ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پس از یک سال حرفه ای،فیش با هدف رسیدن به تاپ 10

Mohammad Reza
12-13-2010, 09:26 AM
پس از سال 2010 که مردی فیش توانست با رنک 16 به کار خود پایان دهد،حال وی معتقد است که در سال آینده می تواند به تاپ 10 نیز برسد.
"من انتظاراتم بسیار بالا است،که حتی بالاتر از زندگی ام داشتم..من سالم،مناسب و با اعتماد به نفس هستم.بنابراین من فکر نمی کنم که برای رسیدن به تاپ 10 یک مساله غیر واقعی باشد.من در نیمه اول سال لازم نیست که از بسیاری از امتیازهام دفاع کنم.پس اگر بتوانم من بیشتر در قسمت اول سال موفق باشم و برخی از بازی ها را در خاک برنده شوم و در ویمبی بیشتر بتوانم پیش برم،من قادر هستم که به تاپ 10 برسم".

FaRzIn
12-13-2010, 01:58 PM
Mardy Fish همچين تنيسور تاپي نيست و بهترين رنكينكش هم اگه اشتباه نكنم همين 16 بايد باشه و سنش هم كه 29 يكم بالاست و با وجود تنيسور هاي حاضر بنظر نمي رسه بتونه به Top 10 راه پيدا كنه (مي خواستم بگم آرزو بر جوانان عيب نيست كه فيش زياد هم جوان نيست :434:) . بنظر من victor troicki مي تونه تو سال 2011 به Top 10 راه پيدا كنه .

koury
12-13-2010, 02:41 PM
همه که نمیشه تو 20 سالگی گرند اسلم ببرن یا خودی نشون بدن... من شک ندارم اگه فیش بدشانسی نیاره و مصدومی نشه و بتونه همین فرم سال 2010 رو حفظ کنه میتونه به حضور در تاپ تن امیدوار باشه و همچنین حداقل یه تایتل بزرگ هم کسب کنه!! بهترین شانسش هم همین سه مسترز که در آمریکا برگزار میشن هستش :443: