PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال (US Open 2013)

صفحه ها : [1] 2 3

BABAK
08-22-2013, 10:28 PM
هموطن الکس فرگوسن حالا برای اولین بار در تاریخ تنیسش مدافع عنوان قهرمانی یک گرنداسلم است.

4 مرتبه متوالی فینال گرنداسلم را ببازی و سرانجام کلید پیروزی را از دستان کسی دریافت کنی که سرنوشتی مشابه داشته ..!

انگاری واقعا « شکست مقدمه پیروزی است. » جمله ای کلیشه ای که گویی رازی است برای 2 نفر، اندی ماری و ایوان لندل. دنیای عجیبی ست..

[/URL]http://tennis-image.com/images/24665053326611737731.jpg (http://tennis-image.com/images/24665053326611737731.jpg)

در سویی دیگر گفته میشود خواب گزاران به جوکوویچ ِ پادشاه نهیب زده اند که رفتنی هستی ..

پشت قلعه ای که 2 سال پیش بربام بلند نامبر وانی و با محوریت پرچم صربستان بنا شد،

ماتادوری دلیر با قلب شیر ایستاده : رافائل نادال؛ همان کسی که روزگاری تاج و تختش اسیر سونامی شد. مجالی نیست نولـه ! دیر و زود دارد، سوخت و سوز اما.. نــه !!

رکورددار قهرمانی در اوپن آمریکا هم به "Flushing Meadows" آمده تا شعله های امید را در دل ها زنده نگه دارد، به گمان آنکه شفا در گرنداسلم واپسین باشد...

US Open؛ ملغمه عشق و فریاد و دوست داشتن های بینهایت ؛ با تنیس تاکرز تا همیشه..:583:

[URL="http://tennis-image.com/images/72980766134214962502.jpg"]http://tennis-image.com/images/72980766134214962502.jpg (http://tennis-image.com/images/72980766134214962502.jpg)

Behr@d
08-23-2013, 12:09 AM
1st Round

Djokovic vs Berankis

http://picxure.com/images/27965745898641748404.png

Nadal vs Harrison

http://picxure.com/images/71163762842497131473.png

Murray vs Llodra

http://picxure.com/images/27483168363670900985.png

Federer vs Zemlja

http://picxure.com/images/73683019893134726065.png

sspol
08-23-2013, 12:21 AM
بسم اله الرحمن رحیم

خب کم کم داره اخر فصل میشه و همه منتظر نادالیم تا طوفانش همه رو به کام خودش بکشه

Mehdi.A
08-23-2013, 02:04 AM
قرعه کشی به صورتی هست که به اندی ماری خیلی خوش می گذره. توی ویمبلدون که قرعه بدی داشت، فدرر و نادال پیش از موعد زحمت رو کم کردند. احتمالا اینجا هم جوکوویچ یهو قبل از نیمه نهایی حذف می شه :434: . ولی بی شوخی همین اولین بازی نواک خیلی نگرانم کرده. ریکارداس برانکی سال 2007 که جوکوویچ برای اولین بار به فینال یو اس اوپن رسید، بدون واگزاری حتی یک ست در شرایطی که جز ده تا بخت قهرمانی هم نبود، قهرمان مسابقات قسمت جوانان شد. کلآ غیر از سرویسش که تعطیله در باقی آیتم ها شرایط خوبی داره. تنوع تکنیکی بالا، بازی خونی و حرکات بی وقفه در زمین. البته تقسیم انرژی خوبی هم نداره و توی رالی ها خیلی زود خودشو به تور نزدیک می کنه که اشتباهه. کلآ برانکی اگر گرند اسلم نبره، این پتانسیل رو داره تا حداقل تا آخر عمرش یه مسترز ببره و اگر هم نواک رو شکست بده واقعا مورد نفرتم واقع نمی شه. تازه براش آرزوی موفقیت هم می کنم.

بین باقی تنیسورهای جوون، جک ساک آمریکایی اگر تو بازی دور دومش بتونه یانوویچ رو ببره با توجه به یک چهارم بسیار گلابی ای که در اون قرار داره :434:، می تونه شگفتی ساز بشه. خیلی به این جوون امید دارم.

Behr@d
08-23-2013, 10:09 AM
قرعه کشی به صورتی هست که به اندی ماری خیلی خوش می گذره. توی ویمبلدون که قرعه بدی داشت، فدرر و نادال پیش از موعد زحمت رو کم کردند. احتمالا اینجا هم جوکوویچ یهو قبل از نیمه نهایی حذف می شه :434: . ولی بی شوخی همین اولین بازی نواک خیلی نگرانم کرده. ریکارداس برانکی سال 2007 که جوکوویچ برای اولین بار به فینال یو اس اوپن رسید، بدون واگزاری حتی یک ست در شرایطی که جز ده تا بخت قهرمانی هم نبود، قهرمان مسابقات قسمت جوانان شد. کلآ غیر از سرویسش که تعطیله در باقی آیتم ها شرایط خوبی داره. تنوع تکنیکی بالا، بازی خونی و حرکات بی وقفه در زمین. البته تقسیم انرژی خوبی هم نداره و توی رالی ها خیلی زود خودشو به تور نزدیک می کنه که اشتباهه. کلآ برانکی اگر گرند اسلم نبره، این پتانسیل رو داره تا حداقل تا آخر عمرش یه مسترز ببره و اگر هم نواک رو شکست بده واقعا مورد نفرتم واقع نمی شه. تازه براش آرزوی موفقیت هم می کنم.

بین باقی تنیسورهای جوون، جک ساک آمریکایی اگر تو بازی دور دومش بتونه یانوویچ رو ببره با توجه به یک چهارم بسیار گلابی ای که در اون قرار داره :434:، می تونه شگفتی ساز بشه. خیلی به این جوون امید دارم.

از همین الان بذار خیالت رو راحت کنم ... جوکوویچ راحت 2 تا بیگل میذاره تو کاسش :434: جوکوویچ اگه نخواد این و امثالش رو ببره میخواد جلوی دلپوترو یا ماری چیکار کنه ؟؟؟:379:

mspayam
08-23-2013, 11:01 AM
آخه چرا همه اش فدرر و نادال باید یه سمت قرعه باشن؟

pouriya.alex
08-23-2013, 12:48 PM
آخه چرا همه اش فدرر و نادال باید یه سمت قرعه باشن؟

چون مسئولان ATP دشمن فدرر هستن:3t1: کلا دوست ندارن راجر به عناوینش اضافه کنه و میخوان زودتر حذف بشه!! بهترین فردیم که توی تور میتونه سد راه راجر بشه رافاست.

ببین از زمانی که راجر و رافا میتونستن تو یکچهارم به هم بخورن چپ و راست این اتفاق افتاده. اونم چه تورنمنت هایی :ایندین ولز ، ویمبلدون، سینسیناتی و حالا یواس اوپن که راجر بیشترین عناوینشو اینجاها داره و شانسش خیلی بالاست.

قبلا هم با تغییر سطوح زمین و کند کردنشون اینو نشون دادن. 2 ریال قرعه کشیاشون ارزش نداره. قرعه ای در کار نیست، همش کار خودشونه. همه دوست دارن فدال رو تو فینال ببینن اونوقت اینا میکننش یه بازی کم ارزش تر تو یکچهارم:3t1:

hoomanjian
08-23-2013, 02:41 PM
اون دوستانی که میگن این قرعه کشی رو قبول ندارن فکر کردن قرعه کشی لیگ ایرانه که استقلال پرسپولیس فقط هفته هشتم با هم می افتن . دوست عزیز ایران نیست که اینطور فکر میکنی. شما که اینو میگی اینجا رو هم ببین که نادال بیچاره دور سوم باید با ورداسکو یا داویدنکو بازی کنه

moris
08-23-2013, 02:41 PM
چون مسئولان ATP دشمن فدرر هستن:3t1: کلا دوست ندارن راجر به عناوینش اضافه کنه و میخوان زودتر حذف بشه!! بهترین فردیم که توی تور میتونه سد راه راجر بشه رافاست.

ببین از زمانی که راجر و رافا میتونستن تو یکچهارم به هم بخورن چپ و راست این اتفاق افتاده. اونم چه تورنمنت هایی :ایندین ولز ، ویمبلدون، سینسیناتی و حالا یواس اوپن که راجر بیشترین عناوینشو اینجاها داره و شانسش خیلی بالاست.

قبلا هم با تغییر سطوح زمین و کند کردنشون اینو نشون دادن. 2 ریال قرعه کشیاشون ارزش نداره. قرعه ای در کار نیست، همش کار خودشونه. همه دوست دارن فدال رو تو فینال ببینن اونوقت اینا میکننش یه بازی کم ارزش تر تو یکچهارم:3t1:

عجب رویی دارید شماها !!!!!
باو تو 2011 هی میگفتید این چه وضعشه همش ما سمت نوله میوفتیم حالا میگید چرا سمت رافا میوفتین ؟؟؟
آخه ویمبی رو که واستون آسفالت شده راه شیری رو تحویل دادن اما آقاتون به پت پت کردن افتاد !!!!!
میخواید جام رو DHL کنن بره مستقیم دره خونه اربابتون ؟؟ تعارف نکنا ؟؟؟ آبگوشت در خدمت باشیم .
17 تا گرند غارت کردید حالا میگید زمینها بد بوده یا هست ؟؟؟ چی میخواید دیگه ؟؟؟ میخوای تا 50 سالگی هرچی هست به نام آفاتون بزنن ؟؟؟ اصلا اگه زمینها بده چرا آقاتون اعتراض نمیکنه ؟؟؟ چرا همش شرکت میکنه ؟؟؟ مثل نوله و رافا که گفتن دیگه تو خاک آبی بازی نمیکنیم چرا اعتراض نمیکنه ؟؟؟

pouriya.alex
08-23-2013, 03:55 PM
باو تو 2011 هی میگفتید این چه وضعشه همش ما سمت نوله میوفتیم حالا میگید چرا سمت رافا میوفتین ؟؟؟
آخه ویمبی رو که واستون آسفالت شده راه شیری رو تحویل دادن اما آقاتون به پت پت کردن افتاد !!!!!
میخواید جام رو DHL کنن بره مستقیم دره خونه اربابتون ؟؟ تعارف نکنا ؟؟؟ آبگوشت در خدمت باشیم .
17 تا گرند غارت کردید حالا میگید زمینها بد بوده یا هست ؟؟؟ چی میخواید دیگه ؟؟؟ میخوای تا 50 سالگی هرچی هست به نام آفاتون بزنن ؟؟؟ اصلا اگه زمینها بده چرا آقاتون اعتراض نمیکنه ؟؟؟ چرا همش شرکت میکنه ؟؟؟ مثل نوله و رافا که گفتن دیگه تو خاک آبی بازی نمیکنیم چرا اعتراض نمیکنه ؟؟؟

در مورد 2011 و قبلش که همیشه قرعه سمی ها یجور بود : راجر- نوله، رافا- اندی. چون نوله توی گرندا به نسبت اندی سد محکم تری واسه حذف راجر بود. اینو که دیگه همه میگفتن و اعصابه همه رو خرد کرده بود، حتی چند وقت پیش تو همین سایت خود بچه ها نظرسنجی راجب دست کاری تو قرعه ها انجام دادن و هرکسی نظرشو داد.

راجب ویمبی هم که راجر، رافا، اندی ، سونگا، یرزی همه یه سمت بودن. اگه این بنظرت آسفالته که هیچ!! چون معمولا این بازیکنا 4 دور اول را راحت طی میکنن و بحث راجب قرعه در مورد کوارتر به بعده.

اینم که میگی راجر این همه عنوان گرفته اون دیگه توانایی خودشه برادر. ربطی به حرف من و شما نداره. نظر شخصیه من اینه که از یه زمانی به بعد ATP دشمن راجر شد و دوست نداشت همه عنوانا رو درو کنه و از یه ابزارایی استفاده کرد.

الانم مطمئه باش تو اولین فرصت که امکان حضور راجر، رافا و نوله تو یه سمت جدول باشه این اتفاق میفته! اینا نظر من بود شما هم انقدر حرص نخور.

moris
08-23-2013, 04:40 PM
در مورد 2011 و قبلش که همیشه قرعه سمی ها یجور بود : راجر- نوله، رافا- اندی. چون نوله توی گرندا به نسبت اندی سد محکم تری واسه حذف راجر بود. اینو که دیگه همه میگفتن و اعصابه همه رو خرد کرده بود، حتی چند وقت پیش تو همین سایت خود بچه ها نظرسنجی راجب دست کاری تو قرعه ها انجام دادن و هرکسی نظرشو داد.

راجب ویمبی هم که راجر، رافا، اندی ، سونگا، یرزی همه یه سمت بودن. اگه این بنظرت آسفالته که هیچ!! چون معمولا این بازیکنا 4 دور اول را راحت طی میکنن و بحث راجب قرعه در مورد کوارتر به بعده.

اینم که میگی راجر این همه عنوان گرفته اون دیگه توانایی خودشه برادر. ربطی به حرف من و شما نداره. نظر شخصیه من اینه که از یه زمانی به بعد ATP دشمن راجر شد و دوست نداشت همه عنوانا رو درو کنه و از یه ابزارایی استفاده کرد.

الانم مطمئه باش تو اولین فرصت که امکان حضور راجر، رافا و نوله تو یه سمت جدول باشه این اتفاق میفته! اینا نظر من بود شما هم انقدر حرص نخور.

نه شما بگو قرعه مورد نظرتون چیه ؟؟ خدایی همین الان یه قلم کاغذ بدن دستت بگن قرعه رو بنویس چی مینویسی ؟
مشکل اینجاست که شما بر اساس زمان و نتایج اربابتون میگید قرعه بده.یعنی اگر نوله تو اوج باشه اونوقت بیوفته سمت ارباب پس قرعه بده.اگر رافا خوب باشه و ...

احتمالا تا چند سال آینده هم که خدایی نکرده اندی بخواد شاخ بشه و بیوفته سمت ارباب میاید میگید قرعه بده !!!!
راستی پارسال WTF فینال خوردید به نوله که !!! تازه نوله 2012 نه اون نوله 2011 .نتیجه هم که مشخص.
ATP هم که همونطور که میدونی با گرند کاری نداره . قرعه گرندها دست خود گرندیهاست. نظر شخصی من هم اینه که ATP اتفاقا خیلی به اربابتون لطف هم داشته طی این سالیان.نمونه اش همون خاک آبی و حداکثر زمان سرویس که مناسب ارباب هست تا نوله و رافا.

ویمبی هم که تا اونجایی که یادمه سونگا و رافا حذف شده بودن و یه اندی مونده بود که کوارتر فکر میکنم میخورد به ارباب.

من حرص نمیخورم که.الان راحت نشستم + فارت رو صندلی.فقط واسم سئواله که اصلا واسه سید 7 چطور میشه قرعه خوب درآورد !!! ؟؟

Yashar
08-23-2013, 05:37 PM
از یه نظر قرعه بده چون باید تو QF با رافای آماده که دیگه باید اونو نامبر وان بدونیم،بازی کنه
اما اگه راجر بتونه رافا رو ببره که احتمالش هم زیادنیست راحت می ره فینال
راجر بد باشه مثل یک سال اخیر فرقی نمی کنه تو سمت نادال باشه یا بردیچ یا اون رنکهای بالای 100
تموم شدن راجر داره مصادف می شه با برگشت شگفت انگیز نادال
راجر تموم شه ما هواداراشم تموم میشیم تنیس واسه ما تموم می شه
پس دوستان نادالی آخرین لذتهاتونو از کل کل ببرین ورنک 7 مارو به تمسخر بگیرین

Mahdi Naji
08-23-2013, 06:59 PM
اول از همه فرا رسیدن تورنمنت یو اس اوپن رو به همه تبریک میگم.
جایی که قراره هزاران هزار حرف و نقل تموم شه
جایی که قراره بعضی ها شگفتی ساز بشن
جایی که پرونده ی گرنداسلم های یک سال بسته میشه
جایی که یک سال منتظرش بودیم و خیلی وقته توش ی فدال حسابی ندیدیم
................................
بعد از تبریکم ی نکته ای رو می خوام به همه بگم.قهرمانی در یک گرنداسلم به معنی اینه که تو همه رو ببری.....تو باید از همه بهتر باشی که قهرمان شی.یک مثال کوچک که همین تازگی ها بود قهرمانی اندی در ویمبی بود که واقعا با قرعه سخت جنگید و از لحاظ روحی هم توی فینال بهتر بود و برد یا فدرر درسته خیلی قرعه سختی نداشت اما با اون کمر درد مزخرف واقعا جنگید و ویمبی 2012 رو برد و......پس قرعه سخت و یا آسون دلیل باخت یا برد اصلا نمیشه.
نکته بعدی در مورد بد شدن برادران ATPبا راجره.....در این رابطه واقعا حرفی ندارم بزنم چون واقعا این طور نیست و هیچ ربطی نداره.وگرنه برادران نادالی هم اون موقع که رافا درد داشت و در زمینا خیلی خوب بازی نمی کرد میگفتن اینا با ما بد شدن،اینا چمن ها رو شل کردن،اینا چمن ها رو سفت کردن و....این حرفا که واقعا در تنیس باید در زباله دونی باشن چون اینجا ما داریم در مورد تنیس بحث میکنیم نه فوتبال که این صحبت ها حرف اول رو میزنه.
نکته اخر:در تنیس هیچ،هیچ چیزی قابل پیش بینی و حدس نیست چون اگر این طور بود راجر راند 1 حذف نمیشد رافا راند یک حذف نمیشد.رادیک ناگهان انصراف نمی داد.واورینکا اینقدر نواک رو استرالیا اذیت نمی کرد دیمیتروف نوله رو نمی زد و.......
پس فقط بشینیم و به تقدیر نگاه کنیم تا ببینیم آیا موقع 18 گرنداسلم هست
یا رافا می خواد بترکونه! یا اینکه اندی به راحتی از قهرمانیش دفاع میکنه
شاید نواک دومین یو اس اپن اش رو بگیره
شاید یک پدیده ی جدید توی این رقابت ها باشه که راند یک و دو یکی از تاپ4 رو ببره
واقعا هیچ کس نمیدونه

BABAK
08-23-2013, 08:24 PM

تو خودت روت میشه درباره ویمبلدون صحبت کنی مرتضی نه روت میشه خدایی ؟!!! ؟!!!!:350::350:

Paymaan
08-23-2013, 08:33 PM
به نظرم قرعه راحتی برای راجر هست . ( به جز رافا ) برنده یو اس اپن هم از بازی فدال مشخص خواهد شد.

moris
08-23-2013, 09:02 PM
تو خودت روت میشه درباره ویمبلدون صحبت کنی مرتضی نه روت میشه خدایی ؟!!! ؟!!!!:350::350:

بارها گفتم ویمبی وظیفه ما نبود !!!
آخه گرندی که هر تنیسور دسته سومی بیاد انگولکش کنه به درد ما نمیخوره.ما دنبال اون گرندهای بکر (دست نخورده) هستیم.

BABAK
08-23-2013, 09:25 PM
بارها گفتم ویمبی وظیفه ما نبود !!!
آخه گرندی که هر تنیسور دسته سومی بیاد انگولکش کنه به درد ما نمیخوره.ما دنبال اون گرندهای بکر (دست نخورده) هستیم.

نازنین ویمبلدون اگه گرند بدرد بخور نباشه پس جام رولند به درد آفتابه حمید رسایی برای قضای حاجت میخوره با این حساب !!

moris
08-23-2013, 10:15 PM
نازنین ویمبلدون اگه گرند بدرد بخور نباشه پس جام رولند به درد آفتابه حمید رسایی برای قضای حاجت میخوره با این حساب !!

همون آفتابه حمید رسایی رو که له له میزدید بگیریدش رو میگی ؟؟؟

Roger Federer#1
08-24-2013, 12:31 AM
دوستان بحث برای چی,هردو تنیسور اسطوره هستنو بزرگوار و قابل احترام درسته سلطان تورنک 7 قراره داره ودوستان نادالی که فلا عروسی تو کوچشونه بهمون تیکه میندازن ولی این دلیل نمیشه به عناوین این بزرگواران توهینشه مادرسالا چهار گرنداسلم داریم دوتاش بدرد نخوره پس چی میمونه راجر آقایشو تو تنیس انجام داد نادالم فلا دورانه آقایشه ولی اوهم 5 سال دیگه هم سن راجرشه مطمئنا این آمادگی رو نداره پس بهتره کسی رو سرزنش نکنیم.
امیدوارم آخرای تنیس سلطان عروسی تو کوچه ماهم برسه.

Ahoura
08-24-2013, 01:11 AM
درود
ما هم تکلیف خودمونو مشخص کنیم .
متاسفانه بدموقعی خوردیم به خنسی و کلا امیدمون ناامید شد . یه نگاه به سایر FAV ــــام کردم دیدم واقعا ارزش ندارن فعلا روشون سرمایه گذاری کنم. خیلی اوضاع خوب پیش بره یکی دوتاشون رو در کوارتر میبینیم که می خوام نبینیم وقتی امیدی به قهرمانی نیست .
جهت مهیج موندن مسابقات و انگیزه ای واسه پیگیری این خراب شده بنده آزارنکا رو موقتا به عنوان بازیکنم در US Open معرفی می کنم . باشد خنگ بازی در نیاره .....

در مورد ATP هم که دیگه حرفی نداریم فقط 5 , 6 کلمه : یـا راجــر یــا هـیـچ کـس دیـگـه !!!
موفق باشید :583:

roger 4 ever
08-24-2013, 01:41 AM
من تعجب می کنم با این حماسه های تکرار نشدنی(که حضرت آقا هم علی رغم تمام تلاششون امسال نتونستن چنین حماسه ای خلق کنند) که رافا جان در ویمبلدون هر ساله دارن خلق می کنن یه سری دوستان چگونه می تونن اصن اسم این گرنداسلم رو بیارن؟!...
انشالا سال بعد برنامه برا حذف شدن در کوالیفیکیشن دارین دیگه؟!!!.. این مورد امکانش از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری نیست وگرنه اگر می شد با این پتانسیلی که هر ساله ما از ماتادور میبینیم در ویمبی ؛ حقیقتا ایشان از هیچ تلاشی در تحقق این امر صرف نظر نمی کردند...بابا خب دو تا مسترز اوردین پشت سر هم عیب نداره ؛ ولی دیگه یه کم از اعتماد به نفس بیش از حد بکاهید خواهشا ؛ لا اقل سر ویمبی کری نخونید تا سال بعد...

mjrs
08-24-2013, 02:36 AM
ن.نمونه اش همون خاک آبی و حداکثر زمان سرویس که مناسب ارباب هست تا نوله و رافا.

اتفاقا قانون جدید که متاسفانه اصلا اجرا نمیشه، یکی از مناسب ترین قوانین تنیسه که خیلی وقت پیش ها باید وضع میشد. در واقع این قانون، احترام به تماشاگران تنیس و همینطور خود تنیسورها هست. واسم عجیبه که چرا داورها جرات دادن اخطار دوم رو به بازیکن هایی امثال نواک و نادال ندارند. نواک خیلی وقت ها پیش میاد 20 تا 25 ثانیه قبل سرویس، فقط توپ رو میکوبه رو زمین که به نظر میاد واسه ریکور کردن خودشه، همچنین نادال که از انگشت کردن و با موهاش ور رفتن و ... رو انجام میده و در حالت میانگین زمان بین سرویس هاش 28 ثانیه به بالا هست.
خود من که بعضی وقت ها تو خونه بازی نادال رو میبینم، بابام هم تک و توک نگاه میکنه و میگه این چرا اینقدر وقت تلف می کنه! شما خودت رو نگاه نکن ذوب شده نادال هستی، واسه تماشاگر بی طرف تنیس هم اینکار رو اعصابه، چه برسه به تماشاگران حریف مقابل نادال!
متاسفانه داورها وقتی اخطار اول رو به بازیکن هایی مثل نادال میدن، شاکی میشن و حالت طلبکارانه میگن "چی میگی بابا؟"! همین تو سینسیناتی بازی راجر و نادال، نادال میانگین تایم بین پوینتش 28 بود! وقتی داور تذکر اول رو داد، توپ جمع کن رو نشون داد و گفت تقصیر اینه! :434:
دیدیم که تا آخر بازی هم نادال زودتر سرویس نزد، اما اخطار دوم رو هم نگرفت.

اگه اشتباه نکنم در قانون جدید، در گرنداسلم ها تایم بین پوینت ها به 20 ثانیه کاهش پیدا کرده و امیدوارم داورها هم از امثال نادال و عمو تونی(بعد بازی بلایی سر داور میاره!:434:) و ... نترسن و تایم لیمیت رو با چند ثانیه ارفاق هم که شده اجرا کنن.

.

davidbeckham
08-24-2013, 06:17 AM
من تعجب می کنم با این حماسه های تکرار نشدنی(که حضرت آقا هم علی رغم تمام تلاششون امسال نتونستن چنین حماسه ای خلق کنند) که رافا جان در ویمبلدون هر ساله دارن خلق می کنن یه سری دوستان چگونه می تونن اصن اسم این گرنداسلم رو بیارن؟!...
انشالا سال بعد برنامه برا حذف شدن در کوالیفیکیشن دارین دیگه؟!!!.. این مورد امکانش از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری نیست وگرنه اگر می شد با این پتانسیلی که هر ساله ما از ماتادور میبینیم در ویمبی ؛ حقیقتا ایشان از هیچ تلاشی در تحقق این امر صرف نظر نمی کردند...بابا خب دو تا مسترز اوردین پشت سر هم عیب نداره ؛ ولی دیگه یه کم از اعتماد به نفس بیش از حد بکاهید خواهشا ؛ لا اقل سر ویمبی کری نخونید تا سال بعد...

راستی الان رنک چند هستید؟:254::254::254::254:

SHIR FarHad
08-24-2013, 07:01 AM
راستی الان رنک چند هستید؟:254::254::254::254:

تازه چند سال دیگه هم خارج از رنکینگیم !!!

برادر من خوندن همچین کری واسه راجر تو این سن وسال خیلی ظلمه !!

راجری که " 300و خورده ای هفته" رنک یک دنیا بوده انقدرام بخیل نیس که چند وقت شماها اون بالا باشید :443:

davidbeckham
08-24-2013, 07:10 AM
تازه چند سال دیگه هم خارج از رنکینگیم !!!

برادر من خوندن همچین کری واسه راجر تو این سن وسال خیلی ظلمه !!

راجری که " 300و خورده ای هفته" رنک یک دنیا بوده انقدرام بخیل نیس که چند وقت شماها اون بالا باشید :443:

خب باید خداحافظی میکرد تا اینطوری نشه
خداحافظی تو اوج بهتره

sahand
08-24-2013, 08:59 AM
خب اهورا هم که بلاخره حمایتش از آزارنکا رو علنی کرد:434:منم با اهورا تو یه جبهم امیدوارم آزارنکا قهرمان شه ولی خب ویلی ویلیه دیگه.در بخش مردان هم قرعه متعادل تر از قبل شده.حداقلش جای فرر و ماری رو عوض کردند که دوباره اندی و رافا و راجر یه نیمه نباشند و بنظرم اگه راجر آماده باشه هر 4 نفر یکسان شانس دارند.

vahid nadal
08-24-2013, 10:02 AM
سلام دوستان...ی سوال در مورد شبکه هایی ک US open رو پخش میکنن داشتم...میشه بگید کدوم شبکه ها free نشون میدن.

Behr@d
08-24-2013, 10:54 AM
سلام دوستان...ی سوال در مورد شبکه هایی ک US open رو پخش میکنن داشتم...میشه بگید کدوم شبکه ها free نشون میدن.

درود بر شما

اگر به تاپیک " نتایج مسابقات تنیس گرند اسلم (ITF) تورنمنت آزاد امریکا 2013 (U.S. Open) (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6312) " سر زده باشید ، میبینید که PowerVu عزیز در تک تک پست ها اشاره میکنند که شبکه ی JSC Sports 2 مسابقات آزاد آمریکا را به صورت رایگان و زنده پوشش خواهد داد .

با سپاس :583:

Behr@d
08-24-2013, 11:19 AM
اینهم قرعه ی کامل بخش های انفردای زنان و مردان با پایان رقابت های انتخابی و مشخص شدن کوالیفایر ها ...

mspayam
08-24-2013, 11:25 AM
خب اهورا هم که بلاخره حمایتش از آزارنکا رو علنی کرد:434:منم با اهورا تو یه جبهم امیدوارم آزارنکا قهرمان شه ولی خب ویلی ویلیه دیگه.در بخش مردان هم قرعه متعادل تر از قبل شده.حداقلش جای فرر و ماری رو عوض کردند که دوباره اندی و رافا و راجر یه نیمه نباشند و بنظرم اگه راجر آماده باشه هر 4 نفر یکسان شانس دارند.

من هم با اینکه چندان از آزارنکا خوشم نمیاد، اما توی این گرند به جبهه ی ویکادوستان می پیوندم و امیدوارم که بتونه این گرند اسلم رو برنده بشه.

omidd
08-24-2013, 12:52 PM
خب انصافا قرعه نسبتا خوبی واس راجر بود فقط نادال سمتشه که دیگه خدایش خیلی امادست اما به نسبت بقیه جدول شرایط راجر خوبه البته قرعه فررم خوبه.بنظرم قرعه نادال سخته و راه دشوارتریو برای رسیدن به یک چهارم داره.امیدوارم راجر در شرایط خوبش باشه چون میتونه با این قرعه تا فینال بره فقط نادال حریفش میشه اونم خیلی سختو نزدیک.در مجموع راجر قهرمان امسال یو اس اپن خواهد بود 99 درصد.خوش بینانه هم نیستش دو هفته دیگه راجر 18 گرندشو بالا میبره تا اینقدر نگین کجای رنکینگین مثلا با این کار راجریا تحقیر میشن شما بزرگ میشین؟یادتون رفتش سال پیش ویمبی رو برد نواک اماده رو بیگل کرد و .....
توی همین سینسی دیدین چطور راجر به پرو پای بهترین رافا پیچید یا یو اس اپن 2010 و خصوصا 2011 که نواک خیلی اماده رو چطور به چالش کشید اونم توی 30سالگی.سال پیشم بنظرم اگه بازی با فیش برگزار میشد راجر میتونست بردیچو ببره اما از کوران بازی دور بود حالا کاری ندارم ولی زشته مسخره کردنو کوچیک کردن حریفان .
احترامم خوب چیزی والله.به امید قهرمانی یگانه تاریخ ساز تنیس.:443:

moris
08-24-2013, 01:03 PM
اتفاقا قانون جدید که متاسفانه اصلا اجرا نمیشه، یکی از مناسب ترین قوانین تنیسه که خیلی وقت پیش ها باید وضع میشد. در واقع این قانون، احترام به تماشاگران تنیس و همینطور خود تنیسورها هست. واسم عجیبه که چرا داورها جرات دادن اخطار دوم رو به بازیکن هایی امثال نواک و نادال ندارند. نواک خیلی وقت ها پیش میاد 20 تا 25 ثانیه قبل سرویس، فقط توپ رو میکوبه رو زمین که به نظر میاد واسه ریکور کردن خودشه، همچنین نادال که از انگشت کردن و با موهاش ور رفتن و ... رو انجام میده و در حالت میانگین زمان بین سرویس هاش 28 ثانیه به بالا هست.
خود من که بعضی وقت ها تو خونه بازی نادال رو میبینم، بابام هم تک و توک نگاه میکنه و میگه این چرا اینقدر وقت تلف می کنه! شما خودت رو نگاه نکن ذوب شده نادال هستی، واسه تماشاگر بی طرف تنیس هم اینکار رو اعصابه، چه برسه به تماشاگران حریف مقابل نادال!
متاسفانه داورها وقتی اخطار اول رو به بازیکن هایی مثل نادال میدن، شاکی میشن و حالت طلبکارانه میگن "چی میگی بابا؟"! همین تو سینسیناتی بازی راجر و نادال، نادال میانگین تایم بین پوینتش 28 بود! وقتی داور تذکر اول رو داد، توپ جمع کن رو نشون داد و گفت تقصیر اینه! :434:
دیدیم که تا آخر بازی هم نادال زودتر سرویس نزد، اما اخطار دوم رو هم نگرفت.

اگه اشتباه نکنم در قانون جدید، در گرنداسلم ها تایم بین پوینت ها به 20 ثانیه کاهش پیدا کرده و امیدوارم داورها هم از امثال نادال و عمو تونی(بعد بازی بلایی سر داور میاره!:434:) و ... نترسن و تایم لیمیت رو با چند ثانیه ارفاق هم که شده اجرا کنن.

.

تماشاگری که میره تنیس نگاه میکنه یا از TV نگاه میکنه نباید انتظار داشته باشه بازی 1 ساعته تموم بشه.تو تنیس محدودیت زمانی از ابتدا آنچنان معنی نداشته که الان دارن روش گیر میدن.

همونطور هم که ابتدای سال گفتم هیچ داوری نمیتونه اونطور که باید و شاید این قانون رو اجرا کنه مخصوصا رو بیگ 4 !!! همین اخطاری هم که میدن کلی رو اعصابه بازیکن میرن.

شما هم حواست باشه آقای خودتون هست که جیش داره و میخواد بازی زود تموم بشه.پوینت قبلی رو نگرفته تاس کرده !!!!!

در مورد سینسی هم رافا موقع اخطار چیزی خاصی نگفتی و اشاره کرد که باید توپ رو اول بگیرم یا نه.اما اواسط بازی بعد از اخطار بود که به داور اشاره کرد که توپ بهم نمیدن.که مشخص هم بود که توپ سمت بال کیدزهای نادال کم بود و توپها سمت فدرر بود.

nima.a
08-24-2013, 01:34 PM
خب باید خداحافظی میکرد تا اینطوری نشه
خداحافظی تو اوج بهتره

طبق این منطق شما و پست های قبلیتون همین رافا باید تا الان 60 بار خداحافظی می کرد !!!

moris
08-24-2013, 01:48 PM
نتیجه نظرسنجی توییتر یو اس اوپن در مورد بهترین draw تا این لحظه:

http://www.tennis-image.com/images/37617533177730903710.jpg (http://www.tennis-image.com/images/37617533177730903710.jpg)

http://www.tennis-image.com/images/76825534726991317937.jpg (http://www.tennis-image.com/images/76825534726991317937.jpg)

davidbeckham
08-24-2013, 01:49 PM
طبق این منطق شما و پست های قبلیتون همین رافا باید تا الان 60 بار خداحافظی می کرد !!!

رافا رنک 7 نرفته
اون موقع هم که اومد رنک 5 مصدوم بود بازی نمیکرد

rezaomo
08-24-2013, 02:51 PM
آهاي نادالي ها با شما هستم ، آره با شما :1063:
رافا اگر اين فصل ، يك فصل رويايي براش بوده و جامها را يكي پس از ديگري درو كرده و مي كنه ، بايد خيلي مواظب باشه تا فصل بعد هم اين جامها را درو كنه ، و گرنه خودش درو ميشه .:443: و اما سال 2014 ميتونه براي راجر يك فصل رويايي باشه و امتيازات و جام هايي كه از دست داده توي فصل جديد به دست بياره و بره جزء 3 تاي اول با 33 سال سن :583: كه اين هم واسه خودش يك ركوردي جاودانه است و اميدوارم اين آتش زير خاكستر، فصل جديد مثل اين عكس فوران كنه . ايشالله.:655::655:

hoomanjian
08-24-2013, 03:34 PM
من نمي دونم اين دوستمون روي چه حسابي ميگه فدرر 99 درصد قهرمانه. توي ويمبلدون امسال گفتم اگه فدرر قهرمان بشه به همه ي اونايي كه گفتن فدرر قهرمان ميشه نفري 20000 تومن مي دم . الان هم اينو دوباره واسه يو اس اپن ميگم. اگه فدرر امسال قهرمان بشه به همه اونايي كه ميگن قهرمان ميشه نفري 50 هزار تومن ميدم. مرده و قولش. اخه شماها با چه عقل و منطقي ميگيد اين بابا قهرمان ميشه. فدرر 3 ساعت سرپا وايسه خيليه

rezaomo
08-24-2013, 04:12 PM
من نمي دونم اين دوستمون روي چه حسابي ميگه فدرر 99 درصد قهرمانه. توي ويمبلدون امسال گفتم اگه فدرر قهرمان بشه به همه ي اونايي كه گفتن فدرر قهرمان ميشه نفري 20000 تومن مي دم . الان هم اينو دوباره واسه يو اس اپن ميگم. اگه فدرر امسال قهرمان بشه به همه اونايي كه ميگن قهرمان ميشه نفري 50 هزار تومن ميدم. مرده و قولش. اخه شماها با چه عقل و منطقي ميگيد اين بابا قهرمان ميشه. فدرر 3 ساعت سرپا وايسه خيليه

دوست عزيز ، من طرفدار فدرر هستم توي نظر سنجي هم به فدرر راي دادم ، اگر فدرر قهرمان شد بهت شماره كارت مي دم ، اين حرفي كه زدي عمل كن،اگر نادال قهرمان شد ، من 20 هزار تومن مي ريزم توي كارتت ، پيام خصوصي بده . اوكي :379:

Roger Federer#1
08-24-2013, 04:20 PM

دوست گرامی من نمیگم راجرقهرمانه ولی امید بهش داریم چون سنش 32 ساله انتظار زیاد نداریم ازش.
ولی 3 ساعت سرپارو باید بگم تعصبت منطقتو زیرسوال برد,هیچ وقت به نادال توهین نکردم چون بزرگه و قابل احترام ولی دوستان نادالی طوری راجرو به تمصخرگرفتن انگار 4 ساله قبله هردو تو اوج باشن نه دوست گرامی میدان برای شما ماهم نظراتمونو میزاریم برای روزی که نادا 32 سال شد.
راجر 31 سالگی با بدترین شرایط و درد کمر اومد قهرمان ویمبلی شد ببینیم نادال تو 31 سالگی چیکارمیکنه.
من تا قبل سینسیناتی اصلا امیدی به راجر نداشتم ولی بعد بازیش تو این تور با نادال و دیدیم که چجوری نادال فوق آمادرو به چالش کشید خیلی امیدوار شدیم بهش.

mjrs
08-24-2013, 04:32 PM
تماشاگری که میره تنیس نگاه میکنه یا از TV نگاه میکنه نباید انتظار داشته باشه بازی 1 ساعته تموم بشه.تو تنیس محدودیت زمانی از ابتدا آنچنان معنی نداشته که الان دارن روش گیر میدن.

همونطور هم که ابتدای سال گفتم هیچ داوری نمیتونه اونطور که باید و شاید این قانون رو اجرا کنه مخصوصا رو بیگ 4 !!! همین اخطاری هم که میدن کلی رو اعصابه بازیکن میرن.

شما هم حواست باشه آقای خودتون هست که جیش داره و میخواد بازی زود تموم بشه.پوینت قبلی رو نگرفته تاس کرده !!!!!

در مورد سینسی هم رافا موقع اخطار چیزی خاصی نگفتی و اشاره کرد که باید توپ رو اول بگیرم یا نه.اما اواسط بازی بعد از اخطار بود که به داور اشاره کرد که توپ بهم نمیدن.که مشخص هم بود که توپ سمت بال کیدزهای نادال کم بود و توپها سمت فدرر بود.

عرض کردم برادر، محدودیت زمانی برای شمای نوعی که ذوب شده نادال هستی معنی نداره، راستش ما آنچنان علاقه ای نداریم که بین هر پوینت، 30 ثانیه انواع و اقسام کارای جالبی که نادال انجام میده رو نگاه کنیم. مطمئنا واسه تماشاگر بی طرف تنیس که اومده تنیس نگاه کنه هم اصلا خوشایند نیست.
در مورد داورا که من هم نظرم رو گفتم، امیدوارم جراتش رو پیدا کنن داورا، یه دو تا اخطار دوم رو پوینت های حساس بگیرن حساب کار دستشون میاد، البته آقای شما بعید نیست قهر کنه و یه دفعه بگه "من دیگه بازی نمی کنم!" و بره بشینه تو جایگاهش، نمونش WTF 2011 یا 2010 یادم نیست.
این قسمت حرفت هم کاملا بی ربطه و جوابی ندارم!
در مورد سینسی هم کاملا درست میگید، توپا کلا دست توپ جمع کنای سمت فدرر بود، احتکار کرده بودن توپها رو، وگرنه میانگین تایم بین پوینت نادال 15 ثانیه به پایین بود!

به هرحال امیدوارم قانون 20 ثانیه، به استثنای یعد پوینت هایی که رالی طولانی دارند، به دقت اجرا شه

.

Behr@d
08-24-2013, 04:37 PM
آهاي نادالي ها با شما هستم ، آره با شما :1063:
رافا اگر اين فصل ، يك فصل رويايي براش بوده و جامها را يكي پس از ديگري درو كرده و مي كنه ، بايد خيلي مواظب باشه تا فصل بعد هم اين جامها را درو كنه ، و گرنه خودش درو ميشه .:443: و اما سال 2014 ميتونه براي راجر يك فصل رويايي باشه و امتيازات و جام هايي كه از دست داده توي فصل جديد به دست بياره و بره جزء 3 تاي اول با 33 سال سن :583: كه اين هم واسه خودش يك ركوردي جاودانه است و اميدوارم اين آتش زير خاكستر، فصل جديد مثل اين عكس فوران كنه . ايشالله.:655::655:

رضا جان خیالت راحت رافا میتونه از تمام عنوان هاش دفاع کنه ، همونطور که امسال همین کار رو کرد و از عنوان های سال قبلش به خوبی دفاع کرد ...

Paymaan
08-24-2013, 04:45 PM
همونطور که در سال 2010 درو کرد بعد در سال 2011 تونست دفاع کنه:350:.

moris
08-24-2013, 05:08 PM
عرض کردم برادر، محدودیت زمانی برای شمای نوعی که ذوب شده نادال هستی معنی نداره، راستش ما آنچنان علاقه ای نداریم که بین هر پوینت، 30 ثانیه انواع و اقسام کارای جالبی که نادال انجام میده رو نگاه کنیم. مطمئنا واسه تماشاگر بی طرف تنیس که اومده تنیس نگاه کنه هم اصلا خوشایند نیست.
در مورد داورا که من هم نظرم رو گفتم، امیدوارم جراتش رو پیدا کنن داورا، یه دو تا اخطار دوم رو پوینت های حساس بگیرن حساب کار دستشون میاد، البته آقای شما بعید نیست قهر کنه و یه دفعه بگه "من دیگه بازی نمی کنم!" و بره بشینه تو جایگاهش، نمونش WTF 2011 یا 2010 یادم نیست.
این قسمت حرفت هم کاملا بی ربطه و جوابی ندارم!
در مورد سینسی هم کاملا درست میگید، توپا کلا دست توپ جمع کنای سمت فدرر بود، احتکار کرده بودن توپها رو، وگرنه میانگین تایم بین پوینت نادال 15 ثانیه به پایین بود!

به هرحال امیدوارم قانون 20 ثانیه، به استثنای یعد پوینت هایی که رالی طولانی دارند، به دقت اجرا شه

.

دقیقا همینطوره که میگید.من چون ذوب شده رافا هستم واسم مهم نیست.اون کسی هم که میره استادیوم 100% میدونه رافا تایم سروش بیشتره پس میونه نره !!! البته بعدش به هرکسی بگه من به خاطر این موضوع نرفتم بازی رافا رو نگاه کنم بیشتر خودش رو مسخره نشون میده.
اگر همچین رفتاری برای شما زننده هستش میتونید نگاه نکنید.خوشبختانه راجر هم در بعضی مواقع عجله هاش خیلی رو مخه.مثلا زمانی که داور هنوز اعلام تایم نکرده از رو صندلی بلند میشه و میاد وسط زمین !!!!
من دارم میگم شما نگاه کنی میفهمی که در بعضی مواقع راجر هست که داره سریع بازی میکنه .شما بازی هاش با غیر از نادال و نوله رو هم نگاه کنید از حریف باز سریعتر آماده سرو میشه.
یادمه یه فدرری موقع اون بازی معروف و طولانی رافا و نوله تو فینال AO اومده بود میگفت من از بازی خوشم نیومد چون بازی طولانی بود !!!!!!! خب میخاره که نگاه میکنی ؟؟؟
قهر کنه بره بهتر از اینه که نقش هویج رو تو اتحادیه بازیکنان داشته باشه !!! نه اعتراضی نه نظری !!! البته مشخصه که از کجا آب میخوره.
شما هم امیدوار نباش که اگر قرار بود کامل اجرا بشه بعد از یک سال شده بود.

Rafa
08-24-2013, 05:29 PM
عزیزان شوما زیاد نیگران دفاع پوینت رافا از عناوینش برا سال بعد نباشید
خب اگه قراره با این فکر تنیس بازی کرد که ددم وای! سال بعد رو چیکا کنم! که بهتره خودافظی کرد از تنیس!
الان 2013ئه ما تو حال زندگی میکنیم، برا فصل بعد رافا سر موقعش فک میکنه
رافا اگه یو اس و یکی دو تا دیگه تورنمنت دانه درشت ببره:434: من دیگه انتظاری و خواسته ای برای نیمه دوم فصل بعد ندارم
از طرفی رافا با شرکت در استرالیا و ویمبی سال بعد امتیازات زیادی رو میتونه دفاع کنه

mjrs
08-24-2013, 05:39 PM
دقیقا همینطوره که میگید.من چون ذوب شده رافا هستم واسم مهم نیست.اون کسی هم که میره استادیوم 100% میدونه رافا تایم سروش بیشتره پس میونه نره !!! البته بعدش به هرکسی بگه من به خاطر این موضوع نرفتم بازی رافا رو نگاه کنم بیشتر خودش رو مسخره نشون میده.
اگر همچین رفتاری برای شما زننده هستش میتونید نگاه نکنید.خوشبختانه راجر هم در بعضی مواقع عجله هاش خیلی رو مخه.مثلا زمانی که داور هنوز اعلام تایم نکرده از رو صندلی بلند میشه و میاد وسط زمین !!!!
من دارم میگم شما نگاه کنی میفهمی که در بعضی مواقع راجر هست که داره سریع بازی میکنه .شما بازی هاش با غیر از نادال و نوله رو هم نگاه کنید از حریف باز سریعتر آماده سرو میشه.
یادمه یه فدرری موقع اون بازی معروف و طولانی رافا و نوله تو فینال AO اومده بود میگفت من از بازی خوشم نیومد چون بازی طولانی بود !!!!!!! خب میخاره که نگاه میکنی ؟؟؟
قهر کنه بره بهتر از اینه که نقش هویج رو تو اتحادیه بازیکنان داشته باشه !!! نه اعتراضی نه نظری !!! البته مشخصه که از کجا آب میخوره.
شما هم امیدوار نباش که اگر قرار بود کامل اجرا بشه بعد از یک سال شده بود.

:434: باشه آقا، با همچین منطقی، بحث کردن فایده نداره! ادبیات جالبی هم دارید واسه بحث کردن
پس اینکه نادال بیش از حد معمول طول میده مشکل منه و راه حل اینه که نگاه نکنم بازیشو، یعنی اینکه تمرکز حریف مقابل نادال، واسه ریترن بهم میخوره، اینکه رو اعصابه تماشاگران حریف ناداله، اینا همه مشکل خودشونه، اینا همه به قول شما هویج، نادال کار درستی میکنه اصلا که اینقدر لفت میده.

موفق باشی برادر

.

Rafa
08-24-2013, 05:49 PM
:434: باشه آقا، با همچین منطقی، بحث کردن فایده نداره! ادبیات جالبی هم دارید واسه بحث کردن
پس اینکه نادال بیش از حد معمول طول میده مشکل منه و راه حل اینه که نگاه نکنم بازیشو، یعنی اینکه تمرکز حریف مقابل نادال، واسه ریترن بهم میخوره، اینکه رو اعصابه تماشاگران حریف ناداله، اینا همه مشکل خودشونه، اینا همه به قول شما هویج، نادال کار درستی میکنه اصلا که اینقدر لفت میده.

موفق باشی برادر

.

ممد جواد جان زیاد خودشو ناناحت نکن شوما
منم با تاخیر رافا سر سرویس موافق نیستم
ولی خب الان ی مدتی میشه داورا بهش اخطار میدن که همین رو تمرکز رافا تأثیر منفی میذاره
بابا جان چه بهم خوردن تمرکز ریترنی؟!!!اینجوری که حریفش بیشتر استراحت میکنه:434:

mjrs
08-24-2013, 06:05 PM
ممد جواد جان زیاد خودشو ناناحت نکن شوما
منم با تاخیر رافا سر سرویس موافق نیستم
ولی خب الان ی مدتی میشه داورا بهش اخطار میدن که همین رو تمرکز رافا تأثیر منفی میذاره
بابا جان چه بهم خوردن تمرکز ریترنی؟!!!اینجوری که حریفش بیشتر استراحت میکنه:434:

تمرکز و استراحت؟ چه ربطی دارن اینا بهم موجی جان :001_smile:
باز خوبه شما موافق نیستی، ذوب شدگی شما کمتر از اوشونه :583:

.

Mehdiii
08-24-2013, 06:06 PM
شما هم امیدوار نباش که اگر قرار بود کامل اجرا بشه بعد از یک سال شده بود.[/QUOTE]
عزیزم شما طرفدار نادالین یا هیتر فدرر؟اگه کل مجموعه پستاتون ببینین 70درصدش تخریب فدرره. بیچاره رافا که بیشتر طرفداراش بخاطر هیتری فدرر طرفدارش شدن و یکی نیست بخاطر خودش دوستدارش باشه.
کلا تو این سایت بعضی از طرفداران رافا یک سری باورهای عجیب و غریب دارند که تو هیچ سایت یا فوروم دیگه ای نمونش پیدا نمیشه قبلا مهمترینش این بود که میگفتند رافا سرویس زدن بلد نیست و بهش افتخار میکردند (توضیح: به تائید تقریبا همه تنیسورها سرویس فنی ترین ضربه تو تنیسه) تازگیها هم به تاخیر تو زدن سرویس رافا افتخار میکنند ، به حق چیزای ندیده و نشنیده.

omidd
08-24-2013, 06:21 PM
اولا که من طرفدار راجرم پس نباید انتظار داشته باشی بیام اینجا بگم ما دور اول حذف میشیم اونم یو اس اپن!
دوما شما یچیزی پروندی از شانست حرفت درست اومد که راجر ویمبی به جایی نمیرسه.برادر من نه شما نه من نه بنده دیگه ای نمیتونه پیش بینی کنه منم گفتم راجر 99 درصد قهرمان خب خوش بینانست اره اما من نمیتونم شکست راجرو تصور کنم هر چی باشه من شدیدا طرف راجرم در بدترین حالت.ضمنا گفتم فقط نادال حریفش میتونه باشه اونم به زور تازه.
نادال در پخته ترین دوران تنیسش سیر میکنه منم شدیدا قبولش دارم اما هر چی باشه هرکسی یچیزایی دوس داره که نمیتونه شکستشو تصور کن.شما میدونستی نادال دور 1 ویمبی حذف میشه؟شما میدونستی راجر ویمبی2012 رو میگیره؟یچیزی بگو درست باشه.من تصور و اعتقادمو ولو با احساس بیان میکنم شما ناراحتی؟عجب!
دو هفته دیگه مشخص میشه صبرم چیز خوبی برادر.نکن فکر میکنی نادال قهرمان میشه؟فدرر قهرمان نشه نادالم بعیده بتونه قهرمان بشه اون یک دهم دصدم واس بالا جدول گذاشتم نادال همون یباری که یو اس اپنو برده بزور برده همون یکی بسشه.
مثلا اگه راجر ویمبی2013 رو میبرد جنابعالی مردانه 20تا میدادی به راجریا؟نکن اینکارو برادر.یچیز بگو از مردانگیت بر بیاد.:379:

Rafa
08-24-2013, 06:46 PM
تمرکز و استراحت؟ چه ربطی دارن اینا بهم موجی جان :001_smile:
باز خوبه شما موافق نیستی، ذوب شدگی شما کمتر از اوشونه :583:

.
البته میزان ذوب شدگی بنده را با وسایل اندازه گیری امروزی اعم از متر،نیوو، توتال استیشن، تلسکوپ هابل، تلکسوپ اسپیتزر، تلسکوپ نقشه بردار کهکشان GAIA با توان تفکیک شعله ی یک شمع در فاصله ی 16 هزار کیلومتری را، نتوان سنجیدن
ولی خب تاخیر رافا در سرویس وقتی با اخطار و جریمه همراه میشه بیشتر ب خودش ضربه میزنه تا حریف

nima.a
08-24-2013, 07:14 PM
رافا رنک 7 نرفته
اون موقع هم که اومد رنک 5 مصدوم بود بازی نمیکرد

اما همون موقع شما میومدی راه به راه بعد از هر باخت می گفتی رافا باید ریتایر کنه ...

davidbeckham
08-24-2013, 07:31 PM
اما همون موقع شما میومدی راه به راه بعد از هر باخت می گفتی رافا باید ریتایر کنه ...

بله چون از باختهای پی در پی بدم میاد

Behr@d
08-24-2013, 08:06 PM
همونطور که در سال 2010 درو کرد بعد در سال 2011 تونست دفاع کنه:350:.

نه همونطور که سال قبل فدرر تورنمنت های : دوبی ، ایندین ولز ، مادرید ، ویمبلدون و سینسیناتی رو برد و امسال خیلی خوب ازشون دفاع کرد ... :388:

Paymaan
08-24-2013, 09:06 PM
نه همونطور که سال قبل فدرر تورنمنت های : دوبی ، ایندین ولز ، مادرید ، ویمبلدون و سینسیناتی رو برد و امسال خیلی خوب ازشون دفاع کرد ... :388:

نه خوشم اومد . فهمیدی که نمیتونه از همه شون دفاع کنه. :443:

danial_ghasemi
08-24-2013, 10:15 PM
... واقعا نمیدونم سر چی دارید بحث میکنید...
این کل کل کردن واسه چیه؟ چرا همش سعی در تخریب همدیگه دارید!!
چرا به علائق دیگران احترام نمیذارید....
من به عنوان کسی که تنیس و نادال رو تا سر حد مرگ دوست داره... هنوز نتونستم درکتون کنم...!
اینم قبول دارم که نادال تو زدن سرویس یکم کنده... یا اینکه فدرر خیلی زود اینکار رو میکنه...
نکته مهم اینجاست که : این رفتار در وجود و بازی اونا نهادینه شده... دیگه کاریش نمیشه کرد..
فقط کمی تامل کنید... همین
داداش کوچیکه شمه دنی

Mahmoud RF
08-24-2013, 10:39 PM
از بحث هایی که تا اینجا از us open 2013 انجام شده،میتونیم خیلی چیزارو بفهمیم،اینکه متانت ،اخلاق و ادب و حجب و حیاوجوانمردی و تمام صفات خوب اسطوره تو تک تک هواداراشم نمایانه!:866:با یه دقت خیلی کوچیک به محتوای پست ها تا اینجا میتونیم بفهمیم الفاظ و اصطلاحات به کار رفته تو پست های به خصوص نادالیا کاملا مغرضانه و بی اساس و پایه است و یه کمکی هم دور از اخلاقه!!!،و صرفا برای تخریب اسطوره دارن تلاش میکنن!از دوستان خصوصا نادالی خواهش می کنم یه نگاهی به تعداد گرند های خودشون و ما بندازن و بعد وارد بحث هایی چون رنکینگ و بهترین تنیسور تاریخ و کیفیت بازی بشن...یه دو تا مسترز بردین فکر کردین چه خبره،مسلما تو این گرند بهتون ثابت میشه که ما بیخودی به کسی لقب اسطوره تاریخ تنیس رو نمیدیم...:655:

danial_ghasemi
08-24-2013, 11:20 PM
طرفدار هر تنیسوری که هستید، من به همتون احترام میذارم، ولی برید دعا کنید .... که به روز خوب رافا نخورید ، چون در این صورت باید به سال بعد فکر کنید....

Behr@d
08-24-2013, 11:55 PM
برنامه ی روز اول دیدارها با حضور نادال و فدرر و خواهران ویلیامز در آرتور اش ...

http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=subnav (http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=subnav)

Mehdi.A
08-25-2013, 01:09 AM
در آستانه آغاز رسمی یو اس اوپن 2013:

داوید فرر و توماس بردیچ شاید تنها نفراتی باشند که این 5 سال 5 قهرمان رو تبدیل به 6 سال 6 قهرمان بکنند. البته بردیچ قرعه سخت تری داره اما فرر نه تنها توی سکشن (یک چهارم) ساده ای قرار گرفته که حتی در صورت صعود به یک چهارم نهایی هم حریف قدرتمندی نداره. در سخت ترین شرایط روانیچ یا گاسکه. جالب اینه که سال قبل هم با همین قرعه های ساده راحت تا نیمه نهایی بالا اومد. یعنی طرف اگر یه ذره جنم داشته باشه باید بیاد قهرمان بشه (که به نظر من نداره).

Paymaan
08-25-2013, 08:59 AM
اوه اوه! عجب فدالی بشه!

16974

rezaomo
08-25-2013, 09:34 AM
راجر ، هر چند كار سختي براي رسيدن به هجدهمين گرند اسلم داري ، اما اين رسيدن هيچ وقت غير ممكن نيست.:396::441::866::655::583:

rezaomo
08-25-2013, 10:47 AM
گزارش از GOL

هرگاه صحبت از بازنشستگی می شد راجر فدرر از کوره در می رفت اما این کار مانع نمی شود تا تماشاگران رقابت های اوپن آمریکا در هفته آینده انتظار آخرین حضور فدرر را نکشند.

بی علاقگی فدرر به صحبت کردن در مورد اینکه چگونه، کی و کجا بازنشسته خواهد شد تنها باعث پیچیده تر شدن گمانه زنی ها در این مورد شده است و هر حرکت در بردارنده معانی مرموز تحلیل می شود. به رغم کسب 17 جام قهرمانی در رقابت های گرنداسلم و جایگاهی مستحکم در میان تنیسورهای برتر جهان فدرر این بار برای نخستین بار در بیش از یک دهه اخیر در حالی به نیویورک می رود که در رده هفتم تنیس مردان جهان قرار دارد.
جان مک انرو قهرمان 7 بار رقابت های گرنداسلم به رویترز گفت: او 32 ساله است و بالاخره زمانی باید ماجرا را تمام کند فقط حساب اینجاست که تا چه اندازه می خواهد این پایان بد باشد. من شک دارم که او از جایگاه کنونی اش راضی باشد.
از یک نظر دیدن مبارزه فدرر با جوانانی همچون میلوس رائونیچ و یرزی یانوویچ که به دنبال رسیدن به رأی هرم تنیس جهان هستند جالب خواهد بود. با این حال غرور فدرر مانع خواهد شد تا در طول یک هفته رقابت سخت تنیس تلاشش برای پیشروی را متوقف کند و در پس زمینه ذهنش شاید به این بیندیشد که چه بهتر که سربلند از دور مسابقات حذف شود.
شرکت او در چند تورنمنت کوچک در تابستان امسال مانند گشتاد سوئیس و هامبورگ آلمان تنها ماجرا را پیچیده تر کرد. وی در تورنمنتهایی که معمولا از شرکت در آنها امتناع می کند شرکت کرد که البته گفته می شد برای آزمایش راکت جدیدی است که ساخته شده است.
با این حال احتمال می رود که این کار تنها برای بازی کردن در مرکز هواداران او در سراسر جهان است جاییکه با نزدیک بودن به زادگاهش تعداد هواداران با وفایش نیز بیشتر بوده است.
فاکتور دیگری که باید مد نظر باشد اینکه دست کم با استانداردهای خود فدرر شکست در نیویورک او را به بازنشستگی نزدیک تر خواهد کرد ولی آیا موفقیت می تواند این کار را شاید تا ویمبلدون سال آینده عقب بیندازد یا خیر.
پیت سامپراس پس از قهرمانی غیرمنتظره اش در سال 2002 در فلاشینگ میدوز نیویورک و در حالیکه در رده هفدهم تنیس مردان جهان بود دیگر هیچگاه راکت تنیس را به دست نگرفت. وی در آن زمان 31 سال داشت و یک سال جوانتر از فدرر بود.
دیگر ترس با شنیدن نام فدرر در قلب حریفان ضعیف تر جوانه نمی زند همانگونه که در ویمبلدون امسال وی برابر نفر 116 رنکینگ جهانی یعنی سرگئی استاخوفسکی ناباورانه حذف شد.
اگر گزینه خداحافظی پس از موفقیتی چشم گیر در این تورنمنت را محتمل بدانیم آنگاه باید منتظر یک وداع باشکوه بود. شاید هم او اعلام کند که سال آینده آخرین سال بازیش خواهد بود و آنگاه است که در هر مسابقه و هر تورنمنت و در هر ورزشگاه مورد لطف تماشاگران قرار خواهد گرفت.
تنها فدرر می داند که کدام یک از سناریوهای فوق اتفاق خواهد افتاد.

سلام
08-25-2013, 06:46 PM
حدود 4-5 سال پیش خودش میگفت از تنیس بازی کردن لذت میبره و به عشق خود تنیس وارد زمین میشه.
گفته هاش کاملا مطابق با شخصیت و جنتل بودنشه.
بنابراین تعجب نداره تا وقتی که طرفداراش و خودش از حضورش در زمین لذت میبرند، همجنان ادامه بده.

گزارش از GOL

هرگاه صحبت از بازنشستگی می شد راجر فدرر از کوره در می رفت اما این کار مانع نمی شود تا تماشاگران رقابت های اوپن آمریکا در هفته آینده انتظار آخرین حضور فدرر را نکشند.

بی علاقگی فدرر به صحبت کردن در مورد اینکه چگونه، کی و کجا بازنشسته خواهد شد تنها باعث پیچیده تر شدن گمانه زنی ها در این مورد شده است و هر حرکت در بردارنده معانی مرموز تحلیل می شود. به رغم کسب 17 جام قهرمانی در رقابت های گرنداسلم و جایگاهی مستحکم در میان تنیسورهای برتر جهان فدرر این بار برای نخستین بار در بیش از یک دهه اخیر در حالی به نیویورک می رود که در رده هفتم تنیس مردان جهان قرار دارد.
جان مک انرو قهرمان 7 بار رقابت های گرنداسلم به رویترز گفت: او 32 ساله است و بالاخره زمانی باید ماجرا را تمام کند فقط حساب اینجاست که تا چه اندازه می خواهد این پایان بد باشد. من شک دارم که او از جایگاه کنونی اش راضی باشد.
از یک نظر دیدن مبارزه فدرر با جوانانی همچون میلوس رائونیچ و یرزی یانوویچ که به دنبال رسیدن به رأی هرم تنیس جهان هستند جالب خواهد بود. با این حال غرور فدرر مانع خواهد شد تا در طول یک هفته رقابت سخت تنیس تلاشش برای پیشروی را متوقف کند و در پس زمینه ذهنش شاید به این بیندیشد که چه بهتر که سربلند از دور مسابقات حذف شود.
شرکت او در چند تورنمنت کوچک در تابستان امسال مانند گشتاد سوئیس و هامبورگ آلمان تنها ماجرا را پیچیده تر کرد. وی در تورنمنتهایی که معمولا از شرکت در آنها امتناع می کند شرکت کرد که البته گفته می شد برای آزمایش راکت جدیدی است که ساخته شده است.
با این حال احتمال می رود که این کار تنها برای بازی کردن در مرکز هواداران او در سراسر جهان است جاییکه با نزدیک بودن به زادگاهش تعداد هواداران با وفایش نیز بیشتر بوده است.
فاکتور دیگری که باید مد نظر باشد اینکه دست کم با استانداردهای خود فدرر شکست در نیویورک او را به بازنشستگی نزدیک تر خواهد کرد ولی آیا موفقیت می تواند این کار را شاید تا ویمبلدون سال آینده عقب بیندازد یا خیر.
پیت سامپراس پس از قهرمانی غیرمنتظره اش در سال 2002 در فلاشینگ میدوز نیویورک و در حالیکه در رده هفدهم تنیس مردان جهان بود دیگر هیچگاه راکت تنیس را به دست نگرفت. وی در آن زمان 31 سال داشت و یک سال جوانتر از فدرر بود.
دیگر ترس با شنیدن نام فدرر در قلب حریفان ضعیف تر جوانه نمی زند همانگونه که در ویمبلدون امسال وی برابر نفر 116 رنکینگ جهانی یعنی سرگئی استاخوفسکی ناباورانه حذف شد.
اگر گزینه خداحافظی پس از موفقیتی چشم گیر در این تورنمنت را محتمل بدانیم آنگاه باید منتظر یک وداع باشکوه بود. شاید هم او اعلام کند که سال آینده آخرین سال بازیش خواهد بود و آنگاه است که در هر مسابقه و هر تورنمنت و در هر ورزشگاه مورد لطف تماشاگران قرار خواهد گرفت.
تنها فدرر می داند که کدام یک از سناریوهای فوق اتفاق خواهد افتاد.

Paymaan
08-25-2013, 08:23 PM
دوستان راجر خودش قبلاً اعلام کرده که دست کم تا المپیک 2016 بازی خواهد کرد . فعلاً ازین صحبت ها نکنید کار زیاد داریم :434:.

roger 4 ever
08-25-2013, 10:28 PM
اصلا صحبت کردن در مورد خداحافظی فدرر کاملا بی مورده...بازیکنی که می تونه بعد از یک دوره مصدومیت سنگین در این سن و با این شرایط ؛ چنین بازی در برابر نادال در سینسی ارائه بده صحبت کردن در مورد خداحافظیش اشنباه محضه...فعلا هنوز کار زیاد هست ؛بذارید چند روز قبل از المپیک ریو 2016 بیایید از آمال و ارزوهاتون در رابطه با چگونگی خداحافظی راجر بگید...فعلا باید از راه های پیروزی در یک چهارم یو اس سخن گفت که همانا کلید قهرمانی است...18 امین گرند اصلا و ابدا دور نیست...در این رابطه سخن گفتن خیلی شیرین تر از خداحافظی است...

fum_com
08-25-2013, 11:12 PM
سلام
بازی نادال فردا ساعت چنده؟:379:

PowerVu
08-25-2013, 11:21 PM
سلام

درود بر شما

همان‌طور که در وب‌سایت رسمی مسابقات (http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=subnav) ملاحظه می‌فرمایید، مسابقه‌ی نادال، آخرین دیدار Day Session کورت اصلی در استادیوم آرتور اَش خواهد بود و ساعت شروع دقیقی ندارد.

زمان آغاز دیدار نادال به بازی قبلی این کورت بستگی دارد. مسابقه‌ی قبل از نادال (بین خانم‌ها فلیپکنز از بلژیک و وینس ویلیامز از امریکا)، پیش‌تر از ساعت 9:30 شب آغاز نخواهد شد. بنابراین باید این مسابقه‌ی بخش بانوان را تا انتها دنبال کرد. ممکنه بازی در دو ست به پایان برسد و ممکن است سه Setـی شود.

در صورت مساعد بودن شرایط جوی و عدم بارش باران، به فاصله‌ی حدود 20 دقیقه پس از پایان مسابقه‌ی «فلیپکنز × وینس» مسابقه‌ی نادال با حریف امریکایی آغاز خواهد شد.

saeedsafaee
08-25-2013, 11:46 PM
کلافه شدم از بس انتظار یو اس اوپن 2013 رو کشیدم. کی دیگه فردا میاد خداااااااا............

danial_ghasemi
08-25-2013, 11:47 PM
سلام

احتمالا ساعت 11 شب

Mehdi.A
08-26-2013, 10:53 AM
بعد از 12 سال یو اس اوپن بدون رادیک http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif).

واقعا تنها انگیزه وقت و بی وقت از خواب زدن و دیدن بازی های یو اس برای من فقط و فقط ای رود بود. هر چند اون زمان هنمن رو بیشتر دوست داشتم اما یو اس اوپن فقط رادیک. کسی که اگر بهترین دوران بازیش با بهترین دوران بهترین تنیسور تاریخ همزمان نمی شد حداقل 7 تا گرند اسلم دیگه می برد (رادیک در نیمه نهایی یا فینال 7 گرند اسلم به فدرر باخت و اون قهرمان شد:243:) . جمعه تولد 31 سالگیشه. ای کاش نمی رفت :(

عکس نوشت:سرعت سرو کردن رادیک با سرو زدنش در دوران بازیگری قابل مقایسه نیست ولی باز هم خوبه :434:

Nima88
08-26-2013, 10:56 AM
بعد از 12 سال یو اس اوپن بدون رادیک http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif).

واقعا تنها انگیزه وقت و بی وقت از خواب زدن و دیدن بازی های یو اس برای من فقط و فقط ای رود بود. هر چند اون زمان هنمن رو بیشتر دوست داشتم اما یو اس اوپن فقط رادیک. کسی که اگر بهترین دوران بازیش با بهترین دوران بهترین تنیسور تاریخ همزمان نمی شد حداقل 7 تا گرند اسلم دیگه می برد (رادیک در نیمه نهایی یا فینال 7 گرند اسلم به فدرر باخت و اون قهرمان شد:243:) . جمعه تولد 31 سالگیشه. ای کاش نمی رفت :(

عکس نوشت:سرعت سرو کردن رادیک با سرو زدنش در دوران بازیگری قابل مقایسه نیست ولی باز هم خوبه :434:
اندی رادیک :655::182:

moris
08-26-2013, 11:32 AM

واقعا تنها انگیزه وقت و بی وقت از خواب زدن و دیدن بازی های یو اس برای من فقط و فقط ای رود بود. هر چند اون زمان هنمن رو بیشتر دوست داشتم اما یو اس اوپن فقط رادیک. کسی که اگر بهترین دوران بازیش با بهترین دوران بهترین تنیسور تاریخ همزمان نمی شد حداقل 7 تا گرند اسلم دیگه می برد (رادیک در نیمه نهایی یا فینال 7 گرند اسلم به فدرر باخت و اون قهرمان شدhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/2.gif) . جمعه تولد 31 سالگیشه. ای کاش نمی رفت http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/2.gif

عکس نوشت:سرعت سرو کردن رادیک با سرو زدنش در دوران بازیگری قابل مقایسه نیست ولی باز هم خوبه http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif

اندی رادیک http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/12.gif

حق دارید خب :ps2:
بانو جزو پیشرو های صنعت زیبا سازی فضای باکس بودن

http://www.tennis-image.com/images/05911235509106596726.jpg (http://www.tennis-image.com/images/05911235509106596726.jpg)

Ahoura
08-26-2013, 01:00 PM
Day 1 Schedule on ESP HD 1

Day session 17:45 CET

End Of Radwanska - Soler + V.Williams -Flipkens + Nadal - Harisson

Night seassion 01:00 CET

S.Williams - Schiavone + Federer - Zemlja

=====

Day 1 Schedule on ESP HD 2

Radwanska-Soler + Govortsova-Li + Evans-Nishikori + Ramos-Tomic + Gasquet-Russell + Jankovic-Keys or end of Verdasco-Dodig + Hradecka-Kerber + Kyrgios-Ferrer

Alireza Murray
08-26-2013, 03:14 PM
فکر میکنید راجر در مورد کی داره حرف میزنه؟ :160:
http://www.tennis-image.com/images/85430831767909256619.jpg

Mehdi.A
08-26-2013, 03:18 PM
حق دارید خب :ps2:
بانو جزو پیشرو های صنعت زیبا سازی فضای باکس بودن
البته ما که فقط نیمه بالای این عکس که نیمه خالی لیوان بود رو می دیدیم :434: اما بنده خدا رادیک اگر ازدواج نمی کرد کماکان می تونست بازی کنه. از بعد ازدواجش کلآ دو بار به نیمه نهایی گرند اسلم ها رسید و یه دونه مسترز برد. فدرر هم همون زمان ازدواج کرد ولی بعد از ازدواج دوباره رنک یک شد، 5 تا گرند اسلم و 7 تا مسترز هم برد. رادیک هم باید با یه همچین کسی ازدواج می کرد. مثلآ اگر با اسکیاوونه ازدواج می کرد حتی می تونست RG رو هم ببره :gh2:.

The King
08-26-2013, 07:06 PM
16987

James Blake officially announces that he'll retire after the 2013 #usopen: "This is my last tournament."

اصلا باهاش حال نمی کردم ولی فورهندهای عجیب غریبی داشت واقعا :434:قرعه ی سختی هم داره و خیلی زود می تونه به خونوادش برسه همونطوری که خودش گفته

James Blake US Open 2011 Biggest Forehand in Tennis History

https://www.youtube.com/watch?v=eiHCjwd3LiQ&feature=aso

roger 4 ever
08-26-2013, 07:34 PM
خب گویا یو اس اوپن قراره هر ساله شاهد ریتایر کردن یکی از تنیسورای ایالات متحده باشه...پارسال به اون شکل دراماتیک شاهد خداحافظی رادیک بودیم و امسال هم گویا قراره اتفاقات دراماتیک مشابهی برای جیمز بلیک بیفته...

جیمز بلیک از محبوبیت خاصی بین طرفدارای تنیس آمریکا برخوردار بوده همیشه و من به شخصه سعی می کردم که دیدن بازی هاش و از دست ندم به خصوص اون فورهند های ترسناکش رو...قطعا بازیه کوارتر فاینال سال 2005 در برابر آندره آغاسی همیشه در ذهن ها باقی خواهند موند...

امیدوارم بلیک بتونه تا حد امکان بالا بیاد و بازیهاشم تو ارتور باشه تا شاهد یک خداحافظی باشکوه براش باشیم...اون لیاقت یک خداحافظی با شکوه رو داره...

Rafa
08-26-2013, 10:40 PM
جیمز بلیک بازیکنیه که از فرید گرامی ب یاد داریم
یادم میاد بازیش با دلپوترو چند سال پیش تو استرالیا اوپن
51 درصد داخل بیسلاین بازی کرده بود 49 درصد پشت بیسلاین!!!
از هیچ کسی همچین بازی هجومی سراغ ندارم!
متاسفانه اینجوری هجومی بازی کردن هم همیشه با UE های زیاد همراهه که بلیک هم از این قضیه مستثنا نبود
باید برای جیمز بلیک و این سبک بازیش کلاه ها رو از سر برداشت:Clap::Hi:

پ.ن:با این سبک بازی همیشه برا رافا دردسرساز بود

Behr@d
08-27-2013, 12:23 AM
یو اس اوپن :655:

http://picxure.com/images/55253960346225080004.png

این برای اولین باره که میتونم مسابقات آمریکا رو بصورت زنده ببینم و رافا با این بردش مقدمه ی شیرینی رو برام رقم زد ... :441:

Behr@d
08-27-2013, 10:21 AM
دوستان این هم لینک هات شات فوق العاده ی رافا تو بازی دیروزشه ... البته ببخشید که کیفیتش یکم پایینه ... :443:

http://www.mediafire.com/download/q9v5ovvjb631250/Rafael_Nadal_Amazing_Point_vs_Ryan_Harrision_~_US_Open_2013_%5Btag34%5D.flv

Rafael_Nadal
08-27-2013, 01:25 PM
رافا دیروز طوری آماده بود که اگه تداوم داشته باشه به جرئت می تونم بگم حالا حالا ها کسی نمی تونه جلوش وایسته.
لینک پایینی هم گویای همه چیز هست به امید قهرمانی رافا :866:
دوستان این هم لینک هات شات فوق العاده ی رافا تو بازی دیروزشه ... البته ببخشید که کیفیتش یکم پایینه ... :443:

http://www.mediafire.com/download/q9v5ovvjb631250/Rafael_Nadal_Amazing_Point_vs_Ryan_Harrision_~_US_Open_2013_%5Btag34%5D.flv

mspayam
08-27-2013, 01:52 PM
من هم پیروزی نادال در راند اول رو تبریک می گم. اما با وجود باخت ورداسکو و نیشیکوری هنوز داغترین خبر امسال بازنشسته شدن جیمز بلیک به حساب میاد که با وجود آسیب دیدگی زانوش در سال 2010 در اون سال خودش رو بازنشست نکرد و صبر کرد تا مثل سه آمریکایی دیگه در این تورنمنت خداحافظی کنه.
یکی از طرفداراش توی سایت TW این رو در موردش نوشته:

Unlike most of his contemporaries, Blake had Plan A: hit the ball hard and if that didn’t work, Plan B: hit the ball harder and if that didn’t work, Plan C: hit it even harder than before.

با این حساب افرادی که طرفدارش بودن و دلشون برای دیدن بازی هاش تنگ می شه می تونن به تماشای نایب برحقش ارنست گولبیس بشینن.

john
08-27-2013, 05:49 PM
ورداسكو:243: واقعا نميدونم از چي و كجا بايد بكم. دوديگ همون بازي خودش كرد ولي ورداسكو اصلا خوب نبود. تا جايي كه من يادمه فقط 2 گيم با ارور تقديم دوديگ كرد. دوديگ هيچ كاري نميكرد فقط توپ رد ميكرد بعد هم پوينت ميگرفت. ورداسكو امار جالبي هم داشت وينر ها و ارور هاش ميگم واقعا بد بود. در واقع اين بازي ورداسكو تقديم گيم به حريفش ميكرد. سرويس كه كلا تعطيل بود، يعني دوديگ فقط با كمك ارور هاي ورداسكو برد نه چيز ديگه. ست اخر كه اصلا حالم بد ميشه در موردش صحبت كنم، برك ميكرد بعد دو دستي تقديم ميكرد، تنها نكته ي خوبش return winners هايي بود كه فوق العاده بودن. من از اين ناراحتم كه چرا اين جوري!! حداقل يه بازي خوب ميكردي و ميباختي نه اين كه تقديمش كني، فقط يه سوال از دوستان داشتم : سبك بازي ورداسكو چيه و چرا ان قدر ارور هاي غير معمول داره البته اين ارور ها جزوي از بازيه ولي نه به اين شكل. ممنون ميشم دوستان پاسخ بدن:583:

PowerVu
08-27-2013, 08:20 PM
ورداسكو:243: واقعا نميدونم از چي و كجا بايد بكم. دوديگ همون بازي خودش كرد ولي ورداسكو اصلا خوب نبود. تا جايي كه من يادمه فقط 2 گيم با ارور تقديم دوديگ كرد. دوديگ هيچ كاري نميكرد فقط توپ رد ميكرد بعد هم پوينت ميگرفت. ورداسكو امار جالبي هم داشت وينر ها و ارور هاش ميگم واقعا بد بود. در واقع اين بازي ورداسكو تقديم گيم به حريفش ميكرد. سرويس كه كلا تعطيل بود، يعني دوديگ فقط با كمك ارور هاي ورداسكو برد نه چيز ديگه. ست اخر كه اصلا حالم بد ميشه در موردش صحبت كنم، برك ميكرد بعد دو دستي تقديم ميكرد، تنها نكته ي خوبش return winners هايي بود كه فوق العاده بودن. من از اين ناراحتم كه چرا اين جوري!! حداقل يه بازي خوب ميكردي و ميباختي نه اين كه تقديمش كني، فقط يه سوال از دوستان داشتم : سبك بازي ورداسكو چيه و چرا ان قدر ارور هاي غير معمول داره البته اين ارور ها جزوي از بازيه ولي نه به اين شكل. ممنون ميشم دوستان پاسخ بدن:583:

دوست عزیز من مسابقه‌ی ورداسکو رو به دلیل همزمانی با دیگر مسابقات نتونستم ببینم و در مورد اون بازی نمی‌تونم نظری بدم. بنابراین تنها در مورد شیوه‌ی بازی فرناندو می‌نویسم که پرسیده بودید.

نخست اینکه همونطور که می‌دونین ورداسکو با دست چپ بازی میکنه و در اکثر مواقع برگ برنده براش محسوب میشه چون اکثر بازیکنان حرفه‌‌ای جهان راست دست هستند و بازی جلوی یک Lefty مثل بقیه، براشون Predictable و قابل پیش‌بینی نیست. سبک بازی ورداسکو Offensive Baseliner هست. یعنی هجومی از انتهای زمین. روی تمام سطوح راحته و بر خلاف اکثر اسپانیایی‌ها محدود به خاک نیست. البته هارد کورتهای سریع محبوبترین سطحش هست. خودش معتقده که بهترین سلاحش «فورهند»ش هست. آقای Brad Gilbert بازیکن سابق و مربی و مفسر کنونی تلویزیون ESPN امریکا از ضربات فورهند محکم ورداسکو با عنوان Fearhand یاد می‌کنه.

ورداسکو موقع سرویس زدن با دست چپش، سعی می‌کنه با بهره‌گیری از اسلایس، بر روی توپ Top Spin زیادی ایجاد کنه. سرویس ورداسکو با این مختصات، توانایی ایجاد سرعت‌های وحشتناک بالای 230 کیلومتر در ساعت رو داراست.

ورداسکو به عنوان حریفی قابل، در مقابل رافا نادال هموطنش شناخته می‌شه. چرا که بهترین بازیکنی هست که پس از رافا می‌تونه با چرخش درست دست و راکتش، روی توپ Topspin زیادی ایجاد کنه. اگر چه بهره‌گیری از تاپ اسپین خیلی در بهبود نتایج ورداسکو پس از 2009 نقش داشته اما فرناندو همیشه با مشکلاتی روحی مقابل بازیکنان بزرگ دنیا روبرو بوده و همه میدونیم که داشتن روحیه ی بالا چقدر در نتیجه گیری مقابل بازیکنان تاپ دنیا، برای یک تنیس‌باز کلیدی هست.

راکت ورداسکو در بیشتر سال‌های دوران حرفه‌ای‌ش تکنیفایبر بود. بعد برای مدتی کوتاه در سال 2010 از یونکس استفاده کرد و از میانه 2013 هم (مطمئن نیستم) که داره از راکت Babolat Aeropro Drive 2013 استفاده می‌کنه.

Behr@d
08-27-2013, 09:56 PM
دوست عزیز من مسابقه‌ی ورداسکو رو به دلیل همزمانی با دیگر مسابقات نتونستم ببینم و در مورد اون بازی نمی‌تونم نظری بدم. بنابراین تنها در مورد شیوه‌ی بازی فرناندو می‌نویسم که پرسیده بودید.

نخست اینکه همونطور که می‌دونین ورداسکو با دست چپ بازی میکنه و در اکثر مواقع برگ برنده براش محسوب میشه چون اکثر بازیکنان حرفه‌‌ای جهان راست دست هستند و بازی جلوی یک Lefty مثل بقیه، براشون Predictable و قابل پیش‌بینی نیست. سبک بازی ورداسکو Offensive Baseliner هست. یعنی هجومی از انتهای زمین. روی تمام سطوح راحته و بر خلاف اکثر اسپانیایی‌ها محدود به خاک نیست. البته هارد کورتهای سریع محبوبترین سطحش هست. خودش معتقده که بهترین سلاحش «فورهند»ش هست. آقای Brad Gilbert بازیکن سابق و مربی و مفسر کنونی تلویزیون ESPN امریکا از ضربات فورهند محکم ورداسکو با عنوان Fearhand یاد می‌کنه.

ورداسکو موقع سرویس زدن با دست چپش، سعی می‌کنه با بهره‌گیری از اسلایس، بر روی توپ Top Spin زیادی ایجاد کنه. سرویس ورداسکو با این مختصات، توانایی ایجاد سرعت‌های وحشتناک بالای 230 کیلومتر در ساعت رو داراست.

ورداسکو به عنوان حریفی قابل، در مقابل رافا نادال هموطنش شناخته می‌شه. چرا که بهترین بازیکنی هست که پس از رافا می‌تونه با چرخش درست دست و راکتش، روی توپ Topspin زیادی ایجاد کنه. اگر چه بهره‌گیری از تاپ اسپین خیلی در بهبود نتایج ورداسکو پس از 2009 نقش داشته اما فرناندو همیشه با مشکلاتی روحی مقابل بازیکنان بزرگ دنیا روبرو بوده و همه میدونیم که داشتن روحیه ی بالا چقدر در نتیجه گیری مقابل بازیکنان تاپ دنیا، برای یک تنیس‌باز کلیدی هست.

راکت ورداسکو در بیشتر سال‌های دوران حرفه‌ای‌ش تکنیفایبر بود. بعد برای مدتی کوتاه در سال 2010 از یونکس استفاده کرد و از میانه 2013 هم (مطمئن نیستم) که داره از راکت Babolat Aeropro Drive 2013 استفاده می‌کنه.

پاور جان اگه اشتباه نکنم راکت قبلی ورداسکو (قبل از بابولات) دانلوپ بود ...

abbaszadeh
08-27-2013, 10:36 PM
فقط نادال قهرمان ميشه
با قهرمانيهايي كه امسال بدست آورده اميدوارم توي اين مسابقات سنگ تموم بذاره :866:

sirvan
08-27-2013, 10:40 PM
اینو نیگاه...! دختر باب برایان داره به طرفداراش امضا میده...!!!

danial_ghasemi
08-27-2013, 11:38 PM
تا اینجا که us open وحشتناک بوده...
دیروز نیشیکوری، امروز یانوویچ و دیمیتروف، دقیقا همون کسائی که تو نظر سنجی سایت، بیشترین آرا رو واسه پدیده شدن تو این دوره us open آوورده بودن.....
دوست ندارم اینو بگم ولی اینطور که به نظر میرسه باید از us open امسال ترسید،
سامانتا استوتور هم حذف شد... کی باورش میشه؟

Mahmoud RF
08-27-2013, 11:56 PM
پاور جان اگه اشتباه نکنم راکت قبلی ورداسکو (قبل از بابولات) دانلوپ بود ...
آره قبلا از دانلوپ استفاده می کرد....

Behr@d
08-28-2013, 12:00 AM
تا اینجا که us open وحشتناک بوده...
دیروز نیشیکوری، امروز یانوویچ و دیمیتروف، دقیقا همون کسائی که تو نظر سنجی سایت، بیشترین آرا رو واسه پدیده شدن تو این دوره us open آوورده بودن.....
دوست ندارم اینو بگم ولی اینطور که به نظر میرسه باید از us open امسال ترسید،

هر دوتاشون برن غاز بچرونن (به قول خشایار :434:) فقط بلدن جلوی تنیسورهای بزرگ تنیس بازی کنن ... اینجور بازیکن هارو باید ریخت دور ... همون بهتر که همون راند 1 این بازیکن های جوگیر حذف شن ... :780:

Ahoura
08-28-2013, 12:29 AM
پیروزی در بازی آغازین 41 گرند اسلم پیاپی:Hi:

:heartbeating: زنده باد راجــر :heartbeating:

S.A.IVI.A.N
08-28-2013, 12:46 AM

اینم جزء رکوردهای اعجاب آور راجر محسوب میشه؟:160:

Ahoura
08-28-2013, 01:02 AM

اعجاب آور بودن یا نبودنش بستگی به سلیقه شخصی افراد داره ، چه اعجاب آور باشه چه نباشه قابل تحسینه چون مطمئن باش خیلی از افرادی که ادعا شاخ بودنشون میشه به نصفش هم ممکنه نرسند . مثلا یارو میاد راند 1 ویمبی میبازه یا کلا 3 تا گرند رو اسکیپ می کنه :443:

roger 4 ever
08-28-2013, 01:16 AM
بله دوست عزیزم...اتفاقا این رکورد هم اعجاب آور است...رکورد های اعجاب آور تر بسیاری هم در کارنامه راجر هست با بیش ترین تنوع و در تمامی زمینه های مختلف تنیس...که حالا حالا ها باید نسل ها عوض بشه تا شاید کسی بتونه در نزدیکی اون رکورد ها سر و گوشی اب بده...مطمئنم که نیازی ندارید این رکورد ها رو براتون فهرست کنم...اما این رکوردی که دوستمون هم گفتن؛گرچه بسیار ساده به نظر می رسه...اما دقیقا اعجاب اور هست...مرسی برای پرسش کاملا به جاتون...

S.A.IVI.A.N
08-28-2013, 01:38 AM
تا سال 2010 میگفتن Nسمی فاینال پیاپی
بعدش شد Nکوارتر فاینال
امسال شد Nراند2 پیاپی
.
.
.
حتما بعد میگید N راند1 یاشرکت در گرند اسلم پیاپی
ویمبی که راند 2 حذف شد خواستم بگم الان میاید میگید فلان قدر راند 2 پیاپی که الان به وقوع پیوست:350:
بابا بسه دیگه. والا زشته واسه اسطورتون اینجور محاسبات.کم مونده دیگه راه رفتنش رو هم رکورد کنید! :|

roger 4 ever
08-28-2013, 01:51 AM
گویا شوهر دادن یو اس پارسال و استرالیای امسال و همچنین حماسه های دوگانه ی ویمبلدون ؛ برای بعضی از دوستان خیلی سوزناک و در عین حال دردناک بوده که ثبات ؛ تازگی و سرسختی یک تنیسور رو برای حضور مستمر در گرند اسلم ها و شمارش این حضور مستمر رو توسط هواداراش توهین به این تنیسور قلمداد می کنن...!!!
عجیبا غریبا...

Ahoura
08-28-2013, 01:52 AM
تا سال 2010 میگفتن Nسمی فاینال پیاپی
بعدش شد Nکوارتر فاینال
امسال شد Nراند2 پیاپی
.
.
.
حتما بعد میگید N راند1 یاشرکت در گرند اسلم پیاپی
ویمبی که راند 2 حذف شد خواستم بگم الان میاید میگید فلان قدر راند 2 پیاپی که الان به وقوع پیوست:350:
بابا بسه دیگه. والا زشته واسه اسطورتون اینجور محاسبات.کم مونده دیگه راه رفتنش رو هم رکورد کنید! :|

اولا من نگفتم اون رکورد هست . فقط تحسینش کردم و هنوزم هم میگم تحسین برانگیزه چون هر کسی نمی تونه به همچین افتخاری برسه. همین 41 حضور پیاپی در گرند اسلم کلی معنی میده. نمونش برنامه ریزی صحیح و عدم مصدومیت و خیلی معانی دیگه که کار هر کسی نیست ، حالا پیروزی در بازی اولش دیگه بماند ......
دوما زشته ؟ یعنی چی زشته ؟ تحسین بازیکنمون چه زشتی داره ؟
هر کار دشواری که باقی از انجامش عاجز باشند رو میشه رکورد حساب کرد حالا می خواد راه رفتن یا هر چیز دیگه ای باشه .

S.A.IVI.A.N
08-28-2013, 02:11 AM
لپگویا شوهر دادن یو اس پارسال و استرالیای امسال و همچنین حماسه های دوگانه ی ویمبلدون ؛ برای بعضی از دوستان خیلی سوزناک و در عین حال دردناک بوده که ثبات ؛ تازگی و سرسختی یک تنیسور رو برای حضور مستمر در گرند اسلم ها و شمارش این حضور مستمر رو توسط هواداراش توهین به این تنیسور قلمداد می کنن...!!!
عجیبا غریبا...

اتفاقا اصلا هم مهم نیست که رافا شرکت کرده یا نه این واسه شما فقط مهمه. هیچ جای دنیا به شرکت کردن مداوم جایزه نمیدن بلکه مهم موفقیته. ادم آماده باشه و شرکت کنه و به جایی برسه بهتره اینه که نا آماده شرکت کنه و هیچی نشه!
چیزی که مهمه همون موفقیت (تعداد قهرمانی است) که راجر بهتره. دیگه افتخار به این چیزای بی ارزش فکر کنم بیهوده باشه. این نظر منه!
در ضمن نگاه اجمالی به مقدار درصد پیروزی های دوران کریر رافا و راجر نسبت به باخت هاشون ،یا درصذ پیروزی در گرند اسلم به باختشون نشون دهنده موفقیت اونهاست نه تعداد شرکت در گرنداسلم. که در مورد اول رافا بهتره و در مورد دوم هم دقیق نمیدونم اما اختمالا نزذیک به همه!:443:

سپاس

roger 4 ever
08-28-2013, 02:30 AM
لپ

اتفاقا اصلا هم مهم نیست که رافا شرکت کرده یا نه این واسه شما فقط مهمه. هیچ جای دنیا به شرکت کردن مداوم جایزه نمیدن بلکه مهم موفقیته. ادم آماده باشه و شرکت کنه و به جایی برسه بهتره اینه که نا آماده شرکت کنه و هیچی نشه!
چیزی که مهمه همون موفقیت (تعداد قهرمانی است) که راجر بهتره. دیگه افتخار به این چیزای بی ارزش فکر کنم بیهوده باشه. این نظر منه!
در ضمن نگاه اجمالی به مقدار درصد پیروزی های دوران کریر رافا و راجر نسبت به باخت هاشون ،یا درصذ پیروزی در گرند اسلم به باختشون نشون دهنده موفقیت اونهاست نه تعداد شرکت در گرنداسلم. که در مورد اول رافا بهتره و در مورد دوم هم دقیق نمیدونم اما اختمالا نزذیک به همه!:443:

سپاس
اتفاقا بسیار هم مهم هست که یه بازیکن بتونه چه مدت خودش و سر پا ؛ آماده و تازه نگه داره...اتفاقا ثبات یکی از مهم ترین فاکتور های موفقیت نه تنها در تنیس و ورزش ؛ بلکه در تمامی مراحل زندگی هست...بله به شرکت کردن مداوم جایزه نمیدن ؛ اما اینکه یه آدم بتونه به حدی خودش و تازه و سر حال نگه داره که چنین رکوردی رو در شرکت کردن در گرند ها خلق کنه خیلی معنی میده...راجر در تمامی گرند هاش با امادگی کامل شرکت کرد ؛ هیچ گرندی و الکی شرکت نکرد و این خودش خیلی معنی میده...اینکه این همه مدت خودت و بتونی اماده و سرحال به گرند ها برسونی خیلی معنی میده دوست عزیز...همه چیز در افتخار و قهرمانی و جام بالا سر بردن نیست...همون طور که طرفداران فدرر برای جام و قهرمانی و گرند عاشقش نشدن...حالا شما بازیکن مورد علاقتون در ثبت چنین رکوردی ناتوان بوده(که البته ناتوان بودن در ثبت رکورد های راجر چیز جدیدی نیست و در این مورد ایرادی به بازیکنتون وارد نیست) دلیل نمیشه که چشمتون رو به روی حقیقت ببندید...شما شاید موفقیت رو فقط در تعداد قهرمانی بدونید(که در این امر هم راجر موفق ترین تاریخ بوده) اما حداقل طرفداران فدرر موفقیت رو تنها در تعداد قهرمانی نمی دونن...

با سپاس متقابل...

Rafa
08-28-2013, 09:13 AM
ای بابا باعث میشین باز این بحثای کهنه شروع بشه
مصدومیت همیشه ب برنامه ریزی و فشردگی مسابقات ربطی نداره
مشکل زانوی رافا ژنتیکی بوده و راجر بازیکنیه که از اون ابتدا کمترین مصدومیت ها رو داشته
چه کنیم که فرگشت همیشه Random ب انتخاب دست میزنه نه گزینش شده
وگرنه امثال نواک و داوود هم که شدیدا فیزیکی بازی میکنن باید تا حالا بارها دچار مصدومیت شده بودن
رافا با وجود مصدومیت های طولانی مدت بیش از 100 بازی بیشتر از نواک که فقط یکسال اختلاف سنی دارن برده
درصد برد کریر بیانگر خیلی چیزاس
در مورد طرفداری هم اتفاقا اکثر طرفداران فدرر اون موقعی که تنیس حال و روزش زار و پریشان بود و و واقعا شاهد فیلد ضعیفی بودیم طرفدارش شدن
در حضور بازیکنانی چون هیوئیت،مارات سافین و اندی رادیک...
دیگه کی؟ یادم نمیاد، اینارم ب سختی پیدا کردم
میخواید ی لیست هم از بازیکنان دوران رافا نشون بدم؟!!!!!!!

The King
08-28-2013, 09:32 AM
میخواید ی لیست هم از بازیکنان دوران رافا نشون بدم؟!!!!!!! فک می کنم رافا بعد از راجر وارد تور حرفه ای شده و بنابراین این دورانی که ازش حرف می زنی راجر هم توش بوده و در نتیجه اینکه رافا با کیا هم دوره بوده واسه راجر هم صدق می کنه . حالا اصلا هم مهم نیست که راجر بعد از اولین گرنداسلمی که نادال برد ، تو 20 تا فینال گرند بازی کرده ، آهان یادم نبود که رافا به پیکش نرسیده بود !

rezaomo
08-28-2013, 10:36 AM

بايد اين جواب ها رو 2 -3 مرتبه بخوني تا مانند خوردن يك كاپاچينو در زمستان به آدم سرخوشي بده:655:

Mahmoud RF
08-28-2013, 10:51 AM
په نه په،مصدومیت 7 ماهه و از دست دادن چند تا گرند و مسترز و خلق حماسه های پیاپی تو ویمبلدون رکورده اعجاب آوریه!!!!:788::ps2::behi::gh1::sps::Y2::zj::t2::lol2:

moris
08-28-2013, 10:53 AM

کمر ؟ !!!!!! :379:

Pouya
08-28-2013, 11:01 AM
در مورد طرفداری هم اتفاقا اکثر طرفداران فدرر اون موقعی که تنیس حال و روزش زار و پریشان بود و و واقعا شاهد فیلد ضعیفی بودیم طرفدارش شدن

چنتا بازی ازون موقع زنده دیدی؟:379:

Rafa
08-28-2013, 11:05 AM
فک می کنم رافا بعد از راجر وارد تور حرفه ای شده و بنابراین این دورانی که ازش حرف می زنی راجر هم توش بوده و در نتیجه اینکه رافا با کیا هم دوره بوده واسه راجر هم صدق می کنه . حالا اصلا هم مهم نیست که راجر بعد از اولین گرنداسلمی که نادال برد ، تو 20 تا فینال گرند بازی کرده ، آهان یادم نبود که رافا به پیکش نرسیده بود !
سال های 2003،2004 و2005 سال هایی هستند که راجر ب تنهایی تنیس بازی میکرد
دقیقا!رافا ب پیک خودش نرسیده بود، زمانی که ب پیک خودش رسیده بود این مسابقات بود
فینال ویمبی 2008، فینال استرالیا 2009، یکچهار اگه اشتباه نکنم 2012 استرالیا
ویمبی سال 2008 سالی بود که راجر گفته بود بدون دادن ست میخواد قهرمان شه!
اگه ظهور رافا و راجر همزمان بود فک نمیکنم طرفدارای راجر بیشتر از رافا بودن
حالا این مهم نی کی طرفدارش بیشتره
ی عزیزی میگه ما بدون توجه ب قهرمانیاش طرفدارش شدیم، میگم مگه میشه
زمانی که فقط از راجر اسم برده میشد مثلا بیایم طرفدار مارات سافین بی اعصاب بشیم

Pouya
08-28-2013, 11:08 AM
یادش بخیر افشین حرف خوبی میزد : "توهمات خودتون رو به عنوان فکت مطرح نکنید."

ویرایش :
توضیح در مورد کلمه توهم:
کسی که در مورد چیزی که ندیده (یا زیاد ندیده)، خیلی بیشتر از اون مقداری که دیده صحبت بکنه.
اینو من بهش میگم توهم.

Rafa
08-28-2013, 11:12 AM
پویا جان چه توهمی!
خب اگه قراره توهم بزنیم، پس هر دو طرف داریم توهم میزنیم:160::434:
سر این مساله ی فیلد من با افشینم بحث کرده بودم
همین خواستم لیست بازیکنا رو نشون بدم بحث رو ادامه نداد!
کلا الان تنیس بازی کردن و جام بردن خیلی سخته تا مثلا سال 2004 2005

roger 4 ever
08-28-2013, 11:17 AM
بعضی منطق های یک سری دوستای عزیز خیلی جالبه...می یان می شمارن بازی هایی که بازیکنشون خیلی خوب بوده رو می گن پیک بازیکنشون بوده و موقعی که بازیکنشون هم خوب نبوده پیکش نبوده...مثلا فینال ویبمی 2008 پیک بازیکنشون بوده ؛ باز پیکش نبوده و راجر به تنهایی بازی می کرده تا استرالیا 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!عجیبا غریبا!!!..نه عزیزم ؛ با این حرفا شما نه می تونید خودتون و گول بزنید و نه اینکه می تونید بهترین تاریخ بودن راجر رو زیر سوال ببرید ؛ یعنی واقعا بعد این همه تکرار مکررات خسته نشدید؟!!!...

در ضمن در رابطه با طرفداری هم خیلی واضحه ؛ راج الان رنک نازله 7 رو در اختیار داره و امسال هم جز هال هیچی نبرده ؛ بشمار ببینم چند تا از طرفداراش کم شده؟!!!...اتفاقا به جرات می تونم بگم 1 نفر از طرفدارای واقعی راجر در کل کره ی خاکی به خاطر جام و گرند عاشقش نشدن...این دیگه یه مساله ای هست که طرفداران راجر می تونن نظر بدن نه فرد دیگه ای...

Nima88
08-28-2013, 11:23 AM
بعضی منطق های یک سری دوستای عزیز خیلی جالبه...می یان می شمارن بازی هایی که بازیکنشون خیلی خوب بوده رو می گن پیک بازیکنشون بوده و موقعی که بازیکنشون هم خوب نبوده پیکش نبوده...مثلا فینال ویبمی 2008 پیک بازیکنشون بوده ؛ باز پیکش نبوده و راجر به تنهایی بازی می کرده تا استرالیا 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!عجیبا غریبا!!!..نه عزیزم ؛ با این حرفا شما نه می تونید خودتون و گول بزنید و نه اینکه می تونید بهترین تاریخ بودن راجر رو زیر سوال ببرید ؛ یعنی واقعا بعد این همه تکرار مکررات خسته نشدید؟!!!...

در ضمن در رابطه با طرفداری هم خیلی واضحه ؛ راج الان رنک نازله 7 رو در اختیار داره و امسال هم جز هال هیچی نبرده ؛ بشمار ببینم چند تا از طرفداراش کم شده؟!!!...اتفاقا به جرات می تونم بگم 1 نفر از طرفدارای واقعی راجر در کل کره ی خاکی به خاطر جام و گرند عاشقش نشدن...این دیگه یه مساله ای هست که طرفداران راجر می تونن نظر بدن نه فرد دیگه ای...
درود.
تعداد قهرمانی و جام رابطه کاملا مستقیم با طرفدار و همچین هیتر .
یه بازیکنی هر چقدر موفقیت پیدا کنه 2 تا چیز بهش اضافه میشه ، طرفداران و کسایی که ازش متنفرن، نمونش نواک که از سال 2011 به بعد هم کلی طرفدار بهش اضافه شد هم کلی آدم که مخالفشن ازش بدشون می یاد.
اینکه بگیم قهرمانی و جام به طرفداری ربطی نداره حرف خنده داریه ، اگه بر فرض مثال واورینکا و ورداسکو به جای فدرر و نادال قهرمان 29 گرند اسلم بودن الان اونا بودن که طرفدارای خیلی زیادی داشتن نه رافا و راجر.

Rafa
08-28-2013, 11:30 AM

خب من از سطح غیر تخصصی رافا مثال زدم
سطوحی که بازیکنتون کینگ آو گرس و کینگ آو هارده!:350:
از خاک مثال میزدم که آبرو ریزی میشد!:251:
خب اگه حالا که راجر اومده رنک 7، ی عده از طرفداراش ولش کنن که وای ب حال این طرفداری!:781:
رافای ما هم 8 ماه مصدوم بود مگه کسی ازش ناامید شد
ولی با اطمینان میگم آغاز کار راجر با ی عده چپرچلاق بوده(ب قولی خشی عزیز) و این کاملا فکته!
میدونی طرفداری رافا چرا ایول دارن
چون ما در حضور راجر فدرر ، رافا رو انتخاب کردیم:655::866:

roger 4 ever
08-28-2013, 11:34 AM
درود.
تعداد قهرمانی و جام رابطه کاملا مستقیم با طرفدار و همچین هیتر .
یه بازیکنی هر چقدر موفقیت پیدا کنه 2 تا چیز بهش اضافه میشه ، طرفداران و کسایی که ازش متنفرن، نمونش نواک که از سال 2011 به بعد هم کلی طرفدار بهش اضافه شد هم کلی آدم که مخالفشن ازش بدشون می یاد.
اینکه بگیم قهرمانی و جام به طرفداری ربطی نداره حرف خنده داریه ، اگه بر فرض مثال واورینکا و ورداسکو به جای فدرر و نادال قهرمان 29 گرند اسلم بودن الان اونا بودن که طرفدارای خیلی زیادی داشتم نه رافا و راجر.

با درود متقابل...
اینکه ما خودمون و به جای طرفدارای راجر بذاریم و از طرف اونا حرف بزنیم کار خنده داریه دوست عزیزم...
اینکه <تعداد قهرمانی و جام رابطه کاملا مستقیم با طرفدار> داره در شرایط کلی درسته...اما من عرض کردم طرفدارای راجر فقط به خاطر جام و گرند طرفدارش نشدن و استدلال خودم رو هم عرض کردم که فکر می کنم بسیار واضح باشه...اگه شما به شخصه فاکتور های مثبت دیگه ای در بازیکنتون نمی بینید(حالا هر کسی ک هست) و فقط به خاطر جام و گرند طرفدارش شدید دلیل نمی شه که فکر کنید همه این طور هستند...شما یه نظر سنجی بذار ؛ ببین چند درصد از طرفدارای راجر به خاطر گرند و جام طرفدارش شدند...شما در همین فروم بررسی کن ببین طرفدارای راجر از جام هاش بیشتر می گن یا از فاکتور های دیگه ی راجر....باز هم تاکید می کنم ؛ این یه مساله ای هست که طرفداران راجر می تونن نظر بدن که به خاطر چی طرفدار راجر شدن و به نظرم هیچ نیازی هم ندارند که فرد دیگه ای این مساله رو براشون تحلیل کنه...!!

omidd
08-28-2013, 11:38 AM
خب بعضی افراد هستن که بخاطر افتخارات یک شخص عاشقش میشن بعضیا اخلاق واسشون مهم بعضیا هم سبک بازی و زیبایی و خیلی چیزای دیگه.
من با نظر هر دو گروه تا حدی موافقم من خودم بیشتر بخاطر اخلاق راجر که دوسش دارم اما اینکه بگم افتخاراتش در علاقه مندی من به راجر تاثیر نداشته فکر میکنم اشتباه.
هرچند اون افرادی که از ابتدای ورود راجر بهش علاقه مند شدن قطعا افتخاری چون نداشته راجر پس استثنا.راجر از بس خوبی داره هرکسی با دیدن این مرد شیفتش میشه.
ضمنا نباید افتخارات یک اسطوره رو لوث کرد چون زور الکی.اینکه نادال توی یو اس اپن 1 جام برده به راجر چه ربطی داره خب میخواست حذف نشه.این نکته رو هم اضافه کنم اگه اندی راجر رافا و نواک همه ی سن داشتن و در یدوره بودن قطعا از افتخارات راجر کم میشد اینو قبول دارم اما حتمنم رافا افتخاراتش کم میشد.شمایی که میگی دوره راجر فیلد ضعیف بود همین داویدنکو چند بار بردینو باختین؟؟؟6بار بردینو 6بارم باختین.اکثریت بردای رافا توی خاک بوده تازه.
از اینکه رافا تنیسور بزرگی شکی نیست اما راجریا هم میتونن افتخارات رافا رو لوث کنن اما روحیات اخلاقی راجریون کجا باقی تنیسورا کجا.

The King
08-28-2013, 11:39 AM
ولی با اطمینان میگم آغاز کار راجر با ی عده چپرچلاق بوده(ب قولی خشی عزیز) و این کاملا فکته!

الان نادال هم جزو چپر چلاقا حساب میشه یا نه ؟ چون خودشم از 2005 بوده که راجر قبل از اون 4 تا گرنداسلم برده بود که دوتاش هم تو ویمبلدون بود ،اینکه نادال چرا دیر به پیک رسیده دیگه مشکل فدرر نیست و بحث پیک رو دیگه واردش نمیشم چون سلیقه ایه دیگه، هرکسی هرجا شاخ بود پیکش بوده اگه شاخ نبوده به پیکش نرسیده بوده ، حالا اگه این پیک رافاتون رو از 2006 که به فینال ویمبی رسید در نظر بگیرم تا استرالیای 2010 که بعدش دیگه راجر افت کرد از 17 فینال ممکن راجر فدرر به 16 تاش رسید ، por que ?

چون ما در حضور راجر فدرر ، رافا رو انتخاب کردیمhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif

شما رو نمی دونم ولی خیلیا رو میشناسم به خاطر افتخارات زیاد راجر فدرر ازش متنفر بودن ، بعدش نادال ظهور کرد و شگفتی ساز شد و این دوستان هم شدن طرفدار پرو پاقرص نادال ...

roger 4 ever
08-28-2013, 11:42 AM
گرچه این بحث به قدری پیش پا افتاده هست که دلیلی برای صحبت وجود نداره اما من یه مثال خیلی ساده می زنم برای بعضی از دوستای عزیزم...

فدالی که در سینسی امسال رخ داد بنا به حرف های خوده طرفدارای نادال در شرایطی بوده که نادال در پیک خودش بوده و فدرر هم در نازل ترین شرایط خود و در سن 32 سالگی...چه اتفاقی افتاد؟!...بازی چه طور پیش رفت؟!!!...تصوره اینکه اگر راجر 27 ساله بود و در پیک خودش قرار داشت چه اتفاقی می افتاد اصلا دور از ذهن نیست...ما خیلی خوشحال می شدیم که شما در همون دوران چپل چلاغ(!!) می بودید ؛ تصور اینکه در اون دوران چه بلایی سر نادال می یومد اصلا دور از ذهن نیست...حساب حسابه 2.2 تا 4 تا هست...

BABAK
08-28-2013, 11:44 AM
حالا این مهم نی کی طرفدارش بیشتره

اتفاقا بسیار مهم طرفدار کی بیشتره !! اخه دوستان توهم زده بودند در برهه ای از زمان که راجر پر طرفدار ترین نیست.:350::350:

همین جا هم میبینیم که با وجود افت شدید راجر هواداراش تنهاش نمیزارن و در همه نظر سنجی ها پیشتازه !! :655:

S.A.IVI.A.N
08-28-2013, 11:53 AM
گرچه این بحث به قدری پیش پا افتاده هست که دلیلی برای صحبت وجود نداره اما من یه مثال خیلی ساده می زنم برای بعضی از دوستای عزیزم...

فدالی که در سینسی امسال رخ داد بنا به حرف های خوده طرفدارای نادال در شرایطی بوده که نادال در پیک خودش بوده و فدرر هم در نازل ترین شرایط خود و در سن 32 سالگی...چه اتفاقی افتاد؟!...بازی چه طور پیش رفت؟!!!...تصوره اینکه اگر راجر 27 ساله بود و در پیک خودش قرار داشت چه اتفاقی می افتاد اصلا دور از ذهن نیست...ما خیلی خوشحال می شدیم که شما در همون دوران چپل چلاغ(!!) می بودید ؛ تصور اینکه در اون دوران چه بلایی سر نادال می یومد اصلا دور از ذهن نیست...حساب حسابه 2.2 تا 4 تا هست...
عزیزم اتفاق افتاده نیاز نیس فشار بیارید و تصور کنید اینجوری!
استرالیا 2009 و ویمبلدون 2008 دقیقا در همون زمان 27 سالگی راجر بوده:443:

اگه هم منظورت سطح هارد سریع و سینسی ه که رافا کلا تو این سطح اگه هم ببره به سختی خواهد برد حتی اگه راجر 40 سالش باشه.این سطح و چمن سطوحی هستن که رافا فوق العاده باید انرژی و تمرکز بیشتری داشته باشه تا بتوه ببره!

Nima88
08-28-2013, 11:59 AM
با درود متقابل...
اینکه ما خودمون و به جای طرفدارای راجر بذاریم و از طرف اونا حرف بزنیم کار خنده داریه دوست عزیزم...
اینکه <تعداد قهرمانی و جام رابطه کاملا مستقیم با طرفدار> داره در شرایط کلی درسته...اما من عرض کردم طرفدارای راجر فقط به خاطر جام و گرند طرفدارش نشدن و استدلال خودم رو هم عرض کردم که فکر می کنم بسیار واضح باشه...اگه شما به شخصه فاکتور های مثبت دیگه ای در بازیکنتون نمی بینید(حالا هر کسی ک هست) و فقط به خاطر جام و گرند طرفدارش شدید دلیل نمی شه که فکر کنید همه این طور هستند...شما یه نظر سنجی بذار ؛ ببین چند درصد از طرفدارای راجر به خاطر گرند و جام طرفدارش شدند...شما در همین فروم بررسی کن ببین طرفدارای راجر از جام هاش بیشتر می گن یا از فاکتور های دیگه ی راجر....باز هم تاکید می کنم ؛ این یه مساله ای هست که طرفداران راجر می تونن نظر بدن که به خاطر چی طرفدار راجر شدن و به نظرم هیچ نیازی هم ندارند که فرد دیگه ای این مساله رو براشون تحلیل کنه...!!
خب این پستت کاملا متناقض با پست قبلیت چون شما تو پست قبلیت گفتی ، به جرات میتونم بگم که هیچ هوادار فدرری تو کره خاکی بخاطر جام و گرند نیومده سمت فدرر که خب این کاملا اشتباه نه فقط فدرر تو هر بازیکنی افتخار و جام خیلی مهمه ، همه چیز نیست ولی یه نکته کاملا مهم تو جذب طرفدار.
در ضمن اینجا تایپک بحث و تبادل نظر و من میتونم در مورد هر چیزی نظرم بدم همینطور که شما میتونی .

roger 4 ever
08-28-2013, 12:04 PM
عزیزم اتفاق افتاده نیاز نیس فشار بیارید و تصور کنید اینجوری!
استرالیا 2009 و ویمبلدون 2088 دقیقا در همون زمان 27 سالگی راجر بوده
اگه هم منظورت سطح هارد سریع و سینسی ه که رافا کلا تو این سطح اگه هم ببره به سختی خواهد برد حتی اگه راجر 40 سالش باشه.این سطح و چمن سطوحی هستن که رافا فوق العاده باید انرژی و تمرکز بیشتری داشته باشه تا بتوه ببره!

عزیزم من مثال زدم عدد 27 رو...شما نیازی نیست برید آمار بازی های فدالی که راجر 27 سالش بوده رو بذارید...بنده منظورم این بود که در اون دوران چپل چلاغ(!) که شما ازش صجبت می کنید و به اصطلاح اعتقاد دارید بازیکنی نبوده ؛ اگر شما هم می بودید راهی از پیش نمی بردید...
خب پس چمن که هیچی ؛ سطح هارد سریعم که هیچی ؛ سینسی هم که هیچی...الان من رو خاک بحث کنم با شما؟!!...عجیبا غریبا...نه عزیزم همه ی ما کاملا می دونیم که بازیکنتون سلطان بی چون و چرای معقوله ی خاک هستش...این یکی واضجه...اگر این هم نبود که دیگه کلا محلی از اعراب نبود برای بازیکنتون...

یکی از دوستای عزیزم مطلب جالبی گفت:

الان نادال هم جزو چپر چلاقا حساب میشه یا نه ؟ چون خودشم از 2005 بوده که راجر قبل از اون 4 تا گرنداسلم برده بود که دوتاش هم تو ویمبلدون بود ،اینکه نادال چرا دیر به پیک رسیده دیگه مشکل فدرر نیست و بحث پیک رو دیگه واردش نمیشم چون سلیقه ایه دیگه، هرکسی هرجا شاخ بود پیکش بوده اگه شاخ نبوده به پیکش نرسیده بوده ، حالا اگه این پیک رافاتون رو از 2006 که به فینال ویمبی رسید در نظر بگیرم تا استرالیای 2010 که بعدش دیگه راجر افت کرد از 17 فینال ممکن راجر فدرر به 16 تاش رسید..

خب این پستت کاملا متناقض با پست قبلیت چون شما تو پست قبلیت گفتی ، به جرات میتونم بگم که هیچ هوادار فدرری تو کره خاکی بخاطر جام و گرند نیومده سمت فدرر که خب این کاملا اشتباه نه فقط فدرر تو هر بازیکنی افتخار و جام خیلی مهمه ، همه چیز نیست ولی یه نکته کاملا مهم تو جذب طرفدار.
در ضمن اینجا تایپک بحث و تبادل نظر و من میتونم در مورد هر چیزی نظرم بدم همینطور که شما میتونی
نه دوست عزیز ؛ هیچ تناقضی نیست ؛ شما بد برداشت کردی...من الان هم می گم هیچ طرفدار راجر فقط به خاطر گرند و جام طرفدارش نشده و اتفاقا گرند و جام در اولویت دوم براش قرار داره و فاکتور های دیگه ی راجر خیلی براش پر رنگ تره...خیلی ساده و پیش پا افتاده هست این موضوع...یه سر به همین جامعه آماری این فروم بزن ؛ خیلی واضحه عزیزم...

در ضمن اینجا تایپک بحث و تبادل نظر و من میتونم در مورد هر چیزی نظرم بدم همینطور که شما میتونی
باشه ؛ شما اگه اصرار داری دوست عزیزم که سخنگوی هوادارای راجر فدرر باشی هیچ مساله ای نیست ؛ سخنگو باشید ؛ اما این چیزی رو عوض نمی کنه...

Rafa
08-28-2013, 12:13 PM
الان نادال هم جزو چپر چلاقا حساب میشه یا نه ؟ چون خودشم از 2005 بوده که راجر قبل از اون 4 تا گرنداسلم برده بود که دوتاش هم تو ویمبلدون بود ،اینکه نادال چرا دیر به پیک رسیده دیگه مشکل فدرر نیست و بحث پیک رو دیگه واردش نمیشم چون سلیقه ایه دیگه، هرکسی هرجا شاخ بود پیکش بوده اگه شاخ نبوده به پیکش نرسیده بوده ، حالا اگه این پیک رافاتون رو از 2006 که به فینال ویمبی رسید در نظر بگیرم تا استرالیای 2010 که بعدش دیگه راجر افت کرد از 17 فینال ممکن راجر فدرر به 16 تاش رسید ، por que ?

خب شوما میتونی چپرچلاق حساب کنی رافا رو:251:
بقیه ی حرفاتو قبول دارم:434:

شما رو نمی دونم ولی خیلیا رو میشناسم به خاطر افتخارات زیاد راجر فدرر ازش متنفر بودن ، بعدش نادال ظهور کرد و شگفتی ساز شد و این دوستان هم شدن طرفدار پرو پاقرص نادال ...

خب وقتی ورزشی یک طرفه باشه حال همه ب هم میخوره
ورزش وقتی جذابیت داره که رقابتی وجود داشته باشه
ظهور رافا نجات تنیس بود
من از اینکه ببینم در نبود فیلد قوی بازیکنی همه جام ها رو درو کنه،خوشم نمیاد

The King
08-28-2013, 12:19 PM

بعله قبول دارم که رافا موفق شد رولند گاروس رو از دست فدرر نجات بده

S.A.IVI.A.N
08-28-2013, 12:33 PM
[QUOTE=roger 4 ever;89751]عزیزم من مثال زدم عدد 27 رو...شما نیازی نیست برید آمار بازی های فدالی که راجر 27 سالش بوده رو بذارید...بنده منظورم این بود که در اون دوران چپل چلاغ(!) که شما ازش صجبت می کنید و به اصطلاح اعتقاد دارید بازیکنی نبوده ؛ اگر شما هم می بودید راهی از پیش نمی بردید...
خب پس چمن که هیچی ؛ سطح هارد سریعم که هیچی ؛ سینسی هم که هیچی...الان من رو خاک بحث کنم با شما؟!!...عجیبا غریبا...نه عزیزم همه ی ما کاملا می دونیم که ربازیکنتون سلطان بی چون و چرای معقوله ی خاک هستش...این یکی واضجه...اگر این ه م نبود که دیگه کلا محلی از اعراب نبود برای بازیکنتون..[/QUOTE

دوست عزیز میخونی پستمو اصَــن ؟ا
گفتی 27 سالگی راجر تصورش فلانه منم گفتم 27 سالگی هم بازی زیاد کردن و منم دقیقا دو سطح مورد دلخواه شما و راجر رو نام بردم. از خاک و فینال رولند2008 هم نام نبردم.:434:
من کی گفتم چمن و هارد و سینسی رو هیچی؟:193: بابا بخون پست رو کامل

بحث چپر چلاغ بودن اون دوره یه چیز مشخصیه! رافا هم تا سال 2008 2009 قط رو خاک بازیکن قابلی بود. چمن هم با شرایط فیزیکی و دویدن خودش رو به فینال میرسوند و نهایتا با تلاش بی نظیر قهرمان شد. از اون به بعد تقریبا رافا آل کورت شد که حساب کن از 2009 به بعد راجر چند گرند برده! ضمن اینکه راجر با دوران جورنیش بازیش تغییری نداشه و تازه از خیلی لحاظ بهتر شده! فقط وضعیت جسمانیش که با بالا رفتن سنش طبیعیه!
بحثی دیگه نمیمونه! شما میخواید قبول کنید میتونید نکنید!
قهرمانی در فینال با امسال بگداتیس ،گونزالس،رادیک خیلی راحت تره از بردن اندی نواک و رافا .کمااینکه دلپوترو رو سال 2009 نتونست ببره که من ازش نام نبردم!
والسلام

مهران
08-28-2013, 12:36 PM
راجر فدرر...
اين نام براي هميشه در كنار بزرگترين اساطير ورزش باقي ميمونه... همين!
ببره...ببازه...پايين باشه ..بالا باشه... جامي بگيره يا نگيره...فرقي نميكنه...
وقتي به يكي در تمام دنيا لقب اسطوره ميدن به خاطر خيلي چيزاست و افتخارات ورزشي فقط بخشي از اين موارده...
و از خدا ممنونيم كه چنين انساني شريف و بزرگي رو به ورزش جهان هديه كرد:866:

The King
08-28-2013, 12:55 PM
ضمن اینکه راجر با دوران جورنیش بازیش تغییری نداشه و تازه از خیلی لحاظ بهتر شده!defuq ?

:facepalm:

roger 4 ever
08-28-2013, 12:55 PM
از اون به بعد تقریبا رافا آل کورت شد که حساب کن از 2009 به بعد راجر چند گرند برده!
شما که آل کورت شدین از 2009 جز خاک چند تا گرند بردین؟!!!...3 تا گرند بردین ؛ راجر هم 3 تا گرند برده...خب؟.!..
ضمن اینکه راجر با دوران جورنیش بازیش تغییری نداشه و تازه از خیلی لحاظ بهتر شده! فقط وضعیت جسمانیش که با بالا رفتن سنش طبیعیه!
یعنی من عاشق این تحلیل های هواداران نادال هستم رو بازی فدرر...پس نتیجه می گیریم که :
1-راجر وقتی سنش بالاتر رفت و همین طوری در سراشیبی نزول قرار داشت ؛ بازیش بهتر شده بود!!!
2-فقط طفلی وضعیت جسمانیش فقط بد تر شده بود که اصلا چیز خاصی نیست و تاثیری رو تنیس نداره!!!
3-این رافا نادال بود که به تنهایی ظهور کرد و مانع از این شد که راجر همه ی جام ها رو درو کنه و هیچ فاکتور دیگه ای هم موثر نبود در افت فدرر...فقط اینکه اون موقع که جام می گرفت چپرچلاغا بودن ناگهان ماتادوری آمد و فوقع ما وقع..!!!
عجیبا غریبا...!!
بحثی دیگه نمیمونه! شما میخواید قبول کنید میتونید نکنید!
آره دقیقا بحثی نمی مونه دوست عزیزم...ببینید ؛ شما اگر بالا برید ؛ پایین بیایید ؛ راجر فدرر بهترین در تاریخ هست به گواه بسیاری عناوین متنوع ؛ به گواه بسیاری رکورد های متنوع...حالا شما چه بقیه رو چپر چلاغ بدونید چه ندونید چه هر تفکر و تبصره ای بزنید هیچ تاثیری نداره...رافا هم بهترین تاریخ در معقوله ی خاک هستش...

saeedsafaee
08-28-2013, 01:06 PM
گرند امسال به علاوه چهارتای 2014. سال بعد همین موقع ها دیگه هیچکس نمیتونه بگه راجر اسطوره تاریخه

Nima93
08-28-2013, 01:07 PM
بعضي دوستان واقعا سطح بحث رو چند درجه بالا ميبرن.انتظار دارم امشب اگه هيويت هم باخت بياين بگين اين همون هم دوره راجره، تازه بهترين بازيكن تو اون فيلد ضعيف بوده واي به حال بقيه.اغاسي هم خو مالي نبود، سمپراس هم كه اصلا بازيكن نبود مخصوصا سال 2000 به بعد كه راجر اون موقع اومد.كلا تاريخ ATP از سال 2008-2005 روي خاك و بعد اون توي تورنومنت هايي كه رافا برده خلاصه ميشه.اگه اين وسط هم بازيكن ديگه اي قهرمان شده از دست رافا در رفته يا مصدوم بوده كه بنده از همين تريبون از شما طرفداران غيورش به علت اين بدشانسي و تلف شدن بازيكنتون عذرخواهي ميكنم.اگه قابل بدونين ي 3-4 تا ازون گرندايي كه قبل 2008 هم نبرده پيشكش كنيم خدمتتون بلكه رضايتتون جلب بشه و عَدالت به سبك دولت مهرورزي رعايت بشه.

roger 4 ever
08-28-2013, 01:24 PM
حیفم اومد از اتفاق فوق العاده جالبی که بامداد امروز به وقوع پیوست چیزی نگم...

ویکی دووال پدیده ی 18 ساله ی تنیس ایالات متحده با ارائه ی یک بازی باور نکردنی تونست سم استوسر رو با شایستگی کامل شکست بده...در نگاه اول استایل دووال واقعا خنده دار به نظر می رسید که البته به خاطر سنش هم هست چون واقعا بچه است...اما وقتی بازیش رو میبینی انگار یک بازیکن پخته داره بازی می کنه و ضربه می زنه...کلا ایالات متحده در پرورش استعداد های خانم در این سال ها خیلی خوب عمل کرده...با حضور همین ویکی دووال و استفنز به نظر می رسه جانشینان خواهران ویلیامز یک به یک از راه خواهند رسید...به کسانی که بازی دووال و استوسر رو نتونستند ببینن توصیه می کنم حتما پیگیر باشن تا تکرار این بازی رو ببینن...

استعداد های خیلی خوبی در تنیس خانما وجود داره ؛ به نظرم همین 2 بانوی ابالات متحده + لورا رابسون خواهند توانست که تاریخ جدیدی در تنیس خانم ها بنویسند...

mspayam
08-28-2013, 01:54 PM
بحث درباره ی برتری نادال بر فدرر یا برعکس تمومی نداره و افراد مختلف حرف های مختلفی می زنن. حتی یه سری از کارشناس های تنیس این سوال رو پرسیده بودن و اونا هم جواب های مختلفی دادن، مثلا مک انرو می گفت نادال بهتره، ولی تیم هنمن می گفت فدرر. این هم لینکش،

https://www.youtube.com/watch?v=lFgcmiaHDoI
اگه کسی ندیده بگه تا روی مدیافایر آپلودش کنم. از بین همه ی اون بحث ها، آخرش حرفی که یانیک نوآ می زنه از همه قشنگتره چون می گه در نهایت مهم نیست که کدومشون بهترن چون هر دو دارن با هم این کار رو انجام می دن.
شاید بد نباشه که به جای این بحث های بی پایان از تماشای این رقابت که بی اغراق جذابترین رقابت دوران تنیس در حال حاضره لذت ببریم.

Ahoura
08-28-2013, 02:17 PM

ظهور رافا نجات تنیس بود

واقعا شاهد فیلد ضعیفی بودیم طرفدارش شدن

http://tennis-image.com/images/73706500197645662000.jpg

مهران
08-28-2013, 03:13 PM
گرند امسال به علاوه چهارتای 2014. سال بعد همین موقع ها دیگه هیچکس نمیتونه بگه راجر اسطوره تاریخه
What The Faaz?!...
http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_3035198231377692023.1444.jpg

mjrs
08-28-2013, 05:19 PM
دلیل اینکه رافا نسبت به راجر طرفداران کمتری داره، بیشتر به خاطر سبک بازی ( من بهش میگم ضد تنیس ) رافا و بردن به هر قیمتی هست، جالبه که این دوستان نادالی، میزان دوندگی نادال رو با امثال فرر مقایسه می کنن و مصدومیت هاش رو به ژنتیک ربط میدن! خیلی دوست داشتم آماری از متوسط دوندگی بازیکنا وجود داشت تا با این حرفای عجیب و غریبی که به عنوان فکت مطرح می کنه این دوستمون، بیشتر آشنا شیم

مجی جان جواب جناب پویا رو ندادی، چندتا از بازی های اون موقع رو دیدی؟

.

Mohammad
08-28-2013, 05:28 PM
دلیل اینکه رافا نسبت به راجر طرفداران کمتری داره، بیشتر به خاطر سبک بازی ( من بهش میگم ضد تنیس ) رافا و بردن به هر قیمتی هست، جالبه که این دوستان نادالی، میزان دوندگی نادال رو با امثال فرر مقایسه می کنن و مصدومیت هاش رو به ژنتیک ربط میدن! خیلی دوست داشتم آماری از متوسط دوندگی بازیکنا وجود داشت تا با این حرفای عجیب و غریبی که به عنوان فکت مطرح می کنه این دوستمون، بیشتر آشنا شیم

.

شما که فکت های بیشتری مطرح کردید!! البته انتظاری ندارم کسانیکه حتی یک بار هم راکت تنیس رو از روی زمین برنداشتند حرفهای قابل تاملی درباره سبکهای تنیس و آنچه ضد تنیس مینامندش بزنند!

Maani
08-28-2013, 05:38 PM

.

ممد جوان جان قربون شکلت برم خودتو بیشتر از این اذیت نکن
این لیست (http://125.tehran.ir/Default.aspx?tabid=67) آتش نشانی های تهرانه محبت کن هرکدوم که به جنابعالی نزدیکتره آدرس بده که بیان . البته میتونی به شماره 125 هم تماس بگیری .

جا داره اینجا هم از بروبچ آتش نشانی تشکر ویژه بکنم که خیلی زحمت دارن میکشن ؛ کارشون خیلی متنوع شده خودتون میدونید که انواع و اقسام آتش گرفتن وجود داره.

http://www.markvallen.com/gallery/vallen_man_on_fire_1.jpg

راستی زنگ میزنی بگو درجه حرارت 21 فارنهایته .:251:

mjrs
08-28-2013, 06:12 PM
بنده نظر خودم رو گفتم، بعد این دوستان نادالی بی جنبه که تعدادشون چند نفر هم بیشتر نیست بلافاصله میان اینجا و عکس و العمل نشون میدن،

استاد، شما اصلا چه شناختی از من داری که راکت دست گرفتم یا نه، تنیس بازی کردم یا نه، بعد میای اینجا فرمایشات در میکنی از خودت در مورد من؟

مانی عزیز، باور کن ما وقتی دبستانی بودیم از این حرفا می زدیم بهم، آتیش گرفتی زنگ بزنم آتش نشانی و حرف هایی از این قبیل، بزرگ شو عزیزم! بد نیست کمی حرفات پیرامون تنیس باشه، از وقتی یادمه شما منتظری یکی یه چیزی بگه بپری بهش، بزرگ شو

Maani
08-28-2013, 06:21 PM
بنده نظر خودم رو گفتم، بعد این دوستان نادالی بی جنبه که تعدادشون چند نفر هم بیشتر نیست بلافاصله میان اینجا و عکس و العمل نشون میدن،

استاد، شما اصلا چه شناختی از من داری که راکت دست گرفتم یا نه، تنیس بازی کردم یا نه، بعد میای اینجا فرمایشات در میکنی از خودت در مورد من؟

مانی عزیز، باور کن ما وقتی دبستانی بودیم از این حرفا می زدیم بهم، آتیش گرفتی زنگ بزنم آتش نشانی و حرف هایی از این قبیل، بزرگ شو عزیزم! بد نیست کمی حرفات پیرامون تنیس باشه، از وقتی یادمه شما منتظری یکی یه چیزی بگه بپری بهش، بزرگ شو

چشم ممد جواد جان سمعا و طاعتاً :655:
شما هم اگه محبت كني منطق و عقل و تدبير رو فداي تنفر و كينه شتريت ( كه در اثر باخت هاي متوالي شما به ماتادور پديد آمده ) نكني به ثواب نزديكه. .
مجتبي گفته بود شما از همه هيترتري ما باور نميكرديم ها !

davidbeckham
08-28-2013, 06:27 PM
این لیست (http://125.tehran.ir/Default.aspx?tabid=67) آتش نشانی های تهرانه محبت کن هرکدوم که به جنابعالی نزدیکتره آدرس بده که بیان . البته میتونی به شماره 125 هم تماس بگیری .

جا داره اینجا هم از بروبچ آتش نشانی تشکر ویژه بکنم که خیلی زحمت دارن میکشن ؛ کارشون خیلی متنوع شده خودتون میدونید که انواع و اقسام آتش گرفتن وجود داره.

:254::254::254::254::396::396::396:

mjrs
08-28-2013, 06:37 PM
چشم ممد جوان جان شما هم اگه محبت كني منطق و عقل و تدبير رو فداي تنفر و كينه شتريت ( كه در اثر باخت هاي متوالي شما به ماتادور پديد آمده ) نكني به ثواب نزديكه. .
مجتبي گفته بود شما از همه هيترتري ما باور نميكرديم ها !

حالا اینکه دلیل این تنفر چیه رو فکر می کنم خودم بهتر میدونم، من بدون هیچ پیش زمینه فکری در مورد تنیس و سبک بازی، داشته باشم، اولین بازی نادال رو تو سال 2006 دیدم و از همون موقع با خودش و سبک بازیش مشکل پیدا کردم! دلیل این تنفر هم دقیقا منطق و عقل خودم بوده و هست!
به هر حال همین هدتوهد، باعث شده که جایی واسه کل کل و وجود داشته باشه، در مورد هدتوهد هم زیاد صحبت شده و اینکه دلیلش چی بوده، بیخیال

Meysam94
08-28-2013, 07:16 PM
شگفتي ها در USO :

- باخت گولبيس از مارر ناشناخته
- باخت ورداسکو از دوديگ
- باخت نيشيکوري از اوانز
- حذف ديميتروف
- حذف آلماگرو
- حذف يانوويچ
- حذف موناکو

رنگ موهاي ونوس ويليامز هم که از شگفتي گذشته

http://www.tennis-image.com/images/15017537144997670896.jpg

Rafa
08-28-2013, 07:37 PM

.
من میگم ایشون خدای هیتری رافا تو این فروم هستن:gh1:
همه ب گزینه های اشتباه رای دادین:facepalm:خسران زده ها:251:
وقتی شومایی که کلی تنیس دیدی و این نظرت در مورد سبک بازی رافاس
دیگه چه فرقی میکنه من چقد تنیس دیده باشم:350:
اون موقع ها من 13 14 سالم بود و دسترسی ب ستلایتی که تنیس نشون بده نداشتم
سمپراس و اگسی پیر و ضعیف شده بودن و بقیه هم که اسم بردم سیاهی لشکر بودن
باز هم میگم از 2003 تا 2006 07 فیلد ضعیف بوده
این دو سال رو هم بعد از خوندن پست سامان اضافه کردم
وقتی شوما نظرت در مورد سبک بازی رافا اینه، مذاکرات ما نتیجه ای نخواهد داشت و گزینه نظامی تنها راه حل این مسأله اس

Mahmoud RF
08-28-2013, 07:40 PM
با درود متقابل...
نمونش همون خود من که قبل از فینال استرالیا2009،شدیدا از فدرر متنفر بودم ،ولی بعد از باخت تو اون بازی و دیدن اشک های اسطوره تازه فهمیدم فدرر کیه!!!من مطمئنم اون اشک ها تعصب فدرر روی طرفدارانش رو نشون میده که همراه طرفداراش اونم از ته دل ناراحته!!! اما رافا و جوکوویچ تا حالا شده اصن به خاطر باخت تو یه بازی خم به ابرو بیارن و با طرفدارانشون هم دردی کنن؟!!!!:379:

Mahmoud RF
08-28-2013, 07:41 PM

باز طرفدارای نادال کم آوردن و بچه بازیشون گل کرد....

Rafa
08-28-2013, 07:52 PM
نمونش همون خود من که قبل از فینال استرالیا2009،شدیدا از فدرر متنفر بودم ،ولی بعد از باخت تو اون بازی و دیدن اشک های اسطوره تازه فهمیدم فدرر کیه!!!من مطمئنم اون اشک ها تعصب فدرر روی طرفدارانش رو نشون میده که همراه طرفداراش اونم از ته دل ناراحته!!! اما رافا و جوکوویچ تا حالا شده اصن به خاطر باخت تو یه بازی خم به ابرو بیارن و با طرفدارانشون هم دردی کنن؟!!!!:379:
اون گریه ها که آبرو ریزی بود، من همون موقع چند تا فروم خارجی رو قبل عضویت اینجا نگاه میکردم
اکثرا انتقاد شده بود از اشک ریختن های راجر
اون اشک ها ب خاطر این بود که رکورد سمپراس رو نتونسته بود بزنه و ب خودش اطمینان نداشت و فک میکرد دیگه نمیتونه:251:
حتما اشک های فدرر نماد محبوبیتش شده و چون رافا و نواک اشک نریختن پس بازیکن دوست داشتنی نیستن:350::251:، ترکوندی با این استدلال هات
رافا هم اشک ریخته بعد باخت ویمبی 2007 که مستخق قهرمانی بود ولی داخل کورت نه
چون واقعا اون اشک ریختن های فدرر بچه گونه بود
باز طرفدارای نادال کم آوردن و بچه بازیشون گل کرد....
ی سوال دارم ازت
سبک بازی رافا ضد تنیسه یا نه؟ی کلمه اس جوابش
کی کم آورد چی کم آورد!
اینکه ممد جواد میگه رافا ضد تنیسه ، اوج کینه و تنفر ناراحتی ایشون از رافا و اینکه رافا در زمان های مناسب ضربات کاری ب راجر زده رو میرسونه
بله ما در مقابل اینجور نظرات واقعا کم میاریم:350::3t1::251:

mjrs
08-28-2013, 08:27 PM
من میگم ایشون خدای هیتری رافا تو این فروم هستن:gh1:
همه ب گزینه های اشتباه رای دادین:facepalm:خسران زده ها:251:
وقتی شومایی که کلی تنیس دیدی و این نظرت در مورد سبک بازی رافاس
دیگه چه فرقی میکنه من چقد تنیس دیده باشم:350:
اون موقع ها من 13 14 سالم بود و دسترسی ب ستلایتی که تنیس نشون بده نداشتم
سمپراس و اگسی پیر و ضعیف شده بودن و بقیه هم که اسم بردم سیاهی لشکر بودن
باز هم میگم از 2003 تا 2006 07 فیلد ضعیف بوده
این دو سال رو هم بعد از خوندن پست سامان اضافه کردم
وقتی شوما نظرت در مورد سبک بازی رافا اینه، مذاکرات ما نتیجه ای نخواهد داشت و گزینه نظامی تنها راه حل این مسأله اس

آره مجی جون، مذاکرات ما نتیجه ای نمیده، نظر من در مورد سبک بازی نادال همینی که هست، ضد تنیس و مونبالینگ در مواقعی که مجبور میشه! که نتیجش میشه همون بردن به هر قیمتی، حالا دلیل اینکه نظرم اینه به خودم ربط داره، شوما هم اینقدر دیگه نقل قول نکن پست های بنده رو و بهتره سرمون تو کار خودمون باشه :001_smile:

..

Mohammad
08-28-2013, 11:54 PM
اگه دستت گرفته بودی احتمالا این حرفها رو نمیزدی، اینکه شما از سبکی خوشت بیاد یا نه سلیقه شماست، اینکه بگی ضد تنیس چی هست هم باز در اختیار شماست ولی نشون میده شناختت از ورزش تنیس کامل نیست، دوست عزیز قوانین تنیس مشخصه هر کی بلده بیاد تو گود حالا هر کی هر جوری دوس داره بازی کنه، قشنگی تنیس به همینجاست! به تنوع سیک ها، اگه همه بازیکنا بیان مثل راجر فدرر نمایش رقص و ظرافت نشون بدن که دیگه راجر فدرر دیدنی نیست، دوست عزیز حتی لازم نبود راکت دستت بگیری تا درست در مورد یکی از بزرگترین قهرمانان ورزش تنیس صحبت کنی، کافی بود ببینی بقیه بزرگان تنیس چی در موردش میگن، مکنرو، بورگ، ماری، جوکوویچ و ... به خرد حتی لازم نیست راکت دستت گرفته باشی، فقط به جای گوش کردن به عادل الشطی، بزار رو گزارش انگلیسی ببین مثلا کسی مثل تیلر دنت که سبک بازیش متضاد رافا بود و احتمالا باید مثل شما از رافا بدش بیاد، چی در مورد رافا میگه.
اگه راکت دستت گرفته بودی، میدونستی فرق تاپ اسپین و مونبالینگ چیه و همینطوری یه چیزی رو که تا تو دو تا فروم خارجی چهار نفر گفتن تکرار نمیکردی! از خودت تا حالا پرسیدی چرا بقیه به قول شما توپ هوا نمیکنن؟ اگه اینقدر کار چیپ و دم دستی هست!!! مثلا فلان بازیکن دوست نداره با زدن رو بکهند راجر ببره، میگن بده!! اونم تو تنیس حرفه ای!!!

mjrs
08-29-2013, 12:56 AM
اگه دستت گرفته بودی احتمالا این حرفها رو نمیزدی، اینکه شما از سبکی خوشت بیاد یا نه سلیقه شماست، اینکه بگی ضد تنیس چی هست هم باز در اختیار شماست ولی نشون میده شناختت از ورزش تنیس کامل نیست، دوست عزیز قوانین تنیس مشخصه هر کی بلده بیاد تو گود حالا هر کی هر جوری دوس داره بازی کنه، قشنگی تنیس به همینجاست! به تنوع سیک ها، اگه همه بازیکنا بیان مثل راجر فدرر نمایش رقص و ظرافت نشون بدن که دیگه راجر فدرر دیدنی نیست، دوست عزیز حتی لازم نبود راکت دستت بگیری تا درست در مورد یکی از بزرگترین قهرمانان ورزش تنیس صحبت کنی، کافی بود ببینی بقیه بزرگان تنیس چی در موردش میگن، مکنرو، بورگ، ماری، جوکوویچ و ... به خرد حتی لازم نیست راکت دستت گرفته باشی، فقط به جای گوش کردن به عادل الشطی، بزار رو گزارش انگلیسی ببین مثلا کسی مثل تیلر دنت که سبک بازیش متضاد رافا بود و احتمالا باید مثل شما از رافا بدش بیاد، چی در مورد رافا میگه.
اگه راکت دستت گرفته بودی، میدونستی فرق تاپ اسپین و مونبالینگ چیه و همینطوری یه چیزی رو که تا تو دو تا فروم خارجی چهار نفر گفتن تکرار نمیکردی! از خودت تا حالا پرسیدی چرا بقیه به قول شما توپ هوا نمیکنن؟ اگه اینقدر کار چیپ و دم دستی هست!!! مثلا فلان بازیکن دوست نداره با زدن رو بکهند راجر ببره، میگن بده!! اونم تو تنیس حرفه ای!!!

الان شما یه پست گذاشتی و مرتب از جمله ی "اگه راکت دستت گرفته بودی" استفاده میکنی ، احساس کردی پستت حالت ادبی به خودش گرفته و خیلی تاثیر گذار شده؟ :001_smile:
دوست عزیز تو ورزش حرفه ای نمیشه به حرف ها و مصاحبه های بازیکنان بزرگ تکیه کرد، تعریف شده که بازنده باید به برنده احترام بذاره و تعریف کنه، همینطور برنده به بازنده (مخصوصا تنیس)، حرفای کلیشه ای که هی تعریف و تمجید می کنن از هم و هیچ جذابیتی واسه من نداره معمولا، چون اگه یه یکی انتقادی از یکی دیگه کنه میذارن به حساب ضعفش و بهتره این کار رو نکنه
نادال فیزیک بدنی فوق العاده ای داره و اساس بازیش بر اساس همین عامل است، در این که فورهندش هم یکی از بهترین های تاریخه شکی نیست، اما مدنظر من بیشتر سطح خاک و بکهند نادال هست و همینطور مواقعی که میبینه با بازی هجومی ره به جایی نمیبره و شروع میکنه به توپ هوا کردن. کاش میشد رالی هایی از بازی نادال-نواک همین رولند امسال رو گذاشت و از شما پرسید که این مونبالینگ و توپ هواکردن هست یا همچنان تاپ اسپینه! همچنین از رفتار بعضا بچگانه نادال و قهر کردن وسط بازی گرفته تا گرفتن fake medical timeout سر بعضی از بازی های مهم و همینطور سبک بازی، همه اینها باعث شده که با وجود تایید توانایی های نادال، اون رو ضد تنیس بدونم، حالا چه راکت دستم گرفته باشم مثل شما که دستت گرفتی یا نگرفته باشم.

.

rojhin
08-29-2013, 01:27 AM
http://tennis-image.com/images/73706500197645662000.jpg (http://www.gophoto.it/view.php?i=http://tennis-image.com/images/73706500197645662000.jpg)

بی نظیر بود اهوراجان آفرین :254::254::254::254::254::396::396::396::396::396:

davidbeckham
08-29-2013, 06:31 AM
مثل اینکه باید 125 باز زنگ بزنیم
رافا چه اتیشی راه انداخته
فدرر بلد نیست توپی که رو بکهندش میاد رو درست رد کنه به ضد تنیس ربط نداره
ضد فوتبال شنیده بودیم
ضد تنیس نه
حتما فردا ضد والیبال هم میاد

shanbeh
08-29-2013, 08:40 AM

حرفت منطقی نیست. یک اسطوره برای همیشه اسطوره باقی می مونه. این لقب به هر کسی داده نمی شه

Mohammad
08-29-2013, 08:43 AM
الان شما یه پست گذاشتی و مرتب از جمله ی "اگه راکت دستت گرفته بودی" استفاده میکنی ، احساس کردی پستت حالت ادبی به خودش گرفته و خیلی تاثیر گذار شده؟ :001_smile:
دوست عزیز تو ورزش حرفه ای نمیشه به حرف ها و مصاحبه های بازیکنان بزرگ تکیه کرد، تعریف شده که بازنده باید به برنده احترام بذاره و تعریف کنه، همینطور برنده به بازنده (مخصوصا تنیس)، حرفای کلیشه ای که هی تعریف و تمجید می کنن از هم و هیچ جذابیتی واسه من نداره معمولا، چون اگه یه یکی انتقادی از یکی دیگه کنه میذارن به حساب ضعفش و بهتره این کار رو نکنه
نادال فیزیک بدنی فوق العاده ای داره و اساس بازیش بر اساس همین عامل است، در این که فورهندش هم یکی از بهترین های تاریخه شکی نیست، اما مدنظر من بیشتر سطح خاک و بکهند نادال هست و همینطور مواقعی که میبینه با بازی هجومی ره به جایی نمیبره و شروع میکنه به توپ هوا کردن. کاش میشد رالی هایی از بازی نادال-نواک همین رولند امسال رو گذاشت و از شما پرسید که این مونبالینگ و توپ هواکردن هست یا همچنان تاپ اسپینه! همچنین از رفتار بعضا بچگانه نادال و قهر کردن وسط بازی گرفته تا گرفتن fake medical timeout سر بعضی از بازی های مهم و همینطور سبک بازی، همه اینها باعث شده که با وجود تایید توانایی های نادال، اون رو ضد تنیس بدونم، حالا چه راکت دستم گرفته باشم مثل شما که دستت گرفتی یا نگرفته باشم.

توپ هوا کردن تو فوتبال خوب نیست به عنوان مثال، چون هر کسی میتونه اینکارو بکنه، یعنی استاد اسدی و رونالدو به یه کیفیت میتونن بزنن زیر توپ.
ولی باز مجبورم بگم اگه راکتت دستت گرفته بودی میفهمدی که اون ضرباتی که رافا میزنه رو فقط خودش میتونه بزنه و بسیار مشکله از نظر اجرا، مثلا بری از 5 متر پشت بیس لاین ریترن تاپ اسپین بلند بکنی زیر پای طرف خیلی مهارت تکنیکی هم میخواد، اینقدر همه چی رو ساده نبینید، فدرر هم کارش گیر کنه اسلایس میزنه، اتفاقا تو ایران مثلا کساییکه اسلایس زیاد میکشن ضد تنیس محسوب میشن :251: اونایی که تاپ اسپین میزنن اصل تنیسن :350:

مونبالینگ اساسی یه چیزی هست که بیشتر تو WTA اونم الان به ندرت جریان داره و بازیکن توپ رو لخت و بدون اسپین با ارتفاع خیلی زیاد میزنه، خنده داره اگه کسی که بالای 3500 دور در دقیقه به توپ اسپین میده رو اینقدر چیپ در نظر بگیریم. اساسا هر بازیکنی بخواد اسپین زیاد تولید کننده ارتفاع توپش زیادتر از یه ضربه فلت میشه. حالا شما خوشت نمیاد با خودت ولی ضد تنیس نامیدنش بیشتر میزان تنفر شما رو نشون میده نه چیز دیگه رو.

Mahmoud RF
08-29-2013, 10:14 AM
اون گریه ها که آبرو ریزی بود، من همون موقع چند تا فروم خارجی رو قبل عضویت اینجا نگاه میکردم
اکثرا انتقاد شده بود از اشک ریختن های راجر
اون اشک ها ب خاطر این بود که رکورد سمپراس رو نتونسته بود بزنه و ب خودش اطمینان نداشت و فک میکرد دیگه نمیتونه:251:
حتما اشک های فدرر نماد محبوبیتش شده و چون رافا و نواک اشک نریختن پس بازیکن دوست داشتنی نیستن:350::251:، ترکوندی با این استدلال هات
رافا هم اشک ریخته بعد باخت ویمبی 2007 که مستخق قهرمانی بود ولی داخل کورت نه
چون واقعا اون اشک ریختن های فدرر بچه گونه بود

ی سوال دارم ازت
سبک بازی رافا ضد تنیسه یا نه؟ی کلمه اس جوابش
کی کم آورد چی کم آورد!
اینکه ممد جواد میگه رافا ضد تنیسه ، اوج کینه و تنفر ناراحتی ایشون از رافا و اینکه رافا در زمان های مناسب ضربات کاری ب راجر زده رو میرسونه
بله ما در مقابل اینجور نظرات واقعا کم میاریم:350::3t1::251:
خوب آره،واسه بعضیا اخلاق و شخصیت بازیکن براشون ملاکه و برای شماها تایتل و بازی خوب،اشکهای فدرر تو اون بازی اون مسابقه رو یه مسابقه تاریخی و به یاد موندنی کرد،بعد شما میگی بچه گونه بوده و فروم های خارجی مسخرش کردن و از این جور حرفا...من مطمئنم اینا استدلال های شما رافائیاست نه نظر طرفداران واقعی تنیس...

BABAK
08-29-2013, 11:25 AM
نادال تاپ اسپین هاش مشخصه و سزاوار ستایش! وقتی هم تحت فشار قرار میگیره میره تو کار مونبالینگ !! اشکالی هم نداره اینجوری به بازی بر میگرده. ای خرد نمای بزرگ یارو نخورده نون و گندم دیده دست مردم !! دیگه الکی بادبادک بازیشو به حساب تاپ اسپین نزارید.:3t1::3t1:

Rafa
08-29-2013, 12:54 PM
بی نظیر بود اهوراجان آفرین :254::254::254::254::254::396::396::396::396::396:
هه هه هه بخند تا اموراتت بگذره
اگه دو کلمه بحث فنی بلدی ابراز وجود کن
شوما که جز تنفر شدید نسبت ب رافا فعالیت دیگه ای تو این فروم نداری!
که اونم ب سوزش بسیار شدیدت برمیگرده
اهورا هم اگه جواب در قالب بحث میداد ریپلایش میکردم
ولی تنها میشه تأسف خورد واسه اون عکس:3t1:
خوب آره،واسه بعضیا اخلاق و شخصیت بازیکن براشون ملاکه و برای شماها تایتل و بازی خوب،اشکهای فدرر تو اون بازی اون مسابقه رو یه مسابقه تاریخی و به یاد موندنی کرد،بعد شما میگی بچه گونه بوده و فروم های خارجی مسخرش کردن و از این جور حرفا...من مطمئنم اینا استدلال های شما رافائیاست نه نظر طرفداران واقعی تنیس...
از اخلاق و شخصیت حرف نزن که خندم میگیره
در مورد اخلاق و شخصیت آن کورت و آف کورت رافا و راجر تو تاپیک های دیگه همین ی ماه پیش بحث شده و راجر هیچ برتری اخلاقی نسبت ب رافا نداره، واسه دلایلم برو تو اون تاپیک
گفتنش تکرار مکرراته

نادال تاپ اسپین هاش مشخصه و سزاوار ستایش! وقتی هم تحت فشار قرار میگیره میره تو کار مونبالینگ !! اشکالی هم نداره اینجوری به بازی بر میگرده. ای خرد نمای بزرگ یارو نخورده نون و گندم دیده دست مردم !! دیگه الکی بادبادک بازیشو به حساب تاپ اسپین نزارید.:3t1::3t1:
خب اگه ب قول ممد ریتریو های رافا رو 5 متر از پشت بیسلاین که توپ در انتهای زمین حریف میخوابه مونبال میدونید
پس بکش زیرش واقعی، اسلایس های راجر فدرر هم همون قد حال بهم زنه،
تو همین سینسی چقد میکشید زیرش و منتظر بود رافا اون توپای شدیدا کم ارتفاع رو بکوبه ب تور یا بزنه بیرون http://www.tennistalkers.com/images/smilies/Misc/huge.gif (http://www.tennistalkers.com/images/smilies/Misc/huge.gif)
جز پیمان هیچکدومتون ب کلید کردنای راجر ب بکهند رافا حتی اشاره هم نکردید
بعله همه چیز رو فقط برا خودتون میپسندید http://www.tennistalkers.com/images/smilies/Misc/huge.gif (http://www.tennistalkers.com/images/smilies/Misc/huge.gif)
راجر هم خیلی شده تو شرایط وخیم با دفاع کردن و ب هر قیمتی توپ رو تو زمین نگه داشتن قصد برد داشته
که هیچ ایرادی ب این نوع بازی کردن وارد نیست
و فقط شمایید که ب چرخش کره ی زمین هم ایراد میگیرید!

john
08-29-2013, 01:07 PM
به نظرم بهترين بازي ديشب گارسيا لزپز-دلپوترو بود. واقعا زيبا بود، دوران اوج گارسيا لوپز سال ٢٠١١ بود كه حتي تونست تا رنكينگ ٢٣ پيشروي كنه ولي از اوايل سال ٢٠١٢ دچار افت شديدي شد تا اين كه به اين جا رسيد. بكهند هاي خيلي خوبي ميزد و كاملا حساب شده به توب ضربه ميزد ، واقعا حيف شد كه باخت البته دل پوترو بسيار بازي طوفاني اغاز كرد و خب در اخر هم برنده شد، به طرفداراش تبريك ميگم.

Nima88
08-29-2013, 01:23 PM
نظر من در مورد سبک بازی نادال همینی که هست، ضد تنیس و مونبالینگ در مواقعی که مجبور میشه! که نتیجش میشه همون بردن به هر قیمتی، حالا دلیل اینکه نظرم اینه به خودم ربط داره، شوما هم اینقدر دیگه نقل قول نکن پست های بنده رو و بهتره سرمون تو کار خودمون باشه :001_smile:

..
رفیق این حرفا بیشتر بوی سوزش میده ، میدونی از چی؟ از 21 مقدس ،از باخت تو فینال 6 گرند اسلم ، به همین سادگی :434:
همفکران پرتعداد شما تو این سایت که الان خیلیاشون دیگه تو سایت نیستن هموناین که یه روزی میگفتن رافا غیر از خاک هیچی نمیشه بعد ویمبی که برد گفتن تو هارد کورت نمیتونه گرند ببره ! بعد استرلیا که برد گفتن یواس عمرا ببره! وقتی اسم رافا سینسی میومد نیش خند میزدن و این داستان و این کینه همچنان ادامه دارد

Ahoura
08-29-2013, 01:37 PM

ظهور رافا نجات تنیس بود

واقعا شاهد فیلد ضعیفی بودیم طرفدارش شدن

یعنی خدایی فقط بگو چند درصد فکر می کنی میشه رو این جملات بحث کرد !!!!!
اینا رو به هر تنیس فن کهنه کاری که بگی با قَــمِــه میوفته به جونت ( حالا چون من کهنه کار نیستم فقط عکس گذاشتم :434: ) . اصلا ربطی به فدرر و نادال و جوکر و اینا هم نداره .

حالا اینا هیچ ، اوجش آخرش بود که بعد با این حرفا به حال من تاسف هم میخوری ؟ :434:

Rafa
08-29-2013, 01:43 PM
یعنی خدایی فقط بگو چند درصد فکر می کنی میشه رو این جملات بحث کرد !!!!!
اینا رو به هر تنیس فن کهنه کاری که بگی با قَــمِــه میوفته به جونت . اصلا ربطی به فدرر و نادال و جوکر و اینا هم نداره .

حالا اینا هیچ ، اوجش آخرش بود که بعد با این حرفا به حال من تاسف هم میخوری ؟ :434:

من چندتا اسم گفتم
فقط نیاز ب ی ذره منطق داری
کسی رو که خوابه رو میشه بیدار کرد
ولی کسی که خودش رو ب خواب زده رو ب هیچ وجه
دیگه هر بار حوصله ی اینو ندارم حرفام رو تفسیر کنم
أجرکم عندالماشارا

mjrs
08-29-2013, 03:26 PM
توپ هوا کردن تو فوتبال خوب نیست به عنوان مثال، چون هر کسی میتونه اینکارو بکنه، یعنی استاد اسدی و رونالدو به یه کیفیت میتونن بزنن زیر توپ.
ولی باز مجبورم بگم اگه راکتت دستت گرفته بودی میفهمدی که اون ضرباتی که رافا میزنه رو فقط خودش میتونه بزنه و بسیار مشکله از نظر اجرا، مثلا بری از 5 متر پشت بیس لاین ریترن تاپ اسپین بلند بکنی زیر پای طرف خیلی مهارت تکنیکی هم میخواد، اینقدر همه چی رو ساده نبینید، فدرر هم کارش گیر کنه اسلایس میزنه، اتفاقا تو ایران مثلا کساییکه اسلایس زیاد میکشن ضد تنیس محسوب میشن :251: اونایی که تاپ اسپین میزنن اصل تنیسن :350:

مونبالینگ اساسی یه چیزی هست که بیشتر تو WTA اونم الان به ندرت جریان داره و بازیکن توپ رو لخت و بدون اسپین با ارتفاع خیلی زیاد میزنه، خنده داره اگه کسی که بالای 3500 دور در دقیقه به توپ اسپین میده رو اینقدر چیپ در نظر بگیریم. اساسا هر بازیکنی بخواد اسپین زیاد تولید کننده ارتفاع توپش زیادتر از یه ضربه فلت میشه. حالا شما خوشت نمیاد با خودت ولی ضد تنیس نامیدنش بیشتر میزان تنفر شما رو نشون میده نه چیز دیگه رو.

همون چیزی که جناب بابک گفتند، "بادبادک بازی رو به حساب تاپ اسپین نذارید!"

کاری که نادال در اکثر مواقع می کنه ( بیشتر بال بکهند و کمتر فورهند و معمولا سطح خاک ) بیشتر اسمش رو میشه گذاشت مونبالینگ عمیق که انتهای زمین فرود میاد، در واقع میکشه زیرش تا انتهای زمین حریف :434:
در ضمن خیلی ها توی تور هستن که می تونن مثل نادال بکشن زیرش، اما توانایی فیزیکی نادال و مثل چی دوویدن از اینور زمین تا اونور زمین رو ندارن و کم میارن، اینکه مونبال کنی و هر توپی رو برگردونی تا حریفت ارور بده از نظر من ضد تنیسه!
البته این روند بیشتر مال سطح خاکه، جایی که نادال 8 گرنداسلم و 18 مسترزش رو همونجا برده، در غیر اینصورت با 4 گرنداسلم که ....

.

Mohammad
08-29-2013, 03:46 PM
همون چیزی که جناب بابک گفتند، "بادبادک بازی رو به حساب تاپ اسپین نذارید!"

کاری که نادال در اکثر مواقع می کنه ( بیشتر بال بکهند و کمتر فورهند و معمولا سطح خاک ) بیشتر اسمش رو میشه گذاشت مونبالینگ عمیق که انتهای زمین فرود میاد، در واقع میکشه زیرش تا انتهای زمین حریف :434:
در ضمن خیلی ها توی تور هستن که می تونن مثل نادال بکشن زیرش، اما توانایی فیزیکی نادال و مثل چی دوویدن از اینور زمین تا اونور زمین رو ندارن و کم میارن، اینکه مونبال کنی و هر توپی رو برگردونی تا حریفت ارور بده از نظر من ضد تنیسه!
البته این روند بیشتر مال سطح خاکه، جایی که نادال 8 گرنداسلم و 18 مسترزش رو همونجا برده، در غیر اینصورت با 4 گرنداسلم که ....

.

جناب نیما هم به درستی علت این فرمایشات از بیخ منطقی و فنی شما رو توضیح دادند، جناب بابک که جان مکنرو نیست، یکیه مثل شما که به قول نیما 21 مقدس بد بهش فشار اورده. به هر حال تا حدودی هم حق دارید :443:

mjrs
08-29-2013, 04:09 PM
جناب نیما هم به درستی علت این فرمایشات از بیخ منطقی و فنی شما رو توضیح دادند، جناب بابک که جان مکنرو نیست، یکیه مثل شما که به قول نیما 21 مقدس بد بهش فشار اورده. به هر حال تا حدودی هم حق دارید :443:

اختیار داری دوست عزیز، فرمایشات شما از بیخ منطقی تره و صد البته فنی، هر چی نباشه راکت دستت گرفتی و تشخیص میدی کدوم توپ هوا کردنی تاپ اسپینه و کدوم مونبالینگ :443: :583:

.

Mehdiii
08-29-2013, 04:12 PM

عزیزم اینکه فقط رافا میتونه ازاین ضربات بزنه هیچ شکی توش نیست ولی این دلیل نمیشه بیننده تنیس حتما از این کار خوشش بیاد . میتونه رافا این کارو تو مسابقاتی موسوم به got talent انجام بده که خواهان داشته باشه :434:.
توضیح : اینکه رافا پنج متر پشت بیسلاین می ایسته ، مخصوصا موقع ریترن کردن (براش هم مهم نیست طرف مقابلش بیگ سرو هست یانه و یا سرو اوله یا دوم) دلیلش موقعیت ایجاد کردن برای تاپ اسپین دادن به توپ نیست تنها دلیلش نگهداشتن توپ تو جریان بازیه به هر طریق ممکن تا از ارورهای حریفش استفاده کنه همون کاری که به عنوان مثال رادوانسکا تا حدودی تو تنیس زنان میکنه ، وگرنه فدرر هم اگه بخواد میتونه به ضرباتش تاپ اسپین زیادی بده بدون تکون خوردن از رو بیسلاین . لطفا با تحلیل های سطحی بازی نادالو زیر سوال نبرید . :434:

Mehdiii
08-29-2013, 04:24 PM
رفیق این حرفا بیشتر بوی سوزش میده ، میدونی از چی؟ از 21 مقدس ،از باخت تو فینال 6 گرند اسلم ، به همین سادگی :434:
همفکران پرتعداد شما تو این سایت که الان خیلیاشون دیگه تو سایت نیستن هموناین که یه روزی میگفتن رافا غیر از خاک هیچی نمیشه بعد ویمبی که برد گفتن تو هارد کورت نمیتونه گرند ببره ! بعد استرلیا که برد گفتن یواس عمرا ببره! وقتی اسم رافا سینسی میومد نیش خند میزدن و این داستان و این کینه همچنان ادامه دارد
بزار منم دلیل اصلی سوزش شماهارو بگم اینکه یکی رو 21 بار شکستش بدی مخصوصا شش بار تو فینال گرنداسلم ، بیشتر ازش مسترز برده باشی ولی بازهم از زیر سایش نتونی در بیایی ، بازهم همه تنیس رو با فدرر بشناسن بازهم بزرگترین تنیسور تاریخ رو فدرر بدونن ، بازهم بگن کاملترین تنیسور تاریخ فدرره ، بازهم بگن دوست داشتنیترین بازیکن تاریخ فدرره و ... این سوزشش بسی بیشتره.
ما را در غم خود شریک بدانید ...

Mehdiii
08-29-2013, 04:32 PM

http://www.markvallen.com/gallery/vallen_man_on_fire_1.jpg (http://www.markvallen.com/gallery/vallen_man_on_fire_1.jpg)

خواستی خودشیرینی کنی سوتی دادی (منظورت هرچی هست مهم نیست ) ، پروفسور 21 درجه فارنهایت زیر صفر درجه سلسیوس میشه ، نکنه شما تو زیر صفر درجه اتیش میگیری؟

Maani
08-29-2013, 05:15 PM
خواستی خودشیرینی کنی سوتی دادی (منظورت هرچی هست مهم نیست ) ، پروفسور 21 درجه فارنهایت زیر صفر درجه سلسیوس میشه ، نکنه شما تو زیر صفر درجه اتیش میگیری؟

حیران جان قربون شکل ماهت برم شما درست میگی ما که بیسوادیم نمیدونیم حراراتش چجور حساب میشه . 21 فارنهایته ؛ 21 سانتیگراده ؛ یا 21 درجه از حرارت خورشید داغتر .
اون چه که مسلمه وجود و ثبوت این آتش گرفتن درونی از جانب شما ها هستش .
به قول خشی جون نادال چه آتیشی به جونتون انداخته . شماره 125 از گوشیت بگیر کاریت نباشه حیرانی جونم .

http://2.s3.envato.com/files/15824498/Tenis_fair_590.jpg

manoochehr
08-29-2013, 05:46 PM
ای بابا باعث میشین باز این بحثای کهنه شروع بشه
مصدومیت همیشه ب برنامه ریزی و فشردگی مسابقات ربطی نداره
مشکل زانوی رافا ژنتیکی بوده و راجر بازیکنیه که از اون ابتدا کمترین مصدومیت ها رو داشته
چه کنیم که فرگشت همیشه Random ب انتخاب دست میزنه نه گزینش شده
وگرنه امثال نواک و داوود هم که شدیدا فیزیکی بازی میکنن باید تا حالا بارها دچار مصدومیت شده بودن
رافا با وجود مصدومیت های طولانی مدت بیش از 100 بازی بیشتر از نواک که فقط یکسال اختلاف سنی دارن برده
درصد برد کریر بیانگر خیلی چیزاس
سلام دوست عزیز
من نظرم کاملا با شما فرق داره به نظرم بهترین دوره تاریخ تنیس 2000 تا 2010 بود دقیقا زمان اوج فدرر. هیوئیت/سافین/رادیک اینا ضعیف بودن :350: حالا من یه لیست از زمان فدرر بهت میگم خودت قضاوت کن. رادیک/نعلبندیان/هیوئیت/سافین/داویدنکو/اغاسی/هنمن/کاناس/مویا/فررو/بلیک/کوریا/گونزالس/کورتن/کافیلنیکو/ریوس/کوستا/روبردو/گائودیو/گروژان/سمپراس (سال های اخرش)/هاس/لیوبیچیچ/و خیلی های دیگه که میشه اسمشون رو گفت. این تنیسور ها هر کدومشون سبک خاص خودشون رو داشتن به نظرم دیگه 2000 تا 2010 تکرار نمیشه. الان من روحیم خیلی خراب شده چون دیگه کم کم دارن تنیسورهای زمان من خداحافظی میکنن یک عمر با این بازیکنها زندگی کردم خیلی رو این بازیکنها حساسم. البته اینم بگم که خود نادال هم تنیسور قدیمی حساب میشه و خیلی از این بازیکنها رقیب اصلی نادال هم بودن.

Nima88
08-29-2013, 05:51 PM
بزار منم دلیل اصلی سوزش شماهارو بگم اینکه یکی رو 21 بار شکستش بدی مخصوصا شش بار تو فینال گرنداسلم ، بیشتر ازش مسترز برده باشی ولی بازهم از زیر سایش نتونی در بیایی ، بازهم همه تنیس رو با فدرر بشناسن بازهم بزرگترین تنیسور تاریخ رو فدرر بدونن ، بازهم بگن کاملترین تنیسور تاریخ فدرره ، بازهم بگن دوست داشتنیترین بازیکن تاریخ فدرره و ... این سوزشش بسی بیشتره.
ما را در غم خود شریک بدانید ...
اصلا همچین چیزی نیست ،حداقل برای من نیست ، همیشه ، همه جا خودم تو این سایت گفتم که فدرر بهترین بازیکن تاریخ تنیس و شما مطمئن باش هیچ سوزشی از این بایت احساس نمیشه چون واقعا بهترین بوده تا به الان .
این طرفداران فدرر( نه همشون ) و ذوب شده در راجر هستن که از هر فرصتی عمق کینه و نفرتشون به رافا نشون میدن و خب دلیلشم تو پست قبلیم گفتم

navidballack
08-29-2013, 05:57 PM
شما که فکت های بیشتری مطرح کردید!! البته انتظاری ندارم کسانیکه حتی یک بار هم راکت تنیس رو از روی زمین برنداشتند حرفهای قابل تاملی درباره سبکهای تنیس و آنچه ضد تنیس مینامندش بزنند!
http://www.8pic.ir/images/25530156381252508642.gif

davidbeckham
08-29-2013, 06:15 PM
چرا با طرفدارن فدرر کل کل میکنید
هر موقع فدرر اومد جزو 4 تا کل کل کنید
رنک 7:254:
فینال امسال هم رافا-نوله هستش

moris
08-29-2013, 06:22 PM
دیگه زدید به بیراهه با این عکسها و گیف نوید !!!
یه کم با جنبه باشید که فردا نیاید بگید چرا دیگه عکس و فیلم از گردهمایی ها نمیزارید.
فقط خدا خدا کنید که آقاتون یو اس رو بگیره !!!!

Rafa
08-29-2013, 07:47 PM
http://www.8pic.ir/images/25530156381252508642.gif (http://www.8pic.ir/images/25530156381252508642.gif)
یکم جنبه هم خوب چیزیه...

shassanhb
08-29-2013, 08:21 PM
عشق به راجر به خاطر اخلاق و رفتارشه که در قلب همه هست
نه بی اخلاق هایی مثل نادال و جوکو که بویی از بازی جوانمردانه نبرده اند
سالهاست دارم تنیس میبینم
اگه راجر خداحافظی کنه فاتحه تنیس با وجود اینا خوانده است

Rafa
08-29-2013, 08:22 PM
سلام دوست عزیز
من نظرم کاملا با شما فرق داره به نظرم بهترین دوره تاریخ تنیس 2000 تا 2010 بود دقیقا زمان اوج فدرر. هیوئیت/سافین/رادیک اینا ضعیف بودن :350: حالا من یه لیست از زمان فدرر بهت میگم خودت قضاوت کن. رادیک/نعلبندیان/هیوئیت/سافین/داویدنکو/اغاسی/هنمن/کاناس/مویا/فررو/بلیک/کوریا/گونزالس/کورتن/کافیلنیکو/ریوس/کوستا/روبردو/گائودیو/گروژان/سمپراس (سال های اخرش)/هاس/لیوبیچیچ/و خیلی های دیگه که میشه اسمشون رو گفت. این تنیسور ها هر کدومشون سبک خاص خودشون رو داشتن به نظرم دیگه 2000 تا 2010 تکرار نمیشه. الان من روحیم خیلی خراب شده چون دیگه کم کم دارن تنیسورهای زمان من خداحافظی میکنن یک عمر با این بازیکنها زندگی کردم خیلی رو این بازیکنها حساسم. البته اینم بگم که خود نادال هم تنیسور قدیمی حساب میشه و خیلی از این بازیکنها رقیب اصلی نادال هم بودن.
خب اون دیگه ب احساس شوما برمیگرده که دوسشون دارید
از بین این بازیکنا فقط نعلبندیان و کوریا(در سطح خاک) بازیکنای قابلی بودن و کچلنکو.
حال بماند که کچل خوراک فدرر بود. بقیه سیاهی لشکرن!
بعد بازه زمانی ما از سال 2003 ب بعده که امسال سمپراس و اگسی سال های آخر بازیشون بوده
شوما از اون دوره، ی بازیکن در نصف سطح و لول نواک 2011 برام مثال بزن
خب منم چند تا اسم میبرم از بازیکنای این دوره زمونه
جوکوویچ،موری، دل پوترو، توماس بردیک، داوود فرر، جو سونگا...
کلا سطح تنیس الان بسیار بالاتر از اون زموناس
الان بازی بین تاپ 30 بسیار نزدیک تره
اون موقع رقابت بیشتر بین 5 6 نفر بالای رنکینگ بوده

Pouya
08-29-2013, 08:33 PM
بعد بازه زمانی ما از سال 2003 ب بعده که امسال سمپراس و اگسی سال های آخر بازیشون بوده

این بماند که آغاسی همون سالهای آخرشم در سطح بسیار بالایی بازی می کرد. سمپراس امریکا 2002 که برد تا 2003 بازی نکرد. امریکا 2003 هم گفت از عنوانم دفاع نمی کنم و خداحافظی کرد. 2003 سمپراسی وجود نداشته، به بعدش که...:D توهم که میگم اینه. ندیدید یه سرچ بکنید حداقل. شما کاربر خوبی هستی مجی جون، رو پستات حساب می کنن، سهوی هم اطلاعات غلط ندی، بهتر هست.:583:

sspol
08-29-2013, 08:34 PM
سلام دوستان من شنبه میرم مسافرت و احتمال زیاد فینال مسابقات نیستم

تاریخ دقیق به میلادی و ساعت دقیق بازی فینالو میخوام که رسیور تنظیم کنم روشن شه و بازیو ضبط کنه تو رو خدا دقیق بهم بگید ممنون میشم

Rafa
08-29-2013, 08:43 PM
این بماند که آغاسی همون سالهای آخرشم در سطح بسیار بالایی بازی می کرد. سمپراس امریکا 2002 که برد تا 2003 بازی نکرد. امریکا 2003 هم گفت از عنوانم دفاع نمی کنم و خداحافظی کرد. 2003 سمپراسی وجود نداشته، به بعدش که...:D توهم که میگم اینه. ندیدید یه سرچ بکنید حداقل. شما کاربر خوبی هستی مجی جون، رو پستات حساب می کنن، سهوی هم اطلاعات غلط ندی، بهتر هست.:583:
پویا جان شوما که این چند روزه دنبال سوتی گرفتن از منی و آمار تماشای تنیس من رو میخوای:434:
خب چه بدتر ، مگه نبود سمپراس خللی ب حرف من وارد میکنه!:350:
خب پویا جان حتی اگه اگسی رو هم ب لیست اضافه کنیم که بازیش بالا پایین زیاد داشته سال های آخرش، باز فیلد ضعیف بوده
چون اون دوره زمونه ی بازیکن اُل کورت پلیر مثلا مثل نواک نداشتیم

SHIR FarHad
08-29-2013, 09:12 PM
اعـــوذ بالخـــــرد من النــــــــــــــادال رجیم

مجی جان مطلبی رو اشاره کنم در مورد نظر شما مبنی بر سهل الوصول بودن گرندهای راجر !!!:3t1:

اولا این که راجر 17 تا گرند داره , حالا چه به نظر شما در قیاس با دوره ی فعلی بی ارزش باشه چه باارزش :001_smile:

دوما شما هیچ گونه ملاکی در مورد این که بازیکنان دوره ی فدرر ضعیف تر یا قوی تر بودن ندارید .

سوما: مطلب بسیار مهمی که هست و خود شما با گوشت و پوست و وجودتون اون رو درک میکنید نظریه جناب اقای داروینه !! :434::443:

اگر فیلد الان قوی تر شده باشه یه مساله ی طبیعی هستش(خود نادال و جوکو هم جزوه همین فیلد میشن یعنی فرصت داشتن نسبت به دوره ی خودشون قوی تر بشن نه این که راجر دوباره بیاد تو سن 32 سالگی به فکر پیشرفت باشه و دوباره رکوردهای خودشو بشکونه !!!) و جهان حالا چه تنیس چه هر چیزی در حال پیشرفته و چیزی که مشخصه این هست که راجر در دوره ی خودش برترین های زمانش رو شکست داده و به افتخاراتش نایل گشته !!!

صدق الخرد راجر العظیم

manoochehr
08-29-2013, 09:13 PM
خب اون دیگه ب احساس شوما برمیگرده که دوسشون دارید
از بین این بازیکنا فقط نعلبندیان و کوریا(در سطح خاک) بازیکنای قابلی بودن و کچلنکو.
حال بماند که کچل خوراک فدرر بود. بقیه سیاهی لشکرن!
شوما از اون دوره، ی بازیکن در نصف سطح و لول نواک 2011 برام مثال بزن
خب منم چند تا اسم میبرم از بازیکنای این دوره زمونه
جوکوویچ،موری، دل پوترو، توماس بردیک، داوود فرر، جو سونگا...
کلا سطح تنیس الان بسیار بالاتر از اون زموناس
الان بازی بین تاپ 30 بسیار نزدیک تره
اون موقع رقابت بیشتر بین 5 6 نفر بالای رنکینگ بوده

من دیگه نظرمو گفتم به نظر من سطح اون موقع بالا تر بود.
در ضمن نعلبی ال کورته تو تمام زمینها قویه از نتایجشم کاملا مشخصه.
من دیگه درباره چیزی که مشخصه زیاد بحث نمیکنم اون بازیکنهایی که من گفتم تو تاریخ تنیس جایگاشون مشخصه.

PowerVu
08-29-2013, 09:17 PM
سلام دوستان من شنبه میرم مسافرت و احتمال زیاد فینال مسابقات نیستم

تاریخ دقیق به میلادی و ساعت دقیق بازی فینالو میخوام که رسیور تنظیم کنم روشن شه و بازیو ضبط کنه تو رو خدا دقیق بهم بگید ممنون میشم

دوست عزیز سفر به خیر و خوشی.

مسابقه‌ی فینال آقایان برای ساعت 1:30 بامداد سه‌شنبه مورخ 19 شهریور 1392 (دهم سپتامبر 2013) به وقت ایران برنامه ریزی شده.

اما ممکنه به دلیل بارش باران آغاز فینال بخش انفرادی آقایان به تعویق بیفته.

در هر صورت اگر هم سر ساعت ضبط نشد، بعد از مسابقه، ویدیوی مسابقه به صورت تمام و کمال از گرم کردن گرفته تا پایان مراسم اهدای جام، با بهترین کیفیت HD در وب‌سایت‌های مختلف قرار می‌گیره و می‌تونین دانلود و تماشاش کنین.

امیدوارم سفر بهتون خوش بگذره.

roger 4 ever
08-29-2013, 09:18 PM
دوست عزیزم...جناب رافا...من دوستانه پیشنهادی برای شما دارم..بحث کل کل بچه گانه و موضع گیری و جدل نیست...

تلاش بی وقفه و البته شایسته ی تحسین شما برای برش برگ روشنی از تاریخ تنیس دنیا همانند دست و پا زدن فردی است که شنا بلد نیست و در اعماق دریا گرفتار شده است و ایضا هیچ یار و یاوری هم در اطراف خودش نمی بیند...!!!...شما و این اصرار های عجیب و استدلال هایتان حقیقتا ادم رو یاد همان علی صادقی می اندازد که یکی از دوستان به آن اشاره کرده بود!!!..استدلال های عجیب و غریب شما مطمئنا برای افرادی که ذره ای ؛ تاکید می کنم حتی ذره ای علاقه مند و پیگیر رقابت های تنیس در این 10 سال اخیر بوده باشند(فارغ از اینکه طرفدار چه کسی باشند) حقیقتا غیر قابل قبول است...و به جرات بهتون می گم که اگر این استدلال ها رو افرادی که به طور حرفه ای تنیس رو دنبال می کنند و بازی می کنند ؛ ببینند جکم جلب شما رو صادر خواهند کرد!!!!....

تلاش صبورانه ی شما برای اینکه افتخارات بی کران برترین بازیکن تاریخ دنیا رو کوچک جلوه بدید اصلا محلی از اعراب ندارد...راجر خدا نیست ؛ و فطعا همه ی ابعاد وجودی اش برای هر کسی قابل نقد است ؛ اما دنیا ؛ فارغ از هر علاقه ای به این بازیکن به عنوان برترین تاریخ در این حرفه نگاه می کند...این معقوله ای است که در تمام دنیا پذیرفته شده است...و شما اگر تا پایان عمرتان هم 24 ساعت شبانه روز برای زیر سوال بردن این مساله تلاش کنید تلاشتون به قدری بیهوده و پوچ است که اصن محلی از اعراب نخواهد داشت...با تکرار کردن مکرراتتان فقط و تنها فقط باعث ظاهر شدن علی صادقی های دیگری خواهید شد...

هیچ وقت به روز نگویید شب ؛ و به شب هم نگویید روز...

Pouya
08-29-2013, 09:22 PM
دنبال چیزی نیستم من مجتبی جون.:D اگه تو اون قسمت هایی که بلدم، اشتباهی ببینم میگم.

این سامان خیلی زرنگه، هنوز مونده بشناسینش:sps:
طبق معمول دور اول مسابقه ستاره بود، اومد سایت. رو فرم هم بود گفت یه تیری هم اینجا در کنیم. بعدم رفت دنبالش زن و بچه ش. الانم اومده بود دور 2 شرکت کنه، یه سری هم اینجا زد و دید به به!! آتیشه شعله ور شده. الانم داره پیش خودش میخنده:D من از وقتی اینجا عضو هستم ، در این مورد و موارد مشابه چندین بار به صورت مختصر و یک بار به طور مفصل در تاپیکی که به هیچ عنوان ربطی به این موضوع نداشت، بحث کردم. (البته اونجا طراح عملیات سامان نبود:D ) گول این بازیها رو نمی خورم که هر چندوقت یه بار بیام یه سری حرف رو تکرار کنم.:D به همون چند جمله که همینجا گفتم اکتفا می کنم. پست بالاییم هم دلیلش رو گفتم و نیازی نیست دوباره توضیح بدم. وارد بحثتون نشدم که خللی توش وارد کنم. می تونید با قدرت ادامه بدید، ماهم استفاده می کنیم.:D این بحثم الان بین طرفین تقریبا 180 درجه تفاوت دیدگاه هست و تا آخر عمر هم به نتیجه نمی رسه.:D البته نکات مثبت داره که مهمترینش از دید من اینه که همه کاربرا علی رغم اختلاف نظر، احترام همدیگه رو نگه داشتن که من از طرف هیئت نظارت از همه تشکر می کنم.:583::434:

Mahdi Naji
08-29-2013, 09:30 PM
این حرفا به هیچ جایی نمی رسه به خدا هر کی حرف خودشو میزنه......قدر این لحظات رو بدونید این همون تورنمنتیه که هر روز انتظارش رو می کشیدیم ها.
پس فردا تورنمنت تموم میشه باید دوباره بشینیم هایلایت های برادران رو ببینیم ها.
بشینید بازی ها رو نگاه کنید. تو رو خدا دیگه از این حرفایی که به هیچ جا نمی رسه و حاشیه ای هستش اجتناب کنید.هر بازیکن خصوصیت های خودش رو داره اگه بخوایم کل کل کنیم که نمیشه که.از اینکه راجر اسطوره است هیچ شکی نیست ز این رافا دیگه تکرار نمیشه هیچ شکی نیست و نوواک هم که فعلا جا داره تا در موردش حرف بزنیم و اندی که اینده ای داره که قابل پیشبینی نیست و.....
من نمیگم شما بحث نکنید چون اسم این تاپیک همینه باید درش حرف هامون رو با هم بزنیم ولی واقعا داریم از موضوع اصلی جدا میشیم سعی کنیم بیشتر تنیس رو بفهمیم و در موردش درست و به جا نظر بدیم.

Rafa
08-29-2013, 09:38 PM
دوست عزیز
جناب راجر برای همیشه
شوما کاربر جوانی هستید، بنده خودم بارها گفته ام که ملاک برترین بودن تعداد گرند اسلم هاست
و فعلا راجر فدرر بهترینه
ولی ما حداقل حق داریم در مورد نحوه ی بردن جام، عملکرد بازیکنا و غیره حرف بزنیم،نداریم؟
ضعیف یا قوی بودن فیلد فاکتور بسیار مهمی در موفقیت و عملکرد بازیکنان اون دوره اس
فرهاد جون حالا من چه کنم که منوچهر عزیز میگه اون موقع سطح بالا بوده، این نقض فرگشت نیست:434:
منوچهر جان این بازیکنایی که نام بردی که قسمت اعظم لیستت رو دربر میگیرن:
کاناس/مویا/فررو/کوریا/گونزالس/کورتن/ریوس/کوستا/روبردو/گائودیو
همگی کلِی کورت اسپشلیست بوده اند
همچنین بعله نعلبندیان رو میشه بازیکن سطوح خاک و هارد دونست!
ولی آیا ایشان سطح بازیش رو همیشه بالا نگه داشته؟!!!

Najmeh5576
08-29-2013, 09:41 PM
سلام ساعت و روز برگزاري بازي فدررو نادال را درصورتيكه بهم برسند ميشه لطف كنيد بفرماييد ممنون

Tarannom
08-29-2013, 10:04 PM
چون ما در حضور راجر فدرر ، رافا رو انتخاب کردیم:655::866:

من درست متوجه نشدم آیا؟
این دو سه خط که دارن همدیگرو نقض میکنن!!!
وقتی راجر با عده ای چپرچلاق هم دوره بوده و فیلد هم ضعیف بوده پس قهرمانی هاش بدرد عمه اش میخوره و در کل کار شاخی انجام نداده پس این یعنی چه چون ما در حضور راجر فدرر رافا را انتخاب کردیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آدم یه حس خاصی :787:نسبت به راجر پیدا میکنه با این جمله

اینم فقط واسه اینکه گفته باشم:001_smile:
زمانی که فقط من اسم رافا رو میشنیدم و فقط میدونستم نامبر وانه تنیسه(افتخارات) و داره فرتو فرت راجرو میبره (اصلا نمیدونستم کیه و چه افتخاراتی داره) (2008) نتونستم بیشتر از چند دقیقه بازیشو نگاه کنم
اما فقط یه ذره از بازی راجر باعث شدتنیس رو دنبال کنم و ازش لذت ببرم:655: الانم میبینم از همه افتخاراتش بیشتره بیشتر احساس غرور میکنم

یه چیز دیگه(کلی)
لطفا وقتی تنیسوری خداحافظی میکنه در کنار اینکه ازش یاد میکنین و مثلا میگین اندی رادیک تنیسور بزرگی بود کلمه چپرچلاق رو فراموشتون نشه به کار ببرین:443:
مثال: دلم واسه اندی رادیک خیلی تنگ شده عجب تنیسور بزرگ اما چپرچلاقی بود

Nima93
08-29-2013, 10:21 PM
http://www.8pic.ir/images/25530156381252508642.gif

تركيدم از خنده مهندس، ايول :254::251::434:

manoochehr
08-29-2013, 10:27 PM
دوست عزیز
جناب راجر برای همیشه
شوما کاربر جوانی هستید، بنده خودم بارها گفته ام که ملاک برترین بودن تعداد گرند اسلم هاست
و فعلا راجر فدرر بهترینه
ولی ما حداقل حق داریم در مورد نحوه ی بردن جام، عملکرد بازیکنا و غیره حرف بزنیم،نداریم؟
فرهاد جون حالا من چه کنم که منوچهر عزیز میگه اون موقع سطح بالا بوده، این نقض فرگشت نیست:434:

اولا نعلبی تو تمام سطوح قویه.نایب قهرمانی ویمبلدون/خاکم که خودت میدونی ارژانتنی ها خوراکشون خاکه (نیمه نهایی رولند) هارد کورتم مسترز پاریس/مادرید(نیمه نهایی یو اس اوپن و استرالیا). سطح کارپتم که الان دیگه نیست اونم خوراک نعلبی بود(قهرمانی مسترز کاپ 2005مقابل راجر) به نظر من که سطح بازیش همیشه بالا بوده یک مدتی درگیر مصدومیت شد که سطح بازیش افت کرد مصدومیت رو دیگه نمیشه کاریش کرد.(نعلبی یکی از بزرگترین رقیب های فدرر بوده و همیشه فدرر رو اذیت کرده حتی تو مسابقات جونیور هم همیشه با هم رقابت داشتن)
بعدشم شما خاک بازها رو از تو لیست جدا کردین و نوشتین. بعدشم اینم بگم مثال کاناس درسته خاک رو دوست داشت ولی کاناس تو هاردم خیلی قوی بود (قهرمانی کانادا 2002 مقابل رادیک) (نایب قهرمانی میامی 2007 مقابل جوکو) (3 بار هم فدرر رو تو هارد کورت شکست داد).یا مثلا فررو درسته خاک باز بود ولی تو هاردم قوی بود اگه نبود پس چطوری تا فینال یو اس اوپن اومد بالا شانسی که نمیشه تو یک تورنمنت به این مهمی بیای بالا.مویا هم تو هارد قهرمانی داره و نتیجه هاش خوب بوده . بعدم حالا شما چی کار داری که کی تو کدوم زمین قوی بوده هر کی هر جا قوی بوده به هر حال رقیب فدرر بوده بعدشم بازم میگم من بازیکنهایی رو که نوشتم توش بازیکن تمام سطو ح هست .تازه بازیکن خوب بازم بود که بنویسم من اینا که مهمتر بودن رو نوشتم.

Rafa
08-29-2013, 10:28 PM
من درست متوجه نشدم آیا؟
این دو سه خط که دارن همدیگرو نقض میکنن!!!
وقتی راجر با عده ای چپرچلاق هم دوره بوده و فیلد هم ضعیف بوده پس قهرمانی هاش بدرد عمه اش میخوره و در کل کار شاخی انجام نداده پس این یعنی چه چون ما در حضور راجر فدرر رافا را انتخاب کردیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آدم یه حس خاصی :787:نسبت به راجر پیدا میکنه با این جمله

اینم فقط واسه اینکه گفته باشم:001_smile:
زمانی که فقط من اسم رافا رو میشنیدم و فقط میدونستم نامبر وانه تنیسه(افتخارات) و داره فرتو فرت راجرو میبره (اصلا نمیدونستم کیه و چه افتخاراتی داره) (2008) نتونستم بیشتر از چند دقیقه بازیشو نگاه کنم
اما فقط یه ذره از بازی راجر باعث شدتنیس رو دنبال کنم و ازش لذت ببرم:655: الانم میبینم از همه افتخاراتش بیشتره بیشتر احساس غرور میکنم

یه چیز دیگه(کلی)
لطفا وقتی تنیسوری خداحافظی میکنه در کنار اینکه ازش یاد میکنین و مثلا میگین اندی رادیک تنیسور بزرگی بود کلمه چپرچلاق رو فراموشتون نشه به کار ببرین:443:
مثال: دلم واسه اندی رادیک خیلی تنگ شده عجب تنیسور بزرگ اما چپرچلاقی بود
خب اون موقع اکثرا دچار توهم فدرر بزرگ بینی شده بودید در حضور چپرچلاق ها!
میدونید راجر فدررتون رو کی برده بود اون موقع ها
رافای 19 ساله!
ولی ما مثل اکثریت "معمولی" نبودیم که طرف اونی که افتخاراتش بیشتره رو بگیریم! دقت کنید "اکثریت معمولی"
ی مثال غیر تنیسی میزنم برات
بارسا از سال 2005 اینا(الان پویا میاد ب سالش گیر میده:434:) یهو طرفداراش زیاد شد
چرا چون زورش زیاد شده بود، ولی معمولا طرفداران اصیل، تیمشون رو فقط در شرایط قهرمانی انتخاب نمیکنن، ی چیزهایی رو در تیم یا بازیکن مورد علاقشون میبینن که بقیه نداره!
یا نواک جوکوویچ از سال 2011 طرفداراش یهو فوران کرد! در حالی که از 3 4 سال قبلش ب عنوان ی بازیکن خوب شناخته شده بود
اندی رادیک بازیکن قابلی بود با سرویس های منحصر بفرد، اما در کل سبک بازی رادیک رو من نفهمیدم!
اندی رادیک میتونست ارزش های تنیس خودش رو در فینال ویمبی 2009 نشون بده که در آخر ویمبی رو بفرما داد ب راجر فدرر
تصور کنید رافا ب جای رادیک تو اون فینال حاضر بود، اتفاقات ناگواری که ممکن بود ب سر راجر فدرر بیاد قابل ایمَجین هستش:781:

PowerVu
08-29-2013, 10:55 PM
سلام ساعت و روز برگزاري بازي فدررو نادال را درصورتيكه بهم برسند ميشه لطف كنيد بفرماييد ممنون

درود بر شما

فدرر و نادال در صورت صعود، در دور یک‌چهارم پایانی به مصاف هم خواهند رفت.

مسابقات دور یک‌چهارم انفرادی آقایان در دو نوبت Day Session و Night Session روز پنج‌شنبه به وقت محلی برگزار خواهد شد.

مسابقات دور یک‌چهارم پایانی آقایان به وقت ایران:

Day Session: پنج‌شنبه 5 سپتامبر برابر با 14 شهریور از ساعت 7:30 شب ایران
Night Session: آدینـه 6 سپتامبر برابر با 15 شهریور از ساعت 3:30 بامداد ایران

در این صورت، مسابقه‌ی احتمالی فدرر و نادال، از ساعت 3:30 بامداد آدینه آغاز خواهد شد.

danial_ghasemi
08-29-2013, 11:31 PM
با سلام و شبخیر

پیروزی راجر فدرر در دور دوم Us open رو به همه طرفداراش و دوست داران تنیس تبریک میگم

The King
08-30-2013, 12:53 AM
اندی رادیک میتونست ارزش های تنیس خودش رو در فینال ویمبی 2009 نشون بده که در آخر ویمبی رو بفرما داد ب راجر فدرر
تصور کنید رافا ب جای رادیک تو اون فینال حاضر بود، اتفاقات ناگواری که ممکن بود ب سر راجر فدرر بیاد قابل ایمَجین هستشhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/71.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/71.gif) دلیل اصرار شما برای بحث کردن روی تخیلات اصلا قابل درک نیست متاسفانه ...

این رفیقمون اومد و نادال رو متهم به بکش زیرش کرد کلی برچسب بهش چسبوندین که آره تعداد باختا سوزونده شما رو ، چندتا گرنداسلم رو از چنگتون درآوردیم نتونستین کنار بیاین ، مطمئننا شماها هم نتونستید با 17 تا گرنداسم فدرر کنار بیاین ، بعید می دونم با اینکه فدرر بهترین تنیسور تاریخ هست هم تونسته باشید کنار بیاین، مطمئننا اگه می تونستید خیلی راحت این مسئله رو هم زیر سوال می بردین ، موردی نداره ، hater جماعت هرموقع تونست تو یه بحث منطقی به جاده خاکی نزنه میشه امیدوار بود اینجور بحث ها هم نتیجه بده وگرنه هیچ نتیجه ی مثبتی در بر نداره ، فقط ادای آدمای منطقی رو درنیارین که از پستا مشخصه چند چنده ...

Mohammad
08-30-2013, 01:02 AM
اینکه من سایه بزنم یا نه چیزی از درک افتضاح شما از تنیس و میزان سوزشتون کم نمیکنه!!
سروسالارتون که مچ پوینت مسترز سایه میزنه :251: من کی باشم!! شنک هاشم که ماشاله حدفاصل کورت مرکزی ویمبلدون به فیلیت شاتقیه تا آرتو ارش در رفت و امده!! :434:

rojhin
08-30-2013, 01:50 AM
[QUOTE=Rafa;89855]هه هه هه بخند تا اموراتت بگذره
اگه دو کلمه بحث فنی بلدی ابراز وجود کن
شوما که جز تنفر شدید نسبت ب رافا فعالیت دیگه ای تو این فروم نداری!
که اونم ب سوزش بسیار شدیدت برمیگرده
چرا اینهمه ناراحتی ؟ اون عکس به نظرم بسیار خنده دار اومد و احساسم رو بیان کردم . ضمنا همینکه شما بحث فنننننننننننننننننننی میکنید کفایت میکنه ( توهماتتون رو تحت عنوان واقعیت مطرح میکنید و اسمش رو گذاشتید بحث فنی و ادعا میکنید آدم با معلوماتی هستید ) . ضمنا شما نذر کردید که جای همه جواب بدین و تو مسائلی که بهتون مربوط نمیشه دخالت کنید ؟ در آخر هم باید بگم فکر نمیکنم گفتن این جمله که بخند تا اموراتت بگذره در جواب دختری که فقط احساسش رو از یه عکس بیان کرده و میاد اینجا تا از بازیکنی که عاشقشه حمایت کنه ( نه از بازیکن شما متنفر باشه ) و در کنارش چیزی به معلوماتش اضافه بشه ، کار درستی باشه ونشون میده که آستانه تحمل پائینی دارین و از جنبه بالایی برخوردار نیستین . هر چند تعجبی نداره چون قبلا هم تو چت باکس یکی از کسایی که با شما هم نظرن از کلمات رکیکی استفاده کرد و وقتی یکی از دوستان که از طرفدارای اندی بحساب میاد بهش اعتراض کرد که خانوم ها هم اینجا هستن در جواب فرمودن هستن که هستن هر کی میاد اینجا باید پیه شنیدن این حرفها رو هم به تنش بماله . ولی خدای نکرده منظورم این نیست که شما هم مثل اون آقا هستین ولی کمی محترمانه صحبت و بحث کردن چیزی از شما کم نمیکنه . :441::441::441:

Ahoura
08-30-2013, 01:51 AM

مجــی من عاشقت شدم از پیش من نرو .....
اندی رادیک توی 5 ست اونم توی گیم 30 ست پنجم بعد کلی جنگ و دعوا در مقابل راجــر شکست خورد ، جــر داد راجــر رو توی اون بازی ، ستون فقراتش 36 میلی متر به سمت راست منحرف شد ، هنوز فیلمش هست مثل گاوآهن زمینو شخم زدن ، 3 ست از 5 ست تا گیم 7 کشیده شد ، بعد اومدی میگی ویمبی رو بفرما داد به راجـر فدرر ؟ یعنی الان خودت نظرت راجع به این تیکه که گفتی چیه ؟

i.emad1990
08-30-2013, 02:17 AM
طرفدارای فدرر هیس 4/5 روزه هیچی نمیگم من از سال 2002 تنیس میبینم اصلی ترین رقیب فدرر قبل از نادال رادیک بود که امار هد تو هدشون 24 یا 25 به 2 به نفع فدرر هست خجالت بکشین اون موقع کس بدرد بخوری نبود وگرنه طرفدارای فدرر اینقد ادعاشون نمیشد از اون موقعی نادال پیدا شد فدرر شبها کابوس میدید اینقد ادعای چمن میکنید کلا فدرر 2 بار برده نادال 1 بار تازه ویمبی 2007 فدرر با خر شانسی برد ویمبی 2009 هم که هرکی خدایی قضاوت کنه حق رادیک برد بود خلاصه غیر از چمن هر کورتی شما بگین نادال راجرو ابکش کرده کورت خاکم که اووووووه فدرر تو رولند گاروس 2008 توسط رافا بیگل شد:254: زیادم به گراند اسلمهاتون اطمینان نکنین رافا رکورد گراند رو خواهد شکست

Mehdi.A
08-30-2013, 02:22 AM
ایوان دودیگ تنیسور کروات که در دور اول ورداسکو رو حذف کرده بود، همین الآن داویدنکو رو هم حذف کرد و دور بعد باید با برنده بازی نادال و روجریو داسیلوا بازی کنه. ست اول بازی رو نگاه کردم و خب از همونجا مشخص بود بازی 3-0 می شه. داویدنکو یه جاهایی حتی زحمت ریترن کردن سرویس دودیگ رو هم به خودش نمی داد. نمی دونم این موضوع ناشی از خستگی بازی قبلیش بود (یه بازی 5 سته اعصاب خرد کن با ویلیامز داشت) یا به خاطر رفع نشدن مصدومیت پای چپش بود یا ... یا اینکه مثل بعضی هموطن های قدیمیش دوست داره بیشتر از رو شرط بندی پول در بیاره.

تو یکی دیگه از بازی ها، دن ایونز پدیده تنیس انگلیس هم برنارد تومیچ :3t1: رو برد. بازی بعدیش با روبردو هست که اون هم همین الآنا باید بازیش 3-0 تمام بشه. جفتشون تنیسورهای خوش استیلی هستند و ان شالله هر کدوم بردند، تو یک چهارم نهایی منتظر حضور سبزشون هستیم :160:. به ویژه تامی که با این استیل قشنگ بازی و کمالاتش واقعا ناراحت کنندست که تا حالا به 1/4 یو اس نرسیده. جالبه که ایونز هم مثل روبردو بک هند یک دست داره. سلامتی هر دو نفر :54::434:.

ویرایش:

تصور کنید رافا ب جای رادیک تو اون فینال حاضر بود، اتفاقات ناگواری که ممکن بود ب سر راجر فدرر بیاد قابل ایمَجین هستشhttp://www.tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/71.gif (http://www.tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/71.gif) انصافا برای بفرما زدن راه های دیپلماتیک تری نسبت به 4 ساعت و نیم بازی کردن وجود داره http://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif (http://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif) و به علاوه رادیک اونقدر کارهای مهم تری کرده که نخواد بر خلاف خیلی ها با یه ویمبلدونhttp://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/31.gif ارزش های خودشو ثابت کنه.
یادش به خیر. سمپراس هم اون بازی رو داشت از تو استادیوم می دید. چقدر وقتی رادیک ایس می زد شادی های زیر پوستی قشنگی داشت ...

saeedsafaee
08-30-2013, 03:32 AM
فقط یه طرفدار رافا میتونه برای دیدن مسابقه تنیسور محبوبش کل شب رو به کمک قهوه و چای و سیگار بیدار بمونه و انتظار بکشه...

nima.a
08-30-2013, 06:58 AM
ماشاالله Evans :441:

موضع ما در مقابل این تهمت هایی که به اسطورمون می زنین سکوت معناداره :434:

Rafa
08-30-2013, 07:50 AM
اینکه من سایه بزنم یا نه چیزی از درک افتضاح شما از تنیس و میزان سوزشتون کم نمیکنه!!
سروسالارتون که مچ پوینت مسترز سایه میزنه :251: من کی باشم!! شنک هاشم که ماشاله حدفاصل کورت مرکزی ویمبلدون به فیلیت شاتقیه تا آرتو ارش در رفت و امده!! :434:
:gh2::behi::gh1::ggl::smoke2:

[QUOTE=Rafa;89855]
چرا اینهمه ناراحتی ؟ اون عکس به نظرم بسیار خنده دار اومد و احساسم رو بیان کردم . ضمنا همینکه شما بحث فنننننننننننننننننننی میکنید کفایت میکنه ( توهماتتون رو تحت عنوان واقعیت مطرح میکنید و اسمش رو گذاشتید بحث فنی و ادعا میکنید آدم با معلوماتی هستید ) . ضمنا شما نذر کردید که جای همه جواب بدین و تو مسائلی که بهتون مربوط نمیشه دخالت کنید ؟ در آخر هم باید بگم فکر نمیکنم گفتن این جمله که بخند تا اموراتت بگذره در جواب دختری که فقط احساسش رو از یه عکس بیان کرده و میاد اینجا تا از بازیکنی که عاشقشه حمایت کنه ( نه از بازیکن شما متنفر باشه ) و در کنارش چیزی به معلوماتش اضافه بشه ، کار درستی باشه ونشون میده که آستانه تحمل پائینی دارین و از جنبه بالایی برخوردار نیستین . هر چند تعجبی نداره چون قبلا هم تو چت باکس یکی از کسایی که با شما هم نظرن از کلمات رکیکی استفاده کرد و وقتی یکی از دوستان که از طرفدارای اندی بحساب میاد بهش اعتراض کرد که خانوم ها هم اینجا هستن در جواب فرمودن هستن که هستن هر کی میاد اینجا باید پیه شنیدن این حرفها رو هم به تنش بماله . ولی خدای نکرده منظورم این نیست که شما هم مثل اون آقا هستین ولی کمی محترمانه صحبت و بحث کردن چیزی از شما کم نمیکنه . :441::441::441:
من اگه کاربرای این فروم رو نشناخته باشم پ کی شناخته باشه
وقتی تو ویمبی بعد باخت رافا میای با همچین شکلک هایی و این [/URL][URL="http://www.tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/76.gif"]http://www.tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/76.gif (http://www.tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/76.gif) (که شکلک بسیار زشتیه و کاملا توهین آمیزه)رو اعصاب طرفدارای رافا اسکی میرین
چیزی جز تنفر شوما رو نمیرسونه
شوما آزادید هر کاری میخواید تو این فروم بکنید ولی منم حق دارم از چنین رفتارهایی متنفر باشم
بعدشم رفتار بقیه رو چرا ب پای من مینویسین عجبا!!!:3t1:
خانوم محترم همینجوری ب مردم برچسب نزنید، زشته!
خدا بیامرزه اموات کاربری عزیزی که مدیر هم هستند و ب خردورزی شهره و انتظار بیشتری ازشون میره
این کلمه ی توهم موهم رو بهتون یاد دادن، وگرنه معلوم نبود وقتی کم میارید ب چی میخواید چنگ بزنید
ایشون دقیقا بعد اینکه من پست زدم، سریع پستشو ویرایش کرد و کلمه ی توهم رو ب آنچه که مورد پسند خودشه معنی کرد!:434:
من ادعای هیچی رو ندارم اونچه واقعیته رو میگم
بقیه حرفاتونم دیگه یجورایی بحثای خاله... محسوب میشه و لازم نمیبینم جواب بدم
دلیل اصرار شما برای بحث کردن روی تخیلات اصلا قابل درک نیست متاسفانه ...

این رفیقمون اومد و نادال رو متهم به بکش زیرش کرد کلی برچسب بهش چسبوندین که آره تعداد باختا سوزونده شما رو ، چندتا گرنداسلم رو از چنگتون درآوردیم نتونستین کنار بیاین ، مطمئننا شماها هم نتونستید با 17 تا گرنداسم فدرر کنار بیاین ، بعید می دونم با اینکه فدرر بهترین تنیسور تاریخ هست هم تونسته باشید کنار بیاین، مطمئننا اگه می تونستید خیلی راحت این مسئله رو هم زیر سوال می بردین ، موردی نداره ، hater جماعت هرموقع تونست تو یه بحث منطقی به جاده خاکی نزنه میشه امیدوار بود اینجور بحث ها هم نتیجه بده وگرنه هیچ نتیجه ی مثبتی در بر نداره ، فقط ادای آدمای منطقی رو درنیارین که از پستا مشخصه چند چنده ...

خب شومام فک میکنم موافقی با ب اصطلاح بکش زیرش بازیه رافا، که دقیقا چیزی جز سوختن رو نشون نمیده، در مورد بکش زیرش باز حقیقی توضیح داده ام!
ایشون که ازش یاد کردی، اگه رافا بیاد تهاجمی ترین بازی عمرشو هم انجام بده، باز مونبالینگ مونبالینگ میکنه، کلا کلمه مونبالینگ درگیر ذهنشون شده
دوستان و کاربرانی که منو میشناسن میدون که بنده آنچنان ب بازیکن خاصی هیت ندارم
مگر اینکه طرفدار اون بازیکن باعث بشن که نسبت ب اون بازیکن حس هیت داشته باشم که تا کنون شوماها موفق بوده اید
مدت ها قبلتر حتی قبل اینکه شوما عضو این فروم باشید من نظرم رو در مورد بهترین بازیکن تاریخ گفته ام

مجــی من عاشقت شدم از پیش من نرو .....
اندی رادیک توی 5 ست اونم توی گیم 30 ست پنجم بعد کلی جنگ و دعوا در مقابل راجــر شکست خورد ، جــر داد راجــر رو توی اون بازی ، ستون فقراتش 36 میلی متر به سمت راست منحرف شد ، هنوز فیلمش هست مثل گاوآهن زمینو شخم زدن ، 3 ست از 5 ست تا گیم 7 کشیده شد ، بعد اومدی میگی ویمبی رو بفرما داد به راجـر فدرر ؟ یعنی الان خودت نظرت راجع به این تیکه که گفتی چیه ؟
خب دیگه معمولا شوما(شومای نوعی) با شلوغ کاری و مسخره بازی سعی میکنید نتیجه بحث رو ب نفع خودتون شیفت بدید
بعدشم ب سبک ج.ا حرفای منو گزینش شده نقل میکنی:434:
رادیک با سروای خوبش گیم های خودشو هولد میکرد، اما دریغ از ی جو ریترن آو سرو:242:
چرا ویمبی 2008، 9-7 تموم شد ولی ویمبی 2009 16-14؟!

پ.ن: ی چیزایی هم در مورد توهم لازمه بگم
توهم رو اینجوری هم میشه معنی کرد
توهم ضد تنیس خواندن بازی رافاس، بادکنک بازی خطاب کردن بازی رافاس
توهم حرفای مشمئزه کننده ایه که در مورد آنچه فیکد مدیکال تایم آوت نامیده میشه،زده میشه
در حالی که رافا معمولا بعد اونجور مسابقات مصدومیتش عود کرده

Nima88
08-30-2013, 08:34 AM
:254::254::254: ، ایول به نکته بسار عالی اشاره کردی:441:اگه اشتباه نکنم فینال مادرید 2010 بود مقابل رافا .

Pouya
08-30-2013, 09:29 AM
مرسی مجتبی جان. خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.:583:

هرکس مسئول حرف ها و کارای خودشه، در مورد اون واژه هم بنده هیچ موقع ادعایی نداشته و نخواهم داشت.

توهم هم معانی مختلفی داره، یکیش همونیه که عرض کردم. ویرایش هم ایرادی نداره و برای استفاده قرار داده شده، کما اینکه خودمم نوشتم "ویرایش". من هر موقع احساس کنم منظورم درست منتقل نشده ازش استفاده می کنم.:434:

ضمنا اگه انتظارات شما رو برآورده نکردم، به بزرگی خودتون ببخشید. توان من در همین حده.:001_smile:

Meysam94
08-30-2013, 09:32 AM
16999 16998

روزنامه های خبر های ورزشی

The King
08-30-2013, 10:30 AM
دوستان و کاربرانی که منو میشناسن میدون که بنده آنچنان ب بازیکن خاصی هیت ندارم
مگر اینکه طرفدار اون بازیکن باعث بشن که نسبت ب اون بازیکن حس هیت داشته باشم که تا کنون شوماها موفق بوده اید
مدت ها قبلتر حتی قبل اینکه شوما عضو این فروم باشید من نظرم رو در مورد بهترین بازیکن تاریخ گفته اممسئله اینه که شما خیلی راحت میاید افتخارات بهترین تنیسور تاریخ رو لوث می کنید ، الان اندی ماری سطحش خیلی بالاتر از اگاسی ، هیوئیت و رادیک هست ؟یا اینکه داوید فرر و دلپوترو و سونگا بهتر از اینا هستن ؟شما گفتی بازی های اون دوره رو هم به این شکل دنبال نمی کردی ، پس چجوری انقدر قاطعانه از سطح پایین اون دوره صحبت می کنی ؟ حداقل مث این رفیقمون استاد علی فر وقتی می خواید نظر شخصی بدین قبلش بگین یه " به گفته ی کارشناسان " هم بهش اضافه کنید . چند وقت قبل که باز سر این مسئله بحث پیش اومد یکی از دوستان اومد و گفت رافا در حضور راجر 12 تا گرنداسلم گرفته ، خب حالا راجر در حضور رافا چندتا گرنداسلم گرفته ؟ 16 تا درسته ؟ این که رافا تا قبل از 2009 بازیش کامل نشده بود دیگه خیلی توجیه خنده داریه :251: اگه نواک جوکویچ زودتر به پیکش می رسید رافاتون الان چندتا گرنداسلم داشت ؟ یا بعد از به پیک رسیدن جوکویچ و ماری چندتا گرنداسم گرفتید ؟ جز 2 تا رولند گاروس چی گرفتید اصن ؟ اصن رولند گاروس رو ازتون بگیرن چی دارین ؟ منم می تونیم ادعا کنم که اگه راجر افت نمی کرد و نواک جوکویچ هم زودتر به پیک می رسید الان اینجوری نمی تونستید افتخارات رو لوث کنید ، لوث کردن مشمئز کنندس نه ؟ خیلی بده ؟

danial_ghasemi
08-30-2013, 10:50 AM
با سلام و روز بخیر

پیروزی رافا نادال در دور دوم Us open رو به همه طرفداراش و دوست داران تنیس تبریک میگم

Mehdiii
08-30-2013, 11:04 AM
حیران جان قربون شکل ماهت برم شما درست میگی ما که بیسوادیم نمیدونیم حراراتش چجور حساب میشه . 21 فارنهایته ؛ 21 سانتیگراده ؛ یا 21 درجه از حرارت خورشید داغتر .
اون چه که مسلمه وجود و ثبوت این آتش گرفتن درونی از جانب شما ها هستش .
به قول خشی جون نادال چه آتیشی به جونتون انداخته . شماره 125 از گوشیت بگیر کاریت نباشه حیرانی جونم .

http://2.s3.envato.com/files/15824498/Tenis_fair_590.jpg (http://2.s3.envato.com/files/15824498/Tenis_fair_590.jpg)
خوبه که الگوتو معرفی کردی (البته میشد حدس زد ) ایشان انسان بسیار باکمالات و منطقی تشریف دارند که از امضاشون هم کاملا مشخصه ، ولی از مدل پستاشون مشخصه بیشتر بدرد چاله میدون میخورند تا یک الگو برای بحث و تبادل نظر.

Mehdiii
08-30-2013, 11:17 AM
دوست عزیز
جناب راجر برای همیشه
و فعلا راجر فدرر بهترینه
بهت قول میدم اگه مجموعه پستای شمارو جمع کنند و تو یک پکیج به کمیته جهانی المپیک بفرستند اونوقت بخاطر وجود همچین طرفدار عتیقه ای ، بجای کشتی ، تنیسو از المپیک حذف میکنند .

pouriya.alex
08-30-2013, 11:19 AM
خب پست ها رو مطالعه کردیم تکرار مکرات بود ولی سوالی که واسم پیش اومد اینه که چرا یسری دوستان

نادالی پس از 2 قهرمانی اخیر بازیکن محبوبشون میان جوگیر میشن و میخوان راجر و افتخاراتش رو زیر

سوال ببرن؟!! آخه چه ربطی داره؟ اگه ما میخواستیم بعد هر قهرمانی راجر جوگیر بشیم و به این و اون گیر

بدیم که باید یک دهه تو جو میموندیم! به قول دوستمون (The King) لوث کردن که کاری نداره . مثلا من

همین دوتورنمنت اخیری رو که رافا برد رو زیر سوال میرم:

تورنمنت ها در حالی برگزار شد که در مورد راجر وضعیت مشخصه، توی مونترال که شرکت نکرد و توی سینسیناتی هم مثل بقیه ایام سال 2013 سایه ای از فدرر کبیر رو شاهد بودیم.

در مورد نوله که خب پس از استرالیای امسال به سطحی زیر 50% نوله ی 2011-2012 رسیده و البته بیشتر تمرکزش رو گرنداست.(برای این منظور نگاهی بندازین به فینال یو اس 2011 و سطح بازی نوله رو مقابل بازی فوق العاده رافا که بنظر من بهترین بازی سالهای اخیر رافا توی هارد کورت بوده، ببینید و مقایسه کنید با نیمه نهایی مونترال امسال!)

اندی هم تقریبا 2 سالی میشه که برخلاف سالهای قبلش که تمام مسترزها رو با قدرت میرفت و عناوین زیادی رو گرفت، تمام قدرتشو میزاره روی گرندها (کاری که راجر سالهای قبل میکرد)و خب نتیجشم با دو قهرمانی گرفته.

توی این شرایط علی موند و حوضش! رافا موند بقیه تور که "چپرچلاق" تلقی می شوند! و دو قهرمانی بدون دردسر!! و البته فرصتی شد برای امثال رائونیچ و ایزنز که جلوی هموطنانشون تا روز آخر توی کورت باشن!

این بود انشای(لوث کردن) من.

davidbeckham
08-30-2013, 11:36 AM
خوبه که الگوتو معرفی کردی (البته میشد حدس زد ) ایشان انسان بسیار باکمالات و منطقی تشریف دارند که از امضاشون هم کاملا مشخصه ، ولی از مدل پستاشون مشخصه بیشتر بدرد چاله میدون میخورند تا یک الگو برای بحث و تبادل نظر.

اب رو بریز اونجا که میسوزه
دم پدر نوواک هم گرم که حال امثال جنابعالی رو گرفت
http://www.shiaupload.ir/images/24727795239620897833.jpg

sahand
08-30-2013, 11:46 AM
من به عنوان یه بی طرف نظرم اینه و بحثیم با کسی ندارم پس لطفا با من بحث نکنید:434:از نظر من اون زمان واقعا فیلد ضعیف بوده و کسانی هم که منکرش میشند بخاطر ذوب شدگیشونه.ولی فدرر افتخاراتش بخاطر این مسئله نیست.افتخارات راجر بخاطر توانایی بالا و قدرت زیادش بوده و بنظرم اگه تو زمانهای دیگری هم بود باز حالا نه همش ولی بیشتر افتخاراتش رو تکرار میکرد.ولی دلیل فیلد قوی الان چیه؟بلاشک فدرر.اگر فیلد الان قوی شده بخاطر سطح بالایی بود که فدرر از خودش نشون داد.وقتی که امثال هیوئیت و نلبی و سافین و رادیک و ...نمی تونستند جلو فدرر خودی نشون بدند سایر بازیکنها به فکر چاره افتادند و نتیجش نادال و بقیه بوده.نمونه دیگرش داوید فرر هست که تو سن تقریبا نزول تنیسش داره بهترین نتایج عمرشو میگیره چونکه بخاطر وجود فدرر بازیشو ارتقاء داده.اگر الان داریم تنیس با کیفیتی رو میبینیم بخاطر فدرر هستش.

moris
08-30-2013, 12:02 PM
بهت قول میدم اگه مجموعه پستای شمارو جمع کنند و تو یک پکیج به کمیته جهانی المپیک بفرستند اونوقت بخاطر وجود همچین طرفدار عتیقه ای ، بجای کشتی ، تنیسو از المپیک حذف میکنند .

پویا خان تحویل بگیر اولین توهین رو یک فدرری با ادبیات بسیار مناسب به کاربر دیگه کرد !!! اونوقت به ما میگن ادبیاتت خوب نیست.حداقل من به شخص توهین نمیکنم اگه کم میارم

Rafa
08-30-2013, 12:29 PM
مسئله اینه که شما خیلی راحت میاید افتخارات بهترین تنیسور تاریخ رو لوث می کنید ، الان اندی ماری سطحش خیلی بالاتر از اگاسی ، هیوئیت و رادیک هست ؟یا اینکه داوید فرر و دلپوترو و سونگا بهتر از اینا هستن ؟شما گفتی بازی های اون دوره رو هم به این شکل دنبال نمی کردی ، پس چجوری انقدر قاطعانه از سطح پایین اون دوره صحبت می کنی ؟ حداقل مث این رفیقمون استاد علی فر وقتی می خواید نظر شخصی بدین قبلش بگین یه " به گفته ی کارشناسان " هم بهش اضافه کنید . چند وقت قبل که باز سر این مسئله بحث پیش اومد یکی از دوستان اومد و گفت رافا در حضور راجر 12 تا گرنداسلم گرفته ، خب حالا راجر در حضور رافا چندتا گرنداسلم گرفته ؟ 13 تا درسته ؟ این که رافا تا قبل از 2009 بازیش کامل نشده بود دیگه خیلی توجیه خنده داریه :251: اگه نواک جوکویچ زودتر به پیکش می رسید رافاتون الان چندتا گرنداسلم داشت ؟ یا بعد از به پیک رسیدن جوکویچ و ماری چندتا گرنداسم گرفتید ؟ جز 2 تا رولند گاروس چی گرفتید اصن ؟ اصن رولند گاروس رو ازتون بگیرن چی دارین ؟ منم می تونیم ادعا کنم که اگه راجر افت نمی کرد و نواک جوکویچ هم زودتر به پیک می رسید الان اینجوری نمی تونستید افتخارات رو لوث کنید ، لوث کردن مشمئز کنندس نه ؟ خیلی بده ؟

بعله که اندی موری سطحش بسیار بالاتر از امثال اگسی و هیوئیت و رادیکه
چرا دیگه خودتون رو گول میزنید
اگسی قبل از سال 2000 تو پیک خودش بود
یکی ب من بگه هیوئیت ب جز اون ویمبی زودهنگام چندتا تورنمنت دانه درشت برده تا حالا؟!
دل پوترو همون سال 2009 پیک رو براتون معنی کرد!
داوود که از بسیاری از خاک باز های اون موقع سطح بازیش بالاس
ب جز گیلرمو کوریا که واقعا بازیکن قابلی بود رو خاک و من بازیش با رافا رو سال 2005 فک کنم مسترز رم، یادم نمیره
توجه کنید داوود 32 سالشه،شوما دقت نمیکنین که چند نفر از اون بازیکنا وقتی 32 ساله بودن سطح بازیشون چی بوده
همین داوود بینوا با رافا و نواک همدوره بودنش از بردن گرند اسلم محرومش کرده
من نواک رو مثال زدم که همگی عاجز بودین از معرفی بازیکنی در سطح او
نواک کی ب پیک خودش رسید، وقتی رافا 25 سالش بود
راجر که 25 سالش بود حریفی در حد نواک داشت؟!!!
قبل از اونهم نواک سلاح لازم برا مقابله با رافا رو داشت جز "اعتماد ب نفس" که بعد از ایندین ولز 2011 بدست آورد و فک نمیکنم با عدم نتیجه گیری مقطعی لطمه ای ب اعتماد ب نفسش وارد بیاد
همون سال 2011 نواک مانع 3 گرند اسلم و 3 مسترز رافا شد،مگه کم چیزیه؟!!
خب رولند گاروس رو اگه کسی میتونه بیاد بیگیره،این حرفا نمیدونم چه معنی ای داره!
نواک رولند امسال هم رو پیک خودش بود
رافا سال های 2009 و 2012 رو ب خاطر مصدومیت از دست داد، هیچ توجیهی در کار نیست
ولی بدبیاری که رافا این چند سال داشته خیلی به عناوینش ضربه زده
راجر کی افت کرده که ما نفهمیدیم؟! همین سال 2012 که انگیزه داشت و خوب بازی میکرد
البته انگیزه عامل مهمیه الانم تنها چیزی که نداره انگیزه اس
ولی تو یو اس قضیه فرق میکنه چون اعتماد ب نفسش بالاس
وگرنه سطح بازی راجر چندان افت نکرده، کمر ممر هم تازگیا پیدا شده تا همین چند ماه پیش که خبری نبود

شهند جان حرفاتو تا حدودی قبول دارم
ولی الان که جدی ترین و مهمترین حریف رافا،نواک هستش
این رافا بوده که باعث پیشرفت بازی نواک شده...

مهران
08-30-2013, 12:36 PM
طرفدارای فدرر هیس 4/5 روزه هیچی نمیگم من از سال 2002 تنیس میبینم اصلی ترین رقیب فدرر قبل از نادال رادیک بود که امار هد تو هدشون 24 یا 25 به 2 به نفع فدرر هست خجالت بکشین اون موقع کس بدرد بخوری نبود وگرنه طرفدارای فدرر اینقد ادعاشون نمیشد از اون موقعی نادال پیدا شد فدرر شبها کابوس میدید اینقد ادعای چمن میکنید کلا فدرر 2 بار برده نادال 1 بار تازه ویمبی 2007 فدرر با خر شانسی برد ویمبی 2009 هم که هرکی خدایی قضاوت کنه حق رادیک برد بود خلاصه غیر از چمن هر کورتی شما بگین نادال راجرو ابکش کرده کورت خاکم که اووووووه فدرر تو رولند گاروس 2008 توسط رافا بیگل شد:254: زیادم به گراند اسلمهاتون اطمینان نکنین رافا رکورد گراند رو خواهد شکست
[/URL][URL="http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_1294119361377855216.6639.jpg"]http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_1294119361377855216.6639.jpg (http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_1294119361377855216.6639.jpg)

moris
08-30-2013, 12:55 PM
خب پست ها رو مطالعه کردیم تکرار مکرات بود ولی سوالی که واسم پیش اومد اینه که چرا یسری دوستان نادالی پس از 2 قهرمانی اخیر بازیکن محبوبشون میان جوگیر میشن و میخوان راجر و افتخاراتش رو زیر سوال ببرن؟!! آخه چه ربطی داره؟ اگه ما میخواستیم بعد هر قهرمانی راجر جوگیر بشیم و به این و اون گیر بدیم که باید یک دهه تو جو میموندیم!

یعنی واقعا فکر میکنی خارج از جو بودید ؟؟؟ (یه نگاه بنداز به نتیجه نظرسنجی بالا سرت تا بفهمی جو یعنی چی )

راستی 2 قهرمانی ؟؟؟ (بازم لطف کن یه نگاه به امضاء محمود بنداز )

viva rafa
08-30-2013, 01:07 PM
و این است داستان تنیس تاکرز
صبح بخیر
راجر خوبه راجر بده
رافا خوبه رافا بده
اندی خوبه اندی بده
نوله خوبه نوله بده
او موقع این بوده اون موقع این نبوده
الان این هست الان این نیست
شب بخیر.
صبح بخیر:
راجر خوبه راجر بده
رافا خوبه رافا بده
...

pouriya.alex
08-30-2013, 02:47 PM
یعنی واقعا فکر میکنی خارج از جو بودید ؟؟؟ (یه نگاه بنداز به نتیجه نظرسنجی بالا سرت تا بفهمی جو یعنی چی )

راستی 2 قهرمانی ؟؟؟ (بازم لطف کن یه نگاه به امضاء محمود بنداز )

دوست عزیز تو نظرسنجیا معمولا تعصبی رفتار میشه و اغلب به بازیکنای محبوبشون رای میدن نه اونکه شانسش بیشتره. نمونه دیگش رو تو برنامه نود میتونی ببینی که پرسپولیسیا همیشه میبرن. من گفتم چرا رافا جام برده میاین و میخواین راجرو و قهرمانیاشو زیر سوال ببرین؟! این میشه تو جو بودن.

نخیر میدونم رافا امسال کلی جام برده! منظورم این دو جام اخیر بوده که پس از اون جوگیری ها فوران کرده!

Roger Federer#1
08-30-2013, 03:20 PM
دوستان بجای کل کل بیایم درباره مسابقات این دوستان نظر بدیم خیلی بهتره,راجر یه اسطوره به تمام معناست کسی بخواد اینو انکار کنه یا چیزی از تنیس نمیفهمه یا علاقش منطقشو کلا کور کرده.
همچنین نادال یکی از بهترین تنیسورهای حاله حاضر هستش هرکی بخواد افتخارات و توانایهاشو زیر سوال ببره اونم یا از تنیس چیزی نمیفهمه یا منطقش زیرسایه علاقشه.
من یه طرفدار سرسخت راجرم از 2003 تا حالا عاشقشم ولی قبول دارم با اومدن نادال راجر دیگه به تنهایی تو تنیس سلطنت نمیکنه چون این یک واقعیت بیایم با منطق نظر بدیم نه تعصب بی منطق.
فلا هردو اسطوره دومسابقه اولشونو به راحتی و قدرت کامل پشت سر گزاشتن امیدوارم شاهد فدالی زیبا بین اون دو اینبار در us open باشیم.

saeedsafaee
08-30-2013, 03:21 PM
fastest serve speed leader زنان رو عشقه

کیارش
08-30-2013, 03:53 PM
ازص اول تااین ص دوکلام حرف حسابی ندیدم .فقط..........

خیلی جالبه طرف داران دوبازیکن اسطوره اینقدربچه گانه کل کل میکنندودراین کری خواندن ناشیانه طرف

مقابل راهیچ میپندارند.

دوست عزیزتنیس لازم نیست بهترین بازیکن باشی تالذت ببری ویانقدکنید.اگرهرورزشی بهترین بازیکن

بهترمیفهمیدحتما"بهترین مربیان ومفسران همانهابودند.دلیل نمیشوداگرمن بازیکن تنیس نیستم زیبایی

تنیس رانبینم ویاخوب بازی کردن رامتوجه نشوم شایدبعضی ازاصطلاحات فنی رشته راندانم اماضربه خوب را

متوجه میشوم چون هرورزشی وبازیکنی چه باپاوچه بادست توپ بزرگ باشدویاکوچک مشت باشدویالگد

اگربه بهترین شیوه ممکن زده شودجذابیت وزیبایی خلق میکندوتماشاگرلذت میبردنمیخواهدشماکارشناس

آن ورزش باشید.تمام هیجان وعشق به ورزش همین است .شمااگرراکت دست گرفتیدمن دنبال توپ دویدم

همانطورشمافوتبال راتماشامیکنیدونظرمیدهیدمن هم تنیس رابیش ازفوتبال نگاه میکنم ونظرمیدهم.

هردوبازیکن بهترین هستندنمیتوانیم به صرف حمایت ازیکی دیگری رانفی کنیم.

مگرمیتوان بخاطررنک 7فعلی افتخارات ورکوردهای راجررازیرسوال برد.

یاکسی که دراوج پادشاهی راجرکه دیگه تنیس داشت کسل کننده میشدچون همش راجربرنده بود

ولذت واوج ورزش دربردوباخت است)یکی پیداشدودرمیان بهت همگان از تختش پایین کشیدشمابگید

توپ هوامیکندتازه شماچقدرطرفدارهای مضرهستیدچون هرچقدرحریفت راضعیف نشان دهیدارزش

بازیکن خودراپایین میاورید.پس اسطوره شماتاجش رابه یه توپ هواکن واگذارکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پستی دیگردلیل انتخاب بازیکن موردعلاقه ام رامیگم........

Mahmoud RF
08-30-2013, 04:43 PM

خیلی جالبه طرف داران دوبازیکن اسطوره اینقدربچه گانه کل کل میکنندودراین کری خواندن ناشیانه طرف

مقابل راهیچ میپندارند.

دوست عزیزتنیس لازم نیست بهترین بازیکن باشی تالذت ببری ویانقدکنید.اگرهرورزشی بهترین بازیکن

بهترمیفهمیدحتما"بهترین مربیان ومفسران همانهابودند.دلیل نمیشوداگرمن بازیکن تنیس نیستم زیبایی

تنیس رانبینم ویاخوب بازی کردن رامتوجه نشوم شایدبعضی ازاصطلاحات فنی رشته راندانم اماضربه خوب را

متوجه میشوم چون هرورزشی وبازیکنی چه باپاوچه بادست توپ بزرگ باشدویاکوچک مشت باشدویالگد

اگربه بهترین شیوه ممکن زده شودجذابیت وزیبایی خلق میکندوتماشاگرلذت میبردنمیخواهدشماکارشناس

آن ورزش باشید.تمام هیجان وعشق به ورزش همین است .شمااگرراکت دست گرفتیدمن دنبال توپ دویدم

همانطورشمافوتبال راتماشامیکنیدونظرمیدهیدمن هم تنیس رابیش ازفوتبال نگاه میکنم ونظرمیدهم.

یاکسی که دراوج پادشاهی راجرکه دیگه تنیس داشت کسل کننده میشدچون همش راجربرنده بود

ولذت واوج ورزش دربردوباخت است)یکی پیداشدودرمیان بهت همگان از تختش پایین کشیدشمابگید

بازیکن خودراپایین میاورید.پس اسطوره شماتاجش رابه یه توپ هواکن واگذارکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!

انصافا منطقیه...:441:

Mohammad
08-30-2013, 05:03 PM

مقابل راهیچ میپندارند.

دوست عزیز ضمن سپاس از نکات خوبی که در پستت مطرح کردی در مورد اونجاهایی که خطاب به من بود باید عرض کنم.

من نگفتم کسی باید در مورد تنیس صحبت کند که بازیکن خوبی باشد، هرگز! من هودم اصلا بازیکن خوبی نیستم، ولی وقتی با ورزش تنیس به صورت عملی برخورد داشته باشی نظراتت خیلی خیلی منطقی تر و فنی تر میشه، لازم نیست بازیکن خوبی بشی، ولی دو بار راکت دستت بگیری، ارزش سرویس های ایس 150 کیلومتری راجر از جوس کورت که به صورت واید زده میشه رو میفهمی و متوجه میشی که الکی نیست، نمیای بگی راجر مفت پوینت میگیره، اگه این سرویس رو نداشتا!! (مثلا من خودم قبلا خیلی وقتهت اینطوری فک میکردم)
یا در مورد رافا! دوستان احتمالا چون از فوتبال اومدن سراغ تنیس و به صورت تفریحی تنیس نگاه میکنن، چون اونجا ارتفاع زیاد توپ مسخره میشه، فکر کردن تنیس هم همینه و هر توپی که ارتفاع میگیره مونبالینگه و باید مسخره کنن! ولی اگه راکت که دستشون هیچ! از کنار کورت رد شده بودن با چهار تا بازیکن حرف زده بودند، میفهمیدن که نه بابا داستان چیز دیگه ایه! اصن این دوستان نمیدونن در تنیس حرفه ای بازیکن از توپ مونبال استقبال میکنه میره پشت توپ ستاپ میکنه بنگ یه وینر خوشگل میزنه گوشه زمین، مگه مسابقات آدینه ایرانه؟ یا به قول فرمایش شما مگه فدرر کم کسیه که به کسی که توپ رو هوا میکنه ببازه.
البته من از هر 20 بار که این اظهارات از روی فشار زده میشه یکی دو بارشو خودم رو ملزم میدونم بیام جواب بدم که برای دوستان تازه وارد بدآموزی نداشته باشه!

با سپاس

mjrs
08-30-2013, 06:12 PM
من تعریفم رو از ضد تنیس عرض کردم و مطمئنا نظر خودم رو گفتم، ممکنه از نظر بعضی از طرفداران نادال این ضد تنیس نباشه، یا به خاطر تعصبی که دارن از بعضی رفتارهای زشت تنیسورشون چشم پوشی کنن (همین واسه ما هم صادقه، مثلا اینکه راجر تو رولند 2 سال پیش داد زد گفت shut up خیلی هم حال کردم :001_smile: ولی همین کار رو نادال میکرد رقت آور بود واسم! ). به عنوان مثال جالبه که بعضی از طرفداران از تاخیر مسخره نادال در سروهاش دفاع میکنن، در حالی که واضحه، حرکات تکراری و ضایعی که انجام میده در هر سرو، جای دفاع نداره

در مورد این جناب Mohammad که واقعا تعجب میکنم نامزد خردمحورترین عضو سایت هم شده و گیر داده به راکت دست گرفتن! نشانه ای از خرد در حرفای شما دیده نمیشه! جملات "به شما فشار اومده"، "سوختی آب بریز" و "زنگ بزن آتش نشانی" و حرفای چاله میدونی از این قبیل به قول این دوستمون، نشانه ای از خرد نیست.
بازیکنان حرفه ای از مونبال استقبال می کنن، اما نه جلوی نادال، صد بار گفتم بیشتر منظورم بکهند و سطح خاک هست، که نادال وینر نمیخوره و مثل چی همه توپ ها رو بر میگردونه و خیلی هاش هم مونبال میکنه تا بالاخره حریف ارور بده، نمونش همین بازی نواک-نادال رولند امسال، 100 تا رالی این اتفاق پیش اومد.
بحث تکراری و بی نتیجس، اما حداقل باعث میشه بیشتر با اعضای این سایت و مدیران اعظم و ادبیاتشون آشنا شیم.

.

Mahrooz RF
08-30-2013, 07:59 PM
دوست عزیز ضمن سپاس از نکات خوبی که در پستت مطرح کردی در مورد اونجاهایی که خطاب به من بود باید عرض کنم.

من نگفتم کسی باید در مورد تنیس صحبت کند که بازیکن خوبی باشد، هرگز! من هودم اصلا بازیکن خوبی نیستم، ولی وقتی با ورزش تنیس به صورت عملی برخورد داشته باشی نظراتت خیلی خیلی منطقی تر و فنی تر میشه، لازم نیست بازیکن خوبی بشی، ولی دو بار راکت دستت بگیری، ارزش سرویس های ایس 150 کیلومتری راجر از جوس کورت که به صورت واید زده میشه رو میفهمی و متوجه میشی که الکی نیست، نمیای بگی راجر مفت پوینت میگیره، اگه این سرویس رو نداشتا!! (مثلا من خودم قبلا خیلی وقتهت اینطوری فک میکردم)
یا در مورد رافا! دوستان احتمالا چون از فوتبال اومدن سراغ تنیس و به صورت تفریحی تنیس نگاه میکنن، چون اونجا ارتفاع زیاد توپ مسخره میشه، فکر کردن تنیس هم همینه و هر توپی که ارتفاع میگیره مونبالینگه و باید مسخره کنن! ولی اگه راکت که دستشون هیچ! از کنار کورت رد شده بودن با چهار تا بازیکن حرف زده بودند، میفهمیدن که نه بابا داستان چیز دیگه ایه! اصن این دوستان نمیدونن در تنیس حرفه ای بازیکن از توپ مونبال استقبال میکنه میره پشت توپ ستاپ میکنه بنگ یه وینر خوشگل میزنه گوشه زمین، مگه مسابقات آدینه ایرانه؟ یا به قول فرمایش شما مگه فدرر کم کسیه که به کسی که توپ رو هوا میکنه ببازه.
البته من از هر 20 بار که این اظهارات از روی فشار زده میشه یکی دو بارشو خودم رو ملزم میدونم بیام جواب بدم که برای دوستان تازه وارد بدآموزی نداشته باشه!

با سپاس
کاری ندارم نویسنده پست کیه. راجریه یا هیترشه. مخاطب من هم شخص خاصی نیست. کلی میگم اینارو. من به عنوان یه راجری منطقی :434: با این پست موافقم. چون هم درباره سرویس های راجر درست میگه (که بعضی رافائیون میگن پوینت مفت میگیره و ...)، هم درباره فورهندای رافا. من نمی دونم توی فوتبال مونبالینگ به چی میگن. چون اصلا فوتبال بلد نیستم. ولی حتی اون توپایی هم که می بینید رافا می زنه و سرعت نداره، از نحوه زدنش میشه به اسپینش پی برد. توی مونبالینگ از راکت به عنوان یه دیوار استفاده میشه و انرژی کمی به توپ وارد میشه. فقط در حد رد کردن. ولی رافا توی اون توپا هم به توپ انرژی وارد میکنه (از سووینگ، سرعت دست و صداش معلومه). درسته خیلی کمتر از فورهندایی که رو دستشه انرژی وارد میکنه. ولی مونبالینگ نیست. این انرژی صرف اسپین توپ میشه. بخاطر همین نمیشه روی این توپاش وینر زد. چون توپ بعد از برخورد بیشتر از اون چیزی که انتظار داری ارتفاع و سرعت می گیره و نمی تونی خوب جاگیری کنی. اگه بخواد اون انرژیو بذاره رو سرعت توپ (نه اسپین)، توپ سرعت بیشتر و ارتفاع کمتری می گیره. ولی دیگه رد کردنش خیلی سخت میشه و ارورها میره بالا.

Pouya
08-30-2013, 08:08 PM
پویا خان تحویل بگیر اولین توهین رو یک فدرری با ادبیات بسیار مناسب به کاربر دیگه کرد !!! اونوقت به ما میگن ادبیاتت خوب نیست.حداقل من به شخص توهین نمیکنم اگه کم میارم

اینکه کسی توهین کنه به من هیچ ارتباطی نداره مرتضی جون. در پست قبل هم گفتم هرکس مسئول کارای خودشه. یه نادالی توهین کنه که ما نمیایم یقه شما رو بگیریم:D

در مورد خودت هم اگه کسی چیزی گفته، از نظر من(به عنوان کاربر، نه مدیر) حرف بیخود و بی ربطی زده. شما علاوه بر اینکه دوست ما هستی، از کاربران بسیار خوب سایت هم هستی.:001_smile:
--------------------------------------------------------------------------------------
اینم بطور کلی میگم (قبلا در اعلانات هم گفتم):

هر موقع توهینی دیدید، اگر در تاپیک بود، از " گزارش پست خلاف " استفاده کنید. اگر در چت باکس بود به بنده یا محمود عزیز یا سجاد عزیز از طریق پیام خصوصی منتقل کنید. طرف مقابل طرفدار هر کسی باشه، ما 3 نفر طبق قوانین در موردش تصمیم می گیریم.

اینم اضافه کنم که انتظار نداشته باشید ما تمام پست ها رو به طور کامل بخونیم. هیچ کس چنین وظیفه ای نداره. وظیفه ما اینه که اگه پستی به عنوان پست خلاف گزارش شد، در موردش تصمیم می گیریم. با توهین مستقیم به کاربر و بازیکن به محض رویت پست به شدت برخورد میشه اما با حرف های کنایه آمیز و ... تا زمانی که پستی گزارش نشه برخوردی صورت نمی گیره. از هر پستی ناراحت شدید گزارش کنید تا در موردش تصمیم گیری بشه و از برخوردهای شخصی جدا خودداری کنید.

سپاس فراوان که که علی رغم اختلاف نظر چه در بحث و چه کل کل، قوانین رو رعایت می کنید.:583:

moris
08-30-2013, 09:56 PM
اینکه کسی توهین کنه به من هیچ ارتباطی نداره مرتضی جون. در پست قبل هم گفتم هرکس مسئول کارای خودشه. یه نادالی توهین کنه که ما نمیایم یقه شما رو بگیریم:D

در مورد خودت هم اگه کسی چیزی گفته، از نظر من(به عنوان کاربر، نه مدیر) حرف بیخود و بی ربطی زده. شما علاوه بر اینکه دوست ما هستی، از کاربران بسیار خوب سایت هم هستی.:001_smile:

پویا جان مخاطبم شما بودید چون فرموده بودید که کسی به کسی هم توهین نکرده تو تاپیک واسه همین خواستم بگم نادالیون دارن بحث میکنن اما جناح مخالف دیگه زده تو جاده خاکی ... !!!
البته در مورد ادبیات و نوع صحبت من جبران میکنم بعد از یو اس اوپن که خدایی نکرده راجر هم نتونه بگیرتش !!!!
این مورد آخر هم که فرمودید شما لطف دارید .ممنون هستم ازتون .اگر ممکنه یه پارتی بازی هم کنید هر چه سریعتر روند تودیع و معارفه بنده با تک ساپورت رو انجام بدید ممنون میشم !!

Pouya
08-30-2013, 10:04 PM
^^:251:
تا اون موقع که گفتم کسی چیزی نگفته بود.:D الانم پست یک کاربر از جناح شما ویرایش شده که مستقیم توهین کرده بود. جمع نبندید دیگه. نادالیون فلان راجریون فلان!:434:

i.emad1990
08-30-2013, 10:21 PM
دوست عزیز اینارو قرمز کردی که چی بگی میخوایی بگی حقیقت ندارن

i.emad1990
08-30-2013, 10:27 PM
http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_1294119361377855216.6639.jpg (http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_1294119361377855216.6639.jpg)

عزیز من اینارو قرمز کردی که چیو ثابت کنی میخوایی بگی حقیقت ندارن

moris
08-30-2013, 10:44 PM
^^:251:
تا اون موقع که گفتم کسی چیزی نگفته بود.:D الانم پست یک کاربر از جناح شما ویرایش شده که مستقیم توهین کرده بود. جمع نبندید دیگه. نادالیون فلان راجریون فلان!:434:
بله درست میفرمایید.
شوخی کردم اما شما اون قضیه یادت نره .من جبران میکنم برگشتم !

i.emad1990
08-31-2013, 06:23 AM
طرفدارای دلپورتو هم بای بای فقط رافا پیشاپیش سیزدهمین گراند نادال به نادالیون تبریک:866::866:

manoochehr
08-31-2013, 06:34 AM
مرسی دلپو تلاشتو کردی نشد دیگه.
تبریک به طرفداران هیوئیت عالی بازی کرد.
پویا جان تبریک

Paymaan
08-31-2013, 07:24 AM
پیروزی یکی از همین " چپر چلاق " ها رو بر مرد شماره 7 تنیس جهان آن هم در 32 سالگی و در بازی 5 سته تبریک عرض میکنم .

لایتون :655::866: .

Pouya
08-31-2013, 07:50 AM
مرسی رفیق:655: خیلی حال دادی.:866:

http://tennis-image.com/images/40750516137239041468.jpg

roger 4 ever
08-31-2013, 07:53 AM
پیروزی یکی از ضعیف ترین بازیکنان فیلد ضعیف زمان فدرر و یکی از بزرگ ترین چپر چلاغ هایی که می ذاشت فدرر نامردی همه ی جام ها رو درو کنه بر یکی از بزرگ ترین بازیکنان فیلد فوق العاده قوی و سرجال الان رو به همه عاشقان آن فیلد بسیار داغون گذشته تبریک می گم...حیف که نشد بازی رو ببینم ؛ اگه شد تکرار بازی رو ببینم حتما بازی قابل تاملی هست و می شه در موردش خیلی چیز ها نوشت...

احسنت لیتون ؛احسنت بر تو ای چپرچلاغ...

باشد که همه ی پوچ پنداران درس عبرتی گرفته باشند...

rezaomo
08-31-2013, 09:51 AM
فقط یه طرفدار رافا میتونه برای دیدن مسابقه تنیسور محبوبش کل شب رو به کمک قهوه و چای و سیگار بیدار بمونه و انتظار بکشه...

عشق به تنيسور محبوبت ( نادال) نميتونه تورو كل شب سراپا نگه داره ، چاي ، قهوه و سيگار سرپات نگه مي داره ،:379: بنده خدا نادال :3t1:توصيه ميكنم يك دوش آب سرد بگيري سرحال سرحال ميشي .:434:

delpotro
08-31-2013, 10:56 AM
[B][B]
ضد فوتبال شنیده بودیم
ضد تنیس نه
حتما فردا ضد والیبال هم میاد

ضد تنیس در تنیس آقایان:

فلاویو چیپولا

http://tennis-image.com/images/28205664181186909024.jpg

ضد تنیس در تنیس خانم ها:

روبرتا وینچی

http://tennis-image.com/images/95178409831500147044.jpg

اون آقا یا خانوم محترمی که به رافا لقب ضد تنیس میده، یه بازی از فلاویو چیپولا ببینه با پای پیاده میره از رافا

حلالیت بطلبه.

rezaomo
08-31-2013, 11:26 AM
همه پستها را از ابتدا تا انتها خوندم ، خدا اون روزي را نياره كه فدرر از تنيس خداحافظي كنه ،:182: علي الاصول طرفداراش هم خود به خود ديگه در اين بحث ها شركت نمي كنند ، اونوقت سايت مي افته دست بعضي از طرفداران نادال ، سايت را مي جوند. :228:

The King
08-31-2013, 12:43 PM
“This is why I still play. To have moments like this.”

17005

درود به شرفت پسر :655:

Mohammad
08-31-2013, 01:37 PM
یه عده هم هستن که طرفدار لایتون شدنشون نه به خاطر علاقه به شخص خودشه، به خاطر قوی کردن فیلد اون روزهاست :251:

Mahmood
08-31-2013, 01:48 PM
یه عده هم هستن که طرفدار لایتون شدنشون نه به خاطر علاقه به شخص خودشه، به خاطر قوی کردن فیلد اون روزهاست :251:
به نکته به جا و ظریفی اشاره کردی ممد جون:441:

davidbeckham
08-31-2013, 01:55 PM
حالا هیوئیت بعد 90 سال یه رنک بالارو برده:251:
شگفتی هستش دیگه اتفاق میفته هر چند وقت یه بار

navidballack
08-31-2013, 02:10 PM
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/1ffa02280606a9c01.png

Mahmood
08-31-2013, 02:50 PM
نتایج دور دوم Us open
[

Singles - Second Round

Novak Djokovic (SRB) [1] d. Benjamin Becker (GER) 76(2) 62 62

Andy Murray (GBR) [3] d. Leonardo Mayer (ARG) 75 61 36 61

Tomas Berdych (CZE) [5] d. Denis Kudla (USA) 76(3) 76(3) 63

Lleyton Hewitt (AUS) d. Juan Martin Del Potro (ARG) [6] 64 57 36 76(2) 61

Stanislas Wawrinka (SUI) [9] d. Ivo Karlovic (CRO) 75 76(8) 64

Tommy Haas (GER) [12] d. Yen-Hsun Lu (TPE) 63 64 76(3)

Marcos Baghdatis (CYP) d. Kevin Anderson (RSA) [17] 62 62 62

Andreas Seppi (ITA) [20] d. Somdev Devvarman (IND) 76(8) 64 75

Mikhail Youzhny (RUS) [21] d. Alexandr Dolgopolov (UKR) 75 61 63

Julien Benneteau (FRA) [31] d. Jeremy Chardy (FRA) 64 63 64

Joao Sousa (POR) d. Jarkko Nieminen (FIN) 16 63 36 63 64

Tim Smyczek (USA) d. Alex Bogomolov Jr. (RUS) 36 76(6) 26 64 64

Marcel Granollers (ESP) d. Rajeev Ram (USA) 36 46 62 63 75

Evgeny Donskoy (RUS) d. Peter Gojowczyk (GER) 63 64 36 46 63

Florian Mayer (GER) d. Donald Young (USA) 75 63 64

Denis Istomin (UZB) d. Tobias Kamke (GER) 64 62 62

Doubles - Second Round

Bob Bryan (USA) / Mike Bryan (USA) [1] d. Eric Butorac (USA) / Frederik Nielsen (DEN) 63 62

Ivan Dodig (CRO) / Marcelo Melo (BRA) [10] d. Andre Begemann (GER)/ Martin Emmrich (GER) 76(5) 63

Colin Fleming (GBR) / Jonathan Marray (GBR) [12] d. Ryan Harrison (USA) / Robert Lindstedt (SWE) 63 64

Michael Llodra (FRA) / Nicolas Mahut (FRA) [14] d. Fabio Fognini (ITA) / Albert Ramos (ESP) 63 64

Treat Huey (PHI) / Dominic Inglot (GBR) [16] d. Daniele Bracciali (ITA) / Lukas Dlouhy (CZE) 63 63

Daniel Nestor (CAN) / Vasek Pospisil (CAN) d. Albert Montanes (ESP) /Tommy Robredo (ESP) 46 62 61

Jamie Murray (GBR) / John Peers (AUS) d. Feliciano Lopez (ESP) / Andre Sa (BRA) 67(7) 75 75

Doubles - First Round

Rohan Bopanna (IND) / Edouard Roger-Vasselin (FRA) [6] d. Bradley Klahn (USA) / Sam Querrey (USA) 62 64

Roberto Bautista Agut (ESP) / Daniel Gimeno-Traver (ESP) d. Florin Mergea (ROU) / Lukas Rosol (CZE) 46 75 60

Christopher Kas (GER) / Oliver Marach (AUT) d. Pablo Andujar (ESP) / Guillermo Garcia-Lopez (ESP) 62 64

atp world tour logoCOLOR="Navy"][/COLOR]
دوست گرامی برای نتایج تاپیک جداگانه ای وجود داره که پاور عزیز هر روز زحمت میکشن و نتایج رو در اونجا قرار میدن:
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6312
این تاپیک به بحث و تبادل نظر اختصاص داره
با سپاس:583:

The King
08-31-2013, 02:54 PM
نقل قول گرفتن یه سری از پست ها فقط اعتماد به نفس طرف رو تقویت می کنه

17006

=========

این رفیقمون یه فصل الخطاب داد و گرد و غبار فتنه رو از پست ها کنار زد و ماهیتون رو روشن کرد ، لایکا از این سبد به اون سبد ریخته شد :251:( کوچکترین اهمیتی نداره ، فقط خواستم اشاره ای بهش کرده باشم)

خیلی حال بهم زنه یه سری از پست ها و رفتار ها، خوش باشید ...

roger 4 ever
08-31-2013, 03:08 PM
یه سری ها هم هستن فکر می کنن با گفتن سوپر توهماتشون می تونن چیزی که اظهر من الشمس هست رو عوض کنن...فیلد اون موقع وضعش مشخصه ؛ اون قدر مشخص هست که کسی نتونه تغییرش بده...بعضی ها حتی از تبریک گفتن به یک بازیکن هم می سوزن...خدا هیچ گروهی رو این قدر حسود خلق نکنه دیگه...عجیبا غریبا...

danial_ghasemi
08-31-2013, 03:13 PM
دوست گرامی برای نتایج تاپیک جداگانه ای وجود داره که پاور عزیز هر روز زحمت میکشن و نتایج رو در اونجا قرار میدن:
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6312
این تاپیک به بحث و تبادل نظر اختصاص داره
با سپاس:583:

بنده از همین تریبون از شما دوست عزیز عذر خواهی میکنم

پاور جان بخاطر به روز رسانی فوق العادتون از شما دوست عزیز هم کمال تقدیر و تشکر رو دارم

Rafa
08-31-2013, 06:52 PM
Djokovic, Murray, Nadal and Federer after two matches a piece @ 2013 US Open. Murray only one to drop a set.
Nadal still unbroken while others twice. Djokovic and Federer living on aces? Federer still with fastest serve. Bk pt opp. offered: Nadal 3

[/URL][URL="http://1.marmolak.net/img.php?image=0163_untitleghd_g5ro.jpg"]http://1.marmolak.net/img.php?image=0163_untitleghd_g5ro.jpg (http://1.marmolak.net/img.php?image=0163_untitleghd_g5ro.jpg)

Meysam94
08-31-2013, 08:06 PM
http://picxure.com/images/21082662782962873030.png

روزنامه خبر ورزشی

sooshians_8919
08-31-2013, 09:09 PM
دوستان لطف میکنین اپلیکیشن اندروید مسابقات رو برا دانلود بذارین؟؟ مرسی

Ahoura
08-31-2013, 09:23 PM
دوستان لطف میکنین اپلیکیشن اندروید مسابقات رو برا دانلود بذارین؟؟ مرسی

خدمت شما دوست عزیز ( برای دانلود از ف-ی-ل-ی شکن استفاده کنید )

لینک دانلود (http://f.1mobile.com/mobile_software/sports/com.ibm.events.android.usopen_7.apk)

موفق باشید :583:

Behr@d
09-01-2013, 12:24 AM
امروز رافا رو واقعا آماده دیدم ... خیلی خوب سرو زد و از سرویسش دفاع کرد و در مقابل ریترن های بسیار خوبی روی سرویس دودیگ داشت و کلا به بازی مسلط بود ... چندتا شات فوق العاده هم داشت که واقعا کم نظیر بودند ... در کل میتونم بگم یکی از بهترین بازیهای رافا در این فصل بود ... رافا جزء معدودترین تنیسورها و یا حتی تنها ترین تنیسور هستش که تا الان در تورنمنت سرویسش بریک نشده که از نظر من آمار فوق العاده ای هستش ... حریف راند بعد هم به نظر میومد که ایزنر باشه ولی در حال حاضر کولشرایبر 2-1 در ست شماری پیشه ، اما بازم به نظر من ایزنر برنده ی بازی و حریف بعدیه رافائه ... اما خوب باید منتظر موند و دید چی میشه ... این هم آمار بازی امروز رافا ......

http://picxure.com/images/33637940755668542825.png

roger 4 ever
09-01-2013, 01:26 AM
به نظر می رسه که دیگه داستان کولشرایبر برای ایزنر بعد روانی پیدا کرده...استرس ؛ ترس ؛ عدم اعتماد به نفس در ذره ذره ی ابعاد وجودی ایزنر تجلی پیدا کرده بود و این دقیقا همون چیزیه که در تنیس حکم مرگ رو امضا می کنه...سینسی نشون داده بود که ایزنر در رالی و صبر و حوصله در تمام طول بازی ؛ پیشرفت بسیار بسیار و بسیار قابل ملاحظه ی پیدا کرده اما امروز نشانی از اون ایزنر نبود...

قوای بدنی هم داغون بود که اون هم باز به نظر من علتش استرس و ترس بیش از حد ایزنر از تکرار حادثه ی پارسال در برابر کولشرایبر بود...ادمی که با استرس بازی کنه ؛ از لحاظ بدنی هم در خیلی از اوقات کم می یاره...رو نت اومدن های بی دلیل که نشان دهنده عدم تمرکز بود...والی های فاجعه و ارور های تکراری...این بازی ایزنر قابل تحلیل نبود از لحاظ فنی ؛ اما ابعاد روانیش کاملا قابل بررسیه...

ایزنر با این ترسش در برابر کولشرایبر ؛ اگر 100 تا بازی دیگه هم بکنه راهی از پیش نمی بره ؛ 2 تا یو اس که سهله ؛ با این وضعیت روانی ؛ 100 تا یو اس دیگم طرف کولشرایبر باشه باید خداحافظی کنه...