توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون Barclays ATP World Tour Finals 2013 لندن
pouriya.alex
11-04-2013, 02:13 PM
بازل و پاریس تمرینات خوبی بود برای رسیدن به هفتمین قهرمانی اسطوره :655:
راجر برو جلو که جام تو را می خواند :866:
حالا میمردن یه هفته دیگه برگزار میکردن که بازیکنا استراحت و تمرین بیشتری کنن؟!
Mohammad_Joulaei
11-04-2013, 08:52 PM
خب استان هم این بردیچ بی خاصیت رو برد.
امیدوارم راجر و استان جای اونو توی رنکینگ بگیرن.
به امید موفقیت راجر
Najmeh5576
11-05-2013, 06:18 AM
سلام لطفا راجع به نحوه امتياز بنددي و روال اين سري مسابقات كمي توضيح بدين. در هر گروه همه با هم بازي ميكنند امتياز بندي نيشه دو نفر بالا مياند بعد ضربدري مسابقه ميدن؟ ...
مرسي
mspayam
11-05-2013, 08:02 AM
سلام لطفا راجع به نحوه امتياز بنددي و روال اين سري مسابقات كمي توضيح بدين. در هر گروه همه با هم بازي ميكنند امتياز بندي نيشه دو نفر بالا مياند بعد ضربدري مسابقه ميدن؟ ...
مرسي
با سلام
بله دقیقاً همینه که می گی. اون هشت نفر به دو گرو A و B تقسیم می شن و هر بازیکن در هر گروه با سه نفر دیگه بازی می کنن و از هر گروه یک نفر به عنوان شماره ی یک و یه نفر هم به عنوان شماره ی دو به مرحله ی نیمه نهایی صعود می کنن. از اون چهار نفر، نفر اول گروه A با نفر دوم گروه B و نفر اول گروه B با نفر دوم گروه A بازی می کنه و برنده ی هر بازی به فینال می رسه.
rojhin
11-05-2013, 02:23 PM
با سلام
بله دقیقاً همینه که می گی. اون هشت نفر به دو گرو A و B تقسیم می شن و هر بازیکن در هر گروه با سه نفر دیگه بازی می کنن و از هر گروه یک نفر به عنوان شماره ی یک و یه نفر هم به عنوان شماره ی دو به مرحله ی نیمه نهایی صعود می کنن. از اون چهار نفر، نفر اول گروه A با نفر دوم گروه B و نفر اول گروه B با نفر دوم گروه A بازی می کنه و برنده ی هر بازی به فینال می رسه.
ضمن عذرخواهی و کسب اجازه از دوست عزیزم مهدی جان این رو به صحبتهای ایشون اضافه کنم که به ازای هر برد تو مرحله گروهی 200 امتیاز به تنیسور برنده تعلق میگیره و برنده بازی های نیمه نهایی هر کدوم 400 امتیاز کسب میکنن و قهرمان هم به دلیل کسب پیروزی تو فینال 500 امتیاز دیگه صید خواهد کرد . به عبارت دیگه تنیسوری که همه بازیها رو ببره و قهرمان بشه 1500 امتیاز کسب خواهد کرد مثل پارسال جوکر یا راجر تو 2011 ، در حقیقت هر بازی تو این تورنمنت امتیاز خاص خودشو داره به عنوان مثال اگه پارسال راجر قهرمان میشد 1300 امتیاز میگرفت چون یکی از بازیهای مرحله گروهی رو به دلپوترو باخته بود .
عاشقتم اسطوره دوست داشتنی و تموم نشدنی ام
Najmeh5576
11-05-2013, 02:30 PM
ضمن عذرخواهی و کسب اجازه از دوست عزیزم مهدی جان این رو به صحبتهای ایشون اضافه کنم که به ازای هر برد تو مرحله گروهی 200 امتیاز به تنیسور برنده تعلق میگیره و برنده بازی های نیمه نهایی هر کدوم 400 امتیاز کسب میکنن و قهرمان هم به دلیل کسب پیروزی تو فینال 500 امتیاز دیگه صید خواهد کرد . به عبارت دیگه تنیسوری که همه بازیها رو ببره و قهرمان بشه 1500 امتیاز کسب خواهد کرد مثل پارسال جوکر یا راجر تو 2011 ، در حقیقت هر بازی تو این تورنمنت امتیاز خاص خودشو داره به عنوان مثال اگه پارسال راجر قهرمان میشد 1300 امتیاز میگرفت چون یکی از بازیهای مرحله گروهی رو به دلپوترو باخته بود .
سلام مرسي از پاسخ هر دو دوست عزيز
در شرايط مساوي به ست شماري ميرسه ؟ مثلا دو نفر دو برد يك باخت داشته باشند؟
PowerVu
11-05-2013, 04:04 PM
در شرايط مساوي به ست شماري ميرسه ؟ مثلا دو نفر دو برد يك باخت داشته باشند؟
درود بر شما
در این صورت، Head to Head (نتایج رو در روی دو بازیکن) رو برای صعود، ملاک قرار میدن.
davidbeckham
11-05-2013, 06:37 PM
vamos rafa:655:
خب حالشو جا اوردی
delpotro
11-05-2013, 06:41 PM
vamos rafa:655:
خب حالشو جا اوردی
خشایار جان شما هم با این پست حال منو جا آوردی :655:
rojhin
11-05-2013, 06:57 PM
تبریک به هوادارن رافا ه خاطر برد مقابل فرر ، آخرین بازی رافا تو بارکلیز بر میگرده به دو سال پیش که اینجا استاد سوئیسی بیگل کرد رافا رو ، امیدوارم فینال شاهد یه فدال زیبا باشیم و مثل 2011 بازی یه طرفه نباشه و رافا دوباره بیگل نشه
Paymaan
11-05-2013, 07:00 PM
سایه داوید هم تو کورت نبود . وگرنه دابل بیگل میکرد .
Behr@d
11-05-2013, 07:17 PM
تبریک به هوادارن رافا ه خاطر برد مقابل فرر ، آخرین بازی رافا تو بارکلیز بر میگرده به دو سال پیش که اینجا استاد سوئیسی بیگل کرد رافا رو ، امیدوارم فینال شاهد یه فدال زیبا باشیم و مثل 2011 بازی یه طرفه نباشه و رافا دوباره بیگل نشه
خیر دوست عزیز ، آخرین بازی رافا همون سال مقابل سونگا بود که 2-1 باخت و نتونست صعود کنه .....
davidbeckham
11-05-2013, 07:38 PM
نوواک لهش کن
S.I.N.A
11-05-2013, 08:19 PM
نواک مال این حرفا نیست
اسطوره بزن پودرش کن :160:
rojhin
11-05-2013, 09:23 PM
خیر دوست عزیز ، آخرین بازی رافا همون سال مقابل سونگا بود که 2-1 باخت و نتونست صعود کنه .....
حق با شماست دوست گلم ولی این خیلی مهم نیست و نکته اصلی همون بیگل شدنه و این که امیدوار باشیم اگه راجر و رافا به هم خوردن مثل 2011 رافا مقابل راجر دست و پا بسته نباشه و یه تکونی به خودش بده تا فدال زیبایی رو شاهد باشیم .
Najmeh5576
11-05-2013, 09:34 PM
درود بر شما
در این صورت، Head to Head (نتایج رو در روی دو بازیکن) رو برای صعود، ملاک قرار میدن.
ممنون.
ولي معذرت ميخوام بنظرم اين كافي نيست مثلا تو فوتبال وقتي ديگه چاره اي نبود به تعداد گل زده نگاه ميكردند اينجا چي ؟ مثلا رو اينكه طرف ٢-٠ برده يا ٢-١ مانور نميدن؟ چون اگه فرضً كنيد در يك گروه يك نفر همه بازيهاش را ببازه سه نفر ديگه ميتونند با دو برد يك باخت مشابه باشند. ...
Roger Federer#1
11-05-2013, 10:40 PM
واقعا کاملا مشخص بود فرر امروز خسته بود برد رافارو زیرسوال نمیبرم ولی او هم امروز خوب بازی نکرد دوبار برک داد چندبارم فرر استفاده نکرد کلا فرر به ارورهاش باخت امروز
mspayam
11-05-2013, 10:47 PM
روژین عزیز ممنون از توضیحاتی که دادی. دقیقاً همینطوره که می گی.
درود بر شما
جواب این دوستمون هم درسته ولی هد تو هد ملاک سوم در رده بندی هستش و سایر ملاک ها از این قرارن:
1. تعداد بردها
2. تعداد بازی هایی که بازیکن در آن ها شرکت کرده (چون گاهی وقت ها بازیکن ها ممکنه مصدوم بشن و بعد از یه بازی از مسابقات کنار بره. در این صورت یکی از دو بازیکنی که به عنوان جایگزین اومده (معمولاً رنک 9 یا 10) جای بازیکن مصدوم رو می گیره و بازی می کنه. در این شرایط اون بازیکنی که از اول بوده و مصدوم هم نشده موقعیت بهتری داره و اگه دو برد و یک باخت داشته باشه و بازیکن جایگزین 2 برد داشته باشه، بازیکنی که از اول حضور داشته در موقعیت بالاتری قرار خواهد گرفت.
3. هد تو هد (وقتی که فقط دو بازیکن از سایر جهات با هم مساوی باشن)
4. اگر سه بازیکن با هم مساوی باشن در این صورت بر اساس درصد ست ها، یا گیم هایی که برنده شدن یا رنکینگشون در جدول یکی از اون ها به عنوان بازیکن رده بالاتر انتخاب می شه و برای انتخاب دو نفر دیگه هد تو هدشون رو در نظر می گیرن.
این شماره ها و ترتیب ها هم ترتیب اولویت رو نشون می دن.
PowerVu
11-05-2013, 11:08 PM
ممنون.
ولي معذرت ميخوام بنظرم اين كافي نيست مثلا تو فوتبال وقتي ديگه چاره اي نبود به تعداد گل زده نگاه ميكردند اينجا چي ؟ مثلا رو اينكه طرف ٢-٠ برده يا ٢-١ مانور نميدن؟ چون اگه فرضً كنيد در يك گروه يك نفر همه بازيهاش را ببازه سه نفر ديگه ميتونند با دو برد يك باخت مشابه باشند. ...
با عرض درود مجدد و با سپاس از mspayam عزیز؛ در تکمیل فرمایشات جامع و کامل سرور گرامی:
در فرض سؤال پیشین شما، تساوی « دو » بازیکن مورد پرسش قرار گرفته بود و همانطور که عرض شد، در اینصورت، H2H را ملاک قرار میدهند.
اما اگر در پایان دور گروهی، « سه » بازیکن مساوی شوند، آنگاه:
اگر هر یک از سه بازیکن، یک برد کسب کرده باشند، بازیکنی که نسبت به دیگران کمتر از سه بازی انجام داده باشد، به صورت خودکار حذف میشود و شخص صعود کننده به دور تک حذفی نیمهپایانی، آن تنیسبازی خواهد بود که بازی رو در روی خود در همین مسابقات، مقابل دو بازیکنی که رکورد 1-2 دارند (یک برد، دو باخت) را برده باشد.
یا با ملاک قرار دادن بیشترین درصد Setهای برده شده
یا با ملاک قرار دادن بیشترین درصد Gameهای برده شده
تنیسباز صعود کننده به دور نیمهپایانی تعیین خواهد شد.
و یا اگر هنوز بازیکنان مساوی باشند، آنگاه
ردهی تنیسباز را در جدول Ranking مردان به تاریخ دوشنبهی پس از واپسین تورنمنت در سطح ATP تقویم مسابقات فصل را ملاک قرار میدهند.
(که در حال حاضر مسابقات تنیس مسترز هزار امتیازی پاریس-برسی آخرین تورنمنت فصل پیش از آغاز مسترز کاپ موسوم به ATP World Tour Finals است.)
omidd
11-05-2013, 11:10 PM
خب راجر عزیز اولین و حساسترین بازیش با نواک چند مین دیگه شروع میشه که بازی جذابو نزدیکی بنظر خواهد بود.پیش بینی خودم این که امسال راجر و نواک همچون سال گذشته بازی فینالو برگزار میکنن و معتقدم پیروز بازی امشب در پایان قهرمان مسابقات خواهد بود چون به احتمال زیاد بازنده این بازی نفر دوم میشه اگه خوان بزاره البته که اینطور بشه احتمالا به نادال میخوره و یک بازی بسیار دشوارو خواهد داشت که دیگه جونی واسشون نمیمونه واس فینال.البته نباید از نادال بهمین راحتی گذشت ولی احتمال قهرمانی یکی از نفرات گروه اول همون گروه نادال یچیز در حد یک درصد میشه منظورم این که بعیده.
حالا نادالیون قاطی نکنن اعتقاد شخصی خودم بود.بهرحال فینال همین بازی امشب نتیجش با خداستو دستان اسطوره بی بدیل دنیای تنیس.
slice
11-06-2013, 01:36 AM
من نمیدونم راجر چشه
اونایی که تنیس بازی میکنن میدونن که unforced eror به سن و مربی و اینجور چیزا ربطی نداره!!!!!!!!
تو اکثر ضربه هاش توپا رو خیلی سریع میزنه و همش میرن بیرون!!!!!!
تو چند سال اخیر ما دیدیم فقط بازیکنایی میتونن جوکوویچ رو ببرن که تو رالی های طولانی دووم بیارن ولی راجر اصلا" نمیتونه!!!!!!!!!
امروز راجر بیشتر امتیازاتی رو که می گرفت یا از سرویس خوبش بود یا اشتباه نوواک در حالت کلی نقشه ای واسه امتیاز گرفتن نداشت!!!!!!!!!! ببینیم با دل پوترو چیکار میکنه!!!!!!!!!!
SHIR FarHad
11-06-2013, 01:46 AM
ممنون راجر.
تماشای این بازی دلچسب و دلنشین از تو ,واسه ی منه طرفدار کافیه
ولی چیزی که راجرو از نواک و امثالهم متفاوت میکنه تکنیک و سبک بسیار زیباشه . چند صحنه راجر والی و اسمش زد که از هیچ کدوم از افراد تور بر نمیومد .
http://www.tennis-image.com/images/13414226167466417164.jpg
راجر ممنون از اینکه هستی ممنون.
davidbeckham
11-06-2013, 01:47 AM
come on nole
خوب تو یه هفته دبلش کردی
http://www.shiaupload.ir/images/86703443792439337975.jpg
mspayam
11-06-2013, 04:52 AM
نه راجر و نه نواک امشب نتونستن به اون خوبی ای که انتظار می رفت بازی کنن، اینم حرف من نیست و گزارشگرهای اسکای اسپورت این رو گفتن و به نظر من هم حرف درستی اومد. مخصوصاً بازی راجر که در ست سوم افت زیادی کرد. البته بعد از اینکه ست اول رو در حالی که بریک پوینت داشت از دست داد، گزارشگرهای اسکای اسپورت گفتن که راجر هیچوقت بعد از باختن ست اول نتونسته نواک رو شکست بده و امشب هم استثنا نبود.
امیدوارم که راجر بتونه در بازی های بعدیش بتونه نتیجه ی بهتری بگیره.
viva rafa
11-06-2013, 09:44 AM
تنها مشکل راجر انگیزست
فرر نشون داد که بالای 30سال بودن هم میشه چابک بود
چجوری با 31سال سن اینجوری میدوه اینور اونور تو رالی ها کم نمیاره و حتی یه رافای اماده رو هم میبره
پس مشکل فدرر هرچی هست مربوط به سنش نیست یا انگیزه نداره یا توانش رو نداره دیگه!
mspayam
11-06-2013, 10:19 AM
تنها مشکل راجر انگیزست
فرر نشون داد که بالای 30سال بودن هم میشه چابک بود
چجوری با 31سال سن اینجوری میدوه اینور اونور تو رالی ها کم نمیاره و حتی یه رافای اماده رو هم میبره
پس مشکل فدرر هرچی هست مربوط به سنش نیست یا انگیزه نداره یا توانش رو نداره دیگه!
دوست عزیز مشکل روحی رو باهات موافقم، اما سن و سال رو هم نمی شه منکرش شد. شما یه نگاهی به تعداد بازی های فرر بکن و ببین چندتا گرند اسلم رو تونسته تا قبل از سال 2012 به هفته ی دومشون برسه و از راند چهار یا دست کم یک چهارم نهایی بالاتر بیاد. اگه فرر دیر اوج گرفته الزامی نداره که بگیم چون هم سن فدرره پس سن و سال فدرر نباید در بازیش تاثیری بذاره.
Mahdi Naji
11-06-2013, 02:59 PM
ی سوال آیا با برد دلپو و ریچارد صعود راجر قطعی میشه یا نه؟
میشه توضیح بدین؟
Ahoura
11-06-2013, 06:46 PM
ی سوال آیا با برد دلپو و ریچارد صعود راجر قطعی میشه یا نه؟
میشه توضیح بدین؟
اگر گَسکِی راجــر رو بزنه و دلپو نوواک رو . اون موقع صعود دلپو قطعی میشه و از بین گَسکی و نوواک هم یکیشون به دور بعد میرسه راجــر هم ساییده میشه به الک . اگر گسکی راجــر رو بزنه و و نوواک دلپو رو . اون موقع صعود نوواک با 2 برد قطعی میشه و در روز آخر دلپو ، راجر و گَسکِی برای صعود شانس دارن . اگر راجر گسکی رو بزنه و دلپو نوواک رو . از بین راجر ، دلپو و نوواک 2 تاشون شانس صعود دارند و گسکی تقریبا حذف شدست . اگر راجــر گسکی رو بزنه و نوواک دلپو رو اون موقع نوواک صعودش قطعی میشه و از بین راجــر و دلپو ( برنده بازیشون که در دور سوم گروهی با هم انجام میدن ) یکیشون صعود میکنه و بازم گسکی در این شرایط شانسی نداره .
davidbeckham
11-06-2013, 07:31 PM
در یک بازی نابرابر رافا حال مسئولان مزخرف انگلیسی رو گرفت:866:
چرا واورینکا باید یه روز استراحت کنه ولی نادال نه؟
مصاحبه نادال کار خودشو کرد
حالم از تورنمنتهایی که تو انگلیسه بهم میخوره
viva rafa
11-06-2013, 07:41 PM
رافا با این همه ارور های الکی که اصلا در شان کسی مثل رافا نیست نمیتونه قهرمان بشه
Roger Federer#1
11-06-2013, 07:41 PM
نمیدونم نادال چش شد واقعا بازیش افت کرد تو گرفتن وینر در رالی عاجزه ولی امیدوارم به خودش بیاد در مراحل بعدی بازی های زیبایی رو ببینیم
Behr@d
11-06-2013, 07:51 PM
واقعا به خیر گذشت .... واورینکا فوق العاده بازی میکرد امروز و واقعا در بعضی موارد رافا رو عاجز کرده بود ...... بازم خدا رو شکر که رافا تونست دومین بازیش رو هم ببره و دیگه فکر کنم تقریبا صعودش رو قطع کرد .....
