توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گردهمایی تنیس تاکرزی ها
Mohammad
08-26-2012, 12:50 PM
من اصفون نمیام هی آدرس اشتباه میدن دیر به قرار میرسیم بدقول میشیم. :434:
msh13792
08-26-2012, 01:01 PM
من اصفون نمیام هی آدرس اشتباه میدن دیر به قرار میرسیم بدقول میشیم. :434:
اصفهان آدرس اشتباه نمیدن که میگن برو جلو (با لهجه بخون)
اما شما واسه اطمینان باید از چندین نفر بپرسی همین :434:
nanook
08-26-2012, 02:31 PM
منم پایم اساسی،،،،،،،
من 1فروردین تا 30اسفن میتونم بیااااام :160:
مهدی جون اسفن 30ام نداره:434:
مرسی از اینکه مکانشو خوب انتخاب کردین:441:
ما هم معمولا شهریورو هستیم.
mh_nik
08-26-2012, 05:15 PM
:583:درود بر شما عاشقان تنیس:583:
بَه بَه, بسیار هم خـــوب است!
منم از روز بعد قهرمانی اسطوره در آمریکا :434: تا 31 شهریور آمادگی خودم رو اعلام میکنم.
( به نظرم ورزشگاه انقلاب مناسب ترین جا برای تنیس هست. صبح ها در هر یک از 7 روز هفته زمین موجوده) با تشکر از بهنام عزیز که زمین ها رو واسمون رزرو میکنه.:160::434:
دوستان سعی کنند همون 21 شهریور اینا دیگه بیاند چون کم کم داره اصفهان بارونی میشه!
داستان گردهمایی های ما رو که میدونید هر وقت میخواسیم بریم , روز قبلش بارون میومد !
بنده متاسفانه به خاطر مادرم نمیتونم این ماه بیام و بعدشم دانشگاه ... ایشالله در 1 فرصت دیگه بین 2 ترم ... :443:
Pouya
08-31-2012, 02:31 PM
خب ، استقبال که کمتر از حد انتظار بود. زمانشُ کسی مشکل نداشت به اون شکل. من خودم سه شنبه و چهار شنبه بعد یواس اپن کار دارم. 24 ام میشه پنجشنبه. اصفهونیا نظر بدن که از نظر زمین گرفتن و ... چه روزی در هفته راحت تره که هماهنگ کنیم. بقیه هم نظری دارن بگن. مرسی.
sahand
08-31-2012, 03:20 PM
من از این 5شنبه که کلاسام تموم میشه تا مهر مشکلی ندارم.با بهیم صحبت کردم اونم مشکل خاصی نداره.در کل فکر نمی کنم ما اصفهانیا مشکل خاصی داشته باشیم و میتونیم خودمونو هماهنگ کنیم.دوستانیکه مایلند از شهرهای دیگه بیاند بهتره زودتر نظراتشونو بگند.با تشکر:583:
Behnam RF
08-31-2012, 04:18 PM
خب ، استقبال که کمتر از حد انتظار بود. زمانشُ کسی مشکل نداشت به اون شکل. من خودم سه شنبه و چهار شنبه بعد یواس اپن کار دارم. 24 ام میشه پنجشنبه. اصفهونیا نظر بدن که از نظر زمین گرفتن و ... چه روزی در هفته راحت تره که هماهنگ کنیم. بقیه هم نظری دارن بگن. مرسی.
اصولا شنبه ها خیلی راحته ، ولی خب اگه از قبل بگیم ، همه روزه میشه رزرو کرد
بسته به تعداد ساعاتی که میخواهید بیگل شید :434: هم بستگی داره، چند ساعت بازی کنیم و ...
حالا قبل از این برنامه ، به نظرم روزها مشخص شه و تعداد دوستان بهتره ...
Pouya
09-07-2012, 02:26 PM
با عرض پوزش فراوان من برنامه م تغییر کرده و کارای پروژه م جلو افتاده و زمان بعضی کاراش در اختیار خودم نیست. یه سری مشکلات دیگه م این چند روز برام پیش اومد و هرچی سعی کردم نتونستم این وسط روز ِ خالی پیدا کنم. چند روز پیش هم در چت باکس گفتم که شاید نتونم بیام. خیلی تلاش کردم برنامه م هماهنگ بشه ولی متاسفانه دست خودم نیست. بازم شرمنده:|
Mohammad
09-11-2012, 10:24 AM
آیا با همین چهارشنبه موافق هستید برای سفر دو روزه به اصفهان؟ یا شنبه بهتره؟
چهارشنبه تعطیله، مشکلی نیست؟ تعطیل نیست اونجا زمین و مغازه ها و ...؟
کیا میان حالا؟
msh13792
09-11-2012, 10:28 AM
آیا با همین چهارشنبه موافق هستید برای سفر دو روزه به اصفهان؟ یا شنبه بهتره؟
چهارشنبه تعطیله، مشکلی نیست؟ تعطیل نیست اونجا زمین و مغازه ها و ...؟
کیا میان حالا؟
من که موافقم :434:
مغازه ها چون روز شهادته ممکنه صبح تعطیل باشن اما چون شهریور هست بعدازظهر باز هستن
اما در مورد زمین باید بهنام یا سهند بگن
سهند بعدازظهر میره میتونه بپرسه
Behnam RF
09-11-2012, 04:12 PM
متاسفانه تعطیله ورزشگاه ، حالا پنجشنبه هم اگه بتونید خیلی خوبه ، جمعه و شنبه هم بازه ، تشریف بیارید دیگه :434: یکشنبه هم که دانشگاه شروع میشه ...
sahand
09-11-2012, 06:28 PM
متاسفانه تعطیله ورزشگاه ، حالا پنجشنبه هم اگه بتونید خیلی خوبه ، جمعه و شنبه هم بازه ، تشریف بیارید دیگه :434: یکشنبه هم که دانشگاه شروع میشه ...
بهی من الان انقلاب بودم اوس کریم گفت فردا 90%بازه:443:
Behnam RF
09-11-2012, 07:40 PM
بهی من الان انقلاب بودم اوس کریم گفت فردا 90%بازه:443:
انقلاب :facepalm::facepalm:
هر جور دوست داشتید :434: ، ولی انقلاب بیشتر زمیناش به درد پینت بال میخوره تا تنیس :434:
اوکی هر چی شما بگید :655: ولی با روزش کاملا موافقم ، خیلی خوبه .
Behnam RF
09-11-2012, 10:36 PM
خب تا پویا نیومده بهم بزنه بگم که... :434:
زمین های ورزشگاه انقلاب توسط حسین عزیز اوکی هستن ، آدرس رو خودم به محمد میدم (اصفهانیش) :160:
میمونه عزیزان البرزی که ساعت حرکت رو اعلام کنن ، همچنین تعداد دوستان
با سپاس :583:
Paymaan
09-12-2012, 10:32 AM
دوستان هر چه زود تر نظرشون رو راجع به گردهمایی بگن . این شنبه یا اینکه بذاریم برای مهر . البته اگر مهر هم بذاریم باز یه عده نمیان. حالا لطفا زود تر اعلام کنید تا تکلیفمون رو بدونیم
Paymaan
09-14-2012, 05:52 AM
گردهمایی =======> مهر ماه!
msh13792
11-03-2012, 02:49 PM
گردهمایی =======> مهر ماه!
مهرماه كه تمام شد
آبان هم داره تمام ميشه
په چي شد په !!!!
moris
11-03-2012, 03:38 PM
گردهمایی =======> پس از بازگشت کاربر moris از غربت و پایان سربازی کاربر A!i !
(هرگونه گردهمایی بدون این دو کاربر از مشروعیت لازم برخوردار نمی باشد)
SHIR FarHad
02-03-2013, 07:33 PM
درووود بر دوستان عزیز و گردهمایی دوست
زمان تعطیلی دانشگاهها(ما که تا 22 بهمن تضمینیم:434: و دوستانی اگه کلاس دارن درسا این هفته به نسبت سبکه) و اوقات فراغت ما جووناس
من به شخصه بسیار علاقه مندم این فرصت استراحتمو با شما رفیقان تنیس دوست :655:,در یک محفله تنیسی سپری کنم -حیف که فعلا شرایط برای گردهمایی در تهران برقراره-
از شما عزیزان میخواهم اگر مایل به شرکت هستید, وضعیته خودتون رو اعلام کنید تا با برنامه ریزی, بهترین زمان رو انتخاب کنیم
با تشکر :583:
SHIR FarHad
02-04-2013, 12:17 PM
خیله خب انگار باید خودم شروع کنم
من به مدت 3 روز از پنج شنبه تا شنبه تهرانم و میتونم در گردهمایی شرکت کنم , ساعتشم برام هیچ فرقی نداره
دوستان خواهشا اگه راغب به شرکت هستند در مورد گرفتن زمین اقدامی بکنن , من با زمین های تهرانم اشناییتی ندارم
شما هم زمانی که میتونید بیاید رو اعلام کنید
SHIR FarHad
02-04-2013, 05:40 PM
هوای روزهای 5شنبه تا شنبه تهران بسیار عالی وافتابیس
جون میده واسه یه گردهمایی گرم و دلنشین:866:
اینم سایت هواشناسی :
http://www.havairan.com/weather/Teheran/Tehr%C4%81n
بچه ها هر چه زودتر شرکت خودتون رو اعلام کنید تا بهترین زمان رو بتونیم هماهنگ کنیم :443:
Paymaan
02-04-2013, 07:41 PM
من هم با پنج شنبه و جمعه موافقم.
delpotro
02-04-2013, 08:49 PM
منم راه میدین به گردهماییتون؟ :160:
SHIR FarHad
02-04-2013, 09:26 PM
منم راه میدین به گردهماییتون؟ :160:
شما که تاج سری :655:این حرفا چیه , فقط بگو کی و کجا میتونی
ممنون پیمان از اعلام وضعیتت :583:
بقیه دوستانم مثه رییس بزرگ , مهندس, نیما , علی جان و ... یه اعلام وضعیت بکنن تا به یک اجماعی برسیم
اگه کسای دیگه هم هستن که قبلا اهل گردهمایی بودن, معرفی کنید خبرشون بدیم
با سپاس
:583:
Pouya
02-04-2013, 10:04 PM
منم اگه اتفاق خاصی نیفته آخر هفته برنامه م خالیه.
به گردهمایی :434: (با سلام)
با اینکه جای مرتضی خالیه ولی اگه ok شدین منم میام ببینمتون، دلم تنگ شده (البته بازیم از دفه پیش کمی بهتر شده :434:) ..شاید یک پدیده دیگه هم آوردم :443:...
moris
02-04-2013, 11:26 PM
جمع کنید بینم
یالا
یالا
دوباره دو روز نبودم اینا شاخ شدن
حداقل از اون لباس مقدس سربازی خجالت بکشید
SHIR FarHad
02-04-2013, 11:36 PM
جمع کنید بینم
یالا
یالا
دوباره دو روز نبودم اینا شاخ شدن
حداقل از اون لباس مقدس سربازی خجالت بکشید
داش چرا جمعش کنیم به جا این حرفا چارتا دعوت نامه برا ما بفرس بیام اونجا گردهمایی رو تشکیل بدیم !!:434:
Paymaan
02-05-2013, 06:42 AM
بابی و بهنام هم سریعاً حضور خود در گردهمایی رو تایید کنید! زود تند سریع!
ما هم می تونیم بیاییم آیا؟
SHIR FarHad
02-05-2013, 11:40 AM
دوستان دیگه داره دیر میشه
انگار با 5شنبه صبح موافقت شده ,البته نمیدونم رییس بزرگم این روز میتونه بیاد یا نه , چندروزه که نیومده سایت
فقط یکی از دوستان که با زمین های تهران اشناییتی داره یک هماهنگی بکنه , استقلال ,انقلاب , پارک تنیس کرج ,یا هر کجای دیگه , فقط خبرشو زودتر بدین
مرسی
SHIR FarHad
02-05-2013, 11:41 AM
ما هم می تونیم بیاییم آیا؟
حتما چرا که نه
من خودمم دفعه اولمه
Paymaan
02-05-2013, 12:02 PM
محمد (DArk) جون میتونی ببینی کدوم باشگاه ها تو تهران برای پنج شنبه یا جمعه زمین دارن؟
مرسی :583:
Mohammad
02-05-2013, 01:52 PM
منم هستم، کسی از دوستان تهرانی میتونه زمین بگیره لطفا؟
Behr@d
02-05-2013, 02:42 PM
سلام
خوش بحالتون که تهران هستید و از این گردهمایی ها میتونید بذارید . منم اگه میتونستم میومدم ولی متاسفانه امکانش نیست . برید و حال کنید ولی یه درخواست دارم و اونم اینکه عکس بگیرید و اینجا بذارید تا ما هم دوستان رو ببینیم .
ممنون :583:
منم هستم، کسی از دوستان تهرانی میتونه زمین بگیره لطفا؟
با سلام...
محمد جون چطوری؟...می دونی که من خوراکم شیرینی دادن و زمین گرفتنه :443: با قدس موافقین،زمیناشم همه چادره....؟
(پ.ن) :آقا 5شنبه صبح نمیشه زمین گرفت سخته... اگه میاین بگین من برای ساعت 2-4 یا 3-5 بگیرم...
اگز هم که جمعه می یاین سریع بگین من یه تایم خوب رزرو کنم...
SHIR FarHad
02-05-2013, 10:17 PM
با سلام...
محمد جون چطوری؟...می دونی که من خوراکم شیرینی دادن و زمین گرفتنه :443: با قدس موافقین،زمیناشم همه چادره....؟
(پ.ن) :آقا 5شنبه صبح نمیشه زمین گرفت سخته... اگه میاین بگین من برای ساعت 2-4 یا 3-5 بگیرم...
اگز هم که جمعه می یاین سریع بگین من یه تایم خوب رزرو کنم...
به نظر من طرف 11-2 جمعه بگیرید که بشه بعدشم یه گردشی رفت
دو ساعت تایمم فک کنم کم باشه
koury
02-05-2013, 11:08 PM
منم با آخر هفته موافقم فقط روز و ساعت و جاشو بگید تا من سریعا خودمو برسونم :443:
Mohammad
02-05-2013, 11:37 PM
مخلصم ممد جون، من مشکلی ندارم دادا هر وقت بقیه بتونن و زمین باشه من میام.
به نظر من طرف 11-2 جمعه بگیرید که بشه بعدشم یه گردشی رفت
دو ساعت تایمم فک کنم کم باشه
همیشه بعدش سفرهای علمی داریم (با آقای فریزر:434:) خیالت تخت...2 ساعت هم خوبه زیادترش خسته کننده میشه...
منم با آخر هفته موافقم فقط روز و ساعت و جاشو بگید تا من سریعا خودمو برسونم :443:
پس همه جمعن دیگه:434:
آقا بگید کی ، من بگیرم..اینجوری که شما دست دست میکنین به جای شیرینی باید به یارو شام بدم بهمون زمین بده:443:
(پ.ن) : محمد که ok داد، بقیه هم جمعه مشکل ندارن،من فردا صبح زنگ میزنم ببنیم چه ساعتی بهمون میده..خبر میدم...
صبخ بخیر به زور و خمیازه :434:
آقا زنگ زدم این جبار رو از رخت خواب کشیدم بیرون...میگه ساعت 3-5 فعلا آزاده ولی اگه زودترهم بشه تا فردا بهم خبر میده...توچال و استقلال هم چادراش 6 به بعد آزاده (فردا هم ابرییه ممکنه بارون بیاد نمیشه رو روباز حساب کرد)....
خلاصه بگیرم همون تایم رو یا تا فردا صبر کنیم؟!
با سلام...
آقا من برای ساعت 3-5 جمعه گرفتم...اگه تایم زودتر کنسلی پیدا کردم تا فردا خبر می دم....
Paymaan
02-06-2013, 05:29 PM
3 تا 5 دیگه ناهار نمیتونیم بریم بیرون :182:. عیب نداره به صرف نسکافه و کیک میریم یه جای دیگه ... :434:
3 تا 5 دیگه ناهار نمیتونیم بریم بیرون :182:. عیب نداره به صرف نسکافه و کیک میریم یه جای دیگه ... :434:
پیمان این تایم خونه آخر بود، احتمالا فردا یه تایم زودتر بگیرم..خبر میدم...هر چند نسکافه هم خوبه:434:
آقا کی شد؟ کجا بیاییم؟ :دی
Maani
02-06-2013, 09:54 PM
حيف كه منو بابي امتحان ارشد داريم ، جاي بقيه بچه ها رو خالي كنيد و حتما عكس بذاريد .
به اميد روزي كه بتونم بچه هاي گل سايت رو از نزديك ببينم .
mspayam
02-06-2013, 11:16 PM
من هم خیلی دلم می خواست که می تونستم توی این گردهمایی شرکت کنم و بچه ها رو از نزدیک ببینم. امیدوارم سال دیگه که برمی گردم بتونم همه ی دوستان رو ببینم.
Aryan
02-06-2013, 11:57 PM
اینجا که میگید کجاست؟؟؟؟
دقیق جاشو بگید ببینم کجاست اصلا!!
آقا کی شد؟ کجا بیاییم؟ :دی
اینجا که میگید کجاست؟؟؟؟
دقیق جاشو بگید ببینم کجاست اصلا!!
مکان : https://plus.google.com/111625768274653651863/about?hl=en
زمان : جمعه (ساعت دقیق رو فردا اعلام می کنم)...
موفق باشید...
Aryan
02-07-2013, 01:03 AM
مکان : https://plus.google.com/111625768274653651863/about?hl=en
زمان : جمعه (ساعت دقیق رو فردا اعلام می کنم)...
موفق باشید...
اون مکان که زدید واسه من که وانشد......
اون مکان که زدید واسه من که وانشد......
بیا آرین جان...
(زمینهای تنیس قدس) اگه جاشم بلد نیستی با علامت * رویه نقشه این لینک هست: https://www.dropbox.com/s/otxssluqrmlm5l2/2-7-2013%201-18-19%20AM.jpg[/URL][URL="https://www.dropbox.com/s/otxssluqrmlm5l2/2-7-2013%201-18-19%20AM.jpg"]https://www.dropbox.com/s/otxssluqrmlm5l2/2-7-2013%201-18-19%20AM.jpg (https://www.dropbox.com/s/otxssluqrmlm5l2/2-7-2013%201-18-19%20AM.jpg)
با سلام...
آقا OK شد فردا ساعت 10-12 به زور شیرینیhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif دیر نکنین که جبار دلگیر میشه http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/21.gif
(پ.ن) : این تایم رو فقط به عشق پیمان گرفتم که ناهار دوست دارهhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/3.gif
درود به همه ی دوستان ...
کاشکی زودتر یکی از بچه ها به من زنگ می زد می گفت ... :243:
من برناممو هماهنگ می کردم میومدم ... ولی شما خوش باشید منم خوشم
خوش بگذره:443:
درود به همه ی دوستان ...
کاشکی زودتر یکی از بچه ها به من زنگ می زد می گفت ... :243:
من برناممو هماهنگ می کردم میومدم ... ولی شما خوش باشید منم خوشم
خوش بگذره:443:
سربازا کی خوابه هویییییییی:434:
علی جون حالا اگه تونستی یه سر پاشو بیا ببینیمت...
درود به همه تنیس تاکرزی های عزیز
می خواستم تو این تعطیلی ها یه گردهمایی بزارم همدیگرو ببینیم ... چون منم تو همین تعطیلات میتونم بیام ... سر جا و مکانشم به توافق میرسیم ... خواستم نظرتونو بدونم سر تاریخ و زمانش
ممنون
Behnam RF
06-03-2013, 10:09 AM
می خواستم تو این تعطیلی ها یه گردهمایی بزارم همدیگرو ببینیم ... چون منم تو همین تعطیلات میتونم بیام ... سر جا و مکانشم به توافق میرسیم ... خواستم نظرتونو بدونم سر تاریخ و زمانش
ممنون
عالیه ، فقط تشریف بیارین اصفهان در خدمت باشیم :434: پارسال قرار بود که نشد ... :583:
بهنام شما تشریف بیارین ... من به هوای جایزه بزرگ اصفهان حتما امسال بهتون سر میزنم :443:
D3ADMAN
06-03-2013, 12:59 PM
ممنون
من که پایه ام :434: . کجا فقط ؟؟؟
درود دوستان ... اینجا که کسی نمیاد حرف بزنه و پیشنهاد بده ... ولی بیرون صحبت شد ، تصمیم بر این گرفته شد 4 شنبه 3/15 گردهمایی برگزار شه ... زمان و مکانش به زودی اعلام خواهد شد
amir k2
06-04-2013, 09:34 AM
من یه نظری دارم حالا در حد نظر هست ولی:
1_ میتونید که یه زمانی بگزار کنید مثلا بعد 22 خرداد تا اکثریت بچه ها که تا 22 خرداد امتحان دارند با خیال راحتت امتحان بدند و بیان
2_از 2 هفته قبلش زمان رو به صورت 100 درصدی تعیین کنید تا شاید چند نفر باشند بخواند از شهرستان های اطراف تهران بیاند
3_بعدش مکانش رو هم 100 درصد اعلام کنید از قبل که کسایی که مسیر رو بلد نیستند و یا ازشهرستان میاند لا اقل گیج نشند
4_بعدش یه بگید مثلا کیا با ماشین میاند لا اقل سر راهشون 2 نفر رو هم سوار کنند
5_بعدش گردهمایی به چه صورت برگزار میشه؟فقط پسر یا دختر هم هست؟(توی سایت کسایی هم هستند که دختر هستند شاید تمایل داشته باشند که توی این گردهمایی شرکت کنند پس باید به فکر اون ها هم باشیم و زمینی رو انتخاب کنید که بشه مختلط بازی کرد)
6_چند ساعت میخواید زمین بگیرید؟
7_چند نفر هستیم در کل؟
بنده خودم مثلا قزوین هستم دوست دارم که توی این گردهمایی ها شرکت کنم اما باید از 2 هفته قبلش برنامه 100 درصد بشه و یک دفعه نگید که مشکلی پیش اومد.
من خودم باید یه راکت بزارم تو کوله و دنبال خودم تا تهران بیارم چون دوست دارم که با بچه ها تنیس بازی کنم اما خب مسیر این زمین های تنیس رو بلد نیستم.باید ساعتش جوری باشه که لا اقل اگر چند نفر از شهرستان اطراف تهران اومدند بتونند لا اقل به موقع یعنی یه ساعت خوبی برگردند.
این نظر من بود حال اگر کسی نظر بهتری داره بگه به هر حال این کار برنامه ریزی میخواد یک دفعه میبینید 20 نفر میاند یک دفعه دیدید 10 نفر میاند و اینکه باید ساعت و زمینش از قبل اطلاع رسانی بشه تا همه بتونند به موقع حرکت کنند و به موقع برسند سر زمین
درود دوستان ... اینجا که کسی نمیاد حرف بزنه و پیشنهاد بده ... ولی بیرون صحبت شد ، تصمیم بر این گرفته شد 4 شنبه 3/15 گردهمایی برگزار شه ... زمان و مکانش به زودی اعلام خواهد شد
خیلی خوبه
برنامه بزار علی جان خوش حال میشیم :)
از تعطیلات استفاده کنیم :دی
من یه نظری دارم حالا در حد نظر هست ولی:
1_ میتونید که یه زمانی بگزار کنید مثلا بعد 22 خرداد تا اکثریت بچه ها که تا 22 خرداد امتحان دارند با خیال راحتت امتحان بدند و بیان
2_از 2 هفته قبلش زمان رو به صورت 100 درصدی تعیین کنید تا شاید چند نفر باشند بخواند از شهرستان های اطراف تهران بیاند
3_بعدش مکانش رو هم 100 درصد اعلام کنید از قبل که کسایی که مسیر رو بلد نیستند و یا ازشهرستان میاند لا اقل گیج نشند
4_بعدش یه بگید مثلا کیا با ماشین میاند لا اقل سر راهشون 2 نفر رو هم سوار کنند
5_بعدش گردهمایی به چه صورت برگزار میشه؟فقط پسر یا دختر هم هست؟(توی سایت کسایی هم هستند که دختر هستند شاید تمایل داشته باشند که توی این گردهمایی شرکت کنند پس باید به فکر اون ها هم باشیم و زمینی رو انتخاب کنید که بشه مختلط بازی کرد)
6_چند ساعت میخواید زمین بگیرید؟
7_چند نفر هستیم در کل؟
بنده خودم مثلا قزوین هستم دوست دارم که توی این گردهمایی ها شرکت کنم اما باید از 2 هفته قبلش برنامه 100 درصد بشه و یک دفعه نگید که مشکلی پیش اومد.
من خودم باید یه راکت بزارم تو کوله و دنبال خودم تا تهران بیارم چون دوست دارم که با بچه ها تنیس بازی کنم اما خب مسیر این زمین های تنیس رو بلد نیستم.باید ساعتش جوری باشه که لا اقل اگر چند نفر از شهرستان اطراف تهران اومدند بتونند لا اقل به موقع یعنی یه ساعت خوبی برگردند.
این نظر من بود حال اگر کسی نظر بهتری داره بگه به هر حال این کار برنامه ریزی میخواد یک دفعه میبینید 20 نفر میاند یک دفعه دیدید 10 نفر میاند و اینکه باید ساعت و زمینش از قبل اطلاع رسانی بشه تا همه بتونند به موقع حرکت کنند و به موقع برسند سر زمین
درود دوست عزیز ... ممنون از نظرات شما
معمولا گردهمایی هایی که تا به امروز انجام شده تعداد اندک افرادی تشریف می آوردن ...
برای تاریخشم که اگه بخوایم 2 هفته قبل بگیم ، ممکنه مشکلی واسه کسی پیش بیاد و یکی مثل شما از قزوین میای برنامه هات بهم بخوره
ولی ما در طول سال یه گردهمایی کلی داریم که از همه جای ایران بچه ها بیان
ولی اگه بتونید برنامه تان رو درست کنید فردا در خدمتتون هستیم
بازم تشکر
درود بر همگی ... دوستان قرار شد گردهمایی فردا ساعت 10 تا 1 در زمین های تنیس بهداری نزاجا برگزار شه ... خوشحال میشم هرکس برنامش اوکی بود تشریف بیاره ... از اینجا هم اعلام می کنم یکی طلبت عمو پویا :434:
آدرس : اتوبان بابایی - امام علی شمال - ارتش شرق - انتهای بلوار ارتش - سمت چپ ، 50 متر میای بالا سمت راست زده بهداری نزاجا ... جای پارک هم داره
به امید دیدار ... به احتمال قوی بعد از تنیس میریم نهار
با سلام...
و با تشکر از پیمان که خبر از گردهمایی داد :434:...
من هم فردا تا ساعت 4 آزادم...
برنامه رو اعلام کنید...
من شاید 1 نفر دیگه رو هم آوردم...
فقط 1 شرط دارم..اگه خواستین بریم ناهار ، پویا ( چیکن مانتین ) سفارش نده :434::443:
با سلام...
و با تشکر از پیمان که خبر از گردهمایی داد :434:...
من هم فردا تا ساعت 4 آزادم...
برنامه رو اعلام کنید...
من شاید 1 نفر دیگه رو هم آوردم...
فقط 1 شرط دارم..اگه خواستین بریم ناهار ، پویا ( چیکن مانتین ) سفارش نده :434::443:
درود محمد جان ... برنامه اعام شد دیگه :434:
عمو پویا فردا نمیاد ... :243: ... دارم براش بعداً :443:
درود بر همگی ... دوستان قرار شد گردهمایی فردا ساعت 10 تا 1 در زمین های تنیس بهداری نزاجا برگزار شه ... خوشحال میشم هرکس برنامش اوکی بود تشریف بیاره ... از اینجا هم اعلام می کنم یکی طلبت عمو پویا :434:
آدرس : اتوبان بابایی - امام علی شمال - ارتش شرق - انتهای بلوار ارتش - سمت چپ ، 50 متر میای بالا سمت راست زده بهداری نزاجا ... جای پارک هم داره
به امید دیدار ... به احتمال قوی بعد از تنیس میریم نهار
علی این زمین بهداری ناحا کجاست حالا؟ :)))):160:
درود محمد جان ... برنامه اعام شد دیگه :434:
عمو پویا فردا نمیاد ... :243: ... دارم براش بعداً :443:
چاکرم علی جون...
باشه پس می بینیمتون...
بچه ها کیا هستن ؟ کوروش رو هم بهش گفتین؟
پویا نباشه صفا نداره:243: پویا 2 تا طلبت :443:
amir k2
06-04-2013, 03:15 PM
راستی بچه ها زمین خاکی هست یا هاردکورت؟
بعدش یه دونه زمین میگیرید؟اگه 10 نفر باشیم 2 تا ؟چند تا؟
amir k2
06-05-2013, 05:35 AM
سلام دوستان
الان که میخوام این مطلب رو بنویسم فکر میکنم ساعت از 7 گذشته
ساعت 6 صبح رفتم ترمینال و دیدم که پرنده پر نمیزه.خیلی خلوت و ساکت و اروم بر عکس روز های دیگه که ساعت 6 کلی دانشجو و مردم میرفتند تهران و برعکس میومدند قزوین.
دیدم اولین اتوبوسی که میخواد بیاد تهران یک اتبوس بنز قدیمی هستش.
تو اتوبوس فقط 8 نفر نشسته بودند یعنی از بیرون دیدم همش 3 ردیف صندلی پر شده بود.با این حال 20 دقیقه صبر کردم و دیدم که همش 2 نفر اضافه شدند.
اتوبوس هم به صورت خالی راه نمیوفته یعنی باید کل اتوبوس پر بشه تا راننده پاشو بزاره روی گاز.
از یکی از مسئولین اونجا پرسیدم گفت اولین اتوبوس ساعت 6:30 میره ولی گفتم اتوبوس خالی هست.گفت تا پر نشه نمیتونند حرکت کنند و در ادامه گفت امروز هم روز تعطیلی هست و از چند روز پیش مردم رفتند تهران
رفتم سراغ سمند های تاکسی و دیدم اولین سمند خالی هستش(راستش رو بخواید اگه میخواستم دربست بگیرم 32 هزار تومن برام اب میخورد که خب توی تهران هم بازم پول زمین و ناهار و ... بود و امکان پذیر نبود برام)
بعد از 5 دقیقه دیدم یک مادر و فرزند رفتند سراغ تاکسی سمند و توش نشستند با این حال باز هم صبر کردم و کلی منتظر شدم تا ببینم کسی میاد یا نه اما باز هم کسی نیومد و مجبور شدم برگردم خونه.
دوست داشتم که بیام تهران و با بچه ها تنیس بازی کنم اما خب به دلیل تعطیل بودن چند روز پی در پی اکثریت از قبل رفته بودند تهران و اینطوری شد که ترمینال واقعا خالی بود و اتوبوس ها همه خوابیده.
به هر حال باز هم از تمامی دوستان به خصوص علی اقا معذرت میخوام که باهاش کلی هماهنگ کردم و قرار شد مزاحمش بشیم اما نشد.
امیدوارم که دلیل قانع کننده ای اورده باشم و دوستان رو ناارحت نکرده باشم.به هر حال شانس نبود
Behr@d
06-06-2013, 04:53 PM
از دوستانی که دیروز به گردهمایی رفته اند ، خواهشمندم که عکس های گرفته شده رو در این جا قرار بدند تا ما هم که نبودیم ، ببینیم . :443:
D3ADMAN
06-07-2013, 11:56 AM
من چندتا عکس دارم به درخواست بهراد گذاشتم :434:
Mohammad
http://upload7.ir/images/61039774764003615701.jpg
http://upload7.ir/images/75849944698533161349.jpg
Paymaan
http://upload7.ir/images/94740754090881055069.jpg
http://upload7.ir/images/12763140937546179467.jpg
Ali
http://upload7.ir/images/00385437070754442327.jpg
http://upload7.ir/images/01907317836942380375.jpg
محمد (Dark)
http://upload7.ir/images/41053612212256240281.jpg
D3ADMAN (خودم)
http://upload7.ir/images/50393520548972634095.jpg
http://upload7.ir/images/02802798823758917223.jpg
اینم عکس دست جمعی ، از راست نفر اول حسین یا itp است
http://upload7.ir/images/27570015975411411420.jpg
mr.sam
06-09-2013, 08:58 PM
دوستان خوش حال میشم که دفعه بعد همراهتون باشم معمولا گرد همایی چه وقت هایی هست؟
Mahmoud RF
06-09-2013, 10:32 PM
کاش آقای poweru رو هم میبردین میدیدیم چه شکلین!!!:379:
Sogandabi
06-10-2013, 07:30 PM
عاغا خوش به حالتون ... بسی لذت بردیم ... اما چرا منوووووووو نبردین :2:
Behnam RF
08-11-2013, 04:31 PM
درود به دوستان عزیز البرزی ، در اوایل شهریور ظاهرا مسافرتی در پیش دارم ، گفتم اگه بشه هماهنگی کنین که در مرداد ماه تشریف بیارین ، یا حتی اگه مقدور نیست ، تاریخی وضع بشه که حتما اولویت بنده با سفر شما عزیزان خواهد بود نه خودم
سپاس فراوان :583:
Pouya
08-11-2013, 05:32 PM
من و پیمان از 26 ام تا شروع یواس اپن می تونیم بیایم:D
Paymaan
08-17-2013, 05:55 PM
خب بالاخره انتظار ها به پایان رسید. :350:
دوستان عزیز ما ( یعنی پویا - محمد - یاشار و من ) سه شنبه عازم اصفهان میشیم . دوستانی که میتونن در این گردهمایی شرکت کنند اعلام آمادگی کنن .
اصفهونی ها سه تا زمین رزرو میکنید همچنین خود رو برای بِیگل های متوالی آماده کنید.
با تشکر :583:
گَنگِ استان البرز
Behnam RF
08-17-2013, 06:33 PM
به به درود بر شما :583:
در خدمت شما عزیزان هستیم ، رزرو زمین با بنده ، خبر کردن اعضای سایت اصفهان هم بنده ، امیدوارم به سلامتی سفر زیبایی داشته باشین :655:
mh_nik
08-17-2013, 10:17 PM
:655: درود بر شما :655:
بنده هم آمادگیم رو از 3شنبه تا 5شنبه (به خصوص 3شنبه و 5شنبه) اعلام میکنم.
بسیار خوشحالمون کردین و خواهید کرد :434::583:
Mohammad
08-18-2013, 11:05 AM
به جز ما هیچکی از دیگر نِقاط ایران زمین در اولین ابَر گردهمایی کشوری سایت معظم تنیس تاکرز حضور بهم نمی رسونه؟
Behnam RF
08-18-2013, 11:31 AM
بزرگترین گردهمایی تاریخ سایت هست ، از یه فیوچرز هم مهم تره ، بابی شیرازی اگه میتونست به جمع اضاف میشد :583:
سرشماری تابحال : 9 عزیز
PowerVu
08-18-2013, 11:46 AM
درود به دوستان عزیز البرزی
در اوایل شهریور ظاهرا مسافرتی در پیش دارم ، گفتم اگه بشه هماهنگی کنین که در مرداد ماه تشریف بیارین ، یا حتی اگه مقدور نیست ، تاریخی وضع بشه که حتما اولویت بنده با سفر شما عزیزان خواهد بود نه خودم
سپاس فراوان :583:
خب بالاخره انتظار ها به پایان رسید. :350:
ما ( یعنی پویا - محمد - یاشار و من ) سه شنبه عازم اصفهان میشیم .
اصفهونی ها سه تا زمین رزرو میکنید همچنین خود رو برای بِیگل های متوالی آماده کنید.
گَنگِ استان البرز
به جز ما هیچکی از دیگر نِقاط ایران زمین در اولین ابَر گردهمایی کشوری سایت معظم تنیس تاکرز حضور بهم نمی رسونه؟
تکلیف همگی رو بهنام جان و پیمان جان، صادقانه مشخص کردهاند.
مخاطب همانطور که در بالا میبینید «صِرفاً» البرزیهای عزیز هستند و ناگفته پیداست که کس دیگری دعوت نیست.
نژاد پرستی تا چه حد...؟! ما شهرستانیها آدم نیستیم «عایا» از نظر شما؟
دوستان خواهشاً کسی به غیر از این GANG، لطفاً باهاشون نره، تا دلشون خنک بشه Alienـی همراهشون نیست.
البرز البرزتون گوش فلک رو کر کرده.
از وقتی استاندار شدید، دیگه هیچ خدایی رو بنده نیستید!
انگار نه انگار که تا چند وقت پیش به یه جایی وصل بودید.
امیدوارم بهتون خوش بگذره.
Behnam RF
08-18-2013, 12:02 PM
مخاطب همانطور که در بالا میبینید «صِرفاً» البرزیهای عزیز هستند و ناگفته پیداست که کس دیگری دعوت نیست.
دوستان خواهشاً کسی به غیر از این GANG، لطفاً باهاشون نره، تا دلشون خنک بشه Alienـی همراهشون نیست.
پاور جان شما که تاج سر ما هستی ، این البرزی ها 2 ساله قراره بیان ، توی چت باکس همواره از تمامی دوستان دعوت میکنیم ، "شوما از ما اصفونی ها مهمان نواز تر سراغ دارین ؟ : ) "
این دوستان مطرح کردن که میخوان بیان ما هم به نام البرزی ها ازشون یاد کردیم . خالصانه از تمامی اعضا دعوت میکنیم ، اکثر بحت ها در چت باکس که انجام میشه متاسفانه اکثرا تشریف ندارن ببینن ... تشریف بیارین پاورجان چه کسی که خوشحال نشه !! :583::583:
moris
08-18-2013, 12:39 PM
درود به شرفت پاور جان که با سخنان گهربارت مهر باطلی زدی بر این استان جعلی و دور افتاده.
امیدوارم در ویلای بهنامینا که هستید برادران کمیته بریزن داخل و به لهو و لعب های بی پایان شما خاتمه بدن.
فقط نامردی نکنید یه 2 تا شات هم به سلامتی رفیق تو غربت برید بالا.نوووووووش
PowerVu
08-18-2013, 06:40 PM
درود به شرفت پاور جان که با سخنان گهربارت مهر باطلی زدی بر این استان جعلی و دور افتاده.
امیدوارم در ویلای بهنامینا که هستید برادران کمیته بریزن داخل و به لهو و لعب های بی پایان شما خاتمه بدن.
سپاس از محبت شما moris جان... این آرزوی همگان است. چقدر فسق و فجور، چقدر ارتکاب افعال حرام؟ واقعاً وقت آن رسیده که برادران کمیته و 110، همگان را حین لهو و لعبهای بیپایانشان اعم از مایع (نجسی) و گازی (دخانیات)، مورد عنایت ویژه قرار دهد.
پاور جان شما که تاج سر ما هستی ، این البرزی ها 2 ساله قراره بیان ، توی چت باکس همواره از تمامی دوستان دعوت میکنیم ، "شوما از ما اصفونی ها مهمان نواز تر سراغ دارین ؟ : ) "
این دوستان مطرح کردن که میخوان بیان ما هم به نام البرزی ها ازشون یاد کردیم . خالصانه از تمامی اعضا دعوت میکنیم ، اکثر بحت ها در چت باکس که انجام میشه متاسفانه اکثرا تشریف ندارن ببینن ... تشریف بیارین پاورجان چه کسی که خوشحال نشه !! [/URL]http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif)[URL="http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif"]http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif)
بهنام جان شما لطف دارین. کیه که به میهماننوازی شما، شک داشته باشه؟ هنوز حسرت اون دفعه رو میخورم که چرا نتونستم بیشتر بمونم. اون سفرم تا آخر عمرم یادم نمیره. یکی از بهترین خاطرات زندگیم اون دفعه بود که اومدم... بازدید از باغ گلها و میدان نقش جهان و عالیقاپو و عمارت چهلستون و منار جنبان و باغ پرندگان و سی و سه پل و کلیسای Vank، و این اماکن زیبا به خصوص باغ گلها و اون پروانههای خوشگلش، نه یک دل، بلکه صد دل عاشقم کرد. بستنیهای خوشمزهش هم که دیگه نگو... البته نشد که بریانی رو امتحان کنم (راستش با توجه به غوطه ور بودنش در روغن، به Healthy بودنش خیلی شک داشتم. این بود که سفارش ندادم.)
به هر روی...
حال که Gangـی از البرزیان ِقائل به آپارتاید جغرافیایی، در دار الضيافه (ویلای بهنام جان) نزول اجلال میفرمايند؛ در آنجا که انواع اطعمه و اشربه (aka نجسی) و حلويات به نحو احسن مهيا میباشد، پیشنهاد میگردد در سری مسابقات «جایزه بزرگ تنیس تاکرز» که با حضور بزرگان در حاشیهی زندهرود برگزار میگردد، طوری رفتار کنید که از برترینهای اخیر تنیس آدینه البرز نیز بهره جسته شود و این طور نباشد که در این جایزه بزرگ، آنطوری رفتار کنید که بقیه بفهمند طوری شده...
چرا که ...
نفرات برتر رقابت های تنیس جام آدینه و نتایج مسابقات اسنوکر البرز اعلام شد
کرج - مهر: نفرات برتر مسابقات تنیس جام آدینه البرز مشخص شدند. این مسابقات که هفته دوازدهم خود را پشت سرگذاشت، با رقابت 32 تنیسور در مجموعه بین المللی تنیس جهانشهر به کار خود پایان داد.
در رقابت های این هفته، نیما نواب، سبحان خزائی، سهند آمن نژاد و عباس قاسمی با غلبه بر حریفان خود، به مرحله نیمه نهایی رسیدند.
در این مرحله سبحان خزائی با غلبه بر نیما نواب به فینال راه یافت تا در دیدار فینال با سهند آمن نژاد که در دیدار نیمه نهایی بر عباس قاسمی غلبه کرده بود، بازی نماید.
سرانجام در بازی فینال، سهند آمن نژاد با پیروزی بر سبحان خزائی، عنوان قهرمانی این هفته رقابت های تنیس جام آدینه البرز را از آن خود کرد.
گفتنی است این بازی ها که جواد خودکاری مسئولیت برگزاری آن را برعهده داشت، در یک ست متشکل از 6 گیم برگزار شد.
اعلام نتایج مسابقات اسنوکر البرز
------------------------------------
مسابقات بیلیارد جام رمضان استان در رشته اسنوکر پس از مشخص شدن نفرات برتر به کار خود پایان داد.
در این مسابقات که در باشگاه بیلیارد پرشین برگزار شد و 61 ورزشکار از کرج، ساوجبلاغ و نظرآباد در آن حضور داشتند، با قهرمانی احمد حصاری به پایان رسید.
همچنین امید فرج زاده، مجید قشلاقی و امیرحسین حسینی به ترتیب عناوین دوم تا چهارم این مسابقات را کسب کردند که در پایان جوایزی به این نفرات برتر اهداء شد.
باشد که با یاری و همراهی دیگر بزرگان البرز، رستگار شوید و در مقابل نصفجهانیان، آبرومندانه شکست بخورید و کمتر Bagel شوید.
Paymaan
08-18-2013, 06:56 PM
عجبا ! فرافکنی تا به کِی ؟:434: پاور نامرد من خودم n بار به شما نگفتم بیاین همدیگه رو ببینیم و یه تنیسی بزنیم ؟ هر دفعه یه چیزی بهونه کردین . آی کمرم ! کار دارم ! نمیتونم ...
دوستان عزیز ما از خردمونه تمام تنیس تاکرز رو ببینیم و با هم آشنا بشیم . همه پاشید بیاید این Gathering رو .
VIVA LA OSTAN e ALBORZ:396::254::254::254:.
PowerVu
08-18-2013, 07:06 PM
عجبا ! فرافکنی تا به کِی ؟:434: پاور نا زن من خودم n بار به شما نگفتم بیاین همدیگه رو ببینیم و یه تنیسی بزنیم ؟ هر دفعه یه چیزی بهونه کردین . آی کمرم ! کار دارم ! نمیتونم ...
دوستان عزیز ما از خردمونه تمام تنیس تاکرز رو ببینیم و با هم آشنا بشیم . همه پاشید بیاید این Gathering رو .
VIVA LA OSTAN e ALBORZ:396::254::254::254:.
پیمان جان واقعاً مصدوم بودم و هنوز به طور کامل ریکاور نکردم... دیگه شما که خودتون در جریان هستید. سر یه توپ بی ارزش در حالت Full Stretch چنان زمین خوردم که کمرم داغون شد. خانواده شاهده که الان مدتی مدیدی هست که زیاد نمیتونم بایستم و ظرفها رو من دیگه نمیتونم بشورم.
بعدش هم دعوت مهربانانهی شما، تنها از بندهی حقیر بود و با اینکه جهانشهر میزبان دیدار ما بود، اما از اونجا که کسی از دیگر دوستان در اون ایام به غیر از شما و بنده نبود، دیگه صرف نمیکرد که من از راه دور شهرستان بیام البرز و نتونم به غیر از زیارت شما با دیگر عزیزان دیداری داشته باشم...
سفر بیخطر... امیدوارم خوش بگذره و ایام به کام باشه.
فقط درخواست رافا رو، بنده نیز برای بار دیگر تکرار میکنم: Drink Responsibly
Maani
08-18-2013, 07:11 PM
اگه جناب پاور تشريف ميارن بنده با كله حضور به هم ميرسونم .
Paymaan
08-18-2013, 07:19 PM
اگه جناب پاور تشريف ميارن بنده با كله حضور به هم ميرسونم .
هر موقع سیاره مریخ قابل سکونت شد شما هم رخسار ماه پاور جان رو خواهی دید .:443:
Behnam RF
08-18-2013, 09:08 PM
:facepalm:مرتضی جان شایعه تا چه حد ؟؟ تمامی اعضا را گمراه نکنید ، باشد که رستگار شوید ، آن بساط لهب و لعب اعم از دسته Xbox خواهد بود و نه چیز دیگری ...
Drink Responsibly
پاور جان بنده تمامی این شایعات که از اهورا نشاَت میگیره رو تکذیب میکنم ، حیف شد میتونستیم آن خاطرات رو تکرار کنیم :583:
mspayam
08-19-2013, 01:12 AM
مرتضای عزیز حرف دل بنده رو هم زد. امیدوارم دوستان همشهری بتونن با پیروزی بر دوستان البرزی بنده و سایر دوستان نصف جهانی رو سربلند کنن. خیلی دلم می خواست من هم بودم و در این گردهمایی شکوهمند شرکت می کردم.
msh13792
08-19-2013, 09:40 AM
اندک اندک جمع مستان میرسند ..... اندک اندک می پرستان میرسند
دلنوازان نازنازان در ره اند ..... گلعذاران از گلستان میرسند
اندک اندک زین جهان هست و نیست .... نیستان رفتند و هستان میرسند
جمله دامنهای پرزر همچو کان ..... از برای تنگدستان میرسند
لاغران خسته از مرعای عشق ..... فربهان و تندرستان میرسند
جان پاکان چون شعاع آفتاب ..... از چنان بالا به پستان میرسند
خرم آن باغی که بهر مریمان ..... میوههای نو زمستان میرسند
اصلشان لطفست و هم واگشت لطف ..... هم ز بستان سوی بستان میرسند
Paymaan
08-19-2013, 03:54 PM
خب دوستان همه چیز طبق روال پیش میره. :434:
واژه Bagel رو دوباره معنا خواهیم کرد. :ps1::ps2::sps::ps12:
koOsHa
08-19-2013, 09:33 PM
ضمن سلام و خوشامد خدمت دوستان من بنا به مشغله اي كه دارم كمتر به فروم سر ميزنم ، امروز متوجه گردهمايي شدم ولي خب حتما شركت ميكنم ضمن اينكه به دوستان البرزي هم همينجا اعلام ميكنم كه با خاطره خوبي فردا از زمين بيرون نميان :دي
بالاخره انتظار ها به پايان رسيد . طي رايزني هاي فراوان بالاخره محل اقامت اكيپ اعزامي به استان اصفهان با تلاش هاي فراوان tour leader (مهرداد) محل اقامتي مشخص شد. طي اخرين خبر ها در اين اكيپ قهرمان بلامنازع زمين هاي هارد كرج (پيمان موبدي) ، مافياي تنيس كرج معروف به عمو پويا فاميلي ايشان هنوز فاش نشده. برج ساز قهار محمد مك انرو،و... . هم جنين از حواشي اين سفر پر ماجرا ميتوان به دستكاري تورهاي زمين تنيس در رابطه با كوتاه كردن ارتفاع تور، جا گذاري باتري هاي سولفاته شده در دسته هاي xbox. مخلوط كردن نوشيدني هاي gatorade با شربت سكنجبين و در اخر عوض كردن اسپري هاي Deodorant با با حشره كش:434: اميدواريم با تار و مار شدن و بيگل شدن اصفهونيا همه ي نقشه هايشان نقش بر اب شود.
هيءت اعزامي به استان اصفهان صبح حركت كردند. طي مراسمي نمادين از دلير مردان و افتخار افرينان تنيس كشور جلوي درب عوارضي تهران قم از ان ها استقبال ميشود.:434::434: هزينه عوارضي هم ميهمان وزارت ورزش و جوانان هستيد.:434:
Mohammad
08-23-2013, 08:51 PM
با درود
اولین گردهمایی بین الاستانی تنیس تاکرز با حضور جمعی از اعضای تنیس تاکرز به پایان رسید.
دلم خواست بیام اینجا از بروبچ اصفون مهرداد، بهنام، سهند، محمد حسین، کوشا و آرسام سپاسگزاری کنم.
دم همتون گرم به خصوص مهرداد عزیز که حتی یک لحظه ما رو تنها نذاشت و خیلی خیلی خیلی به ما کمک کرد، بهنام هم که هر روز با رزور زمین ما رو شرمنده خودش میکرد.
به امید دیدار مجدد
mspayam
08-24-2013, 12:25 AM
من هم به دوستان همشهری خسته نباشید می گم، نتایج بازی ها چی شد؟ بالاخره دوستان البرزی با خاطره خوشی زمین رو ترک کردن یا اینکه تونستن بیگل رو دوباره معنی کنن؟
mspayam
12-09-2013, 04:00 AM
سلام و صدسلام خدمت همه ی دوستان
بالاخره این دوران غربت نشینی بنده هم به سر اومد و حدوداً 10 روز دیگه می رسم ایران.:434: وقتی برگردم حدوداً 6 هفته رو اصفهان هستم و بعدش میام تهران تا دوباره از اول ترم بهمن دانشگاه درس بدم. خیلی خیلی علاقمندم که دوستان رو چه در اصفهان و چه در تهران از نزدیک ببینم و همچنین برای اولین بار روی خاک رس بازی کنم.
به همین خاطر گفتم اگه دوستان اصفهانی (و همچنین دوستان در سایر شهرها) علاقمند باشن یه گردهمایی واسه ی اولین جمعه ی دی ماه ترتیب بدیم. هر کی پایه اس دستش بالا.
راستی زمین خوب توی اصفهان کجاست؟ برای یاد گرفتن اسلاید کردن کدوم مربی رو توصیه می کنین؟
mh_nik
12-09-2013, 11:35 PM
دو صد درود هم خدمت مهدی عزیز.
بَـه بـه بسیار هم عالی. امیدوارم به سلامتی و خوشی بیای ایران.
در مورد گردهمایی و تنیس و اینا ؛ بنده از یکم دیماه تا 23ـُم به صورت فشرده 8 امتحان پایان ترم باید بدم:shame: (فک کنم بقیه دوستان هم همچنین شرایطی رو دارن).همونطور که عرض کردین فک کنم تا 10 بهمن اصفهان باشی , بنابراین اگر قسمت شد از 4ـمین جمعه دیماه در خدمتم.:001_smile:
زمین خوب هم ، شما تشریف بیاری اصفهان میشه تو زاینده رود خشکمون! هم یه تور بزنیم و بازی کنیم :434:.من زمین خوب فقط باشگاه 22بهمن و بعد انقلاب رو میشناسم (بازم باید باشه که فک کنم بهنام عزیز بیشتر در جریانه) .
mspayam
12-10-2013, 08:50 AM
محمد حسین عزیز
ممنون از پاسخت. باشه قربان هر موقع امتحانات شما و سایر دوستان تموم بشه، همون موقع دور هم جمع می شیم. برای من همون هفته ی آخر دی ماه خوبه. امیدوارم که سایر دوستان هم امتحاناشون همون موقع تموم بشه.:583:
از بابت زمین های تنیس هم ممنون، خوشبختانه هر دو به خونه ی پدری نزدیکن. :655:
راستی پایه ی تنیس توی زاینده رود هم هستم، واسه ی تفریح هم ایده ی خوبیه، زمینش هم خاک رسه دیگه. :254:
Mohammad
12-11-2013, 07:01 PM
زمین خوب؟ اصفهان؟ :254:
یه Bounce درست نمیده، مگه فیلمشو ندید؟ :350:
sahand
12-11-2013, 08:56 PM
تو بلد نیستی تنیس بازی کنی گیر زمین ننداز:434::443:
Behnam RF
12-11-2013, 09:56 PM
دوره بازی برگشت در راه است ، در کرج البته ... یه بار ما مصدوم بودیم به کسی نگفتیم حالا هی گیر میدن به زمین :350:
پ.ن : صمیمانه در یک زمین "عالی" در خدمت مهدی عزیز هستیم ، البته موضع همون بود که حسین عزیز فرمودند ، دانشگاه و امتحاناش :facepalm:
mspayam
12-11-2013, 11:28 PM
:434: ديدم والا، ولي اون بد باوونس بيشتر از اين كه تقصير زمين باشه، تقصير كيك سرو محمد حسين بود، مربي باشگاه ما هم گاهي وقتا كه ميومد با ما بازي مي كرد يكي دو تا از اين كيك سروها مي زد و كمتر كسي بود كه بتونه راكتش رو به توپ برسونه. خلاصه كه اون كيك سروها رو توي فيليپ شتقيه هم كسي بزنه همين باونس رو مي ده. حالا زمين هاي خوب تهران و كرج كجان؟
دوره بازی برگشت در راه است ، در کرج البته ... یه بار ما مصدوم بودیم به کسی نگفتیم حالا هی گیر میدن به زمین :350:
پ.ن : صمیمانه در یک زمین "عالی" در خدمت مهدی عزیز هستیم ، البته موضع همون بود که حسین عزیز فرمودند ، دانشگاه و امتحاناش :facepalm:
بهنام عزيز ممنون از پاسخت. اميدوارم كه امتحانات با موفقيت تموم بشن تا بعدش با خيال راحت بتونيم يه گردهمايي بذاريم. هفته ي آخر دي ماه خوبه واسه ات؟ من هم تا اون موقع مي تونم اسلايد كردن رو تمرين كنم.
mspayam
01-20-2014, 11:52 AM
خوب به اواخر دیماه رسیدیم و امیدوارم که دوستان امتحاناتشون رو با موفقیت پشت سر گذاشته باشن. امتحانای حسین که شنیدم تموم شده، اگه امتحانای سایر بچه ها هم تموم شده خبر بدین تا یه قراری بذاریم.
یه زمین سرپوشیده ی عالی توی اصفهان پیدا کردم که کنار شهرداری منطقه ی 13 بود و شماره اش رو هم گرفتم که اگه خواستین اونجا قرار بذاریم. اونجا 2 تا زمین داره و ساعتی 18 تومنه که به نظر من با توجه به کیفیت زمینش می ارزه. اما اگه می خواین جای دیگه ای هم برین، واسه ی من فرقی نداره.
Behnam RF
01-20-2014, 05:09 PM
خوب به اواخر دیماه رسیدیم و امیدوارم که دوستان امتحاناتشون رو با موفقیت پشت سر گذاشته باشن. امتحانای حسین که شنیدم تموم شده، اگه امتحانای سایر بچه ها هم تموم شده خبر بدین تا یه قراری بذاریم.
یه زمین سرپوشیده ی عالی توی اصفهان پیدا کردم که کنار شهرداری منطقه ی 13 بود و شماره اش رو هم گرفتم که اگه خواستین اونجا قرار بذاریم. اونجا 2 تا زمین داره و ساعتی 18 تومنه که به نظر من با توجه به کیفیت زمینش می ارزه. اما اگه می خواین جای دیگه ای هم برین، واسه ی من فرقی نداره.
درود مهدی جان
بنده امتحان عقب افتاده ای دارم شنبه برگزار میشه ، بعد از اون خوشحال میشم در خدمت شما باشم ... زمین موردی نیست هماهنگ خواهیم شد .
به نظرم یکشنبه یا دوشنبه اگه دوستان آماده باشن میتونیم یکدیگر رو ملاقات کنیم ، یا هر وقتی که شما فرمودین .
mspayam
01-20-2014, 09:50 PM
درود مهدی جان
بنده امتحان عقب افتاده ای دارم شنبه برگزار میشه ، بعد از اون خوشحال میشم در خدمت شما باشم ... زمین موردی نیست هماهنگ خواهیم شد .
به نظرم یکشنبه یا دوشنبه اگه دوستان آماده باشن میتونیم یکدیگر رو ملاقات کنیم ، یا هر وقتی که شما فرمودین .
درود بر بهنام عزیز،
امیدوارم که اون امتحانت رو هم با موفقیت پشت سر بذاری. هر روزی تو اون هفته بتوی بیای واسه ی من هم خوبه.
سایر دوستان اصفهانی هم که علاقمندن لطف کنن بگن ترجیحشون چه روزاییه تا یه روز که واسه ی همه خوب باشه برنامه بذاریم.
