PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتهام سنگین یک بازیکن سابق: موفقیت نادال بدون دوپینگ غیرممکن است!

Sorou$h
09-25-2013, 07:21 PM
http://tennis-image.com/images/68694885572862006084.jpg

یک بازیکن حرفه‌ای سابق اعتقاد دارد که امکان ندارد رافائل نادال بدون دوپینگ بعد از هفت ماه غیبت این قدر موفق باشد. او همچنین مدعی شده که تبانی هم در سطوح پایین‌تر تنیس رایج است.

تنیس 360: دانیل کولرر تنیس‌باز سابق اتریشی رافائل نادال را متهم به استفاده از دوپینگ کرد. این بازیکن 30 ساله که خودش به دلیل تبانی مادام‌العمر محروم است، به هفته‌نامه اتریشی «اشپورت‌ووخه» گفت: «اینکه نادال چیزی استفاده نکند را هیچ کس باور ندارد. او هفت ماه بازی نکرده، بعد فوریه برمی‌گردد و یک‌هو 10 تا از 12 تا جامی را که بازی کرده می‌برد. این غیرممکن است! غیرممکن !»

کولرر مدعی است که نادال به دلیل جایگاهی که در تنیس پیدا کرده، نیازی هم ندارد که از لو رفتن بترسد: «تصور کن که جواب آزمایش دوپینگ‌اش مثبت باشد. می‌دانی برای ورزش تنیس یعنی چی؟»

خود دانیل کولرر اتریشی به خاطر دست داشتن در تغییر نتیجه چند بازی، مادام‌العمر از حضور در تنیس حرفه‌ای محروم شد.
http://tennis-image.com/images/05060590307652798019.jpg

علاوه بر این کولرر ادعا کرد که در تنیس شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه بالاترین مقامات تنیس دوپینگ‌های نادال را لاپوشانی می‌کنند: «در واقع غیبت‌های هر چند وقت یک بار او به خاطر آسیب‌دیدگی، در اصل همان محرومیت‌های دوپینگ‌اند منتها با لباس مبدل! اگر این شایعات درست باشند و این به صورت غیررسمی تحمل می‌شود، به نظر من یک گستاخی بی‌شرمانه است.»

سایر مظنونین

این اتریشی به جز نفر دوم جهان، بازیکنان دیگری را به استفاده از مواد نیروزا متهم می‌کند. یکی از آن نفر چهارم جهان است، که از قضا او هم اسپانیایی‌ست: «داوید فرر هم همین طور. او یک سیگاری است، یا شاید هم بود! یک بار که با او بازی داشتم، 10 دقیقه قبل از بازی یک سیگار کشید. بعد جلوی من در ست سوم مثل چی می‌دوید، اما من دیگر جان نداشتم. حالا مچ مارین چیلیچ را می‌گیرند و ویکتور ترویتسکی هم تست دوپینگ نمی‌دهد. خب چرا؟»

کولرر در عین حال مدعی شد که تبانی هم در تنیس معمول است: «این یک راز در میان بازیکنان است. به عنوان نمون در تورنمنت‌های ای‌تی‌پی تابستان در خیلی از بازی‌ها تبانی می‌شود. خیلی‌ها در تورنمنت‌ها زود می‌بازند چون آخر هفته هم می‌خواهند توی لیگ‌شان بازی کنند. این جوری از دو جا پول درمی‌آورند. آن وقت بعضی‌ها که دور و بر این بازیکنان‌ هستند و از این قضیه باخبرند، چند هزار یورو به جیب می‌زنند.»

اینکه در مسابقات بزرگ گرنداسلم هم تبانی صورت می‌گیرد یا نه را او بعید می‌داند: «در یک نیمه‌نهایی فدرر-نادال یا فینال جوکوویچ-ماری؟ بعید می‌داند و نمی‌خواهم اصلاً تصورش را بکنم. اما خب نادال یک جور دیگر سر همه کلاه می‌گذارد...»

خود کولرر در مارس 2010 توسط دادگاه بین‌المللی ورزش (CAS) به دلیل دست داشتن در چندین مورد تبانی، مادام‌العمر محروم شد. این بازیکن که قبلاً جز صد نفر اول جهان بود، بر اساس این محرومیت نه به عنوان بازیکن و نه به عنوان مربی حق ندارد در تنیس حرفه‌ای مشغول باشد.

davidbeckham
09-25-2013, 07:39 PM
دانیل کولر ' گه زیادی خورده
اب رو بریزه اونجا که میسوزه

Behr@d
09-25-2013, 07:44 PM
غلط کرده بابا حسود ... خودش سوخته تحمل موفقیت بقیه رو نداره .... به قول خشایار آب رو بریزه اونجا که میسوزه ....... :434:

Mehdiii
09-25-2013, 10:24 PM
من از عاشقان ورزش تنیسم ، عشقی که مطمئنم تا آخر عمر رهاش نمیکنم ، عاشق همه چیزش هستم بجز بازیکن سالاربودنش ...
از روزاولی که من شروع به دیدن تنیس کردم (فدرر-سافین در سمی فاینال aus2005) تا الان یادمه که همیشه در مورد این مسئله صحبت میشه . در واقع از روزی که ما تنیس میبینیم کلیه جامها بین 3 ، 4تا بازیکن دست به دست شده و این مسئله به نظرمن ازعوامل اصلی تشدید مسئله بازیکن سالاری در تنیسه (حداقل در دوره ما).
به عنوان مثال تقریبا هیچ داوری نتونسته قانون تایم مجاز در زمان سرویس زدن در مقابل نادال اجرا کنه از ترس نام و آوازه نادال ، از ترس اینکه نادال عصبانی بشه وسرش داد بزنه و باخت احتمالیش رو هم گردن داور بندازه(به علت برهم زدن تمرکزش)، و مطمئنه که atp در نهایت از نادال حمایت خواهد کرد .کلا داورایی که بازیهای بازیکنان بزرگ (مخصوصا بیگ4)رو قضاوت میکنند دیگه به این نتیجه رسیدند که باید مثل یک بچه مودب سر جاشون بشینند و کاری به کار این بازیکنان نداشته باشند چون اگه گیر بدند میدونند که در نهایت به ضرر خودشون تموم میشه و مطمئنند که برگزارکنندگان تورنمنتهای تنیس بخاطر مسائل مختلف از جمله مسائل مالی طرف تنیسورها رو خواهند گرفت .
حالا فرض کنید بازیکنی در جایگاه نادال دوپینگ کرده باشه ( که عملکرد فوق بشریش همه رو مشکوک کرده ) فکر میکنید فدراسیون جهانی تنیس این مسئله رو علنیش میکنه ؟ به نظرمن عمرا ...دلیلش هم کاملا مشخصه : جلوگیری از خراب شدن وجهه تنیس ، که تبعات جبران ناپذیری داره.
تنیسورایی بدبخت بیچاره ای مثل ترویسکی دوپینگشون علنی میشه .
البته امیدواریم تنیس ورزش پاکی باقی بمونه ولی گاه گداری اتفاقاتی در تنیس میافته که هر عقل سلیمی بهش شک میکنه : جوکوویچ استرالیای 2012 دو تا بازی پشت سرهم تو سمی و فاینال انجام داد که اگه بجاش ربات بازی میکرد کل پیچ و مهرهاش از جاش در میومد ولی هیچ اتفاقی برای نواک نیفتاد جالبه امسال هم اتفاق مشابهی براش تو ویمبی افتاد ولی این بار بعد از بازی سنگینش تو سمی با خوان تو فینال جلو اندی دیگه پکیده بود . البته عملکرد امسال نادال دیگه نیازی به عقل سلیم نداره هر ته مایه عقلی هم داشته باشید باید بهش شک کنید ...

vafa
09-25-2013, 10:52 PM
من از عاشقان ورزش تنیسم ، عشقی که مطمئنم تا آخر عمر رهاش نمیکنم ، عاشق همه چیزش هستم بجز بازیکن سالاربودنش ...
از روزاولی که من شروع به دیدن تنیس کردم (فدرر-سافین در سمی فاینال aus2005) تا الان یادمه که همیشه در مورد این مسئله صحبت میشه . در واقع از روزی که ما تنیس میبینیم کلیه جامها بین 3 ، 4تا بازیکن دست به دست شده و این مسئله به نظرمن ازعوامل اصلی تشدید مسئله بازیکن سالاری در تنیسه (حداقل در دوره ما).
به عنوان مثال تقریبا هیچ داوری نتونسته قانون تایم مجاز در زمان سرویس زدن در مقابل نادال اجرا کنه از ترس نام و آوازه نادال ، از ترس اینکه نادال عصبانی بشه وسرش داد بزنه و باخت احتمالیش رو هم گردن داور بندازه(به علت برهم زدن تمرکزش)، و مطمئنه که atp در نهایت از نادال حمایت خواهد کرد .کلا داورایی که بازیهای بازیکنان بزرگ (مخصوصا بیگ4)رو قضاوت میکنند دیگه به این نتیجه رسیدند که باید مثل یک بچه مودب سر جاشون بشینند و کاری به کار این بازیکنان نداشته باشند چون اگه گیر بدند میدونند که در نهایت به ضرر خودشون تموم میشه و مطمئنند که برگزارکنندگان تورنمنتهای تنیس بخاطر مسائل مختلف از جمله مسائل مالی طرف تنیسورها رو خواهند گرفت .
حالا فرض کنید بازیکنی در جایگاه نادال دوپینگ کرده باشه ( که عملکرد فوق بشریش همه رو مشکوک کرده ) فکر میکنید فدراسیون جهانی تنیس این مسئله رو علنیش میکنه ؟ به نظرمن عمرا ...دلیلش هم کاملا مشخصه : جلوگیری از خراب شدن وجهه تنیس ، که تبعات جبران ناپذیری داره.
البته امیدواریم تنیس ورزش پاکی باقی بمونه ولی گاه گداری اتفاقاتی در تنیس میافته که هر عقل سلیمی بهش شک میکنه : جوکوویچ استرالیای 2012 دو تا بازی پشت سرهم تو سمی و فاینال انجام داد که اگه بجاش ربات بازی میکرد کل پیچ و مهرهاش از جاش در میومد ولی هیچ اتفاقی برای نواک نیفتاد جالبه امسال هم اتفاق مشابهی براش تو ویمبی افتاد ولی این بار بعد از بازی سنگینش تو سمی با خوان تو فینال جلو اندی دیگه پکیده بود . البته عملکرد امسال نادال دیگه نیازی به عقل سلیم نداره هر ته مایه عقلی هم داشته باشید باید بهش شک کنید ...

اگر برای حرف هاتون دلیل و مدرک داری لطفا با دلیل و مدرک ثابت کنید وگرنه این جور حرف ها پایه و اساس نداره
بار ها و بارها داور به رافا به خاطر دیر سرویس زدن اخطار داده ...
مثل اینکه شما اصلن تا به حال تنیس ندید خصوصن بازی های نادال رو! همه ی بازیا موجوده پیشنهاد میکنم تماشا کنید .
درمورد دوپینگ فک نمیکنم اینقدر حرفه ای باشید که در این باره نظر بدید
شما از همون تماشای تنیس شروع کنید بهتره.

Mehdiii
09-25-2013, 11:19 PM
اگر برای حرف هاتون دلیل و مدرک داری لطفا با دلیل و مدرک ثابت کنید وگرنه این جور حرف ها پایه و اساس نداره
بار ها و بارها داور به رافا به خاطر دیر سرویس زدن اخطار داده ...
مثل اینکه شما اصلن تا به حال تنیس ندید خصوصن بازی های نادال رو! همه ی بازیا موجوده پیشنهاد میکنم تماشا کنید .
درمورد دوپینگ فک نمیکنم اینقدر حرفه ای باشید که در این باره نظر بدید
شما از همون تماشای تنیس شروع کنید بهتره.
نه عزیزم دلیل و مدرک مستندی ندارم من گفتم اگه عقل سلیمی داشته باشید باید شک کنید .
در مورد سرویس زدن رافا بارها تو این سایت درموردش بحث شده علاقه ای به تکرارش ندارم ولی اینو بگم اگه این قانون بخواد در مورد رافا درست اجرا بشه اونوقت رافا باید یک در میون تو سرواش امتیاز منفی بگیره نه اینکه یک سال در میون یه داوری پیدا بشه دلشو به دریا بزنه و تذکری بده و با نگاه در هم رافا روبرو بشه طوری که از ترسش تخمهاش بیاد تو حلقش .

vafa
09-25-2013, 11:28 PM
نه عزیزم دلیل و مدرک مستندی ندارم من گفتم اگه عقل سلیمی داشته باشید باید شک کنید که ظاهرا شما عقل سلیم که هیچ ، ته مایع عقل هم ندارید .
در مورد سرویس زدن رافا بارها تو این سایت درموردش بحث شده علاقه ای به تکرارش ندارم ولی اینو بگم اگه این قانون بخواد در مورد رافا درست اجرا بشه اونوقت رافا باید یک در میون تو سرواش امتیاز منفی بگیره نه اینکه یک سال در میون یه داوری پیدا بشه دلشو به دریا بزنه و تذکری بده و با نگاه در هم رافا روبرو بشه طوری که از ترسش تخمهاش بیاد تو حلقش .
پیشنهادی رو که بهم دادید رو هم بحساب همون مورد اولی که گفتم میذارم (همون ته مایه).

عقل سلیم میگه باید با دلیل مدرک حرف زد ..عقل سلیم میگه شک و شبه با مدرک و دلیل حقیقی برطرف میشه ..
شما بجای مدرک آوردن به من توهین کردید ..

S.A.IVI.A.N
09-25-2013, 11:33 PM
:254::254:
شک داشته باشید تا اموراتتون بگذره :350:
یه جور حرف میزنن انگار رافا و موفقیت های از این دستش رو قبلا ندیدن!

شمایی که از سال 2005 تنیس میبینی ! مگه 2010 نبود که رافا سه گرند برد و چند مسترز؟
رافا تا بوده همه فصل خاک رو درو کرده! امسال فقط سه تورنمنت یو اس اوپن سریز رو برد که دو تا مسترز اول رقیب مطرحی جلوش نبود و امریکا رو هم به راحتی برد چون رقیب اصلیش آماده نبود! این دیگه شک داره؟ نه داره؟:350:
مگه راجر 2006 همه جام هارو به فینال نرسید و غیر 2-3تا همه رو نبرد؟
مگه نوله 2011 از اول سال تا آخر سال هرچی تورنمنت بود رو نبرد؟
مگه تنیس از این موفقیت های این چنینی کم به خودش دیده؟
اونا شک بر انگیز نبود؟ کار نواک که خیلی عجیب تر از بقیه بود.

رافا سال 2009 مصدوم بود. اما با تمرین و ممارست سال 2010 با موفقیت برگشت. امسالم همینطور شد. نون زحمت و تمرین های زیادش رو میخوره! تا کور شود هر آن که نتواند دید!:655:

راجب این بازیکن سابق هم چیزی نمیشه گفت جز اینکه خواسته خودشو با این حرف ها مطرح کنه و یه جوری کار ای تی پی رو تلافی کنه!

رافا تنها کسیه که همیشه از دوپینگ اعلام تنفر کرده و همیشه گفته باید آزمایش های دوپینگ سفت و سخت باشه ! کسی که همیشه از آزمایش تنیس حتی از خودشم استقبال کرده!
جالبه! اتفاقا این رافا و امثال رافا هستن که همیشه سالم هستن و خودشون رو در این امر متضرر میدونن!

Mehdiii
09-25-2013, 11:53 PM
عقل سلیم میگه باید با دلیل مدرک حرف زد ..عقل سلیم میگه شک و شبه با مدرک و دلیل حقیقی برطرف میشه ..
شما بجای مدرک آوردن به من توهین کردید ..
من نظرمو در مورد دیده هام و شنیده هام تو این سالها گفتم و اصراری به درست یا غلط بودنش نداشتم حرف اصلی من این بود که بعضی وفتا اتفاقاتی توتنیس میافته که بسیار قابل تامله ولی شما گفتید حتما باید دلیل و مدرک داشته باشید بعدشم با تمسخر گفتید که من اصلا تنیس ندیدم و باید برم از اول بازیهارو ببینم . تمسخر رو شما شروع کردید و من مجبور به پاسخ شدم ...به هرحال امیدوارم به دل نگیرید:583:
یه توضیحی هم در مورد این دلیل و مدرک بدم ، اگر دلیل و مدرکی هم باشه ( مثلا در مورد دوپینگ یکی مثل نادال ) هیچ وقت رو نمیشه به همان دلایلی که گفتم ، حداقل فعلا . لانس آرمسترانگ هم بعد از بازگشت از بیماری سرطان توردوفرانس رو برد و به یک الگو تبدیل شد ولی در نهایت بعد ازسالها دستش رو شد ...
ولی ما همچنان به پاک ماندن تنیس امیدواریم...

Maani
09-26-2013, 12:05 AM
آقاي محترم اينقد چرا حيرانيد شما ؟؟
راجر هم اون زمان كه همه جاما رو درو ميكرد دوپينگ كرده بود ؟
چرا ما آدما گاهي خيلي بد ميشيم ؟ چرا چِش ديدن موفقيت رقيب رو نداريم ؟ چرا به جاي اينكه به سعي و تلاشش احترام بزاريم سعي ميكنيم كه خدشه دارش كنيم ؟
جِنتلمن باش دوست عزيز

slice
09-26-2013, 12:08 AM

شاید حرفات یه کمی آدمو به فکر بندازه ولی اگه فقط نصف اینایی که گفتی راست باشن اون وقت باید فاتحه ی تنیس رو خوند چون واسه خودش یه مافیای سیسیلیایی شده!!!!!!!!!!!!!:379:
ولی در مورد دوپینگ به نظر من نباید اینطوری بشه چونکه خودت بهتر از من میدونی چند سالیه که کمیته ی دوپینگ کاملا" داره رو ورزشکارا نظارت میکنه مخصوصا" ورزشا و ورزشکارای پر طرفدار!!!!!!!! حالا اگه فرضا" atp از نادال حمیات بکنه و بیاد دوپینگشو مخفی بکنه 100% خود کمیته ی دوپینگ میفهمه چونکه تکنولوژی اونا خیلی بهتره!!!!!!!!!!! خصوصا" که الان دیویس کاپ شروع شده و مسابقات کاملا" ملی هستن!!!!!!!!!! ثانیا" الان تو این دوروزمونه از دست خبرنگارا نمیشه چیزی رو پنهون کرد که آبروی آدمو میبرن!!!!!!!!!!!

Rajjoko
09-26-2013, 12:20 AM
کسی اگه ورزش در سطح بالا انجام داده باشه میدونه بدون کمک مکملها تا یک سطحی میتونه بالا بره ولی از اون بالاتر باید حتما از بعضی روشها استفاده کنه که شاید در فهرست مواد نیروزای غیر مجاز باشه ولی مجبوره استفاده کنه که بدنش جواب بده در ضمن کسی بدون تمرین و تلاش زیاد و همچنین استعداد به توانایی بازیکنی مثل نادال نمیرسه حالا هر چقدر هم دوپینگ کنه حتما باید چند فاکتور دیگه هم داشته باشه
در مورد اینکه این شخص گفته به خاطر شهرت و اعتبار نادال باهاش کاری ندارن هم چرت محضه چون اگه مدرکی داشته باشن بیشترین برخورد رو باهاش میکنند چون مطمئنا اعتبار نادال در تنیس بیشتر از ارمسترانگ در دوچرخه سواری نیست که به اون شکل سکه یک پولش کردن

davidbeckham
09-26-2013, 09:06 AM
اگه اینجوریه منم میگم فدرر اونهمه گرند برد و رسید نیمه نهایی با دوپینگ بوده
بعضی ها هیس

mspayam
09-26-2013, 09:26 AM
به نظر من اصلاً این تاپیک ارزش این همه بحث رو نداره. روزانه صدها نفر حرف های غیر قابل استناد می زنن و دلیلی نداره که آدم هرچی اونا می گن رو بیاد واسش یه تاپیک بزنه و در موردشون بحث کنه. بحث و تبادل نظر وقتی جذابه که یه مساله ای قابل استناد باشه و هر کس از زاویه ی دید خودش بیاد نظرش رو بگه. وگرنه به قول خشی اگه بنا بر حرف غیرقابل استناده که یکی هم می تونه بیاد بگه فدرر دوپینگ کرده و یکی هم می تونه بگه جوکر سال 2011 دوپینگ کرده بود و الخ.

فعلاً جوکر رو دریابید که بالاخره با یلنا نامزد کرد.

iman1990
09-26-2013, 10:10 AM
یه سوالی این وسط پیش میاد!!! یه نفر علت تبانی توی تنیس مادام العمر از تنیس توی تمام سطوح محروم میشه اونوقت یه نفر بخاطر شهرتش(مسخرست) 10 تا 12 جایزه رو بوسیله دوپینگ میگیره همینجوری به حال خودش رهاش میکنن!!!

davidbeckham
09-26-2013, 11:25 AM
یه سوالی این وسط پیش میاد!!! یه نفر علت تبانی توی تنیس مادام العمر از تنیس توی تمام سطوح محروم میشه اونوقت یه نفر بخاطر شهرتش(مسخرست) 10 تا 12 جایزه رو بوسیله دوپینگ میگیره همینجوری به حال خودش رهاش میکنن!!!

شما فعلا از این استفاده کن:254:
http://www.shiaupload.ir/images/52183674011663064261.jpg

Ahoura
09-26-2013, 11:34 AM
خب منم یه پست بدم تا ببینم چی میشه :434: ( سامی اگه نقل کردی و دعوا راه افتاد خودم شخصا میام اهواز ترتیبتو میدم :175: )
در مورد این تاپیکو کلا گرم شدن بازار دوپینگ . اول اینکه باید بگیم خیلیا از دوپینگ تصور غلطی دارند . اکثرا فکر می کنند که مثل توی این کارتوناست که یارو بیاد یه آمپول بزنه بعد یه دفعه مثل پاپای با یه مشت 700 نفر رو بزنه و از این هندی بازیا . ولی در واقع این نیست . دوپینگ معناش این نیست که شما مثلا یه قرص و دارو میخوری بعد 539 برابر قدرت بیشتر میشه و دیگه هر کاری خواستی می کنی . نه اصلا این نیست . استفاده از قرص ، دارو ، آمپول و ... که کمی ( حتی 1 درصد ) باعث بشه شما از حالت طبیعی خودتون ( حالا چه فیزیکی و چه ذهنی ) بالاتر برید اسمش دوپینگه . همین ردبول و این آت و آشغالا که توی بازار هست هم بعضیاشونو اگر بخوری دوپینگ حساب میشه . پس دوپینگ لزوما قدرت رو 700 برابر افزایش نمیده و از شما یه هرکول نمیسازه . این از این .
من کاری به نادال ندارم قبلا هم موفقیت هاشو دیدم الانم نه میگم از مواد غیر مجاز استفاده کرده نه میگم نکرده ولی یه چیزی که واضحه این روزا چیزای غیر طبیعی داریم در تنیس زیاد میبینیم . به عقیده من ( شایدم درست نباشه ) با توجه به اینکه همه خبر داریم این روزا تنیس رو به رالی های طولانی اورده و لازمه موفقیت در رالی های طولانی قدرت بدنی و تمرکز بالا هست . این تولید کننده ها دارن یه سری شیطنت می کنند و 100 درصد یه چیزایی واسه بازیکنان تولید می کنند. باید قبول کرد . هر ذهنی می تونه اینو درک کنه . موفقیت های سال 2011 جوکوویچ هم به نظر من اصلا طبیعی نبود. بالاخره انسان یه سری توانایی داره تا یه جای مشخصی هم می تونه با ورزش خودشو قوی کنه ولی این چیزایی که میبینیم واقعا از یک انسان خیلی فرا طبیعی تره. من بازم میگم طرف صحبتم نادال نیست. داوید فرر ، جوکوویچ و خیلیای دیگه حتی خود فدرر هم شاید این روزا از این مواد استفاده کنند .
من امروز با دیدن بازی ونوس ویلیامز این به ذهنم رسید . تا دیروز زیاد قبول نداشتم ولی الان دیگه واقعا آدم یه چیزایی میبینه که خیلی غیر طبیعین. این خانوم تا 2 روز پیش میگفتن که آقا مریضه مشکل بدنی داره و اصلا نمی تونه درست بازی کنه سریع خسته میشه . حالا اومده روزی 3 ساعت بازی می کنه دیگه اصلا نه خسته میشه نه تمرکزش از بین میره. تازه 33 سالشم هست . نمی دونم شایدم رفته امام رضا شفاش داده ما خبر نداریم !!!! اون خواهرشم که دیگه خدا میدونه جریانش چیه. هر چی پیر تر میشه استقامتش بیشتر میشه و احتمالا راهش رو این روزا به ونوس هم نشون داده .
یه مدرک دیگه هم اینکه اگر دقت کنید در یو اس امسال فکر کنم اکثر تنیسور های راه یافته به مراحل پایانی میانگین سنی بسیار بالا و عجیبی داشتند. توی زنان هرچی تنیسور 30و این حدود ساله بود اومده بودن بالا . ویلیامز ، لی ، پنتا و .....
خب تمام اینا نشان دهنده این هست که این روزا یه خبرایی هست و به قول معروف تا نباشد چیزکی ، مردم نگویند چیز ها ......
خلاصه کلامم اینه که این شرکت ها یه سری مواد روانه بازار کردند که قطعا روی فعالیت بازیکنان تاثیر داشته و اون ها رو کم و بیش بالاتر از قدرت طبیعیشون میبره . بازم میگم طرف صحبتم نادال نیست . به عقیده من اکثرا دارن از این مواد استفاده می کنند.
و من الله توفیق

Sorou$h
09-26-2013, 11:38 AM
آقاي محترم اينقد چرا حيرانيد شما ؟؟
راجر هم اون زمان كه همه جاما رو درو ميكرد دوپينگ كرده بود ؟
چرا ما آدما گاهي خيلي بد ميشيم ؟ چرا چِش ديدن موفقيت رقيب رو نداريم ؟ چرا به جاي اينكه به سعي و تلاشش احترام بزاريم سعي ميكنيم كه خدشه دارش كنيم ؟
جِنتلمن باش دوست عزيز

مانی جان ببخشید من دخالت میکنم. من نه میگم حرف های دانیل کولرر درست است نه اشتباه. ولی تو خودت بارها نوله رو به دوپینگ متهم کردی. پس ناراحت نباش وقتی کسی در مورد تنیسور مورد علاقت اینطور صحبت کنه.
به قول دوستمون Rajjoko درست میگه اگر واقعا شما ورزش سنگین انجام داده باشید میفهمید که بدن تا یک جایی جواب میده بدون مکمل و حتما باید مکمل استفاده کنید و احتمال اینکه به مکمل های غیر مجاز روی بیارید خیلی زیاد است. اگر رافا یا راجر یا نواک دوپینگ کرده باشند شک نکن که Atp اعلام نمیکنه. مخصوصا راجر و رافا که افتخاراتشان بیشتر از نواک است. چون اگر دستشون رو atp رو کنه میدونی یعنی چی؟؟؟ چه اتفاقی در ورزش تنیس میوفته؟
مارین چیلیچ که به اندازه اینها معروف نبود به خاطر اسرار اندی ماری دستش رو رو کردن و اگر نه atp عمرن اعلام نمیکرد. حالا فکرش رو کن یک کسی مثل ماری یا فدرر یا نادال یا جوکو دوپینگ کرده باشند. به نظر من دوپینگ در هر ورزشی است و راه فرارش هم تنیسورهای حرفه ای بلد هستند. مگه رضازاده نبود؟؟؟

slice
09-26-2013, 12:28 PM
مانی جان ببخشید من دخالت میکنم. من نه میگم حرف های دانیل کولرر درست است نه اشتباه. ولی تو خودت بارها نوله رو به دوپینگ متهم کردی. پس ناراحت نباش وقتی کسی در مورد تنیسور مورد علاقت اینطور صحبت کنه.
به قول دوستمون Rajjoko درست میگه اگر واقعا شما ورزش سنگین انجام داده باشید میفهمید که بدن تا یک جایی جواب میده بدون مکمل و حتما باید مکمل استفاده کنید و احتمال اینکه به مکمل های غیر مجاز روی بیارید خیلی زیاد است. اگر رافا یا راجر یا نواک دوپینگ کرده باشند شک نکن که Atp اعلام نمیکنه. مخصوصا راجر و رافا که افتخاراتشان بیشتر از نواک است. چون اگر دستشون رو atp رو کنه میدونی یعنی چی؟؟؟ چه اتفاقی در ورزش تنیس میوفته؟
مارین چیلیچ که به اندازه اینها معروف نبود به خاطر اسرار اندی ماری دستش رو رو کردن و اگر نه atp عمرن اعلام نمیکرد. حالا فکرش رو کن یک کسی مثل ماری یا فدرر یا نادال یا جوکو دوپینگ کرده باشند. به نظر من دوپینگ در هر ورزشی است و راه فرارش هم تنیسورهای حرفه ای بلد هستند. مگه رضازاده نبود؟؟؟

من بازم میگم نظارت بر دوپینگ ورزشکارا فقط به عهده ی اون فدراسیون یا ارگان اون ورزش نیست بلکه خود کمیته ی ضد دوپینگ هم نظارت داره اونا هم طرفدار هیشکی نیستن که طرف یکی رو بگیرن یا دیگری رو نه!!!!!!!!!!!
تازه اگه یکمی از حرفای این اتریشیه واقعیت داشت حتما" تو سایتای خبری دیگه هم یه اخباری رو منتشر میکردن چه مثبت چه منفی!!!!!!!!!!

Maani
09-26-2013, 01:41 PM
سروش جان نادال امسال دوپينگ كرده ، نوله هم سال ٢٠١١ ، راجر هم سال ٢٠٠٧والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته .
فردا عليرضا نيكبخت ميگه كريس رونالدو دوپينگيه ما هم ميگيم بله كه دوپينگيه !

davidbeckham
09-26-2013, 01:57 PM
فردا عليرضا نيكبخت ميگه كريس رونالدو دوپينگيه ما هم ميگيم بله كه دوپينگيه !
:254::254::254:

Mehdiii
09-26-2013, 02:45 PM
اولا : بخدا هیشکی دوست نداره نادال ( یا هر تنیسور دیگه ای) دوپینگی از کار دربیاد چون به همون اندازه که برای نادال بد میشه ضربه بزرگی هم به ورزش تنیس وارد میشه فقط من گفتم بعضی از اتفاقات تامل برانگیزه (این مسئله هم باز فقط در مورد نادال نیست )
دوما : کلا دنیای ورزش چند تا مسئله رو نتونسته حل کنه از جمله شرط بندی ، رشوه دادن و دوپینگ . نمیخوام پلیس بازی دربیارم ولی اگه به اتفاقات چندسال اخیر توجه کنید خیلی چیزها رو متوجه میشید . فیفا که میشه گفت از بزرگترین ارگانهای ورزشی دنیاست و همش برای متخلفین شاخ وشونه میکشه ، بزرگترین تصمیمش که انتخاب میزبان جام جهانیه با تخلف رشوه دادن قطریها به گند کشیده شد . در مورد شرط بندی همینو بگم که تازگیها به ایران هم رسیده .
و اما دوپینگ ، مسئله دوپینگ یکم پیچیدست چون دوتا مسئله در این مورد وجود داره یکی لیست مواد ممنوعه هست و دیگری تستهای تشخیصی . کمیته مبارزه با دوپینگ هر چند وقت یه بار لیستشو آپدیت می کنه ، یعنی ممکنه ماده ای که امروز مجازه یه ماه دیگه به لیست مواد غیرمجاز وارد بشه . البته ممکنه مکمل هایی هم باشه که کمیته از وجودشون خبر نداشته ولی به محض اینکه متوجه شدن وارد لیست کردن . اینجاست که افرادی مثل دکتر فوئنتس اسپانیایی وارد داستان میشند وبا استفاده از استعدادشون مکمل هایی درست میکنند که کمیته مبارزه با دوپینگ تازه بعد از سالها متوجهش میشه . البته در مورد تستهای تشخیصی هم همیشه راههایی برای دورزدن این تستها بوده که حتی فوتبالیستهای ایرانی هم بلدند .
البته تا زمانی که گندش بالا نیاد مثل مورد آرمسترانگ ، فدراسیونهای مختلف خیلی به رسانه ای کردن این اتفاقات علاقه ای ندارند ( به دلایل مختلف ) مخصوصا اگر خیلی گسترده باشه . به عنوان مثال پلیس هیچ وقت لیست مشتریان پرشمار فوئنتس رو منتشر نکرد . از کجا معلوم نادال و داوید هم از مشتریان پزشک هموطنشون بوده باشند:434: ، البته نادال خیلی اصرار داشت که این لیست منتشر شود .

iman1990
09-26-2013, 04:02 PM
شما فعلا از این استفاده کن:254:
http://www.shiaupload.ir/images/52183674011663064261.jpg (http://www.shiaupload.ir/images/52183674011663064261.jpg)

دوست عزیز منظور منو کاملا برعکس فهمیدی!!!

sahand
09-26-2013, 04:53 PM
از نظر من دوپینگ وجود داره 100% هم وجود داره ولی طرفتونو اشتباه گرفتیند اون آدم نادال نیست این وصله ها بهش نمی چسبه.

!PARADOX
10-01-2013, 07:28 AM
ادعای یک بازیکن سابق: موفقیت نادال بدون دوپینگ غیرممکن است!
یک بازیکن حرفه‌ای سابق اعتقاد دارد که امکان ندارد رافائل نادال بدون دوپینگ بعد از هفت ماه غیبت
....
دادگاه بین‌المللی ورزش (CAS) به دلیل دست داشتن در چندین مورد تبانی، مادام‌العمر محروم شد. این بازیکن که قبلاً جز صد نفر اول جهان بود، بر اساس این محرومیت نه به عنوان بازیکن و نه به عنوان مربی حق ندارد در تنیس حرفه‌ای مشغول باشد.

http://www.tennis3sixty.com/fa/news/world-news/item/358-%D8%A7%D8%AA%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82-%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AF%D9%88%D9%BE%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

خود این موضوع نشون می ده نادال چه بازیکن خارق العاده ای هست.

Nadal.N1
10-01-2013, 07:33 AM
پس با این حساب علاوه بر نادال -جوکوویچ-خود فدرر هم طی این چند سال دوپینگی هستن و دوپینگ میکنن.و بقیه بازیکنا هم هر از گاهی دوپینگ میکنن.

دست بردارین بابا!

بهتره از بازیهای تنیس بزرگان لذت ببرین

MRF
10-01-2013, 02:03 PM
http://tennis-image.com/images/68694885572862006084.jpg

یک بازیکن حرفه‌ای سابق اعتقاد دارد که امکان ندارد رافائل نادال بدون دوپینگ بعد از هفت ماه غیبت این قدر موفق باشد. او همچنین مدعی شده که تبانی هم در سطوح پایین‌تر تنیس رایج است.

تنیس 360: دانیل کولرر تنیس‌باز سابق اتریشی رافائل نادال را متهم به استفاده از دوپینگ کرد. این بازیکن 30 ساله که خودش به دلیل تبانی مادام‌العمر محروم است، به هفته‌نامه اتریشی «اشپورت‌ووخه» گفت: «اینکه نادال چیزی استفاده نکند را هیچ کس باور ندارد. او هفت ماه بازی نکرده، بعد فوریه برمی‌گردد و یک‌هو 10 تا از 12 تا جامی را که بازی کرده می‌برد. این غیرممکن است! غیرممکن !»

کولرر مدعی است که نادال به دلیل جایگاهی که در تنیس پیدا کرده، نیازی هم ندارد که از لو رفتن بترسد: «تصور کن که جواب آزمایش دوپینگ‌اش مثبت باشد. می‌دانی برای ورزش تنیس یعنی چی؟»

خود دانیل کولرر اتریشی به خاطر دست داشتن در تغییر نتیجه چند بازی، مادام‌العمر از حضور در تنیس حرفه‌ای محروم شد.
http://tennis-image.com/images/05060590307652798019.jpg

علاوه بر این کولرر ادعا کرد که در تنیس شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه بالاترین مقامات تنیس دوپینگ‌های نادال را لاپوشانی می‌کنند: «در واقع غیبت‌های هر چند وقت یک بار او به خاطر آسیب‌دیدگی، در اصل همان محرومیت‌های دوپینگ‌اند منتها با لباس مبدل! اگر این شایعات درست باشند و این به صورت غیررسمی تحمل می‌شود، به نظر من یک گستاخی بی‌شرمانه است.»

سایر مظنونین

این اتریشی به جز نفر دوم جهان، بازیکنان دیگری را به استفاده از مواد نیروزا متهم می‌کند. یکی از آن نفر چهارم جهان است، که از قضا او هم اسپانیایی‌ست: «داوید فرر هم همین طور. او یک سیگاری است، یا شاید هم بود! یک بار که با او بازی داشتم، 10 دقیقه قبل از بازی یک سیگار کشید. بعد جلوی من در ست سوم مثل چی می‌دوید، اما من دیگر جان نداشتم. حالا مچ مارین چیلیچ را می‌گیرند و ویکتور ترویتسکی هم تست دوپینگ نمی‌دهد. خب چرا؟»

کولرر در عین حال مدعی شد که تبانی هم در تنیس معمول است: «این یک راز در میان بازیکنان است. به عنوان نمون در تورنمنت‌های ای‌تی‌پی تابستان در خیلی از بازی‌ها تبانی می‌شود. خیلی‌ها در تورنمنت‌ها زود می‌بازند چون آخر هفته هم می‌خواهند توی لیگ‌شان بازی کنند. این جوری از دو جا پول درمی‌آورند. آن وقت بعضی‌ها که دور و بر این بازیکنان‌ هستند و از این قضیه باخبرند، چند هزار یورو به جیب می‌زنند.»

اینکه در مسابقات بزرگ گرنداسلم هم تبانی صورت می‌گیرد یا نه را او بعید می‌داند: «در یک نیمه‌نهایی فدرر-نادال یا فینال جوکوویچ-ماری؟ بعید می‌داند و نمی‌خواهم اصلاً تصورش را بکنم. اما خب نادال یک جور دیگر سر همه کلاه می‌گذارد...»

خود کولرر در مارس 2010 توسط دادگاه بین‌المللی ورزش (CAS) به دلیل دست داشتن در چندین مورد تبانی، مادام‌العمر محروم شد. این بازیکن که قبلاً جز صد نفر اول جهان بود، بر اساس این محرومیت نه به عنوان بازیکن و نه به عنوان مربی حق ندارد در تنیس حرفه‌ای مشغول باشد.

خیلی عجیبه من این خبر را دیشب در دو صفحه اخبار بازیکنان تنیس و رافایل نادال با لینک مربوطه گذاشتم دو ساعت بعد هم چک کردم خبرها بود: اما الان میبینم هر دو پاک شده و بجاش این تاپیک راه افتاده
اگه جایزه ای در کاره بگید من اول خبرها رو براتون بفرستم جایزه اش را شما بگیرید
:251::251:

Nima88
10-01-2013, 03:03 PM
من که پشیزی برای این حرفا ارزش قائل نیستم ،2 گرند اسلم و 5 مسترز:655: چیزی که من براش ارزش قائلم نه این چرندیات .