توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال (US Open 2013)
mspayam
09-01-2013, 05:12 AM
درود به شرفت کامیلا جورجی که اون دختره ی بی استعداد، وزنیاکی، رو امروز تنبیه کردی.
danial_ghasemi
09-01-2013, 05:52 AM
با سلام و روز بخیر
پیروزی دلاورانه رافا نادال در دور سوم Us open رو به همه عاشقان وی و دوست داران تنیس
تبریک میگم
:443:
saeedshl
09-01-2013, 06:49 AM
سلام و صبح بخیر
پیروزی قاطعانه راجر رو به همه دوست داران اسطوره و عاشقان تنیس تبریک می گم
موفق باشی اسطوره
:441::441::441::441::441::441::441::441::441::441:
BABAK
09-01-2013, 08:10 AM
با توجه به معیار های اهورای نازنین موسوم به «پ & پ» یحتمل بعد از بردن سر دودمان پــوشر های 2 عالم بانو پــوشنیاکی، این بانو به لیست ایشون اضافه شه !! فی الواقع کسی از چشمان تیز بین ایشون در امان نمیمونه !!:434:
http://tennis-image.com/images/78362205339889359437.jpg
davidbeckham
09-01-2013, 08:15 AM
خوشبختانه ایزنر حذف شد
rojhin
09-01-2013, 08:19 AM
ممنونم راجر عزیز که اول صبحی حسابی خوشحالم کردی . اون بیگل ست دوم هم که محشر بود . امیدوارم بدخواهانت خجالت بکشن .
دوست دارم اسطوره دوست داشتنی و تموم نشدنی :866::866::866:
davidbeckham
09-01-2013, 08:21 AM
یه چلاقو بیگل کردن که افتخار نداره
Mohammad
09-01-2013, 08:21 AM
خیلی جالبه دوست گرامی، خردورز فرزانه، هم از پست بنده که گفتم علت طرفداری یک سری از دوستان از لایتون نه به خاطر خودش بلکه به خاطر قوی نشون دادن فیلد اون روزهاست، تشکر میکنه و البته به صورت حضوری هم تایید میکنه میگه باریکلا گل گفتی! و شگفتا هم از کسی که پستش حاوی هیچ نکته ای نیست جز یک عکس!!! قبلا بهانه این بود اگه من از یه پست تشکر میکنم نه به خاطر همش بلکه به خاطر بخشی از اونه، الان که این پست کل و جزش یکیه آخه! :251: بنده اسم این رو میذارم خردورزی التقاطی! آن هم التقاط با چی! با ذوب شدگی و تفکر جناحی!
از سال دیگه جایزه خردورز التقاطی هم باید اضافه بشه پویا جان :151:
Pouya
09-01-2013, 08:33 AM
هر اسمی دوست داری روش بذار رئیس جون.
به قول کلارک گیبل : Frankly, my dear, I don't give a damn.
من هیچ موقع انتظار نداشتم که همه کس، همه چیز رو درک کنن.:443:
rojhin
09-01-2013, 09:04 AM
معلوم نیست چرا بعضی ها بجای اینکه یه تغییری تو خودشون بوجود بیارن به خوشحالی این و اون گیر میدن . به قول دوست عزیزمون ... عجیبا غریبا
Mohammad
09-01-2013, 09:54 AM
هر اسمی دوست داری روش بذار رئیس جون.
به قول کلارک گیبل : Frankly, my dear, I don't give a damn.
من هیچ موقع انتظار نداشتم که همه کس، همه چیز رو درک کنن.:443:
البته بعید میدونم برات مهم نباشه من چطور فک میکنم پویا جان، حداقل در استفاده از کلمه Frankly احتیاط میکردی مبادا پیش وجدان خودت شرمنده بشی. :484:
Pouya
09-01-2013, 09:58 AM
من کی گفتم برام مهم نیس شما چطور فکر می کنی دوست عزیز گرامی؟:D گفتم برام مهم نیس شما چه اسمی میذاری روش. اون دیالوگ هم نصف اعتبارش به همون کلمه س. به طور کامل آورده نشه حق مطلب ادا نمیشه:sps:
Mohammad
09-01-2013, 10:23 AM
من کی گفتم برام مهم نیس شما چطور فکر می کنی دوست عزیز گرامی؟:D گفتم برام مهم نیس شما چه اسمی میذاری روش. اون دیالوگ هم نصف اعتبارش به همون کلمه س. به طور کامل آورده نشه حق مطلب ادا نمیشه:sps:
خب این نوعی مغلطست، چطور ممکنه نظر من در کل برات مهم باشه و نظری که برای اون کارت دارم برات مهم نباشه؟
Anyway به قول رابرت دونیرو، به نماز نگویید کار دارم به کار بگویید وقت نماز است.
من هیچ انتظاری ندارم که هیچ کارمو هیچ کس هیچ وقت درک نکنه.
Pouya
09-01-2013, 11:01 AM
خب این نوعی مغلطست، چطور ممکنه نظر من در کل برات مهم باشه و نظری که برای اون کارت دارم برات مهم نباشه؟
این مغلطه س؟!
دقیقا همینه و کاملا هم میشه. نظرت به طور کلی (= اکثر مواقع ، نه همه مواقع) برام مهمه ولی در این مورد مهم نیس. خیلی مسئله ساده ایه. هیچ کسی نیست که برای من، نظرش در همه جا مهم باشه. اگر کسی هم هست که نظر من براش در تمامی جاها مهمه، کاملا در اشتباه هست از دیدگاه من.
در مورد بحث تشکر ما از پایه اختلاف نظر داریم باهم. از دید من هیچ کسی هم برحق نیست. شما یه تفکر داری، منم یه تفکر دارم. بنابراین در این مورد برام مهم نیست چه نظری داشته باشی و روی تشکرهای من چه اسمی بذاری.
احتمالا به نظر خیلی ها عجیبه ولی من ممکنه از پستی تشکر کنم که تقریبا 100% باهاش مخالفم و دلیل تشکرم مسئله دیگری هست.(در تاپیک مدیران ازین تشکر ها زیاد دارم و نیش کنایه هم زیاد شنیدم که چرا تشکر کردی.) منظورم این پستی که الان روش کلید کردی نیست. یکی ممکنه از اون پست اینجوری برداشت کنه که یعنی "شما خفه شو." من همچین برداشتی ندارم و علاوه بر دلایلی که برای تشکر ازون پست دارم (3 دلیل:D) و لزومی نمی بینم بیان کنم، اون پست برام جنبه شوخی داره. یک بار هم یکی از راجری ها یه پست زد من خوشم اومد ازش تشکر کردم. خشایار عزیز در جوابش عکس یکی از بازیکنهاش رو گذاشت که حرکتی مشابه پست نوید داشت، من ازونم خوشم اومد و تشکر کردم. از دید من تناقضی وجود نداره. شاید من به دلیل گذشته پیچیده و تاریکی که داشتم، تعادل روانی ندارم:D
برعکسش هم خیلی بوده ها! بارها شده خیلی از راجری ها به من گفتن چرا از فلان پست ممد تشکر کردی؟ (در موارد بسیاری با پست خودشون (فارغ ازینکه تشکر زدم براش یا نه) در تضاد کامل بوده)
بسته به فرد سوال کننده:D جواب های من این ها بوده :
1. گیر نده.
2. دلم خواست.
3. به تو ربطی نداره.
...
من به تشکرها گیر نمیدم، کسی هم گیر بده اهمیتی نمیدم.:D
Behr@d
09-01-2013, 11:28 AM
ممنونم راجر عزیز که اول صبحی حسابی خوشحالم کردی . اون بیگل ست دوم هم که محشر بود . امیدوارم بدخواهانت خجالت بکشن .
دوست دارم اسطوره دوست داشتنی و تموم نشدنی :866::866::866:
نه خدا وکیلی بیگل کردن این باعث خجالت کشیدن بدخواهان راجر میشه ؟؟ اگه منم اونور کورت بودم این بابا رو بیگل میکردم چه برسه به راجر ... مثل اینکه خیلی زود جو گرفتتون ... تو کوارتر منتظرتونیم ... شاید بتونید H2H رو از حالت 2 برابر در بیارید ... :251:
mspayam
09-01-2013, 11:52 AM
با توجه به معیار های اهورای نازنین موسوم به «پ & پ» یحتمل بعد از بردن سر دودمان پــوشر های 2 عالم بانو پــوشنیاکی، این بانو به لیست ایشون اضافه شه !! فی الواقع کسی از چشمان تیز بین ایشون در امان نمیمونه !!:434:
http://tennis-image.com/images/78362205339889359437.jpg
بابک جان این قضیه ی پ & پ چیه؟ همون Push and Play؟
هر کسی وزنیاکی رو شکست بده واسه ی من هم عزیزه، تا حالا بهترین باختش به کوویتوا توی ویمبی 2010 بود. سال قبلش به فینال یو اس اوپن رسیده بود و با اون نامبر وان شدنش آبروی تنیس زن ها رو برده بود، اما کوویتوا از اولین کسایی بود که با اون پیروزی6-2 6-0 نشون داد که وزنیاکی لیاقت حضور توی اون جایگاه رو نداشته. وقتی کوویتوا با اون نتیجه برد من داشتم زمین رو از خوشحالی گاز می گرفتم.
جورجی هم امروز بازی خوبی رو به نمایش گذاشت. سعی می کرد توپ رو بیشتر بندازه روی فورهند پوشنیاکی تا اون هم بعد از چند ضربه یه توپ کوتاه بده و بعد جورجی میومد توی زمین و کار رو تموم می کرد. پوشنیاکی چند بار اومد مونبال کنه و زد زیر توپ که هربار جورجی میومد داخل زمین و درایو والی می زد بهش که اغلب هم وینر می شد. تا جایی که من دیدم فقط یکی رو خراب کرد. ضربات قدرتی توی فورهند و بکهند، به همراه توانایی کنترل بالا روی توپ و زدنش توی زاویه نکته ی بارز بازی جورجی بود. تعداد وینرها و خطاهای غیرعمدش هم تقریباً یه اندازه بود که برای سبک بازی اولترا اگرسیو اون آمار خوبی به حساب میاد. تنها نکته ی منفی بازیش عجله برای زدن ضرباتی بود که از قبل به خوبی براشون آماده نشده بود و روی اون ها ارور می داد اکثراً.
ولی بازیکن با استعداد و توانمندیه و خود گزارشگرا هم می گفتن این جایگاهش باید بین تاپ 20 باشه نه جایی که الان هست و اگه بتونه در همین سطح بازی کنه به تاپ 10 هم می تونه برسه ولی ظاهراً نمی تونه به طور یکنواخت با همین سبک بازی کنه. البته قبلاً یه نیمه درخششی هم توی ویمبی پارسال داشت ولی از اون به بعد نتایج خوبی نگرفت.
پیروزی جورجی و از اون مهمتر پیروزی فدرر باعث شد که بعد از ظهر یکشنبه از یه روز کسل کننده ی همیشگی به یه روز خوب و دوست داشتنی تبدیل بشه.
roger 4 ever
09-01-2013, 12:24 PM
همیشه و در همه حال دیدیم راجر وقتی ار بازی کردن لذت ببره بهترین بازیش رو ارائه می ده...حالا البته اهمیتی نداره که بعضی دوستان بخوان مانارینو و سطح بازیش رو زیر سوال ببرن اما این چیزی از بازی خوب راجر امروز کم نمی کنه...هر کی یک ست از بازی مانارینو با سم کوئری رو دیده باشه که مملوء از رالی های پی در پی و در عین حال با کیفیت بود ؛ به راحتی پی می بره که این مانارینو به هیچ وجه بازیکن بی کیفیتی نیست...حالا شاید استایل فورهند زدنش تا حدی قابل انتقاد باشه و خیلی ها بهش برچسب برنارد تومیچانه(!!) بزنن ولی خب در مجموع مانارینو بازیکن بی کیفیتی نیست ؛ این رو هر کسی بازی دور قبل با سم رو دیده باشه و البته کم ترین اطلاعاتی از تنیس داشته باشه هم به راحتی درک می کنه...
برگردیم رو راجر ؛ عرض کردم ؛ مادامی که از حضور در کورت ؛ از راه رفتن در کورت لذت ببره ؛ بهترین بازیش رو ارائه می ده... در طول این فصل من هیچ وقت راجر رو اینقدر از لحاظ روحی سرحال و اماده و امیدوار ندیده بودم...از لحظه لحظه بازی در حال لذت بردن بود و خیلی خونسرد عمل می کرد...اصن مهم نیست اون ور کورت کی واستاده ؛ برا من مهم این بود که راجر به اون فرم روحی ایده الش برسه ؛ در 2 دور قبلی این طور نبود اما امروز این فرم رو در چهره و روح راجر حس کردم...پیروزی خوبی بود ؛ فعلا اما برای کوارتر و نادال زوده...دور به دور باید پیش رفت...به نظرم فعلا باید به تامی روبردو فکر کرد نه نادال...سر تایمش ؛ به ایشون هم می رسیم...
Ahoura
09-01-2013, 12:41 PM
با سلام :434:
در مورد پست نازنین شیرازی و پـیـام عـزیـز :
من کلا روی بازیکنای بالا 23 24 سال که تا الان درخشش چندانی نداشتند سرمایه گذاری نمی کنم ، هر چقدرم هم که پ & پ مناسبی هم داشته باشند :434: بازم ارزش ندارند واسشون وقت بزاری . این کمیلا پارسال بود فکر کنم توی هارد کورت سینسی یا کانادا تونست شیاوونه رو بزنه و بعدشم 2 3 تا بازی خوب دیگه انجام داد و در نهایتش هیچی نشد :434::243:
دیشب بازی رو ندیدم ولی کلا سبک بازیش قشنگه ، اون چیزی که من ازش دیدم خیلی روون و نرم بازی می کنه و میلش به حمله و والی خیلی زیاده که در تنیس زنان چون کمتر کسی می تونه به این سبک کار کنه می تونه در نوع خودش جالب باشه.
یه چیز دیگه که این روزا زیاد میشنوم اینه که مثلا وقتی استوسور یا کرولاین میبازن میان میگن Upset ایجاد شده ولی از نظر من هیچ کدوم از این بردا Upset نیست. در حال حاضر تنها تنیسور هایی در WTA که شکستشون رو میشه Upset حساب کرد مـــریا ، آزارنکا و ویلیامز هستند باقی بازیکنان به قدری نوسان دارند که هر 2 3 تورنمنت یه بار در مقابل رنک 1000 هم بازی رو وا بدند . اینکه الان یکی میاد کرولاینو میبره اصلا دلیل نمیشه که خیلی بازیکن توانایی باشه . تنیسور های TOP 10 در WTA شدیدا نوسان دارند و باختشون در مراحل ابتدایی گرند اصلا چیز شوک کننده ای نیست . یه نمونه دیگش هم استوسور که به یه بچه 17 18 ساله باخت بعد یارو رفت راند بعد از هانتوچووا خورد و حذف شد.
saeedsafaee
09-01-2013, 12:43 PM
سیمونا هالپ پدیده wta که چند روز پیش با پیروزی بر ووزنیاکی و کویتوا قهرمان نیو هون شده بود دیشب با یه بیگل جانانه نسخه ماریا کیریلنکو رو هم پیچوند.
مهران
09-01-2013, 12:59 PM
بابک جان این قضیه ی پ & پ چیه؟ همون Push and Play؟
نه عزيزم! يعني: Par And Pacheh :434:
moris
09-01-2013, 01:03 PM
:397::397::397::242::242::242::393::393::393: اون دوستانی که ما تحت خود را پاره میکردند که من بحث هام بچه گانه است الان در کدامین مکان حضور دارند !!!! در این 27 صفحه از این تاپیک ، تمامی پست ها فرای بچه گانه است . فوق العاده اید . الان میان تفسیر میکنند . امیدوارم حال همه ی اون عزیزانی که خودشون رو قاضی میکنند و قضاوت دیگران را برای خود قانونی میدانند ، خوب شود
باز پیدات شد که !!!؟؟؟
بحث بچه گانه اینه که بیای شرط ببندی بعد که باختی در بری.
بحث بچه گانه اینه که 2 هفته بیای اینجا کری بخونی و قسم بخوری که رافا یا راجر نمیتونه تورنمنت رو ببره بعد که برد بری 1 ماه بعد بیای.
بحث بچه گانه اینه که ندونسته بیای در هر موردی نظر بدی.
بحث بچه گانه اینه که تنیسورت هنوز تو اکثر آمار ها زیر تنیسور های دیگه قرار داره بعد بیای کل کل کنی.
شماها اگر جنبه داشتید و به تنیسورتون ایمان داشتید بعد از 4 تا باخت نمیرفتید تو سوراخ.
این بحث راجر و رافا هم چیزیه که حداقل همه نواکیون حسرتش رو خواهند خورد و میخورن.این بحث ها 7-8 سالی هست در جریانه و متاسفانه دوران آخر خودش رو داره طی میکنه.
امثال شما هم اگر انقدر بحث های بچه گانه رو نمیکردن الان نیازی نبود کلا سایت رو ترک کنن یا مخفیانه در رفت و آمد باشند.
D3ADMAN
09-01-2013, 02:27 PM
باز پیدات شد که !!!؟؟؟
بحث بچه گانه اینه که بیای شرط ببندی بعد که باختی در بری (چی میگی ؟؟؟)
بحث بچه گانه اینه که 2 هفته بیای اینجا کری بخونی و قسم بخوری که رافا یا راجر نمیتونه تورنمنت رو ببره بعد که برد بری 1 ماه بعد بیای (من کلآ کری میخونم اما کار برام پیش اومده ، 10 دفعه بهت گفتم ، اگه میفهمیدی باز دوباره نمیگفتی . پیمان در جریان هست)
بحث بچه گانه اینه که ندونسته بیای در هر موردی نظر بدی (این سوال رو از خودت باید بپرسی که همرو باهم مقایسه میکنی و همیشه با نفهمی کامل در مورد من نظر میدی)
بحث بچه گانه اینه که تنیسورت هنوز تو اکثر آمار ها زیر تنیسور های دیگه قرار داره بعد بیای کل کل کنی (:397:)
شماها اگر جنبه داشتید و به تنیسورتون ایمان داشتید بعد از 4 تا باخت نمیرفتید تو سوراخ (الان یعنی بحث من تنیسور ها هستند ؟؟!! دیدی نمیفهمی)
این بحث راجر و رافا هم چیزیه که حداقل همه نواکیون حسرتش رو خواهند خورد و میخورن.این بحث ها 7-8 سالی هست در جریانه و متاسفانه دوران آخر خودش رو داره طی میکنه.
امثال شما هم اگر انقدر بحث های بچه گانه رو نمیکردن الان نیازی نبود کلا سایت رو ترک کنن یا مخفیانه در رفت و آمد باشند. (:254::254::254::254:)
من الان فهمیدم تو از کجا دلت پره . از اینکه پاسخ دوستانت که مثل خودت میان قضاوت میکنند و خودشون رو داور میدونند ، در صورتی که باید خودشون رو اصلاح کنند نه دیگران رو . پرسش 3 رو یکبار دیگه خودت برای خودت بخون ، بد نیست
mspayam
09-01-2013, 02:55 PM
با سلام :434:
در مورد پست نازنین شیرازی و پـیـام عـزیـز :
من کلا روی بازیکنای بالا 23 24 سال که تا الان درخشش چندانی نداشتند سرمایه گذاری نمی کنم ، هر چقدرم هم که پ & پ مناسبی هم داشته باشند :434: بازم ارزش ندارند واسشون وقت بزاری . این کمیلا پارسال بود فکر کنم توی هارد کورت سینسی یا کانادا تونست شیاوونه رو بزنه و بعدشم 2 3 تا بازی خوب دیگه انجام داد و در نهایتش هیچی نشد :434::243:
دیشب بازی رو ندیدم ولی کلا سبک بازیش قشنگه ، اون چیزی که من ازش دیدم خیلی روون و نرم بازی می کنه و میلش به حمله و والی خیلی زیاده که در تنیس زنان چون کمتر کسی می تونه به این سبک کار کنه می تونه در نوع خودش جالب باشه.
یه چیز دیگه که این روزا زیاد میشنوم اینه که مثلا وقتی استوسور یا کرولاین میبازن میان میگن Upset ایجاد شده ولی از نظر من هیچ کدوم از این بردا Upset نیست. در حال حاضر تنها تنیسور هایی در WTA که شکستشون رو میشه Upset حساب کرد مـــریا ، آزارنکا و ویلیامز هستند باقی بازیکنان به قدری نوسان دارند که هر 2 3 تورنمنت یه بار در مقابل رنک 1000 هم بازی رو وا بدند . اینکه الان یکی میاد کرولاینو میبره اصلا دلیل نمیشه که خیلی بازیکن توانایی باشه . تنیسور های TOP 10 در WTA شدیدا نوسان دارند و باختشون در مراحل ابتدایی گرند اصلا چیز شوک کننده ای نیست . یه نمونه دیگش هم استوسور که به یه بچه 17 18 ساله باخت بعد یارو رفت راند بعد از هانتوچووا خورد و حذف شد.
اهورا جان
اینکه هنوز 21 سالشه و هنوز یکی دوسالی می خواد تا بیاد توی رنج سنی مورد نظر تو. دلیل اصلی این هم که بعد از ویمبی به جایی نرسیده این بوده که طبق گفته ی خودش توی یکی از تورنمنت های بین ویمبی و یو اس اوپن پارسال شونه اش مصدوم می شه و اون به رغم مصدومیت به بازی ادامه می ده. ولی امسال بعد از ویمبی دیگه بازی نکرده بود و تحت درمان بود تا شونه اش خوب بشه و الان که دیگه ظاهراً شونه اش خوب شده و با اینکه این اولین تورنمنتش بعد از ویمبیه، اما از کوالیفاینیگ تا اینجا رو داره تخته گاز میاد و توی 6 بازی قبلیش نتایج آبرومندی گرفته.
حالا باید دید در برابر وینچی چه می کنه، اگه بتونه اینجوری بازی کنه دو سته کلک وینچی رو کنده.
در مورد چیزی که در مورد Upset گفتی هم باهات موافقم. غیر از اون تاپ 3 زن ها، بقیه نوسان های خیلی زیادی دارن مثلاً همون اسکیاوونه یکی دو سال اوج گرفت و رفت تاپ 10 و بعد دوباره برگشت همون پایینایی که قبلاً بود.
اون بچه هه هم که استوسر رو زد، اصلاً سرویس نمی تونست بزنه، هانتوکووا در برابر اون مثل فدرر بود (از لحاظ سرو) در برابر یه بازیکن زیر رنک 50. من مونده ام استوسر چطوری بهش باخت.
خوشبختانه بازیکن باکسمون (ویکا) هنوز ناامید نکرده، باید دید تا کجا می تونه بره امسال.
moris
09-01-2013, 03:26 PM
باز پیدات شد که !!!؟؟؟
بحث بچه گانه اینه که بیای شرط ببندی بعد که باختی در بری (چی میگی ؟؟؟)
بحث بچه گانه اینه که 2 هفته بیای اینجا کری بخونی و قسم بخوری که رافا یا راجر نمیتونه تورنمنت رو ببره بعد که برد بری 1 ماه بعد بیای (من کلآ کری میخونم اما کار برام پیش اومده ، 10 دفعه بهت گفتم ، اگه میفهمیدی باز دوباره نمیگفتی . پیمان در جریان هست)
بحث بچه گانه اینه که ندونسته بیای در هر موردی نظر بدی (این سوال رو از خودت باید بپرسی که همرو باهم مقایسه میکنی و همیشه با نفهمی کامل در مورد من نظر میدی)
بحث بچه گانه اینه که تنیسورت هنوز تو اکثر آمار ها زیر تنیسور های دیگه قرار داره بعد بیای کل کل کنی (:397:)
شماها اگر جنبه داشتید و به تنیسورتون ایمان داشتید بعد از 4 تا باخت نمیرفتید تو سوراخ (الان یعنی بحث من تنیسور ها هستند ؟؟!! دیدی نمیفهمی)
امثال شما هم اگر انقدر بحث های بچه گانه رو نمیکردن الان نیازی نبود کلا سایت رو ترک کنن یا مخفیانه در رفت و آمد باشند. (:254::254::254::254:)
من الان فهمیدم تو از کجا دلت پره . از اینکه پاسخ دوستانت که مثل خودت میان قضاوت میکنند و خودشون رو داور میدونند ، در صورتی که باید خودشون رو اصلاح کنند نه دیگران رو . پرسش 3 رو یکبار دیگه خودت برای خودت بخون ، بد نیست
نه عزیز من اصلاحی در کار نیست.شما باید درست بشید که میشید.گذر زمان کم کم بهتون میفهمونه که بیشتر لذت ببرید از تنیس تا کل کل.