سلام خدمت عزیزان
دیروز 2 نفر از بچه های تهران در باشگاه تنیس پیام میزبان مهمان عزیز ما پیمی جان بودند
جای همگی خالی خوش گذشت... شرمنده که اعلام نشد چون یهویی شد
ایشالا هفته بعد میایم خدمتتون کرج ... همگی هم حضور داشته باشید
moris
03-07-2015, 08:40 AM
سلام
تا قبل از عید گردهمایی برگزار میشه ؟
Mohammad
03-07-2015, 10:10 AM
به به رسیدن بخیر برادر مرتضی. :583:
moris
03-07-2015, 11:14 PM
به به رسیدن بخیر برادر مرتضی. :583:
ممنون محمد جان :583:
وضعیتتون به چه صورت هست؟ اگر وقت خالی دارید یه گردهمایی بزاریم.
Mohammad
03-08-2015, 06:20 AM
من مشکلی ندارم ببینیم بچه ها چی میگن.
archi
05-07-2016, 12:34 PM
اعضای تنیس تاکرز نمیخوان این روزا دور هم جمع شن ؟
Maani
05-07-2016, 01:41 PM
اعضای تنیس تاکرز نمیخوان این روزا دور هم جمع شن ؟
كي و كجا ؟
archi
05-07-2016, 01:56 PM
واقعیتش تصمیم داریم ، یک دوره مسابقات داخلی بین اعضای فعال تنیس تاک ترتیب بدیم ، در هر استانی تنیسورها با هم بازی کنند ، برندگان استانهای مختلف در مراحل بعد روبروی همدیگر قرار بگیرن . این مساله پیش درآمدی میشه برای رفاقت ها و رقابت های ورزشی سالمتر . این جور بازیها را هر هفته در مراکز استان میشه انجام داد و هر ماه هم میشه مسابقات بین استانی داشت . هم حریفان تمرینی بهتر و بیشتری پیدا می کنیم ، هم تنیس تاکرز رویکرد جدی تری پیدا می کنه . اینکه چارت و چارچوب کلی برگزاری مسابقات چگونه باشه تو همایش عمومی میشه مطرح کرد .
مسعود 289
05-07-2016, 04:47 PM
مشتاق دیدار
فقط قرعه یجوری باشه حریف اول من زری باشه:866:
archi
05-07-2016, 05:10 PM
حتی کمی بخوام فراتر بریم تنیس تاکرز میتونه لیگ داخلی خودش هم برگزار کنه در طول سال . فرمت مسابقات هم به صورت حذفی یا پلی اف نباشه بلکه چرخشی باشه . مثلا بازیکن A که در استان تهران است فرضا در هفته ی اول با X در هفته ی دوم با Y در هفته ی سوم با z بازی کنه . مجموع امتیازاتش محاسبه بشه مثلا برای هر پیروزی در دو ست پیاپی سه امتیاز ، در سه ست دو امتیاز :434: . هفته ی چهارم بره با بازیکن هم تراز خودش مثلا در استان اصفهان بازی کنه . هفته ی 5 و 6 و 7 در تهران ، هفته ی هشتم مثلا در رشت باز هم بازیکن هم تراز خودش . همین جوری چرخشی و البته ضربدری پیش بریم می بینیم تو مثلا چهار ماه با 16 تا بازیکن مختلف بازی کرده . هزینه های زمین سرشکن شده ، یک پارتنر تمرینی با یک سبک بازی مشخص که مثلا یک سال به طور پیوسته باهاش بازی می کرد ، حالا شده 16 تا با سبکهای مختلف . اگر هم بخواد مسابقات داخلی مثل مناطق یا مسابقات باشگاهی یا جایزه بزرگ شرکت کنه ، اعتماد به نفسش خواه ناخواه بالا میره . این امر یه کم تلاش میخواد و اینکه بین این همه مخاطب فعال و غیر فعال تنیس تاکرز حداقل در تهران میشه 10 تا بازیکن پایه کار پیدا کرد . تو شهرستانها ده تا نباشه ، پنج تا که هست . این افراد اعلام حضور کنند خیلی راحت 100 تا بازیکن تو تنیس تاکرز میشه پیدا کرد که در طول سال فعال باشن . شاید چند تا بازیکن مستعد هم پیدا شد و وضع مالی مساعدتری داشت چهار تا فیوچرز خارجی هم شرکت کرد و صاحب رنکینگ هم شد :434:
archi
05-07-2016, 05:12 PM
مشتاق دیدار
به خاطر شما مسابقات رو چرخشی برگزار می کنیم ، که یکی پس از دیگری بیگل بشی :251:
#سامان#
05-07-2016, 08:59 PM
مشتاق دیدار
تو اصلا جرات میکنی شرکت کنی؟؟
نمیترسی فدرری ها ترورت کنن؟؟
اولین کسی که میاد به استقبالت کینک روجر فدرره
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
archi
05-08-2016, 07:05 AM
انقدر سر به سر این طفلک نذارین ، انقدر هم فیلم گنگستری تماشا نکنید ، یه ایده ، طرح و برنامه بدین ملت از حضور در بازیها خجالت نکشن ، از تمرین کردن بیشتر و بهتر خسته نشن ، هیچ کی هم با j.f.k بازی نکنه ، اگه قول بده پسر خوبی باشه ، دست از شیطنت برداره ، این همه علاقه ای را که به نواک نشون میده به تنیس بازی کردن هم نشون بده ، هر هفته با هم میریم کورت باهاش تمرین کنم به شرطی که پیوسته باشه ، یه روز نگه پام درد گرفت ، یه روز بگه پول زمین ندارم ، یه روز بگه مسافرتم و از این بهانه ها . تازه اگه بچه خوبی باشه و پیشرفت هم بکنه میریم با دو تا دختر خوشگل میکسد دابل هم میزنیم .:434:
Paymaan
05-09-2016, 07:33 AM
بنده هم استقبال خودم از این طرح رو اعلام میکنم. اما به نظرم اول بهتره یه گردهمایی تشکیل بشه بعد راجع به موضوعات جزئی تر صحبت کنیم.
Mohammad
05-10-2016, 06:01 PM
بنده هم موافقم. فقط نمیدونم چرا دوستان دیگه کلا حال ندارن! از حضور پاور عزیز هم که قبلا خودش این پیشنهاد رو داده بود به شدت استقبال میکنیم. :434:
به نظر من هم بهتره اول یک گردهمایی تشکیل بشه تا بتونیم بر سر چگونگی انجام این مسابقات بحث و گفتگو کنیم.
archi
05-10-2016, 06:26 PM
لیدر خرد ورز نادالیون محمد مک انروی گرامی :434: از شما چه پنهان ، روی ماه تکاور نستوه کمپ ما ، پاور بانوی نارنین چنان که پیداست تا پیش ار راه یابی بشر به اورانوس محتملا رویت نخواهد شد . :160: فلذا ما میرایان زمینی هم که از درازای عمر نوح برخوردار نیستیم پس سزاوار است تا پیش از سر رسیدن این موعد ، هر چه زودتر دست به کار شده و همایشی شکوهمند در خورد نام جوانان جویای نام تنیس تاکرز با همکاری شیرزنان و دلاور مردان اردوگاه راجریون و ستیهنده کوشندگان راه ترمیناتور صرب ترتیب دهیم . :251: بدیهیست چون ستارگان تابناک تنیس این سرزمین اهورایی ایران زمین در این گردهمایی حضور به هم می رسانند ، حضور خبرنگاران رسانه ای و برگزاری پرس کنفرانسی دیدنی الزامیست . :251:
Alireza_Alemi
05-11-2016, 11:11 AM
لیدر خرد ورز نادالیون محمد مک انروی گرامی :434: از شما چه پنهان ، روی ماه تکاور نستوه کمپ ما ، پاور بانوی نارنین چنان که پیداست تا پیش ار راه یابی بشر به اورانوس محتملا رویت نخواهد شد . :160: فلذا ما میرایان زمینی هم که از درازای عمر نوح برخوردار نیستیم پس سزاوار است تا پیش از سر رسیدن این موعد ، هر چه زودتر دست به کار شده و همایشی شکوهمند در خورد نام جوانان جویای نام تنیس تاکرز با همکاری شیرزنان و دلاور مردان اردوگاه راجریون و ستیهنده کوشندگان راه ترمیناتور صرب ترتیب دهیم . :251: بدیهیست چون ستارگان تابناک تنیس این سرزمین اهورایی ایران زمین در این گردهمایی حضور به هم می رسانند ، حضور خبرنگاران رسانه ای و برگزاری پرس کنفرانسی دیدنی الزامیست . :251:
الان متن شما واقعی بود یا طنز ؟
من دوست دارم توی چنین گردهمایی شرکت کنم تا آشنا بشم البته این گرد همایی کجا برگزار میشه
archi
05-11-2016, 12:15 PM
الان متن شما واقعی بود یا طنز ؟
من دوست دارم توی چنین گردهمایی شرکت کنم تا آشنا بشم البته این گرد همایی کجا برگزار میشه
مشخصه طنزه . قدمتون رو چشم جناب عالمی تشریف بیارید ، مکان و زمان همایش به وقتش اعلام میشه .
Alireza_Alemi
05-11-2016, 06:20 PM
مشخصه طنزه . قدمتون رو چشم جناب عالمی تشریف بیارید ، مکان و زمان همایش به وقتش اعلام میشه .
