توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیت سمپراس: هوادار نادال هستم
sina1993
01-26-2014, 11:04 AM
پیت سمپراس: هوادار نادال هستم
پیت سمپراس، اسطوره تنیس جهان خود را هوادار نادال معرفی می کند
به نظر پیت سمپراس، اسطوره ابدی دنیای تنیس رافائل نادال، مرد شماره یک تنیس جهان "باورنکردنی" است.
سمپراس درباره نادال گفت:"به نظر من او باورنکردنی است. برای اولین بار بود بازی او را از نزدیک میدیدم. حرکات او
در زمین غیرقابل باور بود. او میتواند حین دویدن بهترین ضربات را به توپ بزند. هرگز کسی را مثل او ندیدهام."
سمپراس که خود 14 قهرمانی در گرنداسلم های گوناگون دارد و نادال را درآستانه برابری با رکورد خود می بیند، ادامه
داد:"با تماشای بازی او کاملا به تواناییهایش پی بردم. او خیلی محکم به توپها ضربه میزند، سرویسهایش عالی است و
خلاصه همه کار میکند و همه را درست انجام میدهد. او از نظر روحی هم بسیار قوی است. نادال یک پکیج کامل است."
تنها راجر فدرر است که بالاتر از این دو با 17 قهرمانی در گرنداسلم پرافتخارترین تنیسور دنیا از ان حیث است.
سمپراس همچینن با ابراز اطمینان از قهرمانی نادال در اولین گرنداسلم این فصل اظهار داشت:"او به چهاردهمین جامش
نگاه نمیکند. او به بیش از آن نگاه میکند. واقعبینانه اگر نگاه کنید، او به خوبی میتواند هفدهمین و حتی هیجدهمین
قهرمانیاش را هم بگیرد. او اعتبار ورزش است. من طرفدارش هستم
منبع:عرش نیوز
davidbeckham
01-26-2014, 01:38 PM
درود به شرف عمو پیت:655:
سایه اسطوره خیلی سنگینه واست میدونیم !
rezaomo
01-26-2014, 02:40 PM
حق مطلب را ادا كردي ، اينقدر سنگينه كه بعد از اين همه سال بعد از خداحافظي اش از تنيس با زبون بي زبوني ميگه فدرر ازت نفرت دارم
delpotro
01-26-2014, 02:42 PM
سمپراس خودش اسطورس.زیر سایه کسی هم نمیره.
حق مطلب را ادا كردي ، اينقدر سنگينه كه بعد از اين همه سال بعد از خداحافظي اش از تنيس با زبون بي زبوني ميگه فدرر ازت نفرت دارم
کجا گفته فدرر ازت نفرت دارم؟ توهم توطئه زدی عمو.
Mehdi.A
01-26-2014, 02:53 PM
یاد فینال ویمی 2009 که فدرر رکورد قهرمانی های متوالیش رو زد به خیر. خیلی تلاش کرد نشون بده موضوع براش مهم نیست و اگر هم دوست داره فدرر قهرمان نشه دلیلش اینه که هموطن اون پای دیگه فینال یعنی اندی رادیک هست اما دیگه اونجاها که سر آنفورسدهای فدرر تبسم می کرد مشخص بود چی تو ذهنشه :D .
zhako
01-26-2014, 02:54 PM
نادال ويرايش، لطفا به بازيكنان توهين نكنيد :583:تنیسه.زورش نرسه خودشو مصدوم میکنه.عمرا به رکوردفدرربرسه.فدرر اسطوره تکرارنشدنی دنیای تنیسه.اینو تومخت فروکن
Esteghlal
01-26-2014, 03:05 PM
نادال ويرايش، لطفا به بازيكنان توهين نكنيد :583: تنیسه.زورش نرسه خودشو مصدوم میکنه.عمرا به رکوردفدرربرسه.فدرر اسطوره تکرارنشدنی دنیای تنیسه.اینو تومخت فروکن
23-10
mspayam
01-27-2014, 02:03 PM
حیف شد که سمپراس زود بازنشسته شد و به دوران نادال نرسید، و گرنه با این توانایی پسینگ شات زدنی که نادال داره و اون سبک سرو و والی عمو پیت، نادال دابل یا حتی تریپل بیگلش می کرد.
