توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : **راي دهيد...بهترين و زيباترين بازي تنيس فصل2010**
S.A.IVI.A.N
11-30-2010, 10:54 PM
به نظر شما بهترين و زيباترين بازي تنيس فصل 2010 چه بازي بود؟
اين بازي ها به دليل پاياپاي بودن و حساسيت در بازي و آماده بودن هر دو تنيسور انتخاب شدند.
البته اين مطلق نيست و اگه فكر ميكنيد بازي ديگه اي بوده ميتونيد بگيد.
سپاس...!
msh13792
11-30-2010, 10:59 PM
اين بازي ها به دليل پاياپاي بودن و حساسيت در بازي و آماده بودن هر دو تنيسور انتخاب شدند.
سپاس...!
رای:379:
کجا؟
Afshin
12-01-2010, 01:43 AM
چرا نمیشه رای دهنده ها رو دید ؟ سامی آخه چه اشکالی داره که ببینیم بقیه به چه بازی ای رای دادن ؟
به نظر من بازی قشنگ زیاد بود
مثل بازی دلپونی و بلیک در استرالیا که به نظرم یکی از قشنگ ترین بازی ها بود و فقط چون از ابوظبی پخش نشد خیلی از بچه ها بهش توجه نکردن .
همین طور بازی سونگا و آلماگرو توی استرالیا
S.A.IVI.A.N
12-01-2010, 12:09 PM
من فكر كردم اينطوري باشه بهتره افشين جان!
اگه هر كس بياد راي ش رو بگه و دليلش رو هم واسه انتخابش بگه خيلي جالب تره!:655:
مثلا من به رافا-داويدنكو راي دادم. چون از ديد من بازيه فوق العاده بود!=P~
به قول مربيان ايراني:اگه بازي رو به دو نيمه تقسيم كنيم.نيمه اول رو رافا برد.نيمه دوم هم داويدنكو با يك بازي خيره كننده برد.:350:انصافا اون بازي مملو بود از صحنه هاي زيبا.همه چيز رو به خودش ديد.بيگل داشت.مچ پوينت سيو داشت و خيلي چيزا.كاملا دراماتيك بود!
اره افشين بازي زيبا زياد هست.اما اونا كه گفتي حساسيت فراگيري نداشت.اما فكر كنم اين بازي ها يك دنيا تحت تاثيرش بودن.بازم مرسي از نظرت!:443:
حالا خودت نظرت چي بود كه ميگي راي هارو ببينيم؟:160:
Afshin
12-01-2010, 12:32 PM
من فكر كردم اينطوري باشه بهتره افشين جان!
اگه هر كس بياد راي ش رو بگه و دليلش رو هم واسه انتخابش بگه خيلي جالب تره!:655:
مثلا من به رافا-داويدنكو راي دادم. چون از ديد من بازيه فوق العاده بود!=P~
به قول مربيان ايراني:اگه بازي رو به دو نيمه تقسيم كنيم.نيمه اول رو رافا برد.نيمه دوم هم داويدنكو با يك بازي خيره كننده برد.:350:انصافا اون بازي مملو بود از صحنه هاي زيبا.همه چيز رو به خودش ديد.بيگل داشت.مچ پوينت سيو داشت و خيلي چيزا.كاملا دراماتيك بود!
اره افشين بازي زيبا زياد هست.اما اونا كه گفتي حساسيت فراگيري نداشت.اما فكر كنم اين بازي ها يك دنيا تحت تاثيرش بودن.بازم مرسي از نظرت!:443:
حالا خودت نظرت چي بود كه ميگي راي هارو ببينيم؟:160:
من بین این بازی ها به بازی رافا-موری رای دادم ... سطح بازی از بازی های دیگه بالاتر بود و حساسیتش هم خیلی خیلی بالا بود .
سپاس...!
به نظر من که بازی نیمه نهایی اوپن امریکا مابین نواک و راجر بهترین بازی سال بود:443:
rezapor
12-01-2010, 04:55 PM
به نظر من بهترين بازي نادال و موراي بود با اينكه خودم به شخصه طرفدار روجر فدرر هستم ولي اين بازي منو جلوي تلويزيون ميخكوب كرده بود و تا لحضه هاي پاياني مشخص نبود كي برنده ميشه كه البته روجر فدرر توي فينال ويمبلدون 2009 با اندي راديك به همچين مشكلي برخورد .به بازيهاي برتر ميشد ،بازي فدرر و موراي توي شانگهاي و همچنين فينال مسابقات پازل سوئيس بين فدرر و جوكويچ رو هم اضافه كرد . بازي فدرر و نادال توي فينال لندن در ست سوم يه بازي يه طرفه شد و خيلي از طرفداراي نادال لحظات آخر سالن بازي رو ترك كردند. تلويزيون الرياضه 2 بازي نادال و موراي رو به علت جذابيت چهار مرتبه نشون داد. خداوكيلي تو اين نظر سنجي طرفداري رو كنا بگذاريد و به حق راي بديد. با تشكر از تمام دوستان به علت خواندن اين متن.
FaRzIn
12-01-2010, 05:56 PM
بنظر من هم بازي نادال و ماري در نيمه نهايي لندن بهترين بازي سال بود و اگه پنج سته بود مطمئنا به ست 5 كشيده مي شد .
babak59
12-01-2010, 07:14 PM
بازی موری - واورنکا us open
بازی فدرر - نواک SEMI US OPEN
فدرر- نادال FINAL MADRID
فکر کنم از قلم افتاده
manoochehr
12-01-2010, 09:16 PM
پس بازی نواک و راجر در us چرا نذاشتین
novak djokovich
12-02-2010, 03:37 AM
منم با فدرر و نواک تو semi استکبار جهانی موافقم البته ضمن احترام فراوان به رافا و اندی تو لندن
چطوره بقيه بازيهاي نادال رو هم تو ليست بذاريد :160:
SOROOSH_RF
12-02-2010, 01:28 PM
من بازی فدرر و بردیچ تورنتو رو به این دلیل که بازی بسیار احساسی و خاطره انگیزی برای من بود انتخاب کردم.ست سوم وقتی فدرر 5-2 عقب افتاد من برای اولین بار قبل از پایان بازی اشکهام سرازیر شد ; چون خیلی واسم سخت بود که فدرر واسه سومین بار پیاپی به بردیچ ببازه.اما وقتی فدرر اون بازگشت عالی و به بازی داشت و تونست بازی رو ببره از خوشحالی نمیدونستم چه کار کنم چون یادم بازی طرفای ساعت 6 صبح تمام شد و همه خواب بودن و من نمی تونستم داد بزنم.
S.A.IVI.A.N
12-02-2010, 01:44 PM
پس بازی نواک و راجر در us چرا نذاشتین
اولا من كه گفتم ميتونيد هر بازي رو كه فكر ميكنيد بگيد و ميشه در موردش بحث كرد!
اما تا اونجايي كه من ميدونم و اكثرا واقف هستند اون بازي با اينكه حساسيت فوق العاده اي داشت اما هم راجر آماده نبود هم بازي بار فنيه زيادي نداشت.اكثرا با ارور هاي بيشمار پوينت ميگرفتند.
اين بازي هايي هم كه انتخاب شده گفته شد به دليل حساسيت بالا،آمادگي هر دو تنيسور و پاياپاي و خاطره انگيز بودن انتخاب شدند!
بازم ممنون از نظرت..!
pouriya.alex
12-03-2010, 06:17 PM
از بین این بازیا بازی فدرر- بردیچ به من بیشتر چسبید. چون راجر تو دو مسابقه قبلی به بردیچ باخته بود
و استرس سراسر وجودمو گرفته بود، اونم اون موقع صبح !
ولی به نظرم فینال استرالیا اوپن (راجر-مورای)و بازی نادال-مورای لندن هم خیلی قشنگ بودن
Mohammad Reza
12-11-2010, 09:18 PM
بهترین بازی های فصل از نگاه ATPWorldTour.com
1. بازی اندی موری-رافائل نادال در نیمه نهایی بارکلیز با برد نادال همراه بود.7-6(5), 3-6, 7-6(6)
2. بازی راجر فدرر-نواک جوکوویچ که در نیمه نهایی یو اس اپن برگزار شد و با برد نوله همراه بود.5-7, 6-1, 5-7, 6-2, 7-5
3. بازی معروف نیکولاس ماهوت و جان ایسنر که با برد شیرین ایسنر در دور اول ویمبی همراه بود.6-4, 3-6, 6-7(7), 7-6(3), 70-68
4. بازی رابین سودرلینگ و لودرا در نیمه نهایی مسترز پاریس که رابین توانست میکائیل را شکست دهد.6-7(0), 7-5, 7-6(6)
5. مونفیلز مقابل راجر در نیمه نهایی مسترز پاریس که با برد بازیکن فرانسوی همراه بود.7-6(7), 6-7(1), 7-6(4)
manoochehr
12-12-2010, 04:50 PM
خوب اینکه دلیل نمیشه چون راجر اماده نبود یا ارور در بازی زیاد بود بازی بار فنی نداشت. راجر تا مچ پوینت هم رفت ولی بازی رو باخت. خوده برگشت نواک به بازی روبروی اسطوره تنیس یک درس بزرگ بود. پایاپایهم که بود دیگه بازی 5 ستی بود. حساسیتم که دیگه از این بیشتر سیمی گراند اسلم.
davidbeckham
12-13-2010, 11:43 AM
نادال-نوواک
فینال یو اس اوپن
Ali_RF
12-14-2010, 08:41 PM
بازي كه امسال خيلي به من چسبيد و كلي از ديدنش لذت بردم، ورداسكو و فرر تو يكهشتم Usopen بود. واقعاً بازي هيجانانگيزي بود. مچپوينت ورداسكو رو هيچوقت يادم نميره.
mh_nik
12-16-2010, 11:30 AM
به نظر من یکی از بازیهایی زیبا و هیجان انگیز دیگر امسال بازی federer vs Alejandro Falla در ویمبلدون بود.
lord amir
12-30-2010, 02:26 PM
بازی فدرر نادال در لندن
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.