ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون Australian Open

صفحه ها : 1 2 [3]

koOsHa
01-29-2012, 05:45 PM
واقعاً بازی فوق‌العاده بود فکر نمیکنم تا حالا انقدر سر یه بازی حرص خورده باشم ،برد حق نوواک بود فقط کافیه آمار برک پوینت بدست آوردن نوواک رو ببینیم ، تبریک میگم ب همهٔ طرفداراش از جمله خودم

Mahmood
01-29-2012, 05:49 PM
تبریک به طرفداران نواک
رافا عالی جنگید
مرسی رافای عزیزم قهرمان واقعی از نظرم تو هستی
بر خلاف فینال ویمبی و یو اس اپن مردونه باختی
درود به شرفت پسر:441::441::441::441::441:

2329
01-29-2012, 05:50 PM
تبريك بسيار بخاطر برد نواك و تيم استقلال

Nasir
01-29-2012, 05:55 PM
به طرفدارای نوله تبریک میگم.
بازی فوق العاده ای بود.
نادال هم عالی کار کرد.

Ahoura
01-29-2012, 06:01 PM
خسته نباشی مرد

تبریک به تمام طرفدارن نوواک

http://www.tennis-image.com/images/16143969543049778448.jpg (http://www.tennis-image.com/images/16143969543049778448.jpg)

nole
01-29-2012, 06:04 PM
نووووووووواااااااااااااک من عااااااااااااااااااشقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم! میدونی که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تبریک:583::866::396:

novak djokovich
01-29-2012, 06:04 PM
:655::655::655::583::583:درود به شرفت پسر ینی فوق العاده ای...ینی یه سکته ناقص زدم....تبریک به همه طرفدارای این پسر دوست داشتنی.یه خسته نباشیدم به رافا سربلند باخت
http://www.novakdjokovic.rs/slike/TvrdaPodloga/874c.jpg

chenche
01-29-2012, 06:06 PM
رافا دیگه باید چیکار میکرد که نکرد؟! :243:
حتما روحیش داغون میشه چون با وجود اینکه نهایت تلاشش رو هم کرد بازم باخت. منکه خودم دیگه امیدی ندارم که رافا بتونه این نوله رو ببره چون دیگه بیش از این کاری از دستش برنمیاد. مگه اینکه یکم هم شانس یاریش کنه. آخه کی ستی رو که یه بار 4-2 جلو هست یه بار 5-4 میبازه؟! :379:
امیدوارم رافا بتونه واسه رولاند گاروس خودشو جمع و جور کنه. :182:
تبریک به طرفدارای نوله :583:

AndreS
01-29-2012, 06:08 PM
تبریک میگم قهرمانی نواک رو به هواداراش .
بازی به یاد موندنی بود .

=========

7-0

11046

hichkare
01-29-2012, 06:08 PM
من هم این برد را به تمام طرفداران نوله تبریک میگم . بازی فوق العاده زیبایی بود و تا لحظه آخر پیش بینی برنده غیر ممکن بود
نادال هم خیلی آماده بود و خیلی خوب بازی کرد
به نظر من اگه نادال با این امادگی نتونست نوله را شکست بده دیگه شکست دادنش براش خیلی سخته

Nima93
01-29-2012, 06:09 PM
تبريك ميگم به طرفداراي هردو بازيكن و مخصوصا نواك.بازي فراموش نشدني بود و سال ها ازون ياد خواهد شد.نواك كه كلا ثابت كرد ي superhuman واقعيه و رافا هم نشون داد حتي اگه سلاحش و بازيش در برابر حريفش موفق نباشه ولي جنگندگيش اونو جلو ميبره.

اينم اعتراف كنم كه از اول تورنومنت تا قبل شروع اين بازي شانس رافا رو 0 ميدونستم :shame::434: ولي كاملا خلافش ثابت شد و عذرخواهي ميكنم از طرفداراش(مخصوصا ليلي).اگه رافا دركنار نواك بهترين بازيكن تورنومنت نباشه حداقل دومين بازيكن برتر با فاصله خيلي زياد از بقيه بود.

Behnam RF
01-29-2012, 06:15 PM
درود
قهرمانی نواک رو طبق معمول تبریک میگم :434::583::583::583:
نواک حقش بود قهرمان شه ، رافا هم خیلی خوب جنگید ، به رافا هم خسته نباشید میگوییم .:441:

D3ADMAN
01-29-2012, 06:25 PM
من هم به طرفداران نوواک جکوویچ تبریک میگم و هم به طرفداران نادال . این بازی بسیار زیبا بود ، به خاطر بازی زیبا به همه تبریک میگم . به خودم هم تبریک میگم . No.1 DJOKOVIC . از خدا و حضرت مسیح سپاسگزارم که این پسر رو کمک کرد تا قهرمان بشه

ROOCKY
01-29-2012, 06:27 PM
منم تبریک می گم انصافا نواک قشنگ تر بازی کرد و مثل همیشه قهرمانی حقش بود
رافا هم خوب بازی کرد
در کل مسابقه جالبی بود

delpotro
01-29-2012, 06:28 PM
گفتنیا رو گفتن دوستان

تبریک میگم به نواک و g.f اش و طرفداراش

بیشتر از این که از برد نواک خوشحال باشم از این خوشحالم که عدالت رعایت شد.

واقعا اگه رافا قهرمان می شد باید یه بازنگری اساسی در قوانین تنیس صورت می گرفت.

milikan
01-29-2012, 06:33 PM
به تمام طرفداران تنیس تبریک میگم تماشای این بازی رو
اینکه تو زمانی قرار داریم که میتونیم همچین نمایشی رو تو این سطح ببینیم باید گفت واقعا خوش شانسیم!
و یک تبریک هم میگم به همه ی طرفداران این اعجوبه . نواک با اینکه یک روز کمتر استراحت داشت و یک بازی وحشتناک سنگین رو تو نیمه نهایی پشت سر گذاشته بود تو این بازی حدودا 6 ساعته لحظه ای کوتاه نیومد و تا آخرین لحظه پا به پای بازیکنی با قدرت بدنی و استقامت نادال پیش رفت و تونست اونو مغلوب کنه. فقط باید بگم فوق العاده س !!!

Flash.amk
01-29-2012, 06:34 PM
عالی بودی noleee بازی واقا زیبایی بود.
تبریک میگم به طرفدارای novak.

nima.a
01-29-2012, 06:35 PM
واقعا هر دو نفر بازی زیبا و نفس گیری رو ارائه کردند من وقتی نواک رو میدیدم بجای اون نفسم می گرفت. :434: با وجود اینکه هوادار آتشی هیچ کدوم نیستم اما رو پا بند نبودم. :001_smile:
با یک حرکت نواک هم خیلی حال کردم؛ اونجا که ست پنجم 4-4 شد صلیبشو بوسید

NimaRafi
01-29-2012, 06:38 PM
منم به هواداران نواک و رافا تبریک میگم،واقعا بازی زیبایی بود و به نظر من هر دو تنیسور برنده این مسابقه بودند.
واقعا یکی از زیباترین بازی هایی بود که من تا حالا دیدم، با این که در ست آخر خستگی در چشمان هر دو بازیکن موج می زد بازهم هیچکدوم حاضر به عقب نشینی نشدند.:583::441:
بعد بازی خیلی جالب بود واسشون صندلی اوردن:434:
http://www.novakdjokovic.rs/slike/TvrdaPodloga/874d.jpg

Mahmood
01-29-2012, 06:39 PM
گفتنیا رو گفتن دوستان

تبریک میگم به نواک و g.f اش و طرفداراش

بیشتر از این که از برد نواک خوشحال باشم از این خوشحالم که عدالت رعایت شد.

واقعا اگه رافا قهرمان می شد باید یه بازنگری اساسی در قوانین تنیس صورت می گرفت.
شما چجوری مطمئنی و تشخیص میدی که عدالت رعایت شده؟!
مثلا اگه بکهند دان د لاین رافا وقتی در ست پنجم 4-2 جلو بود با بدشانسی اوت نمیشد یا وقتی 30-40 در گیم آخر نادال جلو بود ضربش به لب تور نمیخورد و اوت نمیشد چی ؟
خود نواک هم صلیبش رو بوس کرد چون اگه به لب تور نمیخورد 6-6 مساوی میشد و شاید نتیجه جور دیگه ای رقم میخورد...

مثلا چه باز نگری ای باید در قوانین صورت میگرفت اگه نادال میبرد و به چه دلیل؟
جالبه واقعا !!!
حتی کسانی که از رافا متنفرن هم به خاطر بازی امروزش بهش کردیت دادن چون واقعا بازی پایاپایی بود و هر دو تنیسور عالی بودن و تا لحظه آخر برنده مشخص نبود اون وقت شما میگی اگه برنده بازی نادال بود باید در قوانین تنیس بازنگری اساسی میشد؟! :3t1:

delpotro
01-29-2012, 06:45 PM
مثلا اگه بکهند دان د لاین رافا وقتی در ست پنجم 4-2 جلو بود با بدشانسی اوت نمیشد یا وقتی 30-40 در گیم آخر نادال جلو بود ضربش به لب تور نمیخورد و اوت نمیشد چی ؟
خود نواک هم صلیبش رو بوس کرد چون اگه به لب تور نمیخورد 6-6 مساوی میشد و شاید نتیجه جور دیگه ای رقم میخورد...

جالبه واقعا !!!
حتی کسانی که از رافا متنفرن هم به خاطر بازی امروزش بهش کردیت دادن چون واقعا بازی پایاپایی بود و هر دو تنیسور عالی بودن و تا لحظه آخر برنده مشخص نبود اون وقت شما میگی اگه برنده بازی نادال بود باید در قوانین تنیس بازنگری اساسی میشد؟! :3t1:

به این دلیل که سبک بازی رافا با روح زیبایی ورزش تنیس در تضاده. فقط مبتنی بر قدرت بدنی.

بهتره بود دنبال دو میدانی میرفت.

اگر قدرت بدنی داویدنکو رو داشت به زور تو تاپ 100 پیداش می کردی.

فقط قدرت بدنی.

واقعا حیفه که فدرر مافوق تکنیکی به قدرت بدنی نادال ببازه.

ویرایش : لطفا صحبت های تحریک آمیز ر در تاپیک و چت باکس مطرح نکنید.

M A E S T R O
01-29-2012, 06:46 PM
Epic Finish
تبریک میگم به هواداریه جوکویچ.بازیه فوق العاده ای بود.:001_smile:
یه خسته نباشید هم میگم به نادال و کسانی که این بازی رو تماشا کردن :434:

Nadal.N1
01-29-2012, 07:09 PM
تبریک به هوادارن نواک
فعلا دنیا دست شماست خوش باشین عزیزان.

تشکر فراوان از رافای عزیز:583: فوق العاده بودی
واموس رافا:441:
یه دونه ای پسر:396:

Paymaan
01-29-2012, 07:11 PM
واقعا Epic به این میگن . خیلی عالی بود . من که فدرریم میگم راجر باید روحیه جنگندگی رو از رافا یاد بگیره. خیلی دلم برای رافا سوخت. این بازی هم به عقیده من بازنده نداشت. به طرفداران نواک هم تبریک میگم.

manoochehr1984
01-29-2012, 07:15 PM
بازی خیلی قشنگی بود تبریک میگم به همه هوادارای نواک

Nima88
01-29-2012, 07:31 PM
خسته نباشی رافای عزیز عالی بودی. از اینکه هوادار همچین بازیکن باروحیه و جنگنده ای هستم به خودم افتخار میکنم.
تبریک به نواک و هواداراش که طرفدار همچین بازیکنی هستن.

Nima88
01-29-2012, 07:35 PM
به این دلیل که سبک بازی رافا با روح زیبایی ورزش تنیس در تضاده. فقط مبتنی بر قدرت بدنی.

فقط قدرت بدنی.

ببین کی طرفدار فدرر شده!!!
یادت اونو اسطوره پوشالی میخوندی و همیشه ارزوی باختش داشتی.
البته یادم افتاد اینا همش بخاطر پول و شرط بندی بود نه چیز دیگه.

Maani
01-29-2012, 07:43 PM

فقط قدرت بدنی.

متاسفم برات . هوادارای واقعی فدرر رو تو پست های قبلی معلوم هستند .. ببین چه جوری منطقی و با شعور هستند که به نادال هم تبریک میگن اما تو .... واقعا که !!

delpotro
01-29-2012, 07:51 PM
ببین کی طرفدار فدرر شده!!!
یادت اونو اسطوره پوشالی میخوندی و همیشه ارزوی باختش داشتی.
البته یادم افتاد اینا همش بخاطر پول و شرط بندی بود نه چیز دیگه.

طرفدار فدرر نیستم. ولی در جدال فدرر- نادال از فدرر حمایت می کنم.

اسطوره پوشالی خوندمش. آرزوی باختشو داشتم. چون به عظمتش پی نبرده بودم.

خداوند ( در ادیان الهی) راه توبه از زشت ترین گناهان رو برای انسان ها باز گذاشته. تغییر دادن بازیکن

مورد علاقه از گناه که بدتر نیس.

ضمنا هرگز از باخت فدرر سود نکردم در شرط بندی.

بزرگترین ضررم در شرط بندی شانگهای مسترز 2010 بود. وقتی 2500 دلار روی فدرر شرط بستم

و اندی ماری برد بازیو.

اگه به خاطر شرط بندی باشه باید از فدرر متنفر باشم.

برد و باخت 2 روی شرط بندیه. و نتایج شرط بندی روی علاقه من به تنیسورها هیچ تاثیری نداره.

مثال بعدی : اولین بازی که روی دلپو شرط بستم کام بکش بود از مصدومیت.

700 دلار گذاشتم روش. اما به اولیویه روکوس باخت.

اما عشق است خوان. :866:

delpotro
01-29-2012, 07:53 PM
متاسفم برات . هوادارای واقعی فدرر رو تو پست های قبلی معلوم هستند .. ببین چه جوری منطقی و با شعور هستند که به نادال هم تبریک میگن اما تو .... واقعا که !!

من هوادار فدرر نیستم. اونا باشعورن. من بی فرهنگو بی تمدن و بی شعورم. تبریک نمیگم به نادال.

چاکر همه هوادارای فدررم هستیم.:866:

Curious
01-29-2012, 07:54 PM
همانطور که گفته شد باید از جنگندگی فوق العاده هردو بازیکن تقدیر کرد.هر دو بازیکن برای هر امتیاز جنگیدند و همه چیز تا آخرین لحظه غیرقابل پیش بینی بود.
به نظرم نواک باید ست چهارم کار رو تموم می کرد.در تمام طول بازی شانس های خیلی بیشتری نسبت به حریفش برای برک کردن داشت.یکی از این فرصت ها گیم هشتم ست چهارم بود که 40-0 جلو بود اما بازهم نتونست برک کنه.
نمی دونم چرا ad sport extra با گزارشگر انگلیسی بازی رو پخش نکرد تا لذت بیشتری از بازی ببریم.

Flash.amk
01-29-2012, 07:56 PM

جالبه واقعا !!!
منظورت از بدشانسی تو بازی تنیس رو نمیفهمم تنها ورزشی ه که شانس توش هیچ نقشی نداره هر کی ببره واقا حقشه بازی امروزم همینجوری تموم شد.

Behr@d
01-29-2012, 07:56 PM
من هم به نوبه ی خودم برد نواک ر به تمام طرفدارای محترمش و خودش تبریک میگم.

از نادال هم واقعا تشکر میکنم که تا آخرین پوینت جنگید و حتی یک لحظه هم تسلیم نشد.

در کل واقعا بازی خوب و نفس گیری بود.امیدوارم از این مسابقات بیشتر ببینیم.

به امید موفقیت های بیشتر نادال:583::583::583:

Rafa
01-29-2012, 08:01 PM
درود
قهرمانی خجسته ی نواک و هوادارانش
رافا، واقعا حس نمیکنم که ناراحتم، خودت هم مطمئنن همین حسو داری، تمام تلاشت رو کردی
تو خیلی از لحظات معلوم بود که اعتماد به نفست برگشته
چندتا پوینت واقعا crucial سهم زیادی تو تعیین نتیجه ی بازی داشت
نمیدونم، داریم معنی جدیدی از حق و حق داری میبینیم!!!! هر دو مستحق برد بودن، اصلا هم نسبی نمیشه یکی رو انتخاب کرد، تو تنیس فقط برد و باخت تعریف شده، یا برنده ای یا بازنده، مساوی ای وجود نداره
من کاری به حرف کسی ندارم، میدونم رافا، تو بازی سمی نشون دادی که تنیس رو فقط با قدرت بدنی بازی نمیکنی تاکتیک و تکنیک و فیزیک هر سه رو باهم تلفیق کرده بودی
تو تنیس امروزی وقتی بازیکنا تمایل دارن از بیس لاین بازی کنن، پس باید رو قدرت بدنیشونم کار کنند
همین کارو به جز رافا، نواک و موری هم کردن و اون ها مشکلی با بازی های طولانی ندارن
پس باید قوانین تنیس رو وقتی این سه نفر قهرمان شدن،تغییر داد!!!!!واقعا؟!!!!

sspol
01-29-2012, 08:04 PM
بدجوري حالم گرفتس
ولي بيخال تبريك به طرفداران نواك

Farid
01-29-2012, 08:07 PM
با سلام
قهرمانی Djokovic رو به تمامی هوارانش تبریک میگم.

beeroz
01-29-2012, 08:12 PM
عجب بازی زیبا و مهیجی بود به نظر من هر دو عالی بودن و برنده
سالیان سال این بازی در اذهان تنیس دوستان به یادگار میمونه
تبریک به طرفدارای نواک بی نظیر و به طرفدارای ناداله خستگی ناپذیر
برای هر دوشون آرزوی موفقیت میکنم :583::655:

ROOCKY
01-29-2012, 08:16 PM
کسی لینک بازی نداره؟

sirvan
01-29-2012, 08:25 PM
منم قهرماني نوله رو اول به خودم و طرفداراي نوله و بعد به يلنا بعد به وايدا و بعد به مردم غيور و هميشه در صحنه ي صربستان تبريك عرض مي كنم
يه تبريك هم به رافا براي بازي خوبش

love.roger
01-29-2012, 08:45 PM
چه بازی توپی بود واقعا عشق کردم هر دو تنیسور عالی بازی کردن؛قهرمانی نواک رو به طرفدارای واقعیش تبریک میگم

zarin
01-29-2012, 08:47 PM
دیدی جوکو چکارکرد .

love.roger
01-29-2012, 08:54 PM
چه بازی توپی بود واقعا عشق کردم هر دو تنیسور عالی بازی کردن؛قهرمانی نواک رو به طرفدارای واقعیش تبریک میگم

hoomanjian
01-29-2012, 09:00 PM
هيچ چيز سخت تر از اين نيست كه مجبور باشي يك بازي مثل اين رو 6 ساعت از سايت مسابقات فقط نتيجه اش رو لحظه به تحظه بدون تصوير بازي دنبال كني و بعدش عشقت اينطوري ببازه. خيلي خستم . شايدخسته تر از رافا . الان احساس مي كنم ديگه انگيزه اي واسه هيچ كاري ندارم. واقعا هيچ وقت واسه خودم هم دلم اينطوري نسوخنه بود كه امروز وقتي روي صفحه اصلي سايت 4-2 رو توي ست پنجم ديدم و بعدش فهميدم كه 40-30 توي گيم اخر اونجوري 40-40 شده و 4-2 در نهايت 5-7 شده. فقط مي تونم بگم كه خيلي خسته ام. خيلي. تنها چيزي كه منو اروم مي كنه اينه كه امروز باخت رافا با 6تاي قبلي خيلي فرق داشت. همين كه نواك پيراهنش رو دراورد و راكتشو زد زمين خيلي چيزها رو به ما ميگه . اينو ميگه كه اقاي نواك نشون دادي كه هنوز ظرفيت اينجا بودن رو نداري. اين پيراهن به تن شما خيلي گشاده . فقط اين رو مي تونم بگم كه بازي امروز به نواك و همه طرفدارانش نشون مي ده كه 2012 ديگه مثل 2011 نخواهد بود . منتظر شما در گرند اسلم هاي بعدي هستيم. البته به جهت احترام اين برد رو به طرفداراي نواك تبريك مي گم .

moris
01-29-2012, 09:04 PM
تنها چيزي كه منو اروم مي كنه اينه كه امروز باخت رافا با 6تاي قبلي خيلي فرق داشت. همين كه نواك پيراهنش رو دراورد و راكتشو زد زمين خيلي چيزها رو به ما ميگه . اينو ميگه كه اقاي نواك نشون دادي كه هنوز ظرفيت اينجا بودن رو نداري. اين پيراهن به تن شما خيلي گشاده .

100 % موافقم
خودشم میدونست گشاده که درش آورد !!!

Sajad
01-29-2012, 09:49 PM
شما فکر کن که واسش گشاده!
دمت گرم نواک

SOROOSH_RF
01-29-2012, 09:49 PM
تبریک به هوادارای نواک .
به نظرم نواک میتونست ست چهارم کار و تمام کنه . فکر کنم نادال هم اگه میخواست نواک رو ببره امروز بهترین موقع بود چون هم نادال خیلی آماده بود و هم نواک به خوبیه پارسال نبود اون شاتهای لب خط و دراپ شاتهایی که پارسال میزد حداقل به خوبی پارسال نبود و هم با توجه به فرصت کمی که برای ریکاوری داشت خسته تر از رافا بود. ولی شاید برای بردن جوکویچ تنها جنگندگی کافی نیست.

D3ADMAN
01-29-2012, 09:53 PM
واقعا هر دو نفر بازی زیبا و نفس گیری رو ارائه کردند من وقتی نواک رو میدیدم بجای اون نفسم می گرفت. :434: با وجود اینکه هوادار آتشی هیچ کدوم نیستم اما رو پا بند نبودم. :001_smile:
با یک حرکت نواک هم خیلی حال کردم؛ اونجا که ست پنجم 4-4 شد صلیبشو بوسید

نیما جان فقط اون صحنه که آسمون رو نگاه کرد و تو چشمش اشک جمع شده بود و 1 امتیاز میخواست تا برنده بشه و از خدا خواهش کرد

D3ADMAN
01-29-2012, 10:02 PM
همين كه نواك پيراهنش رو دراورد و راكتشو زد زمين خيلي چيزها رو به ما ميگه . اينو ميگه كه اقاي نواك نشون دادي كه هنوز ظرفيت اينجا بودن رو نداري. اين پيراهن به تن شما خيلي گشاده . فقط اين رو مي تونم بگم كه بازي امروز به نواك و همه طرفدارانش نشون مي ده كه 2012 ديگه مثل 2011 نخواهد بود . منتظر شما در گرند اسلم هاي بعدي هستيم. البته به جهت احترام اين برد رو به طرفداراي نواك تبريك مي گم .

واقعآ چقدر احترام گذاشتید هومن جان ، همین که نواک از خدا کمک میخواست ، نشان از انسانیتش هست و 7 فینال بردن نادال ، نشون میده که حقش مرد شماره 1 تنیس جهان بودنه ، حالا یه پیراهن در آوردن و کوبیدن راکت به زمین به خاطر فشار بازی و احساساتی شدنه . حرف شما بی احترامی کامل به جکوویچ هست

M A E S T R O
01-29-2012, 10:17 PM
این کامنتو تو سایت Sports.yahoo خواندم.یکی از کاربرا گفته

djokovic has become a nightmare for Nadal. He is suffering djokophobia
:434:

viva rafa
01-29-2012, 10:32 PM
رافا و فدرر رو هم تا الان 26تا اسلم گرفتن هیچ بار بعد از قهرمانی این کارارو نکردن
به هیچ وجه قصد ندارم توانایی هاشو زیره سوال ببرم
تبریک به هواداریه نواک
رافا با بازی که کرد 100% قهرمانه واسه هواداراش
ولی یه حسی بهم میگه اگه الان نتونست با این امادگیش قهرمان شه دیگه نمیتونه ببرتش نمیدونم خدا کنه حسم اشتباه باشه
ظاهرا بقیه بازیکنایی که به ظاهر نشون نمیدن که از خدا کمک میخوان انسان نیستن!

love.roger
01-29-2012, 10:55 PM
هرکسی یه جور به خدا اعتقاد داره یکی مثل نواک یکی هم مثل راجر و رافا؛چرا سخت میگیرید؛من خودم طرفدار نواک نیستم ولی صحنه ای که از خدا سپاسگزاری کردو دوست داشتم

djoker
01-29-2012, 11:02 PM
تبریک به همه هوادارای نواک.
من صحنه ی بعد بازی رو ندیدم که پیراهنشو در آورد یکی توضیح بده چی شده.
تازه مه فوتباله که پیراهن در اوردن بی احترامی حساب بشه.من خیلی بازی ها رو دیدم که نواک راحت دو سته برده آخره بازی هم پیراهنشو در آورده ریطی هم به فشار بازی نداشته.نمیدونم تو این فرم چقدر راحت به نوله و بازیکنای دیگه ( بجز نادل و فدرر) بی احترامی میشه ولی کسی حق نداره به نادال یا فدرر از گل بالاتر بگه.

viva rafa
01-29-2012, 11:12 PM
به هر حال دیگه این جام ماله نواک هست
رافا اگه واقعا میخواد ثابت کنه با فصله قبل فرق کرده باید تو اسلم هایه بعدی خودشو نشون بده
یه لحضه فکرشو بکنید اگه کسی مثله نواک نمیومد الان رافا یه جرایی اسلماش شده بود 16تا!
ولی لذتش به اینه که با سختی به دست بیاری
الان همه جوش میارن!!!

A!i
01-29-2012, 11:22 PM
تبریک به هوادارای نوله...:396:
یه خسته نباشی هم به رافا که تا اخر جنگنده بود و 2012 رو عالی شروع کرد :441: ولی خوب دیگه هرکاری کرد نتونست نواک رو متوقف کنه...ایشالله تورنومنت های بعدی و بازی های زیباتر :443:

hoomanjian
01-29-2012, 11:22 PM
منظود من از پيراهن دراوردن اخر بازي نيست. منظور اوم موقع است كه بعدش راكت زد زمين

Rafa
01-29-2012, 11:23 PM
بحث عقیده و اعتقادات شد،یه چیزی رو لازم میبینم اضافه کنم
خدا نباید تفاوتی میون بنده هاش قائل باشه، اگه بخاطر صلیب نواک امداد غیبی بهش فرستاده باشه!!! به بنده ی دیگرش ظلم کرده
اینارو برا کساییکه معتقدن گفتم
در واقع خدا هیچ نقشی تو موفقیت و یا باخت کسی نداره
کارهایی که حالا نه نواک هر کسی معتقده، صلیب بوسی و صلیب کشیدن یا شکرگزاری های ورزشکارای مسلمان یک سری تلقیناته و قوت قلب به خود دادن Fake

hoomanjian
01-29-2012, 11:26 PM
رافا از نظر رواني جلوي جوكو مشكل پيدا كرده دليلش هم مشخصه . باختهاي متوالي. تا وقتيكه هم نتونه ببره اين موضوع ادامه داره. ضمنا جوكو چون مثل خود رافا ته زمين رو بيس لاين باي مي كنه اين باعث مي شه unforced error نادال بيش از اندازه زياد بشه. اميدوارم رافا در سيستم بازيش جلوي جوكو تغيير بده.

SABER FED
01-29-2012, 11:27 PM
به قول جوکوویچ ای کاش این بازی دوتا برنده میداشت!!!
با اینکه دوست داشتم رافا ببره.ولی از باختش اصلا ناراحت نشدم!چون تا آخرین لحظه جنگید

دوستان!باید خوشحال باشیم که در دوره ای هستیم که دوتا از جنگنده ترین بازیکنان تاریخ تنیس تا آخرین لحظه مبارزه میکنند!! و در دوره ای که راجر کبیر تنیسی ناب رو بازی میکنه.....!

به هوادارای جوکر دوست داشتنی! هم تبریک میگم.واقعا حقش بود

viva rafa
01-29-2012, 11:27 PM
مشکله ما همینه دیگه همه چیزو با هم قاطی میکنیم که یه عمره داریم در جا میزنیم
اگه این کارو نکنیم خدا کمک نمیکنه!!!
بی خیال بابا بالاخره هر کس یه نظری داره باید به نظراته یکدیگر هم احترام گذاشت
فقط 3تا سوال چرا رافا 3بار زد زیره توپ که توپ از ورزشگاه افتاد بیرون 3تا امتیازه مهم هم از دست داد چرا؟
دومی اینکه چرا بعد از سرو اول زدنش به امید اینکه نواک اوت میزنه چسبیده به بیس لاین وایمیستاد توپایه برگشتیو نمیتونست خوب برگردونه و خیلی راحت میشد پوینت واسه نواک؟
بار ها و بار ها این اتفاق افتاد که یا ارور داد یا انقدر اروم برگردوند که نواک خیلی راحت وینرش کرد

یکی دیگه هم اینکه چرا تو رالی ها دقیقا رو دسته نواک بر میگردوند و اکثرا نواک خیلی راحت با فاصله از رافا میزد و میشد وینر
مثلا توپایه برگشتیه نواک رو بار ها و بارها رو دستش بر میگردوند و اونم خیلی راحت استفاده میکرد و خیلی راحت پوینت میگرفت
ممنون میشم این 3تا سوالم رو جواب بدید

hoomanjian
01-29-2012, 11:28 PM
رافا جان با قهرماني در ويمبلدون به rank 1 كه جايگاه واقعيت هست بر مي گردي

رافا جان ازت به خاطر تلاشت ممنونم. ولي خستگي رو به تن ما گذاشتي . با اينكه چند ساعت گذشته ولي هنوز نمي تونم غم رو از صورتم بردارم. احساس مي كنم به اندازه تو خسته ام. شايد هم بشتر. فقط دلم مي خواد زودتر جبران كني فقط همين.

جا داره به بعضي نكات كه واقعا قابل توجه اشاره كنم. امروز شايد اولين بار بود كه ميديدم رافا از حريف نامدارش ACE بيشتري داشت. امروز براي اولين بار بود مي ديم سريعترين سرويس بازي رو رافا زد نه حريفش. امروز براي اولين بار بود رافا بيشتر از حريفش UNFORCED ERROR داشت .

hoomanjian
01-29-2012, 11:35 PM
خيلي سخته قبول اين شكست. ولي چاره اي جز تحمل اين اوقات براي گذر از اين ناراحتي نداريم. هر چند الان كه اينارو مي گم هنوز خودم حال درست و حسابي ندارم. تمام بدنم خسته است.

هنوز هم چيزهاي اميدوار كننده هست كه اروم كنه همه اونهايي كه اين باخت اونا رو غم زده كرده.

قطعا زيبايي و قشنگي تنيس به همين سخت بودنشه. واقعا اگه فقط يكي از اين دو تا بودند الان جذابيتي وجود نداشت. رافا جان تو هنوز هم 10-5 جلوئي توي گرند اسلم. ضمنا H2H هم 16-14 تو جلو هستي.

delpotro
01-29-2012, 11:35 PM
بحث عقیده و اعتقادات شد،یه چیزی رو لازم میبینم اضافه کنم
خدا نباید تفاوتی میون بنده هاش قائل باشه، اگه بخاطر صلیب نواک امداد غیبی بهش فرستاده باشه!!! به بنده ی دیگرش ظلم کرده
اینارو برا کساییکه معتقدن گفتم
در واقع خدا هیچ نقشی تو موفقیت و یا باخت کسی نداره
کارهایی که حالا نه نواک هر کسی معتقده، صلیب بوسی و صلیب کشیدن یا شکرگزاری های ورزشکارای مسلمان یک سری تلقیناته و قوت قلب به خود دادن Fake

+ + + + +

30-40 تا مثبت

خدا ( منظورم خدای ادیان الهیه) به خاطر صلیب هرگز به نواک یاری نرسونده.

اما شاید اون تلقین باعث افزایش روحیه و اعتماد به نفس نواک در اون لحظه شده باشه.

چون مهم نیست به چی معتقدی. مهم اینه که چقدر و با چه عمقی به اون اعتقاد قلبی داری.

از طرفی عقیده دارم هر کس خدای خودشه.

خدا = خود + آی

چون به خود آیی به خدا رسی.

نواک امروز به خودش اومد. هم به خدایی که بهش اعتقاد داشت رسید و هم به جام قهرمانی!

در نتیجه الان نواک پیش خودش مطمئنه که بوسیدن صلیب نقش مهمی در این پیروزی اش

داشته.

اما در واقع چنین نیست و حداکثر عمق اعتقادش به بوسیدن صلیب

مفید واقع شده براش.

nole
01-29-2012, 11:36 PM
به هر حال دیگه این جام ماله نواک هست
رافا اگه واقعا میخواد ثابت کنه با فصله قبل فرق کرده باید تو اسلم هایه بعدی خودشو نشون بده
یه لحضه فکرشو بکنید اگه کسی مثله نواک نمیومد الان رافا یه جرایی اسلماش شده بود 16تا!
ولی لذتش به اینه که با سختی به دست بیاری
الان همه جوش میارن!!!

اگرم کسی مثل رافا نیومده بود الان فدرر 30/40 تا اسلم داشت :434:

آقای hoomanjian همه اینارو تو یه پست هم میتونی بگیا!!! :379:

Rafa
01-30-2012, 12:03 AM
فقط 3تا سوال چرا رافا 3بار زد زیره توپ که توپ از ورزشگاه افتاد بیرون 3تا امتیازه مهم هم از دست داد چرا؟
دومی اینکه چرا بعد از سرو اول زدنش به امید اینکه نواک اوت میزنه چسبیده به بیس لاین وایمیستاد توپایه برگشتیو نمیتونست خوب برگردونه و خیلی راحت میشد پوینت واسه نواک؟
بار ها و بار ها این اتفاق افتاد که یا ارور داد یا انقدر اروم برگردوند که نواک خیلی راحت وینرش کرد

یکی دیگه هم اینکه چرا تو رالی ها دقیقا رو دسته نواک بر میگردوند و اکثرا نواک خیلی راحت با فاصله از رافا میزد و میشد وینر
مثلا توپایه برگشتیه نواک رو بار ها و بارها رو دستش بر میگردوند و اونم خیلی راحت استفاده میکرد و خیلی راحت پوینت میگرفت
ممنون میشم این 3تا سوالم رو جواب بدید
رافا میومد ران اراوند کنه برای فرهند و چون تایم کافی رو نداشت،ریترن های نواک پر سرعت بود
توپ به کناره های راکتش میخورد میرفت هوا
بعضی مواقع از ران ارواند کردناش اصلا راضی نیستم، چون هم بکهند سایدش اپن میشه و هم ممکنه رانگ فوتینگ بشه، اینجور مواقع خیلی تحت فشار قرار میگیره اگه سولید بکهندی مثل نواک جلوش باشه، بیچاره زانوهاش
ولی به خاطر فقدان بکهند مطمئن ناچار میشه که ران اراند کنه
به نظرم چون ریترن های نواک عمیق بودن، اکثرا نزدیک بیس لاین فرود میومدن!:182:نه تنها رافا هر بازیکن دیگه ای مجبوره توپو رد کنه، همه چی به تایمینگ برمیگرده، چون وقتی خودت سرویس اول نسبتا سریع میزنی و حریفت نیز سریع برمیگردونه، زمان کافی برا جایگری پشت بیس لاین رو نداری
اکثرا بکهند ها رو به بکهند نواک با احتیاط برمیگردوند تا نواک به فرهند رافا بزنه، رافا با بکهندش راحت نیست، ترجیح میده با فرهند بازی کنه، به همین خاطر به نواک میگه بزن به فرهندم
این جور مواقع پسیو میشه، البته چاره ای نداره چون بکهندش قابل اعتماد نیست حداقل از نوع دان د لاینش
نواک هم بکهند های دان د لاین کمجون رافا رو با یه بکهند دان د لاین سنگین و یا کراس کورت سنگین جواب میداد که در ضربه ی بعدی توپ براش لقمه میشد

fasaneh
01-30-2012, 12:05 AM
لینک دانلود ؟

Rafa
01-30-2012, 12:11 AM
+ + + + +

30-40 تا مثبت

خدا ( منظورم خدای ادیان الهیه) به خاطر صلیب هرگز به نواک یاری نرسونده.

اما شاید اون تلقین باعث افزایش روحیه و اعتماد به نفس نواک در اون لحظه شده باشه.

چون مهم نیست به چی معتقدی. مهم اینه که چقدر و با چه عمقی به اون اعتقاد قلبی داری.

از طرفی عقیده دارم هر کس خدای خودشه.

خدا = خود + آی

چون به خود آیی به خدا رسی.

نواک امروز به خودش اومد. هم به خدایی که بهش اعتقاد داشت رسید و هم به جام قهرمانی!

در نتیجه الان نواک پیش خودش مطمئنه که بوسیدن صلیب نقش مهمی در این پیروزی اش

داشته.

اما در واقع چنین نیست و حداکثر عمق اعتقادش به بوسیدن صلیب

مفید واقع شده براش.
با بیشتر حرفات موافقم
اما فقط اگه ورزشکارای با ایمان قهرمان بشن، سریعا خداشون رو هم در این موفقیت شریک میدونن ولی اگه شکست بخورن به دنبال هر Excuse ای جز خدا میگردن، میگن حالا خدا صلاح ندونستو وغیره ، به هرچی ممکنه ربطش بدن، ولی هرگز نمیگن خدا آیا تو خواستی ببازم
اگه نواک میباخت آیا خدا رو هم علاوه بر خودش مقصر میدونست؟!من که فکر نمیکنم!

delpotro
01-30-2012, 12:28 AM
با بیشتر حرفات موافقم
اما فقط اگه ورزشکارای با ایمان قهرمان بشن، سریعا خداشون رو هم در این موفقیت شریک میدونن ولی اگه شکست بخورن به دنبال هر Excuse ای جز خدا میگردن، میگن حالا خدا صلاح ندونستو وغیره ، به هرچی ممکنه ربطش بدن، ولی هرگز نمیگن خدا آیا تو خواستی ببازم
اگه نواک میباخت آیا خدا رو هم علاوه بر خودش مقصر میدونست؟!من که فکر نمیکنم!

منم با کل حرفات موافقم.

اون خدا رو درست کردن که موقع بدبختی و گرفتاری و بیماری و جایی که احتیاج به حمایت داری

( مثلا وقتی بازی گره خورده) ازش کمک بخوای.

همش ناشی از ضعف و میل انسان به مورد حمایت بودنه.

نواکم می باخت در خلوت خودش خداشو مقصر نمیدونست.

احتمالا با کلیشه هایی مثل تقدیر الهی توجیهش می کرد. شایدم می گفت خودم بد بازی

کردم.ولی به خدا یا صلیبش گیر نمی داد.

