توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2013
king of spin
06-03-2013, 11:16 AM
با این تحلیلت مطمئن تر شدم ک تنیسو ب تازگی ب صورت جدی دنبال میکنی
اخه سروش عزیزم فدرر 2012 و 11 در عنفوان 30 سالگی رو چطور میتونی با راجر 6-7 سال پیش قیاس کنی . تو اگه بازیای راجر چندسال پیش رو میدیدی کاملا متوجه میشدی الان یک اپسیلون چابکی (یکی از مهمترین فاکتورهای تنیس) اون موقع رو نداره , توی زمین خیلی سنگین راه میره ب نسبت اون موقع .
اگه فدرر توی این سن میاد نواک رو توی بهترین دوران بازیش که نادال رو چند سری تو فینال خاک شکست داده بوده 3-1 میبره نشان از هوش و زکاوت و قدرت زهنیشه ن اوج بودنش بنا بر تفسیر شما
ب خرد قسم اگه شماها یک بازی از راجر رو در سالهای 2003- 2008 میدید اینجوری تحلیل نمیکردید
فورهندش چنان بود ک اکثر بازیکنا اگه شات هم میخواستن بزنن سمت فورهندش نمیزدن
بکهند solid
چابکی ب سان پلنگ
کوه انگیزه
خوب برای خودت خیال بافی میکنی .بنده خدا من همون زمانم تمام بازیا رو میدیدم فرضا که ایشونم ندیده باشه.همون زمان درسته فدرر سریع تر بود ولی همون وقتم بازیش بستگی زیادی به سرویسش داشت.پس الکی سفسته نباف همین ایشون تو اوج جوونیش تو سطوح کند و متوسط به خاطر تاثیر کمتر سرویساش راحت به نادال میباخت.خاکو میذاریم کنار دوبی 2006ومیامی 2004 و میامی 2005 که اوج شانسش بود یا تو چمن تو ویمبی 2007 که دیگه مشخص بودو....پس الکی سفسته نبافین
SHIR FarHad
06-03-2013, 11:19 AM
افشین جان و علی جان خوشحال شدم از بحث و تبادل نظر با شما دوستان. ولی خب نظرهامون کاملا با هم فرق میکنه و به قول افشین هم هیچکی نمیتونه بگه صحبتهای کی درسته و صحبتهای کی غلطه.
از بحث با من خوشحال نشدی ؟:243:
ولی دلیل نمیشه که راجر اسطوره ی یکه تازه تاریخ تنیس نباشه
SHIR FarHad
06-03-2013, 11:30 AM
خوب برای خودت خیال بافی میکنی .بنده خدا من همون زمانم تمام بازیا رو میدیدم فرضا که ایشونم ندیده باشه.همون زمان درسته فدرر سریع تر بود ولی همون وقتم بازیش بستگی زیادی به سرویسش داشت.پس الکی سفسته نباف همین ایشون تو اوج جوونیش تو سطوح کند و متوسط به خاطر تاثیر کمتر سرویساش راحت به نادال میباخت.خاکو میذاریم کنار دوبی 2006ومیامی 2004 و میامی 2005 که اوج شانسش بود یا تو چمن تو ویمبی 2007 که دیگه مشخص بودو....پس الکی سفسته نبافین
این که ب نادال میباخت و میبازه ب علت مچ اپ بدش با ناداله, دلیلی بر اینکه فدرر بازیاشو با سرویس میبرده و جلوی رافا سرویسش کارساز نبوده نداره
میخوام بدونم شمایی که بازیا رو از قدیم میدیدی چطور میتونی اون بک هند solidشو با الان قیاس کنی
چطور میتونی اون شلاقه فورهندشو مثه الان ببینی
چطور میتونی اون فوت ورک و چابکیه سابقشو مد نظرت قرار ندی ؟!!
king of spin
06-03-2013, 12:07 PM
این که ب نادال میباخت و میبازه ب علت مچ اپ بدش با ناداله, دلیلی بر اینکه فدرر بازیاشو با سرویس میبرده و جلوی رافا سرویسش کارساز نبوده نداره
میخوام بدونم شمایی که بازیا رو از قدیم میدیدی چطور میتونی اون بک هند solidشو با الان قیاس کنی
چطور میتونی اون شلاقه فورهندشو مثه الان ببینی
چطور میتونی اون فوت ورک و چابکیه سابقشو مد نظرت قرار ندی ؟!!
فورهند و بکهند خوبی داشت شکی در این نیست ولی گفتم تو مواقع حساس بهترین سلاحش سرویسش بود وهست.درضمن همیشه سریع ضربه زدن هنر نیست و موارد دیگه میتونه موثرتر باشه
Mehdiii
06-03-2013, 12:24 PM
چرا همش در پی اثبات این هستین کی زودتر تماشای تنیسو شروع کرده !!!
خیلی عجیبه که بعضیا تو این سایت صرفا با تماشای تنیس از ماهواره ادعای کارشناسی میکنند ، حالا فرق نمیکنه دو ساله یا ده ساله دارن تنیس میبینن .
خدمت شما دوست عزیز سروش جان عرض کنم تنیس فقط چهارتا بیگ 4 نیستند که شما بقیه رو تنیسور به حساب نمیارین ، به شما توصیه میکنم کمی به صحبتهای ویلاندر تو یورواسپرت گوش کنید تا یاد بگیرید چطور در مورد تنیسورا صحبت کنید .
ویلاندر در مورد بازیکنایی که گرند اسلم که هیچ حتی مسترز هم نبرده اند طوری صحبت میکنه که آدم فکر میکنه در مورد نامبروان دنیا صحبت میکنه ، همه تنیسورا نقاط قوت و ضعفی دارند ، دلیل عدم موفقیت بسیاری از تنیسورا در دوره اخیر فدرت بیش از حد فدرر ونادال و نواک بوده که خیلی از دوستان قبلا در موردش حرف زدند .
شما خیلی راحت در مورد فدرر و بسیاری از تنیسورای دیگه حرفهایی میزنین که یکی ندونه فکر میکنه ورزش تنیسو شما ابداع کردین .
درسته که این سایت جای بحث و تبادل نظره ولی این دلیل نمیشه هرچی تو تخیلاتتونه اینجا بنویسین. البته تو این سایت افراد زیادی هستند که پستاشون همیشه آموزنده و کارشناسانه بوده .
Paymaan
06-03-2013, 12:40 PM
بارها گفتم الانم میگم فدرر اگه این جور سرویس نمیزد این عناوینو نداشت.تو مواقع حساس حریف بدبختشو با سرویساش بیچاره میکنه دیشبم شامل همین حالت میشد خدا شانس بده
عزیز من خب چیکار کنیم الان ؟ سرویس هم جز تنیسه . رافا هم میتونه سرویسش رو خوب بزنه . همونطور که فدرر نمیتونه 4900 دور هوا( ببخشید Moonball!) کنه رو بکهند تمام حریفان . شما اگه دوست نداری یه پوینت با سرویس تموم شه بشین بازی های سیمون و مُنفیس رو ببین که 2 دقیقه هر کدوم از پوینتاشون طول میکشه. به فدرر نمیخواد گیر بدی.
Mahdi Naji
06-03-2013, 12:47 PM
خدا 2 تا گوش داده و یک زبون تا 2 برابر اونی که حرف می زنیم بشنویم و اطلاعات جمع کنیم و نصف اونی که میشنویم چه درست و چه غلط حرف بزنیم. اما بعضی ها نشنیده 2 برابر حرف میزنن :379:.نمی خوام به یک نفر مشخص تکیه کنم کلی میگم.در ضمن چشم هاتون هم 2 تاست و از زبونتون بیشتره پس حقایق اطرافتون رو درست ببینید.
بعضی ها خیلی جالبن:behi::thumbdown:
این قدر کارشناسانه و با قاطعیت تصمیم نگیرید:1067:
nima.a
06-03-2013, 12:51 PM
بارها گفتم الانم میگم فدرر اگه این جور سرویس نمیزد این عناوینو نداشت.تو مواقع حساس حریف بدبختشو با سرویساش بیچاره میکنه دیشبم شامل همین حالت میشد خدا شانس بده
خیلی باحالی :151::151:
بازم ازینا بگی ها
D3ADMAN
06-03-2013, 01:15 PM
نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یانه ولی
کسی لینک از هایلاتهای بازیها داره؟؟؟
سایتی که هایلایت کامل از بازیها قرار بده اگه کسی میشناسه قرار بده لطفا
:facepalm: مطمئنی میخوای هایلات های رولند گاروس رو ببینی ؟؟؟؟ :facepalm: اول تصمیمتو جدی بگیر بعد دانلود کن . چون هایلات هاشون افتضاحه :434:
یک سخن هم با دوستان راجری . دیشب چت باکس ست 1 ، دوستان عزیزمون کامان عـــــــــاقا ، بدو مرد ، آورین ، دنس دِلیشِس ، از این کلمات فرنگی میگفتن :434: بعد ست 2 و 3 (خودم بودم که میگم) هیچکس نبود که نبود :242: هواداریتون منو کشته . موقع پیروزی فقط هستند . در مورد بحث دوستان که کی بهتره و کی بهتر نیست ، پیت سمپراس سروره همس و اگه الان در اوج آمادگی و سن کمتری حضور داشت ، گرند هارو همرو دِرو میکرد :655::655: همتونو دوست دارم ، چه هوادار راجر باشید ، چه رافا :655::583:
pouriya.alex
06-03-2013, 01:20 PM
طبق آخرین خبر، مسئولان فنی ATP تصمیم گرفتند که برای رفاه حال عموم بازیکنان، از ویمبلدون امسال
سرویس رو از بازی حذف کرده و برای شروع هر پوینت توپ توسط داور صندلی به صورت عشقی به زمین یکی
بازیکنان پرتاب بشه.
منبع: دبلیو دبلیو دبلیو دات کام:434:
اگر اینجوره ک سمپراس اساسا باید قید 14 تا گرندشو بزنه:242:
اینکه فدرر با 185 قد جزوه بهترین سرویس زنان تاریخ قرار میگیره نشان از لیاقتشه نه شانسو اقبال
سرویس خارج از تنیس ک نیست ,از کره ی مریخ ک نیومده !
نادال هم اگه اینچنین فورهند نمیزد هیچ افتخاری کسب نمیکرد, خدا شانس بده !!!!
با اجازه
فکر کنم دوستان یک مورد بسیار مهم را درباره نادال فراموش کردند و اون چپ دست بودنش هست
که کار را برای رقباش سخت میکنه و مهمترین مسئله ای که راجر دریکی از مصاحبه های چند سال قبل اشاره کرد چپ دست بودن رافا بود :001_smile:
king of spin
06-03-2013, 01:50 PM
طبق آخرین خبر، مسئولان فنی ATP تصمیم گرفتند که برای رفاه حال عموم بازیکنان، از ویمبلدون امسال
سرویس رو از بازی حذف کرده و برای شروع هر پوینت توپ توسط داور صندلی به صورت عشقی به زمین یکی
بازیکنان پرتاب بشه.
منبع: دبلیو دبلیو دبلیو دات کام:434:
خیلی بامزه ای چشم نخوری. دیگه حرف حقیقت تلخه و تحملش کوه میخاد:240:
king of spin
06-03-2013, 01:54 PM
دقیقا همین طوره چرا پس سمپراس رولندو نداره؟چرا حتی به سمی هم تو رولند نرسیده؟به خاطر کند بودن زمین و عدم گرفتن امتیازات مفت (به قول مردی فیش) از سرویس
pouriya.alex
06-03-2013, 02:11 PM
خیلی بامزه ای چشم نخوری. دیگه حرف حقیقت تلخه و تحملش کوه میخاد:240:
نرود میخ آهنین در سنگ...
ولی اعتماد به نفست قابل تحسینه که سخنان گهربار خودت رو به عنوان حقیقت تلقی میکنی:441:
Sorou$h
06-03-2013, 03:13 PM
بابک جان و شیرفرهاد عزیز از بحث با شما هم خوشحال شدم.:434::434:
بارها گفتم، الانم میگم، رافا اگه فرهند کراسکورت با 3500rpm نمیزد، این عناوینــو نداشت! Duh !
افشین جان، خب فرهند سلاحیه که اکثر بازیکنا دارن،تاپ اسپین هم که همه جا جواب نمیده!
فرهند راجر که جزو وحشتناک ترین فرهند هاس(ب همراه رافا)
سرویس از اساسی ترین سلاح هاس تو تنیس شکی درش نیس
ولی آیا شما(نوعی) وقتی مثلا با ایوو کارلویچ یا جان ایزنر بازی دارید و این دو چپ و راست ایس میزنن و امتیاز چیپ میگیرن کلافه نمیشید؟!
king of spin
06-03-2013, 03:56 PM
نرود میخ آهنین در سنگ...
ولی اعتماد به نفست قابل تحسینه که سخنان گهربار خودت رو به عنوان حقیقت تلقی میکنی:441:
شما درست میگی حرف شما حقیقته و بس.:251::251::251::434:
Afshin
06-03-2013, 04:31 PM
افشین جان، خب فرهند سلاحیه که اکثر بازیکنا دارن،تاپ اسپین هم که همه جا جواب نمیده!
فرهند راجر که جزو وحشتناک ترین فرهند هاس(ب همراه رافا)
سرویس از اساسی ترین سلاح هاس تو تنیس شکی درش نیس
ولی آیا شما(نوعی) وقتی مثلا با ایوو کارلویچ یا جان ایزنر بازی دارید و این دو چپ و راست ایس میزنن و امتیاز چیپ میگیرن کلافه نمیشید؟!
فرهند رو هم همه دارن، یکی بهتر میزنه، یکی بدتر. در مورد فرهند رافا هم باید بگم که هر کس بتونه با سرعت بالا ضربه بزنه و در کنارش 4000rpm هم به توپ تزریق کنه، توی هر سطحی هم که باشه فرهندشو با اسپین زیاد میزنه. اگه میبینید خیلیها کمتر به توپ اسپین میدن، علتش اینه که نمیخوان Pace رو فدای اسپین بیش از اندازه کنن، ولی رافا میتونه در کنار حفظ Pace اون اسپین وحشتناک رو ایجاد کنه. کی بدش میاد توپش یه متر بالای تور باشه اما سرعتش هم زیاد باشه؟!
این که توی سطوح دیگه رافا بدتر نتیجه میگیره، علتش اینه که اون همه اسپین توی سطوحی مثل داخل سالن، فشار لازم رو حریف وارد نمیکنه، و رافا هم وقتی فرهندش کم اثر شه، نقشهی اصلی بازیش به هم میخوره، واسه همین توی سطوح خارج از خاک ضعیفتر کار میکنه. علتش این نیست که تاپاسپین کلاً توی سطوح دیگه به درد نمیخوره! به درد میخوره ولی به اون اندازه که در سطح خاک موثر هست، در سطوح دیگه موثر نیست. در واقع به اندازهای که قدرت خرج میکنید، نتیجه نمیگیرید.
ایزنر و کارلوویچ هم اگه اونقدر ایس میزنن علتش اینه که دو متر قدشونه! در ازای اون قدر بلند، Movementـشون تحت تاثیر قرار میگیره.
من خودم با اینایی که فقط با سرویس بازیاشونو میبرن حال نمیکنم، ولی این که بگیم اگه طرف سرویس نداشت فُلان میشه خودِ کمدیه، یعنی چی آخه؟ :434:
نواک اگه ریترن و بکهند نداشت هیچی نمیشد :434:
راجر مسلماً توی 3-4 سال گذشته بازیش بیشتر و بیشتر به سرویس وابسته شده، ولی دورانی که فدرر چپ و راست اسلم میبرد، سرویسش اصلاً به خوبی الان نبود. اون موقع از بیسلاین هم Dominate میکرد. گرچه اگه کسی بتونه با سرویس خالی هم 17 تا اسلم ببره، حقشه.
شما دیگه رسماً میخواید پایه و اساس تنیس رو زیر سوال ببرید :434:
king of spin
06-03-2013, 04:49 PM
اول اینو بگم که اقا افشین ادم خیلی منطقی هستن ومن دیگه صحبتی نمیکنم به خاطر ایشون. ثانیا هم که من میگم تو تنیس امار بازی همه چیزو میگه
علتش اینه که اون همه اسپین توی سطوحی مثل داخل سالن، فشار لازم رو حریف وارد نمیکنه، و رافا هم وقتی فرهندش کم اثر شه، نقشهی اصلی بازیش به هم میخوره، واسه همین توی سطوح خارج از خاک ضعیفتر کار میکنه. علتش این نیست که تاپاسپین کلاً توی سطوح دیگه به درد نمیخوره! به درد میخوره ولی به اون اندازه که در سطح خاک موثر هست، در سطوح دیگه موثر نیست. در واقع به اندازهای که قدرت خرج میکنید، نتیجه نمیگیرید.
ایزنر و کارلوویچ هم اگه اونقدر ایس میزنن علتش اینه که دو متر قدشونه! در ازای اون قدر بلند، Movementـشون تحت تاثیر قرار میگیره.
من خودم با اینایی که فقط با سرویس بازیاشونو میبرن حال نمیکنم، ولی این که بگیم اگه طرف سرویس نداشت فُلان میشه خودِ کمدیه، یعنی چی آخه؟ :434:
نواک اگه ریترن و بکهند نداشت هیچی نمیشد :434:
راجر مسلماً توی 3-4 سال گذشته بازیش بیشتر و بیشتر به سرویس وابسته شده، ولی دورانی که فدرر چپ و راست اسلم میبرد، سرویسش اصلاً به خوبی الان نبود. اون موقع از بیسلاین هم Dominate میکرد. گرچه اگه کسی بتونه با سرویس خالی هم 17 تا اسلم ببره، حقشه.
شما دیگه رسماً میخواید پایه و اساس تنیس رو زیر سوال ببرید :434:
اون قسمت بالا که حرق منه:434: به هر حال فرهند رافا رو سطوح دیگه با فاصله ی نسبتا زیادی ضعیف تره، حتی رو چمن، همین بازی رافا نیشی یه مقایسه ای کرد بین فرهند رافا رو سطوح مختلف، رسما از فرهند رافا رو چمن نا امید شدم،:243: ارتفاع توپ بعد برخورد با زمین فقط 1.11 متره، این یعنی فاجعه، خوراک راجره چنین توپایی و خیلی از بازیکنا
کاری ب موومنت ندارم، همین که با ایس امتیاز بگیری خیلی رو مخه:3t1:
سرویس کلا جزء غلط انداز تنیسه:160:
radio
06-03-2013, 06:30 PM
بازی رافا رو دارم میبینم با کی نیشیکوری، این ژاپنی انگار خوب رافا رو آنالیز نکرده، همه ی ضربه هاش رو میندازه روی دست چپ نادال!!!
به هر حال به نظر من با اینکه رافا مونته کارلو زو به جوکو باخت ولی با این سطح آمادگی و شیوه ای که بعد از برگشتن دوبارش به میادین پیش گرفته نتنها رولندگروس بلکه ویمبلدون و آزاد آمریکا هم واسش خیلی راحت الوصول تر شده.
با احترام به گریت روجر رولند امسال هم به ماتادور اسپانیایی میرسه
Afshin
06-03-2013, 06:30 PM
اون قسمت بالا که حرق منه:434: به هر حال فرهند رافا رو سطوح دیگه با فاصله ی نسبتا زیادی ضعیف تره، حتی رو چمن، همین بازی رافا نیشی یه مقایسه ای کرد بین فرهند رافا رو سطوح مختلف، رسما از فرهند رافا رو چمن نا امید شدم،:243: ارتفاع توپ بعد برخورد با زمین فقط 1.11 متره، این یعنی فاجعه، خوراک راجره چنین توپایی و خیلی از بازیکنا
کاری ب موومنت ندارم، همین که با ایس امتیاز بگیری خیلی رو مخه:3t1:
سرویس کلا جزء غلط انداز تنیسه:160:
فرهند رافا ضعیفتر نیست، روی همون سطوح هم فرهند جز بهتریناست، اما مسئله اینه که روی اون سطوح، فقط با یه فرهند نمیشه همه کار کرد. حریفا توی سطوح دیگه میتونن جهت رالی رو عوض کنن و توپو بیارن روی بکهند رافا. جدای از این، به خاطر سریعتر بودن اون سطوح، رافا هم کمتر میتونه Run Around کنه و مجبور به زدن بکهند بیشتر میشه.
این جمله که "فرهند رافا روی سطوح دیگه با فاصلهی نسبتاً زیادی ضعیفتره" اشتباهه. FACT هم هست نه نظر شخصی من.
شما هم کلاً نسبت به "ایس" حس بدی دارید، چون رافا خیلی ایس نمیزنه، واسه همین احساس میکنید که رافا واسه هر پوینتی بیشتر زحمت میکشه و وقتی کسی با ایس امتیاز میگیره در حق رافا ظلم شده. نا گفته نمونه، رافا توی خیلی از بازیها از حریفش بیشتر چیپ پوینت میگیره. تنیسورای زیادی هستن که با سرویس رافا مشکل دارن. نمونش همین راجر، که توی هر بازی حداقل 20 تا ریترن رو میکوبه توی تور. سرویس رافا سرعت نداره، اما تنوع خوبی داره، یکی از بهترین Body Serveـهای Tour رو هم داره. به اندازهی کافی هم چیپ پوینت میگیره. فقط مشکل اصلیش اینجاست، که سختترین رقیبش از بیسلاین که نواک هست، با سرویسهای رافا مشکلی نداره، و بهترین ریترنهاش رو روی سرویسهای کمسرعت انجام میده. همین باعث میشه که سرویس کمسرعت رافا مقابل ریترن نواک دردسرساز شه.
عکسش هم صادقه، سرویس کم سرعت رافا، باعث شده که ریترن نواک از اون چیزی که هست، بهتر به نظر بیاد. در حالی که به نظر من بازیکنی مثل ماری ریترن کاملتری داره. به خصوص ریترن سرویس اول.
فرهند رافا ضعیفتر نیست، روی همون سطوح هم فرهند جز بهتریناست، اما مسئله اینه که روی اون سطوح، فقط با یه فرهند نمیشه همه کار کرد. حریفا توی سطوح دیگه میتونن جهت رالی رو عوض کنن و توپو بیارن روی بکهند رافا. جدای از این، به خاطر سریعتر بودن اون سطوح، رافا هم کمتر میتونه Run Around کنه و مجبور به زدن بکهند بیشتر میشه.
این جمله که "فرهند رافا روی سطوح دیگه با فاصلهی نسبتاً زیادی ضعیفتره" اشتباهه. FACT هم هست نه نظر شخصی من.
شما هم کلاً نسبت به "ایس" حس بدی دارید، چون رافا خیلی ایس نمیزنه، واسه همین احساس میکنید که رافا واسه هر پوینتی بیشتر زحمت میکشه و وقتی کسی با ایس امتیاز میگیره در حق رافا ظلم شده. نا گفته نمونه، رافا توی خیلی از بازیها از حریفش بیشتر چیپ پوینت میگیره. تنیسورای زیادی هستن که با سرویس رافا مشکل دارن. نمونش همین راجر، که توی هر بازی حداقل 20 تا ریترن رو میکوبه توی تور. سرویس رافا سرعت نداره، اما تنوع خوبی داره، یکی از بهترین Body Serveـهای Tour رو هم داره. به اندازهی کافی هم چیپ پوینت میگیره. فقط مشکل اصلیش اینجاست، که سختترین رقیبش از بیسلاین که نواک هست، با سرویسهای رافا مشکلی نداره، و بهترین ریترنهاش رو روی سرویسهای کمسرعت انجام میده. همین باعث میشه که سرویس کمسرعت رافا مقابل ریترن نواک دردسرساز شه.
عکسش هم صادقه، سرویس کم سرعت رافا، باعث شده که ریترن نواک از اون چیزی که هست، بهتر به نظر بیاد. در حالی که به نظر من بازیکنی مثل ماری ریترن کاملتری داره. به خصوص ریترن سرویس اول.
اشتباه نیس، بنظر شما اشتباهه
مثلا با توپای فوق سبک یو اس اوپن، فرهند رافا بسیار ضعیف میشه، شوما نمیخوای ببینی!
چطور میتونی فرهندای رافا رو، رو خاک با فرهنداش رو سطوح یو اس مقایسه کنی
اگه یو اس 2010 یادت باشه، بازیکنی پرتی مثل گاباشویلی چنان به توپ فلت میکوبید، که فرهند رافا رو تبدیل به BLOCKER کرده بود فقط، فرهند فلت بسیار intenseتر از فرهندای رافاس رو سطوح هارد و چمن اخیرا، پارسال کدومتون مردونه بعد باخت رافا از روسول اومدید بگید که چمن سریعه،قبل تورنمنت همتون میگفتید چمن کنده حتی در اندازه های خاک :3t1:
روسولی که یا علی گویان میکوبید ب توپ رافا رو شدیدا تحت فشار گذاشته بود
ایها الناس اینم بگم که توپای رولند، هم وزن بادکنکه،هر کاری میکنن که فرهندای رافا کم اثر بشه
خودت که داری میگی فرهند فلت یا فرهند با اسپین کمتر،فرهند رافا رو از کار میندازه
چرا رافا نمیتونه ران اراند کنه، چون سطوح سریعتر و ضربات حریفانش سریعتر هستن
این یعنی چی؟! یعنی فلت زدن یا با اسپین کمتر زدن میچربه به اسپین،یعنی نباید ب توپ اسپین بدی یا کمتر بدی
راستی لزومی نداره در مورد من روانکاوی کنی، آره دقیقا همینجوریه،ولی نمیدونم مطرح کردن اینا ینی چی؟!!!!:350:
ایس مطلق چندش آوره، ینی پنالتی زدن
اگه پنالتی زدن خوبه، فوتبالو جمعش کنن، رو بیارن به پنالتی صرف
راستی اینم بگم که امسال چیزی به نام بادی سرو تو سرویسای رافا ندیده ایم
Afshin
06-03-2013, 07:58 PM
اشتباه نیس، بنظر شما اشتباهه
مثلا با توپای فوق سبک یو اس اوپن، فرهند رافا بسیار ضعیف میشه، شوما نمیخوای ببینی!
چطور میتونی فرهندای رافا رو، رو خاک با فرهنداش رو سطوح یو اس مقایسه کنی
اگه یو اس 2010 یادت باشه، بازیکنی پرتی مثل گاباشویلی چنان به توپ فلت میکوبید، که فرهند رافا رو تبدیل به BLOCKER کرده بود فقط، فرهند فلت بسیار intenseتر از فرهندای رافاس رو سطوح هارد و چمن اخیرا، پارسال کدومتون مردونه بعد باخت رافا از روسول اومدید بگید که چمن سریعه،قبل تورنمنت همتون میگفتید چمن کنده حتی در اندازه های خاک :3t1:
روسولی که یا علی گویان میکوبید ب توپ رافا رو شدیدا تحت فشار گذاشته بود
ایها الناس اینم بگم که توپای رولند، هم وزن بادکنکه،هر کاری میکنن که فرهندای رافا کم اثر بشه
خودت که داری میگی فرهند فلت یا فرهند با اسپین کمتر،فرهند رافا رو از کار میندازه
چرا رافا نمیتونه ران اراند کنه، چون سطوح سریعتر و ضربات حریفانش سریعتر هستن
این یعنی چی؟! یعنی نباید ب توپ اسپین بدی
راستی لزومی نداره در مورد من روانکاوی کنی، آره دقیقا همینجوریه،ولی نمیدونم مطرح کردن اینا ینی چی؟!!!!:350:
ایس مطلق چندش آوره، ینی پنالتی زدن
اگه پنالتی زدن خوبه، فوتبالو جمعش کنن، رو بیارن به پنالتی صرف
ببین شما داری میگی توپایی که سبکتر هستن فرهند رافا رو کماثرتر میکنه؟ بله منم گفتم توی سطوح دیگه اون اثر خودش رو نداره. فرهند رافا وقتی کم اثرتر شه اسلحهی اصلی و به نوعی همهکارش کماثر میشه و کاملاً بازیشو تحت تاثیر قرار میده. ولی باز هم از بهترین فرهنداست. همون یو اس اپن 2010 و 2011 بد فرهند زد رافا؟!
بازم تکرار میکنم، فرهند رافا توی سطوح دیگه باعث نمیشه که حریف نتونه از فشار فرهندش خارج شه، در نتیجه حریفاش میتونن بازی رو بکشونن به سمت بکهند رافا، با این کار توپِ Short گیرشون میاد و همین باعث میشه بتونن حمله کنن به رافا و رافا میره تو لاک دفاعی.
توی خاک، خارج شدن از فشار فرهند رافا سختتره، چون اسپین زیاد و ارتفاع بیشتر تغییر جهت رو سختتر میکنه، در نتیجه رافا در طول بازی 90 درصد ضربات رو با فرهند میزنه و همین باعث میشه که بیشتر رالیها رو در خاک Dominate کنه. این بکهند خیلی ضعیفشه که باعث میشه فرهندش هم کم استفادهتر شه روی باقی سطوح.
در مورد قسمت آخر حرفت، معنیش این نیست که نباید اسپین بدی، معنیش اینه که اسپین دیگه اونقدری نیست که به تنهایی باعث شه حریف نتونه از زیر فشار فرهندت خارج شه. باید یه بکهند مناسب هم داشته باشی که اگه بازی اومد روی بکهندت کامل تحت فشار قرار نگیری. وگرنه روی همون هارد هم اگه تا صبح بکوبید روی فرهند رافا، اتفاق خاصی نمیفته.
در مورد ایس هم که نفهمیدم چی گفتی کلاً !
بازم تکرار میکنم، فرهند رافا توی سطوح دیگه باعث نمیشه که حریف نتونه از فشار فرهندش خارج شه، در نتیجه حریفاش میتونن بازی رو بکشونن به سمت بکهند رافا، با این کار توپِ Short گیرشون میاد و همین باعث میشه بتونن حمله کنن به رافا و رافا میره تو لاک دفاعی.
توی خاک، خارج شدن از فشار فرهند رافا سختتره، چون اسپین زیاد و ارتفاع بیشتر تغییر جهت رو سختتر میکنه، در نتیجه رافا در طول بازی 90 درصد ضربات رو با فرهند میزنه و همین باعث میشه که بیشتر رالیها رو در خاک Dominate کنه. این بکهند خیلی ضعیفشه که باعث میشه فرهندش هم کم استفادهتر شه روی باقی سطوح.
در مورد قسمت آخر حرفت، معنیش این نیست که نباید اسپین بدی، معنیش اینه که اسپین دیگه اونقدری نیست که به تنهایی باعث شه حریف نتونه از زیر فشار فرهندت خارج شه. باید یه بکهند مناسب هم داشته باشی که اگه بازی اومد روی بکهندت کامل تحت فشار قرار نگیری. وگرنه روی همون هارد هم اگه تا صبح بکوبید روی فرهند رافا، اتفاق خاصی نمیفته.
در مورد ایس هم که نفهمیدم چی گفتی کلاً !
من که دارم میگم اسپین کم ب توپ بدی:facepalm: مثلا مثل راجر دیفالت فرهندت کم اسپین(نسبت ب رافا) باشه
باز هم میگم رو سطوح هارد حریفای رافا با ضربات سنگین فرهند رافا رو به بلاک کننده تبدیل میکنن و در ضربه ی بعدی که براشون لقمه میشه، حمله میکنن به بکهند رافا، همین
Afshin
06-03-2013, 08:44 PM
من که دارم میگم اسپین کم ب توپ بدی:facepalm: مثلا مثل راجر دیفالت فرهندت کم اسپین(نسبت ب رافا) باشه
باز هم میگم رو سطوح هارد حریفای رافا با ضربات سنگین فرهند رافا رو به بلاک کننده تبدیل میکنن و در ضربه ی بعدی که براشون لقمه میشه، حمله میکنن به بکهند رافا، همین
مجی جون راجر کم اسپین نمیده. کی همچین جرفی رو زده؟!
البته نسبت به رافا همه کم اسپین میدن.
قسمت دوم حرفت رو هم دوباره جواب میدم، التماس میکنم بخون چی میگم بعد جواب بده.
فرهند رافا بلاک کننده میشه چون، بکهندش نسبت به بال فرهندش خیلی ضعیفتره و همین باعث میشه که وقتی حریف از فشار فرهندش خارج شه، توپ Short گیرش بیاد، همین رافا رو در موضع تدافعی قرار میده! علتش این نیست که فرهندش ضعیفه!
sahand
06-03-2013, 08:49 PM
استن:655:
دومین نبرد سوییس و فرانسه نیز باز با یک بازی نزدیک و 5 سته و باز هم با برتری سوییس به پایان رسید:655:
Behr@d
06-03-2013, 09:03 PM
دمت گرم واورینکا :655:
واقعا بازی قشنگی بود ... نبرد بکندهای تک دست ... واورینکا استثنایی بود و وینر های فوق العاده ای زد .
تبریک میگم بهش و هواداراش :583:
مجی جون راجر کم اسپین نمیده. کی همچین جرفی رو زده؟!
البته نسبت به رافا همه کم اسپین میدن.
قسمت دوم حرفت رو هم دوباره جواب میدم، التماس میکنم بخون چی میگم بعد جواب بده.
فرهند رافا بلاک کننده میشه چون، بکهندش نسبت به بال فرهندش خیلی ضعیفتره و همین باعث میشه که وقتی حریف از فشار فرهندش خارج شه، توپ Short گیرش بیاد، همین رافا رو در موضع تدافعی قرار میده! علتش این نیست که فرهندش ضعیفه!
داخل پرانتز:240:رو ببین
خب اونم هس قبول دارم حرفتو ولی ازین طرف هم میشه دید
بیا imagine کنیم:434::رافا با فرهند اینساید این(مواقعی که ران اراند میکنه)یه توپ میفرسته به بکهند حریفانش، اونا با بکهند کراس کورت حمله میکنن ب فرهند رافا، اینجا جایی که رافا بلاک میکنه توپارو، بعد تو برگشت چنان میکوبن به بکهند رافا که...:facepalm:
mehdi_juve
06-03-2013, 09:24 PM
خوب نشد دیگه. میخواستم نواک بدون دادن ست برسه نیمه نهائی که نشد.ولی وجدانا این آلمانی خوب بازی کرد.مخصوصا drop shot هاش فوق العاده بود.اما نواک هم فوق العاده انگیزه داره ، هم اینکه خیلی بهتر از قبل بازی میکنه.بازی بعد با تامی فکر میکنم جالب باشه.بعد از اون باخت بد به تامی که من بدبخت ساعت 7 صبح(فکر کنم جمعه بود):243: بلند شدم بازیشون رو توی مسترز آمریکا ببینم و نواک باخت ،دوست دارم نواک اینبار بد تامی رو ببره. هر چند از تامی خوشم می آد بازیکن خوبیه .تو این سن واقعا عالی بازی میکنه.دمش گرم.بازی نادال اسون شد و نادال خیلی خوب بازی کرد و به حق برنده شد.بازم استن و نادال.راستش انتخاب بین ریچارد و استن خیلی برام سخت بود.فکر نکنم کسی حداقل از بچه های این سایت از این دو تا بدش بیاد.هر دوشون باحالند.خوب جنگیدند و استن برد.اما از ارزشهای ریچارد کم نشد.جو فرد سونگا موند و فرانسه.آیا از پس راجر بزرگ برمیاد؟غیر ممکن نیست اما خیلی سخته.فکر کنم جمعه باید بازی نادال و نوله رو ببینیم.من که فکر میکنم این دوتا میرسند نیمه نهائی.نوله این گرند اسلم رو نیاز داره.من مطمئنم نواک یه ثانیه پا پس نمیکشه.انگیزه نواک از مونته کارلو بیشتره.فکر نکنید که اون برد تصادفی بود.نادال فوق العاده است اما نواک کم کسی نیست.تنیسور بی نقص نداریم.اما نواک داره عالی بازی میکنه. روی همه زمینها شما روی نواک میتونید حساب باز کنید. درسته که هارد کورت رو از همه بهتر کار میکنه اما این واقعا عالیه که بکهندهای عالی داشته باشی و خوبم فورهند بزنی.راجر بعد از یه بازی گفت اون بهترین تنیسور جوانیه که باهاش بازی کردم. نادال و راجر و نواک توی همه زمینها مطرحند.اینها بهترینند. اما خوب راجر هم توی چمن خیلی ماهره.راستی بعد از رولند روی ماری هم حساب باز کنید. ماری رو چمن و هارد کورت میتونه هر حریفی رو شکست بده.اینو سال قبل ثابت کرده.ماریا هم برد. انتخاب بین ماریا و آزرنکا و سرنا سخته. اما من ماریا رو انتخاب میکنم.اگر ماریا و آزرنکا بهم بخورند بازی دو تنیسور با صدای گربه است که خیلی باحال میشه.:434:
Nima93
06-03-2013, 09:31 PM
خب، شكر ميون كلام افشين و مجي عزيز، با اجازه منم ي پست بدم:434:
http://www.tennis-image.com/images/67882244807877512829.jpg
استن :655::396::866: هيترها، ريشارد، كرمپ، بنتو (if u know what i mean) :254::254: :sps:
كلا اورين كه بردي.بعدا و مخصوصا در اواخر سال اهميت برد امروز مشخص ميشه.شايد فقط رسيدن به كوارتر و ي برد ساده به نظر بياد ولي خيلي مهم تر ازين حرفا بود.چيز خاصي از نظر تغيير تو بازي استن نميتونم به حرفايي كه تو مادريد زدم اضافه كنم، روحيه جنگندگي مهم ترين تغيير بوده.در مورد امروز هم بازم ميگم ست 1 رو كه مفت داد، ست دوم رو هم كلا وا داد و دليلش مصدوميت نبود، خودش گند زد.ست اخرم الكي الكي اجازه داد ريشارد به بازي برگرده.واقعا با ي بازي حساب شده و خوب پتانسيل 3-0 بردن رو داشت ولي خو حالا اينجوري شد ديگه. :434: بازي از نظر shot making و اين چيزا فراتر از بازي هاي معمول تور بود ولي از نظر ذهني و تاكتيك و كلا هرچي كه به فكر و عقل و مغز ربط داره تعطيل تعطيل بود :Y2: بعيد ميدونم خستگي عامل تاثيرگذاري برا بازي رافا باشه، مگه اينكه مصدوميت اين چند هفته يكم اذيت كنه.ولي به اميد اينكه برا اولين بار ست بگيريم از رافا ميريم جلو.
اينم جالب بود: It's been 2158 days since Gasquet last played a QF match at a Grand Slam event (07/07/07 Wimbledon):t1:
Sorou$h
06-03-2013, 09:35 PM
نواک جوکوویچ پس از پیروزی مقابل کوهلشرایبر روی دوربین امضا کرد و نوشت همیشه در قلب من میمانی یلنا گینچیچ. مرسی نوله.:heartbeating::heartbeating::heartbeating::heartbeating:
roooger
06-03-2013, 09:53 PM
جونم اقا افشین پستتو میخونم لذت میبرم داش درود بر تو که انصافت جلوتر از احساسته داش.درووووود بر شما.
davidbeckham
06-03-2013, 10:02 PM
قهرمان 100 در 100 بین نوله یا رافا هستش
جونم اقا افشین پستتو میخونم لذت میبرم داش درود بر تو که انصافت جلوتر از احساسته داش.درووووود بر شما.
مگه ما احساسمون سبقت گرفته از منطقمون؟!!!
احساس و خرد هر دو ب یک اندازه برا انسان مفید و لازمه
و مقایسه ی ایندو و برتری دادن ب یکیشون اشتباهه
roooger
06-03-2013, 10:15 PM
مگه ما احساسمون سبقت گرفته از منطقمون؟!!!
احساس و خرد هر دو ب یک اندازه برا انسان مفید و لازمه
و مقایسه ی ایندو و برتری دادن ب یکیشون اشتباهه
داداش عزیزم بنده قصد بی احترامی بشما نداشتم کوچیک شماهم در بستو در باز هستیم.بعنوان یک راجری در جمع راجریون با اقا افشین خیلی حال میکنم با جملات و تفکرش.قصدم این نبودش بگم شما بی منطقی داشم اگه اینطور استنباط مبفرمایید بنده عذر میطلبم.:583:
Mahdi Naji
06-03-2013, 10:31 PM
چرا قهرمانی بین رافا و نواکه.
از الان دلمون رو نشکونید بابا راجر هم می تونه قهرمان شه.سونگا رو بزنه روبردو یا فرر فرقی نمی کنه.
استن رافا رو خیلی اذیت می کنه ها!ولی نواک هم همچین راهش آسون نیست.هاس دیونه می شه
قبول دارم که نواک و رافا اگه به هم برسن بازیشون مثل فیناله ولی راجر هم آدمه ها!
Sorou$h
06-03-2013, 10:35 PM
بازیها فردا از ساعت 16:30 به وقت ایران شروع میشن و بازی فدرر و سونگا بعد از بازی رادوانسکا و ایرانی است.احتمالا ساعت 18:30 یا 19:00 شروع میشه بازی راجر و سونگا. من موندم چرا اینقدر دیر شروع میکنن. آخه نمیترسید بارون بگیره؟؟؟ حالا اگه استادیوم اصلی سقف داشت میگفتیم عیبی نداره به هر صورت بازیها انجام خواهد شد. واقعا این فرانسویها ............! خیلی دوست دارم بارون بگیره این فرانسویا ضایع بشن. بابا حداقل به فکر خودتون نیستید به فکر ما ایرانی ها باشید فردا ما تو روز عزا چه کنیم تا ساعت 7؟:434:
Pouya
06-03-2013, 11:12 PM
خب ضمن عرض تبریک به نیمای عزیز بابت صعود واورینکا به 1/4 نهایی:583: یه صحبت کلی راجع ادامه بازی ها داشته باشیم.
بالای جدول :
نواک در برابر هاس :
مهم ترین بازی های ایندو در چمن رقم خورده ، هر دو 2009 ، هر دو رو هاس برده. فینال هاله و 1/4 نهایی ویمبی که بازی جالبی بود و امتیاز های قشنگی هم داشت.
3 بار در 1 سال گذشته باهم بازی کردن ، در مسترز (هارد) . 2 بار نوله برده و آخری رو هاس در میامی امسال.
هاس میتونه برای نواک مشکل ایجاد کنه اما نهایتا نوله پیروز خواهد بود به نظرم ، شاید در 4 ست.
هاس تا همین جا هم کار بزرگی انجام داده و می تونه با عملکرد خوبش در ادامه فصل رتبه ش رو هم ارتقا بده.
نواک خیلی انگیزه داره و از طرفی فشار هم روش زیاده و کمی عصبی تر از قبل بازی می کنه ، اما به راحتی نخواهد باخت . همه منتظر رویارویی نادال و نواک در نیمه نهایی هستن ، شاید بشه بهش گفت فینال زودهنگام.
نادال در برابر واورینکا :
9 برد در برابر 0 ، 19 ست در برابر 0 . خود بازی ها مثل آمار خیلی پرت نبودن و شاید بعد از بازی چهارشنبه 0 بالاخره به 1 تبدیل بشه. (22-1) اما نادال در نیمه نهایی خواهد بود. نادال با فرم مطلوبش فاصله داره ولی با همین فرم هم فقط نواک میتونه جلوی قهرمانیشو بگیره ، اونم شاید . صحبت بیشتر ، قبل نیمه نهایی.
پایین جدول :
فرر در برابر روبریدو :
هر اتفاقی در ادامه بازی ها بیفته ، از نظر من روبریدو موفق ترین بازیکن تورنمنت هست . بعد از اون مصدومیت به اوجش برگشت و با 3 بازگشت به بازی خارق العاده ، بازهم جنگندگیش رو نشون داد و دل هوادارانش رو شاد کرد. با توجه به خستگیش و انگیزه و فرمی که الان فرر داره شانس بردش اندک هست ولی امیدوارم بازی نزدیک بشه تا روبریدو بازنده سربلند باشه ، اگر هم برد با اینکه طرفدار فرر هستم ولی بسیار لذت خواهم برد. در مورد فرر هم قبل نیمه نهایی بیشتر صحبت می کنم ، تا اینجا بسیار خوب کار کرده.
راجر در برابر جو :
به نوعی مهم ترین بازی این مرحله. قاعدتا فدرر باید در خاک جو رو شکست بده ولی اگر سانگا جو گیر بشه کارمون پیچیده میشه ، سرو 1 + فورهند مهلک . سرو 1 + فورهند مهلک ، ... . بازی رو باید هر چه زودتر تمام کنیم . 2-0 جلو بودن 50% قضیه س . و برک شدن در ست 3 میتونه گرون تموم شه. (رجوع شود به مصاحبه راجر بعد 1/4 امریکا 2011) به نظرم راجر شانس بیشتری داره و با تجربه ای که داره می تونه هر طور شده این بازی رو رد کنه.(هر چند پیش بینی و حرف های عزیزترین رفیقمون من رو نگران می کنه.) نیمه نهایی هم جمعه هست و طولانی شدن بازی نمی تونه فاکتور خیلی منفی ای باشه. بنابراین شاید پیروزی - به هر قیمتی - کلید صعود به فینال باشه.
به امید صعود راجر:655:
پ.ن. 1 : اول بازی ها گفتم هیچ انتظاری از کسی ندارم اینجا ، صرف جاده صاف کن نشدن کفایت می کنه که خدا را شکر این اتفاق افتاد . در مورد گسکه هم با اینکه خوب بازی نکرد ، از عملکردش در رولند رضایت کامل دارم. از نظر من تلاشش در عین ناتوانی و ناامیدی قابل تحسین بود. ریشارد:655::583:
It's been 2158 days since Gasquet last played a QF match at a Grand Slam event
آمار تلخیه برام:( امیدوارم امسال شکسته شه. اما ، آخرین بار که واورینکا در نیمه نهایی گرند حاضر بود کی بوده ؟ من که یادم نیست! 2 سال قبل ؟ 5 سال قبل ؟ 8 سال قبل؟ آها !! هنوز موفق نشده! :sps:
البته امیدوارم بالاخره موفق شه ، فقط به خاطر روی گل نیمای عزیز.;)
پ.ن. 2 : شرایط در دبل خیلی خوبه برای دوقلو ها ، امیدوارم بعد مدت ها قهرمان شیم و بریم برای 4 گرند در سال:001_smile: یرزی و دوستش هم خوب دارن پیش میرن.:D
پ.ن. 3 : در مورد بحث شکل گرفته هم اینقدر قبلا صحبت کردم که واقعا خسته شدم. فقط یه نکته : زیر سوال بردن هر چیزی راحته ، به شرطی که منطق (و وجدان) کنار گذاشته بشه. البته برای زیر سوال بردن افتخارات رقبای راجر نیاز به کنار گذاشتن منطق کمتری هست.:443:
AndreS
06-03-2013, 11:13 PM
هات شات فوق العاده زیبای راجر فدرر در روز هشتم مسابقات مقابل سیمون
16178
Frame width 768
Frame height 432
Size : 4.64 MB
دانلود
16177
BABAK
06-03-2013, 11:14 PM
فکر نمیکنم کسی باشه که بازی ای زیباتر از استن واورینکا و گاسکه رو دیده باشه تو تورنمنت تا به اینجای کار.
به گمانم تبلور زیبایی «بکهند تاپ اسپین یک دست » بود این مسابقه:866:
گاسکه با net clearance و اسپین بیشتر و استن با net clearance کمتر و ضرباتی فلت تر ..
نکته جالب اینکه از 8 تنیسور مرحله کوارتر فاینال 4 نفر (فدرر،روبردو،هاس،واورینکا) صاحب بکهندی یک دست هستند..
mh_nik
06-03-2013, 11:38 PM
آمار بازی های امروز (9ــُمین روز)
(میتوانید با کلیک روی تصاویر آنها رو بزرگتر و واضح تر مشاهده کنید)
[/URL]http://www.tennis-image.com/images/03259885861172657254.jpg (http://www.tennis-image.com/images/03259885861172657254.jpg)
http://www.tennis-image.com/images/00439445747679164459.jpg (http://www.tennis-image.com/images/00439445747679164459.jpg)
http://www.tennis-image.com/images/09580319434610661924.jpg (http://www.tennis-image.com/images/09580319434610661924.jpg)
http://www.tennis-image.com/images/94184278704645697215.jpg (http://www.tennis-image.com/images/94184278704645697215.jpg)
در بین این 4 بازی امروز بازیِ استن-ریچارد جذاب و طاقت فرسا بوده که به مدت 4 ساعت و 16 دقیقه به طول انجامید.
طبق این آمار استن در مقابل حریفش ریچارد گسکی خیلی خوب بازی کرده.
برتریِ بسیار خوب تعداد وینر ها نسبت به ارورها(92 وینر و 55 ارور) که استن این برتری رو در هر 5 ست حفظ کرده.
آمار درصد برد سرو ها هم خوب بوده.همچنین 13 ضربه اِیس و پر سرعت ترین سروش هم 223Km/h بوده !
مثلاً همین برتری تعداد وینر به ارور رو نادال و جوکویچ نداشتن ولی تامی هاس داشته (که البته به مچ آپ دو بازیکن هم بستگی داره)
---------------------------------
جا داره تا این روز از مسابقات یه خسته نباشید جانانه به تامی هاسِ 35 ساله و تامی روبردو ی 31 ساله بگیم.که در این بازی های سخت و طولانی ، با بازی و تجربه ی خوبشون تا حالا موفق بودند
کوتاهترین مدت بازی امروز رو هم تامی هاس با غلبه بر یوژنی داشته (1 ساعت و 24 دقیقه)
که این عملکردش با توجه به ماراتنِ پریروزش با جان ایزنر که حدود 4/5 ساعت به طول انجامید قابل تحسینه:441:
---------------------------------
یک نکته جالب هم در مورد H2H نوله-کولشرایبر :
نوله با این بردش h2hـش رو به 3-1 بهبود داد که در این 4 بازی دو تاش تو رولندگروس بوده که یکیش مربوط میشه به سال 2009 که کولشرایبر در راند سوم با نتیجه 6-4|6-4|6-4 موفق به شکست نوله میشه !(نوله در سال 2009 قبل از رولند در دو مسترز خاک فینالیست(شکست از رافا) و یک مسترز راهیافته به نیمه نهایی(شکست از رافا) و قهرمانی در تورنمنت 250 امتیازی بلگراد هم در کارنامش داشته!)
Mohammad
06-04-2013, 12:33 AM
فدرر میانگین اسپین فورهندش حدود 20 درصد از رافا کمتره، تو بازی با سیمون آمار هوک آی خیره کننده بود و اونجا میشد فهمید سیمون چقدر فلت تره، فدرر 54% ضرباتش بالای 3000 دور در دقیقه Topspin داشت!!!!
توجه کنید که فریم راکت راجر 90 اینچه و رافا 100 اینچ، راجر راکتش خیلی سنگین تر از راکت رافاست و گریپ رافا برای تولید تاپ اسپین بسیار تاثیر گذارتره نسبت به راجر، با این تفاسیر میزان Topspin راجر نسبت به خیلی از بازیکنا خیلی بالاتره! اما فرق اساسی فورهند راجر و رافا در دو چیزه، چون راجر با نت کلیرنس کمتری از رافا بازی میکنه، شاید اسپینش خیلی به چشم نیاد، تازه باز وقتی دوربین از پایین نشون میده اونجا هم معلوم میشه راجر چقدر نسبت به امثال سونگا و ... نت کلیرنسش بالاتره ولی خب رافا خیلی بیشتره و در نظر داشته باشید زاویه ای هم که توپ با زمین برخورد میکنه با زاویه بلند شدنش تاثیر مستقیم داره، بدیهیه توپ تاپ اسپین با ارتفاع بیشتر بعد از برخورد با زمین ارتفاع بیشتری نسبت به توپی با همون اسپین و ارتفاع کمتر میگیره.
نکته دوم موقعیت شناسی راجره، راجر به محض اینکه توپ کوتاه گیرش میاد با نسبت پیس بیشتر و اسپین کمتر ضربه میزنه که رافا در این زمینه بعضا خیلی فرصت ها رو از دست میده و حتی از موقعیت حمله میاد به موقعیت دفاع. وقتی توپ ارتفاع بیشتری بگیره، حتی وقتی سرعتش هم زیاده باشه، چون مسافت بیشتر طی میکنه این یعنی به حریف وقت بیشتری برای دنبال کردن مسیر توپ میده و همین باعث میشه، ضربه ای که روی یک توپ کوتاه باید وینر بشه تبدیل به وینر نمیشه.
مثال بارزش بازی رافا با یکی مثل اندی ماری یا نوله هست، جفت این بازیکنا بازی خونی خوبی دارن، دفاع خوبی دارن و برای رافا مشکل سازن.
شما بارها و بارها این صحنه رو در بازی رافا با اینها میبیند که رافا به خوبی پوینت رو میسازه، توپ شورت هم گیرش میاد ولی باز ضربه تموم کننده رو به خوبی نمیزنه.
جالبه بدونید بیشترین مقدار محاسبه شده Underspin راجر در بکهند اسلایسش 5300 دور در دقیقه ست که این از بیشترین مقدار محاسبه شده Topspin فورهند رافا که 4900 دور در دقیقه ست هم بیشتره :434: (اینها بر اساس تحقیقات John Yandell هستش) بنابراین این راجر که در بازی از انواع اقسام اسپین ها و اون هم با تعداد دورهای بسیار بالا استفاده میکنه حتی بیشتر از رافا!!
mspayam
06-04-2013, 06:16 AM
جالبه بدونید بیشترین مقدار محاسبه شده Underspin راجر در بکهند اسلایسش 5300 دور در دقیقه ست که این از بیشترین مقدار محاسبه شده Topspin فورهند رافا که 4900 دور در دقیقه ست هم بیشتره :434: (اینها بر اساس تحقیقات John Yandell هستش) بنابراین این راجر که در بازی از انواع اقسام اسپین ها و اون هم با تعداد دورهای بسیار بالا استفاده میکنه حتی بیشتر از رافا!!
سلام دوست عزیز میشه لطفاً لینک این تحقیقات جان یندل رو هم بذارین؟
Pouya
06-04-2013, 07:52 AM
نادال در مورد فدرر :
“I am happy about what I am winning. But Roger has better numbers than me, and that's the reality. Nobody has more Grand Slams than him. He's the guy with most weeks in the history of No. 1. So these kind of records say that he's the best in history. Numbers are for that.”
D3ADMAN
06-04-2013, 08:35 AM
امروز صبح ، چت باکس بابی چیزی گفت که هنوز دارم میخندم :254::254::254: دمت گرم بابی . خیلی خوب بود :655::655::655:
در مورد قفل کردن فرانسوی ها هم هیچ حرفی برای گفتن ندارم :facepalm: اون از مونفیلس ، اینم از گَسکه . 2-0 رو با باخت 3-2 عوض کردند :490::393::486:
Mohammad
06-04-2013, 09:09 AM
سلام دوست عزیز میشه لطفاً لینک این تحقیقات جان یندل رو هم بذارین؟
Tennisplayer.net سایت Jonh Yandell هست که البته پولیه ولی فک کنم پرداختش برای شما راحت باشه، ایشون آرشیو پر باری از ضربات بازیکنان دارن و به بررسی تکنیکی و علمی اونها میپردازن.
Sorou$h
06-04-2013, 12:37 PM
داداش عزیزم بنده قصد بی احترامی بشما نداشتم کوچیک شماهم در بستو در باز هستیم.بعنوان یک راجری در جمع راجریون با اقا افشین خیلی حال میکنم با جملات و تفکرش.قصدم این نبودش بگم شما بی منطقی داشم اگه اینطور استنباط مبفرمایید بنده عذر میطلبم.:583:
درود بر تو دوست عزیز. خیلی خوشم میاد از انسانهایی که مثل شما شهامت معذرت خواهی رو دارن و معذرت خواهی رو به این چشم که به غروررشون بر میخوره نمیبینن. با اینکه شما اصلا بدون منظور حرف زدی. به هر حال دمت گرم. چون خیلی از انسانها فکر میکنن اگه کار اشتباهی کردن و بخوان معدرت خواهی کنن چیزی ازشون کم میشه و یا غرورشون شکسته میشه. :441::441::441::441::441::441:
mehdi_juve
06-04-2013, 01:53 PM
صحبتهای نوله در مورد بازی با تامی هاس :
من توی میامی بهش باختم.اون عالی بازی کرد.تامی امروز در راند چهارم مقابل یوزنی باورنکردنی بود.من دو ست اول رو دیدم . او خیلی تحسین برانگیز بود.او 35 سالشه ، اما طوری حرکت میکنه و بازی میکنه ،که انگار 25 سالشه.خیلی اعتماد به نفس داره.این یه مسابقه در یک چهارم نهائی یک گرند اسلمه ، هر دو ما میتونیم برنده بشیم.
- در مورد بازی روز قبل با تنیسور المانی Philipp Kohlschreiber :
شرایط واقعا سخت بود.اون بهتر خودش رو تطبیق داده بود.بهتر شروع کرد.اون خیلی بیشتر حمله میکرد ، من واقعا نتونستم ریتم درستی در زمین پیدا کنم.اما باور داشتم که میتونم به بازی برگردم.یه مبارزه سخت بود .اون یه مهارت خاص برای بازی در زمین خاک رس داره.لازم بود که نزدیک تور بمونم ، چون هر وقت که عقب بازی میکردم، میدیدم اون بازی رو تحت کنترل گرفته. در ادامه بازی تا پایان خوب پیش رفتم و خوشحالم که به مرحله بعد رسیدم.
منبع :http://novakdjokovic.com/en
Mahdi Naji
06-04-2013, 02:40 PM
با اون پستی که پویا جان گذاشته در مورد صحبت رافا در مورد فدرر مثل اینکه خودش خیلی به این تروفی امسال امیدوار نیست.ولی به هر حال تحسین یک بازیکن که از خود آدم بیشتر گرند گرفته بد نیست.:441:فقط تنها مشکلی که وجود داره گرم شدن هوا هستش که به شدت به نفع رافا و طرفدارانشه و به ضرر راجر.فدرر توی هوای بارانی بهتر بازی میکنه و نادال هم به دلیل نوع زمین و اسپین دادن به توپ هر چی هوا گرم تر باشه بهتر بازی میکنه.یک مشکل دیگه هم برای راجر هست و اینه که یک کم که به خودش فشار میاره بازی بعدی میپکه.بازی با سونگا به خودش فشار اورد اندی تو ست پنجم تو استرالیا به راحتی بردش.:243:
حالا که بازی فبلی خورد زمین و 2 ست داد و احتمالا یک کم هم کمرش درد گرفت.فکر کن امروز می خواد بیاد جلو سونگایی که پارسال جلوی نواک 2 تا match pointداشت و نگرفت و تمام آدم هایی هم که میان بازی رو ببینن طرفدارش اند بازی کنه.وای...!!دوست ندارم ببازه اگر هم به سختی ببره بازی بعدی از روبردو یا فرر می بازه اگر اون ها رو هم با سختی ببره دیگه رافا یا نواک لوله اش میکنن.واقعا چه draw آسونی به فدرر خورده ها فقط به خاطر اینه که سمی به نواک نخورده.یعنی نواک برای شما نادالی ها این قدر ترسناکه؟؟!:379:راجر تو ویمبی با درد کمر پکوندش.به قول نادالی ها بردیک واسه راجر کابوسه،پس نواک هم واسه نادال کابوس بدیه:251:
در ضمن امتیازی برای همه ی بازی کن ها برای ریکاوری هست ولی برای راجر بهتره و اون هم استراحت برای بازی سمی در روز جمعه اس.:434:
king of spin
06-04-2013, 03:50 PM
با اون پستی که پویا جان گذاشته در مورد صحبت رافا در مورد فدرر مثل اینکه خودش خیلی به این تروفی امسال امیدوار نیست.ولی به هر حال تحسین یک بازیکن که از خود آدم بیشتر گرند گرفته بد نیست.:441:فقط تنها مشکلی که وجود داره گرم شدن هوا هستش که به شدت به نفع رافا و طرفدارانشه و به ضرر راجر.فدرر توی هوای بارانی بهتر بازی میکنه و نادال هم به دلیل نوع زمین و اسپین دادن به توپ هر چی هوا گرم تر باشه بهتر بازی میکنه.یک مشکل دیگه هم برای راجر هست و اینه که یک کم که به خودش فشار میاره بازی بعدی میپکه.بازی با سونگا به خودش فشار اورد اندی تو ست پنجم تو استرالیا به راحتی بردش.:243:
حالا که بازی فبلی خورد زمین و 2 ست داد و احتمالا یک کم هم کمرش درد گرفت.فکر کن امروز می خواد بیاد جلو سونگایی که پارسال جلوی نواک 2 تا match pointداشت و نگرفت و تمام آدم هایی هم که میان بازی رو ببینن طرفدارش اند بازی کنه.وای...!!دوست ندارم ببازه اگر هم به سختی ببره بازی بعدی از روبردو یا فرر می بازه اگر اون ها رو هم با سختی ببره دیگه رافا یا نواک لوله اش میکنن.واقعا چه draw آسونی به فدرر خورده ها فقط به خاطر اینه که سمی به نواک نخورده.یعنی نواک برای شما نادالی ها این قدر ترسناکه؟؟!:379:راجر تو ویمبی با درد کمر پکوندش.به قول نادالی ها بردیک واسه راجر کابوسه،پس نواک هم واسه نادال کابوس بدیه:251:
در ضمن امتیازی برای همه ی بازی کن ها برای ریکاوری هست ولی برای راجر بهتره و اون هم استراحت برای بازی سمی در روز جمعه اس.:434:
:254::254::254::254::254::254:عجب................ میخای فدرر مستقیم بیاد فینال؟بازیم اصلا نکنه؟میبره ومیبازه میگین کمرش درد میکنه:251::251::251:
sahand
06-04-2013, 05:09 PM
بچه ها موافقیند تغییرات رنکینگ رو برای این 8 نفر بررسی کنیم؟باشه پس فقط بگم که اینهارو خودم حساب کردم و ممکنه توش کمی اشکال پیدا شه پس اگه پیدا شد بهم تذکر بدید:443:
نوله همچنان اوله و در هر صورت همچنان اول میمونه.نادال با یک رده سقوط به رده پنجم اومده و فرر با یک رده صعود اومده 4 که در صورت قهرمانی نادال و نرسیدن فرر به فینال جای این دو عوض میشه.ضمنا فرر با قهرمانیش به رنک 3 صعود میکنه.فدرر همچنان سومه و در صورت رسیدن به فینال به رده 2 صعود میکنه.سونگا همچنان هشتمه و در صورت برد در کوارتر به رده 7 میاد و رسیدن به فینال اونو به رده 6 میرسونه.ضمنا قهرمانی سونگا و حذف نادال در کوارتر یعنی رنک 5.استن هم همچنان در رده دهمه و برد در کوارتر اونو به رده 9 میرسونه که فینالیست شدن او بیش از این اونو بالا نمی بره ولی قهرمانی استن به شرط نرسیدن سونگا به فینال یعنی رنک 7 و در صورت رسیدن سونگا به فینال یعنی رنک 8.هاس با سه رده صعود به رده 11 اومده و در صورت رسیدن به سمی و نرسیدن استن به سمی یعنی رنک 10 و صعود هاس به فینال یعنی رنک9.همچنین قهرمانی هاس به شرط نرسیدن سونگا به فینال یعنی رنک 7 و در صورت رسیدن سونگا به فینال یعنی رنک 8.روبردو هم با 4 پله صعود اومده رده 30 و در صورت رسیدن به سمی میاد رده 22 و در صورت فینالیست شدن مشترکا با آلماگرو در رده 16 قرار میگیره و در صورت قهرمانی به شرط نرسیدن استن به سمی و نرسیدن هاس به فینال یعنی رنک 10 برای او.
در رنکینگ لندن هم نادال همچنان اول و نواک همچنان دومه که در صورت قهرمانی نوله به رده 1 میاد.فرر با یک رده صعود اومده 3 و ماری رو به 4 فرستاده.فرر با قهرمانی به شرط حذف نوله در کوارتر به رنک 2 میاد.فدرر همچنان ششمه و در صورت برد در کوارتر میاد 5 و فینالیست شدن یعنی رنک 4 و قهرمانی یعنی رنک 3.استن همچنان هفتمه و در صورت برد در کوارتر و نرسیدن راجر به سمی میاد 6 و در صورت فینالیست شدن به شرط نرسیدن راجر به فینال رنک 5 و در صورت رسیدن راجر به فینال به رنک 6 میاد.قهرمانی استن هم به شرط نرسیدن فرر به فینال اونو به رنک 3 میرسونه.سونگا با یک رتبه صعود اومده هشتم و در صورت برد در کوارتر و باخت استن در کوارتر ششم و در صورت رسیدن استن به سمی به رده 7 میاد.رسیدن سونگا به فینال در صورت نرسیدن استن به فینال یعنی رنک 5 و در صورت رسیدن استن به فینال یعنی رنک 6.قهرمانی سونگا هم در صورت حذف فرر در کوارتر یعنی رنک 3 و در غیر اینصورت یعنی رنک 3 مشترک با فرر.هاس با دو رده صعود یازدهمه و در صورت برد در کوارتر میاد 9.در صورت رسیدن به فینال در صورت حذف سونگا در سمی و استن در کوارتر یعنی رنک 6 و در صورت رسیدن استن به سمی یعنی رنک 7 و در صورت رسیدن فدرر به سمی و حذف استن در کوارتر یعنی رنک 7 و در صورت رسیدن استن به سمی یعنی رنک 8.قهرمانی هاس در هر صورتی اونو به رنک 4 میرسونه.روبردو هم با 13 پله صعود اومده 20 و برد در کوارتر اونو به رنک 14 میرسونه و رسیدن به فینال به شرط حذف هاس در کوارتر یعنی رنک 9 و در صورت رسیدن هاس به کوارتر یعنی رنک 10.قهرمانیشم یه کم پیچیدست و فقط همینو میگم که با قهرمانیش حداکثر به رنک 5 میرسه.اینم بگم که شاید چند احتمال دیگه هم باشه ولی چون خیلی پیچیده بود و به عملکرد چند تنیسور بطور همزمان بستگی داشت ازش صرف نظر کردم:443:
Pouya
06-04-2013, 07:17 PM
تبریک به طرفداران جو و هیتر ها.
مثل آماتور ها بازی کردی راجر ولی فدا سرت. فصل چمن منتظرتم.:655::583:
davidbeckham
come on jo:866:
خوب تحقیرش کردی
SHIR FarHad
:182:
manoochehr1984
06-04-2013, 07:18 PM
راجر باختی حالمون گرفته شد ولی فدای یه تار موت :001_smile::866:
Ahoura
06-04-2013, 07:19 PM
خسته نباشی راجــــــــــر :655:
سمی واسمون خیلی آسون افتاد ، باید استفاده میکردی ولی نشد دیگه.....
به امید نتایجی بهتر در ویمبی
این چه بازی بود ، آدم شک میکنه انگار اینهمه افتخارات و بش دادن، دریغ از یه ذره غیرت
king of spin
06-04-2013, 07:25 PM
درود بر سونگا افرین مرد.1 ستم که بهش ندادی حال کردم
sooshians_8919
06-04-2013, 07:29 PM
با توجه به باخت Master Federer پیشاپیش قهرمانی نادال (God of Clay) رو به طرفداراش تبریک میگم!!
خسته نباشی اسطوره
Nima93
06-04-2013, 07:30 PM
اقا جَوِ الكي ندين.اصلا حال بازي كردن نداشت، به هر دليلي هم كه ما نميدونيم براش مهم نبود بازي ======>> برا منم مهم نيست كه باخت:434: فدا سرش.
حيف جو ميره بازيه بعدو ميبازه:242: ولي به هر حال به خودش و طرفداراش تبريك ميگم.به قول گزارشگر يورواسپورت كه اول بازي گفت: خوشبختانه يكي از دو بازيكني كه امروز برنده ميشن ادم niceـي هستن، و متاسفانه اوني هم كه ميبازه همينطوره:434: خوشحالم كه به يكي مث برديچ نباختيم كه ازش بدم مياد، جو واقعا شخصيت دوست داشتني داره و در ادامه اين تورنومنت و تورنومنتاي ديگه ارزوي موفقيت دارم براش:655:
Paymaan
06-04-2013, 07:47 PM
خب . این گرند اسلم هم برای ما تموم شد . درسته هر موقع فدرر ببازه من ناراحت میشم ولی هیچ فدرریه ذوب شده ای هم انتظار نداره فدرر رولند رو ببره. جو برو ببینم چه میکنی. به نظرم فرر رو میزنه به لطف ملت همیشه در صحنه ی فِقانس . ازون ور هم اگه نواک بیاد فینال خیلی دیدنی میشه . اگرم نادال بیاد کاملاً یه طرفه قهرمان میشه .
( اینا همش دون پاشیه راجر برای 2014ـست. :ps1: 2011 هم Thermal زد بعد 2012 ترکوند . )
ahas69
06-04-2013, 08:19 PM
لاقل خدا کنه جو ,فرر و بزنه بره فینال در غیر این صورت فینال خیلی یک طرفه میشه
pouriya.alex
06-04-2013, 08:20 PM
تبریک به جو ، شایسته برد بود :583: برخورد دو بازیکن با هم در انتهای بازی بسیار لذت بخش بود:583:
جو انقدر دوست داشتنیه که ده بارم راجرو ببره رو "نروه" راجرو هواداراش نیست. :866:
راجب بازی راجر هم چیزی نگیم بهتره و نکته دردناک شرایط هموار برای رسیدن به فینال بود که خب از دست رفت:182:
در مورد سمی داوود- جو هم هر دو بازیکن رو دوست دارم ولی بیشتر دوست دارم داوود ببره تا به آرزوی دیرینش که حضور در فیناله گرنده برسه(چون دیگه بعیده این فرصت گیرش بیاد).:583:
خب ميخوام يه پست به سبك اهورا بدم:350:. :655:. خسته نباشي راجر خيلي خوب بودي تو اين تورنمنت. من ازت راضيم اشكال نداره مهم اينه كه تا اينجا اومدي ولي مهم نيست دخترم مريا با قهرماني در رولند همه ما ر خوش حال ميكنه. سرنا هم كه عددي نيست بيگلش ميكنيم. اينم به سبك اهوراي عزيز:583::655::350:
slice
06-04-2013, 08:33 PM
لاقل خدا کنه جو ,فرر و بزنه بره فینال در غیر این صورت فینال خیلی یک طرفه میشه
به نظر من فرر 1-3 سونگا رو میزنه ولی اگه فرر و نوواک تو فینال به هم بخورن بازی اصلا" یه طرفه نمیشه !!!!!!!!!!!!! که به احتمال قوی اینطوری بشه!!!!!!!!!
با توجه به باخت Master Federer پیشاپیش قهرمانی نادال (God of Clay) رو به طرفداراش تبریک میگم!!
خسته نباشی اسطوره
یعنی فکر میکردی کسی که امکان داشت جلوی رافا رو تو رولند بگیره راجر بود؟؟
راجر تو این تورنمنت هم بد بود بازی سیمون هم به شدت مستعد باخت بود. لطفا به سن اسطوره عزیزمون هم ارتباط ندین، فدرر ضعیفتر از سنش داره بازی میکنه.دلیل اصرار بیش از حدشو به فورهند ریترن سرویس ها - حتی سرویس هایی که باونس بالایی ندارند- رو اصلا نمی فهمم.
D3ADMAN
06-04-2013, 08:53 PM
به هر حال جو رفت سمی . مرسی جو ویلفرد :655: خیلی ناراحت شدم فدرر حذف شد به 2 دلیل ، ناراحتی یه سری از دوستان برام مشکل ایجاد کرد ، مثل افشین :243: دیگری میتونست وجود فدرر در فینال بازی رو جذاب تر کنه ، اما دیدن شگفتی هم بد نیست . شادباش به فرانسوی ها و هواداران جو ویلفرد سونگا
Nima93
06-04-2013, 09:16 PM
راجر تو این تورنمنت هم بد بود بازی سیمون هم به شدت مستعد باخت بود. لطفا به سن اسطوره عزیزمون هم ارتباط ندین، فدرر ضعیفتر از سنش داره بازی میکنه.دلیل اصرار بیش از حدشو به فورهند ریترن سرویس ها - حتی سرویس هایی که باونس بالایی ندارند- رو اصلا نمی فهمم.
بحث فورهند و اينا نيست.شادابي نداره تو بعضي بازيا كه اينو هم ميشه به سنش ربط داد، هم اينكه از كسب افخار سير شده.فورهند بخواد بد باشه بايد مث سال هاي قبل يهو تو 2-3 تورنومنت بد باشه، نه 1-2 بازي يا اينكه وسط بازي بد بشه.البته اينارو با توجه به استانداردهايي كه راجر در سال هاي قبل به جا گذاشته ميگم.برابر سيمون فقط ي سُر خوردن عادي باعث شد برا 2 ست تمركزش كلا از دست بره و اين اصلا برا ي بازيكن حرفه اي قابل توجيه نيست، چه برسه به راجر.ولي بعدش هم ديدين كه چه خوب برگشت و همون فورهندا رو كه تا نيم ساعت قبل خراب ميكرد چقدر بهتر ميزد.امروزم تا 4-2، 40/15 كه جلو بود قضيه همين بود، ولي با 4 تا خطاي ساده كه داد روند بازي تغيير كرد و ديگه انگار فقط ميخواست زودتر از زمين بره بيرون.
اگه جمع بندي بخوام كنم راجر مشكلش تو اين روزا و شايد تا اخر دوران بازيش اين 2 تا هستن: انگيزه و كمر :facepalm: توقع نبايد داشته باشيم مث قبل روز پشت روز بياد تو زمين و بازي گذشته رو ارائه بده.After all He's human
Sorou$h
06-04-2013, 09:27 PM
خسته نباشی اسطوره
:251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251:
میشه بگی کی راجر تونسته جلوی رافا رو تو رولند گاروس بگیره؟ دوست عزیز کار رو باید به کار دان سپرد. نواک رافا رو در هم میکوبه در نیمه نهایی. اینقدر که مطمئنم نواک رافا رو میبره مطمئن نیستم که هاس رو فردا میزنه. ولی هاس هم میزنیم فردا.:443:
بحث فورهند و اينا نيست.شادابي نداره تو بعضي بازيا كه اينو هم ميشه به سنش ربط داد، هم اينكه از كسب افخار سير شده.فورهند بخواد بد باشه بايد مث سال هاي قبل يهو تو 2-3 تورنومنت بد باشه، نه 1-2 بازي يا اينكه وسط بازي بد بشه.البته اينارو با توجه به استانداردهايي كه راجر در سال هاي قبل به جا گذاشته ميگم.برابر سيمون فقط ي سُر خوردن عادي باعث شد برا 2 ست تمركزش كلا از دست بره و اين اصلا برا ي بازيكن حرفه اي قابل توجيه نيست، چه برسه به راجر.ولي بعدش هم ديدين كه چه خوب برگشت و همون فورهندا رو كه تا نيم ساعت قبل خراب ميكرد چقدر بهتر ميزد.امروزم تا 4-2، 40/15 كه جلو بود قضيه همين بود، ولي با 4 تا خطاي ساده كه داد روند بازي تغيير كرد و ديگه انگار فقط ميخواست زودتر از زمين بره بيرون.
اگه جمع بندي بخوام كنم راجر مشكلش تو اين روزا و شايد تا اخر دوران بازيش اين 2 تا هستن: انگيزه و كمر :facepalm: توقع نبايد داشته باشيم مث قبل روز پشت روز بياد تو زمين و بازي گذشته رو ارائه بده.After all He's human
یعنی فدرر تا همین آگوست 2012 تشنه افتخار بود بعد یهو سیر شده؟ گمون نمیکنم.
:251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251:
میشه بگی کی راجر تونسته جلوی رافا رو تو رولند گاروس بگیره؟ دوست عزیز کار رو باید به کار دان سپرد. نواک رافا رو در هم میکوبه در نیمه نهایی. اینقدر که مطمئنم نواک رافا رو میبره مطمئن نیستم که هاس رو فردا میزنه. ولی هاس هم میزنیم فردا.:443:
با اینکه کلیت پستتو قبول دارم :160: اما خوب نیمه نهایی 2011 بازی کاردان شما (در اوج) و راجر فراموش نشه :)
king of spin
06-04-2013, 09:35 PM
کلا فدرر وقتی میبازه یا روحیه نداشته یا مهم نبوده یا حریفش توپ هوا میکرده یا انگیزه نداشته یا کمرش درد میکرده.اصولا ایشون خدا هستن.جمع کنید.
ویرایش : به قوانین انجمن احترام بگذارید.:583:
sahand
06-04-2013, 09:39 PM
کلا فدرر وقتی میبازه یا روحیه نداشته یا مهم نبوده یا حریفش توپ هوا میکرده یا انگیزه نداشته یا کمرش درد میکرده.اصولا ایشون خدا هستن.جمع کنید این اراجیفو
از این خود شما برای باخت رافا یا برای باخت نواک هم میزنید.جمعش کنید بابا:3t1:معلوم بود راجر اپسیلونی انگیزه تو این بازی نداشت
king of spin
06-04-2013, 09:41 PM
از این اراجیف خود شما برای باخت رافا یا برای باخت نواک هم میزنید.جمعش کنید بابا:3t1:معلوم بود راجر اپسیلونی انگیزه تو این بازی نداشت
بله اگه ایشون انگیزه داشته باشن که خدا هستن گفتم که...........:251::251::251::254::254::254:
Sorou$h
06-04-2013, 09:42 PM
با اینکه کلیت پستتو قبول دارم :160: اما خوب نیمه نهایی 2011 بازی کاردان شما (در اوج) و راجر فراموش نشه :)
دوست عزیز من دارم در مورد شکست دادن نادال صحبت میکنم. شما گفتی چون راجر حذف شد دیگه نادال قهرمانه واسه همین من اون جواب رو دادم. من همیشه گفتم بازی نواک و راجر رو نمیشه از قبل برندشون رو مشخص کرد.
Sorou$h
06-04-2013, 09:47 PM
از این خود شما برای باخت رافا یا برای باخت نواک هم میزنید.جمعش کنید بابا:3t1:معلوم بود راجر اپسیلونی انگیزه تو این بازی نداشت
جون من بحث انگیزه رو راه نندازید. پس چطور سیمون رو برد انگیزه داشت؟ آقا اگه انگیزه نداره چرا خدا حافظی نمیکنه؟ مثل یک آدم منطقی بیاین بگین زورش امروز به سونگا نرسید. مگه استرالیا امثال هم 3.2 سونگا رو نبرد؟ مگه 2ست از 3ست هم تو تایبرک از سونگا نگرفت؟ اون موقع انگیزه داشت؟ هی هر چی میخوام چیزی نگم که روژین خانم نیاد بگه سروش دوباره داره میره رو اعصاب نمیزارید به خدا.
sahand
06-04-2013, 09:47 PM
بله اگه ایشون انگیزه داشته باشن که خدا هستن گفتم که...........:251::251::251::254::254::254:
نه که رافا اگه سر سوزنی زانوش اوخ نشده باشه به هیچ عنوان نمی بازه:ps5:
mehdi_juve
06-04-2013, 09:52 PM
بعضی اوقات روز شما نیست.هر کاری کنید نمیشه.امروز روز راجر نبود.هیچ تنیسوری نمیخواهد بازنده شه.قبول ندارم نمیخواستو ... فقط نمیشد.تعداد ضرباتی که به آسمون زد رو شمردید ؟توپهای که بیرون زد رو چطور؟بزرگترین مخالفان راجر(چه برسه من که دوستش دارم) هم براشون باخت راجر به این شکل سخته.من فکر میکردم اگرم ببازه به سختی اونم 3.2 میبازه.این چیزها از ارزشهای راجر سر سوزنی کم نمکینه.اما سونگا هم رو شانسم بودها.ضرباتی بعضا میزد که اصلا ادم باورش نمیشد.بازیش عالی بود اما خوب دیگه شانسم کمکش کرد که راحتتر برنده بشه.تبریک به طرفداران سونگا(از جمله خودم ،از باخت راجر ناراحتم اما سونگا رو دوست دارم).تبریک به نادال برای قهرمانی؟ شاید فکر می کنید نوله ای وجود نداره که از الان به نادال تبریک میگید .نواک امسال در این مسابقات شانس اول قهرمانیه(با وجود احترام بسیاری که برای نادال قائلم).حضور فدرر در مراحل بالا بازیها رو جذابتر میکرد.اما خوب دیگه نشد.سونگا فرر رو میزنه.و فینالیست فرانسوی امسال داریم.برای فردا برد نوله و نادال رو پیش بینی میکنم. بزارید بازیهای فردا تموم شه ، اونوقت راحتتر درباره نیمه نهائی صحبت میکنیم.بالاخره یکی سرنا رو به زحمت انداخت .ولی این اعجوبه به این راحتیها بازنده نمیشه.فکر نکنم امسال کسی بتونه جلوی قهرمانیش رو بگیره.هرچند دوستش دارم اما ماریا رو ترجیح میدم.اما ماریا نمیتونه خودش رو از لحاظ روحی مقابلش جمع و جور کنه.تازه باید دید آزرنکا و ماریا اگر تو نیمه نهائی بهم بخورند چه اتفاقی میفته..حرف اخر. سونگا شایسته رسیدن به فیناله.حتی یه ستم نداده.من دوستش دارم.تصویر پدر کنگوی و مادر فرانسویش رو که نشون میداد برام جالب بود.برای این فرانسوی باحال آرزوی موفقیت دارم.اما فکر نمیکنم توانائی قهرمانی رو داشته باشه.نواک و نادال هر کدوم به فینال برسند قهرمانند.
sahand
جون من بحث انگیزه رو راه نندازید. پس چطور سیمون رو برد انگیزه داشت؟ آقا اگه انگیزه نداره چرا خدا حافظی نمیکنه؟ مثل یک آدم منطقی بیاین بگین زورش امروز به سونگا نرسید. مگه استرالیا امثال هم 3.2 سونگا رو نبرد؟ مگه 2ست از 3ست هم تو تایبرک از سونگا نگرفت؟ اون موقع انگیزه داشت؟ هی هر چی میخوام چیزی نگم که روژین خانم نیاد بگه سروش دوباره داره میره رو اعصاب نمیزارید به خدا.
بله زورش نرسید اگه میرسید که میبرد ولی اگه بازی رو دیدی می فهمیدی که راجر بی انگیزه بازی می کنه و همین باعث میشد که سونگا بردش مقتدرانه تر جلوه کنه ولی اگه راجر با انگیزه بازی میکرد قطعا برد سونگا به این راحتی نبود.سروش جان شما واقعا بازی با سیمون رو با سونگا مقایسه میکنی:facepalm:در مورد خداحافظی راجر هم بهتره چیزی نگم چون به من مربوط نیست بلکه به خودش و فناش مربوطه
king of spin
نه که رافا اگه سر سوزنی زانوش اوخ نشده باشه به هیچ عنوان نمی بازه:ps5:
دیگه سروش هم جوابتو داد حالا هر چی دوست داری بگو
Behnam RF
http://tennis-image.com/images/32095535805745017857.jpg
Nima93
06-04-2013, 10:03 PM
یعنی فدرر تا همین آگوست 2012 تشنه افتخار بود بعد یهو سیر شده؟ گمون نمیکنم.
نه عزيز.ويمبي 2012 و بعدش اينكه ركورد نامبر واني رو شكست يكم باعث بي انگيزگي شد.ولي نه اينكه ي شبه اينجوري بشه يا اينكه از فردا ديگه هرروز بي انگيزه باشه.ميگم مثل گذشته و با توجه به استانداردهايي كه به جا گذشته انگيزش به طور نسبي كم شده.اونم نه اينكه هرروز انگيزه نداشته باشه.اگه 2 روز پيش انگيزه نداشت جلو سيمون نميجنگيد و 3-1 ميباخت كه.
ي مثال ساده هم تو زندگي هرروز ما هست.شما ي روز بيدار ميشي شايد بدون هيچ دليلي سر حالي، ي روزم ناراحتي.حالا اينو در مقياس بزرگتر برا اين بازيكنا در نظر بگير، ميبيني كه افرادي مانند راجر واقعا چه كار بزرگي ميكنن كه سال ها و ماه ها و روزها بدون اينكه تشنگيشون رو از دست بدن ميان تمرين ميكنن، تلاش ميكنن و ميبرن.
Nima93
06-04-2013, 10:11 PM
کلا فدرر وقتی میبازه یا روحیه نداشته یا مهم نبوده یا حریفش توپ هوا میکرده یا انگیزه نداشته یا کمرش درد میکرده.اصولا ایشون خدا هستن.جمع کنید
شما هر وقت تونستي حرفاتو با ادبيات رايج مردم و فروم كه چيزي جز ادب و احترام توش نيست بيان كني بيا درباره هرچي دوس داري صحبت كن.چاله ميدون كه نيست.
sahand
06-04-2013, 10:12 PM
دیگه سروش هم جوابتو داد حالا هر چی دوست داری بگو
آهان یعنی شما برای تایید حرفت نیاز به نفر دومی داری؟یعنی چون سروش تاییدتون کرد شما هورا شدید؟پیکان جان حالا با سروش تیم تشکیل دادی؟
S.A.IVI.A.N
06-04-2013, 10:15 PM
جا داره بعد از مدت ها یه پست بدم. بر خودم واجب میدونم یه سری نکات در مورد بازی راجر بگم که یکم اذهان عمومی به سمت و سوی غلط نره:434:
خوب من بعد از بازی با سیمون واسم مشخص بود که راجر به سونگا خواهد باخت. علتش هم بکهند ضعیفشه که بلای جانش شده.خوب فصله خاکه و تو این سطح اصلا احساس خوبی رو بکهندش نداره.مقابل سیمون یکی در میون ارور میداد.
مشخص بود با این بکهند اگه مقابل یکی مثل جو قرار بگیره که بتونه راجر رو سمت چپ کورت نگه داره و سپس به موقع با یه فورهند به سمت فورهند راجر حمله کنه به مشکل خواهد خورد. اصولا راجر دو چیز در بازیش رو خاک بسیار مهمه. سرویس و بکهند. سرویسش امروز مخصوصا ست اول خوب نبود. بکهند هم که گفتن نیاز نیس. راجر سعی کرد اکثر توپ ها رو با فورهند بزنه اما چقدر میتونه این کارو کنه؟ به فرض هم که موفق باشه ،کورتش بازه و فورهند آتشین جو هم جون میده واسه این کورت باز شده.
به نظرم زمان زیادی نگذشت از بازی که راجر فهمید نمیتونه با این اسلحه های ضعیفش رو این سطح از پس جو بر بیاد.واسه همین اعتماد به نفسش کم شد و از آنجایی که فوق العاده تحت تاثیر این اعتماد بنفس و روحیه قرار میگیره بازیش بدتر و بدتر شد و اون اسمش های ساده رو به در و دیوار میزد.
خواهشا باخت رو به مسائلی چون انگیزه و کمر و پیری ربط ندید.
راجر خودش خوب میدونست همه چیز مهیاست برا صعود به فینال واسه همین بمب انگیزه بود
کمرش هم که تا امروز خوب باش کنار اومده بود و همه رو تار و ماز کرده بود
سن هم که کمی تاثیر گذاره دلیل قانع کننده ای نیست چون هنوز به مرز خستگی نرسیده بود. تامی با 35 سال سن داره 5ستی بازی میکنه.
در کل باید گفت امروز روز خوبش نبود و اسلحه هاش کارایی نداشت و در نتیجه زورش به جو نرسید.
فکر میکنم کم کم باید در سن 31 سالگی اولین فینال اسلم فرر رو ببینیم:655:
سپاس:583:
king of spin
06-04-2013, 10:17 PM
شما هر وقت تونستي حرفاتو با ادبيات رايج مردم و فروم كه چيزي جز ادب و احترام توش نيست بيان كني بيا درباره هرچي دوس داري صحبت كن.چاله ميدون كه نيست.
ما که احترام ندیدیم
king of spin
06-04-2013, 10:19 PM
آهان یعنی شما برای تایید حرفت نیاز به نفر دومی داری؟یعنی چون سروش تاییدتون کرد شما هورا شدید؟پیکان جان حالا با سروش تیم تشکیل دادی؟
1.من نیاز به تایید ندارمگفتم ایشون جوابتو داد.2.این که من پیکانم یا نه به تو چه ربطی داره؟
davidbeckham
06-04-2013, 10:22 PM
فدرر تو ویمبلدون که انگیزه داشت
پس چرا به بریدچ و تسونگا باخت؟:254:
Nima93
06-04-2013, 10:22 PM
ما که احترام ندیدیم
شما نديدي، باشه.ولي انقدر محترم باش و حرف زشت رو تو شان و شخصيت خودت نبين كه اينجا بياي بيان كني.
sahand
06-04-2013, 10:24 PM
1.من نیاز به تایید ندارمگفتم ایشون جوابتو داد.2.این که من پیکانم یا نه به تو چه ربطی داره؟
شما هر کی میخوای باش به منم ربطی نداره ولی در قبال اخلاق و آداب هر کس خودش مسئوله نه دیگری.شما پیکان جان قدمت روی چشم وقتی آدم خوب بحث کنه و توهین نکنه هیچ کس هیچ مشکلی نداره و گرنه هیتر تر از شما تو سایت زیاده ولی آداب کل کل رو رعایت میکنند(البته منظورم این نیست که شما رعایت نمی کنید:443:)
king of spin
06-04-2013, 10:24 PM
شما نديدي، باشه.ولي انقدر محترم باش و حرف زشت رو تو شان و شخصيت خودت نبين كه اينجا بياي بيان كني.
من حرف زشتی نزدم
king of spin
06-04-2013, 10:29 PM
جالبه اواتار یکی از دوستان نادالو به نام اشغال دفاعی زیر توپ زن شامل 6 گرند اسلم دونسته بود دقیقا یادم نیس کی بود و مال کی بود؟ویمبی 2010 و 2011 بدترین صفات به نادال به خاطر بازی با پتشنر و دلپو داده شد.استرالیا 2011 بعد از باخت نادال کلی فحش و توهین به دلیل اینکه رافا خودشو به مصدومیت زده.از اون رای گیری بالای سایت معلومه که اینجا حرف حرف کیاس.توی این رایگیری 62 نفر به کسی رای دادن که از سونگا اونم تو خاک نتونسته 1 ستم بگیره.جالبه دنیای جالبیه..............البته به طرفدارای با شعور و منطقی راجر مثل افشین خان و ... توهین نباشه اون یه عده خاص رو میگم...........
roooger
06-04-2013, 10:31 PM
متاسقانه راجر در روزی که بد بازی کردشو تسونگا خوب بودش بازی رو باخت،منم مثل دوسان راجری از جو خوشم میادش بهرحال این دو همیشه رفتار خوبی با هم داشتن و همونطور که راجر ملبورن جو رو بردش این دفعه با شایستگی باختش.اینکه راجر انگیزش کم شده قبول دارم اما تا این حد؟نه فکر نمیکنم دلیل اصلیش این باشه بهرحال زورش امروز نرسید.جای سوال واسم داره چطور هاس،روبردو و ... با سن زیادشون از لحاظ بدنی اینقدر امادن اما راجر بعد ی بازی 3ساعت امروز کلا تعطیل بودش.یکی بیاد دلیل فنی بیاره .تمرینش کم یا کم فشار یا بخاطر سن.نگین تورو خدا انگیزست همش.بهرحال امیدوارم نوله یا تسونگا قهرمان شن.یجورایی بازی نوله با نادال اگه البته برسن نیمه میتونه تعیین کننده قهرمانی باشه.از اول اعتقادم به قهرمانی نوله بودش هنوزم اعتقادم همین.امیدوارم راجر در ویمبلدون پرفکت باشه تا ایشالله با فتح ویمبلدون دوباره احیا شه.هرجا ببازه فقط ویمبلدونو بگیره همین.
king of spin
06-04-2013, 10:33 PM
شما هر کی میخوای باش به منم ربطی نداره ولی در قبال اخلاق و آداب هر کس خودش مسئوله نه دیگری.شما پیکان جان قدمت روی چشم وقتی آدم خوب بحث کنه و توهین نکنه هیچ کس هیچ مشکلی نداره و گرنه هیتر تر از شما تو سایت زیاده ولی آداب کل کل رو رعایت میکنند(البته منظورم این نیست که شما رعایت نمی کنید:443:)
من هر کی باشم هیتر باشم یا فووریت برام فرقی نداره نظرمو میگم همین
saeedsafaee
06-04-2013, 10:38 PM
از ته دلم واسه رافا تو سمی فاینال با نوله و تو فاینال با جو یا داوید آرزوی موفقیت می کنم.
رولند گاروس باید حالا حالاها مال رافا باشه...
Mahmoud RF
06-04-2013, 10:42 PM
دلیل باخت راجر امروز فوق العاده بودن سونگا بود،باور کنید هر کسی به غیراز سونگا امروز مقابل راجر بازی می کرد، میباخت،حتی رافا یا نوله،سونگا اگه بازیای بعدم با این انگیزه و سبک بازی کنه صد در صد قهرمانه!شک نکنید...
saeedsafaee
06-04-2013, 10:45 PM
البته استن هم یکم خطرناکه. بکهندهای فوق العاده ای داره. هنوز بازی راند چهارمش تو اوپن استرالیای امسال با نوله رو خوب یادمه. ولی به هر حال نادال همیشه یک نادال است....
Aryan
راجر !!!!!!!:crying::crying::crying:
.
میخواستم فینال راجر-نواک ببینما...ببین چی شد
Behnam RF
کلا فدرر وقتی میبازه یا روحیه نداشته یا مهم نبوده یا حریفش توپ هوا میکرده یا انگیزه نداشته یا کمرش درد میکرده.اصولا ایشون خدا هستن.جمع کنید این اراجیفو
دوست عزیز ; وقتی کسی شکست میخوره ، در کنفرانس خبری ازش میپرسن دلیل چی بود ، نه اینکه مستقیما بیاد بگه مثلا من مشکل کمر داشتم ، همچنین همینطور که میدونین پارسال در یک بازیی نه چندان مهم (فدرر-مالیس) راجر موقع سرویس نمیپرید و کاملا درد داشت ، و در کنفرانس هم اینو گفت ، و اومد قهرمان شد ... هرگز فکر هم نمیکنن راجر دروغ گفته یا بهانه گرفته ، همونطور که رافائل نادال بارها متاسفانه مصدوم شده ، کسی اومد بگه دروغه ؟؟؟
در رولند گاروس راجر fav نبود ، متاسفانه شما یه سری الویت ها رو نادیده میگیرین ... سونگا خوب بازی کرد و راجر نتونست کنترل کنه بازی رو ...
ای کاش به صورت منطقی بحث ها انجام میشد :583:
SABORI
06-04-2013, 10:49 PM
جا داره بعد از مدت ها یه پست بدم. بر خودم واجب میدونم یه سری نکات در مورد بازی راجر بگم که یکم اذهان عمومی به سمت و سوی غلط نره:434:
خوب من بعد از بازی با سیمون واسم مشخص بود که راجر به سونگا خواهد باخت. علتش هم بکهند ضعیفشه که بلای جانش شده.خوب فصله خاکه و تو این سطح اصلا احساس خوبی رو بکهندش نداره.مقابل سیمون یکی در میون ارور میداد.
مشخص بود با این بکهند اگه مقابل یکی مثل جو قرار بگیره که بتونه راجر رو سمت چپ کورت نگه داره و سپس به موقع با یه فورهند به سمت فورهند راجر حمله کنه به مشکل خواهد خورد. اصولا راجر دو چیز در بازیش رو خاک بسیار مهمه. سرویس و بکهند. سرویسش امروز مخصوصا ست اول خوب نبود. بکهند هم که گفتن نیاز نیس. راجر سعی کرد اکثر توپ ها رو با فورهند بزنه اما چقدر میتونه این کارو کنه؟ به فرض هم که موفق باشه ،کورتش بازه و فورهند آتشین جو هم جون میده واسه این کورت باز شده.
به نظرم زمان زیادی نگذشت از بازی که راجر فهمید نمیتونه با این اسلحه های ضعیفش رو این سطح از پس جو بر بیاد.واسه همین اعتماد به نفسش کم شد و از آنجایی که فوق العاده تحت تاثیر این اعتماد بنفس و روحیه قرار میگیره بازیش بدتر و بدتر شد و اون اسمش های ساده رو به در و دیوار میزد.
خواهشا باخت رو به مسائلی چون انگیزه و کمر و پیری ربط ندید.
راجر خودش خوب میدونست همه چیز مهیاست برا صعود به فینال واسه همین بمب انگیزه بود
کمرش هم که تا امروز خوب باش کنار اومده بود و همه رو تار و ماز کرده بود
سن هم که کمی تاثیر گذاره دلیل قانع کننده ای نیست چون هنوز به مرز خستگی نرسیده بود. تامی با 35 سال سن داره 5ستی بازی میکنه.
در کل باید گفت امروز روز خوبش نبود و اسلحه هاش کارایی نداشت و در نتیجه زورش به جو نرسید.
فکر میکنم کم کم باید در سن 31 سالگی اولین فینال اسلم فرر رو ببینیم:655:
سپاس:583:
من به عنوان طرفدار راجر صحبتهای شما را تایید میکنم
کاملا منطقی است
در گذشته فقط بازیش با نادال مشکل داشت اما در سالهای اخیر خود ما که طرفدارشیم کاملا مطمئن نیستیم که حریفهای معمولی مثل بنیتو را ببره و این طرز فکر ما به خاطر عملکرد راجر بوده / راجر مثل قبل نمیتونه بریک هایی که از حریف میگیره را حفظ کنه و خودش بریک میشه و امان از زمانی که عقب بیوفته /جو امروز خوب بازی کرد و کم اشتباه اما دقت کردید که به قول یکی از دوستان چند تا از ضربه های فدرر اوت یا به تور خورد
فدرر همش به آن فورسهای خودش میبازه
اما با همه این حرفا طرفدارش هستم و خواهم بود و ضربه هایی میزنه که آدم روحش شاد میشه مثل بهترین شوت بازیهای پریروز
Nima88
06-04-2013, 10:51 PM
؟ دوست عزیز کار رو باید به کار دان سپرد. نواک رافا رو در هم میکوبه در نیمه نهایی. اینقدر که مطمئنم نواک رافا رو میبره مطمئن نیستم که هاس رو فردا میزنه. ولی هاس هم میزنیم فردا.:443:
زررررررررررررررررررررررررررررشک
king of spin
06-04-2013, 10:51 PM
دوست عزیز ; وقتی کسی شکست میخوره ، در کنفرانس خبری ازش میپرسن دلیل چی بود ، نه اینکه مستقیما بیاد بگه مثلا من مشکل کمر داشتم ، همچنین همینطور که میدونین پارسال در یک بازیی نه چندان مهم (فدرر-مالیس) راجر موقع سرویس نمیپرید و کاملا درد داشت ، و در کنفرانس هم اینو گفت ، و اومد قهرمان شد ... هرگز فکر هم نمیکنن راجر دروغ گفته یا بهانه گرفته ، همونطور که رافائل نادال بارها متاسفانه مصدوم شده ، کسی اومد بگه دروغه ؟؟؟
در رولند گاروس راجر fav نبود ، متاسفانه شما یه سری الویت ها رو نادیده میگیرین ... سونگا خوب بازی کرد و راجر نتونست کنترل کنه بازی رو ...
ای کاش به صورت منطقی بحث ها انجام میشد :583:
من برای شما احترام زیادی قائلم.فقط 1 سوال دارم-خداوکیلی هر بار نادال مصدوم شده تو این فروم چه قدر علیهش مطلب نوشته شده و بهش حمله شده؟چه قدر بهش تهمت زدن؟
Behnam RF
06-04-2013, 11:17 PM
من برای شما احترام زیادی قائلم.فقط 1 سوال دارم-خداوکیلی هر بار نادال مصدوم شده تو این فروم چه قدر علیهش مطلب نوشته شده و بهش حمله شده؟چه قدر بهش تهمت زدن؟
شاید واسه Medical time out بوده اونم به صورت شوخی ، وگرنه اگه مصدوم نبود مثلا ویمبلدون 2009 انصراف نمیداد
بنده هرگز ندیدم به تنیسوری توهین بشه اینجا ، مگر بعدش تذکر داده شده ... به خصوص به جناب نادال هیچ وقت کسی توهین نکرده ...
با سپاس از منش شما :583:
sorina_1100
06-04-2013, 11:27 PM
خعلی هم خوب :d
کلا اولین چیزی که امروز ازش مطمئن بودم روحیه فدرر بود ، چیزی که کلا ازش بی بهره هستش:d
یعنی کافیه عقب بیفته و حریف هم آماده باشه ، قشنگ وا میده :d
امروز جو خیلی آماده بود انگیزه هم داشت جو هم به نفعش و در کل شرایطش برای برد مهیا بود اما
کمک اصلی رو خود فدرر کرد ، توپایی رو خراب کرد که بعضیاش خیلی خیلی مبتدیانه بود!
هرچی هم از این توپا بیشتر خراب میکرد بازیش ضعیف تر میشد چون روحیش... :d
به هرحال روز اول هوادارای فدرر دم از قرعه خوب و گرند 18 و اینا میزدن ، الان بحث پیری و کمر درده :d
با عرض شرمندگی ، یاد هوادارای یه تیمی میفتم که اسمشو نمیبرم ولی الان چند ساله اول هر فصل
روزنامه باشگاهشون تیتر میزنه : استارت قهرمانی ، هفته 10 به بعد برنامه نود :
اصلی ترین دلایل ناکامی.... :d
ولی خب غصه نخورید ، شکست دادن این سونگا آسون نیس ، حتی اگه فینال نادال مقابلش باشه به
راحتی نمیتونه شکستش بده....
هرچند شکست مقابل سونگا رو ترجیح میدم به شکست مقابل نوله (!) ، هرچند از رافا باید ترسید :d
sooshians_8919
06-04-2013, 11:46 PM
من بازیا رو ندیدم ولی نتایج و آمار و ارقام بازیا رو که می دیدم نشون میداد راجر آماده پا به این مسابقات گذاشته تا دیدار با سایمون که یهو دو ست داد و با سونگام که اینطوری
اینقدر که شما مطمئنی بعید میدونم خود جوکوویچ هم مطمئن باشه! بازیا تو این سطح و تو این مرحله از رقابت ها واقعا اینقدر دیگه قابل پیش بینی نیستن!!!
sooshians_8919
06-04-2013, 11:55 PM
خداوکیلی هر بار نادال مصدوم شده تو این فروم چه قدر علیهش مطلب نوشته شده و بهش حمله شده؟چه قدر بهش تهمت زدن؟
جناب king of spin اگر هم این مواردی که شما میگین اتفاق افتاده باشه، کار اون دوستانم درست نبوده که اونجوری گفتن. کلا بی احترامی کردن به همدیگه و بازیکنای بزرگی مثل فدرر، نادال، جوکوویج و ... درست نیست. هرکی حق داره طرفدار بازیکن مورد علاقه خودش باشه و اون رو تحسین و ستایش کنه ولی نباید به بازیکنای مورد علاقه دیگران یا به خودشون صرف کری خوندن یا کل کل توهین کنه! آخه چه ارزشی داره که بهم توهین کنیم؟! جواب کار اشتباه یا حرف بد رو که نباید با کار اشتباه یا حرف بد داد. اگه بد میگم بگو بد میگی
mspayam
06-05-2013, 12:06 AM
من تازه از خواب پا شدم و خبر شکست فدرر رو خوندم، همخونه ایم که طرفدار ناداله از صبح جشن گرفته و هی کل کل می کنه که دیگه دوران فدرر تموم شد و همین حرفهایی که اینجا هم ملت می زنن. اما به قول دوستان فدای سرش، تا زمانی که تا کوارتر فینال بیاد و اون رکورد کوارتر فینال های پی در پی رو خراب نکنه فدای سرش. به امید پیروزیش در تورنمنت های بعدی.
ما هم هیچ چیزی رو بهونه نمی کنیم واسه ی باختش، امروز به قول خود راجر، سونگا بازیکن بهتری بود و برنده شد. حالا که بحث احترام شد من هم باید بگم که با امضای یکی از این دوستان که از نادال با عنوان "آشغال دفاعی" یاد کرده مخالفم و به نظرم توهین آمیز میاد.
در مورد رنکینگ هم یکی از دوستان یه سری محاسباتی کرده بود، این لینک تغییر رتبه ی بازیکن ها پس از رولند گاروس تا به امروز:
https://en.wikipedia.org/wiki/2013_French_Open
mehdi_juve
06-05-2013, 12:24 AM
حالم از برنامه ریزی برنامه فردا بهم میخوره.همزمان باید بازی نوله و نادال باشه آخه؟!!.من مطمئنا با توجه به علاقه ام به نوله بازیش با تامی رو میبینم و بین بازی ارزنکا و شاراپوا هم ماریا رو.اما خوب بازی نادال و استن میتونه خیلی قشنگ از آب در بیاد.متاسفانه اینطوری نمیتونم ببینم و این اصلا جالب نیست.بازی امروز فرر اصلا برام مهم نبود.چون ازش خوشم نمی آد.اما آدم میتونه از بعضی بازیها لذت ببره.من بازیهای بازیکنهای بزرگ رو تا میتونم از دست نمیدم.امثال نادال و راجر و نوله بی نظیرند.حیفه آدم بازیهاشونو نبینه و لذت نبره.بحث طرفداری به جدا .لذت دیدن تنیس ناب جداست.مثل دیدن بازیهای بارسلونا و رئال و یوونتوس و منچستر میمونه.آدم لذت بازی زیبا رو میبره ، ولی خوب طرفدار یه تیم خاصم هست و تعصب داره.دو تنیسور خوب با هم رقابت میکنند و ما بی بهره ایم. حیف.
sspol
06-05-2013, 12:51 AM
خدا کنه سرنوشت بد راجر در انتظار نادال نباشه و امسال هم نادال بتونه این جام رو فتح کنه
نمیدونم چرا امسال بیش از هر بار دیگه ای دوس دارم نادال قهرمان بشه تا یکم روی جکو کم بشه
ولی ته دلم قرص نیست و از جکو خیلی میترسم این هم بخاطر اینه که فدرر حذف شده و یه جورایی بی ارتباط هم نیست !!!!
به امید برد نادال برابر واورینکا و بعد جکو و بعد سونگا
rojhin
06-05-2013, 01:28 AM
سروش جان خداوکیلی نمیشه بعد باخت راجر اینقدر بیانیه صادر نکنید ؟ بابا شما طرفدار جوکر هستی چیکار به راجر داری ؟ کلا هرکی درباره راجر حرف میزنه شما حتما باید جواب بدی و بری رو اعصاب ما .هر کس در باره جوکر حرف زد بیا و از تنیسورت دفاع کن . لطفا نگو که اینجا تاپیک تبادل نظره چون شما نظرتون رو نمیگید بلکه تیکه میندازین و اعصاب خرد میکنید . البته اگه لحنم تنده از شما و هرکی این کامنت رو میخونه عذرخواهی میکنم . من همینجا از همه دوستای راجری گلم میخوام نظر سروش جان رو تائید کنن تا بیشتر از این بیانیه صادر نکردن . سروش جان شما درست میگی راجر خیلی هم انگیزه داره و اصلا هم 32 سالش نیست و 23 سالشه و از تنیس هیچی نمیفهمه . نه بلده فورهند بزنه و نه بکهند و نه دراپ و نه... فقط هم دنبال مافیا بازیه و تمام تورنمنتهایی که برده رو هم با لابی بازی برنده اش کردن . راستی خالی میبنده و فیلم بازی میکنه اصلا هم مشکل کمر نداره و خیلی هم سالمه . باز هم اگه چیزی به ذهنت رسید که بیشتر از این ثابت میکنه راجر تنیسور قابلی در حد 17 گرند نیست اعلام کن مطمئنم بچه های راجری تائید میکنن . به امید اینکه خدای خدای خدایان تنیس جوکر به 100 تا گرند دست پیدا کنه .
اینم حال من بعد بازی امروز : :240::240::240::240:
rojhin
06-05-2013, 01:45 AM
ما که احترام ندیدیم
اشتباه شد ولی ایرادی نداره یه دونه از مصادیق بی احترامی رو بیان کنید اگه ممکنه و عصبانی نمیشید .
D3ADMAN
06-05-2013, 04:49 AM
ی سوال خیلی مهم :379: سهند چی میگه ؟؟؟؟ حرف حساب سهند چیه ؟؟؟؟ مگه هوادار اندی ماری نیستی سهند ؟؟؟ :434:
nima.a
06-05-2013, 06:06 AM
دیشب حس کردم چقدر راجر کند شده :243:
درباره انگیزه هم که بحث شد نمی دونم تعریفی که دوستان از انگیزه دارند با من فرق داره یا چی ولی به نظر من دیشب راجر بی انگیزه نبود مشکل اصلیش عدم تمرکز در طول بازی بود همونطور هم که دیدیم چندتا اسمش خراب کرد که کلا برای راجر خیلی کم پیش میاد با دابل سر بریک پوینت :379:
اگه راجر بی انگیزه بود و می خواست سریع از زمین بیاد بیرون اونجوری بعد بریک کردنش خوشحالی نمی کرد یا کلا هولد کردنش بعد از اون یا ناراحتی کاملا اشکارش بعد از بریک شدن دوباره برای من نشون از این داشت که راجر انگیزشو داشت اما امروز سلاحی نداشت که بتونه با اون بازی رو ببره بجز تجربش که البته نشد.
سونگا و فرر حداقل خیالم راحته یکیشون میان فینال :434:
king of spin
06-05-2013, 08:10 AM
کلا بگم به خاطر اون طرفدارای باشعور و منطقی راجر که البته کمم نیستن دیگه بحثو ادامه نمیدم.جناب روژین مصداقاشو تو یکی از پستام گفتم.........خوب بگذریم مثل روز اول شانس نواکو بیشتر میدونم:243:ولی خوب من رافا برام همیشه بهترینه و اگرم ببازه بازم دوسش دارم.................
SHIR FarHad
06-05-2013, 08:47 AM
.......They Said
http://tennis-image.com/images/61081017865912380435.jpg
Sorou$h
06-05-2013, 09:48 AM
راجر فدرر بعد از بازی امروز گفت: من فکر میکنم او امروز بسیار عالی بازی کرد. او در تمام سطوح از من بهتر بود و به همین دلیل برنده شد. من خیلی از این نتیجه غمگین شدم و از روشی که بازی کردم مأیوس هستم. گیم من امروز اصلاً مؤثر نبود و کارها بخوبی پیش نمیرفت.
آخر بازی سونگا به فدرر گفت متشکرم که این بار گذاشتی برنده شوم، راجر به او گفت امیدوارم برندۀ جام شوی. ترجمه توسط اقای علیپور عزیز.
sahand
06-05-2013, 10:11 AM
کامان استن/کامان هاس ببینم چی کار میکنید:655:
شایان نادال
06-05-2013, 10:13 AM
بازم که راجر باخت بابا پس کی میخواد جام ببره این همه طرفداراش بش تو نظر سنجی رای میدن بازم میره میبازه
کیارش
06-05-2013, 10:46 AM
دوبازیکن بعدازبازی باچه محبت واحترامی صحبت میکنند(فدرر-سونگا)
امامامتاسفانه..............
من طرفدارنادال هستم .اماجلوی فدرربه احترام کلایم رابرمیدارم .وازبازی وروحیه جنگنده گی
واعتمادبنفس نواک لذت میبرم .
همینکه دردوره ای هستیم که سه بازیکن سوپراستاررقابت میکننداستفاده کنیم
Nikoo
06-05-2013, 11:02 AM
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2222&page=5
Nikoo
06-05-2013, 11:05 AM
در امضای اقای کاملا میتونید اشغال زیر توپ زنو ببینید milad28235 (http://tennistalkers.com/member.php?u=256)
federer4ever
06-05-2013, 11:05 AM
اسطوره تمامي ادوار تنيس فقط راجر فدرر والاسلام
Afshin
06-05-2013, 11:07 AM
تسلیت به راجــریون. تبریک به هیترها، بیجنبه و باجنبه! :434:
صفحات قبل رو هم خوندم، جوابی هم نمیدم، ولی اگه تنیسورتون باخت و یه عده رفتن رو اعصابتون، شکوه و گلایهای نکنید.
Behnam RF
06-05-2013, 11:10 AM
در امضای اقای کاملا میتونید اشغال زیر توپ زنو ببینید milad28235 (http://tennistalkers.com/member.php?u=256)
دوست خوبم بنده هم خدمتتون عرض کردم ، اگه توهینی بوده تذکر داده شده ، ایشون 3 ساله در فروم دیگر فعالیتی نداشته اند
ممنونم ...
پست های نامربوط به تاپیک من جمله بنده احتملا توسط مدیر مربوطه حذف خواهد شد ... با سپاس
فرر تا اين مرحله بسيار خوب پيش روي كرده ويك ست هم واگذار نكرده ولي با توجه به روحيه بالاي سونگا و حمايت تماشاگران پر شور فرانسوي شايد هيچ گاه ارزوي اين مرد اسپانيايي رنگ حقيقت به خود نگيرد. اما در مورد بازي استن-رافا: هد تو هد اين دو بازيكن كه كه جاي هيچ حرف و حدثي ر باقي نميزاره ٠-٩ رافا. درسته كه رافا بازيكن بزرگيه و در نوع خودش كم نظيره ولي استن هم همون بازيكني كه هميشه زير سايه فدرر قرار داشته ولي داره كم كم خودش ر پيدا ميكنه و داره به اون خودباوري لازم براي به دست اوردن موفقيت هاي بيش تر ميرسه. به هر حال به پايان دومين گرند اسلم سال داريم نزديك ميشيم بايد به نظاره بنشينيم و ببينيم كه در فينال دو هم وطن روبروي هم قرار ميگيرند. يا مردي كه به قصاب بلگراد شهرت داره در مقابل مردي از ديار ناپلءون.
Mahdi Naji
06-05-2013, 11:25 AM
ابتدا به تمام دوستانی که به راجر رای دادن تسلیت عرض می کنم که به همین زودی باخت.(خودم هم بهش رای دادم):251:http://tennistalkers.com/clear.gif (http://tennistalkers.com/clear.gif)
Ahoura (http://tennistalkers.com/member.php?u=745), Alen (http://tennistalkers.com/member.php?u=1281), Amir_RF (http://tennistalkers.com/member.php?u=2323), AndreS (http://tennistalkers.com/member.php?u=1217), aretobe7 (http://tennistalkers.com/member.php?u=520), ARY143 (http://tennistalkers.com/member.php?u=1545), BABAK (http://tennistalkers.com/member.php?u=291), Big Roger (http://tennistalkers.com/member.php?u=2811), DaniaL (http://tennistalkers.com/member.php?u=2129), dfblue (http://tennistalkers.com/member.php?u=804), E H S A N (http://tennistalkers.com/member.php?u=2043), Ehsλn (http://tennistalkers.com/member.php?u=474), fafafa (http://tennistalkers.com/member.php?u=763), federer4ever (http://tennistalkers.com/member.php?u=2248), ghabbaz (http://tennistalkers.com/member.php?u=2948), hamid.altair (http://tennistalkers.com/member.php?u=3094), Hamid_RUUD (http://tennistalkers.com/member.php?u=2298), javi (http://tennistalkers.com/member.php?u=566), kelajdez (http://tennistalkers.com/member.php?u=2444), kiavash (http://tennistalkers.com/member.php?u=715), lord amir (http://tennistalkers.com/member.php?u=1324), love.RF (http://tennistalkers.com/member.php?u=2317), lovely rf (http://tennistalkers.com/member.php?u=2213), mahdi naji (http://tennistalkers.com/member.php?u=2508), Mahrooz RF (http://tennistalkers.com/member.php?u=1293), manoochehr1984 (http://tennistalkers.com/member.php?u=717), massih (http://tennistalkers.com/member.php?u=1048), mh_nik (http://tennistalkers.com/member.php?u=818), mjrs (http://tennistalkers.com/member.php?u=352), Mohammad_Joulaei (http://tennistalkers.com/member.php?u=248), mori_RF (http://tennistalkers.com/member.php?u=2390), MRF (http://tennistalkers.com/member.php?u=2240), Najmeh5576 (http://tennistalkers.com/member.php?u=3134), navidballack (http://tennistalkers.com/member.php?u=500), Nima93 (http://tennistalkers.com/member.php?u=996), pasia (http://tennistalkers.com/member.php?u=668), Paymaan (http://tennistalkers.com/member.php?u=1315), peRFect (http://tennistalkers.com/member.php?u=3129), pouriya.alex (http://tennistalkers.com/member.php?u=935), pourya RF (http://tennistalkers.com/member.php?u=853), Pouya (http://tennistalkers.com/member.php?u=1054), pouya_hn (http://tennistalkers.com/member.php?u=2665), rezaomo (http://tennistalkers.com/member.php?u=2709), rojhin (http://tennistalkers.com/member.php?u=2160), saadat2000 (http://tennistalkers.com/member.php?u=481), SABORI (http://tennistalkers.com/member.php?u=1710), saeedshl (http://tennistalkers.com/member.php?u=1986), sahand (http://tennistalkers.com/member.php?u=1842), shanbeh (http://tennistalkers.com/member.php?u=1181), SHIR FarHad (http://tennistalkers.com/member.php?u=2224), sina_FARGO (http://tennistalkers.com/member.php?u=3055), sooshians_8919 (http://tennistalkers.com/member.php?u=3005), SOROOSH_RF (http://tennistalkers.com/member.php?u=1017), tennis hayrani (http://tennistalkers.com/member.php?u=2897), vanquishers (http://tennistalkers.com/member.php?u=2528), Yashar (http://tennistalkers.com/member.php?u=952), YOSEF (http://tennistalkers.com/member.php?u=2829), zhako (http://tennistalkers.com/member.php?u=532), _Arman_ (http://tennistalkers.com/member.php?u=2714), سعیدزمانی (http://tennistalkers.com/member.php?u=2140), مبارک (http://tennistalkers.com/member.php?u=1562), مهران (http://tennistalkers.com/member.php?u=1709)
باید بگم سونگا همون سونگا بود ولی با انگیزه تر و فدرر همون فدرر نبود و بی انگیزه هم بود.کسی که ace نزنه 3 تا اسمش ساده رو توی تور بزنه والی های ساده رو رها کنه از فرر هم می بازه که مثلا می گیم اسون تره.اما به هر حال باخت کاریش نمیشه کرد.امیدوارم هاس نواک رو ببره و واورینکا هم رافا رو.غیر ممکنه:434:.اصلا هم توجیهی برای باخت راج وجود نداره.کمر درد؟انگیزه؟دست زخمی از بازی با سیمون؟خوب بازی کردن سونگا؟باخت دیگه.....باختن که شاخ و دم نداره.باخت..:243:http://tennistalkers.com/clear.gif (http://tennistalkers.com/clear.gif) http://tennistalkers.com/clear.gif (http://tennistalkers.com/clear.gif)
Nikoo
06-05-2013, 11:36 AM
میدونم این اقا نیستن فقط میخاستم ارجاع بدم و وقتیم اینو دیدم خیلی ناراحت شدم چون ی سری از دوستان میگن اینجا چاله میدون نیس و درس هم میگن ولی وقتی ادم اینا رو میبینه نمیتونه ساکت باشه دچار تناقض میشه
میلاد:866: با وجود هیتر بودن ب تمام معنا،واقعا آدم دوس داشتنی ای بود
باهاش میشد ساعت ها بحث و کل کل کرد، آدم رک و راستی بود
هنوزم دلم تنگ میشه براش:243:
افشین زمینه برا خودت فراهم نکن،:434: برو چت باکس ببین من چقد gentleman آنه برخورد کردم:shame:
دوست عزیز من دارم در مورد شکست دادن نادال صحبت میکنم. شما گفتی چون راجر حذف شد دیگه نادال قهرمانه واسه همین من اون جواب رو دادم. من همیشه گفتم بازی نواک و راجر رو نمیشه از قبل برندشون رو مشخص کرد.
من نگفتم دوست من، یکی دیگه بود
برد سونگارو به طرفدارای واقعیش تبریک میگم.بهتر بازی کرد و برد. ولی مطمئنم و مثل روز برام روشنه همین سونگایی که میگن فوق العاده بازی کرد اگر فینال بره و مثلاً مثل بازی با راجر آماده باشه هم به نواک میبازه هم رافا هیچ فرقی نداره. راجر افتضاح بود و زورش نرسید خودش هم فهمید. ولی اشکال نداره به امید قهرمانی ویمبلدون آدم با امید زندست.
ضمناً من به عنوان یه طرفدار راجر اصلاً برام مهم نیست کسی رو اعصاب بره، توهین کنه،.... اگه دست من بود میذاشتم هر کی هر چی دلش میخواد بگه (یه تاپیک جدای از بحث فنی باز میکردم هرچی کل کل و توهین میخوای تو اون تاپیک انجام بده) چون بعد از توهین اون فرد من فقط به شخصیت اون فرد توهین کننده فکر میکنم ولاغیر.طرف خودشو زیر سوال میبره. به نظرم اگه کسی حاضرِ به قیمت از دست دادن شخصیتش این کارو انجام بده بذار اینکارو بکنه. یعنی اگه توهین میکنه بهاش رو هم میپردازه که همون شخصیتشه.
Afshin
06-05-2013, 11:50 AM
میلاد:866: با وجود هیتر بودن ب تمام معنا،واقعا آدم دوس داشتنی ای بود
باهاش میشد ساعت ها بحث و کل کل کرد، آدم رک و راستی بود
هنوزم دلم تنگ میشه براش:243:
افشین زمینه برا خودت فراهم نکن،:434: برو چت باکس ببین من چقد gentleman آنه برخورد کردم:shame:
من؟! من اصلاً کاری به کارتون ندارم. منظورم این بود که اگه یه عده اومدن رفتن رو اعصباتون شکوه و گلایه نکنید.
king of spin
06-05-2013, 11:57 AM
میدونم این اقا نیستن فقط میخاستم ارجاع بدم و وقتیم اینو دیدم خیلی ناراحت شدم چون ی سری از دوستان میگن اینجا چاله میدون نیس و درس هم میگن ولی وقتی ادم اینا رو میبینه نمیتونه ساکت باشه دچار تناقض میشه
واقعا درست میگی تناقض داره بیداد میکنه ولی....................
farzin123
06-05-2013, 12:10 PM
فدرر از 07.07.2003 که وارد top 4 شده ، هنوز از چهار نفر اول دنیای تنیس خارج نشده........
نزدیک 11 سال.......
Nikoo
06-05-2013, 12:35 PM
king of spin
من دیدم تنهایی این وسط همه دارن میترکوننت :434: اومدم تو بحث ....
مهران
06-05-2013, 01:28 PM
اينقدر نمك رو زخم ما نپاشيد
چرا اينقدر به راجر ما گير ميديد:182:
rezapor
06-05-2013, 02:09 PM
واقعا دست فدرر درد نکنه ،دچار دوگانگی شده بودم بازی ایران رو نگاه کنم یا بازی فدرر ،ولی خودش فهمید بچه های ایران میخوان بازی تیم ملی با قطر رو نگاه کنن ،قشنگ قبل از بازی ایران نتیجه رو واگذار کرد و استرس رو از دوش ما برداشت .توی بازی دیروز انقدر بی تعصب و بی انگیزه بازی کرد که اگر 20درصد بازیش توی چند هفته قبل توی فینال رم جلوی رافا رو جلوی سونگا هم پیاده می کرد بازی رو به نفع خودش تموم میکرد .نمیدونم شایدم میخواست سونگا رو جلوی نخست وزیرکشورش و هموطناش شرمنده نکنه.ولی دوستان باید بگم فصلی دیگه توی بازی فدرر ایجاد شده و ما دیگه نباید از اسطوره هم مثل آغاسی انتظار داشته باشیم تا سن 34سالگی گرندومسترزببره و همین که توی این سن تا 1/4بالا میاد جای شکرش باقیه.دوستان باید کم کم قبول کنیم که فدرر دیگه پیر شده و باید بازنشته کنه خودش رو یا حداقل توی دویل و یا میکس شرکت کنه.
الیا55
06-05-2013, 02:11 PM
ناراحتی نداره ادم که سنش بره بالا توانایش کم میشه شیر که پیر بشه گرگ ادعای پادشاهی میکنه حالا نوبت فدرر پس فردا نوبت نادال و جوکویچ این تکراری که همه قبولش دارن به نظر من اگه فدرر نتوست ببره اشکالی نداره بالاخره پیروزی همیشگی نیست
Behr@d
06-05-2013, 02:47 PM
دوستانی که مسابقات را از طریق شبکه های پکیج الجزیره اسپورت دنبال میکنن ، توجه کنند که امروز دیدار های کورت سوزان لنگلن از شبکه های JSC Sports 2 و +8 و دیدار های کورت فیلیپ شاتریر از +10 پخش خواهد شد .
king of spin
06-05-2013, 03:55 PM
king of spin
من دیدم تنهایی این وسط همه دارن میترکوننت :434: اومدم تو بحث ....
ایول داری
Ahoura
06-05-2013, 06:15 PM
مـــرسی مـــریا :655:
خسته نباشی بسیار عــالـی خودتو در بازی نـگه داشتی و بیگل رو بــا پیروزی عوض کردی:441:
با این وضعیت پاریس دیگه انتظار بیشتری نمیره ، شاید اگر این آب و هوای عجیب غریب این شهر باعث تجدید سرما خوردگی نمیشد می تونستیم بهتر هم نتیجه بگیریم ولی متاسفانه نشد دیگه ....... :sorrow:
در مرحله بعد انتظار پیروزی رو ندارم ، اگر بردیم که چه بهتر اگر هم نبردیم فدای ســرت :sad2:
بـه هر حال تورنمنت خوبی بود و همین که افتخار این رو داشتم که از چند پیروزی دیگه لذت ببرم واسم کافیه :655:
به امید آمادگی بیشتر در ویـمـبـلـدون و کسب قهرمانی :love2:
و امــا هیتر های عزیز که امروز پس از ست اول کار مریا رو تمام شده می دونستند :ggl::behi:
king of spin
06-05-2013, 07:35 PM
درود بر رافای با غیرت استنو در هم کوبید به قول هادی جون خسته نباشی دلاور
Behr@d
06-05-2013, 08:32 PM
شاراپووا یا بیگلووا ؟؟!! :379::734::296:
Aryan
06-05-2013, 09:30 PM
شاراپووا یا بیگلووا ؟؟!! :379::734::296:
شاراپوا رو مسخره میکنی؟:251:
برو اندین ولز و ببین اون وقت باید به آنا تنیسور مورد علاقت اول بگی بیگلویچ
mehdi_juve
06-05-2013, 10:28 PM
صحبتهای نواک در مورد بازی روز جمعه با نادال :
این یک نبرد مهمه ، و من برای این مبارزه آماده ام.من دارم خوب بازی میکنم.این مهمترین نبرد در رولند گاروسه ، شکی در این مورد نیست.مطمئنم این یک مسابقه تمام عیار خواهد شد.لازمه که در سرتاسر بازی در بالاترین سطح خودم بازی کنم ، چون اینطوری فقط میشه در مقابل نادال پیروز شد.ریزه کاریها و یه امتیازات خاص هستند که برنده رو مشخص خواهند کرد.به همین خاطر است که لازمه ، خیلی منظم کار کنم و از نظر احساسی ، بدنی و ذهنی برای این مبارزه آماده باشم.
Sorou$h
06-05-2013, 10:29 PM
من نگفتم دوست من، یکی دیگه بود
آره یکی دیگه گفته بود. من اشتباه فوروارد کردم. شرمنده.
saeedsafaee
06-05-2013, 11:01 PM
روز جمعه واقعا نمی دونم چیکار کنم. ساعت شش و نیم والیبال لیگ جهانی ایران و روسیه هست که 7-8 ماه منتظرش بودم. همزمان بازی رویایی و فوق العاده حساس رافا - نوله و همزمان مناظره سیاسی نامزدهای انتخابات که خیلی مهمه.
آخه چرا ؟؟؟؟؟؟
saeedsafaee
06-05-2013, 11:08 PM
ولی به عشق و امید برد رافا و با این استدلال که این تنها گرند اسلم ساله که نادال شانس اول قهرمانیه به هیچ وجه این بازی رو از دست نمیدم...
Sorou$h
06-05-2013, 11:14 PM
راجر فدر که در سراسر دنیا طرفدارن بی شماری دارد بعد از شکست در رولندگاروس از تماشاگران خداحافظی کرد و در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید در چنین شرایطی چه مواردی یا اشحاص بخصوصی به شما کمک میکنند تا در ساعتها یا روزهای آینده این شکست رافراموش کنید.گفت:من احتیاجی به مورد یا شخص خاصی ندارم.من آدم عاقل وبالغی هستم و دیگر پسر بچه نیستم. اما من حمایت را در هر حالت میگیرم و آن این است که شما میدانید مردم مرا تنها نمی گذارند . او فصل کورت چمن راهفته آینده با تورنمنت هال شروع خواهدکرد.تورنمنتی که او 5 بارعنوانش را از آن خود کرده است وسپس به لندن میرود بمنظور اینکه ویمبلدون رابرای بارهشتم ببرد و یک رکورد دیگر از خود باقی گذارد. ترجمه توسط اقای علیپور عزیز.
SHIR FarHad
06-05-2013, 11:29 PM
چ سرویسای خوبی داشت جوکو 11ایس و 82 %سرویس اول و 79%سرویس دوم تبدیل ب امتیاز شده بودند ک امار واقعا خوبیه
والبته ریترن قدری ضعیف تامی هم مزید بر علت بود
صلاحهای جوکو اعم از "فورهند خط کش جوکو "و بکهندش در سطح بسیار خوبی قرار داشتند مخصوصا "فورهند خط کش جوکو" ک اگه برای بازی با نادال روی دور باشه ب راحتی میتونه با حمله بر روی صلاح اصلی رافا فورهندشو ضعیف کنه و نادال رو ب حالت تدافعی بکشونه و نواک میتونه ب راحتی ب بک هند نادال حمله کنه
ب هر حال بازی پیچیده تر از این حرفاس اون طرف پادشاه خاک و این طرف نوله اماده و پر از انگیزه در صدد اولین RG
پیش بینی من 3-1 نواک
ب امید یک بازی زیبا
http://tennis-image.com/images/24206479796320363573.jpg
PowerVu
06-06-2013, 12:27 AM
روز جمعه واقعا نمی دونم چیکار کنم. ساعت شش و نیم والیبال لیگ جهانی ایران و روسیه هست. همزمان بازی فوق العاده حساس رافا - نوله و همزمان مناظره سیاسی نامزدهای انتخابات که خیلی مهمه.
آخه چرا ؟؟؟؟؟؟
به نظرم خیلی سادهست.
حتی اگر فینال ویمبلدون بین یک بازیکن زاده میهن اسلامی و نادال/فدرر/جوکوویچ/ماری برگزار بشه و یا فینال لیگ جهانی والیبال بین تیم ملی و برزیل/ایتالیا/روسیه (در حالی که تیم ملی برای نخستین بار به فینال میرسه) باشه... اما اگر این مسابقات، همزمان با مناظرات انتخاباتی برگزار بشوند، به نظر اکثریت جمع، فقط باید «مناظره هشت نفره سیاسی نامزدهای انتخابات» را تماشا کرد. همانطور که فرمودید، این مناظرهها خیلی خیلی مهم هستند. یک تار موی گندیدهی نامزدهای متعهد و انقلابی انتخابات که با عنایات خاصهی مقام معظم رهبری حضرت آیت ا... العظمی امام خامنهای (سیدنا القائد، روحنا له الفدا) و طبق سند چشم انداز بيست ساله، طی چهار سال آینده و در مسیر تبدیل شدن ایران به بهترین کشور، با تکیه بر اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیتها، یکی از آنها، میهن اسلامی را به قلههای پیشرفت رهنمون خواهند کرد، آیا این نامزدهای محترم را مگر میشود با کل هیکل امثال فدرر/سمپراس/نادال/جوکوویچ/ماری یا کل بزرگان تاریخ برگزاری فینالهای گرند اسلمهای تنیس یا فینالهای دیگر ورزشها عوض کرد؟
(به خصوص رییس جمهور مردمی یعنی جناب آقای سید دکتر جلیلی که آقای حسین شریعتمداری در کیهان از ایشان به عنوان «یک سوپر حزب اللهی» یاد کردهاند و در یکی از جلسات پرسش و پاسخ (پخش شده در بخش خبری 20:30) در جواب یکی از بانوان ایستاده در جمع محجبه بسیجی، یک جلد قرآن را به بالای دست گرفته بودند و با صدای بلند از ایشان پرسیدند: «ما به دنبال رئیس جمهوری هستیم که نه تنها از ولایت مطلقه فقیه تبعیت کند، بلکه جانش را فدای رهبری کند. به این قرآن قسم میخورید «جان فدای سید علی» باشید؟ آقای سید دکتر جلیلی هم در پاسخ به ایشان، با ایمانی قلبی فرمودند: «همینطور هستیم.» سپس قرآن را بوسیدند، چیزی پای آن نوشتند و به دختر خانم دانشجوی بسیجی بازگرداندند.)
اگر کسی، مسئله به فرموده شما به این خطیری و مهمی را رها کند و به غیر از این، در زمان پخش زنده مناظرهها رفتار کند و وقتش را برای تماشای زنده مسابقات ورزشی تلف کند، بی تعارف و به نظر اکثریت جمع حاضر، مدیون خانوادههای معظم شهدا، انقلاب و امت ولایتمدار همیشه در صحنه هست که در روز 9 دی؛ روز تجلی بصيرت و ولايت مداری، به دعوت امام امت لبیک گفتند و با راهپیمایی دندان شکن چند ده میلیونی در سرتاسر کشور، میثاق امت با ولایت فقیه را به بهترین شکل ممکن، به رخ استکبار جهانی و فتنهگران داخلی کشیدند. انتخاب با شماست.
mehdi_juve
06-06-2013, 12:49 AM
بازی نادال و استن رو ندیدم ، اما با توجه به نتیجه نباید نادال مشکلی پیدا کرده باشه.اما نواک بازی خیلی خوبی انجام داد.من فقط یه مشکلی میبینم که خیلی اذیتم میکنه.جدیدا نوله وقتی میخواهد بازی رو تموم کنه به مشکل میخوره.از تورنمت دبی شروع شد و ادامه همه یافته.در رم مثلا مقابل بردیچ در آستانه تموم کردن بازی بود ، اما در حالی که اگر گیم سرویسش رو میبرد برنده بازی میشد بریک شد و اصلا کلا بازی رو باخت.در همین تورنمت بازی قبل مقابل حریف آلمانی همین مشکل بوجود امد ، که در حالیکه میتونست 6.2 ببره ، 6.4 برد.امروز هم که 7.5 شد در حالیکه میشد 6.4 برد.بازیکنهای حریف هم تلاش میکنند حرفی نیست.اما اینکه این قضیه داره تکرار میشه جالب نیست.در مورد بازی با نادال نمیشه چیز خاصی گفت. دو بازیکن قدرتمند که هر دو فوق العاده اند.هر دو اماده و فقط حیف که این بازی در فینال نیست.برنده این بازی با همه احترامی که برای سونگا و فرر قائلم (مخصوصا سونگا که امیدوارم در فینال ببینمش) قهرمان این مسابقاته.جالب اینکه بعد از مونته کارلو ، نشد این دو رو مقابل هم ببینیم و قسمت به رولند گاروش افتاد.واقعا پیش بینی سخته.یه نبرد تمام عیار به قول نواک در پیشه.با تمام وجود دوست دارم که نواک ببره.امیدوارم که امسال قهرمانی نواک رو ببینیم.نادال هم باید بیخیال شه دیگه اینبارو.بابا اینهمه تو بردی این جامو ،یکبارم نواک ببره.:443:ولی جدا از شوخی ، من پیش بینی خاصی ندارم ، جز اینکه انگیزه نواک برای بردن این جام میتونه باعث بشه شانسش رو بیشتر بدونم .نواک مطمئنا لحظه ای پا پس نمیکشه. با همه این حرفها فکر نکنم کسی بتونه نتیجه بازی رو پیش بینی کنه.بدیش اینکه نمیتونم لذت برم و برام مهم نباشه ، چون فقط برده که منو راضی میکنه(تو بازیهای نوله بیشتر از اینکه لذت ببرم ، حرص میخورم ، به قول داداشم ، داداشهای نوله هم انقدر حرص نمیخورند:434:).موفق باشی نوله.
Nikoo
06-06-2013, 01:27 AM
همین حرصو من در بازی های نادال میخورم مامانم میگه پولو شهرتش مال اوناس تو چرا حرص میخوری!
rojhin
06-06-2013, 06:34 AM
به نظرم خیلی سادهست.
حتی اگر فینال ویمبلدون بین یک بازیکن زاده میهن اسلامی و نادال/فدرر/جوکوویچ/ماری برگزار بشه و یا فینال لیگ جهانی والیبال بین تیم ملی و برزیل/ایتالیا/روسیه (در حالی که تیم ملی برای نخستین بار به فینال میرسه) باشه... اما اگر این مسابقات، همزمان با مناظرات انتخاباتی برگزار بشوند، به نظر اکثریت جمع، فقط باید «مناظره هشت نفره سیاسی نامزدهای انتخابات» را تماشا کرد. همانطور که فرمودید، این مناظرهها خیلی خیلی مهم هستند. یک تار موی گندیدهی نامزدهای متعهد و انقلابی انتخابات که با عنایات خاصهی مقام معظم رهبری حضرت آیت ا... العظمی امام خامنهای (سیدنا القائد، روحنا له الفدا) و طبق سند چشم انداز بيست ساله، طی چهار سال آینده و در مسیر تبدیل شدن ایران به بهترین کشور، با تکیه بر اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیتها، یکی از آنها، میهن اسلامی را به قلههای پیشرفت رهنمون خواهند کرد، آیا این نامزدهای محترم را مگر میشود با کل هیکل امثال فدرر/سمپراس/نادال/جوکوویچ/ماری یا کل بزرگان تاریخ برگزاری فینالهای گرند اسلمهای تنیس یا فینالهای دیگر ورزشها عوض کرد؟
(به خصوص رییس جمهور مردمی یعنی جناب آقای سید دکتر جلیلی که آقای حسین شریعتمداری در کیهان از ایشان به عنوان «یک سوپر حزب اللهی» یاد کردهاند و در یکی از جلسات پرسش و پاسخ (پخش شده در بخش خبری 20:30) در جواب یکی از بانوان ایستاده در جمع محجبه بسیجی، یک جلد قرآن را به بالای دست گرفته بودند و با صدای بلند از ایشان پرسیدند: «ما به دنبال رئیس جمهوری هستیم که نه تنها از ولایت مطلقه فقیه تبعیت کند، بلکه جانش را فدای رهبری کند. به این قرآن قسم میخورید «جان فدای سید علی» باشید؟ آقای سید دکتر جلیلی هم در پاسخ به ایشان، با ایمانی قلبی فرمودند: «همینطور هستیم.» سپس قرآن را بوسیدند، چیزی پای آن نوشتند و به دختر خانم دانشجوی بسیجی بازگرداندند.)
اگر کسی، مسئله به فرموده شما به این خطیری و مهمی را رها کند و به غیر از این، در زمان پخش زنده مناظرهها رفتار کند و وقتش را برای تماشای زنده مسابقات ورزشی تلف کند، بی تعارف و به نظر اکثریت جمع حاضر، مدیون خانوادههای معظم شهدا، انقلاب و امت ولایتمدار همیشه در صحنه هست که در روز 9 دی؛ روز تجلی بصيرت و ولايت مداری، به دعوت امام امت لبیک گفتند و با راهپیمایی دندان شکن چند ده میلیونی در سرتاسر کشور، میثاق امت با ولایت فقیه را به بهترین شکل ممکن، به رخ استکبار جهانی و فتنهگران داخلی کشیدند. انتخاب با شماست.
با سلام
پاور عزیز الان اینی که گفتی یعنی چه ؟ ( شیر فرهاد برره ) :434::434::434::441::441::441:
از شیر فرهاد خودمون هم خیلی خیلی عذر خواهی میکنم
mspayam
06-06-2013, 08:27 AM
متن "تانگ این چیک" دوستمون پاور خیلی خوندنی و بامزه بود.
جناب Rojhin, خلاصه ی منظور ایشون می شه اینکه تماشای برنامه های کمدی تلویزیون ملی بر تماشای تنیس ارجحیت داره. :254:
Behr@d
06-06-2013, 08:30 AM
شاراپوا رو مسخره میکنی؟:251:
برو اندین ولز و ببین اون وقت باید به آنا تنیسور مورد علاقت اول بگی بیگلویچ
ببخشیدا آرین جان ... شما تنیسوری مثل آنا ایوانوویچ رو با ماریا شاراپووا مقایسه میکنی ؟؟؟!!!
به نظر من بیگل شدن تنیسوری مثل ایوانوویچ خیلی هم معموله ولی شاراپووا چی ؟؟؟ شاراپووا فقط به اندازه ی کل بیگل هایی که ایوانوویچ شده جلوی سرنا ویلیامز بیگل شده :160:
حالا چه برسه به یانکوویچ و آزارنکا (فینال استرالیا 2012) و ...
davidbeckham
06-06-2013, 08:36 AM
همین سرنا هم چند وقت پیش بیگل شد
نادال-فدرر-نوواک هم بیگل شدن
Sorou$h
06-06-2013, 10:03 AM
با تمام احترامی که برای دوستان نادالی قائلم. اگه جمعه باد باشه نواک 3.1 میزنه رافا رو اگه باد نباشه نواک 3.0 میزنه رافا رو.
king of spin
06-06-2013, 10:20 AM
با تمام احترامی که برای دوستان نادالی قائلم. اگه جمعه باد باشه نواک 3.1 میزنه رافا رو اگه باد نباشه نواک 3.0 میزنه رافا رو.
سروش جان منم احترام زیادی براشما قائلم.همیشه تو این فروم گفته میشد که اگه باد بیاد به نفع ناداله ولی پارسال تو ایندین ولز نادال درحالی به فدرر باخت که باد شدیدی میومد و بعد بازی خود رافا گفت که باد برنامه هاشو به هم ریخته.البته در هر حال شانس نواکو بیشتر میدونم .
Nadal.N1
06-06-2013, 10:21 AM
اعتماد به نفست منو كشته!:-P
خواهيم ديد
Nadal.N1
06-06-2013, 10:29 AM
سروش جان منم احترام زیادی براشما قائلم.همیشه تو این فروم گفته میشد که اگه باد بیاد به نفع ناداله ولی پارسال تو ایندین ولز نادال درحالی به فدرر باخت که باد شدیدی میومد و بعد بازی خود رافا گفت که باد برنامه هاشو به هم ریخته.البته در هر حال شانس نواکو بیشتر میدونم .
عزيزم شانس برد رافا بيشتر از نواكه
مگه ديروز نديدي رافا چه به روز استن آورد
نميدونم چرا ميگي رافا شانسش كمتره
فردا نقطه عطف بازي رافا خواهد بود لطفا دليلت رو بگو چرا نواك شانسش بيشتره؟
Ahoura
06-06-2013, 10:47 AM
ببخشیدا آرین جان ... شما تنیسوری مثل آنا ایوانوویچ رو با ماریا شاراپووا مقایسه میکنی ؟؟؟!!!
به نظر من بیگل شدن تنیسوری مثل ایوانوویچ خیلی هم معموله ولی شاراپووا چی ؟؟؟ شاراپووا فقط به اندازه ی کل بیگل هایی که ایوانوویچ شده جلوی سرنا ویلیامز بیگل شده :160:
بیگل شدن تنیسوری مثل ایوانوویچ خیلی معموله ؟؟؟؟ خود زنی می کنی ؟؟؟؟؟
خودت میای میگی بیگل شدن تنیسوری که اسمش توی لیستت نوشته خیلی معموله بعد راجع به بیگل شدن باقی بازیکنا حرف می زنی ؟؟؟؟
ایوانوویچ در مقابل ویلیامز بیگل نمیشه چون هیچ وقت در مراحل بالا بهش نمیرسه. وقتی قرار در راند های دو و سه از تنیسور های رنک 40 50 بخوره معلومه دیگه به یکی مثل ویلیامز نمیرسه که بیگلش کنه !!!!!!
هر موقع تنیسوری رو پیدا کردید که بعد از عمل جراحی کتف دوباره گرند اسلم ببره و به n تا سمی و فینال اسلم راه پیدا کنه اون موقع می تونید راجــع به شاراپووا نظر بدید.
Sorou$h
06-06-2013, 10:51 AM
برای اینکه بازیکن هایی که بکهند تک دستی میزنن هیچ شانسی برای بردن رافا ندارن. مثل واورینکا و فدرر و گاسکت و الماگرو و.........! نواک بکهند دو دستی میزنه و راه بردن رافا رو خوب بلده و خیالت راحت نواک هر چی داره و نداره فردا تو زمین اجرا میکنه. واسه همین من 1% هم به بردن نوله شک ندارم.
king of spin
06-06-2013, 10:52 AM
اول اینکه ضعف سرویس نادال و ریترنای جوکویچ روی سکند سروای نادال خیلی راحت وینر میشه.دوم از لحاظ روحی نادال به مشکل میخوره جلو جوکویچ.سوم جوکویچ از 2011 با تقویت بکهندش تو رالی ها بهتر از نادال عمل میکنه و تقریبا راه بردن نادالو فهمبده و اگه رافا مثل مونته کارلو ریتم دفاعی بگیره شک نکن راحت میبازه.و نکته اخر اینکه رافا استنو راحت برده باعث میشه تا نواکو هم ببره ربطی به هم ندارن.البته من از خدامه که رافا ببره چون اگه ببازه چند روز دپ میشم میره ولی فعلا از نظر من شانس نواک بیشتره.یه نکته دیگه هم اینه که درسته دیروز رافا روی تور فوق العاده کار کرد ولی مطمئنا در مقابل نواک نمیتونه این جور باشه یکی از راه های بردن نواک قدرت والی هست که رافا طیاد توش قوی نیست.:243:
Nadal.N1
06-06-2013, 11:05 AM
من هم مطمئن هستم رافا فردا بازي رو ميبره
فردا خواهيم ديد چه بر سر نواك خواهد اومد
Behr@d
06-06-2013, 11:05 AM
http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/b_05-06-Sharapova-Azarenka.jpg
Aryan
06-06-2013, 11:25 AM
:251:
خیلی باحالی بهراد.......
به قول اهورا خودزنی ام میکنی!!!
Behr@d
06-06-2013, 11:40 AM
بیگل شدن تنیسوری مثل ایوانوویچ خیلی معموله ؟؟؟؟ خود زنی می کنی ؟؟؟؟؟
خودت میای میگی بیگل شدن تنیسوری که اسمش توی لیستت نوشته خیلی معموله بعد راجع به بیگل شدن باقی بازیکنا حرف می زنی ؟؟؟؟
ایوانوویچ در مقابل ویلیامز بیگل نمیشه چون هیچ وقت در مراحل بالا بهش نمیرسه. وقتی قرار در راند های دو و سه از تنیسور های رنک 40 50 بخوره معلومه دیگه به یکی مثل ویلیامز نمیرسه که بیگلش کنه !!!!!!
هر موقع تنیسوری رو پیدا کردید که بعد از عمل جراحی کتف دوباره گرند اسلم ببره و به n تا سمی و فینال اسلم راه پیدا کنه اون موقع می تونید راجــع به شاراپووا نظر بدید.
ما حداقل تو فینال گرنداسلم جلوی کسی بیگل نمیشیم . :160:
Aryan
06-06-2013, 11:44 AM
ما حداقل تو فینال گرنداسلم جلوی کسی بیگل نمیشیم . :160:
شما مگه اصلا فینال ام میاید...:251::251:
اگه به بیگل شدن باشه ویلیامز ام همین چند هفته پیش بیگل شد.
Behr@d
06-06-2013, 12:09 PM
شما مگه اصلا فینال ام میاید...:251::251:
اگه به بیگل شدن باشه ویلیامز ام همین چند هفته پیش بیگل شد.
اگه قرار باشه تو فینال بیگل بشیم ترجیح میدم نیایم فینال :434:
Aryan
06-06-2013, 12:12 PM
اگه قرار باشه تو فینال بیگل بشیم ترجیح میدم نیایم فینال :434:
اگه قراره راند 3 بیگل شید اصلا کلا تو مسابقات شرکت نکنید
این جوری بهتره به نظرم!
davidbeckham
06-06-2013, 07:02 PM
come on masha:866:
بعد از مصدومیت کولاک کرده
راه بردن ازارنکا رو یاد گرفته
یه بار هم سرنا رو ببره مشکل حل میشه
http://www.shiaupload.ir/images/57543774350444166987.jpg
davidbeckham
06-06-2013, 07:03 PM
در مورد بازی رافا-نوله به نظرم 60-40 به نفع نوله هستش
ولی بازی نزدیکی میشه
Meysam94
06-06-2013, 07:19 PM
اورین ماریا . قدرتت را به ویکا نشون دادی که دیگه نمیتونه حریفت بشه .:583:
اگه در فینال هم اعتماد به نفس داشته باشی حتما موفق خواهی شد . به امید قهرمای ماشا :655::396:
http://www.tennis-image.com/images/33732019576611902734.jpg
Sorou$h
06-06-2013, 08:42 PM
این چه وضعیه؟ این سرنا به جان خودم مشکوک میزنه. فکر کنم مرد است خودش رو زن جا زده (شوخی)
آخه این چه بلایی که سر ایرانی بدبخت اووردی؟ کاملا واضحست که مارایا رو هم میبره. یعنی یک کسی پیدا نمیشه جلوی این رو بتونه بگیره؟
Pouya
06-06-2013, 09:00 PM
تبریک به طرفداران ماریا ، مخصوصا اهورا و خشایار:583:
با اینکه اصلا راضی نبودم و باید خیلی راحت تر به فینال می رسید ولی باز دمش گرم که رسید.:655:
به سرینا و طرفداراش هم تبریک میگم. واقعا سطحش از بقیه بالاتره و جای هیچ حرفی باقی نمیگذاره. امیدوارم فینال نزدیک بشه:D
در مورد بازی رافا-نوله به نظرم 60-40 به نفع نوله هستش
ولی بازی نزدیکی میشه
منم تقریبا نظرم همینه. یه ذره نوله بیشتر . حالا خشایار جان ، بیخیال درصد و اینا ، خودت دوست داری کی ببره؟:D
king of spin
06-06-2013, 09:02 PM
قابل توجه که سرنا داره ثابت میکنه سن فقط یه عدده.فرازمینی داره کار میکنه
Ahoura
06-06-2013, 09:34 PM
این چه وضعیه؟ این سرنا به جان خودم مشکوک میزنه. فکر کنم مرد است خودش رو زن جا زده (شوخی)
آخه این چه بلایی که سر ایرانی بدبخت اووردی؟ کاملا واضحست که مارایا رو هم میبره. یعنی یک کسی پیدا نمیشه جلوی این رو بتونه بگیره؟
بعله سروش جان . سرنا ویلیامز الان بدجوری تور رو تسخیر کرده. الان دیگه کسی نیست تقریبا جلوشو بگیره.
اما بله بودن کسایی که خوب جلوشو میگرفتن. متاسفانه نسل جدید WTA بسیار نازک نارجی شده . پس از سرنا قویترین فیزیک و بازی رو تقریبا مــریا داره که اونم اختلاف زیادی با سرنا داره. احتمال میدم شما 6 7 سال پیش مسابقات WTA رو دنبال نمی کردید. اون موقع هم بدون شک سرنا یکی از بهترین ها بود ولی اینقدر قهرمانی های فان بدست نمیورد . مثلا همین ارانی که می فرمایید شاید در بین70 80 تنیسور برتر تاریخ هم هیچ جایی نداشته باشه یا مثلا رادوانسکا که الان در رنک 4 جا خشک کرده هم بدون شک در 60 70 تای اول هیچ جایی نداره. تنیسور های سابق WTA همچون ویلیامز بدنی مردونه داشتند و در مقابلش اینقدر از نظر بدنی کم نمیوردن. بودن کسایی مثل هنین که از 6 مسابقه خاکی 5 بار ویلیامز رو مغلوب می کردند یا کیم کلایسترز که در زمین های هارد اذیتش می کرد و .....
گاهی اوقات پیش میاد دیگه ، بعضیا توی کریرشون شانس میارن در دوره ای قرار میگیرن که رقابت آسونه مثل همین ویلیامز که الان در سن 31 سالگی داره بهتر از جوونیاش قهرمانی کسب می کنه و یا بعضیا هم بد شانسی میارن مثلا با فدرر و نادال هم دوره میشن ......
البته این رو هم اضافه کنم همین که ویلیامز تونسته تا سن 31 الگی در تور باقی بمونه و رقابت کنه جای تحسین داره.
sooshians_8919
06-06-2013, 09:37 PM
تبریک به خودم و طرفدارای ماریا! :434:
حال کردم آزارنکا رو زد. مخصوصا به خاطر اون کاراش تو اوپن استرالیا
Nima93
06-06-2013, 09:45 PM
بعله سروش جان . سرنا ویلیامز الان بدجوری تور رو تسخیر کرده. الان دیگه کسی نیست تقریبا جلوشو بگیره.
اما بله بودن کسایی که خوب جلوشو میگرفتن. متاسفانه نسل جدید WTA بسیار نازک نارجی شده . پس از سرنا قویترین فیزیک و بازی رو تقریبا مــریا داره که اونم اختلاف زیادی با سرنا داره. احتمال میدم شما 6 7 سال پیش مسابقات WTA رو دنبال نمی کردید. اون موقع هم بدون شک سرنا یکی از بهترین ها بود ولی اینقدر قهرمانی های فان بدست نمیورد . مثلا همین ارانی که می فرمایید شاید در بین70 80 تنیسور برتر تاریخ هم هیچ جایی نداشته باشه یا مثلا رادوانسکا که الان در رنک 4 جا خشک کرده هم بدون شک در 60 70 تای اول هیچ جایی نداره. تنیسور های سابق WTA همچون ویلیامز بدنی مردونه داشتند و در مقابلش اینقدر از نظر بدنی کم نمیوردن. بودن کسایی مثل هنین که از 6 مسابقه خاکی 5 بار ویلیامز رو مغلوب می کردند یا کیم کلایسترز که در زمین های هارد اذیتش می کرد و .....
گاهی اوقات پیش میاد دیگه ، بعضیا توی کریرشون شانس میارن در دوره ای قرار میگیرن که رقابت آسونه مثل همین ویلیامز که الان در سن 31 سالگی داره بهتر از جوونیاش قهرمانی کسب می کنه و یا بعضیا هم بد شانسی میارن مثلا با فدرر و نادال هم دوره میشن ......
البته این رو هم اضافه کنم همین که ویلیامز تونسته تا سن 31 الگی در تور باقی بمونه و رقابت کنه جای تحسین داره.
Such a load of crap :788:
Sorou$h
06-06-2013, 09:48 PM
آخه این سرنا دیگه شورش رو در اوورده:434:. من حقیقت مسابقات زنان رو زیاد دنبال نمیکنم چون جذابیتش زیاد نیست به نظر من. ولی اون زمان که جاستین هنین هاردن بود و خوشم میومد ازش دنبال میکردم ولی الان که از ایوانوویچ و ووزنیاکی خوشم میاد و هیچ پیشرفتی هم نداشتند دیگه حالم از تنیس زنان بهم میخوره. به نظر من تا آدم از کسی خوشش نیاد نمیشه یک ورزشی رو دنبال کنه. به نظرم این سرنا داره کاری میکنه که خیلی ها از تنیس زنان بدشون بیاد. البته با احترام به طرفداراش. به نظرم باید بیاد Atp سرنا:434::434::434:
Aryan
06-06-2013, 11:24 PM
Semi Final
http://www.tennis-image.com/images/03390871149241862777.jpg
Behr@d
06-06-2013, 11:39 PM
با این بازی ای که از سرنا دیدم بعید میدونم شاراپووا بیگل نشه باز تو فینال :434: .
Behr@d
06-06-2013, 11:40 PM
http://picxure.com/images/41407915504525304675.jpg
SABORI
06-07-2013, 12:42 AM
باز به ویلیامز که باعث شد غم شکست راجر را کمتر بخورم , در 46 دقیقه بازی را تمام کرد , زمانی که سارا گیم اول خودشو گرفت سرنا ناراحت شد و عکس العمل نشون داد فکر کنم برنامش این بود که ست دوم هم نذاره گیمی بگیره
با این نحوه بازی واقعا شایسته قهرمانی است
به امید قهرمانی سرنا که بتونه بعد از 11 سال دوباره این جام را بگیره
SABORI
06-07-2013, 12:50 AM
آمار وینر بازی سرنا
40-2
D3ADMAN
06-07-2013, 04:06 AM
بازی سرنا رو دیدم ، مطمئنم قهرمان است بدون شک . اما بریم سراغ بحث بازی نولــــــــــــه و رافا . سایت های شرط بندی به یک دلیل شانس نادال رو بیشتر میدانند چون رولند 1 بار بیشتر نباخته و مشخصآ باید شانس نادال رو بیشتر بدونن . اما دلیل خوبی برای پیروزی نواک دارم . نادال در مسیرش به سمی ، هیچ یک از تنیسورهایی که باهاشون بازی کرد ، خوب رالی نمیکردند ، اما نواک با تامی هاس و کولشرایبر خوب رالی کرد و یجورایی خودشو آماده ی بازی با نادال کرد . 2 ست اول این بازی سرنوشت سازه . امیدوارم نواک ببره و بره فینال و به امید قهرمانی . دیگه این تورنومنت داره خیلی تکراری میشه ، باید از حالت تکراری درش بیاریم . کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــامــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان نولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
Paymaan
06-07-2013, 06:41 AM
خطاب به هِیتر ها :
توماس بردیک(چ.خ) هم به توئیتر آمده . وقتی نظرش رو درباره فدرر خواستن اینطور جواب داده : :583::866:
16297
mspayam
06-07-2013, 06:49 AM
برای اینکه بازیکن هایی که بکهند تک دستی میزنن هیچ شانسی برای بردن رافا ندارن. مثل واورینکا و فدرر و گاسکت و الماگرو و.........! نواک بکهند دو دستی میزنه و راه بردن رافا رو خوب بلده و خیالت راحت نواک هر چی داره و نداره فردا تو زمین اجرا میکنه. واسه همین من 1% هم به بردن نوله شک ندارم.
کی؟ گاسکت؟ سروش جان اگه ماهایی که تازه چند وقته شروع کردیم تنیس ببینیم اینجوری اسم این بدبخت رو تلفظ می کردیم یه حرفی، اما تو که بیست ساله تنیس می بینی دیگه چرا؟
من هم شهید اون 1% تم. خود بازیکنا هم اینقدر مطمئن نیستن، ولی خوب تو احتمالاً چون این همه ساله تنیس می بینی یه چیزی می دونی که ماها نمی دونیم.
]
در مورد بازیکنای هم دوره ی سرنا هم یکی از دوستان دیگه صحبت کرده بود، که بازیکنای همدوره اش بهتر از پسش برمیومدن، به نظر من که همون موقع هم (یعنی از سال 2002 که توی فینتال آزاد فرانسه به خواهرش باخت) هیچ کس نبود که با اطمینان بگی سرنا رو می زنه (غیر از خواهرش البته). اگه یه نگاهی به رکورد سرنا در برابر 10 بازیکن برتر بندازیم این قضیه بهتر روشن می شه. از بین اونها فقط یه نفره که رکورد بازی سرنا باهاش زیر 50 درصده، چون فقط یه بار باهاش بازی کرده. از بین بازیکنای جدید هم فقط کربر بازیکن آلمانیه که رکورد نسبتاً خوبی (2 باخت و یک برد) داره.
http://en.wikipedia.org/wiki/Serena_Williams_career_statistics#Head-to-head_vs._top_10_ranked_players
Ahoura
06-07-2013, 11:04 AM
در مورد بازیکنای هم دوره ی سرنا هم یکی از دوستان دیگه صحبت کرده بود، که بازیکنای همدوره اش بهتر از پسش برمیومدن، به نظر من که همون موقع هم (یعنی از سال 2002 که توی فینتال آزاد فرانسه به خواهرش باخت) هیچ کس نبود که با اطمینان بگی سرنا رو می زنه (غیر از خواهرش البته). اگه یه نگاهی به رکورد سرنا در برابر 10 بازیکن برتر بندازیم این قضیه بهتر روشن می شه. از بین اونها فقط یه نفره که رکورد بازی سرنا باهاش زیر 50 درصده، چون فقط یه بار باهاش بازی کرده. از بین بازیکنای جدید هم فقط کربر بازیکن آلمانیه که رکورد نسبتاً خوبی (2 باخت و یک برد) داره.
http://en.wikipedia.org/wiki/Serena_Williams_career_statistics#Head-to-head_vs._top_10_ranked_players
منم نگفتم اون موقع با اطمینان سرنا رو میزدن !!!!!
بنده در پستمم اشاره کردم. ویلیامز همون موقع هم یکی از بهترین بازیکن های تور بود و قطعا در تمام تورنمنت های معتبر جز بخت های اصلی قهرمانی حساب میشده . بنده هم این موضوع رو انکار نمی کنم .
ولی اون موقع در بعضی تورنمنت ها بودند کسایی که جلوش بگیرند یا حداقل نذارن اینجوری قهرمان بشه .
الان شما بازی های سرنا رو از تورنمنت مادرید تا همین رولند گاروس امسال راند به راند ملاحظه بفرمایید. به کدوم یکی از حریفاش بالای 5 درصد شانس برای پیروزی در بازی میدید ؟ اون موقع هم هر کسی که با ویلیامز رو در رو میشد شانسش زیر 5 درصد بود ؟
این لینکی هم که خوتون دادید گویای همه چیز هست. هد تو هد های اون موقع رو با الان مقایسه کنید دیگه کاملا واضح هست .
در مقابل دمنتیوا : 7-5 سرنا
در مقابل هینگیس : 7-6 سرنا
در مقابل کاپریاتی : 10-7 سرنا
در مقابل هنین : 8-6 سرنا
و
اما الان :
در مقابل آزارنکا : 12-2 سرنا
در مقابل شاراپووا : 13-2 سرنا
در مقابل رادوانسکا : 5-0 سرنا
در مقابل کویتووا : 4-0 سرنا
در مقابل لی نا : 7-1 سرنا
در مقابل ارانی : 6-0 سرنا
خب این غیر از ضعیف شدن فیلد زنان چیز دیگه ای رو نشون میده آیا ؟؟؟؟
سرنا یکی از بهترین های WTA هست شکی هم درش نیست ولی نتایج بسیار یک طرفه ای که الان داره در سن 31 سالگی بدست میاره بر میگرده به ضعیف بودن شدید فیلد زنان . البته این چیزا هم ارزش قهرمانی های سرنا رو کم نمیکنه. این گرند هایی که الان میگیره هم کسی نمی تونه بگه چون فیلد ضعیف هست ارزش نداره.
قهرمانی در هر زمان و هر دوره ای ارزش خودش رو داره چه فیلد ضعیف ، چه فیلد قوی .
=======
mspayam
06-07-2013, 11:27 AM
منم نگفتم اون موقع با اطمینان سرنا رو میزدن !!!!!
بنده در پستمم اشاره کردم. ویلیامز همون موقع هم یکی از بهترین بازیکن های تور بود و قطعا در تمام تورنمنت های معتبر جز بخت های اصلی قهرمانی حساب میشده . بنده هم این موضوع رو انکار نمی کنم .
ولی اون موقع در بعضی تورنمنت ها بودند کسایی که جلوش بگیرند یا حداقل نذارن اینجوری قهرمان بشه .
الان شما بازی های سرنا رو از تورنمنت مادرید تا همین رولند گاروس امسال راند به راند ملاحظه بفرمایید. به کدوم یکی از حریفاش بالای 5 درصد شانس برای پیروزی در بازی میدید ؟ اون موقع هم هر کسی که با ویلیامز رو در رو میشد شانسش زیر 5 درصد بود ؟
این لینکی هم که خوتون دادید گویای همه چیز هست. هد تو هد های اون موقع رو با الان مقایسه کنید دیگه کاملا واضح هست .
در مقابل دمنتیوا : 7-5 سرنا
در مقابل هینگیس : 7-6 سرنا
در مقابل کاپریاتی : 10-7 سرنا
در مقابل هنین : 8-6 سرنا
و
اما الان :
در مقابل آزارنکا : 12-2 سرنا
در مقابل شاراپووا : 13-2 سرنا
در مقابل رادوانسکا : 5-0 سرنا
در مقابل کویتووا : 4-0 سرنا
در مقابل لی نا : 7-1 سرنا
در مقابل ارانی : 6-0 سرنا
خب این غیر از ضعیف شدن فیلد زنان چیز دیگه ای رو نشون میده آیا ؟؟؟؟
سرنا یکی از بهترین های WTA هست شکی هم درش نیست ولی نتایج بسیار یک طرفه ای که الان داره در سن 31 سالگی بدست میاره بر میگرده به ضعیف بودن شدید فیلد زنان . البته این چیزا هم ارزش قهرمانی های سرنا رو کم نمیکنه. این گرند هایی که الان میگیره هم کسی نمی تونه بگه چون فیلد ضعیف هست ارزش نداره.
قهرمانی در هر زمان و هر دوره ای ارزش خودش رو داره چه فیلد ضعیف ، چه فیلد قوی .
=======
اهورا جان، با چیزایی که می گی کاملاً موافقم. عذز می خوام ازت، ایراد از من بود که منظورت رو درست متوجه نشده بودم.
Sorou$h
06-07-2013, 11:48 AM
کی؟ گاسکت؟ سروش جان اگه ماهایی که تازه چند وقته شروع کردیم تنیس ببینیم اینجوری اسم این بدبخت رو تلفظ می کردیم یه حرفی، اما تو که بیست ساله تنیس می بینی دیگه چرا؟
من هم شهید اون 1% تم. خود بازیکنا هم اینقدر مطمئن نیستن، ولی خوب تو احتمالاً چون این همه ساله تنیس می بینی یه چیزی می دونی که ماها نمی دونیم.
]
درود بر تو دوست عزیز. من تلفظ انگلیسیم خیلی ضعیف است واسه همین بیشتر تنیسورها رو اشتباه تلفظ میکنم. مثلا فونینی رو تا چند وقت پیش فوجینی میخوندم. به هر حال این ضعف من است در تلفظ. ببین دوست عزیز خوب مسلم است خود بازیکن نمیاد بگه من 100% میبرم. ما طرفدارها بهتر میتونیم نتیجه رو پیشبینی کنیم تا خود تنیسور. مثلا من بازی بارسلون و بایرن مونیخ امسال به همه دوستام گفتم بایرن میبره و اونها میگفتند بارسا میبره ولی حاضر نبودند شرط بندی کنن. جالب این بود که من گفتم بازی رفت رو 3.0 بایرن میبره و 4.0 شد. پیشبینیم با یک اختلاف اشتباه در اومد. در تنیس نادال هنوز محک درست و حسابی نخورده که ببینید چند مرده حلاجه. مثلا راجر در رولند امسال تا راند 3 اینقدر خوب بازی مبکرد که من خود فکر میکردم تا فینال بیاد ولی تا یک محک قوی مقابل سیمون خورد بازی 5سته شد.
در مورد زنان هم فعلا نظری به اون صورت ندارم تا موقعی که این سرنا در WTA است.
Nadal
06-07-2013, 11:55 AM
بعد از مدتها فرصتی پیش اومد لاگین کردم ، یاد چند سال پیش افتادم که کار سایت رو شروع کردیم و از این همه پیشرفت خوشحالم...
از بحث خارج نشیم؛ نادال متزلزل شروع کرد ولی خب شک ندارم یه رکورد دیگه رو هم امسال جابجا میکنه :دی
Mohammad_Joulaei
06-07-2013, 12:16 PM
بازی امروز فک میکنم که مهمترین بازی و مهیج ترین بازی فصله چون یه حالت حکمیت توی این بازی حاکمه طی این بازی بهترین بازیکن حال حاضر خاک مشخص میشه.
با برد هرکدوم ثبات خودشون رو ثابت میکنن دونفر در اوج هستن و دیگه بهونه ای نیست و خود رافا قبل از بازگشت به میادین رسما اعلام کرد که هدفش قهرمانی در این گرنده و جوکوویچ هم میخواد افتخاراتش رو تکمیل کنه و جبران 2011 رو بکنه.
خب پس این بازی تماما حیثیتیه!!
خب خوشحالم که این بازی روز جمعه است و تمام دوستا میتونن ببینن.
شایان نادال
06-07-2013, 12:25 PM
به نظر منم هردو بازی سیمی نزدیک خواهند بود و لی خب معلومه که بازی نواک رافا خیلی جالبتره و زیباتره ولی حیفه که یکی از این دو نباید بیاد فینال اگر فینال به هم میخوردن خیلی بهتر بود.
با این سیمی مرگبار به نظرم هرکی سیمی رو ببره فینال رو هم برده.
saeedsafaee
06-07-2013, 01:45 PM
دوستان من بازیها رو تا اینجا از rai sport میدیدم. ولی از مرحله نیمه نهایی قطع شده. nile sat رو هم ندارم که jsc sport رو داشته باشم. حالا چه خاکی تو سرم بریزم؟
PowerVu
06-07-2013, 02:11 PM
دوستان من بازیها رو تا اینجا از rai sport میدیدم. ولی از مرحله نیمه نهایی قطع شده. nile sat رو هم ندارم که jsc sport رو داشته باشم. حالا چه خاکی تو سرم بریزم؟
با درود
اگر جهت تُرکسَـت رو دارید از کانال NTV Spor که مجانی هست استفاده کنید. اگر هم این جهت را ندارید، لطفاً ایـــن (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=85017&postcount=678) پست را مطالعه بفرمایید. کلیدهای احتمالی بازکننده کانال RAI Sport در این بخش هستند که البته روش کُد دهی دستی به وسیله کنترل از راه دور به رسیـور مدل خود را باید از اینترنت یافت.
sooshians_8919
06-07-2013, 04:29 PM
خیییلییی نزدیک بود نوله بیگل شه هااااا!!
mehdi_juve
06-07-2013, 04:36 PM
و رولند گاروس به خاک پیوست.واقعا متاسفم با این داوریهای مزخرف.خوب اگه میخواهید کسی برنده شه ، خوب جامو بهش بدید.واقعا که با تکنولوژی خاک ، این تورنمنت رو به خاک بازی تبدیل کردند تا تنیس.اینو الان گفتم که اگر هر اتفاقی ست بعد رخ داد بدونید نظرم فرقی نمیکنه.حتی اگه نواک قهرمان بشه.
king of spin
06-07-2013, 04:54 PM
و رولند گاروس به خاک پیوست.واقعا متاسفم با این داوریهای مزخرف.خوب اگه میخواهید کسی برنده شه ، خوب جامو بهش بدید.واقعا که با تکنولوژی خاک ، این تورنمنت رو به خاک بازی تبدیل کردند تا تنیس.اینو الان گفتم که اگر هر اتفاقی ست بعد رخ داد بدونید نظرم فرقی نمیکنه.حتی اگه نواک قهرمان بشه.
ببین مگه تو استرالیای امسال که سیستم hawk eye هم بود به ناحق تو ست پنجم اون توپو اشتباه کردن یادت رفته؟اگه داور اشتباه نمیکرد که نواک به واورینکا باخته بود که.:443:
Aryan
06-07-2013, 05:28 PM
ببین مگه تو استرالیای امسال که سیستم hawk eye هم بود به ناحق تو ست پنجم اون توپو اشتباه کردن یادت رفته؟اگه داور اشتباه نمیکرد که نواک به واورینکا باخته بود که.:443:
بازم اون قضیه رو گفتید
اون بازی استن میتونست چلنج کنه اما نکرد
davidbeckham
06-07-2013, 05:33 PM
فقط ست چهارم قشنگ بود
کلی خطا دارن دو بازیکن
هر کد.وم برن فینال اگه تسونگا بیاد به مشکل میخورن اینجوری بازی کنن
به احتمال زیاد نوله میره فینال
نادال وقتی واسه گیم داشت سرویس میزد باید بازی رو میبرد
king of spin
06-07-2013, 05:48 PM
دیگه کسی که از فرصتاش استفاده نکنه حقشه ببازه دیگه.فک کنم تا چند روز نابود شدم رفت.
davidbeckham
06-07-2013, 05:57 PM
تونی نادال هم بره غاز بچرونه
YOSEF
06-07-2013, 06:29 PM
اقا جون مولی نتیجه چی شد مردم از استرس
yunes53
06-07-2013, 06:38 PM
اقا جون مولی نتیجه چی شد مردم از استرس
ست پنجم 6-6 .... تای بریک هم در کار نیست
نادال برد.. .تنیس رو به گند کشیده....به تنیس هیچی نداده
Nadal
06-07-2013, 06:52 PM
Vamos Rafa
Pouya
06-07-2013, 06:53 PM
تبریک به طرفداران نادال . مستحق برد بود.
D3ADMAN
06-07-2013, 06:53 PM
مرسی پاسکال ماریا . کــــــــــــــــــــــــــامان پاسکال ، کــــــــــــــــــــامان :441: :441: :441:
davidbeckham
06-07-2013, 06:55 PM
ست اخر خیلی قشنگ بود
ولی بازم با سطح ایندو فاصله داشت
مثلافینال یو اس اوپن یا استرالیا رو با این مقایسه کنید
نوواک هم ست اخر فکر برنده شده تمرکزش بهبم ریخت
توپهای ساده ای رو از دست میداد
ولی بالاخره رولند رو میبره
نادال هم اگه میخواد قهرمان شه باید مثبل ست اخر بازی کنه
davidbeckham
06-07-2013, 06:56 PM
توپی که نوواک زد بعدش خورد به تور خطا بود؟
davidbeckham
06-07-2013, 06:57 PM
منکه از فردا بعد از ظهر به مدت 3 روز تهران نیستم
هر دو فینالو از دست میدم:3t1:
از سال 2006 اولین فینال رولند مردان هست که از دست میدم
sorina_1100
06-07-2013, 06:57 PM
بعله :d
رافاس دیگه :d
حالا خوشحالی طرفدارای نادال به کنار ، نمیدونم چی بگم به اینایی که فکر میکردن نادال حذفه:d
milikan
06-07-2013, 06:58 PM
شرم آورترين اتفاقاتي رو كه ميشد از داوري توي يه مسابقه تنيس مشاهده كرد امروز ديديم،
عملا دو ست از اين بازي كادوپيچ شده به نادال تقديم شد،
و واقعا درود به شرف نواك كه با بازيش داور رو مجبور كرد همچين شرايطي رو بوجود بياره و همه همچين رسوايي بزرگي رو به وضوح متوجه بشن !
Pouya
06-07-2013, 06:58 PM
توپی که نوواک زد بعدش خورد به تور خطا بود؟
بله ، برخورد به تور خطاست و امتیاز به حریف می رسه.
king of spin
06-07-2013, 07:00 PM
گریه امونم نمیده ولی باید تو همون 4 ست بازی رو تموم میکرد ولی درود به غیرتش و بازم پیش بینم غلط از اب دراومد
davidbeckham
06-07-2013, 07:01 PM
بله ، برخورد به تور خطاست و امتیاز به حریف می رسه.
ولی فکر کنم توپ از زمین بیرون رفته بودا
بازم خطاست؟
Nima88
06-07-2013, 07:01 PM
زنده باد ، زنده باد ، زنده باد:655:
پیش به سوی 8 رولند:396:
خسته نباشیدم به نواک :583:
SHIR FarHad
06-07-2013, 07:02 PM
تبریک ب تمام نادلیا ,مستحق برد بود:441:
در ضمن یک تبریک جانانه ب Nima 88 میگم ک تنها نادالیی بود ک از این قرعه استقبال کرد ,داداش حالتو میخرم :655:
پیش بینی میکنم نواک در طول فصل رو ب افول بره و دوره ی افتی در پیش داشته باشه
Pouya
06-07-2013, 07:03 PM
بازم خطاست؟
فکر می کنم هنوز به لحاظ قانونی امتیاز قطعی نشده بود هنگام برخورد. دقیق یادم نیست صحنه.
davidbeckham
06-07-2013, 07:03 PM
در اصل کسی که خطای کمتری داشت برد
نوواک فکر کنم 70 تا نادال 45
وینرهاشون تقربا برابر بود
ahas69
06-07-2013, 07:04 PM
تبریک به طرفدارای نادال ولی خوب امروز رو دور خوش شانسی بود
sooshians_8919
06-07-2013, 07:04 PM
واسه همین من 1% هم به بردن نوله شک ندارم.
آقا سروش متاسفانه همون 1 درصدی هم که بهش شک نداشتی کار خودشو کرد! تبریک به طرفدارای نادال. نادال واقعا نشون داد که God of Clay هستش!!
Behnam RF
06-07-2013, 07:07 PM
فکر می کنم هنوز به لحاظ قانونی امتیاز قطعی نشده بود هنگام برخورد. دقیق یادم نیست صحنه.
بازم خطاست؟
توپ اگه از زمین کاملا خارج بشه ، دیگه هر اتفاقی بیفته موردی نیست ... ولی درست وقتی Smash رو زد نواک ، به تور برخورد کرد ، پس پوینت صحیح بود
mehdi_juve
06-07-2013, 07:08 PM
تبریک به طرفدارهای نادال. ولی نوله خوب جنگید و من اگر حرفی میزنم اینکه اینجا سیستم چلجنش مفت نمیرزه.یعنی داور حتی وقتی اشتباه کرده بازم اشتباه میکنه.اونجا توی استرالیا شما فرصت 3 بار چلنج توی هر ست دارید. اما با تصاویر تلویزیونی درست و حسابی.نه اینکه بره ببینه کجا خورده و بازم اشتباه کنه.تفاوت سطح تنیس نادال و نواک انقدر نیست که بخواهد داورم اینقدر اشتباه واضح کنه.(مثال برای استن و نواک به نظرم اشتباه)یه ست میپره.و پرید.اگر حرفیم زدم که به کسی برخورده(مخصوصا طرفداران نادال) عذرخواهی میکنم.ولی واقعا نواک امسال آماده بود و خیلی حیف شد.واقعا حیف شد.در مورد خوردن نواک به تورم ، به نظر من با توجه به اینکه توپ به زمین خورده بود ، دیگه حرفی نمیمونه .در آخرم بگم ، این بازیکنها خودشونم مقصرند ، وقتی میبینید انقدر سیستم مزخرفه ،خوب بگید سال اینده رو تحریم میکنید و نمی آید اگر سیستم چلنجش عوض نشه.مگه نواک و نادال اعتراض کردند به زمین مادرید و گفتند رنگش عوض نشه سال بعد بازی نمی کنند، امسال عوض نشد.خوب دیگه اینم یکیش.خوبه حالا اینها اتحادیه ام دارند ، مثل ما نیست.
saRAfa
06-07-2013, 07:09 PM
:866:فقط می تونم بگم درود به شرف و غیرتت
بعد از برک ست 5 فک نمی کردم به بازی برگردی ولی بعد از گیم 4 که برک کردی عالی شدی.:655:
:583:راستی ممنون از اهورا جان,مهران جان و سایر دوستانی که به ما در این بازی روحیه دادن!
S.A.IVI.A.N
06-07-2013, 07:11 PM
جا داره اینجا فقط یه جمله گفت :
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
بازی باید تو سه ست یا چهار ست تمام میشد اما رافا از فرصت هاش استفاده نکرد و اجازه داد نوله به بازی برگرده. که اینجوری به نظزم لذت بخش تر بود:655:
تبریک به همه رافایی ها:655:
بار دیگه ثابت شد فورهند رافا بی نظیره. تا زمانی که قدرت داشت (ست4) بکهند نوله رو ناک اوت کرده بود. :350:مرسی رافا مرسی. صدام گرفته از خوشحالی و جیغ هایی که کشیدم
Behr@d
06-07-2013, 07:13 PM
ماراتونی دیگر بین نواک و رافا ... اما این دفعه این سلطان خاک رس پیروز این ماراتن بود و بار دیگر ثابت کرد که چرا بهش میگن سلطان خاک رس و چرا تونسته اینقدر موفقیت در رولند گاروس بدست بیاره :655: .
دمت گرم پسر . بازم شادمون کردی . فردا آخرین امتحانم رو دارم . کاری کردی که با روحیه ی مضاعف درسم رو بخونم . :583:
امیدوارم که این خستگی زود از تنت بره بیرون و برای فینال آماده شی .
Vamos RAFA
http://picxure.com/images/79284011061326169200.jpg (http://picxure.com/images/79284011061326169200.jpg)
Maani
06-07-2013, 07:14 PM
بازم خطاست؟
خشي جان چون هنوز توپ ٢ بار به زمين نخورده بود .
سفر كجا ميخواي تشريف ببري ؟
Ahoura
06-07-2013, 07:15 PM
من خدایی نکرده نه قصد مسخره کردن دارم نه قصد توهین ....
اما می خوام اینو بگم که این شکست یک درس عبرت بشه واست که دیگه هیچ وقت یک مسابقه تنیس اونم در این سطح رو اینجوری توی تاپیک با قاطعیت پیش بینی نکنی.
همه نظرشون رو گفتند و ممکن هم هست اشتباه از آب در بیاد ولی اینجوری پیش بینی کردن قشنگ نیست .
============
و امــا دوسـتـان رافــایی
ایـن پیروزی رو بـهتون تـبـریک می گــم . امـروز بر خـلاف مونته کارلو رافا کاملا بر بازی مسلط بود. حالا درسته 2 ست رو واگذار کرد ولی ثبات بازیش خیلی بیشتر از نوواک بود .
قطعا برد شیرینی بود واستون ، برید حال کنید :434:
تکلیف قهرمان هم تا حدودی مشخصه . اگه اتفاق خاصی نیوفته تقریبا 90 درصد رافـا قهرمانه .
یـک تبریک هم واسه قـهرمانی :583:
Maani
06-07-2013, 07:15 PM
:866:فقط می تونم بگم درود به شرف و غیرتت
بعد از برک ست 5 فک نمی کردم به بازی برگردی ولی بعد از گیم 4 که برک کردی عالی شدی.:655:
:583:راستی ممنون از اهورا جان,مهران جان و سایر دوستانی که به ما در این بازی روحیه دادن!
سارا جان خيلي ساده اي ها ؟
روحيه ميدادن ؟
بابا اينا داشتن جينكس ميكردن
nima.a
06-07-2013, 07:16 PM
تبریک به طرفداران نادال. :583: مستحق پیروزی بود
msh13792
تبريك ميگم به دوستان نادالي بخاطر برد برابر جوكر
davidbeckham
خشي جان چون هنوز توپ ٢ بار به زمين نخورده بود .
سفر كجا ميخواي تشريف ببري ؟
سفر کاریه
کیارش
ما به طرف دارهای فدررونواک چیزی نمی گیم
امابه هردوقهرمان خسته نباشید میگیم
اماسلطان رافا نشان دادی سلطانی برازنده ات است وحالاحالا هاسلطان خواهی ماند
milikan
06-07-2013, 07:21 PM
تبریک به طرفدارهای نادال. ولی نوله خوب جنگید و من اگر حرفی میزنم اینکه اینجا سیستم چلجنش مفت نمیرزه.یعنی داور حتی وقتی اشتباه کرده بازم اشتباه میکنه.اونجا توی استرالیا شما فرصت 3 بار چلنج توی هر ست دارید. اما با تصاویر تلویزیونی درست و حسابی.نه اینکه بره ببینه کجا خورده و بازم اشتباه کنه.تفاوت سطح تنیس نادال و نواک انقدر نیست که بخواهد داورم اینقدر اشتباه واضح کنه.(مثال برای استن و نواک به نظرم اشتباه)یه ست میپره.و پرید.اگر حرفیم زدم که به کسی برخورده(مخصوصا طرفداران نادال) عذرخواهی میکنم.ولی واقعا نواک امسال آماده بود و خیلی حیف شد.واقعا حیف شد.در مورد خوردن نواک به تورم ، به نظر من با توجه به اینکه توپ به زمین خورده بود ، دیگه حرفی نمیمونه .در آخرم بگم ، این بازیکنها خودشونم مقصرند ، وقتی میبینید انقدر سیستم مزخرفه ،خوب بگید سال اینده رو تحریم میکنید و نمی آید اگر سیستم چلنجش عوض نشه.مگه نواک و نادال اعتراض کردند به زمین مادرید و گفتند رنگش عوض نشه سال بعد بازی نمی کنند، امسال عوض نشد.خوب دیگه اینم یکیش.خوبه حالا اینها اتحادیه ام دارند ، مثل ما نیست.
كسي كه از همچين مساله اي سود برده و حذف و باخت رو در يك قدمي با قهرماني احتمالي عوض كرده چرا بايد اعتراضي به همچين شرايطي داشته باشه ؟!
AndreS
06-07-2013, 07:23 PM
تبــــــریک به هوادارای نادال سلطان بلامنازع خاک
16299
بعد از حذف فدرر , برای من این تورنمنت حتی 1% هم شادی و غمی نداره
تو این بازی هم طرفدار هیچکدوم نبودم
اما توی فینال طرفدار فرر هستم (و شایدم سونگا)
تا ویمبلدون از همه دوستان عزیزم خداحافظی میکنم :583:
دلم برای همه تون تنگ میشه
=================
اما یه نکته جالبی اتفاق افتاد که احتمالا درسی شد برای کسایی که خودشون رو دانای کل میدونن و نظرات بقیه رو از روی احساس و کم تجربگی قلمداد میکنن و گویی دیگران یا تنیس نمیبینن یا فرسنگ ها با فهم تنیس فاصله دارن !
درحالی که سخنان و نظرات خودشون مهر تاییدی بر بی تجربگیشون هست والبته مصداق بارز اصطلاح "تازه به دوران رسیده"
به هرحال امیدوارم این اتفاق رو به فال نیک بگیرن و باعث شه بجای "من من " در نقطه نظراتشون کمی تواضع هم پیش بگیرن و حرفه ایی تر عمل کنند .
davidbeckham
06-07-2013, 07:24 PM
به نظر من هم تو خاک باید چلنج بزارن
دیروز هم سر بازی ماریا به اشتباه شد
Sajad
06-07-2013, 07:33 PM
تبریک به طرفدارای نادال:583:
این باخت واقعا دردناک بود.یک خداحافظی موقت با دوستان عزیز میکنم تا یو اس اوپن
فعلا
درود ب شرفت نادال درود ب شرفت
کاش ما هم کمی از attitude
never give it up easy ات
یاد بگیریم
AndreS
06-07-2013, 07:41 PM
صدام گرفته از خوشحالی و جیغ هایی که کشیدم
حالتو میخرم سامی . میدونم چه وضعیتی داشتی :251:
کاش باهم بازیو میدیدیم . فینال Wimby و US سال 2011 خاطره شد
یه تبریـــــــــــک ویژه که از همه بیشتر حسو حالتو درک میکنم:655:
=========
قیافه و حس و حال سامی بعد از بازی همه و همه در این عکس خلاصه میشه !
16300
Aryan
06-07-2013, 07:42 PM
تبریک به نادالی ها واسه پیروزی!!
و حماقت نواک با اون کارش که پرید رو تور ... یکم صبر میکرد امتیاز و به راحتی میگرفت
و پاسکال ماریا ی عزیز:facepalm:
Nadal.N1
06-07-2013, 07:45 PM
ست پنجم 6-6 .... تای بریک هم در کار نیست
نادال برد.. حرموش بشه ....تنیس رو به گند کشیده....به تنیس هیچی نداده
حرف دهنتو بفهم
بوی سوختگی میاد
راستی آب هم قطعه
Nadal.N1
06-07-2013, 07:46 PM
مرسی پاسکال ماریا . کــــــــــــــــــــــــــامان پاسکال ، کــــــــــــــــــــامان :441: :441: :441:
بوی سوختگی همه جا رو گرفت
نمیدونم چرا آب قطعه:254::254::254:
PowerVu
06-07-2013, 07:47 PM
به نظر من هم تو خاک باید چلنج بزارن
دیروز هم سر بازی ماریا به اشتباه شد
من هم موافقم اما خشایار جان سیستم چلنج کامپیوتری هم چند میلیمتر خطا داره. در Hawk-Eye دیروز، توپ بیرون نشون داده شده بود اما وقتی دوربین HD روی نقطه برخورد واقعی توپ با خط کاملاً زوم کرد به شهادت دو گزارشگر کانال ITV مشخص شد که Hawk-Eye هم صد در صد دقیق نیست. این بحثی بود که دیروز Jim Courier (قهرمان و ستاره سابق تنیس امریکا، کاپیتان تیم دیویس کاپ ایالات متحده و در حال حاضر مفسر کانال ITV بریتانیا برای مسابقات رولند گاروس امسال) در مورد این سیستم مطرح کرد. حرف اونم همین بود که هیچ کدام (چشم انسان و یا چلنج کامپیوتری) به صورت صد در صدی دقیق و Perfect نیستند به خصوص در موارد اینچنینی که صحنه واقعی با هوک آی تفاوت محسوسی داره.
در مورد برخورد بدن جوکوویچ با تور: طبق قوانین تنیس، ضربه شما باید دو بار به زمین برخورد کنه (بار اول حتما داخل خطوط) اما نوواک زمانی به تور برخورد کرد که هنوز Bounce و برخورد دوم اتفاق نیفتاده بود و توپ همچنان در هوا معلق بود. طبق قوانین هم شخص اگر زودتر از باونس دوم چه بدنش چه راکتش، کوچکترین تماسی با تور پیدا کنه امتیاز رو از دست میده.
بعد از بازی، این صحنه چند بار در بخش تحلیل تکرار شد و «مارک پِچی و جیم کورییر» میگفتند تقصیر خود نوله بود که پیش از Smash زدن در اون شرایط Unbalanced نگذاشت توپ بعد از عبور از تور به زمین خودش بخوره و اونوقت با فراغ بال Smash بزنه تا نیازی نباشه برای وینر زدن اونقدر به تور نزدیک شه که احتمال برخوردش با تور تقریبا قطعی بشه.
آخر بازی هم نوله از سـُر بودن انتهای هر دو طرف کورت به داور شکایت میکرد و ازش میخواست زمین رو آب بده. مجری برنامه John Inverdale بعد بازی میگفت قهرمانی در سطح نوواک در انتهای بازی که شرایط اونقدر حساس و حیاتی هست نباید ذهن خودش رو مشغول چنین مواردی کنه که برای حریف هم به میزان مساوی وجود داره و با داور نباید بیجهت بگو مگو کنه چرا که بازیکن نمیتونه زمان تسطیح کردن خاک و آب دادن زمین رو به مسئولین مسابقات و سر داور تحمیل کنه و فقط باعث میشه تمرکز خودش برای ادامه بازی رو از دست بده.
اما هیچ وقت یادم نمیره حرکت داور رو زمانی که رافا سرویس Set Point رو میخواست در حالی بزنه که 40-0 جلو بود. داور در همین لحظه به خاطر تأخیر در شروع بازی به رافا اخطار داد و 15 امتیاز به نوواک اهدا کرد. گزارشگر میگفت رافا چند باری پس از رالی های طولانی چند ثانیه از حد مجاز با تاخیر بیشتری سرویس زد اما دقیقا داور زمانی به رافا اخطار داد و به حریف امتیاز که دقیقاً میدونه حساسترین لحظه ست (Set Point) هست و روحیه هر ورزشکاری رو میتونه به هم بریزه و Momentum رو به نفع حریف تغییر بده.
Nadal.N1
06-07-2013, 07:48 PM
شرم آورترين اتفاقاتي رو كه ميشد از داوري توي يه مسابقه تنيس مشاهده كرد امروز ديديم،
عملا دو ست از اين بازي كادوپيچ شده به نادال تقديم شد،
و واقعا درود به شرف نواك كه با بازيش داور رو مجبور كرد همچين شرايطي رو بوجود بياره و همه همچين رسوايي بزرگي رو به وضوح متوجه بشن !
:3t1:
elias
06-07-2013, 07:48 PM
واییییییییییییییییییی عجب بازی نفس گیری بود... من که بعد بازی فقط گریه کردم :')
Fakhruddin
06-07-2013, 07:52 PM
درود
من كه هنوز باورم نميشه نادال چجورى از جهنم ست پنجم در اومد ؟! خدايى سروينگ فور د مچ رو از دست بدى و اون ست رو هم
به شكل بدى ببازى اونم جلو نواك خيلى روحيه ميخواد ست پنجم رو ببرى. بعضى امتيازات ست پنجم در حد معجزه بود !
تبريك به طرفداران نادال خصوصا دوست خوبم محمود. انشا ... تبريك بعدى برا قهرمانى
davidbeckham
06-07-2013, 07:52 PM
رافا و نوله تا حالا همدیگرو بیگل کردن؟
ضمنا من ندیدم پاسکال ماریا مگه چیکار کرد؟
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.