توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات Rogers Cup ششمین مسترز سال !
pouriya.alex
08-05-2011, 10:40 AM
راجر نیمه دوم فصل رو پر قدرت شروع کن که هوادارات تا آخرین لحظه حمایتت می کنن.
منتظر اولین مسترزت تو فصل 2011 هستیم...
پس بزن بترکون...:655:
Afshin
08-05-2011, 06:21 PM
چند روزه دیگه Uniprix به دست اسطوره به خاک و خون کشیده میشه :655:
lord amir
08-05-2011, 07:40 PM
آغاز دهه چهارم زندگی راجر:866: با آتش بازی در راجرز کاپ
راجر بزن له کن همه رو به خاک و خون وآتیش بکش کانادا رو دیه اش با من
NimaRafi
08-05-2011, 09:19 PM
راجر کانادارو منفجر کن
ღஜGran Rafaஜღ
08-05-2011, 10:49 PM
پس طرفداراي رافا كو:243:
رافا خودم پشتتم بزن بتركون كانادا رو
vamooos rafa
champion Rogers cup::::::::::::::::::::::::>rafael nadal:866::655:
با اینکه هنوز به خاطر ویمبی از دستت ناراحتم :Angry2: ولی با تمام وجودم بهت ایمان دارم که کانادا جبران میکنی :655:
به امید قهرمانی اندی عزیز :866::583:
koury
08-06-2011, 12:13 AM
اگه بخوایم طبق آمار پیش بریم رافا هر سه سال یه بار اینجا برنده میشه!! 2005 که آغاسی رو برد، 2008 هم که کیفر رو شکست داد امسالم احتمالا راجر رو میبره :866:
M A E S T R O
08-06-2011, 12:18 AM
سلام.دلم برا راج یه ذره شده.:866:
امیدوارم اولین جام بزرگی که امسال راج میگیره همین جام باشه.
RAFA_NADAL
08-06-2011, 08:53 AM
دوستان کل کل رو کمتر کنید....
ایشالا همشون به سلامتی به فینال میرسن...
ولی رافا میخواد بره کانادو رو محو کنه از رو کره زمین...
امیدوارم فینال راجر و رافا باشه...
pouriya.alex
08-06-2011, 11:18 AM
خب قرعه کشی هم انجام شد و راجر و نوله تو یه نیمه و رافا و مورای هم تو یه نیمه افتادن !
و درست مثل ویمبی تسونگا هم تو یک چهارم راجر افتاد...
بیصبرانه منتظر شروع مسابقات هستم...:866:
تكليف قهرمان مسابقات رو راجر مشخص ميكنه! اگر نواكو شكست بده خوب نادال قهرمان ميشه ولي اگر نتونه نواكو شكست بده در نتيجه اين نواك كه قهرمان ميشه! حالت سوم اينه كه خودش يه همتي به خرج بده بزنه همرو بتركونه! پس ميبينيد كه در هر حالت نقش اول در تعيين قهرمان رو راجر داره!
به اميد اينكه حالت سوم اتفاق بيفته و خودش قهرمان بشه:396:
Nima88
08-06-2011, 12:48 PM
این تورنمنت شروع میشه با چندین سوال ، ایا این مسترزم نواک میگیره ، رافا میتونه از پس نواک بلاخره تو این فصل بر بیاد ، راجر میتونه اولین جام مهمش تو این فصل بدست بیاره ، اندی ماری میتونه از عنوان قهرمانیش دفاع کنه؟
فقط باید صبر کرد. به امید یه تورنمنت جذاب و دیدنی و البته قهرمانی رافا
I.man
08-06-2011, 12:58 PM
Andy Murray براي كسب سومين عنوان قهرماني پا به مسابقات مي گذارد
Andy Murray تلاش مي كند تا به سومين عنوان قهرماني پياپي خود در اين تورنمنت دست يابد، Murray كسي كه هنوز عنوان قهرماني هيچ گرنداسلمي را در كارنامه خود نمي بيند. مي تواند در مرحله سوم با شانس 14 مسابقات Stanislas Wawrinka و در يك چهارم نهايي با شانس ششم مسابقات Mardy Fish روبرو شود، و احتمالاً در نيمه نهايي با Rafael Nadal بازي خواهد كرد.
بازيكن اسپانيايي، به همراه شماره يك جديد دنيا Novak Djokovic و شماره 3 فعلي دنيا Roger Federer، براي اولين بار پس از ويمبلدون به عرصه رقابت باز مي گردند. Nadal در مرحله سوم مي تواند Fernando Verdasco را در مقابل خود ببيند و احتمالاً با شانس هفتم مسابقات Tomas Berdych در يك چهارم نهايي ديدار كند.
Djokovic در مرحله دوم مي تواند با Nikolay Davydenko روس ديدار كند و در مرحله سوم شايد به مصاف قهرمان US OPEN 2009 يعني Juan Martin Del Potro برود. شماره 5 دنيا Gael Monfils نيز در سمت يك چهارم Djokovic است و Federer، تنها كسي كه توانسته امسال اين مرد صرب را شكست دهد احتمالاً در نيمه نهايي با او روبرو خواهد شد.
Federer مي تواند در مرحله سوم با شانس 15 تورنمنت Jo-Wilfried Tsonga يا Bernard Tomic مسابقه دهد. Richard Gasquet و Nicolas Almagro بازيكنان صاحب شانس در سمت يك چهارم Federer هستند.
Ahoura
08-06-2011, 01:05 PM
Draw 2011
http://www.tennis-image.com/images/77603658838512982726.jpg
Pouya
08-06-2011, 01:22 PM
خب! زیبا ترین فصل تنیس! تور آمریکا! به امید فصلی مهیج و جذاب و قهرمانی راجر!
نظرم راجع به بازیکنام :
تامیک : انتظار : دور سوم . پیش بینی : دور دوم
فونینی : حذف در دور اول
گاسکه : انتظار و پیش بینی : 1/4
ایزنر : انتظار : 1/4 . پیش بینی : 1/8
دل پوترو : پیش بینی و انتظار : 1/8
گولبیس : انتظار : 1/8 . پیش بینی : دور دوم
یوژنی : انتظار و پیش بینی : 1/8
لودرا : انتظار و پیش بینی : دور اول
دولگوپولوف : انتظار : 1/4 . پیش بینی : دور دوم
ماری : انتظار : قهرمانی (مخصوصا زیاد گفتم که اگه نشد حالشو بگیرم!) پیش بینی : فینال
فدرر : انتظار : فینال . پیش بینی : حداکثر نیمه نهایی (امیدوارم مشت محکمی بر دهانم بزنی اسطوره!)
I.man
08-06-2011, 01:22 PM
قرعه سخت مدافع عنوان قهرماني Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki شماره يك تنيس زنان و مدافع عنوان قهرماني راهي سخت براي دفاع از عنوانش در پيش دارد. اين دانماركي در دور دوم با برنده Yanina Wickmayer و Roberta Vinci ديدار خواهد كرد و در مرحله سوم احتمالاً با Venus Williams روبرو خواهد شد. او در ادامه قرعه سخت خود در يك چهارم نهايي مي تواند با Li Na كه او را در Australian Open شكست داد، روبرو شود و در نيمه نهايي احتمال دارد حريفاني همچون قهرمان ويمبلدون Petra Kvitova يا شماره 3 زنان Vera Zvonareva را در مقابل خود ببيند. Venus مسابقات را با Ana Ivanovic قهرمان Roland Garros 2008 شروع مي كند.
شانس دوم قهرماني Kim Clijsters كه پس از 2 ماه دوري از مسابقات به دليل آسيب ديدگي بازگشته، در يك چهارم Serena Williams است، كسي كه توانست هفته گذشته در Stanford قهرمان شود. Serena بازي ها را با ديداري در برابر Alona Bondarenko شروع مي كند و سپس با برنده شماره يك سابق تنيس زنان Jelena Jankovic و Julia Georges روبرو خواهد شد.
Alireza Murray
08-06-2011, 02:17 PM
بعید میدونم اندی امسال بتونه مونترال رو ببره :240::379:
Simon- Nadal
Murray- Fish
Federer- Gasquet
Del Potro- Monfils
به نظر من بازی های Quarter Final خواهند بود
Ahoura
08-06-2011, 02:23 PM
My Favorites In Canada
http://www.tennis-image.com/images/56253467342037155919.jpg
http://www.tennis-image.com/images/15842148124625610909.jpg
http://www.tennis-image.com/images/81138592780226480277.jpg
http://www.tennis-image.com/images/34670372714580732275.jpg
Roger - Maria - Caroline - Petra
Come On
NimaRafi
08-06-2011, 02:36 PM
بخش زنان به امید قهرمانی ماشا:866:
davidbeckham
08-06-2011, 11:15 PM
فینال بین رافا و نوواک خواهد بود
http://www2.bazinama.com/img/files/hd329hyk37yd1fm8h8vz.jpg
http://www2.bazinama.com/img/files/8gt82mp3vldit8xbhkm6.jpg
NimaRafi
08-06-2011, 11:22 PM
به نظر شما دوستان راجر می تونه اولین باخت هارد کورت(در این فصل) به نواک تحمیل کنه؟؟؟:379:
به نظر من اگه راجر رو فرم باشه می تونه
sspol
08-07-2011, 12:27 AM
اقا بازيها دقيقا كي شروع ميشن،؟
delpotro
08-07-2011, 01:02 AM
JUAN EYES FINAL SPOT
http://www.cronodeporte.com/wp-content/uploads/2009/08/del-potro-nadal-montreal.jpg
AndreS
08-07-2011, 04:18 AM
احداث کورت خاکی برروی سقف استادیوم Uniprix
نواک جوکوویچ و رافائل نادال مرد شماره 1 و 2 تنیس جهان پس از بازدید از تاسیسات جدید و تمرینی مختصر , مهر تایید خود را بر ابتکار منحصر به فرد فدراسیون تنیس کانادا زدند .
7850
جوکوویچ گفت : " این خبر بسیار مهمی برای کودکان و بازیکنان کانادایی است که فرصتی برای آموزش و پیشرفت بر روی کورت های خاکی را پیدا خواهند کرد . من بابت حضور در مراسم و تجلیل از این ابتکار بزرگ خوشحالم "
نادال : " با در نظر گرفتن آب و هوای کانادا و کورت های درون سالن بازیکنان کانادایی همچون Milos Raonic در طول سال قادر خواهند بود بر روی سطح خاک رس تمرین کنند . فصل خاک با وجود سه مسترز 1000 امتیازی یکی از مهم ترین فصول سال به شمار میرود "
کورت های جدید در سالن (indoors) و بالای استادیوم Uniprix قرار دارند .
Behnam RF
08-07-2011, 06:54 AM
اقا بازيها دقيقا كي شروع ميشن،؟
از فردا ، 8 آگوست .
اعلام برنامه هم به زودی زده میشود.
Nasir
08-07-2011, 09:18 AM
عکس جدید از دوقلو های راجر بذارین.
manoochehr
08-07-2011, 03:39 PM
به نظر شما دوستان راجر می تونه اولین باخت هارد کورت(در این فصل) به نواک تحمیل کنه؟؟؟:379:
اصلا جوکو تا نیمه نهایی نمیاد بالا که بخواد با راجر بازی کنه. گروه جوکو خیلی سخته بازی اول داویدنکو دوم دلپو درسته داویدنکو الان ضعیف شده ولی قرار نیست همیشه ضعیف بمونه. ولی به نظر من اگه جوکو بتونه از این بازیکنهای سخت عبور کنه و به نیمه نهایی برسه راحت فدرر رو میبره.
Nima88
08-07-2011, 04:17 PM
اصلا جوکو تا نیمه نهایی نمیاد بالا که بخواد با راجر بازی کنه. گروه جوکو خیلی سخته بازی اول داویدنکو دوم دلپو درسته داویدنکو الان ضعیف شده ولی قرار نیست همیشه ضعیف بمونه. ولی به نظر من اگه جوکو بتونه از این بازیکنهای سخت عبور کنه و به نیمه نهایی برسه راحت فدرر رو میبره.
داویدنکو که فکر نمیکنم زیاد بتونه وقتش بگیره. دلپو باید ببنیم امادگیش در چه حده.با جمله اخرتم موافقم.
Nima88
08-07-2011, 05:07 PM
اگه راجر رو فرم باشه ( البته از نظر خیلی از دوستان طرفدار فدرر ، راجر وقتی رو فرم که میبره و اگه ببازه مطمئنا رو فرم نیست و گرنه بدون شک حریفش شکست میداد ! ) و نواکم رو فرم باشه که هست این نواک که برندست
Behnam RF
08-07-2011, 05:23 PM
اگه راجر رو فرم باشه ( البته از نظر خیلی از دوستان طرفدار فدرر ، راجر وقتی رو فرم که میبره و اگه ببازه مطمئنا رو فرم نیست و گرنه بدون شک حریفش شکست میداد ! ) و نواکم رو فرم باشه که هست این نواک که برندست
نیما جان یعنی نواک رولند امسال روی فرم نبود دیگه ؟ نه ؟:379:
Afshin
08-07-2011, 05:32 PM
نیما جان یعنی نواک رولند امسال روی فرم نبود دیگه ؟ نه ؟:379:
آره دیگه . نیما هم مثه ماست ، میگه وقتی نواک رو فرم باشه نمیبازه و چون توی رولند باخته یعنی روی فرم نبوده !
Nima88
08-07-2011, 05:56 PM
آره دیگه . نیما هم مثه ماست ، میگه وقتی نواک رو فرم باشه نمیبازه و چون توی رولند باخته یعنی روی فرم نبوده !
کی گفتم نواک رو فرم نبود؟اتفاقا تو رولتد بعد از بازی به خودت گفتم که اصلا فکر نمیکردم راجر این نواک ببره. راجر برد. لیاقتش داشت.
من فقط حرفم اینکه برد احتمالی نواک مقابل راجر تو همین کانادا رو اگر اتفاق افتاد ( که میوفته) با رو فرم نبودن راجر لوثش نکنید. همین
Afshin
08-07-2011, 06:04 PM
کی گفتم نواک رو فرم نبود؟اتفاقا تو رولتد بعد از بازی به خودت گفتم که اصلا فکر نمیکردم راجر این نواک ببره. راجر برد. لیاقتش داشت.
من فقط حرفم اینکه برد احتمالی نواک مقابل راجر تو همین کانادا رو اگر اتفاق افتاد ( که میوفته) با رو فرم نبودن راجر لوثش نکنید. همین
آخه راجر اگه روی فرم باشه که به نوواک نمیبازه :434:
Pouya
08-07-2011, 06:06 PM
ایول نیما!:441: امیدوارم همه به این تفکر برسن که باخت دلیل بر روی فرم نبودن نیست!
راستی اسم نظر سنجی رم بزارید "در مونترئال طرفدار کدام تنیسور هستید؟! " تا مام به راجر رای بدیم!:434:
Afshin
08-07-2011, 06:08 PM
ایول نیما!:441: امیدوارم همه به این تفکر برسن که باخت دلیل بر روی فرم نبودن نیست!
راستی اسم نظر سنجی رم بزارید "در مونترئال طرفدار کدام تنیسور هستید؟! " تا مام به راجر رای بدیم!:434:
بله این تفکر خوبه ولی نباید مثه تو از اون ور بوم افتاد . درسته که باخت همیشه دلیل بر روی فرم نبودن نیست ولی خیلی مواقع هم پیش میاد که علت باخت روی فرم نبودنه.
Pouya
08-07-2011, 06:15 PM
بله این تفکر خوبه ولی نباید مثه تو از اون ور بوم افتاد . درسته که باخت همیشه دلیل بر روی فرم نبودن نیست ولی خیلی مواقع هم پیش میاد که علت باخت روی فرم نبودنه.