شما کل این تاپیک رو هم بخونی کمتر کسی اومده بگه راجر یا رافا 100% یو اس رو میبرن.اکثرا بحث های قدیمی بوده در مورد اتفاقات گذشته.یا بحث قرعه و سبک بازی.
این طرزی هم که تو صحبت میکنی و با 4 تا جمله میخوای طرف مقابلت رو کلا بدون اطلاع جلوه بدی به درد خودت میخوره.به شما هم ربطی نداره کسی اینجا کری میخونه یا نه.شما سرت تو پست دادن خودت باشه.
Meysam94
09-01-2013, 06:15 PM
http://www.tennis-image.com/images/84994973668426941227.jpg
روزنامه خبر ورزشی یکشنبه 92/6/10
Mohammad
09-01-2013, 07:50 PM
این مغلطه س؟!
دقیقا همینه و کاملا هم میشه. نظرت به طور کلی (= اکثر مواقع ، نه همه مواقع) برام مهمه ولی در این مورد مهم نیس. خیلی مسئله ساده ایه. هیچ کسی نیست که برای من، نظرش در همه جا مهم باشه. اگر کسی هم هست که نظر من براش در تمامی جاها مهمه، کاملا در اشتباه هست از دیدگاه من.
در مورد بحث تشکر ما از پایه اختلاف نظر داریم باهم. از دید من هیچ کسی هم برحق نیست. شما یه تفکر داری، منم یه تفکر دارم. بنابراین در این مورد برام مهم نیست چه نظری داشته باشی و روی تشکرهای من چه اسمی بذاری.
احتمالا به نظر خیلی ها عجیبه ولی من ممکنه از پستی تشکر کنم که تقریبا 100% باهاش مخالفم و دلیل تشکرم مسئله دیگری هست.(در تاپیک مدیران ازین تشکر ها زیاد دارم و نیش کنایه هم زیاد شنیدم که چرا تشکر کردی.) منظورم این پستی که الان روش کلید کردی نیست. یکی ممکنه از اون پست اینجوری برداشت کنه که یعنی "شما خفه شو." من همچین برداشتی ندارم و علاوه بر دلایلی که برای تشکر ازون پست دارم (3 دلیل:D) و لزومی نمی بینم بیان کنم، اون پست برام جنبه شوخی داره. یک بار هم یکی از راجری ها یه پست زد من خوشم اومد ازش تشکر کردم. خشایار عزیز در جوابش عکس یکی از بازیکنهاش رو گذاشت که حرکتی مشابه پست نوید داشت، من ازونم خوشم اومد و تشکر کردم. از دید من تناقضی وجود نداره. شاید من به دلیل گذشته پیچیده و تاریکی که داشتم، تعادل روانی ندارم:D
برعکسش هم خیلی بوده ها! بارها شده خیلی از راجری ها به من گفتن چرا از فلان پست ممد تشکر کردی؟ (در موارد بسیاری با پست خودشون (فارغ ازینکه تشکر زدم براش یا نه) در تضاد کامل بوده)
بسته به فرد سوال کننده:D جواب های من این ها بوده :
1. گیر نده.
2. دلم خواست.
3. به تو ربطی نداره.
...
من به تشکرها گیر نمیدم، کسی هم گیر بده اهمیتی نمیدم.:D
چون این مسئله شخصی شده برای جلوگیری از انحراف تاپیک، در صفحه پروفایل پاسخ این مغاطلات و فرار به همه جهات رو میدم.
saadat2000
09-01-2013, 08:14 PM
دوستان اگه میشه us open app رو برای اندروید برای دانلود بزارین .
D3ADMAN
09-01-2013, 08:15 PM
بحث بچه گانه اینه که ندونسته بیای در هر موردی نظر بدی
Ahoura
09-01-2013, 08:24 PM
دوستان اگه میشه us open app رو برای اندروید برای دانلود بزارین .
در پست 248 (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=90102&postcount=248) همین تاپیک قرار داده شد .
مـوفـق بـاشـیـد :583:
moris
09-01-2013, 08:40 PM
بحث بچه گانه اینه که ندونسته بیای در هر موردی نظر بدی
http://www.tennis-image.com/images/38610534920857159001.jpg (http://www.tennis-image.com/images/38610534920857159001.jpg)
Pouya
09-01-2013, 09:50 PM
چون این مسئله شخصی شده برای جلوگیری از انحراف تاپیک، در صفحه پروفایل پاسخ این مغاطلات و فرار به همه جهات رو میدم.
بله. اینجوری بهتره. مغاطلات و فرار هم خودتی:D
-------------------------------------------------------------------------------------------------
تا 93 نیست یه پست در مورد استن در کنیم:434:
واورینکا بالاخره داره به بازیکن گرنداسلم تبدیل میشه. هرچند خیلی دیره ولی بازم ماهی رو هرموقع از آب بگیری تازه س. در استرالیا سه بازی اولش رو مقتدرانه برد و در دور چهارم در یک ترازدی دیدنی مغلوب بهترین بازیکن شد. در رولند عالی کار کرد، 2 برد خوب آورد و بازهم به بهترین بازیکن تورنمنت باخت. ویمبی هم سطحی نیست که بخواد نتیجه بگیره. با این حال خوب بازی کرد ولی باید خیلی خیلی بهتر بازی می کرد که هیوئیت با انگیزه رو ببره، یا اینکه بازیشون در یکی از کورت های فرعی برگزار میشد:D در امریکا هم تا اینجا عالی بوده. استپانک و کارلوویچ بازیکن های بزرگی نیستن ولی شکست دادنشون بدون واگذاری ست برای واورینکا کار بسیار مهم و گامی به جلو هست. بازیش با بگی هم عالی بود.(از معدود دفعاتی بود که دوست داشتم ببره) جون به جونش کنی چوک هاش سر جاشه ولی تو تایبرک دوم کارو تموم کرد و مستحق پیروزی هم بود. در بازی بعدیش با بردیک فیوریت نیس ولی شانس خوبی داره. (60-40 از نظر من)
هنوز با تاپ 8 فاصله داره ولی فعلا می تونه از مصدومیت جو استفاده کنه و به بارکلیز برسه. فارغ از نتیجه امریکا، اگه در ادامه فصل خوب کار کنه بارکلیز دور از دسترس نیست براش. اون 360 امتیازی که تو بازی با گسکه گرفت می تونه کمک بزرگی براش باشه. روحیه ش رو بالا نگه داره می تونه تاپ 8 رو بیشتر از قبل اذیت کنه و به تاپ 8 هم برسه.
Sorou$h
09-01-2013, 10:42 PM
دوست عزیز moris من نگفتم دیگه سایت نمیام. گفتم فعلا تا یک مدت فعالیت نمیکنم یعنی نظر نمیدم و اگه مطلبی دیدم اینجا به اشتراک نمیزارم و اگر نه اسم من اون پایین هست و هر کسی میتونه ببینه من به سایت سر میزنم. وقتی میگی قایمکی میان سر میزنن یعنی نباید کسی بفهمه. پس این چه قایمکی است که شما اسم من رو اون پایین میبینی؟
و اما در مورد شرط من با مانی. من بارها گفتم که هنوز پول رو به مانی ندادم و مانی هم تا اینجا بزرگواری کرده. اگه بحثی است بین من و مانی است و فکر نکنم به کسی ربط داشته باشه. اگه مشکلی باشه باید خود مانی بگه.
من بعد از باخت نواک تو رولند گاروس نرفتم تو سوراخ. چون بار ها گفتم باخت به رافا روی خاک رس برای طرفدرا هیچ تنیسوری سوزش نداره. رافا توی خاک بهترینه. من فقط ناراحت بودم که نواک به اشتباهات خودش باخت به نادال.
اینکه نواک تو این سایت هیتر زیاد داره شکی نیست. چرا حالا که به نادال قرعه آسون خورد هیچکی نیومد بگه نادال چقدر خوش شانسه؟ ولی وقتی به نوله قرعه آسون میخوره تو تایپیک 2 صفحه در مورد قرعه آسون نواک و شانسش صحبت میشه.
اینکه من تو سایت فعالیت نمیکنم هیچ ربطی به شرطم با مانی نداره. این رو واسه بار آخر میگم.
rojhin
09-01-2013, 11:52 PM
نه خدا وکیلی بیگل کردن این باعث خجالت کشیدن بدخواهان راجر میشه ؟؟ اگه منم اونور کورت بودم این بابا رو بیگل میکردم چه برسه به راجر ... مثل اینکه خیلی زود جو گرفتتون ... تو کوارتر منتظرتونیم ... شاید بتونید H2H رو از حالت 2 برابر در بیارید ... :251:
دوست عزیز جوابتون رو میدم صرفا به این دلیل که هر چه زودتر از این فضای توهم و تخیلی که گرفتارش هستید بیرون بیایید و اینقدر در مورد نظرات شخصی این و اون صحبت نفرمائید :
از حرفاتون اینطور بر میاد که جزو بدخواهان اسطوره تمام نشدنی دنیای تنیس هستید چون اگه نبودید اینطور واکنش نشون نمیدادید ، پس بهتره هر چه زودتر در رویه تون تغییر ایجاد کنید چون در غیر اینصورت تا چند روز دیگه به شدت سرخورده و شرمنده خواهید شد .
وقتی حضرتعالی در پست شماره 249 از بازی خیلی معمولی رافا اونجور تعریف و تمجید کردی و ابراز خوشحالی کردی ، چرا من نباید از بازی بسیار بهتر اسطوره تمجید کنم و خوشحالی کرده و به آینده خوشبین باشم ؟ ضمن اینکه این شما هستید که جو گیر شدید و در اوهام غوطه ورید . :434:
moris
09-01-2013, 11:56 PM
دوست عزیز moris من نگفتم دیگه سایت نمیام. گفتم فعلا تا یک مدت فعالیت نمیکنم یعنی نظر نمیدم و اگه مطلبی دیدم اینجا به اشتراک نمیزارم و اگر نه اسم من اون پایین هست و هر کسی میتونه ببینه من به سایت سر میزنم. وقتی میگی قایمکی میان سر میزنن یعنی نباید کسی بفهمه. پس این چه قایمکی است که شما اسم من رو اون پایین میبینی؟
و اما در مورد شرط من با مانی. من بارها گفتم که هنوز پول رو به مانی ندادم و مانی هم تا اینجا بزرگواری کرده. اگه بحثی است بین من و مانی است و فکر نکنم به کسی ربط داشته باشه. اگه مشکلی باشه باید خود مانی بگه.
من بعد از باخت نواک تو رولند گاروس نرفتم تو سوراخ. چون بار ها گفتم باخت به رافا روی خاک رس برای طرفدرا هیچ تنیسوری سوزش نداره. رافا توی خاک بهترینه. منفقط ناراحت بودم که نواک به اشتباهات خودش باخت به نادال.
اینکه نواک تو این سایت هیتر زیاد داره شکی نیست. چرا حالا که به نادال قرعه آسون خورد هیچکی نیومد بگه نادال چقدر خوش شانسه؟ ولی وقتی به نوله قرعه آسون میخوره تو تایپیک 2 صفحه در مورد قرعه آسون نواک و شانسش صحبت میشه.
اینکه من تو سایت فعالیت نمیکنم هیچ ربطی به شرطم با مانی نداره. این رو واسه بار آخر میگم.
جالبه فعالیت نکردن اکثر نواکیون سایت همزمان بوده !! نکته این هستش.از زمان رولند یه سری رفتن از زمان ویمبی هم که تقریبا پاکسازی کامل انجام شد !!! (دم ماری گرم)
کسی مشکلی با فعالیت نکردن و رفتن شماها نداره اما اینکه طلب کار باشید از دیگران و رفتار غلط خودتون رو بندازید تقصیر دیگران کار درستی نیست.
البته مطمئن هستم با یکی دوتا قهرمانی نواک دوباره مثل مو... و مل... (:ps1:) میریزید تو سایت.الان هم جالبه کم کم پیداتون میشه .آدم شک میکنه یکی خبر میده به اون یکی !!
در مورد پول مانی هم بیشتر من شوخی میکنم اما اگر شما میخواید جدی بگیریش باید بگم مانی سپرده به من.
در مورد قرعه آسون هم 2-3 صفحه اول سایت بحث شد.شما نخونده از سر راه میرسید میگید حرفهای بچه گانه (حسام گفت البته) مشکل خودتون هستش.در مورد قرعه ها هم به نظرم تو هر دو سمت قرعه ها متناسب هست.ایزنر و دلپو هم که حذف شدند و سونگا هم که اصلا شرکت نکرد.یه بردیچ این وسط شاید کمی دردسر ساز باشه.در کل تا کوراتر فکر نکنم upset داشته باشیم واسه بیگ 4.
اگر هم مشکلتون کوارتر هست که دیگه هر کسی میوفتاد سمت شما میگفتید قرعه سخت هست.واسه ما فرق آنجنانی نداشت ماری یا راجر :ps1:
Maani
09-02-2013, 12:08 AM
آقا مرتضي سرور ما و وكيل بنده در تمام امور هستند .:655:
rojhin
09-02-2013, 12:15 AM
با سلام خدمت دوست عزیزم سروش نازنین :
سروش جان همونطور که قبلا هم بهت گفتم من و شما یه درد مشترک داریم ولی بهتره بیخیال اون مسائل بشی و دوباره برگردی و اجازه سو استفاده بیشتر رو به بعضی ها ندی . منتظر پستهای خوبت هستم . :583:
rojhin
09-02-2013, 01:55 AM
آفرین لیتون باز هم عالی بودی . امیدوارم حداقل خودتو به کوارتر برسونی :441::441::441:
navidballack
09-02-2013, 02:41 AM
اینکه من سایه بزنم یا نه چیزی از درک افتضاح شما از تنیس و میزان سوزشتون کم نمیکنه!!
سروسالارتون که مچ پوینت مسترز سایه میزنه :251: من کی باشم!! شنک هاشم که ماشاله حدفاصل کورت مرکزی ویمبلدون به فیلیت شاتقیه تا آرتو ارش در رفت و امده!! :434:
مدیرمحترم این حرف شما توهینه نه پست من
اون عکس جنبه شوخی و گرم کردن تنور بحث رو داره ولی شما دنبال قاتل بروس لی میگردی تو اون عکس :434: اگر هم فکر می کنی توهینی کردم من معذرت می خوام
اگه شما تنیس بازی کردی ماهم کردیم تنیس دیدی 10 سال ما هم دیدیم
درک ما افتضاحه :254:
شماکه مدعی هستی با من بحثی نداشتی درک من از تنیس رو از کجا بهش پی بردی ؟
سوزش از چی ؟!
من کلآ علاقه ای به شرکت تو بحثای تاپیک ندارم ولی وقتی چیزی ببینم که از دیدم غیر منطقیه بهش جواب میدم حتمآ هم قرار نیس 50 خط تحلیل نوشته بشه یک عکس می تونه از هزار خط نوشته گویاتر باشه
D3ADMAN
09-02-2013, 08:07 AM
بحث بچه گانه اینکه بیای در مورد افرادی دیگر از من سوال کنی
بحث بچه گانه اینکه تمام دردسرهای زندگی من رو تنیس بدونی
بحث بچه گانه اینکه ندونسته در مورد من نظر بدی
Djokovic, Murray, Nadal and Federer after three matches a piece @ 2013 US Open. Shouldn't high second serve pts won %age indicate better form as the rally starts at a more even keel? Murray's TOC could jeopardize Nadal's chances of winning the title
[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/87499171101793860238.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/87499171101793860238.jpg (http://www.tennis-image.com/images/87499171101793860238.jpg)
Behr@d
09-02-2013, 03:27 PM
4th Round
http://picxure.com/images/99685142200272458177.png
http://picxure.com/images/12400266588447182191.png
http://picxure.com/images/57243904176415435467.png
http://picxure.com/images/06288967442352702732.png
nemanaldin
09-02-2013, 08:40 PM
سلام دوستان
بازی فدرر کی هست؟
چرا یورواسپورتها الان بازی های زنده رو نشون نمیدن؟
مگه ساعت 9 بازی ها شروع نشده؟
Sorou$h
09-02-2013, 08:43 PM
جالبه فعالیت نکردن اکثر نواکیون سایت همزمان بوده !! نکته این هستش.از زمان رولند یه سری رفتن از زمان ویمبی هم که تقریبا پاکسازی کامل انجام شد !!! (دم ماری گرم)
کسی مشکلی با فعالیت نکردن و رفتن شماها نداره اما اینکه طلب کار باشید از دیگران و رفتار غلط خودتون رو بندازید تقصیر دیگران کار درستی نیست.
البته مطمئن هستم با یکی دوتا قهرمانی نواک دوباره مثل مو... و مل... (:ps1:) میریزید تو سایت.الان هم جالبه کم کم پیداتون میشه .آدم شک میکنه یکی خبر میده به اون یکی !!
در مورد پول مانی هم بیشتر من شوخی میکنم اما اگر شما میخواید جدی بگیریش باید بگم مانی سپرده به من.
در مورد قرعه آسون هم 2-3 صفحه اول سایت بحث شد.شما نخونده از سر راه میرسید میگید حرفهای بچه گانه (حسام گفت البته) مشکل خودتون هستش.در مورد قرعه ها هم به نظرم تو هر دو سمت قرعه ها متناسب هست.ایزنر و دلپو هم که حذف شدند و سونگا هم که اصلا شرکت نکرد.یه بردیچ این وسط شاید کمی دردسر ساز باشه.در کل تا کوراتر فکر نکنم upset داشته باشیم واسه بیگ 4.
اگر هم مشکلتون کوارتر هست که دیگه هر کسی میوفتاد سمت شما میگفتید قرعه سخت هست.واسه ما فرق آنجنانی نداشت ماری یا راجر :ps1:
مرتضی جان خیالت راحت هیچکدوم از طرفدارهای نواک به خاطر باخت نواک در رولند و ویمبلدون نیست که دیگه سایت نمیان. یعنی تو هم یک مدت سایت نمیومدی به خاطر باخت های رافا بود؟ لطفا در مورد چیزی که نمیدونی قضاوت نکن.
در ضمن هیچکدوم از طرفدارهای نواک به هم خبر نمیدن که بیان سایت یا نیان. مطمئن هم باش اگه نواک قهرمانی بیاره مثل ملخ نمیریزن سایت. مشکل چیزی دیگست.
به هر حال امیدوارم حالا که نواک در این سایت یک نماینده داره بتونه مشکل رو حل کنه. البته بعید هم میدونم چون هیچوقت ندیدم سجاد وارد حاشیه بشه و همیشه محافظ کار بوده.
به هر حال سجاد جان امیدوارم بتونی مشکل رو حل کنی چون من اگه جای تو بودم یا کاندید نمیشدم یا اگر کاندید میشدم مشکل دوستان نواکی که دیگه به سایت سر نمیزنن رو حل میکردم و خودم از تک تکشون دعوت میکردم که دوباره فعالیتشون رو در سایت شروع کنن.
Mohammad_Joulaei
09-02-2013, 08:45 PM
بازیها متوقفه!
شاید بارون باشه و ...
PowerVu
09-02-2013, 08:46 PM
در حال حاضر بازیها به دلیل ریزش شدید باران متوقف شده. طبق اعلام وبسایتهای هواشناسی، از ساعت حدود 1 و نیم شب به وقت ایران، بارش باران همراه با رگبار شدت خواهد گرفت.
برای کسب اطلاع در مورد ترتیب مسابقات لطفاً به تاپیک مخصوص پخش تلویزیونی مراجعه بفرمایید.
وضعیت کنونی کورتها در ساعت 10:15 شب ایران و 1:45 ظهر نیویورک (شرق امریکا)
http://tennis-image.com/images/80767977379453757186.jpg (http://tennis-image.com/)
http://tennis-image.com/images/36270248837861088263.jpg (http://tennis-image.com/)
http://tennis-image.com/images/30717694268224189894.jpg (http://tennis-image.com/)
http://tennis-image.com/images/43948253734429694980.jpg (http://tennis-image.com/)
http://tennis-image.com/images/89189636356157604072.jpg (http://tennis-image.com/)
rojhin
09-02-2013, 09:30 PM
دوستای گلم ، الان یورو اسپورت تصاویری رو از استادیوم های Arthur Ashe و Louis Armstrong پخش کرد که نشون میداد با تموم شدن بارون مسئولین برگزاری مسابقات در حال آماده کردن زمینها برای شروع دوباره بازی ها بودن .
moris
09-02-2013, 09:35 PM
مرتضی جان خیالت راحت هیچکدوم از طرفدارهای نواک به خاطر باخت نواک در رولند و ویمبلدون نیست که دیگه سایت نمیان. یعنی تو هم یک مدت سایت نمیومدی به خاطر باخت های رافا بود؟ لطفا در مورد چیزی که نمیدونی قضاوت نکن.
در ضمن هیچکدوم از طرفدارهای نواک به هم خبر نمیدن که بیان سایت یا نیان. مطمئن هم باش اگه نواک قهرمانی بیاره مثل ملخ نمیریزن سایت. مشکل چیزی دیگست.
به هر حال امیدوارم حالا که نواک در این سایت یک نماینده داره بتونه مشکل رو حل کنه. البته بعید هم میدونم چون هیچوقت ندیدم سجاد وارد حاشیه بشه و همیشه محافظ کار بوده.
به هر حال سجاد جان امیدوارم بتونی مشکل رو حل کنی چون من اگه جای تو بودم یا کاندید نمیشدم یا اگر کاندید میشدم مشکل دوستان نواکی که دیگه به سایت سر نمیزنن رو حل میکردم و خودم از تک تکشون دعوت میکردم که دوباره فعالیتشون رو در سایت شروع کنن.
من نمیومدم عوضش نیما یا مانی یا ... میومدن.همه یه دفعه غیبشون نمیزد.در مورد چیزی که واضح و آشکار هست بهتره الکی دلیل نیاری.
شما هم اگر خیلی طرفدار سجاد بودید حداقل میومدید یه رای بهش میدادید.اکثر اونهایی که فقط تو تاپیک نواک نواک میکردن و حقمون حقمون میکردن نیومدن بهش رای بدن.پس انتظار نداشته باش مشکلی هم ازتون حل بشه.
اون حسام هم که رای داد خیلی لطف داشت به سایت . آقا میاد میگه به شدت از سایت بدم اومده ولی به سجاد رای میدم !!!!! بعد میاد اینجا میگه من مشکل دارم سایت نمیام !!!! (خودتی داداش خودتی)
در هر صورت ادامه نمیدم من دیگه چون داریم خارج از بحث تاپیک صحبت میکنیم
sooshians_8919
09-02-2013, 09:39 PM
بازم گرنداسلمو بازم بارش بارون! یاد فینال ویمبلدون پارسال افتادم وسط بازی فینال چه بارونی گرفت.... و در آخر قهرمانی اسطوره...
به امید قهرمانی راجر دوست داشتنی در این گرند
peRFect
09-02-2013, 10:13 PM
بارون که تموم شد...
الان بازی نواک تموم شد..
پس چرا بازی فدرر شرو نمیشه؟؟؟؟
Behr@d
09-02-2013, 10:17 PM
بارون که تموم شد...
الان بازی نواک تموم شد..
