان برگزار می‌شوند.

لطفاً برای مرور زمان‌بندی و برنامه تمامی بازی‌های روز به وقت «ایران» و اطلاع از مشخصات دریافت تمامی کانال‌های پوشش دهنده، به تاپیک «پخش تلویزیونی...» مراجعه بفرمایید.

پخش تلویزیونی، اعلام برنامه و معرفی مسابقات تنیس گرند اسلم رولند گاروس 2014 French Open (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6867)

KING OF CLAY
06-05-2014, 01:11 PM
دقت بفرمایید Screenshotـی که شما از برنامه امروز مسابقات در کورت فیلیپ شاتریه گرفتید ناقص است و در تصویر شما، برگزاری دیدار مهم فینال رده‌ی دوبل ترکیبی، به عنوان نخستین مسابقه این کورت، کاملاً نادیده گرفته شده.

تصویر کامل برنامه این کورت در امروز به این شکله:

[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/08035928380203951940.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/08035928380203951940.jpg (http://www.tennis-image.com/images/08035928380203951940.jpg)

بنابراین

ابتدا دیدار فینال دوبل ترکیبی در ساعت 12 نیم‌روز به وقت فرانسه (2:30 پس از نیم‌روز ایران) برگزار خواهد شد. این مسابقه از Eurosport 2 و Eurosport 2 HD پخش خواهد شد.

سپس در ساعت 3 پس از نیم‌روز به وقت فرانسه (5:30 عصر ایران) دیدارهای نیمه‌پایانی بخش انفرادی بانوان برگزار می‌شوند.

لطفاً برای مرور زمان‌بندی و برنامه تمامی بازی‌های روز به وقت «ایران» و اطلاع از مشخصات دریافت تمامی کانال‌های پوشش دهنده، به تاپیک «پخش تلویزیونی...» مراجعه بفرمایید.

پخش تلویزیونی، اعلام برنامه و معرفی مسابقات تنیس گرند اسلم رولند گاروس 2014 French Open (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6867)

من دیشب که این اسکرین شاتو گرفتم برنامه همین شکلی بود به خاطر همین برام سوال شده بود
به هرحال بابت توضیحات مرسی

ehsann
06-05-2014, 05:23 PM
واقعا سطح قسمت خانومها این تورنمنت در حد یه مسابقات 500 امتیازی هم نیست.فقط با un های عجیب غریب پوینت رد و بدل میشه.سرویسها هم که راجع بش صحبت نشه بهتره.

davidbeckham
06-05-2014, 06:21 PM
http://www.shiaupload.ir/images/62358370626052295972.jpg

davidbeckham
06-05-2014, 06:42 PM
come on masha:655:
فقط خطاهای سرویسش رو مخ بود

http://www.shiaupload.ir/images/33179264415183567631.jpg

Ahoura
06-05-2014, 07:04 PM
همون همیشگی ... :251:

دیگه چیز جدیدی برای گفتن نیست :434: ست اول یک بازی پر اشتباه ، ست دوم یک بازی معمولی ، ست سوم لهش کن :434:
روحیه جنگندگی مریا واقعا قابل تحسینه ، خیلی سختِ در این شرایط خودتو در بازی نگه داری ، واقعا سخته !
مـریا نشون داد واقعا از نظر فیزیکی و ذهنی فوق العاده قویه ! 3 بازی پشت سر هم در ست سوم کاملا حریفاش رو مات کرد ! تنها مشکل فقط سرویس بسیار ضعیفه ، فقط یه بازی مونده ، جان مادرت خوب سرو بزن :243:
در مورد فینال به نظرم پتکو یا هالپ هر کدوم بیان کاملا 50 - 50 هست ! سرویس خیلی بده :Y2:

Paymaan
06-05-2014, 07:51 PM
من نمیفهمم این همه سر و صدا که یه بازیکن از خودش در نمیاره. اَه اَه. یه تذکر هم نمیدن. امثال ماریا و ویکا و نادال و خیلی های دیگه رو نباید بذارن بازی کنن. بعد دقیقاً هم در لحظات حساس صداشون رو از قصد بلند تر میکنن. نمونش همین نادال جلوی جوکوویچ تو رُم در پوینت های آخر.

Najmeh5576
06-05-2014, 09:52 PM
جوكو-گولبيس كي انجام ميشه؟

maryam_nm
06-05-2014, 09:52 PM
همون همیشگی ... :251:

دیگه چیز جدیدی برای گفتن نیست :434: ست اول یک بازی پر اشتباه ، ست دوم یک بازی معمولی ، ست سوم لهش کن :434:
روحیه جنگندگی مریا واقعا قابل تحسینه ، خیلی سختِ در این شرایط خودتو در بازی نگه داری ، واقعا سخته !
مـریا نشون داد واقعا از نظر فیزیکی و ذهنی فوق العاده قویه ! 3 بازی پشت سر هم در ست سوم کاملا حریفاش رو مات کرد ! تنها مشکل فقط سرویس بسیار ضعیفه ، فقط یه بازی مونده ، جان مادرت خوب سرو بزن :243:
در مورد فینال به نظرم پتکو یا هالپ هر کدوم بیان کاملا 50 - 50 هست ! سرویس خیلی بده :Y2:

ای ول ماریا :151:

KING OF CLAY
06-05-2014, 10:07 PM
جوكو-گولبيس كي انجام ميشه؟

فردا ساعت 3:30 به وقت ایران

289
06-05-2014, 10:18 PM
سوپر ماریا!
ماریا همچنان جنگنده و خوش روحیه داره ماموریت خودش را انجام میده
در سه بازی آخرش ست اول را داده و دوست بعدی را عالی گرفته
و این یعنی با روحیه ای عالی میره به دیدار هالپ
جالبه که ماریا با هالپ کمتر از سه هفته پیش در فینال مادرید روبرو شد
و عین همین سناریو تکرار شد
متن خبر

ماریا شاراپووا تنیس‌باز 27 ساله روسی، در آغاز فینال مادرید به سد محکمی برخورد، اما در ادامه مقاومت کرد و بازگشت بزرگی داشت تا سی‌ویکمین عنوان حرفه‌ای اش را ثبت کند. به گزارش بانک ورزش (http://bankvarzesh.com/)، ماریا شاراپووا در سه ست و با نتایج 6-1 2-6 3-6 از سد سیمونا هالپ رومانیایی عبور کرد تا پس از قهرمانی در زنان اشتوتگارت، دومین جام معتبر را نیز تصاحب کند. شاراپووا در این مسابقه که حدود دو ساعت به طول انجامید، 8 خطای سرویس، 22 وینر و 30 خطای ساده داشت. او از شش فرصت بریک‌پوینت در 5 مرتبه موفق نشان داد. تنیس‌باز روسی نیمه دوم فصل گذشته را به خاطر مصدومیت شانه از دست داد اما در تورنمنت‌های خاک رُس فرم خوبی از خودش نشان داده است تا یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در مسابقات آزاد فرانسه باشد. گرنداسلم فرانسه از اواخر همین ماه میلادی در شهر پاریس آغاز می‌شود. پاداش قهرمانی شاراپووا در مادرید، صعود دو پله‌ای او در جدیدترین رده‌بندی تنیس زنان است. شاراپووا از رده نهم به جایگاه هفتم جهان پیشروی خواهد کرد. در آماری دیگر، ماشا با کسب 9 عنوان قهرمانی بر روی سطح خاک رُس، همراه با وینس ویلیامز آمریکایی به سومین و موفق‌ترین تنیس‌بازان فعال در این سطح مبدل شدند. آنابل مدینا اسپانیایی و سرینا ویلیامز آمریکایی شماره یک فعلی جهان، هر کدام با کسب 10 عنوان در جایگاه نخست هستند.
سیمونا هالپ 22 ساله در پایان مسابقه از حریفش تمجید کرد: "ماریا یک بازیکن بزرگ و یک قهرمان بزرگ است. او واقعا خوب بازی کرد و من فکر می‌کنم او شایسته کسب این عنوان بود." هالپ در ادامه از تجربه بیشتر حریفش نسبت به خود سخن گفت. شاراپووا با این پیروزی، 1000 امتیاز کامل تورنمنت را از آن خود کرد و جایزه نقدی به ارزش 698 هزار و 720 یورو را به خانه برد. به این ترتیب مسابقات تنیس مادرید با قهرمانی ماریا شاراپووا از روسیه به پایان رسید.

http://bankvarzesh.com/NewsDetail.aspx?Ser_Id=3&News_Id=12368

و حالا در کمتر از سه هفته این فینال در گرند اسلم تکرار میشه

ماریا در مصاف بوشارد ست اول به مشگل برخورد بوشارد روحیه خوبی داشت
و زوایای زمین را خوب میشناخت و بسیار کم اشتباه
در عوض خطاهای سرویس ماریا واقعا روی اعصاب بود
اما به مرور ماریا بهتر و بهتر شد واقعا نمیشه گفت بوشارد افت کرد بلکه ماریا خودش شد
هالپ در سمی باهوش نشون داد اما پتکویچ واقعا جاش اینجا نبود
ظاهرا یک معجزه به پتکویچ اجازه حضور در سمی را داده بود!
و اگر این معجزه ادامه پیدا میکرد عجب فینال زشتی میشد
به هرحال بنظرم هالپ علیرغم داشتن سید 4 حریف سخت تری
نسبت به استوسور ،موگوروزا و بوشارد نیست و فقط یک اتفاق تلخ
میتونه دومین رولند را از ماریا بگیره
امیدوارم شنبه ماریا در دوست کار هالپ را تموم کنه و زیاد حرصمون نده
come on masha

amirreza gh
06-05-2014, 11:56 PM
آقا این ماریا که 2-3 بازیه بدجور تو ست اول ضعیف بازی میکنه...کلا این دوره که سرویساش خیلی ضعیفه...خطاهای دوبلش هم که رو به رو زیاد میشه...امیدوارم بازیه آخرشو مثل ستهای اول این 3 بازی، بازی نکنه و مثل ست های سومش باحال بازی کنه...کلا اول جون به لبت میکنه و بعد حسابی دلتو خنک میکنه...و واقعا از نظر روحی کارش فوق العادست.امیدوارم به چیزی که حقشه (قهرمانی) دست پیدا کنه.

ehsann
06-05-2014, 11:58 PM
من خودم از پیروزیهای ماریا لذت میبرم.اما دلیل این ستایش های بعضی از دوستان رو متوجه نمیشم.چون واقعا نکته خیلی خاصی رو در بازیش ندیدم و شاید دلیل اومدن به فینال با این سطح بازی کنار رفتن مدعی های اصلی و مصدومیت ازارنکا باشه.وگرنه واقعا دور از ذهن ماریا امسال با این سطح بازی قهرمان بشه در صورتیکه پارسال با سطحی به مراتب بهتر نایب قهرمان.

Maani
06-05-2014, 11:58 PM
هالپيا اميد مون به توئه ، خشاريار و اهورا را نااميد بفرما

Ahoura
06-06-2014, 02:27 AM
من خودم از پیروزیهای ماریا لذت میبرم.اما دلیل این ستایش های بعضی از دوستان رو متوجه نمیشم.چون واقعا نکته خیلی خاصی رو در بازیش ندیدم و شاید دلیل اومدن به فینال با این سطح بازی کنار رفتن مدعی های اصلی و مصدومیت ازارنکا باشه.وگرنه واقعا دور از ذهن ماریا امسال با این سطح بازی قهرمان بشه در صورتیکه پارسال با سطحی به مراتب بهتر نایب قهرمان.
ستایش یعنی چی ، خو بازیکنمونه در هر شرایطی باید حمایتش کنیم :434: بعدشم اینکه میتونه اینجوری بازی های باخته رو جمع و جور کنه و از هم نپاشه خودش بزرگ ترین نکتست :434: باید از نظر ذهنی خیلی قوی باشی واسه یه همچین کاری ....
ویکا رو هم پارسال توی رولند زدیم هم 2012 توی اشتوتگارت ! کلا ویکا روی خاک در مقابل مـریا بازیکن ضعیف تریه ، امسال هم بود میزدیمش :434:
به نظرم سطح امسال با پارسالش چندان متفاوت نیست ، امسال فقط کمی سرویسش دچار مشکل شده وگرنه در رالی و باقی فاکتور های بازی همون مـریای همیشگیه .
در مورد این 3 بازی آخر باید قبول کنیم امسال قرعش فوق العاده سخت شد .
فُرم همون فُرمه ولی دلیل اصلی گره خوردن 3 بازی اخرش به نظرم قرعه بسیار وحشتناکیه که امسال بهش خورده . البته پارسال هم نتایجش با امسال تفاوت چندانی نداشت در کوارتر یه ست در مقابل یانکوویچ بیگل شد ، در سمی هم یه 6-2 به ویکا باخت !
در مورد امسال هم استوسور کسی بود که 2010 اینجا فینالیست شد و در مسیر فینالیست شدنش کسایی مثل هنین ، یانکوویچ ، سرنا ویلیامز و حتی خود همین هالپ رو زد :434: . 2011 هم یو اس اپن رو برد ، این یعنی وقتی ان فایر باشه خطریه . از شانس بدِ مـریا ، تقریبا در این تورنمنت هم اوضاع خیلی مناسبی داشت پس بردنش کار آسونی نبود .
در مورد اون دختر اسپانیایی که دیگه حرفی نمیشه زد ، نتایجی که گرفت کاملا گویای همه چیز هست . وقتی یه نفر میاد سرنا رو 6-2 6-2 میزنه دیگه خودت تا اخر برو اوضاعش چجوریه :434: بازیکن بسیار خوبی بود و علی رغم اینکه نام بزرگی نداشت ولی تنیس بسیار سطح بالایی رو ارائه داد در این تورنمنت !
در مورد بوچارد هم باید بگم که امسال 10 یا 11 تا مسابقه متوالی رو در خاک برده ، همین هفته قبل هم نونبرگ رو فتح کرد اگه اشتباه نکنم ! سال قبل هم به عنوان بهترین بازیکن جوان تور معرفی شد . پس بازی کردن با یه همچین پدیده ای هم کار راحتی نبود !

هالپيا اميد مون به توئه ، خشاريار و اهورا را نااميد بفرما

من آمادم :434:
به نظرم 60-40 شانس هالپ بیشتره واسه بردن !

ehsann
06-06-2014, 04:17 AM
تمام اینهایی که فرمودید درسته.اما واقعا ماریا تو ست های اول و دوم بد بازی میکنه.بازیایی که من دیدم مشخص بود نسبت به حریفاش سرتره.شما خودت بازی دیروز رو نیگا کردی.2 بار سر ست پوینت خودش دابل داد.شاید امسال نتیجه بهتری نسبت به سال قبل بگیره.اما من فکر میکنم سال گذشته اماده تر بود.البته این نظر من هست.کلا رولند امسال یه خورده سطحش پایین بود.دلم تنگ شده واسه روزایی که رافا راجر نواک و اندی معمولا تو سمی بودند و بازیهای جذابی میدیدیم.

m_shokri
06-06-2014, 02:36 PM
سلام
بچاها
حین بازی
Djoko
با
Gulbis
وقتی دوربین منصور بهرامی رو تو تماشاچیا نشون داد
خیلی حس خوبی داد بهم
بهتراز اون اینکه گزارشگر هم سریع اسم منصور یهرامی رو اورد...
کاش ایرانیای بیشتری در تنیس دنیا داشتیم که انقدر شناخته شده باشند...

Roger Federer#1
06-06-2014, 04:15 PM
چغدر افتضاح بود ست سوم نواک اگه همین ریتم باشه باید بازم تو حسرت رولند بمونه امروزرو میبره ولی فینال با این بازی ماری با رافا هرکی بیاد برندست,مگر اینکه دوباره ریتمشو بدست بیاره

peRFect
06-06-2014, 04:51 PM
نواک خوب له ش کرد این پسره رو..ماشالا نواک..
به امید قهرمانی<3

فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk

289
06-06-2014, 04:52 PM
گولبیس واقعا عالی بود و زنگ خطر را برای نوله به صدا درآورد
گولبیس بازیکن باهوش و قدرتمندیه که میتونه رشد خوبی داشته باشه
همین ریتم را حفظ کنه امثال بردیک فدرر استن کولشرایبر سیلیچ و ... را به راحتی میبره

ehsann
خوب نواک اومد فینال.گولبیس هم خوب بازی کرد اما خیلی نوسان داشت و نتونست ثبات داشته باشه.نواک خیلی خوب نبود امروز .اما مسئله اینه همیشه بهترین بازیشو مقابل رافا انجام میده.نمیدونم چرا اینقدر جلوی رافا انگیزه پیدا میکنه.البته در صورتی که رافا بیاد فینال که 90% میاد.

289
بنظرم رافا میتونه 3-0 اندی را بزنه

king of spin
06-06-2014, 04:53 PM
خیلی این بازی مشکوک بود....شاید......

کیارش
06-06-2014, 04:59 PM
ازچه نظرمشکوک بود.!!!!!!!!!

درهرصورت مبارک نواک .نمیدونم یه ست رادادن بایدراکت شکست

کی میخواداین بچه بزرگ شه!!!!!!!!!!

king of spin
06-06-2014, 05:02 PM
ازچه نظرمشکوک بود.!!!!!!!!!

درهرصورت مبارک نواک .نمیدونم یه ست رادادن بایدراکت شکست

کی میخواداین بچه بزرگ شه!!!!!!!!!!

گولبیس خیلی افتضاح بود.به نظرم دوستیشون تو دوران نوجوانی روی نتیجه بی تاثیر نبود

KING OF CLAY
06-06-2014, 05:24 PM
همونظور که گفته بودم نواک برای شکست دادن گولبیس زیاد به دردسر نیوفتاد
اما خیلی هم خوب کار نکرد و بیشتر اشتباهات گولبیس بود که باعث بردش بود
باید دید که رافا و ماری چه جوری هستند اما به احتمال زیاد رافا میاد فینال و یک بازی فوق العاده شاهد خواهیم بود
و در آخرش قهرمانی رافا:443:

فعلا تنیسو ول کنید والیبالو دریابید
بچه ها تو برزیل غوغا کردند فعلا 1-1

KING OF CLAY
06-06-2014, 05:31 PM
خوب نواک اومد فینال.گولبیس هم خوب بازی کرد اما خیلی نوسان داشت و نتونست ثبات داشته باشه.نواک خیلی خوب نبود امروز .اما مسئله اینه همیشه بهترین بازیشو مقابل رافا انجام میده.نمیدونم چرا اینقدر جلوی رافا انگیزه پیدا میکنه.البته در صورتی که رافا بیاد فینال که 90% میاد.

خب وقتی یک بازیکن مقابل رقیب اصلیش قرار میگیره و اکثرا شانس طرف مقابل رو بیشتر بدونن انگیزه بازیکن خیلی بیشتر میشه تا علاوه بر اینکه رقیب اصلیشو برده باشه نتیجه ای برخلاف انتظارات مردم رو رقم برنه
فکر کنم دلیلش این باشه
اگه یادت باشه در زمانی که فدرر در اوج بود نادال همیشه سعی میکرد بهترین بازیشو مقابلش اون ارائه بده

KING OF CLAY
06-06-2014, 05:34 PM
چغدر افتضاح بود ست سوم نواک اگه همین ریتم باشه باید بازم تو حسرت رولند بمونه امروزرو میبره ولی فینال با این بازی ماری با رافا هرکی بیاد برندست,مگر اینکه دوباره ریتمشو بدست بیاره

نواک مطمئنا در فینال خیلی بهتر از امروز بازی میکنه
اما قهرمانیش بستگی به وضعیت رافا داره
اگه رافا خوب باشه مسلما قهرمانه ولی اگه نتونه بازی خوبی رو ارائه بده قهرمانی رو از دست میده

ehsann
06-06-2014, 05:37 PM
خب وقتی یک بازیکن مقابل رقیب اصلیش قرار میگیره و اکثرا شانس طرف مقابل رو بیشتر بدونن انگیزه بازیکن خیلی بیشتر میشه تا علاوه بر اینکه رقیب اصلیشو برده باشه نتیجه ای برخلاف انتظارات مردم رو رقم برنه
فکر کنم دلیلش این باشه
اگه یادت باشه در زمانی که فدرر در اوج بود نادال همیشه سعی میکرد بهترین بازیشو مقابلش اون ارائه بده

کاملا درسته.اما سطح بازی نواک جلوی نادال خیلی بالا میره.شما فینال us open 2011 و us open 2012 رو نیگا کن.ببین جلوی اندی چقدر متوسط بازی میکنه.جالبه واسم که جلوی نادال چطور بازیشو بی نقص میکنه.

KING OF CLAY
06-06-2014, 05:47 PM
کاملا درسته.اما سطح بازی نواک جلوی نادال خیلی بالا میره.شما فینال us open 2011 و us open 2012 رو نیگا کن.ببین جلوی اندی چقدر متوسط بازی میکنه.جالبه واسم که جلوی نادال چطور بازیشو بی نقص میکنه.

سال 2011 بهترین سال تنیس نواک بود در یو اس اوپن 2011 علاوه بر چیزایی که گفتم انگیزه تکمیل سال خوبش رو هم داشت
خب نواک میدونه اگه از تمام قدرتش استفاده نکنه میتونه ببره
اما در مقابل رافا باید عالی باشه تا بتونه ببره
سطح رافا با ماری قابل مقایسه نیست
این رو میشه از بازی امروز فهمید

289
06-06-2014, 05:51 PM

ست اول که با خاک یکسانش کرد
بنظرم دوست بعدی راحت تر میبره

KING OF CLAY
06-06-2014, 05:58 PM

با توجه به بازی دو بازیکن در این که رافا دو ست بعدی رو میبره شکی نیست
اما تو راحت تر بودنش یکمی شک دارم
ماری منتظر نمیمونه که نادال به راحتی ببره
تلاش میکنه که به دردسر بندازه رافارو
ممکنه موفق شه و حداقل یک ست رو به تایبریک بکشونه یا حداقل 7-5 ببازه

Roger Federer#1
06-06-2014, 06:25 PM
ماری خیلی سطح بایین بازی میکنه آسونترین فورهندهارو به بیرون میزنه ولی چه بازی میکنه نادال واقعا سروهاشو عالی میزنه ولی یادمون نره نادال بکهنداشو باسرعت کم میفرسته برای اندی ولی نواک مثل اندی فورهند نمیزنه نواک مقابل رافا خوب بازی میکنه چون رافا بکهند خوبی نداره و توبها به راحتی و با سرعت کم آماده میشه برای نواک امروز نادال خوبه ولی اندی بسیارضعیف بازی میکنه بااین بازی های مقتدرانه رافا بازم به نظرم شانسه قهرمانی 50/50 هستش نواک اگه 80٪ باشه باتوجه به ضعف نادال تو بکهند و قدرت نواک تو بکهند و فورهند حتی نادال 100٪ رو هم میبره این امر از سال 2011 باتوجه به آمار هد تو هدشون ثابت شده برای همین همیشه عاشق بازی این دو بودم دوستی گفتن قهرمانی نادال به آمادگیش بستگی داره ولی من میگم بلعکس نتیجه این دو به ریتم نواک بستگی داره.

KING OF CLAY
06-06-2014, 06:47 PM
ماری خیلی سطح بایین بازی میکنه آسونترین فورهندهارو به بیرون میزنه ولی چه بازی میکنه نادال واقعا سروهاشو عالی میزنه ولی یادمون نره نادال بکهنداشو باسرعت کم میفرسته برای اندی ولی نواک مثل اندی فورهند نمیزنه نواک مقابل رافا خوب بازی میکنه چون رافا بکهند خوبی نداره و توبها به راحتی و با سرعت کم آماده میشه برای نواک امروز نادال خوبه ولی اندی بسیارضعیف بازی میکنه بااین بازی های مقتدرانه رافا بازم به نظرم شانسه قهرمانی 50/50 هستش نواک اگه 80٪ باشه باتوجه به ضعف نادال تو بکهند و قدرت نواک تو بکهند و فورهند حتی نادال 100٪ رو هم میبره این امر از سال 2011 باتوجه به آمار هد تو هدشون ثابت شده برای همین همیشه عاشق بازی این دو بودم دوستی گفتن قهرمانی نادال به آمادگیش بستگی داره ولی من میگم بلعکس نتیجه این دو به ریتم نواک بستگی داره.

منظور من از آمادگی همین چیز هاست
الان تقریبا تنها ضعف رافا تو بک هنده اگه رافا آماده باشه و در بک هند ضعفی نداشته باشه شانس قهرمانیش خیلی زیاد میشه
البته نتیجه بازی بستگی به عملکرد هر دو بازیکن داره
نمیشه گفت نتیجه بازی فقط به بازی نادال بستگی داره یا فقط به ریتم نواک بستگی داره

ehsann
06-06-2014, 06:58 PM
با توجه به بازیهایی که تا الان دیدم به نظر من شانس قهرمانی رافا 80%
در مورد بکهندشم درسته ضعیفه اما تونسته عمق ضربشو بیشتر کنه.یادمه 2.3 سال پیش معمولا نزدیک سرویس باکس میخورد.الان شرایط بهتر شده و نواکم اون نواک 2011 نیست.

king of spin
06-06-2014, 07:01 PM
ماری خیلی ضعیف بود.هر چند رافا هم خوب بود ولی نباید گول بازی ضعیف اندی رو بخوریم.هیچ چیز برای فینال مشخص نیست.ولی فقط این مهمه که رافا باید از جون مایه بذاره.خیلی این بازی حیثیتیه.وقتشه که دیگه به خودش بیاد.

289
06-06-2014, 07:03 PM

خوب دقیقا اتفاق افتاد رافا با غلطک از روی اندی رد شد

Roger Federer#1
06-06-2014, 07:08 PM
این ضعفی هستش که از اول با نادال بودش نادال اگه بکهندی خوبی داشت نه عالی مثل نواک بکهندی در حد همین گولبیس تاحالا بیش از 20 گرند داشت و نواک هم کارخاصی نمیتونست در مقابلش انجام بده ولی بحث اینجاست این ویژگی رو رافا نداره و نواک داره برای همینه که نواک تو اگثر گرندها فینالیسته و به راحتی به هر تنیسوری نمیبازه.
به هر حال خوشحال مجددا تو گرند شاهد فینالیست شدن این دو تنیسور بزگ هستیم و شکی نیست یه بازی زیبایی رو انجام میدن نواک برای گرفتن اولین گرند پاریس و نادال برای حفظ امتیاز.
نادال طبق تجربه سال های بازیش وقتی دوسال پشت هم تو تور باشه بعد ویمبلی به مشکل میخوره باتوجه به آمادگی نادال امسال هم همینطور خواهد بود و امسال نادال حتما در ویمبلی بالا میاد چون به احتمال زیاد آخرین شانسه فصلش برای کسب امتیازهای گندست چون بعد اون باس 4000 امتیاز سیو کنه که واقعا تو اون مقطع از فصل برای نادال بشدت سخت خواهد بود.
به امید فینالی زیبا.

KING OF CLAY
06-06-2014, 07:10 PM
خوب دقیقا اتفاق افتاد رافا با غلطک از روی اندی رد شد

نادال خیلی خوب بود
ولی ماری با پای خودش رفت زیر غلطک

davidbeckham
06-06-2014, 07:13 PM
این ضعفی هستش که از اول با نادال بودش نادال اگه بکهندی خوبی داشت نه عالی مثل نواک بکهندی در حد همین گولبیس تاحالا بیش از 20 گرند داشت و نواک هم کارخاصی نمیتونست در مقابلش انجام بده ولی بحث اینجاست این ویژگی رو رافا نداره و نواک داره برای همینه که نواک تو اگثر گرندها فینالیسته و به راحتی به هر تنیسوری نمیبازه.
به هر حال خوشحال مجددا تو گرند شاهد فینالیست شدن این دو تنیسور بزگ هستیم و شکی نیست یه بازی زیبایی رو انجام میدن نواک برای گرفتن اولین گرند پاریس و نادال برای حفظ امتیاز.
نادال طبق تجربه سال های بازیش وقتی دوسال پشت هم تو تور باشه بعد ویمبلی به مشکل میخوره باتوجه به آمادگی نادال امسال هم همینطور خواهد بود و امسال نادال حتما در ویمبلی بالا میاد چون به احتمال زیاد آخرین شانسه فصلش برای کسب امتیازهای گندست چون بعد اون باس 4000 امتیاز سیو کنه که واقعا تو اون مقطع از فصل برای نادال بشدت سخت خواهد بود.
به امید فینالی زیبا.

ضعف بکهند و سرویس نادال بخاطر مربی بی عرضش هستش:3t1:

Roger Federer#1
06-06-2014, 07:13 PM
ماری خیلی ضعیف بود.هر چند رافا هم خوب بود ولی نباید گول بازی ضعیف اندی رو بخوریم.هیچ چیز برای فینال مشخص نیست.ولی فقط این مهمه که رافا باید از جون مایه بذاره.خیلی این بازی حیثیتیه.وقتشه که دیگه به خودش بیاد.
کاملا موافقم نباس گول بازی ضعیف اندی رو خورد نادال با توجه به 4 شکست متوالی از نواک اگه تو رولند از نواک ببازه روحیش بشدت میاد پایین و تو این فصل بردن نواک براش دیگه کمی محال میشه.
به هر حال اگه نواک نواک امروز و رافا رافای امروز باشن 3-0 پیروزی برای ناداله ولی هممون میدونیم نه نواک مثل اندی هستش نه نادال میتونه انقدر راحت مقابل نواک بازی کنه.

KING OF CLAY
06-06-2014, 07:20 PM
به امید فینالی زیبا.

درسته بک هند رافا مشکل داره و اگه خوب بود رافا میتونست افتخار بیشتری رو داشته باشه
بعد از ویمبلدون تا آخر سال نادال باید از 6220 امتیاز دفاع کنه
و نواک از5740
اختلافشون 480 امتیاز هست رافا اگه به فینال برسه حتی با از دست دادن 720 امتیاز بازم صدر
میمونه

maata
06-06-2014, 08:32 PM
:434:

Ahoura
06-07-2014, 12:15 AM
پیش بینی از Tennis.com

Richard Pagliaro, Senior Editor

ست اول مسابقه بسیار سخت است ، شاراپووا در رولند گاروس در 41 بازی که ست اول را برده در 40 بازی اش پیروز شده است ! قهرمان رولند گاروس 2012 امسال 18 پیروزی در مقابل 1 شکست در زمین های خاکی از خود به ثبت رسانده است ، یکی از ان پیروزی ها ماه گذشته در فینال مسابقات مادرید در مقابل هالپ بود . قهرمان بخش جونیور رولند گاروس 2008 می تواند یک شگفتی را خلق کند . هالپ باید اعصاب خود را کنترل کند ، ضربات عمیق بزند و بیشتر به فورهند شاراپووا حمله کند ، او نیازمند زدن ضربات مرگبار است .
شاراپووا در 3 دیدار قبلی خود پس از باختن ست اول توانست پیروزی را کسب کند ، هالپ ضربات دقیق را بهتر میزند و در زمین حرکت بهتری دارد ، اگر بتواند خونسرد باشد و ضربات زاویه دار بزند میتواند پیروز شود .
پیش بینی فرد برنده : هالپ

Ed McGrogan, Online Editor

سیمونا هالپ بدون از دست دادن ست به اولین فینال گرند اسلم خود راه پیدا کرده است اما من معتقدم اگر در طول مسیر خود یک ست را میباخت میتوانست بیشتر به او کمک کند چرا که در روز شنبه باید مقاومت بالایی از خود در زمین نشان دهد ، اگر کمی فشار را در بازی های قبلی تجربه میکرد برایش بهتر بود . او در ان سمت تور مریا شاراپووا را میبیند . قهرمان 4 گرند اسلم به سختی در بازی های قبلی پیروز شد ، پس از پیروزی 6-0 6-0 در راند سوم ، شاراپووا برای پیروزی در 3 بازی بعدیش به 3 ست نیاز داشت اما شاراپووا از تمام اون بازی های سخت و پر فشار پیروز بیرون امد ، از طرفی دیگر هالپ با دراو مناسبش بازی های بدون نقصی را انجام داد.
در مسابقه ای که شما باید ضربات متنوع و فشار و استرس را ببینید انتظار داشته باشید فرد با تجربه تر پیروز شود .
پیش بینی فرد برنده : شاراپووا

Peter Bodo, Senior Writer

سیمونا هالپ پدیده رولند گاروس امسال بوده و این پدیده بودن میتونه حریف ( شاراپووا ) رو دلسرد کنه و شرایط مناسبی رو برای ایجاد یک پیروزی بزرگ به وجود بیاره . اما باید بگویم فکر نمیکنم این دفعه جز ان دفعات به حساب بیاید . اگرچه هالپ با شایستگی فینالیست شده است ولی اکنون در مقابل بازیکنی قرار ندارد که تحت فشار توقعات میدان را خالی کند و کم بیارد . شاراپووا در دیدار قبلی خود در نهایت فشار از سد پدیده جوانِ WTA ، جنی بوشارد عبور کرد و از 3 مسابقه متوالی 3 سته پیروز بیرون امد .

Steve Tignor, Senior Writer

نهایت تلاش در مقابل نهایت راحتی !
شاراپووا در 3 دیدار پایانی پس از شکست خوردن در ست اول توانست به پیروزی برسد . او جنگنده ترین بازیکن پاریس بوده است . هالپ که همچنان هیچ ستی را نباخته مسیری راحت و آرامی را پشت سر گذاشت . این ها دقیقا همان است که در بازی آخر این دو تنیسور اتفاق افتاد . در فینال مادرید که ماه گذشته انجام شد هالپ ست اول را به آسانی 6-1 پیروز شد اما در ادامه مــریا راه درست را برای پیروزی پیدا کرد . شاراپووا در هد تو هد 3-0 پیش است و هالپ هم اولین فینال گرند اسلمش را تجربه میکند . قطعا شاراپووا در این مسابقه فووریت است اما من بازیکنی را انتخاب میکنم که در طول تورنمنت عملکرد بهتری داشته !

pasia
06-07-2014, 01:18 AM
ماشالا نواک دست این گل باز گاو باز :434: رو از رولند قطع کن دعای اقا هم پشتته

289
06-07-2014, 01:22 AM
حساسیتهای رولند و بازیهای زیباش رو به پایانه و خاطراتش میمونه
2 فینال مهم در پیشه
فینال زنان تا حدود زیادی خیالم از ماریا راحته حتی اگر ست اول را هم بده! دیگه عادت کردیم:434:
اما در مورد فینال مردان با خیال راحت و بی هیچ استرسی از بازی لذت می برم
هر دو را به یک اندازه دوست دارم و امیدوارم هرکدام شایسته تره جام بگیره
با بازیهای امروز شانس را 55 به 45 به رافا میدم

از حالا لحظه شماری میکنم برای ویمبلدون زیبا و پرهیجان
مطمئنم مسابقات بسیار قشنگی در ویمبلدون خواهیم دید
اونجا هم بدون شک شانس نوله و رافا بالاتره اما بخت اول ویمبلدون نواکه
یکی از بازیهایی که خیلی دوست دارم تو ویمبلدون انجام بشه
بازی راجر با گولبیسهhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif
امیدوارم دلپوترو هم آماده برسه
از حالا مطمئنم هم راجر و هم اندی سمی ویمبلدون را توی خونه شون میبینندhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif

king of spin
06-07-2014, 08:08 AM
این فینال با تمام فینالای قبل فرق میکنه.فقط نباید رافا زود تسلیم بشه.هر چند اینو میدونم که حرف با عمل فرق میکنه ولی باید بهش ثابت کنه که رولند مال نادال هست و بس.از 2011 تا الان خیلی تحمل شکستای رافا مقابل نواک سخت شده ولی استرالیای امسال خیلی بدتر بود چون زود شکستو قبول کرد هر چند مصدومیتش نذاشت ولی الان دیگه نباید راحت تسلیم شه.بردن رولند امسال از تمامی گرنداسلمایی که برده برام مهمتره و دارم از استرس میمیرم.برو ببینم چ کار میکنی مرد.

Sorou$h
06-07-2014, 09:43 AM
این سومین سال پیاپی است که نواک جوکوویچ و رافائل نادال در میدان رولند گاروس به مصاف هم می روند. اینبار این دو مصافی جذابتر از قبل خواهند داشت.نواک بدنبال تکمیل کردن گرند اسلمهای خود است و نادال بدنبال نهمین رولند گاروس خود است.از طرفی برنده این دیدار مرد شماره یک دنیا خواهد بود.اما در این بازی نکاتی برای موفقیت است.در زیر به نکات کلیدی بازی نگاهی میندازیم :

1 - ویژگی اصلی بازی نادال نادال همیشه بدنبال این است که با فورهندهای مرگبار خود از حریفان امتیاز بگیرد. او میداند که حریفان بدنبال این هستند که توپ را روی خط به سمت بکهند او روانه کنند و او از قبل به سمت راست خود حرکت می کند تا به جای زدن ضربه بکهند با ضربه فورهند پاسخ حریف را بدهد.

2 – فورهندهای نادال که به همه جا روانه میشود هیچ چیزی بیشتر از فورهندهای نادال که به سرتاسر زمین روانه میشود برای او در طول بازی امتیاز آور نیست.این زمین (خاک رس) زمینی است که مرد اسپانیائی بیشتر وینرها را دارد و با دست چپ خود با کمترین اشتباه فورهندهای ویران کننده را روانه زمین حریف می کند.او سعی می کند با بکهند خود بیشتر توپ را به نقطه مورد نظر بفرستد تا حریف را وادار به شکلی از بازی کند که مطابق میلش است و بعد با فورهند خود او را در تگنا قرار دهد.

3 – نکته اصلی بازی جوکوویچ جوکوویچ اصولا در زمین در خط بیس لاین قرار می گیرد و سعی می کند با بکهند خود توپ را روی خط فرود آورد و همچنین توپ را به زوایای مختلف زمین هدایت کند.جائی نواک مقابل نادال بشدت موفق است که بتواند با بکهندش توپ را به روی خط فرود اورد و نادال را مجبور کند به جای زدن ضربه فورهند از بکهندش استفاده کند. این یک کابوس برای نادال خواهد بود .نواک بیشتر از هر حریف دیگه ای مقابل نادال بازی تهاجمی از خود نشان میدهد.در فینال میامی بازیکن صرب همه پنج بکهندی را که موفق به کسب امتیاز شد(وینر) را با زدن بکهند به سمت فورهند نادال بدست اورد.

4 – به بکهند نادال زیاد گیر ندید نادال یک فورهند زن حرفه ای است و در بکهند زدن زیاد موفق نیست.با اینکه بکهند نادال به خوبی بکهند نواک نیست ، اما تنها استفاده از این سلاح هم کارساز نیست. در فینال رولند گاروس در سال 2012 ، جوکوویچ بیشتر از هر موقعی تاکید روی بازی روی بکهند نادال داشت ، در حالیکه باید سعی میکرد ضرباتی متفاوت به توپ بزند .در امتیاز 15.15 در اولین گیم بازی در ست چهارم ، این دو رالی با 44 ضربه به توپ داشتند که طولانی ترین رالی تورنمنت بود.نواک ، نادال را مجبور کرد که 16 بکهند و 6 فورهند بزند ، از جمله اینکه نه ضربه از 10 ضربه آخر روی بکهندش بود.نواک با اینکار شاید به نوعی خود را از بازی خارج کرد ، چون نادال تنها 23 بکهند اشتباه زد ، در حالیکه نواک 37 بکهند اشتباه داشت.در چهار گیم بعدی نادال 29 بکهند زد و یک اشتباه هم نداشت.جوکویچ باید روی بکهند نادال تمرکز کند اما نه به صورتی که از فورهند قافل بماند ، بلکه به عنوان سلاحی برای استفاده از فورهند خود از ان استفاده کند.

5 – تمام کردن با فورهند جوکوویچ نیاز دارد که با بکهند خود فضای لازمه رو برای استاده از فورهند پیدا کند.وقتی نواک در مسترز رم نادال را شکست داد ، این بازیکن صرب 46 وینر مقابل نادال داشت ، که 18 عدد ان از ضربات فورهند خود بدست آمده بود.این شاید یکی از بهترین نمایشهای نواک در زدن ضربات فورهند مخصوصا مقابل نادال بود.

6 – کمتر کردن رالیها نادال بیشتر دوست دارد بازی را به رالی بکشاند تا فرصت را برای زدن ضربه مورد نظر خود پیدا کند.بنابراین نواک بهتر است با تعداد ضربات کمتری امتیاز مورد نظر خود را بدست آورد.در مسترز رم ، نواک 49 امتیاز خود را از امتیازاتی بدست آورد که توپهای رد و بدل شده به 5 ضربه نرسید.

7 – سرویس نادال آیا باید نادال از ریترنهای بکهند نواک دور بماند ؟ در فینال مونته کارلو در سال 2013 جوکوویچ نادال را در دو ست با امتیازهای 6.3 و 6.1 شکست داد.او در این بازی تمام سرویسهای خود را به سمت فورهند نواک روانه کرد.نواک در این بازی یک مورد هم در اولین سرویسهای نادال در طول بازی با بکهند خود ضربه به توپ نزد.از اونجائیکه نواک بهترین بکهند ریترن دنیا را دارد ، نادال قطعا باید تمرکز خود را بیشتر روی جهت مخالف داشته باشد.

8 – سرویس جوکوویچ جوکوویچ باید تا حدی که ممکن است از تاکتیک سرویس و والی استفاده کند.در فینال میامی امسال ، جوکوویچ به فورهند ریترن نادال هم در ست اول و هم در ست دوم حمله کرد .در کل بازی ، نادال 22 ریترن فورهند داشت و تنها سه امتیاز از آنها را برنده شد.7 عدد از این ریترنها هم به خطا رفت.این بدین معنی است که نواک با استراتژی مناسب از محل سرویس به اندزه کافی امتیاز بدست آورد.

9 – جوکوویچ در بازیهای آخرش مقابل نادال تا جائیکه میتوانست به سمت تور می امد و باید از این موقعیت در بازی یکشنبه بیشتر از قبل استفاده کند.در دو بازی آخر این دو ، نواک 66 درصد در رم و 87 درصد در میامی با تمرکز کردن به بکهند نادال و سپس حرکت به سمت تور بدست آورد.نواک باید طوری به فورهند نادال حمله کند که اجازه زدن ضربات مرگبارش را به او ندهد.

پیش بینی : جوکوویچ در 4 ست برنده میشود در سالهای متمادی که نادال رولند گاروس را فتح کرده است ، او با اعتماد بنفسی کامل که از بردن مونته کارلو ، بارسلونا ، مادرید و رم بدست آمده است پای به فرانسه گذاشته . این موضوع امسال متفاوت است.او در مونته کارلو به فرر و در بارسلونا به آلماگرو باخته و در مادرید در فینال مقابل نیشیگوری بازنده بازی بود که کمر بازیکن ژاپنی دچار مشکل شد و او در رم هم مقابل جوکوویچ شکست خورد.این موضوع را هم باید در نظر گرفت که نواک در مادرید به خاطر مصدومیت حضور نداشته و شاید بدین صورت فرصتی برای استراحت بیشتر داشته است. نواک با تمام وجود بدنبال بدست اوردن این عنوان است و میخواهد دوباره مرد شماره یک دنیا لقب بگیرد .او میخواهد گرند اسلمهایش را کامل کند و با توجه به انگیزه های او من شانس را به جوکوویچ میدهم.در بازی که نواک در چهار ست پیروز میدان خواهد شد.

نویسنده مطلب : Craig O'Shannessy منبع : atpworldtour.com

(ترجمه توسط مهدی عزیز)

[/URL][URL="http://tennis-image.com/images/42770862851457843170.jpg"]http://tennis-image.com/images/42770862851457843170.jpg (http://tennis-image.com/images/42770862851457843170.jpg)

roli
06-07-2014, 12:56 PM
به نظرم بازیه فردا بحث فقط یه گرند نیست، بحث آینده تنیس نادال هست. اگه این فینالو ببازه دیگه قضیه این دو نفر شبیه نادال-فدرر میشه که معمولاً فدرر از نظر روحی از پیش باختست. نادال فعلاً هنوز Best of Five از نواک نباخته( منظورم رو خاک) همین از نظر روحی یه نقطه قوت واسش هست اگه اینجا ببازه دیگه تمام.
پیش بینیه خودم اینه همونطور که قبلاً گفتم اگه این بازی 5 سته بشه نادال برندست ولی تو 3 یا 4 ست نواک برندست.

MRF
06-07-2014, 01:06 PM
نادال فعلاً هنوز ]Best of Fivet] از نواک نباخته همین از نظر روحی یه نقطه قوت واسش هست اگه اینجا ببازه دیگه تمام.

منظورتون ازين جمله اينه كه تا حالا نادال تو ٥ ست به نوله نباخته ؟

roli
06-07-2014, 01:26 PM
نه منظورم رو خاک بود وگرنه نواک تو فینال استرالیا 2012 ، ویمبلدون 2011، یو اس اپن 2011 نادالو شکست داد. تو فینال استرالیا 2012 ،نواک 3-2 برد.

davidbeckham
06-07-2014, 02:24 PM
http://www.shiaupload.ir/images/57746784190197129931.jpg

zhako
06-07-2014, 02:26 PM
احتمال باخت نادال بیشتره.چون این بازی بیشتربه روحیه برمیگرده.بخصوص ست اول.امیدوارم نواک برنده بشه

dalamber
06-07-2014, 02:36 PM
حساسیتهای رولند و بازیهای زیباش رو به پایانه و خاطراتش میمونه
2 فینال مهم در پیشه
فینال زنان تا حدود زیادی خیالم از ماریا راحته حتی اگر ست اول را هم بده! دیگه عادت کردیم:434:
اما در مورد فینال مردان با خیال راحت و بی هیچ استرسی از بازی لذت می برم
هر دو را به یک اندازه دوست دارم و امیدوارم هرکدام شایسته تره جام بگیره
با بازیهای امروز شانس را 55 به 45 به رافا میدم

از حالا لحظه شماری میکنم برای ویمبلدون زیبا و پرهیجان
مطمئنم مسابقات بسیار قشنگی در ویمبلدون خواهیم دید
اونجا هم بدون شک شانس نوله و رافا بالاتره اما بخت اول ویمبلدون نواکه
یکی از بازیهایی که خیلی دوست دارم تو ویمبلدون انجام بشه
بازی راجر با گولبیسهhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif
امیدوارم دلپوترو هم آماده برسه
از حالا مطمئنم هم راجر و هم اندی سمی ویمبلدون را توی خونه شون میبینندhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif
تا حالا چیزی در مورد عدم قطعیت شنیدی؟ اگه نه برو بشنو اگه اره کل پست هایی که تا به امروز زدی دوزار نمی ارزه:583:

289
06-07-2014, 02:48 PM
پیش بینی از Tennis.com

Richard Pagliaro, Senior Editor

ست اول مسابقه بسیار سخت است ، شاراپووا در رولند گاروس در 41 بازی که ست اول را برده در 40 بازی اش پیروز شده است ! قهرمان رولند گاروس 2012 امسال 18 پیروزی در مقابل 1 شکست در زمین های خاکی از خود به ثبت رسانده است ، یکی از ان پیروزی ها ماه گذشته در فینال مسابقات مادرید در مقابل هالپ بود . قهرمان بخش جونیور رولند گاروس 2008 می تواند یک شگفتی را خلق کند . هالپ باید اعصاب خود را کنترل کند ، ضربات عمیق بزند و بیشتر به فورهند شاراپووا حمله کند ، او نیازمند زدن ضربات مرگبار است .
شاراپووا در 3 دیدار قبلی خود پس از باختن ست اول توانست پیروزی را کسب کند ، هالپ ضربات دقیق را بهتر میزند و در زمین حرکت بهتری دارد ، اگر بتواند خونسرد باشد و ضربات زاویه دار بزند میتواند پیروز شود .

Ed McGrogan, Online Editor

سیمونا هالپ بدون از دست دادن ست به اولین فینال گرند اسلم خود راه پیدا کرده است اما من معتقدم اگر در طول مسیر خود یک ست را میباخت میتوانست بیشتر به او کمک کند چرا که در روز شنبه باید مقاومت بالایی از خود در زمین نشان دهد ، اگر کمی فشار را در بازی های قبلی تجربه میکرد برایش بهتر بود . او در ان سمت تور مریا شاراپووا را میبیند . قهرمان 4 گرند اسلم به سختی در بازی های قبلی پیروز شد ، پس از پیروزی 6-0 6-0 در راند سوم ، شاراپووا برای پیروزی در 3 بازی بعدیش به 3 ست نیاز داشت اما شاراپووا از تمام اون بازی های سخت و پر فشار پیروز بیرون امد ، از طرفی دیگر هالپ با دراو مناسبش بازی های بدون نقصی را انجام داد.
در مسابقه ای که شما باید ضربات متنوع و فشار و استرس را ببینید انتظار داشته باشید فرد با تجربه تر پیروز شود .

Peter Bodo, Senior Writer

سیمونا هالپ پدیده رولند گاروس امسال بوده و این پدیده بودن میتونه حریف ( شاراپووا ) رو دلسرد کنه و شرایط مناسبی رو برای ایجاد یک پیروزی بزرگ به وجود بیاره . اما باید بگویم فکر نمیکنم این دفعه جز ان دفعات به حساب بیاید . اگرچه هالپ با شایستگی فینالیست شده است ولی اکنون در مقابل بازیکنی قرار ندارد که تحت فشار توقعات میدان را خالی کند و کم بیارد . شاراپووا در دیدار قبلی خود در نهایت فشار از سد پدیده جوانِ WTA ، جنی بوشارد عبور کرد و از 3 مسابقه متوالی 3 سته پیروز بیرون امد .

Steve Tignor, Senior Writer

نهایت تلاش در مقابل نهایت راحتی !
شاراپووا در 3 دیدار پایانی پس از شکست خوردن در ست اول توانست به پیروزی برسد . او جنگنده ترین بازیکن پاریس بوده است . هالپ که همچنان هیچ ستی را نباخته مسیری راحت و آرامی را پشت سر گذاشت . این ها دقیقا همان است که در بازی آخر این دو تنیسور اتفاق افتاد . در فینال مادرید که ماه گذشته انجام شد هالپ ست اول را به آسانی 6-1 پیروز شد اما در ادامه مــریا راه درست را برای پیروزی پیدا کرد . شاراپووا در هد تو هد 3-0 پیش است و هالپ هم اولین فینال گرند اسلمش را تجربه میکند . قطعا شاراپووا در این مسابقه فووریت است اما من بازیکنی را انتخاب میکنم که در طول تورنمنت عملکرد بهتری داشته !

این سومین سال پیاپی است که نواک جوکوویچ و رافائل نادال در میدان رولند گاروس به مصاف هم می روند. اینبار این دو مصافی جذابتر از قبل خواهند داشت.نواک بدنبال تکمیل کردن گرند اسلمهای خود است و نادال بدنبال نهمین رولند گاروس خود است.از طرفی برنده این دیدار مرد شماره یک دنیا خواهد بود.اما در این بازی نکاتی برای موفقیت است.در زیر به نکات کلیدی بازی نگاهی میندازیم :

1 - ویژگی اصلی بازی نادال نادال همیشه بدنبال این است که با فورهندهای مرگبار خود از حریفان امتیاز بگیرد. او میداند که حریفان بدنبال این هستند که توپ را روی خط به سمت بکهند او روانه کنند و او از قبل به سمت راست خود حرکت می کند تا به جای زدن ضربه بکهند با ضربه فورهند پاسخ حریف را بدهد.

2 – فورهندهای نادال که به همه جا روانه میشود هیچ چیزی بیشتر از فورهندهای نادال که به سرتاسر زمین روانه میشود برای او در طول بازی امتیاز آور نیست.این زمین (خاک رس) زمینی است که مرد اسپانیائی بیشتر وینرها را دارد و با دست چپ خود با کمترین اشتباه فورهندهای ویران کننده را روانه زمین حریف می کند.او سعی می کند با بکهند خود بیشتر توپ را به نقطه مورد نظر بفرستد تا حریف را وادار به شکلی از بازی کند که مطابق میلش است و بعد با فورهند خود او را در تگنا قرار دهد.

3 – نکته اصلی بازی جوکوویچ جوکوویچ اصولا در زمین در خط بیس لاین قرار می گیرد و سعی می کند با بکهند خود توپ را روی خط فرود آورد و همچنین توپ را به زوایای مختلف زمین هدایت کند.جائی نواک مقابل نادال بشدت موفق است که بتواند با بکهندش توپ را به روی خط فرود اورد و نادال را مجبور کند به جای زدن ضربه فورهند از بکهندش استفاده کند. این یک کابوس برای نادال خواهد بود .نواک بیشتر از هر حریف دیگه ای مقابل نادال بازی تهاجمی از خود نشان میدهد.در فینال میامی بازیکن صرب همه پنج بکهندی را که موفق به کسب امتیاز شد(وینر) را با زدن بکهند به سمت فورهند نادال بدست اورد.

4 – به بکهند نادال زیاد گیر ندید نادال یک فورهند زن حرفه ای است و در بکهند زدن زیاد موفق نیست.با اینکه بکهند نادال به خوبی بکهند نواک نیست ، اما تنها استفاده از این سلاح هم کارساز نیست. در فینال رولند گاروس در سال 2012 ، جوکوویچ بیشتر از هر موقعی تاکید روی بازی روی بکهند نادال داشت ، در حالیکه باید سعی میکرد ضرباتی متفاوت به توپ بزند .در امتیاز 15.15 در اولین گیم بازی در ست چهارم ، این دو رالی با 44 ضربه به توپ داشتند که طولانی ترین رالی تورنمنت بود.نواک ، نادال را مجبور کرد که 16 بکهند و 6 فورهند بزند ، از جمله اینکه نه ضربه از 10 ضربه آخر روی بکهندش بود.نواک با اینکار شاید به نوعی خود را از بازی خارج کرد ، چون نادال تنها 23 بکهند اشتباه زد ، در حالیکه نواک 37 بکهند اشتباه داشت.در چهار گیم بعدی نادال 29 بکهند زد و یک اشتباه هم نداشت.جوکویچ باید روی بکهند نادال تمرکز کند اما نه به صورتی که از فورهند قافل بماند ، بلکه به عنوان سلاحی برای استفاده از فورهند خود از ان استفاده کند.

5 – تمام کردن با فورهند جوکوویچ نیاز دارد که با بکهند خود فضای لازمه رو برای استاده از فورهند پیدا کند.وقتی نواک در مسترز رم نادال را شکست داد ، این بازیکن صرب 46 وینر مقابل نادال داشت ، که 18 عدد ان از ضربات فورهند خود بدست آمده بود.این شاید یکی از بهترین نمایشهای نواک در زدن ضربات فورهند مخصوصا مقابل نادال بود.

6 – کمتر کردن رالیها نادال بیشتر دوست دارد بازی را به رالی بکشاند تا فرصت را برای زدن ضربه مورد نظر خود پیدا کند.بنابراین نواک بهتر است با تعداد ضربات کمتری امتیاز مورد نظر خود را بدست آورد.در مسترز رم ، نواک 49 امتیاز خود را از امتیازاتی بدست آورد که توپهای رد و بدل شده به 5 ضربه نرسید.

7 – سرویس نادال آیا باید نادال از ریترنهای بکهند نواک دور بماند ؟ در فینال مونته کارلو در سال 2013 جوکوویچ نادال را در دو ست با امتیازهای 6.3 و 6.1 شکست داد.او در این بازی تمام سرویسهای خود را به سمت فورهند نواک روانه کرد.نواک در این بازی یک مورد هم در اولین سرویسهای نادال در طول بازی با بکهند خود ضربه به توپ نزد.از اونجائیکه نواک بهترین بکهند ریترن دنیا را دارد ، نادال قطعا باید تمرکز خود را بیشتر روی جهت مخالف داشته باشد.

8 – سرویس جوکوویچ جوکوویچ باید تا حدی که ممکن است از تاکتیک سرویس و والی استفاده کند.در فینال میامی امسال ، جوکوویچ به فورهند ریترن نادال هم در ست اول و هم در ست دوم حمله کرد .در کل بازی ، نادال 22 ریترن فورهند داشت و تنها سه امتیاز از آنها را برنده شد.7 عدد از این ریترنها هم به خطا رفت.این بدین معنی است که نواک با استراتژی مناسب از محل سرویس به اندزه کافی امتیاز بدست آورد.

9 – جوکوویچ در بازیهای آخرش مقابل نادال تا جائیکه میتوانست به سمت تور می امد و باید از این موقعیت در بازی یکشنبه بیشتر از قبل استفاده کند.در دو بازی آخر این دو ، نواک 66 درصد در رم و 87 درصد در میامی با تمرکز کردن به بکهند نادال و سپس حرکت به سمت تور بدست آورد.نواک باید طوری به فورهند نادال حمله کند که اجازه زدن ضربات مرگبارش را به او ندهد.

پیش بینی : جوکوویچ در 4 ست برنده میشود در سالهای متمادی که نادال رولند گاروس را فتح کرده است ، او با اعتماد بنفسی کامل که از بردن مونته کارلو ، بارسلونا ، مادرید و رم بدست آمده است پای به فرانسه گذاشته . این موضوع امسال متفاوت است.او در مونته کارلو به فرر و در بارسلونا به آلماگرو باخته و در مادرید در فینال مقابل نیشیگوری بازنده بازی بود که کمر بازیکن ژاپنی دچار مشکل شد و او در رم هم مقابل جوکوویچ شکست خورد.این موضوع را هم باید در نظر گرفت که نواک در مادرید به خاطر مصدومیت حضور نداشته و شاید بدین صورت فرصتی برای استراحت بیشتر داشته است. نواک با تمام وجود بدنبال بدست اوردن این عنوان است و میخواهد دوباره مرد شماره یک دنیا لقب بگیرد .او میخواهد گرند اسلمهایش را کامل کند و با توجه به انگیزه های او من شانس را به جوکوویچ میدهم.در بازی که نواک در چهار ست پیروز میدان خواهد شد.

نویسنده مطلب : Craig O'Shannessy منبع : atpworldtour.com

(ترجمه توسط مهدی عزیز)

http://tennis-image.com/images/42770862851457843170.jpg (http://tennis-image.com/images/42770862851457843170.jpg)

بابت این ترجمه و تحلیلها بی نهایت سپاسگزارم:583::441:
سواد تنیس بنده انصافا همون دوزاره بیشتر علاقمندم و بعضی اوقات
از روی احساس و علاقه یک چیزی مینویسم:160:
امیدوارم اینقدر سطح تاپیک بالا بره و پر بشه از مطالب و تحلیلهای فنی
که من دیگه غلاف کنم:434:

Rafaello
06-07-2014, 04:33 PM
در سایتهای معتبر شرط بندی, دیروز احتمال برد رافا و نواک یکسان و هر دو 1.90 بود

امروز شرایط کمی به سود رافا تغییر کرده, اکنون ضریب برد رافا 1.86 و نواک 1.95 است

289
06-07-2014, 05:11 PM
بارک ا...:866:
شاراپووا واقعا خوب خودش را جمع کرد بعد از اون دو گیم اول و دو گیمی که 5-2 را با 5-4 عوض کرد
البته نگرانم ریتمش بهم نخوره:443:چون عادت کرده بود ست اول را بده و دو ست بعدی را بگیره:434:
راستی این اولین ستی بود که هالپ توی رولند امسال باخت و اینهم ضربه بدیه براش
به هرحال به نظرم این سخت ترین حریف ماشا در رولند 2014 نبوده و ماشا اگر اتفاق عجیبی نیفته
ست دوم را هم می بره و دومین رولند را هم به خانه می بره

alternative_70
06-07-2014, 07:16 PM
اقا جریان چیه نوله یه عکس گذاشته توی فیس بوکش داره با بوریس شطرنج بازی میکنه ... دست راستشو بسته !!!!!!!!!!!!!!
چه قدر خوش شانس این نادال خداااااااا!!!!!!!!!

289
06-07-2014, 07:16 PM
ماریا راضیم ازت
حلالت باشه
هالپ هم عالی عالی بود و میتونست قهرمان شه
ماریا و هالپ هر دو با تمام قدرت برای این قهرمانی جنگیدند
تبریک به هردو و طرفدارانشون

Mehdi.A
06-07-2014, 07:19 PM
تبریک به هواداران شاراپووا. واقعآ شایسته این قهرمانی بود. کاملآ با فکر و تاکتیکی کار کرد و به موقع ضربه ای که باید رو زد. امیدوارم هالپ هم از این بازی درس بگیره و یه کم با فکر تر بازی کنه. اگر بتونه فرم اخیرش رو حفظ کنه به نفع تنیس بانوان هست. بالاخره یکی در کنار شاراپووا و سرنا و ویکا باشه که بازی ها رو جذاب کنند. امیدوارم در سمت مقابل هم یه کم توجه بهش بیشتر بشه. الآن میزان تبلیغ و توجهی که به هالپ هست به مراتب از امثال ووزنیاکی، بوشارد و حتی ارانی کمتره.

پی نوشت: یعنی خاک تو سر رای اسپورت. وسط چمپونشیپ پوینت زدند پلی آف فوتبال سری بی ایتالیا رو نشون دادند.

manoochehr1984
06-07-2014, 07:30 PM
قهرمانی ماریا رو تبریک میگم واقعا شایستش بود :583: :583: :583:

davidbeckham
06-07-2014, 07:46 PM
تبریک میگم:866:
come on masha
http://www.shiaupload.ir/images/99246130140841794532.jpg

Pouya
06-07-2014, 07:49 PM
مرسی ماریا.:655::396: باز هم جنگندگی رو در تنیس زنان معنا کرد.:441::434:

تبریک به طرفداران واقعی مثل خشایار عزیز:583: و خودم.:D و در ادامه دوست داران و ذوب شدگانی چون نازنین 7 تپه ای و سایر حامیان.:583:

Ahoura
06-07-2014, 07:55 PM
http://www.tennis-image.com/images/55881368406759392724.jpg (http://www.tennis-image.com/images/55881368406759392724.jpg)

بازی برده رو باختیم ، بازی باخته رو بردیم ......
واقعا قهرمانی به یاد ماندنی بود ، در 4 بازی آخر تا یک قدمی شکست پیش رفت مـریا اما نشون داد یه قهرمان بزرگ چه فرقی با باقی بازیکنان تور داره !
اتفاقات زیادی در طول این مسیر افتاد ، با این قهرمانی رکورد های زیادی برای مـریا تغییر کرد ولی از اونجایی که حال زدن پست طولانی ندارم دیگه چیزی در این باره نمیگم :434:
فقط یه خسته نباشید به مـریا که واقعا برای قهرمانی جنگید و همچنین به تیمش که خیلی خوب تونستن باهاش کار کنند .
فعلا دیگه تا یو اس اپن باهاش کار ندارم ، هرچی خواست ببازه :655::396:

KING OF CLAY
06-07-2014, 08:09 PM
ما که ست اول و دومو ندیدم ولی ست سوم واقعا شاراپووا خوب بازی کرد
واقعا حقش بود رولاند گاروس امسال خیلی زحمت کشید
بازی های اول که مقتدرانه برد این دو سه تا بازی آخر هم بازگشت های عالی داشت
خلاصه اینکه عالی بود و حقش بود

بزرگترین رکوردی که ماریا شکست این بود که ست اول رو برد:434:

فقط یک سوال
الان ماریا میره رتبه چندم؟
سیستم امتیازدهی wta شبیه atp هست؟
اگه همون باشه فکر کنم باید بره رتبه 4یا5

پ.ن1:سرود ملی روسیه چقدر طولانی بود!!!
پ.ن2:فردا این موقع ایشالا رافا داره قهرمانیشو جشن میگیره

Meysam94
06-07-2014, 08:12 PM
زنده باد ماریا زنده باد :655:

خسته نباشی ماریا خیلی خوب جنگیدی و روحیتو از دست ندادی :583:

تبریک به همه طرفدارای ماریا :583:

http://www.tennis-image.com/images/99966473801189592485.png

Ahoura
06-07-2014, 08:24 PM
فقط یک سوال
الان ماریا میره رتبه چندم؟
سیستم امتیازدهی wta شبیه atp هست؟
اگه همون باشه فکر کنم باید بره رتبه 4یا5

بله سیستم رنکینگ همونه :434:
میاد 5

narges 95
06-07-2014, 08:39 PM
بااینکه طرفدار شاراپووام ولی دوست داشتم هر کسی که حقشه بازی رو ببره. تبریک به خودم وهمه ی طرفدارای ماریاالبته اینو بگم همیشه شانش باهات نیست ماریا

Mehdiii
06-07-2014, 08:43 PM
منم قهرمانی ماشا رو به طرفداراش تبریک میگم کلاً قهرمانی شاراپووا برای wta اتفاق خوبیه هم از نظر افزایش اعتبار و هم مسائل مادی و هم افزایش جذابیت و خیلی چیزهای دیگه که خودتون میدونید .
چقدر سیمونا آخر بازی خوب صحبت کرد با اینکه معلوم بود انگلیسی خوب بلد نیست ولی حرفهاش خیلی به دلم نشست یکم احساساتی شدم :240:. آخرین باری که یادمه از صحبت های ماری بعد از فینال ویمبی 2012 متاثر شده بودم .
یه سوال از اونایی که wta رو خیلی وقته دنبال میکنند : همیشه اینقدر هولد کردن سرویس گیم برای تنیسورا سخت بوده ؟ با اینکه میدونم تو خاک رس سرویس کمی افت میکنه ولی به هر حال خیلی عجیبه که مثلا ماریا قهرمان شد در حالی که از هولد کردن دو سرویس گیم متوالی عاجز بود .

mspayam
06-07-2014, 09:09 PM
درود به شرف شاراپوا که با این پیروزی شایستگی های خودش رو بار دیگه به همه ثابت کرد و نشون داد که برخلاف یکی از مطالبی که توی این فوروم در موردش گفته بودن، هنوز هم از بخت های اصلی بردن گرند اسلم ها به حساب میاد.
هالپ با رسیدن به فینال این تورنمنت (که در سال قبل توی راند اولش شکست خورده بود) به رتبه ی سوم رسید و شاراپووا پس را رادونسکا به رتبه ی پنجم رسید.

289
06-07-2014, 09:12 PM
بارک ا...:866:
شاراپووا واقعا خوب خودش را جمع کرد بعد از اون دو گیم اول و دو گیمی که 5-2 را با 5-4 عوض کرد
البته نگرانم ریتمش بهم نخوره:443:چون عادت کرده بود ست اول را بده و دو ست بعدی را بگیره:434:
راستی این اولین ستی بود که هالپ توی رولند امسال باخت و اینهم ضربه بدیه براش
به هرحال به نظرم این سخت ترین حریف ماشا در رولند 2014 نبوده و ماشا اگر اتفاق عجیبی نیفته
ست دوم را هم می بره و دومین رولند را هم به خانه می بره

ماریا راضیم ازت
حلالت باشه
هالپ هم عالی عالی بود و میتونست قهرمان شه
ماریا و هالپ هر دو با تمام قدرت برای این قهرمانی جنگیدند

بنظرم باید حرفم را پس بگیرم
هالپ بدون شک با روحیه عالی و جنگندگی مثال زدنی قدرتمندترین حریف ماریا
در تورنمنت بود.هالپ هر چند که با قرعه مناسب و شرایط همواری به فینال رسید
(درست برخلاف ماریا) و به همین دلیل بدون ست باخته هم به فینال رسید اما با
مبارزه پایانیش ثابت کرد لایق رسیدن به فینال بود و اگر نبود جنگندگی تجربه
و روحیه مثالزدنی ماریا میتونست بازی را به نفع خودش برگردونه
در فینال شاهد لحظات و رالیهای طولانی و پرهیجانی بودیم و دیدیم که هالپ
در رالی شانه به شانه ماریا میومد
بخاطر داشته باشیم هالپ 20cm قد کمتر و تجربه ای حدود 5 سال کمتر از ماریا داشت
آینده تنیس زنان مسلما امثال هالپ موگوروزا بوچارد کویتوا و استیونس خواهند بود
و نه امثال لی نا ارانی رادوانسکا
امیدوارم ماریا فرم و اشتهای خودش را برای دومین ویمبلدون حفظ کنه

maata
06-07-2014, 09:30 PM
Wimbledon 2004
Us Open 2006
Australian Open 2008
Roland Garros 2012
Roland Garros 2014
The years EVEN always bring GOOD to Maria

sahand
06-07-2014, 09:46 PM
بعد از چند ماه دارم پست میدم.خیلی بخاطر این قهرمانی خوشحال شدم خیلی چسبید:866:همچنین به همه دوستدارانش به خصوص اهورای عزیز و عمو پویای گل تبریک میگم:655:
مرسی ماشا:866::655:

slice
06-07-2014, 09:47 PM
به نظرم بازیه فردا بحث فقط یه گرند نیست، بحث آینده تنیس نادال هست. اگه این فینالو ببازه دیگه قضیه این دو نفر شبیه نادال-فدرر میشه که معمولاً فدرر از نظر روحی از پیش باختست. نادال فعلاً هنوز Best of Five از نواک نباخته( منظورم رو خاک) همین از نظر روحی یه نقطه قوت واسش هست اگه اینجا ببازه دیگه تمام.
پیش بینیه خودم اینه همونطور که قبلاً گفتم اگه این بازی 5 سته بشه نادال برندست ولی تو 3 یا 4 ست نواک برندست.

دوست عزیز واقعا این حرف شما بی انصافی نسبت به رافا چون که رافا توی us open series دو بار نوواک آماده رو شکست داد.تو فینال یو اس اپن هم واقعا نوواک هر چی رو داشت رو کرد ولی بازم به اون شکل باخت!!!!!!!!
حالا چون رافا امسال نتونست نوواک رو شکست بده (که شامل هارد کورت هم میشه) دال بر این نیست که همه چی توی این rival واسه نادال تمام شدست!!!!!!:379:
البته من هیچ منظوری در رابطه با بازی فردا ندارم و اتفاقا خودم هم فکر می کنم نوواک برندست!!!!!:583::583:

BABAK
06-07-2014, 10:18 PM
عکس زیر ضریب های سایت ها مختلف شرط بندی برای بازی نهایی رولند گروس 2014 رو نشون میده :

http://tennis-image.com/images/74124843084854179224.jpg

نمایش عالی نادال مقابل فرر و ماری باعث شد بنگاه های شرط بندی معتبر دنیا نادال رو فیووریت بدونن به طور میانگین ضریب 1.8 برای نادال و 2.0 برای نواک...

http://tennis-image.com/images/47015860122541957149.jpg

roli
06-07-2014, 11:04 PM
دوست عزیز واقعا این حرف شما بی انصافی نسبت به رافا چون که رافا توی us open series دو بار نوواک آماده رو شکست داد.تو فینال یو اس اپن هم واقعا نوواک هر چی رو داشت رو کرد ولی بازم به اون شکل باخت!!!!!!!!
حالا چون رافا امسال نتونست نوواک رو شکست بده (که شامل هارد کورت هم میشه) دال بر این نیست که همه چی توی این rival واسه نادال تمام شدست!!!!!!:379:
البته من هیچ منظوری در رابطه با بازی فردا ندارم و اتفاقا خودم هم فکر می کنم نوواک برندست!!!!!:583::583:

من گفتم اگه نادال ببازه وضعیت این دو نفر شبیه فدرر-نادال میشه. خوب همین فدرر که معمولاً از نظر روحی از پیش باختست تو سمی ایندین ولز 2012 نادالو شکست داد. من نگفتم نادال دیگه نمیتونه ببره ولی اگه فردا ببازه ادامه کار براش خیلی سخت میشه. هر 4 بازی 3تاشو نواک میبره.

Saeid
06-08-2014, 12:13 AM
الان اینو دیدم تو سایت bbc از محمد (البته نمیدونم قبلا تو سایت گذاشته شده یا نه) :

http://www.bbc.co.uk/persian/sport/2014/06/140607_l47_nadal_djokovic_final_french_open.shtml

جوکوویچ در فینال اوپن فرانسه مقابل نادال قرار می‌گیرد
محمد مافی
مدیر سایت تنیس تاکرز

نواک جوکوویچ پس از غلبه بر ارنستس گولبیس به فینال راه پیدا کرد
رافائل نادال و نواک جوکوویچ، بخت‎های اول و دوم قهرمانی، روز جمعه با غلبه بر حریفانشان به فینال مسابقات اوپن فرانسه راه یافتند تا برای چهل‎ و دومین بار روبروی یکدیگر قرار گیرند.
در آفتابی‎ترین روز مسابقات تا بدین مرحله، نواک جوکوویچ، مرد دوم تنیس جهان و دارنده‎ی ۶ عنوان قهرمانی انفرادی گرنداسلم در اولین دیدار مرحله نیمه‎پایانی به مصاف ارنستس گولبیس بخت هجدهم مسابقات رفت و در پایان موفق شد سه بر یک با نتیجه ۳ ۶ , ۶ ۳ , ۳ ۶ , ۳ ۶ پیروز شود.

جوکوویچ که در صورت قهرمانی در مسابقه روز یک‎شنبه، به صدر رنکینگ جهانی نیز صعود خواهد کرد، کار چندان دشواری در برابر جوان ۲۵ ساله اهل لتونی که برای اولین بار حضور در نیمه‎پایانی یک گرنداسلم را تجربه می‎کرد، نداشت و با وجود تحمل شکست در ست سوم، در مجموع عملکرد قابل قبولی از خود ارائه داد.
جوکوویچ درباره بازی فینال در برابر نادال گفت: "می‎دانم که بازی نفس‎گیری خواهد بود، من برای آن آماده‎ام."
نایب قهرمان این مسابقات در سال ۲۰۱۲، در صورت شکست نادال در بازی پایانی، تبدیل به هشتمین تنیس‎بازی در تاریخ خواهد شد که هر چهار گرنداسلم تنیس را فتح کرده است.

آفتاب انرژی‌زا برای نادال

در دومین مسابقه این مرحله، رافائل نادال، قهرمان هشت دوره این مسابقات، در برابر اندی ماری قهرمان ویمبلدون قرار گرفت و در یک بازی کاملا یک طرفه ۳ بر صفر با نتیجه ۱ ۶ , ۲ ۶ , ۳ ۶ به برتری رسید.
ماتادور اسپانیایی که همواره می‌گوید آفتاب یعنی انرژی٬ از هوای گرم روز جمعه در پاریس حداکثر استفاده را کرد و بازی را آنطور که می‎خواست پیش برد.
در ورزش تنیس هر چه هوا گرمتر باشد، سرعت حرکت توپ در آن زیادتر شده و پس از برخورد با زمین ارتفاع بیشتری می‎گیرد و این مسئله کار حریف را برای حمله کردن و ضربه زدن دشوارتر می‎کند. این دقیقا همان چیزی است که مناسب سبک بازی نادال و ضربات با ارتفاع زیاد او که بعضا تا حدود ۵۰۰۰ دور در دقیقه چرخش (اسپین) دارند، می‎باشد.
ماری که چند هفته پیش در یک بازی نزدیک در مسترز رُم به نادال باخته بود امروز هر چه سعی کرد با همان استراتژی تهاجمی بازی کند، نتوانست کاری از پیش ببرد و با مرتکب شدن ۲۶ خطا و تنها ۱۱ ضربه برنده بازی را واگذار کرد.
نادال که از عملکرد خودش بسیار راضی به نظر می‎رسید بعد از مسابقه گفت: "این بهترین بازی این فصل من بر روی خاک بود، خیلی خوشحالم که به فینال رسیدم."

سیمونا هالپ - ماریا شاراپووا در فینال بانوان

روز پنج‎شنبه و در جریان بازی‎های مرحله نیمه‎پایانی بانوان، ماریا شاراپووا و سیمونا هالپ به ترتیب با غلبه بر اوژنی بوشار و آندریا پتکوویچ به مسابقه فینال راه یافتند.
شاراپووا که در این بازی نیز همانند دو مسابقه قبلی‎ا‎ش ست اول را واگذار کرد، با همان روحیه جنگندگی همیشگی‎اش به بازی برگشت و در نهایت، بوشار آینده دار را با حساب ۲ ۶ , ۵ ۷ , ۶ ۴ از پیشرو برداشت تا برای سومین بار به فینال اوپن فرانسه راه یابد.
سیمونا هالپ، بخت چهارم این مسابقات، که تا پیش از این هرگز از مرحله یک‎چهارم پایانی هیچ گرنداسلمی فراتر نرفته بود، حریف آلمانی‎اش را در یک دیدار نسبتا دشوار با نتیجه ۶ ۷ , ۲ ۶ شکست داد تا بدون از دست دادن حتی یک دست به مسابقه فینال برسد.
تنیس‎باز ۲۳ ساله رومانیایی که در رنکینگ جهانی بالاتر از شاراپووای روس قرار دارد، در بازی فینال کار دشواری مقابل او که برای نهمین بار حضور در فینال یک گرنداسلم را تجربه می‎کند، در پیش دارد.

S.A.IVI.A.N
06-08-2014, 12:30 AM
خوب بازی فردا نزدیکه و دل ها به تاپ و توپ افتاده. حساس ترین بازی فصل تا کنون در آستانه برگذاریست!

من همیشه بخوام پستی در مورد بازی بدم از منظر رافا میدم.
رافا فردا بازی سختی داره، اما من خوشبینم. گرچه روی کاغذ شانس نوله از پارسال بیشتره و رافا از پارسال شرایط بدتری داره اما من رافا رو امسال فیووریت تر از پارسال میدونم!

رافا نسبت به تورنمنت های قبلی بهتر شده.
فورهندش از سال های قبل هم بهتره. از سال 2010 و اوایل 2011 فورهندش به این خوبی نبوده.رافا یعنی فورهند و همین جای امیدواریه.
سرویس کمی امیدوار کننده ست.
اما بازم بکهند که محوری ترین قسمت بازی رافا مقابل نواک هست آسیب پذیره.
برخلاف بازی های قبلی که میگفتیم رافا جلو نواک نیاز به یه بکهند سالید داره به نظرم این بازی زیاد نیازی به اون نداره. این بازی رافا احتیاج داره این ساید اوت های وحشتناکش رو که جلو فرر و ماری زد بزنه.
رافا نباید به مانند بازی های قبلیش جلو نوله بخواد بازی رو بکهند نوله و فورهند خودش در جریان بزاره. این کار موجب میشه نواک ( با توجه به ثباتش در بکهند) ریتم بازیش رو بدست بیاره و بازی رو با بکهندش کنترل کنه(مثل 2011). ضمن اینکه با بالا رفتن اعتماد نوله رافا تحلیل خواهد رفت.
همه میدونیم حمله به بکهند نوله کاری عبس و بیهوده ست واسه رافا و بهترین کار حمله به فورهند نوله با استفاده از این ساید اوت ، داون د لاین فورهند و بکهند کراس کورت عمیق .
1- رافا اگه بهترین فورهند کراس کورت خودش رو هم بزنه باز نوله توپ را به راحتی با بکهند به ته زمین رافا خواهد فرستاد و سودی نداره
2- رافا اگه بهترین این ساید این رو هم بزنه باز مثل حالت قبل توپ بدون کوچکترین فشاری توسط نوله پوش خواهد شد ته چپ زمین رافا و بازم سودی نداره.
3-اما اگه رافا فورهند داون د لاین یا فورهند این ساید اوت بزنه رافا ( در صورتی که سرعت و عمق و زاویه خوبی داشته باشه) احتمال به مراتب بیشتری از حالت های قبل توپ شورت گیرش خواهد آمد و اونوقت میتونه با اومدن تو زمین (حالا یا با زدن بکهند داون د لاین یا با فورهند کراس کورت ) کورت باز شده ی نوله رو هدف قرار بده.
پس میبینیم رافا از این طریق فقط میتونه بازیش رو به نوله دیکته کنه. اما هیچوقت این کارو نکرده چون ریسک نمیکنه.اما به نظرم فردا استراتژیش این باشه چون به نظر رو این ساید اوت کار کرده و تقویت شده.

نکته دیگه اینه که رافا از یکنواختی در بازی باید پرهیز کنه. نوله کسی هست که در صورت یکنواختی در بازی ریتمش میگیره و کسی جلو دارش نیس. رافا باید با زدن اسلایس در هر رالی ریتم رو عوض کنه.نواک همیشه با اسلایس های کوتاه و اومدن تو کورت مشکل داشته( که جدیدا این رو هم تا حدی بهبود داده). در صورتی که رافا اسلایس های کوتاه و بلند ( مختلف ) بزنه میتونه از ریتم گرفتن بازی نوله جلوگیری کنه (راجر فدرر استاد این کار هست و یکی از علت های اصلی موفقیتش چه جلو نوله و چه همیشه همین تنوع در بازی و بکار بردن تاکتیک های مختلف جهت از بین بردن ریتم بازی حریف هست )

در مورد بکهند رافا این رو باید گفت که رافا چنانچه نوله سعی کرد با تحت فشار قرار دادن بکهندش امتیاز بگیره باید سعی کنه بدون ترس و با تمرکز بکهند بزنه. هروقت احساسش خوب باشه رافا خوب بکهند زده (ست دوم به بعد بازی با فرر) و هروقت احساسش بد بوده بد زده( ست 1 بازی با فرر)
زمانی که رالی بین بکهند رافا و فورهند نوله هست رافا نباید زود توپ رو بندازه سمت بکهند نوله. بلکه باید همین جور ادامه بده تا زمانی که توپ مناسب گیرش بیاد (کاری که 2012 کرد و جواب داد) که یا بکهند داون دلاین بزنه یا راند اراند کنه و با فورهند بزنه. اینجا هم نیاز به زدن ضربات ریسکی داره.

نکته دیگه ریترن های فوق العاده نوله هست که زیر پای رافا فرود میاد و چاره ای نداره جز اینکه یه توپ شورت بده به نوله:243: اینجا دیگه باید دعا کرد که روز خوب ریترن نوله نباشه و رافا واسه پاسخ به این ریترن ها فکری کرده باشه .

اما اینم باید گفت که نوله هم استراتژی خودش رو خواهد داشت و واسه هر شات و تاکتیک رافا برنامه خواهد داشت.
سرویس هایی اوت واید از هر دو سمت و هجوم به تور از برنامه های نوله برای کوتاه کردن سرویس گیم هاش خواهد بود.
حمله به بکهند رافا با فورهندهای تاپ اسپین و هجوم رو تور ، بکهند داون د لاین در صورتی که بیاد تو زمین و توپ شورت گیرش بیاد، بکهند کراس کورت های محشرش در صورتی که با ارور کم همراه باشن، همه اینها اسلحه های نواک برای بردن رافا هستن و فردا بارها و بارها این صحنه هارو خواهیم دید.

همه اینارو گفتیم اما اینطور نیس که بگیم خیلی راحت همین اتفاقات میافته بلکه چیزی که تعیین کننده ست تمرکز و بحث روحی روانی دو طرف هست در زمان بازی.
به نظرم نتیجه بازی رافا و نوله و همیشه این مسئله تعیین کرده و میکنه.هر وقت کسی برده به دلیل عدم تمرکز طرف مقابلش بوده. یه جورایی بحث روحی روانی بیشتر تاثیر گذاره تا بحث فنی و تاکتیکی!

پیش بینی : برنده رافا در 4 ست (شایدم 5 شد) .در صورتی که رافا زودتر به 2 برسه تا 90% شانس قهرمانیش بالا میره

ببخشید اگه زیاد بود.:shame:

سپاس...:583:

slice
06-08-2014, 12:34 AM
من گفتم اگه نادال ببازه وضعیت این دو نفر شبیه فدرر-نادال میشه. خوب همین فدرر که معمولاً از نظر روحی از پیش باختست تو سمی ایندین ولز 2012 نادالو شکست داد. من نگفتم نادال دیگه نمیتونه ببره ولی اگه فردا ببازه ادامه کار براش خیلی سخت میشه. هر 4 بازی 3تاشو نواک میبره.

به نظر من هیچی رو تو این برهه ی زمانی از تنیس نمیشه گفت و شاید نظر شما هم درست باشه ولی من خودم به شخصه فکر می کنم اگه نادال فردا ببازه اینبار ورق برمیگرده!!!!!!!!
و ما یه رافای دیگه رو میبینیم!!!!!!

davidbeckham
06-08-2014, 10:39 AM
http://www.shiaupload.ir/images/45204320847854068858.jpg
http://www.shiaupload.ir/images/38658651720101484235.jpg

slice
06-08-2014, 10:42 AM
خوب بازی فردا نزدیکه و دل ها به تاپ و توپ افتاده. حساس ترین بازی فصل تا کنون در آستانه برگذاریست!

رافا فردا بازی سختی داره، اما من خوشبینم. گرچه روی کاغذ شانس نوله از پارسال بیشتره و رافا از پارسال شرایط بدتری داره اما من رافا رو امسال فیووریت تر از پارسال میدونم!

فورهندش از سال های قبل هم بهتره. از سال 2010 و اوایل 2011 فورهندش به این خوبی نبوده.رافا یعنی فورهند و همین جای امیدواریه.
برخلاف بازی های قبلی که میگفتیم رافا جلو نواک نیاز به یه بکهند سالید داره به نظرم این بازی زیاد نیازی به اون نداره. این بازی رافا احتیاج داره این ساید اوت های وحشتناکش رو که جلو فرر و ماری زد بزنه.
رافا نباید به مانند بازی های قبلیش جلو نوله بخواد بازی رو بکهند نوله و فورهند خودش در جریان بزاره. این کار موجب میشه نواک ( با توجه به ثباتش در بکهند) ریتم بازیش رو بدست بیاره و بازی رو با بکهندش کنترل کنه(مثل 2011). ضمن اینکه با بالا رفتن اعتماد نوله رافا تحلیل خواهد رفت.
همه میدونیم حمله به بکهند نوله کاری عبس و بیهوده ست واسه رافا و بهترین کار حمله به فورهند نوله با استفاده از این ساید اوت ، داون د لاین فورهند و بکهند کراس کورت عمیق .
1- رافا اگه بهترین فورهند کراس کورت خودش رو هم بزنه باز نوله توپ را به راحتی با بکهند به ته زمین رافا خواهد فرستاد و سودی نداره
2- رافا اگه بهترین این ساید این رو هم بزنه باز مثل حالت قبل توپ بدون کوچکترین فشاری توسط نوله پوش خواهد شد ته چپ زمین رافا و بازم سودی نداره.
3-اما اگه رافا فورهند داون د لاین یا فورهند این ساید اوت بزنه رافا ( در صورتی که سرعت و عمق و زاویه خوبی داشته باشه) احتمال به مراتب بیشتری از حالت های قبل توپ شورت گیرش خواهد آمد و اونوقت میتونه با اومدن تو زمین (حالا یا با زدن بکهند داون د لاین یا با فورهند کراس کورت ) کورت باز شده ی نوله رو هدف قرار بده.
پس میبینیم رافا از این طریق فقط میتونه بازیش رو به نوله دیکته کنه. اما هیچوقت این کارو نکرده چون ریسک نمیکنه.اما به نظرم فردا استراتژیش این باشه چون به نظر رو این ساید اوت کار کرده و تقویت شده.

نکته دیگه اینه که رافا از یکنواختی در بازی باید پرهیز کنه. نوله کسی هست که در صورت یکنواختی در بازی ریتمش میگیره و کسی جلو دارش نیس. رافا باید با زدن اسلایس در هر رالی ریتم رو عوض کنه.نواک همیشه با اسلایس های کوتاه و اومدن تو کورت مشکل داشته( که جدیدا این رو هم تا حدی بهبود داده). در صورتی که رافا اسلایس های کوتاه و بلند ( مختلف ) بزنه میتونه از ریتم گرفتن بازی نوله جلوگیری کنه (راجر فدرر استاد این کار هست و یکی از علت های اصلی موفقیتش چه جلو نوله و چه همیشه همین تنوع در بازی و بکار بردن تاکتیک های مختلف جهت از بین بردن ریتم بازی حریف هست )

در مورد بکهند رافا این رو باید گفت که رافا چنانچه نوله سعی کرد با تحت فشار قرار دادن بکهندش امتیاز بگیره باید سعی کنه بدون ترس و با تمرکز بکهند بزنه. هروقت احساسش خوب باشه رافا خوب بکهند زده (ست دوم به بعد بازی با فرر) و هروقت احساسش بد بوده بد زده( ست 1 بازی با فرر)
زمانی که رالی بین بکهند رافا و فورهند نوله هست رافا نباید زود توپ رو بندازه سمت بکهند نوله. بلکه باید همین جور ادامه بده تا زمانی که توپ مناسب گیرش بیاد (کاری که 2012 کرد و جواب داد) که یا بکهند داون دلاین بزنه یا راند اراند کنه و با فورهند بزنه. اینجا هم نیاز به زدن ضربات ریسکی داره.

نکته دیگه ریترن های فوق العاده نوله هست که زیر پای رافا فرود میاد و چاره ای نداره جز اینکه یه توپ شورت بده به نوله:243: اینجا دیگه باید دعا کرد که روز خوب ریترن نوله نباشه و رافا واسه پاسخ به این ریترن ها فکری کرده باشه .

اما اینم باید گفت که نوله هم استراتژی خودش رو خواهد داشت و واسه هر شات و تاکتیک رافا برنامه خواهد داشت.
سرویس هایی اوت واید از هر دو سمت و هجوم به تور از برنامه های نوله برای کوتاه کردن سرویس گیم هاش خواهد بود.
حمله به بکهند رافا با فورهندهای تاپ اسپین و هجوم رو تور ، بکهند داون د لاین در صورتی که بیاد تو زمین و توپ شورت گیرش بیاد، بکهند کراس کورت های محشرش در صورتی که با ارور کم همراه باشن، همه اینها اسلحه های نواک برای بردن رافا هستن و فردا بارها و بارها این صحنه هارو خواهیم دید.

همه اینارو گفتیم اما اینطور نیس که بگیم خیلی راحت همین اتفاقات میافته بلکه چیزی که تعیین کننده ست تمرکز و بحث روحی روانی دو طرف هست در زمان بازی.
به نظرم نتیجه بازی رافا و نوله و همیشه این مسئله تعیین کرده و میکنه.هر وقت کسی برده به دلیل عدم تمرکز طرف مقابلش بوده. یه جورایی بحث روحی روانی بیشتر تاثیر گذاره تا بحث فنی و تاکتیکی!

پیش بینی : برنده رافا در 4 ست (شایدم 5 شد) .در صورتی که رافا زودتر به 2 برسه تا 90% شانس قهرمانیش بالا میره

سامان جان من که واقعا لذت بردم از پستت چون خیلی وقت بود یه پست فنی درست و حسابی ندیده بودیم!!!!!ولی منم خواستم یه مواردی رو اضافه کنم!!!!:379:
اول اینکه به نظر من امروز فشار روی هر دو بازیکن به یه اندازه هست واسه همین نمیشه بهانه آورد که انتظار از یکی بیشتر بود یا از اون یکی کمتر!!!
در رابطه با فورهند رافا شما کاملا درست میگین که نسبت به 2011 خیلی بهتر شده ولی نسبت به 2013 خیلی فرق کرده یعنی ساید اسپین فورهنداش رو کم کرده عوضش سرعتشو زیاد و این رو میشد توی بازی با فرر دید چون که فرر میتونست بهتر بکهند بزنه و ریتمشو از دست نده که امروز همونطوری هم که خودت گفتی اگه اینکارو با نوواک بکنه ضربه میخوره!!!!!!
من فکر میکنم هدف رافا از ضربه ی بکهند امروز فقط و فقط دفع توپ(defecne) و موقعیت واسه ران اراند میکنه و فکر نکنم واسه بکهند خودش گیم پلن خاصی داشته باشه!!!!!
رافا با بکهند عمیق به غیر از چند تا پوینت نمیتونه به فورهند نوواک فشار بیاره!!!علتش اینه که استایل بکهند رافا کاملا تاپ اسپین و توپی رو هم که میزنه با ارتفاع بالا به فورهند نوواک میرسه و یه فورهند وسترن یا سمی وسترن همیشه منتظر یه توپ با ارتفاع بالاست!!!!!!
در رابطه با ریترن نوواک هم من معتقدم نوواک کماکان امروز بهترین ریترن هاشو خواهد زد ولی رافا تو این چندتا بازی نشون داده که همیشه آماده ی یه ریترن سنگین و بعد سرویس بلافاصله شروع به حرکت میکنه به اون سمتی که حدس میرنه!!!
امروز نادال واقعا نیاز به سرویس خوب داره و همونطورم که خودت گفتی کلید وینر هاش فورهند داون د لاینه که اینو تو فینال یو اس اپن نشون داد!!!!
بازم ممنون به خاطر پستت!:583::583:

S.A.IVI.A.N
06-08-2014, 10:51 AM
سامان جان من که واقعا لذت بردم از پستت چون خیلی وقت بود یه پست فنی درست و حسابی ندیده بودیم!!!!!ولی منم خواستم یه مواردی رو اضافه کنم!!!!:379:
اول اینکه به نظر من امروز فشار روی هر دو بازیکن به یه اندازه هست واسه همین نمیشه بهانه آورد که انتظار از یکی بیشتر بود یا از اون یکی کمتر!!!
در رابطه با فورهند رافا شما کاملا درست میگین که نسبت به 2011 خیلی بهتر شده ولی نسبت به 2013 خیلی فرق کرده یعنی ساید اسپین فورهنداش رو کم کرده عوضش سرعتشو زیاد و این رو میشد توی بازی با فرر دید چون که فرر میتونست بهتر بکهند بزنه و ریتمشو از دست نده که امروز همونطوری هم که خودت گفتی اگه اینکارو با نوواک بکنه ضربه میخوره!!!!!!
من فکر میکنم هدف رافا از ضربه ی بکهند امروز فقط و فقط دفع توپ(defecne) و موقعیت واسه ران اراند میکنه و فکر نکنم واسه بکهند خودش گیم پلن خاصی داشته باشه!!!!!
رافا با بکهند عمیق به غیر از چند تا پوینت نمیتونه به فورهند نوواک فشار بیاره!!!علتش اینه که استایل بکهند رافا کاملا تاپ اسپین و توپی رو هم که میزنه با ارتفاع بالا به فورهند نوواک میرسه و یه فورهند وسترن یا سمی وسترن همیشه منتظر یه توپ با ارتفاع بالاست!!!!!!
در رابطه با ریترن نوواک هم من معتقدم نوواک کماکان امروز بهترین ریترن هاشو خواهد زد ولی رافا تو این چندتا بازی نشون داده که همیشه آماده ی یه ریترن سنگین و بعد سرویس بلافاصله شروع به حرکت میکنه به اون سمتی که حدس میرنه!!!
امروز نادال واقعا نیاز به سرویس خوب داره و همونطورم که خودت گفتی کلید وینر هاش فورهند داون د لاینه که اینو تو فینال یو اس اپن نشون داد!!!!
بازم ممنون به خاطر پستت!:583::583:

خواهش میکنم.:583::583:
منم ممنونم به خاطر پستت فنی خوبت. همیشه از بحث فنی با شما و پست هات لذت میبرم!:655:
بله کاملا درسته. منم معتقدم امروز بکهند رافا فقط برای دفع توپ هست تا اینکه فرصت متاسب گیرش بیاد و در بالا هم اشاره کردم. کاری که 2012 انجام داد.

امیدوارم در رابطه با ریترن و سرویس همونطور بشه که شما گفتی چون واقعا تعیین کننده هستند!

Sorou$h
06-08-2014, 10:55 AM
تو این تورنمنت اصلا پیشبینی نکردم. ولی امروز یک پیشبینی میریم تو کارش به افتخار بعضی از دوستان :434:. این پیشبینی موو لا درزش نمیره شک نکنید. نواک 3.2 خواهد برد و هم کریر گرند اسلم میشه و هم مرد شماره 1 تنیس جهان.

http://tennis-image.com/images/47360593307404190687.jpg (http://tennis-image.com/images/47360593307404190687.jpg)

Behr@d
06-08-2014, 11:16 AM
تبریک به هوادان ماریا بخصوص خشایار و اهورا و باقی دوستان ..... :583:

کیارش
06-08-2014, 11:53 AM
اول ازدوتادوست عزیزتشکرمیکنم بابت تحلیل فنی زیبایشان

دوم این دوستی که هیچوقت پیش بینی نمیکردخواهش میکنم بهتره اینکارونکنه !!!!!!!!!!

جداازمسایل فنی من فکرمیکنم کسی که روحیه بهتر وباتمرکزخوب بربازی باشه برنده است

پیش بینی این بازی خیلی سخته امانتیجه 3-2 خواهدبودحال بسودچه کسی ............

امیدوارم رافاباشد

peRFect
06-08-2014, 12:05 PM
من پیش بینی سروشو خیلی قبول دارم خدایی..
فکر کنم توی استرالیای امسال بود که گفت 3-1 استان توی فینال نادالو میزنه و همین هم شد واقعا"..:)

Roger Federer#1
06-08-2014, 12:26 PM

بسیار زیبا ممنون از این تحلیل فوق عالیتون.
نظر من هم همینطور که قبل فینال روم گفتم محتوای مفهومش همین تحلیل دوستمون هستش ولی باید در نظر داشت بازی با فرر رافا تو دوتا ست اول مشکل خورد از ست سوم این فرر بود که ریتمش بهم خورد چون بهترین فورهندارو میزد به بیرون چیزی که از فرر بعید بود ارور زیاد.
بازی با ماری واقعا ماری خیلی ضعیف عمل کرد و توپ هارو طوری برای رافا میفرستاد که رافا بایدم همچین فورهندایی رو میزد ولی نکته خوب بازی با ماری سروهای عالی رافا بود.
ولی نواک بازیش با سلیچ و گولبیس واقعا تحت فشار بود چون هردو تنیسور هم خوب فورهند زدن هم خوب بکهند و عالی هم رالی کردن که نواک تونست از پسشون بربیاد ولی رافا تو دوتا ست اول بازی با فرر نشون داد تحت فشار باشه بازی براش سخت میشه چون تو اون دو ست اکثر رالی هارو فرر برنده شد.
به نظرم رافا باید کاری کنه ریتم نواک بپاشه نواک اگه ریتم داشته باشه حتی رافا 100% تو خاک و راجر فوق آماده تو چمن هم حریفش نمیشن این یک واقعیته نواک فراتر از فوق عالی تنیس میکنه تنها راهه شکستش بهم زدنه ریتمشه همین کاری که راجر با تعقیر تاکتیکای زیاد انجام میده مخصوصا اسلایس استراتژی که برگ برنده ماری تو ویمبلی 2013 بود.
بی صبرانه منتظر این فینال زیبا هستم چون هردو تنیسور از افراد مورد علاقم نیستن (ولی عاشق تنیس هردوشونم) و بدون استرس میشینم از نمایش این تو تنیسور و یکه تاز این دهه لذت میبرم.
به امید فینال زیبا هرکی حقشه قهرمانشه.

Mehdiii
06-08-2014, 12:28 PM
منم میگم نواک 3 - 0 میزنه یعنی آرزو میکنم:63:

Red-Line
06-08-2014, 01:51 PM
با سلام

کلید موفقیت نادال در این مسابقه سرویس های دوم موثر هست که متاسفانه در فینال استرالیا و هم چنین دورهای ابتدایی همین مسابقات به دلیل مشکل مصدویتی که داره خیلی بد بوده .

اگر بخواد به همین ترتیب سرویس بزنه واقعا شانسی براش قائل نیستم

maata
06-08-2014, 02:08 PM
امیدوارم بازی امروز عین همین جمله رقم بخوره:396:

omidd
06-08-2014, 03:25 PM
از پست دوستان و تحلیلی که داشتن لذت بردم عالی بود.
در رابطه با رولند ی صحبت کلی میکنم.راجر همونطور که قابل پیش بینی بود نتونست کار خاصی انجام بده و خودشو باید برای چمن اماده کنه.راجر امسال در ویمبلدون بدون شک با توجه به انگیزه فراوانش و اینکه خودشم میدونه برای گرند بردن بیشترین امیدش همینه پس انتظار میره راجر رو فرمی ببینین(من که نیستم).
اما بحث بیشتر سر نوله و رافا بوده که بدون شک این بازی بزرگترین بازی امسال تا اینجا خواهد بود پیش بینی این بازی واقعا سخته.هر دو دارای انگیره فراوانی هستن یکی برای ادامه پادشاهی خودش در رولند و دیگری برای تکمیل افتخاراتش.
پیش بینی خودم این که نوله بازی رو میبره بعید میدونم نوله برای بار سوم بصورت پیاپی در رولند ببازه به نادال.
اگه رافا امسالم قهرمان رولند شد دیگه دوستو دشمنم باید جلوش تعظیم کنن چون امسال در بدترین شرایط قرار داره در فصل خاک البته.
اون چیزی که خیلی واس من جالب این که بعد بازی و قهرمانی هر یک ازاین دو قهرمان چه عکس العملی خواهد داشت نادال شدیدا تحت فشار و مثل سالیان گذشته با اعتماد به نفس کامل و با قهرمانیای متعدد در خاک به رولند نیومده هرچند کم کم بهتر شده و نوله هم سالهاست به دنبال قهرمانی در رولند اما مانع سختی همچون رافا جلوش قرار داره که 4بار در رولند گاروس تونسته نوله رو شکست بده.
بقول دوستمون اکه رافا نتونه قهرمان بشه شدیدا دچار مشکل روحی خواهد شد چون رولند بزرگترین بمب روحیه برای رافاست.
بی صبرانه منتظر نتیجه این بازیم.
در هر صورت هر کدوم از این دو قهرمان بشن من صمیمانه تبریکاتمو نثار دوستداران قهرمان رولند گاروس میکنم.:583:
به امید قهرمانی شایسته ترین:443:

289
06-08-2014, 05:02 PM
ست اول را در حالی که رافا 6-3 باخت که نوله فقط با چاشنی شانس تونست ست را بگیره
بنظرم نادال شرایط بهتری در ست اول داشت و آماده است
فکر میکنم برنده بازی و قهرمان جام خود رافاست حتی شاید 3-1

کیارش
06-08-2014, 05:37 PM
چه فرصتی راازدست داد

همین میتونه روحیه نادال راخراب کنه وطرف راشارژ

Roger Federer#1
06-08-2014, 06:02 PM
بازی کاملا برابر هستش,چهره نواک از اون چهره هایی که آماده پاشیدنه معلومه گرما روش اثر گزاشت کلا نادال باکمی دقت میتونه ریتم نواک رو بهم بریزه بااینکه ست اولو برد هیچ انگیزه ایی تو چهرش نمیبینم فکر کنم 3-1 رافا ببره,مگر اینکه خود رافا بد بازی کنه وگرنا نواک از نظر روحی نرمال نیست این تو چهرش کاملا مشهوده.

289
06-08-2014, 06:04 PM

ست دوم را نادال با جنگندگی 7-5 گرفت
اثری از روحیه و چهره یک برنده در سیمای نوله نیست
و کاملا برعکس در چهره و حرکات رافا روحیه بالا و اعتماد بنفس به چشم میاد
اگر نوله همینطوری ادامه بده دو ست بعد را نادال راحت تر میگیره

KING OF CLAY
06-08-2014, 06:10 PM
من انقدر استرس دارم که اصن هیچی از بازی نمیفهمم
فقط از آنفورس های نسبتا زیاد نواک معلومه روحیشو باخته
دوتا دلیل هم فکر کنم داشته باشه
1-تاثیر گرما بر بازیش(گیم هایی که نواک جلو آفتابه خیلی طولانی تر از گیم هایی که رافا جلو آفتابه)
2-تماشاگران
80 درصد تماشاگران طرفدار نادال هستند
وقتی یک صدا با هم میگن رافا رافا خب معلومه هرکی دیگه جای نواک بود روحیشو میباخت
با این شرایط و روحیه و انگیزه رافا بعید میدونم نتیجه ای به غیر از قهرمانی رافا به دست بیاد

(چه اشتباهی کرد این نواک بریک خیلی بدی داد 2-0)

289
06-08-2014, 06:51 PM
ست سوم 6-2 برای رافا و در کل 2-1 رافا
این نتیجه فشار و زیبایی ست را شاید نشون نده
نوله از اواسط ست سوم تا حدودی به خودش اومد و به بازی برگشت
دیدیم که در گیم هفتم که ببش از 10 دقیقه طول کشید تا چه حد رافا را به زحمت انداخت
و تا آستانه برک کردنش هم رفت
سخته بشه تصور کرد نواک 2 ست پیاپی بگیره
اما شاید ست چهارم هم خیلی فشرده بشه
بریم برای یک بازی زیبا

Roger Federer#1
06-08-2014, 06:54 PM
طرفدارا اکثرا با نواک هستن اون صدای نواک نواک هستش دلیل این بازی نواک گرما هستش ولی بیشتراین بازی بد بازی عالی رافا هستش خیلی عالی بازی میکنه امروز رافا از پس بکهندای نواک عالی براومد ولی نواک سال قبل هم ست سوم بد بود ولی ست چهار به بد عالی بود.

KING OF CLAY
06-08-2014, 07:01 PM
طرفدارا اکثرا با نواک هستن اون صدای نواک نواک هستش دلیل این بازی نواک گرما هستش ولی بیشتراین بازی بد بازی عالی رافا هستش خیلی عالی بازی میکنه امروز رافا از پس بکهندای نواک عالی براومد ولی نواک سال قبل هم ست سوم بد بود ولی ست چهار به بد عالی بود.

تماشاگران بیشتر طرفدار رافا هستند
اینو از میزان تشویق دوبازیکن میشه فهمید
تماشاگران میگن رافا رافا چون اصلا چیزی که میگن وزنش با "نواک" هم خوانی نداره

KING OF CLAY
06-08-2014, 07:10 PM
روحیه نواک خیلی پایینه
خیلی کم پیش میومد که 38 آنفورس بده

m_shokri
06-08-2014, 07:26 PM
متاسفانه نواک جشنواره ای از اشتباهات راه انداخته ....

KING OF CLAY
06-08-2014, 07:44 PM
CHAMPIONSHIP POINT:396:

KING OF CLAY
06-08-2014, 07:49 PM
تبریک به همه ی طرفداران رافا:396:
:443:Fifteenth:COMING SOON

Mehdi.A
06-08-2014, 07:49 PM
بضاعت ما همین بود :240:
تبریک به نادالی ها.

پی نوشت: خاک تو سرت نواک. دبل فالت موقع چمپونشیپ پوینت؟ بپوکی

msh13792
06-08-2014, 07:50 PM
تبریک به هواداران نادال بخصوص محمود عزیز

Maani
06-08-2014, 07:51 PM
تبريك به همه طرفداران واقعي رافا
و به اون دوست عزيزمون كه امروز ضايع شد بايد بگم كه:
رافا دمت گرم سوزوندي بنده خدا رو

davidbeckham
06-08-2014, 07:52 PM
تبریک میگم قهرمانی نادالو
به امید شکستن رکورد فدرر
به نظرم نواک بدنش بعد از باخت ست دو خالی کرد

KING OF CLAY
06-08-2014, 07:53 PM
بضاعت ما همین بود :240:
تبریک به نادالی ها.

پی نوشت: خاک تو سرت نواک. دبل فالت موقع چمپونشیپ پوینت؟ بپوکی

اگه یادت باشه پیارسال هم دقیقا همینجوری رافا چمپیونشیپ پوینت رو گرفت
ولی به هرحال اگرم دبل فالت نمیداد بازم تو همون رالی میباخت چون اصلا روحیه نداشت

sspol
06-08-2014, 07:54 PM
تبریک تبری تبریک این بازی بیشتر از اونکه برای نادال سخت باشه برا منی سخت بود که کری های بچه گونه دوستمو تحمل میکردم الان گوشیش خاموشه میخوام برم دم خونشون

تبرییییییییییییییییییییکککککک

هیپ هیپ هوراااااااااااااااا

289
06-08-2014, 07:56 PM
انصافا نوله هم جنگید و حریف پرانگیزه ای بود خصوصا در اواخر بازی
وقتی 4-2 را تبدیل به 4-4 کرد میشد سناریوی دیگه ای نوشته بشه
دیدید چندتا ایس داشت نوله؟ 11 به 3 را تا اواخر بازی دیدم
به هرحال رافا جواب سختی به منتقدینش داد و در تاریخ رولند جاودانه شد

پ.ن: به نظرم این دیدار 6 هفته دیگه در ویمبلدون تکرار شه

GOLSEFID
06-08-2014, 07:56 PM
واااااااااموووووووووس راااااااااااا فاااااااا
تبریک بابت چهاردهمین گراند اسلم فدرر ما داریم میایم برای رکورد زنی
من بیست گراند اسلم برای رافا پیش بینی میکنم
ضمنا نوله باید تو همان مکان دوم فعلا بمونه

mamad
06-08-2014, 07:58 PM
من هم این قهرمانی رو به طرفداران سلطان خاک رس تبریک میگم مبارکتون باشه با این قهرمانی نادال اولین کسی شد که در سال 2014 از مسابقات 250 و 500 و 1000 و 2000 امتیازی هر کدوم یکی رو برده

Nikoo
06-08-2014, 08:02 PM
مثل اينكه بايد عكس پروفايلمو عوض كنم:655:
تبريك:583:

KING OF CLAY
06-08-2014, 08:03 PM
امروز تنها شانس نواک بود
حالا که نتونست ازش استفاده کنه باید حداقل تا دو ماه دیگه دوم بمونه
تازه شاید رافا بتونه از دو مسترز و یو اس اوپنش دفاع کنه
در این صورت با توجه به اینکه نواک باید از دو مسترز و atp finals دفاع کنه احتمالا شانس بعدی نواک استرالیا 2015 باشه

sorina_1100
06-08-2014, 08:06 PM
لاکن طوری شده است که باید رولند گروس را در خواب ببینید :D
دوستان پیش بینی های 3 2 و 3 0 کرده بودن که بحمدالله حاصل نشد :D

roli
06-08-2014, 08:07 PM
تبریک به تمام نادالی ها. این بشر واقعاً فوق العاده ست. به شخصه اصلاً فکر نمیکردم اینجور بازی کنه. بازم تبریک به خودش و طرفداراش.

rojer
06-08-2014, 08:10 PM
به امید شکستن رکورد فدرر
به نظرم نواک بدنش بعد از باخت ست دو خالی کرد آرزو بر جوانان عیب نیست.:350::350::350::350::350:زنده باد روجر فدرر عزیز-به امید خدا تا یک ماه دیگه میریم برای 18مین گرند اسلم.King Rojer

davidbeckham
06-08-2014, 08:15 PM
آرزو بر جوانان عیب نیست.:350::350::350::350::350:زنده باد روجر فدرر عزیز-به امید خدا تا یک ماه دیگه میریم برای 18مین گرند اسلم.King Rojer

هیجدهمین گرند اسلم:254::254:
خواب دیدی خیر باشه
گولبیس یادت نره:254:

davidbeckham
06-08-2014, 08:16 PM
http://www.shiaupload.ir/images/90678257684092514422.jpg

rojer
06-08-2014, 08:16 PM
واااااااااموووووووووس راااااااااااا فاااااااا
تبریک بابت چهاردهمین گراند اسلم فدرر ما داریم میایم برای رکورد زنی
من بیست گراند اسلم برای رافا پیش بینی میکنم
ضمنا نوله باید تو همان مکان دوم فعلا بمونه فقط مواظب باشید توی جاده پنچر نکنید.:251::251::251::251:زنده باد فدرر عزیز-کسی که فقط پادشاهی برازنده اوست.:583::583::583:

Roger Federer#1
06-08-2014, 08:17 PM
تبریک به طرفدارانه رافا این پسر امروز عالی بود بهترین استراتژی بود که از رافا تو فینال یه گرند دیدم درمقابل سخترین حریفش نواک امروز ریتمش پاشید ولی نه به اندازه ایی که از پیش باخته باشه واقعا جنگید ولی روحیه بدی داشت اونم از اول ست دلیلش چی بود نمیدونم.
ولی طرفدارانه رافا نباید توقع داشته باشن رافا همین نمایش رو ویمبلی داشته باشه چون ویمبلی این ضربات نواک بجای کاهش سرعت افزایش سرعت میگیرن.
امیدوارم رافا برخلاف فصل های گذشته بعد رولند تضعیف نشه ولی پیش بینی میکنم ویمبلی آخرین شانسه رافا تو این فصله برای گرفتن امتیاز گنده,بازم تبریک به هوادارانه رافا بخاطر قهرمانی و این بازی زیبای او.
طرفدارانه نواک هم درکشون میکنم ولی شک نکنن نواک تنیسوری نیست تو حسرته جامی بمونه هم رولندو در آینده میگیره و هم سینسیناتی رو و اولین تنیسوری میشه که تمامیه تورهای بزرگ رو قهرمان شده.

davidbeckham
06-08-2014, 08:18 PM
فقط مواظب باشید توی جاده پنچر نکنید.:251::251::251::251:زنده باد فدرر عزیز-کسی که فقط پادشاهی برازنده اوست.:583::583::583:

http://www.shiaupload.ir/images/22260538099966149689.jpg

ARY143
06-08-2014, 08:21 PM
در خصوص کار بزرگی که نادال در طول بازیگریش انجام داده هیچ جمله ائی نمی تواند ارزش آن را بیان کند فقط میتوانم به احترام این بازیکن

:787::787::787::787::787::787::787::787:
:Hi::Hi::Hi::Hi::Hi::Hi::Hi::Hi::Hi::Hi:

KING OF CLAY
06-08-2014, 08:22 PM
فدرر دیگه گرند اسلمو تو خواب ببینه
بزودی هم رافا رکورد راجرو میشکنه:443:

maata
06-08-2014, 08:23 PM
آرزو بر جوانان عیب نیست.:350::350::350::350::350:زنده باد روجر فدرر عزیز-به امید خدا تا یک ماه دیگه میریم برای 18مین گرند اسلم.King Rojer
دوست عزیزم
روجر فدرر شما دیگه کم کم باس واسه مسابقات پیش کسوتان خودشو آماده کنه:434:

saeedfxfx
06-08-2014, 08:25 PM
تبریک بسیار به نادالی ها
من چون بدجور دوست داشتم نواک قهرمان شه خیلی لذت نبرم ولی حقیقتا نواک از هم پاشید
ولی باریکلا به رافا که باز هم جنگید...

rojer
06-08-2014, 08:27 PM
هیجدهمین گرند اسلم:254::254:
خواب دیدی خیر باشه
گولبیس یادت نره:254:
عزیزم خودت هم می دونی که زمین چمن تحت سلطه پادشاه روجر عزیز هست.من به شخصه قهرمانی نادال رو به شما و همه طرفداران رافا تبریک می گم ولی همینطور که شما و همه عزیزان می دونید اسم ویمبلدون عجین شده با پادشاه روجر.

davidbeckham
06-08-2014, 08:30 PM
عزیزم خودت هم می دونی که زمین چمن تحت سلطه پادشاه روجر عزیز هست.من به شخصه قهرمانی نادال رو به شما و همه طرفداران رافا تبریک می گم ولی همینطور که شما و همه عزیزان می دونید اسم ویمبلدون عجین شده با پادشاه روجر.

همینطور که پارسال فدرر قهرمان شد:254:
قبول کنید فدرر دیگه زورش نمیرسه

289
بدون شک و در شرایط امروز نواک بخت مسلم و شانس اصلی ویمبلدونه
مطمئنم این شکست اشتهاش را برای ویمبلدون بازتر میکنه

king of spin
فقط میتونم بگم که بی نظیری رافا همین وبس.

289
06-08-2014, 08:35 PM

دوست عزیز سه چهارسال قبل این حرفتون کاملا شایسته بود
اما راجر هم قدرتش را از دست داده و هم حریفانش برای شکستش بسیار پرانگیزه اند
حکایت راجر مثل شیر پیری میمونه که الان دیگه نه تنها حریف شیرهای جوان نمیشه
حریف پلنگ و ببر هم نمیشه تازه شغال و کفتار هم گازش میگیرند و سربه سرش میگذارند!

rojer
06-08-2014, 08:38 PM
داداش شما از کدوم ساقی جنس میگیری.ظاهرا خیلی توپی:434:
نه شما توپترید.مثل اینکه خیلی بیش از حد ذوق زده شدی.همونطور که همه عزیزان می دونند تنیس ورزشیه که انرژیه زیادی رو می خواد و در ضمن باید خیلی از نظر بدنی روی فرم باشی تازه همه اینها رو باید به غیر از نیروی جوانی داشته باشی ولی العان رافا هم کم کم داره به سنی می رسه که مثل فدرر رو به تحلیل رفتن میره چه خوشمون بیاد و چه بدمون بیاد به همین دلیل هست که می گم زیاد ذوق زده نشو و آروم آروم بیا جلو.(در ضمن تا یک ماه دیگه معلوم می شه که همه چند چند هستند.زنده باد پادشاه روجر عزیز.

Paymaan
06-08-2014, 08:46 PM
دوستان نادالى بسيار تبريك ميگم به شما . اميدوارم ١٨ اميش رو بگيره ... :583:

KING OF CLAY
06-08-2014, 08:48 PM
بدون شک و در شرایط امروز نواک بخت مسلم و شانس اصلی ویمبلدونه
مطمئنم این شکست اشتهاش را برای ویمبلدون بازتر میکنه

بخت اصلی؟؟؟
با این آمادگی نادال و انگیزه ای که برای گرفتن ویمبلدون بعد از 4 سال و زیاد کردن اختلافش با نواک برای به مشکل بر نخوردن در us open series داره
حداقل نمیشه نواک رو بخت اصلی دونست
نواک یکی از بخت های اصلیه

Red-Line
06-08-2014, 08:49 PM
با سلام

قهرمانی رافا رو به همه طرفدارانش تبریک میگم . انصافا این موجود فوق بشریه !!!!! واقعا ابر انسانه .....

نادال با این قهرمانی اولا نامبر وان باقی موند و :

اولین کسی در کل تاریخ تنیس ( چه حرفه ای ، چه قبل از اون ) که توانسته 9 بار یک تورنومنت روقهرمان بشه . هیچ کسی نتوانسته است 9 بار یک تورنومنت رو قهرمان بشه . (از 250 تایی گرفته تا گرنداسلم)

اولین کسی در کل تاریخ تنیس 10 سال پشت سر هم گرنداسم برده

با رکورد 14 گرنداسلم سمپراس برابر شد و تنها 3 گرنداسم با راجر فاصله دارد .

اولین کسی توانسته است 5 بار رولند گاروس رو پشت سر هم ببره. رکورد قبلی به صورت مشترک دست خود نادال و بورگ بود با 4 قهرمانی پشت سر هم.

و طلسم 4 بازی پشت سر هم باخت به جوکوویچ رو هم شکوند

viva rafa

Roger Federer#1
06-08-2014, 08:52 PM
دوستان راجری گلم ما باید امید به قهرمانی راجر یزرگ تو ویمبلی داشته باشیم که داریم من که خیلی به قهرمانیش امید دارم ولی توقع نه اصلا توقع قهرمانی راجر تو ویمبلی رو ندارم به هرحال راجر شادی هاشو بهمون داد الان فقط باس از حضورش لذت ببریم حتی اگه راند 1 تورها ببازه بازم دوسش داریم و ازش حتما قهرمانی گرند نمیخوایم چون واقعا سخته حالا گرفتن گرند برای راجر.
به نظرم شانس قهرمانی ویمبلی نواک هستش و به احتمال 90% هم بهش میرسه.

Rafaello
06-08-2014, 08:52 PM
شادباش می گویم

رافا به افسانه ها پیوست

چهاردهمی مبارک

http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/LjAkpJVS9gDgGNPULXmQlg--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9ZmlsbDtoPTY0MDtweW9mZj0wO3E9NzU7dz05NjA-/http://media.zenfs.com/en_us/News/ap_webfeeds/be71914367768116560f6a7067005e93.jpg

Roger Federer#1
06-08-2014, 08:56 PM
بخت اصلی؟؟؟
با این آمادگی نادال و انگیزه ای که برای گرفتن ویمبلدون بعد از 4 سال و زیاد کردن اختلافش با نواک برای به مشکل بر نخوردن در us open series داره
حداقل نمیشه نواک رو بخت اصلی دونست
نواک یکی از بخت های اصلیه
شک نکن بخت اصلی ویمبلی نواک هستش رافا هرچقدر خوب باشه تو ویمبلی ضربات بکهند و فورهند نواک اینجوری بعد برخورد به زمین سرعتش کم نمیشه بلعکس توپ سر میخوره زیادتر میشه نواک سال 2007 و 2008 زمانی که به راحتی از رافا میباخت ولی تو ویمبلی 2007 بعد بردن ست اول و باختن ست دوم انصراف داد سال 2008 هم تو فینال 250 لندن به سختی پیروز شد و تو سال 2011 که واقعا ست چهارم نشون دادبردن نواک براش تو ویمبلی سختر از هرجای دیگه ایی هستش.

rojer
06-08-2014, 08:56 PM
من به عنوان طرفدار دوآتیشه فدرر قهرمانی نادال رو به همه دوستداران واقعی نادال تبریک می گم.ولی طرف حسابم با اون کسانی هست که همینطور برای خود هر چی که به ذهنشون می رسه می گن.در یک کلام هر وقت که هر تنیسوری توی دنیا چه در زمان حال و چه در زمان آینده تونست به افتخارات پادشاه روجر دست پیدا کنه اون موقع بیاد و توی این تایپیک اظهار نظر کنه.البته اگه عمر این عزیزان قد بده و تنیسورهای محبوبشون بتونن رکوردهای آقای ما رو جابجا بکنند.1-بیشترین نامبروان بودن در هفته 2-بیشترین قهرمانی در گرند اسلم 3-بیشترین حضور پیاپی در گرند اسلم و.و.و.و.و.و.و.هزاران چیز دیگر-در ضمن اون دوست عزیزی که می گفت فدرر باید خودش رو برای مسابقات پیشکسوتان آماده کنه باید این نکته رو بدونه که عزیزم تنیسور محبوب شما اینطوری که داره پیش میره فکر کنم هم سن العان فدرر بشه باید با ویلچر بیارنش کنار زمین تنیس تا بازی فدرر رو نگاه کنه:583:.عرض دیگه ای ندارم و باز هم قهرمانی رافا نادال رو به همه دوستداران واقعی ایشون تبریک عرض می کنم.I LOVE ROJER:583:

rojer
06-08-2014, 09:03 PM
دوستان راجری گلم ما باید امید به قهرمانی راجر یزرگ تو ویمبلی داشته باشیم که داریم من که خیلی به قهرمانیش امید دارم ولی توقع نه اصلا توقع قهرمانی راجر تو ویمبلی رو ندارم به هرحال راجر شادی هاشو بهمون داد الان فقط باس از حضورش لذت ببریم حتی اگه راند 1 تورها ببازه بازم دوسش داریم و ازش حتما قهرمانی گرند نمیخوایم چون واقعا سخته حالا گرفتن گرند برای راجر.
گل گفتی عزیز دلم از اینکه می بینم شما هم مثل من فکر می کنی خیلی خوشحالم خیلی خوشحالم که روجر عزیز یک همچین طرفدارهای باشعوری مثل خودش داره.به امید خدا یک ماه دیگه پادشاه روجر رو تو ویمبلدون می بینیم:583::583::583::583::583::583::441::441::441::441::441::441::441::441:

289
06-08-2014, 09:04 PM

دوست عزیزانصاف و واقع بینی شما قابل تحسینه
متاسفانه بعضی فکر میکنند با هیاهو و هورا کشیدن واقعیات عوض میشن
باید پذیرفت فقط و فقط معجزه ای میتواند راجر را به هجدهمین گرند برسونه
در میان اینهمه بازیکن جوان تر پرانگیزه تر و خوش نفس تر!
ضمن اینکه به حق می پذیریم تکنیک و حرکات راجر بسیار کم نظیره

Rafaello
06-08-2014, 09:07 PM
راستش من در پایان ست یکم ناامید شده بودم, رافا خیلی خوب نبود اما آنچه که برایم امیدبخش بود این بود که بازی بیشتر به رالی کشیده میشد و نواک در 4 بازی پیشینش با رافا که پیروز شده بود بیشتر امتیازاتش را با رد و بدل شدن توپ کمتر از 5 ضربه گرفته بود, در ست یکم هر دو در یک سطح بودند و نواک با شانس برنده شد

اما از ست دوم به بعد رافا شد همان رافای رولند گاروش و نواک را به سختی شکست داد و انتقام شکستهای پیشین را گرفت

اگر یادتان باشد فدرر هم بین گرند اسلم 13 و 14 خیلی درجا زد و چهاردمین گرنداسلمش خیلی طول کشید, اگر رافا امروز بازی را میباخت از آنجاییکه بسیار احساساتی است, بهم می ریخت و روحیه اش شدیدا سقوط می کرد

اما اکنون با اعتماد به نفس می گویم, سال آینده همین موقع ها هفدهمین گرنداسلم رافا را شادباش می گویم

KING OF CLAY
06-08-2014, 09:10 PM
با این نتایج اختلاف امتیاز رافا و نواک به 170 رسید
با توجه به اینکه نواک باید در ویمبلدون از 1200 امتیاز دفاع کنه
اما نادال از ویمبلدون 2013 فقط 10 امتیاز داره به احتمال خیلی زیاد بعد از ویمبلدون اختلاف رافا و نواک زیادتر میشه
بعد از ویمبلدون رافا باید از 6020 امتیاز دفاع کنه و نواک از 5740 امتیاز
با این حساب رافا اگر در ویمبلدون حداقل به فینال برسه و بتونه نتایج سال قبلشو تکرار کنه تا پایان سال رنک 1 میمونه
درسته رافا کار سختی داره اما بعد از یو اس اوپن کار نواک سخت تر میشه
چون باید تا پایان 2014 از 4000 امتیاز دفاع کنه ولی رافا باید از2020 امتیاز دفاع کنه
رافا اگه us open series رو حداقل با 2800 تا تموم کنه حتی اگر برای مدتی صدر رو از دست بده میتونه بعد از اون امتیازهای از دست رفتشو جبران کنه و به صدر برگرده

swiss express
06-08-2014, 09:12 PM
دوست عزیز سه چهارسال قبل این حرفتون کاملا شایسته بود
اما راجر هم قدرتش را از دست داده و هم حریفانش برای شکستش بسیار پرانگیزه اند
حکایت راجر مثل شیر پیری میمونه که الان دیگه نه تنها حریف شیرهای جوان نمیشه
حریف پلنگ و ببر هم نمیشه تازه شغال و کفتار هم گازش میگیرند و سربه سرش میگذارند!

شما مثل اینکه خیلی به حیوانات به خصوص وحشی علاقه مندی. یا شاراپوا رو به ببر ماده تشبیه میکنی یا راجر رو به بره ای که توسط شیری ژیان دریده شد! اخیرا هم شغال , کفتار و....

پیشنهاد میکنم به جای تماشای تنیس به دیدن مستند حیات وحش بپردازید که تا دلتون بخواد تلوزیون پخش میکنه.یا در اسرع وقت سری به باغ وحش بزنید از نزدیک شاهد رفتار انواع و اقسام حیوانات باشید.

swiss express
06-08-2014, 09:15 PM
قهرمانی سزاوارانه رافا رو به همه هوادارانش تبریک میگم به خصوص به پاور عزیز و محمود عزیز:583:

289
06-08-2014, 09:18 PM
تبریک بسیار به نادالی ها
من چون بدجور دوست داشتم نواک قهرمان شه خیلی لذت نبرم ولی حقیقتا نواک از هم پاشید
ولی باریکلا به رافا که باز هم جنگید...

شک نکن نوله تا 2018 حداقل 2 تا رولند میگیره
نوله هم به اسطوره ای تبدیل میشه هر چند که همین الان هم هست
بنظرم حالا حالاها نواک در 3 گرند از 4 گرند سال شانس اوله

289
06-08-2014, 09:22 PM
شما مثل اینکه خیلی به حیوانات به خصوص وحشی علاقه مندی. یا شاراپوا رو به ببر ماده تشبیه میکنی یا راجر رو به بره ای که توسط شیری ژیان دریده شد! اخیرا هم شغال , کفتار و....

پیشنهاد میکنم به جای تماشای تنیس به دیدن مستند حیات وحش بپردازید که تا دلتون بخواد تلوزیون پخش میکنه.یا در اسرع وقت سری به باغ وحش بزنید از نزدیک شاهد رفتار انواع و اقسام حیوانات باشید.
:434::251: :254::254::254::251:
دوست عزیز در مثل مناقشه نیست
امیدوارم منظور را رسانده باشم
و البته همانطور که دیدید به هیچ عنوان این تشبیهات توهین آمیز نبوده

KING OF CLAY
06-08-2014, 09:26 PM
رافا باید از ویمبلدون به بعد تلاشش رو چند برابر کنه تا سال بعد قبل از رولند امتیازش بیشتر از اونی باشه که با نایب قهرمانی و حتی حذف در نیمه نهایی صدر رو از دست بده اینطوری میتونه در رولند با آرامش بیشتری بازی کنه و دهمین رولندش رو بگیره

KING OF CLAY
06-08-2014, 09:33 PM
شک نکن بخت اصلی ویمبلی نواک هستش رافا هرچقدر خوب باشه تو ویمبلی ضربات بکهند و فورهند نواک اینجوری بعد برخورد به زمین سرعتش کم نمیشه بلعکس توپ سر میخوره زیادتر میشه نواک سال 2007 و 2008 زمانی که به راحتی از رافا میباخت ولی تو ویمبلی 2007 بعد بردن ست اول و باختن ست دوم انصراف داد سال 2008 هم تو فینال 250 لندن به سختی پیروز شد و تو سال 2011 که واقعا ست چهارم نشون دادبردن نواک براش تو ویمبلی سختر از هرجای دیگه ایی هستش.

اگر اشتباه نکنم رافا و نواک بر روی چمن باهم سه بار بازی کردند که دو بارش رو رافا برده
درسته اون دو برد ماله خیلی وقت پیشه و ازون موقع تا الان نواک خیلی پیشرفت کرده اما رافا هم کم پیشرفت نداشته
رافا امسال تلاش خیلی زیادی میکنه تا بعد از دو سال ناکامی در ویمبلدون دوباره قهرمان شه
درسته که نواک شانس زیادی برای ویمبلدون داره اما نمیشه نواک رو شانس مطلق ویمبلدون دونست

پ.ن:ویمبلدون 2007 رافا فکر کنم 4-1 ست سوم رو جلو بود و با اون وضعیت مطمئنا ست چهارم رو هم میبرد

KING OF CLAY
06-08-2014, 09:40 PM
من به عنوان طرفدار دوآتیشه فدرر قهرمانی نادال رو به همه دوستداران واقعی نادال تبریک می گم.ولی طرف حسابم با اون کسانی هست که همینطور برای خود هر چی که به ذهنشون می رسه می گن.در یک کلام هر وقت که هر تنیسوری توی دنیا چه در زمان حال و چه در زمان آینده تونست به افتخارات پادشاه روجر دست پیدا کنه اون موقع بیاد و توی این تایپیک اظهار نظر کنه.البته اگه عمر این عزیزان قد بده و تنیسورهای محبوبشون بتونن رکوردهای آقای ما رو جابجا بکنند.1-بیشترین نامبروان بودن در هفته 2-بیشترین قهرمانی در گرند اسلم 3-بیشترین حضور پیاپی در گرند اسلم و.و.و.و.و.و.و.هزاران چیز دیگر-در ضمن اون دوست عزیزی که می گفت فدرر باید خودش رو برای مسابقات پیشکسوتان آماده کنه باید این نکته رو بدونه که عزیزم تنیسور محبوب شما اینطوری که داره پیش میره فکر کنم هم سن العان فدرر بشه باید با ویلچر بیارنش کنار زمین تنیس تا بازی فدرر رو نگاه کنه:583:.عرض دیگه ای ندارم و باز هم قهرمانی رافا نادال رو به همه دوستداران واقعی ایشون تبریک عرض می کنم.I LOVE ROJER:583:

یکی از دلایل اصلی اینکه راجر این همه رکورد داره اینه که برای مدت زیادی رقیب سرسختی نداشت
شاید اگر از همون اول رقیبی مثل نادال(البته نه نادالی که تا 2007 بود) داشت 237 هفته پیاپی در صدر نمیموند

البته من به هیچ وجه منکر قابلیت ها و توانایی های راجر نیستم
راجر یکی از بزرگترین اسطوره های تاریخ تنیسه و تا ابد جاودان میمونه(بر منکرش لعنت)
بازیکن هایی مثل فدرر در تاریخ خیلی کم بوده اند و در آینده نیز تکرار نخواهند شد(شاید 2-3 قرن دیگه یکی مثل فدرر پیدا شه)

mspayam
06-08-2014, 09:42 PM
تو این تورنمنت اصلا پیشبینی نکردم. ولی امروز یک پیشبینی میریم تو کارش به افتخار بعضی از دوستان :434:. این پیشبینی موو لا درزش نمیره شک نکنید. نواک 3.2 خواهد برد و هم کریر گرند اسلم میشه و هم مرد شماره 1 تنیس جهان.

http://tennis-image.com/images/47360593307404190687.jpg (http://tennis-image.com/images/47360593307404190687.jpg)

سروش جان، اینم که مو لای درزش رفت. اون از پارسال، اینم از امسال. فکر کنم کلاً نادال می خواد تو رو توی رولن گروس ضایع کنه.

پیروزی نادال هم واقعاً دیدنی و ارزشمند بود. از ست دوم به بعد سطح بازیش به طور مشخصی از جوکر بالاتر رفت و نتیجه اش هم همین پیروزی شیرینش در برابر نواک بود که هم دست نواک رو از رنک 1 کوتاه کرد و هم رکوردهای تکرارنشدنی ای تازه ای برای خودش رقم زد و مهمتر از همه اینکه مجال دسترسی به کریر گرنداسلم را جوکر گرفت.

289
06-08-2014, 09:50 PM

ست دوم را نادال با جنگندگی 7-5 گرفت
اثری از روحیه و چهره یک برنده در سیمای نوله نیست
و کاملا برعکس در چهره و حرکات رافا روحیه بالا و اعتماد بنفس به چشم میاد
اگر نوله همینطوری ادامه بده دو ست بعد را نادال راحت تر میگیره

ست سوم 6-2 برای رافا و در کل 2-1 رافا
این نتیجه فشار و زیبایی ست را شاید نشون نده
نوله از اواسط ست سوم تا حدودی به خودش اومد و به بازی برگشت
دیدیم که در گیم هفتم که ببش از 10 دقیقه طول کشید تا چه حد رافا را به زحمت انداخت
و تا آستانه برک کردنش هم رفت
سخته بشه تصور کرد نواک 2 ست پیاپی بگیره
اما شاید ست چهارم هم خیلی فشرده بشه
بریم برای یک بازی زیبا
پستهای امروز من در مقاطع پایانی ستهای اول و دوم و سوم
همانطور که در پست اول نوشتم نواک ست اول را هم با چاشنی شانس برد
یا میشه گفت رافا ست اول را خیلی مفت داد
جدای از بازی عالی رافا نواک هم خودش نبود
و تا حدودی از پیش باخته بود

rafavamos
06-08-2014, 09:52 PM
تبریک به همه بابت قهرمانی رافا.کسی میدونه هایلایت بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟

CANDIS
06-08-2014, 09:52 PM
آقا نواک اون لحظه اهدای جام که داشتن واسش دست میزدن یه لحظه احساساتی شد گریه کرد یا من اشتباه میکنم؟! آخه نواک و گریه!

289
06-08-2014, 09:58 PM
تبریک به همه بابت قهرمانی رافا.کسی میدونه هایلایت بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟

http://www.rolandgarros.com

آقا نواک اون لحظه اهدای جام که داشتن واسش دست میزدن یه لحظه احساساتی شد گریه کرد یا من اشتباه میکنم؟! آخه نواک و گریه!

هر دو شون اشک به چشمهاشون اومد

از این صحنه ها ازین به بعد زیاد خواهیم دید

http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/b_101djokotrophee140608.jpg (http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/b_101djokotrophee140608.jpg)

قبول دارم اما البته در مقاطعی جام بینشون دست به دست میشه:434:

KING OF CLAY
06-08-2014, 10:01 PM
از این صحنه ها ازین به بعد زیاد خواهیم دید

http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/b_101djokotrophee140608.jpg

KING OF CLAY
06-08-2014, 10:10 PM

http://www.rolandgarros.com/en_FR/media/2014-06-08/wh5fjkry_grsbezlziicbcif0jolc9am.html

این لینک ویدیو از سایت رسمی مسابقات است
سرعت اینترنتم خیلی پایین بود نتوسنتم برات لینک مستقیمشو برات جور کنم

CANDIS
06-08-2014, 10:13 PM
نواک نواکه همیشگی نبود... یچیزی مثل فینال US پارسال بود :397:
دلم واسه خوان مارتین تنگ شده :243: خداکنه به ویمبی برسه

KING OF CLAY
06-08-2014, 10:17 PM
این عکس خیلی باحاله:866:

http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/b_101nadaljoie140608.jpg

SOROOSH_RF
06-08-2014, 10:24 PM
تبريك به طرفداراي رافا براي چهاردهمين گرند اسلم.

KING OF CLAY
06-08-2014, 10:34 PM
بعد از فینال امروز:

[/URL]http://www.tennis-image.com/images/53218959328997860825.png (http://www.tennis-image.com/images/53218959328997860825.png)

http://www.tennis-image.com/images/82160134480707837312.png (http://www.tennis-image.com/images/82160134480707837312.png)

[URL="http://www.tennis-image.com/images/93816603485481904323.png"]http://www.tennis-image.com/images/93816603485481904323.png (http://www.tennis-image.com/images/93816603485481904323.png)

KING OF CLAY
06-08-2014, 10:42 PM
عکس قبلی برا open era بود این برای all time

http://www.tennis-image.com/images/73898656153876209662.png

Mahmood
06-08-2014, 10:45 PM
وای از خوشحالی نمیدونم چی بگم
در مورد بازی حرف خیلی زیاده شاید بعدا تو یک پست مفصل دربارش نوشتم
ولی واقعا باور نکردنی بود...
ممنون از دوستانی که تبریک گفتند به خصوص مرتضی و مهرداد عزیز که از من اسم بردن امیدوارم یه روزی در شادیهاتون جبران کنم:583:
به همه دوستان گلم: مانی، مجتبی، نیکو، نیما88، محمد، پاور جان، سامی، وفا، مهدی، فخی و بقیه هوادارن رافا شادباش میگم:grouphug:
به نظرم رافا این موفقیت رو مدیون عمو تونی هست بی انصافیه هروقت نتیجه نمیگیره فقط بهش بد و بیراه بگیم و اونو عامل شکستهای رافا بدونیم
[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/70296468611886636083.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/70296468611886636083.jpg (http://www.tennis-image.com/images/70296468611886636083.jpg)

KING OF CLAY
06-08-2014, 10:52 PM
http://www.rolandgarros.com

هر دو شون اشک به چشمهاشون اومد

قبول دارم اما البته در مقاطعی جام بینشون دست به دست میشه:434:

چرا ساعت پست من 3 دقیقه دیرتر از پاسخ شما به پست من ثبت شده
یعنی ممکنه قبل ازینکه من پست بزارم شما جواب داده باشید؟:434:

slice
06-08-2014, 11:00 PM
منم به همه ی طرفدارای رافا این تروفی شیرین رو تبریک میگم!!!!!!
واقعا با دیدن اینطور بازی ها و اینطور فینال ها آدم به ارزش کار چه راجر و چه رافا پی میبره!!!!!
این دو تا توی هر شرایطی بازی کردن ولی واقعا بهترین توانایی هاشون رو به نمایش گذاشتن که هر کدوم این همه تایتل بردن ولی امثال نوواک و ماری با ینکه من واقعا به خودشون و بازیشون احترام میذارم و علاقه هم دارم فرصت هاشون رو به هدر میدن و شاید توی عمرشون فقط دو سه بار خودشون رو به آب و آتیش زدن واسه یه قهرمانی!!!!!!!
ولی رافا و راجر تا چند سال پیش توی هر بازی طوری بازی میکنند که انگار فینال یه گرند اسلمه!!!!!!

narges 95
06-08-2014, 11:08 PM
تبریییییک. وای توست اول می خواستم خودمو بکشم از دست نادال ولی واقعا خوب برگشت به بازی نمیدونید چقد خوشحالم این بهترین فینالی بود که برد جدا از بازی خوبش، به خاطر اینکه چون ست اولو باخت گفتم نادال دیگه بازی رو 3-0باختی اما اشتباه کردم.:443:
تو همیشه بهترینی رافاهمیشه:151:

roger 4 ever
06-08-2014, 11:19 PM
1- تبریک می گم به همه ی هواداران نادال این قهرمانی شیرین رو...از چند جهت به نظرم این قهرمانی خیلی شیرینه...هم اینکه در شرایطی به دست می یاد که خیلی ها( به اشتباه) تصور می کردند امسال سال ریزش هست در پاریس و هم اینکه قهرمانی بسیار «قاطعانه» به دست اومد...واقعا تبریک می گم چون حتی کوچک ترین سوزنی به این قهرمانی نمی شه زد...شیک و مجلسی...

2- دوستان از تیم قوی نواک قبل از بازی صحبت می کردند...صحبت به حقی بود البته، قطعا تیم نواک بسیار به روز، علمی و با تجربه است و حتی قیاس تیم نادال هم با اون قیاس اشتباهی محسوب می شه...اما این مسئله فراموش شد که نادال خودش «تیم» خودشه...حداقل اینجا در پاریس نقشی که خود نادال ایفا می کنه قابل مقایسه با نقش هیچ تیم و دم و دستگاه دیگه ای نیست...باور کنید بردن نادال در پاریس خیلی سخت تر از این حرف هاست که با دو تا باخت مونت کارلو بشه ازش حرف زد...پاریس حکم «ملک شخصی» نادال رو داره...

3-جدال نواک و نادال دست کم در این چند سال به نظرم فراتر از مسائل فنی بوده...بله این حرف ها کاملا درست و به جا هست از لحاظ فنی که مثلا رافا باید ریتم بازی نواک و با تنوع دادن به بازیش به هم بریزه یا نمونه های فنی کاملا درست دیگه، اما در انتها در این سال ها باز اونی برنده بوده که «آرام تر»، «متمرکز تر» و «صبور تر» بوده...به نظرم مسائل روحی و روانی و غلبه بر فشار های موجود نقش پر رنگی تر رو در جدال نواک و رافا ایفا می کنه...امروز چهره ی نواک در اواسط ست دوم نتیجه بازی رو معلوم کرده بود...

4- هوا گرم بود؟! گرما زدگی؟! نه نه این حرف ها برا نواک قابل قبول نیست...پیش بینی دمای هوای امروز از 1 ماه پیش ممکن بود و راهکارهای مبارزه در یک هوای گرم هم کاملا موجوده...نمی تونیم هوای گرم رو بهونه کنیم...بله موافقم نواک امروز به هیچ عنوان در سطح خودش بازی نکرد، اما نمی تونیم این حرف ها رو بهونه کنیم...نواک در پیاده کردن ابتدایی ترین تاکتیک های خودش در برابر رافا هم عاجز بود و این فراتر از هوای گرمه و ریشه در همون مسائلی داره که در بالا بهش اشاره کردم...در مقاطعی از بازی مشخص بود که نواک داره ضرباتی رو می زنه که به اشتباه بودنشون اطمینان داره اما باز هم قادر نبود سر «بزنگاه» تمرکز خودش رو حفظ کنه...مجموعه ای از ضربات «ناقصی» که نواک به فورهند رافا هدیه کرد ریشه در یک آدم «درمانده» و بی تمرکز داره...همین ضربات بود که سرنوشت بازی رو معلوم کرد، هر چند قبل از همه چیز این چهره ی فاجعه ی نواک بود که در اواسط ست دوم سرنوشت بازی رو مشخص کرده بود...

5- در پایان ناگفته نماند که اصلا فینال زیبایی نبود...به هیچ عنوان...نواک بیش ترین نقش رو در این مسئله ایفا کرد...اصلا بازی خوبی نبود...سرنوشت امتیاز ها خیلی ساده تر از اون چیزی که باید، مشخص می شد و این نواک بود که باعث این اتفاق شد... بازم تبریک می گم به هواداران نادال، نادال دیگه به دنیا ثابت کرد که در پاریس همه چی تحت کنترل هست، خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر می کنید تحت کنترل هست...هواداران نادال به خودشون باید افتخار کنند چرا که بازیکنی رو دارند که حتی در بدترین فرم خودش هم قهرمانی در پاریس براش ساده ترین کاره...قضیه ی پاریس خیلی جدیه دوستان، خیلی جدی...

Ahoura
06-08-2014, 11:48 PM
تبریک به طرفداران نـادال :583:

CANDIS
06-09-2014, 12:37 AM
به نظر من کلا تورنومنت قشنگی نبود در قسمت مردها. نه نیمه نهایی ها قشنگ بود نه فینال. از بازی هایی که یادمه اندی رافا که بدلیل افتضاح بازی کردن اندی مسخره شد. فرر رافا هم فرر بعد از ست 1 پکید بعدش بازی یطرفه شد. گولبیس نواک هم گولبیس همش ارور بود. سونگا نواک هم که سونگا کلا تعطیل بود. یه ورداسکو اینبار آماده بود که اونم خورد به گاسکه ناآماده اون بازی هم یطرفه شد. واورینکا بویی از آمادگی نداشت زودی حذف شد. خوان مارتین هم که نبود.حالا این وسط گولبیس شاخ شده بود! باز صد رحمت به WTA خداییش بازی های قشنگ کم نداشت. فینال عالی. ماشا موگروزا که حرف نداشت. کوزنت کویتووا هم فوق العاده بود .حالا خیلی هارو هم من ندیدم.

Roger Federer#1
06-09-2014, 01:00 AM
هیچ پادشاهی به راحتی زمینشو تقدیم کسی نمیکنه بی شک نواک هم جنگجویی نیست به راحتی کنار بکشه در این که نواک تا دو سه سال آینده ویترینه گرندشو تکمیل میکنه شکی نیست ولی رافا بازهم ثابت کرد پادشاهی نیست به سادگی دست از زمین شخصیش بکشه حتی اون جنگجو نواک باشه.
دلیل بازی بد نواک هم وضعیته بد جسمانیش بی تاثیر نبود اواسط ست سوم تعادلشو هنگام نشستن ازدست داد حتی ست چهارم بود فکرکنم آبی که خورده بود رو بالا آورد چندبارم وسطای گیم ها معدشو دست میکشید این مسائل به نظرم سبب کم دقتی او شده بود وباعث شد بازی زیبایی رو از او شاهد نباشیم در روزی که رافا عالی بازی کرد.
واقعا دلم برای بازیهای دل پوترو عزیز تنگ شده مخصوصا بازیش تو خاک خوان نشون داد توانایی بازی تو خاک رو داره و در صورته بهبودی کامل میتونه رقیب سنگینی برای نواک و حتی رافا باشه چون تنها تنیسورمحبوبمه که انتظار گرفتن گرندو ازش دارم چون واقعا اگه آماده باشه این پتانسیلو داره.
هنور متعجبم چطور رافا از سودرلینگ شکست خورد اونم در روزی که رافا هم خوب بازی کرده بود واقعا خدا راجر و طرفداراشو دوست داشت.

289
06-09-2014, 01:17 AM
چرا ساعت پست من 3 دقیقه دیرتر از پاسخ شما به پست من ثبت شده
یعنی ممکنه قبل ازینکه من پست بزارم شما جواب داده باشید؟:434:

آخرین ویرایش 289 (http://tennistalkers.com/posthistory.php?p=99550); دیروز در 11:35 PM.
این جواب شماست.تا جایی که بشه تعداد پست کمتری می زنم با ویرایش
و حتی آوردن جواب در پستی که قبل از شما ارسال شده

راستی چرا در رولند از تکنولوژی استفاده نمیشه؟ مثلا همین امروز
یکی از پوینتهای رافا را به نوله دادند

با درود
دوست عزیز با تشکر از نوشته های خوبتون
میشه این قسمت از نوشته را کمی توضیح بدید
آیا این فقط مختص ضربات نواکه؟برای مثلا رافا یا راجر اینطور نیست؟

از الان منتظر یک ویمبلدون تماشایی و پرهیجانم
نگاهی کردم به آرشیو سایت و ویمبلدون 2012
که آخرین گرند راجر بود یک پست توجهم را جلب کرد
جالب بود برام

افشین مبصر،مفسر بی b سی پس از قهرمانی راجر در ویمبلدون این گونه در فیس بوک خود نوشت :

" یك واقعيت: از سال ٢٠٠٧ به بعد فدرر فقط در گران اسلم هايى موفق بوده كه در فينالش با رافا نادال روبرو نشده. او رويهمرفته ٨ بار در فينال گران اسلم با رافا بازى كرده كه شش بارش را باخته و دو بارى را هم كه برده مربوط به ٢٠٠٧ و قبل از آن است. بهمين جهت فدرر براى من بهترين بازيكن تاريخ تنيس نيست. موفق ترين شايد اما بهترين هرگز."

http://www.tennis-image.com/images/55338815543482491446.png (http://www.tennis-image.com/images/55338815543482491446.png)

!PARADOX
06-09-2014, 05:53 AM
تبریک به تمام هواداران و عاشقان رافا :583:
به امید روزی که نادال پر افتخارترین بازیکن تاریخ بشه که از نظر من زیاد دور نیست و نهایت 3 سال دیگه این اتفاق رخ خواهد داد.
هم توی مسترز و هم گرند اسلم.
قطعا بردن المپیک هم افتخار بزرگیه که نصیب هر کسی نمی شه.

ممنون رافا که از ته دل خوشحالمون کردی.

KING OF CLAY
06-09-2014, 06:55 AM
آخرین ویرایش 289 (http://tennistalkers.com/posthistory.php?p=99550); دیروز در 11:35 PM.

با درود
دوست عزیز با تشکر از نوشته های خوبتون
میشه این قسمت از نوشته را کمی توضیح بدید
آیا این فقط مختص ضربات نواکه؟برای مثلا رافا یا راجر اینطور نیست؟

نه این خصوصیت چمن هستش
بر روی خاک رس توپ وقتی به زمین برخورد میکنه قدرت سرعت و ارتفاعش کم میشه و مسلما جواب دادن توپ برای بازیکن مقابل آسون تر میشه
(یکی از دلایلی که رافا انقدر روی خاک رس موفقه همینه)
اما بر روی چمن و هارد کورت شرایط متفاوته و رافا بر روی این زمین ها کارش سخت تر میشه

KING OF CLAY
06-09-2014, 07:05 AM
مارکا به اینجور عکس ها خیلی علاقه داره
بعد از قهرمانی رئال هم همچین عکسی درست کرد که روی 10تا CL رئال مادرید حروف REAL MADRID نوشته شده بود
الان بعد از نهمین قهرمانی نادال در رولند گاروس مارکا برای نادال هم همچین عکسی درست کرده

http://www.tarafdari.com/sites/default/files/contents/user28399/news/thumbnail/10354878_10152884249042306_1849306056991077660_n.jpg (http://www.tarafdari.com/sites/default/files/contents/user28399/news/thumbnail/10354878_10152884249042306_1849306056991077660_n.jpg)

عکس از سایت طرفداری

Behr@d
06-09-2014, 11:16 AM
تبریک بابت قهرمانی باشکوه رافا به همه طرفداران ....

من این چند روزه همونطور که میدونید با امتحانات خیلی مشغولم و خیلی وقت نمیکنم بیام ... اما دیروز رافا واقعا جواب اعتماد هواداراش رو داد و سلطش بر رولند گاروس رو همچنان حفظ کرد ... با این برد قطعا اعتماد به نفس فوق العاده ای پیدا کرده و شک ندارم با قدرتی مضاعف به ویمبلدون خواهد رفت ...

مرسی رافا .... :583::655:

http://www.rolandgarros.com/images/pics/home/h_201NAdalRamasseurs08062014.jpg

mspayam
06-09-2014, 12:28 PM
خوب یه پست هم به شیوه ی هیترها بدیم:

دیگه وقتشه که نواک بازنشست بشه. بازیکنی که توی اوج نتونه از پنج گرند اسلم متوالی یکیش رو بگیره، یعنی دیگه کارش تمومه و نباید به عنوان یه بخت مهم گرند اسلم ها روش حساب کرد. نواک بعد از اون درخششش در سال 2011 و اولین گرند 2012 تا حالا فقط تونسته یه گرنداسلم ببره و بعید نیست که در ادامه ی فصل هم دستش از قهرمانی در یه گرند اسلم دیگه کوتاه بمونه.

