توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا فدرر بزرگترين بازيكن تاريخ تنيس است؟
rezaomo
01-29-2014, 12:00 PM
http://www.tennis3sixty.com/media/k2/items/cache/b98eb4e6d4e5af022817653939abd5f0_L.jpg (http://www.tennis3sixty.com/media/k2/items/cache/b98eb4e6d4e5af022817653939abd5f0_XL.jpg)
وقتی راجر فدرر برای بیستوسومین بار در سیوسومین مصافاش با رافائل نادال به او میبازد، این سوال پیش میآید که چرا باید همچنان او را بهترین بازیکن تاریخ تنیس دانست؟
مگر نه اینکه او در 33 بازی فقط توانسته 10 بار رافائل نادال را شکست دهد؟ مگر نه اینکه او در گرنداسلمها فقط توانسته در کل دو بار نادال را ببرد؟ پس قطعاً میتوان گفت که نادال در مقایسه رودررو با فدرر قطعاً بازیکن بهتری است، اما چرا همچنان از فدرر به عنوان بهترین تنیسباز تاریخ نام برده میشود؟
خب میتوان گفت که قهرمانی در یک تورنمنت گرنداسلم بزرگترین افتخار در تنیس است. چیزی در حد و اندازه قهرمانی در جام جهانی فوتبال. و از این لحاظ فدرر با 17 قهرمانی رکورددار و سرآمد است. اما دلیل اصلیاش حتی این هم نیست، چنان چه نادال به این رکورد او هم خیلی نزدیک است و احتمال این که از این لحاظ هم از او بهتر شود کم نیست.
پس آنچه راجر فدرر را به بزرگترین بازیکن تنیس تبدیل میکند، چیست؟ در اوپن استرالیای امسال صحبت از یک رکورد به میان آمد که در نگاه اول ممکن است به نظر برسد که فقط به درد کتاب بایگانی آمار و ارقام تاریخ میخورد، اما در اصل گویای حقیقت بسیار مهمی است. اوپن استرالیای 2014 پنجاه و هفتمین تورنمنت گرنداسلم پیاپی بود که راجر فدرر در آن حضور داشت. این آمار حیرتآور است. یعنی برای 14 سال متوانی در ورزشی که هر فصلاش 11 ماه طول میکشد، این بازیکن 32 ساله بدون وقفه تندرست و آماده بوده و هیچ گرنداسلمی را که مهمترین رویدادهای تنیساند، از دست نداده است.
حضور فدرر در گرنداسلمهای 14 سال اخیر نه تنها مستمر و بیوقفه بوده، بلکه موفقیتآمیز هم بوده است. او امسال در ملبورن برای چهلویکمین بار در یکچهارم نهایی یک گرنداسلم حضور داشته که این هم یک رکورد محسوب میشود. علاوه بر این فدرر در گرنداسلمها صاحب این رکوردهای دستنیافتنی نیز هست: بیشترین حضور در دیدار نهایی یک گرنداسلم (24)، بیشترین حضور پیاپی در فینال گرنداسلم (10)، بیشتر حضور پیاپی در نیمهنهایی گرنداسلم (23) و بیشترین حضور پیاپی در یکچهارم نهایی گرنداسلم (36).
تازه این را هم باید در نظر گرفت که بیشتر تورنمنتهای تقویم فصل تنیس روی زمینهای هاردکورت برگزار میشوند که برای زانوها و مچ پا سماند. معمولاً بازیکنانی که حضورشان در تورنمنتها مستمر است، بازیکنان بزرگی نیستند. دلیلاش هم این است که بازیکنان رده بالاتر بیشتر میبرند و طبعاً بیشتر هم بازی میکنند و استراحتشان کمتر است و در پی آن احتمال آسیبدیدگیشان هم بالاتر میشود. اما فدرر در طول دوران حرفهایش هر سال بیش از 70 بازی انجام داده، آن هم با موفقیتها و رکوردهایی خیرهکننده.
به عنوان مقایسه همین نادال را بگیرید که در دهه گذشته در شش گرنداسلم غایب بود. یا پیت سمپراس که در 15 سال بازیاش در پنج گرنداسلم حضور نداشت. آندره آغاسی در دوره حرفهای 21 سالهاش، 20 گرنداسلم را از دست داد.
در واقع این تداوم راجر فدرر و موفقیتهای مستمر او در 11 سال گذشته بزرگترین دستاورد اوست. حالا آمار منفی 10-23 فدرر در بازیهای رودررو با رافائل نادال را قرار بدهید کنار آمار جاودانه 302 هفته به عنوان نفر اول جهان در برابر 119 هفته نادال؛ فقط همین یک رکورد بهترین پاسخ به پرسش اول این یادداشت است.
http://www.tennis3sixty.com
Mohammad
01-29-2014, 12:16 PM
فدرر شاعر تنیس است بدون هیچ صحبتی، از دید هر که خصومتی شخصی با او ندارد، تنیس او چشم نوازترین است. آمارهای ارائه شده در بالا هم او در صدر لیست پرافتخارترین تنیس بازهای تاریخ قرار میدهد، اما اینگونه تیتر زدن و حکم صادر کردن فقط از طرفدارهای ذوب شده او بر می آید، به خصوص که در حین متن با پائین بردن تنیس باز دیگری بخواهی فرض خودت را هر چه بیشتر واقعی جلوه بدهی. وقتی از بهترین و بزرگترین حرف میزنیم هیچ خللی نباید در کار باشد که در مورد راجر فدرر اینطور نیست.
BABAK
01-29-2014, 12:21 PM
این بدیهی که فدرر بزرگترین تنیسور تاریخه ! شکی درش نیست. شمام از یه چیز دیگه سوختی داری با کلمات بازی میکنی مثل همیشه !:350:
Mohammad
01-29-2014, 12:27 PM
فعلا که به نظر شما بیشتر ... ، گنده های تنیس به این راحتی این حرف رو نمیزنن که شما از اون به بدیهیات تعبیر میکنی، برای امثال ذوب شده ای چون شما که فدرر خود خداست، بدون اشتباست، حتی هتاکیش امضای شماست، انتظار یک کلمه حرف منطقی رو ندارم به خرد.
BABAK
01-29-2014, 12:30 PM
دیگه نخ نما شده این پستات رییس که واسه خراب کردن راجر میزنی ! اینجوری فقط به طبل رسوایی میکوبی ! بکــوب اقا بکــوب ! وجودت پر حب و بغض و کینه نسبت به فدرره!
msh13792
01-29-2014, 12:34 PM
فعلا که به نظر شما بیشتر ... ، گنده های تنیس به این راحتی این حرف رو نمیزنن که شما از اون به بدیهیات تعبیر میکنی، برای امثال ذوب شده ای چون شما که فدرر خود خداست، بدون اشتباست، حتی هتاکیش امضای شماست، انتظار یک کلمه حرف منطقی رو ندارم به خرد.
وقتی امضات رو میبینم خیالم راحت میشه در مورد نظریاتت در مورد راجر
به عنوان یه هیتراعظم قلم خوبی هم داری
Paymaan
01-29-2014, 12:37 PM
4 مورد از اون خللی که گفتی رو نام ببر لطفاً .
:583:
Mohammad
01-29-2014, 12:39 PM
من وقتی پستی بزنم که شما دو نفر به خصوص باهاش زاویه پیدا نکنید، حقیقتا به میزان خردورزی و انصاف خودم شک میکنم. الان از این قضیه بسیار خرسندم.
Ahoura
01-29-2014, 12:39 PM
باز یکی اومد یه مطلب از این سایته کپی کرد شما رو انداخت به جــون هم ؟!!! :facepalm:
msh13792
01-29-2014, 12:43 PM
من وقتی پستی بزنم که شما دو نفر به خصوص باهاش زاویه پیدا نکنید، حقیقتا به میزان خردورزی و انصاف خودم شک میکنم. الان از این قضیه بسیار خرسندم.
اتفاقا وقتی یه پستی در مورد راجر بزنن و شما نیای در مورد راجر سم پاشی و تخریب رو شروع نکنی به اعظمت هیتر بودنت شک میکنم ،
BABAK
01-29-2014, 12:44 PM
آدم با انصافی هستی رییس اهل عدالتی تو زندگی.. اما وقتی درباره راجر صحبت میکنی شعله انصاف و عدالت و مروت توی وجودت خاموش میشه به خرد !! بترس از این کینه ای که روز به روز بزرگ تر میشه نسبت به کسی که همه جا محبوب ترین و مقبول ترینه !
Pouya
01-29-2014, 12:48 PM
10 پست تو 30 دقیقه.:D به به . دعوا:396:
الان میگم بچه ها بیان.:D
Mohammad
01-29-2014, 12:51 PM
4 مورد از اون خللی که گفتی رو نام ببر لطفاً .
:583:
حضور ذوب شده بعدی که دیگه کارو تموم کرد.
4 رو از کجا اوردی؟ از درن کیهیل کارشناس گرفته تا آغاسی و سمپراس و مکنرو و .... هیچکدوم با ذرث قاطع همچین حرفی رو نمیزنن. از لحاظ منطقی شما نمیتونی بهترین باشی و با اصلی ترین رقیبت 23-10 عقب باشی. همین. همه هم همینو میگن، ولی به مذاق شما ذوب شده ها این حرفهای حساب اصلا نباید مطرح بشه، تو گویی هولوکاسته که اصن نباید ازش حرف زد!!
از لحاظ بازی هم، فدرر چشم نوازترین تنیس رو ارائه میده، حداقل تو اونا که من دیدم، ولی خب ریترن سرویس + بکهند هیچ وقت برچسب بهترین رو نخواهند خورد. چطور میتونی یه بازیکن رو بهترین بنامی ولی یکی از ارکان اصلی به نام ریترن در حد تاپ 5 تاریخ هم نباشه.
باز الان هجوم یه سری ذوب شده از 100 مایلی کورت تنیس رد نشده رو در این تاپیک شاهدیم که میان اینجا و میگم فلان و بهمان!!
Paymaan
01-29-2014, 12:52 PM
به هر حال هم بستر شدن به صورت غیر فیزیکی با آقای مبصر که یک Loser بیش نیست عواقب ناگواری داره .
Mohammad
01-29-2014, 12:54 PM
آدم با انصافی هستی رییس اهل عدالتی تو زندگی.. اما وقتی درباره راجر صحبت میکنی شعله انصاف و عدالت و مروت توی وجودت خاموش میشه به خرد !! بترس از این کینه ای که روز به روز بزرگ تر میشه نسبت به کسی که همه جا محبوب ترین و مقبول ترینه !
برای من افتخاره که به اتفاق بزرگان تنیس بی انصاف باشم در این مورد، شما مفهوم انصاف را واورنه متوجه شده، گرامی جان.
اینکه بگی، فدرر خانواده داره، فدرر شاعر تنیس، فدرر زیباترین تنیس رو ارائه میده، فدرر پرافتخارترین و فدرر فلانه دیده نمیشه .... تا بگی به این دلیل نمیشه به راحتی حکم داد "GOAT" ـه میشی بی انصاف!!! بگی چرا میگه شات آپ، میشی کینه توز!!! یعنی ذوب شدگی و سرسپردگی رو شماها از نو دوباره معنی کردین، شگفتا از این شباهت با آدمایی که در سطح کشور میبینیم! شگفتا!
Mohammad
01-29-2014, 12:59 PM
به هر حال هم بستر شدن به صورت غیر فیزیکی با آقای مبصر که یک Loser بیش نیست عواقب ناگواری داره .
تکرار این جملات سخیف و بی پایه، چه در اینجا چه در فیس بوک، ظرفیت اندک شما رو نشون میده دوست عزیز. تو گویی من از سالیان پیش این حرفها رو نمیزدم و الان دو روزه دارم میگم.
BABAK
01-29-2014, 12:59 PM
بازیکنارو در طول تاریخ بر اساس دستاورداشون مورد قضاوت قرار میدن نه فرهند بکهنداشون، اینا حرف مجانیه ! کدوم بزرگان ؟ بزرگی که فدرر و توانایی هاشو به عنوان بهترین زیر سوال ببره یه کوتوله مغز فندقی بیشتر نیست !
Paymaan
01-29-2014, 01:13 PM
پس اینطور که شما گفتی نباید بهترین و بزرگترین داشته باشیم ( و نخواهیم داشت. ) درسته ؟ چون هر موجود دیگه ای هم بیاد و تمامی عناوین رو دِرو کنه باز نقاط ضعفی رو داره .
msh13792
01-29-2014, 01:23 PM
دلیل این همه کینه توزی چیه محمدجان؟
شما زمین و زمان رو به هم میدوزی از برکینافاسو تا هولوکاست رو وسط میاری فقط و فقط برای اینکه راجر نسبت بهش حرف های خلاف بزنی
فرقی هم نداره
بزرگان تنیسه همه بر بزرگی راجر تاکید کردند
واسه تنیس فهمیدن نیاز به بازی کردن تنیس نیست
مثل حرفی که همه در دواری به نصیر زاده میزنن که چون داوری نکردی حق صحبت و انتقاد نداری
برعکس الان با دنیای نت راحت میتونی همه اطلاعاتی کسب کنی
یکبار به جوایز گیر میدی ،یکبار به چیزی دیگه ،یکبار میگی تو زمین چرا اعتراض میکنه
واقعا اینقدر سخت هست کسی رو بالاتر از تنیسور محبوب خود دیدن و امیدی به نرسیدن از نظر افتخارات
که سعی کنی در هر مورد به تخریب اسطور تنیس جهان ادامه بدی
سالیان قبل اشتباه میکردی اما بیا یکبار واسه همیشه اشتباه نکن دیگه
هنوز دیر نشده بچه ها تو سایت هنوز میتون هیتر بودن شما رو فراموش کنند
مهران
01-29-2014, 01:24 PM
كاري كه فدرر براي تنيس كرد هيچ بازيكني انجام نداد... مثل همون كاري كه پله براي فوتبال كرد
راجر فدرر بزرگترين اسطوره تنيس بوده و خواهد ماند، كسي كه زيبايي هاي تنيسُ به دنيا معرفي كرد:583:
Mehdiii
01-29-2014, 03:30 PM
فدرر شاعر تنیس است بدون هیچ صحبتی، از دید هر که خصومتی شخصی با او ندارد، تنیس او چشم نوازترین است. آمارهای ارائه شده در بالا هم او در صدر لیست پرافتخارترین تنیس بازهای تاریخ قرار میدهد، اما اینگونه تیتر زدن و حکم صادر کردن فقط از طرفدارهای ذوب شده او بر می آید، به خصوص که در حین متن با پائین بردن تنیس باز دیگری بخواهی فرض خودت را هر چه بیشتر واقعی جلوه بدهی. وقتی از بهترین و بزرگترین حرف میزنیم هیچ خللی نباید در کار باشد که در مورد راجر فدرر اینطور نیست.
با سلام خدمت دوستان گرام
اینکه فدرر بهترین در تاریخه به این مفهوم نیست که هیچ عیب و نقصی در کارش نیست .
هیچ جایی من ندیدم بصورت رسمی معیارها و فاکتورهای بهترین بودن رو معرفی کرده باشند ، ولی میشه در کل گفت که یک سری معیار کمی و یک سری معیار کیفی برای این منظور وجود دارند ، معیارهای کمی مثل تعداد قهرمانی ها ، بردها و باخت ها ،تعداد هفته های نامبروانی و ... که کاملا مشخصند و نیاز به کارشناسی پیچیده ای ندارند . در مقابل معیارهای کیفی بسیار پیچیده و نیاز به کارشناسی بالایی دارند مثل سبک و استایل بازی ، سبک ضربات ، body language ، مسائل اخلاقی ، ... ( در کل مسائل فنی) . مثلا اگه بخواهید لیور و فدرر را از نظر فنی بخواهید مقایسه کنید عامل زمان بسیار تعیین کننده است که در نظر گرفتنش کار هر کسی نیست .
عملکرد یک تنیسور در طول کریرش بصورت جداگانه در هر یک از فاکتوها میتونه مثبت یا منفی باشه ، در واقع برایند این مثبت و منفی ها تعیین کننده بهترین در تاریخ میباشد .
ولی چون فرمول مشخصی در کار نیست باعث ایجاد اختلاف نظر میشود چون هر کسی برای هر معیاری ضرایب وزنی متفاوتی در نظر میگیرد مثلا بعضیها هد تو هد رو مهمتر میدونند و بعضیها تعداد گرندهارو .
در مورد قضیه هد تو هد : هد تو هد فدرر با نادال سیاهترین بخش کریر فدرره ، گرچه بعضیها این مسئله رو بی اهمیت نشون میدند ولی قطعا اینگونه نیست ، این مسئله یکی از همون منفی هاییه که گفتم . ولی مسئله اینه که فدرر اونقدر فاکتور مثبت تو کریرش هست که این منفی هم براحتی خنثی میشه .
خیلی از کارشناسان ، تنیسورای سابق و سایتهای معتبر تنیس با در نظرگرفتن این فاکتورها به صراحت فدرر رو بهترین در تاریخ نامیده اند البته خیلیها هم هستند که در مورد این مسئله سکوت کرده اند ولی من به شخصه ندیدم جایی به صراحت نادال و یا هر تنیسور دیگه ای به غیر از فدرر به عنوان بهترین تنیسور در تاریخ نامیده باشند ( یا انتخابشون فدرر بوده و یا سکوت کرده اند).
moris
01-29-2014, 03:54 PM
چرا فدرر بزرگترين بازيكن تاريخ تنيس است؟
http://www.tennis3sixty.com
تیتر خبر و آدرس خبر گویای همه چیز هست !!!!!
msh13792
01-29-2014, 04:02 PM
تیتر خبر و آدرس خبر گویای همه چیز هست !!!!!
تیتر خبر : Why Roger Federer Is the Greatest of All Time
منبع : نیویورک تایمز
http://6thfloor.blogs.nytimes.com/2013/09/10/why-roger-federer-is-the-greatest-of-all-time/?_php=true&_type=blogs&_r=0
rezaomo
01-29-2014, 04:16 PM
http://6thfloor.blogs.nytimes.com/2013/09/10/why-roger-federer-is-the-greatest-of-all-time/?_php=true&_type=blogs&_r=0
زيبا و جذاب جواب دادي مثل فورهندهاي فدرر:434:
msh13792
01-29-2014, 04:24 PM
بهترین ورزشکار سال
Laureus World Sports Award for Sportsman of the Year
چهار بار برنده راجر فدرر
شش بار نامزد این جایزه
---
BBC Overseas Sports Personality of the Year
راجر فدرر به همراه بولت و محمد علی تنها ورزشکارانی که سه بار انتخاب شدند
---
L'Équipe Champion of Champions
راجر فدرر سه بار به عنوان بهترین انتخاب شده
واقعا خیلی سخته به این نتایج فکر کردن و رکورد های مختلفی که راجر در تنیس از خود به جا گذاشته
که ما همه اینها رو فراموش کنیم و بگیم یه بار در یه بازی شات آپ گفته پس دیگه بهترین نیست؟!!!
Roger Federer is the second-most respected man in the world
The Reputation Institute surveyed the public's respect, admiration and trust in 54 public figures. Of the 50,000 people in 25 countries polled, Federer came in second
Federer's on-court success and off-court charitable work were cited as reasons for his high ranking. He polled much higher than the four other athletes included in the poll -- Derek Jeter (No. 16), LeBron James (No. 23), David Beckham (No. 24) and Tiger Woods (No. 47).
Federer's reputation is also considerably higher than that of Oprah Winfrey (No. 7), Queen Elizabeth II (No. 10), Barack Obama (No. 14) and Pope Benedict XVI (No. 26)
دیدن این واقعایت سخته ....
یعنی در همه دنیا فقط و فقط محمدجان شما میفهمی و میبینی و استدلال میکنی و خرد محور هستی و انصاف داری و تمام مردم دنیا یه مشت ذوب شده در راجر هستند و دور از انصاف هستند
منبع :
http://www.laureus.com/awards
http://www.bbc.co.uk/pressoffice/keyfacts/stories/spoty_overseas.shtml
http://en.wikipedia.org/wiki/L%27%C3%89quipe_Champion_of_Champions
http://sports.yahoo.com/tennis/blog/busted_racquet/post/Roger-Federer-is-the-second-most-respected-man-i?urn=ten-wp3426
moris
01-29-2014, 04:38 PM
منظور من جفتشون بود.مهم نبود خبر واسه اون سایت هست یا نه.تیتر خبر هم مشکل داره !!!!
GOAT برای سالها پیش ممکن بود درست باشه اما نه برای امروز که GOAT به زور یک مسترز هم نمیتونه بگیره !!!!!
Mehdiii
01-29-2014, 04:53 PM
منظور من جفتشون بود.مهم نبود خبر واسه اون سایت هست یا نه.تیتر خبر هم مشکل داره !!!!
GOAT برای سالها پیش ممکن بود درست باشه اما نه برای امروز که GOAT به زور یک مسترز هم نمیتونه بگیره !!!!!
این پست دیگه شاهکاره!!!
ضمنا رود لیور هم دیگه نمیتونه مسترز بگیره آخه با چه منطقی بهش میگند legend !!!
roger 4 ever
01-29-2014, 04:58 PM
1- به شخصه ده ها مقاله در بازه های زمانی مختلف از منابع معتبر همانند مقاله ای که دوستان منبعش رو قرار دادن در رابطه با اینکه چرا فدرر برترین تاریخ هست مطالعه کردم همراه با انواع و اقسام دلایل... اما یک بار تو زندگیم ندیدم از یک مرجع معتبر و منبع معتبر یکی بیاد دلایلی بیاره که مثلا فلان فرد به غیر از فدرر برترین تاریخ هست... یا اینکه یه فردی بیاد رد کنه با دلایل معتبر که مثلا فدرر برترین تاریخ نیست...اگر هم بوده باشه اصلا در سطح قیاس با این همه مطلب و مقاله معتبر پیرامون فدرر نیست، دقت کنید، حتی در سطح قیاس هم نیست...اصلا حتی فردی نزدیک هم نشده به این قضیه و چنین جراتی به خودش راه نداده... حالا جز اینجا که یه سری افراد معلوم الحال با یه سری دلایل خنده دار و کاملا وطنی که در هیچ کجای دنیا یافت نمی شه سعی می کنن مسئله ای که کاملا واضح هست رو انکار کنن...
2- خیلی جالبه...راجر برترین تاریخ نیست چون ریترنش ضعیفه و هد تو هد از نادال عقبه؟!!!!!!!!!...یعنی من به شخصه اولین بار هست که چنین دلایل کارشناسانه ای رو در نقض برترین تاریخ بودن فدرر می بینم...خب الان مثلا آیا باید به چنین دلایلی پاسخ داد؟!!...عجیبا غریبا...
3- استاد یرای اینکه بفهمی فدرر برترین تاریخ هست یا نه اصلا نیاز نیست از نزدیکی کورت تنیس رد شده باشی...اصولا اولا کسی که همچین حرف عمیقی بزنه مشخصه که خودش هم اگر از نزدیکی کورت تنیس رد شده باشه فقط ختم به چند تا عکس با راکت و توپ تنیس شده... ثانیا نشون دهنده این مسئله هست که شما در فهم معقوله ای تحت عنوان «تنیس» دچار سوء تفاهمات کاملا جدی هستید.
4-در رابطه با صحبت های یک سری دوستان معلوم الحال پیرامون فدرر، خیلی مطلب نوشتم اما با خودم دیدم پاسخ دادن به یه سری دلایل کاملا وطنی کار درستی نیست و چیزی هم جز هدر دادن وقت نیست...خوشبختانه من اصلا وقت چنین کاری رو ندارم... برا همین به همین 5 بند اکتفا کردم که البته بحث اصلی همون بنده 1 هست...خداییش خیلی خنده داره بحث در این مورد...
5- برای بیان اینکه راجر فدرر برترین تاریخ هست یا خیر هیچ نیازی نیست شما با کسی بحث کنید... به اندازه کافی بحث و بررسی موجود هست و به اندازه کافی نظریه و مصاحبه در این مورد موجوده در منابع معتبر رسانه ای دنیا...جدا از این، اصولا مشک آن است که خود ببوید...هر آنچه که راجر انجام داده به اندازه کافی واضح و گویا هست...هر آنچه که دیگران هم انجام دادند واضح و گویا هست...و البته دقت کنید که این «هر آنچه» لزوما منحصر به بحث فنی تنیس نمی شود...این قدر در مورد مسئله ای که مثال نقضش، حتی در حد و اندازه قیاس با مسئله ی اصلی نیست، بحث نکنید...
ویرایش:
5+1 - دیدم یکی از دوستان تاکید داشت که مثلا بزرگان تنیس چنین چیزی(برترین بودن راجر در تاریخ) رو به صراحت اعلام نمی کنند و در عین حال نظر خودشون رو هم در کنار نظر این بزرگان قرار دادند!!!!! گرچه شما با همون جملت پاسخ خودت و دادی اما بد نیست این توضح رو بدم...:
بله عزیزم، باید هم این دوستان به صراحت از فدرر به عنوان برترین تاریخ نام نبرن، چون اصولا اینکه به عنوان اسطوره و بزرگ یک ورزش بیایی و یک فردی رو به صراحت ازش به عنوان برترین تاریخ نام ببری کاری کاملا غیر حرفه ای هست و در هیچ ورزشی هم دیده نمی شود...همین که این همه بزرگان به طور غیر مستقیم اعلام می کنند که راجر بزرگ ترین در تاریخ هست به اندازه ی کافی خودش گویا هست...فقط خواهش می کنم نظر خودت رو در کنار این بزرگان قرار نده که به کسی توهین نشه...
roger 4 ever
01-29-2014, 05:01 PM
GOAT برای سالها پیش ممکن بود درست باشه اما نه برای امروز که GOAT به زور یک مسترز هم نمیتونه بگیره !!!!
یا فاطمه زهرا...:facepalm::facepalm::facepalm:
دوستان گلم آیا حقیقتا بعد از این جمله بازم می خواید بحث کنید؟!!!!
من که کارهای واجب تری دارم...
moris
01-29-2014, 07:40 PM
تعصب و افراط گرایی جای عقل و تفکر رو نمیتونه پر کنه !!!
موفق و پیروز و اسطوره باشید .
davidbeckham
01-29-2014, 08:22 PM
چرا فدرر بزرگترين بازيكن تاريخ تنيس است؟
:254::254::254::254:
rojhin
01-30-2014, 12:36 AM
:254::254::254::254::254::254::254:
Mehdi.A
01-30-2014, 01:24 AM
مطالب تنیس 360 واقعآ فوق العادست. مثل معجزه می مونه. کتب مقدس برخی ادیان معجزه هستند به این دلیل که برای درک کردن و عمل به اونها نیازی به عقل و شعور وجود نداره و مطالب تنیس 360 هم همینطوره. مثلآ این جمله:
خب میتوان گفت که قهرمانی در یک تورنمنت گرنداسلم بزرگترین افتخار در تنیس است. چیزی در حد و اندازه قهرمانی در جام جهانی فوتبال.
چقدر این حرفه مضحکه. من که خیلی اهل فوتبال نیستیم اما تا اونجا که در جریانم جام جهانی هر 4 سال یک بار برگزار می شه و گرند اسلم سالی 4 تا. یعنی بین دو جام جهانی فوتبال که یک یا دو قهرمان متفاوت در اون معرفی می شه، در تنیس این امکان وجود داره که 16 قهرمان متفاوت برای گرند اسلم ها به وجود بیاد. کما اینکه از زمان قهرمانی اسپانیا تا جام جهانی بعدی در شرایطی که دو گرند اسلم هنوز مونده، 5-6 بازیکن متفاوت گرند اسلم بردند که شاید به 7 یا 8 هم برسه. حتی اعتبار این دو تا هم مثل هم نیست. شاید (کاملآ نظر شخصی) قهرمانی جام جهانی هم ارزش مدال طلای انفرادی المپیک در تنیس باشه. که خب فدرر نداره!
ایده مقاله این بود که فدرر به دلیل ثباتش در حضور در گرند اسلم ها بهترین بازیکن تاریخ هست. با این دیدگاه در حضور امثال آلبرت کنتادور، بردلی ویگینز، یان اولریچ،فرانچسکو موزر، آرمسترانگ و بسیاری دوچرخه سوارهای اسطوره ای دیگه، باید به دلیل حضور متوالی در گرند تورها، آدام هنسن رو بهترین دوچرخه سوار تاریخ بدونیم. یا بهترین فوتبالیست تاریخ لیگ برتر هم رایان گیگز هست که تو همه دوره ها حاضر بوده و مارک وبر هم بهترین راننده تاریخ فرمول 1. نه؟ مسخره نیست دلیلش؟ ثبات واقعآ دلیل بهتر بودنه؟ با این تفاسیر جیمی کانرز که تا 44 سالگی تنیس بازی کرد چرا بهترین تنیسور تاریخ نیست؟ اینکه یک نفر مصدوم میشه واقعآ دلیل ضعف هست؟
مخلص کلام: فدرر بزرگ ترین بازیکن تاریخ تنیس است. البته فقط از دید هواداران ذوب شده.
فدرر توی هد تو هد از نادال و ماری عقب هست و احتمالآ تا پایان دوران بازیگریش جوکوویچ هم تو هد تو هد ازش جلو افتاده (در حال حاضر هد تو هد این دو نفر 16-15 به نفع فدرر هست). این رو مقایسه کنید با بیورن بورگ که از تک تک رقبای وقتش توی هد تو هد جلو هست. یا حتی نادال که فقط 2-3 تنیسور کلآ توی هد تو هد ازش جلو هستند (هرباتی، داویدنکو و شاید یه نفر دیگه). یا پیت سمپراس که اون هم از همه رقبای وقتش توی هد تو هد جلو هست یا لندل و ... .
کریر فدرر کامل نیست. در شرایطی که سوئیس با وجود فدرر، واورینکا و چیوندلی تیم قابل قبولی داشت، هیچ وقت دیویس کاپ نبرد و غالبآ می پیچوند قضیه رو. جوکوویچ در کنار چند تنیسور متوسط صرب این جام رو برد. نادال هم برده البته با تیمی قوی تر. فدرر قهرمان المپیک نشده (انفرادی). از دید خیلی ها کریر اسلم یعنی بردن 4 گرند اسلم و مدال طلای المپیک. حتی اگر بزرگواری به اسم رابین سودرلینگ به وجود نمی اومد احتمالآ الآن حسرت همین کریر اسلم هم به دل فدرر مونده بود (البته از نگاه دیگه خیلی ها می گن اگر نادال نبود فدرر RG های بیشتری می برد اما خب قطعآ تو هر دوره تنیسورهای استاد خاک وجود خواهند داشت) .
در ادامه همین بالایی، فدرر از زمان قهرمانی در اولین گرند اسلم، فرصت شرکت در دقیقآ 100 مسترز (مجموعآ) رو داشته که در 83 تای اونها شرکت کرده اما هنوز مونت کارلو و رم رو نبرده. در شرایطی که جوکوویچ در نصف همین مدت همه مسترزها غیر از سینسیناتی رو برده و احتمال اینکه تا پایان دوران بازیگریش اون رو هم ببره کم نیست.
اینکه فدرر به عنوان بزرگ ترین تنیسور تاریخ مطرح می شه چند تا دلیل عمده داره.
اولیش رکوردهایی مثل تعداد گرند اسلم و هفته های نامبر وانی که نادال و شاید کسی دیگه ازشون عبور کنه.
مورد بعدی سبک زیبا که هیچ کسی منکر اون نمی شه اما باید دید چقدر این سبک زیبا الگوی نسل های بعد بوده. الآن این همه تنیسور جوون بعد از موفقیت های فدرر اومدند اما سخت می شه غیر از دیمیتروف و اون پسره آلمانیه که تو رده Boys بازی می کنه کسی رو شبیه فدرر دونست یا حتی گفت داره سعی می کنه ادای فدرر رو در بیاره. در صورتی که امثال بیورن بورگ و ایوان لندل سبکی رو آوردند که مورد استقبال خیلی ها قرار گرفت یا حتی همین امروز اگر یه سر به نزدیک ترین زمین تنیس نزدیک محل زندگیتون بندازید تنیسورهای زیادی هستند که خواسته یا ناخواسته شبیه نادال بازی می کنند. خیلیاشون شاید حتی طرفدار فدرر هم هستند (در بین تنیسورهای ایرانی شاهین خالدان نمونه همینه که فدرری هست اما شبیه نادال روی خاک بازی می کنه) .
مورد آخر هم که قطعا با فاصله زیاد از همه دلایل مهم تره اینه که فدرر متعلق به دورانی هست که تنیس یه ارزش بالایی پیدا کرد و مهم تر شد. جایزه ها بالا رفت، پخش تلویزیونی بالا رفت، تبلیغات روی تنیسورها بالا رفت، تنیس همگانی تر شد و تعداد نفراتی که می تونستند تنیس بازی کنند بیشتر شد. برای اینکه دقیقآ به عمق این مطلب پی ببرید مثلآ به این نگاه کنید که بیورن بورگ با بردن 11 گرند اسلم و مجموعآ 64 عنوان قهرمانی، کمتر از 4 میلیون دلار در آمد از راه تنیس داشت اما کسی مثل داوید نعلبندیان بدون داشتن حتی یک گرند اسلم و با تنها 11 عنوان قهرمانی (فقط 3 تاش مسترز یا تورنومنت آخر سال بوده) بیش از 11 میلیون دلار از راه تنیس در آمد داشته.
Mehdiii
01-30-2014, 02:32 AM
مطالب تنیس 360 واقعآ فوق العادست. مثل معجزه می مونه. کتب مقدس برخی ادیان معجزه هستند به این دلیل که برای درک کردن و عمل به اونها نیازی به عقل و شعور وجود نداره و مطالب تنیس 360 هم همینطوره. مثلآ این جمله:
چقدر این حرفه مضحکه. من که خیلی اهل فوتبال نیستیم اما تا اونجا که در جریانم جام جهانی هر 4 سال یک بار برگزار می شه و گرند اسلم سالی 4 تا. یعنی بین دو جام جهانی فوتبال که یک یا دو قهرمان متفاوت در اون معرفی می شه، در تنیس این امکان وجود داره که 16 قهرمان متفاوت برای گرند اسلم ها به وجود بیاد. کما اینکه از زمان قهرمانی اسپانیا تا جام جهانی بعدی در شرایطی که دو گرند اسلم هنوز مونده، 5-6 بازیکن متفاوت گرند اسلم بردند که شاید به 7 یا 8 هم برسه. حتی اعتبار این دو تا هم مثل هم نیست. شاید (کاملآ نظر شخصی) قهرمانی جام جهانی هم ارزش مدال طلای انفرادی المپیک در تنیس باشه. که خب فدرر نداره!
ایده مقاله این بود که فدرر به دلیل ثباتش در حضور در گرند اسلم ها بهترین بازیکن تاریخ هست. با این دیدگاه در حضور امثال آلبرت کنتادور، بردلی ویگینز، یان اولریچ،فرانچسکو موزر، آرمسترانگ و بسیاری دوچرخه سوارهای اسطوره ای دیگه، باید به دلیل حضور متوالی در گرند تورها، آدام هنسن رو بهترین دوچرخه سوار تاریخ بدونیم. یا بهترین فوتبالیست تاریخ لیگ برتر هم رایان گیگز هست که تو همه دوره ها حاضر بوده و مارک وبر هم بهترین راننده تاریخ فرمول 1. نه؟ مسخره نیست دلیلش؟ ثبات واقعآ دلیل بهتر بودنه؟ با این تفاسیر جیمی کانرز که تا 44 سالگی تنیس بازی کرد چرا بهترین تنیسور تاریخ نیست؟ اینکه یک نفر مصدوم میشه واقعآ دلیل ضعف هست؟
مخلص کلام: فدرر بزرگ ترین بازیکن تاریخ تنیس است. البته فقط از دید هواداران ذوب شده.
فدرر توی هد تو هد از نادال و ماری عقب هست و احتمالآ تا پایان دوران بازیگریش جوکوویچ هم تو هد تو هد ازش جلو افتاده (در حال حاضر هد تو هد این دو نفر 16-15 به نفع فدرر هست). این رو مقایسه کنید با بیورن بورگ که از تک تک رقبای وقتش توی هد تو هد جلو هست. یا حتی نادال که فقط 2-3 تنیسور کلآ توی هد تو هد ازش جلو هستند (هرباتی، داویدنکو و شاید یه نفر دیگه). یا پیت سمپراس که اون هم از همه رقبای وقتش توی هد تو هد جلو هست یا لندل و ... .
کریر فدرر کامل نیست. در شرایطی که سوئیس با وجود فدرر، واورینکا و چیوندلی تیم قابل قبولی داشت، هیچ وقت دیویس کاپ نبرد و غالبآ می پیچوند قضیه رو. جوکوویچ در کنار چند تنیسور متوسط صرب این جام رو برد. نادال هم برده البته با تیمی قوی تر. فدرر قهرمان المپیک نشده (انفرادی). از دید خیلی ها کریر اسلم یعنی بردن 4 گرند اسلم و مدال طلای المپیک. حتی اگر بزرگواری به اسم رابین سودرلینگ به وجود نمی اومد احتمالآ الآن حسرت همین کریر اسلم هم به دل فدرر مونده بود (البته از نگاه دیگه خیلی ها می گن اگر نادال نبود فدرر RG های بیشتری می برد اما خب قطعآ تو هر دوره تنیسورهای استاد خاک وجود خواهند داشت) .
در ادامه همین بالایی، فدرر از زمان قهرمانی در اولین گرند اسلم، فرصت شرکت در دقیقآ 100 مسترز (مجموعآ) رو داشته که در 83 تای اونها شرکت کرده اما هنوز مونت کارلو و رم رو نبرده. در شرایطی که جوکوویچ در نصف همین مدت همه مسترزها غیر از سینسیناتی رو برده و احتمال اینکه تا پایان دوران بازیگریش اون رو هم ببره کم نیست.
اولیش رکوردهایی مثل تعداد گرند اسلم و هفته های نامبر وانی که نادال و شاید کسی دیگه ازشون عبور کنه.
مورد بعدی سبک زیبا که هیچ کسی منکر اون نمی شه اما باید دید چقدر این سبک زیبا الگوی نسل های بعد بوده. الآن این همه تنیسور جوون بعد از موفقیت های فدرر اومدند اما سخت می شه غیر از دیمیتروف و اون پسره آلمانیه که تو رده Boys بازی می کنه کسی رو شبیه فدرر دونست یا حتی گفت داره سعی می کنه ادای فدرر رو در بیاره. در صورتی که امثال بیورن بورگ و ایوان لندل سبکی رو آوردند که مورد استقبال خیلی ها قرار گرفت یا حتی همین امروز اگر یه سر به نزدیک ترین زمین تنیس نزدیک محل زندگیتون بندازید تنیسورهای زیادی هستند که خواسته یا ناخواسته شبیه نادال بازی می کنند. خیلیاشون شاید حتی طرفدار فدرر هم هستند (در بین تنیسورهای ایرانی شاهین خالدان نمونه همینه که فدرری هست اما شبیه نادال روی خاک بازی می کنه) .
مورد آخر هم که قطعا با فاصله زیاد از همه دلایل مهم تره اینه که فدرر متعلق به دورانی هست که تنیس یه ارزش بالایی پیدا کرد و مهم تر شد. جایزه ها بالا رفت، پخش تلویزیونی بالا رفت، تبلیغات روی تنیسورها بالا رفت، تنیس همگانی تر شد و تعداد نفراتی که می تونستند تنیس بازی کنند بیشتر شد. برای اینکه دقیقآ به عمق این مطلب پی ببرید مثلآ به این نگاه کنید که بیورن بورگ با بردن 11 گرند اسلم و مجموعآ 64 عنوان قهرمانی، کمتر از 4 میلیون دلار در آمد از راه تنیس داشت اما کسی مثل داوید نعلبندیان بدون داشتن حتی یک گرند اسلم و با تنها 11 عنوان قهرمانی (فقط 3 تاش مسترز یا تورنومنت آخر سال بوده) بیش از 11 میلیون دلار از راه تنیس در آمد داشته.
بی منطق ترین ، بی محتوا ترین ، مضحک ترین ، بی دانش ترین ، ناشیانه ترین و در عین حال عجیب ترین پستیه که در تنیس تاکرز خوانده ام ، استدلال هایی که کردین اونقدر عجیبو غریبه که زبان از توصیفشون قاصره !!!
The King
01-30-2014, 02:32 AM
جالب اینه دوستان طوری میان مغلطه می کنن که هرکی ندونه فک می کنه اینکه یکی بیاد بگه راجر فدرر بهترین تنیسور تاریخ هست داره خیلی خیلی حرف بی ربطی میزنه ، اینکه فدرر زیباترین تنیس رو بازی کرده اهمیتی نداره ؟ 17 تا گرند اسلم که مهمترین عنوان تو تنیس هس هم که همینجوریش زیر سوال هست ! ، 302 هفته رنک یک بودن هم به خاطر "فیلد ضعیف " ئه طبیعتا ، تو هد تو هد هم که حرفی واسه گفتن نداره . حالا این وسط نمی دونم چرا همون تعداد نظراتی که در مورد بهترین تنیسور تاریخ وجود داره همشون اشارشون به راجر فدرر هس .
نه مطمئننا اینطور نیس ، اینکه یه مقاله اومده بر اساس یه فاکتور همچین مسئله ای رو عنوان کرده دلیل نمیشه همه هم صرفا بر اساس همین فاکتور راجر فدرر رو بهترین تنیسور تاریخ بدونن ، دیگه همه هم می دونن نیازی به سخت کردن مسئله و زدن مثالای بی ربط نیست
فدرر توی هد تو هد از نادال و ماری عقب هست و احتمالآ تا پایان دوران بازیگریش جوکوویچ هم تو هد تو هد ازش جلو افتاده (در حال حاضر هد تو هد این دو نفر 16-15 به نفع فدرر هست). این رو مقایسه کنید با بیورن بورگ که از تک تک رقبای وقتش توی هد تو هد جلو هست. یا حتی نادال که فقط 2-3 تنیسور کلآ توی هد تو هد ازش جلو هستند (هرباتی، داویدنکو و شاید یه نفر دیگه). یا پیت سمپراس که اون هم از همه رقبای وقتش توی هد تو هد جلو هست یا لندل و ... .اگه آمار دارین میدین درس آمار بدین نه اینکه هرجور که دوس دارین و به نفعتونه آمار رو در اختیار بقیه بزارین ، آره فدرر از نادال عقبه و 11-10 هم از ماری ، خب دیگه چه تنیسوری هست که بیش از 5 بار با هم بازی کرده باشن و فدرر ازش تو هد تو هد عقب باشه ؟یا حتی بیشتر از سه بار باهم بازی کرده باشن. اصن شما که خیلی مهمه واست برو آمار همشون رو در بیار ببینیم چی به چی ، الان مثلا 1-0 از آندره آ گوادنزی که بچه محلاشم نمیشناسش عقبه خیلی مهمه ؟ یا آندره مدمدو ؟ فدرر از ماری عقبه این دلیل بر اینه که فدرر کامل نیس ولی مثلا 21-3 از اندی رادیک که اونم رقیبش بوده مهم نیس ؟ یا مثلا 10-2 برابر مارات سافین یا 18-9 برابر لایتن هیوئیت 8-3 برابر آگسی و ... اندی ماری و رافا نادال و جوکویچ رقیب فدرر بودن ولی سافین و رادیک و هیوئیت و اگسی و گونزالز و امثالهم جزو رقیباش حساب نمیان ؟ هرکی ندونه فک می کنه فدرر کل هد تو هدا رو عقبه از رقیباش ، یه خورده زاویه رو که تغییر بدی میبینی نه اینجوری هم که این دوستمون میگه نیس
فدرر سنش بالا رفته و دیگه مث سابق نیس ، طبیعی هم هست اینجور نظرات از Haters محترم
For me Roger is the greatest player ever who played the tennis game. It’s always good to see him play and win and we are going to see so much more of Federer
in the future. | Bjorn Borg
به قول دوستان من خوابیدم :251:
delpotro
01-30-2014, 02:54 AM
بی منطق ترین ، بی محتوا ترین ، مضحک ترین ، بی دانش ترین ، ناشیانه ترین و در عین حال عجیب ترین پستیه که در تنیس تاکرز خوانده ام ، استدلال هایی که کردین اونقدر عجیبو غریبه که زبان از توصیفشون قاصره !!!
اتفاقا از نظر من اين يك سوپر پست بود.
فوق العاده حال كردم
دمش گرم!
طلاي المپيك حسرت بزرگترين تنيسور تاريخ :254::254::254:
ديويس كاپ حسرت بزرگترين تنيسور تاريخ :254::254::254:
Ahoura
01-30-2014, 02:56 AM
بابا چی هی فیلد فیلد میکنید ؟!!!!
خیلی بدیهی هست این موضوع که فدرر از فیلد ضعیف استفاده کرده و 17 اسلم رو برده .
شما ببین Open Era از 1968 تقریبا شروع شده . 1968 تا 2014 میشه چند سال ؟ آفرین ، حدودا میشه 46 سال
خب تو این 46 سال فقط همون 4 5 سالی که فدرر 17 تا اسلمش رو برده فیلد ضعیف بوده دیگه . یه چیزی کاملا مشخص . کلا حدودا 37 38 سال فیلد قوی بوده بعد که فدرر اوج گرفت فیلد استثنا واسه 4 5 سال ضعیف شد این بابا اومد الکی 17 تا اسلم برد بعد دوباره این که رسید به 30 سالگی دوباره فیلد قوی شد !!!!
خب این خیلی واضحه اصلا آمار گویا هست . دیگه بحثی درش نمیمونه .فدرر اگر مثلا 2 3 سال زودتر یا دیر تر به دنیا میومد 4 5 تا اسلم بیشتر نمیبرد . چون فقط تو این 4 5 سال فیلد ضعیف بوده . واقعا شانس اورد فدرر .
delpotro
01-30-2014, 03:08 AM
زيبا و جذاب جواب دادي مثل فورهندهاي فدرر:434:
مطلب نيويورك تايمز نيس اين چرت و پرتي كه اينجا نوشته شده.
در مطلب نيويورك تايمز اومده:
اگر نادال كه غالبا مشكل سلامتي دارد مصدوم نشود و سالم بماند و ركورد گرند اسلم هاي
فدرر را بشكند، با توجه به آمار هد تو هدش در مقابل فدرر، بسيار دشوار خواهد بود كه بهترين
تنيسور تاريخ بودن نادال را زير سئوال ببريم!
Nima88
01-30-2014, 09:45 AM
تو تنیس یه سری معیارهایی هست برای بهترین بودن ، برعکس فوتبال که هیچ معیار مشخص وجود نداره و انتخاب بهترین بازیکن تو یک ورزش گروهی اساسا کار مسخره ای ، البته از نظر من .
تو تنیس مهمترین فاکتور تعداد گرند اسلم که خوب هممون میدونیم دست چه کسیه رکوردش ، بعد تعداد هفته های نامبر وانی که اونم باز میدونیم متاسفانه دست کیه ! ، بعد بردن فینال آخر سال که اونم هممون میدونیم رکوردارش کیه ( الیته اینم متاسفانه! ) .
تو یه سری از موارد دیگه فدرر با اینکه اول نیست ، جز رتبه های بالاست ، فدرر 5 بار سال با نامبر وانی به پایان رسونده که به همراه جیمی کانرز ، بعد از سمپراس که با 6 سال رکوردار در رتبه دوم قرار داره .
یا در مسترزها اگر Grand PriX Championship Series که قبل از 1990 برگزار میشد و هم اعتبار با مسترز فعلی بود در نظر بگیریم فدرر با 21 عنوان ، بعد از نادال با 26 و ایوان لندل با 22 در رتبه سوم قرار داره.
همه این موارد وقتی در کنار هم قرار بدیم هر چقدر نسبت به 1 نفر هیت داشته باشیم ( که دوستان در جریانن درصد هیت من نسبت به فدرر ) نمیشه گفت فدرر پر افتخار ترین ، برترین نیست ، باید صبر کنیم نادال رکورد گرندای فدرر رد کنه ( که من خیلی امیدوارم به این موضوع ) اون موقع بتونیم برترین بودن فدرر به چالش بکشیم الان زیاد جای بحثی باقی نمونه . البته متاسفانه !
Behnam RF
01-30-2014, 09:58 AM
فوق العاده حال كردم
دمش گرم!
رضا جان دیویس کاپ بستگی به یک نفر داره ؟؟ بحث کل تیم هست ، بهترین تیم رو هم اکثر مواقع در طی این سال ها اسپانیا داشته ، رافا نادال هم شرکت نکنه اسپانیا توانایی فینالیست شدن رو داره .
طلای المپیک 4 سال یکبار اهدا میشه ، سال 2008 که یکی از بدترین فرم های فدرر بود ، موفق نشد ، 2012 به دلیل خستگی از مسابقات ویمبلدون در فینال به بازیکن لایق تری شکست خورد . آیا فدرر شانس دیگری برای طلای المپیک دارد ؟ سال 2004 هم که نیاز به توضیح نیست .
رافائل نادال در سال 2008 حکم رانی میکرد ، بسیار مستحق طلا هم بود ، اگه المپیک 2007 برگزار میشد ، شاید نادال هم طلا نبرده بود .
rojhin
01-30-2014, 10:01 AM
چقدر این حرفه مضحکه. من که خیلی اهل فوتبال نیستیم اما تا اونجا که در جریانم جام جهانی هر 4 سال یک بار برگزار می شه و گرند اسلم سالی 4 تا. یعنی بین دو جام جهانی فوتبال که یک یا دو قهرمان متفاوت در اون معرفی می شه، در تنیس این امکان وجود داره که 16 قهرمان متفاوت برای گرند اسلم ها به وجود بیاد. کما اینکه از زمان قهرمانی اسپانیا تا جام جهانی بعدی در شرایطی که دو گرند اسلم هنوز مونده، 5-6 بازیکن متفاوت گرند اسلم بردند که شاید به 7 یا 8 هم برسه. حتی اعتبار این دو تا هم مثل هم نیست.
دوستان طرفدار فدرر الکی بحث میکنید برای چی ؟ برین تو کار این پست شاهکار و فوق العاده عمیق و حالشو ببرین .:350::350::350:
عاشقتم اسطوره دوست داشتنی و تموم نشدنی ام
Behnam RF
01-30-2014, 10:03 AM
تو تنیس یه سری معیارهایی هست برای بهترین بودن ، برعکس فوتبال که هیچ معیار مشخص وجود نداره و انتخاب بهترین بازیکن تو یک ورزش گروهی اساسا کار مسخره ای ، البته از نظر من .
تو تنیس مهمترین فاکتور تعداد گرند اسلم که خوب هممون میدونیم دست چه کسیه رکوردش ، بعد تعداد هفته های نامبر وانی که اونم باز میدونیم متاسفانه دست کیه ! ، بعد بردن فینال آخر سال که اونم هممون میدونیم رکوردارش کیه ( الیته اینم متاسفانه! ) .
تو یه سری از موارد دیگه فدرر با اینکه اول نیست ، جز رتبه های بالاست ، فدرر 5 بار سال با نامبر وانی به پایان رسونده که به همراه لندل ، بعد از سمپراس که با 6 سال رکوردار در رتبه دوم قرار داره .
یا در مسترزها اگر Grand PriX Championship Series که قبل از 1990 برگزار میشد و هم اعتبار با مسترز فعلی بود در نظر بگیریم فدرر با 21 عنوان ، بعد از نادال با 26 و ایوان لندل با 22 در رتبه سوم قرار داره.
همه این موارد وقتی در کنار هم قرار بدیم هر چقدر نسبت به 1 نفر هیت داشته باشیم ( که دوستان در جریانن درصد هیت من نسبت به فدرر ) نمیشه گفت فدرر پر افتخار ترین ، برترین نیست ، باید صبر کنیم نادال رکورد گرندای فدرر رد کنه ( که من خیلی امیدوارم به این موضوع ) اون موقع بتونیم برترین بودن فدرر به چالش بکشیم الان زیاد جای بحثی باقی نمونه . البته متاسفانه !
به این پست میگن "منطق" (ای کاش تمامی دوستان نادالی مثل ایشون بودن )
درود بر نیما .
شما و تمامی دوستان هیتر باشین هر چی خواستین بگین ، اما منطقی هم باشین ... کاملا موافقم ، چه کسی میداند رافا رکورد فدرر را میزنه یا نه !! پس به گفته نیمای عزیز باید صبر کرد :583:
(بنده در بحث های این چنینی خیلی کم شرکت میکنم ، اما وقتی برخی از دوستان پست های عجیبی میزنن شکه میشم ) .
Mehdiii
01-30-2014, 10:16 AM
فوق العاده حال كردم
دمش گرم!
خب من یه سوال از شما دارم پس بزرگترین تنیسور تاریخ کیه ( تا زمان فعلی ) ؟ دلپوترو که نیست ؟
آرزو میکردم فدرر این دو تایتل رو میبرد ولی الان هم که نبرده چیز خیلی خیلی ارزشمندی هم از دست نداده .
اگه دیویس کاپ چیز خیلی مالی بود رادک استپانک دو سال متوالی یک تنه کشورشو توش قهرمان نمیکرد ، دیویس یک تورنمنت تیمیه نه فردی . به عنوان مثال نواک پارسال همه بازیهاشو تو دیویس برد تو فینال هم با اینکه هردو بازیشو برد ولی بخاطر ضعف هم تیمیهاش قهرمان نشدند حالا این وسط تقصیر نواک چیه فکر میکنم رادک تا آخر عمرش هم نتونه از نواک ست بگیره ولی در نهایت قهرمان دیویس کاپ شد ، نادال هم که دیویسو برده به خاطر قدرت تیم اسپانیا بوده و نه فقط قدرت فردی . فدرر تو این سالها یا تو دیویس شرکت نداشته و یا با اکراه و به خاطر دوستیش با سورین توش شرکت کرده ، خودش هم بهتر از همه میدونه کسب افتخار تو گرنداسلم برای مردم کشورش و طرفداراش خیلی ارزشمندتره تا دیویس . همین دلپوترو جون شما هرسال با یه بهانه ای سعی میکنه دیویس کاپو بپیچونه .
در مورد طلای المپیک هم گرچه فدرر خیلی دوست داشت بخاطر مردم کشورش و تکمیل کردن کلکسیون قهرمانیاش این مدالو ببره ولی تو گام آخر کم آورد با این حال کارنامه خیلی بدی هم تو المپیک نداره (یک مدال طلا و یک نقره ). ضمنا اگر بحث مدال و رده بندی مدالی تو المپیک رو بزاریم کنار ، تو خود دنیای تنیس ارزش مدال طلای المپیک قابل قیاس با قهرمانی در گرنداسلم نیست همون امتیاز 750 که به قهرمان المپیک میدند نشان دهنده خیلی چیزهاست (حتی کمتر از یک مسترز).
در آخر : کریر فدرر اونقدر درخشانه که برای اثبات بهترین بودنش به هیچ وکیل مدافعی نیاز نیست شما هم اینقدر آب در هاون نکوبید !!!
Paymaan
01-30-2014, 10:56 AM
اگر فدرر و نادال جفتشون گرند اسلم هاشون برابر بشه چه جنگ تن به تنی شکل می گیره! :254:
sina1993
01-30-2014, 12:51 PM
اگه بخوان بهترین تنیسور تاریخ رو انتخاب کنن فکر نمیکنم تعداد مسترزها به عنوان یکی از فاکتورهای اصلی محسوب بشه چون توی بعضی سالها مسترزها رو تغییر دادن
مثلا سال 2009 مسترز هامبورگ به مسابقات 500 امتیازی تبدید شد یا اگه اشتباه نکنم سال 2002 برای اولین بار مسترز مادرید به وجود اومد و...
Nima88
01-30-2014, 01:15 PM
اگه بخوان بهترین تنیسور تاریخ رو انتخاب کنن فکر نمیکنم تعداد مسترزها به عنوان یکی از فاکتورهای اصلی محسوب بشه چون توی بعضی سالها مسترزها رو تغییر دادن
مثلا سال 2009 مسترز هامبورگ به مسابقات 500 امتیازی تبدید شد یا اگه اشتباه نکنم سال 2002 برای اولین بار مسترز مادرید به وجود اومد و...
درسته که تغیر دادن ، ولی قهرمانیارو که ازشون نگرفتن ، تو اون 21 مسترز فدرر ، اون 3 تا که تو هامبورگ گرفته محاسبه شده . هر کس تو هر دوره هر چی گرفته همون حسابه ،نه اینکه الان هامبورگ تو مسترزا نیست ، دیگه قهرمانیای فدرر تو هامبورگ به عنوان مسترز حساب نشه .
Mahrooz RF
01-30-2014, 01:46 PM
سلام خدمت همه دوستان عزیز
نمی خواستم پست بدم. ولی دیدم بحث داره به مسائل پیش پا افتاده و استدلال های غیرمنطقی می کشه.
مطلب نيويورك تايمز نيس اين چرت و پرتي كه اينجا نوشته شده.
در مطلب نيويورك تايمز اومده:
اگر نادال كه غالبا مشكل سلامتي دارد مصدوم نشود و سالم بماند و ركورد گرند اسلم هاي
فدرر را بشكند، با توجه به آمار هد تو هدش در مقابل فدرر، بسيار دشوار خواهد بود كه بهترين
تنيسور تاريخ بودن نادال را زير سئوال ببريم!
رضا جان درسته که بعضی چیزا رو از قلم انداخته و مطلب یک طرفه شده. ولی به خاطر این کل مطلب چرت و پرت شد؟ تازه اینو هم از قلم انداخته:
If Nadal didn’t exist, it is possible we would be talking about Federer as the greatest clay courter of all time.l
اول بگم که غیر از مسئله هد تو هد، راحت میشه بقیه مطالب این پست رو رد کرد.
درمورد بند اول: این مسائل نسبی هستن. نه مطلق. چرا فکر می کنید با اوردن مثال نقض (بعضاً هم از ورزشی دیگه!) میشه درستی مسائل رو رد کرد؟ مگه رابطه ریاضیه؟ فکر می کنید داشتن ضعف در کامل بودن یک تنیسور در تضاده؟ مگه راجر انسان نیست؟ انسان هم کامل مطلق نیست. هر انسانی ضعف هایی داره. ممکنه اگه یک بعدی به مسئله نگاه کنیم (یک مورد رو درنظر بگیریم) تنیسور بهتری وجود داشه باشه. ولی چیزی که باعث میشه به یکی بگن "بهترین بازیکن تاریخ" مجموعه ای از رکوردها (یا عملکرد عالی) هست. یعنی بهترین به معنی این نیست که صرفاً در همه موارد بهترین هست. یک تنیسور کامل به کسی میگن که در بیشتر موارد، بیشترین موفقیت و کمترین ضعف ها رو داشته باشه. چه از نظر افتخارات، چه از نظر سبک و استایل بازی.
درباره مصدومیت هم برای رافا بله. ضعف هست. چون همه می دونیم مهم ترین علت مصدومیت رافا بخاطر سبک بازیشه. پس اونایی که میگن اگه رافا مصدوم نمیشد n گرند می برد و ... این جمله رو همیشه به یاد داشته باشن: همون چیزی که باعث مصدومیت رافا میشه، عامل موفقیتشه.
درمورد بند دوم: یه جوری میگید "نادال یا شاید کسی دیگه" که انگار 302 هفته 1# کار خیلی سختیه (فراتر از خیلی سخته). گرند رو به نظر من رافا رد می کنه. ولی نامبروانی رو با توجه به سن رافا و مصدومیتاش، خیلی بعید می دونم.
درمورد سبک بازی هم تمام زیبایی راجر به سبک بازیش نیست. استایل خودشم هست. هر چند می بینیم کسایی هستن که شبیهش بازی می کنن (مثل دیمیتروف) و توی ایرانم کم نیستن. ولی انجام دادنش خیلی مهم نیست. هنرش به ایدشه. یه مثال خارج از ورزش می زنم. فکر می کنی این که رقصای مایکل جکسون معروف شد و دلیل اینکه خیلیا (مثل خودم) میگن مایکل دیگه تکرار نمیشه چیه؟ بخاطر انجام دادن رقصاشه؟ نه. هستن کسایی که وقتی می بینیشون میگی مایکل زنده شده و با تمرین منم انجام میدم. ولی بخاطر این میگن چون اون از هیچ این حرکاتو به وجود آورد و ایدش مال خودش بود.
در ادامه هم خودتون جواب خودتونو دادید. ما خوشحالیم که کسی نمی تونه مثل راجر بازی کنه و فقط می تونن استایل راجرو تقلید کنن.
در آخر هم یادی می کنم از این جمله که همه چیز در آخرین جمله آن نهفته است و با هیچ استدلالی جز بحث سلیقه نمی توان تکذیبش کرد.
كاري كه فدرر براي تنيس كرد هيچ بازيكني انجام نداد... مثل همون كاري كه پله براي فوتبال كرد
راجر فدرر بزرگترين اسطوره تنيس بوده و خواهد ماند، كسي كه زيبايي هاي تنيسُ به دنيا معرفي كرد:583:
roger 4 ever
01-30-2014, 02:17 PM
:facepalm::facepalm::facepalm:
از این دوستامون که عمیق و مو شکافانه و کارشناسانه اومدن مطلب نیویورک تایمز رو تحلیل کردن و حتی از خودشون دانش(!) هم اضافه کردن به مطلب نیویورک تایمز، خواهش می کنم بیان این مطلب از گاردین رو هم تحلیل کنن برا ما به قلم راب اسمیت...در انتهای این مطلب به یک مطلب دیگه مجددا از نیویورک تایمز به قلم دیوید فاستر اشاره شده...از این دوستان خواهشمندم اگه می شه اون مطلب رو هم برای ما تحلیل کنن که همه استفاده کنیم...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:facepalm::facepalm::facepalm:
http://www.theguardian.com/sport/2007/jan/25/tennis.australianopen20072
دنیا سالهاست داره رو این بحث می کنه که آیا فدرر برترین ورزشکار تاریخ هست یا نه، هزاران هزار مطلب و مقاله در منابع معتبر رسانه ای دنیا هم موجوده به قلم بزرگ ترین ورزشی نویسان...اون وقت دوستان می یان تحلیل می کنن که راجر هد تو هد عقبه ریترناش داغونه و مسترزاش فلانه!!!!!!! ارقام و اعداد آخرین دلایلیه که باعث می شه راجر برترین تنیسور تاریخ باشه...ای خدای من، چی بگم من...:facepalm::facepalm::facepalm:
استفاده می کنیم از تحلیل هاتون، بنویسید که فرح بخش هست ولی این و بدونید که خارج از مرزهای این کشور و این انجمن، چنین تحلیل هایی(!!) حتی محلی از اعراب هم نداره...همین جا بزنید این حرف ها رو و جای دیگه عنوان نکنید...مرسی...عجیبا غریبا...
Nima88
01-30-2014, 02:39 PM
ارقام و اعداد آخرین دلایلیه که باعث می شه راجر برترین تنیسور تاریخ باشه
اگر آمار و ارقام آخرین دلیلی که باعث میشه فدرر برترین تنیسور تاریخ باشه ، میشه اولین دلیلهاشم بفرمایید که ما هم استقاده کنیم ؟
sina1993
01-30-2014, 02:48 PM
درسته که تغیر دادن ، ولی قهرمانیارو که ازشون نگرفتن ، تو اون 21 مسترز فدرر ، اون 3 تا که تو هامبورگ گرفته محاسبه شده . هر کس تو هر دوره هر چی گرفته همون حسابه ،نه اینکه الان هامبورگ تو مسترزا نیست ، دیگه قهرمانیای فدرر تو هامبورگ به عنوان مسترز حساب نشه .
منظور من این بود که به خاطر اینکه بعضی اوقات توی مسترزها تغییر میدن شرایط برای تنیسورهای سابق و فعلی متفاوت میشه برای همین شاید نشه به عنوان یکی از فاکتورهای اصلی روش حساب کرد
ولی گرنداسلمها دستکم از زمان تنیسورهایی مثل بورگ و مک انرو شرایط ثابتی رو داشته
delpotro
01-30-2014, 02:59 PM
:facepalm::facepalm::facepalm:
از این دوستامون که عمیق و مو شکافانه و کارشناسانه اومدن مطلب نیویورک تایمز رو تحلیل کردن و حتی از خودشون دانش(!) هم اضافه کردن به مطلب نیویورک تایمز،...در انتهای این مطلب به یک مطلب دیگه مجددا از نیویورک تایمز به قلم دیوید فاستر اشاره شده...از این دوستان خواهشمندم اگه می شه اون مطلب رو هم برای ما تحلیل کنن که همه استفاده کنیم...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:facepalm::facepalm::facepalm:
.
من چیزی اضافه نکردم. چشماتو باز کن پاراگراف آخر رو بخون :
But just as he had the last word at this year’s Open, Nadal may yet have the last word in the GOAT debate. If he can stay healthy (a big if: he has struggled with injuries for much of his career), he is certainly capable of equaling or even surpassing Federer’s record. Were that to happen, the combination of major titles plus the winning record against Federer would make it tough even for the most stalwart Federer partisans to deny Nadal the GOAT label. Beauty matters in tennis, but ultimately, numbers matter more.
خب من یه سوال از شما دارم پس بزرگترین تنیسور تاریخ کیه ( تا زمان فعلی ) ؟ دلپوترو که نیست ؟
!
شما چطوری دستاوردهای تنیسورهایی که با راکت چوبی بازی می کردن رو با بازیکنای فعلی که
با راکت های پیشرفته امروزی بازی می کنن مقایسه می کنید؟
راد لیور 7 سال رو با شماره 1 به پایان رسونده.هر 4 گرند رو هم در یک سال برده.
جوابی دارین؟
هنوزم معلوم نشده پله بهتر بود یا مارادونا که از پله برای فدرر مایه میذاری!!!!
فدرر سنش بالا رفته و دیگه مث سابق نیس ، طبیعی هم هست اینجور نظرات از Haters محترم
راد لیور هر 4 گرند اسلم رو در 31 سالگی برد.پس بهونه سن رو نیارید!
این آمار حیرتآور است. یعنی برای 14 سال متوانی در ورزشی که هر فصلاش 11 ماه طول میکشد، این بازیکن 32 ساله بدون وقفه تندرست و آماده بوده و هیچ گرنداسلمی را که مهمترین رویدادهای تنیساند، از دست نداده است.
این آمار شگفت انگیزتره:
507 هفته پیاپی حضور در تاپ 3 بیشتر از فدرر
595 هفته حضور در تاپ 3 بیشتر از فدرر
669 هفته حضور در تاپ 4 بیشتر از فدرر
651 هفته متوالی حضور در تاپ 4 بیشتر از فدرر
705 هفته حضور در تاپ 5 بیشتر از فدرر
658 هفته حضور متوالی در تاپ 5 بیشتر از فدرر
817 هفته حضور در تاپ 10 فدرر فقط 600 هفته :254::254:
788 هفته حضور متوالی در تاپ 10 590 هفته برای فدرر
واقعا اگر بعضی ها رییس جمهور بودند روی احمدی نژاد سفید می شد.
roger 4 ever
01-30-2014, 03:02 PM
اگر آمار و ارقام آخرین دلیلی که باعث میشه فدرر برترین تنیسور تاریخ باشه ، میشه اولین دلیلهاشم بفرمایید که ما هم استقاده کنیم ؟
شما لطف کنید مطلب دیوید فاستر رو در نیویورک تایمز مطالعه بفرمایید به خوبی استفاده خواهید کرد...یک جمله هم از راب اسمیت براتون می ذارم از این هم استفاده کنید:
Those who say that sport is just about winning obviously haven't seen too much of Roger Federer. He has turned tennis into art first, sport second
ویرایش:
من چیزی اضافه نکردم. چشماتو باز کن پاراگراف آخر رو بخون :
استاد کی با تو بود سریع به خودت می گیری؟!!..منظور من اون دوستی بود که تحلیل کرده بود مطلب نیویورک تایمز رو...البته گرچه از تحلیل های شما هم استفاده می کنیم کلا...:facepalm::facepalm::facepalm:
Nima88
01-30-2014, 03:03 PM
منظور من این بود که به خاطر اینکه بعضی اوقات توی مسترزها تغییر میدن شرایط برای تنیسورهای سابق و فعلی متفاوت میشه برای همین شاید نشه به عنوان یکی از فاکتورهای اصلی روش حساب کرد
ولی گرنداسلمها دستکم از زمان تنیسورهایی مثل بورگ و مک انرو شرایط ثابتی رو داشته
در دوره بورگ و مک انزو تورنمنتهای بودن به اسم Grand PriX Championship Series که بعد از گرند اسلمها ، فینال اخر سال مهمترین تورنمنتها به حساب میومدن ( مثل مسترز فعلی ) که بورگ 15 قهرمانی و مک انزو 19 قهرمانی تو این مسابقات داشتن .
Mohammad
01-30-2014, 03:31 PM
من از بازی اسم اوردم که از اون جنبه هم بررسی کرده باشم، وگرنه بله دستاورد و عدد و رقم مهمه در این زمینه. البته این قسمت رو از من یادتون باشه، اگه نادال یا هر کس دیگه ای فدرر رو در عدد هم رد کنه، شماا، همه شما ذوب شده های محترم، اولین کسانی هستید که میاید و زیبایی تنیس و این چیزها رو میکشید وسط .
به هر حال بزرگان تنیس تقریبا هیچکدومشون قطعی حکم صادر نمیکنن که فدرر بزرگترین تنیس باز تاریخه. از اون به عنوان محتمل ترین گزینه نام میبرن، ولی مطمئن نیستن، به خاطر همون دلایلی که عنوان شد. حالا یه عده ذوب شده این و اونور سر و صدا کنن، اتفاق خاصی نمیوفته.
roger 4 ever
01-30-2014, 03:46 PM
یه سری دوستانم یه سری جمله از حفظ کردن هی می یان تکرار می کنن فکر می کنن خیلی جنبه ی ادبی هم داره...!!!!!!
دنیا سالهاست داره بحث می کنه راجر برترین ورزشکاره تاریخه، اون وقت یه عده می یان 4 تا جمله ار حفظ سر و هم می کنن هی هم تاکید می کنن بزرگان فلان بزرگان چنان...
امثال شما سر و صدا کنن اتفاقی نمی افته و گرنه دنیا داره مطالب بزرگ ترین تحلیل گران و ورزشی نویسان دنیا مثل چارلز کاستیو، گرگ کوچ،سایمون هد،راب اسمیت ، دیوید فاستر و ... رو می خونه..دنیا داره فاکس اسپورت، میرر، گاردین،بیلد و ... رو می خونه...شما سر و صدا کنی با 4 تا ایده ی وطنی هیچ اتفاقی نمی افته عزیزم، خیالت راحت...محلی از اعراب هم نداره...
باز هم تاکید می کنم داخل مرزهای همین انجمن از این حرف ها بزنید و تو کوچه خیابون با دوستاتون، جای دیگه از این حرف ها نزنید که آبروی خودتون و می برید...عجیبا غریبا...
Mehdiii
01-30-2014, 03:48 PM
شما چطوری دستاوردهای تنیسورهایی که با راکت چوبی بازی می کردن رو با بازیکنای فعلی که
با راکت های پیشرفته امروزی بازی می کنن مقایسه می کنید؟
راد لیور 7 سال رو با شماره 1 به پایان رسونده.هر 4 گرند رو هم در یک سال برده.
جوابی دارین؟
اگه حواستون بود اتفاقا تو یکی از پستهای همین تایپیک منم دقیقا همین حرفو زدم ، شاید بشه تعداد قهرمانیهارو تو دوره های مختلف براحتی با هم مقایسه کرد ولی مقایسه فنی دو بازیکن مخصوصا تو ورزشی مثل تنیس که حتی کوچکترین مسائل سخت افزاری نیز در آن تاثیر شدید دارند کار هر کسی نیست ، تو این مورد فقط میشه به نظر کارشناسان زبده اعتماد کرد .
در ضمن اونموقع فقط لیور از راکت چوبی استفاده نمیکرد شرایط برای همه یکسان بود .
بدلیل اینکه اکثریت ( نه همشون ) کارشناسان تنیس فدرر رو بهترین میدونند من هم به عنوان یک تماشاگر تنیس این مساله رو پذیرفتم و نظر شمایی که حتی یکبار هم یک مسابقه معتبر تنیس رو از نزدیک تماشا نکرده اید ( تقریبا مثل تمام بچه های این سایت ) نمیتونه تو این باور تغییر ایجاد کنه .
شما اگه یک اسم کارشناس زبده رو بگید که شخصی بجز فدرر رو بهترین تنیسور تاریخ بدونه من اسم ده تا شونو میگم که به صراحت فدرر رو بهترین میدونند .
BABAK
01-30-2014, 04:18 PM
من از بازی اسم اوردم که از اون جنبه هم بررسی کرده باشم، وگرنه بله دستاورد و عدد و رقم مهمه در این زمینه. البته این قسمت رو از من یادتون باشه، اگه نادال یا هر کس دیگه ای فدرر رو در عدد هم رد کنه، شماا، همه شما ذوب شده های محترم، اولین کسانی هستید که میاید و زیبایی تنیس و این چیزها رو میکشید وسط .
به هر حال بزرگان تنیس تقریبا هیچکدومشون قطعی حکم صادر نمیکنن که فدرر بزرگترین تنیس باز تاریخه. از اون به عنوان محتمل ترین گزینه نام میبرن، ولی مطمئن نیستن، به خاطر همون دلایلی که عنوان شد. حالا یه عده ذوب شده این و اونور سر و صدا کنن، اتفاق خاصی نمیوفته.
اصل داستان اینه که دست نادال از اوپن استرالیا کوتاه موند، دوستان اومدن واسه اینکه خودشونو خالی کنن به فدرر گیر میدن. بابا به خدا فدرر تو جام نگرفتن نادال تقصیری نداشت که هیچ، عین آب خوردن هم بهش باخت !!:232:
Ahoura
01-30-2014, 04:35 PM
رضا جان نظرت در مورد این پست چیه ؟!!
بدون شک راجر بهترین تنیسور تاریخه. شکی در این نیست. هر چقدر هم رافایی باشم نباید دروغ بگم یا تعصب بی جا به خرج بدم. ولی امیدوارم رافا چند تا گرند اسکم دیگه بگیره.
خدایا به بازوی رافا قدرت و به زانوی رافا صبر و استقامت عطا بفرماhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/63.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/63.gif)
davidbeckham
01-30-2014, 04:47 PM
دنیا سالهاست داره بحث می کنه راجر برترین ورزشکاره تاریخه:254::254:
پس زیدان-مارادونا-پله رونالدینهو خیار تشریف دارن؟
roger 4 ever
01-30-2014, 05:05 PM
دنیا سالهاست داره بحث می کنه راجر برترین ورزشکاره تاریخه
یا امام هشتم:facepalm::facepalm::facepalm:
من به شخصه دیگه حرفی در مورد این بحث مسخره که فقط در این نقطه از جهان داره انجام می شه ندارم...در پایان توجه شما رو جلب می کنم به لیستی از 10 ورزشکاره برتره همه ی دوران ها که توسط الیور هالت ورزشی نویس میرر گرد آوری شده است... لازم به ذکر هست که آقای هالت برترین ورزشی نویس سال 2005 و همچنین برترین خبرنگار ورزشی در سال 2006 هستند:
http://www.mirror.co.uk/sport/who-greatest-sportsmen-time-oliver-2711439
آقای هالت در بخش هایی که مربوط به راجر فدرر هست این چنین می فرمایند:
Federer is an easy pick in anyone’s Top 10.
Not only has he won more Grand Slam tournaments than any other tennis player but he has also done it with a style and grace that made him utterly beguiling to watch.
He won each of the Slams at least once, conquering every surface. Seeing Federer play has always been one of the great privileges of modern sport.
حالا شما دوستان عزیز بشینید درباره هد تو هد و مسترز و ریترن و رونالدینیو با هم به گفت و گو بپردازید...عجیبا غریبا...
sina1993
01-30-2014, 05:06 PM
دنیا سالهاست داره بحث می کنه راجر برترین ورزشکاره تاریخه:254::254:
فدرر توی دوره زیدان و رونالدینهو چهار بار جایزه بهترین ورزشکار سال رو برد
پیشنهاد میکنم یه بار دیگه پست 25 رو بخونید
davidbeckham
01-30-2014, 05:09 PM
فدرر توی دوره زیدان و رونالدینهو چهار بار جایزه بهترین ورزشکار سال رو برد
پیشنهاد میکنم یه بار دیگه پست 25 رو بخونید
اون حایزه پشیزی نمیارزه
تازه سالو برد نه برترین ورزشکار تاریخو
اسطوره هم به یکی مثل اسپارتاکوس میکن یا زیدان که در اوج کنار کشیدنه فدرر
davidbeckham
01-30-2014, 05:12 PM
یا امام هشتم:facepalm::facepalm::facepalm:
من به شخصه دیگه حرفی در مورد این بحث مسخره که فقط در این نقطه از جهان داره انجام می شه ندارم...در پایان توجه شما رو جلب می کنم به لیستی از 10 ورزشکاره برتره همه ی دوران ها که توسط الیور هالت ورزشی نویس میرر گرد آوری شده است... لازم به ذکر هست که آقای هالت برترین ورزشی نویس سال 2005 و همچنین برترین خبرنگار ورزشی در سال 2006 هستند:
http://www.mirror.co.uk/sport/who-greatest-sportsmen-time-oliver-2711439
آقای هالت در بخش هایی که مربوط به راجر فدرر هست این چنین می فرمایند:
Federer is an easy pick in anyone’s Top 10.
Not only has he won more Grand Slam tournaments than any other tennis player but he has also done it with a style and grace that made him utterly beguiling to watch.
He won each of the Slams at least once, conquering every surface. Seeing Federer play has always been one of the great privileges of modern sport.
حالا شما دوستان عزیز بشینید درباره هد تو هد و مسترز و ریترن و رونالدینیو با هم به گفت و گو بپردازید...عجیبا غریبا...
اقای هالت هم بره بوق بزنه
مگه ورزشی نویس نمیتونه ذوب شده فدرر باشه؟
فدرر جزو برترین ها هست
ولی برترین نیست
Mehdiii
01-30-2014, 05:39 PM
اقای هالت هم بره بوق بزنه
مگه ورزشی نویس نمیتونه ذوب شده فدرر باشه؟
فدرر جزو برترین ها هست
ولی برترین نیست
لابد نادال برترینه!!!
همه ذوب شده هستند حتما فقط شما منطقی و منصف هستید ! لاک پشت ها هم پرواز میکنند!!!
davidbeckham
01-30-2014, 06:03 PM
لابد نادال برترینه!!!
همه ذوب شده هستند حتما فقط شما منطقی و منصف هستید ! لاک پشت ها هم پرواز میکنند!!!
نخیر نادال هم نیست
SIINAA
01-30-2014, 06:25 PM
اگه فدرر GOAT نیست,پس کیه ؟ نادال ؟! کسی که شروع تنیسش بر پایه نقاط ضعف و ضد تاکتیک دیگران بوده(منظورم بازی با دست چپ علیرقم راست دست بودنه)
شرط میبندم نادال یک دهم فدرر هم از بازی کردن تنیس لذت نمیبره,چون همه حواسش به بهم زدن ریتم حریفش معطوفه نه زیبا بازی کردن خودش! البته از این غافل نشیم که این حربه کار هر کسی نیست و هیچ شکی در بزرگی نادال نیست.
ولی کسب نتیجه خوب در کنار بازی لطیف و چشم نواز کجا و فقط واسه نتیجه بازی کردن کجا ...
Ahoura
01-30-2014, 06:41 PM
مردک فضول که خودتو نخود هر آش می کنی،اون پست رو من سال 2010 دادم که اصلا چیز زیادی
از تنیس حالیم نمیشد، از وقتی اون پست رو دادم رافا چند تا گرند اسلم گرفته؟
فدرر چند تا؟
حالم ازت به هم میخوره.پست های منو نقل قول نکن.
:251:
فدرر تازه اون موقع رکوردای الان رو هم نداشت .
حالت بهم میخوره چون دوست نداری کسی حقیقتی که داری ازش فرار میکنی رو بهت نشون بده . البته حالت بهم میخوره یا نمیخوره مهم نیس . میخوام باقی دوستان یکم بیشتر با جنابعالی آشنا بشن :151: البته کم و بیش آشنا هستند . با این ادبیات قشنگت هم دارن بیشتر آشنا میشن :781:
نه دلیلش گرند های رافا نیست . دلیلش اون ضرر هایی هست که فدرر توی شرط بدی بهت زد و اون بازی هایی که دلپو رو چپ و راست کرد :781:
Ahoura
01-30-2014, 07:15 PM
مسائل خصوصی زندگی من چه ربطی به اعضای این سایت داره که توی این تاپیک مطرح میشه؟
از هیات نظارت تقاضای رسیدگی دارم.
فقط بلدن به من هشدار بدن.
کفن پوشان کجایید؟
چرا شلوغش میکنی پسر خوب
شما خودت همیشه در چت باکس راجع به شرط بندی صحبت میکنی . کسی که راجع به چیزای خصوصیش در یک مکان عمومی صحبت نمیکنه !!! من گفتم شاید خصوصی نباشه . به هر حال اگر به شما به صورت اشتباهی توهینی شده بنده عذر خواهی میکنم .
مشکلی پیش نیومده که بخوایم دعوا کنیم . من فقط یکی از پستای گذشته شما رو نشون دادم و دلیل هیتت رو هم عرض کردم خدمتت :443:
delpotro
01-30-2014, 07:40 PM
چرا شلوغش میکنی پسر خوب
شما خودت همیشه در چت باکس راجع به شرط بندی صحبت میکنی . کسی که راجع به چیزای خصوصیش در یک مکان عمومی صحبت نمیکنه !!! من گفتم شاید خصوصی نباشه . به هر حال اگر به شما به صورت اشتباهی توهینی شده بنده عذر خواهی میکنم .
مشکلی پیش نیومده که بخوایم دعوا کنیم . من فقط یکی از پستای گذشته شما رو نشون دادم و دلیل هیتت رو هم عرض کردم خدمتت :443:
کسی که شرط بندی می کنه،وقتی شرط می بنده قید اون پولی رو که روش شرط بسته میزنه.
کسی که جنبه باخت نداشته باشه و بخواد به خاطر سود و زیان شرط بندی روی اون بازیکن بهش
علاقه مند بشه یا ازش متنفر بشه، بهتره هیچ وقت شرط بندی نکنه.
دلیل این که از فدرر بدم میاد اینه که بیش از اندازه بزرگه و رکوردای زیادی داره.
من همیشه در موضع مقابل قدرت هستم.
اگه در زمان رقابت سمپراس - آگسی تنیس میدیدم طرفدار آگسی می شدم.
همیشه از اونی که پایین تره و سعی داره رکورد اون بالاییه رو بشکونه لذت می برم.
به هر حال هیچ ربطی به شرط بندی نداره.
من توی دل خودم هم میدونم ک فعلا فدرر پرافتخارترین تنیسور تاریخه.
ولی طرفدار کسی هستم که سعی داره رکورد نفر قبلی رو بشکونه.
Ahoura
01-30-2014, 07:45 PM
کسی که شرط بندی می کنه،وقتی شرط می بنده قید اون پولی رو که روش شرط بسته میزنه.
کسی که جنبه باخت نداشته باشه و بخواد به خاطر سود و زیان شرط بندی روی اون بازیکن بهش
علاقه مند بشه یا ازش متنفر بشه، بهتره هیچ وقت شرط بندی نکنه.
دلیل این که از فدرر بدم میاد اینه که بیش از اندازه بزرگه و رکوردای زیادی داره.
من همیشه در موضع مقابل قدرت هستم.
اگه در زمان رقابت سمپراس - آگسی تنیس میدیدم طرفدار آگسی می شدم.
همیشه از اونی که پایین تره و سعی داره رکورد اون بالاییه رو بشکونه لذت می برم.
به هر حال هیچ ربطی به شرط بندی نداره.
من توی دل خودم هم میدونم ک فعلا فدرر پرافتخارترین تنیسور تاریخه.
ولی طرفدار کسی هستم که سعی داره رکورد نفر قبلی رو بشکونه.
بسیار عالی ، بسیار عالی
منم چیز نگفتم که . گفتم شما ته دلت قبول داری فدرر بهترین تاریخه ولی نمیدونم چرا داری از این فرار میکنی .
این حرفی که الان زدی کاملا قابل قبوله " من توی دل خودم هم میدونم ک فعلا فدرر پرافتخارترین تنیسور تاریخه | دلیل این که از فدرر بدم میاد اینه که بیش از اندازه بزرگه و رکوردای زیادی داره.
من همیشه در موضع مقابل قدرت هستم. "
خوش حالم که قبول کردی فدرر در حال حاضر بهترینه تاریخه :443:
اگر بازم موجب ناراحتی و آزردن خاطر مبارکتون شدم معذرت میخوام .
delpotro
01-30-2014, 07:48 PM
بسیار عالی ، بسیار عالی
منم چیز نگفتم که . گفتم شما ته دلت قبول داری فدرر بهترین تاریخه ولی نمیدونم چرا داری از این فرار میکنی .
این حرفی که الان زدی کاملا قابل قبوله " من توی دل خودم هم میدونم ک فعلا فدرر پرافتخارترین تنیسور تاریخه | دلیل این که از فدرر بدم میاد اینه که بیش از اندازه بزرگه و رکوردای زیادی داره.
من همیشه در موضع مقابل قدرت هستم. "
خوش حالم که قبول کردی فدرر در حال حاضر بهترینه تاریخه :443:
گفتم پرافتخارترین. نه بهترین :434:
ولی فعلا متر و عیار دیگه ای نیس جز افتخارات و رکوردها.
چون فدرر که نمیتونه با بورگ و لیور و ... بازی کنه.
فدرر پرافتخارترین تنیسور تاریخه.حقایق تاریخی رو که نمیشه کتمان کرد.
چون الکی ربطش دادی به شرط بندی ناراحت شدم.
به جون مادرم که عزیزترین کسمه، بیشترین باخت هامو روی دل پوترو دادم.
ولی میبینی که،متنفر نشدم.
The King
01-30-2014, 08:15 PM
راجر فدرر اون زمان که رکورد سمپراس تو گرنداسلم ها رو نشکونده بود هم خیلی ها به خاطر سطح تنیسی که ارائه می کرد همین مسئله ی بهترین تاریخ بودنش رو مطرح می کردن حالا بعدش که اومد رکورد رو زد ، فک می کنم خیلی از اما و اگر ها و تردید ها رو از بین برد ، حالا ما داریم سر این بحث می کنیم که چرا راجر فدرر طلای انفرادی المپیک نداره یا چرا دیویس کاپ نبرده !
رد لیور آخرین باری که یادمه در این مورد ازش مصاحبه خوندم اکتبر 2013 بود که گفت به نظرم راجر فدرر همچنان بزرگترینه و ایضا بورگ که هم سال 2009 بعد از رولند گاروس به این مسئله اشاره کرد و هم سال 2011 که یه مصاحبه ی کلی با روزنامه ی جی کیو داشت
You never know how long Federer is going to play, but in my opinion he has at least one or two more grand slams to win. It depends how long he stays motivated. For me, he is the greatest player to ever play the game.
لیور و بورگ زیاد حرف زده شد در موردشون به همین خاطر صرفا به نظر این اشخاص اکتفا میکنیم ، با یه سرچ هم میشه نظرات دیگه رو بررسی کرد
البته اینکه بزرگای این ورزش نیان به راحتی یه نفر رو بهترین بدونن خیلی عجیب نیس ، بلاخره خودشون جزو بهترین های تاریخ بودن و از نظر بخشی از طرفدارای این ورزشی میتونن بهترین باشن ، اگه با صراحت هم این مسئله رو عنوان نکنن خیلی عجیب نیس به نظرم ...
mspayam
01-30-2014, 08:47 PM
حضور ذوب شده بعدی که دیگه کارو تموم کرد.
4 رو از کجا اوردی؟ از درن کیهیل کارشناس گرفته تا آغاسی و سمپراس و مکنرو و .... هیچکدوم با ذرث قاطع همچین حرفی رو نمیزنن. از لحاظ منطقی شما نمیتونی بهترین باشی و با اصلی ترین رقیبت 23-10 عقب باشی. همین. همه هم همینو میگن، ولی به مذاق شما ذوب شده ها این حرفهای حساب اصلا نباید مطرح بشه، تو گویی هولوکاسته که اصن نباید ازش حرف زد!!
این بحث بهترین بودن یا نبودن فدرر یه بحث بین المللیه که تقریباً همه جا هم هست، هم توی اون کشوری که من بودم هم بود یه بار همین بحث رو با یه نیوزیلندی و یه ایرلندی و یه آمریکایی داشتیم و آخرش هم مثل بحث های اینجا هیچ نتیجه ای نداشت.
این پست محمد رو هم من فقط با این منظور نقل قول کردم که بگم فارغ ار هر موضوعی که بحث می کنین، اگه ممکنه لطف کنین و هوا این زبان مادرمرده ی فارسی رو هم داشته باشین و اگه از اصطلاح خاصی استفاده می کنین لطفاً املای درستش رو به کار ببرین. مخصوصاً دوستانی که مسوولای هستن اگه لطف کنن و دقت بیشتری داشته باشن، می شه امید داشت که سایر کاربرها هم همین دقت رو به خرج بدن.
مثلاً همین ذرث فاطع غلطه و درستش ضرس قاطع هست:
http://farsilookup.com/p2p/seek.jsp?lang=fa&word=%D8%B6%D8%B1%D8%B3
من هم اصلاً هدفم ملانقطه ای بودن و این جور چیزا نیست، ولی اگه همین غلط های کوچیک رو جلوشون رو نگیریم دیر یا زود با یه زبانی روبرو می شیم که هر کس هر جور که دلش می خواد رسم الخطش رو به کار می بره و دیگه هرج و مرجی می شه که بیا و ببین.
delpotro
01-30-2014, 08:50 PM
از بهترین تنیسور تاریخ داریم میرسیم به بهترین ورزشکار تاریخ
از نظر من، تا اونجایی که اطلاعاتم جواب میده، بهترین ورزشکار تاریخ خانم Esther Vergeer هستن.
بازی هاییش که تو یوتیوب بوده دیدم.
42 تا گرند اسلم برده. 21 انفرادی و 21 دوبل.
4 تا مدال طلای پارالمپیک انفرادی و 3 تا مدال طلای پارالمپیک در بخش دوبل داره.
22 تا مسترز برده.
470 برد پیاپی داره.
بیشترین تسلط رو بر یک رشته ورزشی در طول تاریخ داره.
700 برد داره در مقابل 25 باخت.
668 هفته شماره یک جهان بوده.
148 تا قهرمانی داره.
13 سال رو با شماره یک به پایان برده.
13 سال پیاپی ITF World Champion رو برده.
136 عنوان قهرمانی دوبل داره.
12 تا معادل دیویس کاپ رو برده.
10 سال پیاپی از 2003 تا 2013 شکست نخورده.در اون 10 سال 120 عنوان قهرمانی کسب کرد و 470 برد
پیاپی کسب کرده و در 95 بازی یک گیم هم نباخته.
دیگه خسته شدم.
delpotro
01-30-2014, 08:56 PM
این پست محمد رو هم من فقط با این منظور نقل قول کردم که بگم فارغ ار هر موضوعی که بحث می کنین، اگه ممکنه لطف کنین و هوا این زبان مادرمرده ی فارسی رو هم داشته باشین و اگه از اصطلاح خاصی استفاده می کنین لطفاً املای درستش رو به کار ببرین. مخصوصاً دوستانی که مسوولای هستن اگه لطف کنن و دقت بیشتری داشته باشن، می شه امید داشت که سایر کاربرها هم همین دقت رو به خرج بدن.
من هم اصلاً هدفم ملانقطه ای بودن و این جور چیزا نیست، ولی اگه همین غلط های کوچیک رو جلوشون رو نگیریم دیر یا زود با یه زبانی روبرو می شیم که هر کس هر جور که دلش می خواد رسم الخطش رو به کار می بره و دیگه هرج و مرجی می شه که بیا و ببین.
مهدی جان از شما توقع نداشتم. ناامیدم کردی!
نفرین به ضرس قاطع درست و اشتباهش!
اگه قراره آموزش زبان بدین،بهتره واژه برابر پارسی اش رو بیاموزید.
بهترین برابر پارسی برای این واژه تازی، استوارانه است.
mspayam
01-30-2014, 09:04 PM
چند نفر از دوستان هم یادی کردند از نویسنده ی فقید آمریکایی دیوید فاستر والاس، نویسنده ی رمان شکوهمند Infinite Jest که در سال 2008 خودکشی کرد و روی در نقاب خاک کشید. تنیس یکی از دلمشغولی های اصلی فاستر والاس بود و اون مقاله ی "فدرر به مثابه ی تجربه ی مذهبی" درباره ی فدرر در فینال ویمبلدون 2006 هستش که فوق العاده خوندنیه. آخرین پاراگرافش رو واستون اینجا کپی می کنم.
Which sounds very high-flown and nice, of course, but please understand that with this guy it’s not high-flown or abstract. Or nice. In the same emphatic, empirical, dominating way that Lendl drove home his own lesson, Roger Federer is showing that the speed and strength of today’s pro game are merely its skeleton, not its flesh. He has, figuratively and literally, re-embodied men’s tennis, and for the first time in years the game’s future is unpredictable. You should have seen, on the grounds’ outside courts, the variegated ballet that was this year’s Junior Wimbledon. Drop volleys and mixed spins, off-speed serves, gambits planned three shots ahead — all as well as the standard-issue grunts and booming balls. Whether anything like a nascent Federer was here among these juniors can’t be known, of course. Genius is not replicable. Inspiration, though, is contagious, and multiform — and even just to see, close up, power and aggression made vulnerable to beauty is to feel inspired and (in a fleeting, mortal way) reconciled.
http://www.nytimes.com/2006/08/20/sports/playmagazine/20federer.html?ei=5090&en=716968175e36505e&ex=1313726400&partner=rssuserland&emc=rss&pagewanted=all&_r=0
پی نوشت: دوستان مخصوصاً رضای عزیز لطف کنن از عنوان مقاله به نفع خودشون استفاده نکنن. فاستر والاس در واقع این جمله رو از یکی از راننده های اتوبوس خبرنگارها وام گرفته و منظورش حالت خلسه ای هستش که با دیدن بازی فدرر به آدم (از دید فاستر والاس) دست می ده
mspayam
01-30-2014, 09:07 PM
مهدی جان از شما توقع نداشتم. ناامیدم کردی!
نفرین به ضرس قاطع درست و اشتباهش!
اگه قراره آموزش زبان بدین،بهتره واژه برابر پارسی اش رو بیاموزید.
بهترین برابر پارسی برای این واژه تازی، استوارانه است.
رضا جان، من فقط یه تذکر کوچیک دادم، و گرنه من رو چه به آموزش زبان پارسی؟
از طرف دیگه نمی شه که همه رو مجبور کرد که پارسی سره صحبت کنن، من فقط می خواستم بگم اگه می خواین از این قبیل واژه ها هم بیارین لطفاً شکل درستش رو استفاده کنین.
Mohammad_Joulaei
01-30-2014, 09:10 PM
فوق العاده حال كردم
دمش گرم!
طلای المپیک طلای المپیکه چه میخواد دوبل انفرافی و ... باشه!!! فدرر طلای المپیک رو داره!
خب نادال طلای انفرادی رو گرفت و راجر و استان دوبل. یعنی مدال نادال سنگین تره عیارش بیشتره؟المپیک برا کشوره که راجر و پارتنرش پرچم کشورش رو بالا بردن.تو جدول مدال ها هم یه ارزشو داره!انفرادی 1 ثبت میشه و دوبل هم یک.اینو بهش حسرت نمیگن.
اتفاقا تو المپیک نتیجه تیمی خیلی دلچسب تره تا انفرادی حتی برا مردم اون کشور و تماشاچیا!همیشه بازیای نمایشی پر بیننده دنیارو دوبل برگزار میکنن!
دیویس کاپ یه مسئله ملی و هست و ربطی به شخص بهترین تنیسور تاریخ نداره و با یک نفر به دست نمیاد.اسپانیا تو یه برهه زمانی نسلی طلایی داره.متاسفانه بعضیها فک میکنن این فقط فقط نادال به تنهایی اونو کسب کرده!سندشو برا نادال زدن!
یه آدم با جنبه اونیه که بیش از 10 بار تایم اوت نگیره و برای جنگ اعصاب تنیسور مقابل سویس هارو با تاخیر نندازه.جنبه باخت داشته باشه و بعد از بعضی باختاش مصدومیت رو بهونه نکنه.دقیقا تاریخ ملبورن 2009 همین چن روز پیش با اشکای نادال تکرار شد.و اون موقع همه میگفتن راجر کم اورده که گریه میکنه همونا حاضرن این حرفو برا نادال بزنن؟؟
Maani
01-30-2014, 10:10 PM
خاك تو سرت رضا دلپوترو :434: خراب كردي پسر
delpotro
01-30-2014, 10:26 PM
خاك تو سرت رضا دلپوترو :434: خراب كردي پسر
مانی چی رو خراب کردم عزیز دلم؟
گفتم پرافتخارترین.پرافتخارترین لزوما بهترین نیس.
بهترین رو چه جوری اندازه بگیریم؟ باید بر اساس داده های موجود صحبت کنیم دیگه.
من نرمش قهرمانانه کردم.
فعلا قبول می کنیم بیشترین گرند اسلم = بهترین تاریخ
وقتی آقا رافا هیجدهمین گرندش رو گرفت، حالشو می بریم.
آره عمو.
یا باید مثل حسن بن علی صلح کنیم یا باید مثل حسین بن علی بجنگیم.
من ترجیح میدم صلح کنم و با لشکر معاویه که مثل ارتش سرخ مسلح هستن نجنگم.
72 نفر رو هم الکی به کشتن ندم.
کتاب " صلح امام حسن(ع) پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه تاریخ" که توسط مقام عظما ترجمه شده
رو بخون میفهمی.
دوراندیشی کردم.
دیگه چه کنم،گرند اسلم ها رو بر سر نیزه کردن!
Nima88
01-30-2014, 11:09 PM
طلای المپیک طلای المپیکه چه میخواد دوبل انفرافی و ... باشه!!! فدرر طلای المپیک رو داره!
خب نادال طلای انفرادی رو گرفت و راجر و استان دوبل. یعنی مدال نادال سنگین تره عیارش بیشتره؟المپیک برا کشوره که راجر و پارتنرش پرچم کشورش رو بالا بردن.تو جدول مدال ها هم یه ارزشو داره!انفرادی 1 ثبت میشه و دوبل هم یک.اینو بهش حسرت نمیگن.
عجب !
پس گرند ، گرند دیگه ، فرق نداره انفرادی باشه یا دوبل چون به هر حال گرند!
واقعا عجب !
Mohammad
01-30-2014, 11:39 PM
این بحث بهترین بودن یا نبودن فدرر یه بحث بین المللیه که تقریباً همه جا هم هست، هم توی اون کشوری که من بودم هم بود یه بار همین بحث رو با یه نیوزیلندی و یه ایرلندی و یه آمریکایی داشتیم و آخرش هم مثل بحث های اینجا هیچ نتیجه ای نداشت.
ممنون که غلط بنده رو تصحیح کردید. سعی میکنم بیشتر دقت کنم از این به بعد. ولی اساسا تمرکزم اصلیم رو اینه که در زمینه تنیس به کسی اطلاعات غلط ندم تا دیکته کلمات، ولی فرمایش شما کاملا صحیح می باشد.
Mohammad_Joulaei
01-31-2014, 08:28 AM
عجب !
پس گرند ، گرند دیگه ، فرق نداره انفرادی باشه یا دوبل چون به هر حال گرند!
واقعا عجب !
گرند و المپیک خیلی حسابشون جداس .المپیک مسئله ملی هست که دقت کنی رافا و راجر و هر تنیسوری توی انفرادی و تیمی اون شرکت میکنن ولی گرند رو نه.خب این نشون میده با ارزشه و مدالش همون مداله.
برو حساب کن نادال و راجر چن دفه توی دوبل گرند ها بودن؟ فک میکنم راجر حدودا 8-9 سال پیش توی دوبل گرند ها شرکت کرده!!!
خودت بشین قضاوت کن.
Nima88
01-31-2014, 09:01 AM
گرند و المپیک خیلی حسابشون جداس .المپیک مسئله ملی هست که دقت کنی رافا و راجر و هر تنیسوری توی انفرادی و تیمی اون شرکت میکنن ولی گرند رو نه.خب این نشون میده با ارزشه و مدالش همون مداله.
برو حساب کن نادال و راجر چن دفه توی دوبل گرند ها بودن؟ فک میکنم راجر حدودا 8-9 سال پیش توی دوبل گرند ها شرکت کرده!!!
خودت بشین قضاوت کن.
حرفت تا حدودی درسته اونم به این دلیل که در تنیس ارزش گرند اسلم بیشتر از المپیک .
ولی بازم مدال طلای انفرادی خیلی با ارزش تر تا دوبل ، این یه چیز کاملا واضحه .
Mohammad_Joulaei
01-31-2014, 11:54 AM
حرفت تا حدودی درسته اونم به این دلیل که در تنیس ارزش گرند اسلم بیشتر از المپیک .
ولی بازم مدال طلای انفرادی خیلی با ارزش تر تا دوبل ، این یه چیز کاملا واضحه .
بضی دوستان میگن که راجر طلای المپیکو نداره و تو حسرتشه که من به شدت با این حرف مخالفم!!
شما یوسین بولت دونده رو ببین دو المپیک اخیر مدالای زیادی گرفته مثلا 100 متر رو نگیره و بقیه رو بگیره نمیشه گفت که چون 100 متر رو نگرفته پس در حسرت مدال المپیکه!!!بعد هم تمام مدالهای المپیک ارزش دارن و هیچ کدومش هم راحت به دست نمیاد!!!
اگه دوبل المپیک بی ارزشه و راحت به دس میاد نادال عموش رو برداره ببره و بگیرن!!!
شوخی نیست که برادران برایان و زوج زومنک و نستور رو شکست بدی و برسی به این مدال!!!
میگن هر کسی میتونه رییس جمهور و مدیرت جهان رو بگیره ولی هرکس نمیتونه مدال طلای المپیکو بگیره!
Nima88
01-31-2014, 12:25 PM
بضی دوستان میگن که راجر طلای المپیکو نداره و تو حسرتشه که من به شدت با این حرف مخالفم!!
شما یوسین بولت دونده رو ببین دو المپیک اخیر مدالای زیادی گرفته مثلا 100 متر رو نگیره و بقیه رو بگیره نمیشه گفت که چون 100 متر رو نگرفته پس در حسرت مدال المپیکه!!!بعد هم تمام مدالهای المپیک ارزش دارن و هیچ کدومش هم راحت به دست نمیاد!!!
!
خب تصحیح میکنم اون جمله دوستان ، درستش میشه راجر طلای انفرادی المپیک نداره.
در مورد بولت اون مثلا طلای 200 متر قطعا خیلی براش با ارزش ، ولی فکر کنم از خودش بپرسی بگه طلای 100 متر چیز دیگست !
djoker
01-31-2014, 01:46 PM
اگه دوبل المپیک بی ارزشه و راحت به دس میاد نادال عموش رو برداره ببره و بگیرن!!!
شوخی نیست که برادران برایان و زوج زومنک و نستور رو شکست بدی و برسی به این مدال!!!
میگن هر کسی میتونه رییس جمهور و مدیرت جهان رو بگیره ولی هرکس نمیتونه مدال طلای المپیکو بگیره!
زومنک و نستور که تو المپیک باهم نیستن.در ضمن فراموش نکنین یار راجر تو المپیک استن بود.به همین خاطر به نظره من شرایط دوبل با تک نفره فرق میکنه.
در ضمن اگه این طوری باشه چون منصور بهرامی پیشکسوتای ویمبلدونو برده نباید بگیم در حسرت بردن ویمبلدون بوده.
djoker
01-31-2014, 01:52 PM
به نظر من بهترین تنیسور تاریخ فدرره نه به خاطر تعداد گرنداش(خیلی از گرنداشو زمانی گرفت که تنیسورای سطح بالایی برای رقابت نبودن) یسری دلایل دیگه دارم برای اینکه راجر بهترین تنیسور تاریخه.
ولی به عنوان هوادار نواک و با توجه به آمار به شخصه میگم کم نقص ترین بازی تنیسو نواک 2011 انجام می داد و بهترین فرم تاریخو داشت.البته با اجازه ی دوستان فدرری .
Mohammad_Joulaei
01-31-2014, 02:11 PM
به نظر من بهترین تنیسور تاریخ فدرره نه به خاطر تعداد گرنداش(خیلی از گرنداشو زمانی گرفت که تنیسورای سطح بالایی برای رقابت نبودن) یسری دلایل دیگه دارم برای اینکه راجر بهترین تنیسور تاریخه.
ولی به عنوان هوادار نواک و با توجه به آمار به شخصه میگم کم نقص ترین بازی تنیسو نواک 2011 انجام می داد و بهترین فرم تاریخو داشت.البته با اجازه ی دوستان فدرری .
نادال 2005 اومد و اون موقع هم چپ و راست راجر رو میبرد و قبل اون حریفای راجر هییویت و رادیک و نالبندیان و آگاسی و ... و بودن که راجر با فاصله خیلی خیلی زیاد نامبر1 بود و حدود 3 تا 4 سال رافا پشت راجر منتظر نامبر وانی بود. که آخر 2008 به ارزوش رسید!راجر رکوردار نامبر وانیه و رافا رکورددار نامبر 2 .خود نادال هم اعتراف کرده هر کاری میکردم تو اون بازه زمانی نامبر وان نمیشدم! قبل رولند 2005 راجر 4 گرند بیشتر نداشت!!!شما میگی اکثر گرنداشو زمانی گرفت که کسی برا رقابت نبود!!جالب اینجاس که اکثرشون رو زمانی گرفت که نادال و جوکو و خیلی ها بودن!
بی نقص ترین آمار سالانه رو راجر در سال 2004 داره با 5 شکست!!که اگه دیده باشی امضای یکی از بچه ها سال 2004 راجر رو با 2011 نواک و 2013 نادال مقایسه کرده که راجر از اون دو برتره.
sina1993
01-31-2014, 02:23 PM
نادال 2005 اومد و اون موقع هم چپ و راست راجر رو میبرد و قبل اون حریفای راجر هییویت و رادیک و نالبندیان و آگاسی و ... و بودن که راجر با فاصله خیلی خیلی زیاد نامبر1 بود و حدود 3 تا 4 سال رافا پشت راجر منتظر نامبر وانی بود. که آخر 2008 به ارزوش رسید!راجر رکوردار نامبر وانیه و رافا رکورددار نامبر 2 .خود نادال هم اعتراف کرده هر کاری میکردم تو اون بازه زمانی نامبر وان نمیشدم! قبل رولند 2005 راجر 4 گرند بیشتر نداشت!!!شما میگی اکثر گرنداشو زمانی گرفت که کسی برا رقابت نبود!!جالب اینجاس که اکثرشون رو زمانی گرفت که نادال و جوکو و خیلی ها بودن!
بی نقص ترین آمار سالانه رو راجر در سال 2004 داره با 5 شکست!!که اگه دیده باشی امضای یکی از بچه ها سال 2004 راجر رو با 2011 نواک و 2013 نادال مقایسه کرده که راجر از اون دو برتره.
من هم با شما موافقم
فدرر سال 2006 فدرر 92 برد در مقابل 5 شکست و سال 2005 81 برد در مقابل 4 شکست رو داشت
djoker
01-31-2014, 02:32 PM
من آمار سالانه رو نگفتم و دارم راجع به سطح بازی بحث میکنم و باید سطح حریفان و ثباتشون و کلا خیلی چیز های دیگه رو با هم مقایسه کنیم تا به یه نتیجه درست برسیم..الان وقت ندارم کل دلایلمو بیارم انشالله در آینده فرصت بشه با شما دوستان سر این موضوع بیشتر با هم بحث کنیم.
md6593
02-06-2014, 12:00 PM
به نظر من ، هم اینک راجر با هفده گرند اسلم و بیشترین مدت نامبر وانی بهترین تنیسور تاریخ یا چنان که مصطلحه Greatest Of All Time به شمار میاد ، البته تا زمانی که رافا به هفده اسلم نرسه ، با توجه به هد تو هد که در بازیهای فدال به دست اومده با وجود اینکه هفته های نامبر وانی راجر بیشتره ، اگه نادال از دید اسلم حتی با راجر برابری هم بکنه با توجه به هد تو هد و شمار مسترزها که فاکتور درجه دومی هست خیلی سخته عنوان بهترین تاریخ را تنها با نگاه به شمار هفته های نامبر وانی منحصر به راجر فدرر دانست در حالی که در مقابل رقیب درجه اولش در دیدارهای رو در رو اغلب یک بازنده بوده . اگر گرندهای نادال از فدرر در پایان کریرکاریشان بیشتر بشه از دید من بحث تموم شده هست و عنوان GOAT اگر مصداقی داشته باشه کم لطفی هست که به نادال نرسد . ولی باز هم تاکید می کنم در شرایط کنونی اگر objective بحث کنیم عنوان نام برده حق راجر فدرر می باشد و ضعیف بودن فیلد یا سطح بازی حریفان در آمار و ارقام که بحثی کاملا کمی یا quantitative هست تاثیرگزار نخواهد بود . ولی اگر کیفی یا qualitative بحث کنیم آن گاه مسایل جنبی مرتبط با فیلد یا سطح بازی حریفان به میان خواهد آمد که بحث درازی خواهد بود ولی از نگاه صرفا آماری که رویکرد کمی دارد راجر فدرر را امروز و در حال حاضر میتوان G.O.A.T دانست .
swiss express
03-10-2014, 08:24 PM
my 23 stupid reasons why RF is the best player of all time:
1.he does the twinner better than anyone else!(never forget the one he hit against novak in his straight sets victory against the serb at us open 2009 semi final,the twinner beame a winner!a speedy one!(compare delpo the most awkward twinner of all time !lanky argentine!
2.his smile is the most charming amongst the active players!!!(compare jerzy janowich!)
3.his backhand not the best single handed,but the most eye catching one.
4.his service motion the most beautiful one.(compare marian bartoli that crazy chick…wait a minute,not a chick though!
5.No facial wrinkles during a shotmaking,even closes his eyes and looks at the opposite side just like the way ronaldinho used to do!(compare rafa ,looks like a mentally retarded person when hitting the serve.his jaw is out of place!
6.never breaks a racquet(exception!did so against djokovic at miami 2009.the forehand wasn't working!and if memory serves me right has done one more earlier in his career)compare fernando gonzales and marat safin the ultimate masters of racquet breaking!
7.never makes any unusual sounds and growls(exception!sometimes on the second serve there is a saddening groaning esp when hi hits a kick serve!)compare rafa nadal with all
kinds of growling and the other active players with all kinds of animals sounds!vica azarenka possibly mimicks an injured baby wolf!carlos berlocq keeps groaning for endless hours which is not monotone and differs his patterns!murray complained about him to the umpire in a match I guess at indian wells or miami that this strange creature still keeps groaning while the ball is in my possession for the rally!and sometimes it gets uglier when maria sharapova makes those frightening growls one may think she is being raped!
8.has twin daughters!...that doesn’t count?!i don’t care I just know that he is the only
active player that has twin children!not anyone else
9.never quits or retire during a match(compare those sissy boys who are always calling for the trainer yet the match is to start!delpo baghdatis rafa and the list goes on and on…
10.has invented some shots remember that forhand slice he used to use at wimby a couple of years ago?nobody knew what the heck that was!he used to finish the rally with that forehand slice winner!seemed sometimes awkward!
11.is the most good looking and handsome player!(compare radek stepanek and marian bartoli that ugly retarted woman!)
12.says his COME ON better than anyone else(compare janowich or novak and rafa like a cry baby)roger says his come on like a mature man a brave knight!
13.wins his service games in less than a minute!in a blink!(compare nadal you can get a good sleep and when you wake up and opens your eyes you see him showing his muscles!pumping his fist saving break points and getting advantage and getting stuck in deuce again with the referee sleepily calls deuce! While rog is straightforward either he gets broken easily or wins it in a wink!
14.hasnt shaved his belly hairs!! This could even prove that his origins were from iran!!!
15.doesnt perspire at all!(compare nadal sweating terribly or murray looking tired than hell while roger still as fresh as a daisy!
16.doesnt have any LAJDARBIAR! Celebration at the end of the match(compare novak as if he has killed his worst enemy or joe willy dancing and even radek stepanek swimming or trying push ups!what are these guys doing ?are they mentally ok?!
17.never argues with the umpire(compare andy roddick always arguing with the umpire at his chair and sometimes calling him stupid and saying that the umpire at our former school was way better than you!
18.gave the switzerland flag to his countryman stan at the 2012 london olympics inaugural(compare ali daei ke bazoobande captaini be joonesh baste bood!!
19.has the most populated family!with the newcoming child they will become five and more and more invincible!!
20.has the most exquisite name for being the best and the letters R and F are two components of the word peRFect!(compare the name alexander dolgopolov! You should pronounce it in a fluent italian accent to discover how stupid it is!
21.will keep on playing tennis until the end of century!and even more!(compare justin henin hardene,guillermo coria ,monica seles)so roger is a never ending engine.
22.never plays shadow tennis the way some chicks do(compare maria sharapova and marian bartoli .they say come on !and even sometimes lose to a hipothesized enemy!just like the way shir farhad did at barare nights!!
23.and finally because he is ethereal and delicate(compare taylor dent!!! That fat moron!
Thanks a lot for reading this lengthy post I hope you enjoyed it and I was able to make you laugh love u all.morteza
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.