2 تا مطلبه. یه نفر از اول تورنمنت میاد میگه فلانی رو فرم نبود ، وقتی هم میبازه میگه نبود. این عیبی نداره!(البته اگه درست گفته باشه که رو فرم نبود. نه اینکه یه سال ر در نظر بگیره و انتظار داشته باشه بازیکنش همش مث اون سال باشه)
ولی یکی دیگه از اول میگه خوب بود ، بعد که میبازه میگه نه! الان فرمش افت کرد!!:3t1: این بده! در حالی که به اعتقاد من فرم در طول تورنمنت خیلی تغییر نمی کنه. (حداکثر 10-20 درصد با توجه به روی ریتم افتادن در بازی های اول. حالا طرف یا اوج میگیره یا افت میکنه)
حتی اگه باخت دلیلش روی فرم نبودن باشه ، ارزش گفتن نداره. بیشتر قدرت نمایی هست و توجیه! بازیکن خوب ، بازیکنیه که زیاد رو فرم باشه. بحث فرم ر بزارین کنار بهتره. هر کی عرضه داشت میبره، نداشتم چشمش کور ، دندشم نرم!:434:
BABAK
08-07-2011, 07:14 PM
منم با این چیزا که گفته میشه طرف رو فرم نبود و نصف خودشم نبود و خمس خودش بود و اگه خودش بود حریفش 2 پوینت هم نمیگرفت و ... مخالفم:3t1: بازیکن باید خودش رو تو فرم ایده ال قرار بده. بازیکنای تور ATP به لحاظ کیفیت خیلی به هم نزدیکن . کسی که بهتره اما رو فرم نباشه حتما به مشکل میخوره. که مقصر هم خودشه و بیان کردنش فقط توجیه باخته به نظرمن.:443:
Ahoura
08-07-2011, 08:07 PM
دوستان اين دو بحث كاملا جدا هستند. روي فرم نبودن با زماني كه بازيكن روي فرم هست و نمي تونه پيروز بشه با هم تفاوت داره. استرالياي امسال رو به ياد بياريد . بازي راجر و نوواك. در اين بازي راجر كاملا روي فرم بود اما بايد اعتراف كرد كه واقعا نتونست از پس نوواك بر بياد . يا يه نمونه ي ديگش همين چند شكست اخير رافا در مقابل نوواك . رافا كاملا روي فرم بوده. اگر روي فرم نبود كه به فينال نمي رسيد. پس روي فرم بوده. اين شكست ها رو نميشه با بهونه ي روي فرم نبودن پوشوند. اما شما لندن دو سال پيش رو به ياد بياريد . جايي كه رافا با سه شكست متوالي يه امتياز هم كسب نكرد و در همون مرحله ي گروهي حذف شد. آيا واقعا اگر رافا مثل هميشه بازي مي كرد باز هم اين نتايج به دست ميومد؟ پس ميشه اين شكست ها رو دليل بر آماده نبودنش دونست. گاهي اوقات متاسفانه اين دو بحث به خاطر تعصب با هم قاطي ميشه. مثلا بازي راجر و نوواك كه بعضي ها بعد بازي گفتن نوواك روي فرم نبوده ( نيما منظورم با شما نيست كلي مي گم:434: ) . اين از اون نمونه هايي بود كه با تعصب بيجا باعث قاطي شدن اين دو بحث مي شد. در آخر هم من با حرف هاي بابك كاملا موافقم. درسته كه روي فرم نبودن گاهي اوقات دليل شكست خوردن هست ولي اين دليل اصلا مناسب نيست چون بازيكن بايد تلاش كنه كه روي فرم مناسب بمونه .
Afshin
08-07-2011, 08:45 PM
دوستان اين دو بحث كاملا جدا هستند. روي فرم نبودن با زماني كه بازيكن روي فرم هست و نمي تونه پيروز بشه با هم تفاوت داره. استرالياي امسال رو به ياد بياريد . بازي راجر و نوواك. در اين بازي راجر كاملا روي فرم بود اما بايد اعتراف كرد كه واقعا نتونست از پس نوواك بر بياد . يا يه نمونه ي ديگش همين چند شكست اخير رافا در مقابل نوواك . رافا كاملا روي فرم بوده. اگر روي فرم نبود كه به فينال نمي رسيد. پس روي فرم بوده. اين شكست ها رو نميشه با بهونه ي روي فرم نبودن پوشوند. اما شما لندن دو سال پيش رو به ياد بياريد . جايي كه رافا با سه شكست متوالي يه امتياز هم كسب نكرد و در همون مرحله ي گروهي حذف شد. آيا واقعا اگر رافا مثل هميشه بازي مي كرد باز هم اين نتايج به دست ميومد؟ پس ميشه اين شكست ها رو دليل بر آماده نبودنش دونست. گاهي اوقات متاسفانه اين دو بحث به خاطر تعصب با هم قاطي ميشه. مثلا بازي راجر و نوواك كه بعضي ها بعد بازي گفتن نوواك روي فرم نبوده ( نيما منظورم با شما نيست كلي مي گم:434: ) . اين از اون نمونه هايي بود كه با تعصب بيجا باعث قاطي شدن اين دو بحث مي شد. در آخر هم من با حرف هاي بابك كاملا موافقم. درسته كه روي فرم نبودن گاهي اوقات دليل شكست خوردن هست ولي اين دليل اصلا مناسب نيست چون بازيكن بايد تلاش كنه كه روي فرم مناسب بمونه .
چه عجب یه نفر حرف دل ما رو زد ... من کاری به بهوونه اوردن ندارم . خودم از کسایی هستم که همیشه با نادالی ها بخاطر بهوونه های "یبشیتبامشیستبادشیسکبیشسبش" (این کلمه خیلی معانی درش نهفته :434:) بحث داشتم . ولی آیا میشه گفت که رافا دو سال پیش توی مسترز کاپ روی فرم بود ؟ حالا علتش چیه رو کاری ندارم ...این که بیان بشه یا نشه هم بحث ما نیست . ولی باید قبول کرد که اگه رافا اونجوری باخته به این دلیل بوده که فرم خوبی نداشته و نمیشه این حقیقت رو کتمان کرد.
manoochehr
08-07-2011, 09:46 PM
nalbandian vs wawrinka تقابل قویترین بکهند زن تاریخ دو دستی تنیس(نعلبندیان) و یکی از بهترین بکهند زن های یک دست تنیس(واورینکا). البته دیوید اصلا قرار نبود که تو مسترز کانادا بازی کنه ولی بعد از اینکه تو واشنگتن روز اول حذف شد و 500 امتیاز کم شد از رنکینگش تصمیم گرفت که تو مسترز شرکت کنه.
Ahoura
08-08-2011, 01:21 AM
راجر امروز با فابيو فونيني يه تمرين داشت.
http://www.tennis-image.com/images/79306466117951597116.jpg
pourya RF
08-08-2011, 12:00 PM
فدرر سونگا :lol:بزن بترکون این ...... بی صبرانه منتظر این بازی هستم! :w00t:
pouriya.alex
08-08-2011, 03:38 PM
پست من خیراخلاقی تشخیص داده شده که حذف شده؟ :434:
یادم نمیاد چیز بدی گفته باشم !:443:
Pouya
08-08-2011, 04:13 PM
پست من خیراخلاقی تشخیص داده شده که حذف شده؟ :434:
یادم نمیاد چیز بدی گفته باشم !:443:
پاک نشده پوریا جان! چون شما تولد راجر زودتر تبریک گفتی ، به پست اول تاپیک تولد منتقل شده.
با سپاس!
pourya RF
08-08-2011, 05:09 PM
پاک نشده پوریا جان! چون شما تولد راجر زودتر تبریک گفتی ، به پست اول تاپیک تولد منتقل شده.
با سپاس!
نمیدونم چرا تا مدیر میشین حرف زدنتون تغییر میکنه:251: با سپاسو دروردو کلا با ادب میشین:251:
pouriya.alex
08-08-2011, 05:26 PM
با سپاس!
اونجا بحث فرم و رو فرم بودن بود که من اولش تولد راجرو تبریک گفتم هنوزوم تاپیک تولد ایجاد
نشده بود، به هر حال ممنون از توضیحت.
Nima88
08-08-2011, 06:33 PM
فدرر سونگا :lol:بزن بترکون این ...... بی صبرانه منتظر این بازی هستم! :w00t:
امیدوارم سونگا مثل سال 2009 به پیروزی برسه.
یادش بخیر عجب بازی بود ست سوم راجر 5-1 جلو بود 7-6 باخت.
Pouya
08-08-2011, 06:57 PM
اونجا بحث فرم و رو فرم بودن بود که من اولش تولد راجرو تبریک گفتم هنوزوم تاپیک تولد ایجاد
نشده بود، به هر حال ممنون از توضیحت.
خواهش می کنم. من اختیاری در انتقال و ... ندارم. و فقط مدیر اعلانات هستم. چون دیدم کجا رفته جوابت ر دادم. پست دادی و حق داری که بدونی کجاست. به نظرم (نظر شخصی به عنوان یک کاربر ) منتقل نمی شد ، بهتر بود. به هر حال کسی هم که منتقل کرده ، احتمالا صلاح میدونسته و قصد داشته لطف کنه ، چون شما زودتر تبریک گفتی...
Pouya
08-08-2011, 07:07 PM
نمیدونم چرا تا مدیر میشین حرف زدنتون تغییر میکنه:251: با سپاسو دروردو کلا با ادب میشین:251:
این که حرف زدن تغییر می کنه ، شاید ...! البته من چنین حسی ندارم چون مدیریت اصلا چیز مهمی نیست که بخواد من ر تغییر بده. سپاس و درود و ... ر هم من معمولا از اول که اومدم سایت استفاده می کردم. بهتره یه نگاهی به پست های اولم بندازی تا از توهمات خارج شی!
ولی جمله آخر : توهینه! یعنی اول با ادب نبودیم؟! حالا چرا جمع بستی؟ من همون جوری حرف می زنم که اول حرف می زدم و اینکه مودبانه هست یا چیز دیگه به خودم مربوطه! شما اگه پستی شامل بی ادبی دیدی ، گزارش کن.
به هر حال سنت هم کمه. بزرگتر شی تجربت هم بیشتر میشه و عاقلانه تر اظهار نظر می کنی.:443:
davidbeckham
08-08-2011, 09:44 PM
اوه اوه علی تسونگا سمت فدرر هستش:350:
منتظر طوفان سونامی هستیم
come on ali:655:
http://tennis-image.com/images/19375216242600774599.jpg
http://tennis-image.com/images/67828191561387291427.jpg
pourya RF
08-09-2011, 11:52 AM
این که حرف زدن تغییر می کنه ، شاید ...! البته من چنین حسی ندارم چون مدیریت اصلا چیز مهمی نیست که بخواد من ر تغییر بده. سپاس و درود و ... ر هم من معمولا از اول که اومدم سایت استفاده می کردم. بهتره یه نگاهی به پست های اولم بندازی تا از توهمات خارج شی!
ولی جمله آخر : توهینه! یعنی اول با ادب نبودیم؟! حالا چرا جمع بستی؟ من همون جوری حرف می زنم که اول حرف می زدم و اینکه مودبانه هست یا چیز دیگه به خودم مربوطه! شما اگه پستی شامل بی ادبی دیدی ، گزارش کن.
به هر حال سنت هم کمه. بزرگتر شی تجربت هم بیشتر میشه و عاقلانه تر اظهار نظر می کنی.:443:
حالا چرا ناراحت میشی یه شوخیه کوچولو بود:443::583:
pourya RF
08-09-2011, 12:08 PM
مونترال شهر انتقامه پارسال راجر از بردیچ انتقام گرفت امسال از سونگا:Punishment::655:
pourya RF
08-09-2011, 12:38 PM
هیچ شرایطی برای نامبر وانی رافا در ادامه فصل نبود که دیشب این جایزه رو به نواک دادن؟ http://www.uplods.com/images/ap-201108081800648282655.jpg
manoochehr
08-09-2011, 01:53 PM
هیچ شرایطی برای نامبر وانی رافا در ادامه فصل نبود که دیشب این جایزه رو به نواک دادن؟ http://www.uplods.com/images/ap-201108081800648282655.jpg
این جایزه به عنوان پاداش و احترام به جوکو داده شد که برای اولین بار نامبر 1 شده . جایزه اصلیه نامبر 1 نی تو مسترز کاپ اخر سال داده میشه تا اون موقع هر بازیکنی اول باشه میدن به اون.
Ahoura
08-09-2011, 04:38 PM
ديگه جا از اين داغون تر واسه تمرين نبود؟
http://www.tennis-image.com/images/06924405977065676537.jpg
http://www.tennis-image.com/images/77768610322652637500.jpg
http://www.tennis-image.com/images/46985391550976967693.jpg
siavash_soh
08-09-2011, 06:39 PM
مونترال شهر انتقامه پارسال راجر از بردیچ انتقام گرفت امسال از سونگا:Punishment::655:
دوست عزیز مسابقات پارسال تو تورنتو بود
مسابقات مسترز کانادا یک سال در میون تو مونترال و تورنتو برگزار میشه
Pouya
08-09-2011, 10:37 PM
فقط میتونم بگم متاسفم جناب ماری!! (دیگه اندی خطابت نخواهم نمود...) بی انگیزه ، بی روحیه ، بدون تلاش ، بدون هدف فقط توپ ر رد کردی پسر! :3t1:
حاضرم تنیسورم همه بازی هاشو دور اول حذف شه ، ولی مث مرد تلاش کنه و ایستاده بمیره نه اینکه بره نیمه نهایی و فینال گرند و گند بزنه به اعصاب هواداراش! نه با نتیجه ، بلکه با بازی مسخره ش!! چون نتیجه خیلی مهم نیست... چیزای دیگه مهم تره...
من واقعا برای علیرضا و بقیه طرفداراش دلم می سوزه! :182:
فقط به خاطر مظلومیت چهره ت دوستت داشتم... نه چیز دیگه...
No need to wait for US Open. It's time to separate , both andies! :434: Thank you for these years & good luck for the rest of your careers. If you win I'll be happy but not cheerful... Goodbye
Maani
08-10-2011, 01:31 AM
ببخشید این جزیره سبورت همه مسابقات رو بخش نمیکنه... اون کانالاش که کارتیه همه رو بخش میکنه؟
مرسی
Afshin
08-10-2011, 06:57 AM
ببخشید این جزیره سبورت همه مسابقات رو بخش نمیکنه... اون کانالاش که کارتیه همه رو بخش میکنه؟
مرسی
سلام
بله اون کانال کارتیش (+9) پخش میکنه.
Ahoura
08-10-2011, 11:00 AM
http://www.tennis-image.com/images/64610336455161164627.jpg
http://www.tennis-image.com/images/83894011932643262171.jpg
http://www.tennis-image.com/images/47553486975795937367.jpg
http://www.tennis-image.com/images/47880669337187717263.jpg
pourya RF
08-10-2011, 02:16 PM
من به خاطره علیرضا خیلی دوست داشتم اندی تا فینال بیاد :182: به نظر من بد ترین بازیه امسالش بود:243:
راااااااااااااااااااااااااااااااافاااااااااااااااااااااااااااا بییییییییییییییاااااااااااا که دللللللللللمممممموووووون تنگه برااااااااتتت!!
VAMOSSSS MATADORRR
sirvan
08-10-2011, 05:32 PM
امیدوارم نوله هشتمین قهرمانی فصلش رو بگیره...
SoulSiick
08-10-2011, 05:44 PM
ماه فوق العاده ای این ماه آگوست، دو تا مسترز متوالی و بعد یو اس اپن.
هیجان زیادی دارم برای این 3 تورنمنت. کریس چیس چند وقت پیشا توی یه مقاله ای می گفت تنیسورهایی که بعد از پدر شدن و بعد از 30 سالگی موفق بودن خیلی محدود بودن، و به ندرت کارهای بزرگی کردن. ولی اگر بخوایم اینطوری حساب کنیم فدرر قبل ازین هم کارهایی کرده که هیچکس نکرده بود، پس الان هم نمیشه به خاطر اینکه قبلا هیکس نتونسته موفق باشه فدرر هم بدون شانس بدونیم.
برای فدرر یو اس اپن امسال از لحاظ روانی خیلی خیلی مهمه. یک سال بدون گرندسلم هضمش ساده نیست برای کسی مثل فدرر. و برای روحیه فدرر در یو اس اپن این دوتا مسترز تورنتو و سینسیناتی خیلی مهم اند. فدرر بازیش اخیرا خیلی بهتر از پارسال شده. خیلی از ایرادهاش رو برطرف کرده. افت بکهندش تا حدودی بهبود پیدا کرده و فوت ورکش دوباره عالی شده. فقط کمی باور و اعتماد به نفس می خواد به نظرم این فدرر تا دوباره همون فدرر بشه.
چرا هيچ كدوم از كانال هاي كارتي الجزيره بازيه فدرر رو نشون نميده!!؟!! ولي jsc2 نشون ميده!!!
من موندم از دست اين پكيج خيلي قاطي هستن.:350:
Afshin
08-10-2011, 08:34 PM
چرا هيچ كدوم از كانال هاي كارتي الجزيره بازيه فدرر رو نشون نميده!!؟!! ولي jsc2 نشون ميده!!!
من موندم از دست اين پكيج خيلي قاطي هستن.:350:
کانال JSC Sport HD2 بازی رو پخش کرد.
Maani
08-10-2011, 08:57 PM
افشین جان ریسرور من پبدا نمیکنه این hd ها رو ..میشع فرکانسشو بدی ممنون
pourya RF
08-10-2011, 08:59 PM
اولین قدم به سوی قهرمانی :655::655::655:
Afshin
08-10-2011, 09:04 PM
افشین جان ریسرور من پبدا نمیکنه این hd ها رو ..میشع فرکانسشو بدی ممنون
علتش اینه که رسیور شما تیونر S2 نداره ، فرکانس این کانال تنها از طریق رسیور یا کارتهای دی وی بی که دارای تیونر S2 باشن قابل دریافت هست.
12265
H
2/3
27500
کانال JSC Sport HD2 بازی رو پخش کرد.
lnb ديشم تنظيم نيست حتي نميتونم كانال jsc2 رو خوب بگيرم تا چه برسه jsc hd2 كه عمراً بتونم بگيرم. آخه دلم خوش بود يكي از كانال هاي كارتي نشون ميده كه نشد. با اين وضع ديگه مجبور شدم به نصاب زنگ بزنم بياد تنظيم كنه.
من كلاً يه سوال هميشه تو ذهنم بوده و اينكه چرا ميشه jsc1 رو راحت گرفت ولي jsc 2 نياز به تنظيم دقيق تر داره. همين طور jsc hd1 رو راحت ميگرم ولي jsc hd2 نه. اين حالت براي dubai sport و abu dhabi sport هم وجود داره. دليلش چيه 1 رو ميشه خيلي راحت تر از 2 گرفت!!؟!؟
Afshin
08-10-2011, 09:21 PM
lnb ديشم تنظيم نيست حتي نميتونم كانال jsc2 رو خوب بگيرم تا چه برسه jsc hd2 كه عمراً بتونم بگيرم. آخه دلم خوش بود يكي از كانال هاي كارتي نشون ميده كه نشد. با اين وضع ديگه مجبور شدم به نصاب زنگ بزنم بياد تنظيم كنه.
من كلاً يه سوال هميشه تو ذهنم بوده و اينكه چرا ميشه jsc1 رو راحت گرفت ولي jsc 2 نياز به تنظيم دقيق تر داره. همين طور jsc hd1 رو راحت ميگرم ولي jsc hd2 نه. اين حالت براي dubai sport و abu dhabi sport هم وجود داره. دليلش چيه 1 رو ميشه خيلي راحت تر از 2 گرفت!!؟!؟
علتش اینه که کانال Jsc Sport HD1 دو تا فرکانس داره . یکیش 12456 هست که S2 هم نیست و همراه با کانالهای Espn , Espn America , NBA TV هست .
یک فرکانس دیگش هم همونه که تو پست قبلیم نوشتم ، ولی اون فرکانس S2 هست.
فرکانس 12456 قوی تر از فرکانس S2 ه بود که اونم چند مدتی میشه که خیلی ضعیف شده (حداقل برای من و چند تا از دوستام اینجوری شده).
همین مساله برای Dubai Sport و Abu Dhabi Sport صادقه. همه ی کانالهاشون روی یه فرکانس نیستن و همین باعث میشه که بعضی ها رو با سیگنال خوب داشته باشید و بعضی ها رو نداشته باشید.
Maani
08-10-2011, 09:27 PM
افشین جان حالا این تیونر بخ ریسرور وصل میشه؟ اگه وصل میشه چنده حدودا؟ مرسی
Afshin
08-10-2011, 09:32 PM
افشین جان حالا این تیونر بخ ریسرور وصل میشه؟ اگه وصل میشه چنده حدودا؟ مرسی
شما وقتی رسیوری رو تهیه میکنید تیونری روی اون رسیور هست که یا S2 ها رو ساپورت میکنه یا نمیکنه . البته توی بعضی رسیور ها میشه اون تیونر رو تعویض کرد ولی وقتی رسیوری فقط فرکانس های DVB-S رو دریافت میکنه یعنی سخت افزارش برای دیکد کردن تصاویر کانال های اچ دی که اکثرا هم در فرکانس های S2 هستن ، طراحی نشده و طبیعیه که نمیشه این کار رو کرد . شما باید به فکر تهیه ی یه رسیور یا کارت دی وی بی خوب باشید که بتونید این کانالها رو دریافت کنید . درضمن باید بیخیال دانگل بشید و حتما از شیرینگ های اینترنتی مانند سی سی کم استفاده کنید که بتونید با خیال راحت اون کانال ها رو مشاهده کنید . لطفا باقی سوال ها رو در تاپیک زیر بپرسید . این پست ها هم به زودی به همون تاپیک انتقال داده میشه .
موضوع مهم : سوالات در مورد تماشای مسابقات تـنیس از کانالهای مـاهـواره (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2883) (http://tennistalkers.com/images/styles/greendeluxe/misc/multipage.gif (http://tennistalkers.com/images/styles/greendeluxe/misc/multipage.gif) 1 (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2883) 2 (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2883&page=2) 3 (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2883&page=3) ... آخرین صفحه (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2883&page=36))
Pouya
08-10-2011, 11:32 PM
بررسی نقطه به نقطه بازی نواک جوکوویچ - نیکولای داویدنکو
(ن) : سرو نواک - (د) : سرو داویدنکو
ست اول :
1.گیم 3 (ن):
ریترن و بکهند عالی داویدنکو > 0-40 .
سرو دوم عجیب نواک > 2-1 داویدنکو.
2. گیم 4 (د): 30 -40 :
داویدنکو در حالی که تعادلش را از دست داده با یک بکهند والی عجیب و دیدنی بازی را 40-40 می کند. بکهند والی دیگری داویدنکو را در موقعیت برد قرار می دهد اما چلنج نکردن داوی بازی را مجددا برابر می نماید. تا اینکه با 2 ارور نواک حق به حقدار می رسد: 3-1 داوی.
3. گیم 5 (ن) :
بکهند پسینگ شات عالی داویدنکو > بهم خوردن تمرکز نواک > دبل فالت: 0-30 . اشتباه محض نواک در لب تور > موقعیت برک : نواک دفاع می کند اما ریترن و بکهند عالی داویدنکو موجب می شود که او عملکرد را در رالی ها به دست بگیرد و پیروز شود : 4-1 داوی.
4. گیم های 6 و 8 (د) :
فورهند ارور های داوی + بازی کم نوسان و ریترن خوب نواک > 4-4 برابر.
5.گیم 9 (ن):
پیروزی بکهند داوی بر فورهند نواک > 5-4 داوی.
6. گیم 10 (د) : 40-40 :
والی افتضاح داویدنکو به کلید بازی تبدیل می شود و داویدنکو خودش را از یک برد حتمی در ست اول محروم می کند. > 5-5
7. 2 گیم آخر ست اول :
سرو بهتر نواک و ریترن خوب در امتیاز 15-30 گیم آخر + ارور های بد داویدنکو و افت عملکرد او در لب تور + بازی کم نوسان و کم نقص نواک + بدشانسی داویدنکو > 7-5 نواک .
ست دوم :
1. گیم 2 (د): 0-30 :
داویدنکو با بکهند پسینگ شات و ضربات دقیق روی بیس لاین بازی را 30-30 می کند. اما بکهند ارور بسیار بد در برک پوینت نتیجه را 2-0 به سود نواک می نماید. نواکی که کم نوسان تر از اوایل بازیست و به ندرت ارور می دهد.
2. گیم 3 (ن):
لاب عالی داویدنکو او را در موقعیت برک قرار می دهد. عملکرد نواک در لب تور خیلی خوب نیست اما سرو بسیار خوب و فورهند عالی نواک به کلید این گیم و این ست بدل می گردد. > 3-0 نواک.
3. ادامه بازی :
بازی دیگر نیازی به بررسی فنی ندارد...ارور های داوی بالا رفته و انگیزه اش پایین آمده...
نواک کماکان ارور نمی دهد و سروش گیم به گیم بهتر می شود...
برک داویدنکو در گیم 5 تنها یک جرقه است و از سنگینی شکست می کاهد...
نواک 6-1 پیروز می شود.
جمع بندی و نتیجه :
داویدنکو می توانست براحتی ست 1 را ببرد اما بعید بود برنده مسابقه باشد.
نواک همچنان در رالی ها کم نوسان است ، سروش خوب است و اگر بر اعصابش مسلط تر باشد و والی هایش را بهبود بخشد ، شکستش در مونترئال بسیار سخت خواهد بود. پنجمین مسترز سال برای نواک؟
داویدنکو هم اگر مثل 5 گیم اول ریتم بازیش را حفظ نماید می تواند به آینده امیدوار باشد. چیزی که با توجه به ادامه بازی و سنش بعید به نظر می رسد...
Afshin
08-11-2011, 12:40 AM
امیدوارم نوله هشتمین قهرمانی فصلش رو بگیره...
9 امین قهرمانی.
davidbeckham
08-11-2011, 07:54 AM
خسته نباشی جناب نادال:3t1:
خاک یر سر تونی نادال
با این مسخره بازیها خداحافظی کن اعصاب مارو بهم نریز
pouriya.alex
08-11-2011, 09:48 AM
باورم نمیشه نادال بازی رو باخته!! :379: سحر که پاشدم ست اول رو که 3 سوت برد تو ست دومم که حریفو
بریک کرد گفتم این ستم 6-1 میبره !! حال میبینم باخته ! عجب تورنمنتی شده !!
Ahoura
08-11-2011, 10:16 AM
زمان انتقام فرا رسيد
http://www.tennis-image.com/images/29955163713186800001.jpg
Mahmood
08-11-2011, 10:58 AM
با این بازی دیگه باید فقط خواب نامبر وانی رو ببینی
یا از خواب زمستونی بیدار شو و یا خداحافظی کن و اینقدر با اعصاب میلیونها هوادارت بازی نکن...
حتما الان خیلی ها میگن دودیگ فوق العاده بود و نادال نادال همیشگی بود و به دودیگ کردیت بدید و از این حرفها...
مطمئن باشید به راحتی آب خوردن به تیپسارویچ میبازه
!! كيمياگر !!
08-11-2011, 11:05 AM
براي خودم متاسفم كه طرفدار نادال و ماري هستم :-(
Pouya
08-11-2011, 11:09 AM
از بازی و سرویس های عالی و بکهند پایانی و شگفت انگیز ایوان نمی توان یاد نکرد. او منهای برخی اسلایس والی هایش فوق العاده بود و مطمئنا یکی از بزرگترین شب های دوران ورزشی اش بود. اما سطح بازی نادال منهای یکی دو وجه از حد متوسطش هم پایین تر بود:
نادال 6-1 ست 1 را برده ولی شکست می خورد ...
نادال در موقعیت سروینگ فور ده مچ قرار دارد ولی شکست می خورد ...
نادال در یک بازی 2 بار در تایبرک شکست می خورد ...
نادال در مجموع 11 امتیاز بیشتر از حریف گرفته ولی شکست می خورد ...
نادال فقط 1 برک پوینت از 4 برک پوینتش را سیو می کند ...
اتفاق افتادن یکی از 5 شرط بالا برای نادال با توجه به بازی های امسال و پارسالش عجیب است ، حال آنکه هر 5 تا همزمان به وقوع پیوسته اند ...
گرچه از نتیجه بسیار مسرورم ولی - شاید برای اولین بار - دلم به حال نادال سوخت! ایوان فوق العاده و مستحق برد بود ولی نادال هم مستحق باخت نبود...
سوال این است : آیا نادال به فصل بر می گردد؟ آمریکا خیلی چیزها را مشخص می کند...
pourya RF
08-11-2011, 11:11 AM
براي خودم متاسفم كه طرفدار نادال و ماري هستم :-( نباید بخاطر این باخت ها اعتمادتون به تنیسور مورد علاقتون از دست بدین نادال قبل از شروع تورنمت گفته بود که با امادگی کامل به مسابقات نیومده ومطمئن باش که رافا بیدی نیست که با این بادا بلرزه :443:
davidbeckham
08-11-2011, 11:31 AM
جناب رافا خان مچل کردی مارو؟
اگه مچل کردی بگو تکلیفمونو بدونیم
SoulSiick
08-11-2011, 11:43 AM
من چند وقت پیشا توی فروم دیگه این پست رو دادم :
اگر زمین های مورد علاقه ی نادال رو به ترتیب مشخص کنیم اول رس، بعد چمن و در آخر هاردکورت. من شخصا قهرمان شدن نادال توی یو اس اپن رو خیلی دشوار می بینم. نادال امار خیلی خوبی توی گرندسلم های هاردکورت نداره و از 10 گرندسلمی هم که گرفته 2 تاش فقط توی هاردکورت بوده و بعضی سال ها حتی برای رسیدن به نیمه نهایی هم مشکل داشته. و جالب بدونید نادال رکورد دار قهرمانی مسترز هم هست با 19 قهرمانی (فدرر 18 قهرمانی دومه) ولی نادال ازین 19 تا 15 تاش رو روی رس قهرمان شده و به ندرت توی جام های دیگه قهرمان شده.
این شکل مجموعه عملکرد مسترز ناداله، من تورنمنت های رس رو توی کادر قرمز گذاشتم :
http://up.vatandownload.com/images/asvbswwrydvv4byt5kv.jpg (http://up.vatandownload.com/)
این هم مجموعه عملکرد گرندسلم نادال، رس و چمن رو توی کادر قرمز گذاشتم و هاردکورت بیرونه :
http://up.vatandownload.com/images/f022mnui3h646vbw93w.jpg (http://up.vatandownload.com/)
همونطور که قبل از فصل رس/چمن هم گفتم اگر جکوویچ می خواد نادال رو بگیره و شماره 1 بشه باید توی فصل رس و چمن بهش غلبه کنه، چون چیزی که باعث میشه نادال از بقیه فاصله بگیره این قسمت از فصله. توی بقیه ی سال نادال دست یافتنی و شکست دادنیه. اینجا عامل تعیین کننده برای نادال انگیزه است، سال گذشته که قهرمان شد اصلا اولین بار بود که به فینال یو اس اپن میومد و می خواست Career grand slam کنه و انگیزه ی خیلی زیادی داشت. باید دید امسال چیزی هست که برای نادال باز به همون اندازه ایجاد انگیزه کنه یا نه.
بازم میگم، اگر نادال بخواد خارج از فصل رس/چمن موفق باشه به انگیزه ی قوی نیاز داره که تلاشش رو دوبرابر کنه. چون هنوزم هاردکورت زمین مورد علاقه اش نیست و از طرف دیگه بازی نادال وابستگی شدیدی به اون روحیه جنگندگیش داره.
با این حال و بعد از همه ی این حرفا بازم این باخت هیچ معنایی نداره. هر تنیسور گاه و بیگاه یه روز Off داره. شاید نادال توی سیسیناتی هم عملکرد معمولی یا خوبی داشته باش ولی همچنان 1- داستان گرندسلم یه چیز دیگه است و 2- احتمال شماره 1 شدن نادال در پایان سال حتی قبل این تورنمنت هم خیلی کم بود.
+ از باخت دل پوترو خیلی ناراحت شدم و برام هم عجیب بود. دل پوترو اخیرا خیلی روند رو به رشد خوبی داشت و به آمادگی خیلی نزدیک بود. روی اومدنش به مراحل پایانی حساب کرده بودم.
Nima88
08-11-2011, 12:06 PM
من تو پادگان نگهبان بودم بازی ندیدم . باورم نمیشه رافا به یه بازیکن کاملا معمولی بازی باخته باشه.
Pouya
08-11-2011, 12:20 PM
بخش هایی از مصاحبه بازیکن ها :
نادال :
"He played very well, very aggressive. He didn't feel the pressure in the important moments. And at the end of the match, probably I was a little bit unlucky today," said Nadal.
"I felt I played enough well to win that match. But that's tennis. The only thing I can do is congratulate the opponent and keep working for Cincinnati."
ایوان دودیگ :
"On match point, I think I did it. I make a winner. I think that was the key of this match," assessed Dodig. "I know it's very tough when you play these guys to be aggressive. Sometimes they don't allow you [to be]. But today I had some chances and I think I used them. I finished the match by myself. I didn't wait for his mistakes."
نواک :
“He didn't give me a lot of rhythm in the start of the match,” said Djokovic. “I didn't play a match for four weeks. It took me some time to get used to the conditions, get into the match. I needed to hang in there. I needed to wait for the chances. I did. I turned the match around on 4-1 when I broke him the first time. Then I felt much more comfortable.”
“Being No. 1 is a big responsibility, not just on the court but off the court as well. Just trying to handle it in the best possible way, but on the other side trying to keep my life very simple, the way it was before.
I haven't changed my approach to my profession, to the sport, to my practices, to my matches. This is the way it is supposed to stay. Luckily I have a team of people that is keeping me on the ground and we are really working hard. I am motivated to make more success and to win more tournaments regardless of my ranking.
فدرر :
“I will not think about that Wimbledon (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/Wimbledon.aspx) match as much as I might think about the match we had here two years ago,” admitted Federer. “Both matches were, so to speak, not normal matches. One, I was up (5-1) in the third and I should have won. I never lose those. In Wimbledon (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/Wimbledon.aspx), I lost in five sets. Again, that doesn't happen often to me. So these two matches were strange matches.”
Federer, who celebrated his birthday Monday, said of playing his first match as a 30 year old: “It felt good. I'm still able to move. The match was tough because I was playing against a player I don't know so well. It was my first match outdoors on hard courts, although I played Davis Cup. It was a bit tough.
“I believe I didn't play so well, wasn't aggressive enough. But also I must say he didn't give me the opportunity to do that. He was playing well. So I'm happy I came out of it and I will have a second chance tomorrow.”
I.man
08-11-2011, 01:00 PM
Ivan Dodig در ديداري كه سه ساعت و نه دقيقه به طول انجاميد، توانست قهرمان دو دوره اين تورنمنت Rafael Nadal را با نتيجه 16 765 765 شكست دهد.
اين سريعترين حذف Nadal از يك مسترز 1000 طي 3 سال گذشته است. آخرين حذف او در ديدار افتتاحيه يك مسترز 1000 به Rome 2008 باز ميگردد. Nadal اعتقاد دارد كه بايد در ست سوم زماني كه 5-3 پيش بوده يا در ست دوم زماني كه بخوبي بازي مي كرده و 61 31 پيش بوده بازي را تمام مي كرده.
Dodig نيز كه اين را فوق العاده ترين لحظه زندگيش مي داند معتقد است كه از ست دوم سرويس هايش به كمكش آمده.
عجيب اينكه Nadal در ست سوم ابتدا 3-0 و پس از مساوي شدن مجدداً 5-3 پيش ميافتد، ولي تنيس روي بد خود را به او نشان مي دهد.
Dodig در پايان بازي اشاره كرده كه در هنگام بازي كردن با امثال نادال سخت است كه تهاجمي باشيد، گفته كه از شانس هاش به خوبي استفاده كرده و براي پايان دادن به بازي منتظر اشتباه حريف نبوده.
Nadal به 5 فينال مسترز 1000 ابتداي سال رسيده بود كه در خلال آن به هفتمين قهرماني پياپي در Monte-Carlo رسيده و در Indian Wells, Miami, Madrid and Rome در برابر Novak Djokovic شكست خورده بود.
Nadal در پايان بازي گفت: "حريفش بسيار خوب و خيلي تهاجمي بازي كرد و در لحضات مهم فشاري احساس نمي كرد. در پايان بازي من كمي بدشانس بودم". او كه معتقد است براي بردن بازي به اندازه كافي خوب بازي كرده است اضافه كرده: "تنيس همين است و تنها كاري كه مي تواند انجام دهد تبريك گفتن به حريفش و تلاش كردن براي Cincinnati است".
Dodig در مرحله سوم با Janko Tipsarevic روبرو خواهد شد كه ديگر اسپانيايي يعني Fernando Verdasco را حذف كرده است.
Yashar
08-11-2011, 01:27 PM
با این نتایج که اون طرف جدول کسی نموند که.دلپو هم این ورحذف شد ،یعنی همه چی به نفع نواکه. هم خودش فوق العاده بازی می کنه و هم اینکه حریفاش بد جوری دارن بد بازی می کنن.
فقط امیدوارم که راجر از پسش بر بیاد(البته اگه مثه رافا و اندی نشه)
آقای رافا یعنی نامبر وانی اینقدر واست مهمه که اینجوری وا دادی؟با وجود اینکه طرفداره راجرم اما دوس ندارم اینجوری حذف شی.به خودت بیا مرد و تو سینسیناتی همون رافای همیشگی باش تا ما هم از بازیها لذت ببریم.
davidbeckham
08-11-2011, 01:38 PM
دمت گرم نوله
زدی داویدنکو رو بیچاره کردی:866:
http://tennis-image.com/images/68756659584465505548.jpg
خیلی سخته باور کردن این شکست :240:
ولی بازم میگم ناااااااااادااااااااالو ....... عشقه :866:ما تنهات نمیذاریییییم :443:
فقط زودتر به خودت بیااااااااااااااا :243:
وااااااااااااااااموسسسسسسسسس رافااااااااا
Alireza Murray
08-11-2011, 02:21 PM
خب با باخت نادال ادامه مسابقات رو میتونم راحتتر دنبال کنم :434: اگه امشب راجر و نواک هم حذف بشن دیگه واویلا میشه
Mahmood
08-11-2011, 03:40 PM
خب با باخت نادال ادامه مسابقات رو میتونم راحتتر دنبال کنم :434: اگه امشب راجر و نواک هم حذف بشن دیگه واویلا میشه
یعنی باخت نادال بازی افتضاح ماری رو برای شما توجیه میکنه ؟!!!
حداقل رافا برای پیروزی جنگید..تنیسور محبوب شما که انگار اومده بود 13 به در !!!
حتی یک بار نتونست اندرسون رو بریک کنه..من که اگر جوکویچ و فدرر هم حذف بشن بازم نمیتونم با باخت رافا کنار بیام...
اما چه کنیم که رافا رو از ته دل دوست داریم و حتی به انوشا شاهقلی هم ببازه رنگ عوض نمیکنیم و طرفدار تنیسور دیگه ای نمیشیم...حالا شاید بعد از باختش از روی عصبانیت حرفی بزنیم ولی اونم از شدت دوست داشتن هست...
Vamossssssssss Raaaaaffffaaaaa
peikan
08-11-2011, 03:57 PM
نادال اگه بخاد به این شیوه بازی کنه دیگه جامی تو مسترز یا گرند اسلم نمیبره.شیوه بازیش باید عوض کنه.ضربات تاپ اسپین دیگه جوابگو نیست.باید ضرباتشو سرعتی تر و فلت تر بزنه.و ریترناشم فوق العاده ضعیف شده.باید فکری به حال خودش کنه.در ضمن فکر کنم فدرر 17 تا مسترز برده نه 18 تا.
dashingsaeed
08-11-2011, 04:25 PM
KHAAAHESHAN TARAFDARAYE NADAL SHHHHHH!!!!
AKHE INAM BAZI BUD? !SET BEBARE @SET POSHTE SARE HAM BEBAZE :254:
KHEILY MOZHEK BAKHT :434:
TAZE Z CHE KASI. ONLYYYYY KIIIIING ROGER :866:
davidbeckham
08-11-2011, 05:08 PM
KHAAAHESHAN TARAFDARAYE NADAL SHHHHHH!!!!
AKHE INAM BAZI BUD? !SET BEBARE @SET POSHTE SARE HAM BEBAZE :254:
KHEILY MOZHEK BAKHT :434:
TAZE Z CHE KASI. ONLYYYYY KIIIIING ROGER :866:
فکر کردی فدرر از پس تسونگا بر میاد؟
تازه بر بیاد هم نوواک منتظرشه:254:
pourya RF
08-11-2011, 05:14 PM
اگه راجر قرار باشه تمام بازی هایه امسالشو ببازه این یدونه رو نمیبازه:443:
حالا شما دعا كن فدرر ببره و در ادامه نواكو شكست بده تا نادال بتونه در ادامه فصل نامبر واني رو پس بگيره(اختلاف نواك با نادال زياد نشه)!!!!:443: ثانياً از دو تا ديگ(Dodig) انتقام شكست نادالو بگيره!!!!!:434:
شما فقط دعا كن انشالله خدا عوضشو به شما بده:434:
sirvan
08-11-2011, 05:46 PM
9 امین قهرمانی.
با عرض معذرت بابت تاخیر...
آره ببخشید نهمین قهرمانی...
:shame::shame::shame::shame::shame::shame::shame::shame::shame:
sirvan
08-11-2011, 05:50 PM
فقط نوله خوب بازی می کنه....
حتما نواک قهرمان می شه.
Alireza Murray
08-11-2011, 05:55 PM
یعنی باخت نادال بازی افتضاح ماری رو برای شما توجیه میکنه ؟!!!
حداقل رافا برای پیروزی جنگید..تنیسور محبوب شما که انگار اومده بود 13 به در !!!
حتی یک بار نتونست اندرسون رو بریک کنه..من که اگر جوکویچ و فدرر هم حذف بشن بازم نمیتونم با باخت رافا کنار بیام...
اما چه کنیم که رافا رو از ته دل دوست داریم و حتی به انوشا شاهقلی هم ببازه رنگ عوض نمیکنیم و طرفدار تنیسور دیگه ای نمیشیم...حالا شاید بعد از باختش از روی عصبانیت حرفی بزنیم ولی اونم از شدت دوست داشتن هست...
Vamossssssssss Raaaaaffffaaaaa
من هم تا عمر دارم طرفدار اندی هستم قبلا هم گفتم چه با گرنداسلم چه بی گرنداسلم ، باخت نادال هم من رو خوشحوال میکنه و به هیچوجه باخت اندی رو توجیه نخواهد کرد شما فکرکن اومده 13 به در من هم فکر میکنم روز بدش بود و نمیتونست کاری کنه
Nima88
08-11-2011, 06:14 PM
come on Tsonga
یاد و خاطره کانادا 2009 دوباره زنده کن.
PowerVu
08-11-2011, 07:20 PM
باز هم سناریوی باخت برای عشق من رافا ... و یه دنیا غم و غصه دیگه برای من عاشق.
اما جا داره پیروزی ایوان دودیگ سختکوش رو به این تنیسور کروات تبریک بگم. باید به طور کامل بازی رو تماشا کرده باشید تا تصدیق کنید، دودیگ چندین اسلحه ی فوق العاده همچون سرویس های وحشتناک بالای 215 کیلومتر، ضربات Down the Line برق آسا، Serve and Volley کم نقص، Drop Shotهای Outta Nowhere و کاملاً غافلگیر کننده، ضربات Cross Court و Inside Out عالی و به غایت سریع و همچنین حضور در اکثر نقاط زمین با دوندگی و Footwork مناسب در بازی خودش داشت. اجرای درست و بدون اشتباه این مهارت های کارآمد، هنر بازی دودیگ در مسابقه ی صبح بود. مهارت هایی که اگر به درستی اجرا بشن و در طول بازی دچار افت نشن (که در بازی امروز صبح نشدند)، هر حریفی رو به ناچار، دچار مشکل می کنند.
از اون سمت، رافای نازنین من، خوابیدن/Placement توپ های 1st Serviceش دقیق نیستند و متاسفانه Wide یا Down the T در Service Box حریف فرود نمیآیند و هنوز هم که هنوزه سرعت لازم رو ندارند. این مهم ترین ضعف رافا هست که باعث می شه همیشه در معرض Break شدن قرار بگیره چرا که حریف این توپ ها رو می تونه به خوبی برگشت بده. مخصوصاً اگر این سرویس ها، 2nd Serve رافا باشن! که فوق العاده ضعیفند! و در ماه های اخیر نوسان زیادی هم پیدا کرده اند.
علاوه بر این ها Forehand سابقاً خوب رافا، الان چند ماهیست که دچار ضعف مشهودی شده و به این دلیل شاهد Unforced Errorهای زیادی از این اسلحه ی همیشه قابل اعتماد ماتادور هستیم. دیگر نقاط ضعف رافا رو هم که بارها بهشون اشاره شده ولی متاسفانه تا به حال مربی ش عمو تونی نتونسته برای رفعشون تمهیدی کارآمد بیندیشه و از رافا بخواد که بر روی اون ها تمرکز بیشتری در تمریناتش داشته باشه. به هر حال، نادال دیشب فرصت های Break Point زیادی داشت و تونست کمی از اون ها رو استفاده کنه و از دودیگ جلو بیفته اما در ادامه ی مسابقه، خودش بریک شد و در دو ست (در حالی که فرصت بردن بازی رو هم داشت) کار رو به تای بریکی کشوند که هیچ وقت پیروزی درش تضمین شده نیست. همه ی این ضعف ها دست به دست هم می ده که اعتماد به نفس و امید به امتیازگیری پس از هر پوینت، کم رنگ و کم رنگتر بشن. اتفاقی که برای رافای من افتاد.
.......
از اون سمت، اگر دودیگ بتونه سطح بالای بازیش مقابل رافا رو حفظ کنه بدون تردید، حداقل تا یک چهارم بالا خواهد آمد. اگر هم که نتونه و توان بدنی ش رو در این بازی بیش از حد مصرف کرده باشه، خوب به طبع در دورهای بعدی حذف خواهد شد. به هر تقدیر برای این تنیس باز شایسته که فصل موفقی رو با توجه به جایگاه رنکینگش تا به حال داشته، آرزوی موفقیت می کنم. ضمناً از صمیم قلبم برای بازگشت قدرتمند رافای نازنینم به مسابقات در پیش رو، دعا می کنم. رافایی که خودش می دونه که چقدر از ته دل دوستش دارم و با هر شکستش یه عالمه اشک می ریزم.
ضمناً پیشاپیش قهرمانی راجر فدرر در مسترز راجرز کاپ امسال رو هم خدمت هواداران دوست داشتنی ش تبریک عرض می کنم.
Nasir
08-11-2011, 09:40 PM
برنده بازی احتمالی فدرر - جوکوویچ قهرمان میشه.
Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
pouriya.alex
08-11-2011, 11:00 PM
عجب زمین کندی داره این مونترال، بازیو از جذابیت میندازه !
زمین فقط زمین سینسیناتی و یو اس اوپن که خوراک راجرن:866:
Afshin
08-11-2011, 11:57 PM
عجب زمین کندی داره این مونترال، بازیو از جذابیت میندازه !
زمین فقط زمین سینسیناتی و یو اس اوپن که خوراک راجرن:866:
علت این که تصور میکنید زمین کنده ، زاویه ی دوربین پخش کننده ی بازیهاست که بیش از حد بالاست و بازی رو خیلی کند جلوه میده .
امثال سطح مسابقات Resurface شده (هر 3 سال یک بار این کار رو در راجرز کاپ انجام میدن) و سطح مسابقات به میزان قابل توجهی نسبت به گذشته سریع تر شده . تمام بازیکنا هم به این مساله اشاره کردن.در حال حاضر سطح مسابقات مونتریال یه سطح سریع و تقریبا های بونس هست.
همین مساله هم نتایج خوبه بازیکنایی که از سبک سر و والی استفاده میکنن رو در بر داشته . کلا بازیکنای بیگ سرور خیلی خوب نتیجه گرفتن تا این جای کار.
SOROOSH_RF
08-12-2011, 01:08 AM
کسی نمیدونه امشب بازی فدرر از الجزیره اسپورت 2 پخش میشه یا نه؟
SOROOSH_RF
08-12-2011, 04:17 AM
عجب بازیی داره میکنه این راجر فدرر
pasia
08-12-2011, 04:19 AM
پاور جان این لینک هایی که برا پخش اینترنتی گذاشتی کدوم از همه بهتره؟من سرعتم 160kb
Afshin
08-12-2011, 05:47 AM
خب فدرر هم افتضاح دیشب خودش رو تکمیل کرد و بازی رو باخت.
بدترین نمایش فرهند و سرویس فدرر بعد از نیمه نهایی یو اس اوپن 2010 بود.
By the way all credit to jo
Pouya
08-12-2011, 05:49 AM
بررسی نقطه به نقطه بازی راجر فدرر - جو ویلفرد سونگا
سرو فدرر : (ف) - سرو سونگا : (س)
ست اول :
گیم 1 (ف): فدرر به شکلی خارق العاده و با 4 ایس این گیم را می برد. درصد سرو اول : 100%
گیم 2 (س) : سرویس های خوب سونگا در لحظه حساس به کمک او می آیند و با 3 سرو عالی از امتیاز 30 -40 به پیروزی می رسد. : 1-1 برابر.
گیم 3-6 : هر دو بازیکن بدون آنکه مشکل خاصی پیش بیاید سرویس گیم خود را هولد می نمایند. بکهند فدرر کم اشتباه تر از فورهند او به نظر می رسد.
پایان گیم 7 (ف): درصد سرو اول راجر : 77% - 80% پیروز در سرو اول که بسیار خوب است. اما تنها 17 % پیروز از سرو دوم (1 از 6) که تا حدی نگران کننده است.
گیم 8 (س): نبرد بکهند بسیار خوب فدرر در برابر فورهند نه چندان خوبش و سرویس سونگا به سود سونگا به پایان می رسد : 4-4 . آمار سونگا : درصد سرو 1 : 69 - پیروزی : سرو 1 :72 . سرو 2 : 63 .
گیم 9 و 10: فورهند راجر و عملکرد او در سرو 2 بهبود می یابد : (پیروزی 3 از 4 در سرو 2). سرو و بازی سونگا (بکهند و فورهند) کم نوسان و عالی است.
گیم 11 و 12 : فدرر در سرویس گیم خود بهتر از قبل عمل می کند. این بار فورهندش عامل پیروزی است. در سرویس گیم سونگا ، بکهند فدرر فورهند سونگا را شکست می دهد و فدرر در موقعیت ست پوینت قرار می دهد. اما سرویس سونگا به کمک او می آید و با یک بکهند عالی بازی 6-6 می شود : تایبرک!
تایبرک : سونگا مینی برک اول را در امتیاز اول کسب می کند و 3 به 0 جلو می افتد. فدرر ایس می زند اما ریترن عالی سونگا بازی را 4-1 می کند. ارور 2 بازیکن نتیجه را 5-2 می کند. ریترن عالی دیگری از سونگا او را در موقعیت ست پوینت قرار می دهد. سرویس خوب و فورهند وینر عالی ست 1 را به سود فرانسوی به پایان می رساند. ارور های فدرر باز هم زیاد به نظر می رسد. سونگا بسیار خوب و کم نوسان بازی کرد و مستحق برد در ست 1 بود. زمان بازی : 1 ساعت.
ست دوم :
* سونگا سرانجام در گیم سوم برک می شود. درصد برد سونگا در سرو دوم در این گیم برابر 0 است.
بازیکنان عملکرد خوبی در سرویس گیم خود دارند. سرو فدرر عالی است و سونگا در برک کردن ناتوان به نظر می رسد. از طرفی ارور های عجیب فدرر در سرویس گیم های سونگا محسوس است. 4-3 و سرویس برای فدرر.
گیم 8 (ف) : امتیاز اول به زیبایی برای فدرر و امتیاز دوم به زیبایی برای سونگا. وینر سونگا و ارور بد راجر بازی را 15-40 می کند: 2 موقعیت برک برای سونگا. هر دو با سرویس خوب فدرر و ارور های سونگا سیو می شوند : 40-40 . پسینگ شات از سونگا > AD سونگا . بازی عالی فدرر و فورهند های بسیار خوب : AD فدرر . و در نهایت سرویس خوب و گیم برای فدرر : 5-3 . اسطوره بزرگی خود را در این گیم بسیار زیبا به رخ می کشد.
سونگا سرویس گیم خود را هولد می نماید : 5-4 > فدرر سروینگ فور ده ست : باز هم سرویس عالی راجر به کمکش می آیند. 4 امتیاز پشت سر هم و ست دوم برای راجر. سونگا کماکان در برک کردن ناتوان به نظر می رسد ، هر چند فدرر هم منهای گیم 3 در این ست عملکرد خوبی در سرویس گیم های سونگا نداشت. زمان بازی : 100 دقیقه.
ست آخر :
- سونگا گیم خود را براحتی هولد می کند: 1-0 .
- فدرر 2 برک پوینت را سیو می کند اما اروری عجیب با فورهند سنگین سونگا دست به دست هم داده و فدرر در بار سوم بالاخره برک می شود : 2-0 . (Turning point)
- فورهند سونگا وحشتناک و فورهند فدرر بسیار بد است : 3-0 . آیا فدرر به بازی بر می گردد؟! با این شرایط بعید به نظر می رسد ...
- سونگا با انگیزه است و فدرر بی حوصله : 4-0 . سرویس راجر افت شدیدی پیدا کرده.
- سونگا انگار انرژی بی پایانی دارد : 5-0 .
- 5-1 و نهایتا 6-1 .
-------------------------------------------------------------------
فورهند فدرر هم به مانند نادال افت محسوسی نموده. هر چند بکهندش نسبت به بازی های امسال قابل دفاع بود. فدرر وقتی خوب سرو نمی زند شدیدا به مشکل می خورد و این موضوع در ادامه فصل بسیار نگران کننده است. آیا در سینسیناتی شرایط عوض می شود؟
سونگا در مجموع بسیار خوب بود، هر چند هنوز توان پیروزی بر نواک را ندارد...
شانس نواک لحظه به لحظه بیشتر می شود ...
SOROOSH_RF
08-12-2011, 06:05 AM
بااین روحیه ای که فدرر داشت اگر در بهترین حالت خودش هم بود باز هم به این سونگامیباخت
Nima88
08-12-2011, 07:18 AM
دمت گرم پسر :441:.
http://up.vatandownload.com/images/u9hzjrofr5b5vaqecq.jpg
Nima88
08-12-2011, 07:23 AM
ضمناً پیشاپیش قهرمانی راجر فدرر در مسترز راجرز کاپ امسال رو هم خدمت هواداران دوست داشتنی ش تبریک عرض می کنم.
پاور عزیز رو چه حسابی قهرمانی راجر پیش بینی کرده بودی؟
PowerVu
08-12-2011, 07:31 AM
پاور عزیز رو چه حسابی قهرمانی راجر پیش بینی کرده بودی؟
سلام نیما جان
روی حساب تجربه بالا در میادین سخت و همچنین حضور در فینال سال گذشته مسابقات مسترز راجرز کاپ.
خیلی تورنمنت عجیبی شده! از یک طرف بعد از فشار زیاد دو گرند اسلم پشت سر هم رولند گاروس و ویملبدون آدم احساس می کنه که استراحت و دوری از مسابقات به نفع ستاره های Top 5 هست، اما از این طرف و با این نتایج دور از انتظار، می بینیم که نداشتن Match Practice چقدر بر روی نتیجه گیری ستاره هایی همچون فدرر، نادال و ماری، در راجرز کاپ امسال تاثیر منفی داشته!
این وسط بهترین بهره برداری رو داره نواک جوکوویچ می کنه.
فکر کنم آسون ترین مسترزی باشه که در طول این سالها می بره!
PowerVu
08-12-2011, 07:59 AM
کسی نمیدونه امشب بازی فدرر از الجزیره اسپورت 2 پخش میشه یا نه؟
حتماً بازی رو دیدید... اصولاً هر چه قدر الجزیره ای ها بد قول هم باشند اما بازی های ستاره های بزرگ رو مستقیم نشون می دن. گرچه الجزیره 2 و HD 2 بعد از پایان مسابقه زود تصویر رو قطع می کنند و اجازه نمی دن تحلیل پایانی گزارشگران انگلیسی زبان رو به طور کامل بشنویم اما الجزیره ورزشی 9+ تا اواخر پخش مستقیم ادامه داره و زود قطعش نمی کنه اونم به خاطر مشترکین اروپایی الجزیره هست که برای استفاده از کانالهای پلاس الجزیره بر روی هاتبرد، از این مجموعه کارت خریداری کرده اند.
پاور جان این لینک هایی که برا پخش اینترنتی گذاشتی کدوم از همه بهتره؟من سرعتم 160kb
ببخشید که الان پیام تون رو دیدم. لینک اولی از همه بهتره چون برای هر بازی حدود 10 تا لینک مختلف با کیفیت ها و سرعت های متفاوت می گذاره. منتها با این سرعت هایی که من و شما تو ایران داریم همیشه در تصاویر مکث و وقفه می بینیم. اصولاً برای تماشای ویدیوی آنلاین معمولی نباید اینترنت ADSL زیر 512 کیلوبیت داشت. به همین دلیل من گاهی برای تماشای آنلاین بازی هایی که پخش تلویزیونی ندارند ولی روی اینترنت پخش می شن، میرم کافی نت.
Paymaan
08-12-2011, 08:01 AM
یکی از زیباترین مسترز های سال های اخیر رو شاهد هستیم . C'mon Tipsarevic!:251:
davidbeckham
08-12-2011, 08:28 AM
ایول علی تسونگا:655:
http://tennis-image.com/images/63465137189822436339.jpg
ما رو بگو از درسو خوابو زندگي زديم گفتيم حتماً راجرز كاپ خبري هست نميدونستيم راجر قصد داره حتي تا بيگل شدن پيش بره:3t1:
تو پيش بيني فرستادم 1-نادال 2- فدرر 3-دلپوترو . چه خوش خيال بودم با كيا ميخواستيم بريم 13 بدر!!!
فعلاً باي تا سينسي
pouriya.alex
08-12-2011, 11:32 AM
نمیدونم چرا تسونگا بازیش فقط جلو راجر میگیره ؟! تو ویمبلدون هم تسونگای بازی با نوله اصلا در حد تسونگای بازی با راجر نبود و راحت باخت !
درسته راجر خوب نبود و طبق معمول بیروحیه ،ولی بازی بینقص و پرروحیه تسونگا که خیلی راحت بریک پوینتاشو سیو میکرد عامل اصلی مشکلات راجر بود .
Ahoura
08-12-2011, 11:45 AM
من نمي دونم وقتي راجر اينقدر بي انگيزست برا چي شركت ميكنه در بازي ها ؟ خب انصراف بده كه نه طرفدارات الاف بشن نه وقت حريفتو بگيري. با اين شكست ها داره كارنامه درخشانشو خراب مي كنه. شكست هاش در مسترز داره به 100 ميرسه . تا زماني كه اينقدر ريلكس باشي در كورت همين آش و همين كاسه.
ولي اشكال نداره ما اهل كوفه نيستيم. تا آْخر حمايتت مي كنيم . فقط اميدوارم در سينسيناتي حداقل براي دفاع از عنوان پارسالت كمي با انگيزه تر به توپ ضربه بزني. واقعا اين شكست ها شايسته تو نيست. پس
Come On King
SoulSiick
08-12-2011, 12:51 PM
هرچند از طرف باخت خیلی دردناکی بود ولی چیزی که کمی تسکین دهنده بود این بود که به جرات میگم یکی از قشنگ ترین بازی های سال 2011 بود. فدرر اصلا بد نبود، شاید در بهترین دوران دوران بازی زندگیش نباشه ولی توی این دوره ای که فدرر بازی افتضاح هم زیاد انجام میده این از بازی های خوب فدرر بود. اصلا هم جوری نبود که بگیم باختش به دلیل ضعیف شدنش باشه به نظرم یکی از بهترین بازی های 2 سال اخیرش رو انجام داد. و از طرفی تسونگا داره بهترین بازی های عمرش رو انجام میده و من واقعا اعتقاد دارم اگر فدرر 2006 و اون سال ها هم توی این بازی داشت، احتمال باختنش کم نبود.
همیشه وقتی تنیسوری عالی سرویس می زنه، حریفش باید از اندک فرصت هایی که بدست میاره استفاده کنه وگرنه ممکنه دیگه فرصتی گیرش نیاد. فدرر هم توی ست اول فرصت بریک کردن داشت. حتی توی آخرین گیم بازی هم فرصت داشت که کار اون ست رو تمام کنه ولی استفاده نکرد و ست رو توی تای بریک به تسونگا واگذار کرد. اگر اون از اون اندک موقیت ها استفاده می کرد شاید مسیر بازی خیلی تغییر می کرد و حذف نمی شد. دقیقا تفاوت این فدرر با فدرر قدیم فقط توی همین بود، لحظات سرنوشت ساز رو فدرر به این سادگی از دست نمی داد.
با این حال ست دوم هم مثل ست اول نزدیک، زیبا و پرتحرک دنبال شد. فدرر هرکاری که برای پیروز بودن لازم بود داشت انجام می داد ولی توی آخرین لحظه این تسونگا بود که یک قدم اضافه می رفت و یک ضربه اضافه می زد و روند بازی رو عوض می کرد. خیلی از امتیازاتی که تسونگا گرفت در تدافعی ترین و نامتعادلترین حالات بودن. یه سری پسینگ شات تخیلی می زد دیشب که اصلا چند لول بالاتر از سطح بازی خودش بودن ! :434: دقیقا لحظاتی که فدرر فکر می کرد کار رو تمام کرده. فدرر توی جلو اومدنش هاش خیلی امتیاز از دست داد ولی من نمی تونم بگم بد بازی می کرد، چقدر از پسینگ شات های تسونگا Down the line بودن و چقدرشون قدرت زیادی داشتن در حالی که تسونگا در نامتعادلترین حالت بود ؟
ست سوم نمی دونم چی شد که فدرر روی فورهندش شروع کرد خطا زدن. عجیب این بود که فورهندش داره آزارش میدی، چیزی که همیشه حتی توی 2 ست اول تکیه گاهش بود. و تا اومد خودشو پیدا کنه کلی عقب افتاده بود توی بازی. بدی بازی های Best of 3 sets هم همینه، فرصت ها زیاد نیستن با کوچکترین اشتباهی راه های جبران بسته میشه.
با این حال بازی قشنگی بود. پر از تحرک، خلاقیت و کیفیت. پر از امتیاز ها و رلی های فوق العاده. هردو تنیسور خوب بودن و با کمی تفاوت هرکدوم می تونست پیروز باشه.
Yashar
08-12-2011, 01:28 PM
حس عجیبی که من دارم اینه که دیگه از باخت راجر ناراحت نیمشم.مثه اینکه دیگه عادت کردم به باختاش.اینقدر ریلکس می بازه که ادم حس و حال ناراحتی هم نداره.
دیگه برگشتی واسه راجر متصور نیستم اما تا زمانی که هست از بازیاش لذت خواهم برد.
به نظر شما سال بعد این موقع راجر کجای جدوله؟
AndreS
08-12-2011, 01:35 PM
فدرر اصلا بد نبود، شاید در بهترین دوران دوران بازی زندگیش نباشه ولی توی این دوره ای که فدرر بازی افتضاح هم زیاد انجام میده این از بازی های خوب فدرر بود. اصلا هم جوری نبود که بگیم باختش به دلیل ضعیف شدنش باشه به نظرم یکی از بهترین بازی های 2 سال اخیرش رو انجام داد.
من نمی تونم بگم بد بازی می کرد
بابایی ببین کارِت به کجا کشیده ؟!!!!
این حرف یکی از هوادارات بود میدونم شاید باورت نشه :182:
چون خودمم باورم نمیشه........
8010
بعضی از دوستان بی انصافی می کنند و میگن راجر بد ظاهر شد . راجر خیلی خوب بازی کرد . بکهنداش فوق تصور بود . هیشکی نمیتونه فورهندای 158 کیلومترو وینر کنه .فدرر خوب بود ولی این سونگا بود که عالی ظاهر شد . راجر هرکاری می کرد به در بسته می خورد .
فقط من از یه چیزی از برد این افراد ناراحت می شم اونم اینه که اینا فقط انگیزشون جلوی راجر و رافا و خلاصه بازیکنای محبوبه . مثلا این دودیگ چجور رافا رو زد بعد اومد جلوی یانکو اینطوری وا داد. اینه که این بازیکنا ثبات ندارن اعصابمو خرد می کنه . اگه سونگا این بازی را تا اخر تورنومنت ادامه بده 99% قهرمانه . اون 1% رو هم واسه مصدومیت گذاشتم :434:
ولی حیف که مثلا بازی بعد میبازه و دوستان میگن از خستگی بود
AndreS
08-12-2011, 01:48 PM
فدرر خوب بود ولی این سونگا بود که عالی ظاهر شد .
فدرر خوب سونگای عالی رو نمیتونه ببره ؟!!!:350:
BABAK
08-12-2011, 01:54 PM
کاملا مشخص بود که خورده ه خوابیده این چند وقت :243:! بکهند تاپ اسپین رو که پیش فرض آشغال میزنه ! امیدمون همیشه به فورهند جادوییش بود که اونم تعطیل بود. ریترن سروشم که همش short بود و به زور به باکس سرویس میرسید.
کلا به نظر میاد سرعت groundstroke هاش 10 20 کیلومتر پایین تر اومده نسبت به قبل. اصلا جون نداره:3t1: سرویس هم که همیشه فدرر رو ناجی بود هم افتضاح:182:
فدرر خوب سونگای عالی رو نمیتونه ببره ؟!!!:350:
علی جان شما فکر کردی هر موقع راجر می بازه بد بازی می کنه . اگه بازی رو دیده باشی میبینی که راجر خوب بازی کرد ولی دیگه هیشکی نمیتونه اون فورهندا رو جواب بده
Pouya
08-12-2011, 01:58 PM
به نظر شما سال بعد این موقع راجر کجای جدوله؟
مسلما پایین تر از سومی نخواهد بود. البته این نظر منه. سطح بازیش به طور کلی هنوز بسیار بالاست. کاری به اینکه دیشب خوب نبود ندارم. سنش بالا رفته و نمیتونه سطح بازیش ر برای کل سال بالا نگه داره.
البته من به دومی هم امیدوارم!:434: کلا انسان به امید زنده س. به قول مجید جلالی : " امید آخرین چیزی است که قبل از روح، در هنگام مرگ از بدن جدا می شود!"