پس چرا بازی فدرر شرو نمیشه؟؟؟؟
مثل اینکه دوباره بارش باران آغاز در نیویورک آغاز شده ... در ضمن اگه دیدارها آغاز بشه ، ابتدا باید دیدار ناتموم A.Riske و D.Hantuchova و سپس دیدار بین V.Azarenka و A.Ivanovic انجام بشه و بعد از آن دیدار بین فدرر و روبردو آغاز بشه ...
Bummer! The rain is back - we're monitoring the forecast & will keep you updated as we get new info #usopen
Sorou$h
09-02-2013, 10:17 PM
مرتضی جان لطف کن برو تایپیک ویمبلدون رو بخون مشکل نواکی ها رو متوجه میشی.
خیلی رک و راست بگم من به هیچکدام از کاندیدای نواک رای ندادم چون قبولشون نداشتم. چون هیچوقت ندیدم وقتی کسی در مورد نواک صحبتی کرده این آقایان خونشون به جوش بیاد.
rezapor
09-02-2013, 10:30 PM
من نمیدونم چطور فقط یک نفر به مورا ی که مدافع عنوان قهرمانی هست رای داده.
Nima88
09-02-2013, 10:43 PM
من نمیدونم چطور فقط یک نفر به مورا ی که مدافع عنوان قهرمانی هست رای داده.
اون رایا اون بالا رو زیاد جدی نگیر:434: اینجا رایها جناحی و تعصبی نه بر اساس منطق.
rojhin
09-02-2013, 10:56 PM
یعنی دقیقا به دلیل همین جناحی و تعصبی رای دادن هاست که بعضی از دوستان به کسی غیر از تنیسور محبوبشون رای دادن ؟ درسته ؟
PowerVu
09-02-2013, 11:49 PM
به دلیل تداوم بارندگی بسیاری از بازیها برای امروز لغو شدهاند و برنامه مسابقات تغییرات عمدهای داشته است.
مسابقه فدرر نیز از کورت استادیوم آرتور اَش به کورت استادیوم لویی آرمسترانگ منتقل شده و زودتر از 1:30 بامداد سهشنبه به وقت ایران آغاز نخواهد شد. اما مسابقه نادال کماکان برای ساعت 3:30 بامداد سهشنبه به وقت ایران در کورت استادیوم آرتور اَش در نظر گرفته شده.
برای امروز تعداد کمی بازی انجام خواهد شد. جهت اطلاع از مسابقات متعدد کنسل شده در امروز و ساعات جدید (+8:30 ساعت=زمان ایران)، لطفاً به وبسایت رسمی مسابقات در ایـــن (http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=subnav) لینک مراجعه بفرمایید.
mspayam
09-03-2013, 03:07 AM
روز تلخی شد. :182:
Shahghale
09-03-2013, 03:10 AM
faghat yeki be man bege chera? akhe 2 az 16
خدا كنه نادال بازيشو نبازه اونوقت احتمالا تيپسارويچ با يوژني ميرن فينال ميشه مثل ويمبلدون امسال خانمها آخه آدم اينقدر اسمش ميزنه تو دست حريف ????????????????????????
saeedshl
09-03-2013, 03:18 AM
سلام
به طرفدارای روبریدو تبریک می گم و امیدوارم فینال خوبی رو ببینبم
به امید روزی دیگر و دیدن راجری بهتر
اسطوره دوست داریم
:379::379::379::683::683::683::683:
manoochehr
09-03-2013, 03:19 AM
تبریک به طرفداران روبردو عالی بازی کرد.
CANDIS
09-03-2013, 03:23 AM
چقدر بعد از سینسیناتی امیدوار شده بودیم... :182::397:
ای کاش روحیه ای که جوکوویچ و نادال دارن راجر هم داشت...
هرکی یجاش میلنگه هیچکی کامل نیست...
roger 4 ever
09-03-2013, 03:50 AM
عجب بازی بود...روبردو اگر بهترین بازی زندگیش رو نکرده باشه ؛ بدون شک یکی از تاکتیکی ترین بازی های 15 سال اخیر تنیس در تمام کره ی خاکی رو ارائه کرد...نکات زیادی پیرامون این بازی وجود داره...
1-شوک اول به راجر خارج از کورت وارد شد...جایی که برای اولین بار راجر مجبور شد طی این چند سال به طور ناگهانی در لویی آرمسترانگ بازی کنه...این تغییر اگر ناگهانی نمی بود خیلی بهتر بود...راجر هر چی به سنش اضافه شد نوسانش هم بیشتر شد...برای راجر مهم ترین فاکتور در این سن و سال این بود که فرم خودش رو به دست بیاره...کوجک ترین شک و بالا پایینی هم راجر رو از فرم خودش دور می کنه...اگر پارسال انصراف مردی فیش و وقفه ی به وجود اومده راجر رو از فرم خودش دور کرد ؛ امسال این تغییر ناگهانی در تکون دادن فرم ایده آلی که از سیسنسی و بازی با نادال به دستش اورده بود بی تاثیر نبود...
2-بی نظیر بود تاکتیک روبردو...بی نظیر...بکهند ؛ بکهند و باز هم بکهند راجر...اصرار ؛ صبر و حوصله ی روبردو هم بی نظیر بود روی بکهند راجر...هیچ پلن b برای راجر وجود نداشت ؛ یعنی اصن انتظار مواجه شدن با همچین روبردویی رو نداشت..مادامی که به هر طریقی از بکهند نجات پیدا می کرد با یه ارور خیلی شیک روی فورهند ؛ فرصت های طلاییش رو به باد می داد...طی یک همچین شرایطی وقتی فرصت های طلایی رو هم به باد بدی دیگه شانسی برای پیروزی نداری...
3- سرو دوم ؛ سرو دوم و باز هم سرو دوم...مطمئنا تمام طرفداران فدرر در این بازی راضی به بازی شدن سرو اول بودن تا سرو دوم!!...راجر چنان در سرو دوم عجولانه ؛ بی حوصله و دست و پا شکسته کار می کرد که گویی یک کودک تازه کاره!!...تمام پیش بینی های راجر روی سرو دوم روبردو غلط از اب در اومد...
4- آمار برک پوینت چنس های راجر هم ایضا فضایی بود که چنان که گفته شد نشان از عدم تمرکز و اعتماد به نفس بود...مادامی که شما در چنین بازی تاکتیکی و گره خورده ای قرار دارید و هیچ پلن بی هم برای فرار از این بحران ندارید ؛ باید از شانس های طلایی خودتون استفاده کنید که راجر به راحتی هر چه تمام تر این شانس ها رو به باد داد...
از این به بعد هر چه به جلو تر بریم ؛ راجر با کوچک ترین تکونی از فرم ایده ال خودش فاصله می گیره...باید منتظر گره خوردن بازی های بیشتری باشیم ؛ همین طور که این فصل این طوری بود...مادامی که راجر برای چنین شرایطی هیچ طرح و برنامه ای نداشته باشه ؛ باز هم چنین اتفاقاتی رخ خواهد داد...
تبریک به روبردو ؛ حقیقتا شایسته ی این پیروزی بود و تبریک به تمام طرفداران تنیس که چنین بازی تاکتیکی و سراسر هیجانی رو شاهد بودند...
Najmeh5576
09-03-2013, 04:48 AM
سلام من برای اولین بار امشب تونستم چند تا بازیهای امسال را کامل و آنلاین ببینم اون هم بخاطر ساعت برگزاریش هست. برای بازی راجر خیلی متاسف شدم انگار که هیچ برنامه ای برای بکهندش نریخته بود فقط چند مرتبه انگشت شمار از زیر خیمه حریف در اومد و تونست بکهندها راتبدیل به فور کنه و امتیاز بگیره. هر موقع تعداد بکهندش به سه تا پشت سر هم میرسید بدون استثنا بک سوم تو تور بود. هرچقدر روبردو باهوش بازی کرد راجر بازی قدیمی عجین شده با وجود خودش را انجام داد. بنظرم اگر راجر بخواد نتیجه موفقیت آمیزی در آینده داشته باشه یکی اینکه باید تکنیکهای جدید تری را به بازیش اضافه کنه چون دیگه دستش کاملا رو شده هست دوم اینکه کاملا باهوش و با انگیزه بازی کنه حتی اگز بازیش زا تغییر نده که ریسک دومی بیشتره و بگیر نگیر داره. در حقیقت اصطلاح بروز بودن را بایستی عملی کنه. به امید اون روز.
ضمنا بگم که اون ضربه کات دار دان دلاین کنار زمین روبردو واقعا قشنگ و غیرمنتظره بود .
امیدوارم نادال دچار همین تله نشه چون کولشقایبر هم داره بسیار باهوش بازی میکنه.
davidbeckham
09-03-2013, 05:36 AM
vamos rafa
ست اول خوب نبود
روبردو3-فدرر0:254::254::254:
برم هایلایت رو دانلود کنم یکم بخندم
به امید اینکه فدرر بیاد رنک بالای 10
davidbeckham
09-03-2013, 05:39 AM
به امید فینال نوله-رافا
manoochehr1984
09-03-2013, 06:57 AM
هر چند راجر نتونست بازی خوبی به نمایش بزاره ولی باید بگم اسطوره دوست داریم حتی بیشتر از قبل :866:
Pouya
09-03-2013, 08:06 AM
تبریک به تامی روبریدو:583:
----------------------------------------------------------------------------------
http://tennis-image.com/images/21588041695479371519.jpg
فدا سرت. منتظریم دوباره برگردی... شک ندارم که می تونی. مثل همیشه پشتتیم... و بیشتر از همیشه عاشقتیم... .
rezaomo
09-03-2013, 08:49 AM
اين بار هم نشد كه نشد ، اما فداي سرت:434: ، كل فصل پر است از تورنمنتهاي مختلف تنيس، اميدوارم برگردي و جبران كني ، تو كسي نيستي كه بشه براحتي از تو دل كند:583: مي خواستم همزمان با رسيدنت به كوارتر و بازي با نادال ، يك پست قشنگ و زيبا بزنم ،اما نشد:182: اگر كسي از دوستان هايلايت اين بازي را كه كل صحنه هاي حساس را در پوشش داده ، داره لطفا آپلود كنه ممنون . :583: مهروز جان منتظريم توي يوتيوب ست هاي 1 تا 3 مجزا گذاشته شده است . كسي از دوستان ميدونه چطور از طريق يك سايت غير فيلتر ميشه از يوتيوب دانلود كرد تا همين يك هفته پيش از سايت DIRPY.COM استفاده مي كردم ، خيلي راحت و عالي بود ، همين يك هفته پيش فيلتر شد لامصب . روحاني مچكريم .:655:
BABAK
09-03-2013, 08:57 AM
vamos rafa
ست اول خوب نبود
پاییز هر چیزی که برسه، هر برگ خشکی به نصیبی میرسه .. :thumbdown:
Behr@d
09-03-2013, 08:59 AM
میگن رائونیک اول سرویس بوده بعد دست و پا درآورده !!! لامصب دیروز جلوی گسکه 39 تا ایس زد !!! آمار وینرهاش هم جالبه ... 109 تا ... :379:
________________________________________________________________________________________________________
راجع به باخت راجر هم که باید بگم برای من تا حدی قابل پیش بینی بود ... راجر تو تورنمنت به تنیسور همچین تاپی نخورده بود تا خودش رو محک بزنه و فکر کنم خودش رو با بردهای سه راند اولش ارضا کرد ... در ضمن اگه به کوارتر هم میومد بعید میدونم میتونست جلوی رافا کاری کنه .. امیدوارم دوباره مثل قبل رو فرم ببینمش ... :443:
rezaomo
09-03-2013, 10:36 AM
vamos rafa
ست اول خوب نبود
اينقدر پستات ضايع است ، نادالي ها هم رغبت نمي كنند پستاتو لايك كنند.:379:
viva rafa
09-03-2013, 10:37 AM
دوستان نادالی توجه داشته باشید یه روزی هم سن نادال بالا میره از هرکی از راه میرسه میبازه اونوقت هم ناراحت نشید که چرا بقیه وقتی شما ناراحتید میان میخندن بهتون ها
نکنید این کارارو
والا ما گفتیم سن بالاست توانایی سابق نیست خودتونو اذیت نکنید به امید جام گرفتن نباشید
مثل اسطوره یه تیم فوتبال میمونه وقتی سنش بالا میره کسی ازش توقع جام جهانی گرفتن نداره که همین که یه حرکت قشنگ میکنه همین که هست لذت بخشه واسه هواداراش
میدونم حالا باز همه میگن نه شماها نمیدونید نمیفهمید ولی بعضی وقتا حقیقت چیز خوشایندی نیست
واقعیت مطلب هم اینه که راجر نمیخواد که اراده کنه که ببره شایدم میخواد ولی واقعا نه انگیزش رو داره نه بدنش میکشه!
davidbeckham
09-03-2013, 10:49 AM
اينقدر پستات ضايع است ، نادالي ها هم رغبت نمي كنند پستاتو لايك كنند.:379:
شما فعلازنگ بزن 125:254::254:
همین که بعضیها حالشون گرفته شه واسه من بسه
گدای لایک نیستم
http://www.shiaupload.ir/images/50930564122626832128.jpg
http://www.shiaupload.ir/images/76898483855507929198.jpg
moris
09-03-2013, 11:47 AM
رولند 2013
[/URL]http://www.tennis-image.com/images/20659066628631330211.jpg (http://www.tennis-image.com/images/20659066628631330211.jpg)
----------------------
ویمبلدون 2013
http://www.tennis-image.com/images/55047784855928197827.jpg (http://www.tennis-image.com/images/55047784855928197827.jpg)
----------------------
یو اس اوپن 2013
http://www.tennis-image.com/images/88644208280132785122.jpg (http://www.tennis-image.com/images/88644208280132785122.jpg)
------------------------
اینم از شاهکار آخرتون
[URL="http://www.tennis-image.com/images/65384360782064311741.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/65384360782064311741.jpg (http://www.tennis-image.com/images/65384360782064311741.jpg)
من دیگه حرفی ندارم :ps1:
rezaomo
09-03-2013, 11:48 AM
شما فعلا اب رو بریز اونجا که میسوزه:254::254:
همین که بعضیها حالشون گرفته شه واسه من بسه
گدای لایک نیستم
http://www.shiaupload.ir/images/50930564122626832128.jpg (http://www.shiaupload.ir/images/50930564122626832128.jpg)
http://www.shiaupload.ir/images/76898483855507929198.jpg (http://www.shiaupload.ir/images/76898483855507929198.jpg)
فعلاً اينو از كوچكترين هوادار راجر داشته باش تا بعد .:251:
راستي يادت نره
پاییز هر چیزی که برسه، هر برگ خشکی به نصیبی میرسه
davidbeckham
09-03-2013, 11:52 AM
فعلاً اينو از كوچكترين هوادار راجر داشته باش تا بعد .:251:
راستي يادت نره
پاییز هر چیزی که برسه، هر برگ خشکی به نصیبی میرسه
,وقتی رفتید:254::254: رنک 20 میبینیمت
SOHEIL_6128
09-03-2013, 12:10 PM
دوستان بهتره یکم این بحث ها رو کنار بگذاریم من خودم طرفدار دو آتیشه راجرم ولی از طرز بازی نادال خیلی لذت میبرم جدای همه این حرفا بهتره اینم بدونیم که راجر و رافا دور از زمین بازی دو دوست صمیمی هستند پس چرا ما باید به جون هم بیوفتیم من به نوبه خودم با حذف شدن راجر دوست دارم نادال قهرمان بشه و جامو بالای سرش ببره و اجازه نده هیچ بازیکن دیگه ای از نبودن اسطوره پیر ما سوء استفاده کنه
کیارش
09-03-2013, 12:30 PM
راجرخسته نباشید.من به دوستان بعدازفتح ویمبلدون گفته بودم بهترین زمان خداحافظی اسطوره است
اگرازاین فرصت استفاده نکنه بدترین اشتباه ورزشیشوانجام دادوبعدا"افسوس میخوره چون دیگه پیش نمیاد
هرورزشکارحرفه ای درهررشته ای زمان خداحافظی رابایدبموقع تشخیص دهد.مواردبسیاراست
حتی درداخل کشورخودمان آنقدرتاخیرانداختندکه نهایت تماشاگرهابیرونش انداختند!!!!!!!!!!
چون فدرراون ابهت خودراکه هربازیکنی جلویش میلرزیدشکوندوحالا هرکی میادمیبره
این بدترین دردورنج یک ورزشکارهست
آرزومیکنم اگردوباره فرصت داددرست عمل کند!!!!!!!
قدیمیهاگفتندباهردست بدی ازدست دیگرمیگیری
یادسالهای قبل افتادم آغاسی درهمین نیویورک درآخرعمرورزشی خواست باجام خداحافظی کنه
دراون بازی لعنتی که بارون تعطیل کردو2-0را2-2کردودرنهایت همین فدررمانع شدو............
یکی ازبازیهایی بودکه اشک ریختم وعامل نفرت من ازفدررشد!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amir_RF
09-03-2013, 01:17 PM
http://sportsthenandnow.com/wp/wp-content/uploads/2013/08/Murray-2012-USOpen.jpgای چقدر امیدوار بودیما . حالا دیگه امیدم به اندیه
sorina_1100
09-03-2013, 02:28 PM
میگن راجر اول پرسپولیس بوده بعد دست و پا در آورده !
یک ساعته دارم فکر میکنم چطوری این شباهت ها رو بیان کنم ولی جدا نمیدونم از کجا شروع کنم :d
پرسپولیسی ها قبل از شروع فصل :
این فصل قهرمانیم
این فصل میترکونیم
این فصل فصل مائه
و...
پرسپولیسی ها هفته دوم:
شیر خفته بیدار شد
طوفان سرخ آسیا (!)
پرسپولیسی ها هفته 5 6 :
6 تا میزنیم تو دربی
دربی میترکونیم
امسال قهرمانیم
علیههههههههه دااااااااییییییی
پرسپولیسی ها بعد دربی :
برو بابا کی لیگ ایران نگاه میکنه ؟
مافیا مافیا
علیههههههههههه کریمییییییییییییییییی
پرسپولیسی ها نیم فصل :
برگشت جبران میکنیم
این فصل آسیا میایم
بعد از دربی برگشت :
اصلا لیگ ایران ارزش دیدن داره ؟
حمیدهههههههههه استیلییییییییییییی
پرسپولیسیا آخر فصل :
پیرهن قرمز بابا غیرت داره
بازیکن بی غیرت نمیخوایم!
پرسپولیسیا فصل بعد :
شیر خفته بیدار شد :d
و این داستان ادامه داره :d حکایت راجری هام دقیقا همینه ، قبل از شروع تورنومنت صحبت قهرمانی و بیدار شدن شیر خفته و اسطوره و ایناس ، وقتی حذف میشه :
اسطوره دوست داریم
اسطوره فدای سرت
اسطوره عیب نداره جبران میکنی
باز تورنومنتی بعدی ، شیر خفته بیدار شد و .... !
تنها دلخوشی جفتشونم اس ام اس های برنامه نود و نظرسنجی های اینجاس :d
میترسم در آینده ای نزدیک بخوایم بگیم :
حضور تویه یک گرند حسرت راجری ها :d
خلاصه بخوام بگم ، راجری ها تصور میکنن بیشتر هستن پس راجر بهتره غافل از اینکه الان بارسا هم داره تو ایران طرفدار زیاد پیدا میکنه ، چرا ؟ چون از هر ده تا فوتبال خارجی که شبکه 3 ( بارسا تی وی :d ) پخش میکنه 8 تاش بازیهای بارسا هستش در نتیجه جوون ها و کسایی که تازه دارن بیننده فوتبال میشن مجبورن به زور طرفدار بارسا بشن به خاطر اینکه هیچ آپشن دیگه ای ندارن!:d
اون زمانی که راجر رسید به اوج دقیقا همین بود ، هیچ آپشنی نبود علاقمندان جدیدالورود به تنیس جمیعا شدن راجری و الان فکر و خیالایی میکنن عجیب :d
حالا تصور کن ماری و نوله و رافا همزمان با فدرر تو اوج میبودن ، بعد این نتایج نظرسنجی دیدنی میشد :d
خلاصه بگم که دم هرچی راجریه گرم ، ایشالله تورنومنت بعدی شیر خفته بیدار میشه :d
hoomanjian
09-03-2013, 02:29 PM
واقعا من نميدونم اين 68 درصد روي چه عقل و حسابي پيش بيني مي كنند فدرر قهرمانه. پيامهاي قبلي من هست . گفتم اگه فدرر قهرمان شد مردونه به هركسي كه گفته فدرر قهرمان ميشه 20000 مي دم. اخه چه فكري پيش خودتون مي كنيد. تازه من اميدوار بودم بخوره به نادال كه امار head to head بره بالاتر. اصلا همين جا ميگم از اين به بعد هر مسترز يا گرند اسلمي كه فدرر ببره من به همه ي اونايي كه پيش بيني كنند فدرر قهرمانه 20000 مي دم. ضمنا فكر نمي كنم با اين اوضاع به masters cup 2013 لندن برسه . چون به احتمال زياد تا اون موقع رنكينگش از 8 رد ميشه.
Roger Federer#1
09-03-2013, 02:48 PM
واقعا من نميدونم اين 68 درصد روي چه عقل و حسابي پيش بيني مي كنند فدرر قهرمانه. پيامهاي قبلي من هست . گفتم اگه فدرر قهرمان شد مردونه به هركسي كه گفته فدرر قهرمان ميشه 20000 مي دم. اخه چه فكري پيش خودتون مي كنيد. تازه من اميدوار بودم بخوره به نادال كه امار head to head بره بالاتر. اصلا همين جا ميگم از اين به بعد هر مسترز يا گرند اسلمي كه فدرر ببره من به همه ي اونايي كه پيش بيني كنند فدرر قهرمانه 20000 مي دم. ضمنا فكر نمي كنم با اين اوضاع به masters cup 2013 لندن برسه . چون به احتمال زياد تا اون موقع رنكينگش از 8 رد ميشه.
سلام دوست گرامی.
با حساب امید,هرچند اندک دوست گرامی وتمامه طرفدارای نادال که این حاله راجرو بهمون میکوبدن نادال 5 سال مونده تا بشه هم سن راجر قبلا هم گفتم نادال 31 سالگی جام گرفت بکوبید بهمون فلا عروسی تو کوچشه هرخوشی ناخوشیم داره پس بهتر بااحترام به دیگران نظر بدیم الان نادال تو سنیه که باید بدرخشه و ازش حتما قهرمانی بخواین ولی ما نه دیگه فقط میخوایم اسطورمونو تو کورتها ببینیم به خدا دیشب از باخت راجر زیاد ناراحت نشودم چون زیادی بهمون شادی داد.سال های قبل راجر میباخت تا 1 هفته افسردگی میگرفتم چون جوون بود.اون زمان با نادالی ها کل مینداختیم چون راجر سنش کم بودو انتظار زیاد ولی حالا نه چون واقعا جایی برای کل نیست نمونش بازی دیشب جفتشون راجر به اون شکل شکست خورد نادال با تمام قدرت و اقتدار تونست حریفشو شکست بده اون یه ستم با عجله خودش باخت,چون منطقم میگه نادال الان چه بخوا چه نخوام خیلی خیلی بهتر از راجر هستش,امیدوارم از این سمت فرر اگه تونست بیاد فینال نشد نادال بیاد فینال تبریک هواداراش مخصوصا هوادارای با منطقش.
novak djokovich
09-03-2013, 02:51 PM
دوستان طرفدار نادال که انقدر از باخت راجر خوشحالن فراموش نکنن که رو دست راجر تنیسور نیومده و نخواهد آمد حتی اگه به رنک 20 برسه و رکوردهاش رو نه نادال نه هیچ کس دیگه ای نمیتونه بشکونه
novak djokovich
09-03-2013, 03:00 PM
درباره صحبت این دوستمون هم باید عرض کنم که اصلن نباید به یه چنین صحبتی واکنش نشون داد چونکه پشیزی ارزش نداره
كي كفته كه طرفداران نادال از باخت راجر خوشحالن ! من به شخصه از حذف شدن راجر اون هم در اين دور ناراحت شدم، بودن راجر به جذابيت يو اس اضافه ميكرد...
danial_ghasemi
09-03-2013, 03:27 PM
با سلام
با اینکه قسم خورده رافا نادالم ولی تا به حال از شکست فدرر به این اندازه ناراحت نشده بودم
نزدیک بود اشکم دراد هنوزم باورش برام سخته
بازی دیشب تراژدی بیش نبود امیدوارم دیگه شاهد تکرار همچین صحنه هایی نباشیم
moris
09-03-2013, 03:34 PM
دوستان طرفدار نادال که انقدر از باخت راجر خوشحالن فراموش نکنن که رو دست راجر تنیسور نیومده و نخواهد آمد حتی اگه به رنک 20 برسه و رکوردهاش رو نه نادال نه هیچ کس دیگه ای نمیتونه بشکونه
حالا اون پستت که در مورد من بود رو بعدا جواب میدم اما از من به تو نصیحت رو قضیه راجر زیاد زور نزن.رو اندی فعلا مانور بدید واستون بهتره !!!
rezaomo
09-03-2013, 04:18 PM
حالا اون پستت که در مورد من بود رو بعدا جواب میدم اما از من به تو نصیحت رو قضیه راجر زیاد زور نزن.رو اندی فعلا مانور بدید واستون بهتره !!!
