PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون تورنمنت مایمی 2014

صفحه ها : [1] 2

Mahmood
03-18-2014, 08:30 PM
http://www.tennis-image.com/images/30907904296240076841.jpg

شهر زیبای مایمی امریکا به فاصله چند روز پس از برگزاری اولین مسترز سال، میزبان دومین مسترز سال خواهد بود.
در بخش مردان امسال بر خلاف سال گذشته که با انصراف نادال و فدرر و حذف زود هنگام جوکویچ جذابیت مسابقات به شدت افت کرده بود، به نظر میرسه که شاهد مسترز زیبایی باشیم.
نادال در اندیشه جبران ناکامی ایندین ولز، فدرر در صدد بازگشت به جمع چهار تنیسور برتر دنیا و جوکویچ خواهان کمتر کردن فاصله امتیازش با نادال و کسب هجدهمین مسترز و تکرار دابل ایندین ولز-مایمی فصل رویایی 2011 هستند. واورینکا، ماری، دلپوترو، فرر و بردیچ به همراه بازیکنان جوانی همچون دیمیتروف، یانویچ، رائونیچ و گولبیس هم انگیزه های زیادی برای نتیجه گرفتن دارند.
در بخش زنان، آزارنکا همچنان با مصدومیت دست و پنجه نرم میکنه و مجبور به انصراف از این تورنمنت شد. سرینا ویلیامز قصد داره که به ناکامی خودش در فصل 2014 پایان بده و از قهرمانی خودش دفاع کنه، هرچند ماریا شاراپوا هم انگیزه بسیار زیادی برای پایان دادن به کابوس ناکامی های اخیرش داره. از کنار نام بازیکنای جوونی همچون بوشارد، استیونز، وکیچ در کنار بازیکنای با تجربه ای مثل لی نا و پنتا هم نمیشه به راحتی گذشت.
به امید رقابت هایی جذاب و تماشایی در هر دو بخش مردان و زنان
قرعه هر دو بخش در پیوست آمده است.

moris
03-19-2014, 06:03 PM
من فک کنم این علی دایی خداحافظی هم کنه و اسمش فقط تو نظرسنجی باشه باز اول میشه !!!

Roger Federer#1
03-19-2014, 07:15 PM
من فک کنم این علی دایی خداحافظی هم کنه و اسمش فقط تو نظرسنجی باشه باز اول میشه !!!

سلام دوست گرامی.
دلیل اول شدن سلطان تنها ایمانی هستش که تو هر شرایطی طرفداراش به آقاشون دارن,این فصل که دیگه با آمادگیش ایمانمون دوچندان شد و به هیچ عنوان حتی گرفتن گرند هم دور از ذهن نیست.

dariush.moradpour
03-19-2014, 07:16 PM
سلام به همه كاربراي عزيز من چند سالي هست ميام اين سايت بازديد ميكنم ولي يه چيزي ميخوام بگم تنيس بدون راجر واقعأ جدابيتي نداره تنيس يعني راجر فدرر اونايي كه قبول ندارن چيزي إز تنيس نميدونن

davidbeckham
03-19-2014, 07:43 PM
سلام به همه كاربراي عزيز من چند سالي هست ميام اين سايت بازديد ميكنم ولي يه چيزي ميخوام بگم تنيس بدون راجر واقعأ جدابيتي نداره تنيس يعني راجر فدرر اونايي كه قبول ندارن چيزي إز تنيس نميدونن

:254::254
http://www.shiaupload.ir/images/24086963895675007103.jpg

Mehdiii
03-19-2014, 08:40 PM
خواهش میکنم کسی کاری به کار طرفدارای رافا نداشته باشه ، بذارید خوشحالی کنند اینا یکی دو راند بیشتر مهمون ما نیستند .

davidbeckham
03-19-2014, 08:43 PM
خواهش میکنم کسی کاری به کار طرفدارای رافا نداشته باشه ، بذارید خوشحالی کنند اینا یکی دو راند بیشتر مهمون ما نیستند .

اخرین مسترز یا گرندی که فدرر برد چه زمانی بود؟:254::254:

swiss express
03-19-2014, 10:00 PM
سلام خبر داغ داغ رافا امشب اعلام كرده در پايان سال 2015 براي هميشه از دنياي تنيس خداحافظئ خواهد كرد

همرو امروز شوكه كرده ظاهرا مصدوميت جديدش كه مربوط به كمرش ميشه دليل اصلي (درست مثله دينارا سافينا) به هر حال بدنش تو طول اين سالها فرسايش پيدا كرده

با تشكر

Mahmood
03-19-2014, 10:10 PM
سلام خبر داغ داغ رافا امشب اعلام كرده در پايان سال 2015 براي هميشه از دنياي تنيس خداحافظئ خواهد كرد

همرو امروز شوكه كرده ظاهرا مصدوميت جديدش كه مربوط به كمرش ميشه دليل اصلي (درست مثله دينارا سافينا) به هر حال بدنش تو طول اين سالها فرسايش پيدا كرده

با تشكر
شوخی بی مزه ای بود دوست عزیز
رافا حداقل تا پایان سال 2016 به تنیس حرفه ای ادامه خواهد داد.

moris
03-19-2014, 10:12 PM

با تشكر

ایشون دومین بار هستش که خبر اشتباه میزارن در مورد رافا.بار اول به عنوان شوخی در تاپیک اختصاصی رافا و اینبار این خبر که هیچ سایت معتبری چنین خبری رو اعلام نکرده و ایشون هم منبعی در پستشون نزاشتن !!!
من حتی توییترهای خبرنگاران ورزشی رو هم چک کردم خبری در این مورد نیست و تمام اخبار در مورد اندی ماری و مربیش ایوان لندل هستش که جدا شدند.

swiss express
03-19-2014, 10:40 PM
ایشون دومین بار هستش که خبر اشتباه میزارن در مورد رافا.بار اول به عنوان شوخی در تاپیک اختصاصی رافا و اینبار این خبر که هیچ سایت معتبری چنین خبری رو اعلام نکرده و ایشون هم منبعی در پستشون نزاشتن !!!
من حتی توییترهای خبرنگاران ورزشی رو هم چک کردم خبری در این مورد نیست و تمام اخبار در مورد اندی ماری و مربیش ایوان لندل هستش که جدا شدند.

ها ها ها ها به جون خودم از خنده مردم! :251::251:انقدر حرص نخور موريز جان! خب منم دقيقا هدفم همين بود:اول اينكه بترسونمتون بعدش بزارمت سر كار بري انواع و اقسام سايتهاي خبري رو چک كني!!اين يعني اينكه خيلي باور كردي

تازه اگه محمود پست نزده بود, هنوز تو سايتا داشتي ميگشتي

راستي كلي ترسيديا!!:251:

Mehdiii
03-19-2014, 11:32 PM
اخرین مسترز یا گرندی که فدرر برد چه زمانی بود؟:254::254:
شما اگه تونستین بگین آخرین باری که رافا دو فصل پیاپی بدون اینکه یه جایی از بدنش نپکیده باشه و یا دو سه تا گرنداسلم رو شوهر نداده باشه کی بوده ، منم میگم . :781:

moris
03-20-2014, 12:36 AM
ها ها ها ها به جون خودم از خنده مردم! :251::251:انقدر حرص نخور موريز جان! خب منم دقيقا هدفم همين بود:اول اينكه بترسونمتون بعدش بزارمت سر كار بري انواع و اقسام سايتهاي خبري رو چک كني!!اين يعني اينكه خيلي باور كردي

من واقعا در تعجبم شما حالتون خوب باشه یا نه !!
این پستتون نشون داد اعتبارتون در چه اندازه هست برای من !! تا به حال همچین پستی با این هدف تو این فروم ندیده بودم .
در مورد چک کردن سایتهای خبری هم باید بگم واسه من 1 دقیقه طول میکشه تا منابع ام رو چک کنم و تمام اخبار تنیس دقیقا در زمان منتشر شدن تو اکثر سایتهای ورزشی معتبر به گوشیم ارسال میشه پس لطف کن با این پستهات نظم انجمن رو به هم نزن که این بار سومت بود که قوانین سایت رو نقض کردی و برخلاف قوانین سایت اخبار کذب بدون منبع منتشر میکنی.

davidbeckham
03-20-2014, 08:04 AM
[QUOTE=Mehdiii;96239]شما اگه تونستین بگین آخرین باری که رافا دو فصل پیاپی بدون اینکه یه جایی از بدنش نپکیده باشه و یا دو سه تا گرنداسلم رو شوهر نداده باشه کی بوده ، منم میگم . :781:[/QUرنک چند هست فدرر؟:254::254:

Ali.Stan
03-20-2014, 09:47 AM
چرا برنامه بازی ها رو نزدین با کانال های پخش مسابقات؟

Nadal.N1
03-20-2014, 10:14 AM

عجب آدمایی پیدا میشنااا

واقعا که

اون از اون انگلیسی کامنت گذاشتناتون اینم که ......هه واقعا نمیشه چیزی گفت جز تاسف

Mehdiii
03-20-2014, 11:41 AM
[QUOTE=Mehdiii;96239]شما اگه تونستین بگین آخرین باری که رافا دو فصل پیاپی بدون اینکه یه جایی از بدنش نپکیده باشه و یا دو سه تا گرنداسلم رو شوهر نداده باشه کی بوده ، منم میگم . :781:[/QUرنک چند هست فدرر؟:254::254:
وقتی کسی در مقابل فدرر از رکورد ها مخصوصا رکورد نامبر وانی حرف میزنه یاد این عکس می افتم.

davidbeckham
03-20-2014, 11:52 AM
[QUOTE=davidbeckham;96247]
وقتی کسی در مقابل فدرر از رکورد ها مخصوصا رکورد نامبر وانی حرف میزنه یاد این عکس می افتم.

کی از رکورد نامبر وانیش حرف زد
من میگم فدرر الان رنک چند هستش؟:254:

MRF
03-20-2014, 12:01 PM
[QUOTE=Mehdiii;96266]

من میگم فدرر الان رنک چند هستش؟:254:

الان رنک 4 هست و رافا هم رنک 1
البته باید صبر کرد تا پایان سال

Roger Federer#1
03-20-2014, 12:02 PM
[QUOTE=davidbeckham;96269][QUOTE=Mehdiii;96266]

من میگم فدرر الان رنک چند هستش؟:254:[/QUO
همون رنک که رافا فصل قبل تو این برهه زمانی بود,مطمئن باش راجر خودشو میکشه بالا.
موفق باشید

davidbeckham
03-20-2014, 12:29 PM
[QUOTE=davidbeckham;96269][QUOTE=Mehdiii;96266]

من میگم فدرر الان رنک چند هستش؟:254:[/QUO
همون رنک که رافا فصل قبل تو این برهه زمانی بود,مطمئن باش راجر خودشو میکشه بالا.
موفق باشید

اون موقع نادال مسابقه نمیداد مصدوم بود
ضمنا فدرر رنک 5 هستش نه 4

sina1993
03-20-2014, 01:06 PM
دوست عزیز به موقع پاور جان لطف میکنن کانالهای پخش و موضوعات دیگه رو میذارن

sina1993
03-20-2014, 01:10 PM
[QUOTE=Roger Federer#1;96272][QUOTE=davidbeckham;96269]

دلیل مصدومیتش هم فشار زیادیه که موقع مسابقات به خودش میاره برای اینکه قهرمان بشه
در نتیجه همون دلیلی که باعث مصدومیت ناداله عامل قهرمانیشه

مهران
03-20-2014, 02:26 PM
[QUOTE=Roger Federer#1;96272][QUOTE=davidbeckham;96269]

ضمنا فدرر رنک 5 هستش نه 4
1
Rafael NadalESP 13140

2
Novak DjokovicSRB 10820

3
Stanislas WawrinkaSUI 5660

4
Roger FedererSUI 5055

Mahmood
03-20-2014, 02:26 PM
http://www.tennis-image.com/images/39771500933544571342.jpg

This shot was missing by miles, before Marcos Baghdatis got an outrageous stroke of good fortune.

:Watch Hot Shot
http://expressleech.com/401m65oa9wly.html

Sorou$h
03-20-2014, 02:47 PM
مهران جان فدرر الان در رنکینگ نفر 5 جهانه. اینی که تو گذاشتی مربوط به لایو رنکینگ است که 600 امتیاز از داوید فرر به خاطر فینالیست شدن پارسال مسترز میامی کم کردن.

swiss express
03-20-2014, 02:53 PM
من واقعا در تعجبم شما حالتون خوب باشه یا نه !!
این پستتون نشون داد اعتبارتون در چه اندازه هست برای من !! تا به حال همچین پستی با این هدف تو این فروم ندیده بودم .
در مورد چک کردن سایتهای خبری هم باید بگم واسه من 1 دقیقه طول میکشه تا منابع ام رو چک کنم و تمام اخبار تنیس دقیقا در زمان منتشر شدن تو اکثر سایتهای ورزشی معتبر به گوشیم ارسال میشه پس لطف کن با این پستهات نظم انجمن رو به هم نزن که این بار سومت بود که قوانین سایت رو نقض کردی و برخلاف قوانین سایت اخبار کذب بدون منبع منتشر میکنی.

دوست به ظاهر محترم

1.در حد و جايگاهي نيستي كه بخواي براي من اعتبار تعيين كني

2.اتفاقا تصور مي كنم شما حال خوب و چندان متعادلي نداري چون كه اينهمه تنفر و نفرت از يك بازيكن تنيس بشدت غير معقول و غير عادي مينمايد.و من يك نكته را دقت كرده ام كه شما هوادار نادال نيستي بلكه به دلايلي نا معلوم و بعضا نا معقول فقط از فدرر نفرت و انزجار داري و ظاهرا از هواداران او نيز به همين اندازه متنفر هستي

3.پستي كه دادم جنبه طنز داشت, اگه تا حالا همچين پستي تو عمرت نديدي,به خاطر اينه كه به جاي بهره بردن از خلاقيت,مدام به صورتي تكراري نخ نما و بي مزه به 3 روش پست ميدي 1. يا فدرر رو nبار علي دايي خطاب كني2.از سه تا علامت تعجب براي تمام جملاتت تو پست هات استفاده كني3.به هواداران فدرر تيكه پراني كني

4.پست ديگري چه از لحاظ فني و يا طنز از عهده شما خارج است و فقط با گذاشتن تعداد نا محدود
علامت تعجب سعي در جبران كردن طنز فافد در پست هاي هميشه تكراري ات داري

5.شما كه انقدر دم از قوانين ميزني سعي كن بسيار مهمتر از اون اخلاقيات رو زير پا نگذاري و بعد از شكست هاي فدرر از لّذت بردن و مرور خاطرات باخت هاي فدرر صحبت نكني و اندكي جوانمرد باشي و دل هواداران فدرر رو نشكني,كه دل شكستن هنر نيست اگر توانايي داري كه به شدت بعيد ميدونم بازيهارو نقد كن

6.جاي تعجبي نيست كه شما از نقدهاي بنده به زبان انگليسي بيزار و گريزان باشي.چون به دليل عدم توانايي به شدت از نقد گريزان و به دنبال حاشيه سازي و كل كل هاي بيهوده و البته تكراري هستي.در بسياري از مواقع دقت كرده ام كه شما مسبب و منشا تمام كل كل هاي بيهوده در فروم هستي و پاي افراد با شخصيت را به اين بحث هاي بي ثمر باز كرده اي كه خود مي تواند سر انجام منجر به بي احترامي طرفين مقابل بي انجامد.

7.داشتن اندكي ظرفيت بد نيست.و لحظه اي كه پستي به مذاق شما خوش نيومد,زود فرا فكني و مغلطه كني و قوانين را جار بزني.در ضمن شما نيازي نيست دايه مهربان تر از مادر شوي و مدام قوانين قوانين كني.مديران انجمن خيلي بهتر از شما خود به خوبي واقف به قوانيني كه شما مدام از انها دم ميزني هستند.شما نيازي نيست به انها ياد اوري كني.

8.عده اي از دوستان كه اكنون دم از قوانين مي زنند,در ابتدا كه نادال را در چند پست ستايش كردم,حتي از پست ها سپاسگذاري هم مي كردند.سوال من اين است: چطور ان زمان قوانين وجود نداشت؟!

9.واقعا براي خودم متاسفم كه وقت خود را هدر داده و با فردي مثل شما بحث كردم

MRF
03-20-2014, 02:56 PM
مهران جان فدرر الان در رنکینگ نفر 5 جهانه. اینی که تو گذاشتی مربوط به لایو رنکینگ است که 600 امتیاز از داوید فرر به خاطر فینالیست شدن پارسال مسترز میامی کم کردن.

عمرا فرر بتونه امسال بیاد فینال و 600 امتیاز بگیره
در صورت حذف راجر در دور اول باز هم رنک 4 میمانه نگران نباش شما

MRF
03-20-2014, 03:03 PM
[QUOTE=davidbeckham;96274][QUOTE=Roger Federer#1;96272]
دلیل مصدومیتش هم فشار زیادیه که موقع مسابقات به خودش میاره برای اینکه قهرمان بشه
در نتیجه همون دلیلی که باعث مصدومیت ناداله عامل قهرمانیشه

پس اینجا هنر راجر معلوم میشه که توانست 237 هفته پیاپی نامبر وان بمونه و ضمن حفظ قهرمانیهاش مصدوم هم نشه و یکه تاز باقی بمونه

Sam1980
03-20-2014, 04:54 PM
تو گوگل هر کیو search کنی هم وقت بازیو هم با کی بازی داره نشون میده
فک کنم wta رو tvp sport + Supertennis hd نشون بدن Atp رو نمیدونم شاید Sky sport یا sport 1 , bein sports

saeedfxfx
03-20-2014, 06:11 PM
دوست به ظاهر محترم

1.در حد و جايگاهي نيستي كه بخواي براي من اعتبار تعيين كني

2.اتفاقا تصور مي كنم شما حال خوب و چندان متعادلي نداري چون كه اينهمه تنفر و نفرت از يك بازيكن تنيس بشدت غير معقول و غير عادي مينمايد.و من يك نكته را دقت كرده ام كه شما هوادار نادال نيستي بلكه به دلايلي نا معلوم و بعضا نا معقول فقط از فدرر نفرت و انزجار داري و ظاهرا از هواداران او نيز به همين اندازه متنفر هستي

3.پستي كه دادم جنبه طنز داشت, اگه تا حالا همچين پستي تو عمرت نديدي,به خاطر اينه كه به جاي بهره بردن از خلاقيت,مدام به صورتي تكراري نخ نما و بي مزه به 3 روش پست ميدي 1. يا فدرر رو nبار علي دايي خطاب كني2.از سه تا علامت تعجب براي تمام جملاتت تو پست هات استفاده كني3.به هواداران فدرر تيكه پراني كني

4.پست ديگري چه از لحاظ فني و يا طنز از عهده شما خارج است و فقط با گذاشتن تعداد نا محدود
علامت تعجب سعي در جبران كردن طنز فافد در پست هاي هميشه تكراري ات داري

5.شما كه انقدر دم از قوانين ميزني سعي كن بسيار مهمتر از اون اخلاقيات رو زير پا نگذاري و بعد از شكست هاي فدرر از لّذت بردن و مرور خاطرات باخت هاي فدرر صحبت نكني و اندكي جوانمرد باشي و دل هواداران فدرر رو نشكني,كه دل شكستن هنر نيست اگر توانايي داري كه به شدت بعيد ميدونم بازيهارو نقد كن

6.جاي تعجبي نيست كه شما از نقدهاي بنده به زبان انگليسي بيزار و گريزان باشي.چون به دليل عدم توانايي به شدت از نقد گريزان و به دنبال حاشيه سازي و كل كل هاي بيهوده و البته تكراري هستي.در بسياري از مواقع دقت كرده ام كه شما مسبب و منشا تمام كل كل هاي بيهوده در فروم هستي و پاي افراد با شخصيت را به اين بحث هاي بي ثمر باز كرده اي كه خود مي تواند سر انجام منجر به بي احترامي طرفين مقابل بي انجامد.

7.داشتن اندكي ظرفيت بد نيست.و لحظه اي كه پستي به مذاق شما خوش نيومد,زود فرا فكني و مغلطه كني و قوانين را جار بزني.در ضمن شما نيازي نيست دايه مهربان تر از مادر شوي و مدام قوانين قوانين كني.مديران انجمن خيلي بهتر از شما خود به خوبي واقف به قوانيني كه شما مدام از انها دم ميزني هستند.شما نيازي نيست به انها ياد اوري كني.

8.عده اي از دوستان كه اكنون دم از قوانين مي زنند,در ابتدا كه نادال را در چند پست ستايش كردم,حتي از پست ها سپاسگذاري هم مي كردند.سوال من اين است: چطور ان زمان قوانين وجود نداشت؟!

9.واقعا براي خودم متاسفم كه وقت خود را هدر داده و با فردي مثل شما بحث كردم

شما دوست عزیز با همه بحث داری دلیلشم فقط یک چیزه اینکه خیلی به خودتون مغرورین
همه چیز را همه کس دانند
شما تو صحبتهاتون به شدت هر بار اصرار بر خلاقیت و فهم بالای تنیس دارید
بسیار خوب شاید از من نوعی بیشتر بدونید ولی دلیل نمیشه همه دنیا رو زیر سوال ببرید
امیدوارم مجدد ناراحت نشید منظور کلی بنده اینه که اینجا فرصتی برای دوستی و تبادل نظرات هست بهتره این همه متعصبانه با موضوعات برخورد نکنیم
نه ما پیغمبریم و نه این بازیکنان که ما دوستشون داریم خدا...
سعی کنیم یکم معقول تر باشیم
موفق باشید

moris
03-21-2014, 12:37 AM
همه چیز را همه کس دانند
بسیار خوب شاید از من نوعی بیشتر بدونید ولی دلیل نمیشه همه دنیا رو زیر سوال ببرید
امیدوارم مجدد ناراحت نشید منظور کلی بنده اینه که اینجا فرصتی برای دوستی و تبادل نظرات هست بهتره این همه متعصبانه با موضوعات برخورد نکنیم
موفق باشید

آقا سعید به نظرم دیگه ادامه ندید.من ادامه ندادم به خاطر عید نوروز و همچنین کاهش بحثهای انحرافی در فروم.حالا این دوستمون میخواد هر جور برخورد کنه هم بکنه.
البته ممنون که پست مربوط به من رو ریپلای کردید و پاسخ دادید.

Roger Federer#1
03-21-2014, 01:06 AM
خوب لیتون امشب تونست 600 پیروزی کریرشو بدست بیاره بازی زیبایی بود خیلی از این بشر و سبک بازیش خوشم میاد و اگه اوضاع جسمانی نرمالی داشت تاحالا بیش ازاینا افتخار کسب میکرد.
بازی لیتون با نادال به نظرم زیبا میشه هرچند لیتون شانسی نداره ولی مطمئنم بازی زیبایی رو به نمایش میزاره.
خوان عزیز باز هم انصراف داد واقعا حیف شد میتونست کمی امتیاز جمع کنه دلم برای بازیهاش تنگ شد تو گرند و دبی که هنوز گرم نشده حذف شد امیدوارم با آمادگی کامل برگرده.

miladroozbeh
03-21-2014, 04:30 AM
سلام دوستان.کل انداختن باهم چیزه خوبیه و اینکه سعی میکنی واسه اینکه طرف مقابل شاخ نشه اطلاعات تنیسیت رو بالا ببری اما فک کنم زیادیش باعث شده از بازی تنیس دور شیم و به حاشیه بریم.
غیرت داشتن روی بازیکن مورد علاقت خوبه اما فک کنم فقط واسه یه تنیس دوست نه تنیسور.
اصلا اینجا بحث فنی نمیشه و همش با هم درگیری دارین!!!!!!
من خوذم نادالی هستم،اما این دلیل نمیشه از بکهند های عالی جوکو بدم بیاد!چون من تنیسورم و بعضی اوقات لازمه از چند بازیکن تقلید کنی.
شاید زمانی که تنیس شروع کردم تعصب داشتم رو بازیکن مورد علاقم،اما حالا سعی میکنم بجای تعصب داشتن،ببینم چطور میتونم مثل خودش بازی کنم و بحث فنی اش رو مد نظرم باشه تا کل انداختن های پایان ناپذیر.

مهران
03-21-2014, 10:09 AM

جدي؟؟! من نميدونستم!!! خوب شد گفتي استاد!!! آخه همه كه مثل شما از سال 1975 تنيس نميبينن...
مهمم همون رنكينگ لايو هستش
چون فرر به احتمال خيلي زياد نميتونه از امتيازاتش دفاع كنه

Nima88
03-21-2014, 11:03 AM
جدي؟؟! من نميدونستم!!! خوب شد گفتي استاد!!! آخه همه كه مثل شما از سال 1975 تنيس نميبينن...
اتفاقا بر عکس مهم رنکینک که ATP هر هفته دوشنبه ها اعلام میکنه و فعلا راجر فدرر نفر پنجم وبه احتمال 99 % بعد از میامی می یاد چهارم .

dariush.moradpour
03-21-2014, 12:08 PM
سلام بچه ها عيدتون مبارك
كسي ميدونه قرعه كشي به چه صورته راجر تو ١/٤ با كي بازي مبكنه

saeedfxfx
03-21-2014, 12:31 PM
سلام بچه ها عيدتون مبارك
كسي ميدونه قرعه كشي به چه صورته راجر تو ١/٤ با كي بازي مبكنه

امکان بازی با داوید فرر هست

Sorou$h
03-21-2014, 01:28 PM

پس اگه مهم لایو رنکینگ است چرا تو قرعه کشی میامی راجر رو سید 4 نگذاشتن؟
پس از الان ماری رو نفر هشتم بدونیم؟ آقا به قول خودتون هیچ چیز در تنیس 100% نیست. شما از کجا میدونید فرر خوب نتیجه نمیگیره؟ 90% داوید فرر نتیجه نمیگیره تو میامی ولی 100% نیست. در اینکه راجر بعد از میامی نفر چهارم است شکی نیست ولی نگو مهم لایو رنکینگ است.
آقا وقتی اشتباه میکنید به خدا اگه بگین اشتباه کردین چیزی ازتون کم نمیشه.

مهران
03-21-2014, 01:42 PM
پس اگه مهم لایو رنکینگ است چرا تو قرعه کشی میامی راجر رو سید 4 نگذاشتن؟
پس از الان ماری رو نفر هشتم بدونیم؟ آقا به قول خودتون هیچ چیز در تنیس 100% نیست. شما از کجا میدونید فرر خوب نتیجه نمیگیره؟ 90% داوید فرر نتیجه نمیگیره تو میامی ولی 100% نیست. در اینکه راجر بعد از میامی نفر چهارم است شکی نیست ولی نگو مهم لایو رنکینگ است.
آقا وقتی اشتباه میکنید به خدا اگه بگین اشتباه کردین چیزی ازتون کم نمیشه.
اشتباهي نكردم كه بيام بگم!
در حال حاضر و لايو راجر رنكينگش 4 هست و به زودي در اين فصل بالاترم مياد...
تو نميتوني از ما ايستگاه بگيري:251:
راستي استاد يه پيش بيني كن براي ميامي جيگرمون حال بياد اول سالي...

saeedfxfx
03-21-2014, 02:02 PM
آقا سعید به نظرم دیگه ادامه ندید.من ادامه ندادم به خاطر عید نوروز و همچنین کاهش بحثهای انحرافی در فروم.حالا این دوستمون میخواد هر جور برخورد کنه هم بکنه.
البته ممنون که پست مربوط به من رو ریپلای کردید و پاسخ دادید.

مشکلی نیست منم ادامه نمیدم چشم ، در مواجهه به انسانهای کج فکر بهتره سکوت کنی و رد بشی
هرچه دانی و ندانی پیش خود دار ای رفیق
مدعی را هرچه گویی مست افکار خود است

Roger Federer#1
03-21-2014, 03:08 PM
بلعکس دوستان من شانس دفاع فرر از امتیازشو 40% میدونم فرر خیلی تنیسور خوب و جنگنده ایه پاریس فصل قبل چطور تنیس بازی میکرد فینالم با نواک هم هردو ست سرو تو ست داشت هم از سبک بازیش هم از خودش خیلی خوشم میاد ولی خوب سمتی قرار داره که کوارت میخوره به سلطان امیدوارم تا کوارت بیاد تا یه بازی زیبارو تماشا کنیم.
قرعه به گونه ایی شد که امشب بازی های زیبا خیلیه اکثر مدعی ها هم امشب بازی دارن ولی فردا با کنار گیری خوان عزیز رافا با استن موندن که میشه از بازیشون لذت برد امیدوارم شاهد سمی,راجر/نواک و رافا/استن باشیم.

swiss express
03-21-2014, 04:03 PM
همه چیز را همه کس دانند
موفق باشید

دوست عزيز,بنده با همه بحث نكردم بجز خود شما و اون اقا.شما ميگي من با همه بحث كردم,شما 2 نفر همه ايد؟!

در ضمن هر دوي شما اغاز كننده بحث بوديد و بي احترامي كرديد(ايشو ن در چندين نوبت و شما هم يك بار)بنده به هيچ عنوان ادم مغروري نيستم,و اين رو كساني كه با بنده در ارتباط هستند تصديق مي كنند.و بنده حتي اگر فردي پستي حاوي اطلاعات غلط درج كند,ان را بيان يا ياد اوري نمي كنم.

اگر پست شما را كه حاوي اطلاعات غلط بود,ياد اوري كردم,به دليل اين بود كه شما بدون هيچ دليل خاصي و صرفا جهت دفاع كور كورانه از بازيكن مورد علاقه خود به بنده بي احترامي كردي.و چون ان پست را در مورد من زده بودي و حاوي اطلاعات غلط بود(در اقدامي عجيب گفته بودي راجر فدرر در سال 2005 نواك جوکویچ را نابغه توصيف كرد!!)من انرا ياد اوري كردم.

يا زماني كه مطالب انگليسي بنده رو كپي پيست كردي(مدام هم در مورد پست هاي انگليسي غر مي زدي,به هر حال براي شما كه بد نشد كه مطالب رو ترجمه و كپي پيست كني تو پست هات)مي گفتم از خلاقيت خودت استفاده كن به هر حال من نمي خواستم غرور شما رو خدشه دار كنم اما زماني كه بي دليل بي احترامي كردي من مجبور شدم اون 2 نكته رو ياداوري كنم و فكر مي كنم شما هنوز از اون موضوع ناراحتي كه من مچتو گرفتم.

به هر حال سعي كن خودتو به مظلوم نمايي نزني(همين بازيكني رو كه ميگي پيغمبر نيست به خاطرش كور كورانه به من بي احترامي كردي) و به جاي اين كار ها اشتباهات رو بپذير كه اول شما با بي احترامي به من بي مورد به اين بحث ها دامن زدي و اتيشش دامن خودت گرفت به هر حال همون طوري كه از قديم گفته اند :خود كرده را تدبير نيست...

هر چند كه اطمينان دارم شما با يك پست ديگه با فرا فكني و مغلطه بر مي گردي اما اميدوارم ديگه اين بحث بيهوده رو ادامه نديم و به مباحث گوناگون تنيس بپردازيم.

Mahmood
03-21-2014, 08:06 PM
http://www.tennis-image.com/images/54583866891362595617.jpg

Nicolas Mahut shows off his athleticism in Thursday's Hot Shot from the Sony Open

http://expressleech.com/fvne39s9a7jx.htmlhttp://www.mediafire.com/?pa65g6gd33f80lvhttp://www.youtube.com/watch?v=Xbcfm3ugmuI

saeedfxfx
03-22-2014, 02:12 AM
دوست عزيز,بنده با همه بحث نكردم بجز خود شما و اون اقا.شما ميگي من با همه بحث كردم,شما 2 نفر همه ايد؟!

در ضمن هر دوي شما اغاز كننده بحث بوديد و بي احترامي كرديد(ايشو ن در چندين نوبت و شما هم يك بار)بنده به هيچ عنوان ادم مغروري نيستم,و اين رو كساني كه با بنده در ارتباط هستند تصديق مي كنند.و بنده حتي اگر فردي پستي حاوي اطلاعات غلط درج كند,ان را بيان يا ياد اوري نمي كنم.

اگر پست شما را كه حاوي اطلاعات غلط بود,ياد اوري كردم,به دليل اين بود كه شما بدون هيچ دليل خاصي و صرفا جهت دفاع كور كورانه از بازيكن مورد علاقه خود به بنده بي احترامي كردي.و چون ان پست را در مورد من زده بودي و حاوي اطلاعات غلط بود(در اقدامي عجيب گفته بودي راجر فدرر در سال 2005 نواك جوکویچ را نابغه توصيف كرد!!)من انرا ياد اوري كردم.

يا زماني كه مطالب انگليسي بنده رو كپي پيست كردي(مدام هم در مورد پست هاي انگليسي غر مي زدي,به هر حال براي شما كه بد نشد كه مطالب رو ترجمه و كپي پيست كني تو پست هات)مي گفتم از خلاقيت خودت استفاده كن به هر حال من نمي خواستم غرور شما رو خدشه دار كنم اما زماني كه بي دليل بي احترامي كردي من مجبور شدم اون 2 نكته رو ياداوري كنم و فكر مي كنم شما هنوز از اون موضوع ناراحتي كه من مچتو گرفتم.

به هر حال سعي كن خودتو به مظلوم نمايي نزني(همين بازيكني رو كه ميگي پيغمبر نيست به خاطرش كور كورانه به من بي احترامي كردي) و به جاي اين كار ها اشتباهات رو بپذير كه اول شما با بي احترامي به من بي مورد به اين بحث ها دامن زدي و اتيشش دامن خودت گرفت به هر حال همون طوري كه از قديم گفته اند :خود كرده را تدبير نيست...

هر چند كه اطمينان دارم شما با يك پست ديگه با فرا فكني و مغلطه بر مي گردي اما اميدوارم ديگه اين بحث بيهوده رو ادامه نديم و به مباحث گوناگون تنيس بپردازيم.

چی میگی شما جدا مشکل داری گویا
گیر دادی به کپی پیست
چی میگی کدوم کپی؟؟
منکه میگم شما فکر میکنی عقل کلی
خوش باشی عزیزم بنده دیگه حرفی برای شما ندارم
ولی خداییش خیلی خوشحالی...!

Maani
03-22-2014, 02:39 AM
ظاهرا خوان كل فصل رو از دست داده .

swiss express
03-22-2014, 03:02 AM
به هر حال الويت راجر رنكينگ نيست.چون انواع و اقسام ركوردهاي مربوط به اون رو شكسته.237 هفته پياپي world number one و 302 هفته در مجموعه بالاي پنت هاوس بوده(در سال 2012 هم ركورد پيت رو در مجموع هفته ها شكست هم به عدد خيره كننده 300 هفته دست يافت)

تصور نميكنم رافا حتي اگه از الان تا روز رستاخيز! هم در صدر بمونه,بتونه چه در مورد هفته هاي پياپي چه در مجموع به راج نزديك بشه

در مورد مصدوميت هاي پياپي رافائل به هر حال بايد هنر مصدوم نشدن راج در طول اين سالها رو مد نظر قرار داد.در حالي كه راج توانايي گرفتن سرويس گيم هاش در 1 الي 3 دقيقه داره ,رافا در خيلي مواقع 8 الي 10 دقيقه در حال جنگيدن تو سرويس گيم هاش.همين مسئله در همين aussie open امسال مشهود بود.

2 بازي 3 ساعت به بالا و به شدت فيزيكي با كي نيشيكوري و گريگور ديميتروف(به ترتيب در مراحل QF & 4th round ,در بازي فينال مقابل استانيسلاس واورينكا براي رافا گرون تموم شد وتاثير خودش رو گذاشت.

در حالي كه راج اكثرا مقابل رقباي نه چندان قدرتمند زير 2 ساعت و بعضا زير 1 ساعت و نيم فاتح ميشه,نادال بعضا 2 ساعت و نيم(تازه ترين نمونه مقابل رادك استپانك در indian wells) وقت صرف اين قبيل بازيها ميكنه

تنها عنواني كه رافا توي اين سالها راحت كسب كرد(به غير از european clay court season) يو اس ا پن 2010 بود كه در اون رافا با تغيير گريپ سروش پيس بيشتري در سروهاش اضافه كرد و دقيقا يادم در كل تورنمنت 5 بار بريك شد و تا قبل از QF اصلا بريك نشده بود (يه بار مقابل verdascoدر QF يك بار مقابل youzhny در SF وسه بار مقابل djokovicدر final.

اما خب توانايي حفظ اون رو نداشت و بعد از اون تورنمنت به گريپ سابق خودش برگشت

اينكه راجر با به سرعت تموم كردن سرويس گيم هاش و كوتاه كردن رالي ها توي تموم اين سالها تقريبا از مصدوميت به دور بوده واقعا خيره كنندس و هنر مصدوم نشدن راج اون رو 4 سال پياپي در پنت هاس نگه داشت.

در ضمن تنها فصل بد راج كه سال قبل بود,تنها سالي بود كه راجر ازمصدوميت رنج مي برد(كمر) كه به شدت movement & footwork راجر رو تحت تاثير گذاشته بود

Roger.tennis
03-22-2014, 03:23 AM
سلام بکس
واوووو
عجب بازی شد بازی بنتو و گولبیس
خیلی کم بازی های زیر تاپ 10 رو نگاه می کنم ولی این یکی واقعا توپ بود
ست اول رو بنتو گرفت ست دوم گولبیس جبران کرد و یت رو گرفت ولی ست سوم در حالی که گولبیس 4-1 جلو بود بنتو سرو و چند تا Mach P رو از دست ارنست درآورد و خودش بازی رو برد
کلا اخیرا بهم ثابت شده پیش خودم میگم بین دو تنیسور کدوم برندست و اخیرا همش برعکس شده
آخریش هم خدای تنیس راجر کبیر بود که در کمال شایستگی فینال ایندین رو واگذار کرد .... حیففف

از ادمین عزیز سوال دارم آیا کانالی هست بازی های دوبل رو زنده نشون بده ؟
من سیسیکم فول دارم . مرسی

Roger.tennis
03-22-2014, 04:49 AM
اگه بتونستم بدونم دلیل بی شعور بودن تنیسورای زن چبه خیلی خوب میشد
آخه این چه صیغه ای هست که سرویس خودتون رو تو ست مچ پوینت از دست میدین بعد میری سرویس بعدشو برک میکنیننننن؟
آخه مگه مریضین مگه خدا تو سرتون زده یا آب شیرین مال خر نیست
ست اول 6-0 ست میبرن ست دوم 6-1 میبازن ست آخرو باز با اختلاف بالا میبرن
موندم تو کارشون
از تنیس زنان و کلا هر راکتی تو دنیا که دست زن باشه حالم به هم میخورهههه
ای لعنت به شماها و WTA دزد و تبانی کار

Roger.tennis
03-22-2014, 06:34 AM
برادران عزیز و دوست داشتنی بنده
با کمال احترامی که برای تک تک شماها قائلم باید عرض کنم که دیگه بازار کل کل و بگو مگو و بحث سر چیزای بیخود و بی جهت کاملا خز و منسوخ شده

از برادران ولایی خودم درخواست دارم کماف سابق به آنالیز بازی های و همچنین پیش بینی ، پس بینی و حالا هر چی درباره تنیس میگذره بفرمایید تا ما هم حالی کرده و از فرمایشات شما استفاده کنیم
بخدا حیفه وقت و هزینه و ... میزارید برا بحث های پوچ
کوچیک همتون (Fered)
زنده باد فدرر کبیر

slice
03-22-2014, 11:21 AM
به هر حال الويت راجر رنكينگ نيست.چون انواع و اقسام ركوردهاي مربوط به اون رو شكسته.237 هفته پياپي world number one و 302 هفته در مجموعه بالاي پنت هاوس بوده(در سال 2012 هم ركورد پيت رو در مجموع هفته ها شكست هم به عدد خيره كننده 300 هفته دست يافت)

تصور نميكنم رافا حتي اگه از الان تا روز رستاخيز! هم در صدر بمونه,بتونه چه در مورد هفته هاي پياپي چه در مجموع به راج نزديك بشه

در مورد مصدوميت هاي پياپي رافائل به هر حال بايد هنر مصدوم نشدن راج در طول اين سالها رو مد نظر قرار داد.در حالي كه راج توانايي گرفتن سرويس گيم هاش در 1 الي 3 دقيقه داره ,رافا در خيلي مواقع 8 الي 10 دقيقه در حال جنگيدن تو سرويس گيم هاش.همين مسئله در همين aussie open امسال مشهود بود.

2 بازي 3 ساعت به بالا و به شدت فيزيكي با كي نيشيكوري و گريگور ديميتروف(به ترتيب در مراحل QF & 4th round ,در بازي فينال مقابل استانيسلاس واورينكا براي رافا گرون تموم شد وتاثير خودش رو گذاشت.

در حالي كه راج اكثرا مقابل رقباي نه چندان قدرتمند زير 2 ساعت و بعضا زير 1 ساعت و نيم فاتح ميشه,نادال بعضا 2 ساعت و نيم(تازه ترين نمونه مقابل رادك استپانك در indian wells) وقت صرف اين قبيل بازيها ميكنه

تنها عنواني كه رافا توي اين سالها راحت كسب كرد(به غير از european clay court season) يو اس ا پن 2010 بود كه در اون رافا با تغيير گريپ سروش پيس بيشتري در سروهاش اضافه كرد و دقيقا يادم در كل تورنمنت 5 بار بريك شد و تا قبل از QF اصلا بريك نشده بود (يه بار مقابل verdascoدر QF يك بار مقابل youzhny در SF وسه بار مقابل djokovicدر final.

اما خب توانايي حفظ اون رو نداشت و بعد از اون تورنمنت به گريپ سابق خودش برگشت

اينكه راجر با به سرعت تموم كردن سرويس گيم هاش و كوتاه كردن رالي ها توي تموم اين سالها تقريبا از مصدوميت به دور بوده واقعا خيره كنندس و هنر مصدوم نشدن راج اون رو 4 سال پياپي در پنت هاس نگه داشت.

در ضمن تنها فصل بد راج كه سال قبل بود,تنها سالي بود كه راجر ازمصدوميت رنج مي برد(كمر) كه به شدت movement & footwork راجر رو تحت تاثير گذاشته بود

دوست عزیز من با کلیات نظر شما موافقم ولی این که شما میگین مصدومیت نادال تحت تاثیر طولانی بودن پوینت ها و کل بازی هاشه نه!!!!!
مصدومیت تنیسور ها بیشتر وابسته به دو مورد یکیش footwork وmovement شونه که خودتون هم فرمودید ولی عامل دیگه که درصد بیشتری رو هم شامل میشه استعداد بدنی شونه که ظاهرا بدن رافا و یکمی هم ماری به مشکلات مزمن شدیدا مستعد برخلاف عده ای مثل راجرو ...
ولی باید اینم در نظر بگیریم مشکل کمر نادال که امسال بوجود اومده ریشه در گذشته داره چراکه همه ی افرادی که تنیس بازی میکنن اینو میدونن و شاید هم تجربه کردن که ضربه ی سرویس فشار زیادی رو به کمر وارد میکنه و سرویس کنونی نادال هم واقعا استایل سختی رو داره و...
یه موضوع دیگه هم بکهند ناداله که بکهند دو دست با open stance فشار زیادی رو کمر داره واسه همینم نادال هز 2013 درصد close استنسش رو بالا برده.
به نظر من همه ی این عوامل دست در دست هم دادن و باعث مصدومیت های متعدد رافا میشن!!!!!!!
با تشکر

Ahoura
03-22-2014, 11:21 AM
اگه بتونستم بدونم دلیل بی شعور بودن تنیسورای زن چبه خیلی خوب میشد
آخه این چه صیغه ای هست که سرویس خودتون رو تو ست مچ پوینت از دست میدین بعد میری سرویس بعدشو برک میکنیننننن؟
آخه مگه مریضین مگه خدا تو سرتون زده یا آب شیرین مال خر نیست
ست اول 6-0 ست میبرن ست دوم 6-1 میبازن ست آخرو باز با اختلاف بالا میبرن
موندم تو کارشون
از تنیس زنان و کلا هر راکتی تو دنیا که دست زن باشه حالم به هم میخورهههه
ای لعنت به شماها و WTA دزد و تبانی کار

عرض کنم به خدمتت اول مودب باش !
بی شعور بودن تنیسور های زن یعنی چی ؟!
بعدش هم یه سری نکات هست که ورزش های انفرادی رو از بازی های تیمی جدا میکنه !
بازی تنیس از اونجایی که تمام مسابقه روی دوش یه نفر هست فقط کافیه اون یک نفر کمی افت کنه تا کاملا نتیجه بازی برگرده !
مثل فوتبال نیست که با افت یک بازیکن مشکلی پیش نیاد و باقی بازیکنان تیمو جمع کنند !
از اونجایی که زنان از نظر بدنی ذاتا ضعیف تر هستند و روحیشون سینوسی هست این اتفاقات زیاد پیش میاد ! توی تنیس مردان هم کم شاهد این موضوع نیستیم . حتی یکی مثل فدرر با این همه عظمت و تجربه هم گاهی وقتا ریتمشو از دست میده ، مثل بازی با سیمون در رولند پارسال ، یا اون بازی معروف با سونگا در ویمبی و .....

در آخر شما اگر سبک WTA رو نمی پسندید خیلی راحت میتونید تماشا نکنید ! مثل خیلیای دیگه ! ولی اینو بدونید حق توهین رو ندارید چون خیلیا هستند که این مسابقات رو دنبال میکنند .

Mahmood
03-22-2014, 12:08 PM
http://www.tennis-image.com/images/49790628247734565322.jpg (http://www.tennis-image.com/images/49790628247734565322.jpg)
Roger Federer turns a rally on its head against Ivo Karlovic on Friday at the Sony Open Tennis

http://www.youtube.com/watch?v=aoN9jlB7AE0&noredirect=1http://expressleech.com/7x7taenptivw.htmlhttp://www.mediafire.com/?hunbcc5esacc8dg

http://www.tennis-image.com/images/92910063241561010019.jpg (http://www.tennis-image.com/images/92910063241561010019.jpg)
Sony Open Tennis defending champion Andy Murray produces a moment of magic with this Hot Shot against Matt Ebden

http://www.youtube.com/watch?v=xP46ERLZpW8http://expressleech.com/x2l2anss9c50.htmlhttp://www.mediafire.com/?617mfopv69d4fn4

Roger Federer#1
03-22-2014, 01:44 PM
ظاهرا خوان كل فصل رو از دست داده .

خدانکنه,ولی فکر نکنم کل فصل رو از دست داده باشه فصل خاک روس رو شرکت نمیکنه ولی برا ویمبلی حتما میاد دقیقا مثل فصل قبل کلا خوان خیلی اوایل هر فصل مصدوم میشه باس یه جوری این مشکلشو برطرف کنه خیلی تنیسور خوبیه واقعا اگه ریتم ثابتی داشته باشه و آماده باشه تو طول فصل واقعا به جرات میشه گفت میتونه گرند و مسترزهای زیادی بگیره ولی مشکلش اینه که اصلا ریتم با ثباتی نداره,امیدوارم هرچه زودتر برگرده.

Afshin
03-22-2014, 02:51 PM
لایتون جون حماسه‌سازی کن:655:

swiss express
03-22-2014, 05:47 PM
دوست عزیز من با کلیات نظر شما موافقم ولی این که شما میگین مصدومیت نادال تحت تاثیر طولانی بودن پوینت ها و کل بازی هاشه نه!!!!!
مصدومیت تنیسور ها بیشتر وابسته به دو مورد یکیش footwork وmovement شونه که خودتون هم فرمودید ولی عامل دیگه که درصد بیشتری رو هم شامل میشه استعداد بدنی شونه که ظاهرا بدن رافا و یکمی هم ماری به مشکلات مزمن شدیدا مستعد برخلاف عده ای مثل راجرو ...
ولی باید اینم در نظر بگیریم مشکل کمر نادال که امسال بوجود اومده ریشه در گذشته داره چراکه همه ی افرادی که تنیس بازی میکنن اینو میدونن و شاید هم تجربه کردن که ضربه ی سرویس فشار زیادی رو به کمر وارد میکنه و سرویس کنونی نادال هم واقعا استایل سختی رو داره و...
یه موضوع دیگه هم بکهند ناداله که بکهند دو دست با open stance فشار زیادی رو کمر داره واسه همینم نادال هز 2013 درصد close استنسش رو بالا برده.
به نظر من همه ی این عوامل دست در دست هم دادن و باعث مصدومیت های متعدد رافا میشن!!!!!!!
با تشکر

دوست عزيز با تشكر فراوان از پستتون,من هم با نظر شما موافقم

فقط 2 نكته رو گفتم بگم بد نيست.يكي اينكه راجر هم خودش پيشينه مصدوميت رو داره و كم مستعد نيست!

فدرردر نيروي ارتش سوييس موظف به گذراندن دوره اجباري خدمت نظام وظيفه بود .ولي در سال 2003به خاطر مشكل طولاني مدت كمرش از خدمت نظام وظيفه معاف شد

ولي در طول اين سالها با استفاده بهينه(efficient) از footwork & movement خودش رو از مصدوميت دور نگه داشته .

نكته ديگه اينكه همين كه رافا وقت زيادي رو صرف گرفتن سرويس گيم هاش ميكنه و خود شما نيز به درستي از فشار سرو گفتين,رافا بايد بارها و بارها سرو كنه و در طولاني مدت عواقب بدي رو براش در پي داشته و در نتيجه سبك بازيش در مصدوميت هاش دخيل بوده و تاثير به سزايي گذاشته

ضمن اينكه متخصصين فشار بيش از حد در طول اين سالها رو عامل اسيب ديدن تاندون رافا تشخيص دادند كه 7 ماه از ميادين تنيس دورش كرد و چون زمين هاي hard court فشار زيادي رو زانو مياره ابتدا به زانوش اطمينان نداشت و پارسال از مسترز Miami كنار كشيد

با تشكر

Roger.tennis
03-22-2014, 07:47 PM
عرض کنم به خدمتت اول مودب باش !
بی شعور بودن تنیسور های زن یعنی چی ؟!
بعدش هم یه سری نکات هست که ورزش های انفرادی رو از بازی های تیمی جدا میکنه !
بازی تنیس از اونجایی که تمام مسابقه روی دوش یه نفر هست فقط کافیه اون یک نفر کمی افت کنه تا کاملا نتیجه بازی برگرده !
مثل فوتبال نیست که با افت یک بازیکن مشکلی پیش نیاد و باقی بازیکنان تیمو جمع کنند !
از اونجایی که زنان از نظر بدنی ذاتا ضعیف تر هستند و روحیشون سینوسی هست این اتفاقات زیاد پیش میاد ! توی تنیس مردان هم کم شاهد این موضوع نیستیم . حتی یکی مثل فدرر با این همه عظمت و تجربه هم گاهی وقتا ریتمشو از دست میده ، مثل بازی با سیمون در رولند پارسال ، یا اون بازی معروف با سونگا در ویمبی و .....

در آخر شما اگر سبک WTA رو نمی پسندید خیلی راحت میتونید تماشا نکنید ! مثل خیلیای دیگه ! ولی اینو بدونید حق توهین رو ندارید چون خیلیا هستند که این مسابقات رو دنبال میکنند .

داش منظور شعور ورزشیه:443:
WTA تنیس رو زیر یوال برده و داره نابودش می کنه
مرگ بر تنیس WTA

farshad1990
03-23-2014, 01:46 AM
درود به شرفت آنا،مطمئنم اومدی واسه قهرمانی،قهرمانی رو پیشاپیش بهت تبریک میگم

davidbeckham
03-23-2014, 08:11 AM
لایتون جون حماسه‌سازی کن:655:

عجب حماسه ای ساخت:254::254:

Ahoura
03-23-2014, 11:15 AM
درود به شرف لوسی سافارووا :655:
با این حرکت ارزشش برای من 200 برابر شد :655:

17688
17689

در کُل بازی خوبی بود ، به نظرم بهترین برد مـریا در فصل 2014 همین بازی بود و با اون استقبال گرم لوسی در پایان بازی ارزش برد چند برابر هم شد !

درود به شرف همچین ورزشکارای با روحیه ای !

به امید موفقیت مـریا در ادامه تور !

Rafa
03-23-2014, 12:25 PM
درود به شرفت آنا،مطمئنم اومدی واسه قهرمانی،قهرمانی رو پیشاپیش بهت تبریک میگم
چی میگی شوما؟:434:!! قهرمانی چی چیه؟!!! یکی دو دور هم بالا بیاد کار شاقی کرده:434::160::251:
پنتا هم ب مسترز ایندین انگار راضی بوده:242:
ببینیم تو فصل خاک چه میکنه:001_smile:

Mehdiii
03-23-2014, 03:19 PM
یک سوال از طرفدارای رافا که از نظرسنجی سایت انتقاد میکنند : منم قبول دارم دلیل اینکه همیشه تو این نظرسنجی رای فدرر برای قهرمانی از همه تنیسورا بیشتر هست تا حدود زیادی بخاطر تعصب طرفدارانشه و نه منطق ، ولی سوال من اینه که چرا همیشه بعد از فدرر ، رای رافائل نادال از همه بیشتر میشه ؟ آیا واقعا تو همه تورنمنتها شانس نادال بیشتر از نواک هست :379:؟ چرا فقط از رای بالای فدرر انتقاد میکنید مگر رای طرفدارای رافا از روی منطق هست؟ ...

Mahmood
03-24-2014, 04:23 PM
:Miami 2014 Saturday Hot Shot
Stanislas Wawrinka shows off his soft hands at the net in this Hot Shot against Daniel Gimeno-Traver at the Sony Open Tennis
http://www.tennis-image.com/images/07483337622164944487.jpg (http://www.tennis-image.com/images/07483337622164944487.jpg)

http://www.youtube.com/watch?v=abA6eiXRXSwhttp://expressleech.com/uaskqg5n39p3.htmlhttp://www.mediafire.com/?1o51qfah1v4qd1v

:Miami 2014 Sunday Hot Shot
Thiemo de Bakker appears to be in complete control on Sunday, but Roger Federer anticipates superbly to take Hot Shot honours at the Sony Open Tennis.
http://www.tennis-image.com/images/77213718801423396569.jpg (http://www.tennis-image.com/images/77213718801423396569.jpg)

http://www.youtube.com/watch?v=AtNweCwXjXohttp://expressleech.com/gwuxzqf2bj2h.html
http://www.mediafire.com/?bt7g7blvr7rh9k6

Roger.tennis
03-24-2014, 09:26 PM
واییییییی بازم بارون بارون بارون .... شانسم نداریما
یه هفته بیکاری اومدیم با تنیس حال کنیم
تا بازی میرسه به اوج حساسیت بارون میاد
مرسی ماریا فکر نمیکردم برگردی به بازی
دیگه بازی های WTA دستم اومده
WTA یعنی انتظار همه چیز رو داشته باش
و اما ...
عجب تنیسوریه این لاجویچ حریف دولگو
فک کنم رفیق فابریک نواکه
سرو مچ پوینت رو از دست داد نواک حسابی تو هم رفت
این میامی آدمو روانی میکنه
یا بازی هاش 5 صبحه یا بارون میاد
در آخر
Come On God Tennis
Come On Federer

Roger.tennis
03-25-2014, 02:23 AM
بنده اقرار میکنم که در مواقعی جناب آقای رافائل نادال فراتر از یک انسان معمولی روی کره زمین تنیس بازی میکند :379:

md6593
03-25-2014, 08:20 AM
نادال امسال قهرمانه

sspol
03-25-2014, 10:54 AM
نادال امسال قهرمانه

انشاله

saeedfxfx
03-25-2014, 01:32 PM
نادال چیکار کرد؟؟؟؟؟ چیزی مصرف کرده بود فکر کنم!!!

Roger Federer#1
03-25-2014, 02:05 PM
به معنای واقعی ایستومین رو پودرش کرد هیچی نزاشت واسش آفرین به نادال امیدوارم سمی زیبایی رو بین نادال و دلگوپولوو و نواک و راجر رو ببینیم.

MRF
03-25-2014, 02:46 PM
به معنای واقعی ایستومین رو پودرش کرد هیچی نزاشت واسش آفرین به نادال امیدوارم سمی زیبایی رو بین نادال و دلگوپولوو و نواک و راجر رو ببینیم.

يعني شما فكر ميكني واورينكا به سمي نميرسه ؟!!!!

MRF
03-25-2014, 02:47 PM
نادال چیکار کرد؟؟؟؟؟ چیزی مصرف کرده بود فکر کنم!!!

ضمن نحسين نادال
بايد گفت حريف قدر و با تجربه اي نبود
بايد ديد در برابر جوكويچ چكار ميكنه

farzin123
03-25-2014, 10:14 PM
بعد حذف فرر، فدرر به رنک 4 رسید.

Roger.tennis
03-26-2014, 12:20 AM
نگاه استن ما
مطمعنید همین استن اوایل سال نادال رو برد و گرنداسلممممم گرفتهههه؟
این کم مونده بود از ذولگو بیگل بشه
انصافا دولگو امسال عالی شده
به جز بازی جلو راجر کبیر بقیه بازیاشو دیدم خیلی عالی و با تموکز و اعتماد به نفس بازی میکنه
و اما چه میکنهههه این کی نیشیکورییی
ای ول پسرررر
افتخار آسیا
ست دوم بدجور باخت گفتم کارش تمومه
ولی ست سه نفس به نفس اومد
دم اینجور تنیسورا گرم
نه مثه استن یه بار مصرفففف

Ahoura
03-26-2014, 01:03 AM
In 49 minutes @rogerfederer (https://twitter.com/rogerfederer) is able to win a match against a Top10 ! Same minutes i need to open my eyes in the morning !1:787:

Federer ===> BOOM/TOUCH/POINT

Roger Federer#1
03-26-2014, 03:40 AM
يعني شما فكر ميكني واورينكا به سمي نميرسه ؟!!!!

بفرمایید اینم از استن,واقعا دلگوپولو از نظر من شخصیتی پیدا کرده که فعلا میتونه افرادی مثل استن رو شکست بده خیلی پیشرفت خوبی داشت یعنی عجیب پیشرفت کرد,تو 500 امتیازی ریو تونست از پس فرر بربیاد بعد تو فینال نادال به سختی اونم تو خاک رس تونست شکستش بده,یه هفته بعد تو مسترز راند 3 میاد نادال کخ مدافه عنوان قهرمانی بودو شکست میده بعد اون فوگنی و راونیچ امشبم استنو برد و نشون داد قابل احترامه شک نکنید تو همین فصل با این روند به زودی خودشو به تاپ 10 میرسونه و بعید هم نیست تو آخرین تور سال که بین 8 نفر برتربرگزارمیشه با توجه به مصدومیت خوان حضور داشته باشه.
امشب واقعا راجر و اندی عالی بودن,با توجه به آمادگی اندی تو این دو مسابقه آخر واقعا مسابقه او و نواک خیلی حساس و زیبا خواهد شد.
راجر که دیگه بازی به بازی داره بهتر میشه امیدوارم همین روندو بتونه حفظ کنه و آمادگیشو بیستر.

D3ADMAN
03-26-2014, 08:54 AM
استن واورینکا چرا اینقدر بد بازی میکنه ؟؟؟ انگار با ی گرند راضی شده دیگه بیخیال کرده . افتضاح بود بازیش

Sorou$h
03-26-2014, 09:39 AM
میخوام یک نظری بدم در مورد واورینکا. به نظر من استن تمام تمرکزشو گذاشته برای گرند اسلمها مثل پارسال. این کاملا واضح است که استن رنکینگش نهایت به جایگاه 4 سقوط میکنه چون امتیازی برای دفاع نداره و رنک چهارم هم با رنک 3 زیاد فرق نداره برای قرعه کشی تورنمتها. پس نیازی نیست به خودش توی مسترزی فشار بیاره که قراره تاپ چهار قدیم (ماری.جوکو.نادال.فدرر) به جون هم بیوفتن برای رنکینگ. البته این نظر منه و نظر بقیه دوستان هم محترمه.

و در نهایت 8 نفر باقیمانده در مسترز میامی

http://tennis-image.com/images/00386315022161227726.jpg

Rafa
03-26-2014, 10:43 AM
چرا ب بازیکن مقابل کردیت نمیدید؟!!!!!!
دولگوپولو الان خیلی خوب بازی میکنه
از همون بازی اولی با رافا تو مادرید دیدم، پتانسیلش رو داشت، بازیکن سریعیه، فرهند و بکهند خیلی خوبی داره
مخصوصا کراس کورت بکهندهای خیلی خوبی داره
خیلی خوب هم take the ball early میکنه،(مشکلاتی که برا رافا ایجاد میکنه همین بکهند و تیک د بال ارلیشه) البته اگه بازی ها رو میشد دید بهتر هم میشد قضاوت کرد
برا واورینکا فک نکنم چیزی تغییر کرده باشه،اتفاقا بایس براش مسابقات مسترز و غیره خیلی راحت تر باشه از نظر روحی
این هم اشتباهه که واوی فقط ب گرند اسلم فکر میکنه، اینجوری باشه خیلی زود رنک 3 که هیچی از تاپ 4 هم خارج میشه، این تفکر واوی نیست که بیاد فقط برا گرنداسلما،حریفش خیلی خوب بوده

saeedfxfx
03-26-2014, 01:32 PM
به نظر من هم واورینکا اینچنین تفکری نداره که فقط برای گرند ها بازی کنه
استن افت محسوسی داشته و باید پذیرفت امادگی گرند استرالیا و یا اپن امریکارو اصلا نداره
بازیش مقابل کوین اندرسون خیلی سعی کرد بازی رو ببره ولی نشد
بهر حال زیاد میبینیم که بازیکنان مدتی به اوج بازیشون میرسن و بعد ناگهان افت میکنن و از دور خارج میشن
به نظر من به هیچ وجه نباید استن رو با نادال یا جوکو و فدرر که جای خود داره مقایسه کرد
در گرند های بعدی هم موفقیتی بدست نمیاره
نباید بازی بی روحیه نواک در نیمه نهایی و مصدومیت نادال رو فراموش کنیم در فینال گرند استرالیا

omidd
03-26-2014, 02:53 PM
خب بازی ها به دور حساس خودش نزدیک تر شدش و نسبتا نتایج قابل پیش بینی بود هرچند فرر و واورینکا میتونستن در ادامه بازیا حضور داشته باشن خصوصا فرر که بارها فرصت پیروزی رو از دست داد ولی واورینکا شایسته پیروزی نبودش و این دولگو خیلی رو فرم و ضمن اینکه فصل خوبی رو گذرونده و همچنانم داره نتایج خوبشو ادامه میده پیروزی بر نادال واورینکا فرر نمیتونه تصادفی باشه.
بدون شک جذاب ترین بازی 1.4 بازی اندی نوله خواهد بود نوله شرایط خوبی داشته اندیم توی میامی بهتر از قبل بوده و بنظر بازی نزدیکو پایاپایی باشه کلا تنیسورای بزرگ مثل نوله راجر رافا و اندی شرایط خوبی نسبت به اول فصل خودشون دارن که این میتونه بر جذابیت بازیا افزون کنه.
انصافا این 4 نفر خیلی بهتر از باقی نفراتن حالا شاید ی بازیم ببازن ولی نوسانشون کمتر مثلا استن که کلا خواب و فقط گرند استرالیا و امریکا بیدار میشه که اونم از بدشانسی نوله همش سمت اون!!!!!
توی این دور بنظر با توجه به شرایط خوبی که نادال و راجر دارن باید این دو رو در سمی دید بازی اندی با نوله سخته ولی کفه نوله کمی سنگینتر و بازی بردیچو دولگو به شخصه دوس دارم دولگو بزن تا بازی جذابو جالبی در سمی با رافا داشته باشه تا ببینیم پیروزی در ایندین ولز حادثه بوده یا میشه روی این جوون حساب باز کرد هرچند تواناییشو نشون داده.بردیچ که 4 بازی قبلیشو تونسته مقابل دولگو ببره ولی این بازی جو فرق میکنه.
با همه این اوصاف با توجه به امادگی شدید رافا در میامی بنظرم مدعی اول قهرمانی اگه نوله فینال نیاد البته.
رافا با انگیزه فراوان و فقط برای قهرمانی اومده تا یکی از معدود کاستی های نداشتن جام رو در میامی پر کنه.
با توجه به حضور اکثر بزرگان در مراحل پایانی میامی میشه این تورنومنتو هیجانی ترین تا اینجای فصل برشمرد ضمن اینکه همه تنیسورا رو فرم کاملا و دیگه نمیشه گفت فلانی کمر درد داره انگشتش مشکل داره پوست دستش ال شده و ...
امیدوارم شایسته ترین فرد قهرمان بشه(راجر باشه چه بهتر).:443:

mspayam
03-26-2014, 05:06 PM
من متاسفانه اين چند وقت مسافرت بودم و هيچكدوم از بازي ها رو نديدم، ولي تورنمنت ميامي امسال دست كم به نسبت سال قبل (به دليل حضور فدرر و نادال) و درخشش دوباره ي بيگ فور جذابيت بيشتري داره. دولگو هم امسال تا حالا عملكرد تحسين برانگيزي داشته، سه پيروزي در برابر تاپ تن كه يكيشون تنها گرند اسلم سال بوده و اون يكي هم نامبروان دنيا، مي تونه نويدبخش سال پر افتخاري واسش باشه. بايد ديد كه آيا مي تونه فرمش رو حفظ كنه و به تاپ تن بياد يا نه.
من هم مي خوام يه پيش بيني به سبك سروش بكنم، اونم اينكه حالا حالاها توي قرعه ي گرند اسلم ها استن رو سمت نواك نمي ذارن و احتمال بازي استن با نواك تا قبل فينال تقريبا صفره.

Sorou$h
03-26-2014, 06:31 PM
من متاسفانه اين چند وقت مسافرت بودم و هيچكدوم از بازي ها رو نديدم، ولي تورنمنت ميامي امسال دست كم به نسبت سال قبل (به دليل حضور فدرر و نادال) و درخشش دوباره ي بيگ فور جذابيت بيشتري داره. دولگو هم امسال تا حالا عملكرد تحسين برانگيزي داشته، سه پيروزي در برابر تاپ تن كه يكيشون تنها گرند اسلم سال بوده و اون يكي هم نامبروان دنيا، مي تونه نويدبخش سال پر افتخاري واسش باشه. بايد ديد كه آيا مي تونه فرمش رو حفظ كنه و به تاپ تن بياد يا نه.
من هم مي خوام يه پيش بيني به سبك سروش بكنم، اونم اينكه حالا حالاها توي قرعه ي گرند اسلم ها استن رو سمت نواك نمي ذارن و احتمال بازي استن با نواك تا قبل فينال تقريبا صفره.

مهدی جان اول از همه سال نوت مبارک و بعد واقعا این حرف از تو بعید بود. مگه رولند گاروس 2013 رو یادت رفت؟ همه میگفتند حتی 1% هم احتمال نداره نواک و رافا تا قبل فینال به هم بخورن ولی خوردن. والا فعلا تو 3 گرند اسلم قبلی روی هارد استن طرف نواک بوده. به نظر من تنیس تنها ورزشی است که مو لا درزش نمیره از نظر پاکی.

Roger.tennis
03-26-2014, 10:54 PM
وایییییییی
رادوانسکا بد موقعی باختی دخترررررر
آخه تو که عالی بازی کردی ست اول رو
حالمون اساسی گرفتی دختر:182:

vicki
03-27-2014, 01:11 AM
بازی بسیار زیبایی بود امشب
علیرغم تلاشهای بی وقفه ی اندی :160: اما نوواک هوشمندانه بازی کرد
آفرین نوواک
باز هم افتخار آفریدی با بازی زیبات

Roger Federer#1
03-27-2014, 01:22 AM
واقعا بازی زیبایی بود اندی دیگه کاملا آماده شد امروز نواک با هوش بالای خودش تونست این پیروزی رو بدست بیاره اندی هم واقعا عالی بود و پرتلاش نواک خودشو به آبو آتیش میزد تا وینر بگیره درکل جکو با هوش بالای خودش این بازی رو به صود خودش تمام کرد بریم یه فیلم ببینیم تا راجر کبیر بازیش شروع شه.

D3ADMAN
03-27-2014, 02:42 AM
چرا ب بازیکن مقابل کردیت نمیدید؟!!!!!!
دولگوپولو الان خیلی خوب بازی میکنه
از همون بازی اولی با رافا تو مادرید دیدم، پتانسیلش رو داشت، بازیکن سریعیه، فرهند و بکهند خیلی خوبی داره
مخصوصا کراس کورت بکهندهای خیلی خوبی داره
خیلی خوب هم take the ball early میکنه،(مشکلاتی که برا رافا ایجاد میکنه همین بکهند و تیک د بال ارلیشه) البته اگه بازی ها رو میشد دید بهتر هم میشد قضاوت کرد
برا واورینکا فک نکنم چیزی تغییر کرده باشه،اتفاقا بایس براش مسابقات مسترز و غیره خیلی راحت تر باشه از نظر روحی
این هم اشتباهه که واوی فقط ب گرند اسلم فکر میکنه، اینجوری باشه خیلی زود رنک 3 که هیچی از تاپ 4 هم خارج میشه، این تفکر واوی نیست که بیاد فقط برا گرنداسلما،حریفش خیلی خوب بوده

حرفتو واقعآ قبول دارم ، بدون هیچ شکی . دولگو عالی بوده و بازیکن بسیار سریعی هست . اما سرو های واورینکا افتضاح بود ، تو رالی ها اصن حال بازی نداشت . اما حرفت کاملآ صحیحه

saeedfxfx
03-27-2014, 04:38 AM
فدرر و نیشیکوری رو غیر از اسکای 3 کجا پخش میکنه
به داد برسین!!

Roger.tennis
03-27-2014, 04:40 AM
فدرر و نیشیکوری رو غیر از اسکای 3 کجا پخش میکنه
به داد برسین!!

به داد برسین اینا که بازی میامی رو پخش کردن
بریم رو کانال های سوییس بدو بدو که خیلی استرس دارم

saeedfxfx
03-27-2014, 04:50 AM
به داد برسین اینا که بازی میامی رو پخش کردن
بریم رو کانال های سوییس بدو بدو که خیلی استرس دارم

اونام هیچکدوم پخش نمیکنن ای بابا
تا الان بیدار موندما...

Roger.tennis
03-27-2014, 05:02 AM
اونام هیچکدوم پخش نمیکنن ای بابا
تا الان بیدار موندما...

حیففف
اگه نت سرعت بالا داری از لایو اسکور هانتر ببین
ولی بازم خیلی کنده
حیفففف
گند بزنه اسکای رو
باید یه گردون بگیرم

saeedfxfx
03-27-2014, 05:09 AM
حیففف
اگه نت سرعت بالا داری از لایو اسکور هانتر ببین
ولی بازم خیلی کنده
حیفففف
گند بزنه اسکای رو
باید یه گردون بگیرم

تو روحشون...!! حالا وقت بسکت بود اخه
شانسه دیگه

Roger.tennis
03-27-2014, 05:24 AM
راجر ست اول رو گرفت
ست 5 برک شد ولی برک رو پس گرفت
شانس نیست بدبختیه به مولا

saeedfxfx
03-27-2014, 05:56 AM
راجر ست اول رو گرفت
ست 5 برک شد ولی برک رو پس گرفت
شانس نیست بدبختیه به مولا

عجب داستانیه...
2 تا گیمشو بریک کرد ولی نتونست مال خودشو هلد کنه
چه عجیب...
احتمالا تای بریک

Roger.tennis
03-27-2014, 06:03 AM
نیشیکوری ست دوم رو از راجر گرفت
دولگو و نیشیکوری اگه تایتل هم نگیرن باز هم تنیسورای قابل احترامی هستن
بردن فرر و ست گرفتن از راجر آماده کار هر تنیسوری نیست

mspayam
03-27-2014, 06:24 AM
سروش جان من اون حرف رو ار روي شوخي گفتم. نوروز تو هم مبارك و اميدوارم سال خوبي داشته باشي.

راجر هم به گواهي آمار خيلي داره بد بازي مي كنه امروز و اصلاً آماده نيست. توي بازياي قبليش توي همين تورنمنت بالآي ٦٠ درصد از سرويس اولش داخل مي رفت كه از اونا هم بالآي ٨٥ درصدش امتياز مي شد اما امروز سرويس اول حول و حوش ٤٥ درصده و تا حالا از اون سرويسا فقط ٧٢ درصدشون امتياز شدن.

D3ADMAN
03-27-2014, 06:50 AM
بازی لذت بخشی بود ، ارزش دیدن داشت به شدت . تنیس در حال حاضر خیلی خوب شده ، همه به خودباوری رسیدن تقریبآ و میتونند حریفاشونو شکست بدن . راجر خیلی خوب بود اما نیشی چیزی فراتر از تنیس رو به نمایش گذاشت ، مخصوصآ پوینت آخره بازی که با اعتماد به نفس بسیار بالا یک بکهند خارق العاده زد

saeedshl
03-27-2014, 06:51 AM
بازی خوبی بود
راجر خوب بازی کرد
نیشیکوری هم خوب بازی کرد
برنده کسی که کمتر اشتباه کنه
بازی خوبی با نواک داشته باشی

sina1993
03-27-2014, 06:53 AM
فدرر تا تونست سرویسهای اولش رو خراب کرد هر چند نیشیکوری اینقدر خوب بازی کرد که اگه سرویسشم خوب بود بعید میدونم بازی رو میبرد
حداقل خوبه با این وضع سرویس با جوکوویچ بازی نمیکنه وگرنه هد تو هدشون برابر میشد
کسی میدونه فدرر توی مونت کارلو بازی میکنه یا نه؟

saeedfxfx
03-27-2014, 06:54 AM
گاهی احساس میکنم راجر میخواد با احساسات مردم بازی کنه...

Roger Federer#1
03-27-2014, 06:57 AM
راجر تو یه بازی فوق ضعیف حتی ضعیف تر از فصل قبلش شکست واقعا سنگینی خورد هر چند نباید شایستگی های نیشیکوری رو ندید گرفت واقعا پیروزی حقش بود از همه لحاظ سرتر از راجر بود.
دسته راجر درد نکنه خسته نباشید میگیم به حرحال دلش برای فصل قبلش تنگ شد رفت یه سریم زد بهش.
با این وجود فینالیست شدن نواک حتمی شد چون شکی ندارم باج نمیده به نیشیکوری اون سمتم امیدوارم دلگو با نادال بیان سمی تاشاهد یه مسابقه زیبایی باشیم.
جالبه سه تنیسور رو خیلی دوست دارم یکیش که مصدوم شد دوتاشون از دست نیشیکوری پشت هم اوت شدن.
خوب حالا برم بخوابم که بدجور حالم خرابه به امید پیروزی دلگو پولوو و رافا روز همگی خوش.

Sorou$h
03-27-2014, 10:14 AM
دوستان این که راکت نواک توی زمین ماری بود خطا حساب میشه؟ خود نواک بعد بازی گفته من نمیدونم خطا حساب میشه یا نه من میدونم اگه با تور برخورد کنم خطا محسوب میشه. این امتیاز اول گیم هفتم بود و در نهایت ماری برک شد و ست اول رو باخت. خود ماری هم گفته این امتیاز تو باختم بی تاثیر بود.

http://tennis-image.com/images/19978345850327064244.jpg

این دختره هم که طرفدار نواک بود کیه؟ اگه اشتباه نکنم باید هنرپیشه باشه. کسی میشناسه؟

http://tennis-image.com/images/01689985742774842070.jpg

S.A.IVI.A.N
03-27-2014, 10:42 AM
من مطمین نیستم اما حتما خطا محسوب میشه چون توپ هنوز از زمین حریف خارج نشده.البته داوران این خطارو یا نمیگیرن یا زیاد توجهی نمیکنن.من تا حالا ندیدم کسی این خطا رو بگیره.
مثل این میمونه تو والیبال یا پینگ پنگ توپ رو تو زمین حریف بزنی

A!i
03-27-2014, 11:52 AM
تنها در صورتی این حرکت خطا نیست که توپ توی زمین جوکو بخوره و برگرده تو زمین ماری و نوله حین بازگشت توپ، توپ رو در زمین اندی بزنه وگرنه در هر صورتی خطاست و پوینت محسوب میشه

vicki
03-27-2014, 12:15 PM
گاهی احساس میکنم راجر میخواد با احساسات مردم بازی کنه...

من هم همین احساس رو دارم!!!
چرا با شروع خوبی که راجر از اول بازیهای میامی داشت و با قدرت حریفهاش رو شکست میداد
به نیشیکوری باخت؟؟
دلیلش چیه واقعا؟؟؟؟
به این نتیجه رسیدم که بازی راجر ثبات نداره مثل خیلی از تنیسورهای دیگه

just novak:001_smile:

saeedfxfx
03-27-2014, 01:50 PM
متاسفانه فدرر باخت
خیلی هم ناراحت کننده باخت
چیزی که مشخصه اینه که درسته که نیشیکوری خوب بازی کرد ولی راجر خراب کرد و مثل فصل پیش پر از اررور بود
فدرر بازگشت خوبی داشت این فصل ولی مشکل اصلیش اول روحیه بالاست که به هر دلیل نداره و یکی بازی هایی که گیم های طولانی زیاده داره
نیشیکوری هم میدونست باید بجنگه و تلاش زیاد کنه
به هر حال ناراحت کنندست که هم فرر و هم فدرر رو نیشیکوری حذف کرد
تنیسوری که خیلی اوقات دور اول به بازیکنهای درجه 3 میبازه مثل گاباشویلی!!!!
حیف
خیلی هم حیف...

moris
03-27-2014, 03:11 PM
58 کاربر عزیز در نظرسنجی بالا تونستن خودشون رو ثابت کنند !!!!!
طبق پیش بینی ها و روال تورنمنتهای قبلی این تعداد حتی بعد از حذف راجر در یک تورنمنت هم افزایش خواهد یافت.

vicki
03-27-2014, 03:19 PM
دوستان این که راکت نواک توی زمین ماری بود خطا حساب میشه؟ خود نواک بعد بازی گفته من نمیدونم خطا حساب میشه یا نه من میدونم اگه با تور برخورد کنم خطا محسوب میشه. این امتیاز اول گیم هفتم بود و در نهایت ماری برک شد و ست اول رو باخت. خود ماری هم گفته این امتیاز تو باختم بی تاثیر بود.

[/URL]http://tennis-image.com/images/19978345850327064244.jpg (http://tennis-image.com/images/19978345850327064244.jpg)

این دختره هم که طرفدار نواک بود کیه؟ اگه اشتباه نکنم باید هنرپیشه باشه. کسی میشناسه؟

[URL="http://tennis-image.com/images/01689985742774842070.jpg"]http://tennis-image.com/images/01689985742774842070.jpg (http://tennis-image.com/images/01689985742774842070.jpg)

مدل برزیلی «آدریانا لیما» که از طرفداران نوواک بود

PowerVu
03-27-2014, 05:08 PM
دوستان این که راکت نواک توی زمین ماری بود خطا حساب میشه؟ خود نواک بعد بازی گفته من نمیدونم خطا حساب میشه یا نه من میدونم اگه با تور برخورد کنم خطا محسوب میشه. این امتیاز اول گیم هفتم بود و در نهایت ماری برک شد و ست اول رو باخت.

[/URL]http://tennis-image.com/images/19978345850327064244.jpg (http://tennis-image.com/images/19978345850327064244.jpg)

این حرکت صد در صد خطا بود و امتیازش «باید» به ماری داده می‌شد. گزارشگران و مفسران هم اسکای اسپورتس بریتانیا و هم ESPN امریکا در این خصوص اتفاق نظر داشتند. سرداور مسابقه بزرگترین اشتباه ممکن رو مرتکب شد و با این‌که دقیقاً در زاویه‌ای نشسته بود که صحت این مورد رو می‌تونست تأیید یا رد کنه اما رأی رو به اشتباه صادر کرد.

حالا موضوع از چه قرار بود؟

توپی از سمت ماری به طرف جوکوویچ اومد. جوکوویچ با رسوندن خودش به تور، پیش از این‌که توپ از روی تور عبور کنه، با والی توپ رو در زمین ماری خوابوند.

آیا این کار خطاست؟

بله. صد در صد خطاست. چون طبق مسابقات تنیس و قوانین ATP، اگر بازیکن پیش از این‌که توپ به طور کامل از روی تور عبور کنه، با راکت ضربه بزنه، بدون برو برگرد امتیاز رو از دست می‌ده.

http://www.tennis-image.com/images/47943584414384175608.jpg (http://www.tennis-image.com/images/47943584414384175608.jpg)

این اتفاق دقیقاً در این صحنه افتاد و جوکوویچ صبر نکرد که توپ از روی تور بگذره و سپس ضربه‌ش رو بزنه. بنابراین امتیاز باید به ماری داده می‌شد اما سرداور با این اشتباه فاحش امتیاز رو به جوکوویچ داد. بعد از این اشتباه، ماری چندین دقیقه با سرداور صحبت کرد و بهش گفت در بازبینی ویدیویی این صحنه خواهی دید که مرتکب اشتباه شدی.

اما خب در ورزش تنیس به جز Hawk-Eye برای این جور صحنه‌ها بازبینی ویدیویی وجود نداره.

مقصر این صحنه نه ماری بود و نه جوکوویچ.
فقط سرداور آرژانتینی آقای Damián Steiner مقصر بود و بس.

http://www.tennis-image.com/images/90198466765669578374.jpg (http://www.tennis-image.com/images/90198466765669578374.jpg)

این باخت باعث شد اندی ماری به رده‌ی هشتم سقوط کنه. (پایین‌ترین رنک ماری از اوت 2008 تا به امروز)

The point in question for Murray occurred at the start of the 12th game with him serving at 5-6. Djokovic charged forward to volley a short ball and hit it for a winner.

Murray argued - and TV replays confirmed - he should have be awarded the point because Djokovic's racquet was on the far side of the net when he hit the ball. Chair umpire Damian Steiner declined to change his call, and such rulings can't be appealed for video review.

Djokovic won the next three points to take the game and the set with an irritated Murray telling the umpire: "You're having a laugh, you can see it on the replay. He [Djokovic] said his racquet was over the net!"

"Look, it might be my mistake," Djokovic said. "I think I crossed the net with the racquet. I didn't touch the net. Maybe the rule is that you are not allowed to pass on his side with the racquet. I'm not sure. You tell me."

That is indeed the rule. After the match, Murray played down the incident. "I wasn't sure, from where I was standing, it was a very hard thing to see," he said.

[URL="http://www.tennis-image.com/images/53933252462522099856.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/53933252462522099856.jpg (http://www.tennis-image.com/images/53933252462522099856.jpg)

"I knew it was close, so that's why I went and asked Novak, and he told me he was over the net. That was it.

"[The chair umpire] said, 'yes, he was over the net but he was in line with the net,' so I didn't really understand.

"It maybe had a slight bearing on that game but I was still up a break in the second set."

"Obviously, that [umpire call] distracted him mentally, and after that he gave the set away," Djokovic said.

ESPN

Mehdiii
03-27-2014, 05:20 PM
58 کاربر عزیز در نظرسنجی بالا تونستن خودشون رو ثابت کنند !!!!!
طبق پیش بینی ها و روال تورنمنتهای قبلی این تعداد حتی بعد از حذف راجر در یک تورنمنت هم افزایش خواهد یافت.
دلیلش اینه که اکثر ما هنوز نتوانسته ایم بین احساس و منطق مرزبندی درستی ایجاد کنیم و معمولا احساسمون بر منطقمون غلبه میکنه .شاید اگه این نظرسنجی ها از سایت حذف بشه بهتر باشه .
البته این نظرسنجی در واقع فقط یک پیش بینیه که بیشتر کاربرای این سایت به این شکل با این نظرسنجی برخورد میکنند " دوست دارید کدام تنیسور قهرمان این تورنمنت شود ؟" و در جواب این سوال تنیسور مورد علاقشونو انتخاب میکنند .
حتی اگر یک نفر با دلایل منطقی ( که خیلی هم مشخص نیست چه معیارهایی هستند) تو این نظرسنجی رای بدهد لزومی ندارد که نظرش درست بوده باشد چون اگه اینگونه بود تو همه تورنمنتها از اول همه چی مشخص میشد .
و اما:
ادای آدمای روشنفکر رو تو فضای مجازی درآوردن هنر نیست چون تنها شناختی که بقیه از ما دارند فقط یک یوزرنیم هست .

Roger.tennis
03-27-2014, 07:22 PM

http://tennis-image.com/images/19978345850327064244.jpg

http://tennis-image.com/images/01689985742774842070.jpg

این حرکت کاملا خطا و امتیاز مال ماری بود
طبق قوانین تنیس توپ باید کامل از لبه تور بگذره و حتا یه میلیمتر هم تو زمین حریف نباشه
بلاخره اشتباه فاحشی بود چون نصف راکت جوکو داخل زمین ماری بود
و اما اشتباه فاحش تر رو داور بازی لی نا و وزنیاکی کرد
وقتی ست دوم بازی 4-5 بود و سرویس دست وزنیاکی بود داور امتیاز وینر وزنیاکی رو اوت اعلام کرد
بعد از اون وزنیاکی چلنج داد و در عین ناباوری در حالی که داور خط ساکت بود و امتیاز رو درست حساب کرده بود سرداور اوت اعلام کرد و چند بار پشت سر هم گفت i am sorry
بعد از اون بود که وزنیاکی پشت هم امتیاز داد و هی به داور نگاه میکرد
آخر هم برک شد و لی نا هم در آخر ست رو برد
سر داور یه بار اول بازی درست این کارو انجام داده بود ولی سری دوم کل بازی رو از دست وزنیاکی درآورد

moris
03-27-2014, 08:19 PM
دلیلش اینه که اکثر ما هنوز نتوانسته ایم بین احساس و منطق مرزبندی درستی ایجاد کنیم و معمولا احساسمون بر منطقمون غلبه میکنه .شاید اگه این نظرسنجی ها از سایت حذف بشه بهتر باشه .
البته این نظرسنجی در واقع فقط یک پیش بینیه که بیشتر کاربرای این سایت به این شکل با این نظرسنجی برخورد میکنند " دوست دارید کدام تنیسور قهرمان این تورنمنت شود ؟" و در جواب این سوال تنیسور مورد علاقشونو انتخاب میکنند .
حتی اگر یک نفر با دلایل منطقی ( که خیلی هم مشخص نیست چه معیارهایی هستند) تو این نظرسنجی رای بدهد لزومی ندارد که نظرش درست بوده باشد چون اگه اینگونه بود تو همه تورنمنتها از اول همه چی مشخص میشد .
و اما:
ادای آدمای روشنفکر رو تو فضای مجازی درآوردن هنر نیست چون تنها شناختی که بقیه از ما دارند فقط یک یوزرنیم هست .

اکثر ما ؟؟؟؟؟ چرا چمع میبندی ؟؟؟
آقا حذف نکنید این نظرسنجی ها رو.تنیس تاکرز با همین نظرسنجی ها زنده است.
بحث دوست داشتن نیست.بحث نزدیک به 2 سال قهرمان شدن در نظرسنجی ها هست و پارادوکس واقعیت که اون 58 نفر نمیخوان درک کنند !!
.
.
داشت یادم میرفت . این نیشیکوری هم داره فیوریت میشه .
یادمه نواک 2011 رو بیگل کرد. الان هم راجر 2014 رو 2-1 کرد تا هد تو هد هم 2-1 از اسطوره جلو بیوفته.
درود به شرفت نیشی جون که هد تو هدت با رافا 6-0 هست !!!!

Mohammad
03-27-2014, 09:38 PM
این حرکت صد در صد خطا بود و امتیازش «باید» به ماری داده می‌شد. گزارشگران و مفسران هم اسکای اسپورتس بریتانیا و هم ESPN امریکا در این خصوص اتفاق نظر داشتند. سرداور مسابقه بزرگترین اشتباه ممکن رو مرتکب شد و با این‌که دقیقاً در زاویه‌ای نشسته بود که صحت این مورد رو می‌تونست تأیید یا رد کنه اما رأی رو به اشتباه صادر کرد.

حالا موضوع از چه قرار بود؟

توپی از سمت ماری به طرف جوکوویچ اومد. جوکوویچ با رسوندن خودش به تور، پیش از این‌که توپ از روی تور عبور کنه، با والی توپ رو در زمین ماری خوابوند.

آیا این کار خطاست؟

بله. صد در صد خطاست. چون طبق مسابقات تنیس و قوانین ATP، اگر بازیکن پیش از این‌که توپ به طور کامل از روی تور عبور کنه، با راکت ضربه بزنه، بدون برو برگرد امتیاز رو از دست می‌ده.

[/URL]http://www.tennis-image.com/images/47943584414384175608.jpg (http://www.tennis-image.com/images/47943584414384175608.jpg)

این اتفاق دقیقاً در این صحنه افتاد و جوکوویچ صبر نکرد که توپ از روی تور بگذره و سپس ضربه‌ش رو بزنه. بنابراین امتیاز باید به ماری داده می‌شد اما سرداور با این اشتباه فاحش امتیاز رو به جوکوویچ داد. بعد از این اشتباه، ماری چندین دقیقه با سرداور صحبت کرد و بهش گفت در بازبینی ویدیویی این صحنه خواهی دید که مرتکب اشتباه شدی.

اما خب در ورزش تنیس به جز Hawk-Eye برای این جور صحنه‌ها بازبینی ویدیویی وجود نداره.

مقصر این صحنه نه ماری بود و نه جوکوویچ.
فقط سرداور آرژانتینی آقای Damián Steiner مقصر بود و بس.

[URL="http://www.tennis-image.com/images/90198466765669578374.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/90198466765669578374.jpg (http://www.tennis-image.com/images/90198466765669578374.jpg)

این باخت باعث شد اندی ماری به رده‌ی هشتم سقوط کنه. (پایین‌ترین رنک ماری از اوت 2008 تا به امروز)

به نظر من این قانون اصلا ایراد داره٬ حالا در این مورد کاملا واضح بود که راکت رد شده٬ ولی همیشه نمیشه با چشم دقیقا گفت که راکت رد شده یا نشده و این ضعف قانونه که این وظیفه سخت رو به عهده داور گذاشته. مخصوصا در بازی دوبل این اتفاق خیلی ممکنه بیوفته.
الته همونطور که علی گفت تنها در یه حالت بازیکن میتونه راکتش رو ببره اونور نت٬ اونم وقتیکه توپ اینقدر بک اسپین داشته باشه که بعد از برخورد به زمین برگرده تو زمین زننده ضربه که در این حالت بازیکن میتونه دستش رو ببره اونور ضربه بزنه.

swiss express
03-27-2014, 11:14 PM
به نظر من هم واورینکا اینچنین تفکری نداره که فقط برای گرند ها بازی کنه
استن افت محسوسی داشته و باید پذیرفت امادگی گرند استرالیا و یا اپن امریکارو اصلا نداره
بازیش مقابل کوین اندرسون خیلی سعی کرد بازی رو ببره ولی نشد
بهر حال زیاد میبینیم که بازیکنان مدتی به اوج بازیشون میرسن و بعد ناگهان افت میکنن و از دور خارج میشن
به نظر من به هیچ وجه نباید استن رو با نادال یا جوکو و فدرر که جای خود داره مقایسه کرد
در گرند های بعدی هم موفقیتی بدست نمیاره
نباید بازی بی روحیه نواک در نیمه نهایی و مصدومیت نادال رو فراموش کنیم در فینال گرند استرالیا

استن و نواك در مرحله يك چهارم نهايي بازى كردند نه نيمه نهايي

Mehdiii
03-27-2014, 11:30 PM
اکثر ما ؟؟؟؟؟ چرا چمع میبندی ؟؟؟
آقا حذف نکنید این نظرسنجی ها رو.تنیس تاکرز با همین نظرسنجی ها زنده است.
بحث دوست داشتن نیست.بحث نزدیک به 2 سال قهرمان شدن در نظرسنجی ها هست و پارادوکس واقعیت که اون 58 نفر نمیخوان درک کنند !!

منظورم از اکثریت همون 58 نفر بود وگرنه شما که انسان بسیار منطقی تشریف دارید بر منکرش لعنت :379:
گرچه تو ورزش هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست و هر اتفاقی ممکن است بیفتد و ما هم پیشگو نیستیم . با فرض توهمی بودن این 58 نفر(طبق فرمایش شما) ، شما که خیلی منطقی تشریف دارین بفرمایید با چه منطقی تو این نظرسنجی شانس رافا برای قهرمانی بیشتر از نواک هستش؟ البته همانطور که گفتم هراتفاقی ممکنه تو ورزش بیفته ، ولی هر جور که روی کاغذ حساب کنید شانس نواک بیشتر از نادال هست . چه آمادگی این روزها ،چه سابقه تو تورنمنت میامی، چه سطح و شرایط زمین و ...

saeedfxfx
03-28-2014, 12:25 AM
استن و نواك در مرحله يك چهارم نهايي بازى كردند نه نيمه نهايي
بله اشتباه شد
ممنون از دقت و تذکر شما

moris
03-28-2014, 12:31 AM
به نظر من این قانون اصلا ایراد داره٬ حالا در این مورد کاملا واضح بود که راکت رد شده٬ ولی همیشه نمیشه با چشم دقیقا گفت که راکت رد شده یا نشده و این ضعف قانونه که این وظیفه سخت رو به عهده داور گذاشته. مخصوصا در بازی دوبل این اتفاق خیلی ممکنه بیوفته.
الته همونطور که علی گفت تنها در یه حالت بازیکن میتونه راکتش رو ببره اونور نت٬ اونم وقتیکه توپ اینقدر بک اسپین داشته باشه که بعد از برخورد به زمین برگرده تو زمین زننده ضربه که در این حالت بازیکن میتونه دستش رو ببره اونور ضربه بزنه.

این قانون رو نمیشه کاریش کرد مگر اینکه این رو هم حسگر نصب کنن بالای تور و همچنین راکت ها که عملا نشدنی هست.
قانون رو در کل هم نگاه کنید منطقی هستش.توپ وقتی تو زمین من هستش یعنی مالکیتش با منه که تبدیل به امتیازش کنم یا خطا بدم دیگه فرقی نداره کجای زمین باشه یا چند بار بخوام به توپ ضربه بزنم.
من هم با نظر پاور موافقم که بر عهده داور هستش این قضیه و دچار اشتباه فاحشی شده.در بهترین منطقه زمین و با شرایط عالی دید داشته اما نتونسته تشخیص بده.اینکه توپ روی خط رو chair umpire اشتباه کنه زیاد جلب توجه نمیکنه تا اینکه توپ روی تور رو اشتباه کنه که وظیفه اصلیش اونجا تعریف میشه.
نکته جالب اینه که نواک میگه من از این قانون خبر نداشتم و فکر میکردم من اجازه دارم که بدون بدون برخورد به تور به توپ ضربه بزنم !!!!!! یکی از دروغهایی هست که خیلی تابلوئه !!! این قانون جزو ساده ترین قوانین تنیس هست و کسی با این تجربه و تعداد بازی امکان نداره بتونه بگه من نمیدونستم.

saeedfxfx
03-28-2014, 12:34 AM
باز هم دولگو به بردیچ باخت!
همونطور که اکثر سایت ها پیشبینی برد بردیچ رو کرده بودن باز هم بردیچ برد و به جمع 4نفر نهایی پیوست
امشب دولگو اصلا نتونست بازی درخشان خودشو در ایندیان ولز تکرار کنه و فراوان اشتباه داشت
از دست دادن سرو های اول و اشتباهات زیاد در جابه جایی های دولگو و فرهند های کم اشتباه بردیچ در نهایت بازی رو 2به 0 برای بردیچ به پایان برد
ولی نکته اول نداشتن امادگی روانی دولگو از همون ابتدای بازی بود ، از همون شروع خطاهای مکرر و کلافگی تو چهرش مشخص بود و بالعکس ارامش بردیچ
در صورت پیروزی نادال بازی آسونی در نیمه نهایی نخواهد بود

Roger.tennis
03-28-2014, 12:42 AM
متاسفانه راجر باخت بد موقع هم باخت
باور کنید که به دلم افتاده بود که راجر از نیشیکوری میبازه
یعنی بعد از اینکه دیدم نیشیکوری فرر رو برده بیشتر ترسیدم
فرر تنیسوری نیست که راحت وا بده و بازی رو ببازه
اون لحظه بود که گفتم نیشیکوری حریف خیلی سختیه
مسترز قبلی هم خیلی مفت اوت شد
خودشو خوب کشونده بالا
فدرر باید مسترز بگیره
دیگه وقتی برامون نمونده
دیگه باختن به امثال نیشیکوری قابل قبول نیست
من که مطمعنم جام مال ناداله

Roger Federer#1
03-28-2014, 02:12 AM
خوب دلگو باخت با این شرایط درصورت پیروزی نادال بازی نچندان زیبایی رو شاهد خواهیم بود چون به عقیده من نادال با ویلچر بیاد هم از پس بردیچ به راحتی برمیاد امیدوارم بعد چندماه فینال تماشاییه نواک با نادال رو ببینیم از سال 2011 به این ور هیچ بازی به اندازه ی بازی نواک و نادال بهم نمیچسبه چون جزئ افراد مورد علاقم نیستن (متنفرنیستم خیلیم قبولشون دارم ) و بدون استرس از دیدنه نمایششون لذت میبرم به امید فینال نادال و نواک.

saeedfxfx
03-28-2014, 03:12 AM
ست اول روکه رانیک برد
شاید کلا دیگه تنیس رو ببوسم و ... اگه قرار باشه نادال هم حذف شه...
خوب یعنی چی آخه
هر کی از راه میرسه میبره اینارو خولمون کردن

saeedfxfx
03-28-2014, 04:53 AM
بازی قشنگی از آب درومد
انصافا هیچ بازیکنی جنگندگی نادال رو نداره
ولی خیلی سخت بود براش این بازی ، رانیک خیلی خوب بازی کرد
سرو های عالی و بازی اگرسیوش نادال رو خیلی اذیت کرد
فکر نمیکنم بردن بردیچ با اینکه اونم آمادست خیلی برای نادال سخت باشه
سبک بازی بردیچ جوری نیست که نادال رو خیلی اذیت کنه
و در آخر...
با این بازی که دیدم
چیز عجیبی نیست اگه جوکو دومین مسترز رو هم بگیره...

Roger Federer#1
03-28-2014, 04:57 AM
خوب بازی خوبی بود واقعا انتظار داشتم نادال راحت تر از اینا بتونه به پیروزی برسه,کلا راونیک تنیسوریه که اگه شرایط برای بک هند و فورهندش کمی فقط کمی سخت بشه امکان اینکه ارور بده بیش از 80% هستش امشبم تو اکثر رالی ها ثابت شد این امر.
نادال با این شرایط بخواد با بردیچ بازی کنه کار آسانی نخواهد داشت امیدوارم هم او و هم نواک با آمادگی کامل بتونن به فینال برسن.

vicki
03-28-2014, 11:38 AM
بوی برد اون ۱۹ نفری که به قهرمانی نوواک رای دادن میاد!
نوواک کاپ میامی در انتظارته مرد

saeedfxfx
03-28-2014, 09:33 PM
نیشیکوری کنار کشید و نوله فینالیست شد
یکی نیست به این نیشیکوری گاگول بگه آزار داشتی راجرو حذف کنی که کنار بکشی
حداقل میذاشتی فدرر نواک رو ببینن مردم!!

reza21re@yahoo.com
03-28-2014, 10:12 PM
با سلام.من از مازندران.ساری هستم.اگه دیش افست 110 نصب کنم میتونم کانالsuper tennis hdذریافت کنم یا نه؟

Behr@d
03-28-2014, 10:12 PM
اون از دارسیس نچسب که سال قبل نادال رو حذف کرد و بعد انصراف داد ، اینم از این نیشیکوری بی خاصیت که شانس تماشای یک بازی دلچسب رو از مردم گرفت .... جـــــــــَو هم چیز خوبیه !!!

آقا نواک هم که خدای شانسه ... اون از مایر که راند 3 انصراف داد ، اینم از نیشی ... نه اینکه همیشه قرعه ی خیلی سختی داره ، حریفاشم همشون مردنین ... با سه تا بازی به فینال مسترز رسید ... والا خدا یکم از این شانس به بقیه هم بده ، بد نیست ...

اینهم از قیافه ی نواک بعد از انصراف نیشیکوری .... :160:

17743

Roger Federer#1
03-28-2014, 10:16 PM
این چه کاری بود آخه نیشیکوری کرد لااقل زودتر انصراف میدادی تا یه بازی قشنگ میدیدیم,ماروباش از تعاونی بلندشدیم اومدیم این بازی رو ببینیم.

saeedshl
03-28-2014, 10:24 PM
دو انصراف ، 3 بازی = فینال
واقعا نادال گناه داره
نیشیکوری خدا بگم چی کارت کنه
بله تفاوت راجر با بقیه اینجا معلوم میشه
امیدوارم دیگه پا نگیری نیشی

mspayam
03-28-2014, 11:13 PM
واقعاً تفاوت بازيكناي بزرگ با بازيكناي رده دوم اينجا معلوم مي شه. بازيكني كه در أوج جووني باشه و يه بازي نفسگير انجام بده و بعدش كله پا بشه بازيكني نيست كه بشه روش حساب كرد. تا قبل از اين از نيشيكوري خوشم ميومد و فكر مي كردم مي تونه بازيكن خوبي باشه ولي با اين كار امروزش ديگه اصلاً باهاش حال نمي كنم. اميدوارم برديچ امروز نادال رو زياد خسته نكنه تا شاهد فينال ديدني اي باشيم.

vicki
03-28-2014, 11:36 PM
وقتی یه ژاپنی حال همه رو گرفت!!
کار مسخره ای کرد آقای نیشی، اگرم خسته بود میومد بازی میکرد جوانمردانه میباخت
ضایع کرد خودشو با این کارش

Roger.tennis
03-29-2014, 12:02 AM
ای نیشیکوری خدا بگم چیکارت کنه
همه برنامه هامو به هم ریختی
الکی زدی راجر رو هم اوت کردی
از نظر من مسخره ترین کار ممکن رو کردی
میومدی دوتا 6-0 میباختی واقعا خیلی بهتر بود
واقعا که شخصیت تنیسورا اینجور جاها معلوم میشه
دیشب بخدا خواب نواک رو دیدم نمیدونستم تعبیرش اینه
ATP باید اینارو یه جریمه سنگین کنه
الان یه دنیا دارن فحشش میدن:3t1:
منو بگو فک میکردم چه بازی تو راهه الان :254:
نواک مثه هلو رسید فینال و حالا باید با یه تنیسور خسته از سمی اونور بازی کنه
خودمونیما
بعضی وقتا تو تنیس اصلا عدالت رعایت نمیشه

Roger.tennis
03-29-2014, 12:17 AM
[WC] M Hingis (SUI)/S Lisicki (GER)
هینگیس و لیسیچکی با استفاده از Wc وارد مسابقات دوبل زنان شدند و به فینال رسیدند
هم جالبه و هم جای تحسین داره

rezapor
03-29-2014, 12:28 AM
با سلام.من از مازندران.ساری هستم.اگه دیش افست 110 نصب کنم میتونم کانالsuper tennis hdذریافت کنم یا نه؟

ببخشید پاورجان من مدتی درگیرنقل انتقال منزل بودم، اینترنت نداشتم ،درتکمیل پست عالی که گذاشته بودید نفرمودید که دیگه کانالهای مثل الجزیره اسپورت2و دبی اسپورت ها وجندکانال رایگان دیگربروی ماهواره های بدر و نایل ست امکان بازگشایی و پخش مجدد مسابقات رو داره (برای رسیورهای معمولی)یا دیش نیل ست رو جمع کنیم وتنظیمش کنیم روی ترکست.ممنون وسال نو رومجددا به شما تبریک عرض میکنم

Roger.tennis
03-29-2014, 12:36 AM
یه سوال از اساتید خودم داشتم
برادران برایان در بخش دوبل مردان از سال 2009 تا 2013 حتی به فینال هم نرسیدن
خیلی برام عجیبه
آیا توی مسابقات شرکت نمیکردند یا قبل از فینال اوت می شدند؟
ممنون از دوستان

Mehdi.A
03-29-2014, 12:38 AM
واقعآ چه فایده ؟ نواک سال قبل همون اول کار توسط آماده ترین تامی هاس تاریخ حذف شد که این خودش اند بد شانسیه (هاس اگر به صورت میانگین سالی دو بار اونطوری بازی می کرد حداقل به فینال یه گرند اسلم تو عمر دایناسوریش می رسید). امسال جوکوویچ کلآ تا هر جا جلو می رفت همش امتیاز بود. اگر نیشیکوری بزرگواری می کرد بازی قبلی رو نمی برد الان نواک تو نیمه نهایی به یه فدرر نا آماده می خورد و واقعآ این بار دیگه مساوی شدن هد تو هد اجتناب ناپذیر بود. طبعآ فینالیست هم می شد. اما حالا الان اگر قهرمان بشه تا مدت ها این موضوع سوژه دلقک بازی بزرگواران هست. تازه کلی از اسپانسرهای نواک هم ژاپنی هستند و دیگه خر بیار و باقالی بار کن. اگر هم نشود که دیگه خیلی موضوع ضایع تریه. با دو تا بازی واک اوور و یه بازی مقابل کسی که سن باباشو داره )تامی( دیگه اگر قهرمان نشه بعید می دونم روحیه مناسبی تو ادامه فصل باقی بمونه. شانس که نداریم دیگه. تقریبآ مشابه این اتفاقات برای واورینکا تو استرالیا افتاد (دو تا واک اوور و بازی با روبردو) و کسی شایستگی قهرمانیشو زیر سوال نبرد. اه

بعد التحریر: خدا بردیچ رو واسه ننه باباش نگه داره :-D

saeedfxfx
03-29-2014, 12:52 AM
[WC] M Hingis (SUI)/S Lisicki (GER)
هینگیس و لیسیچکی با استفاده از Wc وارد مسابقات دوبل زنان شدند و به فینال رسیدند
هم جالبه و هم جای تحسین داره

تنیس احمقانه زنان... ای بابا

Roger.tennis
03-29-2014, 01:09 AM
چییییییییییییییییییییی
بردیچ دیگه چش شددددددددددددددد :254:
اونم انصراف داد ؟؟؟؟؟؟؟؟
ای خدا نگاه مسترزززززززززززززز:254:
بابا بخدا تنیس مسخره شده یکی انصراف میده یکی حال بازی نداره
دوتا با WC میرسن فینال
فیلم هندی شدیم بخدا

MRF
03-29-2014, 01:12 AM
برديچ هم انصراف داد تا نادال هم بره فينال

Mahrooz RF
03-29-2014, 01:13 AM
یه سوال از اساتید خودم داشتم
برادران برایان در بخش دوبل مردان از سال 2009 تا 2013 حتی به فینال هم نرسیدن
خیلی برام عجیبه
آیا توی مسابقات شرکت نمیکردند یا قبل از فینال اوت می شدند؟
ممنون از دوستان
گفتید اساتید. ولی با اجازشون من جواب میدم :434:.
برادران برایان در سال 2009 در نیمه نهایی، 2010 در کوارتر، 2011 در راند 2 (راند قبل از کوارتر)، 2012 در نیمه نهایی، 2013 هم در راند 1 شکست خوردن. لینک زیر مربوط به دبل مردان مایمی امسال هست و می تونید با تغییر دادن سال، جدول سال های گذشته رو ببینید.
http://www.atpworldtour.com/share/event-draws.aspx?Year=2014&EventId=403&Draw=md

Roger.tennis
03-29-2014, 01:17 AM
فردا هم داور انصراف میده و نادال و نواک باهم مسابقه روپایی زدن با توپ تنیس میدن و بعد یه دست تخته بازی میکنن و مسترز میامی به خوبی و خوشی تموم میشه و نیشی و بردیچ هم به ریش تموم دنیا میخندن
مسخره تریت مسترز عمرم رو دیدم

Roger.tennis
03-29-2014, 01:24 AM
گفتید اساتید. ولی با اجازشون من جواب میدم :434:.
برادران برایان در سال 2009 در نیمه نهایی، 2010 در کوارتر، 2011 در راند 2 (راند قبل از کوارتر)، 2012 در نیمه نهایی، 2013 هم در راند 1 شکست خوردن. لینک زیر مربوط به دبل مردان مایمی امسال هست و می تونید با تغییر دادن سال، جدول سال های گذشته رو ببینید.
http://www.atpworldtour.com/share/event-draws.aspx?Year=2014&EventId=403&Draw=md

با تشکر از مهروز جان عزیز:441:
واقعا به لطف وجود شما اطلاعات تنیسی من یکی زیر و رو شده :443:
ممنون از همتون دوستان

vicki
03-29-2014, 01:58 AM
مارو باش نشستیم بازی نادال بردیچ ببینیم
یعنی چی الان؟! بردیچ با نیشی گفتن بیا با هم یه ملتی و بذاریم سرکار و حماسه آفرینی کنیم!!!!
جدا چیه قضیه؟ بردیچ دیگه چرا؟ به نظر من که هماهنگ بوده با نیشی!
همون اول مسترز میگفتین سمی نداریم امسال
والا به خدا

saeedfxfx
03-29-2014, 02:00 AM
خداییش ادم مشکوک میشه...
میگیم نیشیکوری فشار اومد به چند جاش ولی بردیچ که همه جاش سالمه!!
داستان چیه
این مسترز اصلا خوب نبود ...

Amir.22
03-29-2014, 02:11 AM
بچه ها اینجا کسی هم رو بازیها شرط میزنه؟

Roger Federer#1
03-29-2014, 02:13 AM
خاک تو سرشون ملتو گزاشتن سر کار شما که توان رقابت ندارین چرا میاین جفتشون ترسیدن حیف راجر با دلگو واقعا دیگه چی بگم اتفاق عجیبی افتاد,یهو فینالم امشب برگزار میکردن.
شبه همگی خوش.

Mahrooz RF
03-29-2014, 02:16 AM
بهتر بود ATP تیتر میزد Walkover Day. فکر کنم اولین باره در تاریخ تنیس که فینالیست های یک تورنمنت با WO حریفشون رسیدن فینال.
اون بالا امتیازا رو نگا :facepalm:.
http://www.tennis-image.com/images/41394815470879526086.jpg (http://www.tennis-image.com/images/41394815470879526086.jpg)

saeedfxfx
03-29-2014, 02:19 AM
اون بالا امتیازا رو نگا :facepalm:.
http://www.tennis-image.com/images/41394815470879526086.jpg (http://www.tennis-image.com/images/41394815470879526086.jpg)

اره دقیقا منم نگاه کردم کلی خندیدم
من که اولین بارم بود همچین چیزی میدیدم

saeedfxfx
03-29-2014, 02:20 AM
بچه ها اینجا کسی هم رو بازیها شرط میزنه؟

اره عزیز
چطور؟

Behnam RF
03-29-2014, 08:48 AM
Meanwhile Federer is still available : )

omidd
03-29-2014, 09:44 AM
اول از همه تبریک میگم به دوستداران رافا و نواک که تونستن بهرحال برسن فینال تا در ی شرایط پایاپای شاهد یبازی خوب باشیم.
راستشو بخواین انتظار نداشتم این ژاپنی بیاد راجرو ببره ست اولو دیدم راجر برد ست دوم هم اول بازی بریک کرد جلو افتاد گفتم پس برم بخوابم دیگه میبره که وقتی بیدار شدم شوکه شدم.مشکل باخت نیست مشکل اینه که بهتره ادم به تنیسور بزرگی ببازه بهتره تا نیشیکوری که البته تنیسور بدی نیست اینو از عملکردش میشه فهمید.
تا اینجای فصل عملکرد راجرخوبه و امیدوارم در ادامه فصل خصوصا قبل ویمبلدون بتونه ی مسترز ببره ترجیحا مادرید در اولویت تا شرایط بهتری پیدا کنه.
پیش بینی این بازی مثل همیشه سخته اما مجموعا نوله کمی برتر از نادال خصوصا الان که نوله شرایط بهتری داره نسبت به اول فصل و دو بازیم که میامی با هم داشتن هر دو رو نوله برده.
اگه نادال قهرمان بشه بنظرم کار بزرگی کرده خیلی سخت بتونه ببره مگر نوله روز بدی داشته باشه یا یبازی عجیب بشه.
در هر صورت پیشاپیش قهرمانی مبارک باشه حالا هر کی میخواد باشه:443:

masharoger
03-29-2014, 12:00 PM
خب همه دوستان از همه بازیها صحبت کردند جز بازی خوب ماریا جلوی سرنا
ماریا واقعا تو این بازی میتونست برنده باشه
بعد از مصدومیت شدیدش ماریا بازی به بازی داره بهتر و بهتر میشه و دوباره داره به اوجش برمیگرده...
ویتوا رو که له کرد و نشون داد که داره به اوجش برمیگرده...به امید بازیهای بهتر و قهرمانی های دوباره ملکه تنیس جهان....

moris
03-29-2014, 12:06 PM
با تشکر فراوان از توماس عزیز و نیشی دوست داشتنی که این فینال بزرگ رو به ما تقدیم کردند.
.
امیدوارم این عملکردهای عالی و موفق اسطوره تنیس هم تا آخر فصل ادامه داشته باشه !!!
.
یه تبریک هم به رافا که فکر میکنم به چهارمین فینال فصل 2014 صعود کرد و عملکرد موفق رو برای بعضی ها تعریف کرد .

masharoger
03-29-2014, 12:13 PM
قهرمانی نوواک رو هم پیشاپیش به همه طرفداراش تبریک میگم!!!

vicki
03-29-2014, 12:53 PM
خب همه دوستان از همه بازیها صحبت کردند جز بازی خوب ماریا جلوی سرنا
ماریا واقعا تو این بازی میتونست برنده باشه
بعد از مصدومیت شدیدش ماریا بازی به بازی داره بهتر و بهتر میشه و دوباره داره به اوجش برمیگرده...
ویتوا رو که له کرد و نشون داد که داره به اوجش برمیگرده...به امید بازیهای بهتر و قهرمانی های دوباره ملکه تنیس جهان....

واقعا ماریا برگشته به دوران اوجش
بازیش با سرنا عالی بود
لیاقت قهرمانی رو داره

Roger Federer#1
03-29-2014, 01:41 PM
با تشکر فراوان از توماس عزیز و نیشی دوست داشتنی که این فینال بزرگ رو به ما تقدیم کردند.
.
امیدوارم این عملکردهای عالی و موفق اسطوره تنیس هم تا آخر فصل ادامه داشته باشه !!!
.
یه تبریک هم به رافا که فکر میکنم به چهارمین فینال فصل 2014 صعود کرد و عملکرد موفق رو برای بعضی ها تعریف کرد .

ماهم خوشحالیم از فینالیست شدن این دو تنیسور خوب و ارزنده امیدوارم یه نمایش خوب اجرا کنن و هرکسی حقشه قهرمانشه.
ولی در مورد بند آخر فرمایشتون باید بگم رافا 27 سالشه اگه تو این سن نخواد این عملکردارو داشته باشه اونم تنیسور بزرگی مثل رافا دیگه هیچی,راجر عزیزمون هم سنو سال رافا بود خودتون بهتر از بنده میدونید چه بازی های میکرد و چه جام های میبرد یعنی عملکردی که باعث تنفر شما از او شد,بااین حال به نظرتون احترام میزارم امیدوارم فصل خوبی رو رافا داشته باشه چون آمادگی امسال رافا,نواک,ماری و راجر یعنی زیبایی تنیس.
موفق باشید.

YOSEF
03-29-2014, 05:13 PM
واقعا تنیس هم از لابی گری و داستانهای اینچنین مشکوک بنظر میاد (حتی بوی دوپینگ هم احساس میشه )البته امیدوارم اینجوری نباشه یا اگه هست دستهای پس پرده رو بشن

Paymaan
03-29-2014, 05:56 PM
من فقط می دونم دست های پشت پرده یا انگلیسی ان یا اسپانیا یا صربستان :434:.

Sorou$h
03-29-2014, 08:03 PM
یک پیش بینی میریم تو کارش برای فینال فردا. بدون شک نواک 2.0 خواهد برد. حالا شاید هم 2.1. حتی 1% هم برد نادال اتفاق نخواهد افتاد. میدونم حالا دعا میکنید فردا رافا ببره بیاین سوژه کنید ولی شک نکنید این یکی از دقیق ترین پیشبینی هام خواهد بود.:434:

Yashar
03-29-2014, 08:08 PM
جایی که پای میلونها دلار وسطه بایدم از این مسخره بازیا اتفاق بیافته
تو فوتبالم وضع بدتر از اینهاست
ورزش شده بازیچه دست بنگاههای شرط بندی

davidbeckham
03-29-2014, 09:22 PM
http://www.shiaupload.ir/images/99845789695745592090.png

Maani
03-29-2014, 10:46 PM
http://www.shiaupload.ir/images/99845789695745592090.png (http://www.shiaupload.ir/images/99845789695745592090.png)

خشی جان فردا طرف کدومی؟

sspol
03-29-2014, 10:55 PM
بچه ها بازی فرداشب ساعت چند هستش؟

saeedfxfx
03-29-2014, 11:08 PM
دوستان اسکای 3 میخواد پخش کنه که سیگنال ضعیفه
دیگه کجا پخش میکنن؟؟؟

Ahoura
03-29-2014, 11:20 PM
بچه ها بازی فرداشب ساعت چند هستش؟

23:00 به وقت ایران

دوستان اسکای 3 میخواد پخش کنه که سیگنال ضعیفه
دیگه کجا پخش میکنن؟؟؟

پوشش تلویزیونی مسابقات تنیس ATP Masters 1000
تورنمنت مایمی ایالت فلوریدا امریکا در سال 2014
(بخش آقایان) (http://www.tennistalkers.com/showpost.php?p=96301&postcount=3)

saeedfxfx
03-29-2014, 11:27 PM
23:00 به وقت ایران

پوشش تلویزیونی مسابقات تنیس ATP Masters 1000
تورنمنت مایمی ایالت فلوریدا امریکا در سال 2014
(بخش آقایان) (http://www.tennistalkers.com/showpost.php?p=96301&postcount=3)

اقا ممنون بسیار!!
بازی کلا افتاد فردا شب 11.30 بریم بخوابیم!

moris
03-29-2014, 11:43 PM
10 15 بار پشت سر هم نفر اول این جایزه های اهدایی ATP شدن و ... باند بازی نیست اونوقت انصراف 2 تا بچه پاک و ساده از نیمه نهایی یه تورنمنت 1000 امتیازی میشه عامل سوزش هزاران طرفدار علی دایی. چرا ؟ چون علی دایی یه بازیکن مصدوم رو هم نتونست ببره !!!

YOSEF
03-30-2014, 12:18 AM
آقای محترم شما چرا از سوز وموز حرف میزنی بنده فقط احساسم وگفتم اگه یجورایی بهتون برخورد دیگه ببخشید

saeedfxfx
03-30-2014, 12:31 AM
آقای محترم شما چرا از سوز وموز حرف میزنی بنده فقط احساسم وگفتم اگه یجورایی بهتون برخورد دیگه ببخشید

امیدوارم بازی قشنگی بشه که میشه
نواک که در حدی از امادگی هست که اگه نگیم قهرمانی ولی لیاقت فینال رو قطعا داره
نادال کمی از ابتدای فصل متزلزل نشون داده و یکم در بازی با رانیک شانس هم اورد ، خیلی بازی خطرناکی بود
اگر رانیک بازیکن جنگنده ای بود مثل دولگو! شاید نادال باز حذف میشد ولی از اونجایی که کلاس بالایی نداشت بازی رو به نادال کار کشته واگذار کرد
و راجب فدرر باید اقرار کرد نیشیکوری بیش از حد توانش تلاش کرد و نشانش هم همین مصدومیت احمقانش هست
اگر یادتون باشه فینال ویمبلدون 2013 که ماری نوله رو زد واقعا اندی از جون مایه گذاشت
و میدونست شاید به قیمت چند ماه دوری از مسابقات براش تموم شه ولی اون قهرمانی بیش از این حرفا ارزش داشت برای اندی
انقدر که ملکه ازش تقدیر کرد
بهر حال همین چیزها تنیس رو جذاب کرده
ولی تنها چیزی که برای من بی جواب هست کنار کشیدن بردیچ هست...!

Mehdiii
03-30-2014, 02:01 AM
جواب بعضی از پست ها از زبان خود فدرر!

mjrs
03-30-2014, 03:12 PM
دوست عزیز swiss_maestro جان کجایی؟
بعد مدت ها یکی پیدا شده بود پست های درست و حسابی میذاشت، انقدر نق نق کردن و حرفای صدمن یه غاز زدن بعضی از این نادالی ها به سردستگی یوزر moris که ایشون رو هم پروندین!
تاپیک رو که نگاه میکنی این یکی گیر داده به بی منطق بودن طرفداران فدرر واسه رای گیری و راجر رو علی دایی خطاب می کنه، اون یکی هی سوختم سوختن می کنه و حال می کنه از اینکه یکی حال اون یکی رو گرفته و همین راه رو بگیر تا آخر!
من از ایشون درخواست می کنم یه تاپیک جدا باز کنن و همون پست های طولانی خودشون رو در اون تاپیک قرار بدن

YOSEF
03-30-2014, 03:57 PM
کسی که از سوختن دیگران دم میزنه احتمالا عذاب زیادی میکشه

Mehdiii
03-30-2014, 04:37 PM
بعد مدت ها یکی پیدا شده بود پست های درست و حسابی میذاشت، انقدر نق نق کردن و حرفای صدمن یه غاز زدن بعضی از این نادالی ها به سردستگی یوزر moris که ایشون رو هم پروندین!
تاپیک رو که نگاه میکنی این یکی گیر داده به بی منطق بودن طرفداران فدرر واسه رای گیری و راجر رو علی دایی خطاب می کنه، اون یکی هی سوختم سوختن می کنه و حال می کنه از اینکه یکی حال اون یکی رو گرفته و همین راه رو بگیر تا آخر!
من از ایشون درخواست می کنم یه تاپیک جدا باز کنن و همون پست های طولانی خودشون رو در اون تاپیک قرار بدن
آره متاسفانه . اصلا بهتره اسم این تایپیک گذاشته بشه تایپیک جر وبحث .
هر چقدر میخوای وارد بحث سالم و علمی بشی باز یه عده هستند که مانع میشند و آدمو مجبور به کارهایی میکنند که آدم خودش بعدا احساس شرمندگی میکنه .
منم از همه بچه هایی که میخوان بحث و تبادل نظر واقعی در مورد تنیس انجام بدند و چیزی یاد بدند و یاد بگیرند خواهش میکنم تایپیک جداگانه درست کنند . از دوست عزیزم swiss express میخوام باز هم تو بحث ها شرکت کنند .
(http://tennistalkers.com/member.php?u=3735)

Mahrooz RF
03-30-2014, 06:02 PM
از راجریون و کلاً اهالی تنیس تقاضا دارم جواب پست هایی با مزمون سوزش و تمسخرهایی مثل علی دایی، زیر توپ زن، بکش زیرش و ... را که می دونید ارزش ریپلای ندارن ندید. منم اوایل دلم می خواست این پستا رو ریپلای کنم. ولی بحث درباره این موارد رو در حد خودم، یا یک شخصیت تنیسی نمی دونم. زشته واقعاً. دیگه کری خوندن هم از حد گذشته. اصلاً دلیل آوردن واسه پستی که سرشار از هیته بی فایده و خنده داره. خواهشاً ارزش خودتونو نیارید پایین. من اصلاً این پستا رو ندیده می گیرم. اگه فحش هم بدن به تنیسورم زیاد واسم مهم نیست. نگران حرف و حدیث های بقیه (یا حتی فکرشون) نباشید. چون همیشه کسایی هستن که به مسائل هر جور می خوان نگاه می کنن و اگه بخوایم اونا رو درنظر بگیریم، خوب بودن و احترام در جوامع انسانی تقریباً غیرممکن و بی معنی میشه. بذارید فکر کنن کارشون درسته. امضای مهدی (mspayam (http://tennistalkers.com/member.php?u=2973)) می تونه دلیل خوبی برای این بی تفاوتی باشه.
اگر نظر مخالف شما را عصبانی می‌کند، نشان آن است که شما ناخودآگاه می‌دانید که دلیل خوبی برای آنچه فکر می‌کنید درست است ندارید. اگر کسی اصرار کند که جمع دو با دو برابر پنج است یا ایسلند روی خط استوا قرار دارد؛ شما بیشتر احساس دلسوزی می‌کنید تا خشم، مگر اینکه آنقدر کم از حساب و جغرافی بدانید که نظر او عقیده ی شما را به لرزه درآورد!
برتراند راسل- پیرامون مزخرفات روشنفکرانه- 1943

Roger.tennis
03-30-2014, 07:00 PM
آقا به خدا دیوونمون کردین
ده صفحه پست میخونم همش دو تا پست درباره تنیسه
بابا آخه کل کل چه لذتی داره براتون
من چند مدت توی امضام نوشته بودم به یاد قدیما که اینجا ....
اونم افاقه نکرد
یکی نگفت فینال چی میشه
یکی از آمادگی نادال یا نقطه ضعفش یا برعکس نگفته
یکی نگفته مثلا نواک یه بازی کتر انجام داده یا استراحتش بیشتر بوده
هی گیر دادین به هم و ول نمیکنید
بابا راجر نه برادر ماست نه بابامون
نواک و رافا هم هیچ نسبتی با شما ندارن
ده بار فراریمون دادین بسه بابا دیگه
آخر قاط میزنم این یوزر لعنتی رو از بیخ پاک میکنم
یه تشکری یه سوال خوبی یه پیش بینی یه پس بینی
دنبال چی میگردین آخه؟

moris
03-30-2014, 08:02 PM
قدیم اینجا رسم بود علی دایی که میباخت سایت خالی از ذوب شدگان حضرت میشد و اجازه نفس کشیدن داشتیم یه چند روزی !! اما جدیدا مثل .... چسبیدن به سایت یه سری هاشون !!
.
.
یکی نیست بگه تو که تنیسورت حذف شده . فینال هم که اصلا ربطی به تنیسورت نداره. خودتونم که متهم میکنید این فینال از قبل طرح ریزی شده و باند بازی و شرط بندی و .... . حالا این اشتیاق این دوستان چیه که میخوان واسه بازی از قبل طرح ریزی شده بحث کارشناسی هم کنن جالبه !!!
.
.
در مورد پست دادن خودم هم باید بگم تا زمانی که قوانین رو رعایت کنم اجازه پست دادن به هر شکلی رو دارم پس به این گروه علی دایی پرست هیچ ربطی نداره محتوا پست من فنی هست یا کل کل چون اینجا تاپیک همین کار هست.

Najmeh5576
03-30-2014, 08:54 PM
متاسفم كه اينو ميگم چون هر كسي خودش بايد بدونه هدفش از اومدن تو اين سايت چيه و به خودش احترام بذاره و هر حرفي را نزنه. بهر حال بنظر من اگه هر موضوعي كه باز ميشه يه مدير داشته باشه و اينگونه پستهاي كل كل و... را تذكر بدند يا چند بار حذف كنند شايد اوضاع بهتر بشه چون منم ميام سايت تحليلا را بخونم يه چيزي ياد بگيرم اما دريغ. انشالله كه از اين ببعد پستهاي جوندار و مفيد داشته باشيم.

vicki
03-30-2014, 09:40 PM
به امید قهرمانی نواک بریم بازی رو ببینیم

Najmeh5576
03-30-2014, 10:02 PM
يه سوال دارم در بازي دوبل اينايي كه از دو تا كشورند و تيم تشكيل ميدن جايزه آخر را كدومشون با خودش ميبره. ؛)
ضمنن خودشون باهم مذاكره ميكنند و هم تيميشون را پيدا و معرفي ميكنند يا روش ديگه اي هست؟

saeedfxfx
03-30-2014, 11:09 PM
پیروزی و قهرمانی نواک جوکوویچ بر همه دوست دارانش مبارک

vicki
03-30-2014, 11:09 PM
تشکر میکنم از بازی بی نظیر و فوق العاده ی نوواک مقابل نادال
از نظر من مرد شماره یک تنیس حال حاضر جهان کسی جز نوواک نیست
لیاقتش قهرمانی بود و بهش رسید
با شکست ۲ بر صفر نادال

تبریک میگم به همه ی نوواک دوستان! :-)

Behr@d
03-30-2014, 11:10 PM
تبریک به هواداران نواک .... مـــــبارک باشه .

Aryan
مرسی نوله ..... چه بک هندایی !!! :655:
بعدی کِیه؟؟ :434:

Roger.tennis
پرونده مسابقات مسترز میامی هم بسته شد
و طبق پیشبینی شخصی بنده نواک جام رو ربود
تبریک به جوکو و طرفدارانش
تحلیل شخصی خودم رو بعد مینویسم
تبریک که یه تنیس خوب دیدیم

pouriya.alex
03-30-2014, 11:11 PM
ایول نوله خوب حالشو گرفتی :396: حریف واسش در حد کوالیفایری بیش نبود :sps:
فینال ایندین ولز فینال بود، اینم فینال بود :251:

Roger.tennis
03-30-2014, 11:12 PM
داش سعید تبریک میگم
دیدی همونجوری که گفتم شد
نمیدونم چرا ریپلای من خراب شده

Mehdiii
03-30-2014, 11:16 PM
خوشحالی کردن و تبریک گفتن قهرمانی نواک برای طرفداران فدرر مثل نوشیدن جام زهر می مونه .
منم این جام زهر رو می نوشم .

saeedfxfx
03-30-2014, 11:19 PM
داش سعید تبریک میگم
دیدی همونجوری که گفتم شد
نمیدونم چرا ریپلای من خراب شده

اقا ممنون
ولی داداشی شما که گفتی نادال میبره
ست اول هم پیشبینی کردی تا 3-3 پایاپای میرن که نرفتن
ست دو رو گفتی نادال میبره که نبرد
ست سه هم که اصلا نرسید
کجاشو پیشبینی کرده بودی رفیق؟!!
ولی کلا باریکلا!

saeedfxfx
03-30-2014, 11:21 PM
خوشحالی کردن و تبریک گفتن قهرمانی نواک برای طرفداران فدرر مثل نوشیدن جام زهر می مونه .
منم این جام زهر رو می نوشم .

mehdiii جان اتفاقا جام زهر که نیست هیچ ، تبریک شما شعور بالای ورزشی شما رو میرسونه

saeedfxfx
03-30-2014, 11:24 PM
بازی بسیار خوبی از سمت جوکو ارائه شد
و جز تک امتیاز های زیبای نادال چیز دیگری دیده نشد
به نظر من فینال ایندیان ولز بسیار زیبا تر بود بخصوص جنگندگی راجر در انتهای بازی

YOSEF
03-30-2014, 11:27 PM
تبریک به هواداران نوله واقعا حقش بود

m_shokri
03-30-2014, 11:30 PM
سلام
تبریک به هوادارای نواک...

m_shokri
03-30-2014, 11:32 PM
راستی
واقعا کاش راجر یه پای فینال بود...

Roger.tennis
03-30-2014, 11:32 PM
اقا ممنون
ولی داداشی شما که گفتی نادال میبره
ست اول هم پیشبینی کردی تا 3-3 پایاپای میرن که نرفتن
ست دو رو گفتی نادال میبره که نبرد
ست سه هم که اصلا نرسید
کجاشو پیشبینی کرده بودی رفیق؟!!
ولی کلا باریکلا!

گفتم برنده ست اول نواکه
و ست دو رافا کمی میاد جلو ولی در آخر 30 تا رو نواک یادته که
مبارک جفتمون

Rafa
03-30-2014, 11:36 PM
خجالت داره که طرفداران علی دایی:251: فینال ایندین ولز رو با این فینال مقایسه میکنن
واضحه که رافا با سرویس داغون راه ب جایی نمیبره
وقتی سرویس دومش خوراک نواکه
ولی علی دایی با آن سرویس هایی که طرفداراش کشته مردش هستن از پس نواک بر نمیاد:781:
خوشحال باشید تا زمانی که نواک از علی دایی در تعداد مسترز پیشی بگیره:160::434:

Rafa
03-30-2014, 11:38 PM
راستی دوستان لطفا قوانین رو رعایت کنید
اینجارو با چت باکس اشتباه گرفتید، اگر میل ب چت دارید میتونید از چت باکس در انتهای صفحه ی اصلی استفاده کنید
فرد جان شوما که از قدیمی های سایتی باید بهتر از بقیه قوانین رو بدونی که عزیز دل برادر

Sajad
03-30-2014, 11:45 PM
تبریک به تمام دوستداران نواک:583:
امروز بازی بی نقصی رو نواک انجام داد و شایسته قهرمانی بود.
به امید ادامه داشتن این موفقیت ها در فصل خاک.

Roger.tennis
03-30-2014, 11:46 PM
اینجارو با چت باکس اشتباه گرفتید، اگر میل ب چت دارید میتونید از چت باکس در انتهای صفحه ی اصلی استفاده کنید
فرد جان شوما که از قدیمی های سایتی باید بهتر از بقیه قوانین رو بدونی که عزیز دل برادر

داش من همش دوتا پست دادم که یکیش تبریک به جمع بود و یکی تبریک شخصی
برادر بعضی اوقات فروم رو خیلییییی هم قوانینی کنیم زیاد جالب نیست
چت باکس هم که قربونش برم هیچ وقت کسی توش نیس
زیاد به این چیزا فک نکن داش
تو گلی برادر عذر مارا بپذیر

saeedfxfx
03-30-2014, 11:50 PM
دوست عزیز طرفدار رافا
سلام علیکم
احتراما به اطلاع میرساند اقای رافا در هد تو هد هنوز جولو هست پس انقدر خودخوری نکنید
من که کلا انقدر چرت و پرت خوندم تو این فروم( دوستان بسیار با شخصیت و گلی هستن اکثرا ، روی صحبت با اون عده قلیل مخ تعطیل هست !!) که دیگه حتی المقدور پستی نخواهم داشت
ولی دوستانی که کلا به حرفهای بی ارزش عادت کردید و امثال علی دایی و... هوادارای استقلال پرسپولیس عاقل شدن شما کجای کارید...
شب بخیر!

saeedfxfx
03-30-2014, 11:56 PM
خجالت داره که طرفداران علی دایی:251: فینال ایندین ولز رو با این فینال مقایسه میکنن
ولی علی دایی با آن سرویس هایی که طرفداراش کشته مردش هستن از پس نواک بر نمیاد:781:

جدا اینجور نوشته ها میشه جزو پست های مفید؟!!!
چه جالب
اطلاعات عمومیمون زیاد شد!!!

Rafa
03-31-2014, 12:03 AM
دوست عزیز طرفدار رافا
سلام علیکم
احتراما به اطلاع میرساند اقای رافا در هد تو هد هنوز جولو هست پس انقدر خودخوری نکنید
من که کلا انقدر چرت و پرت خوندم تو این فروم( دوستان بسیار با شخصیت و گلی هستن اکثرا ، روی صحبت با اون عده قلیل مخ تعطیل هست !!) که دیگه حتی المقدور پستی نخواهم داشت
ولی دوستانی که کلا به حرفهای بی ارزش عادت کردید و امثال علی دایی و... هوادارای استقلال پرسپولیس عاقل شدن شما کجای کارید...
شب بخیر!

السلام و علیکم و رحمه الله
چون شوما بنده رو مخاطب قرار دادید مجبورم که جواب بدم
اولا روی صحبت من با شوما نبود و با دوستان دیگر بود که خودشون میدونن:434:
ثانیا پست های چت گونه ی شوما رو ب حساب تازه کاربریتون میذاریم
وگرنه من این دو روز از پست های شوما چیزی جز چت ندیده ام که میگویید تو این مدت تو این فروم فقط چرت و پرت خوندید، بله ما که خیلی وقته پی برده ایم که فضای فروم دیگه اون فضای سابق نیست
شوما میتونی با مراحعه ب تاپیک های سال های 2009 و 10 پی ب این موضوع ببری
یکی از دوستان ب مزاح از کلمه ی علی دایی استفاده میکنند که نکته نغزی در خود دارد
من هیچ خودخوری هم ندارم،اتفاقا وقتی بازیا رو نمیبینم آرامش بیشتری دارم
مسلما فصل خاک اینجوری نمیمونه
خواهشا از طرفداراری فوتبال داخلی اسم نبردید که اونها متوجه هیچی نیستند وگرنه خیلی وقت پیش قید طرفداری فوتبال داخلی رو میزدند4

پ.ن:باز هم که شوما میل ب چت دارید ای بابااااا،
مشکلی نداره میتونید ب جای کلمه ی علی دایی کلمه ی مناسب خود رو قرار دهید

moris
03-31-2014, 12:03 AM
تعداد تبریکهای ذوب شدگان اسطوره به نواک 13 عدد(آپدیت جدید)

تعداد تبریکهای نواکیون به نواک 4 عدد

من دیگه حرفی ندارم :blink:

mjrs
03-31-2014, 12:05 AM
مرسی نواک :583:
خیلی خوب و شیک و برای بار دوم، داغ گرفتن میامی رو به دل نادال و هواداراش گذاشتی، راضیم ازت
اینم تصویری که گویای خیلی چیزها هست، کسی که لیاقت قهرمانی رو داشت قهرمان شد
تبریک به طرفداراش

Roger Federer#1
03-31-2014, 12:06 AM
تبریک به طرفدارای نواک.
واقعا نواک بازی عالی و بی نقصی داشت سه گیم ابتدایی بازی رافا بهتر عمل کرد ولی رفته رفته نوله سوار بر بازی شد و نشون داد از سال 2011 به اینور بی گمان بهترین تنیسور بوده و حالا حالاها هم خواهد بود تنیسوری که باکمترین نواسان و مصدومیت تو دوران اوجش قرار داره رافا که مثل همیشه یه سال خوب داره سال دیگه کمی افت میکنه با این بازی ها خیلی زودتر از چیزی که فکرشو میکردیم نامبروانی رو به نواک میده امیدوارم اوهم بازی های زیبای فصل قبل رو دوباره تکرار کنه و با اوجگیری راجر و ماری شاهد تنیسی زیبا باشیم.

suarez
03-31-2014, 12:09 AM
با جفتشون حال نمیکنم ازبین بد وبدتر جوکوویچ انتخاب میکنم که برد

Roger.tennis
03-31-2014, 12:14 AM

تعداد تبریکهای ذوب شدگان اسطوره به نواک 5 عدد

جناب بخدا اگه رافا هم قهرمان شده بود من به خودش و هواداراش تبریک میگفتم
فکر میکنم شما و بعضی از دوستان فکر میکنید بعد از باخت راجر ما نشسته بودیم و
هر کدوم یه گوسفند چاق و چله نذر فقرا کرده بودیم که رافا ببازه و دلمون خنک بشه
والا این نحوه پست دادن واقعا برام عجیب و غیر قابل درک هستش
برد و باخت همیشه هست
میتونید رجوع کنید به سالهای قبل و ببینید وقتی رافا و راجر فینال بازی داشتن و
رافا از راجر بازی رو برده همین راجریون ذوب شده در فدرر به رافا تبریک و خسته نباشی گفتن
این تاپیک دیگه چیزی واسه خوندن نداره
به امید دیدار

slice
03-31-2014, 12:31 AM
خوب ما یه پست فنی بزاریم ببینیم بلکه این درگیری ها یکمی کمتر شد!!!!!
اول از همه یه تبریک واسه نوواکی ها که خیلی خوب بازی کرد و واقعا شایسته این قهرمانی بود!!!!!!!!
نوواک یه مدت از سال 2012 و کل 2013 بازی خودشو گم کرد!!من یه بار هم این موردو نوشتم ولی یه عده از دوستانمون قبول نکردن!!!!!!ولی از وقتی بکر اومده هم سرویس نوواک رو بهتر کرده و هم یه تحول بزرگتر دیگه!!!!!
توی اپن استرالیا این مورد خیلی واضح بود.نحوه ی امتیازگیریش شده بود عین افرادی مثل فدرر و ماری لندلی!!!!ولی نوواک خیلی به این متد عادت نداشت و یه مدتی طول کشید که بتونه نتیجه بگیره!!!!
در مورد رافا هم باید اینو گفت که رافا بهترین فورهند رو داره ولی بعد سرویس!!اگه نادال نتونه سرویس خوب بزنه فورهند دیگه به دردش نمیخوره!!!!!رافا هم بعد از یو اس اپن ریتم شو گم کرده!مثل بازیش با نیشیکوری و دیمیتروف تو استرالیا!!!!!
نادال بعد یو اس اپن یه مشکل اساسی تو footwork پیدا کرده که دیگه بکهندای سال 2013 نمیتونه بزنه علتش هم اینکه بکهند رافا نیاز به قدم های درست و دقیقی داره و این جایگیری فورهندش هم شامل میشه!!!!!با این وضع برگشته به سال 2011!!!!
ولی من فکر می کنم رافا بازم استایل سرویسش رو عوض کنه چون خودش هم قبلا اینه گفته بود!!!!

slice
03-31-2014, 12:38 AM
خوب ما یه پست فنی بزاریم ببینیم بلکه این درگیری ها یکمی کمتر شد!!!!!
اول از همه یه تبریک واسه نوواکی ها که خیلی خوب بازی کرد و واقعا شایسته این قهرمانی بود!!!!!!!!
نوواک یه مدت از سال 2012 و کل 2013 بازی خودشو گم کرد!!من یه بار هم این موردو نوشتم ولی یه عده از دوستانمون قبول نکردن!!!!!!ولی از وقتی بکر اومده هم سرویس نوواک رو بهتر کرده و هم یه تحول بزرگتر دیگه!!!!!
توی اپن استرالیا این مورد خیلی واضح بود.نحوه ی امتیازگیریش شده بود عین افرادی مثل فدرر و ماری لندلی!!!!ولی نوواک خیلی به این متد عادت نداشت و یه مدتی طول کشید که بتونه نتیجه بگیره!!!!
در مورد رافا هم باید اینو گفت که رافا بهترین فورهند رو داره ولی بعد سرویس!!اگه نادال نتونه سرویس خوب بزنه فورهند دیگه به دردش نمیخوره!!!!!رافا هم بعد از یو اس اپن ریتم شو گم کرده!مثل بازیش با نیشیکوری و دیمیتروف تو استرالیا!!!!!
نادال بعد یو اس اپن یه مشکل اساسی تو footwork پیدا کرده که دیگه بکهندای سال 2013 نمیتونه بزنه علتش هم اینکه بکهند رافا نیاز به قدم های درست و دقیقی داره و این جایگیری فورهندش هم شامل میشه!!!!!با این وضع برگشته به سال 2011!!!!
ولی من فکر می کنم رافا بازم استایل سرویسش رو عوض کنه چون خودش هم قبلا اینه گفته بود!!!!

Mehdiii
03-31-2014, 12:44 AM
میشه بگین مقایسه کردن این دو فینال کجاش خجالت داره ؟
شما بجای اینکه از سرویسهای داغون رافا خجالت زده باشید دارید بهش افتخار میکنید ؟ واقعا نوبره !
کیه که ندونه سرویس مهمترین و فنی ترین ضربه تو تنیسه اونوفت شما برای توجیه شکست مفتضحانه تنیسور محبوبتون از سرویس داغون مایه میزارید . عجیبه والله !!!
تنیسوری که جرات نکنه پا تو اینساید بیس لاین بزاره آخر عاقبتش همین میشه .البته شاید رافا مجبوره که پشت بیس لاین باشه چون خودش بهتر از هر کسی میدونه تکنیک بازی داخل بیس لاین رو نداره .
اگه سال 2009 و 2010 هم به همین شکل پست میدادید خوش بحال ما که دیگه پست نمیدید .
امیدوارم ناراحت نشین چون پاسخی بهتر از این نمیشد برای پست شما داد .

sina1993
03-31-2014, 12:51 AM
قهرمانی جوکوویچ رو به همه هوارانش تبریک میگم[/URL][URL="http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif"]http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif)
واقعا لیاقت قهرمانی رو داشت
با اطمینان نمیشه گفت نتایجی که نادال مقابل جوکوویچ توی زمینهای خاکی میگیره بهتر از هارده(نمونش سال2011)
با این شرایط هم بعید میدونم نادال توی مسترزهای خاک بتونه جلوی جوکوویچ رو بگیره.

Mehdi.A
03-31-2014, 12:56 AM
تعداد تبریکهای ذوب شدگان اسطوره به نواک 5 عدد

LIKE :434:. من هم می خواستم حرفی نزنم ولی جدا از شوخی نواک این دو تا مسترز اول فصل تو آمریکا رو معمولآ با قدرت بازی می کنه و می بره و جدآ قهرمانی هاش موضوعی نیست که طرفداراش رو به وجد بیاره. الآن ما دنبال گلدن اسلم هستیم که باید تا المپیک بعدی صبر کنیم :434:.

ولی واقعآ خدا این میامی رو حفظ کنه برای نواک. تنها جایی هست که می تونی بابت بردش مقابل نادال و فدرر و تا حد قابل قبولی ماری مطمئن باشی.

اما یه نکته جالب اینکه آخرین بار که فینال یه گرند اسلم یا مسترز 1000 یا کلآ مسابقات با امتیاز بالا بدون حضور نادال و جوکوویچ برگزار شد دقیقآ فینال میامی سال قبل بود. تو این یه سال اینا وارد هر رقابت امتیاز بالایی که شدند یکی یا هر دو فینالیست شد و غیر از ویمبلدون و اوپن استرالیا همیشه قهرمانی بینشون دست به دست شده و قطع شدن این نوار هم یه کم دور از ذهنه. با توجه به حذف غرور انگیز اسپانیا و صربستان در دیویس کاپ (البته بدون نادال و نواک بودند) و غیبت هر دو در 250 امتیازی های پیش رو، جوکوویچ و نادال تا شروع مسابقات مونت کارلو دو هفته استراحت می کنند. تو این مدت از جمع 13 نفر اول رنکینگ، فقط داوید فرر، جان ایزنر و روانیچ درگیر دیویس کاپ نخواهند بود که ایزنر تو یه تورنومنت 250 امتیازی در آمریکا و فرر در مسابقات کازابلانکا شرکت می کنه و یه کم تحلیل می رن.

سخت می شه تصور کرد تا قبل از مادرید یا رم، یه فینال بدون هر دوی اینا ببینیم!

Mehdiii
03-31-2014, 01:00 AM
تعداد تبریکهای ذوب شدگان اسطوره به نواک 8 عدد(آپدیت جدید)

جناب آقای منطقی شما که با اعداد و ارقام همیشه سر و کار دارید حالا بگید تکلیف این 22 نفر که به رافا رای داده بودند چیه ؟ (اون 58 نفر که طبق فرمایش شما توهمی بودند ) .

Mahrooz RF
03-31-2014, 01:11 AM
خواستم تبریک بگم که مرتضی جان اون پستو داد. تو کف بودم که ما چه کنیم که واسمون حرف درنیارن :242:. ترجیح دادم بعد از پستش تبریک نگم :434::242:.

