ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویروسی همه‌گیر، بلای جان تنیس‌بازان خانم و آقا در مسابقات تنیس ایندین‌ولز 2012 امریکا


PowerVu
03-13-2012, 05:43 PM
ویروسی همه‌گیر، بلای جان تنیس‌بازان خانم و آقا
در مسابقات تنیس ایندین‌ولز 2012 کالیفرنیای امریکا




رقابت‌های تنیس ایندین ولز در شرایطی پیگیری شد که ویروسی ناشناخته به جان همه تنیس‌بازها افتاده است؛ دور دوم این رقابت‌ها اگرچه با برتری فدرر و نادال برابر رقبای خود همراه بود ولی ویروسی ناشناخته مانع از این شد که «هفت» تنیس‌باز به میدان بروند. در این رقابت‌ها ابتدا راجر فدرر در دیداری راحت توانست در دو ست و با نتیجه 6 بر4 و 6 بر یک از سد دنیس کودلای آمریکایی بگذرد و در دور بعد به مصاف میلوش رائونیک کانادایی برود. مرد شماره سه تنیس دنیا درباره تقابلش با این جوان کانادایی گفت: «قدرت سرویس‌های میلوش آنقدر زیاد است که نمی‌توان برابر آن کار خاصی انجام داد. باید خیلی حواسم جمع باشد تا شاید بتوانم آنها را برگردانم. البته از طرفی می‌دانم که راه مغلوب کردن این تنیس‌باز این است که او را خسته کنی؛ در نتیجه باید تلاش کنم تا آنجا که امکان دارد در زمین او را بدوانم.»


اگرچه مرد شماره سه دنیا رقیبش را برد ولی زن شماره سه دنیا نتوانست به مرحله بعد صعود کند؛ کویتووا که جز معدود تنیس‌بازهایی بود که اسیر ویروس نشده بود هم برابر پدیده آینده تنیس زنان، کریستیانا مک هیل 19ساله، در سه ست تن به شکست داد. او بعد از این بازی گفت: «رقیبم در این دیدار جابه‌جایی خوبی داشت و تقریبا همه ضرباتم را پس فرستاد. البته من هم سرویس‌هایی که زدم خوب نبود و همین مورد کار را برایم دشوار کرده بود.» اما پس از این دیدار هر چه بود درباره ویروسی بود که به جان بازیکنان افتاده بود؛ روز یکشنبه مسوولان برگزار‌کننده این رقابت‌ها اعلام کردند ویروسی منتشر شده که حالت آن مثل سرماخوردگی است و البته تب شدیدی هم به همراه دارد.


پس از این اعلام ویرا زووناروا زن شماره 9 تنیس دنیا و فاتح رقابت‌های ایندین ولز در سال 2009 اعلام کرد که اسیر این ویروس شده است: «اصلا در شرایطی نیستم که بتوانم برابر زاکوپولووا بازی کنم. به شدت احساس ضعف دارم.» این ویروس همچنین مانع از این شد که گل مونفیس مرد شماره 14 دنیا برابر یورگن ملتزر اتریشی بازی کند. این تنیس‌باز فرانسوی روی صفحه توییترش نوشت: «شب گذشته بدترین شب زندگی‌ام را سپری کردم.» البته تنیس‌باز قهرمان گرند اسلم در رقابت‌های تنیس دوبل؛ یاروسلاوا شوه‌دووا، هم روی صفحه توییترش نوشت که قربانی این ویروس شده است: «عطسه زیادی می‌کنم و حالم اصلا خوب نیست. شاید من و مونفیس دو قلو باشیم که دچار دردی مشترک شده‌ایم!» این در شرایطی است که به غیر از این بازیکنان آندریاس سپی، فیلیپ کولشرایبر و ریباریکووا هم نتوانستند برابر رقبای خود بازی کنند.


البته گفته می‌شود یکی از خبرنگاران هم به علت ابتلا به این ویروس راهی بیمارستانی در جنوب کالیفرنیا شده است. حتی راجر فدرری که بازی کرد هم پس از دیدارش گفت حس می‌کند حالش چندان خوب نیست. او گفت از خانواده‌اش فاصله گرفته تا آنها اسیر این ویروس نشوند. البته به غیر از فدرر، رافائل نادال هم برابر لئوناردو مایر آرژانتینی بازی قابل قبولی انجام داد و در دو ست و با نتایج 6 بر یک و 6 بر 3 به پیروزی رسید. مرد شماره دو تنیس دنیا بعد از این برد گفت: «خوشحالم که توانستم دوباره در رقابت‌هایی که دوست دارم و موفقیت زیادی در آن کسب کرده‌ام شرکت کنم. امیدوارم همه چیز برای من خوب پیش برود.»



تازه‌ترین فهرست قربانیان این ویروس که تا به حال، 9 تنیس‌باز را مجبور به انصراف کرده است:
V King (USA)i
A Seppi (ITA)i
P Kvitova (CZE)i
G Monfils (FRA)i
F Schiavone (ITA)i
Y Shvedova (KAZ)i
V Zvonareva (RUS)i
M Rybarikova (SVK)i
P Kohlschreiber (GER)i

Ahoura
03-13-2012, 07:26 PM
ضمن عرض خسته نباشید خدمت پاور عزیز و دوست داشتنی. پاور جان پترا فکر کنم از مسابقات دبی بیماری داره و مربوط به ویروس موجود در آمریکا نیست.

PowerVu
03-13-2012, 07:36 PM
ضمن عرض خسته نباشید خدمت پاور عزیز و دوست داشتنی. پاور جان پترا فکر کنم از مسابقات دبی بیماری داره و مربوط به ویروس موجود در آمریکا نیست.

درود بر شما

اگر به تاپیک نتایج توجه بفرمایین دلیل انصراف پترا کویتووا GI Illness ذکر شده، یعنی همان بیماری که Magdalena Rybarikova و Vania King و Francesca Schiavone رو هم مجبور به ترک مسابقات کرده.

شاید علاوه بر بیماری دوبی، این ویروس هم، مزید بر علت شده باشه.

Aryan
03-13-2012, 08:18 PM
پاور جان این ویروس کلا تو آمریکا شیوع پیدا کرده؟؟

PowerVu
03-13-2012, 08:19 PM
پاور جان این ویروس کلا تو آمریکا شیوع پیدا کرده؟؟

خیر... امریکا کشور بسیار وسیعیه و پیش‌گیری‌های وزارت بهداشت امریکا FDA بعیده که بگذاره همچینین ویروسی با این سرعت شیوع پیدا کنه.