تو با اين پستات و لايك اون توسط بعضي از هيترهاي فدرر مثل 46and02 (http://tennistalkers.com/member.php?u=2903), Behr@d (http://tennistalkers.com/member.php?u=1896), delpotro (http://tennistalkers.com/member.php?u=1104), king of spin (http://tennistalkers.com/member.php?u=3198), Maani (http://tennistalkers.com/member.php?u=1327), Mahmo0d (http://tennistalkers.com/member.php?u=1330), (http://tennistalkers.com/member.php?u=1274), Rafa (http://tennistalkers.com/member.php?u=360), saeedsafaee (http://tennistalkers.com/member.php?u=3049) davidbeckham (http://tennistalkers.com/member.php?u=229) باعث شدي هواداري راجر و نواك متحد بشند ، منتظر روزي باشند كه نادال در تورنمنت هاش كم بياره، همين جا يك حال اساسي بهت بدند. ((فدرر باخته اما كينت دامن نواكي ها راهم گرفته))فعلا تا اون زمان مثل اين عكس سرتو بگير بالا، سينه رو ستبر كن .:434:
delpotro
09-03-2013, 04:47 PM
تو با اين پستات و لايك اون توسط بعضي از هيترهاي فدرر مثل 46and02 (http://tennistalkers.com/member.php?u=2903), Behr@d (http://tennistalkers.com/member.php?u=1896), delpotro (http://tennistalkers.com/member.php?u=1104), king of spin (http://tennistalkers.com/member.php?u=3198), Maani (http://tennistalkers.com/member.php?u=1327), Mahmo0d (http://tennistalkers.com/member.php?u=1330), (http://tennistalkers.com/member.php?u=1274), Rafa (http://tennistalkers.com/member.php?u=360), saeedsafaee (http://tennistalkers.com/member.php?u=3049) davidbeckham (http://tennistalkers.com/member.php?u=229) باعث شدي هواداري راجر و نواك متحد بشند ، منتظر روزي باشند كه نادال در تورنمنت هاش كم بياره، همين جا يك حال اساسي بهت بدند. ((فدرر باخته اما كينت دامن نواكي ها راهم گرفته))فعلا تا اون زمان مثل اين عكس سرتو بگير بالا، سينه رو ستبر كن .:434:
مطمئن باش رافا اونقدر باهوش هست که تا قبل از این که به روبردو،برندس،دل بونیس و
استاخوفسکی ببازه،خداحافظی کنه که هیترهاش حسرت به دل بمونن.
همه هیترهای فدرر
:grouphug:
:cancan:
اسطوره کسیه که اگه یک بار شکست خورد،افسانه تموم بشه.در اکثر قصه های اساطیر ملل
به همین منواله. اسطوره هرگز به باخت عادت نمی کنه.چون افسانه جذابیتش رو از دست میده.
roger 4 ever
09-03-2013, 05:10 PM
ای بابا باز شهر شلوغ شده و اظهار نظرات فوران کرده...مشکلی نیست ؛ شهر که شلوغ می شه مثه همیشه این مسائل طبیعیه...یکی از دوستان عزیزمون ضرب المثل زیبایی رو عنوان کردن(پاییز هر چیزی که برسه، هر برگ خشکی به نصیبی میرسه) که حقیقتا وصف حال مطلقی از یه سری دوستان ارائه می کنه...
یه سری تعاریف و مقایسه های جدید و نویی از یک سری مفاهیم دیدم که دوستان زحمت کشیده بودن ارائه کرده بودند...مقایسه ی راجر فدرر و طرفداراش با بارسلونا و پرسپولیس حقیقتا نوعی جدیدی از نگاه کارشناسانه بود که به نظرم تمام ژورنالیست های دنیا می تونن بررسیش کنن!!!!!...یا مثلا تعریف جدید و کاملا ابداع شده از اسطوره ؛ که این مورد هم به نظرم قابل بررسی هستش در مجامع بین المللی...!!!
به طرفداران اسطوره هم پیشنهاد می کنم خیلی به تکرار مکررات اهمیتی ندند و همچنان از حضور و دیدن راجر در زمین ورزش لذت ببرن چرا که هر انچه که برای دوستان آرزو هست ؛ برای راجر و طرفداراش تبدیل به خاطره شده...
Meysam94
09-03-2013, 05:11 PM
مرد شماره يک تنيس دنيا از درگيري در سوريه ميگويد
http://www.tennis-image.com/images/65876131415354830300.png
براي بهتر مشاهده کردن بر روي عکس کليک کنيد
روزنامه خبر ورزشي سه شنبه 12 شهريور 1392
davidbeckham
09-03-2013, 05:14 PM
مطمئن باش رافا اونقدر باهوش هست که تا قبل از این که به روبردو،برندس،دل بونیس و
استاخوفسکی ببازه،خداحافظی کنه که هیترهاش حسرت به دل بمونن.
همه هیترهای فدرر
:grouphug:
:cancan:
اسطوره کسیه که اگه یک بار شکست خورد،افسانه تموم بشه.در اکثر قصه های اساطیر ملل
به همین منواله. اسطوره هرگز به باخت عادت نمی کنه.چون افسانه جذابیتش رو از دست میده.
دقیقا مثل اسپارتاکوس-سمپراس
Ali_RF
09-03-2013, 06:17 PM
خب. راجز بعد از 10 بار برد متوالي جلوي روبردو، حالا توي يكهشتم آمريكا (كه قطعاً يكي از فيووريتهاش هست) بهش ميبازه. گمونم اينكه اين رو بيمعني و اتفاقي بشماريم خودمون رو گول زديم. راجر داره مسير غير قابل بازگشتي رو طي ميكنه. با اين وضعيت شايد حتي به لندن هم نرسه. با تمام وجود اميدوارم كه در اشتباه باشم ولي شواهد اينطور نشون نميده :243: نميدونم كي ميخواد خداحافظي كنه ولي من يكي كه تا آخرين بازيش رو هم از دست نميدم حتي اگه به مرحله "حذف تو راند اول" برسه.
پينوشت: مثل اينكه قرار نيست هيچ وقت يه فدال هم تو زمين آرتور اش برگزار بشه!
moris
09-03-2013, 06:26 PM
پاییز هر چیزی که برسه، هر برگ خشکی به نصیبی میرسه .. :thumbdown:
همین برگ خشک زمانی که بهارتون بود 8 بار دستتون رو از گرند کوتاه کرد !!! نیازی به رسیدن پاییز نبود واسش !!!
i.emad1990
09-03-2013, 06:51 PM
واقعا حیف شد کاش راجر نمیباخت تا رافا تو هر 4 گراند اسلم راجرو برده باشه تا فدرریا دیگه ادعایی نداشته باشن خدا کنه تو 8 سید برتر باقی بمونه تو لندن امسال باشه تا رافا لااقل 1 زنگ تفریح اونجا داشته باشه
i.emad1990
09-03-2013, 06:54 PM
1بار قبلا هم گفتم رافا وقتی راجر در اوج هم بود شب قبل از بازی راجر کابوس میدید همون زمانم رافا برداش خیلی از فدرر بیشتر بود نکنه اینم میخواین تکذیب کنین
sorina_1100
09-03-2013, 07:43 PM
امان از روزی که یه طرفدار نوله از راجر حمایت کنه!:781:
عایا نوله انقدر ضعیفه که هواداراش مجبورن برای اینکه نادال رو بکوبن متوسل بشن به دیگران ؟ :d
البته شایدم بهتره بگم نادال جوریه که کسی تنهایی نمیتونه بکوبش مجبورن باهم ائتلاف تشکیل بدن :d
sorina_1100
09-03-2013, 07:47 PM
ای بابا باز شهر شلوغ شده و اظهار نظرات فوران کرده...مشکلی نیست ؛ شهر که شلوغ می شه مثه همیشه این مسائل طبیعیه...یکی از دوستان عزیزمون ضرب المثل زیبایی رو عنوان کردن(پاییز هر چیزی که برسه، هر برگ خشکی به نصیبی میرسه) که حقیقتا وصف حال مطلقی از یه سری دوستان ارائه می کنه...
یه سری تعاریف و مقایسه های جدید و نویی از یک سری مفاهیم دیدم که دوستان زحمت کشیده بودن ارائه کرده بودند...مقایسه ی راجر فدرر و طرفداراش با بارسلونا و پرسپولیس حقیقتا نوعی جدیدی از نگاه کارشناسانه بود که به نظرم تمام ژورنالیست های دنیا می تونن بررسیش کنن!!!!!...یا مثلا تعریف جدید و کاملا ابداع شده از اسطوره ؛ که این مورد هم به نظرم قابل بررسی هستش در مجامع بین المللی...!!!
به طرفداران اسطوره هم پیشنهاد می کنم خیلی به تکرار مکررات اهمیتی ندند و همچنان از حضور و دیدن راجر در زمین ورزش لذت ببرن چرا که هر انچه که برای دوستان آرزو هست ؛ برای راجر و طرفداراش تبدیل به خاطره شده...
اگه خوب به همه چیز دقت کنی ممکنه خیلی چیزا بهم شباهت داشته باشه :d
البته من تنیس باز حرفه ای هم نیستم که بگم خیلی حرفه ای تنیس بازی کردم و اینا اتفاقا برعکس درحد تماشاگر بیشتر نیستم :d
ولی خب حقایق رو باید گفت :d
nemanaldin
09-03-2013, 09:09 PM
حالم به هم می خوره از این نادالی هایی که به جای بحث در مورد بازی نادال و دیگر بازیکنها تمام حرفاشون درباره فدرر هست و هی به راجر گیر میدن بسته دیگه بابا از 35 صفحه این تاپیک شاید فقط یکی دوتا پست فنی زده شده باشه بقیه همه اسپم
Amir_RF
09-03-2013, 09:16 PM
[]واقعا حیف شد کاش راجر نمیباخت تا رافا تو هر 4 گراند اسلم راجرو برده باشه تا فدرریا دیگه ادعایی نداشته باشن خدا کنه تو 8 سید برتر باقی بمونه تو لندن امسال باشه تا رافا لااقل 1 زنگ تفریح اونجا داشته باشه
فقط میتونم راجع به برکلیز بگم 6-3, 6-0
Mehdi.A
09-03-2013, 11:05 PM
http://www.concordmonitor.com/csp/mediapool/sites/dt.common.streams.StreamServer.cls?STREAMOID=hWhbM2Vw7NyGOu_fSjuT1s$daE2N3K4ZzOUsqbU5sYuXJ4joMQThgnP9cofkHBQnWCsjLu883Ygn4B49Lvm9bPe2QeMKQdVeZmXF$9l$4uCZ8QDXhaHEp3rvzXRJFdy0KqPHLoMevcTLo3h8xh70Y6N_U_CryOsw6FTOdKL_jpQ-&CONTENTTYPE=image/jpeg (http://www.concordmonitor.com/csp/mediapool/sites/dt.common.streams.StreamServer.cls?STREAMOID=hWhbM2Vw7NyGOu_fSjuT1s$daE2N3K4ZzOUsqbU5sYuXJ4joMQThgnP9cofkHBQnWCsjLu883Ygn4B49Lvm9bPe2QeMKQdVeZmXF$9l$4uCZ8QDXhaHEp3rvzXRJFdy0KqPHLoMevcTLo3h8xh70Y6N_U_CryOsw6FTOdKL_jpQ-&CONTENTTYPE=image/jpeg)
واقعآ بهترین لحظه یو اس اوپن امسال و یکی از بهترین لحظاتی که تا حالا تو یو اس اوپن تجربه کردم همین شنیدن خبر برد تامی بود. دیشب نتونستم بازی رو ببینم و حس چک کردن نت و دیدن خبر باخت احتمالی نبود اما وقتی تو اخبار دیدم برده نمی دونستم باید چه کار بکنم.
پست های قبلی رو خوندم. لگدی نبود که به فدرر زده نشه اما هیچ کس از بازی خوب روبردو حرف نزد. تامی دو روز قبل یه بازی سخت و نفسگیر با دن ایونز داشت و تو ست چهارم حتی نای ریترن کردن نداشت. روبردو هم سن فدرر هست و هم زمان با اون حرفه ای شده و مثل نیشیکوری 9 سال یا مثل استاخوفسکی 6 سال جوون تر از فدرر نبود و واقعا برتریش یه برتری فنی بود. خیلی اوقات (به صورت دقیق همیشه :434:) از باخت های فدرر خوشحال می شدم اما این بار فقط و فقط به خاطر برد روبردو خوشحالم.
امسال کلآ سال خوبی برای روبردو بود. RG که انصافا ترکوند و تا یک چهارم بالا اومد (این یک چهارمش با همه یک چهارم هایی که رفته بود فرق داشت. بردن مونفلیس و آلماگرو کار شاقی بود. بازگشت ها تو این دو بازی تکرار نشدنی بودند) ، دو تا 250 امتیازی برد (کازابلانکا و نمی دونم چی چی کرواسی. تو کازابلانکا حریف های قدرتمندی مثل فونینی، واورینکا و اندرسون رو برای قهرمان شدن برد)، تو ویمبلدون هم درسته دور سوم حذف شد اما حریفش در نهایت قهرمان شد و روبردو غیر از ست اول، تو دو ست بعدی واقعا ماری رو به دردسر انداخت. به ویژه ست دوم که نتونست از جلو افتادنش استفاده بکنه :243: . بین تنیسورهای مورد علاقم امسال واقعا از تامی بیش از همه راضی بودم. شاید بازی بعدی حتی یک ست هم از نادال نگیره اما تا همین جا هم گل کاشته :583::655::001_smile: . سلامتیش :wine2:
Rafael_Nadal
09-03-2013, 11:53 PM
عجب بازی شد بازی یوژنی و هئویت :443:بالاخره یوژنی برد
راجع به بازی دیشب راجر هم واقعا ناراحت شدم 3-0 اونم تو اون شرایط باختن
با تمام احترامی که به خود راجر و تمام هوادارن قائلم معتقدم دیگه وقت بازنشستگی رسیده و دیر هم شده بهتره دیگه کورت ها رو رها کنه و با آرامش زندگیشو دنبال کنه و اینو هم بدونه همبشه به عنوان اسطوره حتی تو قلب امثال منی که دوآتیشه ی نادالم باقی خواهد ماند:583:
delpotro
09-04-2013, 12:04 AM
راجع به بازی دیشب راجر هم واقعا ناراحت شدم 3-0 اونم تو اون شرایط باختن
ناراحتی نداره که...
10 بار این بابا روبردو رو برده کسی واسه روبردوی مادر مرده علیل ناراحت نشده
حالا یه بار روبردو برده کل امت اسلام برای راجر بن رابرت سیاه پوش شده و مراسم عزاداری برپا کردن
Behr@d
09-04-2013, 12:31 AM
http://picxure.com/images/91682674876782899504.png
http://picxure.com/images/71489341377972801570.png
mspayam
09-04-2013, 12:41 AM
خوشحالم که می بینم به قول دوستمون شهر شلوغ شده، اما دیدن یه سری از پست ها آدم رو به خنده می ندازه مثل همون پستی که توش یکی از دوستان فدرر رو به پرسپولیس تشبیه کرده بود. ظاهراً یه سری آدم ها فقط با تشبیه کردن یه چیز به یه چیز دیگه می تونن بحث کنن که این مساله از دید من کار بیهوده ایه چون باعث می شه تفاوت ها رو نبینیم و روی چندتا شباهت کوچیک تمرکز کنیم. مثلاً در مورد پرسپولیس و فدرر اصلاً یه بازی تیمی چه ربطی به یه بازی انفرادی داره؟ و سوال هایی از این دست زیادن، اما هدف اصلی من این نیست که به این دوستمون بگم بیا به من به جواب بده به هر حال ایشون هم اینطوری فکر می کنه و کسی نمی تونه بهش بگه چرا اینطوری فکر می کنی. ماها فقط نظرمون رو می گیم، دنبال این هم نیستیم که نظرمون رو با پتک تو کله ی کسی فرو کنیم.
اما چیزی که می خواستم بگم همین بحث تفاوت بود. این که این قدر تفاوت آرا هست و تنیسورهای مختلف طرفدار دارن و (حتی تنیسور به نظر من بی استعدادی که در زندگیش یه بار تونسته خوب بازی کنه و از بدبازی کردن فدرر استفاده کنه تا ببره) در خودی خود خیلی ارزشمنده. فکر کنین چقدر بد بود که همه فقط و فقط طرفدار یه تنیسور بودن و سایرین هیچ طرفداری نداشتن. با این حال یه چیزی که من اینجا زیاد می بینم کوچیک کردن تنیسورهای دیگه اس. مثلاً همین بحث هایی که در مورد سرو فدرر و بازنشسته شدنش و همچنین ضربات تاپ اسپین نادال زده می شه. شاید یه چیزی که دوستان بهش توجه نکنن اینه که با این کار پیروزی احتمالی تنیسور محبوبتون در برابر اون تنیسور خاص رو هم بی اعتبار می کنین چون شکست دادن یه بازیکن ضعیف که افتخاری نداره.
خطاب به دوستان فدرری هم باید بگم با توجه به موج بی سابقه ی پست های هیترها که این چند روز فوروم رو پر کرده شاید بهترین راه این باشه که اون پست ها رو دو سه کلمه ی اولش رو بخونین و وقتی دیدین که از همون پست های هیتریه بی خیالش بشین و پست بعدی رو بخونین، خوندن و جواب دادن به اون پست ها چیزی بیشتر از هدر دادن وقت نیست.
امروز هم کاپیتان یوژنی تونست لیتون هیوییت رو متوقف کنه، بازی دیدنی ای بود. ماکارووا هم در برابر لی نا تسلیم شد. البته انتظاری بیش از این هم ازش نبود. همون که رادونشکا رو زد برای ما کافیه. نمی دونم کسی بازی رو دید یا نه ولی رادوانشکا 4 -0 جلو بود و همه فکر می کردن که ست اول رو برده ولی ماکارووا با یه برگشت استثنایی 8 تا گیم بعدی رو پشت سر هم برد و بعد هم توی همون ست دوم حساب رادوانشکا رو کف دستش گذاشت. اشک رادونشک در اومده.
CANDIS
09-04-2013, 12:52 AM
در حال حاضر بخت اول قهرمانی رو جوکو میبینم. فقط ماری شاید بتونه ببرتش. چه ثباتی داره لامصب!
delpotro
09-04-2013, 01:51 AM
اما چیزی که می خواستم بگم همین بحث تفاوت بود. این که این قدر تفاوت آرا هست و تنیسورهای مختلف طرفدار دارن و (حتی تنیسور به نظر من بی استعدادی که در زندگیش یه بار تونسته خوب بازی کنه و از بدبازی کردن فدرر استفاده کنه تا ببره)
بسه دیگه بابا حالمونو به هم زدین :3t1::3t1::3t1::3t1::3t1:
طرف عددی نبود، فدرر مصدوم بود.
طرف بی استعداد بود، فدرر بد بازی کرد، اون بازیکن برد.
آقا چطور اون 10 بار که برده بود نمیگی روبردو بد بازی کرد؟
همیشه و همیشه راجر باید برنده باشه، اگرم باخت یا مصدوم بوده یا خودش بد بازی کرده و کلا
حریف فدرر هیچ نقشی در نتیجه دیدار ایفا نمی کنه.
بعدشم به روبردو میگی بی استعداد ؟
پس باید تنیسو تعطیل کنن،چون در این ورزش یک فرد بی استعداد، 10 بار به یک چهارم نهایی
و سه بار به نیمه نهایی گرنداسلم رسیده و یک بار هم به تور نهایی مردان رسیده.
چقدر بی استعداد بوده که تونسته جزو 6 تنیسور برتر سال قرار بگیره.
mspayam
09-04-2013, 05:06 AM
بسه دیگه بابا حالمونو به هم زدین :3t1::3t1::3t1::3t1::3t1:
طرف عددی نبود، فدرر مصدوم بود.
طرف بی استعداد بود، فدرر بد بازی کرد، اون بازیکن برد.
آقا چطور اون 10 بار که برده بود نمیگی روبردو بد بازی کرد؟
همیشه و همیشه راجر باید برنده باشه، اگرم باخت یا مصدوم بوده یا خودش بد بازی کرده و کلا
حریف فدرر هیچ نقشی در نتیجه دیدار ایفا نمی کنه.
بعدشم به روبردو میگی بی استعداد ؟
پس باید تنیسو تعطیل کنن،چون در این ورزش یک فرد بی استعداد، 10 بار به یک چهارم نهایی
و سه بار به نیمه نهایی گرنداسلم رسیده و یک بار هم به تور نهایی مردان رسیده.
چقدر بی استعداد بوده که تونسته جزو 6 تنیسور برتر سال قرار بگیره.
رضا جان اولاً من مسوول حرفای خودمم نه بقیه، توی پستی هم که زدم حرفی از مصدومیت و اینا نزدم، پس جواب اون بحثا رو نمی دم. بعد هم اگه می گم بی استعداد، به خاطر اینه که عملکردش رو توی این دوران بازیش به طور کلی می گم. حالا تو شاید یه تعریف دیگه ای از بی استعدادی داشته باشه، اما از دید من کسی که توی راندهای پایین می بازه و تک و توک به یه کوارتر هم می رسه از نظر من بی استعداده. حالا تو اگه نظرت خلاف اینه خوب حرفی نیست، اما چرا هرکی نظر مخالف تو می ده جوش میاری و به زمین و زمان گیر می دی؟
خوبه که من دارم در مورد تفاوت حرف می زنم و اینکه چقدر خوبه که همه هم نظر من نیستن و اگه من می گم بی استعداد، دلیلی نداره که همه مثل من فکر کنن و قضاوت ارزشی هم نمی کنم که بگم هر کی طرفدارشه بی سواده و از تنیس چیزی حالیش نیست. اما تو ظاهراً از این ناراحتی که چرا همه مثل تو فکر نمی کنن و از اینکه بقیه عقیده ی متفاوت دارن حسابی حالت بد می شه.
تو آمارت رو از کجا میاری که می گی 10 بار کوارتر و سه بار نیمه نهایی گرند اسلم؟ یه سر به این لینک پایین برنی می بینی که توی 46 گرند اسلم قبلی فقط 7 بار به کوارتر رسیده و هیچ حضوری در نیمه نهایی گرند اسلم ها نداشته. یه بار هم به قول تو به مسابقات قهرمانی آخر سال رسید یا همون 8 نفر آخر رسید که از همون RR نتونست بالاتر بیاد. حالا همین آمار ممکنه واسه ی یکی ارزشمند باشه، اما از دید من نیست و حضورش توی همون قهرمانی آخر سال یه حادثه بوده چون دیگه نتونست تکرارش کنه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robredo
delpotro
09-04-2013, 05:32 AM
تو آمارت رو از کجا میاری که می گی 10 بار کوارتر و سه بار نیمه نهایی گرند اسلم؟ یه سر به این لینک پایین برنی می بینی که توی 46 گرند اسلم قبلی فقط 7 بار به کوارتر رسیده و هیچ حضوری در نیمه نهایی گرند اسلم ها نداشته. یه بار هم به قول تو به مسابقات قهرمانی آخر سال رسید یا همون 8 نفر آخر رسید که از همون RR نتونست بالاتر بیاد. حالا همین آمار ممکنه واسه ی یکی ارزشمند باشه، اما از دید من نیست و حضورش توی همون قهرمانی آخر سال یه حادثه بوده چون دیگه نتونست تکرارش کنه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robredo
من با دابل حساب کردم.
در مورد استعداد،مثلا در ورزشی مثل فوتبال کسایی که میرن تو 5 لیگ برتر اروپا بازی می کنن رو
میگن بازیکن های خیلی خوب.حالا اگه از هر لیگ فقط 4 تیم رو تیم های مطرح بدونیم میشه 20
تیم فوتبال مطرح در اروپا که هر کدومشون 11 یار اصلی دارن میشه 220 نفر بازیکن تاپ و
با استعداد.
اونوقت تو تنیس کسی که توی تاپ 5 بوده استعداد نداره؟ خرفته یعنی؟
یارو میره کنکور میده رتبه اش هزار میشه کلی تحویلش میگیرن، اونوقت کسی که در دوران
اوجش، فقط 4 نفر بهتر از اون در دنیا تنیس بازی می کردند، خنگه؟
همین الانشم در سن 31 سالگی با وجود رقیب های جوون تر، فقط 18 نفر تو جهان ازش بهترن.
شما این همه آکادمی ها و باشگاه های سراسر جهانو در نظر بگیر.چند تا تنیسور تو دنیا هستن؟
بوندسلیگای تنیس آلمان فقط 10 تا دسته داره!
مگه میشه استعداد نداشته باشه؟
اگه این طوریه،پس فقط 4 بازیکن برتر رنکینگ استعداد دارن و بقیه بی استعدادن و حتما امثال
انوشا شاهقلی و شاهین خالدان و اشکان شکوفی فلج مغزی هستن.
پ .ن : ببینید چقدر فیلد ضعیف بوده که یه بازیکن بی استعداد رفته بوده تاپ 5 !
mspayam
09-04-2013, 07:58 AM
رضا جان
بحث مقایسه تنیس با فوتبال نیست و من هم نظرم رو در مورد بی استعدادی گفتم. بدون شک حضور در جمع 100 بازیکن برتر دنیا خودش نیازمند بازی تنیس در سطح خیلی بالایی هستش و بازیکنی که در این سطح بازی می کنه قطعاً بازیکن خیلی خیلی خوبی بوده که تونسته به اینجا برسه، ولی ما هم قرار نیست تنیسورهای اون سطح رو با مبنای بازی خالدان و شاهقلی بسنجیم. یه بازیکن ممکنه در یه دوره ای به سطح بالایی از بازی هم برسه، اما طبق تعریف من از بی استعدادی/استعداد توانایی موندن در اون جایگاهه که نشون می ده بازیکنی استعداد داره یا نه. اگر قرار به اینکه فلانی یه زمانی رنک بالا بود باشه که خوب وزنیاکی هم یه زمانی رنک 1 دنیا بود اما از نظر من جزو بی استعدادترین هاست.
اگه به همین جدول رنکینگ نگاه کنی می بینی که خیلی ها میان و می رن، اما اون افرادی که به طور مستمر می تونن توی اون تاپ 10 یا حتی تاپ 20 بمونن بازیکن هایی هستند که از دید من بهشون می شه گفت بازیکن های با استعداد، چون بازیشون consistency داره و یه روز نمیان طوفانی بازی کنن و روز بعدش بد (البته تکلیف بازیکن های که مصدوم می شن جداست).
یه نمونه از بازیکن با استعداد همین دلپوترویی هستش که تو عکسش رو گذاشتی و اسم کاربریت هم هست، کسی که مصدوم می شه و تا بالای رنک 200 هم می ره، اما دوباره به تاپ 10 بر می گرده. اگه تو این بازیکن و روبردو رو توی یه سطح قرار می دی، من همچین کاری نمی کنم و به یکی می گم با استعداد و به اون یکی بی استعداد.
rezaomo
09-04-2013, 11:21 AM
گزارش از BBC فارسي
راجر فدرر، تنیسباز ۳۲ ساله سوئیسی، در دور چهارم اوپن آمریکا از تامی روبردو شکست میخورد و از دور مسابقات حذف میشود.
سال ۲۰۱۳ برای اسطوره تنیس سال خوبی نبود، بعد از ۱۰ سال حکمرانی بر زمینهای تنیس استرالیا، فرانسه، انگلستان و آمریکا این اولین سالی است که او نتوانسته به فینال هیچ گراند اسلمی برسد.
اوپن استرالیا را در نیمه نهایی از دست داد؛ در اوپن فرانسه نتیجه از این هم بدتر بود، فدرر مجبور شد با قبول شکست، در یک چهارم نهایی از دور مسابقات بیرون برود.
نتایج بد امسال اما در ویمبلدون، زمینی که بیش از هر جای دیگری شاهد قهرمانی فدرر بوده است، بدترین نتیجه ۱۰ سال گذشته را به دست آورد؛ او در مرحله ۲ از سرجی استاخفسکی، صد و شانزدهمین بازیکن تنیس مردان شکست خورد.
در نهایت، روز دوشنبه دوم سپتامبر با شکست مقابل تامی روبردو در دور چهارم از صف مسابقه دهندگان اوپن آمریکا بیرون آمد.
عاقبت این روند باعث شد تا اسطوره تنیس در جدول ردهبندی انجمن تنیسبازان حرفهای جهان به رده ۷ سقوط کند.
با همه اینها، فدرر که به اعتقاد برخی "بهترین تنیسباز تاریخ" است، با لحنی منطقی و مسئول، اشتباهات کارش را میپذیرد و با اعتماد به نفسی که حاصل یک دهه قهرمانی است، شکستها را غیر قابل قبول میداند و با قاطعیت از تشدید تمرینهایش خبر میدهد و با امید از برگشت به اوج حرف میزند.
او در گفتگو با خبرنگاران، بعد از حذف از اوپن آمریکا میگوید: "بدون اینکه بخواهم کوچکترین خدشهای به اعتبار حریفم وارد کنم باید بگویم که، به نوعی احساس میکنم که از خودم شکست خوردهام."
فدرر در ادامه میافزاید: "بدون برو و برگرد، باید به تمریناتم بپردازم و با قدرت بیشتری برگردم، باید در اولین فرصت از شر این شکستها رها بشوم، فراموش کنید اینها را؛ دیگر اینطور بازی نخواهم کرد."
راجر فدرر که برای مدت زمان بیش از یک سال با ناراحتی در ناحیه کمر، دست و پنجه نرم میکرد، در بازیهای اخیرش در نیویورک این امید را به وجود آورده بود که اجرای بهتری را در اوپن آمریکا از خود نشان دهد.
او بازیهایش در نیویورک را شاهدی میگیرد بر اینکه نحوه بازیهایش در اوپن آمریکا حداکثر توانش نبوده و نیست.
با مقایسه صحبتهای اسطوره تنیس بعد از حذفش از ویمبلدون با آنچه که بعد از حذف از اوپن آمریکا میگوید تنها میتوان به این نتیجه رسید که او شکستش را جدیتر گرفته است؛ اعتراف میکند که خوب بازی نکرده است و در مقایسه با هفتههای گذشته از حداکثر توانش استفاده نکرده است.
در حالی که در ویمبلدون بعد از باخت به استاخوفسکی معتقد بود که خوب بازی کرده است و جوابهای به موقع حریف را دلیل باختش میداند.
بعد از ترک ویمبلدون در دور دوم در جواب سوال خبرنگاری که پرسید "آیا با نظر طرفدارانت که معتقدند بهتر است خداحافظی کنی، موافقی؟"، گفت: نه! به این دلیل که برای سالهایی که میآیند برنامه دارم."
حال باید صبر کرد و دید که قهرمان ۱۷ گراند اسلم و کسی که برای ۲۳۷ هفته پیاپی نفر اول تنیس جهان بوده و در عمر حرفهایش، ۳۰۲ هفته را در اوج به سر برده است، سال ۲۰۱۴ را چطور شروع خواهد کرد و با چه نتیجهای به پایان خواهد رساند.
Mohammad_Joulaei
09-04-2013, 11:51 AM
خب من از برد استان و به خصوص باخت سکوی پرتاب قهرمانی دنیای تنیس به نام توماس بردیچ نهایت خوشحالی دارم.درود به شرف استان با غیرت که توی سمی مادرید و هم اینجا از سکوی پرتابش استفاده کرد.
این سکوی پرتاب هم توی دیویس کاپ برا کشورش هم کاری نکرد تمام زحمتا رو رادک کشید.هرچند با بخت و اقبال اسپانیا رو بردن و تصادفی قهرمان دیویس شدن...
این سکوی پرتاب یا بازیگر نقش دوم یه مسترز پاریس از زمان تیرکمون داشته و بس باقی همش فینال و سکوی پرتاب بوده.
البته قصد جسارت و به نواک و طرفدارای محترمشو ندارم.یه زمانی هم همین نواک سکوی راجر و رافا و اندی بود که خوشبختانه از 2011 با سونامی که به پا کرد باورش کردم.که خیلی از این مسئله که اتفاقاتی میفته که معادلات رو بهم میزنه واقعا خوشحال میشم.اندی هم یه جور معادله بهم میزنه که این هم خوشحال کنندس.
به امید اضافه شدن مدعیان جدید به تاپ..50.
چون وقتی تنیس تک قطبی باشه واقعا خسته کنندس.باید تنیس بازیاش به قدری برابر شه که ادم متمایل به وقت گذاشتن برا دیدنش بشه.مث بازیای رافا-نواک اندی-نواک راجر-نواک راجر-اندی و راجر-رافا
بازی های کوارتر به عقیده من غیر از بازی نواک و بازی رافا دو بازی برابر داریم
1-اندی-استان
2-داوید-ریچارد
دوبازی دیگه مجموعا توی 6 الی 7 ست تموم میشه و منتظر دوبازی دیگه میشن.
به امید بازی های برابر و غیر قابل پیشبینی و جذاب.
moris
09-04-2013, 12:21 PM
دوستانی که میگن باید ویمبی 2012 خداحافظی میکرد حواسشون باشه که اگر خداحافظی میکرد نمیتونست رکورد بیشترین هفته در نامبر وانی سمپراس رو بزنه و همچنین المپیک رو از دست میداد.
Nadal.N1
09-04-2013, 12:46 PM
دوستان در مورد رنکینگ میشه توضیح بدن!
رافا چطور میتونه بیاد رنک یک تو این گرند؟
رنکینگ فدرر چقد نزول میکنه؟
09-04-2013, 01:15 PM
رافا اگه برنده بشه در این گرند 2000 امتیاز به امتیازاتش اضافه میشه
و نواک هم باید تافینال برسه تا امتیاز ازش کسر نشه و اگه قهرمان شه با توجه به فینال پارسال 800 امتیاز بهش اضافه میشه.
رافا به شرطی نامبر وان میشه که قهرمان شه و نواک به فینال نرسه.
فدرر هم چون از یک چهارم پارسالش دفاع نکرد 180 امتیاز ازش کسر میشه.و همون رنک 6 میاد به خاطر نتیجه ضعیفی که دلپترو گرفت و از امتیاز سال قبلش دفاع نکرد.
در رنک 6 فاصه 20 امتیازی با بردیچ خواهد داشت.
Mehdi.A
09-04-2013, 01:29 PM
با توجه به اینکه فدرر یک دور بعد از دل پوترو حذف شد، به رنک ششم صعود می کنه و جای دلپو رو می گیره.
رافا فقط در صورتی می تونه رنک یک رو به دست بیاره که جوکوویچ در یک چهارم یا نیمه نهایی حذف بشه و خودش (نادال) قهرمان بشه.
با توجه به مقایسه عملکرد بازیکن ها احتمالآ فارق از نتایجی که از این به بعد حاصل می شه، گرانویرز و ایستومین بیشترین پیشرفت رو داشته باشند. به ویژه ایستومین که پارسال دور اول حذف شد و امسال در یک هشتم.
federer4ever
09-04-2013, 02:12 PM
میگن راجر اول پرسپولیس بوده بعد دست و پا در آورده !
یک ساعته دارم فکر میکنم چطوری این شباهت ها رو بیان کنم ولی جدا نمیدونم از کجا شروع کنم :d
پرسپولیسی ها قبل از شروع فصل :
این فصل قهرمانیم
این فصل میترکونیم
این فصل فصل مائه
و...
پرسپولیسی ها هفته دوم:
شیر خفته بیدار شد
طوفان سرخ آسیا (!)
پرسپولیسی ها هفته 5 6 :
6 تا میزنیم تو دربی
دربی میترکونیم
امسال قهرمانیم
علیههههههههه دااااااااییییییی
پرسپولیسی ها بعد دربی :
برو بابا کی لیگ ایران نگاه میکنه ؟
مافیا مافیا
علیههههههههههه کریمییییییییییییییییی
پرسپولیسی ها نیم فصل :
برگشت جبران میکنیم
این فصل آسیا میایم
بعد از دربی برگشت :
اصلا لیگ ایران ارزش دیدن داره ؟
حمیدهههههههههه استیلییییییییییییی
پرسپولیسیا آخر فصل :
پیرهن قرمز بابا غیرت داره
بازیکن بی غیرت نمیخوایم!
پرسپولیسیا فصل بعد :
شیر خفته بیدار شد :d
و این داستان ادامه داره :d حکایت راجری هام دقیقا همینه ، قبل از شروع تورنومنت صحبت قهرمانی و بیدار شدن شیر خفته و اسطوره و ایناس ، وقتی حذف میشه :
اسطوره دوست داریم
اسطوره فدای سرت
اسطوره عیب نداره جبران میکنی
باز تورنومنتی بعدی ، شیر خفته بیدار شد و .... !
تنها دلخوشی جفتشونم اس ام اس های برنامه نود و نظرسنجی های اینجاس :d
میترسم در آینده ای نزدیک بخوایم بگیم :
حضور تویه یک گرند حسرت راجری ها :d
خلاصه بخوام بگم ، راجری ها تصور میکنن بیشتر هستن پس راجر بهتره غافل از اینکه الان بارسا هم داره تو ایران طرفدار زیاد پیدا میکنه ، چرا ؟ چون از هر ده تا فوتبال خارجی که شبکه 3 ( بارسا تی وی :d ) پخش میکنه 8 تاش بازیهای بارسا هستش در نتیجه جوون ها و کسایی که تازه دارن بیننده فوتبال میشن مجبورن به زور طرفدار بارسا بشن به خاطر اینکه هیچ آپشن دیگه ای ندارن!:d
اون زمانی که راجر رسید به اوج دقیقا همین بود ، هیچ آپشنی نبود علاقمندان جدیدالورود به تنیس جمیعا شدن راجری و الان فکر و خیالایی میکنن عجیب :d
حالا تصور کن ماری و نوله و رافا همزمان با فدرر تو اوج میبودن ، بعد این نتایج نظرسنجی دیدنی میشد :d
خلاصه بگم که دم هرچی راجریه گرم ، ایشالله تورنومنت بعدی شیر خفته بیدار میشه :d
با خودت چند چندي دادا؟اخه تو چقد با هوشي..:254:
delpotro
09-04-2013, 03:53 PM
اگه به همین جدول رنکینگ نگاه کنی می بینی که خیلی ها میان و می رن، اما اون افرادی که به طور مستمر می تونن توی اون تاپ 10 یا حتی تاپ 20 بمونن بازیکن هایی هستند که از دید من بهشون می شه گفت بازیکن های با استعداد، چون بازیشون consistency داره و یه روز نمیان طوفانی بازی کنن و روز بعدش بد (البته تکلیف بازیکن های که مصدوم می شن جداست).
یه نمونه از بازیکن با استعداد همین دلپوترویی هستش که تو عکسش رو گذاشتی و اسم کاربریت هم هست، کسی که مصدوم می شه و تا بالای رنک 200 هم می ره، اما دوباره به تاپ 10 بر می گرده. اگه تو این بازیکن و روبردو رو توی یه سطح قرار می دی، من همچین کاری نمی کنم و به یکی می گم با استعداد و به اون یکی بی استعداد.
روبردو 7 سال پیاپی جزو تاپ 20 بوده و الانم که از مصدومیت برگشته بازم به تاپ 20 برگشته.در
واقع اگه چهار مصدومیت سنگین روبردو رو در نظر نگیریم، 10 سال پیاپی هست که جزو 20
بازیکن برتر جهانه.
مصدومیت های اخیر روبردو که باعث شد سال های 2010 و 2011 و 2012 جزو تاپ 20 نباشه:
بارسلونا 2010
مونته کارلو 2011
اومگ 2011
وین 2011
10 سال حضور در بین 20 تنیسور برتر جهان،چیزی جز ثبات و استعداد رو نشون نمیده.
به خوب موضوعی اشاره کردی.روبردو هم به رنک بالای 400 (دقیقا 471 ) رفت به خاطر مصدومیت و دوباره به تاپ
20 برگشت.اونم در سن 31 سالگی .این چیزیه که باعث میشه بهش بگم با استعداد.
novak djokovich
09-04-2013, 05:00 PM
امان از روزی که یه طرفدار نوله از راجر حمایت کنه!:781:
عایا نوله انقدر ضعیفه که هواداراش مجبورن برای اینکه نادال رو بکوبن متوسل بشن به دیگران ؟ :d
البته شایدم بهتره بگم نادال جوریه که کسی تنهایی نمیتونه بکوبش مجبورن باهم ائتلاف تشکیل بدن :d
ساقیتُ عوض کن جنست ناخالصی داره توهم شدید میزنی
من همیشه گفتم نوله ولی راجر رو به هیچوجه نمیشه کتمان کرد
Meysam94
09-04-2013, 05:01 PM
فدرر : نااميد کننده بود
خودم باعث باخت خودم شدم
http://www.tennis-image.com/images/36096563206973954731.png
روزنامه خبر ورزشي چهارشنبه 13 شهريور 1392
Amir_RF
09-04-2013, 07:02 PM
رنکینگ اینطوریه به حساب من,(دیگه اگه اشتباهی شده ببخشید)
Novak Djokovic 10140
Rafael Nadal 9220
Andy Murray 7060
David Ferrer 6850
Tomas Berdych 4535
Roger Federer 4515
Maani
09-04-2013, 08:12 PM
mspayam جان قبول کن که حرف اشتباهی زدی و معذرت خواهی کن از طرفداراش.
الان میخوای ماست مالیش کنی ولی داری بدترش میکنی.
mspayam
09-05-2013, 12:19 AM
بنده عذرخواهی می کنم اونم به خاطر حضور مستمر روبردو در جمع تاپ 20 برای مدت طولانی.
CANDIS
09-05-2013, 02:09 AM
حالا بیاین بحثو عوض کنین! من با اونایی که میگن نادال آماده است مخالفم. به نظر من نادال از شروع بازی های مونترال آماده نیست. ارور هاش زیاد شده توپ گیری هاش ضعیف تر شده. با این حال مونترال و سینسی میاد قهرمان میشه! این نشون میده پایه تنیس جهان ضعیفه. به جز 4بیگ بقیه تنیسو جدی نمیگیرن خیلی راحت میان حذف میشن و بعدش دوباره تورنومنت بعدی حذف میشن و ...
چرا باید ایزنری که انقدر آمادست جوکو و دلپو رو میبره بیاد به نادال ناآماده ببازه؟ چرا هیچکی برای بازی با رافا برنامه خاصی نداره و میاد براحتی میبازه؟ ( بجز جوکو ) . همش باید منتظر این باشیم که جوکو بیاد ببرتش؟ الان فکر میکنین روبردو میتونه ببرتش؟ 1 درصد فکرکن! گاسکه میتونه ببرتش؟ عمرا! آخه آماده باشه همرو ببره ما میگیم دمش گرم آخه نا آماده میاد قهرمان میشه آدم حرصش درمیاد از تنیس زده میشه. یعنی تنیس شده فقط نادال. ماری هم نوسانش خیلی بالاست یجا گرند میگیره بعد 5 تا مسترز حذف میشه. فقط امیدمون به جوکوویچه که یکم بدشانسی نیاره راحت میتونه این رافا نا آمادرو ببره.
Roger Federer#1
09-05-2013, 02:23 AM
حالا بیاین بحثو عوض کنین! من با اونایی که میگن نادال آماده است مخالفم. به نظر من نادال از شروع بازی های مونترال آماده نیست. ارور هاش زیاد شده توپ گیری هاش ضعیف تر شده. با این حال مونترال و سینسی میاد قهرمان میشه! این نشون میده پایه تنیس جهان ضعیفه. به جز 4بیگ بقیه تنیسو جدی نمیگیرن خیلی راحت میان حذف میشن و بعدش دوباره تورنومنت بعدی حذف میشن و ...
چرا باید ایزنری که انقدر آمادست جوکو و دلپو رو میبره بیاد به نادال ناآماده ببازه؟ چرا هیچکی برای بازی با رافا برنامه خاصی نداره و میاد براحتی میبازه؟ ( بجز جوکو ) . همش باید منتظر این باشیم که جوکو بیاد ببرتش؟ الان فکر میکنین روبردو میتونه ببرتش؟ 1 درصد فکرکن! گاسکه میتونه ببرتش؟ عمرا! آخه آماده باشه همرو ببره ما میگیم دمش گرم آخه نا آماده میاد قهرمان میشه آدم حرصش درمیاد از تنیس زده میشه. یعنی تنیس شده فقط نادال. ماری هم نوسانش خیلی بالاست یجا گرند میگیره بعد 5 تا مسترز حذف میشه. فقط امیدمون به جوکوویچه که یکم بدشانسی نیاره راحت میتونه این رافا نا آمادرو ببره.
دوست گرامی شما از کجای مسابقات نادال پی بردی نا آمادست,این پسر این فصل به قول معروف زنو مردو کوچیکو بزرگ نکرد همرو داره یکی یکی شکست میده امشبم شک نکن به راحتی ربردو رو شکست میده راحتم میره فینال شک نکن امیدوارم از اون سمت نوله بیاد فینال تا مثل همیشه مسابقه ی فضایی رو با نادال انجام بده
شایان نادال
09-05-2013, 02:49 AM
اخه عزیزه من شما به کسی که بعد از مصدومیت اینهمه قهرمانی میاره میگی نا اماده؟ به کسی نواکو که همین خود شما میگی به انتظارشی تا ببرتش برده (در مونترال) میگی نااماده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شایان نادال
09-05-2013, 02:56 AM
سلام
من یکجا خوندم بعد از us open راجر می خواد راکتش رو عوض کنه .
این خبر درسته یا نه ؟
اگه ممکنه توضیح بدید .
دوست عزیز سوالتون دیده میشه اگر کسی از دوستان اطلاعی داشته باشه بهتون پاسخ میده لطفا دیگه این سوال رو(برای بار پنجم)ارسال نکنید.
moris
09-05-2013, 02:56 AM
یعنی یه پست درست تو این ۳۰-۴۰ صفحه باشه اون هم همینه.دمت گرم دادا:655:
CANDIS
09-05-2013, 03:17 AM
نادال اگه رو اوجش باشه به هیچ تنیسوری (بجز جوکو) حتی یک ست هم نمیده. فرانسه امسال نه پارسال رو یادته؟ نادال اونموقع رو اوجش بود فقط بازی آخر به جوکو یک ست داد. وقتی نادال بعد از مصدومیتش اولین تورنومنتی که شرکت کرد اگه یادم باشه ایندیانا ولز بود اومد قهرمان شد من همونجا گفتم اگه نادال تنیس بازی میکنه پس بقیه دارن چیکار میکنن؟! یعنی نادال رفته تمرین کرده پس بقیه چیکار میکردن هان؟! میدونی چیه هیچکی مثل نادال تنیسو جدی نمیگیره. من طرفدار فدررم دارم این حرفارو میزنم فکر نکنین طرفدار نادالم. شما که میگی نادال الان آمادست پس فرانسه دو سال پیش چی بود؟؟ سوپر رافا هان!
شایان نادال
09-05-2013, 03:26 AM
نادال اگه رو اوجش باشه به هیچ تنیسوری (بجز جوکو) حتی یک ست هم نمیده. فرانسه امسال نه پارسال رو یادته؟ نادال اونموقع رو اوجش بود فقط بازی آخر به جوکو یک ست داد. وقتی نادال بعد از مصدومیتش اولین تورنومنتی که شرکت کرد اگه یادم باشه ایندیانا ولز بود اومد قهرمان شد من همونجا گفتم اگه نادال تنیس بازی میکنه پس بقیه دارن چیکار میکنن؟! یعنی نادال رفته تمرین کرده پس بقیه چیکار میکردن هان؟! میدونی چیه هیچکی مثل نادال تنیسو جدی نمیگیره. من طرفدار فدررم دارم این حرفارو میزنم فکر نکنین طرفدار نادالم. شما که میگی نادال الان آمادست پس فرانسه دو سال پیش چی بود؟؟ سوپر رافا هان!
یعنی الان شما داری میگی رافا اماده نیست و داره این جام هارو میبره؟؟؟:379::379:
CANDIS
09-05-2013, 03:28 AM
یعنی الان شما داری میگی رافا اماده نیست و داره این جام هارو میبره؟؟؟:379::379:
بله!:397:
شایان نادال
09-05-2013, 03:33 AM
بله!:397:
اها عجب نتیجه گیری خوبی کردی شما:441:پس بقیه تنیسورا عملا سیب زمینی هستن که جلوی یه بازیکن نااماده هی میبازن هی این بازیکن نااماده جام هارو میبره میرن تو زمین فقط ازشون عکس بگیرن اصلا دوس ندارن بازیکن نااماده رو ببرن.بازیکن نااماده هم الکی این همه جام میبره.
افرین افرین نتیجه گیریتون در حد لالیگا و بوندسلیگای المان بود
mspayam
09-05-2013, 03:46 AM
سلام
من یکجا خوندم بعد از us open راجر می خواد راکتش رو عوض کنه .
این خبر درسته یا نه ؟
اگه ممکنه توضیح بدید .
دوست عزیز شما کجا این خبر رو خوندی؟
فدرر گفته هر موقع که وقتش آزاد بشه راکت های جدید رو امتحان می کنه، اما نظر قطعی نداده که راکتش رو بالاخره عوض خواهد کرد یا نه.
CANDIS
09-05-2013, 03:48 AM
حالا شما هر طور میخوای برداشت کن ولی حرف من اینه که نادال رو اوجش نیست و با این حال داره همرو میبره و قهرمان میشه. ما اوج نادال رو دیدیم آقای شدیدا نادالی! فقط جوکو رمز غلبه بر نادال رو میدونه. در حال حاضر جوکو از نادال آماده تره اگه فینال به هم بخورن جوکو قهرمانه
شایان نادال
09-05-2013, 03:53 AM
حالا شما هر طور میخوای برداشت کن ولی حرف من اینه که نادال رو اوجش نیست و با این حال داره همرو میبره و قهرمان میشه. ما اوج نادال رو دیدیم آقای شدیدا نادالی! فقط جوکو رمز غلبه بر نادال رو میدونه. در حال حاضر جوکو از نادال آماده تره اگه فینال به هم بخورن جوکو قهرمانه
احسنت افرین باریکلا :441: تو کانادا خیلی از این رمزش خوب استفاده کرد بازی رو هم برد رفت فینال.
عزیزه من هرجور برداشت کنی در کار نیس شما با این حرفاتون دارین میگید بقیه بازیکنا مثه نواک و اندی و راجرو بردیچ دارن مدام از یه بازیکن نااماده شکست میخورن بعید بدونم راجر فدرر اسطوره تنیس یا نواک جکوویچ نفر اول مردان جهان و... اینقدر ضعیف شده باشن که از یک بازیکن نااماده اونم در هارد کورت که هممون میدونیم سطحیه که هم راجر توش خوب بازی میکنه هم نواک شکست بخورن. من که بعید بدونم ولی خب نظر شما اینه دیگه.
mspayam
09-05-2013, 03:56 AM
رمز شکست دادن نادال توانایی ریترن کردن توپ های که با تاپ اسپین فضایی روی بکهند زمین می خورن و توی یه چشم به هم زدن دوباره اوج می گیرن و بالا می رن. عملاً بازگردوندن اون توپ ها برای خیلی ها غیر ممکنه و اگه هم برگردونن یه ریترن ضعیف می دن و نادال میاد کار رو تموم می کنه. اگه به شکل سویینگ نادال نگاه کنی می فهمی که بازیکن های خیلی کمی هستن که همچین سویینگی داشته باشن که به جای تموم شدن بالای شونه، دور سر بچرخه و همین سویینگ باعث می شه که توپ اون تاپ اسپین های فضایی رو داشته باشه که بالاترین در بین سایر بازیکن ها هستش.
CANDIS
09-05-2013, 04:11 AM
احسنت افرین باریکلا :441: تو کانادا خیلی از این رمزش خوب استفاده کرد بازی رو هم برد رفت فینال.
عزیزمه من هرجور برداشت کنی در کار نیس شما با این حرفاتون دارین میگید بقیه بازیکنا مثه نواک و اندی و راجرو بردیچ دارن مدام از یه بازیکن نااماده شکست میخورن بعید بدونم راجر فدرر اسطوره تنیس یا نواک جکوویچ نفر اول مردان جهان و... اینقدر ضعیف شده باشن که از یک بازیکن نااماده اونم در هارد کورت که هممون میدونیم سطحیه که هم راجر توش خوب بازی میکنه هم نواک شکست بخورن. من که بعید بدونم ولی خب نظر شما اینه دیگه.
ای بابا من نمیگم همه سیب زمینین همون اول هم گفتم صحبت من سر بقیه بازیکن ها به غیر از 4 بیگ هست. حالا شما هی به من توضیح بده جوکو راجر اندی ضعیف نیستن و... آره منم میدونم.
CANDIS
09-05-2013, 04:44 AM
آقای ( شایان نادال ) ناداله آمادرو امشب داری میبینی؟ روبردویی رو که راجره مارو 3-0 برده ست اول 6-0 برده ست دوم هم 2-0 جلوئه! آره نادال اگه آماده باشه اینطوری بازی میکنه.
شایان نادال
09-05-2013, 05:57 AM
vamoos rafa
واقعا عالی بازی کردی رافا واسه کسی که فدررو برده فقط 1:40 وقت لازم بود تا با نتیجه 6-0 6-2 6-2 ببریش با این امادگی شانس خیلی بالایی واسه حضور تو فینال و قهرمانی داری افرین.
http://e0.365dm.com/13/08/660x350/Rafa-Nadal-US-Open-2013_2995449.jpg?20130830060715 (http://e0.365dm.com/13/08/660x350/Rafa-Nadal-US-Open-2013_2995449.jpg?20130830060715)
hoomanjian
09-05-2013, 06:24 AM
اگه جوكو نياد فينال 100 % از همين الان نادالو قهرمان بدونين. اگه جوكو بياد 60 % نادال قهرمانه. نادال فقط و فقط مقابل بازيكنايي كه سرويس وحشتناك مي زند به مشكل مي خوره . در غير اينصورت تمام جامهايي كه باخته به مصدوميت خودش باخته. شايد يكي دو جام باشه تو اين سالها كه نادال به حريف باخته مثل استراليا 2012 يا ويمبلدون و يو اس اپن 2011 وگرنه الان دو ساله داره به مصدوميت خودش تو ويمبلدون مي بازه. والسلام
hoomanjian
09-05-2013, 06:25 AM
اين ازارنكا ديگه عجب سيريشيه. دو تا تنيسور مورد علاقه ما رو تو اين دو مرحله اخير حذف كرد.
davidbeckham
09-05-2013, 07:16 AM
اگه جوكو نياد فينال 100 % از همين الان نادالو قهرمان بدونين. اگه جوكو بياد 60 % نادال قهرمانه. نادال فقط و فقط مقابل بازيكنايي كه سرويس وحشتناك مي زند به مشكل مي خوره . در غير اينصورت تمام جامهايي كه باخته به مصدوميت خودش باخته. شايد يكي دو جام باشه تو اين سالها كه نادال به حريف باخته مثل استراليا 2012 يا ويمبلدون و يو اس اپن 2011 وگرنه الان دو ساله داره به مصدوميت خودش تو ويمبلدون مي بازه. والسلام
نوواک سرویس وحشتناک نمیزنه مثل ایسنر
ولی تنها کسیه که پا به پای تادال رالی میکنه
Paymaan
09-05-2013, 09:33 AM
از بس گفتین سرتون اومد . چپر چلاغ ها خوردن به پُست نادال و نواک :254::254::254:
Sorou$h
09-05-2013, 11:04 AM
دلم نیومد این پست رو برای طرفداران راجر فدرر نزارم. شاید صحبتهای نواک یک دلگرمی برای شما طرفداران فدرر باشد.
صحبتهای نواک جوکوویچ در مورد راجر فدرر:
بهترین تنیسور دنیا در مقام مدافع برای رقیبی قدرتمند که با افول در دوران حرفه ایش دچار شده ، ظاهر میشود.
" یکم بهش فضا بدید ، کمی بزارید در آرامش باشه ."
آیا الان زمانی است که راجر فدرر باید به تاریخ بپیونده؟ وقتی تامی روبرتو در سه ست پیاپی در یو اس اوپن در مقابلش برنده شد ، که این مسابقات هنوز در حال پیگیریه ، خیلیها شروع به صحبت در اینباره کردند که کی میخواهد این سوئیسی کناره گیری کنه.یکی از کسانی که از راجر دفاع میکنه ( اگر بشه درباره مهاجمان و مخالفین هم صحبت کرد)، بهترین تنیسور حال حاضر دنیا نواک جوکوویچه.
" راجر در بهترین شرایطش بازی نمیکنه و هنوز سوال اینکه ، چرا این اتفاق افتاده . فکر کنم بهتره کمی اونو تنها بزاریم ، بزاریم کمی نفس بکشه. معمولش اینکه اون الان نمیتونه مثل زمانی که شماره یک بود ، توی زمین حرکت کنه ، مثل زمانیکه بهترین بود."
این صحبتها رو نواک جوکوویچ بعد از پیروزی در سه ست پیاپی ، مقابل مارسل گرانولرس به خبرنگاران میگه .این تنیسور صربستانی باور داره که راجر خوب بازی کردن رو شروع خواهد کرد و جایگاه اون بین 5 تنیسور برتر دنیاست.
" در این شکی وجود نداره " .
جوکوویچ به این تنیسور سوئیسی که در رنک هفتم جا خوش کرده و کمترین امتیاز رو برای اولین بار در 10 سال اخیر جمع کرده اطمینان کامل داره. نواک توصیه ای برای راجر فدرر در مورد اینکه چقدر دیگه باید بازی کنه نداره؟
" این سوالی است که باید خودش پاسخ بده .اون 31 یا 32 سالشه.تامی هاس 35 سال داره و نزدیک به 10 تنیسور برتر دنیاست.فقط فکرکنم مردم عادت کردند که راجر فدرر رو بین سه تنیسور برتر دنیا ببینند و اینکه گرند اسلمها رو فتح میکنه . مدتیکه این اتفاق نیفتاده و یک مرتبه همه سورپرایز شدند ."
(مطلب از خودم ترجمه توسط مهدی عزیز)
http://tennis-image.com/images/24327272775364008025.jpg
moris
09-05-2013, 11:41 AM
نمیدونم چرا خود به خود یاده سمی رولند گاروس 2011 و جریان انگشت راجر افتادم !!!!
ღஜGran Rafaஜღ
09-05-2013, 11:53 AM
بعد از فینال هم دیگه رو میبینم!!همون رافا نااماده رو ببین تو فینال!!!:sps:
Roger Federer#1
09-05-2013, 01:38 PM
نادال خیلی آمادست شکی نست دیشب با همون آمادگی داشت بازی میکرد نه بیشتر فقط مشکل ربردو بود که به عقیده من تو 32 تا تنیسور برتر ضعیفترین بینشون نه فورهند سنگین نه بکهند وحشتناک نه سرو درست حسابی هیچی نداره این بشر خیلی خوشحال شدم نادال با این نتیجه درمقابلش به پیروزی رسید.
دیشب اواسطه ست دوم بود که یاد راجر 2004,2005 کلا دوران اوجش رسیدم که بزرگان تنیس عاجز بودن یه برک ازش بگیرن ولی حالا میاد از این تنیسوری میبازه که کمتر از یه میان وعده برای رافا بود امیدوارم راجر به دوران اوجش برگرده.
روبردو خیلی خیلی آسانتر از حریف اول نادال بود به قول راجر (خودزنی کردم و به خودم باختم) واقعا حرف زیبایی زد.
Rafaello
09-05-2013, 02:05 PM
دوست بسیار عزیز
سالهایی رو یادتونه که تنیس شده بود فقط فدرر؟؟ هیچ بازیکن تاپی در دنیای تنیس وجود نداشت بغیر از نادال که رافا هم اون موقع فقط در خاک حرف برای گفتن داشت و در هارد و چمن خیلی راحت به همه میباخت
سالهای زیادی طول کشید تا رافا در چمن و هارد مهارت لازم را بدست آورد و نواک و ماری اومدن و آن هنگام بود که تنیس از سلطه فدرر خارج شد
اکنون در جهان تنیس 4 بازیکن بسیار تاپ هستند هر چند که یکی شون از رده خارج شده و الان دیگه مانند آن سالها این طور نیست که یک تنیسور هیچ رقیبی نداشته باشه و در تمام گرند اسلم ها (بجز رولند گاروش) و مسترزها به سادگی قهرمان شود
Meysam94
09-05-2013, 04:30 PM
آخرين گرند اسلم فصل اوج ميگيرد
http://www.tennis-image.com/images/54626351187382792374.png
روزنامه خبر ورزشي پنجشنبه 14 شهريور 1392
sorina_1100
09-05-2013, 05:40 PM
خوشحالم که می بینم به قول دوستمون شهر شلوغ شده
دوست عزیز اگه منظورت از شهر شلوغ شده باخت فدرر هست که خب تا جایی که میدونم شهر خیلی وقته شلوغه چون خیلی وقته که طرفداراش امید خاصی بهش ندارن و نتایجش هم مشخص:d و فقط امیدوارن برگرده به اوج ولی هیچ نشونه مثبتی از راجر دیده نمیشه :d
اما اون تشبیه فقط جنبه شوخی داشت ، واقعیت اینه که شخصی که برای خیلیا اسطوره به حساب میاد اولین رکن اسطوره بودن رو نداره !
اولین رکن اسطوره بودن روحیه شکست ناپذیری هستش که فدرر در این زمینه کلا 0 به حساب میاد و یکی از دلایل عدم موفقیتش مقابل نادال همین مسئله هستش!
الانم واقعیت اینه که طرفداراش قبل از هر تورنومنت میگن قهرمانن ولی وسطای کار میگن فدای سرت اسطوره :d
من قبلا هم گفتم تو عمرم راکت تنیس دستم نگرفتم و جز فوتبال هیچ ورزشی نکردم ( چند سال هم بدنسازی اونم نه خیلی حرفه ای ) پس اولا نه ادعایی دارم نه چیزی ، دوما خیلی از چیزایی که راجع به تنیس فهمیدمم دقیقا از همین انجمن بوده و همین الانشم بیشتر میخونم تا جوابی بدم چون وقتی صحبتای تخصصی انجام میشه سعی میکنم ساکت باشم چون تخصمم نیست که بخوام راجع بهش نظر بدم !
اینو گفتم که بدونی اکثریت پستایی هم که تو انجمن زدم بعد از قهرمانی نادال یا حذف فدرر بوده و با مضمون شوخی :d حالا شما دوست داری بخندی مشکلی نیست عزیزم بخند تا دنیا به روت بخنده :d
sorina_1100
09-05-2013, 05:57 PM
با خودت چند چندي دادا؟اخه تو چقد با هوشي..http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/24.gif
شما دوست داری چند چند باشه :d
حالا عیبی نداره گرند بعدی شیر بیدار میشه:d
sorina_1100
09-05-2013, 05:59 PM
ساقیتُ عوض کن جنست ناخالصی داره توهم شدید میزنی
من همیشه گفتم نوله ولی راجر رو به هیچوجه نمیشه کتمان کرد
شما دقیقا خوندی چی نوشتم ؟ :))
کسی کسی رو کتمان نمیکنه ، گفتم امان از روزی که مجبور بشید برای مقابله با نادال ائتلاف تشکیل بدید :d
ساقی لازم نیس جیگر:151:
CANDIS
09-05-2013, 07:12 PM
نادال طبق گفته خودش بعد از بازی بهترین بازی تا این مرحله رو مقابل روبردو انجام داده. ( یعنی همون نادالی که من میگفتم اوجش تقریبا اینطوریه!). ولی جلوی جوکو قضیه فرق میکنه. رافا اگه یک گربه سیاه داشته باشه اون نواکه! بقیه میان جلوی نادال فقط بازی خودشونو میکنن که اگه بخوای جلوی نادال فقط بازی خودتو بکنی قطعا میبازی. باید رو باگ های نادال تمرکز کنی تا بتونی ببریش. جوکو این کارو بخوبی انجام میده بهتر از هر بازیکن دیگه ای.
sorina_1100
09-05-2013, 07:18 PM
جدا از تعصب به نظرم اگه اندی فینالیست بشه نادال قهرمانه اگه نوله بیاد یکم سخته:d
The King
09-05-2013, 07:45 PM
واقعیت اینه که شخصی که برای خیلیا اسطوره به حساب میاد اولین رکن اسطوره بودن رو نداره !
اولین رکن اسطوره بودن روحیه شکست ناپذیری هستش که فدرر در این زمینه کلا 0 به حساب میاد و یکی از دلایل عدم موفقیتش مقابل نادال همین مسئله هستش!
استاد شما درس اسطوره شناسی تدریس می کنید که رکن هاش رو به این خوبی می شناسید ؟ :251:
sorina_1100
09-05-2013, 08:27 PM
استاد شما درس اسطوره شناسی تدریس می کنید که رکن هاش رو به این خوبی می شناسید ؟ :251:
نه شاگرد ، نظر من اینه شایدم من بد نوشتم شایدم هیچ کس قبول نکنه این حرف رو ولی اینکه بخوای مشکلات روحیه راجر رو کتمان
کنی مثل اینه که شب و روز رو انکار کنی :d
Maani
09-05-2013, 09:13 PM
درود به شرف استپانک و اون هندیه :583:
Rafaello
09-05-2013, 09:47 PM
پیشنهاد می کنم از مسابقات آینده در نظر سنجی ها نام فدرر رو اصلا نگذارید تا اقلا 90 رای هدر نره :434:
ahas69
09-05-2013, 10:36 PM
بالاخره زد راکتو شکوند اندی
CANDIS
09-05-2013, 10:53 PM
طرفدار های ماری بیان یه نظری بدن بگن از بازی اندی تا اینجا راضی هستن یا اگه به فینال برن چقدر امیدوارن بتونن نادال رو شکست بدن. ما که از راجر راضی نبودیم خودشم همینطور!
Rafaello
09-05-2013, 11:43 PM
عجب بازی شده
استن مقابل اندی خیلی خوب و باروحیه کار میکنه و تو بعضی جاها عملا اندی رو پودر کرده
Rafaello
09-05-2013, 11:51 PM
استن ترتیب اندی رو داد
CANDIS
09-05-2013, 11:53 PM
گربه سیاه ماری هم پیدا شد! واورینکا!
ahas69
09-06-2013, 12:04 AM
قشنگ زد پودرش کرد. در حدی پودرش کرد که یه بریک نداد . واقعا عالی بازی کرد. امیدوارم نوله بیاد بالا یه بازی توپ ببینیم مثه استرالیا
mspayam
09-06-2013, 12:34 AM
دوست عزیز اگه منظورت از شهر شلوغ شده باخت فدرر هست که خب تا جایی که میدونم شهر خیلی وقته شلوغه چون خیلی وقته که طرفداراش امید خاصی بهش ندارن و نتایجش هم مشخص:d و فقط امیدوارن برگرده به اوج ولی هیچ نشونه مثبتی از راجر دیده نمیشه :d
اما اون تشبیه فقط جنبه شوخی داشت ، واقعیت اینه که شخصی که برای خیلیا اسطوره به حساب میاد اولین رکن اسطوره بودن رو نداره !
الانم واقعیت اینه که طرفداراش قبل از هر تورنومنت میگن قهرمانن ولی وسطای کار میگن فدای سرت اسطوره :d
من قبلا هم گفتم تو عمرم راکت تنیس دستم نگرفتم و جز فوتبال هیچ ورزشی نکردم ( چند سال هم بدنسازی اونم نه خیلی حرفه ای ) پس اولا نه ادعایی دارم نه چیزی ، دوما خیلی از چیزایی که راجع به تنیس فهمیدمم دقیقا از همین انجمن بوده و همین الانشم بیشتر میخونم تا جوابی بدم چون وقتی صحبتای تخصصی انجام میشه سعی میکنم ساکت باشم چون تخصمم نیست که بخوام راجع بهش نظر بدم !
اینو گفتم که بدونی اکثریت پستایی هم که تو انجمن زدم بعد از قهرمانی نادال یا حذف فدرر بوده و با مضمون شوخی :d حالا شما دوست داری بخندی مشکلی نیست عزیزم بخند تا دنیا به روت بخنده :d
دوست عزیز مرسی از اینکه می گی پست هات با مضمون شوخی بوده، وسط این بحث های جدی، جای طنز و شوخی واقعاً خالیه و شاید واسه ی همین هم باشه پست های طنز و شوخی این وسط هم از دید من کمتر به چشم میان.
در مورد اسطوره و چیزهایی هم که می گی، به هر حال این نظر شماست و قرار هم نیست همه مثل هم فکر کنن، به هر حال شما یه تعریفی از اسطوره داری که ممکنه با تعریف سایرین متفاوت باشه، اما این لقب اسطوره رو اون چندین میلیون طرفدار فدرر و کارشناس های تنیس و قهرمان های سابق گرند اسلم بهش دادن و از دید اونا عملکرد بی نظیری که توی اون چند سال داشته اون رو از یه بازیکن عادی به اسطوره تبدیل کرده. طبق تعریف رایج اسطوره هم این واژه به کسی اطلاق می شه که عملکرد مافوق بشری داره و کارهایی که اون انجام می ده برای سایرین قابل تکرار نیست. اینکه فدرر الان کجاست و رنک چنده چیزی از عملکرد گذشته اش کم نمی کنه.
آیا بازیکن دیگه ای می تونه افتخارات فدرر رو تکرار کنه؟ فقط گذر زمان می تونه به ما بگه که آره یا نه، ولی تا اون موقع هنوز فدرر اسطوره اس، چون نه با اما و اگرها، بلکه با استناد به رکوردهاش فدرر پرافتخارترین بازیکن مرد تاریخ تنیس به حساب میاد.
Mohammad_Joulaei
09-06-2013, 12:43 AM
خب شاهد یه برد مقتدرانه از استان بودیم.
این اتفاق میتونس تو 2008 بیفته! اگه میفتاد شاید استان توی این 5 سال به موفقیت های بهتری میرسید و برعکس .ولی چیز زیبایی که تو ورزش داریم تکرار مکرراته که اصطلاحا میگیم تاریخ تکرار میشه.
اندی واقعا یه تنیسور نوسانیه ثباتی مث راجر و رافا و نواک نداره.اندی چنتا ارور بده و عصبی شه برگشتش تقریبا محاله!
استان حقشه مدت زیادی در تاپ 8 باشه امثال بهترین بازیاش رو نمایش گذاشت.توی هارد استرالیا و اینجا.
خب این بار روانی نواک رو برا ادامه تورنمنت کمتر میکنه.و باید باقی مسابقات دید و از بازی های غیر قابل پیشبینی لذت برد..
mspayam
09-06-2013, 12:50 AM
آفرین به استن که بالاخره تونست به اولین سمی فاینال گرند اسلم در طول دوران بازیش برسه. در طول سال های اخیر عملکرد خیلی خوبی داشته و از وقتی جوکوویچ رو به طور جدی توی گرند اسلم به چالش کشید نشون داد که می تونه برای بیگ 4 خطرناک باشه. از ابتدای 2013 تا حالا تونسته 7 تا از 10 بازیکن برتر دنیا رو شکست بده.
موری هم متاسفانه از بعد از ویمبلدون عملکرد ضعیفی داشته. توی مسترزهایی که شرکت کرد در راند 3 و یک چهارم نهایی حذف شد و اینجا هم نتونست از یک چهارم نهایی بالاتر بیاد. باید دید در ادامه ی فصل چه می کنه.
Mehdi.A
09-06-2013, 12:52 AM
مدافعین قهرمانی انفرادی و دوبل مردان و دوبل بانوان یو اس اوپن تو یک شب به صورت تقریبا همزمان حذف شدند. البته حذف زوج ارانی - وینچی مقابل خواهران ویلیامز خیلی شوکه کننده نبود اما ماری و برادران برایان واقعا ناگهانی حذف شدند. به ویژه برایان ها که ست اول رو هم برده بودند.
بگذریم. نسبت به 1/8 AO امسال که جوکوویچ فقط با حرفه ای گری تونست بازی رو ببره، واورینکا کلی بازیش بهتر شده، جنم و شخصیت پیدا کرده و نواک فقط رژیم غذاییش عوض شده. حتی با فرض برد نواک مقابل یوژنی (کسی که توی هد تو هد برتری محسوسی بهش نداره) ، اطمینان بالایی به بردش مقابل واورینکا ندارم. یه جورایی شبیه همون حسی که قبل از بازی جان ایزنر تو سینسیناتی داشتم ... به خیر بگذره چون بر خلاف ایزنر اصلآ با واورینکا و کلآ سوئیسی جماعت حال نمی کنم :242:
sorina_1100
09-06-2013, 01:33 AM
آیا بازیکن دیگه ای می تونه افتخارات فدرر رو تکرار کنه؟ فقط گذر زمان می تونه به ما بگه که آره یا نه، ولی تا اون موقع هنوز فدرر اسطوره اس، چون نه با اما و اگرها، بلکه با استناد به رکوردهاش فدرر پرافتخارترین بازیکن مرد تاریخ تنیس به حساب میاد.
داداش منم احترام میزارم به 17 گرند اسلمی که گرفته شکی نیست که یکی از خوبا بوده که تونسته 17 گرند بگیره اما طرفداراش بگن اسطوره که قرار نیست اسطوره باشه :d
خب منم الان میلانی هستم تیمم تو افته ولی میگم میلان بهترینه :d این یه حرف تعصبیه که خیلی وقتا میتونه اشتباه باشه :d
ممکنه نادال به این رکورد برسه ممکنه نرسه ، شاید یکی بیاد 30 تا گرند بگیره یا اصلا کسی نتونه ، چیزی قابل پیش بینی نیست ولی همون اسطوره به قول شما از نظر من بهتره تو اوج خداحافظی کنه نه اینکه روز به روز شکست های مفتضحانه بخوره :d
شایدم یکی تو این شرایط با تلاش زیاد برگشت به اوج اما با شناختی که از روحیه راجر دارم بعید میدونم :d شاید مدتی یه بار قهرمانم بشه نادال و ماری و نوله رو هم شکست بده ولی
دیگه از اینجا به بعد هرچی بمونه مضراتش بیشتر از ثمراتشه ( البته بازم بگم این نظر منه و شاید طرفداراش بگن برمیگرده به اوج و... ) :d
ولی خداوکیلیش روحیه اسطوره شدن رو نداره کلا هروقت باید بجنگه برای بردن راحت میبازه و میگه برام متاسف نباشید :d
sorina_1100
09-06-2013, 01:39 AM
اگه نوله هم حذف بشه فکر کنم رافا جام رو بغل کرده از حالا :d
mspayam
09-06-2013, 02:58 AM
نسبت به 1/8 AO امسال که جوکوویچ فقط با حرفه ای گری تونست بازی رو ببره، واورینکا کلی بازیش بهتر شده،
دوست عزیز می شه در مورد این واژه ی "حرفه ای گری" یه کم بیشتر توضیح بدین؟
Roger Federer#1
09-06-2013, 03:03 AM
واو چه کرد استن واورینکا به معنای واقعی ماری رو با خاک یکسان کرد همیشه از نحوه مسابقاتش خوشم میومد ولی هیچوقت اینچنین اماده ندیدبودمش نواک اگه راه دومسابقه قبل رو در پیش بگیره شکی نیست استن رو شکست میده ولی همچون بازی با ایزنر ضعیف عمل کنه به راحتی حذف میشه واقعا سمی های زیبایی رو پیشو رو داریم واقعا خوشحالم که باسمی جدید و غیر تکراری روبه رو هستیم
davidbeckham
09-06-2013, 06:07 AM
نوواک ست اخر یوژنی رو خوب ادب کرد
D3ADMAN
09-06-2013, 07:39 AM
واورینکا - ماری عجب بازی ای بود . ی بازی درست تو این گرند به وقوع پیوست ، خوب شد از دست ندادمش . من به هیچ وجه طرفدار هیچ کدام نبودم ، اما واورینکا ماری رو تحقیر کرد ، استن خیلی آمادست ، دیشب نشون داد از اون تنیسورای باهوشی هست که تا الان کم کاری میکرده و به هیچ جا نرسیده . شادباش میگم به هوادارانش برای این پیروزی
Amirhosein
09-06-2013, 09:17 AM
برای Wawrinka آرزوی موفقیت میکنم
تو Australian Open خوب ظاهر شد و امیدوارم بتونه تو Semi-Final در US Open نتیجه ی خوبی بگیره..
:655::655::655:
pouriya.alex
09-06-2013, 10:16 AM
مرسی استن:583: پرچم سوئیس همیشه بالاست :655:
http://www.tennis-image.com/images/25594516527539819512.jpg
sorina_1100
09-06-2013, 02:50 PM
اندی رو حذف کرده ولی سخته تصور کنم نوله رو هم شکست بده یکم یه جوریه تصورش:d
امیدوارم نادال قهرمان بشه و نوله نرسه فینال تا.... :d
pasia
09-06-2013, 05:27 PM
استن بچه عاقليه جاده رو براي نواك صاف كرد حالا هم به جوكو ميبازه جوكو هم ميزنه رافا را صاف ميكنه :160:
sorina_1100
09-06-2013, 11:03 PM
استن بچه عاقليه جاده رو براي نواك صاف كرد حالا هم به جوكو ميبازه جوكو هم ميزنه رافا را صاف ميكنه :160:
چه خوب :d
الیا55
09-06-2013, 11:51 PM
به نظرمن اگه نادال و جوکویچ حذف بشن بهتره دیگه فینال تکراری نمی بینیم بازیهای تنیس اینقدر قابل پیش بینی نمیشه کسالت بار شدن اولین چیز جالب اینه اگه این اتفاق بیفته قهرمان توی نظرسنجی بالا نیست
rezapor
09-07-2013, 12:12 AM
سلام دوستان،وقتی استن بکهند میزند یاداسطوره افتادم دقیقا مثل فدرر باخونسردی میزد گوشه کنارخط . ای روزگار،شیراگه پیرم بشه بازم بهش میگن شیر،بازم روباه جرات نزدیک شدن به شیرپیر رو نداره. دوستت دارم هرچند 32سالگی رو نمیشه گفت پیری.بلندشو جنگل احتیاج به سلطان داره.
Roger.tennis
09-07-2013, 12:49 AM
...................
davidbeckham
09-07-2013, 10:02 AM
http://www.shiaupload.ir/images/25131024081016289580.png
Red-Line
09-07-2013, 10:35 AM
با سلام
یک مقاله خوب در مورد بازی رافا :
John McEnroe remarked, “What we’re seeing here, this guy is the Leonardo da Vinci—the Albert Einstein—of tennis.”
http://www.theatlantic.com/entertainment/archive/2013/09/rafael-nadal-is-the-leonardo-da-vinci-of-tennis/279383/
البته مطمئنا هنوز یکسری ادم هستن که مثل همیشه میخوان خودشون رو گول بزنند و با یکسری حرف های سخیف بخوان نظر بدن که البته کاملا مشخص که از سطح سواد و شعورشون از تنیس نشات مگیره....
با تشکر
vahid nadal
09-07-2013, 07:08 PM
بی زحمت یکی بگه بازی فینال چه روز و چه ساعتی هست؟
Meysam94
09-07-2013, 07:26 PM
http://www.tennis-image.com/images/02005049604367762113.jpg
روزنامه خبر ورزشي شنبه 16 شهريور 1392
PowerVu
09-07-2013, 07:27 PM
بی زحمت یکی بگه بازی فینال چه روز و چه ساعتی هست؟
لطفاً ایــن (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=89907&postcount=178) پست را مطالعه نمایید.
جهت اطلاعات بیشتر نیز میتوانید همواره به تاپیک زیر مراجعه بفرمایید.
پخش تلویزیونی، اعلام برنامه و معرفی مسابقات تنیس گرند اسلم 2013 آزاد امریکا (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6333)
Nadal.N1
09-07-2013, 08:07 PM
چه ميكنه استن
٦_٢ ست اول
انگار اين دفعه ديگه ....
D3ADMAN
09-07-2013, 11:38 PM
شادباش به هواداران استن که اینقدر در این گرند خوب کار کرد . واقعآ اگه مث بازی با اندی ماری ، ست اول بازی با نوله بازی بکنه همیشه ، رنکش کمه کم 5 و زیاده زیاد 3 هست
چند نکته : 1.پیش بینی ستاره منو یکی درست کنه ، به اشتباه گسکه زدم 2.مربی واورینکا که کناره کاپیتان سوییس میشینه ، شبیه پیمان هست 3.واورینکا در حال حاضر بهترین بکهند یک دستو داره بدون شک
CANDIS
09-07-2013, 11:42 PM
ای بابا بازم نشد نادال بیاد نامبر 1 ! :443:
Mohammad_Joulaei
09-07-2013, 11:43 PM
خسته نباشید به هر دو.استان و نواک
یک ماراتن حدودا 4 ساعت و خورده ای.
بازی برا جفتشون حیثیتی بود بیشتر برا نواک که ابروی و اعتبار رنک و تنیس امثالش به یو اس امسال بستگی داشت.اگه فینال نادال باشه که هست جنبه انتقامی رولند و کانادای امسال رو هم خواهد داشت.
چرا استان توی مسابقات هارد دیگه ای مث سینسی و کانادا همچین بازیایی رو نمایش نداد؟
خب با این نیمه نهایی استان درشت ترین امتیاز کریر خودشو صید کرد.حق داره این سویسی به قهرمانی حداقل در یک مسترز دست پیدا کنه.و جز تاپ 5 هم بیاد که شاید محقق شه.
نیمه نهایی خیلی مهیج و زیبایی بود.امیدواریم که دیگر نیمه نهایی هم به همین صورت باشه.
roger 4 ever
09-07-2013, 11:44 PM
احسنت بر تو ای استن...احسنت استن...بازی رو کامل ندیدم برا همین نمی تونم در موردش نظر بدم ؛ اما حقیقتا اون چیزی که بیش تر از همه چیز مشخص هست ؛ شرافت استن هست و دیگر هیچ...مرسی استن ؛ پیروزی بر بردیچ و ماری اون هم به اون شکل برای طرفدارات کافی بود...امروز هم که شرافت رو معنا کردی برای همه...درود به شرافتت...پرچمت همیشه بالا خواهد موند عزیزم ؛ چیزی از شایستگی هاتم کم نشد...راجر زود کنار رفت ؛ اما هنر نماییات یاد و خاطره ی راجر رو زنده نگه داشت...
Mehdi.A
09-07-2013, 11:56 PM
3-2 نواک در یه بازی نسبتآ جذاب تونست واورینکا رو ببره. واورینکا تا قبل از برک شدن تو ست چهارم واقعا داشت خوب بازی می کرد ولی نتونست تمرکزش رو حفظ کنه. تویلت بریک هم کمکی بهش نکرد :434:. بازی بیش از 4 ساعت طول کشید و خب تو نیمه نهایی معمولا وقتی اینقدر یه بازیکن خودشو خسته بکنه، فرصت زیادی برای ریکاوری نداره. نواک به دلیل طولانی شدن بازی نیمه نهایی، برنز المپیک و ویمبی امسال رو از دست داد (ایضا یو اس 2010) و در صورت رسیدن نادال به فینال، این رو هم از دست می ده احتمالآ. واقعا از گاسکه انتظار ندارم بیاد نادال رو ببره و حتی ست گرفتن رو هم در حد و اندازش نمی بینم و تا همینجا هم که بالا اومده با قرعه های خوب بوده ولی ای کاش بیاد و یه کم غیرت به خرج بده حداقل 140-150 دقیقه بازی رو کش بده. یعنی واقعا می شه عین بازی با فرر همه بک هندهاش از رو تور رد بشه :63: ؟
Nima88
09-07-2013, 11:59 PM
ای بابا بازم نشد نادال بیاد نامبر 1 ! :443:
به زودی می یاد خیالت تخت:443:
sirvan
09-08-2013, 12:06 AM
و اینک راه یافتن به سومین فینال گرند اسلم سال 2013 ( هر چند نیمه نهایی رولند امسال دست کمی از فینال نداشت )
و همچنین راه یافتن به چهارمین فینال پیاپی آزاد آمریکا ( 2010 - 2011 - 2012 - 2013 )
همینکه ارزشاتو به همه نشون دادی برای من کافیه پسر...
Mohammad_Joulaei
09-08-2013, 01:05 AM
در جریان ست دوم بازی گاسکه نادال رچارد تونست یه برک بک از نادال بگیره!
CANDIS
09-08-2013, 01:30 AM
باز خوبه گاسکه با برنامه داره بازی میکنه نیومده مثل بقیه فقط بازی خودشو بکنه . مثلا یکی مثل بردیچ اگه نادال با ویلچر هم باهاش بازی کنه میبرتش کلا تاکتیک حالیش نیست!
Rafaello
09-08-2013, 01:44 AM
ست دوم رافا خیلی بد بازی کرد خیلی بد
بی برو برگرد حق گاسکه بود ست دوم رو ببره اما خوشبختانه در تای برک کم آورد
Mohammad_Joulaei
09-08-2013, 02:32 AM
خب رافا هم با تقریبا دو ساعت و خورده ای بازی با گاسکه به فینال رسید.که طبیعی بود گاسکه کسی نبود که برا رافا که هیچ حتی استان درد سر داشته باشه.
یه فینال رافا نواک رو داریم که خیلی باید جذاب باشه.شرایط این فینال مث شرایط ماقبل فینال مث فینال استرالیای 2012 میمونه که نواک بازی سختی در ماقبل فینال داشته و رافا هم یه بازی نسبتا راحت.
ولی فک نمیکنم این نواک به امادگی نواک 2012 باشه.و رافا هم بهتر از اون موقع هست.
ولی این فینال تمام حیثیتیه.جذابیتش با اندازه سمی فاینال رولند 2013 هست.
خب سوال از دوستان:
دوفینال مشابه رافا نواک توی همین گرند در سال های 2010 و 2011 داشتیم به نظر شما شبیه کدومش از آب درمیاد و با چه نتیجه احتمالی؟
با تشکر
شایان نادال
09-08-2013, 02:47 AM
محمد جان مثه سال 2010 میشه.به امید برد رافا تو فینال و دوباره شکست دادن نواک.همه طرفدارات میخوان اون جام رو دوباره تو دستت ببینن پسر.
vamoos rafael
http://tennis.topbuzz.com/tennis-pics/d/30100-2/Rafael+Nadal+raises+his+2010+US+Open+trophy+in+jubilation.JPG (http://tennis.topbuzz.com/tennis-pics/d/30100-2/Rafael+Nadal+raises+his+2010+US+Open+trophy+in+jubilation.JPG)
rojhin
09-08-2013, 02:54 AM
محمد جان شبیه فینال 2011 میشه و نواک میبره و نمیذاره رافا به دومین قهرمانی اش تو آمریکا برسه .
CANDIS
09-08-2013, 05:09 AM
من بازی های امسال این دو بازیکن رو تو استرالیا و مونته کارلو ندیدم جوکو برد تو فرانسه و کانادا دیدم رافا برد الان دوست دارم جوکو قهرمان بشه ولی دلم نمیاد بازی رو نبینم پس متاسفانه رافا قهرمان میشه!
Ahoura
09-08-2013, 05:17 AM
:396::396: Andrea Hlavackova \ Lucie Hradecka :396::396:
تبریک بابت قهرمانی این دو دختر چکی . واقعا این تیم دابل رو دوست دارم . پارسال المپیک که ازشون بازی دیدم به دلم نشستند امسال هم که ترکوندند و یو اس رو فتح کردند. بالاخره توی این همه اعصاب خوردی مسابقات یه اتفاق دلچسب هم افتاد . به امید موفقیت های بیشتر واسه این تیم دوست داشتنی :866:
http://www.tennis-image.com/images/58275331094877284710.jpg
کیارش
09-08-2013, 06:57 AM
و اینک راه یافتن به سومین فینال گرند اسلم سال 2013 ( هر چند نیمه نهایی رولند امسال دست کمی از فینال نداشت )
و همچنین راه یافتن به چهارمین فینال پیاپی آزاد آمریکا ( 2010 - 2011 - 2012 - 2013 )
همینکه ارزشاتو به همه نشون دادی برای من کافیه پسر...
این پست یعنی چی؟
غیرازاینه که نادال چنان ترسی انداخت که خودتان باورنداریدوازقبل دنبال توجیه وپایین آوردن
سطح توقع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D3ADMAN
09-08-2013, 07:24 AM
کـــــــــــــــــــــــامان نـــــــــــــــــــــــــــــــــــوله خارج از هرگونه طرفداری ، اگه نوله قهرمان شد شادباش به هوادارانش که ماییم ، اگر هم نادال شد شادباش به هوادارانش ، چون من نیستم ، باز ی سری دوستان میان میگن در رفت ، نه عزیزان ، نیـــــــــستم ، درگیر کاری ام ، پس کــــــــــــــــــــــــامان نــــــــــــــــــــــــوله ، لهش کن پسر
BABAK
09-08-2013, 10:26 AM
Shot Maker ـه بزرگ تنیس مردان به فینال نرسید ..:182: اما عجیب نیست که نواک بهترین تنیسور دنیاست به لحاظ ذهنی باور نکردیه این بشر ولی برای بردن نادال با رکورد 21 پیروزی پیاپی نیاز به معجزه داره ..
http://tennis-image.com/images/11160061787663498855.jpg
mh_nik
09-08-2013, 10:30 AM
آمار بازی های نیمه نهایی :
[/URL]http://www.tennis-image.com/images/82870044628929071558.jpg (http://www.tennis-image.com/images/82870044628929071558.jpg)
http://www.tennis-image.com/images/55782274181358374309.jpg (http://www.tennis-image.com/images/55782274181358374309.jpg)
فینال
http://www.tennis-image.com/images/94232676992810852566.jpg (http://www.tennis-image.com/images/94232676992810852566.jpg)
http://www.tennis-image.com/images/94525534460385261091.jpg (http://www.tennis-image.com/images/94525534460385261091.jpg)
http://www.tennis-image.com/images/01097305695775692504.jpg (http://www.tennis-image.com/images/01097305695775692504.jpg)
طبق جدول :
Hard : Nadal 6 - Djokovic 11
Clay : Nadal 13 - Djokovic 3
Grass : Nadal 2 -Djocovic 1
امیدوارم شاهد فینال جذابی باشیم و
[URL="http://www.tennis-image.com/images/39132128792243049504.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/39132128792243049504.jpg (http://www.tennis-image.com/images/39132128792243049504.jpg)
Win or lose, there's always something to celebrate. Enjoy a G.rey G.oose V.o.dka
لذت ببریـم . . . :001_smile:
Sorou$h
09-08-2013, 11:04 AM
مصاحبه استانیسلاس واورینکا بعد از باخت به نواک جوکوویچ:
در مورد احساسش بعدازبازی گفت . احساس عجیبی دارم. اما فکر میکنم دوباره با وجود این باخت باید مثبت باشم. این اولین سمی من در گراند اسلم بود. من تورنمنت بسیار خوبی را گذراندم. متاسفانه امروز از لحاظ فیزیکی درکشمکش بودم. من فکر میکنم این مسابقه با مسابقه من در استرالیا با او فرق میکرد. دراسترالیا من مجبور بودم بهترین گیمم را بازی کنم تا با او تا آخر شانه به شانه بمانم امروز هم تا زمانی که درشرایط خوبی بودم همان احساس راداشتم. وقتیکه سالم بودم هنوزمسابقه در کنترلم بود. فکر کنم از او بهتر بازی میکردم. کارهای خیلی بیشتری نسبت به اوانجام میدادم. اما او بخاطر هیچ و پوچ شماره 1.نیست. او تمام مسابقه بامن شانه به شانه ماند و در پایان مرا به عقب راند. من مجبور بودم هر چیزی که در وجودم بود بگذارم تاشانه به شانه با او بمانم ولی اومسابقه رابرد. درباره احساسش از پشتیبانی جمعیت از او گفت: احساس کاملا عالی ایی بود. مطمئنم من از آن لذت بردم. به این دلیل است که شما تنیس بازی میکنید. بازی در مقابل چنین جمعیتی در بزرگترین استادیوم تنیس همراه با تشویق واقعا لذتبخش است هر چند که من امروز بازی را باختم ولی هنوز خوشحال بودم که میشنیدم جمعیت مرا تشویق میکند. شگفت انگیزاست .درباره آسیب دیدگی گفت: بعد از بازی با بغداتیس کمی مشکل داشتم اما رفع شد. در پایان سومین ست در پای راستم یک احساسی داشتم....در آن لحظه من میدانستم درحال تخلیه انرژی هستم اگر مجبور باشم مسابقه طولانی با او بازی کنم و در تقلا باشم. من باید گیمم را تغییر میدادم زیرا دیگر نمیتوانستم هجومی باشم و همچنین نمیتوانستم از فورهندهایم خوب بهره ببرم. آسان نبود. در مورد اینکه در چهارمین ست لیزخوردگفت: تنهامشکلی که من اکنون حس میکنم خسته ومرده هستم. درباره اینکه از راجر فدرر درباره آن گیم ماراتون مانند(گیم 21دقیقه ایی ست پنجم)پیامی دریافت کرده است گفت: پیامهایم را هنوز چک نکرده ام مطمئنا راجر اولین نفری است که وقتی من خوب بازی میکنم پیام میدهد. او اولین نفر قبل و بعد از مسابقه است که بمن پیام میدهد(لبخند) . درباره آن گیم هم خسته و مرده بودم اما تلاش میکردم و میجنگیدم که با او تا آخر شانه به شانه بمانم.
(ترجمه و تنظیم توسط آقای علیپور عزیز)
http://tennis-image.com/images/36327574389558587871.jpg
Sorou$h
09-08-2013, 04:54 PM
لیست تنیسورهایی که بیشترین نیمه نهایی متوالی رو در گرند اسلم ها داشتند
http://tennis-image.com/images/47843697742833347354.jpg
عکس اول چیزی که ما میبینیم و عکس دوم چیزی که در واقع است
http://tennis-image.com/images/14510847901800513896.jpg
فینال سه شنبه راس ساعت 1:30 بامداد
http://tennis-image.com/images/97268801301956504831.jpg
عصابنیت اندی ماری در حین بازی با وارینکا
http://tennis-image.com/images/83970871167017958340.jpg
davidbeckham
09-08-2013, 06:51 PM
واورینکا برای بردن نادال و نواک تو گرند اسلم از لحاظ بدنی باید قویتر بشه
davidbeckham
09-08-2013, 06:52 PM
http://www.shiaupload.ir/images/42755193092462086819.jpg
CANDIS
09-08-2013, 09:10 PM
استپانک گرند گرفت! اینم یه راهشه!:443:
Najmeh5576
09-08-2013, 09:56 PM
جیمز بلیک بازیکنیه که از فرید گرامی ب یاد داریم
یادم میاد بازیش با دلپوترو چند سال پیش تو استرالیا اوپن
51 درصد داخل بیسلاین بازی کرده بود 49 درصد پشت بیسلاین!!!
[SIZE=2][COLOR=Black]از هیچ کسی همچین بازی هجومی سراغ ندارم!
متاسفانه اینجوری هجومی بازی کردن هم همیشه با UE های زیاد همراهه که بلیک هم از این قضیه مستثنا نبود
سلام يه سوال فني راجع به پست بالا دارم. ارتباط بين درصدهاي گفته شده و نتيجه گيري بازي هجومي را لطفا توضيح دهيد
ممنون
Behr@d
09-08-2013, 10:32 PM
http://picxure.com/images/82837889695144126228.jpg
Mahmoud RF
09-08-2013, 11:17 PM
سلام يه سوال فني راجع به پست بالا دارم. ارتباط بين درصدهاي گفته شده و نتيجه گيري بازي هجومي را لطفا توضيح دهيد
ممنون
سلام،خوب ویژگی بازی هجومی همینطور که می دونید زدن وینرهای بیشتر نسبت به حریفه،گرفتن وینر هم مستلزم زدن ضربه های تمام کننده وبدون دریافته که زدن اینگونه شات ها برای اینکه از قدرت و سرعت بیشتر و همچنین درصد موفقیت بالایی برخوردار باشه معمولا از داخل بیس لاین صورت میگیره،البته این داخل بیس لاین بازی کردن خود به خود باعث میشه که حریف هم به بازی دفاعی روی بیاره و شانس زدن وینر هم نداشته باشه!البته تنها عیبی که اینجور تاکتیک داره همینطور که دوستمون هم اشاره کردن داشتن (UE(unforced error های زیاده.
CANDIS
09-09-2013, 12:36 AM
توماس بردیچ نمونه بارز این سبک بازی کردنه. بیس لاین باز! طرفدارش بشی بازی هاشو ببینی همون اولین تورنومنت کچل میشی! فقط Unforced error !
rojhin
09-09-2013, 02:03 AM
آفرین ویکا خوب برگشتی به بازی و تونستی ست دوم رو مال خودت کنی . امیدوارم همین روند رو ادامه بدی و انتقام سال گذشته رو از سرنا بگیری:583:
Aryan
09-09-2013, 02:43 AM
فقط اومدم بگم خیلی گوشت تلخی سرنا !! :3t1::3t1:
این احساس و نمیشد دم صبح تحمل کرد .. باید بروز میدادمش
manoochehr1984
09-09-2013, 07:54 AM
قهرمانی سرنا رو به همه هواداراش تبریک میگم :583:
Rajjoko
09-09-2013, 08:15 AM
افرین به سرنا واقعا از استیل قدرتمند بازیش لذت میبرم :655:
دیشب اختلاف سطح بازی خودتو با ازارنکا جیغ جیغو نشون دادی دمت گرم و تبریک به هوادارای سرنا عزیز
saRAfa
09-09-2013, 08:44 AM
افرین به سرنا واقعا از استیل قدرتمند بازیش لذت میبرم :655:
دیشب اختلاف سطح بازی خودتو با ازارنکا جیغ جیغو نشون دادی دمت گرم و تبریک به هوادارای سرنا عزیز
چطور میگین اختلاف سطح بازی تو با ویکا نشون دادی؟چون ی ست شش بر یک برد؟
دوست عزیز سرنا ی بازی 3 ساعته و تو سه ست تونست ویکا رو ببره.شش یک بردمش هم تو تنیس بانوان زیاد رخ میده,نمونش سینسی که ویکا ست یک رو شش بر دو باخت و ست دو همین نتیجه برعکس شد....
من ازت راضی ام دختر....:866:
Mehdi.A
09-09-2013, 09:05 AM
جدآ دلم برای ویکا می سوزه. اینکه با این همه تلاش باز هم سهمت نایب قهرمانی باشه خیلی نا امید کنندست. نمی دونم رکورد بیشترین گرند اسلم برای بانوان چند تاست (اگر اشتفی گرف باشه 22 تائه) ولی سرنا با این شرایط فعلی اگر یه مصدومیت بدجور نصیبش نشه راحت تا 25 جلو می ره. خداییش دست باباش درد نکنه قبل از خلق چنین اعجوبه ای، وینس رو هم به وجود آورد که جلوی 4-5 تا از قهرمانی های سرنا بایسته و یه شانس بسیار اندکی برای نفرات بعدی هم وجود داشته باشه. دستش درد نکنه که باعث جذاب شدن تنیس بانوان شد اما یه کم انگیزه برای نفرات بعدی بذاره هم بد نیست :434:.
CANDIS
09-09-2013, 09:20 AM
خانم ویلیامز! بلا نسبت خانوم ها! از مردها قوی تر و سریعتر سرویس میزنه ایشون! باور کنید الان اگر ازش تست هورمونی بگیرن قطعا هورمون های مردانش بیشتر از زنانشه! چرا نمیگیرن؟ چون آمریکاییه. حالا فکر کنین ملیتش آفریقایی بود همچین بیچارش میکردن همین آمریکایی ها هزار بار ازش انواع تست هارو میگرفتن و بلاخره میگفتن آره نتایج نشون داده که ایشون هورمون مرد هارو داره. مثل همون دختره قهرمان المپیک که این کارو باهاش کردن و آخر همه مدال هاشو ازش گرفتن
Sorou$h
09-09-2013, 10:41 AM
http://tennis-image.com/images/34800202758372185996.jpg
:434::434::434:
http://tennis-image.com/images/54638792931829140992.jpg
novak djokovich
09-09-2013, 10:55 AM
من بازی های امسال این دو بازیکن رو تو استرالیا و مونته کارلو ندیدم جوکو برد تو فرانسه و کانادا دیدم رافا برد الان دوست دارم جوکو قهرمان بشه ولی دلم نمیاد بازی رو نبینم پس متاسفانه رافا قهرمان میشه!
داداش بیا و یه حالی بده و این بازی رم نبین:434:
CANDIS
09-09-2013, 11:33 AM
داداش بیا و یه حالی بده و این بازی رم نبین:434:
داداش خیالت راحت غمت نباشه نواک میبره . ست اولو میبینم اگه باخت دیگه نمیبینم! بذار لااقل بازی یکم طولانی بشه ملت لذت ببرن 3-0 حال نمیده سریع تموم میشه!
Ahoura
09-09-2013, 12:36 PM
درود بر ویکا :441:
توی اون همه تشویق در اون شرایط عالی بازی کرد امسالم مثل پارسال خیلی خوب جنگید ولی بازم نشد متاسفانه. البته روایت داریم تا 3 نشه بازی نشه :434: سال بعد دیگه US واسه ویکاست :396:
با توجه به اینکه تاج سرمون مــریای عزیز در ادامه سال حاضر نیستند در بیجینگ و توکیو و تور نهایی هم برای ویکا آرزوی موفقیت داریم .
http://cisa.hostoi.com/up/98a009d68cad.jpg
۱۷تا گرند اسلم انفرادی ، ۱۳ تا گرند اسلم دونفره ، ۱ طلای المپیک انفرادی ، ۳تا طلای المپیک دونفره ..
یه خسته نباشید به دوتا بازیکن
بازی قشنگی بوده اونطور که از نتیجه پیداست
قهرمانیت مبارک باشه عزیزم :866:
یه نکته جالب در راه قهرمانی دخترم اینه که در تمام بازی هاش حداقل 1 ست حریفش رو بیگل یا برد استیک کرده که فوق العادس :655::441:
راجع به هیترهای عزیزم بگم که واقعا متأسفم چون با فحش دادن و توهین کار به جایی نمیبرید ... سعی کنید تنیس ببینید
roger 4 ever
09-09-2013, 01:39 PM
خب مثه پارسال فینال قشنگ و تماشایی شد...به نظر من این سرنا از سرنای پارسال خیلی بهتر و آماده تر بود ؛ در فینال پارسال در پاره ای از اوقات حقیقتا این ویکا بود ک سوار بر بازی و به اصطلاج <رئیس> بازی بود اما امسال تمام و کمال در هر 3 ست این سرنا بود که بر بازی سوار بود...قدرت جنگجویانه ویکا مثال زدنی شده ؛ به هیچ وجه دیگه تسلیم نمی شه...شما تصور کنید ؛ فینال یو اس ؛ جلوی سرنا ؛ یه ست پایین و دو تا برک هم ست دوم پایین!!!..هر کسی بود قطعا بازی و راحت داده بود اما ویکا فوق العاده جنگید و برگشت...از هیچ پوینتی به آسونی عبور نمی کرد و فقط می جنگید...این روجیه ویکا ادم رو یاد ژاپنی ها میندازه که تو هیچ رشته ای و تحت هیچ شرایطی تسلیم نمی شن!!....
باید قبول کرد سطح بازی سرنا حقیقتا ماوراییه...بینید چه طور و تحت چه شرایطی به فینال همین یو اس رسید ؛ خنده داره اصن!!!...ویکا بازیکن فوق العاده ای هست اما مشکل اینه که سرنا ماورائیه..ویکا اگر می خواد در جایی غیر از دوجه و سینسی (گرند اسلم ها) سرنا رو ببره باید خیلی و خیلی و باز هم خیلی بر جنبه ی <قدرت> بازیش تاکید کنه...قدرت و قوای بدنی از مهم ترین ارکان جلوی سرنا هستش...به هر حال به نظر من همین <فایتی> که ویکا در ست دوم انجام داد و برگشت برای هواداراش جلوی این سرنا ؛ باید کافی باشه...
تبریک جانانه به سرنا برای این قهرمانی دلچسب ؛ هر چند در بعضی اوقات بازی تمرکزش و از دست داد و از سرو اول های رویایی هم خبری نبود و باد هم بعضی اوقات امانش و بریده بود ؛ اما در مجموع مثه همیشه از لحاظ فنی هم هواداراش رو راضی کرد...قهرمانی شیرینی بود...
Rafaello
09-09-2013, 02:23 PM
دیروز در سایت های معتبر شرط بندی، ضریب برد رافا 2.25 بود و ضریب برد نواک 1.61، یعنی احتمال برد نواک دو برابر احتمال برد رافا بود
اما پس از 24 ساعت این ضرایب تغییر عجیب و بی نظیری کرده، ضریب برد رافا الان 1.66 و نواک 2.20 شده
الان احتمال برد رافا دو برابر نواک است و 2/3 شرط بندی ها روی رافاست.
Meysam94
09-09-2013, 04:49 PM
شمارش معکوس برای قهرمانی دوم
http://www.tennis-image.com/images/50335665851785656399.png
روزنامه خبر ورزشي دوشنبه 18 شهريور 1392
Behr@d
09-09-2013, 06:17 PM
NOLE OR RAFA
http://www.atpworldtour.com/~/media/15A6D6B89CB84E80B70BDB29A11E8A19.ashx
ღஜGran Rafaஜღ
09-09-2013, 06:31 PM
داداش خیالت راحت غمت نباشه نواک میبره . ست اولو میبینم اگه باخت دیگه نمیبینم! بذار لااقل بازی یکم طولانی بشه ملت لذت ببرن 3-0 حال نمیده سریع تموم میشه!
چه اعتماد به نفسی داری ماشالله!!
Sorou$h
09-09-2013, 07:02 PM
جهان در انتظار فینال مردان در یو اس اپن امریکا (رویتر). بعد از جان مک انرو از آمریکا و ایوان لندل از چکواسلواک سابق بزرگترین رقابت در استادیوم آرتور اش نمایش داده خواهدشد وقتیکه نواک جوکوویچ شماره 1 با رافائل نادال شماره 2 برای عنوان یو اس اپن همدیگر را ملاقات میکنند. جوکوویچ و نادال برای 37 امین بار به دیدار هم میروند. قدرت زیاد. انرژی بالا. نبرد برای ضربه زدن به توپ روز دوشنبه بین جوکوویچ صرب و نادال اسپانیایی برقرار خواهد بود. این 2 بازیکن در سمی فینال رولند گاروس امسال و فینال اپن استرالیا در سال قبل 2 مسابقه 5 سته برگزار کرده اند. وقتی از نادال پرسیده شد آیا او از بازی در مقابل جوکوویچ لذت میبرد. نادال در کمال صداقت پاسخ داد. من ترجیح میدهم در مقابل کس دیگری بازی کنم. من باید در مقابل کسی بازی کنم که شانس زیادی برای بردن دارد اما من در مقابل او بارها بازی کرده ام . همیشه ما دیدارهای هیجان انگیزی داشته ایم. نادال جوکوویچ را در سمی فینال رولند گاروس در پنجمین ست 9-7 شکست داد و در ادامه 12 امین گراند اسلم خود را برد. از طرف دیگر جوکوویچ نبرد 6ساعته فینال اپن استرالیا 2012 را 5 سته از نادال برد و امسال نیز سومین اپن استرالیا را پی درپی برد. رقابت نادال و فدرر بهترین رقابت سالهای اخیر ورزش بوده است اما از زمانیکه سلطان گرانداسلم راجرفدررنزول کرد. در تنیس نادال و جوکوویچ برخاسته اند. نادال 21-15 رو در رو جلو است و 5مسابقه از 6 مسابقه اخیرشان را برده است اما او بیشترین بردها را در نیمه اول رقابتشان ساخته است که از 18 مسابقه 14 تارا برد. نادال که یواس اپن سال قبل را بدلیل آسیب دیدگی از دست داد و 7 ماه کنار بود و بعد از اینکه از اولین گرانداسلم سال که جوکوویچ آن را بردکنار کشید رقابت خود را درخشان شروع کرده است.. نادال در 9 تورنمنت پیروز بوده است و این فصل در کورت سخت عالی کار کرده است و رکورد21-0 (بردوباخت کورت سخت) را دارد و در مجموع رکورد59-3 (برد و باخت مجموع) را بدست آورده است. جوکوویچ درباره مبارزه اش بانادال گفت: این همیشه بزرگترین چالش است که شما میتوانید در ورزش داشته باشید. او رقیب نهایی است. برای هر پوئنی میجنگد و احتمالا این روزها بهترین تنیس کورت سخت خود را بازی میکند. او امسال هنوز در کورت سخت نباخته است و ما همه میدانیم که 6-7-8 سال قبل کورت سخت کورت موردعلاقه او نبود. او امسال فقط 3 مسابقه باخته است.. بدون شک او در این لحظه از سال بهترین بازیکن است و هیچ سوالی هم در این مورد نیست. نادال سال 2010 یو اس اپن را برده و جوکوویچ سال 2011 و این بدان مفهوم است که برنده این دیدار صاحب دومین عنوان یواس اپن خودمیشود. در این مسابقه 18گراند اسلم وجوددارد. نادال 12 و جوکوویچ 6 و بیشترین است از سال 2002 که سمپراس با13 و آغاسی با 7 در یواس اپن رو در رو شدند. نادال 27 ساله انتظار نبرد بزرگی را دارد. او گفت: اگر ما هر دو در سطح خیلی خوبی بازی کنیم مسابقه عالی ایی خواهدشد زیرا ما رالی های طولانی بازی میکنیم و گیم هایمان را به شرایطی میرسانیم که مسابقه برای هر دو ما خیلی مشکل میشود. وقتی شما درگیر این نوع مسابقات میشوید احساس خاصی میکنید. این درست است که ما قبلا در دوران حرفه ایی مان مسابقات مهم زیادی بازی کرده ایم در نتیجه باعث میشودکه این رقابت مخصوص باشد. جوکوویچ 26 ساله که امسال این سومین فینال گرانداسلم است که حاضر خواهد بود و همچنین به چهارمین فینال پی در پی یواس اپن میرسد با حرکتهای موفقیت آمیز اخیر نادال تضعیف روحیه نشده وگفت: او خیلی با اعتماد بنفس است اما شما میدانید که من میدانم چگونه با او بازی کنم. کورت سخت موفقیت آمیزترین کورت برای من است. من 2 بار با او در فینال بازی کرده ام و میدانم بایدچکاری انجام دهم. این 12 امین بار میشود که در فینال یواس اپن سید 1 و سید 2 رو در رو هم قرارمیگیرند که سید 2 شش مسابقه از 11 دیدار قبلی را برده است.
(ترجمه و تنظیم توسط آقای علیپور عزیز)
http://upload7.ir/images/29221412813175352300.jpg
Sorou$h
09-09-2013, 07:32 PM
یک سال بعد، همان ژست!
http://tennis-image.com/images/81777222862606034583.jpg
سرنا ویلیامز با راجر فدرر در بردن تعداد گرند اسلم برابر شد.
http://tennis-image.com/images/17601267220968520939.jpg
Paymaan
09-09-2013, 07:53 PM
Hajde Nole!:396:
hoomanjian
09-09-2013, 08:33 PM
سلام . ضمن ارزوي قهرماني براي رافا با تمام وجود از دوستان خواهش دارم كه توضيح بديد اين اصطلاح بيگل كردن يعني چي و انگليسي اون رو هم بنويسيد. ممنون ميشم
Mahmoud RF
09-09-2013, 08:46 PM
سلام . ضمن ارزوي قهرماني براي رافا با تمام وجود از دوستان خواهش دارم كه توضيح بديد اين اصطلاح بيگل كردن يعني چي و انگليسي اون رو هم بنويسيد. ممنون ميشم
سلام،دوست عزیز اگر شما بتونی تو یه ست حریفت رو با نتیجه 6-0 ببری و نذاری حتی یه گیم هم بگیره تو اونو بیگل کردی،به همین راحتی...اصطلاح انگلیسیش هم bagel هست،اگر تو دو ست هم این اتفاق بیفته واژه double bagel بهش اتلاق میشه...
sorina_1100
09-09-2013, 08:47 PM
دوستان کسی کدی چیزی داره بشه یه شبکه ای رو باز کرد بازی رو دید :d
ترک ، هاتبرد و نایلست ، متاسفانه هرکاری میکنم روی نایلست نمیشه jsc sport2 رو آورد.....
کمک :d
CANDIS
09-09-2013, 09:01 PM
ما که ندیدیم ضریب نواک رو از اول 1.61 بذارن. از همون اول ضریب رافا تقریبا 1.60 بود. حالا تغییری که کرده اینه که رافا از 1.60 رسیده به 1.70 . یعنی اینکه بیشتر رو نواک شرط بستن
تغییرات ضرایب طوری نشون میده که بازی نزدیکی رو پیشبینی میکنن
http://www.bmbets.com/tennis/world/atp-us-open/djokovic-novak-v-nadal-rafael-549570/
moris
09-09-2013, 09:24 PM
دوستانی که اینترنت پرسرعت دارند میتونن با نصب برنامه غیر رسمی و مجانی یورو اسپرت بر روی پلتفرم اندروید بازی رو از یورو اسپرت های اصلی و با گزارش انگلیسی دنبال کنند.
نام برنامه در فروشگاه اندروید : Euro Sports Live Stream
خودم چک کردم و بدون مشکل و بدون هرگونه تبلیغات و ... بوده.
omidd
09-09-2013, 09:51 PM
خب به فینال یو اس اپن رسیدیم متاسفانه راجر نیست اما این به معنی لذت نبردن از این فینال جذاب نخواهد بود.بدون شک هر دو تنیسور در حال حاضر اماده ترین هستن و خودشونو واس قهرمانی در این گرند اماده کردن حدود 2 ساعت دیگه بازی شروع میشه و هوادارای این دو دل تودلشون نیست که ایا تنیسورشون امروز از لحاظ ذهنی . بدنی اماده هستن یا نه خصوصا نوله.اگر نادال چند بازی اخیر در مقابل نوله رو نمیبرد خیلی راحت میشد گفت نوله قهرمان اما از اون امار شرط بندی که خودم استادشم میشه فهمید شرایط دو نفر مساوی فقط بحث بدنی یکوچولو بنفع نادال.
امیدوارم نوله بتونه 7 گرندشو بگیره من از نادال توی تنیس هیچوقت خوشم نمیومد هرچند از لحاظ اخلاقی خیلی قبولش دارم ولی دوس ندارم هرگز نادال رکورد 17 گرند راجرو بشکونه پس امشب طرف نولم.چه نادال ببره چه نوله من پیشاپیش قهرمانی رو تبریک میگم.
sorina_1100
09-09-2013, 09:53 PM
مومنین و مومنات ، منتظرم :d
به نظرم امشب نواک اگه میخواد ببره باید با توپای عمیق رو فورهند نادال که نقطه قوتشه فشار بیاره و اونو از کار بندازه ولی اگه بخواد همینجور رالی کنه به امید ارورهای نادال (خصوصاً از سمت بکهندش) به جایی نمیرسه و میبازه چون فورهند نادال خطرناک و کار خودشو میکنه.
Behr@d
09-09-2013, 10:05 PM
دوستان کسی کدی چیزی داره بشه یه شبکه ای رو باز کرد بازی رو دید :d
ترک ، هاتبرد و نایلست ، متاسفانه هرکاری میکنم روی نایلست نمیشه jsc sport2 رو آورد.....
کمک :d
متاسفانه همچنین شبکه ای موجود نیست ... :243:
یادمه دو سال پیش دقیقا در طول مسابقات آمریکا همین سوال رو چندین بار پرسیدم ولی خوب شبکه ای نبود ولی در عین ناباوری یورواسپورت در هاتبرد رایگان شد و فینال رو رایگان پخش کرد ... امسال هم که نایلست رو وصل کردم و دیگه نگرانی ندارم ... :443:
یاد اون دوران بخیر :655:
sorina_1100
09-09-2013, 10:26 PM
من خیلی ساله نایلست رو دارم ولی هیچ وقت نشده این jsc sport2 رو بشه آورد !
CANDIS
09-09-2013, 10:35 PM
یک سال بعد، همان ژست!
http://tennis-image.com/images/81777222862606034583.jpg
سرنا ویلیامز با راجر فدرر در بردن تعداد گرند اسلم برابر شد.
http://tennis-image.com/images/17601267220968520939.jpg
ایشالا زنده باشیم ببینیم دوقلو های راجر تمام رکوردهای خواهران ویلیامز را خواهند شکست
saeid88
09-09-2013, 11:21 PM
من خیلی ساله نایلست رو دارم ولی هیچ وقت نشده این jsc sport2 رو بشه آورد !
سلام
دوست عزیز فرکانس jsc sport2 در نایلست 12245 هست که خیلی ضعیفه اگر با قیچی نایل را میگیری امکانش نیست منم این مشکل را داشتم با قرار دادن یک دیش جداگانه در جای مناسب میتونی دریافت کنی
Rafaello
09-10-2013, 12:10 AM
امروز صبح کار دارم فکر نکنم بیشتر از ساعت 3 بتونم بیدار بمونم
رافا رو تنها نزارین و تشویقش کنید
http://www.topglobus.ru/skin/smile/s0181.gifhttp://www.topglobus.ru/skin/smile/s3153.gifhttp://www.topglobus.ru/skin/smile/s0181.gifhttp://www.topglobus.ru/skin/smile/s3153.gifhttp://www.topglobus.ru/skin/smile/s0181.gifhttp://www.topglobus.ru/skin/smile/s3153.gif
کیارش
09-10-2013, 12:57 AM
گیم اول عالی بودی پسر
امشب چقدرهزینه کردم تابازی راببینم امیدوارم پیروزیت راجشن بگیریم
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.