توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نادال از غيبت خود در تورنمنت هاله خبر داد
نادال از تورنمنت هاله كناره گيري كرد. به گزارش sky sports نادال كه براي شركت در تورنمت ژرمن ها اماده ميشد از حضور در اين تورنمنت انصراف داد. گويا نادال به توصيه تيم پزشكي و دكتر خود اين كار را انجام داده است. به توصيه پزشك نادال وي به استراحت مبرم بعد از رولند گاروس احتياج دارد.نادال در صفحه ي فيسبوك خود نوشت: بعد از تمام ماه هاي گذشته و بازي هايي كه در ان انجام دادم به توصيه پزشكم بعد از رولند به استراحت نياز دارم. نادال افزود ما اگاهيم كه تغيير سطح از خاك به چمن بسيار دشوار است و بعد از اين فشردگي برنامه طور ديگري بايد عمل كنم. نادال اضافه كرد اميدوارم در سال بعد حتما در اين تورنمنت شركت كنم. دوستان ميتونن متن كامل خبر ر از اين لينك مطالعه كنندhttp://www1.skysports.com/tennis/news/12110/8765221/Rafa-Nadal-pulls-out-of-Halle-grass-court-tournament با تشكر از pouya عزيز:583: كه در تهيه اين خبر به من كمك كردند.
Behr@d
06-08-2013, 08:47 PM
نادال در این مورد در فیسبوک خود نوشت :
I won't be able to come to Halle this year, after these past months and all the matches I have been able to play my doctors have recommended to rest after Roland Garros and start after a few days my preparation to play on grass courts. We all know the transition is not easy and after these past months I have to approach this in a different way. I am very sorry for my fans in Germany and in particular in Halle since the welcome I always had there was amazing and last year, organisers also made me feel very special. They have made a very special tournament and it will be a success. I hope I can return to play next year for sure.
به نظر من بهترین کار ممکن را کرد . چون هم خیلی به زانوش فشار نمیاره و هم میتونه با استراحت کافی توان خودش رو واسه ویمبلدون نگه داره .
به امید موفقیت در دیدار فردا و ویمبلدون :866::583:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.