توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما کدام تنیسباز بهترین ضربه فورهند را دارد؟
pourya RF
10-02-2011, 03:17 PM
میخواستم نظر شما رو در مورد بهترین فورهند و کامل ترین وزیبا ترین فورهند دنیا بدونم ! و بگین که متعلق به چه کسی هست؟
pourya RF
10-02-2011, 03:32 PM
به نظر من بهترین فورهند دنیا رو تو تاریخ از لحاظ تکنیک و زیبایی و خیلی از چیزای دیگه رو راجر فدرر داره واقعا فورهند های راجر نمونست به نظر من این فورهندا زمینه ساز اسطوره شدن و بهترین تو تاریخ شدن بوده ! به نظر من هیچ کس تو تنیس نیست که فورهنداش هیچ ایرادی از لحاظ تکنیک یا هر چیز دیگه ای نداشته باشه همه یه ایراد کوچیک دارن اما از هر نگاهی هیچ ایرادی نمیشه از فورهندای راجر کبیر گرفت :655:
BABAK
10-02-2011, 03:36 PM
اندی ماری بین گزینه های بهترین فورهند تاریخ قرار داره ؟:3t1::350: شوخی میکنید حتما ؟
pourya RF
10-02-2011, 03:38 PM
اندی ماری بین گزینه های بهترین فورهند تاریخ قرار داره ؟:3t1::350: شوخی میکنید حتما ؟ گذاشتم تا دل علیرضا نشکنه :443: سایت ای تی پی هم یه بار یه نظر سنجی مشابه گذاشت گزینه هاش همینا بودن فکر کنم :379:
Pouya
10-02-2011, 05:12 PM
نظر سنجی خوبیه ، دستت درد نکنه. ولی اسمش به شوخی شبیهه. اسمشو بزار در 10-15 سال اخیر. بورگ و مک انرو و ... از خیلی ازین گزینه ها بهتر و کامل تر بودن ، البته منهای 2 تای اول که به اعتقاد من بهترین در تاریخ هستن از نظر کامل بودن و انواع و اقسام فورهند ، نه یک نوع خاص.
KovaK
10-02-2011, 05:14 PM
من همونطور که گفتم طرفدار نواک هستم،ولی با این وجود به فورهند های راجر رای دادم،چون گزینه ی دیگه ای به نظرم نبود به نواک هم دادم،البته اگه دل پوترو ارور هاش کمتر می بودند شاید به جای نواک به دل پوترو رای میدادم،اما همچنان در حال حاضر این دو بهترین فورهندها رو دارن به نظر من!
درضمن چون از سمپراس اطلاعاتی نداشتم بهش رای ندادم
pourya RF
10-02-2011, 05:41 PM
نظر سنجی خوبیه ، دستت درد نکنه. ولی اسمش به شوخی شبیهه. اسمشو بزار در 10-15 سال اخیر. بورگ و مک انرو و ... از خیلی ازین گزینه ها بهتر و کامل تر بودن ، البته منهای 2 تای اول که به اعتقاد من بهترین در تاریخ هستن از نظر کامل بودن و انواع و اقسام فورهند ، نه یک نوع خاص. پویا جان در زمان بورگ کسی طوری فورهند نمیزد که بخواد تو این لیست باشه تو اون زمان اکثرا با گریپ کنتینانتال فورهند میزدن که این نوع فورهند زدن تکنیک خواصی نداره که بخواد داخل این لیست باشه در ضمن گزینه ی دیگر تنیسور هارو برای چی گذاشتم ؟!؟ برای این گذاشتم اگه کسی نظرش مک انرو یا استفانک یا هر کس دیگری باشه به این گزینه رای بده !
Mohammad Reza
10-02-2011, 05:47 PM
* فورهندهای جیمز بلیک هنوز تو ذهنمه...خیلی قوی بود...رکورد سریع ترین فورهند هم خودش داره با 125 مایل فکر کنم..
بی شک بهترین و زیباترین فورهند تاریخ رو راجر داره..سلاحی که سال های قبل بسیار بسیار به کمکش میومد و ابزار هجومی راجر بود!ابزاری که با اون میتونست تنوع بازی رو ارائه بده(دفاع به موقع و حمله کردن،زدن فورهند دراپ شات،فورهند والی و . . .)...تو سال های اخیر یکی از عوامل موفقیتهاش همین فورهند بود که باعث شده که راج تو تمام سطوح موفق باشه و بتونه بازی های خوبی رو ارائه بده...
pourya RF
10-02-2011, 06:08 PM
[QUOTE=Mohammad Reza;58941]* فورهندهای جیمز بلیک هنوز تو ذهنمه...خیلی قوی بود...رکورد سریع ترین فورهند هم خودش داره با 125 مایل فکر کنم..
125 مایل :193::193::What::What: لطفا اگه لینک فیلمشو دارین بزارین !
The King
10-02-2011, 06:26 PM
In the 2011 US Open, Blake hit a forehand winner on match point against Jesse Huta Galung in the first round that was clocked at 125mph, thus making it the fastest forehand ever hit, eclipsing Gael Monfils's earlier record of 122mph against Marcos Baghdatis. Blake won the match 6–4, 6–2, 4–6, 6–4. In the second round he lost to David Ferrer of Spain 6–4, 6–3, 6–4.
http://www.youtube.com/watch?v=eiHCjwd3LiQ&feature=aso
Pouya
10-02-2011, 07:29 PM
پویا جان در زمان بورگ کسی طوری فورهند نمیزد که بخواد تو این لیست باشه تو اون زمان اکثرا با گریپ کنتینانتال فورهند میزدن که این نوع فورهند زدن تکنیک خواصی نداره که بخواد داخل این لیست باشه در ضمن گزینه ی دیگر تنیسور هارو برای چی گذاشتم ؟!؟ برای این گذاشتم اگه کسی نظرش مک انرو یا استفانک یا هر کس دیگری باشه به این گزینه رای بده !
مطمئنی بازی های بورگ زیاد دیدی؟ فورهند تاپ اسپین هاش عالی بود ، همین طور والی و ریترن و ... . کانتیننتال چشه مگه؟ تکنیک خاصی نداره؟ یعنی چی؟ از کجا به این نتیجه رسیدی؟ چرا بقیه فورهندشون مثل اونا نبود؟
البته با شما جوونا در مورد تنیس قدیم نباید بحث کرد. تنها جواب من اینه : بازی های قدیم را ببینید ، خودتون متوجه میشید.:443:
منم نگفتم نظر سنجیت ایراد فنی داره. منم می تونم یه نظر سنجی در مورد بکهند بزارم ، مثلا اسم نلبندیان یا رافتر نزارم ، بگم سایر گزینه ها ر بزنید.
حالا ناراحت نشی! ولی این واژه بهترین تاریخ هم دیگه داره لوث میشه...
:3t1::434:
Paymaan
10-02-2011, 07:59 PM
بورگ و امثال بورگ کی وقت میکردن فورهند بزنن؟ همش تق تق والی بوده که!:379::781:
Mohammad
10-02-2011, 08:11 PM
اصلا مکانیزم فورهند امروزی با فورهند کلاسیک خیلی فرق داره، به نظر منم اگه لیستی بخواد تهیه بشه از فورهندهای نسلهای جدید باید توش باشه، البته شاید یه کسی مثل ایوان لندل استثنا باشه البته.
Pouya
10-02-2011, 08:12 PM
بورگ و امثال بورگ کی وقت میکردن فورهند بزنن؟ همش تق تق والی بوده که!:379::781:
:3t1::3t1::434:
والی با لگد میزدن؟ والی فورهند نی؟ ریترن فورهند نی؟ فورهند فقط محکم از بیس لاین باید زده بشه ؟
بورگ هم فقط سرو اولش پشتش والی بوده. بقیه ش بیس لاین بوده. برین بازیارو ببینین بعد بیاین اینجا بحث کنین.:434:
تق تق ؟ :3t1: جم کنید بساط جور و جهلتونو! (این از طرف ممد بود :160:) عرضه میخواد والی که خیلی ها ندارن!:443:
باشه فهمیدیم : تاریخ = از 2003 به بعد.:3t1::434:
این نظر سنجی هم بقیه باطنش اینه : طرفدار کدام تنیسور هستید! معلومه سمپراس خیلی عالی بوده که بدون طرفدار 5 تا رای آورده.
من بحث دیگه ای ندارم با شما.
Mohammad
10-02-2011, 08:25 PM
جو سازی نکن پویا، وقتی میگن فورهند همه میدونن منظور چیه، فورهند والی که ربطی نداره. ریترن سرویس اون موقع رو هم با الان نمیشه مقایسه نکرد.
Pouya
10-02-2011, 08:39 PM
باشه. شما درست میگین. فورهند اونیه که شما فک می کنین. من که گفتم بحثی ندارم. فقط نکته اینجاست که نه تنها در ورزش ، بلکه کلا ، تاریخ بازیچه شده.
Hatam
10-02-2011, 10:11 PM
* فورهندهای جیمز بلیک هنوز تو ذهنمه...خیلی قوی بود...رکورد سریع ترین فورهند هم خودش داره با 125 مایل فکر کنم..
