ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Barry Cowan مربی جدید اندی ماری

Alireza Murray
04-01-2011, 01:30 PM
اندی ماری پس از جستجو برای پیدا کردن مربی جدید Barry Cowan را مربی جدیدش اعلام کرد ، شایعاتی در مورد اینکه بازیکنان بزرگی مثل Ivan Lendl و Jimmy Connors مربی جدید اندی است ، شده بود اما امروز اندی ماری در پارک Crandon در میامی ، Barry Cowan را مربی جدید خود معرفی کرد
بری 36 ساله تنیسور سابق بریتانیایی است و در سال 2002 از دنیای تنیس خداحافظی کرد ، او توانسته بود در سال 2001 ، Sampras را در 5 ست در Wimbledon شکست دهد او پس از بازنشستگی به عنوان مفسر و کارشناس تلویزیونی مشغول به کار بود
Dani Vallverdu دوست و پارتنر اندی ، Jez Green مربی بدنسازی اندی ، Andy Ireland و Matt Little اعضای دیگر تیم اندی ماری هستند

Afshin
04-01-2011, 02:47 PM
اندی ماری پس از جستجو برای پیدا کردن مربی جدید Barry Cowan را مربی جدیدش اعلام کرد ، شایعاتی در مورد اینکه بازیکنان بزرگی مثل Ivan Lendl و Jimmy Connors مربی جدید اندی است ، شده بود اما امروز اندی ماری در پارک Crandon در میامی ، Barry Cowan را مربی جدید خود معرفی کرد
بری 36 ساله تنیسور سابق بریتانیایی است و در سال 2002 از دنیای تنیس خداحافظی کرد ، او توانسته بود در سال 2001 ، Sampras را در 5 ست در Wimbledon شکست دهد او پس از بازنشستگی به عنوان مفسر و کارشناس تلویزیونی مشغول به کار بود
Dani Vallverdu دوست و پارتنر اندی ، Jez Green مربی بدنسازی اندی ، Andy Ireland و Matt Little اعضای دیگر تیم اندی ماری هستند

اون بازی رو سمپراس برد ، در 5 ست . سمپراس سال 2001 در دور چهارم به راجر فدرر باخت و حذف شد.

Alireza Murray
04-01-2011, 09:14 PM
اون بازی رو سمپراس برد ، در 5 ست . سمپراس سال 2001 در دور چهارم به راجر فدرر باخت و حذف شد.

اره درست میگی ، شرمنده اشتباه کردم ولی امیدوارم این یارو بتونه به اندی کمک کنه تا برگرده به دوران خوبش وای که چقدر دلم واسه بازی اندی لک زده :182:

Hossein Murray
04-01-2011, 09:25 PM
فک نمی کنم . یعنی موفقیت اندی به این چیزا بستگی نداره . در مواقع حساس خود بازیکنه که بازیو می چرخونه .
یه ضرب المثل قدیمی می گه : اندیدن چیخار چیخماز !!!!
حالا برو معنیش کن ! :434:

koury
04-02-2011, 07:41 PM
از برد گیلبرت که بزرگتر نیست!! کار اشتباه اندی وقتی بود که گیلبرت که اون همه بهش کمک کرد رو تو اوج غرورش برکنار کرد و اشتباه بدتر از اون اینکه مربی قبلیش هم که باهاش به فینال اسلم رسیده بود رو عوض کرد!!

اندی باید بیش از هر چیز یه روانشناس استخدام کنه تا روی Aspect روحی روانیش بیشتر کار کنه... فکر کنم بعد از نبردن استرالیا کلا ناامید شده باشه و دلیل عمده ی باخت های بد اخیرش هم همین مشکلات روحی هست نه مشکل فنی :243: