PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما بازیکنان آینده دار تنیس چه کسانی هستند؟

delpie
08-09-2010, 01:10 PM
به نظز شما کدوم بازیکنا پتانسیل رنکینگ شدن رو در آینده دارن یا حرفی واسه گفتن دارند؟

delpie
08-09-2010, 01:18 PM
از دید من این بازیکنان دارای آینده خوبی هستند
denis istomin andrey goulobev,illya
marchenko,thomaz belluchi

البته در این بین من به بازی denis istomin و andrey goulobev
علاقه زیادی دارم.
امیدوارم تو rogers masters هم موفق باشند.همه به جدول اصلی رسیدن.
نظراتتون رو بدید ممنون

A!i
08-09-2010, 03:49 PM
ernest gulbis
laura robson

Behnam RF
08-09-2010, 04:00 PM
juan martin delpotro

PowerVu
08-09-2010, 05:40 PM
به نظز شما کدوم بازیکنا پتانسیل رنکینگ شدن رو در آینده دارن یا حرفی واسه گفتن دارند؟

دوست نازنینم، من دو هفته پیش، نظرم در مورد دو تا از تنیسورهای خوش استیل نوظهور رو در آخرین پست تاپیک زیر نوشتم. خیلی خوشجالم شدم که شما تور جهانی و تورنمنت هاش رو پیگیر هستین و «فقط و فقط» به دنبال رافا یا راجر و اخبار و حواشی اونها نیستید!
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2968

بازیکنان دیگری هم مدنظر دارم که بعداً عرض خواهم کرد.

با سپاس

delpie
08-09-2010, 07:18 PM
ممنون power vu
شما معلوم هست حرفهای هستید.من طرفدار ورزش تنیسم/چون توش زحمت کشیدم و لذت بردم و می برم.ببین مثلا کسانی که طرفدار فدرر هستن پیشبینی کردن که با falla بازی میکنه دور اول.اما بازی falla chella عالی بود.chella فوق العاده بود بدون unforce error
تو 1 ساعت برد.این زیبایی ورزش تنیسه/چیزی که من حدسشو میزدم/من اصلا از دنبال کردن زندگی و طرفداری رنکینگها نیستم/مثلا 3 سال پیش wawrinka رو دوست داشتم اما حال نه.چون حاشیه دار شد با پول.الانم goulobev.istomin.marchenko رو دنبال میکنم چون لذت میبرم که جوونا واسه هدفشون میجنگند

A!i
08-09-2010, 07:40 PM
ممنون power vu
شما معلوم هست حرفهای هستید.من طرفدار ورزش تنیسم/چون توش زحمت کشیدم و لذت بردم و می برم.ببین مثلا کسانی که طرفدار فدرر هستن پیشبینی کردن که با falla بازی میکنه دور اول.اما بازی falla chella عالی بود.chella فوق العاده بود بدون unforce error
تو 1 ساعت برد.این زیبایی ورزش تنیسه/چیزی که من حدسشو میزدم/من اصلا از دنبال کردن زندگی و طرفداری رنکینگها نیستم/مثلا 3 سال پیش wawrinka رو دوست داشتم اما حال نه.چون حاشیه دار شد با پول.الانم goulobev.istomin.marchenko رو دنبال میکنم چون لذت میبرم که جوونا واسه هدفشون میجنگند

درود بر تو :441::Clap:;):OK::bravo:
با این طرز فکرت
درود

PowerVu
08-09-2010, 08:18 PM
ممنون power vu

درود به شما دوست عزیز

از لطفی که به من داشتید سپاسگزارم. من حرفه ای که نیستم هیچ، در حد آماتور هم نیستم.

در مورد واورینکا گفتین. منم خیلی دلم میسوزه که انقدر افت کرده در این مدت! کاش دوباره یه تکونی به خودش بده و دقت ضرباتش و Foot Workش رو بهتر کنه تا انقدر UE نده سر آسون ترین توپ ها

با سپاس

Ahoura
08-09-2010, 09:08 PM
در بخش مردان belluci isner gulbis در بخش زنان melanie oudin

Mohammad Reza
08-09-2010, 09:40 PM
ممنون power vu
مرسی از این روحیه شماخیلی زیبا جواب دادید..منم باشما موافقم ایستمین و گولبف(فکر کنم درست نوشتم)این دو تو ویمبی و هامبورگ عملکرد خوبی داشتند..امیدوارم این دو به پیشرفت خودشون ادامه بدهند..متاسفانه بازیشون و من ندیدم ولی ایشالله به زودی خواهم دید.
درود به شما دوست عزیز

از لطفی که به من داشتید سپاسگزارم. من حرفه ای که نیستم هیچ، در حد آماتور هم نیستم.

در مورد واورینکا گفتین. منم خیلی دلم میسوزه که انقدر افت کرده در این مدت! کاش دوباره یه تکونی به خودش بده و دقت ضرباتش و Foot Workش رو بهتر کنه تا انقدر UE نده سر آسون ترین توپ ها

با سپاس

واورینکا واقعا حیف شد!بازیکن خوبی بود ولی نمیدونم چرا یهو اینجور شد..بخاطر مسائل شخصیش اینجور سرش اومد.
dolgopolov یکی از بازیکنانیه که به نظر من در آینده میتونه موفق باشه!بازیش مقابل رافا جالب بود؛به نظر من خیلی اذیت رافا کرد و شاید هر کس دیگه تو اون بازی بود جای نادال شکست میخورد.
آلماگرو میتونه بازیش و بهتر از اینها بکنه موفق تر باشه.
گولبیس بازیکنیه که استعداد تاپ10 رو داره و به نظر من به این امر میرسه؛اگه تو حاشیه نباشه و مصدومیت مانع کارش نشه.
سانتیاگو جیرلدو بازیکن خوبیه ولی باید برای موفقیتش بتونه بیشتر تلاش کنه،من بازیش و دوست دارم

Fakhruddin
08-09-2010, 09:52 PM
از دید من این بازیکنان دارای آینده خوبی هستند
denis istomin andrey goulobev,illya
marchenko,thomaz belluchi

البته در این بین من به بازی denis istomin و andrey goulobev
علاقه زیادی دارم.
امیدوارم تو rogers masters هم موفق باشند.همه به جدول اصلی رسیدن.
نظراتتون رو بدید ممنون

درود
خوش آمدید به تنیس تاکر
اولیش که دنیس ایستومین بود اوت شد
از بین این 4 بازیکن که نوشتی تنها thomaz belluchi پتانسیل بالایی داره.الباقی هم با وجود غولهای حال حاضر تنیس غرق خواهند شد. مگر اینکه استعدادی نهفته مث دلپونی باشن که بعید میدونم !!

delpie
08-09-2010, 10:28 PM
آره/estomin حذف شد اما benneteau این بازی خیلی حواس جمع بازی کرد/وقتی 72 درصد firstserve داشته باشی کار طرف مقابل سخت میشه.تو این بازیاست که حتی رنکینگام به سختی می افتن.اما استومین مردونه باخت.

Alireza Murray
08-10-2010, 11:11 AM
به نظر من فقط یک نفر هست که در اینده میدرخشه اونم laura robson هست ، با اینکه فقط 17 سال داره ولی تو هوپمن کاپ درخشید و اونجا فکر کنم سانچز اسپانیایی رو برد ، در ویمبلدون هم در یک بازی خیلی نزدیک از یانکوویچ رنک 2 تنیس زنان باخت

A!i
08-10-2010, 12:49 PM
درود
خوش آمدید به تنیس تاکر
از بین این 4 بازیکن که نوشتی تنها thomaz belluchi پتانسیل بالایی داره.الباقی هم با وجود غولهای حال حاضر تنیس غرق خواهند شد. مگر اینکه استعدادی نهفته مث دلپونی باشن که بعید میدونم !!
بلوچی هم که اوت شد.گولبیس اماده ترینه

delpie
08-10-2010, 12:59 PM
آره
اما گولبیس بدن شکنندهای داره/اما استراتژی پدرش رو قبول دارم که فقط masters رو پرقدرت میاد/اینجوری حداقل مثل سرنوشت دل پوترو و آنچیچ نصیبش نمیشه

A!i
08-10-2010, 04:58 PM
پولانسکی هم در مقابل میلزر عالی بود.

koury
08-10-2010, 05:53 PM
بنظر من تنیسورهائی هستن که در حال حاضر بیشتر در مسابقات فیوچرز و چلنجر فعالیت می کنن ولی آینده ای درخشان در انتظارشون هست، البته در بین بازیکنانی که الان دارن در ATP بازی می کنن من نظرم روی گولبیس و سیلیچ هست.

ولی بازیکنانی مثل گریگور دمیتروف (با اون بکهند یکدست دیدنیش)، ریان هریسون (که پارسال یه بازی خیلی نفس گیر با جیمز بلیک داشت)، برنارد تومیچ (احتمالا نامبر وان سالهای آتی) ، دل بونیس (که فوق العاده مستعد هست و بازی تماشاگر پسندی هم ارائه میده)،کراجینوویچ (واقعا تنیسور خوش استیل و با بکهند خیلی مطمئنی هست) و حتی جیانی مینا که تو دور اول رولند گروس با رافا بازی کرد جزو بازیکنان آینده دار نسل جدید تنیس هستن و در سالهای آینده که دیگه کمتر کسی بخاطر فدرر و رافا و نواک و ... تنیس نگاه می کنه این بازیکنان میتونن آینده ی درخشانی برای تنیس رقم بزنن!

omid1367
08-10-2010, 10:19 PM
اگه یکم به تنیس تو ایران از طرفه دولت و مسولان توجه بشه و کمک مالی به خیلی از بچه ها هستن میتون اینده درخشانی داشته باشن ولی نمیشه

Ahoura
08-10-2010, 10:53 PM
به نظر من فقط یک نفر هست که در اینده میدرخشه اونم laura robson هست ، با اینکه فقط 17 سال داره ولی تو هوپمن کاپ درخشید و اونجا فکر کنم سانچز اسپانیایی رو برد ، در ویمبلدون هم در یک بازی خیلی نزدیک از یانکوویچ رنک 2 تنیس زنان باخت

دوست عزيز اگه اينطوري باشه ماريا در 17 سالگي قهرمان ويمبلدون شد.اما بعد ها با رفتن به حاشيه كم كم افت كرد و هيچ پيشرفتي نكرد. به جاي اينكه پيشرفت كنه پسرفت كرد. مهم اينه يك تنيسور به حاشيه كشيده نشه.

A!i
08-10-2010, 11:22 PM
دوست عزيز اگه اينطوري باشه ماريا در 17 سالگي قهرمان ويمبلدون شد.اما بعد ها با رفتن به حاشيه كم كم افت كرد و هيچ پيشرفتي نكرد. به جاي اينكه پيشرفت كنه پسرفت كرد. مهم اينه يك تنيسور به حاشيه كشيده نشه.

ماریا حدود ۱ سال مصدوم بود. به همین خاطر رنکش افت کرد.در ضمن من معتقدم ماریا به دوران اوج خود باز می گردد.:443:

Ahoura
08-10-2010, 11:51 PM

ماریا حدود ۱ سال مصدوم بود. به همین خاطر رنکش افت کرد.در ضمن من معتقدم ماریا به دوران اوج خود باز می گردد.:443:

دوست عزيز ماريا error ‎‏ هاش بالا رفته.بالا رفتن ‏error‏ ها تنها دليلش تمرين كمه نه مصدوميت.

Nima88
08-11-2010, 01:57 PM
بازیکنای زیادی هستند که میتونن در اینده خودی نشون بدن اما برای رنک1 اندی موری ودلپوترو اگه خودشون باور داشته باشن میتونن نفر اول تنیس جهان بشن

koury
08-11-2010, 05:45 PM
دوست عزيز ماريا error ‎‏ هاش بالا رفته.بالا رفتن ‏error‏ ها تنها دليلش تمرين كمه نه مصدوميت.

نه خیر ماریا یه عمل خیلی حساس روی شونش انجام داد و هر کسی اون عمل رو میکرد حداقل 3 ماه تمرین هم نمیکرد ولی ماریا درست 1 ماه بعد از انجام عمل رفت و تمرین کرد!! در واقع Commitment ی که ماریا در انجام تمرینات و مسابقاتش داره رو من تو هیچ کسی دیگه ندیدم، دلیل اصلی ارور های بالای ماریا انجام مسابقات کم هست که تو فصل هارد کورت آمریکا داره بعد از مدتها تو 3-4 تورنمنت پشت سر هم بازی می کنه و تا یو اس اپن به دوران اوجش برمیگرده...

ماریا فقط باید یه کم روی سرویس هاش کار کنه تا Double Fault کمتری بده...

delpie
08-12-2010, 01:13 PM
درود
خوش آمدید به تنیس تاکر
دیدید که استومین به چه کسی باخت؟بنتو داشت نواک رو هم حذف می کرد.استومین خیلی آمار بهتری داشت در عین باخت توی سروهاش.موفق باشید