توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس مسترز مادرید
FaRzIn
05-08-2011, 12:06 AM
اين نواكي كه من امروز ديدم رو به اين آسوني ها نميشه برد احتمالا بازي فردا به ست سوم بكشه !!
راجر هم امروز بجز ست دوم خوب بود و فقط يكم عصبي بنظر ميرسيد ولي در هر حال خسته نباشيد به هر چهار بازيكن !!! :441:
آقاي pawervu عزيز خيلي بيش از حد داري از نواك تعريف مي كني شما مثل اينكه بازي هاي امشبو سطحي ديدي يا توجه نكردي همين نوله كه به اعتقاد شما فردا نادالو ميبره يه ست و اون هم ست اول كه مهمه رو به belluchi باخت ... و
يه كمي باانصاف تر درمورد رافا قضاوت كنيد ... فردا رافا ببره يا ببازه كه ١٠٠% ميبره سطح بازي نواك عمرا" به رافا سلطان خاك نميرسه !
Hatam
05-08-2011, 01:58 AM
تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای نیمه نهایی مسترز مادرید در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=48066#post48066)اصلاح شد.
BABAK
05-08-2011, 07:30 AM
اگه اعصابتو سر یه پوینت مسخره تو ست دوم الکی خورد نمیکردی... اگه تو ست 2 و3 از اون همه بریک پوینت یکی رو میگرفتی .. نادال تو خونه روی زمین مورد علاقه هیچی نبود !! افسوس..
Mohammad Reza
05-08-2011, 08:25 AM
4102
راجر نبايد خودتو عصبي ميكردي:182: ولي...
نيگاه ميركا:182:بيچاره خيلي غصه ميخوره...راجر اگه ارور هاش رو كم كنه ديگه هيچ ايرادي نداره،من تو بازي راجر ايراد نميبينم مشكل از تمركز هست...و البته بازي هجومي ارور هم داره ولي نه اينقدر!
من كلا تو تئاتر هام شخصيت هاي نا اميد رو زياد بازي كردم،اما تو زندگي واقعيم هميشه انساني اميدوار بودم و خواهم بود...اين اسطوره براي ما امسال يه سورپريز بزرگ داره،حالا كجاش رو نميدونم:379:ولي مطمئنم يه جا خيلي خوشحالمون ميكنه كه تمام اين شكست ها فراموش شه...راجر ما طرفداران واقعيت هميشه حمايتت ميكنيم در هر شرايطي...
Mohammad
05-08-2011, 08:36 AM
میرکا و غصه؟ اینکه همیشه یا داره توئیت میکنه یا داره یا با ناخنش ور میره، نشد یه بار دوربین نشونش بده، این شیش دونگ حواسش پیش راجر باشه، غصه میخوای این سورین، همچین با استرس و تمرکز بازی رو نگاه میکنه، واقعا بهترین عضو تمیمش همین سورینه.
Behnam RF
05-08-2011, 09:32 AM
میرکا و غصه؟ اینکه همیشه یا داره توئیت میکنه یا داره یا با ناخنش ور میره، نشد یه بار دوربین نشونش بده، این شیش دونگ حواسش پیش راجر باشه، غصه میخوای این سورین، همچین با استرس و تمرکز بازی رو نگاه میکنه، واقعا بهترین عضو تمیمش همین سورینه.
پس حتما دفعه دومه که میبینیش،وقتی داره به ناخنش ور میره ،بشکن که نمیزنه ،از استرسه من خودم بیشتر از راجر انرژی مصرف میکنم:350:
خب من وقتی به نادال تبریک میگم که خودش زحمت بکشه و ببره ولی اینبار حریفش برد رو هدیه کرد. این تنها بازی رافا در خاک بود که من دیدم و نتونستم لقب king of clay رو بهش بدم.
ولی واسه بازی با نوله تبریک خواهم گفت .:441:
متاسفانه تمام راجری های اینجا گفتند راجر میتونست بهتر باشه ، این قبول ولی من از سال 2006 تا حالا تمام بازی های راجر رو دارم و یا حداقل دیدم (البته خیلی هاش رو پاک کردم و پخش زنده هم ندیدم) تنها تفاوتش با این بازی این بود که قبلا(در روزهای اوج) بکهند ریترن هاش رو اینطوری نمیزد،به صورت اسلایس میزد، اما در این بازی دیدید که چی کار کرد:243:
به هر حال این دومین بازی rival بود که به صورت باورنکردنی راجر بازی رو باخت.
از اینکه حق به حقدار خود نرسید شرمنده شدم.
Behnam RF
05-08-2011, 10:26 AM
چند جمله دیگه از حرف دلم مونده:434:
1.دوستم شاید در تعصب برای طرفداری از رافا تکه ، جوری که وقتی رافا راند اول پیروز میشه 3 متر میپره بالا و من بهش میخندم ،ایشون 32 سال دارند و 10 برابر من تنیس دیده از راجر هم بدش میاد، دیشب با هم بازی رو دیدم بعد از پیروزی رافا ،سرش رو انداخت پایین و رفت و بعد تلفنی بهم گفت باریکلا به راجر فقط.:240: ولی در فینال ویمبی 2008 من رو کشت.:434:،شاید دیشب اصلا رافا رو برنده نمیدونست.
من دیشب تنها کسی بودم که اشک در چشمانم جمع شده بود.
2. 5 سال تفاوت سنی راجر با رافا و روی خاک رس ،این بازی راجر:441:
راجر در این سن نمی تونه بهتر از این بازی کنه (که ما انتظار این بازی رو نداشتیم)
Mohammad
05-08-2011, 10:39 AM
بسه دیگه بهنام :3t1: هی میگی اختلاف سن و فلان و ... دیشب سایه ای از رافا تو زمین نبود، چی میگی هی؟
اگه بحث حق و حقداره که راجر باید بازی اولش حذف میشد، در خاک کنترل حرف اول رو میزنه، همونجور که شب قبلش راجر با کنترل و لت کورد وینر در حساس ترین مقاطع بازی :254: بازی رو برد، دیشب هم رافا با کنترل بازی رو برد.
King of Clay که میگن به خاطر همین چیزاست. هر روز که نمیتونی بیای شات ول بدی.
امشب هم رافا اگه اینجوری بازی کنه میبازه، چون اولا این روزا کنترل نواک خیلی بهتر از رافاست، دوما رافا اصلا دستش به شات زدن نمیره. خیلی Clean نمیزنه ضربه و Shank فورهند هم زیاد داره.
Mohammad Reza
05-08-2011, 11:12 AM
سورين رو واقعا قبول دارم بيچاره خيلي زحمت ميكشه دمشم گرم....هميشه ازش خوشم ميومده..هم از چهرش خوشم مياد هم مرامش:655::441:
ولي اصلا قبول ندارم حرفت:3t1: تا حالا نديدي بعضيا از بس تو فكرن و استرس دارن با يه چيزي ور ميرن،من عادتمه پامو زياد ميلرزونم و ميركا با ناخونش ور ميره!در مورد توئيتم بگه كه فقط اول بازي موقع گرم كردن بود!!!به نظر من تو صورت ميركا اين استرس و هيجان هست،خيلي خيلي مشخصه و اصلا نميشه گفت بيخياله!مگه فقط بايد به راجر نگاه كرد كه گفت با استرس نگاه ميكنه..ديگه از اون حرفا بودا!!!:3t1:
Maani
05-08-2011, 11:17 AM
میدونم که این نوله بیش از حد روی فرمه . ولی تنها چیزی که امیدوارم میکنه اینه که نادال و جوکوویچ 13 بار در خاک با هم روبرو شدند و هر 13 بار رو نادال برده.
Fakhruddin
05-08-2011, 11:38 AM
میدونم که این نوله بیش از حد روی فرمه . ولی تنها چیزی که امیدوارم میکنه اینه که نادال و جوکوویچ 13 بار در خاک با هم روبرو شدند و هر 13 بار رو نادال برده.
درود
9 بار روی خاک با هم بازی کردن که هر 9 بار رو نادال برده.
جوکویچ در زمین های خاکی و گرند اسلمها هنوز موفق به شکست نادال نشده !
http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=N409&oId=D643
S.A.IVI.A.N
05-08-2011, 12:36 PM
بسه دیگه بهنام :3t1: هی میگی اختلاف سن و فلان و ... دیشب سایه ای از رافا تو زمین نبود، چی میگی هی؟
اگه بحث حق و حقداره که راجر باید بازی اولش حذف میشد، در خاک کنترل حرف اول رو میزنه، همونجور که شب قبلش راجر با کنترل و لت کورد وینر در حساس ترین مقاطع بازی :254: بازی رو برد، دیشب هم رافا با کنترل بازی رو برد.
امشب هم رافا اگه اینجوری بازی کنه میبازه، چون اولا این روزا کنترل نواک خیلی بهتر از رافاست، دوما رافا اصلا دستش به شات زدن نمیره. خیلی Clean نمیزنه ضربه و Shank فورهند هم زیاد داره.
ممد لت کورت رو خوب اومدی:434:
بازی دیشب هم سه تا از بریک پوینت هاش بر اثر همین استعداد بی نظیرش به دست اومد:350:
مقابل لوپز هم که تو تایبرک شانس نجاتش داد:443:
کلا تو این تورنمنت خوب شانس داشت ها.البته فقط این تورنمنت کاری به قبلش نداریم:443:
Behnam RF
05-08-2011, 12:38 PM
همون دیگه اگه راجر مثه میامی باشه رافا عالی بوده ولی دیشب رافا سایه ی خودش هم نبود:251: ، فقط نمیدونم چرا انقدر تو سر خودش میزد از خوشحالی:350:
مطمئن باش رافا بازی امشب رو میبره ، جوکو رو خاک مالی نیست.
این همه ما لندن ، لندن میکردیم ولی دیشب راجر 2 برابر لندن بود ولی چون باخته هیچ کس هیچ چیزی نمیگه:243:دلیلش رو هم که گفتم یکیش گیر دادن الکی به داور:3t1:
zhako
05-08-2011, 12:56 PM
بسه دیگه کم رافا رافابگو.دوسال دیگه رافامیشه یه بشکه قیر.اصلابردش به نظرمن خیلی الکی بود.برای کسی که ادعای سلطان خاکرو یدک میکشه.رافابرسه به سن وسال راجربایدتوخونه بشینه بازی هاروتماشابکنه.البته راجرفقط تمرکزش زودبهم میخوره این عیب بزرگ راجره.
zhako
05-08-2011, 01:07 PM
رافا 100%بازنده است
S.A.IVI.A.N
05-08-2011, 01:18 PM
بسه دیگه کم رافا رافابگو.دوسال دیگه رافامیشه یه بشکه قیر.اصلابردش به نظرمن خیلی الکی بود.برای کسی که ادعای سلطان خاکرو یدک میکشه.رافابرسه به سن وسال راجربایدتوخونه بشینه بازی هاروتماشابکنه.البته راجرفقط تمرکزش زودبهم میخوره این عیب بزرگ راجره.
اولا مواظب حرف زدنت باش.احساساتتم کنترل کن دوست عزیز
اتفاقا این اوج نشون دادن سلطان خاک رس بودنه که:160:
وقتی حتی با وجود بازیه بد و نا آمادگی، راجر رو در شرایط خوبش ببری.نشون دهنده سلطان خاک بودنه:443:
I.man
05-08-2011, 01:43 PM
جنگ ستارگان
2 بازيكن برتر ATP World Tour يكديگر را در فينال مسابقات Mutua Madrid Open ملاقات مي كنند. اين براي سومين سال پياپي است كه 2 نفر برتر در فينال مادريد حضور دارند.
شماره يك Rafael Nadal با شكست شماره سه Roger Federer در نيمه نهايي شنبه اولين فيناليست بود (75 16 36). اين يازدهمين پيروزي Nadal در سيزدهمين رويارويي با حريف ديرين خود روي خاك بود، پس از، از دست دادن دومين ست در فصل خاك امسال او ست هاي دوم و سوم را با قدرت برد. نه تنها آمار او در فصل خاك امسال 13-0 است، بلكه Nadal توانسته 37 مسابقه پياپي روي خاك را ببرد. آخرين شكست او در اين سطح به حدود دو سال قبل در راند چهارم Roland Garros در مقابل Robin Soderling برميگردد.
Nadal شصت و يكمين فينال ATP World Tour خود را تجربه مي كند. در حاليكه ركورد او در فينال 45-15 است و روي سطح خاك 31-2. همچنين او بيست و هشتمين فينال Masters 1000 خود را با ركورد 19-8 در پيش دارد.
شماره دو Novak Djokovic نادال را در فينال به مبارزه ميطلبد. در حالي كه در نيمه نهايي شگفتي مسابقات Thomaz Bellucci را 46 64 61 شكست داده. او نه تنها در اين فصل ركورد شگفت انگيز 31-0 را دارد، بلكه او 33 مسابقه آخر خود را پبروز شده است با دو پيروزي در Davis Cup در اواخر سال گذشته. اين امار يعني او از نظر تعداد بردهاي متوالي در يك سال، از سال 1975 به بعد با Bjorn Borg در مكان دوم بعد از John McEnroe با 42 برد پياپي قراردارد. Djokovicسي و هفتمين ATP World Tour خود را تجربه مي كند در حاليكه ركوردش 23-13 و در خاك 5-3 است. او همچنين چهاردهمين فينال Masters 1000 خود را با ركورد 7-6 در پيش دارد.
Nadal درديدارهاي روبرو 16-9 از Djokovic پيش است. اما شايد اين بيشتر به خاطر خاك است كه نادال 9-0 پيش است (او همچنين 21 ست از 24 ست مسابقات اين سطح را پيروز شده). اما چندين نشانه دلگرم كننده براي Djokovic وجود دارد. نه تنها او دو ديدار اخيرشان در فينال Indian Wells و Miami سال جاري را پيروز شده است، در ديدار اخرشان روي خاك دو سال قبل در نيمه نهايي همين تورنمنت Djokovic به اولين پيروزي خود روي خاك برابر Nadal نزديك شده بود در حاليكه 36 76 76 شكست خورد. ديداري كه در آن سه مچ پوينت داشت و امار چهار ساعت و سه دقيقه براي يك ديدار سه ستي را بجا گذاشت.
Nadal گفت: "او مي داند كه مي تواند مرا شكست دهد همانطور كه دوبار اين كار را انجام داده است. او اكنون اعتماد به نفس زيادي دارد. من قبول دارم كه اين يك بازي بسيار پيچيده است كه من مي توانم بازنده باشم حتي اگر بازي خوبي انجام دهم. اما من در خانه بازي مي كنم. اين فينالي ديگر در Masters 1000 است و من تا اخر مبارزه مي كنم."
Djokovic گفت: "البته خاطراتي از مادريد 2009 برمي گردد به زماني كه ما بازي بسيار بسيار طولاني انجام داديم. من با انگيزه هستم تا در برابر هر كسي پيروز شوم، خصوصاً Nadal. زيرا اين چالش نهايي روي خاك است. من فكر مي كنم هر كسي ارزو مي كند تا در يك تورنمت خاكي در برابر او بازي كند. او چندين سال گذشته بارها روي خاك پيروز شده است. من بايد روي كورت گام بگذارم و براي پيروزي تلاش كنم."
برنده 590000 يورو و 1000 امتياز دشت خواهد كرد.
فيناليست 275000 يورو و 600 امنياز خواهد گرفت.
Red-Line
05-08-2011, 01:52 PM
به نظر من نادال حتی اگر مثل ست اول بازی فدرر هم بازی کنه جوکوویچ رو شکست میده !!! باز هم میگم نادال به نظر من اصلا افت نکرده ! دیروز روز بده رافا بود ولی من افتی تو بازیش ندیدم .... شما شرایط مادرید رو در نظر بگیرید و اینکه بازی در شب بود .....
S.A.IVI.A.N
05-08-2011, 04:15 PM
رافا - نواک
اصلا دوست نداشتم این فینال در این شرایط پیش بیاد اما شده و کاریش نمیشه کرد!
در مورد رافا باید گفت که همه میدونیم تو این تورنمنت بر خلاف تورنمنت قبلی خوب نبوده!
فورهند رافا اصلا قابلیت تهاجمی خودش رو از دست داده و بکهندش تا بازی دیشب ضعیف تر شده!
فقط سرویس و تا حدودی ریترن بوده که مثل قبلا بودن! البته این میتونه دلیلش از دوری رافا از شرایط یک بازی تمام عیار باشه!
حالا بیایم تصور کنیم رافا چطور میخواد بازیش رو دیکته کنه به نواک ،به نواکی که واسه هر پوینتی جون میکنه و هیچ پوینتی رو الکی از دست نمیده!
از اون طرف نواک در شرایط آمادگیه و نیازی به تعریف نیست.
جالبه که تو این چند وقته هرچی از بازی گذشته نواک بازیش بهتر شده و در مقابل رافا هرچی از بازیش بگذره بدتر میشه! اینم یه دلیل دیگه از شانس بیشتر نواک!
از همه اینا که بگذریم رافا برای برد :
اولا نیاز داره که بازیش رو دیکته کنه که گفته شد با شرایط فعلی به نظر عاجز از این کار میاد!
دوما اگه میخواد ببره باید تو دو ست اول برنده باشه!
رافا در این بازی بیشتر از بازی راجر بکهندش به چالش کشیده خواهد شد،پس باید بکهند خوبی داشته باشه! همچنین رافا نیاز داره که وقتی نواک رو به سمت چپ کورتش نگه داشته با یک فورهند Down the line یا Inside out نواک رو تهدید کنه: کاری که قبلا تو قبلا تو خاک و تو فینال بارسلونا زیاد دیدیم ازش!. راه دیگه فکر کنم استفاده از اسلایس باشه. با اسلایس زدن و تحریک نواک باعث میشه نواک روی تور بیاد و اونوقت رافا اون رو Pass کنه! رافا باید سرویسش عالی باشه .ریترن هجومی هم باید در دستور کارش باشه.این بازی جای فکر و فرصت دادن به حریف نیست! ضمن اینکه رافا در رالی ها نیاز داره که صبور باشه و ارور نده.چون نواک آمادست که هر توپی رو برگردونه.پس باید با صبر و حوصله بازی رو ادامه بده و با عجله موجب ارور نشه(که البته رافا این رو تو خاک خوب بلده)
پس همه اینا شرایطی هست که بستگی به خود رافا داره.
اگه تونست شرایط بازی خودش رو تو این یکی دو روز به دست بیاره و اینجوری بازی کنه صد در صد برنده است. اما چه کسی میتونه باور کنه رافا تو 24 ساعت از این رو به اون رو بشه؟
اما همش که منفی شد:434: دو تا نکته مثبت هم بگم!
اول اینکه بازیه با راجر میتونسته رافا رو به خودش بیاره و من از این بابت امیدوارم و امید و همیشه باید داشت
دوم اینکه برخلاف میامی اینبار بازی رو خاک هست و رافا به هر توپی میتونه برسه و زمان برای برگشت توپ داره و همین زمان میتونه فرصت رو از نواک برای بردن رافا در لاک دفاع بگیره و به رافا فرصت برای عقب نگه داشتن نواک و سپس هجوم رو بده !
در کل بازی هست که نمیشه پیش بینی کرد! امیدوارم رافا رو رافا ببینم امشب:683:
سپاس...!
Mohammad
05-08-2011, 04:21 PM
همون دیگه اگه راجر مثه میامی باشه رافا عالی بوده ولی دیشب رافا سایه ی خودش هم نبود:251: ، فقط نمیدونم چرا انقدر تو سر خودش میزد از خوشحالی:350:
مطمئن باش رافا بازی امشب رو میبره ، جوکو رو خاک مالی نیست.
این همه ما لندن ، لندن میکردیم ولی دیشب راجر 2 برابر لندن بود ولی چون باخته هیچ کس هیچ چیزی نمیگه:243:دلیلش رو هم که گفتم یکیش گیر دادن الکی به داور:3t1:
خوبیش اینه پستهامون میمونه بهی جان.
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=46231&postcount=405
http://tennistalkers.com/showthread.php?p=46243#post46243
Behnam RF
05-08-2011, 04:36 PM
خوبیش اینه پستهامون میمونه بهی جان.
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=46231&postcount=405
http://tennistalkers.com/showthread.php?p=46243#post46243
خب من الان کلی گفتم(میامی رو درست گفتی)،ولی من تو این موندم میگی رافا دیشب اصلا خوب نبود:350:
Paymaan
05-08-2011, 04:51 PM
خب من الان کلی گفتم(میامی رو درست گفتی)،ولی من تو این موندم میگی رافا دیشب اصلا خوب نبود:350:
بابا این نادالی ها میخوان بگن نادال در بدترین وضعیت هم فدررو میبره . باشه اصلا نادال غول , نادال همه چی
S.A.IVI.A.N
05-08-2011, 04:56 PM
بابا این نادالی ها میخوان بگن نادال در بدترین وضعیت هم فدررو میبره . باشه اصلا نادال غول , نادال همه چی
نه عزیزم کسی همچین منظوری نداره!
من و اکثر نادالی ها تا حالا هیچوقت نیومدیم بگیم رافا بد بود یا الکی بگیم رافا خوب بود.رافا کسیه که تو بازیش مشخصه که خوبه یا بد!
من تو لندن اومد گفتم رافا تو روز خوبش هم زورش به فدرر نرسید. حرف در میاری ها:443:
m_taba2005
05-08-2011, 10:00 PM
گند زده بابا............. اه اه
manoochehr
05-08-2011, 10:03 PM
قهرمانی جوکو رو به تمام طرفداراش تبریک میگم. فکر میکنم به همه ثابت شد که بکهند قوی چقدر مهمه جلوی نادال
viva rafa
05-08-2011, 10:05 PM
فقط میگم خیلی مسخره باخت خیلیییییی
اون از ست اول که 2بار توپ میخوره به تور میوفته اون جلو اینم از این که اولشو اینجوری شروع میکنه بعد اینجوری خراب میکنه
واقعا مسخره باخت به بازیه مسخره خودش باخت
تبریک به طرفدارایه نواک
Yashar
05-08-2011, 10:06 PM
سر تعظیم فرود می ارم جلو این استمرار قدرت نوله
یک هوادار نمای راجر
m_taba2005
05-08-2011, 10:06 PM
تبریک یه طرفدارای نواک:243:
Nima88
05-08-2011, 10:07 PM
خیلی ناراحتم، اعصابم خرابه 3 فینال پیاپی مقابل نواک 3 باخت!! شرم اوره.
در مورد عملکرد نواک از اول فصل تا الان فقط یه کلمه میشه گفت:
افرین واقعا افرین
قهرمانی نواک مبارک هواداراش
Mahmood
05-08-2011, 10:10 PM
نامبر وانی جوکو پیشاپیش مبارک طرفداراش باشه
باید اسمش رو عوض کنه بزاره شانسویچ
فعلا هیچکس نمیتونه جلوی جوکو وایسه...هیچکی آماده نیست...شانس به این میگن..وقتی تو اوجه که همه افت کردن...از رافا و راجر گرفته تا ماری و سدرلینگ و و و...
آدم تنیس نبینه سنگینتره وقتی رافا و راجر اینجوری افت کردن و تازه به دوران رسیده ای مثل جوکو همه جاما رو میاد درو میکنه...دلپو هم که مصدوم شد
سگ بزنه به این زندگی
viva rafa
05-08-2011, 10:13 PM
من واقعا باورم نمیشد ست اول انقدر مسخره اون 2تا توپ بخوره به تور و ست اول رو ببره!!!!!!!!!!
m_taba2005
05-08-2011, 10:15 PM
اره شانس اورد مخصوصا ست اول ولی انصافا خوب هم بازی کرد
فعلا هیچکس نمیتونه جلوی جوکو وایسه...هیچکی آماده نیست...شانس به این میگن..وقتی تو اوجه که همه افت کردن...از رافا و راجر گرفته تا ماری و سدرلینگ و و و...
آدم تنیس نبینه سنگینتره وقتی رافا و راجر اینجوری افت کردن و تازه به دوران رسیده ای مثل جوکو همه جاما رو میاد درو میکنه...دلپو هم که مصدوم شد
سگ بزنه به این زندگی
Paymaan
05-08-2011, 10:16 PM
یکی این نواک رو بندازه بیرون!
بنظرم نادال عالی بازی کرد. اون تویینر اندازه 3 تا گیم ارزش داشت حیف که بعدش دوباره بریک شد.
Nima88
05-08-2011, 10:17 PM
سگ بزنه به این زندگی
حرف قبول ندارم رفیق.ماری و سودرلینگ که تو اوجشون همچین مالی نیستن.رافا و راجر درسته افتی تو بازیشون داشتن اما این دلیل نمیشه عملکرد نواک زیر سوال بببریم
نواک شایسته قهرمانی بود
Pouya
05-08-2011, 10:17 PM
قهرمانی جوکوویچ رو به طرفداراش تبریک میگم.واقعا مستحق قهرمانی بود.
باید قبول کرد که الآن سطح بازیش از بقیه بالاتر هست.و احتمالا شانس اول نامبر وانی امسال هست.
نادال هم مسلما اگه با هر کس دیگه ای بازی می کرد این قدر اشتباه نمی کرد.شاید روز خوبش نبود اما یکی از مهمترین دلایل افت بازی یک ورزشکار ، بازی خوب حریفش هست.حالا چه خودش تو زمین باشه ، چه سایه ش.:434:
و مهم ترین سوال این روز های تنیس این هست که نواک امسال کی شکست خواهد خورد؟
فینال رم؟ رولند گاروس؟ یا... شاید هم ویمبلدون!!
باید نشست و منتظر ماند...
باز هم تبریک به نواک و طرفداراش:441:
بنده قهرمانی نواک رو به هواداراش تبریک میگم.
قهرمانی حقش بود. مبارکش باشه.
Fakhruddin
05-08-2011, 10:25 PM
قهرمانی جوکویچ رو به هوادارانش تبریک میگم.واقعا حقش بود.
هیچ ربطی به شانس نداره ! داره نون زحمتش رو میخوره.
از همون فینالهای ایندیان ولز و میامی هم مشخص بود که جناب
http://www.sme.sk/vydania/20070122/photo/a5a3f32909d07ff70930f71f4dc8ae9a.jpg
چه آنالیزهای دقیقی رو روی بازی رافا پیاده میکنن.
به نظر من نادال باید از همین حالا تو فکر این باشه که تاکتیک هاش رو روبروی نوله عوض کنه.با این وضعیت مسترز رم رو هم خواهد باخت و شاید رولندگاروس .
Yashar
05-08-2011, 10:25 PM
اره شانس اورد مخصوصا ست اول ولی انصافا خوب هم بازی کرد
شانس اورد؟این پسر 6 ماهه داره همه رو درو میکنه.3 تا مسترز 1 دونه گرند بازم می گین شانس؟
انصافم خوب چیزیه بابا
Mohammad
05-08-2011, 10:28 PM
هییییی؛ باز دیواری کوتاهتر از تونی گیر نیوردم، بابا لامسب، ریترن آو سرو سرو دوم چیه به این بچه یاد دادی؟؟؟
ریترن آو سرو به ریترن آو سرو نواک میگن دیدی؟ نه دیدی؟
این میره 50 متر پشت بیسلاین، حالا همه رو ریترن کن، چه فایده 10 ش به خط سرویس هم نمیرسه؟ خسته شدم از بس از این سوراخ گزیده شدی و چاره براش پیدا نکردی.
اون بلوچی از این رافا بهتر بازی کرد، دیروز یه ست و بریک جلو بود، سر بی تجربگی باخت.
تبریک میگم به هوادارای نواک.
دمش گرم خدایی، عالیه.
m_taba2005
05-08-2011, 10:29 PM
شانس اورد؟این پسر 6 ماهه داره همه رو درو میکنه.3 تا مسترز 1 دونه گرند بازم می گین شانس؟
انصافم خوب چیزیه بابا
اون 2تا توپ که خورد به تور رو انگار ندیدی!!!!!!!!!!!!!!
گفتم که خوب بازی کرد اما شانس هم چاشنی کارش شد
zhako
05-08-2011, 10:30 PM
من قبل ازبازی پیشبینیکرده بودم نواک میبره.اصلا هم شانسی نبودواقعامستحق قهرمانی بود.یه چیزی بگم درموردنادال بازی دومش تومسترزرم بابلوچی میفته مطمئن باشیدرافاحذف میشه.من خودم طرفدارراجرم ولی امسال سال نواکه.
Hatam
05-08-2011, 10:31 PM
جوکو خیلی قشنگ بازی کرد :441::441::441: از بازیش کیف کردم حقش بود ببره و رافا اصلا حقش نبود ببره چون فقط به نوعی داشت مقاوم میکرد و باخت خوشو به تأخیر مینداخت
از یاد نبریم که رافا توی این نوع زمین راحت نیست مطمئن بودم از نوواک میبازه ولی توی رم و رولند وضعیت فرق میکنه دیگه اونجا نوواک شاید حتی به نیمه نهایی هم نرسه
m_taba2005
05-08-2011, 10:33 PM
من قبل ازبازی پیشبینیکرده بودم نواک میبره.اصلا هم شانسی نبودواقعامستحق قهرمانی بود.یه چیزی بگم درموردنادال بازی دومش تومسترزرم بابلوچی میفته مطمئن باشیدرافاحذف میشه.من خودم طرفدارراجرم ولی امسال سال نواکه.
اشتباه نکن ... فینال اینجا اونجا م تکرار میشه
pouriya.alex
05-08-2011, 10:34 PM
قهرمانی با اقتدار نوله رو به هواداراش تبریک میگم.
واقعا عالی و با برنامه ظاهر شد و مهمتر از اون تو اجرای برنامش تداوم داشت...
Yashar
05-08-2011, 10:34 PM
اون 2تا توپ که خورد به تور رو انگار ندیدی!!!!!!!!!!!!!!
گفتم که خوب بازی کرد اما شانس هم چاشنی کارش شد
یعنی اگه اون توپ به تور نمی خورد رافا می برد؟
100 باره دیگه بازی کنن بازم نوله میبره.فعلا دور دور اونه.
zhako
05-08-2011, 10:36 PM
جوکوامسال خیلی آماده نشون داده.خیلی هم بادرایت وذکاوت خاصی تومسابقات شرکت میکنه.توایندیانولزشرکت نکردچون میدانست هنوزبرای مسابقه خوب آماده نیست.بهرحال دوستان باید واقع بینانه درموردتنیسورهاگفت.حرف اول را الان جوکومیزنه. شب همگی بخیر.
m_taba2005
05-08-2011, 10:37 PM
یعنی اگه اون توپ به تور نمی خورد رافا می برد؟
100 باره دیگه بازی کنن بازم نوله میبره.فعلا دور دور اونه.
اره اگه اون 2 تا توپ نمیخورد به تور و ست اول به نفع نادال تموم میشد اصلا بعید نبود نادال ببره
چون اون موقع وضعیت بازی متفاوت میشد
Sajad
05-08-2011, 10:38 PM
من واقعا قبل بازی زیاد امیدی به برد نواک در برابر نادال تو خاک نداشتم اما امروز نواک عالی بازی کرد
به همه طرفدارای نواک تبریک میگم
I.man
05-08-2011, 10:38 PM
کتمان نمی کنم که از باخت رافا خوشحال شدم. امیدوارم اگر راجر نمی تونه تعداد قهرمانی هاش رو بیشتر کنه امثال نواک جلوی رافا وایسن و اجازه ندن تعداد گرندهای راجر شکسته بشه.
نواک فوق العاده بازی می کنه و توی این بازی بکهندهاش عالی بود.
البته از حق نگذریم رافا هم کمی افت کرده. هر چند تحت تاثیر بازی نواک افتش بیشتر به چشم میاد.
من بعد از اپن استرالیا هم گفتم که تنیس به یک ستاره جدید نیاز داره و نواک همون ستاره هست.
چند تا نکته حاشیه ای:
1- یه پیرزن پشت به دوربین اصلی نشته بود و طرفدار رافا بود واقعاً واکنش هاش جالب و بعضاً خنده دار بود.:866:
2- نواک ایندفعه دیگه بعد از قهرمانی راکتو کفشو خشتک مشتکشو حراج نکرد. :251:
3- از نحوه دست دادن رافا با نواک بعد از بازی مشخص بود که خیلی از این باخت ناراحته. :443:
4- تو ورزشگاه موقع اهدای جوایز پشه کوره ها نقش اول بودن :434:
5- لباس های تیم نواک که روشون عدد شش نوشته شده بود خیلی معنی داشت. :379:
Yashar
05-08-2011, 10:39 PM
پاور جان کانالهای تلویزیونی پوشش دهنده مسابقات تنیس مسترز ATP 1000 مادرید 2011 اسپانیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
viva rafa
05-08-2011, 10:40 PM
اقا جون دیگه بحثه الکی نکنید دیگه باخت تموم شد رفت حالا چه شانس بوده چه چیزه دیگه
Yashar
05-08-2011, 10:43 PM
جوکوامسال خیلی آماده نشون داده.خیلی هم بادرایت وذکاوت خاصی تومسابقات شرکت میکنه.توایندیانولزشرکت نکردچون میدانست هنوزبرای مسابقه خوب آماده نیست.بهرحال دوستان باید واقع بینانه درموردتنیسورهاگفت.حرف اول را الان جوکومیزنه. شب همگی بخیر.
ایندیان ولز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mohammad
05-08-2011, 10:44 PM
من به عنوان طرفدار رافا میگم اون لتکورد ها اصلا شانس نبود، چون داشت بهتر بازی میکرد نوش جونش گوشت بشه به رونش، حقش بود.
شانس تو بازی یه بابای دیگه اتفاق افتاد :254: که گفتن نداره همتون میدونید.
key1nadal
05-08-2011, 10:45 PM
آقا يكي اين نواكو بگيره يعني انقدر به عمق بازي جوكوويچ پي نبرده بودم ..
ولي در كل حقش بود با شايستگي برد تبريك ميگم به هواداراش
ماتادور خسته نباشي آماده رم و رولند شو vamos rafael nadal
چه ببازي چه ببري عشقه مني ماااتااادووور
zhako
05-08-2011, 10:50 PM
ببخشیدمونته کارلو.معذرت دوست عزیز.
خوبه که آدم به استعداد های یه ورزشکار که شب و روز زحمت میکشه و برنامه میریزه احترام بذاره.قهرمانی نواک مبارک طرفداراش باشه که انصافا امسال از همه تنیسورا شایسته تره.ولی وقتی تعداد تنیسورهای مدعی زیاد میشه انصافا میچسبه.اما کاش یکم این دو تا Aggresive تر بودن.نزدیک سه ساعت بازی کردن دریغ از یه والی و یه دراپ شات درست حسابی!
Afshin
05-08-2011, 10:59 PM
کتمان نمی کنم که از باخت رافا خوشحال شدم. امیدوارم اگر راجر نمی تونه تعداد قهرمانی هاش رو بیشتر کنه امثال نواک جلوی رافا وایسن و اجازه ندن تعداد گرندهای راجر شکسته بشه.
نواک فوق العاده بازی می کنه و توی این بازی بکهندهاش عالی بود.
البته از حق نگذریم رافا هم کمی افت کرده. هر چند تحت تاثیر بازی نواک افتش بیشتر به چشم میاد.
من بعد از اپن استرالیا هم گفتم که تنیس به یک ستاره جدید نیاز داره و نواک همون ستاره هست.
چند تا نکته حاشیه ای:
1- یه پیرزن پشت به دوربین اصلی نشته بود و طرفدار رافا بود واقعاً واکنش هاش جالب و بعضاً خنده دار بود.:866:
2- نواک ایندفعه دیگه بعد از قهرمانی راکتو کفشو خشتک مشتکشو حراج نکرد. :251:
3- از نحوه دست دادن رافا با نواک بعد از بازی مشخص بود که خیلی از این باخت ناراحته. :443:
4- تو ورزشگاه موقع اهدای جوایز پشه کوره ها نقش اول بودن :434:
5- لباس های تیم نواک که روشون عدد شش نوشته شده بود خیلی معنی داشت. :379:
اینطور که پیداست باید منتظر عدد 7 و 8 هم باشیم !
محمد :3t1:
=-=-=-=-=-=-
تبریک به طرفداران نوله ، ظاهرا باید این جمله رو بزاریم تو امضامون :434:
آقا چقدر ثبات لامصب ؟!! باریکلا ...
Rajjoko
05-08-2011, 11:05 PM
دم نوله گرم خیلی راحت و با اقتدار رافا مغرور رو تو خونه خودش شکست داد
رفتار نوله توی بازی نشون میده به خود باوری بالایی رسیده و منو یاد روزای اوج فدرر میندازه امیدوارم تا اخر فصل همین فرمو حفظ کنه :441:
FaRzIn
05-08-2011, 11:25 PM
اين قهرماني رو به همه طرفداراي نوله تبريك ميگم .زحمت زيادي كشيد البته ديروز بعد برد بلوچي كه بسيارهم آماده بود مشخص بود كه قهرمان ميشه !!! :443::441:
رافا هم امروز زياد خوب نبود انتظار داشتم حداقل يه ست ببره !!! :243:
PowerVu
05-09-2011, 07:34 AM
اول جا داره قهرمانی مجدد دو ستاره ی بی بدیل دوبـل، یعنی باب و مایک برایان، برادران دوقلوی امریکایی رو تبریک عرض کنم که در کل تاریخ مسابقات تنیس تک بوده و هستند و دیشب 71ـُمین عنوان قهرمانیشون رو در مسترز مادرید جشن گرفتند! Well Done مثل همیشه عااااااالی بودین! حیف که بازی های زیباتون رو این شبکه های تلویزیونی اسکروچ پخش نمی کنند تا همه مهارت های فوق العاده ی لب تور و تصمیم گیری های شما در کسری از ثانیه رو در بازی ها ببینند! این ننگ بر پیشانی ATP برای ابد خواهد موند که حتی "مسابقه ی فینال" مسترزهای 1000 امتیازی با حضور تاریخ سازترین زوج تنیس باز دوبل جهان رو، نه به صورت مستقیم، و نه با تاخیر، در هیچ جای اروپا پخش نمی کنه!! ننگ ابدی بر شما تلویزیون هایی که برنامه ای هم برای پخش ندارین و Info Card روی صفحاتتون هست (مثل اسکای ایتالیا)، اما برای دوبل که چند سالی می شه تیم های فوق العاده قوی با بازی های تماشایی در اون حضور دارند، خصاصت به خرج میدین!
- - -
و از اون سمت هم، قهرمانی نواک جوکوویچ رو به همه طرفدارانش از جمله آرسام جان و دیگر عزیزان دوست دار این جوان شایسته تبریک عرض می کنم. دیگه رسماً رکورد بردهای پشت سر هم نواک داره واقعاً رویایی و دست نیافتنی می شن! هزار ماشالا به این همه اراده و اعتماد به نفس و پشت کار. دست مریزاد نوله.
اما برای من، باخت بار سوم به نواک، در امسال کابوسی بس وحشتناک بود!
بگذار تا بگریم، چون ابر در بهاران!
شبی که رافا زورش به بازی عالی نواک نچربید، شب تلخی برای من به عنوان دلداده و شیدای ماتادور!
اشکالات بازی رافا اونقدر در این مدت تکرار شدند که دستامون خسته شدند از بس نوشتیم ِشون!
حتی صدای جیسون گزارشگر بازی هم در اومده بود که رافا جان!، وقتی در Backhand Winner با نتیجه 9 بر 1 از نواک عقبی، چرا اصرار به زدن توپ به اون ناحیه برتری جوکوویچ داری؟!!
این اسلحه ی نواک واقعاً کارآمد بوده! من چند وقتی هست که می بینم علاوه بر 2nd Serve، حتی برای 1st Serve حریفان هم آماده ی زدن Service Return Winner هست. این یکی از مشکل ترین ضربات در تنیس هست که اجراش فوق العاده دشواره اما نواک از این حربه هم دیشب برای شکست نادال استفاده کرد.
ضربه های رافا مدتی میشن که اکثراً عمق ندارند و هر تنیسور زبر و زرنگی با این جور بازی کردن، زود شیر می شه که بیاد نزدیک تور و رافا رو تحت فشار بگذاره!
چقدر باید پای تلویزیون حرص بخورم که رافا با چنگ و دندون بازی 4-2 ست اول رو تا 5-5 جبران می کنه، بعد نواک سرویس گیم ش رو Hold می کنه و میشه 6-5 و اون موقع و در حساس ترین دقایق ست اول، رافا سرویس گیم خودش رو با بی دقتی خراب می کنه و 40-0 عقب می افته!!! بعدشم یه لت کورد می شه و نواک ست اول رو می گیره!
به همین راحتی! رافا ستی که براش از جون مایه گذاشت رو تقدیم حریف می کنه! دقیقاً این اتفاق دیروز در ست اول بازی با راجر فدرر هم افتاد!
با سختی و مرارت حریف رو بریک می کنه، بعد موقعی که سرویس گیم خودش رو می خواد بزنه کلکسیونی از UE های (جدیداً از ناحیه فورهند هم بهشون اضافه شدن) و سرویس های ضعیفی که در آمار آخر بازی، مناسب به نظر می آن، اما وقتی اون سرویسها آرام و با Placement به درد نخور! زده بشن، چه فایده ای داره؟ گیریم 100 درصدشون First Serve In باشن!!
رافا جونم خدا می دونه چی تو دلت می گذره اما فکر می کنم دیگه باید رودربایستی رو کنار بگذاری و با عمو تونی یه جلسه جدی صحبت کنی! درسته که عمو از بچگی کمکت کرده تا به این جا رسیدی اما دیگه خیلی بی انصافی می کنه اگر نگذاره مربی بهتری از خودش بیاد و یه روح تازه ای در شیوه ی بازی تو بدمه! عمو تونی تا حدی دانش داره که الان می بینیم! آیا تا ابد می شه و امکان داره که فقط از اندیشه های او در بازیهات استفاده کنی؟!
استراتژی کنترل بازی تو رافای عزیزم، احتیاج به بازنگری داره! امیدوارم 3 بار باخت غیر قابل پذیرش در 3 فینال مسترز به نواک، به حد کافی تلنگر بهت زده باشه که مطمئناً نیاز به تغییر شیوه ی بازی و استخدام مربی جدید داری!
ازت خواهش می کنم به خاطر میلیون ها هوادارت که قلبشون موقع بازیهات از شدت اضطراب و هیجان از جا کنده می شن تا امتیازی رد و بدل بشه، این لطف رو در حق خودت و ما بکن. تو می دونی چقدر دوستت دارم که مثل ابر بهار برات اشک ریختم دیشب؟ هنوز سرم درد می کنه از اون همه گریه! عاشقانه دوسِت دارم رافا جونم. به فکر دل شکسته ی ما هم باش یه خورده، الهی قربونت برم من!
Behnam RF
05-09-2011, 07:37 AM
من هم قهرمانی نوله رو تبریک میگم ،ظاهرا رکورد مکنرو رو داره میشکنه:441:
Mohammad
05-09-2011, 08:05 AM
اینکه رافا چرا وقتی بکهند حریفاش بهتر از فورهندشون هست، باز هم میزنه به بکهندشون دلایل مختلفی داره. اولا این نیست که ندونه این مسئله رو، مگه میشه ندونه؟ اگه یادتون باشه دیروز آمار سرویس های رافا تو بریک پوینت ها رو نشون داد که مشخص بود رافا بیشتر میرفت سراغ فورهند نواک. حالا چرا تو رالی ها نمیره به نظر من ترس از رالی شدن رو بکهندشه، طبیعیه نواک فورهند آپ د لاین هاش فوق العاده هستند به خصوص اخیرا که خیلی هم بهتر شده. اگه رافا بره رو فورهند به طبع جریان رالی بیشتر میوفته رو بکهندش که این خب بدتره. وقتی هیچ گونه اعتماد به نفسی روی بکهندش نداره مجبوره این کار رو بکنه.
Alireza Murray
05-09-2011, 08:19 AM
تبریک به هواداران نواک ششمین قهرمانی پشت سر هم نوش جونتون
عجب بازی کرد نواک یه حال اساسی بهم داد ، من هرچی دیروز سعی کردم ارتفاع توپهای رافا رو حساب کنم نمیتونستم فک کنم به 10 متر می رسید :350:
jiji-federer
05-09-2011, 09:07 AM
یاد یکی از دوستان (نیما)گفت راجر 3بار ورافا 2 به نول باخته...
افشین جان فرمودن اگه 3بار مقابل هم بودن 3 بارو می باخت.......
آخ افشین جون 99% حرفاتو باید طلا گرفت میگم قیمت طلا هی میره بالااااااااااااا
افشین جان خیلی می خواممممممممممممممممممممممممممممممممت
I.man
05-09-2011, 09:23 AM
شماره 2 جهان Novak Djokovic با با كسب 34 مين پيروزي متوالي و با قطع كردن 37 مسابقه بدون شكست Rafael Nadal روي خاك با نتيجه 75 64، قهرمان Mutua Madrid Open شد.
Novak گفت: "بر اساس شرايط، احتمالاً من بهترين بازي عمرم روي خاك را در برابر شماره يك انجام دادم. روشي كه من بازي كردم فوق العاده بود. من قطعاً از عملكرد و در كل تورنمنت راضي بودم."
Djokovic تنيسور 23 ساله از نيمه نهايي Barclays ATP World Tour Finals 2011 تا كنون شكست نخورده و در طول كسب شش عنوان Australian Open, Dubai, Indian Wells, Miami, Belgrade و حالا Madrid به ركورد 32 پيروزي پياپي دست يافته.
او اكنون John McEnroe را با 42 پيروزي پياپي از شروع سال كه در سال 1984 به آن دست يافت را جلوي خود ميبيند.
او گفت: "من مي دانم كه اين پيشرفتي كه من داشته ام باور نكردني بوده اما من به اين فكر مي كنم كه تا چه زماني پيش خواهم رفت و چه زماني شكست خواهم خورد. تعداد پيروزي هاي بيشتري مي خواهم داشته باشم. وقتي كه بروي كورت ميروم من انگيزه دارم تا پيروز شوم و به اين فكر نمي كنم كه امروز روزي است كه من شكست مي خورم."
او بعد از كسب هشتمين عنوان ATP World Tour Masters 1000 خود دركل و سومين عنوان سال، Djokovic توانست 1000 امتياز كسب كند. در حال حاضر Novak واجد شرايط ترين شخص براي راهيابي به Barclays ATP World Tour Finals و به پايان بردن سال با شماره يك است.
Nadal گفت: "او واقعاً در سطحي بسيار بالا بازي مي كند. ما بايد اين را قبول كنيم. وقتي كساني از شما بهتر هستند شما كاري نمي توانيد انجام دهيد جز اينكه به او تبريك بگوئيد و به جلو نگاه كنيد، به تورنمت بعدي ، نگاه كنيد كه چه چيزي از دست داده ايد، چه كاري بايد بدرستي انجام دهيد و روبه جلو با نگرش صحيح و قدرت رواني. شما بايد خونسرد باشيد، و به فكر چاره باشيد. تلاش كنيد تا بهتر شويد، تمرين كنيد و دفعه بعد من تلاش مي كنم تا بهتر باشم."
Mohammad_Joulaei
05-09-2011, 09:47 AM
قهرمانی نواک رو به طرفداراش تبریک میگم خیلی بازی زیبایی رو به نمایش گذاشت دفاع های رافا نتونست حملات نواک رو جواب بده!
برای اولین بار بود که ترس و استرس رو در نادال دیدم.نادال خودش بعد از بازی با راجر خودش خیلی تمایل داشت که با بلوچی بازی کنه!
فک کنم هر بار نادال بارسلون رو شرکت کنه از مادرید میمونه(شوخی):434:برای رافا هم ارزوی موفقیت دارم.
Maani
05-09-2011, 10:17 AM
ببخشید با وجود اینکه نادال به فینال رسیده چند امتیاز ازش کم میشه؟ مرسی
Ahoura
05-09-2011, 10:31 AM
تبريك به هواداران نوواك و تسليت به هواداران نادال.:434:
از همون اول بازي هم مشخص بود آمادگي نوواك خيلي بيشتره و مي تونه بازي رو ببره. نادال گيم هايي كه سرو مي كرد رو خيلي به سختي مي تونست پيروز بشه. در حالي كه نواك در گيم هايي كه فرصت زدن سرو رو داشت با ثبات بيشتري عمل مي كرد.
به نظر من يكي از دلايل باخت ديشب نادال بكهند ضعيفش بود. بكهند هاي نادال فقط رد مي شدن بدون اينكه هيچ خطري براي نواك به وجود بيارن در حالي كه نوواك با swing فوق العادش در بكهند نادال رو به زحمت مي نداخت. تمام سعي نوواك در بازي اين بود كه توپ رو بندازه رو بكهنده نادال تا نادال از جريان بازي خارج بشه و سپس با يه فورهند به زاويه مخالف كار رو تموم كنه.
كاملا مشخص بود كه خوده نادال هم از بكهندش راضي نيست چون در شرايط حساس تمام سعيش رو مي كرد كه بكهنداشو تبديل به فورهند بكنه.
در كل بازي زيبايي بود و اگر نوواك قرار باشه در خاك هم اينقدر كم اشتباه بازي كنه نادال يا بايد بيخيال نامبر واني در امسال بشه يا بايد بكهند هاش و كلا بازيش رو خيلي بهتر از ايني كه هست بهتر بكنه.
rezapor
05-09-2011, 10:33 AM
من هم به نوبه خودم قهرماني نواك جوكويج روبه همه هوادارانش و اهالي تيس تبريك ميگم . هرچند از باخت روجر فدرر ناراحت شدم ولي از اين خوشحال شدم كه نادال براي سومين بار قهرمان اين جام نشد تا يه ركورد تازه اي بجاي بزار .اليته روجر فدر هم با ناحقي و به نفع گرفتن داور باخت وگرنه امتيازي كه دادن رو دوباره پس نميگرن كه .مثل داوري فوتبال كه اشتباه داوري يه جزئي از بازي هست .
Ahoura
05-09-2011, 10:50 AM
پترا كويتووا با 40 وينر به عنوان بزرگي در زندگيش دست يافت.
كويتووا در هر ضربه مقابل ازرنكا در فينال مادريد مرگبار بود.
MADRID, Spain - Both just 21 and on the rise, literally. Victoria Azarenka (http://www.wtatennis.com/player/victoria-azarenka_2257889_11289) andPetra Kvitova (http://www.wtatennis.com/player/petra-kvitova_2257889_13403)'s runs in Madrid will bring both of them ranking breakthroughs on Monday but on Sunday only one of them would hoist the Mutua Madrid Open (http://www.wtatennis.com/page/Tournaments/Info/0,,12781~1479,00.html)title, and with a barrage of winners it was Kvitova who emerged, 76(3) 64.
By reaching the semifinals Kvitova secured herself a rise from No.18 to No.10, her Top 10 debut; and by reaching the final Azarenka assured herself of going from No.5 to No.4, making her the highest-ranked Belarusian in WTA history. With those locked in, the Premier-level title was the main prize on Sunday.
Kvitova, the No.16 seed, was the first to draw blood in the final, building a 3-0 lead; Azarenka, seeded No.4, rallied back to 3-3 and the two put on a serving display over the next six games, neither losing more than two points on their delivery. Kvitova won six of seven points from 1-2 to take the breaker, 7-3.
The second set was like a tug of war, with Kvitova twice going up a break then losing it; but she broke again at 3-3 and it stuck this time, and serving for the match at 5-4 she brought out the entire arsenal - a forehand winner, an ace, a backhand winner and a service winner. The Czech lefty finished with far bigger numbers - 40 winners to 34 errors (Azarenka had 10 winners and 21 errors).
"We know each other's games well. Today it was about being more aggressive and I was the first," Kvitova said. "I'm so happy to win the tournament and be in the Top 10 at the same time. But it's just a number and I want to improve my game - I don't just want to be Top 10, I want to keep getting better and better."
"Petra showed some great tennis today," Azarenka said. "There were some things I could have done better and I could have taken some more opportunities, but that's the way tennis works. Today it was her on top. I'm taking it day by day, and I'm really looking forward to Rome and the next tournaments."
delpotro
05-09-2011, 10:56 AM
من هم به نوبه خودم قهرماني نواك جوكويج روبه همه هوادارانش و اهالي تيس تبريك ميگم . هرچند از باخت روجر فدرر ناراحت شدم ولي از اين خوشحال شدم كه نادال براي سومين بار قهرمان اين جام نشد تا يه ركورد تازه اي بجاي بزار .اليته روجر فدر هم با ناحقي و به نفع گرفتن داور باخت وگرنه امتيازي كه دادن رو دوباره پس نميگرن كه .مثل داوري فوتبال كه اشتباه داوري يه جزئي از بازي هست .
اشتباه داوری فقط وقتی به نفع راجر باشه جزیی از بازی هست؟
چه جالب.
من خودم ده ها بار دیدم امتیازی که داده شده پس گرفته شده.
اصلا فلسفه وجود چلنج در تنیس به حداقل رسوندن اشتباهات داوریه.
manoochehr
05-09-2011, 11:24 AM
کدوم نا حقی؟ 100 درصد اون توپ حق نادال بود فدرر خودش بازی رو متوقف کرد نه داور خط گفت اوت نه حیانی گفت اوت. اونوقت برای چی باید تکرار میشد؟:350: تازه اگه اون پوینت تکرار میشد میگفتن اشتباه داوری.
enrique_r
05-09-2011, 12:18 PM
سلام دوستان من تازه عضو شدم از ورزش تنیس هم خیلی خوشم میاد
برد نواک رو تبریک میگم به هوادارانش فقط میخواستم بدونم که کدوم شبکه ماهواره داشت بازی رو نشون میداد؟ کسی میتونه این بازی رو برای دانلود بزاره؟ اگه واسه دانلود بزارینش خیلی ممنون میشم
چون دلم میخواد بازی رو ببینم
koury
05-09-2011, 12:29 PM
تبريك به هواداران نوواك و تسليت به هواداران نادال.:434:
از همون اول بازي هم مشخص بود آمادگي نوواك خيلي بيشتره و مي تونه بازي رو ببره. نادال گيم هايي كه سرو مي كرد رو خيلي به سختي مي تونست پيروز بشه. در حالي كه نواك در گيم هايي كه فرصت زدن سرو رو داشت با ثبات بيشتري عمل مي كرد.
به نظر من يكي از دلايل باخت ديشب نادال بكهند ضعيفش بود. بكهند هاي نادال فقط رد مي شدن بدون اينكه هيچ خطري براي نواك به وجود بيارن در حالي كه نوواك با swing فوق العادش در بكهند نادال رو به زحمت مي نداخت. تمام سعي نوواك در بازي اين بود كه توپ رو بندازه رو بكهنده نادال تا نادال از جريان بازي خارج بشه و سپس با يه فورهند به زاويه مخالف كار رو تموم كنه.
كاملا مشخص بود كه خوده نادال هم از بكهندش راضي نيست چون در شرايط حساس تمام سعيش رو مي كرد كه بكهنداشو تبديل به فورهند بكنه.
در كل بازي زيبايي بود و اگر نوواك قرار باشه در خاك هم اينقدر كم اشتباه بازي كنه نادال يا بايد بيخيال نامبر واني در امسال بشه يا بايد بكهند هاش و كلا بازيش رو خيلي بهتر از ايني كه هست بهتر بكنه.
دوست عزیز اول بازی رو که رافا عالی شروع کرد و اگه دو تا بریک پوینتش رو کانورت میکرد شاید سناریوی بازی کلا فرق میکرد!! هر چند موافقم بکهنداش فوق العاده ضعیف بودن ولی از ارور های گاه و بی گاهش روی سمت فورهند که خیلی بهش ضربه زد هم نمیشه گذشت... اگه رافا نصف مونت کارلو بکهند میزد نواک اینقدر با اعتماد بنفس نمیرفت روی بکهندش و به این راحتی نمیتونست بازی ر ودر دو ست ببره :3t1:
S.A.IVI.A.N
05-09-2011, 12:45 PM
برد نواک رو تبریک میگم به هوادارانش فقط میخواستم بدونم که کدوم شبکه ماهواره داشت بازی رو نشون میداد؟ کسی میتونه این بازی رو برای دانلود بزاره؟ اگه واسه دانلود بزارینش خیلی ممنون میشم
سلام دوست عزیز
از اینکه در جمع ما اومدید خوش آمد میگم از طرف همه بچه ها
بهترین و به صرفه ترین ماهواره برای دیدن مسابقات تنیس ماهواره نایل ست و شبکه الجزیره اسپورت 2 می باشد!
امروز صبح دو بار این شبکه بازی رو تکرار پخش کرد که حتما ندیدی:434:
علاقه اگه داری،می تونی از امروز بازی های مسترز رم رو ببینی!
فکر نکنم دیگه تکرارش از این شبکه پخش بشه ،چون مسابقات رم رو پوشش میده.تو برنامه هاشون هم چک کردم نبود!
حالا اگه شبکه دیگه بخواد تکرار من در جریان نیستم و حتما دوستان دیگه مثل پاور عزیز و افشین جان اطلاع خواهند داد!
PowerVu
05-09-2011, 12:54 PM
مسابقات مادرید به پایان رسیدند دوست عزیز. تکرار ها رو هم چند بار از دیشب تا الان نشون دادند. اما باز اگر تکرار بگذارند من خدمتتون عرض می کنم.
آیا شما می تونین کانالهای کارتی و قفل رو با استفاده از دانگل یا Sharing اینترنتی باز کنید؟ اگر نمی تونین فقط باید منتظر تکرار مسابقه فینال از JSC Sport 2 (الجزیره ورزشی 2) در نایل ست یا NTV Spor در ترکست باشید.
در ضمن همیشه تاپیکی در مورد اعلام برنامه و کانالهای پوشش دهنده ی مسابقات در بخش مربوط به اون تورنمنت وجود داره که اطلاعات مورد نیاز شما در اون جا هستند: لطفاً روی لینک زیر کلیک کنید:
موضوع مهم : معرفی، اعلام برنامه و پخش تلویزیونی مسابقات تنیس WTA و مسترز ATP 1000 مادرید 2011 اسپانیا (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3721)
اما در مورد دانلود بازی فینال امیدوارم که اینترنت سرعت بالایی داشته باشید:
Tournament: ATP 2011 Madrid Masters
Match: Final
Players: Rafael Nadal vs Novak Djokovic
Language: English
1280x720 | 25.00fps | MKV | x264 2280kbps | MP3 128kbps | 2.73GB
MEGA.UPLOAD Links
http://www.megaupload.com/?d=B0A3USQF ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part01.rar
http://www.megaupload.com/?d=8KCYFWC2 ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part02.rar
http://www.megaupload.com/?d=18XBH720 ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part03.rar
http://www.megaupload.com/?d=JB79DA93 ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part04.rar
http://www.megaupload.com/?d=NWBQX8YA ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part05.rar
http://www.megaupload.com/?d=56XGWL1K ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part06.rar
http://www.megaupload.com/?d=LWU635E9 ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part07.rar
http://www.megaupload.com/?d=D8U96XQX ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part08.rar
http://www.megaupload.com/?d=VKZU13QP ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part09.rar
http://www.megaupload.com/?d=S194YZTE ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part10.rar
http://www.megaupload.com/?d=PQXTSEB0 ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part11.rar
http://www.megaupload.com/?d=2GH80XAQ ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part12.rar
http://www.megaupload.com/?d=KP7GTTIG ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part13.rar
http://www.megaupload.com/?d=1ECREX5Q ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part14.rar
http://www.megaupload.com/?d=EGO8WHXQ ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part15.rar
6ybh-upload Links
http://www.6ybh-upload.com/zu9d03mb98fx/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part01.rar
http://www.6ybh-upload.com/sm0o4iezboun/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part02.rar
http://www.6ybh-upload.com/upt0jo72d1v7/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part03.rar
http://www.6ybh-upload.com/3qi02ccgwh4s/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part04.rar
http://www.6ybh-upload.com/atw3rbiyedcx/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part05.rar
http://www.6ybh-upload.com/06ewt0w15j0m/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part06.rar
http://www.6ybh-upload.com/6gpip3is5w58/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part07.rar
http://www.6ybh-upload.com/4bargepz6spi/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part08.rar
http://www.6ybh-upload.com/slhgllfkhl9u/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part09.rar
http://www.6ybh-upload.com/602utr6ldvwy/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part10.rar
http://www.6ybh-upload.com/ltjbgij35pu9/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part11.rar
http://www.6ybh-upload.com/ikvehbtjfx09/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part12.rar
http://www.6ybh-upload.com/c3adroijsv90/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part13.rar
http://www.6ybh-upload.com/vpir83r9w7ci/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part14.rar
http://www.6ybh-upload.com/s01njjkylis6/ATP.2011.Madrid.Masters.Final.Nadal.vs.Djokovic.720p.part15.rar
موفق باشید.
enrique_r
05-09-2011, 02:46 PM
سلام. ممنون که لینک های دانلودشو برام گذاشتی. دستت درد نکنه دادا:866:
من اینترنتم سرعتش 1مگ هستش، کارت dvb هم دارم و تمام کانال های کارتی رو باز می کنه روی ماهواره هاتبرد. ولی نمیدونستم که دیروز بازیه فیناله. امروزم هرچی گشتم تکرارشو ندیدم این JSC sport هم که فقط فوتبال نشون میده
Mohammad Reza
05-09-2011, 05:22 PM
درود...
يه روز اينترنتم قطع بود سايتو بهم ريختينا:160:
تبريك به نوله و طرفداران واقعيش.
فرمش عاليه...با ثبات
*دو بازيكن كلا ترسيده بودن!خيال كرده بودن تو زمين مين كاشتن!كلا پشت بيسلان!!!
*بازم ديشب هر چي فكر كردم با خودم،كلنجار رفتم ديدم اي بابا عظمت،زيبايي طراوت بازي راجر كجا و ...
*وقتي جوكوويچ قهرمان ميشه و يا با يه بازيكن بزرگ ميبره يه كارايي انجام ميده!مثه همين چيزي كه رو لباسش نوشته بود! ثانيه شماري ميكنم براي لحظاتي كه راجر ميبردش...
*خيلي دور نيست...به همين زودي...
*در آخرخيلي خوشحالم كه اين تايپك مادريد خيلي زيبا و به دور از حاشيه تموم شد!كلا تو اين تايپك بحث هاي مسخره كمتر شد...
BABAK
05-09-2011, 07:28 PM
برخورد راجر اسطوره رو با رافا آخر بازی ببینید. برخورد این آقا رو با نواک هم ببینید آخر بازی:3t1::3t1:شرم آور بود. الحق که اسطوره جوانمردی و مردانگی هستی راجر:655::655:
Mohammad
05-09-2011, 08:27 PM
برخورد راجر اسطوره رو با رافا آخر بازی ببینید. برخورد این آقا رو با نواک هم ببینید آخر بازی:3t1::3t1:شرم آور بود. الحق که اسطوره جوانمردی و مردانگی هستی راجر:655::655:
بابی یه چیزی بگو فقط بگنجه، 6 7 سال مافیای ATP جایزه استفان عزیز رو دادن بهش، فقط و فقط برای اهداف مافیایی خودشون، چی میگی؟ تو سمی هم که ممد الحیانی رو داشت درسته میخورد. حرف از جوانمردی و اسطورگی نزن.
یاد این صحنه افتادم بعد از اون کار
http://www.youtube.com/watch?v=3CnX6k0snxA&feature=related
:254:
هر چند اینجا سودرلینگ خیلی بامزست. :254: راجر باید خیلی تمرین کنه تو این حرکت. :160:
koury
05-09-2011, 08:45 PM
اولا با اون حرکات جنگولک بازی نوله اونم تو خاک اسپانیا و بازی بد رافا حق داشت اعصابش خرد باشه و مسلما بیشتر از این که با نواک بد برخورد کنه از دست خودش ناراحت بود!!
ثانیا رافا و نواک با هم رفیقن و خود نواک رافا رو بهتر از ما و شما درک می کنه پس نیازی به هیزم ریختن در آتش نیست :350:
Ahoura
05-09-2011, 09:20 PM
دوست عزیز اول بازی رو که رافا عالی شروع کرد و اگه دو تا بریک پوینتش رو کانورت میکرد شاید سناریوی بازی کلا فرق میکرد!! هر چند موافقم بکهنداش فوق العاده ضعیف بودن ولی از ارور های گاه و بی گاهش روی سمت فورهند که خیلی بهش ضربه زد هم نمیشه گذشت... اگه رافا نصف مونت کارلو بکهند میزد نواک اینقدر با اعتماد بنفس نمیرفت روی بکهندش و به این راحتی نمیتونست بازی ر ودر دو ست ببره :3t1:
كوروش جان شما كه استاد مايي ولي من پامو از گليمم دراز تر مي كنم يه نظر ديگه هم مي دم. :434:
اينكه مي گي ارور هاي فورهند نادال زياد بود درسته ولي بايد ببينيم چرا؟؟؟
نادال در بازي ديشب سرو هاي خوبي نمي زد پس اميدي به ايس نداشت. از طرف ديگه بكهندشم كه گفتيم خيلي ضعيف بود. پس تنها راه گرفتن امتياز از نواك فقط فورهند بود. نادال براي اينكه بقيه ضعفاشو بپوشونه فورهنداشو با ريسك خيلي بالايي مي زد و چرخش وحشتناكي به فورهند ها مي داد چون فقط با همين فورهند مي تونست وينر بزنه. اين يكي از دلايل ارور هاي زياد در فورهندش بود. دليل بعديش هم اينه كه در اكثر جاها مي خواست به جاي بكهند فورهند بزنه و چون تعادل نداشت الكي ارور مي داد.
( البته اينا فقط نظر شخصي منه و شايد هم كاملا اشتباه باشه استادا اينجا زيادن من واقعا پر روم كه در حضور بزرگاني مثل ممد . كوروش. فريد . افشين و ..... اينقدر نظر دادم. ):434:
AndreS
05-09-2011, 09:38 PM
ششمین تایتل تبریک به هواداران نواک !!!
بازی واقعا زیبایی بود من که به شخصه از دیدن این بازی بسیار لذت بردم
محشره این نواک !!! (آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است)
اما رافا :که نسبت به بازی با راجر پیشرفت خوبی داشت حداقل تو فورهنداش (اما نمیشه اسمشو رافای آماده گذاشت همون طور که راجر....)
فکر میکنم یکی از مهمترین دلایل پیروزی نواک بکهند شات های بینظیری بود که در طول بازی استفاده میکرد { Backhand Down the line/Cross court/Short-angle }
خیلی واسم جالب بود که رافا BDL یا FCC های نواک رو سعی داشت با فورهند جواب بده و ضعف در بکهندشو بپوشونه اما تا با بکنهد ضربه میزد ضعف در بکهندش نمایان میشد
به هر حال مادرید سطح مورد علاقه رافا نبود و ارزیابی عمل کرد رافا در فصل خاک باید بعداز رم و رولند باشه .
....چه میشه رافا ست 4-0 باخته رو 5-5 تبدیل میکنه؟ بی شک یکی دلایلش اون روحیه بینظریه که پوینت به پویت به خودش میداد حتی سرو گیم خودش که 30-0 عقب بود با گرفتن یه پوینت اونقدر به خودش روحیه میداد که خودشم باورش میشد اگر حریفش نواک بی نهایت آماده باشه میتونه بازیو به سود خودش به پایان برسونه و این چیزیه که در بازی رافا ستودنیه و فوق العادس و باعث میشه اون رو به بازی برگردونه !!! (کاش راجر هم.....)
برد های پیاپی و بازی بی نقص نواک نمیدونم کی قراره به پایان برسه ولی امیدوارم راجر و رافا به اوج بازگردن و اونوقت بازی ها جذابییت صد چندانی خواهند داشت
======
این عکس زیبا هم تقدیم به هوادارای رافا
4113
BABAK
05-10-2011, 05:59 AM
اولا با اون حرکات جنگولک بازی نوله اونم تو خاک اسپانیا و بازی بد رافا حق داشت اعصابش خرد باشه و مسلما بیشتر از این که با نواک بد برخورد کنه از دست خودش ناراحت بود!!
ثانیا رافا و نواک با هم رفیقن و خود نواک رافا رو بهتر از ما و شما درک می کنه پس نیازی به هیزم ریختن در آتش نیست :350:
رافا حق داشت اعصابش خورد باشه اما اینا دلیل خوبی نیست که با حریف اینجوری برخورد کنی..
BABAK
05-10-2011, 07:46 AM
بابی یه چیزی بگو فقط بگنجه، 6 7 سال مافیای ATP جایزه استفان عزیز رو دادن بهش، فقط و فقط برای اهداف مافیایی خودشون، چی میگی؟ تو سمی هم که ممد الحیانی رو داشت درسته میخورد. حرف از جوانمردی و اسطورگی نزن.
هر کی 1 سر سوزن وجدان داشته باشه راجر رو انتخاب میکنه مافیا هم اگه بوده مافیای با شرافتی بوده:434:. کی مثل فدرر به حریفش احترام میزاره؟ مثل رافا نیست که حرفای قشنگ میزنه اما در عمل با ژانگولر بازی حریف رو تحقیر میکنه حتما سال پیش مافیا ی ATP اهدافش رو بیخیال شده بود که نادالو انتخاب کرد اینا میگنجه ممد خان؟
Mohammad
05-10-2011, 10:37 AM
هر کی 1 سر سوزن وجدان داشته باشه راجر رو انتخاب میکنه مافیا هم اگه بوده مافیای با شرافتی بوده:434:. کی مثل فدرر به حریفش احترام میزاره؟ مثل رافا نیست که حرفای قشنگ میزنه اما در عمل با ژانگولر بازی حریف رو تحقیر میکنه حتما سال پیش مافیا ی ATP اهدافش رو بیخیال شده بود که نادالو انتخاب کرد اینا میگنجه ممد خان؟
نه پارسال هم از رافا شایسته تر بسیار بودن، چون اینا معروفترند و پول خلاصه دور و بر ایناست اینطوری انتخاب میشن.
نمیخوام این بحث تکراری رو ادامه بدم، فدرر هیچ احترام خاصی به حریف نمیزاره، نمیگم بی احترامی میکنه، در شرایط حساس هم به راحتی از کوره در میره و هر چی از دهنش در میاد میگه، برای همین همیشه از اون اصلح تر برای اون عنوان هستش. نمیدونم چرا دست از این تعصب خشک بر نمیدارید و این مسئله رو قبول نمیکنید.
BABAK
05-10-2011, 10:45 AM
اینجا شما دارید تعصب خشک و بیجا نشون میدید و زیر بار نمیرید که حرکت رافا بسیار زشت بود. واسم عجیبه که ازش دفاع میکنید!:3t1:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.