ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اندی موری در مونته کارلو شرکت می کند

Hatam
04-07-2011, 10:29 PM
اندی موری بدلیل نتایج ضعیف خود در ابتدای فصل با دریافت Wild Card در مسترز مونته کارلو شرکت خواهد کرد Wild Card بعدی نیز به بردیچ اختصاص پیدا کرد.
قبلا نیز فدرر اعلام کرده بود که در مونته کارلو شرکت نخواهد کرد که چندی پیش تصمیم خود را عوض و برای شرکت در مونته کارلو اعلام آمادگی کرد.

شایان نادال
04-07-2011, 11:31 PM
اندی موری بدلیل نتایج ضعیف خود در ابتدای فصل با دریافت Wild Card در مسترز مونته کارلو شرکت خواهد کرد Wild Card بعدی نیز به بردیچ اختصاص پیدا کرد.
قبلا نیز فدرر اعلام کرده بود که در مونته کارلو شرکت نخواهد کرد که چندی پیش تصمیم خود را عوض و برای شرکت در مونته کارلو اعلام آمادگی کرد.
افرین راجر افرین :441::441::441:دوباره اومدی ببازی افرین بیا بالا تو سیمی بخور به رافا حذف شو تعداد هد تو هداتون بشتر شه

koury
04-08-2011, 03:01 PM
من دلیل ناز کردن های راجر برای بازی در مونت کارلو رو نمیفهمم!!؟ چند سالیه که میگه شرکت نمی کنم یا دقیقه نود وایلد کارد میگیره یا شرکت نمی کنه، درسته که وجودش برای مسئولین برگزاری مسابقات غنیمتیه ولی چون این مسابقات Mandatory نیست که دلیل نمیشه هی تصمیمش رو عوض کنه :350: هیچی نباشه این مسابقات از استوریل که باپرستیژ تره!! :443:

vafa
04-08-2011, 03:53 PM
دوستان من تو يه سايتي كه مخصوص مونته كارلو بود روز ٥/٤/٢٠١١ ديدم كه نوشته بود murray ‎ و berdych ‎ شركت نخواهند كرد !!!

koury
04-08-2011, 05:24 PM
برای حضور در مسابقات ثبت نام نکردن ولی درخواست WC کردن و از این طریق میتونن شرکت کنن... ولی اسمشون تو Entry List نیست!