مرسی بزرگوارید خیلی عالیه ممنونم که جمع صمیمانه ای داره شکل میگیره
:583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583:
Mohammad
05-14-2016, 08:39 AM
همیناییم فقط؟ :243:
archi
05-14-2016, 09:04 AM
به نظرم تا الان رو هفت هشت نفر میشه حساب کرد . امیدوارم افرادی که واقعا تنیس بازی کردند و در انجمن هم کم نیستند استقبال بیشتری نشون بدن .
mspayam
05-14-2016, 09:28 AM
من هم خوشحال می شم بیام و دوستان رو ببینم.
hadi manafi
05-15-2016, 10:43 AM
منم موافقم
سلام بر همه دوستان :655:
من هم میام 2-3 نفر از بچه های قدیم سایت رو هم میگم بیان ، بیشتر از این کارا بکنید
البته بیشتر به هوای رستوران بعدش میام :434: (همه لئون میاین دیگه:251:)
Paymaan
05-17-2016, 09:45 AM
سلام بر همه دوستان :655:
من هم میام 2-3 نفر از بچه های قدیم سایت رو هم میگم بیان ، بیشتر از این کارا بکنید
البته بیشتر به هوای رستوران بعدش میام :434: (همه لئون میاین دیگه:251:)
خوشم میاد همیشه موقع گردهمایی ها هستی. :434: :441:
خوشم میاد همیشه موقع گردهمایی ها هستی. :434: :441:
باور کن همینجوری اومدم اینو دیدم یهو:434:
علی رو هم بگین بیاد از خاطرات برزیل برامون بگه:443:
Alireza_Alemi
05-18-2016, 11:35 AM
باور کن همینجوری اومدم اینو دیدم یهو:434:
علی رو هم بگین بیاد از خاطرات برزیل برامون بگه:443:
سلام کجا برگزار میشه
کی و چه موقع
hadi manafi
05-19-2016, 09:30 PM
سلام کجا برگزار میشه
کی و چه موقع
فردا بریم بچه ها.خخخخخخخهمه بیایین شهر مش قلی خان تاکرزی.شنیدم خیلی با صفاست راکتاتونم بارین بازی کنین.هر کی باخت.مش قلی جوجه میده به همه:254::254::254::434::434::254::254::254::254::254::251::251::251::251:
archi
05-21-2016, 06:15 PM
چند تا شدیم سرانجام ؟
Alireza_Alemi
05-28-2016, 10:04 AM
چند تا شدیم سرانجام ؟
سلام هنوز که خبر ینیست
Mohammad
05-28-2016, 11:44 PM
سلام هنوز که خبر ینیست
تازه الان گرنداسلمه اینطوره :242:
archi
05-29-2016, 09:12 AM
با همین افراد هم میتونیم شروع کنیم ، فقط بنا بر نظر جمع مشخص بشه کجا ؟
mspayam
05-29-2016, 09:56 AM
با همین افراد هم میتونیم شروع کنیم ، فقط بنا بر نظر جمع مشخص بشه کجا ؟
من هم فکر می کنم با همین جمع کوچیک هم می شه یه برنامه ی خوب گذاشت. اگه محمد یه تایمی رو فیکس کنه احتمالاً تعداد بیشتری هم ابراز علاقمندی کنن و بیان.
در مورد محلش هم فکر کنم رای گیری کنیم بهتر باشه. من کرج رو پیشنهاد می کنم چون دو نفر دیگه از اعضایی هم که گفتن میان هم اینجان. اما هر جای دیگه ای هم که دوستان توافق کنن می تونم بیام.
Mohammad
05-30-2016, 11:00 AM
من نظرم رو دوشنبه سهشنبه بعد از فینال فرنچ اپنه، تا نظر دوستان چی باشه.
mspayam
05-30-2016, 02:16 PM
من نظرم رو دوشنبه سهشنبه بعد از فینال فرنچ اپنه، تا نظر دوستان چی باشه.
من موافقم، حالا با فرض اینکه سر یه زمان به توافق برسیم قراره بریم کافه یا بریم تنیس یا اینکه بریم کافه ی زمین تنیس؟
Mohammad
05-31-2016, 11:30 AM
من موافقم، حالا با فرض اینکه سر یه زمان به توافق برسیم قراره بریم کافه یا بریم تنیس یا اینکه بریم کافه ی زمین تنیس؟
مهدی جان، تنیس دیگه از سن و سال من گذشته :434: البته اگه از نوع روی میزش قبول باشه، من هستم. جدا از شوخی. میتونیم تنیس هم بریم هر کی تونست بازی کنه، بقیه هم میتونن نقش هوادار رو ایفا کنن. :434:
Paymaan
06-01-2016, 10:42 AM
من دقیقاً سهشنبه امتحان دارم. :434: بعدش هم 25ام و 30ام دارم. بین اینها در خدمت هستم. :434:
archi
06-06-2016, 10:41 AM
پس فردا چهارشنبه ساعت ده صبح جهانشهر چطوره ؟
Mohammad
06-06-2016, 08:11 PM
من هستم!
mspayam
06-07-2016, 06:50 AM
منم هستم
archi
06-07-2016, 08:31 AM
پس قرارمون باشه جلو در اصلی ساعت ده صبح ، میخوام سه ساعتی توپ بزنیم . :434:
Mohammad
06-07-2016, 08:52 AM
اوه اوه تنیس :001_smile:
Paymaan
06-07-2016, 09:12 AM
من هم هستم. فقط من الان نمیتونم تنیس بازی کنم به خاطر زانوم. این دیدار اول رو بریم یه کافه ای جایی اگر ممکنه.:001_smile:
Mohammad
06-07-2016, 01:53 PM
برادر پویا فرمودند که چهارشنبه نیستند، ولی پنجشنبه میتونن بیان. بنده با اجازه دوستان آپشن تماشای بازی های آپت رو میخواستم روی میز بذارم.
archi
06-07-2016, 02:19 PM
بنده شخصا هیچ مخالفتی با هیچ کدوم از گزینه های موجود ندارم . پنج شنبه هم باشه میتونم بیام ، کافه هم باشه موافقم ، تماشای آپت هم باشه همراهم ولی ترجیحم برنامه ریزی سنجیده برای تمرینات هفتگی تنیس هست .
mspayam
06-07-2016, 02:30 PM
راستش چون الان ماه رمضونه، کافه رفتن رو باید بذاریم واسه ی بعد افطار. من هم فردا می تونم بیام برای تنیس، اگه سایر دوستان هم بیان می تونیم دوبل بزنیم.
Pouya
06-07-2016, 07:56 PM
سلام. دوستان من این قرارتونو نمی رسم بیام.
با عرض پوزش از همگی بخصوص محمد عزیز.
ایشالا قرارهای بعدی. خوش بگذره.:583::001_smile:
Mohammad
06-07-2016, 11:26 PM
من فردا میتونم بیام بازی آرش جان و مهدی عزیز رو تماشا کنم، ولی با حدود ۲۵ کیلوگرم اضافه وزن و ریهای داغون ازم نخواین بازی کنم. :434: نتیجه رو لطفا اطلاع بدید که خدمت برسم.
با سپاس
mspayam
06-08-2016, 04:46 PM
مخلصم محمدجان، من امروز با آرش و يكي ديگه از دوستان رفتيم تنيس و ديگه فردا رو نيستيم. سري بعد حتماً از قبل برنامه رو مي چينيم كه تو هم بياي.
koury
01-27-2017, 11:49 PM
یادش بخیر گردهمایی های تنیس... بازم هست همچین برنامه هایی بچه ها؟؟:001_smile:
archi
01-31-2017, 10:08 AM
چرا که نه ؟ یه تایمی ست کنید دور هم جمع شیم .
pinkfloyd
06-22-2019, 08:40 PM
سلام دوستان. به این نامه دقت کنید و مبارک تمام علاقه مندان باشه:چون آخر یک نفر یا عده ای پیدا شدند که از حقشون در برابر ویران نشدن تنیس گذشتند.
به نام خالق هستی و نجات
تاریخ:2/4/1398
موضوع: تنیس رایگان برای تمام سنین در هر سطحی از مهارت (چه حرفهای و چه غیرحرفهای)
با سلام و احترام
برای رهایی از فشار هزینههای بیدلیل تنیس و دور شدن از رکود پیشرفت در تمرینات انفرادی، اقدام به فراخوانی هر شخص علاقهمند برای برگزاری تمرینات گروهی رایگان کردهایم. اگر خواستار ارتقای مهارت خود یا حتی فرزند خود هستید و در تصمیم خود مصمم و باارادهاید! این گوی و این میدان؛ یعنی فراهم شدن شرایط و محیط تمرین با ما، حضور و نمایش پشتکار برای ارتقای سطح مهارت با شما.
چنانچه مشتاق شرکت در تمرینات گروهی رایگان هستید، احساس خجالت و کلمهٔ نمیتوانم را کنار گذاشته، باارادهٔ خواستن وارد میدان شوید و اقدام به استفاده از این فرصت طلاییِ به وجود آمده کنید. همه نوع بازیکن در هر سطحی (هم حرفهای و هم مبتدی) در سانسهای مختلف و همسطح باهم، در این گروه گرد هم آمدهاند تا خانوادهای بزرگ از تنیس را برای اصلاح روند تنیس آیندهٔ کشور شکل دهند.
اگر خواهان پیوستن به این جمع و این خانواده جهت شرکت در سانسهای ٢ ساعتهٔ تمرینات حرفهای یا آماتور هستید، با شماره تلفن (09104547850) از ساعت ١١ظهر الی ٦ غروب میتوانید تماس حاصل نمایید تا راهنماییهای لازم جهت ارائهٔ مدارک موردنیاز و همینطور مکان و زمان برگزاری تمرین به شما دوستداران تنیس اطلاعرسانی شود. همچنین میتوانید به آدرس اینترنتی((http://raygantennis.mihanblog.com مراجعه فرمایید.
مهلت ثبتنام تا تاریخ 21/٤/١٣٩٨ خواهد بود و به علت بالا بودن متقاضی، تمدید زمانی امکانپذیر نخواهد شد. تا ظرفیت کلاسها تکمیلنشده، هر چه زودتر اقدام کنید که ما فرصت همراه شدن با شمارا از دست ندهیم.
با سپاس
مدیریت انجمن توسعهٔ تنیس رایگان
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.