PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکسی از نادال

AndreS
11-02-2010, 03:28 PM
وقتی مدیران سایت نادالی باشن..........
عکسارو پاک کردم

Mohammad
11-02-2010, 06:56 PM
دوست مهربان، لطفا از عناوین تحریک آمیز و بودار استفاده نکنید، ضمنا این عکس رو قبلا بچه ها گذاشته بودن.

عنوان اصلاح شد.

با سپاس

Rafa
11-04-2010, 08:02 AM
نکنه شما همجنس گرایی که از این عکسا خوشت اومده؟!!! :3t1:
محمد جان بهتره این تاپیک رو نابود کنی میدونم میخوای دموکراسی رو رعایت کنی:441:، ولی خب ایشون داره از آزادی هایی که تو این فروم داره سواستفاده میکنه! :3t1:
دوستاشم چقد به دلشون نشسته و تشکر کردن :3t1:

Behnam RF
11-04-2010, 08:27 AM
لطفا در اسرع وقت به یه روانپزشک مراجعه کنید! :379:
محمد جان بهتره این تاپیک رو نابود کنی میدونم میخوای دموکراسی رو رعایت کنی:441:، ولی خب ایشون داره از آزادی هایی که تو این فروم داره سواستفاده میکنه! :3t1:

الان دیگه باید Thanks داد:443:
من خودم مخالف بودم ولی فکر نکنم دیگه برگرده تو سایت طرف رو کشتی:350:
تاپیک اصلا حذف بشه بهتره

Mohammad
11-04-2010, 09:07 AM
وقتی مدیران سایت نادالی باشن..........
عکسارو پاک کردم

آندرس جان، قضیه رو داری الکی سیاسی میکنی، اگه مشکلات فیلترینگ رو نداشتیم، من به شخصه عنوان تاپیک شما رو هم اصلاح نمیکردم، حالا کاری نداریم که کلا قرار دادن عکسهای پاپاراتزی و این مورد شما که دیگه از اون هم عبور کرده، از نظر خود من کار اخلاقی نیست.

لطفا در اسرع وقت به یه روانپزشک مراجعه کنید! :379:

مجتبی جان با قسمت روانپزشک پستتون مخالفم، نمیشه به خاطر این تاپیک این حرف رو به این دوستمون گفت.
همونطور که خودت گفتی برای حفظ آزادی نمیتونم این کار و بکنم.

delpotro
11-04-2010, 11:58 AM
این انجمن اونقدر آزادی داره اصلا مهد آزادیه. اروپاست.:655:

تو هیچ زمینه ای مثل این انجمن نداریم در ایران

ولی اسم تاپیک عکسی از ناداله در صورتی که عکسه پاک شده

تاپیک پاک بشه بهتره

koury
11-04-2010, 05:45 PM
عکس هائی که الان پاک شده قبلا شاید 7-8 ماه پیش تو یکی از تاپیک های قدیمی گذاشته شده و کشف جدیدی نبود!! اسم تاپیک هم ویرایش شده چون بنظر کمی منحرف میرسید!

در مجموع ربطی به نادال و فدرر بودن مدیران نداره حتی اگه همچین عکسی از فدرر هم با اون تیتر زده میشد نیاز به ویرایش داشت!!

delpotro
11-04-2010, 06:40 PM
من که عنوان قبلی تاپیکو ندیدم ولی حدس میزنم عنوان تاپیک" اونجای نادال" بوده :434:

AndreS
11-04-2010, 08:06 PM
با سلام
من قصد توهین نداشتم.قصد کشف جدید و این حرفا هم نبود. این عکس ها گفتم شاید جالب باشه و گذاشتم. عنوانش هم اون چیزی که به نظرم اومد گذاشتم.اگه توهین بوده حرف شما درست اما من فکر نمی کنم توهینی بوده باشه. اگر هم با مسائل فیلترینگ مشکل داشته قبول دارم.
اما واسه اون دوستی که اومد و علنا توهین کرد متاسفم.جوابش رو هم نمیدم چون اهل جواب دادن و جنگ لفظی نیستم.به خاطر این حرف ها و این مسائل هم اونقدر ضعیف نیستم که تو سایت نیام.
جالبه Thanks زدن واسه پست من جرم هست اما کسایی که واسه پست توهین آمیز اون دوستمون Thanks زدن هیچ عمل خلاف عرف و ادب انجام ندادن.جالبه اکثرا هم مدیر هستند. من فکر نکنم سابقه عضویت ملاک باشه واسه قضاوت. خوبه چیزهای جدیدی فراگرفتیم!
سعی میکنم دیگه در ضمینه عکس فعالیتی نکنم و فقط از مطالب سایت استفاده کنم.
موفق باشید.

delpotro
11-04-2010, 08:40 PM
آندراس جون من از طرف کاربر rafa از شما عذرخواهی می کنم. بازم عکس بذار. به نظر من که طرفدار رافا هستم

فقط ممکن بوده که عنوان تاپیک مشکل داشته باشه. اونم فقط به خاطر پیلترینگ احتمالی.نفس گذاشتن اون

عکس مشکلی نداره. حقیقتی بوده که وجود داشته.

بازم عذرخواهی می کنم از شما

FaRzIn
11-05-2010, 01:27 AM
دوستان طرفدار نادال چرا اينقدر زود از كوره در ميرن حالا يه عكسي بود اين دوستمون هم گذاشته اينكه ديگه اينقدر كش دادن نداره كه !!!!!!!

Rafa
11-05-2010, 08:08 AM
با سلام
من قصد توهین نداشتم.قصد کشف جدید و این حرفا هم نبود. این عکس ها گفتم شاید جالب باشه و گذاشتم. عنوانش هم اون چیزی که به نظرم اومد گذاشتم.اگه توهین بوده حرف شما درست اما من فکر نمی کنم توهینی بوده باشه. اگر هم با مسائل فیلترینگ مشکل داشته قبول دارم.
اما واسه اون دوستی که اومد و علنا توهین کرد متاسفم.جوابش رو هم نمیدم چون اهل جواب دادن و جنگ لفظی نیستم.به خاطر این حرف ها و این مسائل هم اونقدر ضعیف نیستم که تو سایت نیام.
جالبه Thanks زدن واسه پست من جرم هست اما کسایی که واسه پست توهین آمیز اون دوستمون Thanks زدن هیچ عمل خلاف عرف و ادب انجام ندادن.جالبه اکثرا هم مدیر هستند. من فکر نکنم سابقه عضویت ملاک باشه واسه قضاوت. خوبه چیزهای جدیدی فراگرفتیم!
سعی میکنم دیگه در ضمینه عکس فعالیتی نکنم و فقط از مطالب سایت استفاده کنم.
موفق باشید.
درود ، دوست عزیز من معذرت میخوام:shame: الان اون پست رو هم ویرایش میکنم:443: ولی خب من عکسارو دیدم و نتونستم خودمو کنترل کنم:434: ولی شما هم با چندتا شکلک خنده منظورتون رو رسونده بودید:160:
شما هم هر چقد دلت میخواد میتونی تو این فروم فعالیت کنی چون نمونشو جایی پیدا نمیکنی:655::443::441:

Rafa
11-05-2010, 08:12 AM
آندراس جون من از طرف کاربر rafa از شما عذرخواهی می کنم. بازم عکس بذار. به نظر من که طرفدار رافا هستم

فقط ممکن بوده که عنوان تاپیک مشکل داشته باشه. اونم فقط به خاطر پیلترینگ احتمالی.نفس گذاشتن اون

عکس مشکلی نداره. حقیقتی بوده که وجود داشته.

بازم عذرخواهی می کنم از شما
دوست عزیز نیازی نیست از طرف من معذرت خواهی کنی، اگه کسی از دست من ناراحت باشه خودم از دلش در میارم:866::shame:

roli
11-05-2010, 09:49 AM
درود ، دوست عزیز من معذرت میخوام:shame: الان اون پست رو هم ویرایش میکنم:443: ولی خب من عکسارو دیدم و نتونستم خودمو کنترل کنم:434: ولی شما هم با چندتا شکلک خنده منظورتون رو رسونده بودید:160:

شما هم هر چقد دلت میخواد میتونی تو این فروم فعالیت کنی چون نمونشو جایی پیدا نمیکنی:655::443::441:

واقعاً جاي تحسين داره من كاري به اين ندارم كه تقصير كي بوده ولي همين كه اومدي معذرت خواهي كردي نشون ميده آدمه بزرگي هستي تو اين دور و زمونه كمتر چنين حركات اخلاقي ميبينيم:443:

Behnam RF
11-05-2010, 10:13 AM
بدترین تاپیک به اخلاقی ترین و بهترین تاپیک دراومد تبریک میگم به مجتبی عزیز:443: و Anders

S.A.IVI.A.N
11-05-2010, 01:29 PM
به به.خوب همه چیز به خیر و خوشی تمام شد.
چه خوبه اگه همه احترام همدیگه رو رعایت کنند و زود از کوره در نریم تا بتونیم در کمال آرامش از همدیگه استفاده کنیم.
این دوستمون AndreS (که یه آشنایی هم با من داره:443:) اگرچه تازه اومده به جمعمون اما خیلی خوب فعالیت میکرد و عکس های جالبی میذاشت.حتی نیم ساعت بعد از بازی ها عکس ها رو up میکرد و تو سایت قرار میداد.
به هر حال امیدوارم سوء تفاهم برطرف شده باشه و علی عزیز هم فراموش کرده باشه و مثل قبل به کارش ادامه بده! از مجتبی دوست عزیزم که میدونم چیزی تو دلش نبوده هم ممنونم که با عذر خواهی مسئله رو حل کرد.
سپاس!