به تمام طرفداران عزیز هم رنک 1 بودن رافا در سال 2013 را تا پایان سال تبریک میگم :583:
Mahmood
11-06-2013, 07:55 PM
تبریک به همه عاشقان ماتادور :grouphug:
http://www.tennis-image.com/images/98541287890581973722.png
Paymaan
11-06-2013, 07:56 PM
جا داره يه تبريك ويژه به رافا و هوادارش بگيم . بهترين سال Career ـش رو گذروند.:583:
moris
11-06-2013, 08:02 PM
جا داره يه تبريك ويژه به رافا و هوادارش بگيم . بهترين سال Career ـش رو گذروند.:583:
هیترهای دیگه هم به وظیفه شون عمل کنن مثل همین برادر :ps1:
Paymaan
11-06-2013, 08:25 PM
هیترهای دیگه هم به وظیفه شون عمل کنن مثل همین برادر :ps1:
تبريكم رو ازت پس ميگيرم:434:
Mahrooz RF
11-06-2013, 09:20 PM
:583:من هم نامبر وانی رافا تا آخر سال رو به طرفدارانش تبریک می گم. همه چیو درو کرد امسال.:583:
Ahoura
11-06-2013, 10:06 PM
آقامون راجــر و جوایز :655::787:
جوایزی که خیلیا تو کَفِشن و با آوردن اسم مافیا دوست دارند دل خودشون رو راضی نگه دارند :sps:
مراسم پس از بازی واورینکا - نادال برگزار شد .
http://www.tennis-image.com/images/30870741505188944261.jpg
جا داره من هم به نوبه خودم....
فرا رسیدن ماه محرم رو اعلام کنم
جا داره من هم به نوبه خودم....
فرا رسیدن ماه محرم رو اعلام کنم
ممد جواد جان یکم هول شدی
بایس فرا رسیدن ماه محرم رو تسلیت میگفتی:434::160:
mspayam
11-07-2013, 12:11 AM
ممد جواد جان یکم هول شدی
بایس فرا رسیدن ماه محرم رو تسلیت میگفتی:434::160:
عرض پوزش از دوستانی که ناراحت شدن.
مجی جون، حالا شاید این دوستمون سنی باشه و بخواد تبریک بگه به جای تسلیت. :443:
اتفاقا ممد جواد عزیز از مشعل داران لشکر خرد و خرد ورزی هستند:001_smile::655:
davidbeckham
11-07-2013, 12:38 AM
دم بردیچ گرم
Roger Federer#1
11-07-2013, 12:46 AM
واقعا بردیچ زیبا بازی کرد با توجه به بازیهای امشب اگه نادال ناداله امشب و بردیچم همین آمادگی رو داشته باشه من همینجا میگم توماس بعد مدتها نادال رو شکست میده,با این وضع فکرکنم نوواک از همین حالا رفت فینال ببینیم نفرات دوم این گروه با نادال چیکارمیکنن
Mehdiii
11-07-2013, 01:11 AM
اونقدر قدرت بدنی و چابکی و سن وسال فرر رو تو سر راجر زدین که بیچاره چشم خورد . کاملا مشخصه که فرر از نظربدنی تو این تورنمنت کم آورده و این مسئله تمرکزشو(اصلی ترین سلاح فرر) به پایینترین حد ممکن رسونده .
Nadal.N1
11-07-2013, 07:36 AM
واقعا برای این دوستمون متاسفم با این اظهار نظرش
Nadal.N1
11-07-2013, 07:41 AM
نادال هم انگار کم آورده این آخر سال از نظر بدنی به نظرم شانس قهرمانی نادال در برابر نواک که فینال میرسه 30 به 70 هستش البته اگه یک تکون اساسی به خودش نده.
نواک تو مونت کارلو امسال تا فینال که مقابل رافا قرار میگرفت اصلا خوب بازی نمیکرد اما تو فینال یک بازیکن دیگه ای بود امیدورام نادال هم همینجوری باشه و بهتر از این بازی کنه با این بازی ره به جای نمی بره.
Maani
11-07-2013, 10:34 AM
يعني چي آقاي محترم ؟ اين چه حرفيه ميزني ؟ مگه سني ها خوشحالن از شهيد شدنش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ميشه قشنگ منظورتو برسوني از تبريك ؟؟؟
mspayam
11-07-2013, 02:02 PM
من اون پست رو عوض کردم و از دوستانی هم که ناراحت شدن عذرخواهی می کنم. هدف این نبود که به فرقه یا گروهی توهین بشه.
Alireza Murray
11-07-2013, 02:13 PM
بارکلیز بدون اندی دو زار نمی ارزه :434:
rojhin
11-07-2013, 06:36 PM
برد راجر نازنین رو به هواداراش تبریک میگم . امروز خوب بود و بعضا ضربه هایی میزد که فقط از اسطوره برمیاد ولی ارورهای الکی هم تو بازی راجر به چشم میخورد ولی تونست این بازی رو به نفع خودش تموم کنه و این مایه خوشحالیه . گسکه هم بد نبود و چند جا ضربه های عالی زد به خصوص پسینگ شات بکهندی که به امتیاز تبدیل شد تو ست دوم ( البته اگه این اصطلاح رو اشتباه عرض کردم دوستای گلم که اطلاعات بیشتری دارن اصلاحش کنن ) . به امید برد خوان برابر جوکر و برد راجر مقابل خوان
Raf@vin
11-07-2013, 07:18 PM
برد راجر نازنین رو به هواداراش تبریک میگم . امروز خوب بود و بعضا ضربه هایی میزد که فقط از اسطوره برمیاد ولی ارورهای الکی هم تو بازی راجر به چشم میخورد ولی تونست این بازی رو به نفع خودش تموم کنه و این مایه خوشحالیه . گسکه هم بد نبود و چند جا ضربه های عالی زد به خصوص پسینگ شات بکهندی که به امتیاز تبدیل شد تو ست دوم ( البته اگه این اصطلاح رو اشتباه عرض کردم دوستای گلم که اطلاعات بیشتری دارن اصلاحش کنن ) . به امید برد خوان برابر جوکر و برد راجر مقابل خوان
ببخشيد، راجر تموم نشدنيه؟!!! پس چرا يه مدتيه زده تو کار باخت؟
قبول دارم يه زماني خوب بوده ولي ديگه تموم شد هم خودش و هم طرفداراش بايد با اين مساله کنار بيان که بابا ديگه باي باي!!
zhako
11-07-2013, 07:33 PM
سلام به راجرکبیر.عاشقتم پسرحیفی تمام بشی به خدا
Mahrooz RF
11-07-2013, 07:39 PM
ببخشيد، راجر تموم نشدنيه؟!!! پس چرا يه مدتيه زده تو کار باخت؟
قبول دارم يه زماني خوب بوده ولي ديگه تموم شد هم خودش و هم طرفداراش بايد با اين مساله کنار بيان که بابا ديگه باي باي!!
هیتر بودنتونو ثابت کردید. راجر واسه عاشقاش تموم نشدنیه. تازه منظور زیبایی هاشه. نه صرفاً بردنش تو زمین. واسه ما هم نفس کشیدن راجر زیباس. حتی فکر کردن به راجر زیباس (واسه عاشقاش). پس واسه ما تموم نشدنیه. اگه منظورتون دوران حکومتشه، اون که خیلی وقته تموم شده. الان هم کسی انتظار برد مقابل تاپ 2 رو نداره. بخاطر اینکه می دونیم تموم شد اون دوران که گفتن برنده سخت بود. دوران هر کسی تموم میشه. الان دور دوره جوون ترها هست. فعلا رافا داره درو می کنه، شما هم حال کنید و لذت ببرید و راجرو ول کنید. راجر که الان زورش به رافا نمی رسه. پس مهم نیست واستون که حالا حالاها ریتایر نکنه. مگر اینکه نگران باشید یه روز راجر برگرده و رافا رو بزنه.
rojhin
11-07-2013, 08:10 PM
[ببخشيد، راجر تموم نشدنيه؟!!! پس چرا يه مدتيه زده تو کار باخت؟
قبول دارم يه زماني خوب بوده ولي ديگه تموم شد هم خودش و هم طرفداراش بايد با اين مساله کنار بيان که بابا ديگه باي باي!![/QUOTE]
در این لحظه و به لطف شما با این موضوع که راجر تموم شده و طبق فرمایش شما دیگه بای بای کنار اومدم .خیلی ممنون که منو متوجه اشتباهم کردین :583:
http://tb6czfaprxq4doeltqy (http://tb6czfaprxq4doeltqy)
M∂hdi
11-07-2013, 08:43 PM
با درود و کمی تاخیر، بازگشت نادال به صدر دنیای تنیس
که با دوازدهمین پیروزی پیاپی مقابل واورینکای «با خاصیت» همراه بود رو به طرفدارانش تبریک میگم.
slice
11-07-2013, 09:48 PM
با سلام و تبریک برد راجر!!!!!
راستش من نمیدونم علتش چیه یا شایدم من اشتباه می کنم به نظزتون چرا سبک بازی راجر اینقدر عوض شده منظورم این که نسبت به 3-4 سال پیش اسپین فورهند هاش خیلی زیاد تر شده؟؟؟؟؟؟؟ از ضربات فلت خیلی کم استفاده میکنه!!!!!!!:379:
شاید همین یکی از مشکلات راجر باشه با اینکه ضریب خطای تاپ اسپین کمتر از فلت ولی تا یه حدی!!!!!!!! RPM فورهندای راجر اونقدر زیاده که سرعت توپاش نسبت به گذشته کمتر شده در نتیجه بازیکنایی مثل جوکوویچ و ماری میتونن فورهنداشو دفاع کنن!!!!!!!!!!!
الیا55
11-08-2013, 01:47 AM
به نظر من تنیس ورزش بی روحی وهیجان نداره فقط دو مدعی که همیشه قابل حدس زدنن حتی قهرمانو همون بازیی اول میتونی تشخیص بدهی اصلا تنیس بحثی نمی مونه
Afshin
11-08-2013, 02:55 AM
به نظر من تنیس ورزش بی روحی وهیجان نداره فقط دو مدعی که همیشه قابل حدس زدنن حتی قهرمانو همون بازیی اول میتونی تشخیص بدهی اصلا تنیس بحثی نمی مونه
مرسی از راهنماییتون، ما هم از فردا بساطمونو جمع میکنیم، میریم یه جای دیگه در مورد یه ورزش دیگه بحث میکنیم!
mspayam
11-08-2013, 09:45 AM
ابراز ناراحتی واورینکا از اینکه عمو تونی در حین مسابقه نادال را راهنمایی می کند
http://www.espn.co.uk/tennis/sport/story/255151.html
Mohammad
11-08-2013, 10:47 AM
اونجاییکه استن اعتراض کرد که تونی نزدیک استن بود و رافا اون سمت زمین بود، از اون فاصله باید داد بزنه تونی که!!
!PARADOX
11-08-2013, 11:52 AM
این واورینکا هم شورشو دراورده
تو بازی هم گیر داد به داور که نادال زیاد وقت صرف سرویس زدن میکنه که نادال اخطار گرفت و نادال هم بعد از چند گیم رفت معذرت خواهی کرد
حالا هم به تونی گیر داده !!
بابا زورت به نادال نمیرسه دلیل نمیشه این همه گیر بدی ۱۲ بار باختی یه بردم نیاری باید فشار باشه روت
من از واورینکا خیلی خوشم میومد ولی الان نظرم عوض شد.
Najmeh5576
11-08-2013, 12:01 PM
جدا چه جدال سختي خواهد بود بين فدرر و دلپوترو طبق قوانيني كه دوستان گفتند ايندو در شرايط مساوي هستند و فقط نتيجه هد تو هد ملاك خواهد شد. عملا مثل اينه كه يك مسابقه تك حذفي باشه. و بنظرم بازيشون خيلي سخت تر از اون برخورد شون در فينال تورنمنت قبلي هست. سخت تر از اونهم اينه كه هر كدوم برنده شن براي رفتن به فينال به مصاف نادال بايد برن. .... چه شود !
با اينحال:
چه بازي قشنگ و پر افت و خيزي بنظر مياد بشه اگه هر دو بازيكن در شرايط نرمال باشن. چه از نظر روحي چه جسمي. هرچند دلپوترو دوست داشتنيه ولي اميدوارم راجر برنده شه. ؛)
Maani
11-08-2013, 12:03 PM
این واورینکا هم شورشو دراورده
تو بازی هم گیر داد به داور که نادال زیاد وقت صرف سرویس زدن میکنه که نادال اخطار گرفت و نادال هم بعد از چند گیم رفت معذرت خواهی کرد
حالا هم به تونی گیر داده !!
بابا زورت به نادال نمیرسه دلیل نمیشه این همه گیر بدی ۱۲ بار باختی یه بردم نیاری باید فشار باشه روت
من از واورینکا خیلی خوشم میومد ولی الان نظرم عوض شد.
بدتر اینکه محض رضای خدا یه ست هم نگرفته باشی !!
mspayam
11-08-2013, 01:06 PM
جدول رده بندی بازیکن ها تا امروز:
http://www.tennis.com/pro-game/2013/11/2013-atp-world-tour-finals-group-standings/49720/#.Uny3aXBmgk1
PowerVu
11-08-2013, 01:10 PM
http://www.lta.org.uk/NewWebsite/LTA/Images/Photos/Tournaments%20and%20Major%20Events/Barclays%20ATP%20World%20Tour%20Finals/2012-batpwtfs-gv-620x300-getty.jpg (http://www.lta.org.uk/NewWebsite/LTA/Images/Photos/Tournaments%20and%20Major%20Events/Barclays%20ATP%20World%20Tour%20Finals/2012-batpwtfs-gv-620x300-getty.jpg)
حالات ممکن در گروه A و احتمالات صعود به دور نیمهپایانی
به تاریخ آدینـه، 17 آبان ماه سال 1392 خورشیدی
الف) فارغ از نتیجهی به دست آمده در بازیها، اگر «نادال» بتواند «بردیچ» را شکست دهد و «فرر» نیز بتواند «واورینکا» را مغلوب سازد، آنگاه «نادال» برندهی گروه خواهد شد و «بردیچ» به عنوان نفر دوم در دور نیمهپایانی به مصاف برندهی گروه B (جوکوویچ) خواهد رفت.
ب) فارغ از نتیجهی به دست آمده در بازیها، اگر «نادال» بتواند «بردیچ» را شکست دهد و «واورینکا» نیز بتواند «فرر» را مغلوب سازد، آنگاه «نادال» برندهی گروه خواهد شد و «واورینکا» به عنوان نفر دوم در دور نیمهپایانی به مصاف برندهی گروه B (جوکوویچ) خواهد رفت.
ج) فارغ از نتیجهی به دست آمده در بازیها، اگر «بردیچ» بتواند «نادال» را شکست دهد و «فرر» نیز بتواند «واورینکا» را مغلوب سازد، آنگاه «بردیچ» برندهی گروه خواهد شد و «نادال» به عنوان نفر دوم در دور نیمهپایانی به مصاف برندهی گروه B (جوکوویچ) خواهد رفت.
د) اگر «بردیچ» بتواند «نادال» را «در 2 ست» شکست دهد و «واورینکا» نیز بتواند «فرر» را «در 2 ست» مغلوب سازد، آنگاه «بردیچ» برندهی گروه خواهد شد و «نادال» به عنوان نفر دوم در دور نیمهپایانی به مصاف برندهی گروه B (جوکوویچ) خواهد رفت.
هـ) اگر «بردیچ» بتواند «نادال» را «در 2 ست» شکست دهد و «واورینکا» نیز بتواند «فرر» را «در 3 ست» مغلوب سازد، آنگاه «بردیچ» برندهی گروه خواهد شد و «نادال» به عنوان نفر دوم در دور نیمهپایانی به مصاف برندهی گروه B (جوکوویچ) خواهد رفت.
و) اگر «بردیچ» بتواند «نادال» را «در 3 ست» شکست دهد و «واورینکا» نیز بتواند «فرر» را «در 2 ست» مغلوب سازد، آنگاه «نادال» برندهی گروه خواهد شد و «بردیچ» به عنوان نفر دوم در دور نیمهپایانی به مصاف برندهی گروه B خواهد رفت.
ز) اگر «بردیچ» بتواند «نادال» را «در 3 ست» شکست دهد و «واورینکا» نیز بتواند «فرر» را «در 3 ست» مغلوب سازد، آنگاه «نادال» برندهی گروه خواهد شد و «بردیچ» به عنوان نفر دوم در دور نیمهپایانی به مصاف برندهی گروه B (جوکوویچ) خواهد رفت.
توضیح: «داوید فرر» به دلیل دو شکست پیاپی در دو بازی نخست دور گروهی، شانسی برای صعود ندارد.
حالات ممکن برای صعود مدعیان در گروه B در روز پایانی و سرنوشت ساز دور گروهی (روز شنبه) به شرح زیر است.
-=»-=»«=--=»«=--=»«=--=»«=--=»«=--=»«=--=»«=--=»«=--=»«=--=»«=-
حالات ممکن در گروه B و احتمالات صعود به دور نیمهپایانی
به تاریخ شنبـه، 18 آبان ماه سال 1392 خورشیدی
«نوواک جوکوویچ» با دو پیروزی پیاپی در دو بازی نخست دور گروهی، برندهی بلامنازع گروه شده است. ولی نفر دوم گروه B را فاتح نبرد حساس بین «راجر فدرر» و «خوآن مارتین دل پوترو» در شنبه شب مشخص خواهد کرد.
