ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد خريد وسايل تنيس

Alborz
02-12-2012, 10:25 PM
سلام دوستان
من در ماه اينده از خارج برام مهمان مياد و قراره برام
لوازم تنيس بياره
ميخواستم از شما سوال كنم:
1-كودوم وسايل را بياره
2-از كدام مارك

Paymaan
02-12-2012, 10:53 PM
سلام دوستان
من در ماه اينده از خارج برام مهمان مياد و قراره برام
لوازم تنيس بياره
ميخواستم از شما سوال كنم:
1-كودوم وسايل را بياره
2-از كدام مارك
اگر قراره پول وسایل رو بهش بدی خب از اینجا بگیری بهتره. اما اگه قراره کادویی چیزی بده به نظرم بگو راکت بیاره . مدلش هم بستگی به خودت داره . سری جدید راکت ها تقریبا قیمتشون 2 برابر قبلی هاست. به عنوان مثال راکت فدرر سری قبلیش رو اگه بگیری الان حدود 270 تومنه ولی سری جدید (2012) قراره 480 تومن بشه:243::242:. راکت رافا هم حدودای 520 تومن (فک کنم) باید باشه.

Alborz
02-13-2012, 09:31 PM
اگر قراره پول وسایل رو بهش بدی خب از اینجا بگیری بهتره. اما اگه قراره کادویی چیزی بده به نظرم بگو راکت بیاره . مدلش هم بستگی به خودت داره . سری جدید راکت ها تقریبا قیمتشون 2 برابر قبلی هاست. به عنوان مثال راکت فدرر سری قبلیش رو اگه بگیری الان حدود 270 تومنه ولی سری جدید (2012) قراره 480 تومن بشه:243::242:. راکت رافا هم حدودای 520 تومن (فک کنم) باید باشه.

اقا خيلي ممنون
فقط يوقت خاستم راكت از اينجا بخرم كودوم مارك بهتره

Paymaan
02-13-2012, 09:50 PM
اقا خيلي ممنون
فقط يوقت خاستم راكت از اينجا بخرم كودوم مارك بهتره

به نظر من نمیشه گفت کدوم مارک بهتره. هر کس با یک نوع راکت راحته . بستگی به سبک بازیتون هم داره . ولی چون شما دنبال برند هستید من برند های WILSON و BABOLAT رو پیشنهاد میکنم.

از دیگر دوستان در سایت بپرسید حتما بهتر شما رو راهنمایی خواهند کرد.

aidintennis
02-13-2012, 10:11 PM
نظرم اینه که با هماهنگی مربیت باشه بهتره...چون ما از سبک بازیت خبری نداریم...

Alborz
02-13-2012, 10:23 PM
نظرم اینه که با هماهنگی مربیت باشه بهتره...چون ما از سبک بازیت خبری نداریم...

از راهنماييتون ممنون
راستش من تازه ميخوام تنيس شروع كنم
براي همين ميخواستم شما و دوستان در صورت
توان راهنمايم كنيد