BABAK
08-12-2011, 02:13 PM
بعضی از دوستان بی انصافی می کنند و میگن راجر بد ظاهر شد . راجر خیلی خوب بازی کرد . بکهنداش فوق تصور بود .
علی جان شوخی میکنی دیگه حتما ؟ فوق تصور ؟ :350:
SoulSiick
08-12-2011, 02:40 PM
بابایی ببین کارِت به کجا کشیده ؟!!!!
این حرف یکی از هوادارات بود میدونم شاید باورت نشه :182:
چون خودمم باورم نمیشه........
فدرر یه باشگاه فوتبال نیست که همیشه پابرجا بمونه و همیشه توانایی بهترین بودن داشته باشه. خوشمون بیاد یا نیاد دیر یا زود کار فدرر به همین جایی که شما میگی هم کشیده میشه. فدرر شاید بهترین و کامل ترین تنیسور تاریخ باشه، ولی نمی تونه جلوی بالا رفتن سن خودش رو بگیره.
فدرر الان 30 سالشه، نباید و نمیشه انتظار داشت مثل 5-6 سال پیش باشه و این اصلا مسئله عجیبی نیست.
davidbeckham
08-12-2011, 02:49 PM
نادال شانس اورده رنکهای پایین ترش زیاد اماده نیستن
وگرنه با این وضع بازی راحت میرفت رنک 5-6
AndreS
08-12-2011, 04:04 PM
فدرر یه باشگاه فوتبال نیست که همیشه پابرجا بمونه و همیشه توانایی بهترین بودن داشته باشه. خوشمون بیاد یا نیاد دیر یا زود کار فدرر به همین جایی که شما میگی هم کشیده میشه. فدرر شاید بهترین و کامل ترین تنیسور تاریخ باشه، ولی نمی تونه جلوی بالا رفتن سن خودش رو بگیره.
فدرر الان 30 سالشه، نباید و نمیشه انتظار داشت مثل 5-6 سال پیش باشه و این اصلا مسئله عجیبی نیست.
ببینید دوست عزیز این که شما بازی دیشب رو اون جور توصیف میکنید و از بازی دیشب فدرر به عنوان " یکی از بهترین بازی های 2 سال اخیرش" یاد میکنید و در ادامه میگید " اگر فدرر 2006 و اون سال ها هم توی این بازی داشت، احتمال باختنش کم نبود." بسیار شگفت انگیزه و اصلا راجع بهش بحث نکنم بهتره ! تو اون پست هم منظورم این بود که باورم نمیشه چنین حرفی از زبان یک هوادار فدرر زده بشه همین!
سن و سال.....
قرار نیست فدرر همیشه پا برجا بمونه یا روز به روز به افتخاراتش اضافه کنه من هم چنین انتظاری رو ازش ندارم اما اولین بار که بحث سن و سال مطرح شد برمیگرده به سال 2008 که همه پایان کار و افول فدرر رو به خیال خودشون پیش بینی میکردن . سال بعد چه اتفاقی افتاد ؟!! حضور در هر چهار فینال گرند اسلم و قهرمانی در رولند گاروس و ویمبلدون در سن 28 سالگی . پارسال دوباره بعد از ویمبی سن و سال فدرر رو برخی هواداران نادال پیش کشیدن که تو بارکلیز لندن جوابشون رو گرفتن . بد یا خوب بودن یه بازیکن نسبی هست شما نیمه نهایی و فینال رولند امسال رو به یاد بیارید.... فکر نمیکنم 29 سال و 10 ماه تا 30 سال و سه روز اونقدر فاصله زیادی باشه که انتظار بازی خوب از راجر انتظار گزافی تلقی بشه . دیشب که نه سرو خوب داشت نه فورهند نه ریترن - معنی خوب بودن راجر واسه خیلی از دوستان تغییر پیدا کرده (البته من منکر بازی زیبای سونگا نمیشم)
خلاصه مطلب این میشه که وقتی فدرر یه بازی بد و بی روحیه رو از خودش به نمایش میزاره فوری بحث سن و سال رو پیش نکشیم و بگیم تو این سن از سرشم زیاده ! چرا که اون در همین سن با فرم خوبش تونسته جوکوویچ شکست ناپذیر رو مغلوب کنه .
Pouya
08-12-2011, 04:16 PM
مصاحبه راجر فدرر
“He’s confident right now and he played an excellent third set,” said Federer, a two time champion at this ATP World Tour Masters 1000 tournament. “The first two sets were tighter. I should maybe have won the first one. I had some opportunities. In the second I was able to hold my serve. I might have won, but he was able to finish off the match very well.”
“Two years ago he didn't really deserve the victory. I believe he played a lot better today, and he deserved it today,” assessed Federer.
“Two years ago I think he was lucky to pull out the win. Tonight he played well and he played extraordinary shots as we know he can do. I was not able to do that.”
He beat me at Wimbledon (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/Wimbledon.aspx)… so I don't know how much of a surprise it is,” said Federer. “He's playing well. I thought if he was going to play well again, me not at my best, he could do it again. It's not like he's beating me the first time.”
The Swiss is keeping his focus short term (http://tennistalkers.com/#), and will practise again in Montreal before heading to the Western & Southern Open (http://tennistalkers.com/Tennis/Tournaments/Cincinnati.aspx) in Cincinnati, where he is the defending champion. “For the time being, the focus is here, not elsewhere,” Federer said.
“I played two matches. I feel good physically. New York (http://tennistalkers.com/#) is in one month. It's far away. If you want to talk about the US Open (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/US-Open.aspx), I can tell you I feel good mentally and I'm playing well, if that's the goal for everybody else, but it's not mine right now.”
SoulSiick
08-12-2011, 04:40 PM
ببینید دوست عزیز این که شما بازی دیشب رو اون جور توصیف میکنید و از بازی دیشب فدرر به عنوان " یکی از بهترین بازی های 2 سال اخیرش" یاد میکنید و در ادامه میگید " اگر فدرر 2006 و اون سال ها هم توی این بازی داشت، احتمال باختنش کم نبود." بسیار شگفت انگیزه و اصلا راجع بهش بحث نکنم بهتره ! تو اون پست هم منظورم این بود که باورم نمیشه چنین حرفی از زبان یک هوادار فدرر زده بشه همین!
سن و سال.....
قرار نیست فدرر همیشه پا برجا بمونه یا روز به روز به افتخاراتش اضافه کنه من هم چنین انتظاری رو ازش ندارم اما اولین بار که بحث سن و سال مطرح شد برمیگرده به سال 2008 که همه پایان کار و افول فدرر رو به خیال خودشون پیش بینی میکردن . سال بعد چه اتفاقی افتاد ؟!! حضور در هر چهار فینال گرند اسلم و قهرمانی در رولند گاروس و ویمبلدون در سن 28 سالگی . پارسال دوباره بعد از ویمبی سن و سال فدرر رو برخی هواداران نادال پیش کشیدن که تو بارکلیز لندن جوابشون رو گرفتن . بد یا خوب بودن یه بازیکن نسبی هست شما نیمه نهایی و فینال رولند امسال رو به یاد بیارید.... فکر نمیکنم 29 سال و 10 ماه تا 30 سال و سه روز اونقدر فاصله زیادی باشه که انتظار بازی خوب از راجر انتظار گزافی تلقی بشه . دیشب که نه سرو خوب داشت نه فورهند نه ریترن - معنی خوب بودن راجر واسه خیلی از دوستان تغییر پیدا کرده (البته من منکر بازی زیبای سونگا نمیشم)
خلاصه مطلب این میشه که وقتی فدرر یه بازی بد و بی روحیه رو از خودش به نمایش میزاره فوری بحث سن و سال رو پیش نکشیم و بگیم تو این سن از سرشم زیاده ! چرا که اون در همین سن با فرم خوبش تونسته جوکوویچ شکست ناپذیر رو مغلوب کنه .
من توی چند سال اخیر 80 درصد بازی های فدرر رو دیدم. اگر چیزی گفتم صرفا بر اساس مشاهدات و چیزایی بود که دیدم. نظر شخصی منه شاید هم اشتباه کنم. از سال 2010 فدرر بازیش خیلی افت کرد. خیلی سرد، کم تحرک و بی اثر شد. فدرر برای هیچ توپی حرکت نمی کرد، هیچ گرندستروکی نمی زد و حتی فوت ورکش اینقدر بد شده بود که گاهی بخش زیادی از زمین رو خالی می ذاشت.
ولی از اواخر پارسال و بعد امسال فدرر دوباره رو به رشد بود و بهبود خیلی خوبی داشته. هم تحرک و فوتورکش بهتر شده و هم ضرباتش. حتی سرویس هاشم نسبت به پارسال بهتر شده. فدرر برای همه ی توپ ها می جنگه و تلاش زیادی می کنه. از شروع امسال مشکل بزرگ فدرر بکهند ها و Unforced error هاش بود. سرویس هم نوسان زیادی داشت. اما از رولند گاروس به اینور فدرر بکهند و سرویسش رشد خیلی خوبی داشته و خطا زدن هاش هم نوسان دار شده، گاهی زیاد و گاهی خوبه.
الان بازی فدرر جای قابل قبولیه به نظرم و کیفیتش فاصله ی زیادی برای موفق شدن نداره. فدرر چند سال پیش هم بازی های نزدیک زیاد داشت، بازی های که گاهی آدم حس می کرد داره با خوش شانسی می بره. ولی وقتی کسی همه ی این بازی های نزدیک رو می بره یعنی یه چیزی علاوه بر کیفیت فنی داره. توی نقدمم گفتم فدرر توی این بازی فقط اون لحظات کلیدی رو کم داشت. و این هم برمیگرده به اون باور و اعتماد به نفس فدرر شاید. همین بازی رو اگر فدرر به همین شکل نزدیک پیروز میشد نظرات مخالف شاید بسیار متفاوت می شد.
اما مسئله ی سن یه حقیقته. بله فدرر می تونه هنوزم مقطع مقطع موفق عمل کنه، من اعتقاد دارم هنوزم می تونه گرندسلم ببره. ولی دیگه اون فدرر نیست که تمام سال همه رو نابود کنه و دست نیافتنی باشه. بی دلیل نیست که ما موفقیت برای تنیسور بالای 30 سال به ندرت داشتیم چه برسه به تنیسور موفق.
در آخر یه نکته ی خیلی مهم اینه که، من اصلا و ابدا هیچ توقعی از فدرر ندارم! من چیکاره ام که از فدرر توقع داشتم باشم ؟ من یه طرفدارم. بازی ها رو می بینم با بردها خوشحال میشم و با باخت ها ناراحت میشم. همین.
BABAK
08-12-2011, 04:52 PM
من واقعا اعتقاد دارم اگر فدرر 2006 و اون سال ها هم توی این بازی داشت، احتمال باختنش کم نبود.
:193::193::193::193::193::193:دوست عزیز شما مطمئنی سال 2006 بازی های فدرر رو دنبال میکردی ؟ راجر با همین بازیه مزخرفش ست اول ست پوینت بود ! ست 2 رو هم که برد. اگه سال 2006 همین تسونگا با فدرر بازی میکرد 2 ست رو بیگل میشد.:443:
SOROOSH_RF
08-12-2011, 05:58 PM
[QUOTE=BABAK;55610]:193::193::193::193::193::193:دوست عزیز شما مطمئنی سال 2006 بازی های فدرر رو دنبال میکردی ؟ راجر با همین بازیه مزخرفش ست اول ست پوینت بود ! ست 2 رو هم که برد. اگه سال 2006 همین تسونگا با فدرر بازی میکرد 2 ست رو بیگل میشد.:443:[/QUO
واسه بردن سونگا نیازی به فدرر 2006 نبود . فدرر با همون بازی که در ست 1 ، 2 انجام داد میتونست ببره ولی نه با این روحیه و اعتماد بنفس . فدرر با یک بار بریک شدن روحیهش و از دست میده.
فالوتورو
08-12-2011, 06:49 PM
بعضی از دوستان بی انصافی می کنند و میگن راجر بد ظاهر شد . راجر خیلی خوب بازی کرد . بکهنداش فوق تصور بود . هیشکی نمیتونه فورهندای 158 کیلومترو وینر کنه .فدرر خوب بود ولی این سونگا بود که عالی ظاهر شد . راجر هرکاری می کرد به در بسته می خورد .
فقط من از یه چیزی از برد این افراد ناراحت می شم اونم اینه که اینا فقط انگیزشون جلوی راجر و رافا و خلاصه بازیکنای محبوبه . مثلا این دودیگ چجور رافا رو زد بعد اومد جلوی یانکو اینطوری وا داد. اینه که این بازیکنا ثبات ندارن اعصابمو خرد می کنه . اگه سونگا این بازی را تا اخر تورنومنت ادامه بده 99% قهرمانه . اون 1% رو هم واسه مصدومیت گذاشتم :434:
ولی حیف که مثلا بازی بعد میبازه و دوستان میگن از خستگی بود
سونگا برای اینکه بتونه بازیکن های بزرگ رو ببره همیشه تمام انرژیه خودشو میذاره بخاطره همینم دفعه بعد که میبازه ما میگیم از خستگی بود
مطمئن باش بزرگترین مشگل سونگا و مربیش الان ریکاوری بدنیه اونه
البته بعید نیست که تا فینال پیش بره چون سونگا تنیس رو با روحش بازی میکنه و اصلاً به این فکر نمیکنه که چقدر داره انژی میسوزونه:443:
فالوتورو
08-12-2011, 07:18 PM
پس چرا فرهاد مجیدی هنوز مثل جوونیاش راحت گل میزنه:781:
تازه احتمال داره دعوتش کنن تیم ملی
سنش هم از فدرر خیلی بیشتره:160:
koury
08-12-2011, 08:03 PM
نادال شانس اورده رنکهای پایین ترش زیاد اماده نیستن
وگرنه با این وضع بازی راحت میرفت رنک 5-6
خشی جان شک نکن رافا نمیزاره این وضعیتی که داره طولانی بشه... رافا باخت ها و دوره های بد تر از این هم داشته و مطمن باش نمیزاره طولانی بشه... با وضع نواک این باخت ها میتونه کمک کنه رافا به خودش بیاد!
ضمنا سال بعد رافا امتیازات کمتری از ۲۰۱۰ داره و اینطوری سال دیگه میتونه راحت تر به حفظ رده و حتی ارتقاش کمک کمک کنه با استرس کمتر
pourya RF
08-12-2011, 08:32 PM
راجر اصلا به این تورنمنت فکرم نمیکنه چون راجر همه فکرش تو یو اس اوپنه این دو تا مسترز بیشتر یه تمرینه خوبه برای راجر تا یه مسابقه.:443:
Nima88
08-12-2011, 08:51 PM
راجر اصلا به این تورنمنت فکرم نمیکنه چون راجر همه فکرش تو یو اس اوپنه این دو تا مسترز بیشتر یه تمرینه خوبه برای راجر تا یه مسابقه.:443:
اینا همش بهونست. منکر این نمیشم که برای راجر یو اس اپن مهمتره همونطور که برای رافا و نواکم یو اس اپن مهمتره. اما این که بگیم راجر فقط اومد اینجا تمرین کنه ،دستگرمی بازی کنه و این تورنمنت اصلا براش مهم نبوده حرف کاملا غلطی.
pourya RF
08-12-2011, 09:14 PM
اینا همش بهونست. منکر این نمیشم که برای راجر یو اس اپن مهمتره همونطور که برای رافا و نواکم یو اس اپن مهمتره. اما این که بگیم راجر فقط اومد اینجا تمرین کنه ،دستگرمی بازی کنه و این تورنمنت اصلا براش مهم نبوده حرف کاملا غلطی.
بهونه برای چی ؟ راجر اینقدر بزرگه که این باخت های بی ارزش چیزی ازش کم نمیکنه که من بخوام بهونه بیارم! راجر دیشب حتی 4/1 یو اس اوپنه امسالش نبود:434:
Paymaan
08-12-2011, 09:41 PM
این حرفت برای مسترز هایی مثل مونته کارلو و BNL Italia ممکنه درست باشه. راجر اگه بخواد تو کورس بمونه باید امتیاز جمع کنه . دلیلی برای حذف شدن در راوند 3 نمیبینم. (به عنوان یه هوادار). تازه با وجود باخت رافا انگیزش باید بیشتر هم میشد ولی ...
davidbeckham
08-12-2011, 09:44 PM
ویمبلدون هم واسش مهم نبود که باخت؟
الکی ارزش برد تسونگا رو کم نکنید
pourya RF
08-12-2011, 10:10 PM
این حرفت برای مسترز هایی مثل مونته کارلو و BNL Italia ممکنه درست باشه. راجر اگه بخواد تو کورس بمونه باید امتیاز جمع کنه . دلیلی برای حذف شدن در راوند 3 نمیبینم. (به عنوان یه هوادار). تازه با وجود باخت رافا انگیزش باید بیشتر هم میشد ولی ...