حالا همین پست به شیوه ی غیرهیتری:
نواک باید سرش رو بالا بگیره که تونست در برابر سلطان خاک یک ست رو بگیره و بازی نزدیکی رو به نمایش بذاره. با اینکه توی این 5 گرند اسلم اخیر نتونسته قهرمان باشه، اما غیر از اوپن استرالیا پای ثابت فینال و نیمه نهایی بوده. باید دید ادامه ی رقابت نواک و نادال در بقیه ی تورنمنت های فصل چه خواهد بود و آیا نواک دوباره می تونه راهی برای شکست نادال در گرند اسلم ها پیدا کنه؟

Maani
06-09-2014, 12:38 PM
افشین جان قربونت برم کجایی پسر؟!!!
فقط بعد باخت رافا میای سایت؟
بیا یه تحلیل کارشناسی برامون بزار فدات شم

Rafa
06-09-2014, 01:38 PM
درود
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
واموس رافااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شادباش ب تمام دوستداران رافا، گوارای وجودتان رولند 9ام و گرند اسلم 14ام
این قهرمانی شیرین تر از عسل بود برام، نمیدونم چی بگم
فقط درود ب شرف این پسر شگفت انگیز، او که شگفتی آفرینشه
بی نظیری تو عزیزم بی نظیر، از این که طرفدار توام ب خود میبالم

Rafa
06-09-2014, 01:42 PM
از بین طرفداران رافا، فقط من و نیما88 و فک کنم سامان ب برد رافا خوشبین بودیم و ب او اعتماد داشتیم
اولا دم هر 3مون گرم:655:
ثانیا ای کسانی که ب رافا ایمان نداشتید ی پس گردنی طلبتون!:434:
اینجا فینال رولند گاروسه، این پادشاه خاک رسه
او پادشاه پاریسه
رافا برای فینال گرند اسلما مخصوصا رولند،انرژی کائنات رو در بازوانش داره
وقتی رافا مصمم و با انگیزه باشه، هیچ چیزی جلودارش نیس
کوه هم در برابر عزم رافا از هم میپاشه

maata
06-09-2014, 02:49 PM
از بین طرفداران رافا، فقط من و نیما88 و فک کنم سامان ب برد رافا خوشبین بودیم و ب او اعتماد داشتیم
اولا دم هر 3مون گرم:655:
ثانیا ای کسانی که ب رافا ایمان نداشتید ی پس گردنی طلبتون!:434:
اینجا فینال رولند گاروسه، این پادشاه خاک رسه
او پادشاه پاریسه
رافا برای فینال گرند اسلما مخصوصا رولند،انرژی کائنات رو در بازوانش داره
وقتی رافا مصمم و با انگیزه باشه، هیچ چیزی جلودارش نیس
کوه هم در برابر عزم رافا از هم میپاشه
منم به رافا ایمان داشتم:396:
پس پسگردنی بی پسگردنی:434:

KING OF CLAY
06-09-2014, 03:14 PM
بهتره که دیگه رولند گاروس بره تو آرشیو
و تاپیک های کویینز کلاب و هاله به مسابقات در حال برگزاری اضافه شه

mspayam
06-09-2014, 04:16 PM
نه این خصوصیت چمن هستش
بر روی خاک رس توپ وقتی به زمین برخورد میکنه قدرت سرعت و ارتفاعش کم میشه و مسلما جواب دادن توپ برای بازیکن مقابل آسون تر میشه
(یکی از دلایلی که رافا انقدر روی خاک رس موفقه همینه)
اما بر روی چمن و هارد کورت شرایط متفاوته و رافا بر روی این زمین ها کارش سخت تر میشه

روی خاک رس قدرت و سرعت توپ کم می شه، اما ارتفاعش بیشتر می شه و همین باعث می شه که پاسخ دادن به یه سری از ضربه ها که سخت تر باشه چون ارتفاع مناسب برای ضربه زدن در سطح کمره، و یکی از مشکلات کسایی هم که با نادال روی خاک بازی می کنن همینه که باید خیلی از توپ ها رو از بالای شونه شون بزنن.

mspayam
06-09-2014, 04:28 PM
تحلیلی بر تاکتیک نادال در بازی با جوکر:
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/06/23/Roland-Garros-Brain-Game-Nadal-Djokovic-Final.aspx

rezaomo
06-09-2014, 04:42 PM
درود
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
واموس رافااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شادباش ب تمام دوستداران رافا، گوارای وجودتان رولند 9ام و گرند اسلم 14ام
این قهرمانی شیرین تر از عسل بود برام، نمیدونم چی بگم
فقط درود ب شرف این پسر شگفت انگیز، او که شگفتی آفرینشه
بی نظیری تو عزیزم بی نظیر، از این که طرفدار توام ب خود میبالم

اشكم با اين پست دراومد ، مخصوصا اون قسمت كه گفتي شگفتي آفرينش :434: خوش به حال رافا كه همچين طرفدارهايي داره .:655:

davidbeckham
06-09-2014, 08:53 PM
http://www.shiaupload.ir/images/40224332967917518308.jpg

sina1993
06-10-2014, 08:24 AM
قهرمانی نادال رو به همه هوادارانش تبریک میگم:583: رولندگاروس امسال یکبار دیگه بزرگی نادال و اهمیت کار سودرلینگ توی 2009 رو نشون داد (بهتره برم برای ششمین بار بازیشون رو نگاه کنم:434:) قبل از شروع مسابقات روی واورینکا و توانایی نورمن خیلی حساب کرده بودم هنوز هم دلیل شکست واورینکا رو نفهمیدم. بهتره سراغ تورنمتهای معتبرتر مثل هال بریم:434:
بهنظرم رقابت توی ویمبلدون جذابتر از دو گرنداسلم اول باشه پیش به سوی هیجدهمین قهرمانی (البته بعید میدونم:434:)

Sajad
06-10-2014, 10:22 AM
تبریک میگم به دوستان نادالی:583:

hoomanjian
06-10-2014, 12:30 PM
واقعا خوشحالم. وقتی رسیدم خونه ست اول تموم شده بود. پاهام سست شد وقتی نتیجه ست اولو دیدم. به خودم گفتم امسال دیگه تمومه. ولی باید به قول دوست عزیزمون afshin mobasser گفت : راجر ممکنه موفق ترین باشه ولی بهترین هرگزنیست. رافا بی نظیره . این پسر روحیه وصف ناپذیری داره. به نظر قبل از هر تحلیل فنی رافا با روحیه فوق العادش برنده بازی شد درست مثل یو اس اپن پارسال . البته تغییر ریتم بازی - بکهند های بسیار بهتر از قبل - ارورهای کم هم عوامل دیگه ی برد رافا بودن .در هر حال تبریک می گم به همه هواداراش . عالی بود. به امید روز کسب 18 امین گرند رافا .

Roger Federer#1
06-10-2014, 01:28 PM
بحث بهترین بین رافا و راجر کاملا طبق علاقست,رافا بهترین عالیه ولی بعد راجر اگه بحث بازی تو خاک باشه رافا پادشاست ولی بحث کلی راجر چیز دیگست رافا 18 مسترز از 27 مسترزشو از خاک گرفت و 9 گرند از 14 گرندشو یعنی رافا تمامیه رکورداشو مدیونه سطح خاکه ولی راجر 4 استرالیا 1 رولند (5 بار فینالیست بود) 7 ویمبلی 5 آمریکا یعنی تو تمامیه سطح ها تو گرند موفق بود حتی پاریس که یدونه داره ولی 5 بار فینالیست بود پس موفق بود,جالب اینکه با اینکه سنش 5 سال بیشتر از رافا هستش هنوز از سال 2003 اولین گرند که گرفت تا رولندامسال همشو حاضر بود بدون غیبت یعنی آمادگی بالای بدنی چیزی که رافا نشون داد اگر دو فصل پشته هم تو تورها حاضر باشه کاملا افت میکنه چرا چون بازیش کاملا برپایه قدرت و جنگندگی هستش و صلاحه اصلیشم فورهنداش ولی راجر با ضرافت و نرمی و باهوشه بالاش تنیس بازی میکنه تو تمامیه مقطع سال تونست قهرمانی بدست بیاره با همون آمادگی واقعا سخته.
راجر نتونست تو خاک بیشتر مقام بیاره چون رافا پادشاه اونجاست راجر حریف رافا نمیشو چون رافا یه برگه برنده داره اونم ضربات چرخشی او به سمته بکهنده راجر هستش ولی راجر هر وقت تونست فورهند رفا رو بکهندشو مهار کنه با اقتدار تونست رافارو شکست بده نمونش سه چهار پیروزی آخرش مقابل رافا.
درسته راجر مقابل رافا ضعیفه ولی دلیل نمیشه بهترین نباشه رافا 7 مسابقه با نواک تو سال 2011 داشت همشو باخت ولی راجر فکر کنم 3 بار تونست تو همون سال نواک رو شکست بده همین امسال رافا 2بار از نواک باخت حتی تو خاک و 1 بار برد اونم تو خاک ولی راجر که به عقیده بعضیا دیگه تمومه از 3 بازیش با نواک دوبار برد 1 بار تو هارد یه بارم تو خاک پس هد تو هدا دلیل بر برتری کلی نمیشه,اکثرا میدونیم رافا بدون شک رکورد گرندهای راجر رو میشکونه ولی به واسطه قدرتش تو خاک رس و به پشتی گرندی به نام رولند گاروس.
به هرحال من عاشق راجرم و علاقه مند به بازی رافا ولی به دلایلی که برای خودم دارم راجر رو همیشه بهترین میدونم و دوستانه نادالی هم با دلایله خودشون رافا رو بهترین منم بهشون احترام میزارم اگر تنیسوری مثل راجر دیگه نیاد بدونه شک تنیسوری مثل رافا هم نخواهد آمد که 9 بار(بیشتر هم خواهد شد) بتونه یه گرندو بگیره.
به امید سلامتی و قدرت نمایی این دو تنیسور بزرگ.

Rafaello
06-10-2014, 10:30 PM
بحث بهترین بین رافا و راجر کاملا طبق علاقست,رافا بهترین عالیه ولی بعد راجر اگه بحث بازی تو خاک باشه رافا پادشاست ولی بحث کلی راجر چیز دیگست رافا 18 مسترز از 27 مسترزشو از خاک گرفت و 9 گرند از 14 گرندشو یعنی رافا تمامیه رکورداشو مدیونه سطح خاکه ولی راجر 4 استرالیا 1 رولند (5 بار فینالیست بود) 7 ویمبلی 5 آمریکا یعنی تو تمامیه سطح ها تو گرند موفق بود حتی پاریس که یدونه داره ولی 5 بار فینالیست بود پس موفق بود,جالب اینکه با اینکه سنش 5 سال بیشتر از رافا هستش هنوز از سال 2003 اولین گرند که گرفت تا رولندامسال همشو حاضر بود بدون غیبت یعنی آمادگی بالای بدنی چیزی که رافا نشون داد اگر دو فصل پشته هم تو تورها حاضر باشه کاملا افت میکنه چرا چون بازیش کاملا برپایه قدرت و جنگندگی هستش و صلاحه اصلیشم فورهنداش ولی راجر با ضرافت و نرمی و باهوشه بالاش تنیس بازی میکنه تو تمامیه مقطع سال تونست قهرمانی بدست بیاره با همون آمادگی واقعا سخته.
راجر نتونست تو خاک بیشتر مقام بیاره چون رافا پادشاه اونجاست راجر حریف رافا نمیشو چون رافا یه برگه برنده داره اونم ضربات چرخشی او به سمته بکهنده راجر هستش ولی راجر هر وقت تونست فورهند رفا رو بکهندشو مهار کنه با اقتدار تونست رافارو شکست بده نمونش سه چهار پیروزی آخرش مقابل رافا.
درسته راجر مقابل رافا ضعیفه ولی دلیل نمیشه بهترین نباشه رافا 7 مسابقه با نواک تو سال 2011 داشت همشو باخت ولی راجر فکر کنم 3 بار تونست تو همون سال نواک رو شکست بده همین امسال رافا 2بار از نواک باخت حتی تو خاک و 1 بار برد اونم تو خاک ولی راجر که به عقیده بعضیا دیگه تمومه از 3 بازیش با نواک دوبار برد 1 بار تو هارد یه بارم تو خاک پس هد تو هدا دلیل بر برتری کلی نمیشه,اکثرا میدونیم رافا بدون شک رکورد گرندهای راجر رو میشکونه ولی به واسطه قدرتش تو خاک رس و به پشتی گرندی به نام رولند گاروس.
به هرحال من عاشق راجرم و علاقه مند به بازی رافا ولی به دلایلی که برای خودم دارم راجر رو همیشه بهترین میدونم و دوستانه نادالی هم با دلایله خودشون رافا رو بهترین منم بهشون احترام میزارم اگر تنیسوری مثل راجر دیگه نیاد بدونه شک تنیسوری مثل رافا هم نخواهد آمد که 9 بار(بیشتر هم خواهد شد) بتونه یه گرندو بگیره.

من طرفدار رافا هستم, همیشه از شکست فدرر خوشحال می شوم اما خیلی خیلی برایش احترام قایلم

تنیسوری با این تکنیک تاکتیک و هوش خارق العاده دیگر مادر فلک هرگز نخواهد زاد, هنگامی که فدرر برای زدن بکهند یک دستش به هوا می پرد نیک بنگریدش, تنیس بازی نمی کند تو گویی در زمین می رقصد

اما حقیقتی در مورد آن هنگامی که فدرر روزها و هفته ها و ماه ها و سالها مقتدرانه صدر نشین و نامروان تنیس بود وجود دارد و آن این است که در آن موقع هیچ تنیسور درجه یکی بجز فدرر و رافا وجود نداشت و رافا هم که آن هنگام تنها در خاک می درخشید و در دیگر سطوح به سادگی به همه می باخت و فدرر بجز خاک در هر گرند اسلم و مسترزی به سادگی هر چه تمامتر قهرمان میشد چون حریفی نداشت

سالها گذشت تا رافا در سطوح دیگر توانا شد و نواک و اندی ظهور کردند و آن موقع بود که دوران ساده قهرمان شدن فدرر تمام شد. اگر در سالهای صدرنشینی فدرر, شرایط این گونه بود و فدرر مجبور بود با سه تنیسور طراز اول رقابت کند, هیچ گاه آن مدت طولانی صدر نشین نبود و هیچ گاه به رکورد 18 گرند اسلم نمی رسید

با احترام به نظرهای همه دوستان معتقدم روز خداحافظی فدرر مدتها پیش بود اما می گویند صلاح مملکت خویش خسروان دانند

ویمبلدون که بی شک برای رافاست اما اگر اینگونه نشد امیدوارم فدرر با فتح ویمبلدون با دنیای تنیس خداحافظی کند اما

اما خودمانیم, تماشای گرند اسلم و حتا مسترزی که فدرر در آن نباشد هیچ لطفی ندارد

YOSEF
06-11-2014, 12:20 AM
درمورد استثنایی بودن راجر ورافا تو تاریخ تنیس شکی نیست واحتمالا حالا حالاها کسانی مثل ایندو نخواهد بود بنظر بنده را جر از زمان بردن گرند اول دنبال رکورد پیت بوده وانصافا خیلی سریع اون رکوردو زد بطوریکه شانزدهومی رو تو استرالیا گرفت رافا فقط شش گرند گرفته بود رافا از شانس 5 سال جوونتر بودن برخوردار بوده ویک شانس بسیار بزرگتر مسابقات فراوانی در سطح خاک برگزار میشه (یک گرند سه مسترز وچند 500 امتیاز وچند 250 امتیاز ی)که سطح حکومت رافا هست در مقابل چمن (یک گرند ودو 250 امتیازی که بعلت همزمان برگذار شدن امکان شرکت در یکی بیشتر نیست )این وضعیت جهت بردن تایتل های بیشتر کاملا به نفع رافا هست واحتمال خیلی زیاد رافا با این شرایط رکورد گرند راجر و میزنه (راجر باتوجه به سنش احتمالا یک ویمبلی رو می گیره انشالله) البته بنده واقعا این هردو رابخاطر شخصیتی که در ورزش از خودشون نشون دادن وقهرمان بودنشون شدیدا دوست دارم اول راجر جون بعد رافا جنگجو

mspayam
06-11-2014, 09:50 AM
واقعا خوشحالم. وقتی رسیدم خونه ست اول تموم شده بود. پاهام سست شد وقتی نتیجه ست اولو دیدم. به خودم گفتم امسال دیگه تمومه. ولی باید به قول دوست عزیزمون afshin mobasser گفت : راجر ممکنه موفق ترین باشه ولی بهترین هرگزنیست. رافا بی نظیره . این پسر روحیه وصف ناپذیری داره. به نظر قبل از هر تحلیل فنی رافا با روحیه فوق العادش برنده بازی شد درست مثل یو اس اپن پارسال . البته تغییر ریتم بازی - بکهند های بسیار بهتر از قبل - ارورهای کم هم عوامل دیگه ی برد رافا بودن .در هر حال تبریک می گم به همه هواداراش . عالی بود. به امید روز کسب 18 امین گرند رافا .

به به، سر و کله ی دوست تنیس شناس و کارشناس ارشد تنیس هم پیدا شد؟ تو مگه نگفته بودی اگه راجر جام بگیره حاضری به همه نفری 100 هزار تومن بدی؟ چی شد؟ وقتی راجر قهرمان دوبی شد، رفتی توی سوراخ موش؟
راستی ار اون فورهندای کراس اینساید آوتت چه خبر؟ چند تاشون امروز زدی؟

roger 4 ever
06-11-2014, 10:17 AM
اما حقیقتی در مورد آن هنگامی که فدرر روزها و هفته ها و ماه ها و سالها مقتدرانه صدر نشین و نامروان تنیس بود وجود دارد و آن این است که در آن موقع هیچ تنیسور درجه یکی بجز فدرر و رافا وجود نداشت و رافا هم که آن هنگام تنها در خاک می درخشید و در دیگر سطوح به سادگی به همه می باخت و فدرر بجز خاک در هر گرند اسلم و مسترزی به سادگی هر چه تمامتر قهرمان میشد چون حریفی نداشت

سالها گذشت تا رافا در سطوح دیگر توانا شد و نواک و اندی ظهور کردند و آن موقع بود که دوران ساده قهرمان شدن فدرر تمام شد. اگر در سالهای صدرنشینی فدرر, شرایط این گونه بود و فدرر مجبور بود با سه تنیسور طراز اول رقابت کند, هیچ گاه آن مدت طولانی صدر نشین نبود و هیچ گاه به رکورد 18 گرند اسلم نمی رسید

با تشکر از شما دوست عزیزم...این صحبت ها می تونه دریچه ی جدید و دیدگاهی جدید رو به دوره ی پر افتخار راجر فدرر در دنیای تنیس باز کنه...افسوس و صد افسوس که کسی نتوانست چنین مسائل به این واضحی و سادگی را درک کند در دنیا...چه ساده می شود یک دوره ی مهم و تاریخی را در ورزش تنیس تحلیل کرد...

parizad
06-11-2014, 10:52 AM
خوش به حال خودم كه هم رافا و هم راجر رو دوست دارم والبته اگه هردو باهم بازي داشته باشن من طرفدار رافا ميشم.

king of spin
06-11-2014, 07:29 PM

دوست عزیز راجر فقط یه بار نواک رو تو سال 2011 شکست داد و 4 بار ازش باخت.و رافا 6 بار به نواک باخت.اون هفتمی 2012 بود

Maani
06-20-2014, 04:12 PM
به امید شکستن رکورد فدرر
به نظرم نواک بدنش بعد از باخت ست دو خالی کرد

اگه همين نواك كه شما براش غش ميكنين مانع نميشد تا حالا به ركورد فدرر رسيده بود .
برد رافا رو لوث ميكني ؟ بدنش خالي شد ديگه چيه ؟ خب كاري ميكرد خالي نكنه ، توان best of 5 رو خاك نداره عزيزه من !!

davidbeckham
06-20-2014, 07:17 PM
جنایعالی از جای دیگه سوختی شما فدرری هستی پشت نقاب نادال قایم نشو
میدونستم انتظار داشتی بعد از قابلمه هاله به فدرر تبریک میگم ولی این خبرا نیست
هرموقه گرند یا مستر برد تبریک میگم
تا ابد مخالف فدرر خواهم بود
رفتی پست قدیمی رو اوردی چیو ثابت کنی؟
برد نادال رو لوث نمیکنم
چیزی رو که به نظرم اومد میگم

nemanaldin
06-22-2014, 02:00 AM
جنایعالی از جای دیگه سوختی شما فدرری هستی پشت نقاب نادال قایم نشو
میدونستم انتظار داشتی بعد از قابلمه هاله به فدرر تبریک میگم ولی این خبرا نیست
هرموقه گرند یا مستر برد تبریک میگم
تا ابد مخالف فدرر خواهم بود
رفتی پست قدیمی رو اوردی چیو ثابت کنی؟
برد نادال رو لوث نمیکنم
چیزی رو که به نظرم اومد میگم

خواهش میکنم به فدرر تبریک بگو !!!!!!:251:
یه جوری میگی انگار اگه تبریک نگی جام(برای شما قابلمه) رو از فدرر میگیرن :254:

Maani
06-22-2014, 11:06 AM
تورنمنت هاله اگر چه 250 امتیازیه ولی یکی از معتبرترین تورنمنت هاست . حداقل اگه تبریک نمیگیم زیر سوال نبریمش . یاد بگیریم تخمل موفقیت های دیگران را داشته باشیم خشایار بزرگوار

Mehdiii
06-22-2014, 01:28 PM
تورنمنت هاله اگر چه 250 امتیازیه ولی یکی از معتبرترین تورنمنت هاست . حداقل اگه تبریک نمیگیم زیر سوال نبریمش . یاد بگیریم تخمل موفقیت های دیگران را داشته باشیم خشایار بزرگوار

انصافاً اینو از ته دل گفتی یا می خواستی با اون دوستت کل کل کنی؟:434:

Maani
06-22-2014, 01:49 PM
انصافاً اینو از ته دل گفتی یا می خواستی با اون دوستت کل کل کنی؟:434:

به جون مامانم از ته دل گفتم