از طرف دیگه نادال چیزهایی داره که عموپیت یه عمر در حسرتشون بود و آخر هم بهشون نرسید، مثلاً بردن رولن گروس (که سمپراس فقط و فقط یه بار به نیمه نهاییش رسید و نتونست بالاتر بره) و از همه مهمتر بردن فدرر که سمپراس روی بهترین سطحش یعنی چمن هم نتونست این کار رو انجام بده. دیر یا زود رکورد گرند اسلم های نادال با سمپراس برابر می شه. ولی واقعاً نادال کجا و عمو پیت کجا.
Pouya
01-27-2014, 03:26 PM
^^
از شما بعید بود همچین حرفی.
davidbeckham
01-27-2014, 03:39 PM
حیف شد که سمپراس زود بازنشسته شد و به دوران نادال نرسید، و گرنه با این توانایی پسینگ شات زدنی که نادال داره و اون سبک سرو و والی عمو پیت، نادال دابل یا حتی تریپل بیگلش می کرد.
از طرف دیگه نادال چیزهایی داره که عموپیت یه عمر در حسرتشون بود و آخر هم بهشون نرسید، مثلاً بردن رولن گروس (که سمپراس فقط و فقط یه بار به نیمه نهاییش رسید و نتونست بالاتر بره) و از همه مهمتر بردن فدرر که سمپراس روی بهترین سطحش یعنی چمن هم نتونست این کار رو انجام بده. دیر یا زود رکورد گرند اسلم های نادال با سمپراس برابر می شه. ولی واقعاً نادال کجا و عمو پیت کجا.
سمپراس در اخرین روزهاش به فدرر باخت
وگرنه اگه تو اوج بود لهش میکرد
pouriya.alex
01-27-2014, 04:29 PM
الان دقیقا یعنی چی که سمپراس زود بازنشسته شد و به دوران نادال نرسید؟! انتظار داشتی
تا 45 سالگی ادامه بده که به دوران ایشون برسه؟! احتمالا منظورت اینه که کاشکی هم دوره بودن!
دبل یا تریپل بیگل؟!! اصن مطمئنی نادال میتونست سرویسای سمپراس رو ریترن کنه؟! و مطمئنی که نادالم براحتی سرویساشو هولد می کرد که همچین نتیجه شگفت انگیزی رقم بخوره؟!!
در مورد این سبک سرو&والی هم که میگی در همون دوران آندره آغاسی که بزرگترین رقیب سمپراس و یکی از کاملترین بازیکنای تاریخه مثه نادال یه بیس لاینر قوی بود ولی توی هد-تو-هد 20-14 به نفع سمپراسه. پس ببین چقدر با قدرت این سبکو اجرا میکرده.
ضمنا فکر نمیکنم سمپراس با 14 گرند اسلم، 5 WTF و 286 هفته نامبر 1 بودن انقدرا حسرت رولند گاروس رو بخوره... دیگران باید حسرت بخورند.
"ولی واقعاً نادال کجا و عمو پیت کجا" در مورد این جمله تاریخی هم سکوت کنم بهتره!!!
rojhin
01-27-2014, 05:07 PM
:254::254::254::254::254::254:
Mehdi.A
01-27-2014, 06:16 PM
در مورد این سبک سرو&والی هم که میگی در همون دوران آندره آغاسی که بزرگترین رقیب سمپراس و یکی از کاملترین بازیکنای تاریخه مثه نادال یه بیس لاینر قوی بود ولی توی هد-تو-هد 20-14 به نفع سمپراسه. پس ببین چقدر با قدرت این سبکو اجرا میکرده.
درباره rivalry آغاسی و سمپراس یه نکته کلیدی اینه که اینا هر دو تنیسورهای درجه اول بودند و امکان اینکه با قرعه تو دور اول و دوم تورنومنت به هم بخورند نبوده. آغاسی طبق گفته خودتون بازیکن کاملی بود و این توان رو داشت تا در اکثر رقابت هایی که سمپراس حضور و تخصص داره اونقدر بالا بیاد که باهاش بازی کنه اما سمپراس مثلآ روی سطح خاک کمتر پیش می اومد اونقدر جلو بره که با آغاسی در یک مرحله برخورد کنه. توی همون معدود بازی هایی هم که روی خاک با هم داشتند، آغاسی 3-1 جلو هست. بعد در مقایسه آغاسی و نادال، نادال چپ دست هست. زمان اوج سمپراس رو که یادم نیست اما فکر نمی کنم چپ دست های زیادی بودند. من فقط ایوانیشویچ و ریوس رو به عنوان چپ دست های اون دوره می شناسم که به لحاظ فنی (به خصوص ریوس) در سطح مقایسه با نادال هم نبودند.
BABAK
01-27-2014, 08:10 PM
اخه تو چی سرت میشه خشایار ؟
roger 4 ever
01-27-2014, 08:55 PM
انصافا بعید بود همچین حرفی از شما دوست عزیزم...
یا ابرفرض...1 دقیقه سکوت...:facepalm::facepalm::facepalm:
mspayam
01-27-2014, 10:17 PM
^^
از شما بعید بود همچین حرفی.
پویا جان، من از شما عذر می خوام اگه ناراحتت کردم. خود من هم مثل همه ممکنه اشتباه کنم و کاش شما هم به من ایرادم رو یادآوری می کردی تا در آینده اشتباهم رو تکرار نکنم.
خشی جون این اما و اگرها فقط برای دلخوش کردن طرفدارای دوآتیشه خوبه. چیزی که هست و اتفاقی که در دنیای واقعی افتاد این بود که عمو پیت، خورد به فدرر و فدرر هم نوار 4 سال پیروی متوالی و هفت پیروزی غیرمتوالیش توی ویمبلدون رو پاره کرد. همین سمپراس به قول شما در روزهای غیراوج هم دو ماه بعد توی یو اس اوپن به فینال رسید. واسه ی یو اس اوپن توی اوج بود و فقط واسه ی ویمبلدون نبود؟ از طرف دیگه اگه سمپراس توی اوج نبود، فدرر هم توی اوج نبود. علاوه بر این، اگه سمپراس توی اوج نبود چطوری توی ویمبلدون اون سال سید 1 بود و فدرر سید 15؟
الان دقیقا یعنی چی که سمپراس زود بازنشسته شد و به دوران نادال نرسید؟! انتظار داشتی تا 45 سالگی ادامه بده که به دوران ایشون برسه؟! احتمالا منظورت اینه که کاشکی هم دوره بودن!
اگه همدوره بودن که خیلی بهتر می شد. اما منظورم همون دیرتر بازنشسته شدن بود. آغاسی یه سال هم از سمپراس بزرگتر بود، اما به دوره ی نادال رسید و دوتا بازی هم بازی کردن و 45 سالش هم نشد.
دبل یا تریپل بیگل؟!! اصن مطمئنی نادال میتونست سرویسای سمپراس رو ریترن کنه؟! و مطمئنی که نادالم براحتی سرویساشو هولد می کرد که همچین نتیجه شگفت انگیزی رقم بخوره؟!!
حالا دابل یا تریپل بیگل اغراقه، ولی مطمئناً راحت می زدش. سرویس هاش رو هم ریترن می کرد، همونطور که الان سرویس های رائونیچ و کارلوویچ و ایزنر رو بر می گردونه که سرویس شون همون سرعت و حتی بیشترش رو هم داره. برای سمپراس فلت زن، ضربه های تاپ اسپین نادال یه کابوس می شد. اگه حرف منو قبول ندارین بد نیست ببینین که خود سمپراس در مورد بازی با نادال چی می گه:
"اگه من قرار بود با نادال بازی کنم، می رفتم لب تور و بعد دعا می کردم" اگه دوست داشتین مصاحبه ی تصویریش توی یوتیوب رو هم می تونم واستون پیدا کنم.
در خوب سرویس زدن و سهمگین بودن سرویس های سمپراس هم هیچ شکی نیست. مخصوصاً سرو دومش که قدرت و سرعت زیادی داشت. اما همین سمپراس سرعت سرویسش تقریباً با فدرر یکسانه و توی لینک زیر در مورد سرویسشون و شباهت ها و تفاوت هاش بحث کرده:
http://bleacherreport.com/articles/307939-mechanics-vs-mechanics-the-federer-and-sampras-tennis-synergy
شاید واستون جالب باشه که بدونین هیچکدوم از سرویس های سمپراس در بین سریعترین سرویس های ثبت شده در جهان نیست:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fastest_recorded_tennis_serves
آغاسی هم درسته که سبکش شبیه ناداله اما بازیشون عین همدیگه نیست و اگه آغاسی هد تو هدش با سمپراس منفیه الزاماً نمی شه استناط کرد که رافا هم اگه بود همین نتیجه رو می گرفت چون همه اش که بازی بیس لاین نیست، اون تاپ اسپین بی نظیر و چپ دست بازی کردن و سرویس زدن روی بکهند و خیلی چیزای دیگه هم هست که رافا رو رافا کرده، و گرنه هر بیس لاینر کاملی باید می تونست رکورد رافا رو بزنه.
ضمنا فکر نمیکنم سمپراس با 14 گرند اسلم، 5 WTF و 286 هفته نامبر 1 بودن انقدرا حسرت رولند گاروس رو بخوره... دیگران باید حسرت بخورند.
دوست عزیز، آدم ها حسرت نداشته هاشون رو می خورن، نه داشته هاشون رو. بی شک افراد زیادی هم هستن که به سمپراس حسرت می خورن.
منظور من هم از جمله ی آخر این نیست که بگم سمپراس بازیکن ضعیفی بوده و لیاقت و استحقاق اون 14 تا گرند اسلم رو نداشته. کاملاً برعکس، هر کسی که تونسته در این سطح رقابت کنه و اون نتایج رو بگیره شایسته ی احترامه و من هم برای سمپراس احترام خاصی قائلم چون در دوره ی خودش بهترین بود و حضورش و رقابتش با آغاسی و سایرین باعث شد که تنیس پیشرفت کنه و به شکلی که الان هست دربیاد، اما هیچ چیزی جاودانی و ابدی نیست و چه بسا روزی هم برسه که یه نفر پیدا بشه که به قدری تسلطش بر این بازی زیاد باشه که بگیم اگه در دوره ی تاپ 4 بود همه شون رو راحت می زد. همچین فردی شاید بیاد، شاید هم هیچوقت نیاد. ولی به نظر من وقتی که کسی با این سطح توانایی در این ورزش پیدا می شه، کم لطفیه که اعتبار لازم رو بهش ندیم و نگیم که از قدیمیا قویتره. آینده می تونه سرشار از شگفتی باشه و فقط باید صبر کرد و دید.
Pouya
01-27-2014, 10:47 PM
حقیقتا اینقدر نظرات عجیب غریب خوندم اینجا و در جاهای دیگه پیرامون این موضوع، که اصلا دوست ندارم این تاپیک رو باز کنم. همون چیزایی که پوریا ی عزیز گفت تقریبا نظر منم هست. بخوام خودم جواب بدم باید یه 200 خطی بنویسم که همه جوانب در نظر گرفته بشه، چون اینجا هرچی بگی همه به خودشون می گیرن و فکر می کنن بازیکن مورد علاقه اونا زیر سوال رفته. (منظورم شخص خاصی نیس، شاید 80% اینجوری هستن. منم خودم بعضی وقتا ممکنه همچین حسی داشته باشم.) خوشبختانه یا متاسفانه اصلا حس و حالشو ندارم. فقط یه جمله : چرا ما حس می کنیم برای اینکه بگیم x خوبه، باید y , z , ... رو بکوبیم؟ به شکلی که خودمون هم شاید قبولش نداشته باشیم و می دونیم اشتباهه!
به همون جوابی که پوریا داد اکتفا می کنم. اون پست رو هم شاید نمی زدم بهتر بود.:583:
Amirhosein
01-28-2014, 09:16 AM
و در پایان..
Roger Federer
:655:
davidbeckham
01-28-2014, 09:36 AM
سمپراس اومده گفته طرفدار نادال هستش
اون وقت اونایی که از نادال عقده دارن اومدن بهش حمله کردن:3t1:
نظرشو گفته
Paymaan
01-28-2014, 09:57 AM
خب باشه . سمپراس در اوج فدرر رو له می کرد . نادال رو چی کار می کرد؟ :350: می کرد تو قوطی!:251:
mspayam
01-28-2014, 10:06 AM
حقیقتا اینقدر نظرات عجیب غریب خوندم اینجا و در جاهای دیگه پیرامون این موضوع، که اصلا دوست ندارم این تاپیک رو باز کنم. همون چیزایی که پوریا ی عزیز گفت تقریبا نظر منم هست. بخوام خودم جواب بدم باید یه 200 خطی بنویسم که همه جوانب در نظر گرفته بشه، چون اینجا هرچی بگی همه به خودشون می گیرن و فکر می کنن بازیکن مورد علاقه اونا زیر سوال رفته. (منظورم شخص خاصی نیس، شاید 80% اینجوری هستن. منم خودم بعضی وقتا ممکنه همچین حسی داشته باشم.) خوشبختانه یا متاسفانه اصلا حس و حالشو ندارم. فقط یه جمله : چرا ما حس می کنیم برای اینکه بگیم x خوبه، باید y , z , ... رو بکوبیم؟ به شکلی که خودمون هم شاید قبولش نداشته باشیم و می دونیم اشتباهه!
به همون جوابی که پوریا داد اکتفا می کنم. اون پست رو هم شاید نمی زدم بهتر بود.:583:
پویا جان حیف شد که حوصله بحث رو نداری، چون خوشحال می شدم نظرات شما رو بدونم. به هر حال همونطور که گفتم من هیج تغصبی روی نظراتم ندارم و اگه ببینم جایی اشتباه کردم حتماً اصلاحش می کنم. اینجور بحث ها به رغم همه ی دلخوری هایی که ممکنه پیش بیاره شاید مفیدتر از بحث های آتش نشانی و اینجور چیزا باشه. من هم هدفم کوبیدن سمپراس نیست چون اون هم فرزند زمانه ی خودش بود و توی اون دوران بهترین بود و حالا دیگه اون سبک بازی و اون مدل جواب نمی ده و همین استدلال من رو می شه در مورد تنیسورهای قبلی هم به کار برد که سمپراس قهرمان های ده های 60 و 70 رو می تونست به راحتی بزنه چون در بازیش چیزایی داشت که اونا نداشتن.
باز هم اگه کسی از دوستان ناراحت شده من عذر می خوام، هدف من ایجاد فرصتی برای بحث و تبادل نظر بود نه اهانت و کوبیدن یه بازیکن.
mspayam
01-28-2014, 10:11 AM
سمپراس اومده گفته طرفدار نادال هستش
اون وقت اونایی که از نادال عقده دارن اومدن بهش حمله کردن:3t1:
نظرشو گفته
چی شد خشایار؟ نتونستی جواب اون سوال های من رو بدی بحث رو داری می بری به حاشیه و به خود من گیر می دی؟ من و عقده از نادال؟:254::254::254::254::254:
واسه ی اینکه بحث به حاشیه نره و درنهایت به اون پست های آتش نشانی معروف تو نرسه، بذار یه بار دیگه بپرسم، تو که مدعی هستی سمپراس توی اوج نبود چطور گرند اسلم بعدی رو رسید به فینال و توی همون ویمبلدون رنکش 1 بود؟ چطور این رنک 1 به فدرری باخت که تازه دو سال بعد اولین گرند اسلمش رو می گیره و اونجا رنکش 15 بود؟
Nima88
01-28-2014, 10:21 AM
من فکر نمیکنم مقایسه اینکه ، نادال و سمپراس با هم بازی می کردن نتیجه چی میشد مقایسه درستی باشه .
اگر میخواین مقایسه کنید باید افتخارات هر 2 طرف توی دوره خودشون مقایسه کنید .
سمپراس در تعداد هفته های نامیر وانی و بردن مسترز کاپ ، از رافا پیشه ، و رافا در تعداد مسترزها ، و همچنین اینکه تونسته توی هر 4 گرند قهرمان شه ، نسبت به سمپراس برتری داره .
در تعداد گرند اسلمها 14 -13 فعلا سمپراس جلو که احتمال اینکه نادال ردش کنه زیاده.
پیت 6 سال با نامبر وانی به پایان رسوند و نادال فعلا 3 سال .
در کل فعلا کمی از لحاظ افتخارات سمپراس جلوتره ، البته فقط کمی.
davidbeckham
01-28-2014, 10:32 AM
چی شد خشایار؟ نتونستی جواب اون سوال های من رو بدی بحث رو داری می بری به حاشیه و به خود من گیر می دی؟ من و عقده از نادال؟:254::254::254::254::254:
واسه ی اینکه بحث به حاشیه نره و درنهایت به اون پست های آتش نشانی معروف تو نرسه، بذار یه بار دیگه بپرسم، تو که مدعی هستی سمپراس توی اوج نبود چطور گرند اسلم بعدی رو رسید به فینال و توی همون ویمبلدون رنکش 1 بود؟ چطور این رنک 1 به فدرری باخت که تازه دو سال بعد اولین گرند اسلمش رو می گیره و اونجا رنکش 15 بود؟
1 بار فقط با هم بازی کردن
ضمنا ولاندری فدرر و برده
پس اونم بهتر از فدرره حتما:254:
یا دارسیس و روسول بهتر از نادالن؟ یا کوئری بهتر از نواک:251:
mspayam
01-28-2014, 11:18 AM
1 بار فقط با هم بازی کردن
ضمنا ولاندری فدرر و برده
پس اونم بهتر از فدرره حتما:254:
یا دارسیس و روسول بهتر از نادالن؟ یا کوئری بهتر از نواک:251:
خشی جان باز داری بحث رو می بری به حاشیه و هیچکدوم از اینا جواب سوال من نیست. چطور وقتی که ادعا کردی سمپراس توی اوج نبود هیچکدوم از این بحثای "فقط یه بار بازی کردن" مطرح نبود؟
اگه سمپراس توی ویمبی 2001 توی اوج نبود چطوری واسه ی اون تورنمنت سید 1 بود؟
davidbeckham
01-28-2014, 11:59 AM
خشی جان باز داری بحث رو می بری به حاشیه و هیچکدوم از اینا جواب سوال من نیست. چطور وقتی که ادعا کردی سمپراس توی اوج نبود هیچکدوم از این بحثای "فقط یه بار بازی کردن" مطرح نبود؟
اگه سمپراس توی ویمبی 2001 توی اوج نبود چطوری واسه ی اون تورنمنت سید 1 بود؟
من میگم اخرین سالهاش بود دیگه
حالا یه بار باخته نمیشه گفت فدرر بهتر بوده
فدرر هم سال 2008 سید 1 بود تو سترالیا ولی به نوواک باخت
mspayam
01-28-2014, 04:26 PM
من میگم اخرین سالهاش بود دیگه
حالا یه بار باخته نمیشه گفت فدرر بهتر بوده
فدرر هم سال 2008 سید 1 بود تو سترالیا ولی به نوواک باخت
حالا اين شد يه حرفى. يه بازيكن با فقط يه دونه برد از يه بازيكن ديگه بهتر نمي شه. اما توي اون بازي فدرر از سمپراس كه توي اوج هم بود، بهتر بود و برنده هم شد. فدرر هم اگه ٢٠٠٨ با سيد ١ بودنش به نواك باخت مسخره اس كه بگيم توي اوج نبوده، بلكه نواك اون بازى رو بهتر بازي كرده و برده فقط همين.
طرفداره هرکی میخواد باشه،از خداش باشه بگه طرفداره فدرره مث ما
djoker
02-16-2014, 06:50 PM
سمپراس توی بازی دوستانه تو سال 2008 با فدرر نمایش خوبی ارائه داده بود حتی جلو هم افتاده.غلطه که بگیم اگه آماده بود با اون سبک بازیش نمیوتنست بازیکنای امروزی رو ببره.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.