راجر تو کورس موندن رو موفقیت در گرنداسلم میدونه حالا بخاطر رنکینک و اماده سازی برای گرند اسلم ها مجبوره تو تورنمت های دیگه هم شرکت کنه!!! اگه غیر از این بود الان یه رکورد رو یایی و غیر قابل شکست تو گرند اسلم ها نداشت :655::655:
Paymaan
08-12-2011, 11:33 PM
راجر تو کورس موندن رو موفقیت در گرنداسلم میدونه حالا بخاطر رنکینک و اماده سازی برای گرند اسلم ها مجبوره تو تورنمت های دیگه هم شرکت کنه!!! اگه غیر از این بود الان یه رکورد رو یایی و غیر قابل شکست تو گرند اسلم ها نداشت :655::655:
پس دیگه شانگهای و پاریس و بارکلیز برای چیه؟ بعد یو اس اپن همه برن خونشون قبل استرالیا دوباره بیان. در ضمن امضاتو درست کن یه گرندش کمه!:434::350:
manoochehr
08-13-2011, 04:09 AM
قرعه سینسیناتی خیلی باحاله فدرر بازی اولش با دلپترو. ماری هم به احتمال زیاد با نلبی. فدرر و جوکو یه طرفن/ نادال و ماری هم اونطرف.
Pouya
08-13-2011, 04:20 AM
قرعه سینسیناتی خیلی باحاله فدرر بازی اولش با دلپترو. ماری هم به احتمال زیاد با نلبی. فدرر و جوکو یه طرفن/ نادال و ماری هم اونطرف.
قرعه سینسیناتی (http://assets.usta.com/assets/663/15/ATP_MDS-1.pdf)
خوب نواک جان این بازی هم با اختلاف برد و هر بازی که جلو تر میره ثابت می کنه نامبر 1 حقش بوده و واقعا الان شکست ناپذیره
Novak 6 Monfils 2
Novak 6 Monfils 1
M∂hdi
08-13-2011, 08:23 AM
فیش در جدال با صرب؛ تکرار نیمه نهایی ویمبلدون
[/URL]http://irfreeup.com/images/15391690478428301091.jpg (http://irfreeup.com/images/15391690478428301091.jpg)
ماردی فیش امریکایی برای راه یافتن به فینال مونترئال، باید از سد تیپسارویچ عبور کند که بامداد امروز موفق شد توماس بردیچ را در دو ست شکست دهد .
فیش در مسیر خود تا نیمه نهایی، لوپز، گولبیس و واورینکا را مغلوب کرده و در آستانه رسیدن به فینالی دیگر در فصل 2011 است .
او در یک چهارم نهایی برابر واورینکا نمایش پر نواسانی (36 UE) ارائه کرد و در حالی که در ست دوم، بازی به تای بریک کشید دو فرصت مچ پوینت را از دست داد تا در ست نهایی 6-0 به برتری برسد .
http://irfreeup.com/images/01089620529649310390.jpg (http://irfreeup.com/images/01089620529649310390.jpg)
محمد الحیانی داور این دیدار، اشتباه فاحشی در هنگام (اعلام اوت) ضربه سرو مرد امریکایی داشت، که می توانست روند بازی را در ست نهایی دچار تغییر کند، فیش درخواست چلنج نداد .
جنگ در هارد کورت
http://irfreeup.com/images/88381788609653956971.jpg (http://irfreeup.com/images/88381788609653956971.jpg)
پس از پیروزی بر فدرر و برد بدون مشکل مقابل الماگرو، سونگا به مصاف جوکوویچ شماره یک تنیس جهان و مردی که تنها یک شکست در هفت ماه اخیر داشته است، میرود .
جدال قبلی آنها در روز نخست ماه جولای و در کورت اصلی مسابقات ویمبلدون بود که جوکوویچ با برتری در چهار ست، سومین پیروزی برابر فرانسوی را کسب کرد . از هشت مسابقه، سونگا با پنج پیروزی خودنمایی می کند .
آخرین پیروزی مرد فرانسوی در آزاد استرالیا 2010 بوده که پنج ست به همراه داشت .جوکوویچ دو برد در روی هارد کورت داشته که در آزاد استرالیا 2008 و مسترز کاپ 2009 میامی رقم خورده اند . پنج پیروزی برای جو ویلفرد سونگا در کورت های سخت به ثبت رسیدهاند .
سرینا با قدرت حریفان را کنار می زند؛ پایان غول کشی
[URL="http://irfreeup.com/images/51222494381436214451.jpg"]http://irfreeup.com/images/51222494381436214451.jpg (http://irfreeup.com/images/51222494381436214451.jpg)
با قهرمانی در استنفورد، او اکنون بازگشته است تا دنیای تنیس نتواند قهرمان 13 گرنداسلم را به این زودی ها فراموش کند . شکست در راند چهارم ویمبلدون و سقوط از جمع صد تنیسور برتر، سرینا ویلیامز را تحت تاثیر قرار داد، وقتی که یک سال به دلیل مصدومیت و بیماری دور از کورت به سر می برد . اما او اعلام کرده به جمع ده تنیسور برتر باز خواهد گشت و مسیر او به نظر هموار است، وزنیاکی در تورنمنت های بزرگ ناموفق است، کلایسترز با مصدومیت های گوناگون دست و پنجه نرم می کند، خواهرش وینس نمایش گذشته را ندارد و بدین ترتیب رقیبان کمتری را پیش روی می بیند . گرچه جوانانی مثل کویتووا پای به عرصه گذاشته اند، اما در هارد کورت، هنوز نه .
سرینا در نیمه نهایی به دیدار آزارنکا خواهد رفت . دیگر دیدار این مرحله بین استوزر و رادوانسکا .
گالینا وسکابوئهوا Galina Voskoboeva تنیسور 26 ساله و شگفتی ساز قزاق، در دیدار با آزارنکا شانسی برای پیروزی نداشت و در پایان 1-6 و 2-6 با تورنتو وداع کرد . او در مسیر خود بارتولی، پنهتا و شاراپووا را از پیش روی برداشته بود. گالینا به روسی و انگلیسی مسلط است و از سال 2008 ملیت خود را از روسیه به قزاقستان تغییر داد .
Mahrooz RF
08-13-2011, 09:54 AM
این تسونگا انگار جن گرفتش. تو ویمبلدون هم فدررو زد. هالا دیگه نواک افتاده رو دور. امیدوارم تسونگا رو بترکونه.
pourya RF
08-13-2011, 01:51 PM
پس دیگه شانگهای و پاریس و بارکلیز برای چیه؟ بعد یو اس اپن همه برن خونشون قبل استرالیا دوباره بیان. در ضمن امضاتو درست کن یه گرندش کمه!:434::350:
حالا ما میخوایم یه جوری باخت های راجر رو توجیح کنیم :350:
Lily Nadal
08-13-2011, 03:32 PM
خوشم میاد زمانی که به نفعتونه فکر راجر رو هم می خونید :441:من ی جایی خونده بودم که راجر گفته بود می خوام اول بشم یا رنک یک یا اینکه بقیه ی رنکا برام اهمیتی نداره مهمه که اول بشم بنابراین از این حرفش هم میشه نتیجه گرفت که امتیاز همه بازیها براش اهمیت داره.
manoochehr
08-13-2011, 08:14 PM
به نظر من سونگا امشب مثل آب خوردن نواکو میبره اینجا دیگه مثل wimbledon نیست که سونگا 5 ست با فدرر بازی کرده باشه و بدنش تحلیل رفته باشه. نواکم فرم خوبی نداشته مثل تورنمنت های قبل! از بازیش با داویدنکو مشخص بود اگه داویدنکو مثل سابقش بود به راحتی نواکو برده بود. cillic هیچوقت برای نواک بازیکن خطرناکی نبوده. منفیس هم که تعطیله با اون سبک بازیش منفیس بازیکنیه که قدرت وینر نداره و فقط ایستاده روی بیس لاین الکی وقت تلف میکنه این سبکش جلوی بازیکنی مثل نواک که ضربات دقیق داره جواب گو نیست. ولی سونگا تمامه امکانات بردن نواکو به راحتی داره 1.قدرت وینر بالا 2.سرو قوی و والی بی نظیر فورهند هم سونگا کاملا قویتره. فقط بکهند نواک از سونگا سره و همینطور هوش قویتره نواک. به نظر من اگه هر دوشون روی فرم باشن سونگا به راحتی میبره.
Nima88
08-13-2011, 10:51 PM
به نظر من سونگا امشب مثل آب خوردن نواکو میبره اینجا دیگه مثل wimbledon نیست که سونگا 5 ست با فدرر بازی کرده باشه و بدنش تحلیل رفته باشه. نواکم فرم خوبی نداشته مثل تورنمنت های قبل! از بازیش با داویدنکو مشخص بود اگه داویدنکو مثل سابقش بود به راحتی نواکو برده بود. cillic هیچوقت برای نواک بازیکن خطرناکی نبوده. منفیس هم که تعطیله با اون سبک بازیش منفیس بازیکنیه که قدرت وینر نداره و فقط ایستاده روی بیس لاین الکی وقت تلف میکنه این سبکش جلوی بازیکنی مثل نواک که ضربات دقیق داره جواب گو نیست. ولی سونگا تمامه امکانات بردن نواکو به راحتی داره 1.قدرت وینر بالا 2.سرو قوی و والی بی نظیر فورهند هم سونگا کاملا قویتره. فقط بکهند نواک از سونگا سره و همینطور هوش قویتره نواک. به نظر من اگه هر دوشون روی فرم باشن سونگا به راحتی میبره.
مطمئنا سونگا رو فرمه ولی این نواک که میبره.
و دیدیم که این سونگا رو دور هم باشه نباشه رقیب نواک نمیشه و شما وقعا خوب نقاط قوت سونگا رو گفتی و کاملا از نواک بهتره اما نمیدونم چرا میبازه :-؟؟ نواک هر چقدر میره جلوتر پخته تر میشه نقاط ضعف خودش رو بهبود میبخشه امیدوارم نادال و فدرر از دوباره به خودشون بیان و رقابت سختی با نواک داشته باشن سونگا که حریف نیست
manoochehr
08-14-2011, 04:58 AM
و دیدیم که این سونگا رو دور هم باشه نباشه رقیب نواک نمیشه و شما وقعا خوب نقاط قوت سونگا رو گفتی و کاملا از نواک بهتره اما نمیدونم چرا میبازه :-؟؟ نواک هر چقدر میره جلوتر پخته تر میشه نقاط ضعف خودش رو بهبود میبخشه امیدوارم نادال و فدرر از دوباره به خودشون بیان و رقابت سختی با نواک داشته باشن سونگا که حریف نیست
اره نواک برد و خیلی داره خوب کار میکنه ولی سونگا هم امروز اصلا از اول بازی تمرکز نداشت. من هنوزم سره حرفم هستم سونگا اماده و نواک اماده سونگا میبره ولی امروز سونگا رو فرم نبود. ولی در کل مهم برده که نواک برد تبریک به خاطر برد نواک. در ضمن سونگا همیشه یکی از رقیب های اصلیه نواک بوده از هد تو هد کاملا مشخصه تازه با این باختش هنوز 5/4 جلو هست سونگا اونوقت چه طوری حریف نیست؟
اره نواک برد و خیلی داره خوب کار میکنه ولی سونگا هم امروز اصلا از اول بازی تمرکز نداشت. من هنوزم سره حرفم هستم سونگا اماده و نواک اماده سونگا میبره ولی امروز سونگا رو فرم نبود. ولی در کل مهم برده که نواک برد تبریک به خاطر برد نواک.
مرسی بابت تبریک دوست عزیز دیگه از این حرفا نداشتیم چطور سونگا تو ویمبلدون رو دور بود از راجر برد رسید به نواک دیگه رو فرم نبود اینجا هم از راجر برد رو فرم بود اما به نواک رسید رو فرم نبود بحث رو فرم بودن نبودن هم بچه ها کردن دیگه نیازی نداره بحث کنم اما به عقیده شما احترام میزارم دوست عزیز دیگه همه میدونن سطح بازی نواک الان در چه حد است دلیل نمیشه بازی های گذشته رو به رخ بکشی اگر این جوره نادال هم بازی رو در رو از نواک بیشتر برده اما چند بازی پی در پی داره میبازه اما چیزی که مهمه پیشرفت بازیکن است ( الان دوران اوج و طلایی نواک است دوستان اشاره کردن 1 باخت در هفت ماه اخیر این امار همه چیز رو نشون میده موفق باشی.
manoochehr
08-14-2011, 05:19 AM
مرسی بابت تبریک دوست عزیز دیگه از این حرفا نداشتیم چطور سونگا تو ویمبلدون رو دور بود از راجر برد رسید به نواک دیگه رو فرم نبود اینجا هم از راجر برد رو فرم بود اما به نواک رسید رو فرم نبود بحث رو فرم بودن نبودن هم بچه ها کردن دیگه نیازی نداره بحث کنم اما به عقیده شما احترام میزارم موفق باشی
من نمیخوام برد جوکو رو کم رنگ کنم با این حرف که سونگا رو فرم نبود قدرت جوکو برای همه مشخصه ولی امروز سونگا خوب بازی رو شروع نکرد و تمرکز رو بازی نداشت. دز ضمن من نگفتم تو ویمبلدون رو فرم نبود سونگا گفتم به خاطر اینکه 5 ست با راجر بازی کرده بود بدنش تحلیل رفته بود.
davidbeckham
08-14-2011, 10:04 AM
من بعید میدونم تسونگای اماده هم بتونه نوواک اماده رو ببره
نمونش هم استرالیای 2008 که اوج امادگی تسونگا بود
البته در اینده امکانش هست
ولی فعلا بعیده
Pouya
08-14-2011, 10:10 AM
من بعید میدونم تسونگای اماده هم بتونه نوواک اماده رو ببره
نمونش هم استرالیای 2008 که اوج امادگی تسونگا بود
البته در اینده امکانش هست
ولی فعلا بعیده
دقیقا ! من حتی معتقدم الان فدرر و نادال هم به اوج نسبی برسن (که با شرایط فعلی بعیده) - به اوج کامل که کلا خیلی بعیده - ، در مقابل نواک، شانسشون خیلی بیشتر نیست و تقریبا برابر هست و اگه ببرن هم خیلی باید تلاش کنن و سختی بکشن. چون روحیه نواک الان به طرز عجیبی بالاست و حتی اگه ازش جلو باشی بازم هیچ اطمینانی به شکستش نیست! در حالی که الان راجر و نادال فرمشون هم خوب بشه ، روحیه شون اصلا در حد نواک نیست...
SOROOSH_RF
08-14-2011, 02:02 PM
این سونگا هم تا دید دوباره داره به جوکویچ میبازه خودش و زد به مصدومیت
BABAK
08-14-2011, 03:42 PM
http://up1.iranblog.com/images/75federer_2k11_rg_142.jpg[/URL]
چه زود فراموش کردید شعبده بازیه اسطوره نازنین تو کورت Philippe Chatrier رو ... فدرر روی فرم باشه بهترین نواک رو به گریه میندازه ..:866:
I.man
08-14-2011, 03:56 PM
چند نکته پیرامون فینال امشب
نواک در حال حاضر رکورد 52-1 رو داره
امشب می تونه نهمین قهرمانی امسال نواک باشه
نواک با قهرمانی در این تورنمنت اولین تنیسوری میشه که از سال 1990 تا حالا در یک سال پنج عنوان مسترز 1000 رو بدست اورده
امار امسال نواک در فینال ها 8-0 هست
امار امسال نواک در مسابقات هارد کورت 28-0 هست
فیش برای اولین عنوان قهرمانی مسترز 1000 خودش تلاش میکنه
این سومین تورنمنت پیاپی هست که فیش داره به فینال میرسه (قهرمانی در اتلانتا، فینال لس انجلس)
manoochehr
08-15-2011, 12:40 AM
قهرمانی جوکو رو به تمامه طرفداراش تبریک میگم.
Sajad
08-15-2011, 01:01 AM
پنجمین مسترز نواک در این فصل رو به همه طرفدارای نواک تبریک میگم
سال دیگه کار نواک خیلی سخت واسه دفاع از این 9 عنوان با این حال به امید قهرمانی های بیشتر در این فصل
من قهرمانی نواک رو به همه تبریم میگم . :396:
یه خسته نباشی هم به فیش عزیز , فیش اگه از فرصت هاش به بهترین شکل استفاده می کرد شاید بازی به ست 3 هم نمی رسید ولی افسوس که تنیس قابل پیش بینی نیست
تبریک تبریک تبریک:583::583::866::866::655::396:
Pouya
08-15-2011, 01:17 AM
بررسی نقطه به نقطه بازی فینال: جوکوویچ - فیش
(ن) : سرو نواک - (ف) : سرو فیش
ست 1 :
گیم 1 (ن) : نواک به راحتی و با استفاده از سرویس فاتح می شود : 1-0 .
گیم 2 (ف) : در این گیم 2 فورهند وینر زیبا از هر دو بازیکن شاهد هستیم. فیش هم با سرویس بازی را برابر می کند: 1-1 .
گیم 3 (ن) : 2 ارور از بکهند نواک > 15 - 40 . 2 ارور از فیش > 40-40 . اولین ارور فیش با بکهندی ضعیف رخ می دهد و به کلید ست 1 تبدیل نمی شود. 2 سرویس خوب از نواک و 2 ریترن بد از فیش > 2-1 نواک.
گیم 4 (ف) : سرویس های عالی فیش و یک فورهند وینر و یک بکهند وینر بسیار خوب > 2-2 .
گیم 5 (ن) : بازی هوشمندانه نواک. در امتیاز 30-15 ، نواک 4 توپ را با بکنهد ، فورهند ، بکهند اسلایس به یک منطقه می زند و به طرز غافل گیر کننده ای ضربه بعدی را با بکهندی زیبا به سمت دیگر زمین می زند. > 40 -15. 3 فورهند عالی کراس کورت از فیش > 40-AD . بازی چندین بار deuce می شود و نهایتا سرو خوب نواک به کمکش می آیند و با اروری از بکهند فیش نواک پیروز می شود. > 3-2 نواک.
گیم 6 (ف) : دقت فیش در فورهند و بکهند پایین می آید > 0-30 . توانایی فیش در لب تور > 30-30 . بازی خوب نواک و این بار اشتباهات بد فیش در لب تور که بسیار عجیب به نظر می رسد... > 4-2 (2 اروری که به کلید ست 1 تبدیل شده و شاید اصلا کلید کل بازی باشند.)
گیم 7 (ن) : نواک به راحتی و در کمتر از 2 دقیقه فاتح می شود. > 5-2 .
گیم 8 (ف) : سرو فیش و البته روحیه اش افت کرده... + ریترن خوب نواک روی سرویس های دوم > 0-40 . 3 ست پوینت برای نواک. بازی هجومی و نترس نواک و بد شانسی فیش > ست پوینت دوم برای نواک > 6-2 .
آن 2 ارور کلید این ست بود ، اما آنچه محسوس است ، افت درصد سرو اول فیش در طول ست و مخصوصا در گیم آخر است. مجموعا 35% ! با این شرایط فیش شانسی ندارد...
پیام بازرگانی 1 : گویا اوزیل برای رئال گل زده! آیا مورینیو می تواند نتیجه را حفظ کند و فصل را با برد آغاز نماید یا اینکه دروازه اش باز خواهد شد؟!http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/39.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/39.gif)
ست 2 :
گیم 1 (ن) : نواک این بار مقتدرانه کار می کند و در گیمی زیبا با بازی هجومی عملکرد را در رالی ها به دست می گیرد. اما همین بازی هجومی کار دستش می دهد و 30-0 را به 30-40 تبدیل می کند. در این امتیاز نواک محافظه کارانه کار را دنبال می کند. اروری بد از فیش بازی را 40-40 می کند و 2 ارور دیگر در کنار بازی متداوم نواک ، او را فاتح این گیم حساس و مهم می نماید. > 1-0 نواک.
احتمالا نواک فهمیده که خیلی نباید هجومی بازی کند و به همان بازی متداوم (و نه دفاعی، البته!) ادامه دهد. فیش عصبی به نظر می رسد...
گیم 2 (ف) : فیش بدون سختی فاتح می شود. بازی تهاجمی نواک در امتیاز آخر باز هم با ارور همراه است...
گیم 3 (ن) : سرویس های عالی نواک > 2-1 نواک.
گیم 4 (ف) : فیش با بازی هجومی و بدون ترس بازی 0-30 را می برد. > 2-2 .
گیم 5 (ن) : نواک در اکثر مواردی که هجومی بازی می کند ، با ارور امتیاز از دست می دهد و هر موقع که هوشمندانه و محافظه کار تر و کنترلی بازی می کند (باز تاکید می کنم که منظورم دفاعی نیست.)، معمولا کسب امتیاز می کند. (البته این تئوری در مورد بازیکنانی مثل فیش صادق است نه خیلی های دیگر.) این بار ترس هم به سراغ نواک می آید و سرانجام فیش نواک را برک می کند. عملکرد نواک در سرو دوم افت کرده + چند ریترن خوب و البته 2 بکهند وینر عالی از فیش> 3-2 فیش.
گیم 6 (ف) : شاید بهترین حالت بازی برای نواک در اینگونه بازی ها ، بازی کنترلی و البته بدون ترس و پرهیز از دفاع صرف است. مثل همان 2 بکهند وینر عالی که در این گیم می زند. بازی سراسر هجومی و یا کاملا دفاعی به ضرر او تمام می شود. نواک بازی 40-0 را 40-40 می کند اما 2 سرویس خوب و در ادامه بازی خوب از فیش گیم را به سود او به پایان می برد. > 4-2 . (دو گیم اخیر می تواند کلید عملکرد نواک در ادامه فصل باشد...)
گیم 7 (ن) : توضیحات بالا در این گیم هم خود را نشان می دهند. ریترن های فیش تا حدی بهتر و نترس تر از قبل شده ، اما در هر حال نواک پیروز می شود. < 4-3 .
گیم 8 (ف) : درصد سرو اول فیش بسیار بهتر شده و همین کار نواک را سخت می کند. (از 35% به 60% رسیده ) بازی کنترلی نواک باز هم بهتر جواب می دهد. نواک یک برک پوینت را از دست می دهد و سرو بسیار خوب و بازی نترس و تهاجمی فیش به کمکش می آیند.
پیام بازرگانی 2 : در لحظاتی که بازی متوقف است ، کانال را عوض می کنیم. چه گلی زد داوید ویا!http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif)
این بار فیش امتیاز را از دست می دهد و بازی باز هم deuce می شود. شنک نواک فیش را در موقعیت برد قرار می دهد و فیش با یک ایس کار را تمام می کند. > 5-3.
گیم 9 (ن) : باز هم نواک تهاجمی ارور می دهد. ارور های بدی هم می دهد...! > 6-3 ست دوم برای فیش.
پیام بازرگانی 3 : باز هم در فاصله استراحت کانال را عوض می کنیم. گویا مسی دوباره رئال را تحقیر کرده!http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif) مورینیو فکر کرده بود که بازی را برده. به قول آرسن ونگر : چهره هر مربی نمایشگر وضعیت تیمش در بازی است. ضعف دفاع رئال را به وضوح در چهره مربی مغرورش می توان دید...http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/21.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/21.gif)
شاید این استرتژی نواک باشد که قهرمان را تعیین کند : بازی کنترلی احتمالا او را قهرمان مونترئال خواهد نمود و هجوم بیش از حد و نه چندان عاقلانه و یا دفاع صرف و با ترس دومین شکست فصل او را رقم خواهد زد.
ست آخر :
گیم 1 (ف) : نواک با بازی کنترلی و ریترن های خوب ، 40-0 را 40-40 می کند. در زیبا ترین امتیاز بازی هم این نواک است که فیش را وادار به ارور می کند ، اما سرویس خوب فیش بازی را deuce می نماید. باز هم بازی کنترلی نواک و ارور فیش : 40-AD . فیش با ایس عالی و به موقع برک پوینت دیگری را سیو می کند. 2 ارور دیگر از دو بازیکن : باز هم 40-40 . بازی فوق العاده فیش در لب تور در این امتیاز به شدت قابل تحسین است و در نهایت فیش فاتح این گیم بسیار مهم می شود. زیبا ترین گیم بازی تا این لحظه. > 1-0 فیش.
گیم 2 (ن) : نواک نشان می دهد که چه روحیه بالایی دارد و بعد از آن گیم طاقت فرسا سطح بازیش را حفظ می کند : 40-0 . بازی 40-30 می شود ، اما با ارور فیش این گیم خاتمه می یابد. > 1-1 .
گیم 3 (ف) : فیش بسیار خوب سرو می زند و با یک ایس گیم 40-15 را تمام می کند. > 2-1 فیش.
گیم 4 (ن) : سرو نواک همچنان خوب است ولی ریترن فیش ، ضعیف ترین گیم خود را پشت سر می گذارد تا نواک با 4 امتیاز پیاپی فاتح شود. > 2-2 .
گیم 5 (ف) : فیش اشتباهات بدی را مخصوصا در امتیاز 0-30 که 0-40 منجر می شود ، دارد. والی ضعیف ، عجیب و نمایشی ، رالی را در اختیار نواک قرار داده، بازی 0-40 می شود (کلید کل بازی) و فورهند ارور دوم فیش در این گیم را به همراه دارد. فورهند ارور سوم و برک شدن فیش به سادگی هر چه تمام تر! > 3-2 برای نواک.
پیام بازرگانی 4 : آلونسو با شوتی خوب و زمینی گل می زند. دفاع بارسا در نبود پویول و پیکه مبتدیانه عمل می کند و آسیب پذیر است...
گیم 6 (ن) : فیش هنوز روحیه اش را نباخته. بازی 30-0 ، 30-30 می شود .اما سرو نواک به کمکش می آید. > 4-2 نواک. آیا فیش هنوز هم روحیه دارد؟!
گیم 7 (ف) : دراپ شات بد و ارور دیگری از فیش > 0-30 . این بار سرویس های فیش به کمکش می آیند و ریترن های نامناسب نواک ، فیش را از برک شدن نجات می دهد. > 4-3. فیش امیدوار می ماند اما کافی است نواک 2 گیم دیگر خوب سرو بزند...
گیم 8 (ن) : در امتیاز اول فیش ریترن مناسبی روی سرو دوم نواک انجام می دهد اما نزدیک شدن بسیار بی موقع او به تور که با بکهند پسینگ شات نواک همراه است به کلید این گیم تبدیل می شود. به طوریکه در ادامه افت انگیزه و بازی فیش را شاهد هستیم.> 5-3 .
پیام بازرگانی 5 : رونالدو هر کاری می کند نمی تواند دروازه بارسا را باز کند. باز هم ناکامی او در برابر بارسا. ضربه سر او در فینال حذفی - در نبود پویول - یک اتفاق بوده است...پیکه برای بهبود دفاع بارسا وارد زمین می شود.
گیم 9 (ف) : فیش با اتکا به سرویس خوبش فاتح می شود.> 5-4 .
گیم 10 (ن): گیم سرنوشت : نواک سروینگ فور ده مچ و قهرمانی نهم در این فصل...
در این گونه گیم ها اولین امتیاز بسیار مهم است. فیش تا حدی بد شانسی هم می آورد. باز هم والی ناموفق... > 15-0 . رالی طولانی که با وینری عالی از نواک ختم می شود + ارور فیش در امتیاز بعدی > 40-0 و 3 مچ پوینت برای نواک. اولی از دست می رود. ارور نواک و از دست رفتن فرصت دوم. مچ پوینت 3 : فورهند اروری دیگر! > 40-40 . اما اینبار فیش ارور می دهد و نواک برای بار چهارم در موقعیت قهرمانی قرار می گیرد. سرویس خوب او با ریترن بد فیش همراه می شود و نواک قهرمان مونترئال می شود و فیش در چهارمین فینال مسترزش هم شکست می خورد...
این گیم به نوعی خلاصه بازی بود. نواک سراسر تهاجمی و یا نواک دفاعی محض با سرویس نامطمئن امتیاز از دست می دهد و نواکی که خوب سرو می زند و کنترلی و نترس بازی می کند قهرمان می شود. بازی فیش هم در کل تورنمنت قابل تقدیر بود ، اما او هم هرگاه سرویسش افت کرد به مشکل خورد. اگر ریترنش را بهبود بخشد و بیشتر بر اعصابش مسلط باشد ، در سینسیناتی هم خطرناک خواهد بود. اما آیا نواک در آن سطح متفاوت هم موفق عمل خواهد کرد و قهرمان خواهد شد؟ اگر فقط به خودش نگاه کنیم ، کار سختی دارد. اما با نگاهی به وضعیت سایر بازیکنان در می یابیم که قهرمانی نواک محتمل ترین اتفاق است. فیش و راجر (با توجه به سابقه اش در سینسیناتی و نه بازی ها) در کنار یکی دو نفر دیگر رقبای او خواهند بود.
با تمام احترامی که برای نواک جوکوویچ و استمرارش قائل هستم و عملکرد امسالش را بسیار قابل تحسین و تقدیر می دانم، اما با متعادل شدن بیش از حد سطوح ، نبود بازیکنان مدعی به حد کافی و افت مدعیان در سال های اخیر، ارزش رکورد هایی مثل برد پشت سر هم و کریر گرنداسلم و ... نسبت به دهه های پیش بسیار پایین آمده... .
اما در هر حال باید قبول کرد که نواک جوکوویچ آماده ترین و بهترین بازیکن حال حاضر جهان است. این قهرمانی را به او و طرفدارانش تبریک می گویم.
بازی رئال بارسا هم 2-2 تمام می شود ...
NimaRafi
08-15-2011, 01:28 AM
قهرمانی نواک رو به تمام طرفدارنش تبریک می گم:443:
AndreS
08-15-2011, 02:20 AM
قهرمانی نواک رو به همه هوادارنش تبریک میگم .
29-0 in Hard
53-1 overall in this year
8147
فینال پر افت و خیزی بود هر دو بازیکن اشتباهات و نقاط قوتی داشتن که در نهایت حق به حق دار رسید و شایسته ترین بازیکن تورنمت قهرمان شد.
احساس کردم آنچنان که باید و شاید نواک مقتدرانه ظاهر نشد (نیمه نهایی و فینال) به هر حال خستگی و فشار زیادی رو که تا اینجای فصل متحمل شده نمیشه نادیده گرفت . برای سینسیناتی و US Open حتما باید ریکاوری مناسبی داشته باشه (البته با وجود افت مدعیان و رقیبان اصلیش کارش راحتتر شده)
ضمن اینکه فیش هم فراتر از حد و اندازه ی خودش بود (هرچند اشتباهاتی مهلک در طول بازی ازش سر زد) به هرحال تنها بازیکنی بود که موفق شد 1ست از نواک بگیره تو این تورنمنت که خب جای تبریک و تحسین فراوان داره .
pouriya.alex
08-15-2011, 03:09 AM
منم قهرمانی نوله رو به هواداراش تبریک میگم .:441:
یه خسته نباشید جانانه هم به فیش که شخصا خیلی دوست داشتم ببره ولی خب زورش نرسید دیگه.
نوله داداش یه 4 تا مسترزم بزار بقیه ببرن !:434:
Afshin
08-15-2011, 05:38 AM
قهرمانی نواک رو به همه هوادارنش تبریک میگم .
29-0 in Hard
53-1 overall in this year
8147
فینال پر افت و خیزی بود هر دو بازیکن اشتباهات و نقاط قوتی داشتن که در نهایت حق به حق دار رسید و شایسته ترین بازیکن تورنمت قهرمان شد.
احساس کردم آنچنان که باید و شاید نواک مقتدرانه ظاهر نشد (نیمه نهایی و فینال) به هر حال خستگی و فشار زیادی رو که تا اینجای فصل متحمل شده نمیشه نادیده گرفت . برای سینسیناتی و US Open حتما باید ریکاوری مناسبی داشته باشه (البته با وجود افت مدعیان و رقیبان اصلیش کارش راحتتر شده)
ضمن اینکه فیش هم فراتر از حد و اندازه ی خودش بود (هرچند اشتباهاتی مهلک در طول بازی ازش سر زد) به هرحال تنها بازیکنی بود که موفق شد 1ست از نواک بگیره تو این تورنمنت که خب جای تبریک و تحسین فراوان داره .
به نظر من که نواک اصلا به خودش فشار نیورد ... علت نزدیک شدن بازیش با فیش هم این بود که بازی رو تموم شده فرض کرد و وقتی که بریک شد دیگه کارش گره خورد.
نواک اگه قرار بود خسته باشه ، کوارترفاینال رو اونجوری بازی نمیکرد با مونفیس.
Behnam RF
08-15-2011, 09:42 AM
بنده هم قهرمانی استوره سال 2011 رو تبریک میگم :583:
novak djokovich
08-15-2011, 06:49 PM
فوق العاده ای پسر
http://www.novakdjokovic.rs/fotogalerija/185/nole_montreal2011_22.jpg
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.