Najmeh5576
11-08-2013, 04:59 PM
سلام بازي آخر ديشب كي انجام شد ميخوام ببينم امشب كي ميشه حدودا. اگه يك به بعد ميشه برنامه براش بذارم. ممنون
BABAK
11-08-2013, 05:06 PM
سلام بازي آخر ديشب كي انجام شد ميخوام ببينم امشب كي ميشه حدودا. اگه يك به بعد ميشه برنامه براش بذارم. ممنون
نجمه خانوم جناب پاور همه روزه برنامه بازی ها رو به تفصیل در لینک زیر قرار میدن :
پخش تلویزیونی، اعلام برنامه و معرفی مسابقات تنیس فینال 2013 تور جهانی ATP در لندن (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6503)
Najmeh5576
11-08-2013, 06:58 PM
نجمه خانوم جناب پاور همه روزه برنامه بازی ها رو به تفصیل در لینک زیر قرار میدن :
پخش تلویزیونی، اعلام برنامه و معرفی مسابقات تنیس فینال 2013 تور جهانی ATP در لندن (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6503)
سلام مرسي
اونجا را هميشه چك ميكنم ولي از آنجا كه ممكنه يكسري مسابفات پشت سرهم در يك كورت انجام بگيره و زمان بازيها هم مشخص نيست بعضا بوده كه بعضي بازيها خيلي ديرتر شروع شده. الان براي بازي آخر نوشته شده قبل از ١١:٣٠ برگزار نميشه. مثل برنامه مشابه آن با ديشب. حالا ميخوام بدونم اگر كسي اين مسابقه هاي آخر شب را ديده حدودن بگه كه بصورت واقعي كي شروع شده اگه به ساعت حدود يك برسه بيدار بمونم. چون من از اينترنت ميبينم خيلي كيفيت نداره. بعلاوه بصرفه هم نيست. بعد از ساعت يك نيمه شب رايگان ميشه. :)
PowerVu
11-08-2013, 07:16 PM
سلام مرسي
اونجا را هميشه چك ميكنم ولي از آنجا كه ممكنه يكسري مسابفات پشت سرهم در يك كورت انجام بگيره و زمان بازيها هم مشخص نيست بعضا بوده كه بعضي بازيها خيلي ديرتر شروع شده. الان براي بازي آخر نوشته شده قبل از ١١:٣٠ برگزار نميشه. مثل برنامه مشابه آن با ديشب. حالا ميخوام بدونم اگر كسي اين مسابقه هاي آخر شب را ديده حدودن بگه كه بصورت واقعي كي شروع شده اگه به ساعت حدود يك برسه بيدار بمونم. چون من از اينترنت ميبينم خيلي كيفيت نداره. بعلاوه بصرفه هم نيست. بعد از ساعت يك نيمه شب رايگان ميشه. :)
در مسابقات ATP World Tour Finals به دلیل فاصلهی زمانی زیاد بین دو دیدار و از آنجا که مسابقهی پیش از بازیهای انفرادی، در ردهی دوبل با قانون امتیازدهی No Ad Scoring انجام میشوند و همچنین به خاطر وجود قانون Super Tie-Break (در صورت سه Setـه شدن بازی)، در 99 درصد موارد بازیهای ردهی دوبل به سرعت و زودتر از 5:30 عصر و 11:30 شب به پایان میرسند. بنابراین در بدترین حالت، حداکثر حدود 15 تا نیمساعت ممکن است دیدارهای بخش انفرادی در این ساعات به تأخیر بیفتند اما به احتمال زیاد سر موعد مقرر برگزار خواهند شد.
delpotro
11-09-2013, 06:37 AM
سلام مرسي
درود
نجمه خانوم من هم از طریق سایت http://www.drakulastream.eu/ بازی ها رو میبینم با اینترنت
یک مگابایت. اما در ساعات دانلود رایگان سرعتم افت می کنه.یعنی دیگه نمیشه باهاش تنیس
دید.اما آی اس پی که من ازش استفاده می کنم،این امکان رو قرار داده که با پرداخت هزینه،در
ساعات دانلود رایگان از سرویس غیر رایگان استفاده کنیم و با محاسبه شدن حجم مصرفی در
ریزمصرف، از سرعت یک مگابایت عادی برخوردار باشیم که من از این امکان استفاده می کنم.
شما در ساعات دانلود رایگان با افت سرعت مواجه نمیشین و میتونین مثل ساعات عادی بازیا رو
ببینین؟
سپاس :583:
davidbeckham
11-09-2013, 09:51 AM
با بازیهایی که تا الان دیدم
شانس نواک بیشتره واسه قهرمانی
بعدش نادال
Najmeh5576
11-09-2013, 11:16 AM
درود
نجمه خانوم من هم از طریق سایت http://www.drakulastream.eu/ بازی ها رو میبینم با اینترنت
یک مگابایت. اما در ساعات دانلود رایگان سرعتم افت می کنه.یعنی دیگه نمیشه باهاش تنیس
دید.اما آی اس پی که من ازش استفاده می کنم،این امکان رو قرار داده که با پرداخت هزینه،در
ساعات دانلود رایگان از سرویس غیر رایگان استفاده کنیم و با محاسبه شدن حجم مصرفی در
ریزمصرف، از سرعت یک مگابایت عادی برخوردار باشیم که من از این امکان استفاده می کنم.
شما در ساعات دانلود رایگان با افت سرعت مواجه نمیشین و میتونین مثل ساعات عادی بازیا رو
ببینین؟
سپاس :583:
سلام
من هم در حالت عادی یعنی طول روز بازی دیدم هم در ساعات رایگان بعد از یک نیمه شب. ازنظر کیفیت فرقی نمیکنند آخرین بازیی که در ساعات عادی دیدم فینال بین دلپوترو و فدرر بود که یکی ضربه میزد توپ رو هوا میموند بعد از صدای تشویق تماشاچیا متوجه میشد م که امتیاز به نفع فدرر شده. : ))) در نتیجه چون وضعیت این شکلی هست اونایی که در آمریکا برگزار شد و نیمه شب بود را ترجیح دادم ببینم. اونم فقط بخاطر حال و هوای مسابقه.
ضمنا از سایت streamhunter.eu استفاده کردم حالا یکبار هم سایتی که شما معرفی کردید را چک میکنم ان شا لله بازی فدرر و نادال را میبینم ؛) البته اگه ساعات آخر شب باشه. بعید میدونم کیفیتش تغییری بکنه.
شما از چه اینترنتی استفاده میکنید میزان مصرفتون چقدره. برای من وایمکس ایرانسل هست. برای هر بازی هر یکساعت حدود 100 مگ مصرف میکنه البته سرعت 512 .
ممنون
Sorou$h
11-09-2013, 11:41 AM
واورینکا دیروز بعد از برد مقابل داوید فرر در فیسبوک
http://tennis-image.com/images/58160810981995235014.png
delpotro
11-09-2013, 11:47 AM
سلام
من هم در حالت عادی یعنی طول روز بازی دیدم هم در ساعات رایگان بعد از یک نیمه شب. ازنظر کیفیت فرقی نمیکنند آخرین بازیی که در ساعات عادی دیدم فینال بین دلپوترو و فدرر بود که یکی ضربه میزد توپ رو هوا میموند بعد از صدای تشویق تماشاچیا متوجه میشد م که امتیاز به نفع فدرر شده. : ))) در نتیجه چون وضعیت این شکلی هست اونایی که در آمریکا برگزار شد و نیمه شب بود را ترجیح دادم ببینم. اونم فقط بخاطر حال و هوای مسابقه.
ضمنا از سایت streamhunter.eu استفاده کردم حالا یکبار هم سایتی که شما معرفی کردید را چک میکنم ان شا لله بازی فدرر و نادال را میبینم ؛) البته اگه ساعات آخر شب باشه. بعید میدونم کیفیتش تغییری بکنه.
شما از چه اینترنتی استفاده میکنید میزان مصرفتون چقدره. برای من وایمکس ایرانسل هست. برای هر بازی هر یکساعت حدود 100 مگ مصرف میکنه البته سرعت 512 .
ممنون
تشکر به خاطر پاسختون
اولا که من اگه کوچکترین فریزی تو تصویر ببینم دیگه اون مسابقه رو نمی بینم.چون اصلا اعصابم
کشش قطع و وصل شدن تصویر رو نداره.البته به دلیل سرعت بالا این اتفاق خیلی کم میفته و
بیشتر در بازی های فینال و بازی هایی که افراد بیشتری از مردم اونا رو آنلاین میبینن.
چون مدت زیادی هست که بازی ها رو آنلاین میبینم،تجربه ام ثابت کرده اگر در بازی های فینال
تورنمنت ها به دلیل زیاد بودن مشاهده کنندگان آنلاین،با قطع و وصل تصویر مواجه
میشین،استفاده از لینک هایی با گزارش غیر انگلیسی که مخاطبان کمتری داره،نتیجه مطلوب
تری داره.مخصوصا روسی.بعدشم ایتالیایی و اسپانیایی.
در مورد بازی های چلنجر هم که هیچ وقت مشکل فریز ندارم چون افراد کمتری دنبال می کنند.
هر دو سایت یکی هستند. drakulastream.eu و streamhunter.eu تفاوتی نداره.
اینترنتم ندا گستر صبا (صبا نت) هست و تقریبا دقیقه ای 4 مگابایت مصرف می کنه.بدون حتی
یک ثانیه قطعی.اگه طول بازی ها رو 75 دقیقه در نظر بگیریم، هر بازی 300 مگابایت استفاده
می کنه.
ماهیانه حداقل 30 گیگ مصرف اینترنتمه برای تنیس که نشون میده به طور متوسط روزانه 3-4 بازی کامل میبینم.
Nadal.N1
11-09-2013, 02:44 PM
چه کاریه یه ماهواره بگیر دلپوترو عزیز راحت شو
تو که اینقد از اینترنت استفاده میکنی یه رسیور بگیر با اکانت سی سی کم خلاص شو
omidd
11-09-2013, 02:45 PM
بلاخره بازی حساس راجر با خوان فرا رسید و امیدوارم راجر بهترین بازیشو انجام بده.
با شرایطی که وجود داره نواک بازی سختی با استن خواهد داشت استن یکی از معدود بازیکنایی که خوب نواکو اذیت میکن و بعیدم نیست بتونه نواکو شکست بده استن توی بازیای گروهی نشون داده که میتونه هرکاری انجام بده هر چند خیلی سخته ولی بعید نیست با توجه به اینکه استن یک روز بیشتر استراحت میکنه این خطرشو بیشترم میکن.
اما بازی بعدی سمی که نادال با راجر یا خوان هستش خیلی دشوار و هر فردی از این سه نفر بتونن فینال برن خیلی کار سختی واس قهرمانی دارن.
اگه راجر میخواد تا فینال بره و قهرمان بشه باید هواسش به شرایط بدنیش باشه
توی بازیای قبلی نشون داد نمیتونه طی 2 روز پشت هم یبازی 3 ستی داشته باشه خصوصا الان که خوان بعد نادال بعد نواک خیلی سخته خدایش.
من حیث المجموع امیدوارم راجر بتونه قهرمان بشه هرچند امید اول قهرمانی بدون شک نواک توی فینال چون بنظرم نواک خیلی سخت بتونه استنو شکست بده خیلی سخت.
Mahdi Naji
11-09-2013, 03:51 PM
راستش یکی از بزرگترین اعتقادات من در مورد تنیس اینه که نباید زود در مورد بازی ها نظر بدیم و در موردش قضاوت کنیم در واقع در بازی های معمولی هم من اینکار رو نمی کنم چون خیلی شده که بازی کن های خوب زود ببازن.پس دیگه نظر زود نمی دم که کی میبیره چون بازی راجر و خوان واقعا حساس و جذاب و این ممکنه کمی به استرس و یا بهتره بگیم هیجان تماشاچی اضافه می کنه و در همین حال از ریسک بازیکن ها کم میکنه.
اما در کل این شرایط چند نکته در مورد این بازی یا هر بازی به این حساسی است که باید بگم.
اول اینکه طرفدار هر کسی که هستید با عدالت در مورد بازی ها نظر بدین (البته لطفا)و اگر هم کسی باخت الکی غر غر نکیند مثلا توی بازی راجر با همین خوان در بازل واقعا در ست آخر دلپو پشت سر هم سرو های وحشتناک میزد و اصلا طرز بازیش عوض شده بود پس در نتیجه شکایت در مورد ست سوم اون بازی کار کاملا بی خودی بود.
اما کلا اگر بخوایم در مورد نحوه بایز حرف بزنیم می تونیم به بازی قبلی راجر با گسکی بپردازیم که در ad court ها راجر با سرو های خوب و در همین حال ریترن و چیپ اند شارژ های فوق العاده ای می کرد و در همین حال در عکس این حرکت دلپو در ad court با اندازه ی deuce court خوب سرو نمی زند و این برتری اول راجر بود و در همین حال راجر داره با فورهندش تاپسپین می زنه ولی به ادازه ی کافی با قاطعیت ضربه های بکهند رو نمی زنه و در همین حال خوان توپ هایی رو احتیاج داره که کم اسپین یا بد اسپین می خواد تا فورهند یا inside out/in های فوق العاده مخصوص روی بکهند راجر بزنه تا بتونه پوینت رو بگیره.در کل فاکتور های بسیار زیادی توی این بازی برتری هر بازیکنی رو نشون میده ولی در کل با کند شدن زمین به ضرر فدرر هم هست اما اگر تند تر و سریع تر بود دلپو قطعا می تونست با یک full flat shot یعنی ضربه ای که تقریبا اسپن اون خیلی خیلی خیلی کم باشه به راجر وینر بزنه ولی در همین حال والی های راجر می تونه خیلی به اون کمک کنه.
یکی از چیز هایی که این بازی رو خیلی خیلی حساس و مهم تر از آن غیر قابل پیشبینی می سازه نحوه ی بازی راجر و یا خوانه چون هم راجر و هم خوان یک روز اصلا خوب نیستند و در همون حال یک روز بهترین ها رو هم شکست می دن تمام طرفدار های این دو بازیکن بیشتر نگران خودشونن که آیا راجر همون را جر و یا خوان همون خوان خواهد بود یا نه؟؟؟؟
امیدواریم بهترین بازی رو از جفتشون ببینیم و از دیدن این بازی لذت ببریم
delpotro
11-09-2013, 04:07 PM
آخه ماهواره چلنجرها رو پخش نمیکنه که.منظورم مسابقاتیه که استریمش با دوربین ثابت بدون
کارگردانی پخش میشه.
به علاوه، با لایو استریم خیلی از بازی های ATP و WTA که پخش تلویزیونی ندارند رو میتونم ببینم.
slice
11-09-2013, 04:28 PM
با این اکانت ها کدوم کانال های ورزشی رو میشه دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Maani
11-09-2013, 05:27 PM
آخه ماهواره چلنجرها رو پخش نمیکنه که.منظورم مسابقاتیه که استریمش با دوربین ثابت بدون
کارگردانی پخش میشه.
به علاوه، با لایو استریم خیلی از بازی های ATP و WTA که پخش تلویزیونی ندارند رو میتونم ببینم.
خب ماهواره در هر صورت نصب كن بالاخره غير از چلنجرها كه ميتوني ببيني !!!
مصرف حجمت از ٣٠ گيگ ميشه ١٠ گيگ .
عقل كه نداري تو
manoochehr1984
11-09-2013, 07:56 PM
مرسی راجر :583:
دمت گرم :866:
pouriya.alex
11-09-2013, 07:58 PM
حمد و سپاس مخصوص خداوندیست که اسطوره ای چون راجر آفرید :583:
خسته نباشید به خوان مارتینه دوست داشتنی:866:
nima.a
11-09-2013, 08:02 PM
COMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON
Roger Federer#1
11-09-2013, 08:07 PM
تبریک به طرفداران اسطوره واقعا عالی بازی کرد امیدوارم تو تور پایانی یه جام معتبر بگیره امسال خیلی امیدوارم.
خسته نباشی خوان عزیز عالی جنگیدی امیدوارم فصل بعد اولین مسترز و گرندهای بیشتری بگیری.
باتوجه به مسابقات نادال و راجر تو این تور راجر همینجور بازی کنه شکی ندارم برندست تنها درصورتی از نادال شکست میخوره که شبه ارورش باشه وگرنا تو رالی ها میتونه از پس نادال بربیاد,البته این نادال نه نادال دوماه قبل
KING OF CLAY
11-09-2013, 08:09 PM
امروز نه دلپو و نه راجر خوب نبودن
آنفورس جفتشون زیاد بود اما بازم راجر از دلپو بهتربود
به نظرم راجر اگه اینطوری بازی کنه هیچ شانسی مقابل رافا نداره
از اونطرفم استن باید خیلی عالی باشه تا نوله رو ببره
roger 4 ever
11-09-2013, 08:18 PM
ظلم حقیقی خواهد بود در حق خود راجر و بیشمار هوادارانش در سراسر کره ی خاکی اگر راجر تصمیم بگیره که ریو 2016 رو از طرفداراش بگیره...با این عملکرد و با این انگیزه و انرژی راجر حضور در یک المپیک دیگه رو به طرفداراش بدهکاره...بعد ازآخرین <سوپر کام بک> در اواسط ست سوم به نظرم راجر اون چیزی رو که باید به طرفداراش در لندن می داد؛ داده بود...صعود به جمع 4نفر برتر دنیا پاداش سخت کوشی و صبوری راجر بود در آخر سال...نه تنها پاداشی برای خودش بلکه پاداشی برای تک تک هواداراش...فریاد های راجر در طول این بازی؛ لبخند هاش و مشتی که در نهایت به قلب خودش در پایان بازی زد حداقل پاداشی بود که طرفداراش باید می گرفتن در پایان سال...این بازی نه از لحاظ فنی بلکه از بعد روانی معانی زیادی داشت...معانی زیادی برای همه ی اون هایی که تنیس رو به طور جدی دنبال می کنن...اگر در طول سال 20 بار هم در راند یک 250 امتیازی به امثال دنی برندز ببازه اما بتونه 3 تا بازی این طوری در سال انجام بده ارزش داره...الان اصن مهم نیست که فردا چه اتفاقاتی مقابل نادال خواهد افتاد؛ بازی هم بدون شک 80% 20% به سود نادال خواهد بود با توجه به شرایطی که وجود داره...بعد فنی بازی راجر هم مهم نیست؛ هر جند بدون شک این نزدیک ترین بازی راجر به فرم خودش پس از مدت ها بود اما اینم مهم نیست...مهم روحیه؛ نگاه و حرکات راجر بود که فرم خودش بود...مادامی که این پارامتر ها در <فرم> راجر باشن؛ هر چیزی امکان پذیزه...امکان پذیره که بعد از یک نیم سال فاجعه و تاریخی؛ به همچین پایان سال شیک و مجلسی در بیاد...اونم تو این سن و شرایط...
درس بگیریم؛ همه مون درس بگیریم...
SIINAA
11-09-2013, 08:19 PM
اخ که چقد چسبید... تبریک به همه کسایی که تو باخت های پی در پی بهش سرکوفت نزدن ...
delpotro
11-09-2013, 08:22 PM
تبریک به طرفداران نازنین راجر فدرر افسانه ای
این بازی در مقایسه با 2 بازی قبلی این دو بازیکن در بازل و پاریس، بی کیفیت بود.
خسته نباشی خوان :655:
دیگه چه کارت کنم.سقفت همینه.:866:
slice
11-09-2013, 08:23 PM
با تبریک یه برد شیرین دیگه!!!!!!!!!!!!!!!
راجر امروز خیلی خوب بازی کرد به غیر از 4-5 گیم اول که خیلی زود خودشو گم می کرد ولی عوضش یه تاکتیک خیلی خوبی رو بکار برد که نادال از همه بیشتر ازش استفاده میکنه اونم اسلایس های عمیق بود که UE بکهندش رو خیلی کمتر میکرد ولی حیف که طی رالی ها کم می زد و فردا مقابل رافا خیلی موثر نیست!!!!!!!!!!!!
ولی با این بازی و این تورنمنت نشون داد که هنوزم میتونه به سمی و فینال گرند ها برسه !!!!!!!!!!!!
به امید بازی های بهتر!!!!!!!!!!!!!!
nima.a
11-09-2013, 08:23 PM
اونایی که از خباثت مسئولین انگلیسی در مورد استراحت رافا و استن حرف می زدن نمی خوان درباره استراحت رافا و راجر الان حرفی بزنن؟
Afshin
11-09-2013, 08:29 PM
بابا چی میگید شما؟ راجر خیلی هم خوب بود :434:
از بازی پاریس که قطعاً بهتر بود.
Najmeh5576
11-09-2013, 08:36 PM
تبريك ميگم برد راجر را. انشالله فردا بهترين بازيشو مقابل نادال انجام بده و با اقتدار به فينال بره.
منتظر تعريفاتون از نحوه بازي هستم :)
( من يه پست زدم نميدونم كجا رفت چون يه لحظه گوشيم قاطي كرد. اگه تو موضوع نامربوط فرستاده شده از مسوولين معذرت ميخوام. )
roger 4 ever
11-09-2013, 08:50 PM
من نمی دونم این راجر که این قدر مافیاش قدرتمنده یه سری جوایز رو این همه سال به نام خودش سند زده چه طوری نمی تونه تو یه برنامه ریزی ساده از قدرت بی نظیر مافیای خودش استفاده کنه؟!!!...
به خاطر می یارم یه سری از دوستان طرفدار رافا اعتقاد داشتن به دلیل برنامه ریزی زمانی دیدار رافا - استن دیداری <نابرابر بوده>!!...با این تفاسیر اگر اون بازی نابرابر بوده ؛ الحق و والانصاف بازی فردای رافا و راجر اسمش چیه؟!!!!!!!...
ای خدا بگم چی کارت کنه راجر که این همه مافیایی و نمی تونی یه برنامه ریزی ساده رو در بیاری برا خودت...!!!!!!!!
Ahoura
11-09-2013, 08:53 PM
Never Say Never :655:
17351
در هر دو ست پایانی عقب بودیم ولی برگشتیم و بردیم . به نظرم این بهترین بازی راجــر از استرالیا 2013 تا الان بود . همه چیز خوب بود. ست اول هم کمی بد شانسی اوردیم ست از دستمون در رفت . همون گیم دوم اگر می تونستیم بریک بک کنیم توی ست 1 هم شانس بردمون خیلی خوب بود ولی متاسفانه نشد اونجا. به هر حال همه چیز تقریبا خوب بود بخصوص ریترن سرو ها . خیلی خوبه که دیگه زیاد چیپ پوینت نمیده . اسلایس هم که دیگه نَگَم :434:
فقط امیدوارم فردا خستگی روی بازی راجــر تاثیر نذاره . امید ما به معجزه O2 آرنا هست :434:
Behr@d
11-09-2013, 09:07 PM
تبریک بابت برد راجر به هواداراش .... فردا بی صبرانه منتظر تماشای این بازی هستم که واقعا دیدنی خواهد بود .... از یک طرف نادال در بازی قبلی خودش خوب ظاهر شد و فرد تازه نفش خواهد بود و از طرف دیگر راجر همیشه اینجا خوب بوده و در سال 2011 رافا رو سخت شکست داد ولی خوب فردا ممکنه کمی خسته باشه ..... اما میشه گفت شرایط کمی متفاوته .... هم رافا خیلی از 2011 بهتر شده و هم راجر شاید به اون خوبی نباشه ...... پیش بینی بازی سخته و فکر کنم 60-40 به نفع راجر باشه ، که امیدوارم این اتفاق نیفته و رافا پیروز باشه و به فینال بره و یک جام دیگه رو به ویترین قهرمانی هاش اضافه کنه ...... :583:
:655: Sunday Showdown is coming:655:
http://picxure.com/images/61509308078887736283.jpg
delpotro
11-09-2013, 09:19 PM
دوستانی که به کم بودن استراحت راجر گیر میدن،به یاد بیارن زمانی رو که در مسابقات کویینز کلاب 2012
داوید نلبندیان مسابقات مراحل یک هشتم نهایی و یک چهارم نهایی خودشو در یک روز برگزار کرد و هر دو
بازی سه سته شد.هر دو بازی رو برد.فردای اون روز،دیمیتروف رو که از خودش قوی تر و جوون تر بود را در 2
ست متوالی مغلوب کرد و راهی فینال شد.
این همه ننه من غریبم بازی هم در نیاورد.
nima.a
11-09-2013, 09:43 PM
دوستانی که به کم بودن استراحت راجر گیر میدن،به یاد بیارن زمانی رو که در مسابقات کویینز کلاب 2012
داوید نلبندیان مسابقات مراحل یک هشتم نهایی و یک چهارم نهایی خودشو در یک روز برگزار کرد و هر دو
بازی سه سته شد.هر دو بازی رو برد.فردای اون روز،دیمیتروف رو که از خودش قوی تر و جوون تر بود را در 2
ست متوالی مغلوب کرد و راهی فینال شد.
این همه ننه من غریبم بازی هم در نیاورد.
اولا که به فرض هم که این چنین بوده این دلیل درست بودن این ماجرا نیست که. دوما من به شخصه اعتراضی نکردم فقط گفتم اونایی که همیچین حرفی زدن خب الان چی می گن؟ سوما هم که چرا این پست شما زمانی که از کم بودن استراحت نادال در مقابل واورینگا و توطئه بابتدر قبال اعتراض رافا به عوض شدن میزبان تورنمنت آخر سال صحبت به میان آمد زده نشد؟
S.A.IVI.A.N
11-09-2013, 09:45 PM
یه جور از زمان کم استراحت حرف میزنن بعضی ها انگار تو عمرشون تنیس ندیدن
24 ساعت از شروع بازی تا شروع بازی بعدی به زمان نرمال هستش که در همه مسابقات تنیس به جز گرند اسلم ها معمول هستش! واقعا این ایراد خنده دار بود
حتما انتظار دارین بازی نواک - استن رو بزارن 17:30 ؟ :350: نواک که شب بازی داره ،مگه میشه فردا روز بازی کنه؟ این انصافه عایا؟
یه روز استراحت بیشتر رافا هم دلیلش اینه که در گروه A بوده و امری اتفاقی بوده و برنامه مسابقات از قبل اینطور بوده! الان اگه نوله بازیش 3 ساعته شه باید طرفداراش انتفاد کنن که چرا استن 1روز استراخت کرده؟:379:
سال 2010 رافا یه بازی بیش از سه ساعته رو مقابل اندی کرد و فینال هم مردانه بازی کرد و باخت کسی هم بهونه نیاورد. لطفا شما هم اینگونه باشید !:583:
سپاس
ضمن عرض تبریک به دوستان فدرری واقعاً این اسطوره یه دونست. چه تاچی داره این بشر من مطمئنم خود بازیکنای حرفه ای تو کف این تاچش هستن تا چه برسه ما. تنوع تکنیک تو بازیش بیداد میکنه. کارایی که راجر تو این سطح از مسابقات انجام میده مربیه من وقتی با من بازی میکنه و منو بیگل میکنه نمیتونه انجام بده چون اون تسلط رو نمیتونه کل بازی حفظ کنه. حالا راجر چطور جلوی این بازیکنا در کل بازی این کارو انجام میده خدا میدونه. امیدوارم فردا یه بازیه زیبا و کم ارور از راجر ببینیم.
delpotro
11-09-2013, 09:57 PM
اولا که به فرض هم که این چنین بوده این دلیل درست بودن این ماجرا نیست که. دوما من به شخصه اعتراضی نکردم فقط گفتم اونایی که همیچین حرفی زدن خب الان چی می گن؟ سوما هم که چرا این پست شما زمانی که از کم بودن استراحت نادال در مقابل واورینگا و توطئه بابتدر قبال اعتراض رافا به عوض شدن میزبان تورنمنت آخر سال صحبت به میان آمد زده نشد؟
اگرم کسی که رافایی بوده اعتراض کرده اعتراضش بی مورد بوده.من ندیدم.اگه میدیدم حتما
مشابه همین پست رو براش میزدم.
من اعتراض می کنم.من به هر مطلب بی پایه ای می تازم.بدون توجه به بازیکن مورد علاقه
طرف مقابل.
توطئه برای میزبانی آخر سال هم ربطی به زمان استراحت بین بازی ها نداره.هرچند مطرح کردن
عبارت "توطئه" به خودی خود مضحکه.
Paymaan
11-09-2013, 09:57 PM
Rog :655::866:.
برو بخواب . فردا صبح بلند شو 1 ساعت سرویس و بکهند بزن 2 تا 6-2 بذار تو کاسش :434::655:.
Najmeh5576
11-09-2013, 10:03 PM
ضمن عرض تبریک به دوستان فدرری واقعاً این اسطوره یه دونست. چه تاچی داره این بشر من مطمئنم خود بازیکنای حرفه ای تو کف این تاچش هستن تا چه برسه ما. تنوع تکنیک تو بازیش بیداد میکنه. کارایی که راجر تو این سطح از مسابقات انجام میده مربیه من وقتی با من بازی میکنه و منو بیگل میکنه نمیتونه انجام بده چون اون تسلط رو نمیتونه کل بازی حفظ کنه. حالا راجر چطور جلوی این بازیکنا در کل بازی این کارو انجام میده خدا میدونه. امیدوارم فردا یه بازیه زیبا و کم ارور از راجر ببینیم.
منظورتون از تاچ چيه ؛)
Paymaan
11-09-2013, 10:03 PM
اگرم کسی که رافایی بوده اعتراض کرده اعتراضش بی مورد بوده.من ندیدم.اگه میدیدم حتما
مشابه همین پست رو براش میزدم.
من اعتراض می کنم.من به هر مطلب بی پایه ای می تازم.بدون توجه به بازیکن مورد علاقه
طرف مقابل.
توطئه برای میزبانی آخر سال هم ربطی به زمان استراحت بین بازی ها نداره.هرچند مطرح کردن
عبارت "توطئه" به خودی خود مضحکه.
خدمت شما
در یک بازی نابرابر رافا حال مسئولان مزخرف انگلیسی رو گرفتhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif
چرا واورینکا باید یه روز استراحت کنه ولی نادال نه؟
مصاحبه نادال کار خودشو کرد
حالم از تورنمنتهایی که تو انگلیسه بهم میخوره
SABORI
11-09-2013, 10:09 PM
دوست عزیز چرا زنان بین بازی از مربیشون استفاده میکنند
برای مردان غیر قانونیست؟
delpotro
11-09-2013, 10:10 PM
برادر پیمان اگه کل تاپیک رو دنبال کنی،تشکر من زیر تمام پست های خشایار هست جز همین یکی!
و این نشون میده که من دروغ نگفتم و واقعا اینو ندیده بودم.
میدیدم هم نقل قول میکردم و جواب میدادم.
زمان استراحت بین دو بازی اگه کمتر از 18 ساعت باشه برای یک بازیکن،جای اعتراض داره.
حالا اگه یه بازیکن 18 ساعت استراحت کرده باشه و اون یکی یک هفته،بازم اعتراضی نمیشه کرد.
عرفش اینه که هر دو بازیکن حداقل 18 ساعت استراحت کرده باشن.
Ahoura
11-09-2013, 10:18 PM
دوست عزیز چرا زنان بین بازی از مربیشون استفاده میکنند
برای مردان غیر قانونیست؟
بعله قضیش کامل فرق داره . در بخش WTA مربی میتونه در بین گیم ها وارد زمین بشه و بازیکنش رو راهنمایی کنه . در ATP پس از شروع بازی دیگه مربی حق کُچ کردن بازیکن رو نداره .
Paymaan
11-09-2013, 10:18 PM
من اصلاً اعتراضی ندارم . شما درخواست کردی ما هم پاسخ دادیم.
فدرر بخواد خسته شه در بازی های 5 سته که به ست آخر کشیده میشه خسته میشه نه در مسابقه های 3 سته.
خودش هم در مصاحبه بعد بازی گفت من آمادم . بهونه ای در کار نیست.
delpotro
11-09-2013, 10:26 PM
من اصلاً اعتراضی ندارم . شما درخواست کردی ما هم پاسخ دادیم.
فدرر بخواد خسته شه در بازی های 5 سته که به ست آخر کشیده میشه خسته میشه نه در مسابقه های 3 سته.
خودش هم در مصاحبه قبل بازی گفت من آمادم . بهونه ای در کار نیست.
دمت گرم.فقط اینو اصلاح کنم که 18 ساعت درسته نه 22 ساعت. اصلاح کردم.
roger 4 ever
11-09-2013, 10:32 PM
من تعجب می کنم یه سری از اساتید تشریف می یارن به ما درس فاصله ی زمانی بین بازی ها می دن و از تنیس دیدن و ندیدن و بهونه و این جور داستان ها صحبت به عمل می یارن!!!...ضمن تشکر از این اساتید یادآور می شم که کسی نگفت این فاصله ی زمانی کمه یا غلطه؛ اگر دقت کنید نکته ای که گفته شده این نکته هست که در بازی رافا - استن دوستان نادالی سخن از فاصله ی زمانی و این جور مسائل می کردن که حالا خواسته شده بود که بیان نظرشون و پیرامون فاصله ی زمانی فردا بگن...!!
راست می گن خداییش گویا مرغ همسایه غازه...!!!
منظورتون از تاچ چيه ؛)
منظور از اصطلاح تاچ(touch) محل برخورد توپ به راکت(contact touch) هست که اگه توپ به وسط راکت(زه) برخورد کنه میتونیم بگیم تاچ خوبی داره که بیشتر باید از نظر ذهنی قوی باشی تا بتونی اینکارو در هر شرایطی تو زمین انجام بدی.خوبی راجر اینه هم خیلی soft میزنه و هم در هر جای زمین ودر هر شرایطی باشه به بهترین نحو به توپ ضربه میزنه بطوریکه توپو جایی میفرسته که ریترن برای حریفش سخت میشه. مثلاً همین والی هایی که راجر تو شرایط مختلف میزنه یا دارپ شاتهاش. اینکه تو صدم ثانیه هم بتونی ریترن کنی و هم جوری ریترن کنی که حریف نتونه جواب بده این نیاز به تاچ فوق العاده میخواد. بازیه نادالو ببین هیچ وقت تا مطمئن نشه والیش تبدیل به پوینت برای خودش میشه رو تور نمیاد. به همین خاطر معمولاً نادال نت پوینتش 5/5 هستش.اگه بخواد مثل راجر از ضربات متنوع در کل بازی استفاده کنه بازیو وا میده. بیخود نیست وقتی خبرنگارا به نادال میگن بعضی معتقدن تو برتر از فدرر هستی (به خاطر هد توهد) نادال در جواب میگه اگه کسی این حرفو بزنه نشون میده از تنیس چیزی نمیدونه.
moris
11-09-2013, 11:33 PM
بعله قضیش کامل فرق داره . در بخش WTA مربی میتونه در بین گیم ها وارد زمین بشه و بازیکنش رو راهنمایی کنه . در ATP پس از شروع بازی دیگه مربی حق کُچ کردن بازیکن رو نداره .
دقیق یادم نیست کدوم بازی بود اما فکر میکنم فینال ویمبی 2008 بین راجر و رافا بود که به دلیل بارش بارون بازی متوقف شد و هر دو بازیکن رفتن تو لاکر روم و دوربین هم اونجا بود که نشون داد تونی رفت تو همون اتاقی که رافا توش بود که 100% رفته بود واسه کچ کردن.
حالا یا اون برخلاف قوانین بوده و تونی نباید میرفته یا اینکه این قانون فقط در حین انجام بازی هست .
Ahoura
11-10-2013, 12:27 AM
دقیق یادم نیست کدوم بازی بود اما فکر میکنم فینال ویمبی 2008 بین راجر و رافا بود که به دلیل بارش بارون بازی متوقف شد و هر دو بازیکن رفتن تو لاکر روم و دوربین هم اونجا بود که نشون داد تونی رفت تو همون اتاقی که رافا توش بود که 100% رفته بود واسه کچ کردن.
حالا یا اون برخلاف قوانین بوده و تونی نباید میرفته یا اینکه این قانون فقط در حین انجام بازی هست .
پس از شروع بازی تا زمانی که بازی در جریانه حق کُچ کردن نداره. اینکه بارون بیاد بازی لغو بشه برن بیرون از زمین یه بحث دیگست . توی رولند 2011 هم یادمه راجــر و سروین توی رختکن داشتن با هم حرف میزدن . بعضی اوقات پیش میاد اصلا وسط بازی بنا به دلیلی بازی لغو میشه و اِدامش فردا برگزار میشه . دیگه خو نمیان بازیکن رو قرنطینه کنن تا فردا . قانون میگه تا زمانی که بازی در جریانه و بازیکنان در کورت هستند کُچ کردن ممنوع .
اینکه خوبه توی یو اس 2012 مــریا بازی با پترووا بود فکر کنم بارون گرفت رفتند تو رختکن بعد مــریا اون موقع عقب افتاده بود . این گوشی رو برداشت زنگ زد با تلفن شروع کرد با باباش صحبت کردن :434: کلا می خوام اینو بگم دیگه وقتی از کورت میرن بیرون محدودیتی وجود نداره .
Nadal.N1
11-10-2013, 07:43 AM
امیدوارم نادال تو این بازی بکهند هاشو که به نظرم اصلا تو این 2-3 تورنمنت اخیر خوب نبود رو بهبود ببخشه و همچنین سرویس هاشو.
انشاالله بازی جذاب و خوبی رو شاهد باشیم
واموس رافا
Paymaan
11-10-2013, 08:28 AM
Komm Jetzt jaaa Roger!!!
Maani
11-10-2013, 10:03 AM
رافا لهش کن
SHIR FarHad
11-10-2013, 10:09 AM
دو سال پیش بود راجر سال سیاهی رو پشت سر گذاشته بود هیچ گرند اسلمی و فقط یک مسترز !!!!
همه از او قطع امید کرده بودن اما او راجر بود مرد روزهای سخت , اسطوره ی تموم نشدنی و پیشوای من
کافی بود تصمیم بگیرد و گرفت انچه که ب نظر خیلیا غیر منطقی میومد .
لوکیشن :
لندن شهر رویایی راجر, نوامبر 2011 ,زمان بازگشت اقایمان , روز دورخیز گرفتن واسه گرندی دیگر که هیچ کس جز حضرت مطلع نبودند و البته جز برق چشمان میرکا...
هر که در مقابلش رویارویی میکرد جز خسو خاکی بیش نبود حتی اگر نادال باشد چون او تصمیمش را گرفته بود
پیروزی پشت پیروزی , بازل , پاریس نوبت ب بازیهای تور نهایی مردان در لندن رسیده بود بازیه اول با گربه سیاه همیشگیش بود و مرد افسانه ای ما مصمم بود و ب کسی باج نمیداد .رافا سرسخت ترین حریفش را با بیگلی تاریخی بدرقه کرد و در ادامه ی راه تاج پادشاهی اش را ک کمی گرد گرفته بود را تمیز کرد و سر جایش گذاشت.
[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/54900372555443213418.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/54900372555443213418.jpg (http://www.tennis-image.com/images/54900372555443213418.jpg)
و امــــــــــــــــا امسال
شرایط مشابهی سراغ اربابمان امده, گرند و مسترزی در کار نیس و جالب اینکه امسال هم راجر 3 بار همانند 2011 به رافا باخته و میتواند در همین جا به مشابهت دوسال قبل انتقامش را بگیرد.
ایا بهاری در راه هست ؟
پاسخ سادس
امشب در باکس نزدیکان راجر :
در برق چشمان میرکا
rezaomo
11-10-2013, 10:25 AM
رافا لهش کن
تتتتت
Najmeh5576
11-10-2013, 12:06 PM
:) قشنگ میشه فینال بین دو سوییسی برگزار بشه ! یه تنوعی هم میشه ;)
omidd
11-10-2013, 01:01 PM
بعد بازی دیروز راجر با خوان همه مثل اینکه پست گذاشتن منم گفتم راجبع بازی دیروزو امروز کمی پرحرفی کنم.
بازی دیشب راجر که هیچ بحثی نداشت یبازی پرالتهاب هیجانی جذاب و دیدنی بود که در نهایت راجر پرتجربه تونست از پس خوان عزیز بربیاد.
همین که راجر تا نیمه بیاد به شخصه واس من با ارزش بوده حتی اگه امروز راجر هر دو ستو بیگل بشه(خدا نکن!!!!!)دیشب راجر نشون داد که اصلا دوس نداره به همین زودیا حذف بشه تلاشش بینظیر بود واقعا.
بازی نواکم که بیش از دوساعت طول کشید کمتر کسی فکر میکرد بازی نزدیکی باشه و سه سته بشه بنظرم نواک در مقابل استن بازی خیلی سختی داره استن خیلی امادست و با توجه به استراحت بیشتر شرایط مطلوبی داره خصوصا اگه یسری به بازی گرند امریکا و استرالیا بزنیم میبینیم که استن از لحاظ بدنی کم میاره این یعنی امشب مشکل بدنی قطعا نخواهد داشت هرچند نواک از لحاظ بدنی همچون نادال فوق العادست و کم پیش میاد بخاطر شرایط فیزیکی کم بیاره.
اما برسیم به فدال خودمون هر چی از این بازی بگیم کم ،نادال فصل رویایی داشته هرچند این اواخر افول کرده اما نادال از روحیه بالایی برخورداره تا اولین تروفی اخر فصلو بگیره.
اصلا نمیشه پیش بینی کرد که کدوم یکی از این 4نفر میرن فینال اما بطور کل نواک اگه استنو توی دوست شکست بده بیشک احتمال قهرمانیش خیلی بیشتر از فدال خواهد بود چون احتمالا ابن بازی 3 سته میشه.اگه سه سته بشه بازی فدال و راجر صعود کنه چشم بسته نوله قهرمان میشه و اگه نادال صعود کنه نوله احتمال قهرمانیش بیشتر اما نه خیلی زیاد.با همه این شرایط من بدجور احساس میکنم امشب استن شگفتی ساز خواهد شد و بدجور بدردسر میندازه نواکو یا اگرم ببازه خیلی نزدیک میبازه.
ولی خدایش چه حالی میده استنو راجر برن فینال عالی میشه دو بازیکن با یک سبک.
امیدوارم راجر این اخر فصلی بتونه قهرمان بشه تا با خاطری اسوده سرباز وطن بشم هرچند استرالیا هم هستم اما اونجا امید چندانی به قهرمانی راجر ندارم امیدم به همین اخر فصل.
کاااااااااااااااااااااااامااااااااااااااااااااااان رااااااااااااااااااااااااااجر کاااااااااااااااماااااااااااااااااااااااان.
KING OF CLAY
11-10-2013, 01:32 PM
بعضی ها خیلی تعصبی نظر میدن من هم اگر میگم رافا میبره از رو تعصب نیست
معلومه که رافایی که درکل هفت ستی که بازی کرده شش تاشو برده و کم اشتباه بوده در برابر راجری که 20 ماهه رافا رونبرده و آخرین تایتلی که برده به غیر از هاله 250 امتیازی ماله 15 ماه پیش بوده شانس بیشتری داره
Mahmoud RF
11-10-2013, 01:36 PM
بعد بازی دیروز راجر با خوان همه مثل اینکه پست گذاشتن منم گفتم راجبع بازی دیروزو امروز کمی پرحرفی کنم.
بازی دیشب راجر که هیچ بحثی نداشت یبازی پرالتهاب هیجانی جذاب و دیدنی بود که در نهایت راجر پرتجربه تونست از پس خوان عزیز بربیاد.
همین که راجر تا نیمه بیاد به شخصه واس من با ارزش بوده حتی اگه امروز راجر هر دو ستو بیگل بشه(خدا نکن!!!!!)دیشب راجر نشون داد که اصلا دوس نداره به همین زودیا حذف بشه تلاشش بینظیر بود واقعا.
بازی نواکم که بیش از دوساعت طول کشید کمتر کسی فکر میکرد بازی نزدیکی باشه و سه سته بشه بنظرم نواک در مقابل استن بازی خیلی سختی داره استن خیلی امادست و با توجه به استراحت بیشتر شرایط مطلوبی داره خصوصا اگه یسری به بازی گرند امریکا و استرالیا بزنیم میبینیم که استن از لحاظ بدنی کم میاره این یعنی امشب مشکل بدنی قطعا نخواهد داشت هرچند نواک از لحاظ بدنی همچون نادال فوق العادست و کم پیش میاد بخاطر شرایط فیزیکی کم بیاره.
اما برسیم به فدال خودمون هر چی از این بازی بگیم کم ،نادال فصل رویایی داشته هرچند این اواخر افول کرده اما نادال از روحیه بالایی برخورداره تا اولین تروفی اخر فصلو بگیره.
اصلا نمیشه پیش بینی کرد که کدوم یکی از این 4نفر میرن فینال اما بطور کل نواک اگه استنو توی دوست شکست بده بیشک احتمال قهرمانیش خیلی بیشتر از فدال خواهد بود چون احتمالا ابن بازی 3 سته میشه.اگه سه سته بشه بازی فدال و راجر صعود کنه چشم بسته نوله قهرمان میشه و اگه نادال صعود کنه نوله احتمال قهرمانیش بیشتر اما نه خیلی زیاد.با همه این شرایط من بدجور احساس میکنم امشب استن شگفتی ساز خواهد شد و بدجور بدردسر میندازه نواکو یا اگرم ببازه خیلی نزدیک میبازه.
ولی خدایش چه حالی میده استنو راجر برن فینال عالی میشه دو بازیکن با یک سبک.
امیدوارم راجر این اخر فصلی بتونه قهرمان بشه تا با خاطری اسوده سرباز وطن بشم هرچند استرالیا هم هستم اما اونجا امید چندانی به قهرمانی راجر ندارم امیدم به همین اخر فصل.
کاااااااااااااااااااااااامااااااااااااااااااااااان رااااااااااااااااااااااااااجر کاااااااااااااااماااااااااااااااااااااااان.
چه جالب!!!منم منتظرم تا این آخر فصلی یه قهرمانی از راجر ببینم و تا با خیال راحت لباس سربازی بر تن کنم.....:443::434:
KING OF CLAY
11-10-2013, 01:56 PM
چه جالب!!!منم منتظرم تا این آخر فصلی یه قهرمانی از راجر ببینم و تا با خیال راحت لباس سربازی بر تن کنم.....:443::434:
خیلی متاسفم چون هیچ کدومتون به آرزوتون نمیرسید :434:
مگر این که رافا تنیس یادش رفته باشه
KING OF CLAY
11-10-2013, 02:06 PM
فقط 10000 ثانیه به شروع بازی مونده
http://www.timeanddate.com/countdown/to?msg=Match%20OF%20Legends%20&p0=136&year=2013&month=11&day=10&hour=14&min=0&sec=0
E H S A N
11-10-2013, 02:25 PM
همین الان تو خبر ورزشی ساعت 14:30 گفتن احتمالا نادال به علت مصدومیت انصراف میده !!!
درسته خبر ؟؟؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
KING OF CLAY
11-10-2013, 02:29 PM
از نظر آماری امسال راجر عملکرد افتضاحی مقابل تاپ 10 داشته
10 بازی و8 باخت
اما کینگ رافا 24 بازی و تنها 4 باخت
که دوتاش مقابل تنیسور شماره 1(نوله) بوده(منظورم اینه که در زمان باخت رافا نوله شماره 1 بوده)
ضمن اینکه امسال رافا به همون اندازه سلطان خاک رس بوده سلطان هاردم بوده و 93 درصد بازیهاشو روی هارد برده حتی از نوله هم بیشتر(نوله 88 درصد بازیهاشو رو هارد برده)
امروز مهم ترین نکته برای راجر ست اوله اون با برد ست اول روحیه میگیره ولی اگر ست اولو ببازه 30 درصد امکان داره که ببره
KING OF CLAY
11-10-2013, 02:31 PM
همین الان تو خبر ورزشی ساعت 14:30 گفتن احتمالا نادال به علت مصدومیت انصراف میده !!!
درسته خبر ؟؟؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
نه بابا مصدومیت چی!!!!!!!!!!!!!!
بهترین منبع اخبار تنیس سایت atp
راجر فدرر در صفحه فیسبوک اش نوشت با اونکه بدون استراحت به مصاف نادال میرم ولی کار را برای او سخت خواهم کرد
rojhin
11-10-2013, 03:15 PM
با تاخیر برد شیرین راجر عزیزم رو تبریک میگم و امیدوارم مثل دیروز و با روحیه به مصاف رافا بره .
راجر نازنین ممنونم که همیشه باعث سربلندیمون میشی .
Mehdiii
11-10-2013, 03:17 PM
پس از شروع بازی تا زمانی که بازی در جریانه حق کُچ کردن نداره. اینکه بارون بیاد بازی لغو بشه برن بیرون از زمین یه بحث دیگست . توی رولند 2011 هم یادمه راجــر و سروین توی رختکن داشتن با هم حرف میزدن . بعضی اوقات پیش میاد اصلا وسط بازی بنا به دلیلی بازی لغو میشه و اِدامش فردا برگزار میشه . دیگه خو نمیان بازیکن رو قرنطینه کنن تا فردا . قانون میگه تا زمانی که بازی در جریانه و بازیکنان در کورت هستند کُچ کردن ممنوع .
اینکه خوبه توی یو اس 2012 مــریا بازی با پترووا بود فکر کنم بارون گرفت رفتند تو رختکن بعد مــریا اون موقع عقب افتاده بود . این گوشی رو برداشت زنگ زد با تلفن شروع کرد با باباش صحبت کردن :434: کلا می خوام اینو بگم دیگه وقتی از کورت میرن بیرون محدودیتی وجود نداره .
اینو اضافه کنم : تا زمانی که بازی suspend نشده (به هردلیلی ) مربی حق coaching نداره . مثلا وقتی تنیسورا تایم میگیرند برن سرویس یا medical time out میگیرند حق coach شدن ندارند .
با تاخیر برد شیرین راجر عزیزم رو تبریک میگم و امیدوارم مثل دیروز و با روحیه به مصاف رافا بره .
راجر نازنین ممنونم که همیشه باعث سربلندیمون میشی .
درود
امضاي خوشگلي داريد
ولي اينو هم بدونيد نادال فدرر را در فينال رولندگاروس يك ست بيگل كرده بود
من خودم طرفدار راجر هستم
ولي اينو بدونيد كه در بنگاههاي معتبر شرطبندي دنيا نسبت برد فدرر به نادال
1.40 به 2.75 است
يعني حدودا 20% به 80%
بعبارتي احتمال برد نادال 4 برابره!!
جالبه نه؟!
delpotro
11-10-2013, 04:04 PM
من خودم طرفدار راجر هستم
ولي اينو بدونيد كه در بنگاههاي معتبر شرطبندي دنيا نسبت برد فدرر به نادال
1.40 به 2.75 است
يعني حدودا 20% به 80%
بعبارتي احتمال برد نادال 4 برابره!!
جالبه نه؟!
اولا این که این ضرایب هیچ اعتباری ندارن.
دوما احتمال رو اشتباه محاسبه کردید.
رافا 1.35 هست و راجر 3.61
احتمال برد هم از تقسیم 1 بر ضریب به دست میاد. یعنی برای رافا میشه 74% و راجر 27%
اما یه نکته ذیگه میمونه.مجموع احتمالات که باید 100 باشه ، 101 هست. این یعنی از مجموع کل
پول هایی که ش.ر.ط.ب.ن.د.ی بشه 1% سایت سود می کنه. که بهش میگن مارجین.
KING OF CLAY
11-10-2013, 05:59 PM
اینم از ست اول:434:
انتظاری به غیر از این نمیرفت
پیش بینی میشد که کار رافا سخت باشه اما نه در حدی که ببازه
moris
11-10-2013, 06:38 PM
Kisjdj asfhjkadsfh isafjhadjfh g Rafa!!!
KING OF CLAY
11-10-2013, 06:41 PM
تبریک به تمام رافایی ها و راجری ها
نادال عالی بازی کرد ولی فدرر همونطور که گفته بودم به خاطر بد بازی کردن دلپو اونو برد
قربانی بعدی:نوله:443:
Mohammad Reza
11-10-2013, 06:45 PM
خداحافظ راجر...خیلی سال بدی بود...خیلی...غمگینتر از همیشه...ناراحتم برای این سال بد...
میبینمت راجر..سال بعد میبینمت ..پرقدرتر و پرانرژی تر از همیشه
تا همیشه عاشقت میمونم اسطوره...
خدا تو رو خلق کرد که معنای واقعی شادی و ناراحتی رو به ما بفهمونی.
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 4 Beta
rojhin
11-10-2013, 06:53 PM
تبریک به تمام رافایی ها و راجری ها
نادال عالی بازی کرد ولی فدرر همونطور که گفته بودم به خاطر بد بازی کردن دلپو اونو برد
قربانی بعدی:نوله:443:
دوست خوبم در مورد کدوم بازی حرف میزنی ؟ واقعا نادال عالی بود ؟ یا ...
به هر حال برد باد آورده مبارک نادال و دوستای گلم که هوادار نادالن
Roger Federer#1
11-10-2013, 06:56 PM
دوستان نادال هم زیاد عالی نبود بلکه فدرر بی دقت بود امشب خیلی بد بازی کرد کلا ست دو هیچ انگیزه ایی نداشت,درکل مسابقه زیبایی نبود راجر به سرو بد و ارورهاش باخت به هر حال دیگه نباس از اسطوره انتظار داشت که حتما بیاد نواک و نادال رو ببره, همین قدر که تا اینجا میاد خوبه دوست داریم اسطوره تا فصل دیگه با راجری دیگه
SHIR FarHad
11-10-2013, 07:01 PM
بازیه زیبایی نبود
نادال فرم خوبی نداشت به نظرم اگه نوله بیاد فینال به راحتی نادال رو میبره
در مورد راجر :
شوربختانه سال افتضاحی بود تا من از تنیس زده بشم و برم رد کارو زندگیم .
راجر ازت ممنونم بابت این اخر سال که چندتا بازیه زیبا با نوله و دلپوترو ب نمایش گذاشتی
غیرت ب خرج دادی
Behr@d
11-10-2013, 07:05 PM
تبریک به نادالی ها بابت این پیروزی ..... :583:
بابت فدرر هم واقعا ناراحت شدم ...... امروز اصلا خوب نبود که دلیلش هم به نظرم خستگی بود ...... من بخاطر این بازی کلاسم رو پیچوندم ولی خوب بازی چندان زیبایی نشد ........ جدا از برنده ی نیمه نهایی دیگه امیدوارم فردا فینال قشنگی ببینیم که امیدوارم قهرمان هم رافا باشه ..... :655:
Mahdi Naji
11-10-2013, 07:07 PM
بهتره پایان امسال راجر رو خیلی دیگه غمگین نکنیم.امسال راجر به خوبی پارسال نبود و بد ترین سال کرییر خودش رو سپری کرد.آخرش هاش داشت به خودش میومد ولی دیگه دیر شده بود.ولی ازش خیلی ممنونیم که تونست خودش رو به فینال بازل و سمی دو جام مهم پاریس و بارکلیز برسونه اما دوستان دقت کنید اصلا به خود فدرری ها نمی گم کلا می گم
سال بعد راجر قطعا و 99% بهتر از امسال خواهد بود.چرا؟انگیزه خیلی خیلی زیاد یکی از این نکته هاست اگر خودتون اهل رقابت باشید در هر ضمینه ای بعد از یک باخت انگیزه خیلی خیلی بیشتر می شود چه برسه به چند باخت یا یک باخت خیلی خیلی بزرگ.نکته دوم تازه شدن و آماده شدن راجر در سال هستش که با راکت جدید و یک تور قبل از استرلیا می خواد خودی نشون بده و در نکته اخر که خیلی خیلی مهمه اینه که امتیاز خیلی کمی برای دفاع کردن داره.فقط و فقط باید دعا کنیم که سال دیگه رو فرم باشه و مثل سال 2012 بدرخشه.
راجر رفت تا سال دیگه....
(البته دو سه ماه بیشتر نیس)
rojhin
11-10-2013, 07:08 PM
بازیه زیبایی نبود
نادال فرم خوبی نداشت به نظرم اگه نوله بیاد فینال به راحتی نادال رو میبره
در مورد راجر :
شوربختانه سال افتضاحی بود تا من از تنیس زده بشم و برم رد کارو زندگیم .
راجر ازت ممنونم بابت این اخر سال که چندتا بازیه زیبا با نوله و دلپوترو ب نمایش گذاشتی
غیرت ب خرج دادی
فرهاد جان قرار نبود رفیق نیمه راه بشی و به خاطر امسال تنیس زده بشی و بری . تحمل باختهای اسطوره با حرفهای تسکین دهنده تو امکان پذیره . البته منم حرفتو ندید میگیرم :434::780:
KING OF CLAY
11-10-2013, 07:20 PM
معیار من آنفورس و وینر که نادال امروز خوب بود
دلیل اینی که شما میگی که رافا بد بود اینه که آنفورساش مقطعی زیاد میشه و وینراش کم میشد
شما اگر مومنتیوم بازی رو نگاه کنی میبینی که رافا دو سه تا دره ی خیلی بزرگ در اواسط و اواخر ست اول و اواسط ست دوم درست کرده
KING OF CLAY
11-10-2013, 07:25 PM
بهتره پایان امسال راجر رو خیلی دیگه غمگین نکنیم.امسال راجر به خوبی پارسال نبود و بد ترین سال کرییر خودش رو سپری کرد.آخرش هاش داشت به خودش میومد ولی دیگه دیر شده بود.ولی ازش خیلی ممنونیم که تونست خودش رو به فینال بازل و سمی دو جام مهم پاریس و بارکلیز برسونه اما دوستان دقت کنید اصلا به خود فدرری ها نمی گم کلا می گم
سال بعد راجر قطعا و 99% بهتر از امسال خواهد بود.چرا؟انگیزه خیلی خیلی زیاد یکی از این نکته هاست اگر خودتون اهل رقابت باشید در هر ضمینه ای بعد از یک باخت انگیزه خیلی خیلی بیشتر می شود چه برسه به چند باخت یا یک باخت خیلی خیلی بزرگ.نکته دوم تازه شدن و آماده شدن راجر در سال هستش که با راکت جدید و یک تور قبل از استرلیا می خواد خودی نشون بده و در نکته اخر که خیلی خیلی مهمه اینه که امتیاز خیلی کمی برای دفاع کردن داره.فقط و فقط باید دعا کنیم که سال دیگه رو فرم باشه و مثل سال 2012 بدرخشه.
راجر رفت تا سال دیگه....
(البته دو سه ماه بیشتر نیس)
به نظر من فدرر اشتباه بزرگی کرد که بعد از ویمبی 12 خداحافظی نکرد
چون اونموقع هم یه گرند اسلم برده بود هم رنک یک بود
حتی اگر فدرر دوباره بتونه گرند ببره نمیتونه به رنک یک برگرده
من از طرفدارای جوکوویچ هستم ولی اگه بازی با فدرر باشه دوست دارم فدرر برنده بازی باشه
تماشاگر پسندترین بازی تنیس رو بی شک راجر فدرر نمایش میدهد
moris
11-11-2013, 01:18 AM
امیدوارم رافا یه اعتباری به این WTF بده:ps3:
Red-Line
11-11-2013, 08:33 AM
با سلام
فقط امیدوارم راجر حالا حالا توی tour بمونه . واقعا از لحاظ استایل بازی بی نظیره . به شخصه از دیدن بازیهاش همیشه لذت بردم .
در مورد فینال هم رافا خیلی کار سختی داره روی این زمین اگر بتونه خوب بکهند و سرویس بزنه شانیس برای پیروزی داره.
با تشکر
Sorou$h
11-11-2013, 11:21 AM
http://tennis-image.com/images/21564879404514314626.jpg
omidd
11-11-2013, 12:01 PM
اول از همه پیروزی نادالو بدوست دارانش تبریک میگم کاملا مستحق رسیدن به فینال بود نوش جونش دوما به دوس داران نوله تبریک میگم که نشون داد این اخر فصلی بدجور تشنه قهرمانی و به احتمال زیاد نوله قهرمان میشه.
سوما بخودمو دوستان راجری تبریک میگم که الگوشون یک اسطوره به تمام معناست حتی وقتی بد میبازه و خوب بازی نمیکن باز دیوارنه وار عاشق این مرد هستن. امسالم با همه نتایج ضعیف راجر تموم شد تا چند ماهی بدون تنیس زندگی کنیم واقعا سخته همینکه راجرو توی ی مسابقه میبینم واسم بس بود که فعلا نمیشه.قطعا سال 2014 یک سال رویایی دیگه برای راجریون خواهد بود همونطور که خودش گفته بود دیگه ازش انتظاری نیست و راحت تر میتونه بازیشو انجام بده.
بنظرم اگه راجر بخواد روزی خداحافظی کنه از تنیس احتمالا در سال زوج که نتایج بهتری گرفته خداحافظی میکنه این یعنی اینکه بعید نیست راجر امسال اخرین سال حضورش باشه هرچند خودش گفتش تا 2016 هستم که دیگه سنش خیلی میره بالا.
هر زمانی که پایان تنیس راجر باشه احتمالا من نمیتونم بخاطر سرباز بودنم ببینم بهرحال هر اومدنی رفتنی داره چه روز وحشتناکی میشه اون روز.
خداحافظی مایکل فلپس ، سر الکس فرگوسن ، مهدی مهدوی کیا و رونالدوی برزیلی جزوه بدترین روزای زندگی من بوده اما دو نفر دیگه موندن که هر دو در اخر زندگی ورزشی خودشون سیر میکنن اونم داش علی کریمی و اسطوره بی بدیل تنیس راجر عزیز.چقدر واقعا سخته ما که بیننده ایم اینقدر واسمون سخته چه برسه خودشون که دها سال ورزش حرفه ای داشتن.
افتخار میکنم در طی زندگیم همچین اسطوره هایی داشتم و از دیدنشون بیشترین لذتو میبردم.وقتی در بدترین شرایط بودم با دیدن این افراد همه گرفتاریامو فراموش میکردم و از دیدنشون در هر صحنه ای فقطو فقط لذت میبردم.همه چیز بردو باخت نیست دیدن فرد مورد علاقتون میتونه خودش کلی باشه اینکه الان راجر در 32 سالگی میادو به نادالو نوله میبازه به معنی ضعیف شدن اسطوره در این سن ،ولی به معنی پایان این اسطوره نیست راجر سال خوبی انتظار خودشو دوس دارانشو میکشه پس بهتره همگی از سال اینده فقطو فقط لذت ببریم.
چون این اخرین پست من در سال 2013 پیشاپیش قهرمانی نادال یا نوله رو تبریک میگم امیدوارم هر کدوشون که شایسته قهرمانی هستن قهرمان بشن هرچند گهگداری میام سر میزنم اینجا.
ضمن اینکه در این اخر فصلی باید تشکر ویژه از برخی از دوستان بخاطر زحماتشون در طول فصل داشته باشم.
از سروش عزیز بخاطر گذاشتن مطالب بروز و اطلاعات خوبش که من واقعا لذت میبردم از پاور عزیز بخاطر اطلاعتو پیش بازیهایی که میزاشت از اهورا عزیز که جواب همه سوالامو میداد بدجور خستش کردم از میثم عزیز بخاطر عکسای عالی و بی نقصش از جان عزیز که اولین نفری بود که به من بخاطر ورودم به تنیس تاکرز تبریک گفت از فرهاد عزیز بخاطر حرص خوردناش از رضای عزیز که با راجر بدجور بد کلا با همه بد(البته شوخی کردم ما مخلص داش فرهادو داش رضای گلمونم هستیم) اینا تشکر ویژه بودن ضمنا از همه دوستان چه راجری چه نادالی چه نوله ای و باقی دوستداران تنیس تشکر میکنم و اگه روزی حرفی زدم کسی ناراحت شد همین جا دربست عذرخواهی میکنم.
دوس دار شما امید.:583:
S.A.IVI.A.N
11-11-2013, 12:26 PM
خوب امشب شاهد یه فینال حساس دیگه بین نوله و رافا هستیم
اصولا وقتی صحبت از این بازی بشه یه نبرد تمام عیار یادآوری میشه.نبرد دو گلادیاتور که تا سر حد مرگ برای پیروزی میجنگند! کاری اشتباهه که برنده این بازی رو از قبل حدس بزنیم یا با اطمینان از پیروزی یکی صحبت کنیم. چراکه برنده این بازی کسی است که در بازی با تمرکز و روحیه بالا تر بازی کنه و ضریب اشتباهاتش از طرف مقابل کمتر باشه. رافا و نوله بدترین مچ آپ برای همدیگه هستند. . و این اشتباس که فقط نوله رو بدترین مچ آپ رافا بدونیم. زیرا هر دو نقطه مثبت بازیشون مقابل همدیگه ست ( فورهند و بکهند)
پس این بازی سوای از نکات فنی که دربرداره ، قسمت اعظم و تعیین کننده ش بحث روحی و روانیه. کسی که بتونه تا آخر بازی تمرکزش رو حفظ کنه شانس بیشتری داره. در 2-3 سال اخیر نتایج به این دلیل بوده
اما از لحاظ فنی اگه بخوایم بحث کنیم :
من از دید بازی رافا میگم که رافا برای برد در این سطح به چند فاکتور علاوه بر بحث روانی و جنگندگی نیاز داره:
1- سرویس با درصد بالا و ریسک پذیر تر: رافا برای پیروزی باید اول بتونه سرویس گیم های خودش رو سیو کنه و برای این مهم باید بتونه سرویس هاش رو بهتر کنه. مقابل راجر این کارو خوب انجام داد. اما چون ریترن نواک فوق العاده ست باید بتونه درصد سرویس اول رو تا 70% بالا نگه داره و علاوه بر اون سرویس هاش رو نزدیک خط بزنه تا کمی نوله رو به زحمت بندازه
2-تنوع در ضربات و پرهیز از یکنواختی در بازی:
نوله کسی هست که به مرور بر بازی مسلط میشه و اگه رافا بخواد بازی رو یکنواخت پیش ببره و فقط فورهند کراس کورت بزنه شرایطش گره خواهد خورد.
برای درآمدن از این یکنواختی رافا باید سعی کنه با فکر بازی کنه. این یعنی در صورت نیاز اگرسیو باشه و در صورت نیاز دفاعی.
برای پرهیز از یکنواختی رافا باید اولا
فورهند و بکهند داون د لاین در زمانی که رافا تحت فشاره و کورت نوله باز هستش باید به کرات در این بازی زده شه( کاری که ست اول فینال یو اس انجام داد و بازی رو در تسلط داشت)
دوما استفاده از اسلایس در این بازی به ویژه این سطح هست. نوله کماکان با اسلایس مشکل داره . زدن اسلایس هاس متنوع و کوتاه و بلند ئ به همه سمت زمین میتونه میتونه باعث عدم تسلط نوله بر بازی بشه و اونو به دردسر بندازه.
تنوع در ضربات یعنی باید در زمان هجوم داون د لاین و در موقع دفاع اسلایس بزنه! این رمز پیروزی رافا خواهد بود به نظر من
3- ریترن خوب:
رافا باید ریسکی ریترن کنه. فایده نداره چند متر پشت بیس لاین وایسادن. کاری که در مونترال انجام داد و نتیجه گرفت.
4: بکهند رو در شرایط خوب نگه داره و کم ارور بده. در این بازی نوله 100% به بکهند حمله خواهد کرد. و سعی خواهد کرد با اسپین زیاد بکهند رافا را متزلزل کنهو امیدوارم رافا بتونه در این روز بکهند خوبی داشته باشه و کمتر ارور بده.
این مشکل حل شه با جمع سه فاکتور دیگه میشه به پیروزی رافا امید داشت و الا خدشه در هر یک از این موارد میتونه نوله رو صاحب پیروزی کنه
سپاس
viva rafa
11-11-2013, 12:29 PM
تنها در صورتی رافا شانس قهرمانی داره که:
1-سروهای اولش درست باشه.اگه بخواد هی سرو دوم بزنه هیچ شانسی نداره چون سروای دومش واقعا مسخرست!بار ها و بارها حریف سرو دومش رو به راحتی وینر کرده ولی هیچ فکری واسش نمیکنه که حداقل اگه به سرو دوم میرسه انقدر راحت موقعیت به حریف نده
2-اگه کار به رالی کشید عین ماست همینجوری رو دستش ریترن نکنه بار ها و بارها دیدم که تو رالیا گیر میده به یه سمت انقدر اون سمت میزنه که حریفش به راحتی دستش رو میخونه و جوری واسش ریترن میکنه که نتونه کاریش کنه
در کل شانس رافا رو کم میبینیم چون از اول تورنومنت که تو این 2تامورد اصلا خوب نبوده و یه جورایی تمرکزش کمه و خستگی هم داره!
ولی اگه تو این 2مورد خوب باشه شاید بتونه یه کارایی کنه
Red-Line
11-11-2013, 01:15 PM
با سلام
چیزهای که نواک جوکوویچ نیاز دارد برای برد :
1- نگه داشتن فشار روی سرویس گیم رافا مخصوصا روی سرویس های دوم
2- برگشت دادن Deep سرویس های رافا در مرکز زمین یا Deuce court رافا برای محدودکردن فرصت شروع رالی با فرهند نادال . این مورد همیشه برای شما موثر خواهد بود وقتی در برابر نادال بازی میکنید. جوکوویچ اگر نتواند جنگ Return Serve ها را ببرد شانس کمی برای برد دارد .
3- استفاده از Backhand DTL در بیشتر ضربات که امکان ان وجود دارد. این مورد حیاتی هست برای نگه داشتن رافا در کنار زمین روی بال Backhand
4-استفاده از inside-out forehand به جای cross-court backhand اصلی ترین سلاح برای حمله به فرهند نادال از جناحین است . جوکوویچ باید با بهترین angles و اضافه کرد pace بیشتر به فرهند inside-out خودش نادال رو در گوشه های نگه دارد و فرصت زدن فرهند DTL را برای نادال محدود کند.
5- مورد بعدی حفظ اعتماد به نفس در مواقع حساس و زمان های طلایی بازی هست مثل تای بریک ها که نادال معمولا بهتر در این مواقع بازی میکند.
6- استفاده از سرویس Wide در Deuce court به صورت منطقی - این سخترین سرویس هست برای دفاع نادال. معمولا نادال در نتیجه این سرویس های توپ های کوتاه را به open court برمی گرداند. این مهمترین کلید 7 برد پشت سرهم جوکوویچ در مقابل نادال بود.
در پست بعدی اگر وقت بود درباره نادال هم توضیح میدم.
مرسی
با سلام
فقط امیدوارم راجر حالا حالا توی tour بمونه . واقعا از لحاظ استایل بازی بی نظیره . به شخصه از دیدن بازیهاش همیشه لذت بردم .
در مورد فینال هم رافا خیلی کار سختی داره روی این زمین اگر بتونه خوب بکهند و سرویس بزنه شانیس برای پیروزی داره.
با تشکر
سلام بهمن جان، دوست قدیمی:583:
یادمه شما تو دوران اوج راجر به شدت ازش متنفر بودی، سال 2010 از AO به بعد که راجر نتایج ضعیفی گرفت صحبت از تموم شدن راجر میکردی و به ما طرفداران راجر گفتی که "بمونید و از باخت های راجر لذت ببرید!"
به هرحال راجر که به این روز افتاده یک سری از هیترها مهربون شدن و از روی دلسوزی یه تعریف هایی از آقامون میکنن :243:
هیییی راجر، همون پارسال بعد ویمبی می رفتی تا نبینیم این روزهای پردرد رو :182:
Red-Line
11-11-2013, 02:16 PM
سلام بهمن جان، دوست قدیمی:583:
یادمه شما تو دوران اوج راجر به شدت ازش متنفر بودی، سال 2010 از AO به بعد که راجر نتایج ضعیفی گرفت صحبت از تموم شدن راجر میکردی و به ما طرفداران راجر گفتی که "بمونید و از باخت های راجر لذت ببرید!"
به هرحال راجر که به این روز افتاده یک سری از هیترها مهربون شدن و از روی دلسوزی یه تعریف هایی از آقامون میکنن :243:
هیییی راجر، همون پارسال بعد ویمبی می رفتی تا نبینیم این روزهای پردرد رو :182:
سلام محمدجواد عزیز
خوبی عزیز؟
باور کنید من هیتر نبودم . وقتی راجر مقابل رافا بود طرفدار رافا بودم ولی در بقییه موارد واقعا راجر رو دوست داشتم . البته اون موقع جوونتر بودم یه خورده احساسی هم برخورد میکردم . ولی الان که به اون موقع فکر میکردم میبینم واقعا بعضی موقع ها از روی تعصب بیجا حرف هایی رو میزدم .
اون حرف هم اگه یادتون باشه میگفتم راجر باید خداحافظی کنه و نزاره ابهتش بریزه باید تو اوج خداحافظی کنه . برای همین این حرف زدم ولی الان واقعا پیشمونم. به نظر من هر بازی راجر فارق از باخت و برد واقعا زیبایی هایی داره که به نظر من دیگه حالا حالا کسی نمیتونه اونا رو تکرار کنه. من به عنوان طرفدار نادال واقعا بهش احترام میزام و امیدوارم حالا حالا ها بازی کنه تا بتونیم از دیدنش لذت ببریم.
با تشکر
davidbeckham
11-11-2013, 02:50 PM
vamos rafa:866:
تیر خلاص رو در سال 2013 به فدرر زدی:396:
ایول که یه ست هم ندادی
سلام محمدجواد عزیز
خوبی عزیز؟
باور کنید من هیتر نبودم . وقتی راجر مقابل رافا بود طرفدار رافا بودم ولی در بقییه موارد واقعا راجر رو دوست داشتم . البته اون موقع جوونتر بودم یه خورده احساسی هم برخورد میکردم . ولی الان که به اون موقع فکر میکردم میبینم واقعا بعضی موقع ها از روی تعصب بیجا حرف هایی رو میزدم .
اون حرف هم اگه یادتون باشه میگفتم راجر باید خداحافظی کنه و نزاره ابهتش بریزه باید تو اوج خداحافظی کنه . برای همین این حرف زدم ولی الان واقعا پیشمونم. به نظر من هر بازی راجر فارق از باخت و برد واقعا زیبایی هایی داره که به نظر من دیگه حالا حالا کسی نمیتونه اونا رو تکرار کنه. من به عنوان طرفدار نادال واقعا بهش احترام میزام و امیدوارم حالا حالا ها بازی کنه تا بتونیم از دیدنش لذت ببریم.