این رکورد توی بحث رکوردهای تنیس به دو دلیل اعتبار نداره اول اینکه نمیشه راحت گفت این رکورد سریعترین فورهنده به این دلیل که معمولا سرعت فورهند وینر رو توی صفحه تلویزیون میزنن و فورهندایی که ریترن میشه رو نمیزنن و عملا محاسبه تمام فورهندهای یک بازی و مقایسه با بقیه بازیا در طول چند سال کار طاقت فرسایی هست.
دلیل دوم اینه که در گذشته ابزاری که برای محاسبه سرعت استفاده میشد درصد خطای زیادی داشته و این درصد خطا ممکن بود سرعت رو بالا یا پایین نشون بده. مثلا از قدیم توی دنیای تنیس معروف بوده که بیل تیلدن سال 1931 یه سرویسی زد با سرعت 263 کیلومتر بر ساعت (رکورد کنونی 251 کیلومتر بر ساعته) ولی خوب توی رکوردا نیست چون به این موضوع شک دارن
بهرحال توی رکوردای سرعت در تنیس همیشه باید شک کرد که این ضربه سریعترین ضربه بوده مثلا نلبندیان توی مسترز کاپ یه بکهندی زد به سرعت 177 کیلومتر بر ساعت و میگن سریعترین بکهنده ولی از کجا معلوم این سریعترین بکهند بوده و در گذشته یکی مثلا 180 نزده؟ به نظر من توی مسئله سرعت باید گفت سریعترین سرویس ثبت شده یا سریعترین فورهند وینر ثبت شده.... چون ممکنه سرعت ثبت نشده بیشتر از این هم باشه
Alireza Murray
10-03-2011, 01:10 PM
من به رافا و راجر رای دادم و مال رافا رو بهتر میدونم کلا رافا به جز فورهند هیچی نداره :443:
Lily Nadal
10-03-2011, 03:29 PM
راجریای عزیز به راجر رای میدن چون اسمش توی لیست موجوده وکم نیارن وگرنه هر فرد عادلی می دونه که فورهنهای رافا تخیلیه و واقعا قشنگ
MEHDI F
10-03-2011, 04:35 PM
به نظر من که فورهندهای تسونگا حرف نداره ... من که عاشق فورهنداشم:350:
فقط نمیدونم بعضی مواقع چرا اروراش زیاد میشه!!!!:379:
Sara Federer
10-03-2011, 07:38 PM
سلام
زیباترین فورهند : رافا نادال
بهترین فورهند : راجر فدرر
قوی ترین فورهند : دلپترو
Behr@d
10-03-2011, 09:38 PM
من طرفدار نادال هستم ولی انصافا فدرر بهترین فورهند را دارد.
شایان نادال
10-04-2011, 12:27 PM
با سلام به نظر منم زیباترین فورهندو رافا عزیز داره ولی
بهترین فورهند رو راجر داره
pourya RF
10-04-2011, 06:21 PM
مطمئنی بازی های بورگ زیاد دیدی؟ فورهند تاپ اسپین هاش عالی بود ، همین طور والی و ریترن و ... . کانتیننتال چشه مگه؟ تکنیک خاصی نداره؟ یعنی چی؟ از کجا به این نتیجه رسیدی؟ چرا بقیه فورهندشون مثل اونا نبود؟
البته با شما جوونا در مورد تنیس قدیم نباید بحث کرد. تنها جواب من اینه : بازی های قدیم را ببینید ، خودتون متوجه میشید.:443:
منم نگفتم نظر سنجیت ایراد فنی داره. منم می تونم یه نظر سنجی در مورد بکهند بزارم ، مثلا اسم نلبندیان یا رافتر نزارم ، بگم سایر گزینه ها ر بزنید.
حالا ناراحت نشی! ولی این واژه بهترین تاریخ هم دیگه داره لوث میشه...
:3t1::434:
بله شما درست میگی :781: اگه تا حالا فورهند زده بودی نمیگفتی فورهند کنتینانتال چشه مگه ؟ :443: حالا ناراحت نشی ! شوخی کردم :151:
Pouya
10-04-2011, 07:55 PM
بله شما درست میگی :781: اگه تا حالا فورهند زده بودی نمیگفتی فورهند کنتینانتال چشه مگه ؟ :443: حالا ناراحت نشی ! شوخی کردم :151:
تعریف من از فورهند تعریف کلی و جامع هست. تعریف شما از فورهند هم همونی هست که تو پستای قبل گفتم و همونی هست که رای دادید. همونی که میگی کانتیننتال فلان! خیلیا اون موقع بلد نبودن ، الانم بلد نیستن. بحث دیگه ای نمونده و فایده ای هم نداره.
موفق باشی تنیسور جوان:443:
pourya RF
10-04-2011, 08:49 PM
تعریف من از فورهند تعریف کلی و جامع هست. تعریف شما از فورهند هم همونی هست که تو پستای قبل گفتم و همونی هست که رای دادید. همونی که میگی کانتیننتال فلان! خیلیا اون موقع بلد نبودن ، الانم بلد نیستن. بحث دیگه ای نمونده و فایده ای هم نداره.
موفق باشی تنیسور جوان:443:
:441::787::787: میشه تعریف کلی و جامع رو از فورهند بگی !! بگو تا همه ی کاربرا از این دانش گسترده ی تنیسیت استفاده کنن ! من نمیگم کنتینانتال فلان اگه کنتینانتال خوب بود یه نفر تو top 1000 ازش استفاده میکرد تنیس روز به روز پیشرفت میکنه بازی های 20 سال پیش کیفیت بازی های الان رو نداره شایدم 20 بعد کیفیت بازی ها نسبت به امسال 3 یا 4 برابر بهتر شده باشه ولی بنظر من همه چی به اوج و تکامل رسیده از فورهند فدرر تو تاریخ بهتر نخواهد آمد:350:. پویا جان خیلی چیز ها تو تنیس هستش که هر چقدر مطالعه داشته باشی تا پاتو تو زمین تنیس نزاری نمیتونی بهشون دست پیدا کنی.
Paymaan
10-04-2011, 09:01 PM
:441::787::787: میشه تعریف کلی و جامع رو از فورهند بگی !! بگو تا همه ی کاربرا از این دانش گسترده ی تنیسیت استفاده کنن ! من نمیگم کنتینانتال فلان اگه کنتینانتال خوب بود یه نفر تو top 1000 ازش استفاده میکرد تنیس روز به روز پیشرفت میکنه بازی های 20 سال پیش کیفیت بازی های الان رو نداره شایدم 20 بعد کیفیت بازی ها نسبت به امسال 3 یا 4 برابر بهتر شده باشه ولی بنظر من همه چی به اوج و تکامل رسیده از فورهند فدرر تو تاریخ بهتر نخواهد آمد:350:. پویا جان خیلی چیز ها تو تنیس هستش که هر چقدر مطالعه داشته باشی تا پاتو تو زمین تنیس نزاری نمیتونی بهشون دست پیدا کنی.
کم نیستند کسایی که از کانتیننتال استفاده میکنند. فک کنم استپانک از این گریپ استفاده میکنه.
pourya RF
10-04-2011, 09:05 PM
کم نیستند کسایی که از کانتیننتال استفاده میکنند. فک کنم استپانک از این گریپ استفاده میکنه.
یکم احساساتی شدم گفتم top1000 :434:منظورم تو top20 بود:443: استفانک چیش شبیه آدمیزاده که فورهندش باشه !:160: راستی من نگفتم که به کی رای دادم ! من به اسطوره با سمپراس رای دادم :001_smile:
Pouya
10-04-2011, 09:36 PM
Forehand is a stroke in tennis, in which the hand holding the racket faces forward with open (inner) side of the palm. For right-handed players, forehand is played on the right hand side of a player, vice versa for left hander that is a stroke, played from the left side.
فقط تو پاتو گذاشتی تو زمین؟:379:
اون نسبت به اون دوره جواب می داده . تو میگی چون الان جواب نمیده ، پس کلا مهم نیس. تنها ایراد من به واژه تاریخ بود، اون گزینه ها یعنی قبل این دوره فورهند کشکی می زدن. کسی شکی در پیشرفت تنیس نداره. ولی هنوز از بورگ به عنوان یکی از بهترین بازیکنان در تاریخ - نه در عصر خودش - در زمینه فورهند یاد میشه. حالا تو بازیاشو ندیدی و میگی بورگ کانتیننتال و ... حقیقت تغییر نمی کنه. بیخود بحث فدررم وسط نکش. کلا یه جوری حرف می زنین انگار شما فقط بازی فدررو دیدین و بقیه تو باغ نیستن.:3t1:. من که خودم گفتم به فدرر و سمپراس رای دادم... در مورد کیفیت هم مسلما مخالفم. البته سلیقه ای هست. در بعضی زمینه بله ، و در بعضی خیر. مثلا الان والی ارزش زیادی در تنیس نداره ، امتیاز ها بیشتر با ارور هست تا وینر و ... .
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.