:242: تبریک به طرفدارای نوله :242:
بازیو ندیدم. ولی انگار نوله توپش پر بوده.

omidd
03-31-2014, 01:15 AM
من هم به نوبه خودم قهرمانی شایسته وار نواکو بدوستداران این تنیسور تبریک میگم.:583:
امسال همچون سال گذشته باید منتظر درخشش رافا و نوله بود اما تفاوتش با فصل قبل از منظر خودم این که سال پیش رافا خیلی بهتر از نواک بود ولی هردو تا حدودی موفق بودن امسال باز هر دو موفق هستن ولی نواک که افتخارات بیشتری رو نصیب کشورش میکنه.
ی چند تا جام هم البته راجرو اندی و ... میتونن بگیرن خصوصا راجرو اندی که بهتر از اوایل فصل هستن.
فصل خاک دیگه بدجور نواکو رافا بهتر از بقیا ،با این حال امسال سال نوله خواهد بود حتی اگه امروز قهرمان نمیشد.
موفقو پیروز باشید در پناه خداوند:443:

nima.a
03-31-2014, 01:30 AM
من اصلا قصد پست تبریک نداشتم اما به علت پستی بی ربط:
تبریک به طرفداران نوله :001_smile::583:

جدا اصلا خوشم نمیاد وقت باخت رو زخم کسی نمک بریزم (کاری که خیلی از نادالی ها می کنن) اما وقتی .... ولش کن

به نظر شما بوریس بکر دوست داشت کی ببره؟ :434:

swiss express
03-31-2014, 01:49 AM

بنده مخلص شما داداش گلم و اقا مهدي عزيز هم هستم.

متاسفانه همونجوري كه شما فرمودين برخي از هواداران رافا به نوشتن پست ها به زبان انگليسي اعتراض داشتند و بنده به 2 دليل پستها رو به زبان انگليسي مي نوشتم:

1.بنده در تايپ فارسي كند هستم و به دليل طولاني بودن پست هاي اينجانب و كمبود زمان,پست ها رو به زبان انگليسي ارسال مي كردم.به هر حال اگر نام يوزر نيم بنده ultimate claycourt warrior بود! اين دوستان هيچ گونه اعتراضي نمي كردند.

بنده قبلا در چند پست نوع منش و رفتار و همچنين نوع بازي رافا رو ستايش كردم و برخي از هواداران متعادل تر رافائل از بنده سپاس گذاري هم مي كردند! كه البته بعدا كه عمدتا به راجر پرداختم ,به يكباره و به طرزي شگفت انگيز !قوانين رو به ياد اوردن و نسبت به نوشتن پست انگليسي به بنده اخطار دادند! و البته همونجوري كه شما هم نام بردين دوستي هم بود كه از همون ابتدا بر اساس هواداري كور كورانه از رافا, نسبت به پست هاي بنده به زبان انگليسي مخالفت ورزيد.

2.قبلا هم در پستي عرض كردم بسياري از اصطلاحات تنيس ترجمه ناپذير و بعضا زيبايي و حس دراماتيك خودشون رو از دست مي دهند.مثلا معادل لغت ساقي ,cup bearer هست.ايا اين لغت قادر به انتقال حس فوق العاده كلمه ساقي هست؟ اصطلاحات تنيس هم به زبان انگليسي است و تنيس متعلق به اونهاست.

بنده براي جمله ghost in to the net كه به معناي حضور ناگهاني دم تور هست چه نوع جمله اي مي تونم استفاده كنم تا حس دراماتيك اون جمله از بين نره ؟مثل روح اومد دم تور!!اينجاست كه لا جرم اين جملات رو بايد كات كنم و جملات ملال اور ميشن.

اگر دوستان اعتراضي ندارند,بنده مانند گذشته پست ها مو به زبان انگليسي ارسال كنم.

sina1993
03-31-2014, 01:50 AM
استادان محترم یه سوال داشتم به نظر من فدرر توی سالهای اخیر نسبت به گذشته کمتر از ضربه InsideOut Forehand استفاده میکنه چرا؟
ضربه ای که قبلا خیلی خوب میزد و الان نادال داره عالی میزنه اگه ممکنه درباره ضرباتی که فدرر حذف کرده یا کمتر استفاده میکنه ممنون میشم توضیح بدید :583:

Nadal.N1
03-31-2014, 08:38 AM
تبریک به نواکی ها

حس بدی داشتم از باخت رافا
حسی شبیه باخت در مونته کارلو سال قبل.

بازی دیشب:
مسلما رافا با این نوع سرویس به جایی نخواهد رسید امیدوارم سرویس هاش بهتر بشه و اون چیزی که مشخص بود تو بازی دیشب کمبود اعتماد به نفس و آرامش بود یه جورایی کل تورنمنت همینجوری بود و جلوی نواک نمیشه با این اعتماد به نفس پایین بازی رو برد.دقیقا سال قبل نادال سرشار از اعتماد به نفس بود یه جورایی راحت بازی میکرد و برعکس نواک اون اعتماد به نفس سابقش رو سال قبل نداشت اما امسال به نظر شاید ،شاید بکر تاثیر گذاشته باشه رو اعتماد به نفس نواک ،که واقعا دیشب خیلی با اعتماد به نفس بالا ضرباتشو می زد اما رافا اینگونه نبود و متزلزل به نظر میرسید.

فصل خاک:
خوب فصل خاک هم که شروع میشه امیدوارم رافا مثل همیشه پرقدرت ظاهر بشه و قهرمانی های فصل قبل رو تکرار کنه و امتیازاتشو دفاع کنه و همچنین قهرمانی مونته کارلو رو از نواک پس بگیره ما که امیدواریم.
تو فصل خاک آرامشی که ما نادالیا داریم رو کسی دیگه نداره پس پیش به سوی گرندی دیگر در فرانسه.

نادال-رنک یک-قهرمانی
درسته نامبر وان بودن مزایا داره در قرعه کشی ها اما برای من رنک یک بودن نادال مهم نیست چیزی که مهمه قهرمانی در تورنمنت ها و علی الخصوص گرند اسلم ها هستش ،حالا مونده تا بازنشستگی اما امیدوارم رافا قبل از بازنشستگی بتونه از قهرمانی های فدرر تو گرند اسلم ها عبور کنه چیزی که دور از دسترس نیست و یه جورایی کابوس طرفداران فدرر هست.

در کل امیدوارم همه تنیسورها آماده باشن تا بازیهای زیبایی رو شاهد باشیم.

:583:واموس رافا:583:
ما همیشه حمایتت میکنیم

D3ADMAN
03-31-2014, 09:15 AM
جناب آقای منطقی شما که با اعداد و ارقام همیشه سر و کار دارید حالا بگید تکلیف این 22 نفر که به رافا رای داده بودند چیه ؟ (اون 58 نفر که طبق فرمایش شما توهمی بودند ) .

(من نباید پاسخ این پستو بدم ، اما نواک با 20 و نادال با 22 رای به فینال اومدن و 22 نفری که قهرمانی نادال رو زده بودند خیلی انسان های منطقی ای بودن از نظر من ، چون حداقل به فینال رسید . اسطوره شما کجاست ؟؟؟)

جدیدآ به طور مداوم و با عرض تاسف گاهی اوقات که میخوام تنیس نگاه کنم به علت پارازیت بازی های راجر فدرر (علی دایی خودمون که من باب کردم :))) میوفته ساعتی که پارازیت نیست . این آدم به حدی مغروره که فکر میکنه دیگه هیچکسی نمیتونه رکورد گرنداسلم هاشو بزنه ، شما که همه چیت از پیت سمپراس اسکی بود عزیز ، یکم هم از شخصیت این آدم اسکی میرفتی . خیلی دوس دارم نادال رکورد گرندهای این پیرمرد رو بشکونه . حتمآ از بزرگتر ها نباید درس گرفت ، یکم از واورینکا یاد بگیره

Rafa
03-31-2014, 09:15 AM
میشه بگین مقایسه کردن این دو فینال کجاش خجالت داره ؟
شما بجای اینکه از سرویسهای داغون رافا خجالت زده باشید دارید بهش افتخار میکنید ؟ واقعا نوبره !
کیه که ندونه سرویس مهمترین و فنی ترین ضربه تو تنیسه اونوفت شما برای توجیه شکست مفتضحانه تنیسور محبوبتون از سرویس داغون مایه میزارید . عجیبه والله !!!
تنیسوری که جرات نکنه پا تو اینساید بیس لاین بزاره آخر عاقبتش همین میشه .البته شاید رافا مجبوره که پشت بیس لاین باشه چون خودش بهتر از هر کسی میدونه تکنیک بازی داخل بیس لاین رو نداره .
اگه سال 2009 و 2010 هم به همین شکل پست میدادید خوش بحال ما که دیگه پست نمیدید .
امیدوارم ناراحت نشین چون پاسخی بهتر از این نمیشد برای پست شما داد .
این پست ها ب سبک خود فدرری هاست، تا زمانی که ب رافا و طرفدارانش متلک پراکنی نشده باشه، من حرفی نمیزنم، ولی خب باید جواب شوماهارو ب سبک خودتون داد
خجالت برای شوماس ، شوما که فنی ترین بازیکن رو دارید، همه ی سلاح ها رو دارید از پس رقبای اصلی برنمیاد
من دفاعی از سرویس رافا نکردم، رافا رو خاک تنیس رو شروع کرده و اسپین رو ب کیک ترجیح میداده از همون اوایل و این شده سرویسش
میگم که شاهکار رافا اینه که بدون داشتن سرویس این همه موفقیت کسب کرده
و مطمنئنن اگه سرویس بهتری هم داشت، دیگه ب علی دایی اسطوره گفته نمیشد
اینجور پست دادن ها برازنده ی شوماهاست
شوما قبلا هم ب من توهین کرده بودید که مدیران هم صنف شوما نادیده گرفته بودنش
خوشبحالت باشه،بنده نیازی نیمبینم خودمو ب امثال شوما اثبات کنم
شوما چشم که داری برو همون تاپیک ها رو بخون
سن کاربریت قد نمیده که ببینی قبلنا کاربرای با دانشی مثل ممد و پاور و ... چقد تو بحث ها شرکت میکردن،جو سایت خراب شده
اگه شوما دقت کرده یاشی که نمیکنی من حدود 3 ماه بود که اصلا سایت نمیومدم چه برسه پستی بدم،اینجوری خیلی راحت ترم تا بیام با امثال شوما بحث کنم

ب قول مرتضی که تعداد تبریکات طرفداران اسطوره رو شمارش میکرد
کینه از رافا رو مغز و اعصاب خیلی ها داره اسکی میره

Rafa
03-31-2014, 09:30 AM
بنده مخلص شما داداش گلم و اقا مهدي عزيز هم هستم.

متاسفانه همونجوري كه شما فرمودين برخي از هواداران رافا به نوشتن پست ها به زبان انگليسي اعتراض داشتند و بنده به 2 دليل پستها رو به زبان انگليسي مي نوشتم:

1.بنده در تايپ فارسي كند هستم و به دليل طولاني بودن پست هاي اينجانب و كمبود زمان,پست ها رو به زبان انگليسي ارسال مي كردم.به هر حال اگر نام يوزر نيم بنده ultimate claycourt warrior بود! اين دوستان هيچ گونه اعتراضي نمي كردند.

بنده قبلا در چند پست نوع منش و رفتار و همچنين نوع بازي رافا رو ستايش كردم و برخي از هواداران متعادل تر رافائل از بنده سپاس گذاري هم مي كردند! كه البته بعدا كه عمدتا به راجر پرداختم ,به يكباره و به طرزي شگفت انگيز !قوانين رو به ياد اوردن و نسبت به نوشتن پست انگليسي به بنده اخطار دادند! و البته همونجوري كه شما هم نام بردين دوستي هم بود كه از همون ابتدا بر اساس هواداري كور كورانه از رافا, نسبت به پست هاي بنده به زبان انگليسي مخالفت ورزيد.

2.قبلا هم در پستي عرض كردم بسياري از اصطلاحات تنيس ترجمه ناپذير و بعضا زيبايي و حس دراماتيك خودشون رو از دست مي دهند.مثلا معادل لغت ساقي ,cup bearer هست.ايا اين لغت قادر به انتقال حس فوق العاده كلمه ساقي هست؟ اصطلاحات تنيس هم به زبان انگليسي است و تنيس متعلق به اونهاست.

بنده براي جمله ghost in to the net كه به معناي حضور ناگهاني دم تور هست چه نوع جمله اي مي تونم استفاده كنم تا حس دراماتيك اون جمله از بين نره ؟مثل روح اومد دم تور!!اينجاست كه لا جرم اين جملات رو بايد كات كنم و جملات ملال اور ميشن.

اگر دوستان اعتراضي ندارند,بنده مانند گذشته پست ها مو به زبان انگليسي ارسال كنم.
درود
شوما از ماها گلایه دارید!؟:350:
اولا که خب نوشتن ب زبان پارسی چه کسی گوشزد کنه یا نکنه جزو قوانین فرومه
از همون ابتدا که فروم تنیس رو ممد راه انداخت بوده، نه اینکه ما ب خاطر منافع :251:!!!!! خودمون بیایم ب شوما تذکر بدیم
با اینکه تو این فروم خیلی ها ب زبان انگلیسی تقریبا تسلط دارند،هیچ وقت ادعاشون نشده که پست هاشون رو ب زبان انگلیسی ارسال کنن
از طرفی پست های انگلیسی که شوما ارسال میکنید بسیار طولانی است و این خودش ملال آور
من خودم معمولا چند خط اول پستاتون رو میخوندم و رد میشدم
چند بار هم خبر کذب منتشر کردید
همچنین شوما رو مسائلی بحث میکنید که اکثرش تو این 6 سال بهش پرداخته شده و چیز جدیدی نیست
و وقتی کسی ب صورت فنی جوابتون رو نمیده ممکنه فک کنید که حرفاتون تأیید شده اس!
این چه حرفیه که میگید اگه اسم کاربریم فلان بود ازم حمایت میکردند!
شوما اولین طرفدار فدرر نیسیتید که در این فروم حضور دارید آخرین هم نخواهید بود
بنظرم شوما بهتره پستاتون رو بزبان پارسی بنویسید و اون تیکه های کوچیک اصطلاحات رو در زبان اصلی بیارید
همچنین تو این فروم تاپیک اصطلاحات تنیس هم وجود داره و تا حد امکان به توضیح این اصطلاحات پرداخته شده

mamad
03-31-2014, 10:32 AM
قهرمانی نواک رو به هوادارانش تبریک میگم واقعا سرتر از نادال بود و به حقش رسید

pasia
03-31-2014, 10:37 AM
خوشم اومد که قشنگ نادالو شست گذاشت رو بند اگه رولند هم ببریش قول میدم حضرت اقا برات پیام تبریک بفرسته:001_smile:راه بردن رافا برای هزارمین بار ثابت شد که بکهند و بکهند و بکهند واقعا با بکهندش نادالو ساندویج کرد

Afshin
03-31-2014, 12:04 PM
مرسی نواک. دست مریزاد پسر. منتظرم ببینم فصل خاک چه می‌کنی :434::655:

استادان محترم یه سوال داشتم به نظر من فدرر توی سالهای اخیر نسبت به گذشته کمتر از ضربه InsideOut Forehand استفاده میکنه چرا؟
ضربه ای که قبلا خیلی خوب میزد و الان نادال داره عالی میزنه اگه ممکنه درباره ضرباتی که فدرر حذف کرده یا کمتر استفاده میکنه ممنون میشم توضیح بدید http://www.tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif

علتش اینه که به علت بالا رفتن سن، سرعت قبل رو توی کورت نداره. واسه همین نمی‌تونه مثل گذشته بیشتر سمت چپ کورت باشه و به محض فرصت داشتن Run Around کنه و فرهند Inside In و Inside Out بزنه (چون اگه این کارو انجام بده، سمت فرهندش خالی می‌مونه و مثل گذشته سرعت لازم رو برای کاور کردن سمت فرهندش نداره. سال‌هاست که مشکل اصلی راجر مقابل بازیکنایی که می‌تونن به فرهندش حمله کنن همین بوده). البته توی دو تورنمنت گذشته کمی بیشتر از سال 2013 به سمت بکهند متمایل بود، که نشون دهنده اواضاع جسمانی بهترش نسبت به سال قبل هست ولی هنوز فاصله زیادی با سال‌های جوونیش داره.

Ahoura
03-31-2014, 12:27 PM
تبریک به طرفداران نوواک :655: همین که دست نادال از یه مسترز کوتاه شد ما خوش حالیم :655:
اینکه ما از شکست نادال خوشحال میشیم کاملا طبیعی و عقلانی هست ، اینکه نادال جدی ترین حریف فدرر در 10 11 سال اخیر بوده بر کسی پوشیده نیس و خیلی طبیعی هست که ما از شکست نادال همیشه خوش حال میشیم !
در ورزش تا بوده همین بوده ، طرفدران بارسلونا از شکست مادرید خوش حال میشن ! طرفدارای پرسپولیس از شکست استقلال خوش حال میشن و ....
مطمئن باشید اگر دو روز دیگه جوکر هم افتخاراتش به رافا رسید شما از کسی که واسه نوواک شاخ بشه استقبال میکنید !
این موضوع کاملا عقلانی و طبیعیه ، اگر غیر این باشه جای تعجب داره !

بازم میگم مرسی نوواک که دستشو از یه مسترز کوتاه کردی :sps: یه مسترزم بالاخره یه مسترزه :sps:

ehsan.
03-31-2014, 12:49 PM
با عرض سلام خدمت همه دوستان
راستیاتش از اواسط این مسترز میخواستم پستی بنویسم و در مورد فضای این تاپیک صحبت کنم اما به دلیل اینکه فکر نمی کردم تاثیری بذاره مدام میگفتم ولش کن...اما الان که بعضی از دوستان این رو مطرح کردند بهتر دیدم صحبت کنم و شاید بتونیم این بحث رو ببندیم و نتیجه بده

ببینید دوستان اگه من نوعی در جایی حظور پیدا کنم و به شما توهین کنم و یا اینکه در صحبتام ادب رو رعایت نکنم ،همه اینا نشون دهنده این هست که فرهنگ تبادل نظر رو ندارم...حالا اگه شما به بحث با من بپردازی و جواب من رو بدی خوب با من هیچ فرقی نمیکنی...
میخوام این رو بگم که وقتی میبینید من مطلبی رو مینویسم که جاش نیست و یا خارج از ادب و روابط انسانی هست چه لزومی داره حتما جوای من رو بدید؟؟؟؟؟؟وقتی هنوز نفهمیدم تبادل نظر یعنی چی واسه چی جواب من رو میدین؟؟؟؟؟وقتی شعور ورزشی ندارم و معنیه احترام متقابل رو نمیفهمم چرا باید جواب من رو بدین؟!!!!!
روی صحبتم با همه دوستانیست که در این تاپیک شرکت میکنن نه به گروهی خاص از طرفدار های یک شخص(چون در همه این سه گروه چنین کسانی وجود دارند)...
خوب شد بحث گروه رو هم همینجا مطرح کنم
ببینید اگه الان کسی وارد این سایت بشه ، چیزی که باید ببینه اینه که:"طرفدار های تنیس سایتی رو ایجاد کردند و دارن با هم بحث و تبادل نظر میکنند"
این همون چیزیه که باید باشه...ولی نیست...طرفدار های تنیس به این تبدیل شدند(طرفدار های نادال-فدرر-جوکوویچ)
من نمیفهمم به این شکل از هم یاد کردن یعنی چی؟؟؟؟
هر چی داریم جلو میریم این گروه بندی ها داره اصل میشه و داره تشدید پیدا میکنه...و مسلما این باعث میشه تبادل نظر به جنگ و جدل کشیده بشه
وقتی یک شخص میخواد عضو بشه چی ازش پرسیده میشه:
تنیسور مورد علاقه؟
نه این
جزء کدام دسته هستید؟(طرفداران فدرر _ طرفداران نادال _ طرفداران جوکوویچ و........)
ببینید مسلما تا این حد گروه بندی کردن باعث میشه منطق ، جاش رو به تعصب بده و بحث کارشناسی جاش رو به دفاع کردن...
و این تعصب نمیذاره من زیبایی های تنیس دیگران رو ببینم...نمیخوام حرفای گذشتم رو تکرار کنم فقط به همین اشاره بسنده میکنم که سعی نکنیم ، چون نمیتونیم بگیم کدام از این دو برترند...سبک بازیه این 2تا تنیس رو به دو شکل کاملا متفاوت معنی میکنه و همونطور که قبلا گفتم شرایط یکسانی که نیست ولازمه مقایسست....
و در آخر بازم میگم:این سایت فضاییست یرای دوستداران تنیس(دوستداران تنیس) که به تبادل نظر بپردازن
من واقعا زجر میکشم از فضای کنونی سایت ....وقتی حظور خیلی از دوستانی که در کمال ادب وانسانیت صحبت میکردند رو نمیبینم...و دلیل این عدم حظور کاملا مشخصه
پس این رو از مسئولان سایت نخوایم چون نمیشه نشست و مدام به این و اون تذکر داد...پس بازم خواهش میکنم اگه دیدین کسی .......................
:001_smile:بازم ببخشید زیاد حرف زدم:001_smile:
و در آخر هم از این دوستان که به این موضوع پرداختند تشکر میکنم
کلاً از اهالی تنیس تقاضا دارم جواب پست هایی با مزمون سوزش و تمسخرهایی مثل علی دایی، زیر توپ زن، بکش زیرش و ... را که می دونید ارزش ریپلای ندارن ندید. منم اوایل دلم می خواست این پستا رو ریپلای کنم. ولی بحث درباره این موارد رو در حد خودم، یا یک شخصیت تنیسی نمی دونم. زشته واقعاً. دیگه کری خوندن هم از حد گذشته. اصلاً دلیل آوردن واسه پستی که سرشار از هیته بی فایده و خنده داره. خواهشاً ارزش خودتونو نیارید پایین. من اصلاً این پستا رو ندیده می گیرم. اگه فحش هم بدن به تنیسورم زیاد واسم مهم نیست. نگران حرف و حدیث های بقیه (یا حتی فکرشون) نباشید. چون همیشه کسایی هستن که به مسائل هر جور می خوان نگاه می کنن و اگه بخوایم اونا رو درنظر بگیریم، خوب بودن و احترام در جوامع انسانی تقریباً غیرممکن و بی معنی میشه. بذارید فکر کنن کارشون درسته. امضای مهدی (mspayam (http://tennistalkers.com/member.php?u=2973)) می تونه دلیل خوبی برای این بی تفاوتی باشه.

متاسفم كه اينو ميگم چون هر كسي خودش بايد بدونه هدفش از اومدن تو اين سايت چيه و به خودش احترام بذاره و هر حرفي را نزنه. بهر حال بنظر من اگه هر موضوعي كه باز ميشه يه مدير داشته باشه و اينگونه پستهاي كل كل و... را تذكر بدند يا چند بار حذف كنند شايد اوضاع بهتر بشه چون منم ميام سايت تحليلا را بخونم يه چيزي ياد بگيرم اما دريغ. انشالله كه از اين ببعد پستهاي جوندار و مفيد داشته باشيم.

آقا به خدا دیوونمون کردین
ده صفحه پست میخونم همش دو تا پست درباره تنیسه
بابا آخه کل کل چه لذتی داره براتون
من چند مدت توی امضام نوشته بودم به یاد قدیما که اینجا ....
اونم افاقه نکرد
یکی نگفت فینال چی میشه
یکی از آمادگی نادال یا نقطه ضعفش یا برعکس نگفته
یکی نگفته مثلا نواک یه بازی کتر انجام داده یا استراحتش بیشتر بوده
هی گیر دادین به هم و ول نمیکنید
بابا راجر نه برادر ماست نه بابامون
نواک و رافا هم هیچ نسبتی با شما ندارن
ده بار فراریمون دادین بسه بابا دیگه
آخر قاط میزنم این یوزر لعنتی رو از بیخ پاک میکنم
یه تشکری یه سوال خوبی یه پیش بینی یه پس بینی
دنبال چی میگردین آخه؟

شب بخیر!

mspayam
03-31-2014, 01:38 PM
من هم فارغ از اینکه بعداً کی قراره پست های تبریک رو بشماره یا نه، پیروزی نواک رو به طرفداراش تبریک می گم. رک و راست باید بگم که دلم می خواست نادال برنده بشه، اما خوب جوکوویچ بهتر بازی کرد و نتیجه اش رو هم گرفت. امیدوارم در ادامه ی فصل هم شاهد قسمت های بعدی این رو دررویی باشیم.

یه نکته ای که توی این تورنمنت کمتر بهش اشاره شد، پیروزی هینگیس یه همراه لیسیکی در فینال بود. هینگیس که پارسال از ایندین ولز شروع کرده بود، در طول این یکسال پس از حضور در 4 تورنمنت بالاخره تونست پس از سال ها نخستین قهرمانیش رو به دست بیاره.

اما در مورد بخث ناکارایی زبان فارسی برای بحث و گفتگو در مورد تنیس باید بگم که من اصلاً با اون دوستمون (Swiss Express) موافق نیستم. البته قبلاً هم من یه اشاره ای کردم اما چون دیدم تعدادی از دوستان از جمله جناب PowerVu ابراز علاقه کردن، من هم دیگه چیزی نگفتم.
به استدلالی که جناب سوییس اکسپرس کردن دو تا ایراد وارده.
1. اگه فرض رو بر این بذاریم که فقط زبان انگلیسی ظرفیت لازم برای بحث درباره ی تنیس رو داره، پس هیچ زبان دیگه ای شایسته ی بحث درباره ی تنیس نیست، در حالیکه می بینیم میلیون ها نفر به زبان های غیرانگلیسی درباره ی تنیس صحبت می کنن. حتی فوروم های بزرگی مثل تنیس ویرهاوس، یا TF یا MTF بخش هایی دارن که برای افرادی که نمی خوان به زبون انگلیسی صحبت کنن طراحی شده.
2. تعریف فرهنگ لغتی یه واژه با معنای ضمنی اون فرق داره. مثلاً تمرگیدن و نشستن هر دو یه معنی داره، اما چیزی که اون ها رو از هم متمایز می کنه همون معنای ضمنیشون هستش که به استفاده کنندگان از زبان می گه اولی بی ادبانه اس و دومی مودبانه. این مثالی هم که دوستمون در مورد ساقی زدن درسته و در عین حال نمی شه یه سری از کلمات انگلیسی رو به فارسی به گونه ای ترجمه کرد که معنای ضمنیشون هم حفظ بشه. اما این نباید باعث بشه که ما غیرانگلیسی زبون ها در برابر زیان دیگه خودمون رو تسلیم کنیم. دست کم می شه واسه ی معادل سازی ها تلاش کرد و زحمت زیاد دوستان توی این فوروم برای معادل سازی واژگان انگلیسی شاهدی بر همین ادعاست. چاره ی حل همه مشکلات پاک کردن صورت مساله نیست، گاهی هم بد نیست آستین هامون رو بالا بزنیم و برای حل کردنشون کمک کنیم.

davidbeckham
03-31-2014, 03:24 PM
قهرمانی نواک رو تبریک میگم
نواک تو فاز دفاعی خیلی پیشرفت کرده

Mehdiii
03-31-2014, 03:26 PM
(من نباید پاسخ این پستو بدم ، اما نواک با 20 و نادال با 22 رای به فینال اومدن و 22 نفری که قهرمانی نادال رو زده بودند خیلی انسان های منطقی ای بودن از نظر من ، چون حداقل به فینال رسید . اسطوره شما کجاست ؟؟؟)

جدیدآ به طور مداوم و با عرض تاسف گاهی اوقات که میخوام تنیس نگاه کنم به علت پارازیت بازی های راجر فدرر (علی دایی خودمون که من باب کردم :))) میوفته ساعتی که پارازیت نیست . این آدم به حدی مغروره که فکر میکنه دیگه هیچکسی نمیتونه رکورد گرنداسلم هاشو بزنه ، شما که همه چیت از پیت سمپراس اسکی بود عزیز ، یکم هم از شخصیت این آدم اسکی میرفتی . خیلی دوس دارم نادال رکورد گرندهای این پیرمرد رو بشکونه . حتمآ از بزرگتر ها نباید درس گرفت ، یکم از واورینکا یاد بگیره
وقتی خودت هم میدونی نباید جواب بدی چرا جواب میدی ؟ نمیدونستم به فینال رسیدن هم حسابه اگه اینطوریه باید به نیشی و بردیچ هم رای داده میشد اونا هم به سمی رسیدند . اگه از اول بحث در جریان بودی می فهمیدی که اصلا بحث این نیست کی رایش بیشتره کی کمتر ، همه هم میدونند که این نظرسنجی چیزی رو ثابت نمیکنه ، فقط میخواستم بدونم بعضیا که دم از منطق میزنند چطوری میخوان این مسئله رو توضیح بدند؟
ببین کی میخواد به فدرر درس اخلاق بده . خودت تو بند دوم پستت نشون دادی که چه منش و اخلاق والایی داری.

davidbeckham
03-31-2014, 03:27 PM
امیدوارم تواک و نادال همه مقامهای مهم رو تو این فصل هم ببرن
ونزارن فدرر چیزی ببره

Mehdiii
03-31-2014, 04:15 PM
این پست ها ب سبک خود فدرری هاست، تا زمانی که ب رافا و طرفدارانش متلک پراکنی نشده باشه، من حرفی نمیزنم، ولی خب باید جواب شوماهارو ب سبک خودتون داد
خجالت برای شوماس ، شوما که فنی ترین بازیکن رو دارید، همه ی سلاح ها رو دارید از پس رقبای اصلی برنمیاد
من دفاعی از سرویس رافا نکردم، رافا رو خاک تنیس رو شروع کرده و اسپین رو ب کیک ترجیح میداده از همون اوایل و این شده سرویسش
میگم که شاهکار رافا اینه که بدون داشتن سرویس این همه موفقیت کسب کرده
و مطمنئنن اگه سرویس بهتری هم داشت، دیگه ب علی دایی اسطوره گفته نمیشد
اینجور پست دادن ها برازنده ی شوماهاست
شوما قبلا هم ب من توهین کرده بودید که مدیران هم صنف شوما نادیده گرفته بودنش
خوشبحالت باشه،بنده نیازی نیمبینم خودمو ب امثال شوما اثبات کنم
شوما چشم که داری برو همون تاپیک ها رو بخون
سن کاربریت قد نمیده که ببینی قبلنا کاربرای با دانشی مثل ممد و پاور و ... چقد تو بحث ها شرکت میکردن،جو سایت خراب شده
اگه شوما دقت کرده یاشی که نمیکنی من حدود 3 ماه بود که اصلا سایت نمیومدم چه برسه پستی بدم،اینجوری خیلی راحت ترم تا بیام با امثال شوما بحث کنم

ب قول مرتضی که تعداد تبریکات طرفداران اسطوره رو شمارش میکرد
کینه از رافا رو مغز و اعصاب خیلی ها داره اسکی میره
در مورد مسئله سرویس دفاع شما از تنیسورتون خیلی ناشیانست . بگذریم به هر حال این نظر شماست .
خیلی جالبه ، اکثریت پستهای شما (حداقل تو این مدت که من تو این سایت بوده ام) نشان دهنده تنفر از فدرره ولی اصلا به روی خودتون نمیارید و تازه دیگران را هم متهم می کنید .
کی خواست شما خودتونو ثابت کنید اینقدر هم برای خودتون نوشابه باز نکنید . دیگران را هم قاطی بحث نکنید من خودم میدونم کیا تو این سایت بادانشند احترامشون رو هم همیشه نگه داشته ام .
جو سایتو معلومه کیا خراب کردند همه هم میدونند .
من خودم این سایت و اکثریت کاربراشو دوست دارم روشم تعصب دارم ولی باور کن تاریخ عضویت تو این سایت نشان دهنده هیچ چیزی نیست بعضی از شما ها توهم پیشکسوت بودن و برتری داشتن رو دارید . همین الانشم 99 درصد اطلاعاتمو از سایت های انگلیسی زبان میگیرم . (مثل اکثر کاربرای دیگه ) البته بجز پست های پاور عزیز که نمونش هیچ جای دیگه نیست .
اینقدرها هم بیکار نیستم یوزرا رو چک کنم که بدونم کیا تو سایت میان کیا نمیان .
تبریک گفتن بعد فینال همیشه تو این فوروم رسم بوده فارغ از اینکه کی برده کی باخته ، معمولا همه به برنده تبریک میگند تا حالا هیچ وفت هم من ندیدم کسی به این مسئله حساس شده باشه حتی خود تنیسور بازنده بعد بازی به حریفش تبریک میگه همیشه هم عرف همین بوده . حالا اینکه این دوست شما به این مسئله حساس شده دلیلش چیه من نمیدونم .ولی مطمئنا به عملکرد این فصل فدرر که بعضیا فکر میکردند مثل فصل گذشته خواهد بود ربط داره ، دوباره کینه ها و زخم های گذشته زبان باز کرده .
( در مورد اینکه من در گذشته به شما توهین کردم دقیقا یادم نیست ولی اگه خواسته یا ناخواسته توهینی شده عذر خواهی میکنم )

moris
03-31-2014, 05:01 PM

تکلیف اون 22 نفر کاملا مشخصه.
همونطور که حسام گفت هر دو بازیکن رنک 1 و 2 دنیا رو در اختیار دارن در حال حاضر و هر دو بیشترین فینال رو در کارنامه شون داشتن در این فصل نسبت به علی دایی.نواک قهرمانی یک مسترز رو داشت و با این شد 2 مسترز .رافا فینالیست استرالیا و قهرمانی قطر و ریو و همین میامی رو امسال در کارنامه داره.تقریبا در 2 سال گذشته حضرت آقاتون هیچ مسترزی نتونسته بگیره. پس کاملا منطقی به نظر میاد که بیشترین شانس برای این دو باشه.
این جواب کامل سئوال شما بود.حالا میخوای الکی بپیچونی و خودت رو به اون راه بزنی که ما بیشتر طرفدار داریم و ... به درد خودت میخوره.منطق چیزیه که جدا از هیجان و ... تعریف میشه ! این نظرسنجی هم طی چندین سال برگزاریش تو فروم نشون داده منطق حتی در شرایط مصدومیت حضرت آقاتون و حضور در رولند گاروس هم جایی نداره و باز آرای بیشتری نصیب ایشون شده.
-------------------------------
خوشحالم از حضور فدرریون عزیز که بار دیگر حماسه سازی کردند و نشون دادند از تنیسور کهنسالشون دیگه کاری بر نمیاد و نیازمند شخص جدیدی هستند برای مقابله با رافا ! البته در گذشته هم طبق آمار ازش کار خاصی بر نمیومد جلو رافا !

sspol
03-31-2014, 05:25 PM
واقعا با اینکه طرفدار نادال هستم از باختش ناراحت نشدم چون برام قطعی بود که میبازه

واقعا چیزی برای گفتن نداشت مدتیه خیلی بازیش یکنواخت شده و البته مدتی هم هست سر حال نیست

بهر حال امیدوارم برای فصل خاک مثل سالهای قبل سرحال بیاد

Mehdiii
03-31-2014, 07:03 PM
تکلیف اون 22 نفر کاملا مشخصه.
همونطور که حسام گفت هر دو بازیکن رنک 1 و 2 دنیا رو در اختیار دارن در حال حاضر و هر دو بیشترین فینال رو در کارنامه شون داشتن در این فصل نسبت به علی دایی.نواک قهرمانی یک مسترز رو داشت و با این شد 2 مسترز .رافا فینالیست استرالیا و قهرمانی قطر و ریو و همین میامی رو امسال در کارنامه داره.تقریبا در 2 سال گذشته حضرت آقاتون هیچ مسترزی نتونسته بگیره. پس کاملا منطقی به نظر میاد که بیشترین شانس برای این دو باشه.
این جواب کامل سئوال شما بود.حالا میخوای الکی بپیچونی و خودت رو به اون راه بزنی که ما بیشتر طرفدار داریم و ... به درد خودت میخوره.منطق چیزیه که جدا از هیجان و ... تعریف میشه ! این نظرسنجی هم طی چندین سال برگزاریش تو فروم نشون داده منطق حتی در شرایط مصدومیت حضرت آقاتون و حضور در رولند گاروس هم جایی نداره و باز آرای بیشتری نصیب ایشون شده.
-------------------------------
خوشحالم از حضور فدرریون عزیز که بار دیگر حماسه سازی کردند و نشون دادند از تنیسور کهنسالشون دیگه کاری بر نمیاد و نیازمند شخص جدیدی هستند برای مقابله با رافا ! البته در گذشته هم طبق آمار ازش کار خاصی بر نمیومد جلو رافا !
اولا چرا داری از نواک مایه میزاری ؟ صحبت در مورد نادال هستش .
دوما این نظرسنجی در مورد قهرمان تورنمنت هست و نه اینکه کی شانس داره و کی نداره . چون اگه در مورد شانس داشتن بود همین الان هم میشه گفت مثلا ماری هم اگه یکم حواسشو جمع میکرد تو این تورنمت شانس داشت .
سوما ، 58 نفر قهرمانی فدرر رو حدس زدند که اشتباه بود ( حالا یا توهمی بودند یا بی منطق یا هرچی ) چرا این عیب به اون 22 نفر که به اشتباه نادال رو حدس زده بودند وارد نیست ؟
در مورد آمادگی هم باید بگم که اتفاقا نادال بعد از مصدومیتش تو استرالیا اصلا به آمادگی سابقش برنگشته اگه یکم از اون منطقت خرج کنی می فهمی بعد از استرالیا آمادگی فدرر بیشتر بوده یا نادال ؟حداقل الان میتونی با مقایسه دوفینال اخیر بفهمی که کی آمادگی این روزاش بیشتره .
--------------------

در پایان معذرت میخوام از دوستانی که با مباحث بی ارزش و بی منطق سرشونو درد آوردم امیدوارم در آینده دیگه مجبور به این کار نشم .

Nima88
03-31-2014, 09:19 PM
تبریک میگم 18 مسترز نواک به طرفداراش ، مثل 2 ، 3 سال گذشته تنها رقیب رافا خواهد بود در فصل خاک .
این 40 بازی رافا و نوله بود ، با توجه به سن و سال و رقابتی که این 2 تا با هم دارن میتونن به رکورد استثنایی 50 بازی مقابل هم برسن .

SHIR FarHad
04-01-2014, 12:29 PM
رافا توی مصاحبه ی بعد بازی با جوکوویچ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "تو همیشه میگفتی از چالش و مبارزه لذت میبری ,با وجود حضور نواک هنوزهم به این معتقدی ؟ "جواب جالبی میده

رافا میگه : چالش رو دوست دارم اما احمق نیستم http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif)(البته با خنده میگه)

؟ You like challenges, you said many times. Are you glad Novak exists
RAFAEL NADAL: No. I like challenges, but I am not stupid.

swiss express
04-01-2014, 02:47 PM
درود
شوما از ماها گلایه دارید!؟:350:
اولا که خب نوشتن ب زبان پارسی چه کسی گوشزد کنه یا نکنه جزو قوانین فرومه
از همون ابتدا که فروم تنیس رو ممد راه انداخت بوده، نه اینکه ما ب خاطر منافع :251:!!!!! خودمون بیایم ب شوما تذکر بدیم
با اینکه تو این فروم خیلی ها ب زبان انگلیسی تقریبا تسلط دارند،هیچ وقت ادعاشون نشده که پست هاشون رو ب زبان انگلیسی ارسال کنن
از طرفی پست های انگلیسی که شوما ارسال میکنید بسیار طولانی است و این خودش ملال آور
من خودم معمولا چند خط اول پستاتون رو میخوندم و رد میشدم
چند بار هم خبر کذب منتشر کردید
همچنین شوما رو مسائلی بحث میکنید که اکثرش تو این 6 سال بهش پرداخته شده و چیز جدیدی نیست
و وقتی کسی ب صورت فنی جوابتون رو نمیده ممکنه فک کنید که حرفاتون تأیید شده اس!
این چه حرفیه که میگید اگه اسم کاربریم فلان بود ازم حمایت میکردند!
شوما اولین طرفدار فدرر نیسیتید که در این فروم حضور دارید آخرین هم نخواهید بود
بنظرم شوما بهتره پستاتون رو بزبان پارسی بنویسید و اون تیکه های کوچیک اصطلاحات رو در زبان اصلی بیارید
همچنین تو این فروم تاپیک اصطلاحات تنیس هم وجود داره و تا حد امکان به توضیح این اصطلاحات پرداخته شده

بعد از پست ناشيانه و صد البته شاهكار ! شما در مورد سرو,شما رو در جايگاهي نديدم كه بخواهم حتي جواب بدم ولي لازم ديدم چند نكته رو گوشزد كنم.

به هر حال در بحث سرو, اقا مهدي گل خيلي شيك و كامل جواب شما رو داد.منم خواستم چند نكته رو اضافه كنم.اينكه رافا 60 متر پشت بيس لاين و تاكيد بيش از حد در استفاده از top spin داره(خود راجر هم گفته سبك بازي رافا در اين دوران unusual هست) و spin بيش از حد در نتيجه باعث كاهش سرعت توپ و در نتيجه فرصت جايگيري و footwork صحيح و زمان execute كردن به خصوص از ناحيه بك هند رو به نواك ميده.

اينكه ضربات بك هندش كوتاه هست و نواك اون توپ هاي كوتاه رو با بك هندش pounce ميكنه(فينال 2011 مسترز رم)

اينكه بر خلاف راجر توانايي taking the ball early رو چه در رالي ها و چه در ريترن نداره و كلا يه دونه return winner تو كل عمر ورزشيش نداشته! در زمان ريترن 70 متر پشت بيس لاين كه تو كل تور ATP و challengers و صد البته futures هيچ موجودي انقدر پشت بيس لاين نميره!همين امر سبب شده نواك با كم سرعت ترين slice serve ها ,يه ريترن كوتاه از رافا بگيره و در ادامه رافا رو تحت فشار بگذاره.

اينكه مقابل نواك اعتماد به نفسش رو از دست ميده(خود توني نادال بعد از اون 7 باخت معروف تاكيد كرده بود كه رافا مقابل نواك nervous ميشه)و از forehand down the line كه هميشه barometer اعتماد به نفس رافا محسوب ميشه كمتر استفاده ميكنه(سرتاسر سال 2011)و تو رالي ها از ترس unforced errors كوتاه بازي ميكنه

راجر با نزديك بازي كردن به بيس لاين, استفاده كمتر از top spin كوتاه بازي نكردن, footwork سريع,take the ball early كردن, فرصت footwork صحيح و timing رو تو رالي ها به نواك نميده .ايا اين به سرو ربطي داره؟

به هر ترتيب حرف بسيار عجيبي زدي.خيلي از بازي ها كه نواك خيلي راحت رافا رو برده,سرو ش تو اون روز از رافا بهتر كه نبوده,بعضا رافا بهترم سرو كرده(فينال Wimbledon 2011)
در ضمن اينكه شما ميگي سرو راجر خيلي بهتره,خودش پذيرفتن اين واقعيت كه راجر اساسي ترين ضربه رو توي تنيس داره كه خودش مزيت بزرگيه.و بخش عمده اى از مصدوميت هاى رافا ازهمين 10 دقيقه وقت صرف سرويس گيم هاش كردن نشات مى گيره,كه جديدا هم به كمرش اسيب زده.

راجر در سال 2003 به دليل مشكل طولاني مدت كمرش,از خدمت اجباري نظام وظيفه ارتش سوييس معاف شد و اينكه تو تمام اين سالها با بازي هوشمندانه از مصدوميت دورى كرده(به جز سال قبل) واقعا فوق الاده اس و اينكه هنوز تو سن 32 سالگى تو فينال Indian wells تو ست سوم نواك رو به تاي بريك ميكشونه جاي تحسين داره و اينكه زمانيكه 5-6 در ست اخر جلو بود 4 امتياز تا قهرماني فاصله داشت در حالي رافا توي سن 27 سالگي توانايي گرفتن ست رو هم از نواك نداره چه برسه به قهرماني نزديك بشه!الان توي 3 تا بازى اخرش با نواك كه همگي در فينال بوده يه ست كه نگرفته هيچ, نتونسته 5 گيم تو يه ست از نواك بگيره.

اون دوست گلم از من خواسته بود كه يه تا پيك مجزا باز كنم و اونجا پست هامو ارسال كنم,كه شما به اين موصوع ورود كردي كه اصلا به شما مربوط نبود.دوستان پست هاي منو دوست داشتند و خود شما در چند پست كه رافا رو ستايش كردم از بنده سپاس گذاري كردى ولى بعد از اون كه غالب پست هام پيرامون راجر بود,به معترضين پيوستى و با توجه به تنفر غير معمولى كه شما از راجر دارى,خيلي جاي تعجبى نداره كه پست ها براي شما ملال اور شد

اون اقايى كه شما ازش دفاع ميكني و دائما در حال شمارش و ا پديت كردن تبريك هاست! اگه يه خورده يادتون باشه بعد از باخت راجر تو IW خاطرات لذت بردنش از باخت هاي راجر براش تداعى شده بود كه همون زمان مهدى جان گفت كه ورق بر ميگرده و اميدواريم كه طرفين مقابل ظرفيت داشته باشند,حالا شما حتي ظرفيت پيام تبريك كه يه موضوع كاملا عادى هست رو نداريد؟

من خودم به شخصه حتي تبريك هم نگفتم و عادت به نمك روى زخم پاشيدن ندارم ولى دم هواداران خونگرم و با شخصيت راجر گرم كه وقار خود راجر رو دارنو فقط تبريك گفتن در حالى كه اون ها هم خيلي راحت مى تونستند از خاطرات 7 باخت پيا پى رافا ياد كنن(ركوردي كه رافا زد هيچ بازيكنى در سطح اول جهان ديگه نمى تونه تكرارش كنه) كه توى انواع و اقسام surface هاى گونا گون رخ داد (ا گر كرت هايى با سطوح ice & brick هم بود احتمالا اونارو هم مى باخت!)همين الانم فعلا 3 تا شده.

بريد دعا بجون راجر كنين كه اون نيمه نهايى رولند گاروس 2011 نواك رو برد وگرنه هم ابروي كل تنيس مي رفت زير سوال بعد از 4 باخت پياپى تو فينال همه اسلم ها به علاوه 4 باخت تو فينال مسترزها, هم تن اون پيرمردrod laver مي لرزيد.

در مورد اون 2 پست هم قبلا گفتم كه صرفا جنبه طنز داشت.خواهش ميكنم يه خورده قدرت گيرايى تو بالا ببر.

من تصور مى كنم مشكل شما به 2 دليل باشه1.تنفر غير معمول از راجر2.توهم پيشكسوتى و باقي موندن تو گذشته .همونجورى كه مهدى عزيز گفت ,خوش به حال ما كه اون موقع نبوديم تا از اين پست هاي شاهكاربه قول خودت شوما!!!!!!!!(اين 200 تا علامت تعجب رو هم گذاشتم چون شما نادالى ها به زيادش علاقه عجيبي دارين) بهره مند شيم

moris
04-01-2014, 09:57 PM
رافا توی مصاحبه ی بعد بازی با جوکوویچ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "تو همیشه میگفتی از چالش و مبارزه لذت میبری ,با وجود حضور نواک هنوزهم به این معتقدی ؟ "جواب جالبی میده

رافا میگه : چالش رو دوست دارم اما احمق نیستم [/URL][URL="http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif"]http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif)(البته با خنده میگه)

؟ You like challenges, you said many times. Are you glad Novak exists
RAFAEL NADAL: No. I like challenges, but I am not stupid.

چیزه جدیدی نیست.رافا چندین بار گفته دوست نداره جلو نواک قرار بگیره.تو استرالیا هم تو کنفرانس گفت همین حرف رو.

بعد از پست ناشيانه و صد البته شاهكار ! شما در مورد سرو,شما رو در جايگاهي نديدم كه بخواهم حتي جواب بدم ولي لازم ديدم چند نكته رو گوشزد كنم.

به هر حال در بحث سرو, اقا مهدي گل خيلي شيك و كامل جواب شما رو داد.منم خواستم چند نكته رو اضافه كنم.اينكه رافا 60 متر پشت بيس لاين و تاكيد بيش از حد در استفاده از top spin داره(خود راجر هم گفته سبك بازي رافا در اين دوران unusual هست) و spin بيش از حد در نتيجه باعث كاهش سرعت توپ و در نتيجه فرصت جايگيري و footwork صحيح و زمان execute كردن به خصوص از ناحيه بك هند رو به نواك ميده.

اينكه ضربات بك هندش كوتاه هست و نواك اون توپ هاي كوتاه رو با بك هندش pounce ميكنه(فينال 2011 مسترز رم)

اينكه بر خلاف راجر توانايي taking the ball early رو چه در رالي ها و چه در ريترن نداره و كلا يه دونه return winner تو كل عمر ورزشيش نداشته! در زمان ريترن 70 متر پشت بيس لاين كه تو كل تور ATP و challengers و صد البته futures هيچ موجودي انقدر پشت بيس لاين نميره!همين امر سبب شده نواك با كم سرعت ترين slice serve ها ,يه ريترن كوتاه از رافا بگيره و در ادامه رافا رو تحت فشار بگذاره.

اينكه مقابل نواك اعتماد به نفسش رو از دست ميده(خود توني نادال بعد از اون 7 باخت معروف تاكيد كرده بود كه رافا مقابل نواك nervous ميشه)و از forehand down the line كه هميشه barometer اعتماد به نفس رافا محسوب ميشه كمتر استفاده ميكنه(سرتاسر سال 2011)و تو رالي ها از ترس unforced errors كوتاه بازي ميكنه

راجر با نزديك بازي كردن به بيس لاين, استفاده كمتر از top spin كوتاه بازي نكردن, footwork سريع,take the ball early كردن, فرصت footwork صحيح و timing رو تو رالي ها به نواك نميده .ايا اين به سرو ربطي داره؟

به هر ترتيب حرف بسيار عجيبي زدي.خيلي از بازي ها كه نواك خيلي راحت رافا رو برده,سرو ش تو اون روز از رافا بهتر كه نبوده,بعضا رافا بهترم سرو كرده(فينال Wimbledon 2011)
در ضمن اينكه شما ميگي سرو راجر خيلي بهتره,خودش پذيرفتن اين واقعيت كه راجر اساسي ترين ضربه رو توي تنيس داره كه خودش مزيت بزرگيه.و بخش عمده اى از مصدوميت هاى رافا ازهمين 10 دقيقه وقت صرف سرويس گيم هاش كردن نشات مى گيره,كه جديدا هم به كمرش اسيب زده.

راجر در سال 2003 به دليل مشكل طولاني مدت كمرش,از خدمت اجباري نظام وظيفه ارتش سوييس معاف شد و اينكه تو تمام اين سالها با بازي هوشمندانه از مصدوميت دورى كرده(به جز سال قبل) واقعا فوق الاده اس و اينكه هنوز تو سن 32 سالگى تو فينال Indian wells تو ست سوم نواك رو به تاي بريك ميكشونه جاي تحسين داره و اينكه زمانيكه 5-6 در ست اخر جلو بود 4 امتياز تا قهرماني فاصله داشت در حالي رافا توي سن 27 سالگي توانايي گرفتن ست رو هم از نواك نداره چه برسه به قهرماني نزديك بشه!الان توي 3 تا بازى اخرش با نواك كه همگي در فينال بوده يه ست كه نگرفته هيچ, نتونسته 5 گيم تو يه ست از نواك بگيره.

اون دوست گلم از من خواسته بود كه يه تا پيك مجزا باز كنم و اونجا پست هامو ارسال كنم,كه شما به اين موصوع ورود كردي كه اصلا به شما مربوط نبود.دوستان پست هاي منو دوست داشتند و خود شما در چند پست كه رافا رو ستايش كردم از بنده سپاس گذاري كردى ولى بعد از اون كه غالب پست هام پيرامون راجر بود,به معترضين پيوستى و با توجه به تنفر غير معمولى كه شما از راجر دارى,خيلي جاي تعجبى نداره كه پست ها براي شما ملال اور شد

اون اقايى كه شما ازش دفاع ميكني و دائما در حال شمارش و ا پديت كردن تبريك هاست! اگه يه خورده يادتون باشه بعد از باخت راجر تو IW خاطرات لذت بردنش از باخت هاي راجر براش تداعى شده بود كه همون زمان مهدى جان گفت كه ورق بر ميگرده و اميدواريم كه طرفين مقابل ظرفيت داشته باشند,حالا شما حتي ظرفيت پيام تبريك كه يه موضوع كاملا عادى هست رو نداريد؟

من خودم به شخصه حتي تبريك هم نگفتم و عادت به نمك روى زخم پاشيدن ندارم ولى دم هواداران خونگرم و با شخصيت راجر گرم كه وقار خود راجر رو دارنو فقط تبريك گفتن در حالى كه اون ها هم خيلي راحت مى تونستند از خاطرات 7 باخت پيا پى رافا ياد كنن(ركوردي كه رافا زد هيچ بازيكنى در سطح اول جهان ديگه نمى تونه تكرارش كنه) كه توى انواع و اقسام surface هاى گونا گون رخ داد (ا گر كرت هايى با سطوح ice & brick هم بود احتمالا اونارو هم مى باخت!)همين الانم فعلا 3 تا شده.

بريد دعا بجون راجر كنين كه اون نيمه نهايى رولند گاروس 2011 نواك رو برد وگرنه هم ابروي كل تنيس مي رفت زير سوال بعد از 4 باخت پياپى تو فينال همه اسلم ها به علاوه 4 باخت تو فينال مسترزها, هم تن اون پيرمردrod laver مي لرزيد.

در مورد اون 2 پست هم قبلا گفتم كه صرفا جنبه طنز داشت.خواهش ميكنم يه خورده قدرت گيرايى تو بالا ببر.

من تصور مى كنم مشكل شما به 2 دليل باشه1.تنفر غير معمول از راجر2.توهم پيشكسوتى و باقي موندن تو گذشته .همونجورى كه مهدى عزيز گفت ,خوش به حال ما كه اون موقع نبوديم تا از اين پست هاي شاهكاربه قول خودت شوما!!!!!!!!(اين 200 تا علامت تعجب رو هم گذاشتم چون شما نادالى ها به زيادش علاقه عجيبي دارين) بهره مند شيم

ظهری کلی نوشتم واست اما متاسفانه تب مرورگرم بسته شد و دیگه حسش نیست جزئی جواب بدم.

از این به بعد دقت کن وقتی میگی نمیخوام جواب بدم نیای 60 70 تا لاین بنویسی !!! اونوقت بخوای جواب بدی فکر کنم ....
.
یه سری از نوشته هات که توضیح الواضحات هست بیشتر.
.
یه سری هاش هم که غلطه مثل اون اسپین بالا و کاهش سرعت توپ. که کاملا برعکس .مثلا اسپینهای فورهند راجر خیلی بیشتر از رافا هم هست در بعضی مواقع.
.
پشت بیس لاین رفتن هم یه سبکه و جواب هم داده سالها.مثلا راجر توپ رو بکهندش رو در صورت امکان مقابل رافا میاره رو فورهند و سعی میکنه با فورهند جواب بده که خب ایرادی هم نیست .
.
یه سری حرفهات هم بیشتر به درد سال 2011 میخوره تا الان و اون موقع خریدار داشت.
.
اینکه اگر X رخ میداد Y اتفاق نمی افتاد یه حرف مسخره ست(رولند 2011) ولی شما داری به صورت فکت بیانش میکنی و نشون میده پستتون بیشتر بر مبنای احساسات هست. طرفدارهای رافا هم میتونن بگن اگر راجر نبود الان رافا به جای راجر 17 گرند داشت.
.
هیچ ورقی واسه نادال برنگشته و هنوز هم شماره یک جهان هست و آمارش حداقل از علی دایی شما بهتر بوده.
.
اگر 7 باخت آبرو ریزی هست که باختن به یه بازیکن 17 ساله که سطح تخصصیش هم هارد نیست در همین میامی اسمش چیه ؟؟؟ حالا دیگه آمار هد تو هد هم پیشکشت.
.
در مورد ست نگرفتم رافا هم از نواک شما فکر کنم پارسال کل تور رو خواب تشریف داشتی و آخر تور بیدار شدی ؟؟ رافا در 2 بازی مهم یعنی گرنداسلم نواک رو شکست داد.از مونت کارلو 2012 تا us open 2013 هم طی 7 بازی فقط یکبار نواک موفق بود و 6 بار شکست خورد.
.
باقی چرت و پرتهات هم حس جواب دادن نیست دیگه.همین رو هم که جواب دادم گفتم فک نکنی همه اینجا به به چه چه میکنن واست.هنوز اون پستت که نوشتی اگر از پستهام تشکر نکنید من میرم از این سایت یادمون نرفته !!!
.
راستی جانور خطاب کردن رافا هم میزارم به حساب عقده های چند سالت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(حال کن با اینا حالا )
بعد میگن علی دایی توهینه !

Mohammad
04-02-2014, 08:13 AM
اولا چرا داری از نواک مایه میزاری ؟ صحبت در مورد نادال هستش .
دوما این نظرسنجی در مورد قهرمان تورنمنت هست و نه اینکه کی شانس داره و کی نداره . چون اگه در مورد شانس داشتن بود همین الان هم میشه گفت مثلا ماری هم اگه یکم حواسشو جمع میکرد تو این تورنمت شانس داشت .
سوما ، 58 نفر قهرمانی فدرر رو حدس زدند که اشتباه بود ( حالا یا توهمی بودند یا بی منطق یا هرچی ) چرا این عیب به اون 22 نفر که به اشتباه نادال رو حدس زده بودند وارد نیست ؟
در مورد آمادگی هم باید بگم که اتفاقا نادال بعد از مصدومیتش تو استرالیا اصلا به آمادگی سابقش برنگشته اگه یکم از اون منطقت خرج کنی می فهمی بعد از استرالیا آمادگی فدرر بیشتر بوده یا نادال ؟حداقل الان میتونی با مقایسه دوفینال اخیر بفهمی که کی آمادگی این روزاش بیشتره .
--------------------

در پایان معذرت میخوام از دوستانی که با مباحث بی ارزش و بی منطق سرشونو درد آوردم امیدوارم در آینده دیگه مجبور به این کار نشم .

چرا خودت رو میزنی به اون راه دوست عزیز؟ نباید گفتن اینکه اشتباه کردن اینقدر سخت باشه براتون.
اگه انتخاب شما فینالیست بشه یعنی شما به هدف نزدیک بودید مقداری خطا داشتید که این بهتره از حالتی که انتخاب شما در دورهای قبل تر حذف بشه، انتخاب منطقی بر اساس شانس قهرمانیه این سعی شما در تفکیک این دو مسئله برای من کاملا نامفهمومه.

در مورد بقیه اظهاراتی که جنبه تئوری داره فقط.

محاسبه ریاضی وار بعضی از دوستان از تنیس اونهم متناسب به شرایط واقعا جالبه، وقتی از رکورد نادال در برابر فدرر صحبت میشه، همه از مچ آپ و عدم تطابق سبک فدرر با نادال اینا صحبت میکنن، بعد نوبت باخت نادال به جوکوویچ میشه، کلا این قضیه فراموش میشه و باب مسخره کردن باز میشه. فینال واقعی تو ایندین ولز بود و ... تنیس فلان شد و ... جالبه بعضی ها به علت نفرت از نواک بین دو احساس متضاد گیر کردن!! که کِی طرفدار کی باشند!
اگه بنا به اینکه بگیم فدرر از نواک ست گرفت نادال نتونست وای وای وای! پس طرفدارن نادال هم بگن نیشکوری نادال رو تو استرالین اوپن بیشتر اذیت کرد تا فدرر بنابراین نیشیکوری بازیکن بهتریه و ...

Mehdiii
04-02-2014, 01:23 PM
چرا خودت رو میزنی به اون راه دوست عزیز؟ نباید گفتن اینکه اشتباه کردن اینقدر سخت باشه براتون.
اگه انتخاب شما فینالیست بشه یعنی شما به هدف نزدیک بودید مقداری خطا داشتید که این بهتره از حالتی که انتخاب شما در دورهای قبل تر حذف بشه، انتخاب منطقی بر اساس شانس قهرمانیه این سعی شما در تفکیک این دو مسئله برای من کاملا نامفهمومه.

در مورد بقیه اظهاراتی که جنبه تئوری داره فقط.

محاسبه ریاضی وار بعضی از دوستان از تنیس اونهم متناسب به شرایط واقعا جالبه، وقتی از رکورد نادال در برابر فدرر صحبت میشه، همه از مچ آپ و عدم تطابق سبک فدرر با نادال اینا صحبت میکنن، بعد نوبت باخت نادال به جوکوویچ میشه، کلا این قضیه فراموش میشه و باب مسخره کردن باز میشه. فینال واقعی تو ایندین ولز بود و ... تنیس فلان شد و ... جالبه بعضی ها به علت نفرت از نواک بین دو احساس متضاد گیر کردن!! که کِی طرفدار کی باشند!
اگه بنا به اینکه بگیم فدرر از نواک ست گرفت نادال نتونست وای وای وای! پس طرفدارن نادال هم بگن نیشکوری نادال رو تو استرالین اوپن بیشتر اذیت کرد تا فدرر بنابراین نیشیکوری بازیکن بهتریه و ...
اتفاقا من از همون اول قبول کردم که انتخابم اشتباه بوده .
وقتی پایه و اساس یک بحث اشتباه باشه نباید انتظار داشته باشی که حرف های منطقی توش زده بشه . شما هر تفکری هم داشته باشید مجبورید به زبانی که طرف مقابلتون درک میکنه باهاش بحث کنید . اگه از اول این بحث نظرسنجیو دنبال کنید متوجه میشید که این پست هم تو همان چارچوب زده شده .
شما گفتین که انتخاب منطقی بر اساس شانس قهرمانیه ، حالا من از شما یه سوال دارم به نظرتون فدرر قبل از شروع این تورنمنت هیچ شانسی نداشت ؟ این دوست شما تورنمنت شروع نشده با زبان تمسخر در مورد این نظر سنجی صحبت کردند . من همون اول هم تو یه پست گفتم که مطمئنا احساسات بیشتر از منطق تو این نظرسنجی موثره و قطعا فدرر شانس اصلی فهرمانی تو میامی نیست.ولی شانسش با توجه به آمادگی این روزهاش کم نیست . ما که مرتاض هندی نیستیم که پیشگویی کنیم پیش بینی مون بر اساس آمادگی قبل تورنمنت هستش . ( البته احساسات همیشه تاثیر زیادی داشته )
ولی چون این دوستتون خیلی تو نظر سنجی ریز شد و بحث توهم و واقعیت و منطقو پیش کشید منم (با اینکه ایمان دارم این نظرسنجی نشان دهنده چیز خاصی نیست ) این سوال رو پرسیدم که با چه منطقی شانس نادال تو این تورنمنت بیشتر از نواک هستش که رای بیشتری داره ؟بگذریم ...
................
فکر کنم سوءتفاهمی براتون پیش اومده . هدف از مقایسه این دو فینال این بود که به بعضیا که حواسشون نیست فهمانده بشه که آمدادگی این روزهای فدرر بیشتره یا نادال و کدام تنیسور میتونه حریف جدی برای نواک باشه. وگرنه هیچ کس این قدر ساده لوح نیست که با دو تا بازی همچین حرفی بزنه که کدام تنیسور از دیگری بهتره .
چون همه دوست دارند بازی فینال یکطرفه نباشه و تا آخرین پوینت برنده بازی رو نشه حدس زد بخاطر همین دلیل فینال ایندیان ولز جذاب تر بود . تو فینال میامی نادال فقط 5 گیم پایاپای بازی کرد بعد از اون در حد حریف راند یکی هم برای نواک نبود . بخاطر همین مسئله بعضی از دوستان از اصطلاح فینال واقعی استفاده کردند .
هیچ تضادی هم وجود نداره همه منافع تنیسور محبوبشونو در نظر میگیرند .
............
خیلی خوبه که شما به حرف هایی به نظرتون نامفهومه واکنش نشان میدید ولی میخواستم بدونم تو این تایپیک فقط همین یک پست براتون نامفهوم بود؟ اینکه یکی بگه طرفدارای فدرر بخاطر مقایسه این دو فینال باید خجالت بکشند کاملا براتون مفهومه ؟ اینکه یکی بعد از باخت فدرر تو فینال ایندیان ولز از خاطرات شیرینش از باخت فدرر صحبت کنه ولی ظرفیت تبریک گفتن بعد از باخت تنیسور محبوبش تو فینال رو نداشته باشه ، کاملا مفهومه ؟

mspayam
04-02-2014, 03:01 PM
[RIGHT]خیلی خوبه که شما به حرف هایی به نظرتون نامفهومه واکنش نشان میدید ولی میخواستم بدونم تو این تایپیک فقط همین یک پست براتون نامفهوم بود؟ اینکه یکی بگه طرفدارای فدرر بخاطر مقایسه این دو فینال باید خجالت بکشند کاملا براتون مفهومه ؟ اینکه یکی بعد از باخت فدرر تو فینال ایندیان ولز از خاطرات شیرینش از باخت فدرر صحبت کنه ولی ظرفیت تبریک گفتن بعد از باخت تنیسور محبوبش تو فینال رو نداشته باشه ، کاملا مفهومه ؟

مهدی جان، فکر کن که بحث درباره ی نفرت از فدرر باشه و هیتر اعظم فدرر پیداش نشه.

در مورد این بحثی هم که اینجا راه افتاده من فکر می کنم دوستان فدرری و نادالی دارن زیاده روی می کنن. اگه اشتباه نکنم یکی از چیزایی که روش زیاد بحث شد همین تعداد رای دهندگان به فدرر بود. متاسفانه تاپیک مشابه تورنمنت قبلی گزینه ی انتخاب قهرمان نداشت، اما با توجه به نوع زمین و فاصله ی کم این دو تورنمنت با هم می شه اینطور احتمال داد که توی اون تورنمنت هم همون تعدادی که اینجا به فدرر و نادال و جوکر رای دادن، به این بازیکن ها رای می دادن و در اون صورت اگه بعد از باخت نادال در راند 3 کسی از دوستان فدرری هم 22 نفری رو که به نادال رای داده بودن توهمی خطاب می کرد، اون موقع به دوستان نادالی بر می خورد و بحث هایی مشابه همین بحث هایی که اینجا مطرح شد، مطرح می شد.
از طرف دیگه رای بالا به فدرر توسط اون 58 نفر اگه در سال قبل منطقی نبود، اما واسه ی این تورنمنت منطقی بود، چون از ابتدای فصل توی هر تورنمنتی که شرکت کرده بود به نیمه نهاییش رسیده بود و توی تورنمنت قبلی هم توی تایبرک فینال باخته بود. پس دور از انتظار نبود که توقع داشته باشیم توی این تورنمنت هم که روی هارد کورت برگزار می شه، فدرر بیاد و نتیجه ی مشابه یا حتی بهتری بگیره.

این هم لینک (https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/tramlines/nadal-djokovic-rivalry-not-trendy-enduring-084129375.html) یه مقاله با عنوان اینکه آیا رقابت نواک - نادال از رقابت فدرر نادال بهتره. البته توی خود مقاله پاسخی به این سوال نمی ده، اما خوندنش خالی از لطف نیست

Paymaan
04-02-2014, 05:48 PM
دوستان گرامى لطفا كوتاه و مفيد كل كل كنيد! يه خورده از خشايار ياد بگيريد ٢ تا جمله ميگه ولى با همون ٢ جمله آتش رو به جان من ميندازه :251:. كيفيت كل كل هاى قديمى بالاتر بود ...:254:

swiss express
04-02-2014, 06:13 PM
ظهری کلی نوشتم واست اما متاسفانه تب مرورگرم بسته شد و دیگه حسش نیست جزئی جواب بدم.

از این به بعد دقت کن وقتی میگی نمیخوام جواب بدم نیای 60 70 تا لاین بنویسی !!! اونوقت بخوای جواب بدی فکر کنم ....
.
یه سری از نوشته هات که توضیح الواضحات هست بیشتر.
.
یه سری هاش هم که غلطه مثل اون اسپین بالا و کاهش سرعت توپ. که کاملا برعکس .مثلا اسپینهای فورهند راجر خیلی بیشتر از رافا هم هست در بعضی مواقع.
.
پشت بیس لاین رفتن هم یه سبکه و جواب هم داده سالها.مثلا راجر توپ رو بکهندش رو در صورت امکان مقابل رافا میاره رو فورهند و سعی میکنه با فورهند جواب بده که خب ایرادی هم نیست .
.
یه سری حرفهات هم بیشتر به درد سال 2011 میخوره تا الان و اون موقع خریدار داشت.
.
اینکه اگر X رخ میداد Y اتفاق نمی افتاد یه حرف مسخره ست(رولند 2011) ولی شما داری به صورت فکت بیانش میکنی و نشون میده پستتون بیشتر بر مبنای احساسات هست. طرفدارهای رافا هم میتونن بگن اگر راجر نبود الان رافا به جای راجر 17 گرند داشت.
.
هیچ ورقی واسه نادال برنگشته و هنوز هم شماره یک جهان هست و آمارش حداقل از علی دایی شما بهتر بوده.
.
اگر 7 باخت آبرو ریزی هست که باختن به یه بازیکن 17 ساله که سطح تخصصیش هم هارد نیست در همین میامی اسمش چیه ؟؟؟ حالا دیگه آمار هد تو هد هم پیشکشت.
.
در مورد ست نگرفتم رافا هم از نواک شما فکر کنم پارسال کل تور رو خواب تشریف داشتی و آخر تور بیدار شدی ؟؟ رافا در 2 بازی مهم یعنی گرنداسلم نواک رو شکست داد.از مونت کارلو 2012 تا us open 2013 هم طی 7 بازی فقط یکبار نواک موفق بود و 6 بار شکست خورد.
.
باقی چرت و پرتهات هم حس جواب دادن نیست دیگه.همین رو هم که جواب دادم گفتم فک نکنی همه اینجا به به چه چه میکنن واست.هنوز اون پستت که نوشتی اگر از پستهام تشکر نکنید من میرم از این سایت یادمون نرفته !!!
.
راستی جانور خطاب کردن رافا هم میزارم به حساب عقده های چند سالت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(حال کن با اینا حالا )
بعد میگن علی دایی توهینه !

وقتي عصباني ميشي خيلي بيشتر باهات حال مي كنم چون به مراتب بيشتر پرت و پلا ميگي.

من تو همين مسابقات يه پست دندان شكن بهت دادم كلا يه هفته به قول فرنگي ها vanish into thin air شدى و جواب كه نتونستي بدي هيچ,به سوراخ موش هميشگيت برگشته بودى.

اولا اين پست اصلا به شما مربوط نبود كه جواب بدى,يه قسمتش كه بهت ربط داشت اصلا نتونستي جواب بدى.

كجاى حرف هاي من غلط؟واقعيت؟واقعيت تلخه؟اسپين فورهند هاى راجر بيشتره؟؟؟به توپ زياد اسپين بدى سرعت پايين كه نمياد هيچ بالا هم ميره؟؟؟؟كلا حالت خوبه؟خوبي؟

اگر اسپين فورهند راجر بيشتر بوده خيلي به ندرت و بعضا استثنا بوده.من به طور كلي صحبت مي كنم .تو چجور هوادار رافا هستي كه هنوز نميدوني هيچ كسي تو تور ATP به اندازه رافا به توپ اسپين نميده.سرعت چرخش توپ با اسپين دادن بيشتر ميشه ولي نه سرعت حركت توپ ,كه هر چي توپ flat تر زده بشه سرعتش بيشتره.شما گناه و تقصيري نداري ,چون تا حالا تو كل عمرت يه راكت دستت نگرفتي(راكت بدمينتون و تنيس رو ميز رو نمي گم!)

تصور ميكنم شما بيشتر يه تاكتيك سرو والي كردن رو ميز پينگ پنگ علاقه مندي فقط مراقب باش براي والي رو ميز ميري وايسي, زمين نخوري يه وقت يا با سرعت نري بغل حريفت!

كلا حالت خوب نيست.اگر بازيكني از بك هند فرار كنه (run around) بياره رو فورهند اگه down the line باشه ميشه inside in اگه cross court باشه ميشه inside out .اين سبك راجر؟؟؟ ايرادي هم نداره ؟؟؟مرسي از اينكه به بازيكن هاي تنيس توصيه كردي ايرادي نداره!

تازه استاد تمام و كمال اين كار رافاي خودتون كه تماما از اون بك هند كوتاه در به داغونش فرار ميكه. واي كشتي منو با اين اطلاعات تنيست!بعد اين چه ربطي به پشت بيس لاين بازي كردن داره!!!چي ميكشه مهدي جان با كلنجار رفتن با تو يكي!

حرف هاي من به درد سال 2011 ميخوره؟تو بعد از باخت راجر تو IW از اون سالها با لذت ياد كردي,گفتم ببرمت تو اون فضا كه خيلي دوسش داري و ازش خاطره داري!

رافا 17 تا گرند اسلم داشت؟؟اصلا دليلات به درد كه نميخوره هيچ ربطي به هم نداره.به RG 2011 ربطي نداره.رافا كلا 2 بار به راجر تو GS ها باخته .اگه راجر نبود 17 تا اسلم داشت؟؟؟رياضيتم كه مثل اطلاعات تنيست درب داغونه!خيلي واضح مشخص 2 سال بيشتر نيست تنيس دنبال مي كني هر چي بيشتر ميگي بيشتر گاف ميدي.برو خدا رو شكر كن مرورگرت بسته شد وگرنه گاف دادن هات نا متناهي مي شد! اون زمان كه راجر رابراه us open قهرمان ميشد,ماتادور جان شما به SF هم نميرسيد چه برسه به اينكه به راجر بخوره و راجر مانع اسلم هاي خياليت بشه!اون زمان مثل بعضي ها تو سوراخ موش بود و فقط موقع فصل خاك ميومد بيرون خاك بازي!شما هم اون موقع نميدونستي تنيس كلا چي هست,تو ورزشگاه بازي استقلال صنعت نفت رو با جديت تمام تماشا ميكردي!

پشت بيس لاين رفتن جواب داده سالها؟؟ديدم تو اون 7 باخت تحقير اميز چقدر داشت جواب مي داد!خواب بودي؟پارسال نديدي چقدر سعي ميكرد بياد نزديك بيس لاين,و چقدر به سودش بود(SF toronto),اما انقدر راكت رو بالا سرش ميچرخونه و footwork كندي داره كه نميتونه timing صحيحي براي execute كردن ground strokes ها داشته باشه و نميتونه به صورت دائمي خودشو با نزديك به بيس لاين بازي كردن وقف بده .در وافع توانايي اين كارو نداره.

يه ذره از بحث كل كل مياي بيرون ماهيتت پديدار ميشه.تعجبي نداره همش به بحث هاي كل كل دامن ميزني چون چيزي از لحاط فني واسه گفتن نداري.فعلا inside out & inside in رو برو ياد بگير بيا بقيه رو هم بهت ميگم(يكي دو سال طرفدار رافاس هنوز اين چيزارو نميدونه.نديده رافا صبح تا شب از اون بك هند قراضه فرار مي كنه)

از monte carlo 2012 تا us open 2013 يه شكست داشت؟خواب تشريف داشتي 7 ماه رافا مصدوم بود و به خواب زمستاني رفته بود تو اين مدت؟

17 سالگي؟اون بازي به سن شما قد نميده در موردش صحبت نكن. راجر تو اون بازي افتضاح بازي كرد.سال بعدش تو فينال miami 2005 نتيجه چي شد؟گفتم كه اون موقع نميدونستي تنيس با ط نمينويسن و ليگ برتر! ايران دنبال ميكردى كه انقدر به علي دايي علاقه مندي!

تمام حرف هات فاقد سنديت و اعتبار و كلا همش غلط غلوطه.تو هنوز فرق بين ضربات top spin & flat رو نميدوني.چي ميكشن كاربراي صبور از دست تو,علي دايي!!!

من نگفتم جونور,گفتم موجود,اين به نظرت فرق نداره؟يه پيشنهاد هم بهت دارم .اين علي دايي گفتنت كه از يكي ديگه هم ياد گرفتي,خيلي نخ نما و كليشه اي شده.بچه ها همه دارن ازت بيزار ميشن .طرفداراي رافا هم موندن تو رودرواسي.

چرا دروغ ميگي من گفتم اگه از پست هام تشكر نكنين ميرم از اين سايت؟برو انگليسي ياد بگير .اون پستو 10 بار دوباره بخون تا حفظ شيش.همون موقع خيلي ها از جمله powerVu عزيز از بنده حمايت كردن تا دهن خيلي ها ها يكي دو هفته اى بسته بمونه.ولي خب نفرت زياد و غير طبيعي از راجر دوباره دهن هارو باز كرد.

واقعا داري تو اين مملكت با اين پست ها حروم ميشي! توني نادال ندزدتت به عنوان مربي اول رافا استخدامت كنه؟؟؟مسئولان ATP نيان به زور ببرنت؟از اون ها اصرار از تو انكار!!

خواهش ميكنم بازم ازين پست ها بده!خيلي با حاله!يادت باشه مرور گرت دوباره خود به خود!! بسته نشه.

اين 2 تا excerpt رو از wikipedia خوب بخون تا حفظ شي شبا خوابشو ببيني!!!(اول انگليسي ياد بگير)

Federer is considered by many to be the greatest tennis player of all time,[43][44][45] while Nadal's performance on clay has prompted many experts to regard him as the greatest clay court player and one of the best tennis players of all time.[46][47][48]

Federer has been more successful than Nadal on fast courts because he hits a flatter forehand and has a faster serve. Indoor hard courts are one of the faster surfaces, so Federer's flatter shots there result in a lower bouncing, faster moving trajectory. Thus, Nadal's topspin is less effective on fast courts such as indoor hard courts, but is the most effective on slow courts, such as clay

در اخر خدا يه صبري به مهدى جان بده!!با چه كسايي بايد سرو كله بزنه.

Mehdiii
04-02-2014, 07:12 PM
آقا این تایپیک رو ببندین تموم شه هم ما راحت میشیم هم دیگران :434:. اینقدر هم رو اعصاب کاربرای دیگه راه نمیریم . اگه خدا عمر داد سال بعد تو میامی دوباره شروع میکنیم .
see you next year

swiss express
04-02-2014, 08:07 PM
من واقعا شرمندم سر شما عزيزان با اين پست هاى كل كل درد اوردم.متاسفانه اون كاربر نما! منو مجبور كرد.خواهش مي كنم اين تاپيك حداقل يك روز ديگه ادامه پيدا كنه (البته با اجازه اقا مهدي).

Maani
04-02-2014, 08:32 PM
از خشی جان به عنوان طرفدار نادال درخواست میکنم جواب ایم swiss express رو بده.
از اون پست هایی که پیمی اشاره کرد.

moris
04-02-2014, 08:38 PM
dearest friend it seems to me that u do not appreciate my posts in english.and i got to go sooner or later,its just a matter of time.but i have my reasons for writing them in english.

the beauty of the words will immediately drop as soon as its translated to persian esp when reviewing tennis world(have u ever thought that jason and robby commentary could be very flat and monotonous if translated into persian,!do u prefer a farsi commentator?)the dramatic power of the words will promptly fall as they are translated into persian.

how can i translate the word EPIC or thriller or bounce back or under his belt in my reviews.they will lose their power and wont be dramatic anymore.could anyone translate hafez poems into english and they could value the same as the persian?of course not because hafez is ours and the sweetness is with those persian words,just oscillating throughout his sonnets.and tennis is theirs!we cant bring those dramatic commentaries u hear and experience in eurosport channel by those veterans.that incredible accent.

i have written so many dramatic articles in english forums about so many players that has brought tears to their eyes.i revived so many nostalgic moments for those guys because i remember all those moments as vividly as possible and i wanted to share them with u. and even had my impressions!i wrote so many article in roger's forum that he needs to split with annaconda!!(thats exactly how i called him their as a joke) that finally he did so.and edberg plus larry stefanky(andy roddick's former coach) was my priorities to roger.i kept encouraging rog for hours there last year when he was playing poorly.but as soon as i discovered here i left there and i joined u.and i swear to my humble life that i write my posts with extreme enthusiasm to make u happy ,laugh ans sometimes contemplating.i can analize a set of tennis for hours for u dear friends.i just wanted to break the cliches ...

but still if you think that im not abiding the rules and i am harrassing and disturbing u with my posts i will leave this forum for ever and i promise i will never ever get back anymore.because i believe this is your 100 percent right and i assure u that i wont be sad and i will take it as a man.

حال ندارم زیاد بنویسم
این اون پستت هست.
در مورد اسپین هم ارجاعت میدم به پستی که محمد چند سال پیش گذاشته بود در مورد مقایسه اسپین بالای فورهند های راجر زمانی که به توپ اسپین میده.(محمد جان میتونه تایید کنه و باقی دوستانی که اون پست رو دیدن)
در مورد تنیس بازی کردن خودم هم چیزی نگم بهتره
در مورد انگلیسی و ... هم نه فقط من بلکه مهدی عزیز (mspayam) که تحصیلات بالایی در رشته زبان انگلیسی دارند و سوابقشون واسه اونایی که ایشون رو میشناسن واضح هست شما رو نقد کردند.من هم مدعی دونستن زبان انگلیسی نیستم ولی انقدر حالیم میشه که تو این خراب شده دارم درس میخونم !!!

از monte carlo 2012 تا us open 2013 هم 7 بار با هم تقابل داشتند رافا و نواک که نتیجه 6-1 بوده.حالا چه ربطی به 6-7 ماه مصدومیت رافا داره ؟ من آمار رو میگم.

اون بحث بکهند رو آوردن رو فورهند هم فقط حرف من نیست و حرف خیلی از فدرری های با تجربه تو چت باکس بود.دیگه آدم و عالم میدونه راجر جلوی رافا بکهنداهاش به خاطر اسپین بالای توپهای رافا از کار میوفته.
حالا میخوای این رو هم واسه خودت توضیح الواضحات بدی میتونی ادامه بدی.
گودبای هانی !

davidbeckham
04-02-2014, 10:39 PM
از خشی جان به عنوان طرفدار نادال درخواست میکنم جواب ایم swiss express رو بده.
از اون پست هایی که پیمی اشاره کرد.

به وقتش:434:

swiss express
04-02-2014, 11:48 PM
حال ندارم زیاد بنویسم
این اون پستت هست.
در مورد اسپین هم ارجاعت میدم به پستی که محمد چند سال پیش گذاشته بود در مورد مقایسه اسپین بالای فورهند های راجر زمانی که به توپ اسپین میده.(محمد جان میتونه تایید کنه و باقی دوستانی که اون پست رو دیدن)
در مورد تنیس بازی کردن خودم هم چیزی نگم بهتره
در مورد انگلیسی و ... هم نه فقط من بلکه مهدی عزیز (mspayam) که تحصیلات بالایی در رشته زبان انگلیسی دارند و سوابقشون واسه اونایی که ایشون رو میشناسن واضح هست شما رو نقد کردند.من هم مدعی دونستن زبان انگلیسی نیستم ولی انقدر حالیم میشه که تو این خراب شده دارم درس میخونم !!!

از monte carlo 2012 تا us open 2013 هم 7 بار با هم تقابل داشتند رافا و نواک که نتیجه 6-1 بوده.حالا چه ربطی به 6-7 ماه مصدومیت رافا داره ؟ من آمار رو میگم.

اون بحث بکهند رو آوردن رو فورهند هم فقط حرف من نیست و حرف خیلی از فدرری های با تجربه تو چت باکس بود.دیگه آدم و عالم میدونه راجر جلوی رافا بکهنداهاش به خاطر اسپین بالای توپهای رافا از کار میوفته.
حالا میخوای این رو هم واسه خودت توضیح الواضحات بدی میتونی ادامه بدی.
گودبای هانی !

به هر ترتيب مدد خواستن دوستت در پست بالا دليل و گواهي بي چون و چراي عدم تواناييت در بحث فني هستش كه حس كرد كه چقدر گاف دادى.

از roland garros 2012 يعني انتهاي european clay court season تا monte carlo 2013 يعني ابتداي فصل خاك اروپا(زود تر شروع ميشه اما عنوان هاي مهمش با monte carlo اغاز ميشه) با هم بازي نكردن كه تو اين فاصله نواك تو اكثر مسابقات favourite بود و همين طور انتهاي فصل 2012 به دليل طي كردن دوران نقاهت از بازي با نواك تو لندن گريخت. همونجوري كه رافا در شرايط indoors به دليل سرعت بالاي كرت ها تاپ اسپينش تاثير خوبي نداره و كلا امار خوبي نداره(ركوردش مقابل راجر گوياي اين حقيقت هست).در ضمن 5 تا از اون 7 بازي رو clay بود كه رافا 4 تاشو برد.

تصور مي كردم بري اون پست بياري.اتفاقا خوب شد كه اينكارو كردي.يكي از معاني لغت appreciate به معني دوست داشتن هست كه با توجه به ساختار جمله من خيلي واضح هست(البته نه براي شما چون به غلط معني كردى)و اين زماني بود كه فقط 2 كاربر كه يكيشون mspayam بود با پست انگليسي مخالفت كردن.

و من توي همون جمله اول كه اوردي گفتم كه دوستان(اون 2 نفر) پست هاي منو دوست ندارن.من هيچ وقت تو هيچ پستي نگفتم كه اگه دوستان سپاس گذاري نكنند مي رم.اين كذب محض.بحث دوست داشتن بود.كه البته همون موقع دوستان از جمله powerVu عزيز به بنده خيلي لطف داشتند و انقدر حمايت كردن كه شما عصباني شدى و از مديران سايت انتقاد كردى كه چرا اين پست هارو دوست دارند و از ما كاربران بهتر تشخيص ميدن و از اين حرف ها كه البته كسي اهميت نداد!

در مورد تنيس بازي كردن همون بهتر كه چيزي نگفتي!

اره توضیح الواضحات, اما نه براي شما كه تو اون پستت نشون دادي هيچ چيز رو نمي دوني.

در مورد اون بحث run around the backhand گفتم كه مختص راجر نيست و خود رافا به طور مكرر اين كارو انجام ميده.بالا توضيح كامل دادم مسئله به شدت ساده اى هست .نميدونم چرا توانايي درك اين مسئله بسيار ساده رو ندارى.

Roger.tennis
04-03-2014, 01:18 AM
سلام بکس تی تی
اومدم دلایل باخت رافا و کلا آنالیز بازی فینال رو بنویسم اما اینقد پست های جورواجور و عدس پلویی تو این سه
چهار صفحه خوندم که کلا یادم رفت میخام چی بنویسم
ترجیح میدم سکوت کنم و بیخیال تاپیک میتمی بشم
فقط یه چیزی برادران
یه تیکه هایی درباره بهترین تنیسور تمامی تاریخ خوندم که فعلا به خاطر روی گل اساتید TT سکون میکنم
دوباره تکرار بشه سکوت دیگه جایز نیست
پسسس
امیدوارم نزارید شروع بشه
عزتتتت زیاد علی یارتون

Roger.tennis
04-03-2014, 05:00 AM
مرسی نواک. دست مریزاد پسر. منتظرم ببینم فصل خاک چه می‌کنی :434::655:

علتش اینه که به علت بالا رفتن سن، سرعت قبل رو توی کورت نداره. واسه همین نمی‌تونه مثل گذشته بیشتر سمت چپ کورت باشه و به محض فرصت داشتن Run Around کنه و فرهند Inside In و Inside Out بزنه (چون اگه این کارو انجام بده، سمت فرهندش خالی می‌مونه و مثل گذشته سرعت لازم رو برای کاور کردن سمت فرهندش نداره. سال‌هاست که مشکل اصلی راجر مقابل بازیکنایی که می‌تونن به فرهندش حمله کنن همین بوده). البته توی دو تورنمنت گذشته کمی بیشتر از سال 2013 به سمت بکهند متمایل بود، که نشون دهنده اواضاع جسمانی بهترش نسبت به سال قبل هست ولی هنوز فاصله زیادی با سال‌های جوونیش داره.

به جای صحبت های پوچ از این دو عزیز یاد بگیرید
ممنونم از شما دو نفر