Afshin
01-30-2012, 01:11 AM
رافا میومد ران اراوند کنه برای فرهند و چون تایم کافی رو نداشت،ریترن های نواک پر سرعت بود
توپ به کناره های راکتش میخورد میرفت هوا
بعضی مواقع از ران ارواند کردناش اصلا راضی نیستم، چون هم بکهند سایدش اپن میشه و هم ممکنه رانگ فوتینگ بشه، اینجور مواقع خیلی تحت فشار قرار میگیره اگه سولید بکهندی مثل نواک جلوش باشه، بیچاره زانوهاش
ولی به خاطر فقدان بکهند مطمئن ناچار میشه که ران اراند کنه
به نظرم چون ریترن های نواک عمیق بودن، اکثرا نزدیک بیس لاین فرود میومدن!:182:نه تنها رافا هر بازیکن دیگه ای مجبوره توپو رد کنه، همه چی به تایمینگ برمیگرده، چون وقتی خودت سرویس اول نسبتا سریع میزنی و حریفت نیز سریع برمیگردونه، زمان کافی برا جایگری پشت بیس لاین رو نداری
اکثرا بکهند ها رو به بکهند نواک با احتیاط برمیگردوند تا نواک به فرهند رافا بزنه، رافا با بکهندش راحت نیست، ترجیح میده با فرهند بازی کنه، به همین خاطر به نواک میگه بزن به فرهندم
این جور مواقع پسیو میشه، البته چاره ای نداره چون بکهندش قابل اعتماد نیست حداقل از نوع دان د لاینش
نواک هم بکهند های دان د لاین کمجون رافا رو با یه بکهند دان د لاین سنگین و یا کراس کورت سنگین جواب میداد که در ضربه ی بعدی توپ براش لقمه میشد

بکهند سایدش اپن میشه ؟! :434:
ببین مجی جون وقتی ما میگفتیم مچ آپ خیلی مهمه و همین باعث میشه راجر بیشتر جاها با رافا مشکل داشته باشه ، خیلی از شماها قبول نمیکردید.
رافا با نواک ورژن جدید که مثه قدیم روحیشو نمیبازه و بازی رو ول نمیکنه و سطح بازیشو برای مدت زیادی بالا نگه میداره بالکل مشکل داره.
رافا برای ریترن نمیتونه بیاد جلو و با ریترن نواک رو تحت فشار قرار بده چون نمیتونه آن رایز ریترن کنه ، بخاطر سوینگ مفصلش.
وقتی نواک ریترن میکنه رافا نمیتونه توپای عمیق نواک رو آنرایز جواب بده و بازم به همون علت بالا ، در نتیجه یا با همون ریترن نواک 2-3 متر میره پشت بیس لاین و کنترل امتیاز کاملا در اختیار نواک قرار میگیره ، یا اگه بخواد Take the ball early کنه مثه خیلی از امتیازاتی که امروز دیدید توپش میره تو در و دیوار ! نتیجه ی اون رفتن پشت بیس لاین هم توی خیلی از ریترن ها شورت بودن ریترن های رافا میشه که نواک خیلی راحت با یه وینر میتونه توپ رو تبدیل به امتیاز کنه.

توی رالی هم رافا ابزاری نداره که باهاش نواک رو تحت فشار قرار بده ، شاید از نظر فرهند برتری با رافا باشه ، از بال بکهند به شدت ضعیف تر از نواک هست .
فرهند کراس کورت های رافا و شیوه ی سنتی بازیش که باهاش بزرگ شده مقابل بکهند قدرتمند نواک جوابگو نیست ، در نتیجه رافا مجبوره از اون حالتی که دوس داره بازی کنه خارج شه ، این معنیش میشه پذیرفتن ریسک بالاتر و رفتن برای فرهند دون دلاین ، همین معنیش میشه ارور بالاتر ، چون هم ریسک ضربه بالاتر هست ، هم رافا توی کریرش هیچ موقع فرهند دون دلاین فوق العاده ای نداشته ، ولی سعی کرده با تمرین بهتر و بهتر شه.
نکته ی بعدش اینه که حتی رفتن برای این شات الزاما به معنی برتری رافا نیست ، چرا که نواک از سمت فرهندش هم به طور فوق العاده ای دفاع میکنه (نه به خوبی بکهند).
از اونجایی که وقتی رافا میره برای فرهند دون دلاین ، سمت بکهندش خالی تر از حالت عادی میشه ، و نواک هم با فرهند کراس کورت در حالت دفاعی به خوبی کنار میاد ، انتهای اون فرهند رافا در صورتی که عالی زده نشده باشه منجر میشه به یه رالی کراس کورت دیگه بین فرهند نواک و بکهند رافا که مسلما برتری با فرهند نواکه ، مگر اینکه رافا ریسک کنه بره برای بکهند دون دلاین که بدترین شات ِ بازیشه.یا این که نواک رافا رو به اندازه ی کافی به سمت بکهندش بکشونه و وقتی سمت فرهندش اپن شد با فرهند دون دلاینش (که به مراتب بهتر و با ریسک پایین تر از بکهند دون دلاین رافا هست) بره برای حمله به سمت فرهند رافا.
یعنی رافا برای تک تک پوینت ها مجبوره با یه معادله ی چند مجهوله دست و پنجه نرم کنه ، که معمولا اگه رافا کار ریسکی نکنه آخرش به وینر یا ارور خود نواک ختم میشه و کاری از دست رافا بر نمیاد .
بله بعضی وقتها به خاطر قابلیت Retrieve ـه بی نظیرش نواک رو به خطا دادن وارد میکنه ، ولی نواک بارها و بارها اینو اثبات کرده که این قابلیت برای شکست دادنش کافی نیست.چون دیگه مثه قبل بازیش نوسان نداره و سطح بازیشو مدت زیادی حفظ میکنه.
یه جورایی میشه گفت با این رافایی که ما میشناسیم اگه کار خارق العاده ای انجام نده ، در مقابل این نواک شانس خیلی خیلی کمی داره . از هر نقطه به مچ آپ این دو نفر نگاه کنید برتری با نواک هست و برتری ذهنی هم داره یه وزنه ی دیگه توی بازی های این دو نفر میشه.

امروز نواک 50-60% ـه نواک پارسال در استرالیا هم نبود ، رافا ست پنجم کاملا بازی رو در دستش داشت ، از نظر بدنی آماده تر به نظر میرسید ، بهترین فرصت بود برای ضربه زدن به نواک و برگردوندن شرایط این Rivalry (اگه بشه اسمش رو Rivalry گذاشت ، چون دیگه بیش از حد یک طرفه شده) ، اما این بار مشکل ذهنیش باعث اون Choke شد و اون بکهند ساده رو زد به بیرون و کاملا بازی رو از دست داد.گرچه به گفته ی خود رافا این چیزی رو اثبات نمیکنه چون نواک هم میتونست ست چهارم بازی رو تموم کنه ولی به هر حال رافا توی این یکسال گذشته هرگز تا این حد به برد نزدیک نشده بود.

Flash.amk
01-30-2012, 01:18 AM
این عکس novak هم ربط داره به بحثتون
http://www.whosay.com/novakdjokovic/photos/122630?code=ExB1kSD

FaRzIn
01-30-2012, 01:42 AM
با سلام به همه ی دوستان

اول از همه قهرمانی نواک رو به همه ی طرفداراش تبریک میگم (شرمنده بخاطر تاخیر دسترسی به اینترنت نداشتم) و یه خسته نباشید به رافای عزیز .

نکته ای که تو این تورنمنت زیاد بچشمم خورد افت محسوس نواک و بهتر شدن سرویس های نادال بود . با اینکه نواک نسبت به سال قبل زیاد روی فرم نبود ولی بازم تونست قهرمان بشه . ولی با این نوع بازی حفظ رنکینگ 1 برای نواک خیلی سخته و به احتمال زیاد بازم بازی های زیادی از نواک - رافا در فینال خواهیم دید که میتونه سرنوشت رنک 1 رو تو سال 2012 عوض کنه . البته بنظرم اندی هم میتونه واسه رنک 3 رقابت تنگاتنگی با راجر داشته باشه . به هر حال این تورنمنت هم با همه ی اتفاقاش تموم شد امیدوارم در ادامه هیچ تنیسوری مصدوم نشه و بازیکنهای بیشتری هم به جمع مدعی ها اضافه بشه تا بازیها جذابیت بیشتری پیدا کنند .

موفق و پیروز باشید .

ehsann
01-30-2012, 04:19 AM
زيباترين و پرهيجان ترين بازي بود كه تا حالا ديدم.تبريك به طرفداراي نواك.كاش نتيجه باب ميلم بود اما....
برخلاف بعضي از دوستان من با ديدن بازي امشب به پس گرفتن رنك 1 خيلي اميدوار شدم.از نظر من گفتن اينكه كي بهتر بود سخته.همين موضوع يعني اينكه رافا فاصلشو با نواك خيلي كم كرده,اونم توي تورنمنتي كه هواداراشم شانس كمي واسش قائل بودند.

D3ADMAN
01-30-2012, 06:11 AM
[/COLOR]

من خودم زرتشتیم دوست عزیز ، نمیگم نادال خدا رو قبول نداره ، این حرکتی که نواک انجام داد برام تازگی داشت ، چون تو ایران که کسی از خدا کمک نمیخواد ، وزنه بردارمون که ... و همه میرن سراغ ..... (نگم بهتره) . من منظورم اون چیزی که شما برداشت کردید نبود ، در کل شرمنده ، ببخشید

D3ADMAN
01-30-2012, 06:15 AM
لینک دانلود ؟

لینک دانلود موجوده ، اما تورنت است ، از تورنت دانلود میکنی ؟؟؟؟؟

Mohammad_Joulaei
01-30-2012, 07:18 AM
خب در عربی به آخر یک رویداد میگن (فوقع ما وقع)

این قهرمانی رو به نواک و طرفداراش تبریک میگم.
و یه خسته نباشید هم به نادال و طرفداراش.

اگر منطقی به این قضیه نگاه کنیم این قهرمانی حق مسلم نواک بود بنا به دلایل زیر:

1-نواک 2 روز قبلش بازی خیلی سخت و حیاتی با اندی مورای داشت.که اول موجب خستگی نواک و دوم موجب رفتن بالای حوصله نواک در بازی پایانی شد همون اتفاق در سال 2009 برای رافا افتاد.

2-نواک اگه ست اولو از دست نمیداد بازی در 3 الی 4 ست تمام شده بود مثل بقیه گرند اسلمایی که اخیرا این دو برگزار کردن. پس ست اول تا حدودی روحیه رافا رو بالا برد و رافا رو در این فکر انداخت شاید باقی ست ها رو به این صورت بتونه بگیرم.

3-مهمترین عاملی که توی این بازی نواک رو به دردسر انداخت استفاده نکردن و نگرفتن به موقع برک پوینت هاش بود.اگر نصفشون رو استفاده میکرد بازی در ست چهارم بازی یا همون سوم تموم بود.فک کنم رافا توی عمرش اینقدر برک نشده بود.

4-وقتی نواک پیش میوفته یه جورایی به بی خیالی میزنه و عقب که میوفته سریعا به خودش میاد و جبران میکنه که مث ست 5 بازی که اوایل ست که گیم 5 یا 6 بود برک شد و سریعا جبران کرد(موقع برک شدن نوله من گفتم که نوله بازی رو باخت:160:) این صحنه مشابه اون صحنه ای بود که توی گرند اسلم قبلی مقابل راجر توی نیمه نهایی داشت.

5-من برای اولین بار بود که طراوت و اون غرور خاصی رو که رافا داره رو توی چهرش نمیدیدم.در هر گیم سرو برای رافا امنیتی برا رافا نبود جوری شده بود که هر پوینت از سرواش رو میگرفت خیلی خوشحالی میکرد. و رافا از ناچاریش در رالی ها با جوکوویچ رو اورده بود به امتیاز سرویس.که ست 2 بازی رو با دبل فول به نواک داد.

نیمه نهایی و فینال امسال مشابه 2009 بود که حالا رافا نقش راجر در 2009 رو بازی کرد.

نتیجه میگیریم که هر اندازه موفقیت به دست بیاری به همون اندازه ناکامی رو به دست خواهی اورد. خب در این روزگار دو روز خوشحالیه و معادل همون غمه!حس حالی رو که طرفدارای رافا دارن رو ما همون حس حال رو تو همین بازی ها در سال 2009 داشتیم.

ولی یه چیز خیلی مهم نواک میتونه افتخاراتش رو به رافا و بالاتر برسونه کافیه 2 سال اینجوری کار کنه...

hoomanjian
01-30-2012, 09:27 AM
رافا بايد يه تغييرات جدي توي سبك بازيش جلوي جوكو بده. متاسفانه جوكو هم مانند خودش توي رالي هاي بالاي 8 خيلي با حوصله است و مثل فدرر يهي توپ رو به دروديوار نمي زنه و اين تسلط بر اعصابش رو داره به نادال تحميل مي كنه. درست كاري رو كه توي همه اين سالها نادال با فدرر كرده. نادال بايد بره به سمتي كه بيشتر ACE ‌كنه . سعي كنه در رالي هاي كمتر امتياز رو بگيره كه البته اين موضوع يك خطراتي هم داره و اون ارور هاي بيشتره. دقيقا چيزي رو كه در بازي ديروز براي اولين بار در بازي نادال ديديم. اما چاره اي نيست. براي تغيير اين وضعيت كه اگر خداي ناكرده در سال 2012 و خصوصا در مسابقات خاك ادامه پيدا كنه تغييرش مشكل تر هم ميشه بايد ريسك كنه. از بيس لاين جدا بشه. از حالت تدافعي بياد بيرون ضمن اينكه بايد درحين اين تغيير قدرت ضرباتش رو هم بالاتر ببره. وگرنه گذر از اين شرايط خيلي داره سخت و سخت تر ميشه. يا اينكه از اين به بعد بايد بشينيم حريفان جوكو رو تشويق كنيم تا با شكست جوكو توي مراحل قبل تر جلوي رودر رو شدن نادال با جوكو رو بگيرن. مثل چيزي كه من در نيمه نهائي امسال 5 ساعت دنبال كردم. اما با تمام اين تفاسير بازي ديروز به من اين اميدواري زياد رو داد كه امسال حتما شرايط تغيير خواهد كرد. هم جوكو ، جوكوي پارسال نيست . هم نادال به نظر مياد پذيرفته كه بايد تغيير بده و جوكو رو مثل فدرر نمي تونه ببره. من احساسم اينه در يكي از دو تا مسترز ميامي يا ايندين ولز بايد شاهد تغيير باشيم.

rezapor
01-30-2012, 12:30 PM
آخه یکی نیست به این رافا بگه ،خدا خیرت بده تو که می دونی بری فینال به جوکو میبازی ،رفاقت کن براز روجر بره فینال کلک این جوکویچ رو بکنه .چون الان تنها کسی که میتونه ببرش روجر هست و بس.اقلا 2000 امتیاز ازش کسر میشد، به نفع خودش هم بود.

Nadal Hater
01-30-2012, 12:43 PM
بازیکنی که روی سرویس خودش که تو باشه چلنج کنه
یعنی برد به قیمت بازی ناجوانمردانه رو بخواد
همون بهتر که هر دفعه با سینی بره خونشون
مرسی نوله
[/URL]http://grandslamgal.com/wp-content/uploads/2011/05/Rafa-and-Nole-in-Rome.jpg (http://grandslamgal.com/wp-content/uploads/2011/05/Rafa-and-Nole-in-Rome.jpg)
http://1.aren.site90.com/images/e1aad92b9394.jpg (http://1.aren.site90.com/images/e1aad92b9394.jpg)
http://assets.antiguaobserver.com/2011/07/6-DJokovic-vs-Nadal.jpg (http://assets.antiguaobserver.com/2011/07/6-DJokovic-vs-Nadal.jpg)

[URL="http://insideinformer.com/wp-content/uploads/2011/09/novak-and-nadal.jpg"]http://insideinformer.com/wp-content/uploads/2011/09/novak-and-nadal.jpg (http://1.aren.site90.com/images/e1aad92b9394.jpg)
http://a57.foxnews.com/img.foxnews.com/static/managed/img/fn-latino/sports/660/371/Aussie%20Open%202012.jpg (http://a57.foxnews.com/img.foxnews.com/static/managed/img/fn-latino/sports/660/371/Aussie%20Open%202012.jpg)

:254::254::254:

delpotro
01-30-2012, 12:44 PM
درسته جوکوویچ همون جوکوویچ پارسال نبود در بازی فینال.اما دلیلش افت نواک نیس. از خستگی بازی نیمه نهایی بود. یادتون نره که بازی نیمه نهایی اش چقدر طول کشید. و نادال هم 1 روز بیشتر استراحت کرده بود. شرایط کاملا نابرابر بود. اگر نواک خسته نبود ست چهارم کارو تموم می کرد.

در ادامه فصل 2012 فقط دو نفر می تونند نوله رو شکست بدن:

1-خستگی

2-مصدومیت

Nadal Hater
01-30-2012, 01:49 PM
سرویسش تو بود ولی چون نواک ریترن وینر زد چلنج کرد
کاملآ ناجوانمردانه بود

Sa3er
01-30-2012, 01:59 PM
ســــلام به همه
اول ضمن تبریک به طرفداران نواک بخاطر قهرمانی در اپن استرالیا

دوم مــن میخوام اجازه بگیرم از بزرگان و نظر متفاوتی در مورد این بازی ارائه کنم
ابتدا اینکه برای من اصلا فرقی نمیکرد کدوم طرف برنده بشه بخاطر همین موضوع
بدون استرس بازی رو نگاه کردم (یک بار زنده و دو بار نسخه ضبط شده ی رقابت)
من تقریبا 18 ساعت پای این مسابقه نشستم تا مطمئن بشم ایـن بــازی چقدر
عالی بود یا نبود!

من بخاطر این فینال تبریک حماسی بودن نمیگم به کسی و اصلا هم حس خاص
حماسی ندارم بخاطر اینکه این بازی طولانی شده و نزدیک 6 ساعت طول کشیده
مگه طول کشیدن یک بازی یعنی عالی بودنش؟

من ترجیح میدم اسم هیچ کدوم از این دو بازیکن عزیز رو نبرم و فقط اشاره میکنم،
برای اینکه دوستانی که بازی رو دیدن که متوجه میشن منظور من رو و اون دسته از
اونهایی که بازی رو اصلا نگاه نکردن و علاقه خاصی به کل کل های الکی و اسپم وار
دارند چیزی دستگیرشون نشه! (یک سوال از اون دسته از دوستانی که بازی رو ندیدن
چطوری مینویسن که انتظار داشتم فلان طور باشه بازی یا بازیکن فعلا طور برنده بشه؟)

من تبریک نمیگم به بازی طولانی که دو تا از بازیکن هایی درش بودن که بیشترین وقت
رو زمان سرویس زدن هدر میدن، من البته محاسبه کردم که سرویس زدن یکی از اینها
تقریبا چهار برابر سرویس زدن اندی رادیک طول میکشه، حالا محاسبه کنید اگر به جای
این دو نفر ، بازی بین فدرر و اندی رادیک بود (که کمترین زمان رو برای سرویس زدن هدر
میدن مخصوصا اندی رادیک) بازی زیر 4 ساعت طول میکشید!
حالا محاسبه کنید سرویس اول لت بشه، بعد دوباره سرویس اول فوول بشه و بعد سرویس
دوم صحیح باشه ... این تبریک داره؟
اینکه یکی از بازیکن ها برای سرویس زدن مناسک عبادی سیاسی اجرا میکنه، دستش
رو میکنه اینور میبره اونور همزمان نوک پاش رو میزنه زمین دوباره دستش میره اونور میاد
اینور بعد تمرکز میکنه و سرویس میزنه (حالا اگه سرویس لت بشه یا فوول بشه همین آش
هست و همین کاسه تا سرویس صحیح زده بشه) واقعا روی اعصاب هست وقتی مجبوری
بازیش رو نگاه کنی!

من تبریک نمیگم بخاطر فینالی که مربی یکی از عزیزان بخاطر فینال علاوه بر آرمی که روی
کلاهش بودیک تیکه کاغذ چسبونده بود بالای سرش که تبلیغ فلان چیز رو انجام بده !

من تبریک نمیگم بخاطر اینکه بازیکن توی این سطح بجای اینکه زمان استراحت به فکر ریلکس
کردن و نوشیدن آب و ... باشه 90 درجه خم میشه و به فکر اینه که بطری آبش رو دقیق و با تمرکز
بالا روی کورت مرتب کنه که یک وقت juju بهم نخوره!

من تبریک نمیگم بخاطر خنده دار ترین صحنه ی تمام فینال ها، که من به شخصه کمتر دیده بودم
حتی سرداور به موضوعی ری اکسن نشون بده و بخنده! گیم هشتم از ست دوم، بازیکن A سرویس
میزنه، بازیکن B سرویس رو ریترن وینر میکنه بازیکن A که میبینه نمیتونه به ریترن برق آسا برسه
سرویس خودش رو چلنج میکنه و میگه که سرویسی که من زدم اوت شده بود!!
داور خنده ی معنی داری میکنه و بازیکن B با تعجب اعتراض میکنه!
البته که آخر سر رو سیاهی واسه کلاغه!

من تبریک نمیگم به فینالی که پنج سته شد و شش ساعت طول کشید ولی فقط سه ستش کیفیت
نسبتا خوبی داشت و دو ستش نه ! در یکی از ست ها بازیکنی هنر کرده و طی تقریبا 50 دقیقه 2 تا
وینر زده آمار لب تورش 0/0 هست و آمار موقعیت بریک پوینت هم 0/0 هست !

من تبریک نمیگم بخاطر رفتارها و ری اکشن های سطح پایین بعضی از بازیکن ها در این سطح
میگن فشار زیاده، مگه ما تنیس ندیدیم؟ مگه قبلا بزرگان ری اکشن نشون نمیدادن؟ یاد بیارید!
البته بخاطر رنج سنی بعضی از دوستان ما، به یاد ندارن و تنیس رو فقط توی همین بازیکن های
تاپ 4 میبینن و همین چند سال اخیر!

البته که بازی نکات زیادی داشت (البته که نکات فنی خوب هم داشت) ولی من این پست رو
بخاطر جوو گیری بعضی ها و آسمان رو به ریسمان دوختن های الکی ارسال کردم.

پیشنهاد برای مدیریت انجمن ها :
پیشنهاد میکنم به دوستان عزیزم در مدیریت انجمن که اینقدر منظم انجمن میسازن برای مسابقات
مختلف و تاپیک میزنن بعد انجمن ها رو آرشیو میکنن و لوگوی فروم رو تغییر میدن و کلی کارهای
مختلف میکنن و زحمت میکشن : یک تاپیک برای بحث و تبادل نظر که میزنید، یک تاپیک هم برای
هواداران جهت کل کل های این دست بزنید و تاپیک بحث و تبادل نظر رو به شدت کنترل کنید
که فقط جایی باشه برای بحث و تبادل نظر های واقعی ... و کل کل و بحث های یک خطی برن
توی اون تاپیک که مخصوص این کار هست، من به شخصه به اون تاپیک کل کل سر نخواهم زد
و خیلی از دوستان هم سر نمیزنن.
سخته باورش ولی خیلی از وقت ها سطح چت باکس انجمن از سطح تاپیک به مراتب بالاتره و توش
صحبت هایی زده میشه که من وقتی میخونم لذت میبرم و همیشه قبل از دنبال کردن تاپیک بحث و
تبادل نظر، چت باکس رو چک میکردم!

موفق باشید
صابر.

hoomanjian
01-30-2012, 02:24 PM
من از شما تشكر مي كنم به خاطر نكات قابل توجهي كه بيان كردي و همه اش هم صحيح است. اما دوست عزيز در مورد بعضي از اين اشارات شما بايد بگم به هر حال ورزش حرفه اي ممكنه بعضي وقتا چيزائي رو به همراه بياره كه به مزاق ما خوش نياد. مثلا در مورد چلنج سرويس خودي . به هرحال تنيسور حرفه ايه و نمي خواد امتيازي رو كه حساسه از دست بده . بنابراين دست به اين كار مي زنه و به نظر من ممكنه كار درستي نباشه اما يقينا اشتباه هم نيست. به هر حال بازي جوانمردانه انجام ندادن صحيح نيست ولي غلط هم نيست. در مورد وقت تلف كردن در سرويس زدن. به هر صورت اين هم يك تاكتيك براي بر هم زدن تمركز حريف. راديك و موراي كه از نظر شما اصلا وقتي تلف نمي كنن در سرويس زدن تا حالا روي هم چند تا گرند اسلم بردند؟ پس نميشه صرف اينكه ما خوشمون نمياد بازيكن سريع سرويس بزنه. من كه الان اين حرفا رو ميزنم طرفدار نادالم يا بهتر بگم عاشق نادال . با نادال زندگي ميكنم. شايد باور نكني ديروز از شدت استرس معده درد داشتم. انقدر فشارم رفته بود بالا كه گوش و صورتم قرمز بود كه يكي از دوستام ديد گفت چي شده؟ ولي با تمام اين تفاسير از وقت تلف كردن نواك در سرويس ناراحت يا عصباني نيستم. باور كن تمام جذابيتش به همين چيزهاست. اگر همه چيز مثل ماشين و ساعت انجام بشه كه ديگه هيجاني وجود نداره. اگه اين بازي 3-2 نمي شد و 6 ساعت طول نمي كشيد كه جذاب نبود. از تمام بچه هاي سايت بپرس بين اين 3 گرند اسلم اخير نادال - جوكو كدومش هيجان انگيز تر بوده ؟ بدون شك بالاي 95% بازي استراليا رو انتخاب مي كنن. البته نظر شما هم در جاي خودش محترمه. ولي توصيه ميكنم اگر طرفدار هيچكدومشون نيستي بازيهاشون رو نگاه نكن .

BABAK
01-30-2012, 02:32 PM
مرسی نووووووووووووووووله :655:

[/URL][URL="http://tennis-image.com/images/21683408787754235555.jpg"]http://tennis-image.com/images/21683408787754235555.jpg (http://tennis-image.com/images/21683408787754235555.jpg)

BABAK
01-30-2012, 02:36 PM
به هر حال بازي جوانمردانه انجام ندادن صحيح نيست ولي غلط هم نيست. در مورد وقت تلف كردن در سرويس زدن. به هر صورت اين هم يك تاكتيك براي بر هم زدن تمركز حريف. راديك و موراي كه از نظر شما اصلا وقتي تلف نمي كنن در سرويس زدن تا حالا روي هم چند تا گرند اسلم بردند؟

:193::193::193::193::193::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

hoomanjian
01-30-2012, 02:41 PM
اقاي بابك خان كه سرت رو به نشانه تاسف تكان مي دي. توجه داشته باش كه اگر عدم انجام بازي جوانمردانه ( با بازي ناجوانمردانه فرق داره) اشتباه بود انجام بازي جوانردانه اجباري مي شد و مي شد يه قانون.

اگر بازيكني در موقعيت گل قرار داشت و ديد يك بازيكن روي زمين افتاده ،اگر توپ رو بزنه توي گل اشتباه نكرده ولي كار بهتر بيرون زدنه. در مورد چلنج نادال روي سرويس خودش هم دقيقا همينطوره . اگر اين سرويس واقعا اوت مي شدو داور چيزي نمي گفت ايا نواك حاضر بود از وينري كه كرده بگذره و چلنج كنه كه توپ بيرون رفته ؟ طبيعتا اين كار رو نمي كرد. پس لطفا اسم ناجوانمردانه روي اين كار نادال نگذاريد.

fasaneh
01-30-2012, 03:42 PM
لینک دانلود موجوده ، اما تورنت است ، از تورنت دانلود میکنی ؟؟؟؟؟
ممنون می شم

PowerVu
01-30-2012, 05:23 PM
ممنون می شم

درود بر شما

فعلاً غیر از تورنت‌های خصوصی، دو منبع دانلود غیر مستقیم منتشر شده‌اند که اولی به زبان لهستانی از کانال یورواسپورت HD بود و دومی به زبان انگلیسی از کانال ESPN2 HD.

من لینک‌های دومی که مجموعاً حدود چهار گیگابایت حجم دارند را در ایــــــــــن (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3429&page=4) تاپیک قرار داده‌ام.

در روزهای آینده احتمالاً باز هم کیفیت‌های دیگری از این بازی منتشر خواهند شد.

با سپاس

Sajad
01-30-2012, 06:09 PM
]

من تبریک نمیگم بخاطر فینالی که مربی یکی از عزیزان بخاطر فینال علاوه بر آرمی که روی

تبلیغ روی کلاه مربی نواک رو من تو بازی با ماری هم دیدم(تو بقیه بازی ها دقت نکردم) پس فکر نکم ربطی به فینال داشته باشه و فکر کنم لگوی FitLine بود که یکی از اسپانسرهای نواکه و من که مشکلی تو این کار نمیبینم

Azarenka
01-30-2012, 06:48 PM
خوب دیگه صدر چدول رو هم ویکا دو دستی گرفته تو دستش و به این راحتی ها هم به کسی نمیده....ویکا اگر این طوری پیش بره هر 4 گرند اسلم امسال رو خواهد برد...حالا میبینید..ببینید کی گفتم

http://www.uploadup.com/di-94MT.jpg (http://www.uploadup.com/di-94MT.jpg)

ali novak
01-30-2012, 08:46 PM
با هم دعوا نکنید . همیشه نوله اول می شه . اینو یادتون نره بچه ها ....

moris
01-30-2012, 09:04 PM
ســــلام به همه

عالی بود یا نبود!

این دو نفر ، بازی بین فدرر و اندی رادیک بود (که کمترین زمان رو برای سرویس زدن هدر
رو میکنه اینور میبره اونور همزمان نوک پاش رو میزنه زمین دوباره دستش میره اونور میاد
بازیش رو نگاه کنی!

من تبریک نمیگم بخاطر اینکه بازیکن توی این سطح بجای اینکه زمان استراحت به فکر ریلکس
کردن و نوشیدن آب و ... باشه 90 درجه خم میشه و به فکر اینه که بطری آبش رو دقیق و با تمرکز

من تبریک نمیگم بخاطر خنده دار ترین صحنه ی تمام فینال ها، که من به شخصه کمتر دیده بودم
حتی سرداور به موضوعی ری اکسن نشون بده و بخنده! گیم هشتم از ست دوم، بازیکن A سرویس
میزنه، بازیکن B سرویس رو ریترن وینر میکنه بازیکن A که میبینه نمیتونه به ریترن برق آسا برسه

نسبتا خوبی داشت و دو ستش نه ! در یکی از ست ها بازیکنی هنر کرده و طی تقریبا 50 دقیقه 2 تا

من تبریک نمیگم بخاطر رفتارها و ری اکشن های سطح پایین بعضی از بازیکن ها در این سطح
میگن فشار زیاده، مگه ما تنیس ندیدیم؟ مگه قبلا بزرگان ری اکشن نشون نمیدادن؟ یاد بیارید!
البته بخاطر رنج سنی بعضی از دوستان ما، به یاد ندارن و تنیس رو فقط توی همین بازیکن های

پیشنهاد میکنم به دوستان عزیزم در مدیریت انجمن که اینقدر منظم انجمن میسازن برای مسابقات
مختلف و تاپیک میزنن بعد انجمن ها رو آرشیو میکنن و لوگوی فروم رو تغییر میدن و کلی کارهای
مختلف میکنن و زحمت میکشن : یک تاپیک برای بحث و تبادل نظر که میزنید، یک تاپیک هم برای
هواداران جهت کل کل های این دست بزنید و تاپیک بحث و تبادل نظر رو به شدت کنترل کنید
که فقط جایی باشه برای بحث و تبادل نظر های واقعی ... و کل کل و بحث های یک خطی برن
سخته باورش ولی خیلی از وقت ها سطح چت باکس انجمن از سطح تاپیک به مراتب بالاتره و توش
صحبت هایی زده میشه که من وقتی میخونم لذت میبرم و همیشه قبل از دنبال کردن تاپیک بحث و

موفق باشید
صابر.

شما هم پیشنهادت غیر منطقی هست هم نظراتت
هر دو طرف رو به باد انتقاد گرفتی که چی؟
از یه چیزایی انتقاد میکنی که خیلی بی معنی هست.
اکثر انتقادتت به حاشیه های بازی هست نه متن بازی.
هر کسی تو شغلش یا ورزشی که انجام میده یه سری عادت ها داره و این واسه هر انسانی عادی هستش
دیگه همین مونده بود که به آب خوردن نادال هم گیر بدید !!!
اینکه سرویسهاش رو دیر میزنه هم در موردش بحث شده قبلا.اگه بازیکنی مشکلی با این قضیه داشته باشه میتونه اعتراض کنه و داور هم اگه وارد بدونه اخطار میده.
تو اون صحنه چلنج هم داور خیلی واضح گفت که حق رافاست که چلنج کنه و این کار رو هم کرد.دلیلش هم ضعف لاینرمنها بود که تو خیلی از اوت گفتن ها اشتباه میکردن و باعث عدم اطمینان بازیکنها شده بودن.
اینکه کل کل اینجا زیاده خب عادیه چون ورزش یعنی کل کل کردن.البته نباید به سمت تمسخر و ... پیش بره.بعضی موقعها من هم خوشم نمیاد بعضی ها زیاد کل کل میکنن اما بعضی موقعها خودم هم وارد کل کل ها میشم و این یعنی جذابیت و تنوع
قرار نیست هر کس طرفدار تنیس هست ماله زمان خیارشور شاه باشه که !! خیلی ها تازه به تنیس علاقمند شدند و اطلاعاتشون کم هستش و نمیتونن تو بحثهای تخصصی شرکت کنن.
شما میتونی بری همون بازیهای قدیمی رو ببینی که در حد 1-2 ساعت تموم میشد و کل بازی تو سرو اند وای خلاصه شده بود.
نمیخوام تمایز بزارم اما اینکه یه سبک رو مسخره کنید کار درستی نیست.منم از سرو اند والی مکرر حالم بهم میخوره اما چون ذاتی از تنیس هستش باهاش کنار اومدم.
اون انتقاد شما درباره تبلیغ روی کلاه هم دیگه به من و شما ربطی نداره که !!! طرف اختیار داره و انجامش میده.
در مورد اون حرکت جکوو هم به نظرم کار غلطی هست واسه یه تنسیور.اما خب دیگه ... نمیشه کاریش کرد.

viva rafa
01-30-2012, 11:02 PM
ســــلام به همه

عالی بود یا نبود!

بازیش رو نگاه کنی!

موفق باشید
صابر.

من موندم بازیی که انقدر چرت بوده و از اول تا اخرش عیب بوده چجوری 3بار 3تا 6ساعت وقت گذاشتی دست کردنه یه بازیکن تو اونجاشو نگاه کردی؟خیلی وقت داری!
D3ADMANعزیز منم خودم بهائی هستم به هر حال قصد بی احترامی به نظره شما رو نداشتم:443:

Sa3er
01-31-2012, 12:49 AM
سلام مجدد به تمامی دوستان
البته من قصد نداشتم که جوابی به پاسخ های احتمالی دوستان بدم، چون هر چیزی که
به ذهنم میرسید رو در پست قبل مفصل اشاره کردم (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=63954&postcount=580) ... ولی فکر میکنم لازم شد پستی
به توضیحات قبل اضافه کنم!

#581 (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=63955&postcount=581)
هومن عزیز، توضیحاتی که دادی رو نمیخوام جواب بدم چون مشخصه که مثل من نظر شخصیت
رو نوشتی و محترمه فقط دو نکته رو اضافه میکنم،
اول اینکه من ننوشتم "رادیک و ماری" بلکه نوشتم "رادیک و فدرر" و این دو بازیکن روی هم برنده
17 گرنداسلم شدند.
در مورد توصیه جناب عالی هم چشم، من سرگردان مونده بودم تا شما این توصیه رو به بنده بفرمایید
و بنده رو خلاص کنید!

#587 (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=63970&postcount=587)
سجاد عزیز، در مورد اون تبلیغ یک نکته رو در پستم اشاره نکردم که اینجا بهش اشاره میکنم
علاوه بر موردی که نوشته بودم، شخصی دقیقا جلوی دوست دختر نواک نشسته بود (موهای تراشیده)
که اسمش رو دقیقا نمیدونم، چند بار دقت کردم که هر وقت کادر بسته تصور کادر فنی نواک از مونیتور
ورزشگاه به نمایش در میومد یک بطری آب که همون اسم و مشخصاتی که شما فرمودید رو روش نوشته بود
رو از پایین میاورد بالا و میزاشت جلوی خودش و توی مونیتور ورزشگاه مراقب بود که کادر چطوریه
مضحک میدونی یعنی چی؟ حرکت چیپ شنیدی؟ توی این سطح؟ تبلیغ؟ حق اون شخصه؟
چرا بازیکن ها نمیتونن روی پراهن هاشون آرم یا نشان تبلیغاتی غیرمتعارف متصل کنن؟ ورزش حرفه ای
قانون داره و پرستیژ ... من به این میگم مضحک ... شما میگی حق دارن ... اوکی قضاوت با باقی.

#590 (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=63980&postcount=590)
موریس گرامی، فکر کنم برای شما سوء تفاهی پیش آمده!
من به صورت بولد و با رنگ قرمز نوشتم که "پیشنهاد برای مدیریت" اینکه منطقی هست یا خیر
به "تیم مدیریت" انجمن که با اهداف و سیاست گذاری هاشون هم خونی داره یا خیر مربوط میشه!
من سبک یا گروهی رو مسخره نکردم، من با توجه به همون نکته ای که شما گفتی در مورد اینکه
"خیلی ها تازه به تنیس علاقمند شدند و اطلاعاتشون کم هستش و نمیتونن تو بحثهای تخصصی شرکت کنن"
پیشنهاد تاپیکی برای کل کل رو دادم (جالبه که میفرمایید ورزش یعنی کل کل، اولین باره این معنی رو میشنوم)
در مورد سبک بازی هم به یاد ندارم که توی پست قبلیم در مورد سبک بازی هیچ کدوم از بازیکن های
فینال نظری نوشته باشم یا انتقادی کرده باشم که مثلا چرا رافا 4 متر پشت بیس لاین بازی میکنه و ...
حتما اون مدلی دوست داره! من فقط به سطح بازی اشاره کردم که در یک ست بازیکنی 2 تا وینر زده
و موقعیت بریک پوینتش 0/0 و آمار لب تورش 0/0 هست ، حالا شما آمار لب تور رو خوشتون نیومد که
اشاره کردم و فکر کردید سبک بازی کسی رو مسخره میکنم ، خوب ببخشید!

#591 (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=63983&postcount=591)
ویوا رافا عزیز، پست بنده رو مطالعه فرمودید و جواب خودتون رو خوندید باز هم این پست رو ارسال کردید
جای تعجب داشت، من عرض کردم "البته که بازی نکات زیادی داشت (البته که نکات فنی خوب هم داشت)
ولی من این پست روبخاطر جوو گیری بعضی ها و آسمان رو به ریسمان دوختن های الکی ارسال کردم."

موفق باشید.
صابر.

Mahmood
01-31-2012, 01:21 PM
دوستانی که اینترنت پر سرعت دارن به هیچ عنوان این ویدیو رو از دست ندند:
لحظه های به یاد ماندنی Australin Open 2012 به مدت 12 دقیقه و حجم 63.19 مگابایت از برنامه GAME SET & MATS کانال یورو اسپورت
(لینک رو در دانلود منیجر خودتون کپی کنید)
http://vodp.eurosport.com/nogeo/2012/01/28/watts_australian_733_28082113-216210-700-512-288.mp4

moris
01-31-2012, 08:05 PM
در مورد پیشنهادتون باید بگم که اول و آخر مدیریت نتیجه گیری میکنه اما من حق دارم بیام نظر مخالفم رو بیان کنم و 100% هم مخالف پیشنهاد شما هستم.
تفکیک گذاشتن بین افراد فروم به ضرر هر دو طرف با تجربه و کم تجربه تموم میشه.
فقط یه کم نطارت بیشتر لازمه تا پستها به انحراف نره و کل کل ها به سمت مسخره گی پیش نره