ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .::سرنا ویلیامز از شرکت در استرالیا اوپن کناره گیری کرد::.

AndreS
11-25-2010, 12:06 PM
سرنا ویلیامز از رقابت های آزاد استرالیا اوپن به دلیل مصدومیتی که از ناحیه پا داشت کناره گیری کرد.
http://up.iranblog.com/Files0/ec3b13aa866d4bac8557.jpg (http://up.iranblog.com/Files0/ec3b13aa866d4bac8557.jpg)

مسئول مسابقات Craig Tiley طی بیانیه روز پنج شنبه گفت : سرنا در مسابقات hopman cup international میکس دو نفره و استرالیا اوپن در ماه زانویه بازی نخواهد کرد

ویلیامز بعد از اینکه پاش با یه لیوان شکسته در رستوران بربد عمل جراحی انجام داد . وبعد از اون قهرمانی در ویمبلدون دست یافت . اون در سپتمبر به تمریناتش ادامه داد اما دوباره......(بهونشو پیدا کرد)

سرنا گفت ماه گذشته جراحی زیاد داشته و نمیتونه ریسک کنه و برگرده قبل از اینکه مصدومیتش کاملا بهبود پیدا کنه

سرنا ویلیامز : وقتی من بخوام با نا امیدی به اولین گرند اسلم سال برگردم این میتونه منو مجبور کنه دوباره با دکترم واسه ی بهبودی پام ادامه کار بدم.

این تصمیم فشار سنگینی بر روی قلبم گذاشت ولی این بهترین راه بود.

ویلیامز پنج بار قهرمانی استرالیا رو در کارنامش داره

Mohammad Reza
11-25-2010, 01:54 PM
"همانطور که من در عمل دومم در ماه گذشته بر روی پایم انجام داده ام ولی متاسفانه باید بگویم که من از Hopman Cup و استرالیا 2011 کناره گیری می کنم".
"در حالی که من به شدت علاقه دارم و می خواهم دوباره به کورت باز گردم و در اولین گرند اسلم شرکت کنم اما لازم است برای سلامتی ام با پزشکم کارم را ادامه دهم تا از بهبود کامل پایم مطمئن شوم".
سرنا گفت.:182:

Ahoura
11-25-2010, 02:03 PM
خدا رو صد هزار مرتبه شكر.
اميدوارم كلا از دنياي تنيس خداحافظي كنه.

Mohammad Reza
11-25-2010, 02:04 PM
خدا رو صد هزار مرتبه شكر.
اميدوارم كلا از دنياي تنيس خداحافظي كنه.
اهورا جان میشه بگی چرا؟چیکار کرده بیچاره!!!قدرتش داره قهرمان میشه..ویمبی هم که خوراکشه..زحمت میکشه..

koury
11-25-2010, 05:13 PM
طفلک سرنا این مصدومیت دست از سرش بر نمیداره... هر چند من خیلی با خواهرای ویلیامز حال نمی کنم ولی 50 درصد از جذابیت مسابقه و چلنج در گرند اسلم ها برای حضور این دو تا هست!! :182:

Rafa
11-25-2010, 06:17 PM
سرینا بهترین تنیسور زن دهه ی اخیره! :182:کینه ی دشمنانم به خاطر قهرمانی های متعددشه!:443:

Ahoura
11-25-2010, 07:12 PM
اهورا جان میشه بگی چرا؟چیکار کرده بیچاره!!!قدرتش داره قهرمان میشه..ویمبی هم که خوراکشه..زحمت میکشه..

اخه تمام امتيازاشو با قدرت مي گيره. هيچ تكنيك خاصي نداره.

Afshin
11-25-2010, 09:05 PM
اگه سرنا ویلیامز توی چند ساله گذشته در تنیس زنان فعالیت نداشت باید در WTF رو گل میگرفتن ، اگه تو تنیس زنان یه نفر باشه که سرش به تنش بیارزه همین سرناست .

koury
11-25-2010, 09:48 PM
افشین جان منظورت از WTF همون WTA خودمونه دیگه؟؟ :434:

Afshin
11-25-2010, 10:25 PM
افشین جان منظورت از WTF همون WTA خودمونه دیگه؟؟ :434:

آره همون :434:
البته معمولا به جای عبارته What The F.U.C.K هم استفاده میشه که با WTA زیاد فرقی نداره و اتفاقا کاملا هم برازنده ی این فدراسیونه :434:

PowerVu
11-26-2010, 06:58 AM
البته شایعه هست که دلیل اصلی عدم حضور طولانی مدت سرینا در میادین، انجام عمل جراحی زیبایی هست! دور از ذهن هم نیست! چرا که همه می دانیم که با آمادگی جسمانی یک ورزشکار حرفه ای مثل ویلیامز، بعید به نظر میرسه که وی چندین ماه برای التیام چنین زخمی! از میادین دور باشه!

حتی راه رفتن روی شیشه خورده به عنوان عامل مصدومیت، نیز شایعه شده که بهانه ای بیش نیست!

ضمن اینکه قدرت بدنی سرینا اونقدر بالاست که حتی با مصدومیت هم می تونه برنده بازی بشه!

نمونه ش اون بازی پارسال با ارغوان خانم که علی رغم مصدومیت سرینا که به سختی میتونست راه بره، با سرویس و ضربات غافلگیر کننده، بازی ای که ارغوان خانم سوارش بود و چند Break Point از سرینا گرفته بود رو در نهایت برد!

jiji-federer
11-27-2010, 12:06 AM
واقعا ناراحت کنندست چون تنها افرادی که تنیس زنان رو تماشایی کردن همین خواهران ویلیامزن بعدش یلنا بقیه هم باید برن مانکن بشن شامپو تبلیغ کنن