توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصدوميت دوباره نلبنديان
Mohammad Reza
03-06-2011, 10:33 AM
ديويد نلبنديان دو تورنمنت مطرح اينديان ولز و ميامي را از دست ميدهد...وي در روز افتتاحيه بازي ديويس كاپ كشورش مقابل روماني با درد و رنجي كه داشت مقابل Adrian Ungur بازي كرد..
اين براي چندمين بار است كه او مصدوم ميشود و پس از بهبودي و بازي هاي خوب دوباره دچار اين مشكل ميشود...آيا نلبنديان مي تواند در ادامه راه موفقيت هاي قبلي خود را بدست آورد يا خير!!!
آيا باز هم مصدوم ميشود؟به راستي گونزالس هم به سرنوشت امثال آنچيچ،نلبنديان و ... دچار مي شود!!!
بايد منتظر روزهاي آينده باشيم....
به اميد روزايي كه بازيكنان همه سرحال و با سلامتي كامل در كورت حضور داشته باشند...
manoochehr
03-06-2011, 12:08 PM
از ناحیه فتق شکمی مصدوم شده به احتمال زیاد باید عمل جراحی کنه چون برای درمان فتق چاره ای به جز جراحی نیست و اگه عمل کنه 3 تا 4 ماه نمیتونه بازی کنه.ای بابا دیود داشت کم کم برمیگشت به تاپ 10 من که اعصابم خیلی خرابه دلپو خوب میشه دیود مصدوم میشه دیود خوب میشه دلپو مصدوم میشه بابا نشد یک بار 2 تاشون هم زمان با هم سالم باشن.
manoochehr
03-10-2011, 09:39 PM
خوب نعلبندیان امروز ساعت 8/30 صبح عمل جراحی رو انجام داد و زمان عمل 2 ساعت طول کشید. به گفته دکتر رویز دیوید میتونه تو رولاند گاروس بازی کنه و شایدم قبل رولاند گاروس تو مسترز مادرید بازی کنه.
Nima88
03-10-2011, 10:04 PM
حیف شد دیوید مصدوم شد .من همیشه از دیدن بازیش لذت میبرم
Mohammad Reza
03-10-2011, 11:44 PM
انتظار میرود که دیوید نلبندیان 2 ماه از مسابقات بدلیل عمل جراحی بر روی پای چپ و کشاله رانش دور باشد!:182:فکر کنم تو هفته گذشته بازی در دیویس کاپ مصدومیتش تشدید شده و فشار روی کشاله رانش اومده و باعث شده باز از تور دور بشه..عمل جراحی پنجشنبه در بوئنس آیرس انجام میشه..سخنگو دیوید گفته که او برای دومین گرند اسلم سال آماده میشه..
فینالیست ویمبی 2002 بارها مصدوم شده...سال 2009 ران!سال گذشته شکمش و این مطمئنن برای روحیه او خیلی بده و همیشه استرس اینکه دوباره مصدوم بشه رو در خودش میبینه!!!خدا کنه او برگرده چونکه مشاهده شده هر وقت آمادست بهتر از خیلی از بازیکنان الان تور هست...مث پارسال که برگشت و تورنمنت 500 رو برد!
به امید بازگشت خوب دیوید:655:
manoochehr
03-11-2011, 10:10 AM
دیوید 2 تا عمل همزمان انجام داد یکی laparoscopy فتق که مصدومیت اصلیش بود. و دیگری هم عمل برای ترمیم عضله همسترینگ ران چپ. قبل بازی در دیویس کاپ دکتر دیوید به او گفته بود که برای خوب شدن مصدومیت باید 100 درصد عمل کنی ولی با این وجود دیوید با علاقه شدیدی که به دیوس کاپ داره بازی کرد و پس از بازی از خوشحالی اشک شوق ریخت.خود دیوید در مصاحبه اخیر خودش گفته باید تا قبل خداحافظی از تنیس حتمنا قهرمان دیویس کاپ شوم و این کاپ رو مهم ترین تورنومنت تنیس میدونه. دیوید تا الان 2 بار نایب قهرمان در سال های 2006 و 2008 در دیویس کاپ شده و 4 بار در نیمه نهایی حضور داشته. به امید قهرمانی argentina در سال 2011 دیویس کاپ
Mohammad Reza
03-11-2011, 10:31 AM
دیود 2 تا عمل همزمان انجام داد یکی laparoscopy فتق که مصدومیت اصلیش بود. و دیگری هم عمل برای ترمیم عضله ران چپ. قبل بازی در دیوس کاپ دکتر دیود به او گفته بود که برای خوب شدن مصومیت باید 100 درصد عمل کنی ولی با این وجود دیود با علاقه شدیدی که به دیوس کاپ داره بازی کرد و پس از بازی از خوشحالی اشک شوق ریخت.خود دیود در مصاحبه اخیر خودش گفته باید تا قبل خداحافظی از تنیس حتمنا قهرمان دیویس کاپ شوم و این کاپ رو مهم ترین تورنومنت تنیس میدونه. دیود تا الان 2 بار نایب قهرمان در سال های 2006 و 2008 در دیویس کاپ شده و 4 بار در نیمه نهایی حضور داشته. به امید قهرمانی argentina در سال 2011 دیویس کاپ
با این وجود،به شدت الان طرفدار آرژانتین هستم و دوس دارم خوان و دیوید با هم بتونن آرژانتین رو قهرمان کنند...خوان،دیوید،موناکو، بازیکنان خوب آرژانتینن...ایشالله قهرمان میشه...:866:امسال دیگه کاپ ماله آرژانتینه..:441:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.