PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال (US Open 2013)

صفحه ها : 1 2 [3]

Rajjoko
09-10-2013, 02:04 AM
کامان نوله
افرین پسر خوب برگشتی به بازی:655:

Najmeh5576
09-10-2013, 02:44 AM
سلام من با اينترنت تماشا ميكنم حتي يك رالي كامل نتونستم ببينم راهحلي داره؟

CANDIS
09-10-2013, 03:06 AM
سلام من با اينترنت تماشا ميكنم حتي يك رالي كامل نتونستم ببينم راهحلي داره؟

نه متاسفانه. اینترنت رو که باید بیخیالشی. شبکه هم رایگان فقط jsc 2 روی نایل و یورو اسپورت آلمان روی 19E که اونم تو ایران بیم نداره فرکانسش نشون میدن. من فرکانس مخفی هارو هم چک کردم یدونه روی یوتل 7E هست که کده متاسفانه!

CANDIS
09-10-2013, 03:32 AM
نواک امشب = Unforced error
رافا امشب آماده و عالی. تبریک قهرمانی

rojhin
09-10-2013, 03:35 AM
تبریک به همه هوادارای رافا ، شایسته بود و به حقش رسید :441:

danial_ghasemi
09-10-2013, 03:35 AM
قهرمانی نادال رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم

Nadal.N1
09-10-2013, 03:38 AM
تبريك
تبريك جانانه به همه ناداليها
فوق العاده بودي بخصوص ست ٣
و خسته نباشين به فن هاي نواك
سر آخرم
احساستو خريدارم رافا
ال ماتادور

!PARADOX
09-10-2013, 03:38 AM
vamooos rafaaaa
تبریک به همه نادالی ها
بعد از ۷ ماه دوری از میادین پاداشی بهمون داد که همه ناراحتی ها رو فراموش کردیم
زنده باد رافا

novak djokovich
09-10-2013, 03:40 AM
تبریک به طرفدارای رافا
خسته نباشی نوله هر چند میتونستی بازی رو بگیری

moris
09-10-2013, 03:43 AM
درباره صحبت این دوستمون هم باید عرض کنم که اصلن نباید به یه چنین صحبتی واکنش نشون داد چونکه پشیزی ارزش نداره
گقتم بهت جوابت رو بعدا میدم

http://www.tennis-image.com/images/83859868215586818453.jpg

Mahrooz RF
09-10-2013, 03:43 AM
تبریک به رافائیون و کسایی که الان خوشحالن :396:. واقعا رافا عالی بود. نواک هم بدلیل گازوئیلی بودن دیر گرم شد. ولی واسه رافای آماده کافی نبود.

radio
09-10-2013, 03:46 AM
رافا در سه مسابقه پشت هم روی زمین هارد قهرمان شد که ثابت کنه بهترینه، تبریک بخاطر یه گرند دیگه توسط کینگ و امید به فتح آزاد ملبورن،

ahas69
09-10-2013, 03:47 AM
وای نواک چقد افتضاح بازی کرد. راحت میتونست ست 3 رو بگیره. خیلی افتضاح بود. تا خود indian wells دیگه نمیتونه رنک 1 بشه

manoochehr
09-10-2013, 03:48 AM
تبریک به طرفداران ویلیامز.

تبریک به طرفدارن نادال.

Mahdi Naji
09-10-2013, 03:59 AM
تبریک به تمام رافایی ها......بیسیار خوب ظاهر شد،هم در این بازی و هم در کل تور و حتی در فصل هارد.
آفرین رافا
http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/41.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/41.gif)http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/41.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/41.gif)نواک هم به نظر من امشب از آخر های ست سوم تا پایان بازی دیگه کم اورد.می تونست خیلی بهتر باشه اما واقعا حق رافا بود تا ببره

Mohammad_Joulaei
09-10-2013, 04:12 AM
تبریک به رافا و هواداراش.

گرند سیزدهم در 27 سالگی مث راجر که گرند 13 خودش رو در 2008 و موقعی که 27 سال داشت گرفت.
راجر 27ساله مسترز هاش و دیویس کاپ به اندازه رافا 27 ساله نبود و رافا 27 ساله نامبر وانی و مسترز کاپ و ... به اندازه راجر 27ساله نداشت.

خب راجر 5 سال بعد از 27 سالگیش 4 گرند گرفت و شاید تا 5 سال دیگه رافا بیشترشو بگیره یا کمتر!

من از المپیک 2008 توی فروم ها هستم و با دوستان کری خونی میکنیم بابت مسابقات و توی این 2سال اخیر کمتر اومدم.شاید توی این مدت دوستانی از دست من و پست های قدیمم ناراحت باشن که من همین جا ازشون عذر خواهی میکنم.سن که میره بالا کم کم هم تعصبات هم میره کنار.

صبح همتون بخیر.

Meysam94
09-10-2013, 04:14 AM
من هم به نوبه ی خودم قهرمانی نادال رو به خودش و به همه طرفداراش تبریک میگم :583: امیدوارم که به زودی نامبر وان بشه و به حقش برسه .

http://www.tennis-image.com/images/35337997338023072538.jpg

mspayam
09-10-2013, 04:19 AM
درود بر رافا که با قهرمانیش امسال ثابت کرد که بهترین بازیکن 2013 کسی جز اون نیست. از هر نظر امروز از نواک بهتر بود کاملاً استخقاق این قهرمانی رو داشت.

CANDIS
09-10-2013, 05:10 AM
بروبچ تبریک هارو گفتین اولیشم من گفتم! آقا امسال واقعا یک قضیه ای بین من و نواک وجود داره!
من ست اولو که دیدم نواک باخت کانالو عوض کردم رفتم نشستم پا اینترنت ایپیزوده جدید Breaking bad رو دانلود کردم. دانلود تموم شد. زدم دیدم نواک ست دومو برده و ست سوم نادالو برک کرده گفتم خوب دیگه میبره این ستو نشستم دیدم آقا همین شد نواک همش شد ارور! هیچی یک گیم دیگه هم 40-0 جلو افتاد آخرش باخت و بعدشم برک شد و ستو داد! شد 1-2 نادال. باورم نمیشد! باز کانالو عوض کردم گفتم ببره ست بعدو! نیم ساعت بعد زدم دیدم 4-1 عقبه گفتم هیچی کار از کار گذشت دیگه! نواک جان من واقعا شرمنده ام! به قول راجر خود زنی کردم! :243:

S.A.IVI.A.N
09-10-2013, 05:14 AM
منم به نو به خودم تبریک میگم این پیروزی بزرگ رو به همه
و خسته نباشید و شایستگی به نوله و طرفداراش

رافا نشون داده همیشه که هیچ چیز غیر ممکنی واسش وجود نداره. فکر کنم امشب این رو به وضوح ثابت کرد.
پس به احترام این مرد بزرگ باید ایستاده کف زد

http://www.usopen.org/images/pics/large/b_09SEP13_24811_nadal_mike.jpg (http://www.usopen.org/images/pics/large/b_09SEP13_24811_nadal_mike.jpg)

امسال سال فوق العاده ای رو رقم زد واسمون. امیدوارم با قهرمانی در بارکلیز تمام بشه
واموس رافا:655::866:

http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_09SEP13_25114_nadal_mike.jpg (http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_09SEP13_25114_nadal_mike.jpg)

davidbeckham
09-10-2013, 05:21 AM
قهرمانی رافا رو تبریک میگم
امیدوارم رکورد فدررو بشکونه

شایان نادال
09-10-2013, 05:48 AM
vamoos rafa:655::655::655::866::866::866::583::583::583::396::396::396:
تو فوق العاده ای پسر الان که دارم به تونومنت های امسال نگا میکنم واقعا دارم لذت میبرم این همه قهرمانی پشت سر هم بی نظیره خیلی ازت ممنونم رافا:866:دیگه فک نکنم کسی بتونه بگه رافا رو هارد خوب نیس دوباره امسال نواک رو زدی راجر رو بردی و همینطور خیلیایه دیگه واقعا بت خسته نباشید میگم. فک کنم الان دیگه کسی بت نمیگه نااماده الان همه میدونن که چه قدر اماده هستی.:655:
و همینطور هم این قهرمانی رو به همه بچه های سایت به خصوص اون نادالی هاش:866: تبریک میگم واقعا برای رافا تورنومنت خیلی خیلی خوبی بود. به امید قهرمانی های هرچه بیشتر این تنیسور اسپانیایی.

Rafaello
09-10-2013, 05:56 AM
شادباش می گویم قهرمانی رافا را

فوق العاده بود در این تورنمنت، اکنون رافا به تکاملی رسیده که چمن و هارد و خاک برایش تفاوتی نمی کند

باز هم تبریک

شایان نادال
09-10-2013, 05:59 AM
داداش خیالت راحت غمت نباشه نواک میبره . ست اولو میبینم اگه باخت دیگه نمیبینم! بذار لااقل بازی یکم طولانی بشه ملت لذت ببرن 3-0 حال نمیده سریع تموم میشه!
داداش الان دیگه فک کنم چون رافا برده چند تا چیز رو جا داره بت بگم یکی که دیگه الان بازی با رافا غمت میشه و دیگه اینقد مطمئن نیستی و اعتماد به نفس نداری که رافا 3-0 میبازه و ... دوم اینکه دیگه اینقدر نمیگی رافا اماده نیست و با کسانیکه میگن رافا امادست مخالف نیستی و کلا به قدرت های رافا پی میبری و دیگه دست کمش نمیگیری.
توجه: (این پیام صرفا جهت تفکر هرچه بیشیتر شما نوشته شده است نیازی به پاسخ به ان نیست)

milikan
09-10-2013, 06:37 AM
متاسفانه نوله به UE هاي تموم نشدني خودش باخت ، ست سوم در حالي كه تقريبا تو همه ي سرويس گيم هاي نادال تا آستانه برك پيش ميرفت با اشتباهات چيپ كار خودش رو سخت مي كرد، از خوشحالي هاي نا متعارف نادال سر تك تك امتيازات معلوم بود كه چقدر تحت فشاره ولي نواك با وجود جلو بودن ٤٠-٠ تو يكي از سرويس گيم هاي حساس نادال تو ست سوم و واگذار كردن اون گيم و بلافاصله واگذار كردن سرويس گيم خودش با وجود جلو بودن ٣٠-٠ عملا شانس پيروزي خودش رو به حريف تقديم كرد

تبريك ميگم به طرفداران نادال

CANDIS
09-10-2013, 07:07 AM
داداش الان دیگه فک کنم چون رافا برده چند تا چیز رو جا داره بت بگم یکی که دیگه الان بازی با رافا غمت میشه و دیگه اینقد مطمئن نیستی و اعتماد به نفس نداری که رافا 3-0 میبازه و ... دوم اینکه دیگه اینقدر نمیگی رافا اماده نیست و با کسانیکه میگن رافا امادست مخالف نیستی و کلا به قدرت های رافا پی میبری و دیگه دست کمش نمیگیری.
توجه: (این پیام صرفا جهت تفکر هرچه بیشیتر شما نوشته شده است نیازی به پاسخ به ان نیست)

من هر نظری میدم به خودم مربوطه چون نظره خودمه. هنوزم معتقدم نادال تو کانادا و سینسی به اندازه این گرند آماده نبوده. شما هم واسه بقیه تعیین تکلیف نکن

Nima88
09-10-2013, 07:10 AM
اینم از 13 :655: کانادا ، سینسی ، و حالا یو اس اپن ، فوق العادست ، زنده باد رافا.
پیش به سوی شکستن رکورد گرند اسلمها:396:

amiri
09-10-2013, 08:04 AM
با سلام - فایل ویدئوی بازی فینال را از کجا میتوانم دانلود کنم؟

PowerVu
09-10-2013, 08:13 AM
با سلام - فایل ویدئوی بازی فینال را از کجا میتوانم دانلود کنم؟

درود بر شما

هنوز کمی زوده... احتمالاً تا امشب لینک‌های این مسابقه بر روی وب‌سایت‌های مختلف در اینترنت قرار خواهند گرفت.

چون ابتدا شخصی که بازی رو ضبط کرده، باید تبلیغات رو از ویدیوی بازی حذف کنه، سپس حجمش رو بیاره پایین‌تر (که زمان بر هست) و بعد نزدیک 2 گیگابایت یا بیشتر، فایل آماده شده مسابقه رو در اینترنت آپلود کنه.

Rafa
09-10-2013, 08:39 AM
من ب شخصه باید یکم از رافا درس امید و باور یاد بگیرم
این پسر فقط ی تنیسور و ورزشکار نیس، او مردی متعلق ب همه عرصه هاست.
این پسر آموزگار امید و باور و زندگی ب همه ی دنیاست
و حقیقتا
tennis owes you,Rafa
در سال 2013 ، گرنداسلم شماره ی 13، یعنی اینکه عدد 13 خوش یمن و خوشی آوره(همانطور که در نزد ایرانیان باستان عدد عزیزی بوده)
دوسِت داریم 13!
گوارای وجودتان ای ذوب شدنگان در پهنای رافای بزرگ

Behr@d
09-10-2013, 08:48 AM
مونترال ، سینسیناتی و حالا هم یو اس اوپن پشت سر هم ... معرکه ای ماتادور ... دیشب من بازی فوق العاده ای از رافا دیدم که قبلا اون رو روی هارد کورت اینقدر خوب ندیده بودم ... به قول دوستمون به تکاملی رسیده که هارد و یا خاک براش فرق نکنه ... رافا با قهرمانی تو آمریکا گرنداسلم هاش رو 13تایی کرد و رکورد نباختن روی هارد کورت در سال 2013 رو حفظ کرد ... :866:

بازم تبریک میگم به تمام نادالی ها ...

http://picxure.com/images/28672414106438118873.jpg

rafa the champ
09-10-2013, 08:52 AM
تبریک به همه طرفداران رافا
این پسر واقعا یه قهرمان به معنای واقعی کلمه است!امسال کاملا حقش بود.هر بار با قهرمانی هاش اشک رو به چشمای من میاره.آخرین باری که قهرمانیش اینقد به من چسبید همین مسابقات سال 2010 بود.ست سوم اوج بازی بود که چند بار تا مرز سکته هم رفتم نوله هم واقعا یه قهرمانه ولی دیشب اشتباه زیاد کرد بر خلاف رافا.با اینکه از موری و راجر خوشم نمیاد ولی امیدوارم در atp final سمی فینال رو با حضور بیگ فور ببینیم
در ضمن یه سوال از دوستان : بهترین سایت برای دانلود هایلایت های مسابقات چیه؟ به جز یوتیوب.مسابقات قدیمی رو میخوام .از سال 2005 به بعد حداقل.راهنمایی کنید ممنون میشم

msh13792
09-10-2013, 09:41 AM
تبريك به دوستان نادالي

Nikoo
09-10-2013, 09:56 AM
There was a time when Rafael Nadal was simply incapable of winning the US Open in the eyes of the experts. He's now done it twice, injuries be damned. Once again, the sky is his limit.

beeroz
09-10-2013, 10:10 AM
تبریک به تمام نادالی های عزیز

mspayam
09-10-2013, 10:10 AM
دم رافا همه جوره گرم، به لطف بازی خوبی که جلوی نواک انجام داد و قهرمانیش توی این تورنمنت من هم یه کلاه یو اس اوپن از سایت رسمی Fantasy Tennis نیوزیلند برنده شدم. :434::655:

عکس کلاه وسط اون دوتا حوله اس:

http://www.tenniscoaches.co.nz/funtennis.asp

saRAfa
09-10-2013, 10:36 AM
باورم نمیشه ماتادور....:866:تو واقعا فوق العاده ای.....:866:
مخصوصا بازگشتش تو ست سه عالی بود و تماشای بازی به تا 5 صبح بیدار بودن می ارزید....
مطمئنا فصل 2013 یکی از بهترین فصل ها برای رافا و طرفدارانش بود چون علاوه بر بازگشت جام ها رو هم درو کرد.
برا من که مثه یه رویا بوده و امیدوارم حالا حالا ادامه داشته باشه...:655:
در آخرم تبریک ویژه به طرفداران واقعی رافا که تو این هفت ماه و تو زمانی که رافا چپ و راست به نوله می باخت هرگز پشتشو خالی نکردن.:583:

Sogandabi
09-10-2013, 10:42 AM
تبریک می گم به طرفدارهای نادال .... به هر حال شکست دادن ِ مرد شماره ی یک تنیس فوق العاده لذت بخش ِ ...

نادال جزو دومین تنیسورهای مورد علاقه ام ِ ، اون هم فقط به خاطر اینکه رئـالی ِ :4: :160:

Najmeh5576
09-10-2013, 11:00 AM
سلام
با اینکه اینترنت 512 داشتم خیلی بد تونستم ببینم پریشب من سخت تونستم خودم رو بیدار نگه دارم اما وضعیت پخش مسابقه خیلی بهتر از دیشب بود . دیشب من بیدار و پخش مسابقه خواب بود. متاسفانه بیشتر صدا داشتم انگار که از رادیو مسابقه را دنبال میکنی.
لطفا ویدیوی مسابقات را به فرمت flv بذارید که منهم بتونم دانلود کنم .

تبریک به همه طرفداران نادالی.
تبریک به mspayam بخاطر برد اون کلاه :)

vahid nadal
09-10-2013, 11:10 AM
منم قبل از هر چیزی قهرمانی دراماتیک رافا رو ب طرفداراش تبریک میگم. واقعا عالی بود دیشب.درسته ک نوله ارور هاش زیاد بود ولی واقعا فورهنداش حرف نداشت.رافا عالی بود.در ضمن در جواب یکی از دوستان ک گفت نوله ۴۰-۰ جلو بود ولی از دست داد بای بگم رافا تو امتیاز ۳۰ زمین خورد وگرنه بازی ۴۰-۰ نمیشد(خداییش چه برگشتی داشت رافا) . ب نظر من دیدن ست سوم بازی واسه ی طرفدار رافا روزی ۲۰ بار هم کم باشه. من ک قلبم واسه رافا میتپه.

Mahmoud RF
09-10-2013, 11:12 AM
تبریک به همه رافایی های عزیز،با این بازی هایی که این چند ماهه از رافا دیده بودیم مثه روز برام روشن بود که رافا این بازی رو میبره!جوکوویچ تو بازی با واورینکا نشون داد که بازیکنی نیست که بخواد در مقابل رافای فوق العاده آماده دووم بیاره!بدون شک رافا در اوج دوران بازی حرفه ایش هست...بازم تبریک...:583:

mspayam
09-10-2013, 11:19 AM
سلام
با اینکه اینترنت 512 داشتم خیلی بد تونستم ببینم پریشب من سخت تونستم خودم رو بیدار نگه دارم اما وضعیت پخش مسابقه خیلی بهتر از دیشب بود . دیشب من بیدار و پخش مسابقه خواب بود. متاسفانه بیشتر صدا داشتم انگار که از رادیو مسابقه را دنبال میکنی.
لطفا ویدیوی مسابقات را به فرمت flv بذارید که منهم بتونم دانلود کنم .

تبریک به همه طرفداران نادالی.
تبریک به mspayam بخاطر برد اون کلاه :)

مرسی نجمه جان،
من هم معمولاً مسابقات رو از اینترنت می بینم اما بازی های مثل بازی نادال و جوکوویچ رو از اونجایی که بازی ها پرطرفداری هستن معمولاً به سختی می شه استریم کرد، حتی اگه اینترنت پرسرعت داشته باشی.

key1nadal
09-10-2013, 11:20 AM
سلام به نامبر1................... داداشم رافاااااااااااااااااااااااااااااااااا

SHIR FarHad
09-10-2013, 12:09 PM
" وی گفت: این موفقیت شگفت انگیز است. هرگز انتظار آن را نداشتم. زندگی همین است و من شانس دارم. من شیفته رقابت هستم و واقعا ورزش را دوست دارم. حرفه ام هم ایجاب می‌کند که درگیر مسابقاتی مانند مسابقه امروز باشم. از هر لحظه آن لذت می‌برم.

نادال افزود: ولی اوضاع همیشه این جوری نیست. چند سال پیش من این شانس را نداشتم. حداکثر تلاش خودم را کردم و با عشق کار کردم تا به اینجا رسیدم. "

تلاش پشتکار امید عشق واژه هایی هستند که در بامداد امروز از سوی نادال برای من بازتعریف شد .

اما صحنه ای که دیشب برای من خاطره ای فراموش ناشدنی در زهنم ثبت کرد و برایم بسی اموزنده و زیبا بود و فک کنم نقطه ی عطف بازی و برگشت رافا بود صحنه ی نقش بر زمین شدن نادال در زمان گرفتن استیل فورهند بود
!!

[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/86452781629699970522.jpeg"]http://www.tennis-image.com/images/86452781629699970522.jpeg (http://www.tennis-image.com/images/86452781629699970522.jpeg)

نکته ی قبل تامل برای من اینجا بود , در ان هنگام که رافا بر زمین افتاد تصور میرفت کمی دراز بکشد و به
اسمان نگاهی بیندازد و با سری افسوس خوران و گردنی کج از روی زمین بلند شود اما در صدم ثانیه ب سان پلنگی تیزپا از زمین به مانند رزمی کاران برخاست و از انجا بود که رافا از 9 گیم بعدی در مقابل جوکویچ 8 گیم را از ان خود کرد و به 13امین گرندش رسید

گوارای وجودت رافا :151:

sirvan
09-10-2013, 12:11 PM
تبریک به طرفداران نادال...
نادال واقعا امسال عالی بازی می کنه...
قهرمانیم حقش بود....

ahas69
09-10-2013, 12:24 PM
نواک به خودش باخت. والا از اواخر ست دوم و اول ست 3 ترس رو میشد تو چهره خود نادال و باکسش دید. آمار بازی مشخصه دیگه. البته خستگی بازی سمی هم بی تاثیر نبود

davidbeckham
09-10-2013, 01:04 PM
http://www.shiaupload.ir/images/41244956600026667645.jpg
http://www.shiaupload.ir/images/81682278178255436471.jpg

SOROOSH_RF
09-10-2013, 01:17 PM
تبریک به طرفداران نادال بابت سیزدهمین گرند اسلم . آماده ترین بازیکن تورنمنت بود و به چیزی که حقش بود رسید.

roger 4 ever
09-10-2013, 01:26 PM
اول از همه تبریک جانانه به نادال و طرفداراش ...در اینکه شایسته ترین بازیکن فصل بود و شایسته ترین فرد برای فتح یو اس بود ؛ فکر کنم کمتر کسی کوچک ترین شکی داشته باشه...حال نادال و طرفداراش واقعا خریدنیه ؛ بعد از اون وضعیت ؛ این چنین بازگشتی بی نظیر بود و رویایی...اما نادال این رویا رو به بهترین نحو برای خودش و هوادراش رفم زد...

اما در رابطه با بازی ؛ به نظرم در مجموع این فینال از لحاظ فنی ؛ نسبت به فینال پارسال که حقیقتا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و حتی ایضا نسبت به فینال دو سال پیش خودشون هم به نسب ضعیف تر بود...در رابطه با ست 4 بازی که هیچ نکته ای وجود نداره که بشه گفت...اصن به نظرم ست 4 رو از این فینال باید حذف کرد چون واقعا شان فینال رو پایین می یاره...اما خب در رابطه با اینکه چرا سته 4 این طوری شد می شه حرف زد ؛ در واقع در رابطه با اینکه نواک چرا سته 4 این طوری شد می شه حرف زد...در مجموع به نظرم نکات زیر تاریک روشن های اصلی این فینال رو تشکیل می ده:

1-ترس نواک...شاید هیچ وقت فکر نمی کردم روزی برسه که چهره نواک رو در کورت آمیخته با ترس ببینم اما این اتفاق از لحظات ابتدایی این فینال مشخص بود!!!...بخشی از این ترس به عملکرد خیره کننده رافا بر می گشت و بخشیش هم به باخت مونترال...به نظر من رافا 50% بردش در این فینال رو در سمی فینال مونترال برداشت کرده بود...شکستن بت نواک در جایی غیر از خاک برای رافا خیلی خیلی مهم بود که این اتفاق در مونترال افتاد و برداشتش رو در فینال یو اس رافا انجام داد...نوله ترس داشت ؛ خوده نوله ؛ باکسه نوله و حتی طرفدارای نوله...این همون چیزی بود که رافای رها و آزاد بهش احتیاج داشت...ست چهارم تبلور این ترس رو شاهد بودیم و نقطه ی اوجش رو ؛ هر چند که از ابتدا تا پایان ست سوم ؛ حتی در همون ست دوم هم نوله گرفتار ترس بود ؛ اما ست چهارم بزنگاه ماجرا بود ؛ جایی که نوله در ترس غوطه ور شده بود ؛ قبول ترس ؛ چیزی جز قبول شکست نیست...

2-تاکید بیش از اندازه روی بکهند نادال...خسته کرد نوله همه رو با تکرار مکررات روی بکهند نادال...با یک ریتم خاص و تکراری اصرار می ورزید روی بکهند نادال و همین امر تا حدی بازی رو برای نادال قابل پیش بینی کرده بود...در اینکه بکهند نادال قابل مقایسه با فورهندش نیست شکی نیست اما بکهند نادال ؛ بکهند راجر 32 ساله نیست که روبردو گونه بشه 3 ست رو ازش بیرون کشید!!!!...بهترین استراتژی دقیقا بردن بازی به سمت نقطه قوت نادال و از کار انداختن این نقطه بود و مادامی که نوله به همین شکل عمل کرد نتیجه گرفت...

3-تمرکز ؛ جاه طلبی و جنگ طلبی نوله نمرش از 10 نزدیک به 0 بود...دیگه همه نوله رو با همین 3 صفت می شناسن اما تعطیل بودن هر 3 تاش دیشب...جای این 3 صفت رو فقط یک صفت گرفته بود: ترس...

4-خستگی برای من حداقل یک بهانه ی زشته...نوله در هیچ لحظه از بازی به دلیل خستگی پوینت از دست نداد...در ست چهار هم این خستگی نبود که نوله رو زمین زد...بهونه ی خستگی بهونه ی زشتیه ؛ خواهشا حداقل برای نواک از این بهونه ها نیارید که فقط بهش توهین کردید...

حالا باید منتظر موند برای ادامه ی شرایط فصل...سوالای خیلی زیادی برای ادامه ی فصل وجود داره...سوالای اساسی و زیادی...که سر موقع بهش خواهیم رسید...فعلا این لحظات خریدنی ؛ متعلق به نادال و طرفداراش هست ؛ پس لذت ببرید...

milikan
09-10-2013, 01:27 PM
منم قبل از هر چیزی قهرمانی دراماتیک رافا رو ب طرفداراش تبریک میگم. واقعا عالی بود دیشب.درسته ک نوله ارور هاش زیاد بود ولی واقعا فورهنداش حرف نداشت.رافا عالی بود.در ضمن در جواب یکی از دوستان ک گفت نوله ۴۰-۰ جلو بود ولی از دست داد بای بگم رافا تو امتیاز ۳۰ زمین خورد وگرنه بازی ۴۰-۰ نمیشد(خداییش چه برگشتی داشت رافا) . ب نظر من دیدن ست سوم بازی واسه ی طرفدار رافا روزی ۲۰ بار هم کم باشه. من ک قلبم واسه رافا میتپه.

تو گیم اول همون ست هم نواک بدون اینکه امتیازی از دست بده نادال رو برک کرد ، پس امتیاز 40-0 چیز عجیبی نبوده ،
توی اون گیم هم نواک علاوه بر اون ضربه ای که رافا زمین خورد امتیازات رو با انواع و اقسام روش ها مثل لاب ، کراس کورت و ... گرفته بود:583: ولی بخاطر اینکه انگار یهو خودش رو برنده اون گیم دید چند تا اشتباه مبتدیانه انجام داد و عملا با بازگشت نادال تو اون گیم ورق کل مسابقه به نفعش برگشت

Rafaello
09-10-2013, 01:28 PM
متاسفانه نوله به UE هاي تموم نشدني خودش باخت ، ست سوم در حالي كه تقريبا تو همه ي سرويس گيم هاي نادال تا آستانه برك پيش ميرفت با اشتباهات چيپ كار خودش رو سخت مي كرد، از خوشحالي هاي نا متعارف نادال سر تك تك امتيازات معلوم بود كه چقدر تحت فشاره ولي نواك با وجود جلو بودن ٤٠-٠ تو يكي از سرويس گيم هاي حساس نادال تو ست سوم و واگذار كردن اون گيم و بلافاصله واگذار كردن سرويس گيم خودش با وجود جلو بودن ٣٠-٠ عملا شانس پيروزي خودش رو به حريف تقديم كرد

تبريك ميگم به طرفداران نادال

بله UE های نواک خیلی زیاد بود اما دلیلش چی بود؟

دلیل خطاهای پشت سر هم نواک بازی فوق العاده رافا بود، حقیقت این است که نواک به هیچ عنوان توان رویارویی با رافا را نداشت و در این شرایط مشخص است که آمار UE بالا و بالاتر خواهد رفت.

هنگامی که رافا یک بکهند و یا فورهند قدرتمند میزنه و نواک به زحمت خودش رو به توپ میرسونه و ریترن میده اما به تور، دیگه این UE نواک نیست بلکه Winer رافاست.

Rafaello
09-10-2013, 01:33 PM
اول از همه تبریک جانانه به نادال و طرفداراش ...در اینکه شایسته ترین بازیکن فصل بود و شایسته ترین فرد برای فتح یو اس بود ؛ فکر کنم کمتر کسی کوچک ترین شکی داشته باشه...حال نادال و طرفداراش واقعا خریدنیه ؛ بعد از اون وضعیت ؛ این چنین بازگشتی بی نظیر بود و رویایی...اما نادال این رویا رو به بهترین نحو برای خودش و هوادراش رفم زد...

اما در رابطه با بازی ؛ به نظرم در مجموع این فینال از لحاظ فنی ؛ نسبت به فینال پارسال که حقیقتا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و حتی ایضا نسبت به فینال دو سال پیش خودشون هم به نسب ضعیف تر بود...در رابطه با ست 4 بازی که هیچ نکته ای وجود نداره که بشه گفت...اصن به نظرم ست 4 رو از این فینال باید حذف کرد چون واقعا شان فینال رو پایین می یاره...اما خب در رابطه با اینکه چرا سته 4 این طوری شد می شه حرف زد ؛ در واقع در رابطه با اینکه نواک چرا سته 4 این طوری شد می شه حرف زد...در مجموع به نظرم نکات زیر تاریک روشن های اصلی این فینال رو تشکیل می ده:

1-ترس نواک...شاید هیچ وقت فکر نمی کردم روزی برسه که چهره نواک رو در کورت آمیخته با ترس ببینم اما این اتفاق از لحظات ابتدایی این فینال مشخص بود!!!...بخشی از این ترس به عملکرد خیره کننده رافا بر می گشت و بخشیش هم به باخت مونترال...به نظر من رافا 50% بردش در این فینال رو در فینال مونترال برداشت کرده بود...شکستن بت نواک در جایی غیر از خاک برای رافا خیلی خیلی مهم بود که این اتفاق در مونترال افتاد و برداشتش رو در فینال یو اس رافا انجام داد...نوله ترس داشت ؛ خوده نوله ؛ باکسه نوله و حتی طرفدارای نوله...این همون چیزی بود که رافای رها و آزاد بهش احتیاج داشت...ست چهارم تبلور این ترس رو شاهد بودیم و نقطه ی اوجش رو ؛ هر چند که از ابتدا تا پایان ست سوم ؛ حتی در همون ست دوم هم نوله گرفتار ترس بود ؛ اما ست چهارم بزنگاه ماجرا بود ؛ جایی که نوله در ترس غوطه ور شده بود ؛ قبول ترس ؛ چیزی جز قبول شکست نیست...

2-تاکید بیش از اندازه روی بکهند نادال...خسته کرد نوله همه رو با تکرار مکررات روی بکهند نادال...با یک ریتم خاص و تکراری اصرار می ورزید روی بکهند نادال و همین امر تا حدی بازی رو برای نادال قابل پیش بینی کرده بود...در اینکه بکهند نادال قابل مقایسه با فورهندش نیست شکی نیست اما بکهند نادال ؛ بکهند راجر 32 ساله نیست که روبردو گونه بشه 3 ست رو ازش بیرون کشید!!!!...بهترین استراتژی دقیقا بردن بازی به سمت نقطه قوت نادال و از کار انداختن این نقطه بود و مادامی که نوله به همین شکل عمل کرد نتیجه گرفت...

3-تمرکز ؛ جاه طلبی و جنگ طلبی نوله نمرش از 10 نزدیک به 0 بود...دیگه همه نوله رو با همین 3 صفت می شناسن اما تعطیل بودن هر 3 تاش دیشب...جای این 3 صفت رو فقط یک صفت گرفته بود: ترس...

4-خستگی برای من حداقل یک بهانه ی زشته...نوله در هیچ لحظه از بازی به دلیل خستگی پوینت از دست نداد...در ست چهار هم این خستگی نبود که نوله رو زمین زد...بهونه ی خستگی بهونه ی زشتیه ؛ خواهشا حداقل برای نواک از این بهونه ها نیارید که فقط بهش توهین کردید...

حالا باید منتظر موند برای ادامه ی شرایط فصل...سوالای خیلی زیادی برای ادامه ی فصل وجود داره...سوالای اساسی و زیادی...که سر موقع بهش خواهیم رسید...فعلا این لحظات خریدنی ؛ متعلق به نادال و طرفداراش هست ؛ پس لذت ببرید...

موافقم بجز همان قسمتی که مشخص است

رافا نمایش خارق العاده ای داشت و نواک هم از نظر فنی و هم از نظر روحی خودشو باخت، اینکه رافا به قدری قدرتمندانه بازی میکنه که نواک پشت سر هم خطا میده پایین بودن سطح بازی نیست!

saeedsafaee
09-10-2013, 01:37 PM
What The Faaz?!...

http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_3035198231377692023.1444.jpg (http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_3035198231377692023.1444.jpg)

فازم اینه

Nikoo
09-10-2013, 01:59 PM
اون طرفدارای راجر که به ریسمان نواک چنگ زدن!
ببخشید این دفعه هم نشد!

Mahmoud RF
09-10-2013, 02:04 PM

1-ترس نواک...شاید هیچ وقت فکر نمی کردم روزی برسه که چهره نواک رو در کورت آمیخته با ترس ببینم اما این اتفاق از لحظات ابتدایی این فینال مشخص بود!!!...بخشی از این ترس به عملکرد خیره کننده رافا بر می گشت و بخشیش هم به باخت مونترال...به نظر من رافا 50% بردش در این فینال رو در سمی فینال مونترال برداشت کرده بود...شکستن بت نواک در جایی غیر از خاک برای رافا خیلی خیلی مهم بود که این اتفاق در مونترال افتاد و برداشتش رو در فینال یو اس رافا انجام داد...نوله ترس داشت ؛ خوده نوله ؛ باکسه نوله و حتی طرفدارای نوله...این همون چیزی بود که رافای رها و آزاد بهش احتیاج داشت...ست چهارم تبلور این ترس رو شاهد بودیم و نقطه ی اوجش رو ؛ هر چند که از ابتدا تا پایان ست سوم ؛ حتی در همون ست دوم هم نوله گرفتار ترس بود ؛ اما ست چهارم بزنگاه ماجرا بود ؛ جایی که نوله در ترس غوطه ور شده بود ؛ قبول ترس ؛ چیزی جز قبول شکست نیست...

با این دو تا جملت به شدت موافقم...:441:

roger 4 ever
09-10-2013, 02:16 PM
موافقم بجز همان قسمتی که مشخص است

رافا نمایش خارق العاده ای داشت و نواک هم از نظر فنی و هم از نظر روحی خودشو باخت، اینکه رافا به قدری قدرتمندانه بازی میکنه که نواک پشت سر هم خطا میده پایین بودن سطح بازی نیست!

دوست بسیار عزیزم در شایستگی رافا برای این پیروزی اصن شکی وجود نداره و بحثی هم در این مورد وجود نداره...دیشب اگر 100 ست هم این دو بازی می کردند نتیجه به نفع رافا تموم می شد...من بحثم این بود که ست 4 چیزی از لحاظ فنی برای ارائه نداشت...همه ی ما ست چهارم بازی رو دیدیم ؛ در خوشبینانه ترین حالت می شد 3 گیم اول ست چهار رو دید ؛ چون بقیش چیزی جز تکرار این ریتم نبود: 1...2 ... ارور نواک ؛ 1...2... ارور نواک...که در رابطه با چرایی وقوع این چنین ریتمی هم بنده مفصل توضیح دادم...
من پیروزی 6-1 ست چهارم نادال را زیر سوال نبردم ؛ بلکه کیفیت فنی این ست رو زیر سوال بردم و حقیقتا بپذیرید که در شان فینال این دو نبود...

Rafaello
09-10-2013, 02:20 PM
دوست بسیار عزیزم در شایستگی رافا برای این پیروزی اصن شکی وجود نداره و بحثی هم در این مورد وجود نداره...دیشب اگر 100 ست هم این دو بازی می کردند نتیجه به نفع رافا تموم می شد...من بحثم این بود که ست 4 چیزی از لحاظ فنی برای ارائه نداشت...همه ی ما ست چهارم بازی رو دیدیم ؛ در خوشبینانه ترین حالت می شد 3 گیم اول ست چهار رو دید ؛ چون بقیش چیزی جز تکرار این ریتم نبود: 1...2 ... ارور نواک ؛ 1...2... ارور نواک...که در رابطه با چرایی وقوع این چنین ریتمی هم بنده مفصل توضیح دادم...
من پیروزی 6-1 ست چهارم نادال را زیر سوال نبردم ؛ بلکه کیفیت فنی این ست رو زیر سوال بردم و حقیقتا بپذیرید که در شان فینال این دو نبود...

درسته اما دلیلش این بود که رافا بقدری در سه ست نخست عالی کار کرد که نواک خودش رو باخت و چیزی برای ارائه نداشت

novak djokovich
09-10-2013, 02:22 PM
گقتم بهت جوابت رو بعدا میدم

[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/83859868215586818453.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/83859868215586818453.jpg (http://www.tennis-image.com/images/83859868215586818453.jpg)

:254::254::254::254::254:
بهت توصیه می کنم بزرگ شی عمو جون

Mohammad
09-10-2013, 02:36 PM
روحیه جنگندگی و تسلیم ناپذیری رافا واقعا ستودنیه و به هنگام تماشای مسابقه احساسات آدم رو به شدت برمی انگیزه.
در مورد روند بازی، من به شخصه از رافا راضی نبودم هر چند از اینکه با چنگ و دندون و جنگ گندگی تمام بازی کرد لذت بردم ولی به نظرم نتونست کیفیت بازی نیمه پایانی رولند گروس و یا همین فینال یک ماه پیش رو تکرار کنه.
ست اول در مجموع رافا خوب بود، ولی از اوسط ست دوم و بعد از اون رالی طولانی 54 تایی، یه جورایی ورق بازی برگشت و رافا به شدت تدافعی بازی کرد، Nole Version 2.0 از اون پوینت تا اوسط ست سوم با قدرت خودنمایی کرد ولی همانطور که از مسابقات این فصل نواک انتظار میرفت اون نتونست برای مدت طولانی در اون سطح بالا بازی کنه و در لحظات حساس و تعیین کننده، خطای های خود رو یکی پس ازدیگری به رافا هدیه میکرد تا اینکه بالاخره در اون گیم که نتونست رافا رو بریک کنه پروندش بسته شد.
بزرگترین سوال من اینه که آیا نواک باز دوباره میتونه به سطح تقریبا بدون نقص 2011 برگرده؟
رافا روی خاک که انتظار نمیره با بازی تهاجمی حریف خودشو مغلوب کنه در سمی فاینال رولند و به خصوص در لحظاتی آخر ست پنجم که چیزی با باخت فاصله نداشت فوق العاده تهاجمی بازی کرد و در مجموع بیشتر از نوله وینر زد، ولی در این مسابقه بر رو این کورت که نیاز به بازی تهاجمی بیشتر حس میشه برعکس عمل کرد!!!
ریترن سرویس هم در خیلی از موارد توپ ها را کوتاه برمیگردوند حتی یک بار در طول مسابقه برای ریترن سرویس دوم به داخل زمین نیومد، کاری که در طول تورنمنت و در بازیهای قبلی بارها و بارها انجام داد!
بکهند Flat ـی که در رولند گروس چند وینر تعیین کننده در اواخر بازی زد، اصلا وجود خارجی نداشت و در عوض میشه گفت به نسبت قبل رافا اسلایس های قابل قبولی زد و بکهند تاپ اسپین مید کورتش ارور زیادی نداشت.
در مجموع مهم ترین نکته بازی رافا این بود که خیلی کم ارور بازی کرد و همین یکی از اصلی ترین دلایلش بردش بود.

slice
09-10-2013, 02:48 PM

من با هر چهار موردی که گفتی موافقم بجز دومی!!!!!!!!
درسته بکهند نادال خیلی بهتر از بکهند راجره ولی چون سبک و استایلش کلا" متفاوته با بکهند جوکوویچ و ماری و... واسه همین بهترین نقطه ضعفشه!!!!!!!! اگه به همه ی فینالای این دوتا تو 2011 و 2012 نگاه کنی میبینی نوواک فقط به بکهند نادال حمله میکرد اصلا" اساس بازیش همین بود از اول تا آخر ( ریترن و push و سرویس دوم و بیشتر وینرها)!!!!!!!!!!!
دیشبم نوواک چاره ای نداشت جز این !!!!!!!! شاید اگه این کارو نمیکرد 3-0 میباخت!!!!! البته دیروز نسبت به فینالای اخیرشون خیلی بیشتر به فورهند نادال فشار آورد ولی چون اعتماد به نفس کافی رو نداشت اکثرا" اشتباه می کرد!!!!!! ولی باید اینم گفت که نادال یه روش خیلی خوب برای رفع فشار از بکهندش داشت اونم زدن اسلایس و تاپ اسپین به بیس لاین بود که جوکوویچ واقعا" تو اون توپا مشکل داشت!!!!!!!!

roger 4 ever
09-10-2013, 03:29 PM
من با هر چهار موردی که گفتی موافقم بجز دومی!!!!!!!!
درسته بکهند نادال خیلی بهتر از بکهند راجره ولی چون سبک و استایلش کلا" متفاوته با بکهند جوکوویچ و ماری و... واسه همین بهترین نقطه ضعفشه!!!!!!!! اگه به همه ی فینالای این دوتا تو 2011 و 2012 نگاه کنی میبینی نوواک فقط به بکهند نادال حمله میکرد اصلا" اساس بازیش همین بود از اول تا آخر ( ریترن و push و سرویس دوم و بیشتر وینرها)!!!!!!!!!!!
دیشبم نوواک چاره ای نداشت جز این !!!!!!!! شاید اگه این کارو نمیکرد 3-0 میباخت!!!!! البته دیروز نسبت به فینالای اخیرشون خیلی بیشتر به فورهند نادال فشار آورد ولی چون اعتماد به نفس کافی رو نداشت اکثرا" اشتباه می کرد!!!!!! ولی باید اینم گفت که نادال یه روش خیلی خوب برای رفع فشار از بکهندش داشت اونم زدن اسلایس و تاپ اسپین به بیس لاین بود که جوکوویچ واقعا" تو اون توپا مشکل داشت!!!!!!!!
با کلیات حرفات موافقم دوست عزیزم...اما به این نکته ی حرف من دقت نکردی که اشاره کردم <تکرار بیش از اندازه رو بکهند نادال>...در تمام فینال هایی که شما اشاره کردی من به خاطر نمی یارم که نواک این چنین <یکنواخت و تکراری> روی بکهند نادال تاکید می کرد...تاکید کردن روی بکهند نادال عیب نیست ؛ تاکید کردن<تکراری> روی بکهند نادال عیبه...دیشب حقیقتا بکهند های نادال بسیار کم خطا بود و به قول شما انصافا بکهند اسلایس های بسیار زیبایی هم کشیده شد ؛ طی این شرایط به نظرت درست بود که نوله باز هم این چنین روی بکهند نادال اصرار کنه؟!!...به نظرم دیشب پلن بی نیاز بود برای نوله و پلن بی هم چیزی جز عوض کردن بازی و زدن شات های داون د لاین حتی ریسکی سمت فورهند رافا نبود...مسئله ای که در شرایط حساس چند پوینت مهم برای نوله داشت...

moris
09-10-2013, 03:45 PM
اون دوستانی که میگن نوله خودش باخته بهتره برن مصاحبه بعد از بازی نواک و استن رو ببینن که نواک چطور مدعی شده بود که میدونه با رافا چطوری بازی کنه !!!
سطح هارد مورد علاقه نوله هستش و بهترین بازیهاش رو بر روی این سطح انجام داده اونوقت خودش باخته؟؟؟
UE هم که بحثش زیاد شده.UE بالا تو یه همچین سطحی از بازی تنیس از بد بازی کردن حریف ناشی نمیشه بلکه آمادگی تنیسور مقابل رو نشون میده که حریف رو وادار به UE میکنه.تجربه UE های راجر مقابل رافا نشون میده همه چیز رو.
نکته دیگه اینکه رافا به دنبال UE از نواک نبود بلکه برعکس این نوله بود که با انداختن توپ رو بکهند رافا میخواست ازش UE بگیره.
همونطور هم که محمد گفت رافا دیشب از سطح خودش بر روی بازیهای هارد امسال پایینتر هم بود.آمار بازی رافا نشون میده همه چیز رو.

Rafaello
09-10-2013, 03:57 PM
دوستان عزیز، بازی های سراسر هیجان رافا و فدرر در چند سال گذشته سطح توقع همه را بالا برده و انتظار داریم باز هم بیننده آن بازی های خاطره انگیز دست کم در فینال گرند اسلم ها باشیم اما گمان نمی کنم آن بازی ها تکرار شود، مانند بهترین سریال تاریخ یعنی 24 که دیگر مثل و مانندش نخواهد آمد هر چند کمپانی فاکس اعلام کرده فصل نهم 24 در 12 اپیزود از مه 2014 روی آنتن خواهد رفت

فینال ویمبلدون 2008 یادتان هست؟ آن فینال یک فیلم هنری چهار ساعت و چهل و هشت دقیقه ای بود که پدید آورندگانش رافا و فدرر بودند، یک بازی خارق العاده و سراسر هیجان و استرس و پر از صحنه های هیجان انگیز و ناب که در پایان رافا 3 به دو فدرر را برد و برای نخستین بار ویمبلدون را فتح کرد

از اینگونه بازی های هیجان انگیز کم ندارند رافا و فدرر بخاطر همین سطح توقع ما بالا رفته و هر بازی را با آن بازی های بی بدیل مقایسه می کنیم

سطح بازی امروز صبح پایین نبود اما خب به گرد پای بازی های رافا و فدرر هم نمی رسید، باید سطح توقعمان را پایین بیاوریم یا این که چشم انتظار بمانیم فدرر به روزهای اوجش بازگردد و پیرانه سرش عشق جوانی به سر افتد و باز هم شاهد بازی های تمام عیار رافا و فدرر در فینال گرند اسلم ها باشیم.

sspol
09-10-2013, 04:13 PM
تبریک میگم قهرمانی بزرگ نادال در مسابقات رو

انشاله بزودی رکورد فدرر شکسته بشه

ضمنا دوستانی که مشکل دیدن شبکه ها رو دارند بهشون توصیه میکنم اگر اینترنت مناسب دارند اکانت سیسیکم خریداری کنند و بر روی رسیور نصب کنند
بنده در خدمتم

شایان نادال
09-10-2013, 05:10 PM
من هر نظری میدم به خودم مربوطه چون نظره خودمه. هنوزم معتقدم نادال تو کانادا و سینسی به اندازه این گرند آماده نبوده. شما هم واسه بقیه تعیین تکلیف نکن
اخ ناراحت شدید ببخشید من گفتم خودتون رو اذیت نکنید بخواین جواب بدین چون من منتظر جواب نیستم پس از این به بعد نظرتون رو اینقدر قاطعانه نگید من واسه خودتون میگم حالا هرجور میلتونه اگه میخواین هم مطمئن بگید بعد ضایع بشین

slice
09-10-2013, 05:21 PM
با کلیات حرفات موافقم دوست عزیزم...اما به این نکته ی حرف من دقت نکردی که اشاره کردم <تکرار بیش از اندازه رو بکهند نادال>...در تمام فینال هایی که شما اشاره کردی من به خاطر نمی یارم که نواک این چنین <یکنواخت و تکراری> روی بکهند نادال تاکید می کرد...تاکید کردن روی بکهند نادال عیب نیست ؛ تاکید کردن<تکراری> روی بکهند نادال عیبه...دیشب حقیقتا بکهند های نادال بسیار کم خطا بود و به قول شما انصافا بکهند اسلایس های بسیار زیبایی هم کشیده شد ؛ طی این شرایط به نظرت درست بود که نوله باز هم این چنین روی بکهند نادال اصرار کنه؟!!...به نظرم دیشب پلن بی نیاز بود برای نوله و پلن بی هم چیزی جز عوض کردن بازی و زدن شات های داون د لاین حتی ریسکی سمت فورهند رافا نبود...مسئله ای که در شرایط حساس چند پوینت مهم برای نوله داشت...

درسته تاکید بی اندازه رو بکهند رافا کاره اشتبهاهیه ولی این روش تنها کلید برد ناداله!!!!!! چون همه ی پلن بی های دیگه تو بازی های قبلی موثر نبودن و دیروزم همونطور که گفتی فقط چندتا پوینت به نوواک کمک کرد!!!!!!
دیروز نوواک چندتا فورهند down the line خوب زد ولی نادال فقط 5-6 تای اولی رو نتونس بگیره بعد با اون فورهند بازی رو دستش می گرفت!!!!!!
نوواک در مقابل رافا به امتیاز های کوتاه نیاز داشت نه اینکه بیاد با فورهند نادال 30 تا رالی کنه بعدشم پوینت رو ببازه!!!!!! البته دیروز استراتژی اصلی نوواک هم اینطور شد چون همه ی توپایی رو که به بکهند نادال میزد متنوع نبودن و نادال یه ریتمی رو تو اون ضربات پیدا کرده بود واسه همین توپارو پیش بینی می کرد و می تونست به بهترین جای ممکن بزنه!!!!!!

Mahdi Naji
09-10-2013, 05:24 PM
خب از تمام این تبریک ها و بدی ها و خوبی های این گرند اسلم که بگذریم باید اینو بدونیم که گرند های سال 2013 تمام شد.سالی که بالا و پایین برای همه ی بازیکن ها خیلی داشت.همیشه بعد از یو اس اپن ی نیم نگاهی بهتره به دنیای گرند های اون سال بندازیم و بدونیم که یک سال گذشت.
پارسال رافا تمام این تور رو در خانه و روی مبل خود تماشا میکرد اما حال او قهرمان 2013 این تورنمنت شده.رافا امسال در هارد و در کل سال ی پدیده بود باید از او قدر دانی کرد
امسال با غیبت رافا آغاز شد و با کمر درد فدررادامه یافت و نواک یک گرند دیگر گرفت و ماری پیشرفت کرد.
نادال در رس بسیار عالی بود و سپس خودش رو توی هارد هم نشون داد اما باز راجر خودش رو پیدا نکرد ویمبی با تمام باخت های زود رسش ماری رو قهرمان کرد و حالا هم با برد رافا امسال پرونده گرنداسم ها بسته شد
برای شما رو نمی دونم اما برای من همیشه همیشه پایان یواس اپن حتی با برد راجر شیرین بود:240:,ولی نه اون قدرا

گرچه ما منتظر مسترز های زمستونی هستیم:182:که دو ماه دیگه شروع میشه

sorina_1100
09-10-2013, 06:39 PM
باید خدا رو شکر کرد که تو زمانی بدنیا اومدیم که معروف به عصر نادالیونه :d

تبریک به همه هواداراش :d

hoomanjian
09-10-2013, 06:55 PM
به نظر من در لحظاتی فورهندهای کراس جوکو که روی فورهند نادال میومد امتیازهای زیادی رو واسه جوکو تو ست دوم و سوم اورد ولی نتونست ادامه بده. در واقع فورهندهای کراس جوکو روی فورهند نادال یا واسه جوکو وینر بود یا اگه برگشت میخورد یه نت پوینت بود واسه جوکو. بنابراین جوکو روی فورهند نادال هم خوب بود اما نتونست ادامه بده. واقعا خوشحالم .

vahid nadal
09-10-2013, 07:49 PM
تو گیم اول همون ست هم نواک بدون اینکه امتیازی از دست بده نادال رو برک کرد ، پس امتیاز 40-0 چیز عجیبی نبوده ،
توی اون گیم هم نواک علاوه بر اون ضربه ای که رافا زمین خورد امتیازات رو با انواع و اقسام روش ها مثل لاب ، کراس کورت و ... گرفته بود:583: ولی بخاطر اینکه انگار یهو خودش رو برنده اون گیم دید چند تا اشتباه مبتدیانه انجام داد و عملا با بازگشت نادال تو اون گیم ورق کل مسابقه به نفعش برگشت

آره میدونم ۴۰-۰ هم شده بود.منم نگفتم چیزه عجیبیه. در ضمن تو اون گیم ک رافا زمین خورد نوله خودشو برنده ندونست.این برگشت عالی ب بازی بود ک رافا خیلی خوب انجامش داد. ب قول دوستمون وقتی بعد از اون زمینی ک خورد مثل ی پلنگ بلند شد نشان از روحیه رافا واسه برگشت ب بازی و نا امید نشدنش بود.

Meysam94
09-10-2013, 07:54 PM
http://www.tennis-image.com/images/89681814288607532176.png

براي بهتر مشاهده کردن بر روي عکس کليک کنيد

روزنامه خبر ورزشي سه شنبه 19 شهريور 1392

SABORI
09-10-2013, 10:39 PM
تبریک میگم به هواداران نادال
انصافا که آماده ترین ورزشکار امسال بود و به حق جام را برد

Rafaello
09-10-2013, 10:51 PM
امید که در فصل آینده تنیس همان فدرر آماده و تکنیکی و اوج گرفته را ببینیم و باز هم شاهد بازی های هیجان انگیز و تکرار ناشدنی رافا و فدرر باشیم

http://2.bp.blogspot.com/-vy6B812p9IM/T7zdrg-UTfI/AAAAAAAAMZE/o9gRym4WYaA/s1600/295172420ba83f3f60080cb5c8cb1f68-getty-511136316.jpg (http://2.bp.blogspot.com/-vy6B812p9IM/T7zdrg-UTfI/AAAAAAAAMZE/o9gRym4WYaA/s1600/295172420ba83f3f60080cb5c8cb1f68-getty-511136316.jpg)
http://2.bp.blogspot.com/-8eC9jBHGbyY/UPwg26UVD9I/AAAAAAAAAmQ/0e9_SJfcVfM/s1600/disney4.jpg (http://2.bp.blogspot.com/-8eC9jBHGbyY/UPwg26UVD9I/AAAAAAAAAmQ/0e9_SJfcVfM/s1600/disney4.jpg)

hoomanjian
09-11-2013, 12:49 AM
امید که در فصل آینده تنیس همان فدرر آماده و تکنیکی و اوج گرفته را ببینیم و باز هم شاهد بازی های هیجان انگیز و تکرار ناشدنی رافا و فدرر باشیم
[/URL]http://2.bp.blogspot.com/-vy6B812p9IM/T7zdrg-UTfI/AAAAAAAAMZE/o9gRym4WYaA/s1600/295172420ba83f3f60080cb5c8cb1f68-getty-511136316.jpg (http://2.bp.blogspot.com/-vy6B812p9IM/T7zdrg-UTfI/AAAAAAAAMZE/o9gRym4WYaA/s1600/295172420ba83f3f60080cb5c8cb1f68-getty-511136316.jpg)
[URL="http://2.bp.blogspot.com/-8eC9jBHGbyY/UPwg26UVD9I/AAAAAAAAAmQ/0e9_SJfcVfM/s1600/disney4.jpg"]http://2.bp.blogspot.com/-8eC9jBHGbyY/UPwg26UVD9I/AAAAAAAAAmQ/0e9_SJfcVfM/s1600/disney4.jpg (http://2.bp.blogspot.com/-8eC9jBHGbyY/UPwg26UVD9I/AAAAAAAAAmQ/0e9_SJfcVfM/s1600/disney4.jpg)

من میگم از این به بعد اگه هر مسترز یا گرنداسلمی رو فدرر ببره به همهی اونهایی که پیش بینی کنند فدرر قهرمان میشه نفری 50000 تومن مردونه میدم اونوقت تو میگی امیدواری سال دیگه فدرر دوباره اوج بگیره؟:251::254:

[/QUOTE]

mspayam
09-11-2013, 03:57 AM
به نظر من در لحظاتی فورهندهای کراس جوکو که روی فورهند نادال میومد امتیازهای زیادی رو واسه جوکو تو ست دوم و سوم اورد ولی نتونست ادامه بده. در واقع فورهندهای کراس جوکو روی فورهند نادال یا واسه جوکو وینر بود یا اگه برگشت میخورد یه نت پوینت بود واسه جوکو. بنابراین جوکو روی فورهند نادال هم خوب بود اما نتونست ادامه بده. واقعا خوشحالم .

من میگم از این به بعد اگه هر مسترز یا گرنداسلمی رو فدرر ببره به همهی اونهایی که پیش بینی کنند فدرر قهرمان میشه نفری 50000 تومن مردونه میدم اونوقت تو میگی امیدواری سال دیگه فدرر دوباره اوج بگیره؟:251::254:

آقای دست و دلباز
شما لازم نکرده به بقیه پول بدین و این پیش بینی های نوستراداموسی تون رو هم بذارین واسه ی در کوزه. شما اگه تنیس حالیت بود اون پست مسخره ای رو که اون بالا ازت نقل قول کردم روی نمی نوشتی.

فورهندهای کراس جوکو میومد روی فورهند نادال؟ تو اصلاً مفهوم کراس رو می دونی یعنی چی؟ هنوز بعد از این همه بازی دیدن حالیت نشده که نادال چپ دسته و فورهند کراس کورت حریف میاد روی بکهندش؟ :251:یا نکنه منظورت فورهند اینساید آوت بوده و به جاش نوشتی کراس؟:254:

البته از کسی همچین ادعاها و حاتم بخشی هایی می کنه این حرف ها هم بعید نیست. چون اگه یه خورده تنیس حالیش بود اینقدر بچه گانه حرف نمی زد و شرط بندی های مسخره نمی کرد.

CANDIS
09-11-2013, 04:08 AM
روحیه جنگندگی و تسلیم ناپذیری رافا واقعا ستودنیه و به هنگام تماشای مسابقه احساسات آدم رو به شدت برمی انگیزه.
در مورد روند بازی، من به شخصه از رافا راضی نبودم هر چند از اینکه با چنگ و دندون و جنگ گندگی تمام بازی کرد لذت بردم ولی به نظرم نتونست کیفیت بازی نیمه پایانی رولند گروس و یا همین فینال یک ماه پیش رو تکرار کنه.
ست اول در مجموع رافا خوب بود، ولی از اوسط ست دوم و بعد از اون رالی طولانی 54 تایی، یه جورایی ورق بازی برگشت و رافا به شدت تدافعی بازی کرد، Nole Version 2.0 از اون پوینت تا اوسط ست سوم با قدرت خودنمایی کرد ولی همانطور که از مسابقات این فصل نواک انتظار میرفت اون نتونست برای مدت طولانی در اون سطح بالا بازی کنه و در لحظات حساس و تعیین کننده، خطای های خود رو یکی پس ازدیگری به رافا هدیه میکرد تا اینکه بالاخره در اون گیم که نتونست رافا رو بریک کنه پروندش بسته شد.
بزرگترین سوال من اینه که آیا نواک باز دوباره میتونه به سطح تقریبا بدون نقص 2011 برگرده؟
رافا روی خاک که انتظار نمیره با بازی تهاجمی حریف خودشو مغلوب کنه در سمی فاینال رولند و به خصوص در لحظاتی آخر ست پنجم که چیزی با باخت فاصله نداشت فوق العاده تهاجمی بازی کرد و در مجموع بیشتر از نوله وینر زد، ولی در این مسابقه بر رو این کورت که نیاز به بازی تهاجمی بیشتر حس میشه برعکس عمل کرد!!!
ریترن سرویس هم در خیلی از موارد توپ ها را کوتاه برمیگردوند حتی یک بار در طول مسابقه برای ریترن سرویس دوم به داخل زمین نیومد، کاری که در طول تورنمنت و در بازیهای قبلی بارها و بارها انجام داد!
بکهند Flat ـی که در رولند گروس چند وینر تعیین کننده در اواخر بازی زد، اصلا وجود خارجی نداشت و در عوض میشه گفت به نسبت قبل رافا اسلایس های قابل قبولی زد و بکهند تاپ اسپین مید کورتش ارور زیادی نداشت.
در مجموع مهم ترین نکته بازی رافا این بود که خیلی کم ارور بازی کرد و همین یکی از اصلی ترین دلایلش بردش بود.

ای خدا خیرت بده یک طرفدار با شعور و باشخصیت که مثل بعضیا چشم بسته فقط طرفداری نمیکنه شمایی. خیلی قشنگ بازی رو تحلیل کردی. این جمله: ( در مجموع مهم ترین نکته بازی رافا این بود که خیلی کم ارور بازی کرد و همین یکی از اصلی ترین دلایلش بردش بود.) خیلی قشنگ گفتی تقریبا هیچکی بهش اشاره نکرده بود. مرسی

CANDIS
09-11-2013, 04:34 AM
اون دوستانی که میگن نوله خودش باخته بهتره برن مصاحبه بعد از بازی نواک و استن رو ببینن که نواک چطور مدعی شده بود که میدونه با رافا چطوری بازی کنه !!!
سطح هارد مورد علاقه نوله هستش و بهترین بازیهاش رو بر روی این سطح انجام داده اونوقت خودش باخته؟؟؟
UE هم که بحثش زیاد شده.UE بالا تو یه همچین سطحی از بازی تنیس از بد بازی کردن حریف ناشی نمیشه بلکه آمادگی تنیسور مقابل رو نشون میده که حریف رو وادار به UE میکنه.تجربه UE های راجر مقابل رافا نشون میده همه چیز رو.
نکته دیگه اینکه رافا به دنبال UE از نواک نبود بلکه برعکس این نوله بود که با انداختن توپ رو بکهند رافا میخواست ازش UE بگیره.
همونطور هم که محمد گفت رافا دیشب از سطح خودش بر روی بازیهای هارد امسال پایینتر هم بود.آمار بازی رافا نشون میده همه چیز رو.

دوست من. Unforced error یعنی خطایی که بازیکن به اجبار نداده و ناشی میشه از بی دقتی بازیکن. اونی که شما میگی: (UE بالا تو یه همچین سطحی از بازی تنیس از بد بازی کردن حریف ناشی نمیشه بلکه آمادگی تنیسور مقابل رو نشون میده که حریف رو وادار به UE میکنه). بهش میگن Forced error که یعنی به اجبار خطا داده . این جمله که ( حریف رو وادار به UE میکنه ) کاملا اشتباهه. باید گفت حریف رو وادار به E میکنه نه UE. وقتی نواک در شرایطی که کاملا روی توپ مسلطه توپ رو به تور یا بیرون میزنه ناشی از بی دقتی یا آماده نبودن یا دلایل زیاد دیگه ای میشه. سبک بازی نواک هم میدونیم ایجاب نمیکنه که انقدر UE بده . اگر توماس بردیچ بود میگفتیم خب UE جزئی از سبک بازیشه . ولی ما انقدر UE از نواک سراغ نداریم

کیارش
09-11-2013, 06:09 AM
همه گفتنیهارادوستان زحمت کشیدن فقط ازپست دوست فدرری خیلی خوشم آمدکه جداازبیان تبریک

مواردآموزنده بازی وشخصیت نادال رایادآوری کردند.جدا"کمترکسی باورمیکردکه نادال دوباره آقایی کند

بایدبه ایشان بابت اراده وپشتکارخسته نباشیدگفت.

آرزومیکنم فدررهم بتواندباتلاش وهمت وبایک گرنددیگرازدنیای تنیس خداحافظی کند

hoomanjian
09-11-2013, 08:16 AM
آقای دست و دلباز
شما لازم نکرده به بقیه پول بدین و این پیش بینی های نوستراداموسی تون رو هم بذارین واسه ی در کوزه. شما اگه تنیس حالیت بود اون پست مسخره ای رو که اون بالا ازت نقل قول کردم روی نمی نوشتی.

فورهندهای کراس جوکو میومد روی فورهند نادال؟ تو اصلاً مفهوم کراس رو می دونی یعنی چی؟ هنوز بعد از این همه بازی دیدن حالیت نشده که نادال چپ دسته و فورهند کراس کورت حریف میاد روی بکهندش؟ :251:یا نکنه منظورت فورهند اینساید آوت بوده و به جاش نوشتی کراس؟:254:

البته از کسی همچین ادعاها و حاتم بخشی هایی می کنه این حرف ها هم بعید نیست. چون اگه یه خورده تنیس حالیش بود اینقدر بچه گانه حرف نمی زد و شرط بندی های مسخره نمی کرد.

اول از همه ادب داشته باش توی حرف زدنت mspayam. ضمنا iq اگه بازی رو دیده بودی منظور منو می فهمیدی. از تو نادان تر اون کسیه که واسه پیامت لایک گذاشته. http://www.tennistalkers.com/showthread.php?t=2521 رو برو بخونInside-Out اگر بخواهیم این واژه را فارغ از ارتباطش با ورزش تنیس معنی کنیم، بهترین برگردان واژه "پشت و رو" می باشد.حال با توجه به این معنی، در تنیس وقتی بازیکن ضربه ای را که مثلا در سمت Backhand خود است، با حرکت پشت توپ و قرار گرفتن در سمت مخالف، آماده ضربه زدن با Forehand کند و یک ضربه Cross Court بزند، یک ضربه Inside-Out Forehand زده است. حال اگر این ضربه به صورت Down The Line زده شود این ضربه Inside-In نام دارد. (البته این اصطلاح دوم کمتر رایج است) بعدش خودت متوجه میشی چقدر تنیس حالیته. البته مهمتر اینه که اول ادب یاد بگیری.

hoomanjian
09-11-2013, 08:25 AM
ضمنا iq کراس هم میتونه اینساید باشه و هم در شرایط عادی زده بشه . توکه مثلا نیوزلند زندگی میکنی ببین اول معنی کراس چیه. راستی ادب یادت نره

mspayam
09-11-2013, 08:46 AM
اول از همه ادب داشته باش توی حرف زدنت mspayam. ضمنا iq اگه بازی رو دیده بودی منظور منو می فهمیدی. از تو نادان تر اون کسیه که واسه پیامت لایک گذاشته. http://www.tennistalkers.com/showthread.php?t=2521 رو برو بخونInside-Out اگر بخواهیم این واژه را فارغ از ارتباطش با ورزش تنیس معنی کنیم، بهترین برگردان واژه "پشت و رو" می باشد.حال با توجه به این معنی، در تنیس وقتی بازیکن ضربه ای را که مثلا در سمت Backhand خود است، با حرکت پشت توپ و قرار گرفتن در سمت مخالف، آماده ضربه زدن با Forehand کند و یک ضربه Cross Court بزند، یک ضربه Inside-Out Forehand زده است. حال اگر این ضربه به صورت Down The Line زده شود این ضربه Inside-In نام دارد. (البته این اصطلاح دوم کمتر رایج است) بعدش خودت متوجه میشی چقدر تنیس حالیته. البته مهمتر اینه که اول ادب یاد بگیری.

ضمنا iq کراس هم میتونه اینساید باشه و هم در شرایط عادی زده بشه . توکه مثلا نیوزلند زندگی میکنی ببین اول معنی کراس چیه. راستی ادب یادت نره

تو اگه اینا رو اینجا خوندی من تو بازی زدم و اون پستی هم که محمد گذاشته کاملاً درسته، ولی کپی-پیست کردنش اینجا دردی از بی سوادی تو دوا نمی کنه. اگه یه ذره از تنیس حالیت بود می فهمیدی که وقتی توپی فورهند کراس کورت زده می شه از گوشه ی سمت راست زمین به سمت اریب می ره به سمت گوشه ی چپ زمین (یا سمت راست زمین از دید حریف). اگه هر دو بازیکن راست دست باشن، طبیعتاً ضربه های فورهند کراس کورت اکثراً فورهند به فورهند می شن.

حالا آقای نابغه که فکر می کنی هیچ کس غیر از خودت بازی رو ندیده، وقتی جوکو فورهند کراس کورت بزنه میاد سمت راست نادال و نادال که با دست چپ بازی می کنه چطوره می تونه روی اون ضربه ها فورهند بزنه؟
تنها چاره اش اینه که نادال به قدری رفته باشه گوشه ی زمین که بخواد اون فورهند ها رو با فورهند اینساید اوت برگردونه یا اینکه جوکوویچ به قدری به سمت چپ زمین خودش رفته باشه که فورهندهای اینساید آوتش بیاد روی فورهند نادال. حالا یاد گرفتی؟ نری باز دوتا کلمه یاد بگیری و بیای فکر کنی خیلی حالیته ها.

Red-Line
09-11-2013, 09:58 AM
با سلام

همانطور که محمد عزیز گفتند نادال در ست دوم و سوم خوب بازی نکرد و فقط با جنگندگی و فاکتور روحی و همچنین ضعف نوله تونست ست سوم رو از ان خودش کنه .

ست دوم و ست سوم به یکباره نادال یک حالت تدافعی به خودش گرفت دیگه نه از DTL های عجیب خودش که ست اول چندتاشون زد خبری بود نه از BH Cross Cort Deep که جوکویچ رو به زحمت بندازه . در واقع استراتژی در این دو ست فقط استفاده از اشتباهات جوکوویچ و البته روحیه جنگندی خودش بود بود که البته موفق هم بود .

نادال Ace خودش رو در بهترین زمان ممکن زد و این نشون از روحیه بسیار بلاش داره . در مجموع اگر بخواییم بگیم نادال سطحش از مسابقات قبلی کمی پایین تر بود .

استراتژی نوله فقط استفاده از BH DTL هست در مقابل رافا و Grand Stroke بعد از جواب احتمالی رافا که این مورد باعث شده بود نادال تقریبا تمام بازی جوکوویچ رو بدونه و خیلی راحت حدس بزنه الان جوکوویچ توپ رو به کدام قسمت زمین برگشت خواهد داد.

در ست اول با زدن 2-3 تا FH DTL عجیب که فقط مخصوص خودش هست و چندا BH Winner از نادال جوکوویچ کاملا روحیه خودش رو از دست داد تا اوسط ست هم هم همینطور با تا بعد از Rally 54 تایی که بازی عوض شد و جوکوویچ روحیه خودش رو بدست اورد. ولی مجددا بعد از دست دادن اون 3 تا BP تقریبا نوله کارش یکسره شد و دیگه نتونست به بازی برگرده .

در این امار هم کاملا این موضوع مشهوده :

http://upload7.ir/images/04562698558715887968.png

Meysam94
09-11-2013, 05:04 PM
http://www.tennis-image.com/images/32171222999522324072.png

روزنامه خبر ورزشي چهارشنبه 20 شهريور 1392

Meysam94
09-11-2013, 05:06 PM
http://www.tennis-image.com/images/71536694115465894392.png

Meysam94
09-11-2013, 05:07 PM
http://www.tennis-image.com/images/70293957695219372533.png

sorina_1100
09-11-2013, 09:59 PM
دوستان ریسیور من استارست x95 هستش از عهد بوق دارمش فک کنم 6 7 ساله :d
پرسیدم از چند نفر میگن شاید اینکه نمیتونم jsc sport2 و یه سری کانال دیگه رو بیارم به این خاطر باشه حالا به نظرتون چه ریسیوری بگیرم که اولا HD باشه دوما این شبکه رو تپل بیاره :d
یه نظر قطعی بدید که بتونم از همه چی بهتر jsc sport2 رو داشته باشم :d
خلاصه مدلش رو دقیق بگید چی خوبه :d

Behr@d
09-11-2013, 10:10 PM
دوستان ریسیور من استارست x95 هستش از عهد بوق دارمش فک کنم 6 7 ساله :d
پرسیدم از چند نفر میگن شاید اینکه نمیتونم jsc sport2 و یه سری کانال دیگه رو بیارم به این خاطر باشه حالا به نظرتون چه ریسیوری بگیرم که اولا HD باشه دوما این شبکه رو تپل بیاره :d
یه نظر قطعی بدید که بتونم از همه چی بهتر jsc sport2 رو داشته باشم :d
خلاصه مدلش رو دقیق بگید چی خوبه :d

دوست عزیز گرفتن یک شبکه ی رایگان به مدل رسیور بستگی نداره. اینکه شما نمیتونید این شبکه رو بگیرید به این خاطره که یا شما این ماهواره رو قیچی زدید یا اینکه خوب دیشتون تنظیم نیست. بنده به شخصه برای گرفتن این شبکه در ماهواره ی نایلست یک دیش جدا و یک ال ان بی تک سوزنه استفاده میکنم و باز هم در هنگام بارش باران با مشکلاتی مواجهم ... چه برسه اینکه بخوام با قیچی بگیرمش ... شما ابتدا این مسیر رو با دیش جدا امتحان کنید و از نصاب بخواید خوب براتون دیش رو تنظیم کنه بعد ببینید چی میشه ...

در ضمن برای زدن پست های این چنینی مربوط به ماهواره از تاپیک " سوالات در مورد تماشای مسابقات تـنیس از کانالهای مـاهـواره (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=90689#post90689) " استفاده کنید و سوال های خودتون رو در اونجا بپرسید ...

با سپاس:583:

mspayam
09-11-2013, 11:01 PM
از صفحه ی تنیس در فیسبوک:

hoomanjian
09-12-2013, 01:07 PM

تو اگه اینا رو اینجا خوندی من تو بازی زدم و اون پستی هم که محمد گذاشته کاملاً درسته، ولی کپی-پیست کردنش اینجا دردی از بی سوادی تو دوا نمی کنه. اگه یه ذره از تنیس حالیت بود می فهمیدی که وقتی توپی فورهند کراس کورت زده می شه از گوشه ی سمت راست زمین به سمت اریب می ره به سمت گوشه ی چپ زمین (یا سمت راست زمین از دید حریف). اگه هر دو بازیکن راست دست باشن، طبیعتاً ضربه های فورهند کراس کورت اکثراً فورهند به فورهند می شن.

حالا آقای نابغه که فکر می کنی هیچ کس غیر از خودت بازی رو ندیده، وقتی جوکو فورهند کراس کورت بزنه میاد سمت راست نادال و نادال که با دست چپ بازی می کنه چطوره می تونه روی اون ضربه ها فورهند بزنه؟
تنها چاره اش اینه که نادال به قدری رفته باشه گوشه ی زمین که بخواد اون فورهند ها رو با فورهند اینساید اوت برگردونه یا اینکه جوکوویچ به قدری به سمت چپ زمین خودش رفته باشه که فورهندهای اینساید آوتش بیاد روی فورهند نادال. حالا یاد گرفتی؟ نری باز دوتا کلمه یاد بگیری و بیای فکر کنی خیلی حالیته ها.

اصلا لزومی نداره واست توضیح بدم. برو بازی رو ببین اگه خواب بودی . شاید متوجه بشی منظور من چیه.

hoomanjian
09-12-2013, 01:10 PM
iq من گفتم جوکو فورهند اینساید زده. برو اول چپ و راست رو یاد بگیر بعدش می فهمی وقتی جوکو کراس فورهند اینساید بزنه واسه نادال میشه فورهند.

mspayam
09-12-2013, 01:32 PM

iq من گفتم جوکو فورهند اینساید زده. برو اول چپ و راست رو یاد بگیر بعدش می فهمی وقتی جوکو کراس فورهند اینساید بزنه واسه نادال میشه فورهند.

:254::254:Cross Forehand Inside :254::254::254::254::254::254::254::254:

یعنی اگه اوایلش شک داشتم که شاید یه ابسیلون تنیس حالیت باشه با این پستی که زدی فهمیدم همون یه ابسیلن هم حالیت نیست. اولاً که بازی به وقت ما صبح ساعت 9 بود و من هم بیدار بیدار بودم. بعد هم تو اگه توی اون پستی که اینجا دوباره نقل قول کردم ازت واژه ی "اینساید" رو پیدا کردی من هم پیدا می کنم. واقعاً رو که نیست سنگ پاست.
هیچکس هم نمی گه کراس فورهند اینساید. یا می گن کراس کورت یا می گن اینساید آوت یا اینساید این یا داون د لاین. توصیه می کنم بری مطالبی رو که دوستان در مورد این عبارت ها نوشتن خوب خوب بخونی بعد بیای نظر بدی تا وقتی می فهمی نظرت اشتباه بود با لجبازی اصرار به درست بودنش نکنی.
تو اگه یه وبسایت معتبر پیدا کردی که توش گفته بود Cross Forehand Inside بیا من خودم 100هزار تومن می ریزم به حسابت، نظرت چیه از این به بعد کراس فورهند اینساید صدات کنم؟ :251::251::251::251::251::251::251::251:

hoomanjian
09-13-2013, 10:44 AM
:254::254:Cross Forehand Inside :254::254::254::254::254::254::254::254:

یعنی اگه اوایلش شک داشتم که شاید یه ابسیلون تنیس حالیت باشه با این پستی که زدی فهمیدم همون یه ابسیلن هم حالیت نیست. اولاً که بازی به وقت ما صبح ساعت 9 بود و من هم بیدار بیدار بودم. بعد هم تو اگه توی اون پستی که اینجا دوباره نقل قول کردم ازت واژه ی "اینساید" رو پیدا کردی من هم پیدا می کنم. واقعاً رو که نیست سنگ پاست.
هیچکس هم نمی گه کراس فورهند اینساید. یا می گن کراس کورت یا می گن اینساید آوت یا اینساید این یا داون د لاین. توصیه می کنم بری مطالبی رو که دوستان در مورد این عبارت ها نوشتن خوب خوب بخونی بعد بیای نظر بدی تا وقتی می فهمی نظرت اشتباه بود با لجبازی اصرار به درست بودنش نکنی.
تو اگه یه وبسایت معتبر پیدا کردی که توش گفته بود Cross Forehand Inside بیا من خودم 100هزار تومن می ریزم به حسابت، نظرت چیه از این به بعد کراس فورهند اینساید صدات کنم؟ :251::251::251::251::251::251::251::251:
ممنون از راهنماییت mrs payam:251:

hoomanjian
09-13-2013, 10:52 AM
ممنون از راهنماییت mrs payam:251:
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=105613&page=3
مرد باش برو ببین و پای حرفت وایسا.
http://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/statusicon/user_offline.gif http://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images/common/blog.gif (http://www.menstennisforums.com/blog.php?u=8972) http://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/buttons/quote.gif (http://www.menstennisforums.com/newreply.php?do=newreply&p=5648534) bandabou View Public Profile (http://www.menstennisforums.com/member.php?u=8972) Find More Posts by bandabou (http://www.menstennisforums.com/search.php?do=finduser&u=8972) View Blog (http://www.menstennisforums.com/blog.php?u=8972)
http://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/statusicon/post_old.gif 07-08-2007, 08:53 PM #40 (http://www.menstennisforums.com/showpost.php?p=5648597&postcount=40) http://imgsrv2.tennisuniverse.com/tennisforum/images/flags/Switzerland.gif dj_mercury (http://www.menstennisforums.com/member.php?u=18970)
Registered User

http://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/reputation/reputation_pos.gifhttp://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/reputation/reputation_pos.gifhttp://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/reputation/reputation_pos.gifhttp://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/reputation/reputation_pos.gifhttp://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/reputation/reputation_pos.gifhttp://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/reputation/reputation_highpos.gifhttp://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/reputation/reputation_highpos.gifhttp://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/reputation/reputation_highpos.gifhttp://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/reputation/reputation_highpos.gifhttp://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/reputation/reputation_highpos.gifhttp://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/reputation/reputation_highpos.gif

http://www.menstennisforums.com/mtf/images/icons/icon1.gif Re: An attempt to make a serious discussion about Roger-Rafa final
Quote:
On the other hand, returns were really something worth mentioning. Those were mostly deep and didn't let Rafa to get total control of the point from the very beggining. Almost no mistake in the most important moment
I don't think we saw the same match. Fed return were so defensive, he tried sometimes to move on the forehand, but actually rarely tried to push a bit with the backhand. But considering he often saw Nadal making the point out from his poor returns, he should have tried more to force his returns. He probably should have also tried much more the cross forehand inside-out to approach the net, as Nadal is more vulnerable on the forehand than on the backhand when the ball is hit pretty heavely.
http://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/statusicon/user_offline.gif http://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images/common/blog.gif (http://www.menstennisforums.com/blog.php?u=18970) http://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images2007/buttons/quote.gif (http://www.menstennisforums.com/newreply.php?do=newreply&p=5648597)

mspayam
09-13-2013, 11:50 AM
تنها چیزی که از بحث کردن با یه آدم بیسواد بدتره، اینه که با یه آدم بیسواد پررو بحث کنی. واقعاً رو که نیست سنگ پاست.

بهت گفت یه وبسایت معتبر نه فوروم که هر کسی می تونه توش مطلب بذاره و توی کل این جمعی که در مورد تنیس بحث می کنن یه نفر به بیسوادی تو پیدا شده و اون این عبارت رو به کار برده. این که باعث نمی شه اون عبارت تو معتبر باشه آقای کراس فورهند اینساید:254:

تو جداً روت می شه بعد از اینکه این عبارت رو سرچ کردی و دیدی فقط و فقط 2 تا نتیجه براش میاره بازم بیای و سر حرفت بایستی؟ واقعاً که بعضی ها بهتره توی جهل خودشون بمونن. شما هم بد نیست واسه این عبارت جعلیت یه معنی بنویسی و بدی به فرهنگ واژگان و عبارت های تنیس اضافه کنن.

حالا که اینقدر اصرار داری اشتباهت رو تصحیح نکنی من هم این بحث رو ادامه نمی دم. اما تو لطف کن همچنان نظراتت رو بنویس، بالاخره وسط بحث های جدی ای که اینجا می شه دیدن پست های کمیک تو باعث می شه من یه کم بخندم.

hoomanjian
09-13-2013, 01:47 PM
خودت بحثو شروع کردی . من اصلا با تو کاری ندارم. کراس ربطی به اینکه تو فورهندت باشی یا نباشی نداره. ضربه ضربدری کراسه حالا یا معمولی که به قول تو کراس کورته یا اینسایده. باز هم میگم از این به بعد اگه فدرر قهرمان مسترز یا گرنداسلم بشه هرکس پیش بینی کرده باشه من حاضرم 50000 تومن بدم. والسلام.