توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما اندی ماری در چه ساله اولین گرند خود کسب میکند
ایمان مورای
07-19-2012, 02:11 PM
به نظر خودم در سال 2013 چون در یو اس امسال راجر و نوله خیلی اماده هستند و ماری شانسی برای قهرمانی ندارد میشه گفت فقط 15 درصد امکان دارد
Amir_RF
07-19-2012, 02:25 PM
شاید 2013
Maani
07-19-2012, 05:10 PM
نوه اندي شايد بتونه ، اندي كه اگه برد من كل سايتو مهمون ميكنم ، حالا ببينيد كي گفتم .
Afshin
07-19-2012, 06:17 PM
مــــانی بازم ازون پیش بینی ها کردی ؟!
من قبول دارم که با توجه به Field ـه حاضر ممکنه اندی هیچ موقع گرند اسلم نبره ، ولی هرگز نمیشه گفت که امکان نداره ببــره . پتانسیلش رو داره ، کمی اگرسیوتر باشه ، کمی هم از نظر روحی قوی تر ، توی استرالیا میتونه قهرمان شه ، توی ویمبلدون هم قرعه ی خوب بهش بخوره شانس داره.
ولی توی یو اس اپن و رولند بازیکنای زیادی هستن که میتونن شکستش بدن.
پیش بینی که نمیشه کرد ، ولی به نظر من استرالیا سال آینده و 2014 بهترین فرصت ها برای اندی هستن.
ایمان مورای
07-19-2012, 06:56 PM
مانی تو فقط تماشا کن که استرالیا را اندی میبره بالا :160::251:
Alireza Murray
07-20-2012, 01:28 AM
همین یو اس امسال مگه چشه ؟ :434: یو اس مال ماست کامان :396: ( الان میان میگن مثل 17 گرنداسلم قبلی :facepalm: )
Afshin
07-20-2012, 01:32 AM
رو که نیست ... !
لابُد راجر رو هم تو فینال میزنه ، نه ؟
Alireza Murray
07-20-2012, 01:34 AM
سخته پیش بینی اینکه تو فینال کی رو میزنه :379: باید قرعه ببینیم چی میشه یا راجر یا نوله رو میزنیم :sps:
Afshin
07-20-2012, 01:44 AM
خوشحالم ازینکه میبینم ریکاوری کردی . ایندفعه اگه قهرمان شدید موردی نیست ، تنیسور ما کاری که باید میکرد و کرد .
Behr@d
07-20-2012, 08:25 AM
سخته پیش بینی اینکه تو فینال کی رو میزنه :379: باید قرعه ببینیم چی میشه یا راجر یا نوله رو میزنیم :sps:
مثل اینکه هواداران ماری با رسیدنش به فینال ویمبلدون خیلی جوگیر شدن . ماری اصلا در جایگاهی نیست که بتونه گرنداسلم بگیره .
مهران
07-20-2012, 01:49 PM
خوشحالم ازینکه میبینم ریکاوری کردی . ایندفعه اگه قهرمان شدید موردی نیست ، تنیسور ما کاری که باید میکرد و کرد .
منم خوشحالم میبینم دوستان روحیه شون خوب شده، ولی ایشالله یه باره دیگه تو المپیک راجر بخوره به این یه حال اساسیه دیگه بهش بده تا تجربه کسب کنه برای آینده:443:
Afshin
07-20-2012, 02:43 PM
مثل اینکه هواداران ماری با رسیدنش به فینال ویمبلدون خیلی جوگیر شدن . ماری اصلا در جایگاهی نیست که بتونه گرنداسلم بگیره .
درست میگی ، اونی که راند دوم به Rosol باخته در جایگاه گرنداسلم بردنه :251:
ایمان مورای
07-20-2012, 03:05 PM
همه راجر ها گوش کنند راجر تا چند سال دیگه تنیس را ترک میکنه و 3 را به ماری میده:251::254::160: حالا نادال او که از ترس از المپیک انصراف داد :160::160::251: حالا نوله ما تا به اینجا طرفداری اگر کسی امد به او هم جواب میدیم:251::254:
Nima88
07-20-2012, 03:13 PM
با مزه شدی افشین :434:فراموش نکن خودتونم فقط یکمی فقط یکمی فاصله داشتیدبا این اتفاق مقابل بنتو ، تنیس و کلا ورزش همینه .
در مورد جایگاه گرند اسلم بردن فکر نمیکنم در مورد کسی که هر 4 تا گرند تو کارنامه خودش داره بحثی توش باشه . دلیل نمیشه که تو ویمبلدون اونجوری باخت و الانم که به علت نا آمادگی از المپیک کنار کشید دیگه شانسی نداشته باسه . به یو اس اپن با این وضعیت زیاد امیدی نیست هر چند جنازه نادالم به سمی یو اس اپن میرسه ولی به گرنداسلمای سال بعد خیلی امیدواریم.
این اتفاق تو سال 2009 برای نادال افتاد که تو رولند به سودرلینگ باخت از ویمبلدون بعلت مصدومیت کنار کشید و در ادامه سال نتایج ضعیفی گرفت و لی سال بعدش با قدرت برگشت ، اینبار برمیگرده.
Behr@d
07-20-2012, 03:40 PM
پس پسر عمه ی من 11 تا گرنداسلم گرفته ؟؟
ایمان مورای
07-20-2012, 04:06 PM
من نادال رافقط در خاک قبول دارم . چون 7 بار رولند رو برده .
saRAfa
07-20-2012, 04:17 PM
من نادال رافقط در خاک قبول دارم 2 ساله که رو لند رو میبره
درسته دو ساله فقط رولند میبره ولی اگه شما یه نیم نگاهی به usپارسال و استرالیای امسال(مخصوصا دومی)بکنی می بینی تو جفتش عملکرد بهتری نسبت به حراجر و اندی داشته.
بعدم حداقل رافا تو خاک حرفی برا گفتن داره ولی اندی...
Alireza Murray
07-20-2012, 04:30 PM
فعلا که تا یو اس زمان زیادی مونده از الان هم نمیشه گفت کی شانسش زیاده کی شانسش کمه تورنمنت باید شروع بشه و 3-4 تا بازی کنن ببینیم اوضاع چطوره و در ضمن چندساله که حداقل 3 نفر از 4 نفر اول تو نیمه نهایی گرنداسلم ها بودن در ضمن نمیخواد بگید کی در جایگاهه گرنداسلم بردنه کی در جایگاهش نیست یطور میگید در جایگاهش نیست هر کی ندونه فکر میکنه تو هر گرنداسلم راند 2-3 میبازه
sahand
07-20-2012, 04:33 PM
تو هم در حدی نیستی که در اینباره نظر بدی.البته ببخشیند که توهین شد قصدشو نداشتم تا حالا هم اینکارو نکردم ولی نمیتونم دیگه توهینا رو تموم کنم.امیدوارم کاربرا حد خودشونو بدونند و راه به راه به تنیسور دیگران توهین نکنند چه اینجا در معرض دید همه چه تو چت باکس که دیگه واقعا شورش دراومده.لطفا مراعات کنید و گرنه بقیه هم بلدند توهین کنند واقعا کار سختی نیست.
Afshin
07-20-2012, 04:38 PM
با مزه شدی افشین :434:فراموش نکن خودتونم فقط یکمی فقط یکمی فاصله داشتیدبا این اتفاق مقابل بنتو ، تنیس و کلا ورزش همینه .
در مورد جایگاه گرند اسلم بردن فکر نمیکنم در مورد کسی که هر 4 تا گرند تو کارنامه خودش داره بحثی توش باشه . دلیل نمیشه که تو ویمبلدون اونجوری باخت و الانم که به علت نا آمادگی از المپیک کنار کشید دیگه شانسی نداشته باسه . به یو اس اپن با این وضعیت زیاد امیدی نیست هر چند جنازه نادالم به سمی یو اس اپن میرسه ولی به گرنداسلمای سال بعد خیلی امیدواریم.
این اتفاق تو سال 2009 برای نادال افتاد که تو رولند به سودرلینگ باخت از ویمبلدون بعلت مصدومیت کنار کشید و در ادامه سال نتایج ضعیفی گرفت و لی سال بعدش با قدرت برگشت ، اینبار برمیگرده.
من نمیگم رافـــا شانسی نداره ، ولی دیگه شما هم اندی رو مسخره نکنیــد که در جایگاه گرنداسلم بردن نیست . در جایگاهش هست ، نزدیک هم هست . فعلا هم که آماده نشون داده ، دلـــیلی نداره بگیم شانسی نداره.
تازه به نظر من رافــا مصدومیتش به جدیت سال 2009 نیست ، نمیدونم بازم به زانوش ازین پلاسماها تزریق کرده یا بخاطر مسائل دوپینگ از المپیک انصراف داده ، ولی به نظرم بازم توی یو اس اپن خوب عمل میکنه.
پس پسر عمه ی من 11 تا گرنداسلم گرفته ؟؟
ببین من اصلا کاری به رافا ندارم ، من میگم نگیـــد که اندی شانسی نداره ، شانس داره ، شانسش هم خیلی کم نیست.
saRAfa
07-20-2012, 04:50 PM
[QUOTE=Afshin;72451]من نمیگم رافـــا شانسی نداره ، ولی دیگه شما هم اندی رو مسخره نکنیــد که در جایگاه گرنداسلم بردن نیست . در جایگاهش هست ، نزدیک هم هست . فعلا هم که آماده نشون داده ، دلـــیلی نداره بگیم شانسی نداره.
تازه به نظر من رافــا مصدومیتش به جدیت سال 2009 نیست ، نمیدونم بازم به زانوش ازین پلاسماها تزریق کرده یا بخاطر مسائل دوپینگ از المپیک انصراف داده ، ولی به نظرم بازم توی یو اس اپن خوب عمل میکنه.
میشه منظورتون از این جمله رو بیان کنین؟:379:
Afshin
07-20-2012, 05:02 PM
خیلی واضحه ، تنیسورای زیادی از مـــواد نیروزا استفاده میکنن
ولی مــوادی استفاده میکنن که طبق قوانین ITF/ATP جز مواد غیر قانونی محسوب نمیشن ، ولی قوانین المپیک خیلی سخت گیرانه تر هست ، واسه همین ممکنه که خیلی از تنیسورا هنوز توی دوره ای باشن که در صورت تست دوپینگ ، نتیجه مثبت بشه ، به همین دلیل از شرکت در مسابقات انصراف میدن.
Nima88
07-20-2012, 05:04 PM
من نمیگم رافـــا شانسی نداره ، ولی دیگه شما هم اندی رو مسخره نکنیــد که در جایگاه گرنداسلم بردن نیست . در جایگاهش هست ، نزدیک هم هست . فعلا هم که آماده نشون داده ، دلـــیلی نداره بگیم شانسی نداره.
من اندی مسخره نکردم . اتفاقا اعتقاد دارم که بلاخره گرند میگیره یبار نظر سنجی پویا گذاشته بود ، اگه اشتباه نکنم گزینه ای زدم که بین 1-تا 3 گرند میتونه بگیره.
Behr@d
07-20-2012, 10:46 PM
تو هم در حدی نیستی که در اینباره نظر بدی.البته ببخشیند که توهین شد قصدشو نداشتم تا حالا هم اینکارو نکردم ولی نمیتونم دیگه توهینا رو تموم کنم.امیدوارم کاربرا حد خودشونو بدونند و راه به راه به تنیسور دیگران توهین نکنند چه اینجا در معرض دید همه چه تو چت باکس که دیگه واقعا شورش دراومده.لطفا مراعات کنید و گرنه بقیه هم بلدند توهین کنند واقعا کار سختی نیست.
سهند جان خواهشا توهین نکن ! من تو رو دوست خوبی میدونستم اما این چه حرفیه میزنی ؟ :angry::001_huh:
هر کی یه نظری داره . باید اینجوری بهش توهین بشه ؟؟؟؟؟؟
من منظورم این بود که اندی نمیتونه گرنداسلم بگیره . فقط همین . شاید لحنم یکم تند بود .
با اجازه
ایمان مورای
07-21-2012, 01:14 AM
بابا اینجا باید از ماری صحبت بشه نه درباره ی چیز های دیگه
sahand
07-21-2012, 05:31 AM
سهند جان خواهشا توهین نکن ! من تو رو دوست خوبی میدونستم اما این چه حرفیه میزنی ؟ :angry::001_huh:
هر کی یه نظری داره . باید اینجوری بهش توهین بشه ؟؟؟؟؟؟
من منظورم این بود که اندی نمیتونه گرنداسلم بگیره . فقط همین . شاید لحنم یکم تند بود .
با اجازه
میدونم منظورت چی بود.من تو رو بیشتر از این حرفا دوست دارم و برات احترام قائلم ولی دیگه صبرم تموم شده هرجا میرم داره به اندی توهین میشه.یا دارند تحقیرش میکنند یا علنا فحش میدند.روز فینال ویمبی که اوجش بود تو چت باکس دیگه کاربرا جلو من بهش هر فحشی تونستند دادند.باور کن همین حرفارو اگه من به نادال میزدم همه طرفداراش علیهم جبهه میگرفتند ولی چه کنیم که اینجا حداکثر 4 نفر طرفدار اندی هستند نه بیشتر و اقلیت همیشه تو سری خوره:3t1:
Behr@d
07-21-2012, 10:08 AM
میدونم منظورت چی بود.من تو رو بیشتر از این حرفا دوست دارم و برات احترام قائلم ولی دیگه صبرم تموم شده هرجا میرم داره به اندی توهین میشه.یا دارند تحقیرش میکنند یا علنا فحش میدند.روز فینال ویمبی که اوجش بود تو چت باکس دیگه کاربرا جلو من بهش هر فحشی تونستند دادند.باور کن همین حرفارو اگه من به نادال میزدم همه طرفداراش علیهم جبهه میگرفتند ولی چه کنیم که اینجا حداکثر 4 نفر طرفدار اندی هستند نه بیشتر و اقلیت همیشه تو سری خوره:3t1:
درود بر سهند عزیز
سهند جان من هرگز به ماری توهین نکردم . فقط منظورم بد بیان کردم .
خواهشا این بحث رو دیگه تموم کن . چون نمیخوام دوستیمون لطمه بخوره .
ممنون :583:
ایمان مورای
07-21-2012, 01:44 PM
سهند جان تا من راداری غم نداری بزار ماری گرند بگیره بعد دهنشون بسته میشه
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.