توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محل برگزاری مسابقات تنیس اعضای سایت
بچه ها سلام
با توجه به ارای شما دوستان عزیز (در بخش تاپیک تهران یا جنوب) و بعد از گذشت ۱ هفته محل انتخاب شده برای برگذاری مسابقه ی تنیس بین بچه های تنیس تاک مشخص شد. تهران محل برگذاری این مسابقات است.از دوستان عزیز خواهشمندم این موضوع را جدی بگیرند و پیگیر ان باشند تا ثبات کلام در این سایت به عده ای افراد که چشم دیدن این سایتو ندارن مشخص بشه. در ضمن از دوستان عزیز خواهشمندم در صورت انتخاب گزینه هیچکدام محل مورد نظرشان را در یک پست اعلام کنند.
با تشکر
از دوستان عزیز در جنوب خواهشمنم سعی خودشان را بکنند تا به تهران بیایند.هدف بیشتر ملاقات همدیگر هست.
با تشکر:443:
Mohammad Reza
08-11-2010, 11:57 PM
والله من که تنیس تا حالا بازی نکردم واسه همین نمیتونم بازی کنم ولی سعی خودم و میکنم با هواپیمای شرکت بیام تهران.
ممنون
Mohammad
08-12-2010, 10:00 AM
علی جان من فعلا درگیر پایان نامم هستم، فعلا تا اخر تابستون وقت ندارم. ولی بعدش هستم.
KiAnOuSH
08-12-2010, 10:54 AM
بههههههههه،جیگر همهٔ بچهای TEniS TAlkخدایی زدید ترکوندید،شرمنده نبودم چند روز چون یه مشکلی برام پیش اومده بود:182::243:،واسه همین نتونستم توی بحثای گرمتون شرکت کنم:240:،آقاا خیلی چکریما علی جان،اگه برنامی باشه من حتما حتما دوست دارم بیام جون من مارو غافل نذاریدا ؟؟؟
دم همتون کیلوو گرم:160:
:434:
دوستان من میگم مسابقات را بعد از ماه رمضان بگذاریم.چون هم اینکه عده ای روزه هستند هم عده ای در گیر کاراشون.نظر شما چیه؟:379:
Saeed4progress
08-12-2010, 01:06 PM
علی جان من فعلا درگیر پایان نامم هستم، فعلا تا اخر تابستون وقت ندارم. ولی بعدش هستم.
بعدش هم نیستی.:251:
Saeed4progress
08-12-2010, 01:08 PM
چند نفر شدید حالا؟ پر بازدیدترین سایت تنیس ایرانه دیگه:251:
چند نفر شدید حالا؟ پر بازدیدترین سایت تنیس ایرانه دیگه:251:
بعدش هم نیستی.:251:
بر خر مگس معرکه لعنت.:3t1:
هر وقت گفتن خاک انداز خودتو میونه بنداز.
به تو هم هیچ مربوط نیست چند نفر شدیم.داروغه ای
انگار خیلی دوس داری شخصیتتو خرد کنیم
نه پس اون سایت دامون پر بازدیدترینه.اصلا معلوم نیست چه مزخرفاتی توش می نویسند.
بعدشم پر بازدید بودن سایت تنیس چه ربطی به مسابقه دادن داره؟
نه مثل اینکه واقعا شیرین عقلیا.:379:
Hossein Murray
08-12-2010, 02:15 PM
حالا هر وقت برگزار کردین یه مهمونی هم بذارین شبش به حساب مدیر سایت ... فیلمشم بفرستین ما نگا کنیم ...
اما اون برگزاری رو درست کنین تو رو خدا تو عنوان تاپیک !!!!!!!!!!
koury
08-12-2010, 03:13 PM
باشگاه تنیس شهرک غرب رو جا انداختی که بنظر من بهترین گزینه برای همچین بازیهای دستگرمی هست!! کسی به کسی کاری نداره...
aidintennis
08-12-2010, 10:21 PM
من تو یه جایی یه حرفی زدم هیچکس منو جدی نگرفت.دیدید به طور اتفاقی بر همه مشکل پیش اومد!
Saeed4progress
08-13-2010, 12:06 PM
بر خر مگس معرکه لعنت.:3t1:
هر وقت گفتن خاک انداز خودتو میونه بنداز.
به تو هم هیچ مربوط نیست چند نفر شدیم.داروغه ای
انگار خیلی دوس داری شخصیتتو خرد کنیم
نه پس اون سایت دامون پر بازدیدترینه.اصلا معلوم نیست چه مزخرفاتی توش می نویسند.
