PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انصراف رافائل نادال از گرند اسلم استرالیا 2013: دوری ماتادور اسپانیایی از میادین هشت ماهه می‌شود

PowerVu
12-29-2012, 03:57 PM
انصراف رافائل نادال از گرند اسلم استرالیا 2013:
دوری ماتادور اسپانیایی از میادین هشت ماهه می‌شود

[/URL]http://www.tennis-image.com/images/43913253279741660275.jpg (http://www.tennis-image.com/images/43913253279741660275.jpg)

رافائل نادال تنیس باز مطرح اسپانیایی که از ماه ژوئن گذشته به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو از میادین دور بوده است، روز جمعه اعلام کرد در رقابت های امسال تنیس گرند اسلم آزاد استرالیا که از چهاردهم تا بیست و هفتم ژانویه در ملبورن برگزار می شود، شرکت نخواهد کرد.

نادال سال گذشته در رقابت های ملبورن به دیدار نهایی این رقابت ها راه یافته بود و پیش‌تر تاکنون یک بار در سال 2009 قهرمان تنیس گرند اسلم آزاد استرالیا شده است. او سال گذشته در دیدار پایانی نخستین گرند اسلم فصل که پنج Set و پنج ساعت و پنجاه و سه دقیقه طول کشید و رکورد طولانی ترین فینال گرند اسلم‌های تمام دوران را شکست، نتیجه را 5–7, 6–4, 6–2, 6–7(5–7), 7–5 به نوواک جوکوویچ صرب واگذار کرد و بدین ترتیب امسال نمی‌تواند از امتیاز نایب قهرمانی‌اش در این مسابقات دفاع کند. نادال در بیانیه ای اعلام کرد :«از اعلام کردن این موضوع که نمی توانم در رقابت‌های دوحه و گرند اسلم آزاد استرالیا بازی کنم، متاسفم.»

http://www.tennis-image.com/images/29685383917358357704.jpg (http://www.tennis-image.com/images/29685383917358357704.jpg)

وی با اعلام این موضوع که پزشکان هفت روز استراحت از روز جمعه برای وی تجویز کرده اند، تصریح کرد :«اوضاع زانوی من بسیار بهتر شده است. دوران نقاهت همان‌گونه که پزشکان پیش‌بینی کرده بودند، بسیار خوب سپری شد. اما به دلیل بیماری ویروسی و تب نتوانستم تمرینات خود را از سربگیرم و طی روزهای آینده نیز نمی توانم تمرین کنم.»

نادال که آخرین حضورش در مسابقات مهم تنیس به بیست و هشتم ژوئن 2012 باز می گردد، طی روز های اخیر از قصد خود برای بازگشت به رقابت ها خبرداده بود. با این حال وی به دلیل همین مصدومیت در رقابت‌های تنیس ابوظبی نیز حضور نداشت. عدم تمرین کافی به دلیل مصدومیت و ابتلا به بیماری ویروسی اخیر برای حضور در رقابتی بزرگ همچون گرند اسلم استرالیا کابوسی وحشتناک برای هر تنیس‌باز حرفه‌ای است.

[URL="http://www.tennis-image.com/images/59685063949078480597.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/59685063949078480597.jpg (http://www.tennis-image.com/images/59685063949078480597.jpg)

به گزارش AFP، نادال فرد شماره چهار تنیس جهان و دارنده هفت عنوان قهرمانی رقابت های رولند گاروس اواخر نوامبر تمرینات خود را از سر گرفته بود. گرند اسلم ویمبلدون 2012 آخرین رقابتی است که این تنیسور مایورکایی در آن شرکت کرده است. او در دور دوم آن رقابت‌ها برابر لوکاس روسول از چک شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت. پادشاه خاک رس پس از آن، هفت ماه تمام را به دلیل ناراحتی زانویش دور از میدان به سر برد و به این ترتیب نه توانست از مدال طلای چهار سال پیشش در تنیس المپیک لندن دفاع کند و نه از نایب قهرمانی در تنیس گرند اسلم آزاد آمریکا.

پس از از دست دادن ویمبلدون، المپیک، آزاد امریکا، مسترز کاپ پایان فصل، فینال دیویس کاپ، آزاد استرالیا و چندین و چند تورنمنت با اهمیت دیگر که باعث کسر امتیازات فراوان از وی شده، نادال امیدوار است بتواند اولین حضور دوباره‌اش در میادین رسمی تنیس را در Abierto Mexicano Telcel تجربه کند. رقابت‌های تنیس 500 امتیازی Acapulco مکزیک، دو ماه دیگر در پایان فوریه 2013 بر روی خاک رس آغاز می‌شود.

Sorou$h
12-29-2012, 04:49 PM
شاید مشکلش چیزی دیگست هر دفعه یک بهونه میاره. به هر حال با اینکه من خوشم نمیاد از رافا ولی دوست دارم هرچی زودتر برگرده. چون راجر و اندی رو خوب از سر راه نواک بر میداشت بعد میومد به نواک میباخت :دی
بودنش به نفع ما طرفدارهای نواک.

Nadal.N1
12-29-2012, 05:13 PM
شاید مشکلش چیزی دیگست هر دفعه یک بهونه میاره. به هر حال با اینکه من خوشم نمیاد از رافا ولی دوست دارم هرچی زودتر برگرده. چون راجر و اندی رو خوب از سر راه نواک بر میداشت بعد میومد به نواک میباخت :دی

ويرايش شد.....
با اينكه از نواك خوشم نمياد ولي اين چند بازي و همچنين چند وقت اخير مثل سالهاي قبل عددي برام نبود و نيست.
حيف مصدومه وگرنه رافا ميدونست چكارتون كنه زياد دور برندارين.
اينجوري كه ويرايش شد.... نواك تو ايران حرف ميزنن هيچ جا ديگه اينجور نيس.
منتظر باشين و فعلا با وحشت برگشتن رافا لالايي كنين.

دوست عزيز لطف كنيد نسبت به بازيكنان و هوادارانشون محترمانه صحبت كنيد.

Sorou$h
12-29-2012, 05:52 PM
ويرايش شد.....
با اينكه از نواك خوشم نمياد ولي اين چند بازي و همچنين چند وقت اخير مثل سالهاي قبل عددي برام نبود و نيست.
حيف مصدومه وگرنه رافا ميدونست چكارتون كنه زياد دور برندارين.
اينجوري كه ويرايش شد.... نواك تو ايران حرف ميزنن هيچ جا ديگه اينجور نيس.
منتظر باشين و فعلا با وحشت برگشتن رافا لالايي كنين.

شما درست میگی. موفق باشی. امان از بعضی قول هایی که انسان به خودش میده.

DaniaL
12-29-2012, 06:02 PM
یعنی الان دوباره یه مرض دیگه گرفته؟من فکر نمیکنم واقعا مسئله فقط همین ویروس معده باشه.
در هر صورت امیدوارم با حداکثر آمادگی وارد فصل خاک رس بشه.

Maani
12-29-2012, 10:45 PM

دوست عزیز فعلا که 3 بازی آخر رو شما باختید :251:

moris
12-29-2012, 11:00 PM
1. یا داره سبک بازیش رو تغییر میده و میخواد شرایطش رو بهتر کنه
2.یا اینکه میخواد همون سیستم سالی یه گرند (رولند) رو اجرا کنه !
وگرنه مریضی و ... مشخصه که بهونه ای بیش نیست

moris
12-29-2012, 11:06 PM

شما برو همون کلوپ نوله تون رو تو فیس بوک بچرخون که نقش جاستین بیبر تنیس رو ایفا میکنه !
یه میانگین سنی از طرفداراش بگیرن فک کنم به زور به 20 برسه !!!!

Sorou$h
12-29-2012, 11:29 PM
شما برو همون کلوپ نوله تون رو تو فیس بوک بچرخون که نقش جاستین بیبر تنیس رو ایفا میکنه !
یه میانگین سنی از طرفداراش بگیرن فک کنم به زور به 20 برسه !!!!

خوب این یک چیزه واضحی هست که طرفدارهای راجر و رافا بیشتر هستن. حالا شما از انصراف نادال ناراحتی چه ربطی به من داره؟؟؟؟ خوبه آدم حقیقت رو بپذیره. رافا این 2سال گذشته به غیر از تورنمنتهای خاک رس زورش به نواک نرسیده. البته تو سال 2011 که تو خاک رس هم زورش به نواک نرسید. جون لونارد کوهن این بحث رو کشش نده. مرسی.

AndreS
12-30-2012, 08:48 AM
به گزارش AFP،
وی در دور دوم رقابت های تنیس ویمبلدون در مقابل لوکاس روسول مصدوم شده بود؟؟.

لینک منبع لطفا :583:
باتشکر

Nadal.N1
12-30-2012, 11:23 AM
ما خودمون ناراحتيم از برنگشتن رافا ،بعدش اون كاربر بياد دري وري بگه در مورد رافا ما كوتاه نميايم عامو.
ماشاالله خوب سانسور ميكنين بهتره بري صدا سيما.
خوش باشين طرفدار يك ساله با تخفيف، نهايتا دو ساله نواكي ها.
رافا بر ميگرده با قدرت هر چه تمام انشاالله

Behr@d
12-30-2012, 12:03 PM
من طرفدار نادال هستم ولی اگر جوکوویچ توی همچین شرایطی قرار میگرفت هیچوقت همچین حرفی نمیزدم .

مثلا میخوای با این حرفات چیو ثابت کنی ؟

جوکوویچ تنها 1 2 ساله که داره یکم میدرخشه . اما تنیسورهایی مثل نادال و فدرر سابقشون خیلی بیشتر از این حرف هاست . در ضمن هر وقت جوکوویچ تونست به تعداد گرنداسلم های رافا برسه اون موقع بیا اینجا از این ... ها بگو .

امیدوارم رافا هر چه زودتر و با قدرت بیشتر برگرده اون موقع میفهمید دنیا دست کیه .

از دوستان عزیز هم خواهش میکنم توهین نکنید .

از طرفداران دیگه ی نواک هم معذرت میخوام که بعضی جاها تند رفتم .

moris
12-30-2012, 01:51 PM
خوب این یک چیزه واضحی هست که طرفدارهای راجر و رافا بیشتر هستن. حالا شما از انصراف نادال ناراحتی چه ربطی به من داره؟؟؟؟ خوبه آدم حقیقت رو بپذیره. رافا این 2سال گذشته به غیر از تورنمنتهای خاک رس زورش به نواک نرسیده. البته تو سال 2011 که تو خاک رس هم زورش به نواک نرسید. جون لونارد کوهن این بحث رو کشش نده. مرسی.

شما وقتی میاید در لفافه مسخره میکنید باید منتظر جواب هم باشید.
2011 رو تقریبا باهات موافقم اما بحث سر زور نادال نبود بلکه نواک بود که عالی عمل کرد.اما از ابتدای 2012 یعنی استرالیا رافا نشون داد که قدرت برد نوله رو داره و تو فصل خاک هم این موضوع رو اثبات کرد.
در کل شما طوری صحبت میکنی که انگار قبل از این 2 سال اصلا نوله وجود نداشته و یه دفه اومده رویایی کار کرده ! خوبه قبلش رو هم یه مرور کنی و باخت های پی در پیش رو به رافا ببینی.
با همه این اوصاف نوله هنوز از لحاظ آماری تو دنیای تنیس جزو 10 تا هم حساب نمیشه حالا شما بیاید هی این یه دونه فصلتون رو به رخ بکشید.

PowerVu
12-30-2012, 02:32 PM
لینک منبع لطفا :583:
باتشکر

از چند منبع استفاده کردم و به صورت تحت الفظی ترجمه نشده.
ولی در مورد اون قسمتی که شما فرمودید از اینجا یادداشت برداشتم:

http://au.news.yahoo.com/thewest/a/-/world/15732084/nadal-out-of-australian-open

But many in the sport believe that Nadal's
lengthy battle against knee injuries, which
have plagued his career and kept him off tour
since his shock Wimbledon second round loss
to world number 100 Lukas Rosol, remains
his prime concern.

اما درست می‌فرمایید. حق با شماست. اشتباه از سوی من بوده. شاید بهتر بود می‌نوشتم: "مصدومیتی که «پس از» باخت، گریبانگیرش شده و او را از میادین دور نگه داشته"

Sorou$h
12-30-2012, 07:03 PM
ما خودمون ناراحتيم از برنگشتن رافا ،بعدش اون كاربر بياد دري وري بگه در مورد رافا ما كوتاه نميايم عامو.
ماشاالله خوب سانسور ميكنين بهتره بري صدا سيما.
خوش باشين طرفدار يك ساله با تخفيف، نهايتا دو ساله نواكي ها.
رافا بر ميگرده با قدرت هر چه تمام انشاالله

دوست عزیز من چه دری وری به رافا گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط گفتم بودنش به نفع طرفدارهای نواک جوکوویچ.

Sorou$h
12-30-2012, 07:14 PM
شما وقتی میاید در لفافه مسخره میکنید باید منتظر جواب هم باشید.
2011 رو تقریبا باهات موافقم اما بحث سر زور نادال نبود بلکه نواک بود که عالی عمل کرد.اما از ابتدای 2012 یعنی استرالیا رافا نشون داد که قدرت برد نوله رو داره و تو فصل خاک هم این موضوع رو اثبات کرد.
در کل شما طوری صحبت میکنی که انگار قبل از این 2 سال اصلا نوله وجود نداشته و یه دفه اومده رویایی کار کرده ! خوبه قبلش رو هم یه مرور کنی و باخت های پی در پیش رو به رافا ببینی.
با همه این اوصاف نوله هنوز از لحاظ آماری تو دنیای تنیس جزو 10 تا هم حساب نمیشه حالا شما بیاید هی این یه دونه فصلتون رو به رخ بکشید.

من رافا رو مسخره نکردم دوست عزیز. درضمن من داشتم در مورد استرالیا 2013 صحبت میکردم نه 3 سال پیش. منظورم این بود که تو استرالیا 2013 هم به احتمال زیاد به نواک میباخت اگه شرکت میکرد. پارسال هم که بازیشون به ست 5 کشیده شد چون نواک جمعه نیمه نهایی رو در یک بازی سخت با اندی بازی کرد. ولی رافا 5شنبه در یک بازی نه چندان سخت با راجر بازی کرد. رافا 2روز استراحت کرد ولی نواک 1 روز.

Sorou$h
12-30-2012, 07:22 PM
من طرفدار نادال هستم ولی اگر جوکوویچ توی همچین شرایطی قرار میگرفت هیچوقت همچین حرفی نمیزدم .

خجالت نمیکشی ؟

مثلا میخوای با این حرفات چیو ثابت کنی ؟

مثل اینکه شما یک تازه به دوران رسیده هستید و فقط زمان حال رو میبینید . جوکوویچ تنها 1 2 ساله که داره یکم میدرخشه . اما تنیسورهایی مثل نادال و فدرر سابقشون خیلی بیشتر از این حرف هاست . در ضمن هر وقت جوکوویچ تونست به تعداد گرنداسلم های رافا برسه اون موقع بیا اینجا از این ... ها بگو .

امیدوارم رافا هر چه زودتر و با قدرت بیشتر برگرده اون موقع میفهمید دنیا دست کیه .

از دوستان عزیز هم خواهش میکنم توهین نکنید . از قدیم گفتن" آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است" .

از طرفداران دیگه ی نواک هم معذرت میخوام که بعضی جاها تند رفتم . اما متاسفانه بعضیا هستن که آدم نمیتونه در برابرشون ساکت باشه .

و این هم آخرین کامنت من در این سایت. دیگه کامنت نمیزارم. مثله اینکه اینجا جای خوبی برای کسانی که طرفدار رافا و راجر نیستن نیست.
دوست عزیز از چی خجالت بکشم؟؟؟ مگه به رافا توهین کردم؟؟؟؟
واقعا فکر نمیکردم که شما بهراد جان بخوی اینطور از روی تعصب صحبت کنی.
به هر حال موفق باشی.

moris
12-30-2012, 07:32 PM
من رافا رو مسخره نکردم دوست عزیز. درضمن من داشتم در مورد استرالیا 2013 صحبت میکردم نه 3 سال پیش. منظورم این بود که تو استرالیا 2013 هم به احتمال زیاد به نواک میباخت اگه شرکت میکرد. پارسال هم که بازیشون به ست 5 کشیده شد چون نواک جمعه نیمه نهایی رو در یک بازی سخت با اندی بازی کرد. ولی رافا 5شنبه در یک بازی نه چندان سخت با راجر بازی کرد. رافا 2روز استراحت کرد ولی نواک 1 روز.

شما تو پست دوم بحث 2 سال پیش رو کردید که جوابتون رو دادم
اون صحبت شما هم تو پست اولتون بیشتر تمسخر آمیز بود.اگر اینطور نبود طرفدارهای نادال اینطور عکس العمل نشون نمیدادن نسبت به پستتون.
با این تفسیر شما الان باید استرالیا 2009 رو هم بهترین بازیکن تنیس به راحتی از نادال میبرد ! اونم تو زمین هارد.

Sorou$h
12-30-2012, 09:07 PM
به نظر من طرفدارهای نادال خودشون غمگین بودند از نبودن نادال در استرالیا من هم نمیخواستم ناراحتشون کنم. ولی مثل اینکه با این حرفم بدجور نمک رو زخمشون پاشیدم. ولی قصد تمسخر نداشتم. به هر حال موفق باشین همتون. من هم دیگه سعی میکنم در مورد هیچ تنیسوری در این سایت نظر ندم. فقط هر وقت سوالی داشتم میپرسم از دوستان. درود بر همتون. مدیران سایت که واقعا زحمت میکشن و مخصوصا پاور عزیز که واقعا کارش درسته.

SHIR FarHad
12-30-2012, 10:37 PM
به نظر من طرفدارهای نادال خودشون غمگین بودند از نبودن نادال در استرالیا من هم نمیخواستم ناراحتشون کنم. ولی مثل اینکه با این حرفم بدجور نمک رو زخمشون پاشیدم. ولی قصد تمسخر نداشتم. به هر حال موفق باشین همتون. من هم دیگه سعی میکنم در مورد هیچ تنیسوری در این سایت نظر ندم. فقط هر وقت سوالی داشتم میپرسم از دوستان. درود بر همتون. مدیران سایت که واقعا زحمت میکشن و مخصوصا پاور عزیز که واقعا کارش درسته.

خیلی خوشحالم که شما دوست عزیز بسیار متین و به دور از هرگونه بی احترامی پاسخ میدین
در ضمن تقاضا دارم در بحث ها هم شرکت داشته باشید

به قول خودت موفق باشین :434:

sahand
12-30-2012, 10:56 PM
و این هم آخرین کامنت من در این سایت. دیگه کامنت نمیزارم. مثله اینکه اینجا جای خوبی برای کسانی که طرفدار رافا و راجر نیستن نیست.
دوست عزیز از چی خجالت بکشم؟؟؟ مگه به رافا توهین کردم؟؟؟؟
واقعا فکر نمیکردم که شما بهراد جان بخوی اینطور از روی تعصب صحبت کنی.
به هر حال موفق باشی.
یه چند ماهی بود که پست ندادم فکر کنم از بعد یو اس اوپن:434:
دوست عزیز اینجا خیلیم جای خوبی برای طرفداران غیر از رافا و راجر هست شما خودتو برای کل حساب نکن.ما که مشکلی نداریم و از این سایت و دوستی با کاربرای فهیمش لذت میبریم.متاسفانه بعد از اوج گیری نواک در سال 2011 بعضی از طرفداران نواک که خب اکثرا همون موقعها یعنی بعد از اوج گیریش و نه قبل از آن طرفدار نواک شدند به گمان خودشون نواکو بالاترین درجه تنیس میبینند و دیگه رافا و راجر و ...رو خیلی بالا نمی بینند.توی این یک سال و اندی که من عضو این سایت بودم چند نفر از این حیث پیدا شدند که با اعصاب کاربرای سایت بدین شکل بازی کردند و در هر تاپیکی یه دعوا راه انداختند از جمله آقا حسام و این باور برای عده ای به وجود اومده که همه اونها همینجورند که خب درست نیست و ما دوستان نواکی زیادی داریم که رابطه خوبی با اونها داریم.شما هم از بدو ورود یه سری بگو مگو ها داشتیند که خب از ذهن دوستان پاک نشده ولی من میدونم که شما اصلا جزو اون دسته از دوستان نیستید و هیچ منظور بدی از اون پست نداشتنید و بیشتر پستتون جنبه مضاح و کل کل های ساده رو داشت اما خب خوش موقع نبود و مزاج دوستان خوش نیومد.من از شما خواهش میکنم با کمی خویشتن داری به فعالیتهای مفیدتون در سایت ادامه بدید و به بهبود سایت کمک کنید:443:
آخی یه مدت بود حرف نزده بودم سرتونو درد آوردم شرمنده:shame:

Sorou$h
12-31-2012, 10:30 AM
مرسی از دوستانی که لطف کردن کامنت گذاشتن و دوستانی که پیغام خصوصی دادن. واقعا ممنون هستم از همتون. امیدوارم طرفدارهای نادال از من ناراحت نباشن و بازیکن محبوبشون هرچی زودتر به میادین برگرده.
به نظر من رافا زانوش خوب شده ولی میترسه رو زمین هارد حاضر بشه و دوباره مصدومیتش برگرده. چون زمینهای هارد بی رحم هستن. البته در صورتی حرف من درست خواهد بود که از مسترز ایندیان ولز و میامی هم انصراف بده و از تورنمنتهای خاک رس فصل 2013 رو شروع کنه.

Behr@d
12-31-2012, 11:15 AM
مرسی از دوستانی که لطف کردن کامنت گذاشتن و دوستانی که پیغام خصوصی دادن. واقعا ممنون هستم از همتون. امیدوارم طرفدارهای نادال از من ناراحت نباشن و بازیکن محبوبشون هرچی زودتر به میادین برگرده.
به نظر من رافا زانوش خوب شده ولی میترسه رو زمین هارد حاضر بشه و دوباره مصدومیتش برگرده. چون زمینهای هارد بی رحم هستن. البته در صورتی حرف من درست خواهد بود که از مسترز ایندیان ولز و میامی هم انصراف بده و از تورنمنتهای خاک رس فصل 2013 رو شروع کنه.

سلام

درسته رافا گفته قصد داره از مسابقات آکاپولکو شروع کنه . اما گفته که در ایندین ولز و میامی هم شرکت خواهد کرد . اما مشخص نیست که تا اون موقع نظرش همین خواهد بود یا نه .

Nadal.N1
12-31-2012, 02:50 PM
انشاالله رافا بر ميگرده با قدرت تمام

Afshin
12-31-2012, 08:18 PM
رافا روی هارد بازی نخواهد کرد ، توی تورنمنتی هم شرکت کنه تنک میکنه . زمین های هارد واسه زانوی رافا مثل سم میمونه . بهترین کار ممکن هم همینه که کلا فصل های هارد رو بیخیال شه .
اینطور توی فصل خاک و چمن که بهترین سطوح برای رافا هستن با انرژی کامل ظاهر میشه . یکی از علت های باختش به رُسُل همون خستگی ناشی از فصل خاک و هارد بود.
فقط مشکلی که وجود داره اینه که بعد از 7-8 ماه دوری مطلق از میادین ، کمی زمان لازمه تا یه تنیسور بتونه اعتماد به نفس خودشو پس بگیره و در شرایط مسابقه قرار بگیره.
برای مثال سال 2009 ، رافا بعد از اینکه مصدومیتش برطرف شده بود ، باز هم نتونست خوب نتیجه بگیره ، اعتماد به نفس پایین ناشی از شکست های مختلف توی پاریس و WTF و ... هم مزید بر علت شد.
ولی امسال قضیه فرق میکنه ، چون میخواد بازیهاشو روی خاک شروع کنه ، میتونه با بردن یکی دو تورنمنت کوچیک هم ریتم لازم رو پیدا کنه هم روحیه و اعتماد به نفسش بر میگرده.
مهمترین فصل دوران بازیگری رافا هست این فصل خاک ، چون اگه نتونه روی خاک هم نتیجه بگیره معلوم نیست چه آخر و عاقبتی در انتظارشه.

mspayam
12-31-2012, 10:29 PM
واقعاً حیف که زانوش مصدوم شده. تماشای رقابت نادال و فدرر و جوکوویچ و این اواخر هم اندی ماری باعث شده بود که رقابت خیلی دیدنی ای بین بهترین تنیس بازای جهان به وجود بیاد و عدم حضور در گرند اسلم استرالیا جذابیت این تورنمنت رو کمتر می کنه. امیدوارم که نادال به زودی برگرده و دوباره شاهد بازی های زیبای این چهار نفر باشیم.

Aryan
01-01-2013, 11:24 AM
همچین میگید سه بازی آخر و نادال برده .... خب همه رو خاک بوده دیگه:434:
میومد رو هارد ام بازی میکرد اونوقت قبول بود.
اگه رو هارد میومد الان یه نتایج دیگه رقم خورده بود:434:

Maani
01-01-2013, 12:06 PM
همچین میگید سه بازی آخر و نادال برده .... خب همه رو خاک بوده دیگه:434:
میومد رو هارد ام بازی میکرد اونوقت قبول بود.
اگه رو هارد میومد الان یه نتایج دیگه رقم خورده بود:434:

آرین جان شما هم یه جوری میگید انگار نادال رو هارد نتونسته جوکوویچ رو شکست بده.

Rafa
01-01-2013, 12:50 PM
رافا روی هارد بازی نخواهد کرد ، توی تورنمنتی هم شرکت کنه تنک میکنه . زمین های هارد واسه زانوی رافا مثل سم میمونه . بهترین کار ممکن هم همینه که کلا فصل های هارد رو بیخیال شه .
اینطور توی فصل خاک و چمن که بهترین سطوح برای رافا هستن با انرژی کامل ظاهر میشه . یکی از علت های باختش به رُسُل همون خستگی ناشی از فصل خاک و هارد بود.
فقط مشکلی که وجود داره اینه که بعد از 7-8 ماه دوری مطلق از میادین ، کمی زمان لازمه تا یه تنیسور بتونه اعتماد به نفس خودشو پس بگیره و در شرایط مسابقه قرار بگیره.
برای مثال سال 2009 ، رافا بعد از اینکه مصدومیتش برطرف شده بود ، باز هم نتونست خوب نتیجه بگیره ، اعتماد به نفس پایین ناشی از شکست های مختلف توی پاریس و WTF و ... هم مزید بر علت شد.
ولی امسال قضیه فرق میکنه ، چون میخواد بازیهاشو روی خاک شروع کنه ، میتونه با بردن یکی دو تورنمنت کوچیک هم ریتم لازم رو پیدا کنه هم روحیه و اعتماد به نفسش بر میگرده.
مهمترین فصل دوران بازیگری رافا هست این فصل خاک ، چون اگه نتونه روی خاک هم نتیجه بگیره معلوم نیست چه آخر و عاقبتی در انتظارشه.
درود :shame:
افشین جان امیدوارم همین طور باشه و رافا انرژیش رو فقط صرف خاک و چمن کنه
که حداقل 2 تا گرند اسلم تو سال ببریم:434::shame:

Aryan
01-01-2013, 02:19 PM
آرین جان شما هم یه جوری میگید انگار نادال رو هارد نتونسته جوکوویچ رو شکست بده.

مانی شما از سه بازی آخر حرف زدی
منم گفتم اگه بازم سال 2012 به هم میخوردن این نتیجه که 3 بازی آخر و رافا ببره نبود
همین!!:434: