ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات تنیس بارکلیز لندن

صفحه ها : 1 [2]

Nima88
11-26-2010, 07:24 PM
راجر حتی اگه تمام گرنداسلمایی که ممکنه رو تا آخر عمر بازیش بگیره حتی نصف شهرت و محبوبیت دیه گو رم نمیتونه بدست بیاره

اینو گل گفتی

pouriya.alex
11-26-2010, 07:40 PM
همچنان متاسفم !

رافا تا دید بردیچ راحت توپ رو میخوابونه دستش رو برد بالا و جوسازی و گریه زاری راه انداخت:254:

بنده خدا دست خودش نبود، آخه میترسید نکنه بازیو ببازه و احتمالا دوم بشه و بخوره به راجر کبیر:254:

باید 2 واحد اخلاق ورزشی رو پاس کنه !:254:

pouriya.alex
11-26-2010, 07:44 PM
چی چی حق بردیش بود؟؟ توپ که روی صحنه آهسته مشخص بود دو سانت Out بوده، Hawk-eye هم که گندش بزنن اینقدر مسخره بازیه که هر چی دلش بخواد میزنه :350: حالا بیرون و تو بودن توپ به کنار، داور خط Out نگرفت و تا رافا دستش رو برد بالا کارلوس برناردس هم دستش رو برد بالا و Out اعلام کرد!! این یعنی Chair Umpire بازی رو قطع کرده، طبق روال باید Replay the point میداد که مردک احمق با اینکه خودش اوت گرفته پوینت رو به بردیش میده :3t1::3t1::3t1:

رافا هم دمش گرم کار درستی کرد این همه داورا بر علیهش کار می کنن تا کی باید هیچی نگه و لبخند بزنه؟؟ همه که مثل فدرر نیستن 4 تا فحش زیر لب بدن و نه اخطار بگیرن نه قهر کنن :350:

از این به بعد به راجر میگیم وسط بازی قهر بکنه و جو راه بندازه تا رافا مافا اینا خوششون بیاد

:254::254::254::254:

Mohammad
11-26-2010, 07:50 PM
از این به بعد به راجر میگیم وسط بازی قهر بکنه و جو راه بندازه تا رافا مافا اینا خوششون بیاد

:254::254::254::254:
مثل اینکه جو سازی که راجر ویمبلدون چند سال پیش راه انداخت یادتون رفته؟ همون بازی که از داور خواست هوک ای رو خاموش کنه.
من نمیخوام حرکت رافا رو توجیه کنم، کار کلا زشت و زننده بود،
هم رافا و هم راجر جفتشون شایسته استفان ادبرگ نبوده و نیستند.

koury
11-26-2010, 07:52 PM
همچنان متاسفم !

رافا تا دید بردیچ راحت توپ رو میخوابونه دستش رو برد بالا و جوسازی و گریه زاری راه انداخت:254:

بنده خدا دست خودش نبود، آخه میترسید نکنه بازیو ببازه و احتمالا دوم بشه و بخوره به راجر کبیر:254:

جدیدا به اخلاق ورزشی هم امتیاز میدن؟؟ پس فدرر تا الان باید در صدر جدول باشه که :350: هر وقت برای قربون صدقه هم رفتن بازیکنا بهشون پوینت و کاپ دادن بیا بحث اخلاق پیش بکش تازه اونم وقتی که بازیکن خودت به نور استادیوم و توپ زمین کوبیدن حریف و کوچینگ حریف و زمین و زمان گیر نداد :254:

فعلا مجبورید با فشار بسازید و نذر و نیاز کنید که رافا بر اساس اتفاق ها ببازه وگرنه من که شدیدا نگرانتون هستم :182:

S.A.IVI.A.N
11-26-2010, 08:04 PM
همچنان متاسفم !

تاسف شما نه به درد خودت ميخوره نه رافا!
رافا واسه هر پوينت زحمت ميكشه و بايد هم اينقدر حساس باشه.رافا تو بازي حساسه چون پيروزي واسش مهمه.دليل شادي هاش هم همينه نه تحقير حريف.ديديد كه بعد از بازي هم با كارلوس خوش و بش كرد و تحويلش گرفت.خوب ديگه اينجوريه و تو شرايط بازي غرق ميشه و به بازي حساسه.مثل خيلي ها بي احساس نيست.
شما هم به بجا اين حرف ها اگه بحث فني داريد بگيد تا ما هم استفاده كنيم. برد و بازيه زيباي رافا رو هم با اين بحث هاي بي فايده لوث نكنيد!
سپاس..!

سلام
11-26-2010, 08:13 PM
بله سلام جان من عاشق استفی گراف کبیر هستم، با حرفت موافقم که سلس بعد از اون اتفاق نتونست به روز های اوجش بازگرده... شخصا بعنوان یه طرفدار گراف من همیشه جنگندگی سلس رو تحسین کردم و خواهم کرد و حتی با اینکه اسلم هاش دورقمی نشد و نتونست Career Grand Slam کنه بهش بعنوان یه اسطوره نگاه می کنم ولی قبول ندارم که اگه مصدوم نمیشد میتونست به رکورد گراف برسه چون اون سالهائی که رقابت بین این دو بسیار مهیج شده بود باز هم گراف سرتر از سلس بود هر چند با توجه به استیل بازی سلس و اینکه هر دو Wing رو با دو دست میزد همون 9 اسلم هم شاهکار بوده :441:

ممنون از توضیحاتت
ولی این حرفو قبول ندارم، سلز شاهکار بوده و میتونست حداقل 30-20 گراند ببره.

ببین اشتفی 1982 pro شد (البته این خودش شاهکاره که در 13 سالگی پرو شد ولی تا شش سال بعدش هیچ گراندی نگرفت) و مونیک 1989.
اشتفی اولین گراندشو 1988 رفت ولی مونیک 1990 گرفت میدونی این یعنی چی؟!
مونیک قبل از مصدومیت در سال 1993 توی 15-14 کراند شکت کرد و 8 تا رو گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میدونی این آمار یه شاهکار در تاریخه؟
در صورتی که اشتفی از هفت سال پیش تا اون موقع 14 گراند گرفت. این میرسونه که مونیک مه تنها چیزی کم نداشت بلکه داشت بسرعت پیشرفت میکرد.

سلز توی بیست سالگی بزرگترین ضربه زندگی خودشو خورد!!!! این یکی از بزرگترین و کثیف ترین وقایع ورزش در تاریخ بوده!!!!! مونیک میتونست حداقل 7-8 سال دیگه در اوج گراند درو کنه.

راجع به استیل هم خودت میدونی اصولا بزرگان تنیس از دارای استیل کلاسیک و مرسوم (البته بجز راجر) نیستند و الگوهای نامتعارف و عجیب و غریبی دارند سرآمد اونا همون فورهند و بخصوص فورهند تاپ اسپین های بی نظیر ناداله که خیلی هم نامتعارفه! یا اندی رادیک و دیگران. اصولا در سطح بالا نمیشه از اینجور استیل ها ایراد گرفت. ولی این استیل مونیک هم در نوع خودش خیلی عجیب و غریب بود.

با همه این حرف ها ممنونم ازت که یکی هست که به تنیس واقعی و حرفه ای زنان بدون ک.. و کپل آشنایی و علاقه داره. ممنون که منو به گذشته های ترش و شیرین بردی :160:

davidbeckham
11-26-2010, 08:17 PM
دمت گرم رافا:866:
ضد حالی دیگر زدی به دشمنان:254:
http://www.pik98.com/images/jlwjgqiqa6ga468gvl7z.jpg

pouriya.alex
11-26-2010, 08:21 PM
جدیدا به اخلاق ورزشی هم امتیاز میدن؟؟ پس فدرر تا الان باید در صدر جدول باشه که :350: هر وقت برای قربون صدقه هم رفتن بازیکنا بهشون پوینت و کاپ دادن بیا بحث اخلاق پیش بکش تازه اونم وقتی که بازیکن خودت به نور استادیوم و توپ زمین کوبیدن حریف و کوچینگ حریف و زمین و زمان گیر نداد :254:

فعلا مجبورید با فشار بسازید و نذر و نیاز کنید که رافا بر اساس اتفاق ها ببازه وگرنه من که شدیدا نگرانتون هستم :182:

چه بی ربط !

گفتم که بنده خدا ترسیده بود بخوره به راجر ! واسه همین جو سازی راه انداخت.

بازی قبلی هم که معترض تشریف داشتن .

طفلک گناه داره ! آخه تو بردن یکی از مهمترین ( و به نظر من مهمترین) مسترزهای سال هم

زیر سایه راجر کبیر با 4 عنوان قهرمانی قرار داره و حالا حالا ها قرار خواهد داشت.:254:

davidbeckham
11-26-2010, 08:24 PM
فعلا که رافا رنک اوله
دوبار هم فدررو کشید بایین از رنک 1
پس فعلا سکوت:254:

koury
11-26-2010, 08:25 PM
چه بی ربط !

گفتم که بنده خدا ترسیده بود بخوره به راجر ! واسه همین جو سازی راه انداخت.

بازی قبلی هم که معترض تشریف داشتن .

طفلک گناه داره ! آخه تو بردن یکی از مهمترین ( و به نظر من مهمترین) مسترزهای سال هم

زیر سایه راجر کبیر با 4 عنوان قهرمانی قرار داره و حالا حالا ها قرار خواهد داشت.:254:

چه دنیای کوچک و شیرینی داری شما :655: کاش همه ی ما مثل شما فکر میکردیم دیگه دنیا گلستون میشد اونوقت :350:

pouriya.alex
11-26-2010, 08:27 PM
تاسف شما نه به درد خودت ميخوره نه رافا!
رافا واسه هر پوينت زحمت ميكشه و بايد هم اينقدر حساس باشه.رافا تو بازي حساسه چون پيروزي واسش مهمه.دليل شادي هاش هم همينه نه تحقير حريف.ديديد كه بعد از بازي هم با كارلوس خوش و بش كرد و تحويلش گرفت.خوب ديگه اينجوريه و تو شرايط بازي غرق ميشه و به بازي حساسه.مثل خيلي ها بي احساس نيست.
شما هم به بجا اين حرف ها اگه بحث فني داريد بگيد تا ما هم استفاده كنيم. برد و بازيه زيباي رافا رو هم با اين بحث هاي بي فايده لوث نكنيد!
سپاس..!

بحث من تنها نیست. همه با دیدن این صحنه به حالش متاسف شدن !

به لحاظ فنی هم اینکه بنده خدا داره به هر دری میزنه اول بشه !

آخه طعم قهرمانی تو این تورنمنت عجیب شیرینه ! اینو راجر و نواک واسش تعریف کردن:254:

هرچند سال گذشته رافا بین 8 نفر به مقام قابل تحسین 8ام رسید ولی قهرمانی یه چیز دیگست!:254:

pouriya.alex
11-26-2010, 08:28 PM
چه دنیای کوچک و شیرینی داری شما :655: کاش همه ی ما مثل شما فکر میکردیم دیگه دنیا گلستون میشد اونوقت :350:

آره انقدر شیرینه که شما تو حسرتیشی:254::254::254:

S.A.IVI.A.N
11-26-2010, 08:29 PM
مدت ها بود بازيه اين چنين زيبا و اگرسيو از رافا روي هارد كورت نديده بودم. دمش گرم.خوب بود!
تجربه اين چند سال نشون ميده كه رافا بازي ها اول تورنمنت ها رو خوب شروع نميكنه و بازي به بازي بهتر ميشه.مخصوصا اينكه الان چند هفته اي دور از شرايط بازي بود. تقريبا مطمئن بودم كه در اين بازي به شرايط مطلوب ميرسه. اميدوارم بازي با موري همينجور باشه و واسه فينال به امادگي كامل برسه!
چه فورهند هايي ميزد! واقعا به فورهندش افتخار ميكنم!
از ارور هاي بازي هاي قبليش خبري نبود و اين جاي بسي خوشحاليه. ضمن اينكه سرويس هم خوب زد.بكهندش هم با ثبات شده. ريترن بكهندش خيلي خوب بود مخصوصا روي سرويس دوم!
در كل همه چيز خوب بود.مخصوصا آمار وينر و UEش كه توجه بر انگيز بود!(27/13)

Hatam
11-26-2010, 08:41 PM
همچنان متاسفم !

عزیزم اصلا فهمیدی تو بازی چه اتفاقی افتاد؟ داور خط با دستش اعلام کرد توپ داخله نادال دستشو واسه چلنچ برد بالا ولی داور اصلی کارلوس تصمیم به اور رول کرد یعنی تصمیم داور خط رو وتو کرد بردیچ که اعتراض کرد بهش گفت میتونی چلنج کنی، چلنج بردیچ درست از آب دراومد در اینجا چون داور بازی رو متوقف کرده بود طبق قانون باید ریپلی پوینت بشه یعنی از اول باید این پوینت رو بازی کنن درصورتی که کارلوس امتیاز رو به بردیچ داد درصورتی میتونست امتیاز رو به بردیچ بده که رافا چلنج کرده باشه نه بردیچ یعنی وقتی می توانست امتیاز رو به بردیچ بده که خود رافا بازیرو متوقف کرده باشه نه داور.

رافا یه ست میخواست واسه نیمه نهایی طبیعیه که این امتیاز واسش خیلی مهم باشه، اگه این امتیاز باعث باختش میشد ناحقی نبود؟ اعتراض کردن وقتی صحیح نیست که تصمیم داور درست باشه.

FaRzIn
11-26-2010, 08:42 PM
بنظر من اسم تاپيك رو بذارين كلكل بين طرفداران راجر و رافا خيلي بهتره !!! :243:
بابا آدم مي خواد يه نتيجه بازي رو كه نديده پيدا كنه بايد چندين تاپيك رو بخونه آخرش هم بجز نتيجه بازي فقط جر وبحث بين اينكه رافا شانسي مي بره راجر خيلي مغروره و از اين مزخرف ها ميبينه.جمع كنيد بابا اينكه نشد گفتگو درباره يه تورنمنت .خوب حالا راجر يا رافا فاميلتون نيست اونوقت نميدونم چيكار ميكردين .

S.A.IVI.A.N
11-26-2010, 08:45 PM

آخه طعم قهرمانی تو این تورنمنت عجیب شیرینه ! اینو راجر و نواک واسش تعریف کردن:254:

هرچند سال گذشته رافا بین 8 نفر به مقام قابل تحسین 8ام رسید ولی قهرمانی یه چیز دیگست!:254:
در مورد اون صحنه دوستان توضيح دادند و من چيزي لازم نميدونم بگم.اينقدر هم به حاشيه توجه نكن.اصل رو ول نكن كه فرع رو بچسبي.سعي كن بازي رو از لحاظ فني ببيني نه حاشيه اش!:443:
شما نميخواد نگران قهرمانيه رافا و چشيدن طعم شيرينش واسه رافا باشي.رافا اونقدر بزرگ هست كه بدون داشتن اين تورنمنت بخواد كوچيك بشه.اين حرف هارو واسه us open هم ميزديد.اما با قهرمانيش انگار فشار زيادي تحمل ميكنيد:350:.نگران نباش؛دير يا زود اين طمع رو هم ميچشه!
اره قهرماني يه چيز ديگست.مخصوصا قهرماني سه اسلم در يك سال:350:.رنك 1ي هم يه چيز ديگست!:655:

msh13792
11-26-2010, 08:53 PM
بنظر من اسم تاپيك رو بذارين كلكل بين طرفداران راجر و رافا خيلي بهتره !!! :243:
بابا آدم مي خواد يه نتيجه بازي رو كه نديده پيدا كنه بايد چندين تاپيك رو بخونه آخرش هم بجز نتيجه بازي فقط جر وبحث بين اينكه رافا شانسي مي بره راجر خيلي مغروره و از اين مزخرف ها ميبينه.جمع كنيد بابا اينكه نشد گفتگو درباره يه تورنمنت .خوب حالا راجر يا رافا فاميلتون نيست اونوقت نميدونم چيكار ميكردين .

اینجا تاپیک بحث و گفتگو و قسمت اسکور برد بالای سایت وجود داره میتونین نتیجه رو از اونجا پیگیری کنین
یکی از قسمت های تنیس کل کل بین هواداران تنیسور هاست

FaRzIn
11-26-2010, 09:13 PM
اینجا تاپیک بحث و گفتگو و قسمت اسکور برد بالای سایت وجود داره میتونین نتیجه رو از اونجا پیگیری کنین
یکی از قسمت های تنیس کل کل بین هواداران تنیسور هاست

من نميدونم چه لذتي ميبرين اينهمه باهم كلكل ميكنين .:379:
اگه قسمتي از تنيسه خوب پس ادامه بدين ،شرمنده مزاحم كل كلتون شدم .:251:
ادامه بدين ..... :441:

BABAK
11-26-2010, 09:18 PM
حرکت نادال شرم آور بود....

pouriya.alex
11-26-2010, 09:34 PM
در مورد اون صحنه دوستان توضيح دادند و من چيزي لازم نميدونم بگم.اينقدر هم به حاشيه توجه نكن.اصل رو ول نكن كه فرع رو بچسبي.سعي كن بازي رو از لحاظ فني ببيني نه حاشيه اش!:443:
شما نميخواد نگران قهرمانيه رافا و چشيدن طعم شيرينش واسه رافا باشي.رافا اونقدر بزرگ هست كه بدون داشتن اين تورنمنت بخواد كوچيك بشه.اين حرف هارو واسه us open هم ميزديد.اما با قهرمانيش انگار فشار زيادي تحمل ميكنيد:350:.نگران نباش؛دير يا زود اين طمع رو هم ميچشه!
اره قهرماني يه چيز ديگست.مخصوصا قهرماني سه اسلم در يك سال:350:.رنك 1ي هم يه چيز ديگست!:655:

ای گفتی ! خوشبختانه راجر هم تجربه 3 گرنداسلم تو یه سال رو داره و هم یه 4-5 سال رنک یک بودن!

Fakhruddin
11-26-2010, 09:53 PM
ای گفتی ! خوشبختانه راجر هم تجربه 3 گرنداسلم تو یه سال رو داره و هم یه 4-5 سال رنک یک بودن!
همچنین تجربه 14 بار باختن به نادال :392:
آمار وارقام تنیسور ها رو دوستان از حفظن.شما تحلیل فنی داری رو کن.کل بازی زیبای امروز نادال رو ول کرده چسپیده به اعتراض نادال و متاسفم متاسفم.:3t1:

Alireza Murray
11-26-2010, 09:54 PM
اندی و رافا در نیمه نهایی به هم خوردن و همچنین به احتمال زیاد راجر و نواک به هم میخورن ، رافا خوب بازی کرد تو این تورنمنت هرکی تو بازیش با رافا رفته روی نت امتیاز رو از دست داده پسینگ شات های خوبی زده رافا تو این تورنمنت ، بردیک هم بعد از بحثی که بین رافا و داور اتفاق افتاد بازی رو وا داد
نواک اگر با هر نتیجه ای پیروز شود به نیمه نهایی میره ، رادیک هم تنها با بردن نواک با نتیجه 2-0 میتواند به نیمه نهایی سعود کند البته احتمالش خیلی پایینه

koury
11-26-2010, 09:56 PM
حرکت نادال شرم آور بود....

فدای سرش حالا هر چی شرم آور و تاسف هم بگید چیزی از ارزش برد رافا کم نمیکنه هیچ نشان از عظمتش داره که چطور خاری در چشم دشمنانشه :655: دوست داره بازم حقش روبخورن از اینم بدتر اعتراض میکنه :350:

Alen
11-26-2010, 10:00 PM
امیدوارم اندی رافا رو شکست بده....

Alen
11-26-2010, 10:03 PM
میشه یکی لطف کنه برنامه بازی های فردا رو بذاره!!!!

Fakhruddin
11-26-2010, 10:32 PM
میشه یکی لطف کنه برنامه بازی های فردا رو بذاره!!!!

درود

بالا روی score board کلیک کن.بعد در قسمت سمت راستش بالا تاریخ هم هست...

یا

تاپیک اعلام برنامه (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=40309#post40309)که البته یکم صبر تا مدیران برنامه بازیها رو بزنن.:443:

jiji-federer
11-26-2010, 11:44 PM
میشه یکی لطف کنه ازطرف من قوربون راجر بره. ببخشید آخه من قول دادم که تو این سایت قوربون صدقش نرم.

jiji-federer
11-26-2010, 11:54 PM

1.منظوره ایشون ازدوم شدن نادال تو رنک نبود.
2. اخلاق امتیاز نداره ولی ی ورزشکار قبل از امتیاز به اخلاق احتیاج داره واسه همینه که تنیسورا هر3ماه ی بار باید گزارش کاراشونو بدن که جناب نادال نفر اول بود که به این موضوع گیر داد آخه افرادی مثل شما ممکن تحت تاثیر قرار بگیرن.
3.ی ورزشکار حرفه ای به محیط حرفه ای هم احتیاج داره مگه نه؟!
4. ما تحت فشار نیستیم اگه منظورتون اتمسفره که بله همه توی این فشار قرار داریم.

jiji-federer
11-27-2010, 12:00 AM
راجر حتی اگه تمام گرنداسلمایی که ممکنه رو تا آخر عمر بازیش بگیره حتی نصف شهرت و محبوبیت دیه گو رم نمیتونه بدست بیاره

فوتبال ورزش پرطرفداریه معلومه که شهرت راجر بش نمی رسه.
اونی که دنبال طرفدارو شهرته ناداله که با خریدن 30% سهام رئال و مانکن شدن شکیرا وخیلی کارای بی ربط به تنیس اینو نشون داده.

Afshin
11-27-2010, 12:01 AM
اینو گل گفتی

علت محبوبیته مارادونا مشخصه ، فوتبال ورزشه همه گیر تری هست به هزار و یک دلیل که بارها در موردش بحث شده ، این که مارادونا محبوب تره ربطی به حرفی که فدرر زده نداره . دیده مارادونا بیشتر شوق و ذوق داشته و اون حرف رو زده . همین .

Afshin
11-27-2010, 12:11 AM
پیروزی رافا رو به هواداراش تبریک میگم

دیگه اول و دوم شدنه رافا و نواک هم مسلم شد . همون اتفاقی که همه فکر میکردند افتاد و Big 4 توی نیمه نهایی با هم بازی میکنند . چه بازیهایی بشه :866:

Ali_RF
11-27-2010, 01:43 AM
خوب پيش‌بيني‌ها درست از آب دراومد و هر 4 بازيكن مدعي به نيمه‌نهايي اومدن. البته مي‌شه از همين الان فينال فدرر و نادال رو با درصد اطمينان بالايي پيش‌بيني كرد چون جفتشون تو بازي آخرشون عالي بودن (البته من متأسفانه بازي نادال و برديچ رو نتونستم ببينم ولي از تعريف‌ها كه معلومه نادال عالي بوده). هرچند موري هميشه نشون داده كه تنيسور غيرقابل پيش‌بينييه، ولي نادال آماده‌تر به نظر مي‌ياد. جريان بازي برديچ و نادال هم يه خورده مسخرست. اصلاً داور از اون اول بي‌خودي خودشو قاطي كرد و تصميم داور خط رو وتو كرد. معلومه توي اون شرايط اين كار نتيجش به نفع هر كي باشه صداي اون يكي درمي‌ياد. بايد همون چلنج نادال رو قبول مي‌كرد و قال قضيه رو مي‌كند. به هر حال اتفاقي بود كه افتاد. اميدوارم تو ادامه بازي‌ها از اين اتفاقا پيش نياد.

Hatam
11-27-2010, 02:06 AM

دیگه اول و دوم شدنه رافا و نواک هم مسلم شد . همون اتفاقی که همه فکر میکردند افتاد و Big 4 توی نیمه نهایی با هم بازی میکنند . چه بازیهایی بشه :866:

البته موری رنک پنجمه ولی خوب دوشنبه 100% برمیگرده چهارم البته اگه موری رافارو ببره و جوکو ببازه سوم میشه

Afshin
11-27-2010, 07:24 AM
البته موری رنک پنجمه ولی خوب دوشنبه 100% برمیگرده چهارم البته اگه موری رافارو ببره و جوکو ببازه سوم میشه

جان ؟! مگه من گفتم رنکه 4ه ؟
این 4 تا چون چندین ساله که رنکینگ های 1 تا 4 رو در اختیار دارن به Big 4 معروف شدند .

BABAK
11-27-2010, 07:41 AM
نادال وقتی که دید جایزه ادبرگ رو به ناحق گرفت... خرش از پل گذشت و شخصیت واقعیشو نمایان کرد. عجب هوچی گری راه انداخت اینجوریشو دیگه ندیده بودیم:3t1:

Nima88
11-27-2010, 08:05 AM
امیدوارم اندی رافا رو شکست بده....

به همین خیال باش

Nima88
11-27-2010, 08:12 AM
علت محبوبیته مارادونا مشخصه ، فوتبال ورزشه همه گیر تری هست به هزار و یک دلیل که بارها در موردش بحث شده ، این که مارادونا محبوب تره ربطی به حرفی که فدرر زده نداره . دیده مارادونا بیشتر شوق و ذوق داشته و اون حرف رو زده . همین .

حرفت قبوله رفیق.نه تنها مارادونا بلکه خیلی فوتبالیستهای کوچکتر از مارادونا به علت اینکه فوتبال ورزش پر طرفداری از امثال راجر ورافا محبوبترن.

davidbeckham
11-27-2010, 10:37 AM
الو 125؟
رود بیایین اتیش سوزی شدید شده:254::254::254:
زندگی شخصی رافا هم به کسی مربوط نیست
هر چی دلش بخواد میخره و هر کاری دلش بخواد میکنه

davidbeckham
11-27-2010, 10:50 AM
به امید فینال بین نوواک و نادال:866:
http://www.pik98.com/images/v9lr3c0js78y92nw9sn3.jpg
http://www.pik98.com/images/52v741o0fnas41dfykk0.jpg

msh13792
11-27-2010, 11:10 AM
به امید فینال بین نوواک و نادال:866:
http://www.pik98.com/images/v9lr3c0js78y92nw9sn3.jpg
http://www.pik98.com/images/52v741o0fnas41dfykk0.jpg

یک قرون بده آش، به همین خیال باش:160::434:

Hatam
11-27-2010, 11:55 AM
جان ؟! مگه من گفتم رنکه 4ه ؟
این 4 تا چون چندین ساله که رنکینگ های 1 تا 4 رو در اختیار دارن به Big 4 معروف شدند .

چندین سال؟؟؟ موری که فقط دو ساله اومده توی top4 (سپتامبر 2008) امسال هم چندین بار پنجم شد من میخاستم اینو بگم که چند ساله 4 نفر اول رنکینگ به نیمه نهایی نمیرسن

pouriya.alex
11-27-2010, 11:59 AM
همچنین تجربه 14 بار باختن به نادال :392:
آمار وارقام تنیسور ها رو دوستان از حفظن.شما تحلیل فنی داری رو کن.کل بازی زیبای امروز نادال رو ول کرده چسپیده به اعتراض نادال و متاسفم متاسفم.:3t1:

پسر خوب اگه نمیدونستی بدون ! بین تنیس بازا و جامعه تنیس اونچه که اهمیت بالایی داره

تعداد فتح گرند اسلمهاست که قربونش برم راجر تو این زمینه حرف اول رو میزنه و تا ابد خواهد

زد. و بازی رودرو اصلا اهمیت نداره !

به لحاظ فنی هم که نادال اصلا نمیتونه به سطح راجر برسه!

به لحظ اخلاقی هم که همچنان متاسفم و خیلی ها متاسفن !

Lily Nadal
11-27-2010, 12:39 PM

ی جوری صحبت می کنی که هرکی ندونه فکر می کنه شما چند بار این جام رو بالای سرت گرفتی.کارشناس بزرگ

davidbeckham
11-27-2010, 01:14 PM
یک قرون بده آش، به همین خیال باش:160::434:
حالا نمیشه دو قرون بدم حلیم بگیرم؟:254::254:

pasia
11-27-2010, 01:17 PM
امیدوارم هر دو تاشون ببرن تو فینال هم راجر از خجالت دوستان درمیاد...

Fakhruddin
11-27-2010, 01:29 PM
پسر خوب اگه نمیدونستی بدون ! بین تنیس بازا و جامعه تنیس اونچه که اهمیت بالایی داره

تعداد فتح گرند اسلمهاست که قربونش برم راجر تو این زمینه حرف اول رو میزنه و تا ابد خواهد

زد. و بازی رودرو اصلا اهمیت نداره !

به لحاظ فنی هم که نادال اصلا نمیتونه به سطح راجر برسه!

به لحظ اخلاقی هم که همچنان متاسفم و خیلی ها متاسفن !
یه کارشناس دیگه به کارشناسای تنیس اضافه شد.چقد دقیق همه چی رو اندازه میگیره :254:
شما تا میتونی تاسف بخور چون فقط به درد خودت میخوره.:251:

msh13792
11-27-2010, 01:45 PM
حالا نمیشه دو قرون بدم حلیم بگیرم؟:254::254:

نه حلیم خیلی گرونه
در کل به همون خیال باش :434:

M∂hdi
11-27-2010, 02:26 PM
WTF : پیش نمایش و پیش بینی نیمه نهایی ; نادال - موری / فدرر - جوکوویچ

راجر فدرر در برابر نواک جوکوویچ

نفر دوم جهان راجر فدرر در جنگ هد تو هد 12 بر 6 از نواک جوکوویچ صرب جلو است. در 2 سال گذشته، فدرر بر روی لبه تیغ و امتیاز نزدیک 5-4 است. زمین او2 آرنا در لندن از طراوت کمی برای یک زمین برخوردارست. گمان میکنم سطح زمین کم کم مورد علاقه نواک خواهد بود مخصوصا که توانایی غیر طبیعی به او برای جذب کردن تقریبا تمام توانایی حریف خود را دارد. سوال اصلی این است که کدام بازیکن قادر به اجرا کردن بیشتر، در زمین هاست؟ هردو بازیکن موفقیت بزرگی در بازیهای بزرگ کسب کرده اند، اما آشکارا فدرر استاد لحظات تحت فشار است. هرچند، اخیرا فورهند فدرر تمایل زیادی به درهم شکستن لحظات مهم و اساسی پیدا کرده است. میتوان گفت: فدرر تا اینجا بهترین بازیکن تورنمنت بوده است. مطمئن نیستم اگر او به اندازه کافی در راند رابین تست شده باشد.در طرف دیگر زمین جوکوویچ ایستاده است، کسی که چیزهای زیادی برای اثبات کردن خود در دنیا بعد از اینکه لنز او در راند رابین در مقابل نادال سرنگون شد دارد.حقیقتا گمان میکنم او مبارزه را اضافه خواهد کرد همانطور که درمقابل رادیک در راند نهایی رابین انجام داد. نوله میداند قهرمانی در لندن به او تمام اعتماد به نفس در دنیا را میدهد که برای اولین بارعنوان جام دیویس برای صربستان در بازی فینال هفته آینده در بلگراد، در مقابل فرانسه را تصاحب خواهد کرد. آشکارا حاشیه ها بسیار کم است اما من فکر میکنم این به قدر کافی مورد علاقه نواک خواهد بود که به بازی فینال یکشنبه برسد.

Djokovic over Federer 3-6, 6-4, 7-5.

اندی موری در برابر رافائل نادال

با 3 قهرمانی گرند اسلم در جیبش در سال 2010، نفر اول جهان رافائل نادال در جستجوی اضافه کردن اولین فینال ای تی پی تور برای خود میباشد.در مسیر او اندی موری بریتانیایی ایستاده است. نادال در هد تو هد 8-4 و در 2سال گذشته 3-2 جلو است. موری در یک چهارم نهایی آزاد استرالیا و در نیمه نهایی مسترز تورنتو نادال را شکست داده است. هرچند، نادال در یکی از بزرگ ترین مسابقات در نیمه نهایی ویمبلدون او را شکست داد. از نظر تاکتیکی این بازی به 2 عامل عمده تقسیم میشود: برنده شدن در امتیاز اولین سرویس و برنده شدن در امتیاز دوم سرویس و ریترن. دلیلی که من میگویم این است که موری تجربه بیشتری در زدن سرویس های سخت تر دارد اگرچه معجزه نادال قبل از آزاد آمریکا آشکارا به سود او بود. با اضافه کردن اولین سرویس بزرگ ، رافا مقدار زیادی فشار بر روی موری قرار میدهد. در پیروزی های موری مقابل نادال، او تقریبا تنیس تهاجمی بازی کرد تا با وارد کردن فشار بر روی نادال او را در وضعیت بد قرار دهد. رافا بازیکنی تهاجمی تری است که بیشتر بر حریفش دیکته میکند.نادال در یک ماموریت است و من گمان میکنم بازی تهاجمی او باعث رفتنش به فینال یکشنبه خواهد شد.

Nadal over Murray 7-5, 6-3.
tennisconnected

BABAK
11-27-2010, 02:47 PM
مهدی جان این تحلیل کی بوده؟

M∂hdi
11-27-2010, 03:00 PM
بوریس بکر به Sky Sport گفته : اندی موری یا راجر فدرر قهرمان ATP لندن خواهند بود .

M∂hdi
11-27-2010, 03:02 PM
مهدی جان این تحلیل کی بوده؟

در زیر پست عنوان سایت نوشته شده ، اما منبع اصلی اینجاست

http://www.gemtennis.com/2010/11/26/atp-world-tour-final-semi-final-preview-prediction-murray-v-nadal-federer-v-djokovic/

koury
11-27-2010, 03:37 PM

افشین جان همه ی همه هم همچین فکری نمیکردن!! اغلب هوادارای فدرر که از روزی که تاپیک باز شد دنبال شکست رافا بودن و اون رو دست کم میگرفتن، تاد مارتین هم که از همون اولش نشون داد رافا مال این حرفا نیست!! پس نمیشه گفت همه فکر میکردن Big Four به نیمه نهائی برسن :350:

Mohammad
11-27-2010, 03:46 PM
افشین جان همه ی همه هم همچین فکری نمیکردن!! اغلب هوادارای فدرر که از روزی که تاپیک باز شد دنبال شکست رافا بودن و اون رو دست کم میگرفتن، تاد مارتین هم که از همون اولش نشون داد رافا مال این حرفا نیست!! پس نمیشه گفت همه فکر میکردن Big Four به نیمه نهائی برسن :350:
تاد مارتین که اینقدر ضایع شد، دیگه پیش بینی نمیکنه، فقط Preview مینویسه :254:

S.A.IVI.A.N
11-27-2010, 04:38 PM
تاد مارتین که اینقدر ضایع شد، دیگه پیش بینی نمیکنه، فقط Preview مینویسه :254:
ممد من فكر كنم تا آخر اين تورنمنت كارش به خودكشي بكشه:254: نگرانم واسش:350:

Mohammad Reza
11-27-2010, 04:53 PM
2042

2043

Afshin
11-27-2010, 06:13 PM

ای بابا ، وقتی میگم همه به این معنی نیست که همه ی موجوداته زنده میگفتن ... ضمنا اینجا تاپیکه کل کله دیگه ، هر کی میاد یه چیزی میگه . چیزی که واضحه اینه که اغلب افراد همین پیش بینی رو میکردن

Afshin
11-27-2010, 08:18 PM
درود به شرف رافا ، درود به شرف موری
ایستاده واسشون دست زدم . جفتشون خسته نباشن . هیچ چیز دیگه ای نمیشه گفت .

Mohammad
11-27-2010, 08:34 PM
من الان داره دست و پام میلرزه، آخه چه جوری وقتی 3-0 عقبی اون اعصاب لامسب رو کنترل میکنی؟ اژدها؟

pooya
11-27-2010, 08:36 PM
عجب بازی نفس گیری بود.دم جفتشون گرم.تا آخرین نفس جنگیدن.تای برک آخر که محشر بود.این بازی بازنده نداشت. واقعا جفتشون برنده بودن:441:

FaRzIn
11-27-2010, 08:38 PM
واقعا بازي زيبا و تماشايي رو از هر دو نفر ديديم ماري هم واقعا عالي بود آفرين به هر دوشون حال كردم بخدا .
به اميد فينال رافا - راجر

اينم از آمار بازي :

http://up.iranblog.com/Files0/7a4429d4a29145c9a4dc.bmp (http://up.iranblog.com/Files0/7a4429d4a29145c9a4dc.bmp)

Hatam
11-27-2010, 08:38 PM
داشتم دیوونه میشدم:482::1062:
بابا جون این چه سرویسایی بود دیگه؟؟:379:
دیگه داشت باورم میشد که باخته ولی دمش گرم:441::655::441:
فعلا تا الان 1000 امتیاز گرفته 500 تا دیگه مونده چه قیامتی بشه فردا:483:

koury
11-27-2010, 08:39 PM
من الان داره دست و پام میلرزه، آخه چه جوری وقتی 3-0 عقبی اون اعصاب لامسب رو کنترل میکنی؟ اژدها؟

منم داره سر تا پام میلرزم!! :350: تمام بدنم یخ شده فک کنم از دست این رافا یه سکته ی 7-8 ریشتری بکنم، آخه اگه اون Match Point اولی رو که روی سرو دوم موری هم بود نمیزد اوت خیلی زودتر بازی رو میبرد و اینقدر هم ما رو هرص نمیداد :243:

ولی دم هر دو گرم بی شک بهترین بازی تورنمنت و یکی از بازیهای قشنگ سال بود :441::441:

AndreS
11-27-2010, 08:43 PM
http://up.iranblog.com/Files0/c49cc209bdee4d2b915e.JPG
:441: هر دو خسته نباشن .

davidbeckham
11-27-2010, 08:46 PM
vamos rafa:866:
http://www.pik98.com/images/gbbu7775h7q6pw8x8tah.jpg

Nima88
11-27-2010, 08:50 PM
ایول به رافا خسته نباشید به اندی
حالا نوبت نواکه

pooya
11-27-2010, 08:59 PM
ایول به رافا خسته نباشید به اندی
حالا نوبت نواکه

عمرا.فینال مال دو تنیسور برتر دنیاست

Fakhruddin
11-27-2010, 09:12 PM
رافا, ماری :441:
من که سرم از درد داره میترکه :434: فکرشو بکنین رافا چه کنترلی رو اعصابش داره.چطوری وقتی عقب میافته روحیش رو از دست نمیده. :866:
وقتی تایبرک ست سوم 4-1 عقب بود نا امید شدم گفتم دیگه تمومه :243:
serve game direction رو که نشون داد تقریبا تو هر دو جناح رافا 90 به 10 سرویسها به سمت فورهند ماری زده بود.توی اکثر رالی ها هم رافا توپ ها رو به جناح فورهند ماری میزد.
کلا برای شکست دادن ماری توی هاردت کورت نادال باید خیلی رو فرم باشه.
سرویس هم امروز خوب نبود.:393: دو تا برک پوینت رو تو اوایل ست دوم مفت از دست داد.
بازی سنگینی بود.امیدوام واسه فردا خسته نباشه.
خدایا چی میشد میتونستیم تو استادیوم بازی رو ببینیم خسته شدیم از TV. :182:
به امید قهرمانی رافا :866:

امیرشکیلا
11-27-2010, 09:16 PM
به نظر من مورای عالی بازی می کرد
رفا باید در ست سوم در گیم 5 و6 کار را یکسره می کرد
که بی خودی بازی را به تای برک کشاند

Behnam RF
11-27-2010, 09:20 PM
برد شیرین رافا رو منم تبریک میگم:441: فردا چه فینالی بشه:655:

S.A.IVI.A.N
11-27-2010, 09:23 PM
بازيه زيبايي بود.حتما همه ديدند اما من ميخواستم چند تا نكته بگم!
اول اينكه من هيچوقت اين رو درك نكردم كه چرا همه و مخصوصا موري بهترين روز سرويسشون مقابل رافاست:243: استراليا و بازي با باگداتيس در سينسي هيچوقت يادم نميره.اين بازي هم بايد بهش اضافه كرد. موري تو عمرش بالا 60 سرويس اول نداشت اما امروز تو دو ست اول حدود 65% بود.
بيخياله اين حرفا!
در كل بازي پاپاي و خوبي بود!
نقطه ضعف رافا در بازيه امروز به نظر من سرويس بدش بود كه رافا رو مجبور كرد واسه هر پوينتي بجنگه:243:.دوم اينكه من نميدونم چرا رافا به ضرباتش عمق نداد:1062:.هر موقع اين كارو كرد امتياز رو گرفت.بازيه با بريچ خيلي بهتر اين كارو كرد.اما امروز مارو از اين لحاظ تااميد كرد!
رافا از فورهندش اونجور كه بايد و شايد استفاده نكرد.شايد دليلش استفاده زياد موري از بكهند رافا بود و همينطور رافا براي پرهيز از بكهند كراس كورت موري ترجيه داد اين ريسك رو بپذيره و با بكهندش بيشتر كار كنه!
نقطه قوت و اميدوار كننده رافا هم در اين بازي روحيه جنگندگي و بالاي رافا بود.تو اون شرايط به بازي برگشت.ضمن اينكه ست سه رافا دچار تحليل روحيه بود و بالعكس موري روحيه زيادي داشت.اما رافا با تجربه خودش بازي رو اداره ميكرد! نكته جالب ديگه ضربه هاي اينسايد اوت رافا بود كه در خيلي از لحظات گره گشا رافا بود.مخصوصا تو مچ پوينت كه در اون شرايط بي نظير بود:655::441:.بايد اين ضربه رو هم به ضربه هاي خوب رافا اضافه كرد!:443:
ست اول و ست پوينت اون من رو ياد بازيه ويمبلدون انداخت كه دقيقا مثل همون ست پوينت ست دوم اون بازي رافا سر سرويس موري به زيبايي به تور هجوم برد و با يك استوپ والي ست رو از آن خود كرد!

تبريك به همه رافايي ها و خسته نباشد به رافا و اندي:441:

koury
11-27-2010, 09:23 PM
رافا, ماری :441:
من که سرم از درد داره میترکه :434: فکرشو بکنین رافا چه کنترلی رو اعصابش داره.چطوری وقتی عقب میافته روحیش رو از دست نمیده. :866:
وقتی تایبرک ست سوم 4-1 عقب بود نا امید شدم گفتم دیگه تمومه :243:
serve game direction رو که نشون داد تقریبا تو هر دو جناح رافا 90 به 10 سرویسها به سمت فورهند ماری زده بود.توی اکثر رالی ها هم رافا توپ ها رو به جناح فورهند ماری میزد.
کلا برای شکست دادن ماری توی هاردت کورت نادال باید خیلی رو فرم باشه.
سرویس هم امروز خوب نبود.:393: دو تا برک پوینت رو تو اوایل ست دوم مفت از دست داد.
بازی سنگینی بود.امیدوام واسه فردا خسته نباشه.
خدایا چی میشد میتونستیم تو استادیوم بازی رو ببینیم خسته شدیم از TV. :182:
به امید قهرمانی رافا :866:

آمار خیلی خوبی بود رافا فهمیده که روی هاردکورت اگه میخواد موری رو شکست بده باید موری رو از ناحیه ی Forehand اذیت کنه و کمتر فرصتی رو به Backhandـش بده... امروز خیلی خوب این تاکتیک رو پیاده کرد ولی از فرصت های خودش استفاده نکرد :182: اندی امروز عالی عالی سرو زد و 50 درصد از وینر هاش هم سرویس وینرهاش بود... رافا نمیشه گفت خیلی بد سرویس زد ولی شاید 40درصد از یو اس اپن هم سرویس نزد که خیلی بده چون برای فینال باید بهتر سرویس بزنه وگرنه با توجه به خستگیش شانس زیادی نخواهد داشت!

Mohammad Reza
11-27-2010, 09:43 PM
تبریک به تمام بچه های سایت بخاطر این بازی زیبا تنیس،و بخصوص هوادران رافائل نادال..بازی رو خودتون دیدین و همه اتفاق ها رو میدونین..نادال سرویسش بد شده اما نکات مثبتی هم بدست آورده..روحیه اش ستودنیه..موری هم نشون داد که خیلی بزرگه و میتونه بزرگ تر از این هم بشه..من مطمئنم توانایش رو داره.
"امروز یکی از بهترین بازی های زندگیم را انجام دادم"رافائل گفت.
اما راجر امشب مطمئنم جدال سختی داره..اگه روزه خوب راجر-نواک باشه بازی زیبایی میبینیم و مطمئنم راجر پیروز میشه اگه خودش باشه:866:پس همگی با هم COME ON ROGER

Afshin
11-27-2010, 09:46 PM
آمار خیلی خوبی بود رافا فهمیده که روی هاردکورت اگه میخواد موری رو شکست بده باید موری رو از ناحیه ی Forehand اذیت کنه و کمتر فرصتی رو به Backhandـش بده... امروز خیلی خوب این تاکتیک رو پیاده کرد ولی از فرصت های خودش استفاده نکرد :182: اندی امروز عالی عالی سرو زد و 50 درصد از وینر هاش هم سرویس وینرهاش بود... رافا نمیشه گفت خیلی بد سرویس زد ولی شاید 40درصد از یو اس اپن هم سرویس نزد که خیلی بده چون برای فینال باید بهتر سرویس بزنه وگرنه با توجه به خستگیش شانس زیادی نخواهد داشت!

به نظر من کاملا تحلیله شما بر عکسه ، این موری بود که همواره سعی داشت بازی رو بیاره روی بکهنده رافا ... تنها نقطه ضعفی که در بازیه رافا وجود داره همین بکهندشه و موری میدونست راهه دیگه ای واسه بردنه این رافا نداره . موری هم توپهای روی بکهند و هم توپهای روی فورهندشو میزد روی بکهنده رافا .. من واقعا نمیدونم شما چجور به این نتیجه رسیدید که این رافا بود که بازی رو به سمت فورهنده موری و بکهنده خودش کشوند !

koury
11-27-2010, 10:06 PM
به نظر من کاملا تحلیله شما بر عکسه ، این موری بود که همواره سعی داشت بازی رو بیاره روی بکهنده رافا ... تنها نقطه ضعفی که در بازیه رافا وجود داره همین بکهندشه و موری میدونست راهه دیگه ای واسه بردنه این رافا نداره . موری هم توپهای روی بکهند و هم توپهای روی فورهندشو میزد روی بکهنده رافا .. من واقعا نمیدونم شما چجور به این نتیجه رسیدید که این رافا بود که بازی رو به سمت فورهنده موری و بکهنده خودش کشوند !

رافا بود که بازی رو به موری دیکته میکرد و جدا از اواسط ست دوم که بازی رو رافا وا داد برای مدتی بله موری بیشتر روی بکهند رافا میبرد ولی رافا در مجموع هجومی تر بود و شاید چشمای من ایراد داره ولی این موری بود که همش به چپ و راست میرفت و کمترین آمار بکهند وینر های عمرش رو شاید امروز داشت!! رافا امروز واقعا خوب بکهند زد و سه تا Backhand Crosscourt Winner از انتهای زمین زد که من گرخیدم :350:

آمار سرویس دایرکشن هم که فخری عزیز گذاشت حدود 88 درصد سرویس های رافا تو هر دو باکس به فورهند موری بود که این خودش نشان از تاکتیک رافا برای ارور گرفتن از موری از این ناحیه داره...
بازم شاید من چشام مشکل دارن ولی یه چیز قطعیه که موری اگه توپ روی بکهندش بیفته عمرا بیاد Backhand Down The Line و Backhand Crosscourt رو ول کنه و بچسبه به بکهند رافا :379:

Afshin
11-27-2010, 10:16 PM
رافا بود که بازی رو به موری دیکته میکرد و جدا از اواسط ست دوم که بازی رو رافا وا داد برای مدتی بله موری بیشتر روی بکهند رافا میبرد ولی رافا در مجموع هجومی تر بود و شاید چشمای من ایراد داره ولی این موری بود که همش به چپ و راست میرفت و کمترین آمار بکهند وینر های عمرش رو شاید امروز داشت!! رافا امروز واقعا خوب بکهند زد و سه تا Backhand Crosscourt Winner از انتهای زمین زد که من گرخیدم :350:

بازم شاید من چشام مشکل دارن ولی یه چیز قطعیه که موری اگه توپ روی بکهندش بیفته عمرا بیاد Backhand Down The Line و Backhand Crosscourt رو ول کنه و بچسبه به بکهند رافا :379:

کوروش جان نمیدونم چرا اینجوری شدی ، کلا جوابه همه ی پست ها رو اگرسیو میدی . یا پست رو درست نمیخونی ، یا این که خیلی حال و حوصله ی بحث داری :434: اصلا متوجه پست من نشدی . به هیچ عنوان در مورد اگرسیو تر بودن و پسیو تر بودن حرف نزدم ... اتفاقا میتونی بری پستم رو توی آیتی ست بخونی ... این از این

منظوره من این بود که موری بود که وقتی توپه روی فورهندش بود سعی میکرد به سمت بکهنده رافا حمله کنه . وقتی هم روی بکهندش بود که سعی میکرد بازی رو دیکته کنه .

در مورد جمله ی آخرم هم که من خودم هم گفتم ، آخه نوکرتم ، رافا که جرات نمیکرد Backhand Down The line بزنه ، هر موقع هم میزد و اندکی توپش Short بود ، موری با بکهندش رافا رو تنبیه میکرد . تمام صحبته منم همینه که موری همواره بازی رو به بکهنده رافا میکشوند ، اگه رافا Cross Court میزد که باز هم میزد رو بکهندش ، اینقدر ادامه میداد تا رافا ارور بده ، که این اتفاق هم کم نیافتاد توی بازی ... وقتی هم که رافا Down The Line میزد که موری با بکهندش حمله میکرد . حرف من این بود . اگر هم گفتم توپهای رو بکهندش رو هم میزد روی بکهنده رافا ، به این معنی بود که وقتی با بکهند هم حمله میکرد بیشتر به بکهنده رافا میزد و البته چند بار هم کراس کورت زد . چشم شما هم ایراد نداره ، بازی رو دوباره ببینید منظوره منو میفهمید .

Mohammad
11-27-2010, 10:25 PM
به نظر من اصلا رافا با این دید به بازی اومد که خیلی اگرسیو نباشه، جلوی بردیچ کاملا متفاوت عمل کرد.
این بازی اصل اولیش این بود وقتی Pace رو Inject کنه که بدونه میره برای وینر. در غیر این صورت فقط هدفش این بود عمق را حفظ کن، ماری به شدت رو High ball های سمت فورهندش مشکل داره، فرید درباره بازی راجر و ماری این نظریه رو گفت که به نظر من تو این بازی محسوس بود، البته وقتی ماری شروع کرد به اگرسیو تر بازی کردن رافا هم یه مقدار تغییر استراتژی داد.
حقیقت اینه رو این سطح کند دیوونگیه از اول تا آخر بازی هی بخوای شات بزنی، اونم جلوی چه کسی، تو ویمبلدون دیدیم که رافا چطور ماری رو با یه بازی تماما تهاجمی عقب روند، ولی اینجا قضیه متفاوت بود.
به نظر من رافا اگه فردا نواک رو پیش رو داشته باشه، اگرسیوتر بازی میکنه و اگه راجر رو نه خیلی اگرسیو.

koury
11-27-2010, 10:39 PM
کوروش جان نمیدونم چرا اینجوری شدی ، کلا جوابه همه ی پست ها رو اگرسیو میدی . یا پست رو درست نمیخونی ، یا این که خیلی حال و حوصله ی بحث داری :434: اصلا متوجه پست من نشدی . به هیچ عنوان در مورد اگرسیو تر بودن و پسیو تر بودن حرف نزدم ... اتفاقا میتونی بری پستم رو توی آیتی ست بخونی ... این از این

منظوره من این بود که موری بود که وقتی توپه روی فورهندش بود سعی میکرد به سمت بکهنده رافا حمله کنه . وقتی هم روی بکهندش بود که سعی میکرد بازی رو دیکته کنه .

در مورد جمله ی آخرم هم که من خودم هم گفتم ، آخه نوکرتم ، رافا که جرات نمیکرد Backhand Down The line بزنه ، هر موقع هم میزد و اندکی توپش Short بود ، موری با بکهندش رافا رو تنبیه میکرد . تمام صحبته منم همینه که موری همواره بازی رو به بکهنده رافا میکشوند ، اگه رافا Cross Court میزد که باز هم میزد رو بکهندش ، اینقدر ادامه میداد تا رافا ارور بده ، که این اتفاق هم کم نیافتاد توی بازی ... وقتی هم که رافا Down The Line میزد که موری با بکهندش حمله میکرد . حرف من این بود . اگر هم گفتم توپهای رو بکهندش رو هم میزد روی بکهنده رافا ، به این معنی بود که وقتی با بکهند هم حمله میکرد بیشتر به بکهنده رافا میزد و البته چند بار هم کراس کورت زد . چشم شما هم ایراد نداره ، بازی رو دوباره ببینید منظوره منو میفهمید .

افشین جان من دوستانه تر از اون نمیتونستم جواب بدم چه اگرسیوی چه حوصله ای چه... :434: تاکتیک رافا برای مقابله با اندی تو این زمین انداختن روی فورهند موری یعنی بال ضعیفترش بود، حداقل توی Service Game های خودش رافا این تاکتیک رو خیلی خوب اجرا کرد (جدا از استراتژی Body Serve و همینطور بحث Service Direction رافا تو رالی هائی هم که توی سرویس گیم خودش بود بیشتر این کار رو میکرد)، با توجه به سرویس عالی امشب اندی رافا مسلما نمیتونست بخوبی روی Service Game های اندی این تاکتیک رو اجرا کنه ولی هر وقت اندی سرو اولش رو خراب میکرد رافا سعی میکرد روی 2nd Serve بیشتر این کار رو بکنه و کمتر به اندی اجازه بده با بکهند فوق العادش حمله کنه!!

این تمام حرف منه حالا نمیشه گفت 100 درصد رافا توپ رو مینداخت روی فورهند اندی ولی 60 درصد رالی ها رو رافا دیکته میکرد...

roli
11-27-2010, 10:45 PM
بنده برد رافا و صعود به فینال مسابقات رو به طرفداراش تبریک میگم
هر دو بازیکن واقعاً زیبا بازی کردن هر کدوم میبرد حقش بود:441:
من که واقعاً لذت بردم دم هر دو بازیکن گرم.

Afshin
11-27-2010, 10:46 PM
افشین جان من دوستانه تر از اون نمیتونستم جواب بدم چه اگرسیوی چه حوصله ای چه... :434: تاکتیک رافا برای مقابله با اندی تو این زمین انداختن روی فورهند موری یعنی بال ضعیفترش بود، حداقل توی Service Game های خودش رافا این تاکتیک رو خیلی خوب اجرا کرد (جدا از استراتژی Body Serve و همینطور بحث Service Direction رافا تو رالی هائی هم که توی سرویس گیم خودش بود بیشتر این کار رو میکرد)، با توجه به سرویس عالی امشب اندی رافا مسلما نمیتونست بخوبی روی Service Game های اندی این تاکتیک رو اجرا کنه ولی هر وقت اندی سرو اولش رو خراب میکرد رافا سعی میکرد روی 2nd Serve بیشتر این کار رو بکنه و کمتر به اندی اجازه بده با بکهند فوق العادش حمله کنه!!

این تمام حرف منه حالا نمیشه گفت 100 درصد رافا توپ رو مینداخت روی فورهند اندی ولی 60 درصد رالی ها رو رافا دیکته میکرد...

خب نظره شما اینه ، به نظره من کاملا برعکسه . چون موری میتونست خیلی از توپهای فورهندش رو Down The Line بزنه ، ولی همچنان Cross Court میزد .
ضمنا من نگفتم موری بیشتره رالی ها رو دیکته میکرد .

Alen
11-27-2010, 11:23 PM
ولی کلا به نظر من بیشتر حق اندی بود ببره... اگه نادال روحیه ی فوق العادشو حفظ نمیکرد حتما در مقابل سرویسای موری کم می اورد.(که ای کاش اینطوری می شد)
تبریک به طرفدارای نادال....
امیدوارم فینال بین رافا و راجر باشه...

Alen
11-28-2010, 12:17 AM
خب بازی فدرر و نواک جوکویچ هم از تقریبا نیم ساعت پیش شروع شده که فدرر ست اول رو 1-6 برده , امیدوارم راجر همین جوری تا اخر پیش بره و حریف نادال تو فینال بشه

delpotro
11-28-2010, 12:40 AM
با توجه به نتيجه اي كه تا الان به دست اومده. 6-1 4-4 برد راجر قطعيه.

و فينال زيبايي رو مي بينيم.

من حتي زماني كه رافا 4-1 در تاي بريك عقب بود ذره اي شك نداشتم كه مي بره. چون رافا هميشه رافاست حتي اگه تاي بريك رو 6-0 عقب باشه بازم بردش چندان دور از دسترس نيست.

Afshin
11-28-2010, 12:46 AM
و اینک یک فینال رویایی . هر دو در اوج آمادگی . چه بازی ای بشه :655:

pasia
11-28-2010, 12:47 AM
یا الله یا راجر دمت گرم حال دادی اخر شبی یه دیدار تاریخی دیگه فقط باید بشنییم از اخرین بازی هایی که بین فدرر نادال برگزار میشه لدت ببریم.

Afshin
11-28-2010, 12:49 AM
یا الله یا راجر دمت گرم حال دادی اخر شبی یه دیدار تاریخی دیگه فقط باید بشنییم از اخرین بازی هایی که بین فدرر نادال برگزار میشه لدت ببریم.

داشتی اسطوره رو ؟ یادته اول تورنمنت چی میگفتی ؟

delpotro
11-28-2010, 12:50 AM
TWENTY FOUR hours later in WWW.ATPWORLDTOUR.COM :

Rafael Nadal improved his head to head to 15-7 Against Roger Federer.

Mohammad Reza
11-28-2010, 12:54 AM
وااااااااااااااااااااااااااای:655:هر دو نفر آمادن واسه فینال!هیچ بهونه ای نیست...چه فینالی بشه!کاشکی مث قدیم 3 ستی بود!!!تو ست اول بکهند ها خیلی خوب بود و در ست دوم تقریبا ادامه داشت..نمیتونم بگم چیه راجر بد بود!خدا کنه فرداشبم با همین آمادگی باشه که اگه باشه ترکوندیم همه چی رو...راجر خیلی Fresh بود..فقط راحت بریک پوینت ها رو از دست میداد..به هر حال بازی نادال شرایط خاص خودشو داره چه از لحاظ فنی چه روانی!راجر 2 مربی خیلی خوب داره...به نظر من Gameplan راجر خیلی به کمکش رسید..تو این بازی همه کاری کرد..والی هاشم مث همیشه خوب بود...در اوایل بازی نواک قصد داشت که بیشتر توپ ها رو رو بکهند راجر بندازه ولی دید که ای داده بیداد بکهند چه تازه هست ماشالله!!!
من خیلی دوست دارم هر چه سریعتر فردا سر برسه!!!

Yashar
11-28-2010, 12:56 AM
:441: سر تعظیم فرود می اوریم در مقابلت ای سلطان بلا منازع تنیس

delpotro
11-28-2010, 12:57 AM
رافا دوست دارم يه جوري فدررو بتركونيش كه به فكر بازنشتگي بيفته.:866:

Mohammad Reza
11-28-2010, 12:59 AM
رافا دوست دارم يه جوري فدررو بتركونيش كه به فكر بازنشتگي بيفته.:866:

چنان کاری بر سرتون در بیاریم که دیگه یادتون بره بیاید فینال!دو سه تا دراپ شات کافیه واستون:441:

Sajad
11-28-2010, 01:03 AM
تبریک به طرفدارای راجر
نواک فصل افتضاح خودشو با این بازی به پایان برد امیدوارم سال بعد یه نواک آماده رو ببینم

roli
11-28-2010, 01:07 AM
من موندم آیا راجر خیلی خوب بازی میکنه یا حریفاش خیلی ضعیف کار میکنن؟!!! خداییش راجر تکه.:866: خدا کنه راجر یه ده سال دیگه بازی کنه وگرنه من چیکار کنم
ولی مطمئنن نادال به این سادگی ها تسلیم نمیشه.

Mohammad_Joulaei
11-28-2010, 01:14 AM
ابتدا به طرفداراي رافا تبريك ميگم و همينطور به طرفداراي اندي كه اين باختش كمي از برد نداره!!!

قدرت نادال در سال 2010 ستودنيه واقعا امادست منو به ياد سال 2007 راجر ميندازه كه در اوج امادگي بود!!!
و تنيسوري مثل اندي موراي به هيچ وجه حقش رنك 5 يا 4 نيست كمتر از 3 حقش نيست!!!

به هر حال بازي بسيار زيبايي رو از اين دو شاهد بوديم!!

=================================================================
به طرفداراي خودي هم تبريك ميگم بابت برد راحت راجر مقابل نواك!!
اين برد به عقيده من حتي از بازل هم راحت تر بود!!! فور هندهاي راجر واقعا خطرناك شده مخصوصا موقع سكند سرويس ها!!! راجر بايد رو برك پوينت ها خيلي تلاش كنه!!!

راجر با اين نتيجه نشون داد كه توي نيمه نهايي يو اس اپن به خودش باخت نه نواك!!!

ارزوي فينالي جذاب رو دارم

Yashar
11-28-2010, 01:16 AM
به ترتیب بازیهای راجر نگا کنیم می بینیم که اول نفر 5 بعد نفر 4 حالا هم نفر 3 رو برده بدون اینکه بهشون یه ست بده حالا مونده نفر اول که اونم از سلطان بر میاد

SOROOSH_RF
11-28-2010, 01:32 AM
عجب بازی زیبایی کرد اسطوره .
چنین بازی زیبایی فقط از فدرر بر میاد. خدا کنه فردا هم همینطوری بازی کنه.

COME ON ROGER

S.A.IVI.A.N
11-28-2010, 01:33 AM
تبريك ميگم برد قاطع و بازي خيره كننده راجر رو به دوستدارانش!
راجر هر چه خواست امشب كرد. نواك هم غير از ست اول كم نگذاشت اما چاره اي جز تسليم مقابل امادگي راجر نداشت!
اميدوارم فردا بازي زيبايي از هردو ببينيم!و اميدوارم آخرين بازيه اين دو نباشه كه ايشالا نيست!

ال كلاسيكو تنيس

رافا نادال & راجر فدرر

فردا-يكشنبه ساعت 9 شب

Hatam
11-28-2010, 02:07 AM
این عکس رو قبلا گذاشته بودم که فکر کنم بهتره اینجا دوباره تکرار بشه!!

کارسازترین اسلحه نادال مقابل فدرر

http://up.iranblog.com/Files/c13df0f5e6b04d498ce7.gif

برای اطلاعات بیشتر از بازیهای رو در رو این دو تنیسور اینجا (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3386)کلیک کنید

PowerVu
11-28-2010, 06:06 AM
تبریک به طرفدارای راجر
نواک فصل افتضاح خودشو با این بازی به پایان برد امیدوارم سال بعد یه نواک آماده رو ببینم

هنوز فصل برای نواک تموم نشده که!
نواک چند روز دیگه به عنوان بهترین تنیسور کشورش؛ صربستان، در مرحله نهایی جام دیویس در بلگراد به مصاف فرانسوی ها میره.

.RF
11-28-2010, 09:42 AM
بخشی از مصاحبه نوله بعد از بازی:
I think he was playing unbelievable from the first moment. He deserved to win. He was the better player today. To me, he's maybe playing the best tennis in 2010.

منبعatpworldtour.com

FaRzIn
11-28-2010, 09:56 AM
عجب هفته ايه اين هفته اول فينال لندن : راجر و رافا :441:

بعدش هم ال كلاسيكو : رئال و بارسا .:441:

Mohammad Reza
11-28-2010, 10:22 AM
"تاکنون این تورنمنت بسیار بزرگ شده است،رقابت نزدیک است...امروز یکی دیگر از بازی های بزرگ بود.بدیهی است که من مشتاقانه منتظر بازی فردا مقابل رافا هستم"آق راجر گفت.
"من مشتاقانه منتظرم تا برای اولین بار در فینال Barclays ATP) World Tour Finals) مقابل او بازی کنم.من قبلا دوبار در نیمه نهایی حضور داشتم،بنابراین باید برای هر دو نفر ما سرگرم کننده و هیجان انگیز باشد".رافا خان گفت.
"من فکر کردم نواک یک بازی معقول و مناسب را ارائه دهد.من توانستم او را از بازی خارج کنم،من حجومی بازی کردم،من فکر می کنم این بازی بزرگ بود"راجر گفت.
"او در ابتدای بازی برتر بود،او در اولین لحظه یک بازی باورنکردنی را انجام داد.او سزاوار بود تا برنده شود.او بازیکن برتر امروز بود..به نظر من;او شاید بهترین بازی تنیس در سال 2010 را انجام داد"نوله گفت.
"من کمی در ست دوم خسته شدم،هنگامی که او توانست من را بریک کند من گفتم:خب،برای برگشت به این ست بسیار سخت و دشوار است...حتی وقتی که من در فینال تایبریک 4-1, 3-0 عقب بودم من خوشحال بودم!می گفتم: فقط تلاش کن چرا که همواره شانس برای من وجود دارد"نادال گفت.
"من احتمالا در کل مسابقه بد بازی کردم،اما آره.این تنیس بسیار بزرگ بود.من فکر می کنم هر دوی ما از اول بازی خوب بازی کردیم..من امروز در یک مسابقه بزرگ بازی کردم،آیا این بهترین بازی من بود و من شکست خوردم!من نمیدانم فقط می دانم این بازی بزرگ بود".ماری گفت.

davidbeckham
11-28-2010, 11:19 AM
http://www.pik98.com/images/tu92ra1ijqn9ijp5ss.jpg

http://www.pik98.com/images/z9vxigevxj0nkp8qeud6.jpg

Reza23
11-28-2010, 12:19 PM
وااااااااااااااااااااااااااای:655:هر دو نفر آمادن واسه فینال!هیچ بهونه ای نیست...چه فینالی بشه!کاشکی مث قدیم 3 ستی بود!!!تو ست اول بکهند ها خیلی خوب بود و در ست دوم تقریبا ادامه داشت..نمیتونم بگم چیه راجر بد بود!خدا کنه فرداشبم با همین آمادگی باشه که اگه باشه ترکوندیم همه چی رو...راجر خیلی Fresh بود..فقط راحت بریک پوینت ها رو از دست میداد..به هر حال بازی نادال شرایط خاص خودشو داره چه از لحاظ فنی چه روانی!راجر 2 مربی خیلی خوب داره...به نظر من Gameplan راجر خیلی به کمکش رسید..تو این بازی همه کاری کرد..والی هاشم مث همیشه خوب بود...در اوایل بازی نواک قصد داشت که بیشتر توپ ها رو رو بکهند راجر بندازه ولی دید که ای داده بیداد بکهند چه تازه هست ماشالله!!!
من خیلی دوست دارم هر چه سریعتر فردا سر برسه!!!

محمد رضا جان موتورت واسه گردش امشب بنزین داره؟!!!! :shame:

pourya RF
11-28-2010, 12:29 PM
من مطمئنم که امشب شاهد بهترین فینال سال 2010 خواهیم بود:655:

Mohammad Reza
11-28-2010, 01:01 PM
محمد رضا جان موتورت واسه گردش امشب بنزین داره؟!!!! :shame:
بله رضا جان..پرش کردم!ولی متاسفانه مریض شدم..قلبم خیلی ناراحته بزور پای سیستم نشستم!شایدم عصر برم دکتر...ولی ایندفعه چرا برم بیرون..میام تو سایت با هم بعد بازی کلی حرف داریم!!!:655:سرمم گیچه ولی فقط دکتر گفته یه دوا می تونه خوبت کنه!اینم اینکه بعد برد راجر بیای تو سایتو بسی شادی کنی:441:

pourya RF
11-28-2010, 01:07 PM
راجر اگه قهرمان بشه 1100 امتیاز میگیره :?:

Behnam RF
11-28-2010, 01:12 PM
راجر اگه قهرمان بشه 1100 امتیاز میگیره :?:
نه دیگه همون 1500 میگیره

pourya RF
11-28-2010, 01:14 PM
این عکس رو قبلا گذاشته بودم که فکر کنم بهتره اینجا دوباره تکرار بشه!!

کارسازترین اسلحه نادال مقابل فدرر

http://up.iranblog.com/Files/c13df0f5e6b04d498ce7.gif (http://up.iranblog.com/Files/c13df0f5e6b04d498ce7.gif)

برای اطلاعات بیشتر از بازیهای رو در رو این دو تنیسور اینجا (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3386)کلیک کنید

اگه راجر مثل دیشب بکهند بزنه این روش جواب نمیده:443:

pourya RF
11-28-2010, 01:15 PM
نه دیگه همون 1500 میگیره
مگه نباید از 400 امتیاز پارسالش دفاع کنه!!

Afshin
11-28-2010, 01:44 PM
مگه نباید از 400 امتیاز پارسالش دفاع کنه!!

400 امتیازه پارسال ، قبل از شروعه تورنمنت از راجر کم شده . اگه ببره 1500 و اگه ببازه 1000 امتیاز بهش اضافه میشه .

Afshin
11-28-2010, 01:47 PM
http://www.pik98.com/images/tu92ra1ijqn9ijp5ss.jpg (http://www.pik98.com/images/tu92ra1ijqn9ijp5ss.jpg)

http://www.pik98.com/images/z9vxigevxj0nkp8qeud6.jpg (http://www.pik98.com/images/z9vxigevxj0nkp8qeud6.jpg)

خشی اینا که عکسهای مسابقاته ابوظبیه که در ماه ژانویه برگزار شد :434:
راستی یه سوال ، چقدر از راجر منتفری ؟

davidbeckham
11-28-2010, 02:03 PM
چند بار بگم :434:
من از فدررمتنفر نیستم
از اینکه اومد جای سمپراس متنفرم
از کسی بدم بیاد میگم
مثلا از سودرلینگ و داویدنکو و لیوبیجیچ متنفرم:3t1:

roli
11-28-2010, 05:24 PM
چند بار بگم :434:
من از فدررمتنفر نیستم
از اینکه اومد جای سمپراس متنفرم
از کسی بدم بیاد میگم
مثلا از سودرلینگ و داویدنکو و لیوبیجیچ متنفرم:3t1:

یعنی اگر خدایی نکرده یه روز نادال بیاد جای سمپراسو بگیره شما ازش متنفر میشی؟؟!!

Hatam
11-28-2010, 05:28 PM
ŖÖGєr × ŘÁfã

http://up.iranblog.com/Files0/c24e97f83c204790a358.jpg

davidbeckham
11-28-2010, 05:38 PM
یعنی اگر خدایی نکرده یه روز نادال بیاد جای سمپراسو بگیره شما ازش متنفر میشی؟؟!!
نه
چون انتقام سمپراس رو از فدرر گرفت و اومد رنک 1:434:

Behnam RF
11-28-2010, 06:37 PM
نه
چون انتقام سمپراس رو از فدرر گرفت و اومد رنک 1:434:

:243: چه تحلیل های جالبی میکنی :350:

Nima88
11-28-2010, 09:24 PM
متاسفانه راجر ست اول برد البته خیلیم خوب بازی کرد

pooya
11-28-2010, 09:55 PM
همه چیز مساوی شد بعد از ست دوم.ببینیم ست سوم چی میشه

AndreS
11-28-2010, 10:23 PM
خداااااااااااااااااا دارم دیوونه میشم 5-1 راجر ست سوم رو جلوس سرویس هم دست راجر . به امید خدا دیگه 90% قهرمانیم . ممنون راجر عزیز مرسیــــــــــــــــــــــــــــــی بابت این بازیـــــــــــــــــــــــــــی
بچه ها تبریک تبریــــــــــــــــــــــــــــک:240::240: (دست پام داره میلرزه)

Afshin
11-28-2010, 10:25 PM
تبریک به همه ی راجری ها . خدایا شکرت

davidbeckham
11-28-2010, 10:25 PM
قهرمانی فدررو تبریک میگم
نادال افتضاح سرویس زد:3t1:

beeroz
11-28-2010, 10:27 PM
با عرض تبريك مخصوص به افشين عزيز مباركه همه راجريا

Yashar
11-28-2010, 10:32 PM
تبرییییییییییییییییییییییییییییییییک به همه راجر دوستان از خوشالی دارم قالب تهی می کنم دمت گرم سلطان

Reza23
11-28-2010, 10:32 PM
تبریک به تمام دوستان فدرری سایت بخصوص محمدرضای دوست داشتنی. :655::866:

msabet
11-28-2010, 10:33 PM
به خودم و همه طرفداران راجر تبریک میگم. حال جناب اقای Forehand چطوره؟ دیگه نیای از این تاپیکهای قشنگ قشنگ بزنیا

Ahoura
11-28-2010, 10:35 PM
سودرينلينگو كه تركوند. ماري رو كه منفجر كرد. جوكو هم كه زير دست و پا داشت له مي شد. نادالم كه 6-1 زد.ديگه كسي نيست?
قهرماني راجر عزيزو تبريك مي گم.

Yashar
11-28-2010, 10:37 PM
نادال فقط یه چیز بلد بود اونم اینکه بکهند راجرو نشونه بگیره اینم شد بازی

msh13792
11-28-2010, 10:38 PM
به خودم و همه راجری ها تبریک میگم

Nima88
11-28-2010, 10:39 PM
تبریک به همه طرفدارای فدرر این اسطوره تمام نشدنی.
واقعا افرین به راجر دست خوش

Hatam
11-28-2010, 10:39 PM
تبریک به تمام فدرریا بابت قهرمانی و تبریک به نادالیا بابت بهترین نتیجه توی ایندور، اگه رافا ست دوم رو نمیبرد فدرر تنها تنیسوری میشد که بدون باخت یه ست تورنمنت آخر سال رو برده.

امشب حقش بود ببره، به نظر من نادال هنوز توی ایندور مشکل داره، توی این مسابقات بجز بازی با بردیچ بقیه رو فقط براساس تجربش برد خود من که اول تورنمنت فکر نمیکردم حتی به فینال هم برسه،امشب هم استراتژی مشخصی نداشت فقط اومد بازی کنه.

pooya
11-28-2010, 10:40 PM
درود بر راجر فدرر کبیر.منم قهرمانی راجرو تبریک میگم.نادال بکهند فدررو نشونه گرفته بود ولی غافل از اینکه بکهند فدرر از فورهندشم بهتر شده بود.

Behnam RF
11-28-2010, 10:43 PM
عالی بود تبریک:866::655:

Mohammad
11-28-2010, 10:47 PM
تبریک میگم به همه فدرری ها، چه بی جنبه ها و چه با جنبه ها :434:

Behnam RF
سودرينلينگو كه تركوند. ماري رو كه منفجر كرد. جوكو هم كه زير دست و پا داشت له مي شد. نادالم كه 6-1 زد.ديگه كسي نيست?
قهرماني راجر عزيزو تبريك مي گم.
اینو خوب اومدی:443::434:

farhad10
با سلام

خب گفتني ها رو در مورد بازي عالي راجر رو دوستان گفتند!
اما يه نكته و اون اينكه، من از حركت رافا در مچ پوينت بازي كه چلينج نكرد خيلي خوشم اومد.با اين حركتش نشون كه يك حرفه اي به تمام معناست!

خب اخر سال هم فرا رسيد و زمان ركود ورزش تنيس! اميدوارم سال اينده بازي هاي خوبي رو پيش رو داشته باشيم .

از دوستان هم خواهش ميكنم توي اين شرايط بحث نادال فدرر رو راه نيندازند! هر دو عالي بودند اما امشب شب فدرر بود.

موفق باشيد
در پناه حق.

FaRzIn
منم به نوبه خودم برد راجر كبير رو به همه طرفداراش تبريك ميگم امشب عالي بود راجر جان از 3 تا بريك 3 تاش رو هم بدست آورد . :441:

roli
11-28-2010, 10:48 PM
:441::441::441:تبریک تبریک ایشالله صد بازی به این بازی ها
واقعاً یکی می بایست شاخ نادالو بشکونه دیگه خیلی پررو شده بود بقیه که عرضه این کارو نداشتن بازم به راجر خودمون
یه نکته امیدوارکننده تو این بازی این بود که برخلاف بازیهای طول سال که راجر با سرویس های خوبش جبران ارورهای زیادشو میکرد این دفعه با یه بازی کامل جبران سرویس اولای بدشو کرد
راجر جون دوست دارم قد یه دنیا:655::655:
( نادالی های عزیز ببخشید اگه یه کم تند رفتم تو دلم چیزی نیست:443:)

Behnam RF
با سلام

خب گفتني ها رو در مورد بازي عالي راجر رو دوستان گفتند!
اما يه نكته و اون اينكه، من از حركت رافا در مچ پوينت بازي كه چلينج نكرد خيلي خوشم اومد.با اين حركتش نشون كه يك حرفه اي به تمام معناست!

خب اخر سال هم فرا رسيد و زمان ركود ورزش تنيس! اميدوارم سال اينده بازي هاي خوبي رو پيش رو داشته باشيم .

موفق باشيد
در پناه حق.
کاملا روی Line بود :350:

viva rafa
غصه نخورید پله پله
امسال تونست بیاد فینال ساله بعد قهرمان میشه
از بازی با نواک میشد فهمید اون اقتداریو که لازم بود نداشت
همین باختا باعثه انگیزه دوباره میشه
تبریک میگم به همه طرفدارایه راجر

.RF
راجررر این چه کاری بود کردی!!!بابا یکم رعایتش میکردی، آخه 6-1؟؟؟؟
تبریک به همه طرفدارای راجر از سال 94 دارم تنیس تماشا میکنم و 8 ساله مرتبا بازی میکنم تا حالا انقدر لذت نبرده بودم!

viva rafa
11-28-2010, 10:51 PM
راجررر این چه کاری بود کردی!!!بابا یکم رعایتش میکردی، آخه 6-1؟؟؟؟
تبریک به همه طرفدارای راجر از سال 94 دارم تنیس تماشا میکنم و 8 ساله مرتبا بازی میکنم تا حالا انقدر لذت نبرده بودم!

عزیزم ببین چه ذوقی میکنه.الهی لپتو بکنم من:866:

SOROOSH_RF
11-28-2010, 10:51 PM
come on ROGER
قهرمانی پادشاه تنیس رو تبریک میگم.
فدرر عالی بازی کرد .چه بکندهایی میزد.
امشب سویس عروسیه ; اسپانیا ....

I.man
11-28-2010, 10:58 PM
تبریک به همه. ترکوندی اسطوره. دمت گرم.
به نظر من بازی تاکتیکی رو از هر دو تنیسور شاهد بودیم. ست اول رو نادال دفاعی بازی کرد و تمرکزش به طور کامل روی بکهند فدرر بود. غافل از اینکه فدرر کاملاً برای یه همچنین استراتژی امادگی مقابله داشت. تو این ست نادال نه سرویس های خوبی زد. نه وینر زد و نه روی تور اومد و فدرر از هر جهت برتری داشت.
با شروع ست دوم نادال تغییر تاکتیک داد و بازی رو هجومی شروع کرد و راجر رو غافلگیر کرد و با بدست اوردن یه بریک بازی رو اداره کرد و ست دوم رو مال خودش کرد.
ست سوم هم بازی پایاپای پیش میرفت تا اینکه نادال در حالی که اصلاً انتظار نداشت توی اون گیم بریک بشه (40-15 جلو بود) بریک شد و میشه گفت بازی رو رها کرد و بازم یه بریک دیگه و ....

Alen
eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyval rager

تبریک میگم راجر مثل همیشه ترکوند...........

pouriya.alex
COME ON ROGER
:866::866:

pouriya.alex
11-28-2010, 11:00 PM
پیروزی یگانه اسطوره دنیای تنیس رو به همه طرفداراش تبریک میگم :866:

Mohammad_Joulaei
11-28-2010, 11:00 PM
هر دوشون واقعا خسته نباشن!
بازي واقعا زيبايي از هر دو ديديم!
هر دو تنيسور لايق و با شخصيت هستن!

شب بر همه خوش

I.man
11-28-2010, 11:02 PM
نه راجر نه رافا عمرا قهرمان بشن که در مورد راجر متاسفانه باید بگم حتی از گروهش صعود هم نمیکنه>>>>اگه توجه کرده باشید اکثر اتفاقاتی که برا رافا در سال قبل اتفاق افتاد امثال دقیقا برا راجر اتفاق افتاد البته با یک تفاوت بزرگ رافا ناتوانی مایوس کننده ایی در بردن top 10 داشت و تقریبا یک سال جامی نبرد و تا رده 4 هم رفت ولی راجر نشون داد هنوز هم دود از کنده بلند میشه.در نهایت باید بگم راجر با یک برد و 2 باخت حدف میشه و رفا هم تا نیمه نهایی میاد سودر لینگ یا یکی دیگه که فکرشو نمیکنیم قهرمان میشه.

:350:http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gif

msh13792
11-28-2010, 11:02 PM
من هی میگم این نادال لاکی بوی میگین نه :434:
بیا دیدین چطوری راجر عزیزم خورد زمین :243:

pouriya.alex
11-28-2010, 11:03 PM
از بازی خوب راجر هرچی بگم کم گفتم. وینرم که ماشالله..........................

بابا مسترز آخرسال که کشک نیست !!!!! هرکسی نمیتنه ببرش !

:254::254:

Farid
11-28-2010, 11:03 PM
کسب پنجمین Masters Cup رو به تمامی هواداران Federer تبریک میگم.

S.A.IVI.A.N
11-28-2010, 11:07 PM
منم تبريك ميگم.مبارك راجر و راجريا!

S.I.N.A
11-28-2010, 11:08 PM
یعنی زد ترکوند ...:441::441::441:
عاشقتم اسطوره :655::866:
تبریک به دوستان راجری :star:

I.man
11-28-2010, 11:12 PM
البته نباید فراموش کرد که راجر انگیزه بسیار زیادی برای برد داشت و می خواست خیلی چیزها رو به جهان تنیس ثابت کنه. و اینکه باید به نادال هم خسته نباشید گفت که سال فوق العاده ای رو پشت سر گذاشت.
اگه راجر همین آمادگیش و اعتماد به نفسش رو حفظ کنه، نادال هم که آمادست و تنیسور های مصدوم هم برگردن به مسابقات چه سالی بشه سال بعد.

سلام
11-28-2010, 11:15 PM
نادال فقط یه چیز بلد بود اونم اینکه بکهند راجرو نشونه بگیره اینم شد بازی

درست میگی!!!

یادمه 4-3 سال پیش یه مربی قدیمی تنیس میگفت بهترین حالت اینه که ذات بازی خودتو انجام و نشون بدی. تاکتیک خیلی خوبه، ولی وقتی اصولا حریفت اونقدر نقطه مثبت داره که مجبور بشی توی پیاده سازی یه تاکتیک تمرکز کنی، امکان داره خودت تمرکزتو ار دست بدی.

رافا هم اینقدر تو فرستادن توپ روی بکهند راجر تمرکز میکرد که سرویس زدن خودشو فراموش کرد!!!!!!!!

رافا هم تنیسور بزرگیه و نمیشه به سادگی تاکتیک یا تکنیکشو زیر سوال برد.

با احترام به همه طرفداران سایت و رافا، برد راجر رو ار ته قلب به راجری ها تبریک میگم.

roli
11-28-2010, 11:18 PM
راجر واقعاً به این برد نیاز داشت تا از نظر روحی ریکاوری بشه برا سال بعد

delpotro
11-28-2010, 11:18 PM
14- 8

اشكال نداره

اگه رافا مي برد راجر سكته مي كرد. داش رافا رعايت حالشو كرد. زن و بچه داره. زشته.

S.I.N.A
11-28-2010, 11:22 PM
14- 8

اشكال نداره

اگه رافا مي برد راجر سكته مي كرد. داش رافا رعايت حالشو كرد. زن و بچه داره. زشته.

اینو نگی چی بگی :251:

pasia
11-28-2010, 11:47 PM
واقعا شادیم رو نمیتونم در قالب کلمات وصف کنمhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif) ست اول راجر گرند اسلم گونه بود یاد استرالیا زنده شد یاسلام روجر! از همه دوستان بابت پیش بینی کوته فکرانه ام عذر خواهی میکنم.تا خود استرالیای بعد شارژ شدم.دم رافا هم گرم وا قعا شخصیت جالبی داره.به امید دیداربعد در فینال ao 2011.

delpotro
11-28-2010, 11:52 PM
تبريك ميگم به هواداران فدرر كبير. به من شوك سنگيني وارد شد در حد برق 1000 ولت

عجيب بود

تكرار نشدني :866:

alie
11-29-2010, 12:48 AM
متاسفانه من نتونستم ببینم
دوستان کسی لینک دانلود بازی رو داره
مستقیم یا تورنت در صورت امکان
:655:

Mohammad Reza
11-29-2010, 08:48 AM
درود به شرف راجر..درود به غیرت نادال..بازی بسیار زیبایی دیدیم..هر دو تنیسور صحنه های بسیار فوقع العاده ای خلق کردند...قهرمانی اسطوره رو به همه طرفداران راجر تبریک عرض می کنم.از اول تورنمنت مطمئن بودم راجر قهرمان میشه...راجر تمام تنیسور ها رو با اقتدار شکست داد و این نشونه تجربه بالای نادال هست که یک ست از راجر می گیره.
خب نادال طبق معمول ضرباتش رو به سمت بکهند راجر می زد اما غافل از اینکه بکهند راجر بسیار قوی تر و هدفمندتر از گذشته شده و به همین دلیل به نظر من راجر ست اول رو روی بکهندهای زیبای خودش برد(از راجر معذرت می خوام،همینجا اعلام میکنم زیباترین و بهترین بکهند جهان رو داره،کلی میگم چه اسلایس،چه بکهند وینر و ...).در ست دوم نادال یکم باهوش تر از راجر جلو رفت و ست رو گرفت..فکر کنم تو ست دوم راجر کمتر حجومی بازی می کرد..ولی در ست سوم بازی همیشگی خودش رو یعنی فقط حمله انجام داد و تونست این بازی بزرگ رو ببره.
از نکات مثبت راجر در این بازی از دست ندادن بریک!واقعا وقتی بریک پوینت بدست می آورد با برنامه بازی می کرد..دست پل و دوست صمیمی راجر درد نکنه..خیلی کمکش کردن و تیم خوبش!
ماشالله خونسردتر از همیشه بود..من مطمئن بودم برنده زمینه..آخه اسطوره هست دیگه!

Afshin
11-29-2010, 09:28 AM
خشی راجر توی رکورد مسترزکاپ هم با سمپراس برابر شد ، نفرینش نکنی :434:

Mohammad_Joulaei
11-29-2010, 09:37 AM
از فريد عزيز و و افشين عزيز و محمد عزيز و حاتم عزيز و همينطور فخرالدين و پاور و ... وساير دوستان فدرري و نادالي تقاضا دارم تحليلشون رو راجب بازي اين دو وبازيهاي آينده اين دو باتوجه به اينكه راجر مربي داره و خيلي توي بازي هاش تاثير گذار بوده و نادال هم كه تغيير سبك داده رو بگن.

ممنون از نظرات خوب شما

babak59
11-29-2010, 09:42 AM
کسی از مصاحبه بعد از بازی و حرفهایی که بعد از بازی زده شده اطلاعی داره خبر بده

Afshin
11-29-2010, 10:07 AM
کسی از مصاحبه بعد از بازی و حرفهایی که بعد از بازی زده شده اطلاعی داره خبر بده

اینا بعضی از صحبت های رافا بعد از بازی هست :

I feel I lost the match because I played against a very good Roger Federer (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/F324.aspx) on one of his favourite surfaces, said the World No. 1, who remained upbeat despite losing 6-3, 3-6, 6-1 at the London season finale. “When he's playing like this, [it] is very difficult to stop him
Our relationship [hasn’t] changed a lot since the beginning because all the time [we have been] very respectful. So I think [it] is not a rivalry. We never had any problems in all of our careers
I think [it] was a very emotional season. I am very happy for everything and just [want to] say thank you very much [to] all the people that supported me when I had the difficult moments [and] when I was winning
When I start the season, everything starts. I don't think [about] if I have to defend 100,000 points or if I have to defend 1,000 points. In Australia or in Doha when I start the season, I [will] have zero point
[My] first goal is qualification for London next year, and after we will see. I [am] going to work to be ready and competitive to try to be in the top positions and to compete to keep winning titles
The goal is the same: try to play well; try to compete against everybody and try to be in the final rounds

و اینا هم بعضی از صحبت های فدرر بعد از بازی :

I have no plans at all - stopping, quitting, whatever you want to call it, said the 29-year-old Swiss, after he beat Rafael Nadal (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/N409.aspx) 6-3, 3-6, 6-1. “[I] hope I can play for many more years to come. [I] enjoy it and take pleasure out of traveling the world, playing against the best, challenging myself in practice and so forth
It's been an amazing career. The memories I take away from this are much greater than all the money I won
I'm just really happy the way I was able to finish the season in style, playing some of my best tennis, really saving the best for last. I believe I can have another great season in 2011
I've had a good season. I had some tough losses, sure. You're not going to win every tournament you play. Obviously I can't play every season, make 16 out of 17 finals like I did back in 2005. It's just not realistic
I think tennis, the men's game, is at an absolute high right now, with a lot of exciting games being played, with a lot of respect
Also, I think having had me and Rafa both make the career Grand Slam already at a young age I think is great for the game. We're obviously playing not only for ourselves and beating the other guys, but also for history. I think there's a lot at stake always in all our matches we play. I think it's wonderful
I always knew it was going to be an interesting match [today]. I think we obviously have a huge amount of respect for each other. I admire his game. Today was another great match, I thought, with some fantastic rallies. I know it doesn't take anything away from his great season, because it was magnificent

Mohammad Reza
11-29-2010, 11:06 AM
سخنان فدرر: من واقعا خوشحالم..می توانم برای سالهای بیشتر بازی کنم.

"من واقعا خوشحال هستم چرا که فصل را با خوبی به پایان بردم و برخی از بهترین بازی های تنیس من در اینجا بود..بدیهی است که شکست رافا در فینال بسیار فوق العاده است زیرا که فصل،فصل او بود.."فدرر به خبرنگاران گفت.
"من امیدوارم،که می توانم برای سال های بیشتری بازی کنم..من واقعا لذت می برم برای سفر به نقاط مختلف جهان،بازی در مقابل بهترین ها،به چالش کشیدن خودم و برعکس!
این یک کار شگفت انگیز است،من واقعا برای بازی در تمام هفته هیجان زده ام.برای 5 مین بار قهرمانی شگفت انگیز است...من واقعا خوشحالم که توانستم این چنین مسابقه معتبری را بدست بیاورم.شما از همه بازیکنان تاپ سوال کنید!ما عاشق این رویداد هستیم.من اعتقاد دارم می توانم در فصل 2011 بزرگ باشم.
فصل خوبیست..من شکست هایی داشتم..مطمئنن شما هر تورنمنتی که می روید حتما که نباید قهرمان شوید..بدیهی است که نمی توانم هر فصل یه جور باشم..همچنین من فکر می کنم هر دوی ما یعنی من و رافا در حرفه گرند اسلم بسیار خوب بودیم..من همیشه می دانستم بازی امروز جالب می شود..من بازی او را تحسین می کنم.امروز یکی دیگر از بازی های بزرگ بود".

سخنان نادال:این فصل بیشتر برای من احساسی بود.

"این یک سال فوق العاده و برای من بیشتر احساسی بود.اما وقتی راجر این بازی را دوست دارد خیلی دشوار است که او را متوقف کنیم".
وقتی که خبرنگاران از نادال پرسیدند که آیا درد جسمی و بدنی مقابل فدرر داشتی نادال جواب داد:من فکر می کنم درست نیست در این لحظه در مورد این موضوع بحث کنیم.
"اما من نمی خوام بگم که من این بازی را باختم زیرا من خسته بودم.چیزی که من می خوام بگم اینه و احساس می کنم که بازی را باختم زیرا من با راجر فدرر بسیار خوب بازی کردم در یکی از سطوح مورد علاقه او! هنگامی که او این بازی را دوست دارد و انجام می دهد بسیار مشکل است که او را متوقف کرد!من شانس داشتم اما کافی نبود...این هفته فوق العاده ای برای من بود..رقابت با 4 بازیکن تاپ 8 در هفته و در سطحی دشوار برای من بود.من فکر می کنم این فصل بسیار عاطفی برای من بود..هنگامی که من در اول فصل مونت کارلو رو بردم همه چیز برای من ساده شد و واقعا بازی خوبی را شروع کردم..من سعی کردم که در این بازی بهتر باشم،اما اون بهتر بود..از همه تشکر می کنم..او در این بازی غیر قابل باور بود..من فقط می تونم به او تبریک بگویم بخاطر این هفته بزرگی که داشت و هیچ ستی را از دست نداد تا فینال!
نادال در مورد فصل 2011 گفت:فشار بر روی من هست...من در شروع فصل باید از 1000امتیاز استرالیا و یا دوحه دفاع کنم.هدف اول من واجد شرایط شدن است و بعد از آن خواهیم دید ..هدف من این است:تلاش برای بازی خوب،سعی کنید در مقابل هر کسی رقابت کنید و در فینال حضور داشته باشید".

jiji-federer
11-29-2010, 11:29 AM
واقعا نمی دونم چی بگم فقط اینو بدونین حاضر بودم ی چشم بره فقط راجر این بازی رو ببره .
دمت گرم راجر سوزوندی خیلیارووووووووووووووووووووو.
تبریک من هم بپذیرید
الان هم تکرار بازیه حالشو ببرید

BABAK
11-29-2010, 12:09 PM
قهرمانی خداوندگار تنیس دنیا.. مردی استاده بر بلندای تاریخ تنیس راجر نازنین رو تبریک میگم..:655: بردن مورای و نواک و رافا و سودرلینگ توی 1 تورنمنت فقط از راجر بر میاد...

Mohammad
11-29-2010, 12:19 PM
خب حالا نظرم درباره بازی

کلا بازی بدی نبود ولی میتونست بهتر بشه، مجیشن با شکست دادن مرد شماره یک، سه، چهار، پنج، واقعا مستحق پیروزی بود.
اما در مورد نادال، قبل از بازی اصلا فک نمیکردم، که بازیش با ماری، هیچ اثری در بازی امروزش داشته باشه، ولی خب متاسفانه داشت، البته نمیدونم بیشتر از لحاظ ذهنی خسته بود یا فیزیکی یا جفتش، ولی من فکر میکردم بعد از اون استراحت یه ماهه، به این زودیها انرژیشو از دست نده.
سرویس Out-Wide راجر از Deuce Court هم که پدر پدر سوخته همه رو تو این تورنمنت دراورد و نادال هم نتونست کاری بکنه.
رافا فورهندهاش رمقی نداشتن، و ست دوم رو هم بیشتر مدیون بکهندش بود تا فورهندش، کلا بکهندش خوب دیروز از تحت فشار خارجش میکرد، Cross Court های با زاویه اش فدرر رو دائم در حال حرکت نگه میداشت.
برخلاف بقیه به نظر من رافای فیت الان به خوبی هم در Indoor بازی میکنه، ولی خب واضحا مثل خاک نیست که با هر وضعیتی بره و بازی رو ببره.
امیدوارم سال آینده با بازگشت دلپوترو و بقیه مدعیان، فصل بهتر و نزدیکتری رو ببینیم.

BABAK
11-29-2010, 12:23 PM
ست آخر نادال خسته نبود زورش نمیرسد. فدرر باورنکردنی بازی میکرد

rezapor
11-29-2010, 12:31 PM
بازگشت سلطان به تخت پادشاهي
قهرماني روجر فدر عزيز رو به همه هوادران بيشمارش تبريك ميگم . توي اين تورنمنت ،يه قاعده كلي توي تمام بازيها به غير از فينال پيش رفت و اون اينكه توي هر بازي بازيكني كه رنكينگ جهانيش بالاتر بود بازيكن با رنكينك پايينتر رو شكست داد ولي در فينال معادله به هم خورد و روجر فدرر عزيز همه چيز رو تغيير داد. توي بازي، روجر فدرر نادال رو هم به بازي گرفته بود و براي هيجان تماشا گران بازي رو به ست سوم كشاند و عمدا ست دوم رو به نادال واگذار كرد ،تا توي ست سوم به طرز وحشتناكي شكستش بده . نكنه جالب ديگه توي اين تورنمنت ،وقار خاص روجر فدرر بود كه پس از پايان هر بازي شادي جلفانه انجام نمي داد. موراي و جوكويچ و نادال رو با يك ست مشابه 6-1شكست دادتا هميشه توي ذهنشون باقي بمونه كه دود از كنده بلندميشه. براي خداحافظي روجر خيلي زوده بخوايم نظر بديم ،حالا حالاها اون توي اوجه وبايد منتظر بازگشتش به مقام نفر اول مردان جهان بود .

rezapor
11-29-2010, 12:48 PM
14- 8

اشكال نداره

بابا دمت گرم كم مياريد چراي اين حرفو ميزنيد ،نادال كه دوست دخترش رو اورده بوده . تازه مامان و باباش و عموش هم توي سالن بودند ،اگر بحث رعايت حاله كه روجرهم بدجور زد حال زد به نادال جلوي دوست دخترش .برو خوش باش.:243:

Afshin
11-29-2010, 12:50 PM
بازگشت سلطان به تخت پادشاهي
قهرماني روجر فدر عزيز رو به همه هوادران بيشمارش تبريك ميگم . توي اين تورنمنت ،يه قاعده كلي توي تمام بازيها به غير از فينال پيش رفت و اون اينكه توي هر بازي بازيكني كه رنكينگ جهانيش بالاتر بود بازيكن با رنكينك پايينتر رو شكست داد ولي در فينال معادله به هم خورد و روجر فدرر عزيز همه چيز رو تغيير داد. توي بازي، روجر فدرر نادال رو هم به بازي گرفته بود و براي هيجان تماشا گران بازي رو به ست سوم كشاند و عمدا ست دوم رو به نادال واگذار كرد ،تا توي ست سوم به طرز وحشتناكي شكستش بده . نكنه جالب ديگه توي اين تورنمنت ،وقار خاص روجر فدرر بود كه پس از پايان هر بازي شادي جلفانه انجام نمي داد. مواري و جوكويچ و نادال رو با يك ست مشابه 6-1شكست دادتا هميشه توي ذهنشون بمونه كه دود از كنده بلندميشه. براي خداحافظي روجر خيلي زوده بخوايم نظر بديم ،حالا حالاها اون توي اوجه وبايد منتظر بازگشتش به مقام نفر اول مردان جهان بود .

اندی موری هم با رنکینگه 5 ، سودرلینگ رو که رنکینگش 4 بود شکست داد.

Hatam
11-29-2010, 12:56 PM
فدرر توی این تورنمنت بسیار بسیار آماده بود مطمئن بودم جام رو میبره ولی نکته ایی که توی این تورنمنت به من ثابت شده اینه که نادال به یک تنیسور تمام عیار توی تمام سطوح تبدیل شده، علاوه بر خاک، اسلم چمن و یو اس اپن و فینال توی معتبرترین تورنمنت ایندور باعث شده که رافا توی تمام تورنمنتها مدعی باشه و به نظر من این باعث میشه که برای مدت طولانی نامبر وان بمونه دلیلش هم اینه که عمده امتیازاتشو قبلا از خاک میگرفت که خود بخود رنک دو رو واسش تضمین میکرد (از 5500 امتیاز تورنمنتهای هر سال بالای 80 درصدشو میگرفت) ولی الان توی بقیه سطوح هم امتیازات زیادی جمع میکنه مثلا خودش گفته که سطح مورد علاقه من بعد از خاک چمنه که خود چمن هم 2250 امتیاز داره و این نوید رقابت تنگاتنگی رو برای سال آینده میده

ولی یه چیزی که توی این فصل برخلاف رافا توی بازیهای فدرر مشاهده شده اینه که فرم عالیه خودشو حفظ نمیکنه یعنی خیلی فراز و نشیب داره و این خیلی براش گرون تموم میشه

به نظر من توی فصل آینده هم حداکثر دوبار با هم بازی میکنن اونم 100% توی یکی از تورنمنتهای خاک حداقل یه بازی میکنن چون هنوز یه تنیسور ایده آل توی خاک بهتر از این دو نیومده

rezapor
11-29-2010, 01:08 PM
ببخشيد اندي موراي رو خط بگيريد چون اون يه چيز ديگه هست و در كل اون فقط يك ماهه كه رنكينكش بخاطر مسابقات فرانسه با سودرلينگ جابه جا شده ،وگرنه موراي خداييش داشت نادال رو هم ميبرد واگر درلحضات آخر بازي (تايم برك)وقتي نتيجه6-6 بود اون توپش اوت نمي شد الان صددر صد نفر دوم تونمنت بود و بشقاب رو جايزه ميبرد. چون خودت ميدوني كه مطمعنا توي فينال نمي تونست روجر فدرر رو شكست بده ،بخاطر ترسي كه تو دور مقدماتي به علت شكست جلوي روجرفدرر بدست اورده بود.بازهم ممنون بخاطر نظرت.

alie
11-29-2010, 01:13 PM
یاد رفت تبریک بگم
تبریک به تمام طرفداران راجر که تو این مسابقات خیلی اماده بود

MEHDI F
11-29-2010, 01:59 PM
با سلام به همه دوستان
قهرمانی راجر کبیر اسطوره بی نظیر تنیس رو به همه طرفداراش تبریک میگم:866: .امیدوارم با یاری خدا راجر دوباره رنک 1 رو از رافا پس بگیره :683::683::683:... یه خسته نباشید وتبریک هم به رافا که با این باخت چیزی از ارزش هاش کم نشد.:441:
واقعا که تنیس بدون راجر و رافا هیجانی نداره، هر دو شخصیت تاپی دارن و خیلی دوست داشتنی هستن... به امید فینال دوباره این دو عزیز در فینال های گرند اسلم به خصوص ویمبلدون و یو اس اوپن.

بازگشت دوباره دلپوترو رقابت رو بیشترو بهتر می کنه، و واسه من آمادگی تسونگا و حضور در بارکلیز 2011 در کنار بزرگان تنیس از همه مهمتره.

Mohammad
11-29-2010, 03:11 PM
ست آخر نادال خسته نبود زورش نمیرسد. فدرر باورنکردنی بازی میکرد
چیزی جز از این از شما بشنویم باید تعجب کنیم. باز داستان همیشگی، راجر اگه میبره 100 درصد مربوط به خودشه و وقتی میبازه هم باز 100 درصد تقصیر خودش بوده، همه حریف هاشم هویجن.
اولین چیزیکه وقتی اسم نادال میاد تو ذهن همه میاد، روحیه جنگندگی و جدی گرفتن تک تک امتیازاست، که به وضوح دیشب در رافا دیده نمیشد.

Mohammad Reza
11-29-2010, 03:29 PM
چیزی جز از این از شما بشنویم باید تعجب کنیم. باز داستان همیشگی، راجر اگه میبره 100 درصد مربوط به خودشه و وقتی میبازه هم باز 100 درصد تقصیر خودش بوده، همه حریف هاشم هویجن.
اولین چیزیکه وقتی اسم نادال میاد تو ذهن همه میاد، روحیه جنگندگی و جدی گرفتن تک تک امتیازاست، که به وضوح دیشب در رافا دیده نمیشد.

رافا تو مصاحبه اش گفته چیزی به عنوان خستگی علت باخت من نبوده!ما قبلا شاهد این بودیم که رافا تو بعضی بازها مقابل فدرر کم میاره یا به عکس!نمونش مسترز کاپ هست دیگه!به نظر من که دیشب راجر واقعا عالی بود و این رو دو تنیسور یعنی خود رافا و نواک گفتن!بعضی توپ هایی که رافا دنبالشون نمیرفت چونکه واقعا نمیتونست

Mohammad
11-29-2010, 03:48 PM
رافا تو مصاحبه اش گفته چیزی به عنوان خستگی علت باخت من نبوده!ما قبلا شاهد این بودیم که رافا تو بعضی بازها مقابل فدرر کم میاره یا به عکس!نمونش مسترز کاپ هست دیگه!به نظر من که دیشب راجر واقعا عالی بود و این رو دو تنیسور یعنی خود رافا و نواک گفتن!بعضی توپ هایی که رافا دنبالشون نمیرفت چونکه واقعا نمیتونست
من مصاحبه رو نخوندم، ولی مطمئن باش که تو مصاحبه اونم بعد از بازی با راجر که خیلی براش احترام میزاره، نمیاد همچین حرفی بزنه. اونم رافا که حرف راست از دهنش در نمیاد، همین تزریق تو زانوهاش رو کامل تکذیب میکرد، بعدا رو کرد.
ضمنا من حرفی از برد رافا نزدم به نتیجه هم کاری نکردم، چیزی هم نیست که من بگم، رافا طراوات و جنگدنگی لازم رو نداشت.

M∂hdi
11-29-2010, 04:29 PM
تبریک به طرفداران راجر . او در این تورنمنت فوق العاده و شایسته قهرمانی بود

koury
11-29-2010, 04:32 PM
من هم با کمی تاخیر به طرفدارای راجر تبریک میگم انصافا هر دو شایسته بودن ولی فدرر در بازی فینال فوق تصور بود و حقش هم بود...

به امید قهرمانی رافا در سال 2011 و اضافه کردن این قهرمانی به کلکسیونش :434:

Behnam RF
11-29-2010, 07:22 PM
من مصاحبه رو نخوندم، ولی مطمئن باش که تو مصاحبه اونم بعد از بازی با راجر که خیلی براش احترام میزاره، نمیاد همچین حرفی بزنه. اونم رافا که حرف راست از دهنش در نمیاد، همین تزریق تو زانوهاش رو کامل تکذیب میکرد، بعدا رو کرد.
ضمنا من حرفی از برد رافا نزدم به نتیجه هم کاری نکردم، چیزی هم نیست که من بگم، رافا طراوات و جنگدنگی لازم رو نداشت.
اگه مشکل زانو داره که هیچی
ولی اگه مشکل خستگی بازی موری بوده من رد میکنم چون بازی با ورداسکو در استرلیا 2009 هم خسته بود:379:

koury
11-29-2010, 07:46 PM
ولی اگه مشکل خستگی بازی موری بوده من رد میکنم چون بازی با ورداسکو در استرلیا 2009 هم خسته بود:379:

نمیگم دیشب رافا بخاطر خستگی نتونست خوب بازی کنه ولی نمیتونید منکر تاثیر خستگیش بشید، توضیحات دیگه رو هم که ممد گفت... رافا بخصوص دیشب وقتی بریک میشد گیم بعدی رو وا میداد که اصلا نشان از رافای جنگنده که همه میشناسیم نداشت :443:

Mohammad
11-29-2010, 08:35 PM
اولا تو استرالیا یه روز استراحت کرد، اینجا نه، شما که تنیس بازی کردی میدونی بعد از یه روز تمرین سخت، فرداش هیچی رقمی برای بازیکن نمی مونه.
تجریه نشون داده، رافا هر وقت نیمه نهایی سخت داره، اگه فینال فرداش باشه، خوب بازی نمیکنه، چنای 2008 بازی سخت با مویا قبل از فینال، و اون شکست سنگین در فینال مقابل یوژنی، یا مادرید 2009 بازی سخت با نواک و فینال فرداش.

msh13792
11-29-2010, 08:45 PM
اولا تو استرالیا یه روز استراحت کرد، اینجا نه، شما که تنیس بازی کردی میدونی بعد از یه روز تمرین سخت، فرداش هیچی رقمی برای بازیکن نمی مونه.
تجریه نشون داده، رافا هر وقت نیمه نهایی سخت داره، اگه فینال فرداش باشه، خوب بازی نمیکنه، چنای 2008 بازی سخت با مویا قبل از فینال، و اون شکست سنگین در فینال مقابل یوژنی، یا مادرید 2009 بازی سخت با نواک و فینال فرداش.

چرا دعوا میکنید خوب :434: چه بحثیه :434:
کلا از چند حالت خارج نیست :
یا رافا نمیبازه یا میبازه
اگه نباخت که خوب هیچی
اگه باخت هم چند حالت داریم :
یا مصدوم بوده یا نبوده
اگه مصدوم بوده که محمد بهمون میگه :160::443::434:
اگه مصدوم نبوده باز چند حال داریم:
یا روز قبلش بازی سختی داشته یا نداشته
اگه بازیش سخت بوده که باز محمد بهمون میگه:443::160::434:
اگه بازیش سخت نبوده ما توهم زدیم که باخته نادال:350:

Mohammad
11-29-2010, 09:24 PM
اگه نباخت که خوب هیچی
یا مصدوم بوده یا نبوده
قشنگ نوشتی مهرداد جان خوشم اومد، :434:
ولی باز نگرفتید من چی میگم، من اصلا نخواستم بگم نادال اگه باخت به این دلیل بود، شایدم بوده، نمیدونم والا، ولی اون چیزی که یک جفت چشم سالم و بدون غرض همه جای دنیا دید، این بود که رافا، رافای همیشگی نبود.

msh13792
11-29-2010, 09:35 PM
ولی باز نگرفتید من چی میگم، من اصلا نخواستم بگم نادال اگه باخت به این دلیل بود، شایدم بوده، نمیدونم والا، ولی اون چیزی که یک جفت چشم سالم و بدون غرض همه جای دنیا دید، این بود که رافا، رافای همیشگی نبود.

آره اینو قبول دارم رافای همیشگی نبود اما راجر هم تو اوج بود

Behnam RF
11-29-2010, 09:38 PM
[چرا دعوا میکنید خوب :434: چه بحثیه :434:
اگه نباخت که خوب هیچی
یا مصدوم بوده یا نبوده
اگه بازیش سخت نبوده ما توهم زدیم که باخته نادال:350:[/COLOR]

خیلی با حال بود:655:

roli
11-29-2010, 10:25 PM
اگه نباخت که خوب هیچی
یا مصدوم بوده یا نبوده

دمت گرم خیلی خندیدم:443:

pouriya.alex
11-29-2010, 10:39 PM
تو این تورنمنت برعکس بعضی تورنمنت ها حق به حقدار یعنی راجر کبیر رسید.

رافا همون رافای همیشگی بود ولی راجر انقدر عالی و قوی کار کرد که آخرای بازی دیگه کاملا رافا رو ناامید کرد.

اگه دنبال چندتا توپ نرفت بخاطر دقت فدرر تو ضربه هاش بود و رافا میدونست اگه دنبالشون بره بیخود خودشو ضایع میکنه.

هردو شون خسته نباشن. به امید اینکه این بازی تو سال بعد بیشتر از 2 بار تکرار بشه.

Ahoura
11-29-2010, 10:51 PM
همه جای دنیا دید، این بود که رافا، رافای همیشگی نبود.

چرا رافاي هميشگي نبود؟ اين همون رافايي بود كه جوكو ماري و برديچو برده بود در ضمن تاقبل بازي با راجر همش ازش تعريف ميكردين تا رسيد به راجر كم اورد ميگيد رافا رافاي هميشگي نبود.

S.A.IVI.A.N
11-29-2010, 10:52 PM
به نظر من اين مهم نيست كه رافا خسته بوده يا نبوده!
چيزي كه مشخصه اينه كه راجر اين بازي رو ميبرد.
بردن اين راجر در اين سطح و در اين شرايط نياز به ابزارهايي داشت كه رافا كامل همه اونا رو نداشت!
رافا نياز به يك بكهند سوليد در تمام بازي داشت.(نه فقط يك ست) تا با استفاده از اين بكهند به سمت فورهند راجر حمله كنه.اين كارو تو ست دو به خوبي انجام داد.اما ست سوم بكهندش افت كرد.دليل اين افت هم هر چيزي ميتونه باشه!خستگي يا عدم تمركز و اعتماد به نفس يا شرايط بازي!
رافا همچنين نياز به ريترن عالي داشت.در اين سطح بايد از ريترن فوق العاده برخوردار باشي. رافا بايد براي اسلايس كردن ريترن سرويس هايي كه اون رو از كورت خارج كرده كار كنه!
البته غير از اينها تو بازي هم رافا اشتباهاتي داشت كه اگه نبود شايد نتيجه چيز ديگري بود...رافا ديشب زياد از حد به بكهند راجر متكي بود.اگه از ست اول به فورهند راجر حمله ميكرد موفق تر بود!ضمن اينكه به جاي اينكه رافا ضربات عميق بزنه اين روجر بود كه به خوبي اين كارو كرد!
در آخر هم بايد بگم كه رافا چيزي رو از دست نداده.بلكه چيزهاي زيادي رو به دست اورده!
سرويس اگرچه مانند يو اس نبود اما داره رافا رو به بيگ سرو تبديل ميكنه!
بكهند رافا رو به بهبوده و اميدوارم به تكامل برسه.چون رو هارد كورت شديدا بهش نياز داره و نميتونه بيش از اين به فورهند متكي بشه.به شخصه با ديدن ست دوم بازي به رافا فوق العاده اميدوار شدم واسه موفقيت هاي آتي!

سپاس..!

pouriya.alex
11-29-2010, 10:58 PM
اینم از برنامه زمانبندی شده راجر واسه سال 2011.

http://www.rogerfederer.com/en/tennis/schedule/year/2011.html

نکته جالب اینکه مسترز مادرید اومده قبل از مسترز رم.

Mohammad_Joulaei
11-29-2010, 11:24 PM
بازم مونت كارلو رو شركت نميكنه!!

BABAK
11-30-2010, 08:51 AM
رافای همیشگی نمیتونست باشه چون فدرر بهش اجازه همچین کاری رو نداد:866:

Rafa
11-30-2010, 09:17 AM
درود
شادباش میگم به دوستداران فدرر، قهرمانی نوش جونتون

pourya RF
11-30-2010, 12:29 PM
از این دیر تر نمیشد. منم قهرمانی اسطوره رو به تمام طرفدارانش تبریک میگم:655:

jiji-federer
11-30-2010, 02:54 PM
2049

گریه ی راجر هیچ وقت یادم نمی ره با این برد جواب اشکاشو گرفت.

koury
11-30-2010, 04:01 PM
2049

گریه ی راجر هیچ وقت یادم نمی ره با این برد جواب اشکاشو گرفت.

این یعنی چی اونوقت؟؟ یه سال و 10 ماه بعد از گریه ای که تو استرالیای 2009 کرد که تازه بعد از اون هم 3 اسلم برده اونوقت الان جواب چیش رو گرفت؟؟ :379: :350:

Behnam RF
11-30-2010, 04:04 PM
این یعنی چی اونوقت؟؟ یه سال و 10 ماه بعد از گریه ای که تو استرالیای 2009 کرد که تازه بعد از اون هم 3 اسلم برده اونوقت الان جواب چیش رو گرفت؟؟ :379: :350:
جواب شکست مقابل رافا در هارد:350:کوروش جان

koury
11-30-2010, 10:36 PM
مگه استرالیا اولین باری بوده که رافا روی هارد راجر رو شکست داده خب؟؟ بازم نمیفهمم چه ربطی به جواب اشک و این حرفا داره!!؟

PowerVu
12-01-2010, 07:04 AM
من هم با تاخیر قهرمانی راجر رو مجدداً تبریک میگم.
راجر واقعاً بی نظیر بود. ضرباتی می زد که حتی فکرشم نمیکردم. والی هایی که در بیس لاین مثل یه شعبده باز میکرد و بکهندهای نفس گیری که میزد جداً فوق تصور بودند.

فقط اینو میتونم بگم که بعد از باخت رافا تا نصف شب گریه کردم و از اون روز چنان حالم خرابه و سرم درد میکنه که خدا میدونه و بس. باخت تحقیر آمیز رئال هم پریشب به طور کلی من رو از هم پاشوند و هنوز، هم از باخت رافا و هم رئال، واقعا به هم ریختم.

در عجبم! نمی دونم چرا رافا؛ که بکهند راجر رو در این بازی تجربه کرده بود، اونقدر اصرار به فورهند زدن به همون ناحیه داشت و در نهایت باز هم از همان سوراخ گزیده میشد ولی باز هم درس نمیگرفت!

وقتی فینال یو اس اوپن 2010 رافا با جوکوویچ رو یادم میآد و با این مسابقه مقایسه ش میکنم فقط گریه م میگیره. رافا تو همچون غیر ممکنی رو ممکن کردی اما اینجا ...

دوستان راجری باز هم تبریک من رو بپذیرید. فدرر با شایستگی قهرمان این تورنمنت شد.

این بخت و اقبال من بود که به این شکل در این هفته نابود بشم!
رافا و رئال...
باز هم اشکهام کیبورد رو دارن خیس می کنند.

alie
12-01-2010, 08:46 AM
به نظر من سرو های راجر فوق العاده هستند ! مخصوصا اسپینی که به توپ میده
جوابش رو برای کسی مثل نادال هم خیلی سخت میکنه

Behnam RF
12-01-2010, 10:19 AM
مگه استرالیا اولین باری بوده که رافا روی هارد راجر رو شکست داده خب؟؟ بازم نمیفهمم چه ربطی به جواب اشک و این حرفا داره!!؟
اولا از خودش بپرس :434:
دوما اون بازی ها که راجر اشک نریخت:240:

roli
12-01-2010, 04:47 PM
من هم با تاخیر قهرمانی راجر رو مجدداً تبریک میگم.
راجر واقعاً بی نظیر بود. ضرباتی می زد که حتی فکرشم نمیکردم. والی هایی که در بیس لاین مثل یه شعبده باز میکرد و بکهندهای نفس گیری که میزد جداً فوق تصور بودند.

فقط اینو میتونم بگم که بعد از باخت رافا تا نصف شب گریه کردم و از اون روز چنان حالم خرابه و سرم درد میکنه که خدا میدونه و بس. باخت تحقیر آمیز رئال هم پریشب به طور کلی من رو از هم پاشوند و هنوز، هم از باخت رافا و هم رئال، واقعا به هم ریختم.

در عجبم! نمی دونم چرا رافا؛ که بکهند راجر رو در این بازی تجربه کرده بود، اونقدر اصرار به فورهند زدن به همون ناحیه داشت و در نهایت باز هم از همان سوراخ گزیده میشد ولی باز هم درس نمیگرفت!

وقتی فینال یو اس اوپن 2010 رافا با جوکوویچ رو یادم میآد و با این مسابقه مقایسه ش میکنم فقط گریه م میگیره. رافا تو همچون غیر ممکنی رو ممکن کردی اما اینجا ...

دوستان راجری باز هم تبریک من رو بپذیرید. فدرر با شایستگی قهرمان این تورنمنت شد.

این بخت و اقبال من بود که به این شکل در این هفته نابود بشم!
رافا و رئال...
باز هم اشکهام کیبورد رو دارن خیس می کنند.

من تا بحال فکر میکردم به تنیس علاقه دارم با خوندن این پست فهمیدم یه عاشق واقعی تنیس چقدر فرق داره بنده سر تعظیم فرود میارم:787::787::787:
ضمناً منم طرفداره رئال هستم ولی بازم نه به اندازه شما

jiji-federer
12-02-2010, 02:52 PM

واقعا متوجه نشدی؟!!!!!!!!!!!:379:
چون اون جام حق راجر بود ولی آقای شانس ازچنگش دراورد .اونم فقط با شانس نه چیزه دیگه! واسه انتقام گرفتن باید موقعیتش پیش بیاد زمان مهم نیست.

mrhamed
06-13-2011, 08:04 AM
سلام من تازه با این فروم آشنا شدم، وقتی اینهمه بحث داغ و علاقه رو می بینم کیــــــــف میکنم :) شما که اینهمه علاقه دارین چرا اینجا (http://www10.352.ir/register.php?username=hamedsbt) ثبتنام نمیکنین تا مسابقات رو حدس بزنین و جایزه بگیرین؟!!

من به تنیس علاقه دارم ولی سررشته ندارم مثل شما...