بعدشم پر بازدید بودن سایت تنیس چه ربطی به مسابقه دادن داره؟
نه مثل اینکه واقعا شیرین عقلیا.:379:
اولاً اون سایت ربطی به من نداره این 1000 بار
دوماً چرا از کوره در میری پسر جان؟
سوماً اتفاقا ربط داره. یه اطلاعیه زدید.اینجا همه تنیسی هستن. آقا من بد میگم. میگم میخوام ببنیم چند نفر جرات می کنن از یک محیط مجازی بیان بیرون و با هم تنیس بازی کنن. از روی اون میشه فهمید که این سایت چقدر محبوبیت و بازدیدکننده داره.
چهارماً ما هم بلدیم تیکه بندازیم ولی مودبانه صحبت می کنیم.یاد بگیر
با سلام.. با توجه به اینکه اکثرا گفتن باشگاه انقلاب تا تاجایی که من یادمه باشگاه انقلاب ورودی می خواست مگه نه؟ اینجوری که همه نمیتونن بیان!!!
koury
08-13-2010, 02:50 PM
شما تو مجموعه ورزشی انقلاب باید کارت عضویت داشته باشی و تازه پول زمین هم بدی ولی تو باشگاه شهرک غرب فقط پول زمین رو میدی!!
kiavash
08-13-2010, 04:12 PM
همون استقلال از همه بهتره :866:... خلوتم هست
باشگاه تنیس شهرک غرب رو جا انداختی که بنظر من بهترین گزینه برای همچین بازیهای دستگرمی هست!! کسی به کسی کاری نداره...
ممنون کوروش جان . من تمام زمینها را که نمیدونستم اونهایی که معروف بودن رو گذاشتم.:443:
با سلام.. با توجه به اینکه اکثرا گفتن باشگاه انقلاب تا تاجایی که من یادمه باشگاه انقلاب ورودی می خواست مگه نه؟ اینجوری که همه نمیتونن بیان!!!
شما تو مجموعه ورزشی انقلاب باید کارت عضویت داشته باشی و تازه پول زمین هم بدی ولی تو باشگاه شهرک غرب فقط پول زمین رو میدی!!
ممنون از شما دوست عزیز من یاد کارت عضویت نبودم.البته چون خودم داشتم حواسم به دیگران نبود.
کوروش جان همه جا فقط پول زمین میدیم.انقلاب فقط استثنا است.
با تشکر
دوستان عزیز با عرض پوزش
با توجه به اینکه برای بازی در باشگاه انقلاب کارت عضویت الزامی است و اکثر دوستان ندارند این گزینه از امروز به بعد رد می شود.
خواهشمندم به این گزینه رای ندهید!!!:443:
اولاً اون سایت ربطی به من نداره این 1000 بار
دوماً چرا از کوره در میری پسر جان؟
سوماً اتفاقا ربط داره. یه اطلاعیه زدید.اینجا همه تنیسی هستن. آقا من بد میگم. میگم میخوام ببنیم چند نفر جرات می کنن از یک محیط مجازی بیان بیرون و با هم تنیس بازی کنن. از روی اون میشه فهمید که این سایت چقدر محبوبیت و بازدیدکننده داره.
چهارماً ما هم بلدیم تیکه بندازیم ولی مودبانه صحبت می کنیم.یاد بگیر
۱-اگه ربط نداره پس چرا هی تو تاپیک رده بندی وب سایت ها ازش تعریف می کنی؟
۲-کسی از کوره در نرفت فقط میگم به چیزی که به تو مربوط نیست دخالت نکن.
۳-چه ربطی داره یعنی بقیه سایت های تنیس هم از روی این صحب محبوبیتشون رو می فهمند؟در ضمن نمیدونی بدون محبوبیت سایت رو از روی مطالب و گفتگو و ... می فهند که این سایت از این نطر کاملا درجه یک هست.:441:بعدشم وقتی امثال تو میان اینجا و فقط دنبال حاشیه و این حرفان همون بهتر که نیان.
۴-با افرادی مثل تو اینجوری حرف زدنم تازه زور داره.از این بدترشو لایقی:3t1:
iman1990
08-13-2010, 07:18 PM
با سلام
این کار و پیشنهاد عالیه . فقط اگر در این کار برنامه ریزی و هم فکری وجود داشته باشه عالیه.همون جور که می دونید تنیس در کشور ما همچنان ناشناخته باقی مانده. اگر بتوانیم با این کار قدمی هم در توسعه این ورزش انجام بدهیم عالی می شود .دیگر اینکه مسابقات را در چند مرحله انجام دهید بهتر است.مثلا ابتدا استان ها بعد مناطق (جنوب-شمال-جنوب شرق-غرب و ...)و بعد هم فینال . فکرتون عالی بود و تشکر
دوستان عزیز اگر همه با هم همکاری کنید تا این مسابقات رخ دهد حاضرم به عنوان فردی کوچک در میان شما تمام وظایف بر گذاری این مسابقات رو به عهده بگیرم.
از جمله: رزرو کردن زمین ها-قرعه کشی مسابقات و گذاشتن فایل جدول در سایت-نتایج مسابقات به روز در سایت و ....
فقط کافی است همراهی کنید و جدی بگیرید.:443:
با تشکر:655:
KiAnOuSH
08-13-2010, 09:55 PM
ای قربون برو بچ:434:،منم حاضرم هر کمکی از دستم بر میاد انجام بدم:655:.بابا پایه باشید دیگه،خدائی خیلی کیف میدها،همدیگرو میبینیم،کلی حال میده،دم همتون گرم،پس جون من که عضو کوچیکه این سایتم لطف کنید بیائید،مطمئن باشید پشیمونی نداره.:443:
آخ شرمند بچهها راست میگن،منم حواسم نبود زدم باشگاه انقلاب چون چند بار یواشکی رفتم تو واسه همین عادت شده برام:shame:،ترجیحا اگه بشه بریم باشگاه استقلال،يا اگه مایل بودید من مربیم زمین داره،اما ۲ تاست،میشه باهاش حرف بزنم که زمینها رو به ما اجاره بده،بازم اکثریت باید موافقت کنن.
ترخدا برنامهرو عقب نندازیدا:160:،از همگی ممنوننن
pasia
08-13-2010, 11:31 PM
عالیه دمتون گرم خیلی دلم میخواد بازی کنیم ولی حیف که بوشهرم تهران هم نمیتونم بیام:240:
دوستان عزیزی که به گزینه هیچکدام نظر می دهند یکبار دیگه خواهشمندم زمین مورد نطرشان را در یک پست اعلام کنند.همانند محمد جان عزیز:443:
jiji-federer
08-14-2010, 01:03 PM
۱-اگه ربط نداره پس چرا هی تو تاپیک رده بندی وب سایت ها ازش تعریف می کنی؟
۲-کسی از کوره در نرفت فقط میگم به چیزی که به تو مربوط نیست دخالت نکن.
۳-چه ربطی داره یعنی بقیه سایت های تنیس هم از روی این صحب محبوبیتشون رو می فهمند؟در ضمن نمیدونی بدون محبوبیت سایت رو از روی مطالب و گفتگو و ... می فهند که این سایت از این نطر کاملا درجه یک هست.:441:بعدشم وقتی امثال تو میان اینجا و فقط دنبال حاشیه و این حرفان همون بهتر که نیان.
۴-با افرادی مثل تو اینجوری حرف زدنم تازه زور داره.از این بدترشو لایقی:3t1:
هنوزهم که توهین می کنی آقای KING جواب این جور آدمارو باید باحضورتون توی زمین + تهیه عکس وفیلم بدی. نه اینکه بی احترامی کنی پسرم!
ببخشید دختر گلم اصلا شما چیکاره ای که هر وقت من با این اقا حرف میزنم میپری وسط.:379:
کار خودتو بکن
jiji-federer
08-14-2010, 01:17 PM
من وظیفه ی امر به معروف ونهی ازمنکر دارم نمی دونستی ؟!
مرحله یک رو هم اجرا کردم اگه ازکارات دست برنداری وارد مرحله ی 2 میشم .
دین وزندگی رو که خوندی تو مدرسه ان شاءالله
Saeed4progress
08-14-2010, 01:28 PM
آقا بسه لطفاً ما گ... خوردیم یه حرفی زدیم.
من وظیفه ی امر به معروف ونهی ازمنکر دارم نمی دونستی ؟!
مرحله یک رو هم اجرا کردم اگه ازکارات دست برنداری وارد مرحله ی 2 میشم .
دین وزندگی رو که خوندی تو مدرسه ان شاءالله
خواهر بسیجی:3t1:
ولی من فکر کنم اول مرحله دوم را اجرا کردی.
نه من دین و زندگی رو تک ماده کردم.حرفیه؟:379:
دوستان عزیز من که گفتم گزینه مجموعه انقلاب خط خورد.
لطفا به این گزینه رای ندهید.!!!!:1062::1062:
بچه ها من یه ادم سمجیم که نگو
یعنی تا این مسابقاتو برگزار نکنم ول کن نیستم.
دوستانی که حتما و بدون شک در این مسابقات شرکت می کنند حتما پیغام خصوصی بدن.
تا من برنامه ریزی ان را انجام دهم
جدی بگیرید.
با سلام.. من محمد هستم و خیلی دوست دارم این کار زودتر انجام بشه برای همین 3 تا پیشنهاد دارم... 1.گزینه انقلاب رو بردارید و نظر سنجی رو دوباره شروع کنید. 2.ی قرار بزارید همه جمع بشن ی جایی ببینیم چند نفر میان که الکی برنامه ریزی نکنیم بعد کسی نیاد. 3.چون رمضانه و خیلی ها روضن درباره ساعتشم نظر بدین.
pasia
08-14-2010, 05:24 PM
نظرتون چیه منطقه ایی؟
یعنی تا الان یه نفر به من پیغام داده.
اگه قراره اینجوری باشه تاپیک بسته بشه بهتره
پس واسه خنده نظر میدین.
واقعا که!!!!!
jiji-federer
08-15-2010, 01:26 PM
خواهر بسیجی:3t1:
ولی من فکر کنم اول مرحله دوم را اجرا کردی.
نه من دین و زندگی رو تک ماده کردم.حرفیه؟:379:
نمی خواد به فکرت فشار بیاری تک ماده مرحله اول بود
این جواب هم مرحله 2 بود.
خواهر بسیجی هم ........
اصلا خودت میفهمی چی میگی؟ :379:
ما با ضعیفه جماعت دهن به دهن نمیشیم
Saeed4progress
08-15-2010, 02:47 PM
یعنی تا الان یه نفر به من پیغام داده.
اگه قراره اینجوری باشه تاپیک بسته بشه بهتره
پس واسه خنده نظر میدین.
واقعا که!!!!!
تازه رسیدی به حرف من آقا پسر... تاپیک رو ببند در این سایت رو هم ببندید :251:
jiji-federer
08-15-2010, 04:03 PM
اصلا خودت میفهمی چی میگی؟ :379:
ما با ضعیفه جماعت دهن به دهن نمیشیم
برو خداتو شکرکندختر نشدی والله بت نشون می دادم ضعیفه کیه .
نفهم هم ......
پسره ی ................
واقعا که!
دلیلی نمی بینم دیگه بخوام بت درست حرف زدن و رفتار کردن رو آموزش بدم
تقصیرمنه که با بچه ها درافتادم!
اگه فکر کردی جوابتو میدم کور خوندی ضعیفه
Hossein Murray
08-15-2010, 07:53 PM
محمد جون تاپیک از انحراف هم اون ور تر رفته ها ...
کاری نمی کنی ؟!
Mohammad
08-15-2010, 08:03 PM
فک کنم تموم شد دیگه.
jiji-federer
08-16-2010, 12:03 PM
سلام
اگه کسی هست که فکر می کنه من فضای + سایت رو به هم ریختم معذرت می خوام قصد من حفظ دموکراسی بوده .چیزی که تو اولین روزای عضو شدنم توی این سایت یاد گرفتم اگه باعث نا راحتیه افراد خاصی شدم بازهم عذر می خوام. به خصوص از آقا محمد عزیز
آقای king شما همسن خواهر منی . چون من ازت بزرگترم وبخشش از بزرگان است می بخشمتون.
من قصد طرفداری ازکس خاصی رو نداشتم. اگه ناراحت شدی شرمنده:shame:
سلام
اگه کسی هست که فکر می کنه من فضای + سایت رو به هم ریختم معذرت می خوام قصد من حفظ دموکراسی بوده .چیزی که تو اولین روزای عضو شدنم توی این سایت یاد گرفتم اگه باعث نا راحتیه افراد خاصی شدم بازهم عذر می خوام. به خصوص از آقا محمد عزیز
آقای king شما همسن خواهر منی . چون من ازت بزرگترم وبخشش از بزرگان است می بخشمتون.
من قصد طرفداری ازکس خاصی رو نداشتم. اگه ناراحت شدی شرمنده:shame:
دیگه تکرار نشه.:160:
شوخی کردم منم عذر میخوام :443:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.