با تشکر
ارادتمندم بهمن عزیز :655:
من هم تا چند وقت پیش نظر شما رو داشتم، اما به شخصه دیگه به عنوان یه هوادار متعصب، تحمل این وضع باختنش رو ندارم.
در هر صورت امیدوارم هرجا که هستی موفق باشی بهمن جان
SHIR FarHad
11-12-2013, 01:11 AM
رافا خیلی بد بود :243:
قبلا گفتم اصلا در شرایط خوبی نیس رافا
انگار نواک داشت با ی بازیکن رنک 20-30 بازی میکرد
ولی در کل امسال ،جایی که نادال باید برتریشو نشون میداد داد .:443:
moris
11-12-2013, 01:17 AM
و همچنان این حکایت(نمایش) باقیست !!! :thumbup:
pouriya.alex
11-12-2013, 01:18 AM
ایول نوله خوب حالشو گرفتی :396: تبریک به هوادارانش:583:
کسب عنوان نایب قهرمانی رافا رو هم بهش تبریک میگم :434:
manoochehr
11-12-2013, 01:38 AM
تبریک به طرفدارهای جوکوویچ
rojhin
11-12-2013, 01:39 AM
تبریک به هوادارن نواک بابت قهرمانی علی الخصوص به سروش جان
مرسی نواک که خیلی به موقع حالشو گرفتی و تیر خلاص رو بهش شلیک کردی
ایول که یه ست هم ندادی
راجر نازنین : عاشقتم اسطوره دوست داشتنی و تموم نشدنی ام
در ادامه صحبت های دوستان: ایول نواک خوب حالش رو گرفتی و یک ست هم ندادی و همچنین تیر خلاص رو هم شلیک کردی :434:
رودل میکرد دیگه اینجا رو هم می برد نادال، زیادش هم بود همونقدری که گرفت
Roger Federer#1
11-12-2013, 01:58 AM
تبریک به طرفدارای نواک,مثل اینکه نادال باید همچنان تو حسرت جام های بعد یو اس ابن بمونه(به جز قهرمانیه توکیو 2010),واقعا اصلا تو این تور آماده نبود,نواک هم امشب عالی بازی کرد هم وینر بیشتر داشت هم ارور کمتر به طرفداراش مجدا تبریک میگم فصل زیبایی بود به امید فصل بعد زیبا همراه با موفقیت راجر کبیر و خوان مارتین عزیز.
Afshin
11-12-2013, 02:08 AM
فینال با کیفیتی نبود، رافا به شدت افتضاح بود و نواک مثل یکی دو ماهه گذشته خوب.
به نواکیها تبریک میگم، با اختلاف بهترین تنیسور فصل ایندور بود.
Mehdi.A
11-12-2013, 02:42 AM
باخت برایان ها تو فینال دوبل ضد حال بدی بود. البته در سمت مقابل برای ورداسکو خوشحالم که هرچقدر تو انفرادی به حقش نرسید، توی دوبل داره مزه موفقیت رو می چشه. نوش جونش. و البته تبریک به نواک. آفرین پسر. رو سفیدمون کردی :001_smile: .
(http://tennistalkers.com/private.php?)
Nadal.N1
11-12-2013, 07:22 AM
تبریک به هواداران نواک
خسته نباشین به نادالیا
فصل پرباری بود
به امید موفقیت تو فصل آینده
davidbeckham
11-12-2013, 08:04 AM
قهرمانی نواک رو تبریک میگم
davidbeckham
11-12-2013, 08:06 AM
بعضی ها از پستهای من تقلید نکنن
بجاش بهم بگن
where is federer?:254::254:
امیدوارم فدرر بره رنک 20 تا بیشتر بخندیم
اسطوره تمام نشدنی:254::254:
klein deutsch
11-12-2013, 08:28 AM
امیدوارم این مقدمه ی باشه تا دوباره نواک به جایگاه اصلیش تو رنکینگ دست پیدا کنه :ps15:
Rajjoko
11-12-2013, 08:54 AM
تبریک به هوادارای واقعی جوکو نه اونایی که پارسال بعد باختهای متوالی نادال یکشبه متحول شدند و شدند طرفدار جوکو::434::434:
درضمن نادال اگه نااماده بود فرر رو به اون شکل شکست نمیداد و تا فینال نمیومد این کارها برای اینه که برد جوکو رو بی ارزش کنید ولی حقیقت اینه که نواک نگذاشت نفس بکشه و با اقتدار کامل برد
davidbeckham
11-12-2013, 09:28 AM
[QUOTE=Rajjoko;92830][SIZE="4"]تبریک به هوادارای واقعی جوکو نه اونایی که پارسال بعد باختهای متوالی نادال یکشبه متحول شدند و شدند طرفدار جوکو::434::434:
[B]
اونش دیگه به خودم مربوطه شاهد همنیجا هستش
من ا زسال 2008 که فدررو تو استرالیا برد ازش خوشم اومد
درباره چیزی که نمیدونی اظهار نظر نکن:3t1:
ضمنا اینجا وزارت اطلاعات نیست
مستقیم حرفتو بگو
دیشب بیشتردوست داشتم نادال ببره
همونطور که رولند رو دوست دارم نوواک ببره
بالاخره نواک رولند و نادال لندنو میبرن
شما هم بیشتر طرفدار فدرری تا نواک
من دوبار تو تنیس خیلی خوشحال شدم
یکی وقتی نادال تو فینال ویمبلدون فدررو زد
یکی هم وقتی نوواک تو استرالیا 2008 فدررو زد و اونجوری مشت میزد تو سینش
نقطه اشتراکش هم ضایع شدن فدرر بوده:655:
zhako
11-12-2013, 09:31 AM
آفرین به جوکونذاشت نفس بکشه.نفس نادال روبرید.جای راجرخالی بود.راجراگه فینال بودبازی قشنگ تری میدیدیم.ولی آفرین به جوکو
slice
11-12-2013, 09:31 AM
با تبریک برد نوواک!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من بازی دیروز جوکوویچ و نادال شبیه بازیای 2011و 2012 بود که اصلا کاری از دست نادال بر نمیومد!!!!!!
نوواک خیلی آماده بود خصوصا مثل یواس اپن اون اشتباهات رو نکرد که باعث باختش شد مثلا توپارو خیلی سریع ضربه می زد و به اکثر اسلایس های عمیق رافا فور هندای با اسپین زیاد می زد!!!!!!!! رافا هم دیروز برخلاف یواس اپن ضربه های down the line کمی داشت!!!!!!!!
ولی در حالت کلی این بازی نشون داد که سال بعد واسه رافا خیلی سخت میشه که از امتیازاتش دفاع کنه چون انگار بازم نوواک روش بردن رافا رو پیدا کرده!!!!!!!!!!!!!!
Ahoura
11-12-2013, 09:54 AM
Adje Nole Adje :396:
به قول یکی از دوستان زدی تو گوشِش :lol2:
تبریک به طرفداران نوواک
نادال همچنان باید در حسرت لمس تروفی گرند اسلم پنج یا همون تور نهایی بمونه و طرفدارانش هم در حسرت دیدن صحنه گاز گرفتن تروفی توسط نادال حالا حالا ها منتظر بمونند :sps::t2:
و در آخر زنده باد راجـــر :396::866::655:
Afshin
11-12-2013, 11:00 AM
آقا این تروفی لندن خیلی بزرگه، رافا نمیتونه این تروفی رو گاز بگیره، واسه همین کلاً بیخیالش شده :434:
Aryan
11-12-2013, 11:40 AM
آقا این تروفی لندن خیلی بزرگه، رافا نمیتونه این تروفی رو گاز بگیره، واسه همین کلاً بیخیالش شده :434:
افشین دیدی زنه اولش چه به زور تروفی و میاورد بنده خدا :))
خب بدید یه مرد بیاره
[QUOTE=Rajjoko;92830][SIZE="4"]تبریک به هوادارای واقعی جوکو نه اونایی که پارسال بعد باختهای متوالی نادال یکشبه متحول شدند و شدند طرفدار جوکو::434::434:
[B]
مستقیم حرفتو بگو
جملات کوتاه و نغز گهربار ایشون رو باید طلا گرفت!
کلا یک میلیون تا پستش رو میتونی تو 2-3 تا جمله خلاصه کنی:
ایول فلانی سوزوندی فلانی رو
زنگ بزن 115 فلانی آتیش گرفته
ایول فلانی ضایع کردی فدرر رو :434:
موجود جالبی هستی کلا، نه واقعا خوشم اومد ازت :583:
Rajjoko
11-12-2013, 01:08 PM
[B]
مستقیم حرفتو بگو
اول من در مورد هرچی دلم بخواد نظر میدم به شما هم ربطی نداره :396:
دوم اینکه شما یک هیتر فدرر بیش نیستی به گفته خودت فقط طرفدار کسی هستی که از فدرر ببره دیگه کاری به سبک بازی و زیبایی و غیره نداری:3t1:
سوم اینکه هیچ کدوم از پستهات ارزش پاسخ نداره همه پستات فقط در چند کلمه متلک گفتن به فدرر و هواداراش خلاصه میشه:3t1:
davidbeckham
11-12-2013, 01:11 PM
[QUOTE=davidbeckham;92831]
[B]اول من در مورد هرچی دلم بخواد نظر میدم به شما هم ربطی نداره :396:
دوم اینکه شما یک هیتر فدرر بیش نیستی به گفته خودت فقط طرفدار کسی هستی که از فدرر ببره دیگه کاری به سبک بازی و زیبایی و غیره نداری:3t1:
سوم اینکه هیچ کدوم از پستهات ارزش پاسخ نداره همه پستات فقط در چند کلمه متلک گفتن به فدرر و هواداراش خلاصه میشه:3t1:
شما بهتره زنگ بزنی 125
از هر کس هم بخوام طرفداری میکنم به شما مربوط نیست
Maani
11-12-2013, 02:08 PM
[QUOTE=davidbeckham;92831][B]
جملات کوتاه و نغز گهربار ایشون رو باید طلا گرفت!
کلا یک میلیون تا پستش رو میتونی تو 2-3 تا جمله خلاصه کنی:
ایول فلانی سوزوندی فلانی رو
زنگ بزن 115 فلانی آتیش گرفته
ایول فلانی ضایع کردی فدرر رو :434:
موجود جالبی هستی کلا، نه واقعا خوشم اومد ازت :583:
درسته جملات كوتاه و تكرارين ولي خب حقيقته ،
ديگه سوزش هست بايد قبول كرد ، ١١٥ يا ١٢٥ راه حلشه ، وقتي دوستان سوختن پس شماره كجا رو جزء آتش نشاني پيشنهاد بده به شما ؟؟ تلفن ١١٨ رو ؟ عجب
حالا خشي جان ديگه فك كنم از بس اينا زنگ ميزنن آتش نشاني ديگه ماشين به اندازه كافي براي خدمات ندارن ، سرشون شلوغه ، اينو هم در نظر بگير :
بيمارستان تخصص سوختگي مطهري تهران
: خيابان وليعصر(عج)، بالاتر از ميدان ونك، خيابان رشيد ياسمی، بیمارستان شهید مطهری
Afshin
11-12-2013, 02:14 PM
به به آقا مانی چقدر با نمک شده ما نبودیم :434:
نکنید این کارو آقایون، فردا مشکل فشار پیدا میکنید، به 50 نرسیده سکتههـه رو زدید :434:
Maani
11-12-2013, 02:26 PM
به به آقا مانی چقدر با نمک شده ما نبودیم :434:
نکنید این کارو آقایون، فردا مشکل فشار پیدا میکنید، به 50 نرسیده سکتههـه رو زدید :434:
گفتن حقایق دیگه نمک و بی نمکی نمیخواد عزیز من !!
اگه قراره کسی سکته کنه در حال حاضر با توجه به سال 2013 قک کنم شما مستحق تر باشید.
منظورم به شما نبود افشین خان . شما که خیلی منطقی هستید.
ممد جواد و بابک که امسال 10 سال پیر شدن :434:
[QUOTE=mjrs;92845]
درسته جملات كوتاه و تكرارين ولي خب حقيقته ،
ديگه سوزش هست بايد قبول كرد ، ١١٥ يا ١٢٥ راه حلشه ، وقتي دوستان سوختن پس شماره كجا رو جزء آتش نشاني پيشنهاد بده به شما ؟؟ تلفن ١١٨ رو ؟ عجب
حالا خشي جان ديگه فك كنم از بس اينا زنگ ميزنن آتش نشاني ديگه ماشين به اندازه كافي براي خدمات ندارن ، سرشون شلوغه ، اينو هم در نظر بگير :
بيمارستان تخصص سوختگي مطهري تهران
: خيابان وليعصر(عج)، بالاتر از ميدان ونك، خيابان رشيد ياسمی، بیمارستان شهید مطهری
:caress:
Maani
11-12-2013, 02:34 PM
[QUOTE=Maani;92852]
:caress:
خواهش میکنم ممد جواد جان :583:
Behr@d
11-12-2013, 02:37 PM
تبریک به طرفداران جوکو بابت قهرمانی ..... :583:
Afshin
11-12-2013, 03:17 PM
گفتن حقایق دیگه نمک و بی نمکی نمیخواد عزیز من !!
اگه قراره کسی سکته کنه در حال حاضر با توجه به سال 2013 قک کنم شما مستحق تر باشید.
منظورم به شما نبود افشین خان . شما که خیلی منطقی هستید.
بابا راجر که دیگه کاری که باید میکردو کرد، بیشترین گرنداسلم، بیشترین زمان نامبروانی، بیشترین WTF و ...
بالاخره هر چیزی خوبی یه پایانی داره، ما هم به پایان راجـــر نزدیک شدیم. ناراحتکننده هست؟ بلی، ولی سکته زدن نداره که :434:
Adje Nole Adje :396:
به قول یکی از دوستان زدی تو گوشِش :lol2:
تبریک به طرفداران نوواک
نادال همچنان باید در حسرت لمس تروفی گرند اسلم پنج یا همون تور نهایی بمونه و طرفدارانش هم در حسرت دیدن صحنه گاز گرفتن تروفی توسط نادال حالا حالا ها منتظر بمونند :sps::t2:
و در آخر زنده باد راجـــر :396::866::655:
میزان سوزش شوما و عمق آن رو با هیچ ابزاری نمیتوان سنجید:160::251::254:
دم رافا گرم که همتون رو خاکستر کرده:655::441::396:
افشین خان شومام تازه برگشتی چیزی نمیگم که بذاری بری:434::160:
فقط اینو بگم که رافا چند سالی وقت داره و بالاخره این تورنمنت رو خواهد برد
وقتی ب این تورفی هم گاز زد، حال شوما دیدن داره
فدرر رو دریابید، هاله رو نمیبرد چی میشد:251::254::160:
خشی چون زین پس از این جمله ی جالب و جذاب هم میتونی استفاده کنی:
رافا دمت گرم خاکسترشون کرده ای:655::866::396:
راستی طرفداران راجر تا یادم نرفته
"اعتصموا ب حبل النواک الصربی":251:
رافا با اینکه ب قول خودشون تو خیلی چیزا از راجر عقبه!:254:
ولی با این حال چنان ضربات کاری بهتون زده که دچار پیری زودرس شده اید:160:
خود راجر هم بنده خدا خیلی پیر شده:434:
BABAK
11-12-2013, 03:55 PM
آقا چند میگیرید کاری به کار ما نداشته باشید ؟! ما که نه پستی میدیم نه کل کلی میکنیم. چی کار دارید با ما آخه ای باباااااااااااااااااااااااااااااااا !!:434:
delpotro
11-12-2013, 03:59 PM
درود
خیلی خوشحال شدم وقتی فهمیدم نواک قهرمان شده.
نه به خاطر نواک.
فقط به خاطر این که بعضی عوامل خودسری که سروش رو مسخره میکردن زبونشون رو قرقره کنن.
تبریک به طرفدارای نواک به خصوص سروش :655:
Mohammad Reza
11-12-2013, 04:36 PM
Aces in 2013: Serena Williams 480, Djokovic
476, Federer 399, Murray 353, Nadal 220
آقایون خجالت بکشن:-|
Afshin
11-12-2013, 04:43 PM
افشین خان شومام تازه برگشتی چیزی نمیگم که بذاری بری:434::160:
فقط اینو بگم که رافا چند سالی وقت داره و بالاخره این تورنمنت رو خواهد برد
وقتی ب این تورفی هم گاز زد، حال شوما دیدن داره
فدرر رو دریابید، هاله رو نمیبرد چی میشد:251::254::160:
خشی چون زین پس از این جمله ی جالب و جذاب هم میتونی استفاده کنی:
رافا دمت گرم خاکسترشون کرده ای:655::866::396:
شما فعلاً خوشحال باش که تعداد حضور رافا تو این تورنمنت از قهرمانیهای راجر بیشتر شده :251:
Mehdiii
11-12-2013, 04:46 PM
پستی به سبک اکثر نادالیون:
از سال بعد تا قبل فینال طرفردار نادالم امیدوارم همه تورنمنتا رو بیاد فینال، تو فینال نواک بزنه لهش کنه تا دورهمی یکم بخندیم . :254:
هنوز به خاطربردن یو اس و رولند خیلی مغروره دیشب با اینکه بدجور باخت ولی خیلی ناراحت نبود .
Ahoura
11-12-2013, 04:51 PM
دیگه 32 سالگی سوزش داره آخه ؟!!! نکنه انتظار دارید در سن 32 سالگی هم راجــر در بارکلایز بیگلتون کنه ؟!! :434: اصلا تصور 11 نیمه نهایی از 12 حضور در تور فینال و 6 قهرمانی هم برای کسایی که تنیسورشون کلا 7 دوره حضور و 2 فینال داشته خیلی وحشتناکه :434:
ولی این عکس خیلی خرابم کرد . من سال دیگه طرفدار رافام شما این نگاه معصومو ببین . آدم دلش کباب میشه :434:
http://www.tennis-image.com/images/43024572868773916848.jpg (http://www.tennis-image.com/images/43024572868773916848.jpg)
Maani
11-12-2013, 04:52 PM
آقا چند میگیرید کاری به کار ما نداشته باشید ؟! ما که نه پستی میدیم نه کل کلی میکنیم. چی کار دارید با ما آخه ای باباااااااااااااااااااااااااااااااا !!:434:
400 هزار تومان
davidbeckham
11-12-2013, 04:55 PM
پستی به سبک اکثر نادالیون:
از سال بعد تا قبل فینال طرفردار نادالم امیدوارم همه تورنمنتا رو بیاد فینال، تو فینال نواک بزنه لهش کنه تا دورهمی یکم بخندیم . :254:
هنوز به خاطربردن یو اس و رولند خیلی مغروره دیشب با اینکه بدجور باخت ولی خیلی ناراحت نبود .
هر چی باشه زد اسطوره قلابیتون رو له کرد:396:
بایدم مغرور باشه دو تا گرند رو برده نه هاله رو که:254:
تقصیر خود فدرره کنار نکشه همین وضعه میاد رنک 20
delpotro
11-12-2013, 05:06 PM
400 هزار تومان
ارزون حساب کن افشینم مشتری شه.
Sorou$h
11-12-2013, 06:38 PM
ویدئو زیبا از شروع و پایان این تورنمنت با لینک مستقیم و حجم 48 مگابایت:
http://fs2.filegir.com/soroush8888/1023241_545850138823637_85954804_n.mp4
دیگه 32 سالگی سوزش داره آخه ؟!!! نکنه انتظار دارید در سن 32 سالگی هم راجــر در بارکلایز بیگلتون کنه ؟!! :434: اصلا تصور 11 نیمه نهایی از 12 حضور در تور فینال و 6 قهرمانی هم برای کسایی که تنیسورشون کلا 7 دوره حضور و 2 فینال داشته خیلی وحشتناکه :434:
ولی این عکس خیلی خرابم کرد . من سال دیگه طرفدار رافام شما این نگاه معصومو ببین . آدم دلش کباب میشه :434:
منم همینو میگم شوما که راجرتون اوشطوره اس:254:
چرا انقد از رافا کینه و تنفر ب دل دارید و کلا حرص و جوشش رو میخورید:655:
تا قهرمانه ی چسب گنده زده شده ب دهنتون!:388:
تا عنوانی رو از دست میده، هر چی عقده دارین خالی میکنین:251::254:
منم مونده ام تو کار شوماها:350::160:
آهان یادم اومد، زخمهای عمیقی که رافا بهتون زده ایناست
ویمبلدون 2008:655: این یکی خیلی عمیقه و امیدی ب بهبودی نمیره:655::396::866:
استرالیا 2009، پسرم گریه نکن، آخه مرد گنده که جلو شونصد میلیون نفر گریه نمیکنه:240::434:
n رولند گاروس:254:
n مسترز:254:
یکی دیگه هم هستش،حالا بماند:160:
دیگه رو این سطح هم اوشطوره تون رو بردیم، خجالت هم خوب چیزیه بو خدا
فقط سطوح آسفالت و کارپت مونده:254:
فعلا "اعتصموا ب حبل النواک الصربی":397:
شما فعلاً خوشحال باش که تعداد حضور رافا تو این تورنمنت از قهرمانیهای راجر بیشتر شده :251:
من خیلی خوشحالم چون رافا کاری که دوست داشتم بکنه رو انجام داد
واسم مسترزای آمریکای شمالی و یو اس اوپن رو برد:655::441::396:
آره خوشحالم:160:
خب این سطح، سطح ما نیست ولی بالاخره میبریمش
راستی افی خان من یک چیزی رو در مورد شوما متوجه شدم
شوما اولا برو واسه رافا دعا کن که وقتی خوب نتیجه میگیره ، شومام سرت ب کاری مشغوله:434:
همیشه دوست داشته باش که رافا موفق باشه تا شومام شاغل باشی:160::251:
آخه وقتی نتیجه نمیگیره، شومام بیکار میشی:182:
این چند روز چقد فعال شدی شوما:781:
Afshin
11-12-2013, 07:19 PM
استرالیا 2009، پسرم گریه نکن، آخه مرد گنده که جلو شونصد میلیون نفر گریه نمیکنه:240::434:
بزرگ شو مجی :434:
Ahoura
11-12-2013, 07:27 PM
تمام اینا که گفتی در یک کلمه خلاصه میشه : هد تو هد تمام .
هد تو هد واسه شما ، بعدش چی ؟
نامبر وانی ؟
تعداد اسلم ؟
قهرمانی WTF ؟!!!
.
.
.
.
هد تو هد هم هر کسی میدونه که در طول تاریخ کاملا فراموش میشه مثلا الان کسی واسه مقایسه 2 تنیسوری که 20 سال پیش رقابت می کردند نمیاد هد تو هد رو نگاه کنه .
Mehdiii
11-12-2013, 10:16 PM
هر چی باشه زد اسطوره قلابیتون رو له کرد:396:
بایدم مغرور باشه دو تا گرند رو برده نه هاله رو که:254:
تقصیر خود فدرره کنار نکشه همین وضعه میاد رنک 20
فدرر همینش کم بود که شما نگران رنکینگش باشین اتفاقا شما که باید خوشحال باشید فدرر رنکش 20 بشه تا این که سوزش دهه اخیر شما کمی بهبود پیدا کنه چون اگه با هدتوهد بود که تاحالا درست شده بود .
راستی دیشب که بازی بین نواک و نادال بود چرا شما اصلا بازیو دیدید چون که کسی نمیخواست فدرر و آتیش بزنه:254:
غرورش هم میریزه ،مثل اینکه سال 2011رو فراموش کردید ، استرالیای 2012 چطور؟:443:
من مطمئنم اونایی که واقعا با تمام وجود تنیسو دوست دارند هیچ وقت از شکست خوردن قهرمانای بزرگ خوشحال نمیشند و این کل کلای تو سایت بیشتر برای جواب دادن به افرادی مثل شماست .من با اینکه فن نادال نیستم اما بعد از شکستش از نواک تو aus2012 واقعا ناراحت شدم یا همین امسال خدا خدا میکردم نواک نتونه ویمبیو بگیره ولی وقتی بازیو تو فینال باخت از دیدن ناراحتیش ناخواسته منم ناراحت شدم .
تبصره : ببخشید از اصطلاح "سوزش" شما استفاده شد .
Maani
11-12-2013, 10:40 PM
غرورش هم میریزه ،مثل اینکه سال 2011رو فراموش کردید ، استرالیای 2012 چطور؟:443:
م .
دوست عزیز شما ظاهرا از جناب خشی شناختی ندارین.ایشون طرفدار نواک نیز هستند .پس عملا حرف شما در این قسمت معنایی نداره.
Mehdiii
11-12-2013, 11:02 PM
دوست عزیز شما ظاهرا از جناب خشی شناختی ندارین.ایشون طرفدار نواک نیز هستند .پس عملا حرف شما در این قسمت معنایی نداره.
اتفاقا ایشون طرفدار نادال هستند البته نه به این دلیل که خود نادالو دوست داشته باشند بلکه بخاطر هدتوهدش با فدرر طرفدارش شدند . چون سالهای اخیر نواک و دلپو چند بار فدرر رو تو گرنداسلم بردند این تنیسورا را هم به لیستشون اضافه کردند .
SABORI
11-12-2013, 11:03 PM
Aces in 2013: Serena Williams 480, Djokovic
476, Federer 399, Murray 353, Nadal 220
آقایون خجالت بکشن:-|
محمد جان اعداد جابجا شدند
476 برای کیه؟
میتونی زحمت بکشی ستونی تایپ کنی تا مشخص بشه
سپاس
بزرگ شو مجی :434:
تا شوما بزرگ مایید ما ترجیح میدیم همین کوچولو بمونیم!!!:350::434:
تمام اینا که گفتی در یک کلمه خلاصه میشه : هد تو هد تمام .
هد تو هد واسه شما ، بعدش چی ؟
نامبر وانی ؟
تعداد اسلم ؟
قهرمانی WTF ؟!!!
.
.
.
.
هد تو هد هم هر کسی میدونه که در طول تاریخ کاملا فراموش میشه مثلا الان کسی واسه مقایسه 2 تنیسوری که 20 سال پیش رقابت می کردند نمیاد هد تو هد رو نگاه کنه .
آفرین درست حدس زدی
یعنی همش هد تو هد بوده دیگه:350:
ینی اینکه رافا بعد برد فدرر ،بازی بعد از فینال رو باخته دیگه:251:
چون معمولا ایندو ب فینال مسابقات مهم میرسیدن و اکثرا هم رافا پیروز بود، عناوینی که رافا برده رابطه ی مستقیمی با هد تو هد داشته
تعداد اسلم؟! نزدیکیم صب کن:434:
نامبر وانی؟ بحث فیلد میاد وسط که خیلی در موردش حرف زدم قدیما
تعداد wtf رو احترام میگذاریم ب عملکرد راجر
Afshin
11-12-2013, 11:16 PM
تا شوما بزرگ مایید ما ترجیح میدیم همین کوچولو بمونیم!!!:350::434:
متاسفام برات :393:
davidbeckham
11-12-2013, 11:49 PM
اتفاقا ایشون طرفدار نادال هستند البته نه به این دلیل که خود نادالو دوست داشته باشند بلکه بخاطر هدتوهدش با فدرر طرفدارش شدند . چون سالهای اخیر نواک و دلپو چند بار فدرر رو تو گرنداسلم بردند این تنیسورا را هم به لیستشون اضافه کردند .
مگه از اول نادال امارش جلوی فدرر اینجوری بود که بخاطر هد تو هد طرفدارش بشم؟
اولین بار فدررو تو رولند 2005 برد از همونجا هم طرفدارش شدم
نواک هم از استرالیا 2008 ازش خوشم اومد
هر کی یه جوری طزفدار یکی میشه
بازی دیشب هم باید میدیدم چون دو تا از قاتلین فدرر مسابقه داشتن
Ahoura
11-12-2013, 11:49 PM
آفرین درست حدس زدی
یعنی همش هد تو هد بوده دیگه:350:
ینی اینکه رافا بعد برد فدرر ،بازی بعد از فینال رو باخته دیگه:251:
چون معمولا ایندو ب فینال مسابقات مهم میرسیدن و اکثرا هم رافا پیروز بود، عناوینی که رافا برده رابطه ی مستقیمی با هد تو هد داشته
تعداد اسلم؟! نزدیکیم صب کن:434:
نامبر وانی؟ بحث فیلد میاد وسط که خیلی در موردش حرف زدم قدیما
تعداد wtf رو احترام میگذاریم ب عملکرد راجر
من چکار دارم رافا بعد اینکه فدرر رو شکست داده بازی بعدیشو برده یا نبرده ، شما 10 11 خط ردیف کردی تو پستت من گفتم اینا همش یک کلمست اونم فقط برتری هد تو هد رو نشون میده نه چیز بیشتر .
خوبه که به قهرمانی های راجــر در WTF احترام میزارید اما بهتر اینه که به تعداد اسلم و هفته های نامبر وانی هم احترام بزارید . حداقل تا زمانی که بهش نرسیدید . این فیلد و به زودی میرسیمم اینقدر کلیشه ای شده که دیگه خنده داره بخوام چیزی در موردش بگم .
davidbeckham
11-13-2013, 12:22 AM
تو سال 2013 نواک و نادال هر وقت هر حفتشون تو یه تورنمنت بودن
یکیشون قهرمان شده بجز ویمبلدون
http://www.shiaupload.ir/images/46347970971335028061.jpg
Maani
11-13-2013, 12:26 AM
تو سال 2013 نواک و نادال هر وقت هر حفتشون تو یه تورنمنت بودن
یکیشون قهرمان شده بجز ویمبلدون
http://www.shiaupload.ir/images/46347970971335028061.jpg
خشي جان آمار اسطوره در سال ٢٠١٣ هم محبت ميكني ؟
SHIR FarHad
11-13-2013, 01:01 AM
مضحک ترین حرفی که تا حالا شنیدم : فیلد ضعیف !!!
خدایی واسه یه عده که ادعای منطق و خردشون میشه واقعا بعیده که ب چنین سخنان نخ نمایی متوسل بشن
The King
11-13-2013, 03:11 AM
این فیلد و به زودی میرسیم اینقدر کلیشه ای شده که دیگه خنده داره بخوام چیزی در موردش بگم .
اولی که lol داره :251:بعد این دوستمون میاد هر بار یه فیلد میگه 4 صفحه روش بحث میشه بعد دوماه دوباره یه فیلد مطرح میشه باز همون بساطه ، خب برین همون پستا رو بخونید دیگه ، حالا قبلنا یه دوستی بود هی آمار و ارقام میداد باز بهتر بود :251: یارو با فیلد ضعیف شده بهترین تنیسور تاریخ :)) حالا بحث فیلد رو که یه خورده واردش بشی بعد دوستان میپیچن تو کوچه ی "پیک" و نتیجه میگیرن که هر موقع تنیسورشون قهرمان شده پیکش بوده و وقتی که حذف شه خارج از "پیک" بوده و قهرمانی های راجر فدرر هم از ارزش معنوی برخوردار نیس :251:
خطاب به دومی هم باید گفت :
مونده تا برسی ،اصلا هیچ موقع نمیرسی ، بُــــــدووووووو تا برسى :251:
mspayam
11-13-2013, 06:31 AM
این بحث بهتر بودن یا نبودن فدرر از نادال هیچوقت تمومی نداره و در رد و اثبات نظرات هر دو طرف هم می شه دلایلی آورد که دوستان چه توی این فوروم و چه در جاهای دیگه تقریباً همه شون رو مطرح می کنن. اما هنوز برای من سواله که چرا وقتی خود نادال مدعی نیست که از فدرر بهتره و علناً می گه فدرر از من بهتره، هنوز یه عده از طرفدارای نادال از خود نادال در این زمینه حرف نادال رو هم قبول ندارن. جالبه که نادال این حرف رو در مورد جوکوویچ نمی زنه و معتقده که جوکوویچ به خاطر اینکه مصدوم نمی شه خیلی خوش شانسه و اگه خودش فقط دو سال رو بتونه بدون مصدومیت سپری کنه از پس جوکوویچ برمیاد. رکورد درخشان نادال پس از بازگشتش از مصدومیت هم تاییدی بر همین مدعا بود.
هر کی یه جوری طزفدار یکی میشه
خشی جون، خیلی ها هم با دیدن این بازی (http://sportsillustrated.cnn.com/tennis/2001/wimbledon/news/2001/07/02/wimbledon_monday_ap/) طرفدار فدرر شدن. اگه سوزش خیلی از دوستان مال همین یکی دو سال اخیره، سوزش شما که همچنان از 2001 به قوت خودش باقیه. شاید اون بیمارستانی که مانی آدرسش رو گذاشته بود واسه ی درمان سوختگی های مزمن یه دارویی داشته باشه.
من مطمئنم اونایی که واقعا با تمام وجود تنیسو دوست دارند هیچ وقت از شکست خوردن قهرمانای بزرگ خوشحال نمیشند
دوست عزیز اتفاقا ب نکته ی خوبی اشاره کردی
ما هم تو همینش موندیم
اگه همین فصل رو مرور کرده باشی میبینی که با وجود افت شدید راجر، اکثر رافاییا سکوت اختیار کردن و حداقل کاری ب نتایج راجر نداشتن
شوما برو همین تاپیک ویبلدون ببین که چطوری دارسیس برا ی عده خدا شده بود:251:
اگر ما هم از باخت بازیکنی خوشحال میشیم دیگه انقد بی جنبه بازی در نمیاریم:251:
همیشه همین بوده اگه یک نفر از ما از باخت راجر خوشحال شده باشه اینجا حرفی زده باشه
n غیر رافایی بعد باخت رافا عقده گشایی میکنن
عقده گشایی هیچ مشکلی نداره، ولی انتظار نداشته باشن که ساکت باشیم و چیزی نگیم!
شاید ی عده ایتون از ما یاد گرفته باشید که جنبه ی برد و باخت رو داشته باشید ولی هنوز کسانی هستند که...
شوما برو ببین بعد این همه نتایج ضغیف راجر و باخت ب بازیکنای رنک پایین حرفی زده ایم؟!(اکثریت رافایی ها رو میگم)
مضحک ترین حرفی که تا حالا شنیدم : فیلد ضعیف !!!
خدایی واسه یه عده که ادعای منطق و خردشون میشه واقعا بعیده که ب چنین سخنان نخ نمایی متوسل بشن
فرهاد جون چرا با کنایه حرف میزنی، دقیقا بگو منظورت منم
من هیچ وقت ادعای منطق و خرد نکردم،نیومدم اینجا بگم من منطقیم، من فقط نظر خودم رو گفتم
ی سوءتفاهمی پیش اومده، مطمئن باش من حساب امثال شما رو با بقیه طرفداران راجر جدا میدونم، چون شوما بین این همه تندرو نسبتا میانه روئی.از اون حرفایی که ب راجریا زدم مطمئنا مخاطبم شوما نبودی، خودشون میدونن کیارو میگم:434:
الان این جناب خشی چندین ساله که بعد هر باخت راجر میاد اینجا و یه تیکه ای، یه متلکی و خلاصه بی نصیب نمیذاره مارو، شما صدات در نمیاد و تشکر ثابت شما زیر فرمایشات گهربار ایشون است! حالا که چند نفر در جواب پست های معلوم الحال ایشون و بعد باخت نادال پست دادن، شدن عقده ای و عقده گشایی می کنن؟ خود شما حداقل چند دوست نزدیک دارین که کم از این جناب خشی ندارن!
اصلا این چه وضع صحبت کردنه آخه، هی میگه عقده ای و عقده گشایی و فلان، کم کم دیگه هرچی از دهنت در میاد میای اینجا مینویسی دیگه
Mehdiii
11-13-2013, 02:21 PM
دوست عزیز دلیل این مسئله کاملا مشخصه ، یک سری از طرفداران نادال البته تعدادشون کمم نیست اصلا طرفدار نادال نیستند بلکه هیتر فدررند این افراد بیشتر از اینکه از موفقیت های نادال خوشحال بشند از شکست های فدرر خوشحال میشند .
به نظر من (تاکید میکنم نظر من) درسته تنیس ورزشه جالبیه و فدرر و نادال هر دو یه بازیکن حرفه ای(اسطوره تنیس) هستن ولی اصلاً (تاکید میکنم اصلاً) تنیس و بازیکناش اینقدر ارزش ندارن که بخوایم بحث های الکی راه بندازیم حتی تا جایی که توهین بشه و کدورت ایجاد بشه. یه نمونه بدترش در مورد فوتبال و بازیکنای ایرانیه. آدم خندش میگیره از این مردم که چه چیزایی واسشون شده ارزش و نماد و اسطوره. نهایت همه اینا دنبال یه توپ گرد دویدنه دیگه بیخیال بابا.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.