PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعتقاد رافا برای گرفتن 4 گرند اسلم در سال 2011

Behnam RF
10-12-2010, 03:45 PM
مرد شماره یک تنیس جهان در طی مصاحبه ای که در شانکای از او شده بود گفت : من امیدوارم که شانس بردن 4 تایتل مهم را در سال بعد داشته باشم اما برای من این امری غیر ممکن است:379:http://www.shanghairolexmasters.com/upload/images/2c9c7a54-e9d9-42ac-bf7a-e081af7e1992.jpg

Afshin
10-12-2010, 03:56 PM
بهنام جان لینک منبع رو هم لطف کنید . ممنون

Behnam RF
10-12-2010, 04:00 PM
بهنام جان لینک منبع رو هم لطف کنید . ممنون
ATP Site

koury
10-12-2010, 04:09 PM
ولی خود رافا هم خوب میدونه که هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست :434:

davidbeckham
10-12-2010, 08:25 PM
impossible is nothing
من تا چند وقت پیش فکر میکردم رافا محاله یو اس اوپن رو ببره

BABAK
10-12-2010, 08:43 PM
" شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه "

davidbeckham
10-12-2010, 09:54 PM
ای بگیره هر 4 تا رو یکم بخندیم به بعضی ها:254:
همونطور که نادال اومد اول ونوواک دوم
:866:

I.man
10-12-2010, 11:09 PM
ولی خود رافا هم خوب میدونه که هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست :434:

impossible is nothing
من تا چند وقت پیش فکر میکردم رافا محاله یو اس اوپن رو ببره

خودش داره میگه غیر ممکنه شماها میگین میتونه.:379: حتماً بچه خودش یه چیزی می دونه که میگه غیرممکنه دیگه :434:
مگر اینکه تنیسورهای دیگه همه مصدوم بشن که رافا 4 تا رو بگیره. امسال هم یه استثنا بود. اکثر تنیسورها یا مصدوم بودم یا رو فرم نبودن.
در ضمن آرزو بر جوانان عیب نیست

Afshin
10-13-2010, 12:41 AM

4 سال صبر کردی ، 2 ماه نوواک دوم شد ذوق زده شدی ؟ :434:
اونم به امید خدا تا دو هفته دیگه از دست میده !:390:

davidbeckham
10-13-2010, 11:53 AM
خودش داره میگه غیر ممکنه شماها میگین میتونه.:379: حتماً بچه خودش یه چیزی می دونه که میگه غیرممکنه دیگه :434:
مگر اینکه تنیسورهای دیگه همه مصدوم بشن که رافا 4 تا رو بگیره. امسال هم یه استثنا بود. اکثر تنیسورها یا مصدوم بودم یا رو فرم نبودن.
در ضمن آرزو بر جوانان عیب نیست

اون موقع هم که فدرر همه جامها رو میبرد همه تو افت بودن
تا نادال اومد جا زد
سمپراس بود فدرر اینهمه جام نمیبرد
دوران سمپراس تنیس سخت تر بود
ضمنا نادال هم مصدوم بود وگرنه فدرر هرگز رولند رو نمیبرد

I.man
10-13-2010, 12:56 PM
تا نادال اومد جا زد

من نمیدونم چرا شما انقدر دلتون می خواد گذشته راجر رو زیر سوال ببرین. فعلا به قول کوری شما با حال زندگی کنید و به اینده امیدوار باشید. انشالله که شما هم به افتخارات راجر می رسین. :434:

راجر، بعد از ظهور نادال که در سال 2004 اولین برد رو مقابلش کسب کرد. بیشتر از 10 گرنداسلم و بیشتر از 40 تا تایتل داشته:441:. حالا اگر از نظر شما به این عناوین میگن جا زدن :3t1: پس در توهم خوتون رهاتون می کنیم. بهتره قبل از پست زدن یکم روش فکر کنید.

Behnam RF
10-13-2010, 01:18 PM
دیگه قبول کنید که 4 تا نمی تونه بگیره چون بقیه بوق نیستند:350: امسال هم از دست فدرر در رفت که رافا 3 تا برد (مچ پوینت مقابل نوله :243:)

Afshin
10-13-2010, 03:32 PM
تا نادال اومد جا زد

از سال 2005 که رافا اومد راجر 12 تا گرند اسلم برده . فدرر هم اگه زمان سمپراس بود سمپراس نصف این گرنداسلم هایی رو که برده هم نمیبرد ! انیجوری که نمیشه گفت ! منم میگم اگه بیورن بورگ بود نادال نمیتونست این قدر رولند گروس ببره ! یه حرفی بزن که بگنجه
نادال هم مصدوم بود شرکت نمیکرد ! اینا بهونست ... مثل حرفایی که فدرر بعد از باخت به بردیچ توی ویمبی گفت . این حرفا از تو بعیده خشی .. منتظقی تر از این حرفا بودی

koury
10-13-2010, 04:25 PM
دیگه قبول کنید که 4 تا نمی تونه بگیره چون بقیه بوق نیستند:350: امسال هم از دست فدرر در رفت که رافا 3 تا برد (مچ پوینت مقابل نوله :243:)

یعنی امسال بقیه بوق بودن رافا 3 تا اسلم برد؟؟ خب عزیز من استایل بازیش رو عوض کرده و نسبت به بقیه داره باهوش تر بازی می کنه، همین امروز بازی با واورینکا، استن 3 تا بریک پوینت داشت هیچی کانورت نکرد و رافا 2 تاش داشت و هر دورم گرفت!!

اینکه 4 تا اسلم ببره بسته به سال بعدش داره، ولی در کل نمیشه گفت صد در صد میبره یا نمیبره، چون باید بازی به بازی و تورنمنت به تورنمنت این چیزا رو پیش رفت.

من نمیدونم چرا شما انقدر دلتون می خواد گذشته راجر رو زیر سوال ببرین. فعلا به قول کوری شما با حال زندگی کنید و به اینده امیدوار باشید. انشالله که شما هم به افتخارات راجر می رسین. :434:

راجر، بعد از ظهور نادال که در سال 2004 اولین برد رو مقابلش کسب کرد. بیشتر از 10 گرنداسلم و بیشتر از 40 تا تایتل داشته:441:. حالا اگر از نظر شما به این عناوین میگن جا زدن :3t1: پس در توهم خوتون رهاتون می کنیم. بهتره قبل از پست زدن یکم روش فکر کنید.

ببین دوست من،
ما باید بیایم یه چیزائی رو در این قیاسمون در نظر بگیریم. رافا سال 2005 ظهور کرد ولی تا سال 2007 تقریبا منحصر به Clay بود که میدونید راجر در این سالهای اخیر بر روی این سطحی که رافا خوراکشه اصلا حرفی برای گفتن نداشته هر چند بعد از رافا بهترین Clay Courter خود راجر بوده. رافا گهگاه تو چمن و هارد نتایج خوبی میگرفت ولی هنوز بازیش به این زمین های سریع تر از خاک رس تطبیق نداده بود.

رافای واقعی از سال 2008 میشه گفت ظهور کرده، کسی که تو تمام زمین ها میتونه بسرعت بازیش رو Adapt کنه و هوشمندانه تر عمل می کنه. باز در مقایسه با 2005 و 2008 این رافائی که امسال دیدیم 360 درجه بهتر شده، پس تا اینجا:

2010>2008>2005

خب حالا باید بیایم ببینیم راجر از 2008 تا الان که رافا کلا بهتر شده و بر روی تمام سطوح رفته رفته داره تسلط پیدا می کنه چه کرده؟ چند بار رافا رو تو زمین های غیر خاکی برده؟ چند بار تو فینال اسلم رافا رو شکست داده؟ چند مقام قهرمانی طی این 3 سال اخیر برده؟؟ اینا رو با رافا مقایسه کنید بعد بگید ما میخوایم گذشته ی راجر رو کمرنگ کنیم!

Afshin
10-13-2010, 04:54 PM
یعنی امسال بقیه بوق بودن رافا 3 تا اسلم برد؟؟ خب عزیز من استایل بازیش رو عوض کرده و نسبت به بقیه داره باهوش تر بازی می کنه، همین امروز بازی با واورینکا، استن 3 تا بریک پوینت داشت هیچی کانورت نکرد و رافا 2 تاش داشت و هر دورم گرفت!!

ببین دوست من،
ما باید بیایم یه چیزائی رو در این قیاسمون در نظر بگیریم. رافا سال 2005 ظهور کرد ولی تا سال 2007 تقریبا منحصر به Clay بود که میدونید راجر در این سالهای اخیر بر روی این سطحی که رافا خوراکشه اصلا حرفی برای گفتن نداشته هر چند بعد از رافا بهترین Clay Courter خود راجر بوده. رافا گهگاه تو چمن و هارد نتایج خوبی میگرفت ولی هنوز بازیش به این زمین های سریع تر از خاک رس تطبیق نداده بود.

رافای واقعی از سال 2008 میشه گفت ظهور کرده، کسی که تو تمام زمین ها میتونه بسرعت بازیش رو Adapt کنه و هوشمندانه تر عمل می کنه. باز در مقایسه با 2005 و 2008 این رافائی که امسال دیدیم 360 درجه بهتر شده، پس تا اینجا:

2010>2008>2005

خب حالا باید بیایم ببینیم راجر از 2008 تا الان که رافا کلا بهتر شده و بر روی تمام سطوح رفته رفته داره تسلط پیدا می کنه چه کرده؟ چند بار رافا رو تو زمین های غیر خاکی برده؟ چند بار تو فینال اسلم رافا رو شکست داده؟ چند مقام قهرمانی طی این 3 سال اخیر برده؟؟ اینا رو با رافا مقایسه کنید بعد بگید ما میخوایم گذشته ی راجر رو کمرنگ کنیم!

رافا تا ست اول که من به خاطر دارم 1ی از 2 بریک پوینت رو کانورت کرد .

در ضمن قیاس شما اصلا درست نیست کوروش جان ، بهترین سال های بازی رافا رو با بدترین سالهای راجر مقایسه میکنید . رافا 2008 تا 2010 بهترین بازی هاش رو کرده و راجر 2004-2007 ، منم میگم اگه راجر الان مثل 2006 بود رافا امسال به جز رولند هیچ گرند اسلمی نمیبرد ... این جوری نمیشه مقایسه کرد .
حالا گه باخت های راجر منحصر به رافا بود میشد علت ضعف فدرر رو به رافا ربط داد ، ولی راجر این روزها به هر کسی میبازه و مشخصه که خیلی با راجره 2004-2007 فاصله داره .

I.man
10-13-2010, 05:00 PM
نسبت به بقیه داره باهوش تر بازی می کنه، همین امروز بازی با واورینکا، استن 3 تا بریک پوینت داشت هیچی کانورت نکرد و رافا 2 تاش داشت و هر دورم گرفت!!

شما داری یه بازی رو ملاک باهوش بودن رافا نسبت به بقیه تنیسورا در نظر می گیرین. :379:
مثل اینکه تایلند و بازی مقابل لوپز یادتون رفته بریک پوینت ها رافا رو 2 از 26 :251: :350:

pouriya.alex
10-13-2010, 06:01 PM

کاملا موافقم

تو این 3 گرند اسلم آخر راجر رو فرم نبود وگرنه رافا به این راحتی قهرمان نمیشد

اگه راجر فرمی مثل استرالیا اوپن 2010 داشته باشه اونوقت نادال تو زمین های غیرخاکی عمرا حریفش نمیشه، البته تو خاک هم راجر همیشه تو بازیهای رودررو بهتر از نادال کار کرده ، که نمونش همین فینال مادرید امسال و پارسال بود.

خیلی زود راجر رنک 1 رو پس میگیره:866:

I.man
10-13-2010, 06:13 PM
البته تو بازی های رو در رو روی خاک فکر کنم نادال 10 - 2 جلو هست

koury
10-13-2010, 07:26 PM
شما داری یه بازی رو ملاک باهوش بودن رافا نسبت به بقیه تنیسورا در نظر می گیرین. :379:
مثل اینکه تایلند و بازی مقابل لوپز یادتون رفته بریک پوینت ها رافا رو 2 از 26 :251: :350:

دوست من شما مثل اینکه تازه تنیس میبینید!! رافا طی چند سال گذشته چند بازیش رو تونسته 100 درصد بریک پوینت ها رو کانورت کنه؟؟ گویا شما از تایلند به اینور تنیس ها رو دنبال می کنید که نمیدونید دلیل برتری امثال رافا و راجر به دیگران همین Consistency شون هست، کسی که بتونه از حداقل فرصت حداکثر استفاده رو ببره مشخصه که نسبت به بقیه برتره حالا دلیل نمیشه اون بازی رو که شاید چند سال یه بار اتفاق بیفته ملاک قرار بدیم :3t1:

pouriya.alex
10-13-2010, 07:29 PM
البته تو بازی های رو در رو روی خاک فکر کنم نادال 10 - 2 جلو هست

میدونم دوست عزیز ، منظورم این بود که راجر با وجود بازی بهتر بدلیل مسایل روحی و بدشانسی این آمار بد رو تو خاک درمقابل نادال داره.

delpotro
10-13-2010, 07:37 PM
رافا حداقل سه گرنداسلم به کارنامش اضافه می کنه. در سال 2011 البته اگه مصدوم نشه.

3 تا قطعی است و 4 تا غیرممکن نیست.:866:رافا:866:

ببینید کی گفتم .

koury
10-13-2010, 07:40 PM
رافا تا ست اول که من به خاطر دارم 1ی از 2 بریک پوینت رو کانورت کرد .

در ضمن قیاس شما اصلا درست نیست کوروش جان ، بهترین سال های بازی رافا رو با بدترین سالهای راجر مقایسه میکنید . رافا 2008 تا 2010 بهترین بازی هاش رو کرده و راجر 2004-2007 ، منم میگم اگه راجر الان مثل 2006 بود رافا امسال به جز رولند هیچ گرند اسلمی نمیبرد ... این جوری نمیشه مقایسه کرد .
حالا گه باخت های راجر منحصر به رافا بود میشد علت ضعف فدرر رو به رافا ربط داد ، ولی راجر این روزها به هر کسی میبازه و مشخصه که خیلی با راجره 2004-2007 فاصله داره .

خب افشین جان وقتی رافا تو بهترین سالهای راجر تازه کار بوده چطور میشه بهش خرده گرفت؟ رافا تازه سال 2005 اسم در کرده، ولی تا 2007 منحصرا روی خاک عالی بوده و هر از گاهی روی هارد هم نتیجه میگرفته بگذریم که تو همین سالا هم راجر رو روی هارد شکست داده، در حالی که فدرر از اواسط 2003 معروف شده و اوجش هم همون مواقع شروع شد!

حالا این که با اوجگیری رافا دوران افت راجر شروع شده دلیل نمیشه ما بگیم همچین مقایسه ای درست نیست، هر چند این مقایسه ها رو خود دوستان فدرری شروع کردن! :350:

koury
10-13-2010, 07:44 PM
کاملا موافقم

تو این 3 گرند اسلم آخر راجر رو فرم نبود وگرنه رافا به این راحتی قهرمان نمیشد

اگه راجر فرمی مثل استرالیا اوپن 2010 داشته باشه اونوقت نادال تو زمین های غیرخاکی عمرا حریفش نمیشه، البته تو خاک هم راجر همیشه تو بازیهای رودررو بهتر از نادال کار کرده ، که نمونش همین فینال مادرید امسال و پارسال بود.

خیلی زود راجر رنک 1 رو پس میگیره:866:

این دیگه آخرش بود :350: نهایت بی انصافی، بی منطقی و صد البته بی اطلاعی برخی از طرفداران فدرر :182:

I.man
10-13-2010, 07:55 PM
من تقریباً امار بریک پوینت های Top 10 رو بررسی کردم. امار بریک پوینت های کانورت شدشون بین 40 تا 45 درصده. اینم امار نادال و فدرر.

رافا امسال 44% از بریک پوینتهاش رو کانورت کرده و 69% از بریک پوینتها رو سیو کرده.
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Rafael-Nadal.aspx?t=mf
راجر امسال 40% از بریک پوینتهاش رو کانورت کرده و 68% از بریک پوینتها رو سیو کرده.
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Roger-Federer.aspx?t=mf

koury
10-13-2010, 09:18 PM
من تقریباً امار بریک پوینت های Top 10 رو بررسی کردم. امار بریک پوینت های کانورت شدشون بین 40 تا 45 درصده. اینم امار نادال و فدرر.

رافا امسال 44% از بریک پوینتهاش رو کانورت کرده و 69% از بریک پوینتها رو سیو کرده.
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Rafael-Nadal.aspx?t=mf
راجر امسال 40% از بریک پوینتهاش رو کانورت کرده و 68% از بریک پوینتها رو سیو کرده.
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Roger-Federer.aspx?t=mf

تو جدول کلی رافا با بیشترین بازی نسبت به تمام Top 10 در رده ی هفتمه و فدرر با 55 بازی در رده ی سی و سوم!! خب دلیل اینکه امثال یوژنی و رادیک و فررو و ... بالاتر از رافا هستن بازی کمتر نسبت به رافا هست. ولی تناسب بازی و بریک پوینت های رافا فوق العاده بوده که همین کافیه :443::441:

delpotro
10-13-2010, 10:23 PM
خیلی جالبه. دوستان فدرری 10 باخت فدرر به رافا در خاک رو به حساب بدشانسی میذارن.

بدشانسی یک بار. 2 بار .3 بار .نه 10 بار

حتی حاضر به پذیرش قدرت لایزال رافا در خاک هم نیستید؟

من جای شما بودم تعصبم رو به فدرر کم می کردم.

pouriya.alex
10-13-2010, 10:42 PM
این دیگه آخرش بود :350: نهایت بی انصافی، بی منطقی و صد البته بی اطلاعی برخی از طرفداران فدرر :182:

جناب با انصاف با منطق با اطلاع اگه بازیهای فدرر و نادال رو درست نگاه کنی متوجه منظوررم میشی. تو 90% بازیهای رودر روی این دو فدرر یه سروگردن بالاتر بوده ولی همونطور که گفتم نتونسته بازی زیبا و نتیه گرفتن رو همزمان داشته باشه.

اگه با انصافیو منطق اینه که بگم رافا بهتر و زیباتر از رجر بازی کرده میخوام هیچوقت منطقی نباشم:251:
پس یه سری به آرشیو بزن.:251:

Afshin
10-14-2010, 12:19 PM
خب افشین جان وقتی رافا تو بهترین سالهای راجر تازه کار بوده چطور میشه بهش خرده گرفت؟ رافا تازه سال 2005 اسم در کرده، ولی تا 2007 منحصرا روی خاک عالی بوده و هر از گاهی روی هارد هم نتیجه میگرفته بگذریم که تو همین سالا هم راجر رو روی هارد شکست داده، در حالی که فدرر از اواسط 2003 معروف شده و اوجش هم همون مواقع شروع شد!

حالا این که با اوجگیری رافا دوران افت راجر شروع شده دلیل نمیشه ما بگیم همچین مقایسه ای درست نیست، هر چند این مقایسه ها رو خود دوستان فدرری شروع کردن! :350:

خب این که در بهترین دوران رافا ، راجر دیگه سن و سالی ازش گذشته و اصلا در دوران اوج خودش نیست چطور میشه بهش خرده گرفت ؟ تاز در همین دوران هم که شما میگی رافا بهترین فرمش رو داشته ، راجر 4 تا گرند اسلم برده و رافا 6 تا . متاسفانه یا خوشبختانه بهترین دوران بازی رافا با بهترین دوران بازی راجر همزمان نشده . و این مقایسه هم نتیجه ای در بر نداره و بهتره من و خودت رو خسته نکنی :434:

koury
10-14-2010, 01:27 PM
من خودم این رو گفتم که مقایسه ی بین راجر و رافا اصلا درست نیست چون زمین تا آسمون با هم فرق دارن ولی باز طرفدارای راجر میان میگن این فلانه و اون بهمانه و یه مقایسه راه میندازن!! تنها در صورتی میشه مقایسه کرد که جفتشون تنیسشون تموم شده باشه وگرنه الان هیچ چیز رو نمیشه با قطعیت گفت :443:

I.man
10-14-2010, 03:50 PM
تا نادال اومد جا زد

من خودم این رو گفتم که مقایسه ی بین راجر و رافا اصلا درست نیست چون زمین تا آسمون با هم فرق دارن ولی باز طرفدارای راجر میان میگن این فلانه و اون بهمانه و یه مقایسه راه میندازن!! تنها در صورتی میشه مقایسه کرد که جفتشون تنیسشون تموم شده باشه وگرنه الان هیچ چیز رو نمیشه با قطعیت گفت :443:

شما درست میگی ما شروع کردیم. صفحه اول همین پست رو بخون ببین کی شروع کرد.

koury
10-14-2010, 06:57 PM
شما درست میگی ما شروع کردیم. صفحه اول همین پست رو بخون ببین کی شروع کرد.

دوست من شما خودت با پست #8 زمینه ی مقایسه رو فراهم آوردی... دلیلی نداشت بخوای برد های رافا رو لوث کنی!! :3t1: و بعدش هم توقع دارید ما چیزی نگیم؟ :379:

Rafa
10-14-2010, 08:31 PM
" شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه "

:3t1:
بابک اون موقعی که رافا یواس اوپن رو برد چه حسی داشتی ؟!!!!!:254::254::254:

Rafa
10-14-2010, 08:56 PM
ای بابا!:243:ببین چه موقعی من اینترنت ندارم! که فدرریا دارن در دوران اوج رافا، تو فصلی که به حق شایستگی عناوینش رو داشته، دارن عملکردش رو لوث میکنن!:3t1:
اگه دوست دارین کلا گذشته، حال و آینده ی راجر رو به راحتی زیر سؤال ببرم!:434::160:

Afshin
10-14-2010, 10:49 PM
ای بابا!:243:ببین چه موقعی من اینترنت ندارم! که فدرریا دارن در دوران اوج رافا، تو فصلی که به حق شایستگی عناوینش رو داشته، دارن عملکردش رو لوث میکنن!:3t1:
اگه دوست دارین کلا گذشته، حال و آینده ی راجر رو به راحتی زیر سؤال ببرم!:434::160:

بابا چرا شلوغش میکنی ؟ من همیشه فکر میکردم تو از جمله افراد با جنبه و بامنطق هستی ولی بعضی وقتها پستهایی میدی که شک میکنم به این خصوصیاتت
کی افتخاراته به حقه رافا رو در این سال زیر سوال برد ؟ هر کی هم برده خودش رو کوچیک کرده .
حال و آینده و گذشته ی راجر هم اونقدر بی ارزش نیست که با حرف من و شما زیر سوال بره . مطمئن باش

Rafa
10-15-2010, 09:05 AM
بابا چرا شلوغش میکنی ؟ من همیشه فکر میکردم تو از جمله افراد با جنبه و بامنطق هستی ولی بعضی وقتها پستهایی میدی که شک میکنم به این خصوصیاتت
کی افتخاراته به حقه رافا رو در این سال زیر سوال برد ؟ هر کی هم برده خودش رو کوچیک کرده .
حال و آینده و گذشته ی راجر هم اونقدر بی ارزش نیست که با حرف من و شما زیر سوال بره . مطمئن باش
افشین جان، منم در واقع دارم مقابله به مثل میکنم! فک کنم تو تنها فدرری موندی که میشه باهاش بحث کرد! میلاد هر چند که پستای جنجالی و بعضا ناپسندی میداد، ولی دوتا تحلیل درست و حسابی میکرد و ما استفاده میکردیم!
ولی الان یکی میاد میگه کلا راجر بهتر از رافائه تو خاک :254: یا میگن اگه راجر میومد فینال فلان میکرد!:350:
منظورم این بود که اگه اینجوری راحتن ماام میتونیم !
البته بگم که در مورد 2003 تا 2005 راجر و مقایسش با شرایط کنونی رافا میشه بحث کرد:443: ولی خب بگذریم...

I.man
10-15-2010, 11:09 AM
افشین جان، منم در واقع دارم مقابله به مثل میکنم! فک کنم تو تنها فدرری موندی که میشه باهاش بحث کرد! میلاد هر چند که پستای جنجالی و بعضا ناپسندی میداد، ولی دوتا تحلیل درست و حسابی میکرد و ما استفاده میکردیم!
ولی الان یکی میاد میگه کلا راجر بهتر از رافائه تو خاک :254: یا میگن اگه راجر میومد فینال فلان میکرد!:350:

متاسفانه مشکل همینجاست که بعضی ها خودشون رو خیلی کارشناس میدونن.:350: همیشه یه ورزشکار طیف وسیعی از طرفدارها رو داره. هوادار افراطی ملایم و منطقی. حالا اگه یه هوادار افراطی میاد یه چیزی مینویسه دلیل نمیشه همشون اینجوری باشن. شما هم میتونی از این به بعد فقط پست های افشین رو جواب بدی که منطقیه.

FaRzIn
10-15-2010, 01:03 PM
البته خودش هم كه گفته غير ممكنه ولي من اين پتانسيل رو تو رافا ميبينم كه بالاخره بتونه 4 گرند اسلم متوالي رو بدست بياره ولي تو سال 2011 فكر نكنم بتونه اين كار رو بكنه نگم راجر خداحافظي كنه يا مصدوم بشه تا رافا 4 تا گرند اسلم بگيره .بنظرمن اگه Power و Spin سرويس هاش رو كمي بهتر كنه اين كار دور از دسترس رافا نيست البته بازم ميگم اگه راجر نباشه !!!!

Vamos Rafa .

Rafa
10-16-2010, 08:25 AM
متاسفانه مشکل همینجاست که بعضی ها خودشون رو خیلی کارشناس میدونن.:350: همیشه یه ورزشکار طیف وسیعی از طرفدارها رو داره. هوادار افراطی ملایم و منطقی. حالا اگه یه هوادار افراطی میاد یه چیزی مینویسه دلیل نمیشه همشون اینجوری باشن. شما هم میتونی از این به بعد فقط پست های افشین رو جواب بدی که منطقیه.
درود
دوست عزیز من ادعا نکردم که کارشناسم:350: منظورم اینه بیشتر پست هایی که میزنیم احساسی شده و جنبه ی کل کل به خودش گرفته! :379:
کوروش جان نیز اشاره کردن که مسبب این بحث بی نتیجه پست شماره ی 8 بود:443:

Rafa
10-16-2010, 08:28 AM
راستی من هیچ نظرمو نگفتم:240::160:
بنظرم رافا پتانسیل بردن حالا نه 4 تا:434: ولی 3 تا رو داره:655:
رولند و ویمبلدون که رو شاخشه:866: و همچنین ترجیح میدم استرالیا رو هم ببره:655:

Afshin
10-16-2010, 06:33 PM
راستی من هیچ نظرمو نگفتم:240::160:
بنظرم رافا پتانسیل بردن حالا نه 4 تا:434: ولی 3 تا رو داره:655:
رولند و ویمبلدون که رو شاخشه:866: و همچنین ترجیح میدم استرالیا رو هم ببره:655:

سالادی ، نون اضافی ، سسی یا چیز دیگه ای میل ندارید ؟ :434: