توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس مسترز کانادا (راجرز کاپ)!
Ahoura
08-15-2010, 05:37 PM
دوستانی که فکر می کنند راجر داره با خوش شانسی میاد بالا سخت در اشتباهند.تنیس از جمله ورزش هایی که شانس درش معنی نداره زیرا بازی بسیار طولانیه و فرصت ها برای بازیکنان زیاده. راجر ست اول 6-1 برد یعنی این شانسی بود؟ ace کردن در مواقع حساس شانسی بود؟ بردن نوواک تا break point در چندین گیم شانسی بود؟
کاهش error ها در مواقع حساس شانسی بود؟ drop shot هایی که تبدیل به امتیاز می شد شانسی بود؟
در ضمن راجر با 29 سال سن داره با این جوونا می جنگه.
Ahoura
08-15-2010, 05:42 PM
دوستان نادالی هم زیاد ناراحت نباشند. شیرینی ورزش به برد و باختشه . نادال هنوز کمی در هارد کورت مشکل داره. اگر می خواد us open ببره باید کمی اماده تر باشه.به نظر من نادال نباید در سینسیناتی شرکت کنه چون واقعا خستست. بازی در سینسیناتی نادالو خسته تر می کنه و اونو از بردن اولین us open ش دورتر و دورتر میکنه.
Alireza Murray
08-15-2010, 06:15 PM
ahoora جان سینسیناتی سطحش نزدیک سطح us open هست ، و شرکت در این تورنمنت اتفاقا امادگی بازیکن رو در us یشتر میکنه و کمک میکنه که بهتر و با امادگی بیشتر در us open شرکت کنه
Alireza Murray
08-15-2010, 06:25 PM
علیرضا کجاش حق نواک بود؟یکم انصاف داشته باش!چرا بریک هایی که راجر از دست میداد رو یادت رفته؟راجر باید ست دوم همه چیز و تموم میکرد!ست سوم راجر 1-4 جلو افتاد کجاش حق نواک بود،راجر خودش اشتباه کرد و این و بدون که در هر ورزشی اشتباهات طرفین برنده بازی رو مشخص میکنه!خیلی کم پیش میاد یه نفر بخاطر بازی خوبش ببره.
راجر 40-0 جلو میفتاد بازی مساوی میشد،این شانس کیه!!!صبر راجر تو بازی برام خیلی جالبه:441:
محمدرضا اون وینر های زیبای نواک رو یادت رفته ، کنترل رالی ها دست نواک بود ، راجر 4-1 جلو بود ولی 4-4 شد نواک خوب بوده که 4-4 شده ، توی ست اخر نواک بیشتر بخاطر بازی خودش امتیاز میگرفت تا اشتباه راجر ، اگرم راجر اشتباه میکرده نواک اون رو تحت فشار میذاشت که اشتباه کنه ، میدونی چقدر سخته تو ست اول رو 6-1 ببازی و در ست دوم 2-0 عقب باشی ولی بازی رو برگردونی ، اگه تو 40-0 عقب باشی و بتونی 40-40 کنی میدونی این کار چقدر سخته اون موقع روی بازیکن فشاره و روحیه حریف هم افزایش یافته ، محمدرضا اگه تو تنیس بازی میکردی درک میکردی این کار چقدر سخته
PowerVu
08-15-2010, 08:43 PM
خب، جا داره من هم به نوبه خودم، قهرمانی 1000 امتیازی فدرر در این مسترز رو به دوستداران و هوادارانش تبریک عرض کنم.
بعد از باخت رافا اونقدر گریه کردم و ساعت هاست چنان سردردی دارم که نگاه کردن به صفحه روشن مانیتور هم برام عذاب آور شده.
خوش به حال فدرری ها....
pooya
08-15-2010, 10:17 PM
خب، جا داره من هم به نوبه خودم، قهرمانی 1000 امتیازی فدرر در این مسترز رو به دوستداران و هوادارانش تبریک عرض کنم.
بعد از باخت رافا اونقدر گریه کردم و ساعت هاست چنان سردردی دارم که نگاه کردن به صفحه روشن مانیتور هم برام عذاب آور شده.
خوش به حال فدرری ها....
بازی که هنوز تموم نشده.نکنه تموم شده ما خبر نداریم؟:3t1:
jiji-federer
08-15-2010, 10:30 PM
الان که بارونه تموم نشده بازی که ؟!!!!!!!!!!!1
بابا مسخره بازی شده.۲ دقیقه میان توپ میزنن میرن دوباره میان ۲ دقیقه و هی میرن.خوب معلومه این شرایط به نفع اندیه.چون راجر اساسا تو بازی گرم میشه و بازیش میگیره در صورتی که اندی واسش اول بازی و اخر بازی هیچ فرقی نمی کنه در هر صورت یه جور بازی می کنه.خوب چرا بازی رو کلا قطع نمی کنند تا شرایط هوا کاملا برطرف شه.
واقعا سوال شده واسم؟:379:
Mohammad Reza
08-15-2010, 11:38 PM
بخدا اگه بازی قطع نمیشد و همینجور ادامه داشت راجر ست و میگرفت،همه چی به گند کشیده شد،حالم گرفته شد!!!راجر ست اولم خیلی خوب بود،خودش گند زد تو بازیش،امشب شب بدبختی منه!نه فقط بخاطر راجر بخاطر خیلی مسائل دیگه..الانم اصلا شرایط خوبی نیست
kiavash
08-15-2010, 11:43 PM
ای بابا اینام که تا بارون قطع میشه میرن , تا شروع میشه,میان:379:______آخرشم راجر سر این بارون میبازه:243:
قهرمانی ماریا رو هم تبریک میگم ...:866:
Kingqwa
08-15-2010, 11:53 PM
ببینم دوستان مگه به دلیل نا مساعد بودن هوا بازی ماریا قطع نشد؛چون dubai Sport دیگه رفت سره برنامه های معمول خودش.
Behnam RF
08-15-2010, 11:55 PM
گفتم پرسپولیس و فدرر با هم امشب به من حالی میدند /که بازی راجر.....
kiavash
08-16-2010, 12:03 AM
ببینم دوستان مگه به دلیل نا مساعد بودن هوا بازی ماریا قطع نشد؛چون dubai Sport دیگه رفت سره برنامه های معمول خودش.
چرا ... ولی از قیافه ی ماریا تابلوه قهرمانه:Kiss: , میگی نه نگاه کن:1065:
pasia
08-16-2010, 12:24 AM
مورای قهرمان شد:240:
Mohammad Reza
08-16-2010, 12:37 AM
تمام شد،این بازی هم تمام شد...اول تبریک میگم به هواداران اندی بخصوص علیرضا عزیز و حسین..تو این بازی میشه گفت راجر بد نبود،حقش باخت نبود،به نظر من اگه همون بارون اول نیومده بود شاید بازی خیلی تغییر میکرد،ولی تنیس همینه،نوش جون اندی و مامانش!امیدوارم در ادامه راه موفق باشه.
جدا از دومی راجر این مسابقات برای راجر به نظر من در بعضیا جاها خوب بود.
1- راجر نشون داد که خیلی جدی تر از قبل شده
2- راجر میتونه به بازی برگرده،به راحتی..ولی باید از فرصتاش استفاده کنه
تو سینسیناتی مطمئنم راجر موفق میشه....راجر مهم قهرمانیت نیست مهم خودتی
Come ON ROGER
راجر شخصیت ورزشیتو عشقه :866::655:
فدای سرت :866:
Mohammad
08-16-2010, 12:46 AM
قهرمانی اندی رو به حسین و علیرضا و آرش و بقیه رفقا تبریک میگم.
اندی واقعا مستحق بردن این تورنمنت بود، بسیار زیبا بازی کرد، هوشمند، تهاجمی، Feel و Control فوق العاده ای روی تور از خودش نشون داد هر وقت که روی تور اومد حیف که کم میاد، امروز یه Drop Volley فوق العاده زد، انصافا راجر هم Passing Shot محکمی زد ولی اندی به خوبی و بسیار Soft handed عمل کرد، بکهند که عالیه، فقط فورهندش یه ذره میلنگه که اونم روز به روز داره بهتر میشه، انصافا دیگه وقت بردن گرنداسلمه.
Ehsλn
08-16-2010, 12:49 AM
من هم جا داره به هواداران اندی تبریک و اینکه عامل اصلی باخت روجر بد شانسی بود.(البته از بازیه خوبه اندیم نباید گذشت)این چند روز هیچ خبری از بارون نبود دقیقا همین بازیه فینال باید بارون بیاد.خوب دیگه هیچ کاریشم نمیشه کرد ولی از چیزی که مطمئنم موفقیت کامل روجر توی سینسیناتی هست.
به امید قهرمانی روجر.:866:
Fakhruddin
08-16-2010, 12:52 AM
مورای انتقام استرالیا را گرفت.
درود
فک کنم دوستان متوجه شده باشن که نادال هم به چه کسی باخت.غول هارد کورت آره خودشه اندی مورای.
من تا ست دوم وقتی اندی 3-2 جلو بود بازی رو دیدم میتونم این جملات رو بیان کنم.
به نظر من راجر فدرر توی این تورنمت روی فرم خوبی بود و down the line,inside out رو عالی میزنه.البته بازی فینال ارور های زیادی داد و نتونست 2 بازی خوب گذشتش رو تکرار کنه.اما از یه چیز مطمئنم اونم اینه که هر چه از زمان بازی میگذره یه چیزی راجر فدرر رو به عقب هل میده خیلی پسیو میشه اینو توی ست های دوم و سوم بازی با بردیج و جوکویچ کاملا مشخص بود.اما اینجا یه ذره سطح کنده وطبیعتا توی سینسیناتی و یواس اوپن شرایط بیشتر به نفع فدرره.
و اما اندی مورای
دوستداران نادالی باید امیدوار باشیم توی قرعه کشی یو اس اوپن نیمه نهایی مون مورای نباشه واقعا خیلی سخته توپ را از دفاع این بازیکن عبور بدی.و اینکه بازی با نادال رو توی هارد کورت از حفظه !! یه چند تا نکته درباره بازی مورای:یکی اینکه مورای هر وقت زیر فشاره خیلی خوب با سرویس خودش رو نجات میده - یکی دیگه هر وقت برک میشه بلافاصله برک هم میکنه !! هرگز نباید توپ های کم عمق روانه بکهند مورای بشه خیلی وحشتناک با بکهندش وینر میزنه.قهرمانی در این تورنمت حقش بود.
والسلام
شایان نادال
08-16-2010, 12:54 AM
علت اینکه بازیرو قطع کردن چی بوده
شایان نادال
08-16-2010, 12:57 AM
دم اندی گرم بی دلیل نبوده تونسته اسطوره ی مارو شکست بده به حرحال بردشو به تمامی طرفداراش تبریک میگم از جمله علیرضا
Ehsλn
08-16-2010, 12:58 AM
علت اینکه بازیرو قطع کردن چی بوده
خوب معلومه بارون!!!!!!!!
شایان نادال
08-16-2010, 01:25 AM
باید بگم متاسفانه با این پیروزی رنک اندی موری هیچ تغیری نمیکنه و همون چارمه برای راجر هم عالی بود اولین تورنومنتی که به خودش اومده واقعا فینالیست شدن خیلی عالیه:441::Clap: و اینو حتما بگم که راجر چه قدر پولداره:684: مبلغ دارایش به 56میلیون دلار رسیده
کاش یه دو ملیونشو به ما میداد
شایان نادال
08-16-2010, 01:28 AM
الجزیره تازه داره بازی فدرر و اندیو پخش میکنه
همیشه یه سوال برام وجود داره
چرا فدرر تو سرویس های دوم که سرعته ضربه خیلی کمتر از سرویس اول مشکل داره؟
این حالت تو فینال مادرید با نادال هم وجود داشت.
شایان نادال
08-16-2010, 03:53 AM
منظورت چه جور مشکلیه
Lily Nadal
08-16-2010, 04:04 AM
قهرمانی مقتدرانه ی اندی رو به علیرضا حسین و آرش تبریک می گم اندی نشون داد که واقعا پسر باشخصیتی هستش من رو هم به طرفدارای پروپاقرصش اضافه کنید البته بعد از رافا.فدرر واقعا با شانس خودش رسوند به فینال
Lily Nadal
08-16-2010, 04:05 AM
پوریا حالا چی باید صدات کنیم.......RF
Behnam RF
08-16-2010, 06:33 AM
قهرمانی مقتدرانه ی اندی رو به علیرضا حسین و آرش تبریک می گم اندی نشون داد که واقعا پسر باشخصیتی هستش من رو هم به طرفدارای پروپاقرصش اضافه کنید البته بعد از رافا.فدرر واقعا با شانس خودش رسوند به فینال
سلام کجاش مقتدرانه بود؟
ست اول که من دیدم فدرر باخت گفتم که در ست های بعدی اندی رو آبکش می کنه که بارون نذاشت:243:
Behnam RF
08-16-2010, 08:07 AM
مورای انتقام استرالیا را گرفت.
درود
فک کنم دوستان متوجه شده باشن که نادال هم به چه کسی باخت.غول هارد کورت آره خودشه اندی مورای.
من تا ست دوم وقتی اندی 3-2 جلو بود بازی رو دیدم میتونم این جملات رو بیان کنم.
به نظر من راجر فدرر توی این تورنمت روی فرم خوبی بود و down the line,inside out رو عالی میزنه.البته بازی فینال ارور های زیادی داد و نتونست 2 بازی خوب گذشتش رو تکرار کنه.اما از یه چیز مطمئنم اونم اینه که هر چه از زمان بازی میگذره یه چیزی راجر فدرر رو به عقب هل میده خیلی پسیو میشه اینو توی ست های دوم و سوم بازی با بردیج و جوکویچ کاملا مشخص بود.اما اینجا یه ذره سطح کنده وطبیعتا توی سینسیناتی و یواس اوپن شرایط بیشتر به نفع فدرره.
و اما اندی مورای
دوستداران نادالی باید امیدوار باشیم توی قرعه کشی یو اس اوپن نیمه نهایی مون مورای نباشه واقعا خیلی سخته توپ را از دفاع این بازیکن عبور بدی.و اینکه بازی با نادال رو توی هارد کورت از حفظه !! یه چند تا نکته درباره بازی مورای:یکی اینکه مورای هر وقت زیر فشاره خیلی خوب با سرویس خودش رو نجات میده - یکی دیگه هر وقت برک میشه بلافاصله برک هم میکنه !! هرگز نباید توپ های کم عمق روانه بکهند مورای بشه خیلی وحشتناک با بکهندش وینر میزنه.قهرمانی در این تورنمت حقش بود.
والسلام
شما فینال aus 2010 رو یادتون رفته؟؟؟:350:
فدرر بارها ثابت کرده از اندی بهتره که شما بهش میگید غول هارد کورت!!!!:441:
اگه واقعا غول هارد کورت می خواهید ===juan martin del potro:443:
و بعدش فدرر :866:
Hossein Murray
08-16-2010, 09:02 AM
!This is IT
زنده باد اندی !
یادم نمیاد آخرین بار کی خوشحال بودم ... یا اصلا از بازیش لذت بردم ... حافظه م گل گرفتنیه ... :434:
اما الحق و الانصاف تورنتو قهرمان دیگه ای رو نمی طلبید ! من اصولا گریه نمی کنم ... اما دیشب وقتش بود ... البته بازم نکردم ... :160:
از همه ی مبارک گویان و مخالفان عزیز ممنونم که با نظرات خودشون آخرین صفحه های تاپیک رو مزین فرمودن . به دو تا طرفدار دیگه ی اندی یعنی آرش و علیرضا ( مهدی که گذاشت رفت فلان فلان شده! ) هم از همینجا تبریک می گم ... شب خوبی بود واسه هممون ...
هی ... آرتور اش ... اندی داره میاد !
Ahoura
08-16-2010, 11:06 AM
تبریک برای قهرمانی ماری. من خودم رفدار سر سخت راجرم اما باید اعتراف کنم در این تورنمنت ماری از سایر تنیسور ها اماده تر بود و قهرمانی حقش بود. هر چند که بارون با قطع بازی از زیبایی بازی کم کرد. اما اگر بارون نمی زد بازم ماری قهرمان می شد.
Reza23
08-16-2010, 11:08 AM
بخاطر اینکه اندی خیلی خوب جواب میداد و سرویس فدرر رو سریع تنبیه میکرد.
ترس از وینر اندی اجازه نمیداد راحت سرویس بزنه.
وقتی میخوای طوری سرویس بزنی که حریف نتونه برگردونه اونم تو سرویس
دوم اکثر مواقع خرابش میکنی.
Ahoura
08-16-2010, 11:09 AM
راستی ماریا چی شد؟ به صورت نا باورانه باخت. بازی رو که 6-2 5-3 جلو بود رو باخت. به نظر شما دوستان علتش سرد شدن بدن ماریا در تاخیر 2 ساعته توسط بارون بود؟ یا علت دیگه ای داره.
Mohammad_Joulaei
08-16-2010, 11:10 AM
قهرماني اندي رو به هواداراي خوبش رفيق عزيزم حسين و بعد به دوست خوبم عليرضا و ساير طرفداراش تبريك ميگم.منطقا اندي مستحق اين قهرماني بود!!!!!!!
از عملكرد راجر بعد از دو تورنمنت ناموفق فرنچ و ويمبي خيلي راضي هستم و راجر يه فرصت به امادگي رسيدن داره كه اونم سينسيناتيه!!!!!!!و امتحان بزرگ راجر در يو اس اپنه.كه در اونجا از راجر انتظار داريم!!!!!!!!!!!!!!!!
ولي خودمونيم هميشه بارون به نفع اندي ماري بوده!!!!!!!يو اس اپن 2008 و اينجا!!!!!!:434:
Mohammad_Joulaei
08-16-2010, 11:12 AM
راستی ماریا چی شد؟ به صورت نا باورانه باخت. بازی رو که 6-2 5-3 جلو بود رو باخت. به نظر شما دوستان علتش سرد شدن بدن ماریا در تاخیر 2 ساعته توسط بارون بود؟ یا علت دیگه ای داره.
ماريا ست دوم 5-3 از كيم جلو بود!!!!!!!ولي در تنيس بايد منتظر هر اتفاقي بود!!!!!!!
منظورم اینه چرا فدرر سرویس دوم اندی رو خوب جواب نمیده خصوصا موقعی که توپ پس از برخورد به زمین ارتفاعش زیاد میشه.
دقیقا مثل فینال مادرید.
Mohammad
08-16-2010, 11:55 AM
منظورم اینه چرا فدرر سرویس دوم اندی رو خوب جواب نمیده خصوصا موقعی که
توپ پس از برخورد به زمین ارتفاعش زیاد میشه.
دقیقا مثل فینال مادرید.
همونطور که خودت گفتی، وجود Top Spin در توپ باعث میشه توپ با منحنی عمیق تری حرکت کنه و بالطبع با زاویه بیشتری به زمین میخوره و با زاویه بیشتری از زمین بلند میشه، این باعث میشه توپ از Hitting Zone مطلوب بازیکنان خارج بشه، به خصوص برای کسایی که از بکهند یک دست استفاده میکنند، زدن توپ های با ارتفاع زیاد بسیار سخته، و راجر هم که بزرگترین نقطه ضعفش همین بکهندشه. و حریفاش همیشه سعی می کنند سرویس دومشون رو به سمت بکهند راجر بزنن.
اینم بگم هر توپی که ارتفاع بگیره زدنش راحتتر نیست، توپ که بره بالاتر از سطح شونه زدنش سخته، چه فورهند چه بکهند و مخصوصا برای بکهند یه دست.
jiji-federer
08-16-2010, 11:56 AM
سلام من دیشب بازی رو ندیدم ازلیلی شنیدم که راجربعد باخت کلی صحبت کرده، کسی می دونه چی گفته ؟!
farhad10
08-16-2010, 12:07 PM
با سلام
ابتدا بازگشت راجر را به رنك 2 را به همه طرفداران اين تنيسور تبريك عرض ميكنم.براي ما واقعا سخت بود كه فدرر را در رده سوم ببينيم!!!
قهرماني اندي را نيز به همه هواداران اين تنيسور تبريك عرض ميكنم و اميدوارم كه در اينده نيز موفق باشد و همچنين موفق به كسب يك گرند اسلم بشود!!
خب در مورد بازي راجر بايد بگم كه بازي خوبي بود اما همانطور كه قبلا گفتم ترس و استرسي كه در راجر وجود داشت مانع از اين شد كه بتواند از بريك گرفتن هاش و بريك نشدن هاش جلوگيري كند چون واقعا مشخص بود كه راجر چقدر استرس داره!! و البته اندي نيز از موقعييت هايي كه براش درست شده بود به نحو احسنت استفاده كرد و به مقام قهرماني رسيد!!
به هر حال نزديك شدن راجر را به دوران طلايي خودش را به فال نيك ميگيريم!!
متاسفانه بارش باران هم باعث شد كه اين ترس و استرس بيشتر و به نفع اندي شود چرا كه بنده ياد نميدهم كه راجر در يك بازي كه به هر دليلي ( بارش باران يا چيز ديگري) متوقف شده باشد برنده اون بازي بوده باشد حداقل در اين چند سال اخير!!
به هر حال اميدوارم كه با بازگشت به دوران طلايي خودش بالاخره امسال يك جام حداقل بگيرد حالا فرق نميكند گرند اسلم باشد يا مسترز چون راجر واقعا به يك جام نياز دارد تا رحيه از دست رفته خودش را كامل بازيابي كند!!
موفق باشيد
در پناه حق.
jiji-federer
08-16-2010, 12:10 PM
لیلی جون تازگیا جوک زیاد میگی! مقتدرانه نه بابا منو که دیشب بیدار نکردی برات دارم .
Reza23
08-16-2010, 12:19 PM
خوش به حال فدرری ها....
معلوم شد چشم کی شور بوده!! :443::434:
Alireza Murray
08-16-2010, 12:24 PM
come on andy :866:
من خیلی وقت بود تو کل زندگیم خوشحوال نشده بودم اخرین بار هم یادم نمیاد کی بود:434: ولی اندی منو خیلی خوشحوال کرد
بکهند عالی بود ،فورهند خوب بود ولی سرویس خوب نبود ولی در گیم اخر وقتی break point بود اندی یه ایس زد خیلی چسبید امتیاز بعدیش هم ایس زد ولی الجزیره حالمو گرفت رفت اون برنامه مساء الریاضیة رو نشون بده اونم در اخرای بازی:3t1:
قهرمانی اندی رو به حسین عزیز هم تبریک میگم ، ایشالا قهرمانی در us oopen:655:
ارتور اش اندی داره میاد ...
Fakhruddin
08-16-2010, 12:25 PM
زضا فک کنم منظور دوستمون این بود فدرر چرا با ریترن سرویس دومای حریف که اهسته تر از سرویس اوله مشکل داره نه سرویس دوم خود فدرر.
jiji-federer
08-16-2010, 12:29 PM
معلوم شد چشم کی شور بوده!! :443::434:
باورکن لیلی چشش کرده ! تازه منو بیدارنکرده که راحتتر چشش کنه!:240:
Fakhruddin
08-16-2010, 12:37 PM
شما فینال aus 2010 رو یادتون رفته؟؟؟:350:
فدرر بارها ثابت کرده از اندی بهتره که شما بهش میگید غول هارد کورت!!!!:441:
اگه واقعا غول هارد کورت می خواهید ===juan martin del potro:443:
و بعدش فدرر :866:
عزیزم شما منظور منو بد گرفتی.من گفتم غول هارد کورت نه گفتم بهترین در سطح هارد کورت.فراموش نکن مورای همه مسترز هایی که برده توی هارد کورت بوده.از 12 بازی روبروی فدرر در هارد کورت 7 تاش رو مورای برده.مورای و دلپونی روی هارد کورت 4 بار بازی داشتن که هر 4 تا رو مورای برده.در ضمن دراین تورنمت با شکست نلبندیان , نادال , فدرر به مقام قهرمانی رسید.دو بار به فینال های گرند اسلم هارد کورت رسیده.پس توی این سالها بهترین در هارد کورت اول فدرر و بعدش مورای!:443:
davidbeckham
08-16-2010, 03:37 PM
منم قهرمانی مورای رو تبریک میگم
kiavash
08-16-2010, 05:40 PM
قهرمانی موری رو تبریک میگم,,,
کلا" خیلی بارون دیروز ضد حال بود:243: ... اون از راجر اونم از ماریا:182:
koury
08-16-2010, 07:44 PM
برد اندی رو تبریک میگم با شکست دادن امثال نلبندیان و رافا و حالا هم فدرر واقعا شایستگی این مقام رو داشت... دیشب بنظرم فدرر خیلی هم بد بازی نکرد ولی خب موری کاملا برتر بود!! نوش جونش یه مسترز دیگه هم به مسترزاش اضافه میشه ولی اینکه نمیتونه گرند اسلم ببره یه علامت سوال بزرگه واسم!!! :379:
Reza23
08-16-2010, 08:14 PM
زضا فک کنم منظور دوستمون این بود فدرر چرا با ریترن سرویس دومای حریف که اهسته تر از سرویس اوله مشکل داره نه سرویس دوم خود فدرر.
بله درسته. من اشتباه متوجه شدم! :shame:
iman1990
08-16-2010, 08:43 PM
ببخشید هاااا. ولی چقدر تبریک می گید.به کی تبریک میگید؟:379:چراتبریک میگید؟:379:
کاشکی یه کم از لحاظ فنی مسابقات رو مورد بررسی قرار میدادید. امیدوارم به خاطر این انتقاد از دستم ناراحت نشوید.ممنونم:655:
Hossein Murray
08-16-2010, 09:27 PM
دوست عزیز صفحه های پیش راجع به بازی و اینکه چرا باخت و چرا برد و چی شد و چی نشد بحث شده !
شما هم اگه نظری داری این گوی و این میدان!!! شما انتقاد کن بحث می کنیم ...
PowerVu
08-16-2010, 11:20 PM
فدرر در مراسم اهدای جام قهرمانی به اندی، خطاب به تماشاچیان پس از تشکر از آنها گفت: "سال بعد دوباره می بینمتون! اگر که نه، در مانتریال!"
چرا فدرر با شک و شبهه حضور سال بعدش در مسترز تورانتو رو مطرح کرد؟ چون نتونست قهرمان بشه و طبعاً برای دفاع از عنوانش لازم نیست که برنده فینال بشه؟
چرا به جای تورانتو، تماشاگران رو به اومدن به مونترئال کانادا وعده داد؟
جایی در مورد برنامه سال بعد فدرر صحبت شده یا تصمیم آنی فدرر این بوده؟
Hossein Murray
08-17-2010, 08:33 AM
پاور جان خوب باید به مونترال دعوت کنه دیگه !! سال بعد راجرز کاپ تو مونتراله ...
منم فک می کردم مونترال و تورنتو یکین !
افشین جون مرسی ! :443:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.