PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگر تنیسور مورد علاقه خود را از نزدیک ببینید، چه خواهید کرد؟!

Mohammad Reza
07-24-2010, 02:33 PM
اگه یه روز تو یه جایی،تو یه مکانی اسطوره های تنیس مث راجر یا رافا یا اندی رو دیدید چه میکنید؟بیشتر دوست دارید چه تنیسوری رو از نزدیک ملاقات کنید؟تنیسور های کلاسیک و قدیمی یا تنیسورهای جدید و جوان؟
حالا اگه وقت داشتید فقط 3سوال از اونها بپرسید چی میگید؟
توهمات من(اگه راجر فدرر رو دیدم چه سوالاتی ازش بپرسم؟اونم فقط 3سوال):379:
http://www.libertygames.co.uk/images/desc/pics%20of%20tennis%20players.jpg
http://brianfalati.files.wordpress.com/2009/03/pete.jpghttp://www.7junipers.com/images/contemporary/terracotta-tennis-players.jpghttp://worldcups.co.za/wp-content/uploads/2009/05/mariasharapova.jpg

Alireza Murray
07-24-2010, 02:49 PM
من که اول میپرم تو بغل اندی :655:
بعدش حالشو میپرسم ، بعد از اون هم فقط به صورتش نگاه میکنم همین
خدا یعنی میشه من اندی رو ببینم؟

Mohammad Reza
07-24-2010, 02:51 PM
من که اول میپرم تو بغل اندی :655:
بعدش حالشو میپرسم ، بعد از اون هم فقط به صورتش نگاه میکنم همین
خدا یعنی میشه من اندی رو ببینم؟
فکر کنم آخر کاری باش لبم بگیری:655::866::655::160:

Alireza Murray
07-24-2010, 02:57 PM
فکر کنم آخر کاری باش لبم بگیری:655::866::655::160:
نه دیگه مگه اندی دختره ، واسه این که تو هم خوشحوال بشی بوسش میکنم

koury
07-24-2010, 05:05 PM
من اصولا آدمی نیستم که از دیدن اشخاص بزرگ ذوق زده بشم!!! حتی رافا و ماریا که عاشقانه دوستشون دارم رو هم ببینم شاید برای امضا و عکس گرفتنم به ندرت برم جلو :434: ولی سوال ازشون زیاد دارم که بپرسم یکیشم همیشه این بوده که نظرشون راجع به ایران چیه؟! :379: چند بار به وبلاگ رافا میل زدم ولی جوابی نداده ولی حتما اگه روزی ببینمش ازش میپرسم!! :443:

pourya RF
07-24-2010, 05:19 PM
من اگه راجر رو از نزدیک ببینم فکر کنم از خوشحالی سکته کنم چونsasy mankan رو با اینکه ازش خوشم نمیاد از نزدیک دیدم دستو پامو گم کرده بودم وخیلی حیجان زده شده بودم

LadyBird
07-24-2010, 05:54 PM
من که عاشق فدررم
آخه اخلاقشم ورزشیه
ی بار تو خواب دیدمش:از ذوقم بغلش کردم و کلی بوسیدمش ازش امضا هم گرفتم.بعد همین جوری ک باهم صحبت می کردیم ب مامانم گفتم :مامان ببین من چه قدر بهتر از فدرر انگلیسی صحبت میکنم!به خاطر اینه ک زبان اون سوئیسی هست و مال من نه!!!
ولی اگه از نزدیک ببینمش فقط نگاهش میکنم و باهاش عکس میگیرم و حرف میزنم !

Behnam RF
07-24-2010, 06:18 PM
من اگه فدرر رو دیدم گریم می گیره و به جز امضا و ... بغلش می کنم

Alireza Murray
07-24-2010, 07:22 PM
من که عاشق فدررم
آخه اخلاقشم ورزشیه
ی بار تو خواب دیدمش:از ذوقم بغلش کردم و کلی بوسیدمش ازش امضا هم گرفتم.بعد همین جوری ک باهم صحبت می کردیم ب مامانم گفتم :مامان ببین من چه قدر بهتر از فدرر انگلیسی صحبت میکنم!به خاطر اینه ک زبان اون سوئیسی هست و مال من نه!!!
ولی اگه از نزدیک ببینمش فقط نگاهش میکنم و باهاش عکس میگیرم و حرف میزنم !
فقط یه بار راجر رو تو خواب دیدی ؟:379:
من صد دفعه اندی رو تو خواب دیدم:655::240: ، ولی هر چی فکر میکنم که چی شد یادم نمیاد :240:
کلا من خواب هایی رو که میبینم زود یادم میره :160::434:

Ahoura
07-24-2010, 10:51 PM
اول راجر بعد ماريا و نادال.البته من اگه اينارو ديدم غش مي كنم.ولي اگه بخوام سوال بپرسم از راجر مي پرسم اين ميركا چي داشت كه راجر با اين همه عظمت عاشقش شد.از ماريا مي پرسم چرا اينقدر خوشگله.از نادال مي پرسم چرا هميشه ته ريش داره.

Ahoura
07-24-2010, 11:16 PM
البته بهترين مكان براي ديدن بزرگان تنيس فكر مي كنم دبي باشه.چون دبي تنها جايي كه نزديك ايرانه و تمام بزرگان در انجا حضور پيدا مي كنن و رفت امدش براي ما ايرانيا نسبتا اسونه.

Ahoura
07-24-2010, 11:33 PM
شرمنده كه دو پست بالا تكراريه اشتباه شد.

Mohammad Reza
07-25-2010, 08:36 AM
اول راجر بعد ماريا و نادال.البته من اگه اينارو ديدم غش مي كنم.ولي اگه بخوام سوال بپرسم از راجر مي پرسم اين ميركا چي داشت كه راجر با اين همه عظمت عاشقش شد.از ماريا مي پرسم چرا اينقدر خوشگله.از نادال مي پرسم چرا هميشه ته ريش داره.
زیبایی اصلا برای راجر مهم نیست..خودشم تو مصاحبه های قبلیش گفته بوده!دقیقا خبرنگاران ازش سوال کرده بودند..راجرم خوب جواب داده بود،برای راجر چیزایی فراتر از زیبایی مهمه!همین که تا حالا راجر باش مونده و ازش بچه داره و اینقدر باش خوبه نشون میده واقعا عاشقشه!
خب بابا خوشگله چیکار میتونه بکنه..نادال بیچاره هم حتما حوصله نداره..مث منه بیکار نیست!خیلیم ساده هست......اهورا جان من جای این اسطوره ها جواب تو رو دادم خوبه!:434:

LadyBird
07-25-2010, 08:57 AM
فقط یه بار راجر رو تو خواب دیدی ؟:379:
من صد دفعه اندی رو تو خواب دیدم:655::240: ، ولی هر چی فکر میکنم که چی شد یادم نمیاد :240:
کلا من خواب هایی رو که میبینم زود یادم میره :160::434:
اخه من همیشه خوابای خوبمو قبل از اینکه یادم بره مینویسم!!!!!!!!!

amir23
07-25-2010, 11:29 AM

اهورا جان اگه پسر بودي متوجه ميشدي که چرا خيلي از تنيسور ها موقعي که تو تورنومنت ها نيستن کاملا ريششون رو ميتراشن و وقتي بازي ها شروع ميشه اين کار رو نميکنن( مثل نادال ، واورينکا و خيلي هاي ديگه)
وقتي ريشت رو ميتراشي اولا موقع بازي که عرق ميکني صورتت ميسوزه دومين مشکل هم اينه که وقتي با حوله صورتت رو خشک ميکني پرز هاي حوله به صورتت ميچسبن( البته مراجع!!!! ميگن که دليل اولي محکم تره)

amir23
07-25-2010, 11:38 AM
وقتي بچه بودم اگه فدرر رو ميديدم ميپريدم تو بغلش اما الان که فکر ميکنم ميبينم اگه يه زماني ببينمش ميرم باهاش حرف ميزنم ازش هم امضا ميگيرم اما فکر نميکنم کنترلم رو از دست بدم اما.......... اگه يه وقتي آنا رو ببينم ميپرم بغلش ميکنم، بعدش هم .... بعد ميبرمش..... و .....و ....و ..... جاتون خيلي خالي!!
ازش امضا هم نميگيرم(آخه وقت نميشه!!)

Alireza Murray
07-25-2010, 11:45 AM
من اگه انا رو ببینم در جا غش میکنم و فرصت نمیکنم حتی ازش امضا بگیرم
ولی اگه غش نکردم اول امضا میگرم ازش بعدش اون کارایی که amir23 کرد من هم میکنم:866:( در مورد کیم هم همینطور )

A!i
07-25-2010, 01:02 PM
من امیدوارم راجرو تو بازی فینال مقابل نادال ببینم و با صدای بلند بگم که roger,you are a king of the tennis وبعدش یه عکس و امضا ازش بگیرم.:443:

Reza23
07-25-2010, 02:27 PM
من امیدوارم راجرو تو بازی فینال مقابل نادال ببینم و با صدای بلند بگم که roger,you are a king of the tennis وبعدش یه عکس و امضا ازش بگیرم.:443:

کینگ جان اون موقع راجر اینقدر دمقه و حالش گرفته است که حوصله عکس و امضا
دادن به کسی رو نداره.
یه وقت دیگه بری سراغش یه چیزی گیرت میاد!! :443:

vafa
07-25-2010, 02:49 PM
من اگه از نزدیک بازی رافا رو ببینم از اونجایی که رافا برندست وتوپ mach point رو خیلی قشنگ میزنه !!سعی میکنم اون توپو با امضا ازس بگیرم !!!:655:

A!i
07-25-2010, 02:58 PM
راجر مثل بعضی ها نیست که روحیه ی ورزشیشو از دست بده و ادا اطوار بیاد:443:

vafa
07-25-2010, 04:03 PM
من اصولا آدمی نیستم که از دیدن اشخاص بزرگ ذوق زده بشم!!! حتی رافا و ماریا که عاشقانه دوستشون دارم رو هم ببینم شاید برای امضا و عکس گرفتنم به ندرت برم جلو :434: ولی سوال ازشون زیاد دارم که بپرسم یکیشم همیشه این بوده که نظرشون راجع به ایران چیه؟! :379: چند بار به وبلاگ رافا میل زدم ولی جوابی نداده ولی حتما اگه روزی ببینمش ازش میپرسم!! :443:

میشه وبلاگ رافارو بنویسی تا ما هم یه سری بهش بزنیم !!:OK:

aidintennis
07-25-2010, 09:18 PM
من اصلا ذوق زده یا خوشحال نمی شم یا هیچ واکنش خاصی نشون نمی دم.فقط ازش راز موفقیتشو می پرسم.چون اونم مثل ماها یه انسانه.

Ahoura
07-25-2010, 09:39 PM
اهورا جان اگه پسر بودي متوجه ميشدي که چرا خيلي از تنيسور ها موقعي که تو تورنومنت ها نيستن کاملا ريششون رو ميتراشن و وقتي بازي ها شروع ميشه اين کار رو نميکنن( مثل نادال ، واورينکا و خيلي هاي ديگه)
وقتي ريشت رو ميتراشي اولا موقع بازي که عرق ميکني صورتت ميسوزه دومين مشکل هم اينه که وقتي با حوله صورتت رو خشک ميکني پرز هاي حوله به صورتت ميچسبن( البته مراجع!!!! ميگن که دليل اولي محکم تره)

اولا اهورا اسم پسره نه دختر. ثانيا اگه اينطوري بود راجر هيچ وقت شش تيغه نمي كرد.

Ahoura
07-25-2010, 09:50 PM
زیبایی اصلا برای راجر مهم نیست..خودشم تو مصاحبه های قبلیش گفته بوده!دقیقا خبرنگاران ازش سوال کرده بودند..راجرم خوب جواب داده بود،برای راجر چیزایی فراتر از زیبایی مهمه!همین که تا حالا راجر باش مونده و ازش بچه داره و اینقدر باش خوبه نشون میده واقعا عاشقشه!
خب بابا خوشگله چیکار میتونه بکنه..نادال بیچاره هم حتما حوصله نداره..مث منه بیکار نیست!خیلیم ساده هست......اهورا جان من جای این اسطوره ها جواب تو رو دادم خوبه!:434:

اره درسته راجر همه كاراش رو حساب و كتاب حتما ميركا هم دختر خوبي البته من خودم شخصا از ميركا خوشم مي ياد اما يه كم اخمو.

koury
07-25-2010, 10:02 PM
میشه وبلاگ رافارو بنویسی تا ما هم یه سری بهش بزنیم !!:OK:

دوست عزیز رافا همیشه وبلاگ نمینویسه فقط برای بعضی گرند اسلم ها از طرف تایمز مینویسه! لینک سابقش رو برات اینجا (http://timesonline.typepad.com/rafael_nadal/)میزارم ولی آرشیو گذشتس...

اولا اهورا اسم پسره نه دختر. ثانيا اگه اينطوري بود راجر هيچ وقت شش تيغه نمي كرد.

اینطوری که هست و من خودم هر وقت ریشمو میزنم وقتی یه کم صورتم عرق می کنه پوست صورت میسوزه ولی خب اولا آدما با هم فرق دارن دوما تیغی که فدرر باهاش میزنه کارش درسته!! سوما شما از کجا میدونی فدرر صورتش نمیسوزه و به روی خودش نمیاره؟؟

ولی از اونجائی که فدرر کلا آدم Cool ی هست و حتی عرق هم نسبت به سایر تنیسور ها کمتر می کنه ممکنه پوستشم بعد از اصلاح نسوزه خوب!؟ :379::350:

Hossein Murray
07-25-2010, 10:44 PM
من : سلام اندی
اندی : سلام ... خوبی ؟
من : تف تو صورتت ... می گی خوبی ؟!! این چه وضعیه واسه من درست کردی ... آخر منو سکته می دی با این حذف شدنات تو سمی یا فینال ...
اندی : ببخشید ... دیگه تکرار نمی شه ... یو اس رو واست میارم حسین جون ...
من : خوب حالا خودتو لوس نکن بدو برو هفت سنگتو بازی کن .....
:434: ........
نه حالا جدا ... من فک نکنم زیاد ذوق زده بشم ... البته خوب دیدن اندی یا حتی راجر یا رافا خودش یه حس خوبی می ده ... اما زیاد حال نمی کنم مثل این عقب مونده ها جفتک بزنم واسشون ... چند روز پیش تو یوتیوب یه فیلمی دیدم دخترا داشتن خودشونو واسه این بچه جغله جاستین ببر می کشتن ... حالا تو ماشین داشت می رفت !!!! اه اه اه ... روده هام گره خورد تو هم ... :3t1: ...
خلاصه ... فقط بهش یه چشمک بهش می زنم ... بسشه ... پر رو می شه ! :434:

Mohammad Reza
07-25-2010, 11:29 PM
نمایشنامه تراژدی اسطوره بی پایان (بر اساس داستان واقعی دیدار محمدرضا با راجر فدرر اسطوره تنیس جهان)
نویسنده و کارگردان:محمدرضا ابراهیمی
بازیگران:محمدرضا ابراهیمی،راجر فدرر،میرکا،رافائل نادال،عمو تونی و ...
طراح صحنه و دکور:کورش
طراح نور:علیرضا
بروشور و پوستر:رضا
مدیر اجرایی:ممد(رئیس)
موسیقی:فخی
منشی صحنه:حاتم،فرید
دستیار کارگردان:حسین
لباس:پاور،مهرداد
عکاس:مهدی،خشی
هماهنگی:مهرداد
مدیر صحنه:فرید
عوامل اجرایی:،سامان،اهورا،خشی
با تشکر از اساتید بزرگ افشین،میلاد،سعید،فرید،محمد،پاور،مهدی،ATP و تمام دوستانی که ما را یاری نمودند..
نمایشنامه کوتاه تراژدی اسطوره بی پایان به زودی در سایت تنیس تاک منتشر میشود!

Reza23
07-26-2010, 11:35 AM
حتما تو وجود میرکا جواهری هست که ما ازش بی خبریم ولی راجر دیدتش!
چشم و ابرو مردی رو خوشبخت نمی کنه ولی قلب عاشق یه زن و وفاداری اش
به یه مرد مثل بمب اتمی قدرتمنده!
ثروتی هست که تمامی نداره!
بچه ها اگه تو زندگی اتون همچین چیزی دیدین مواظب باشین از دستش ندین
چون شاید تو تمام عمر فقط یه بار نصیب هر کسی بشه.

Mohammad Reza
07-26-2010, 11:43 AM
حتما تو وجود میرکا جواهری هست که ما ازش بی خبریم ولی راجر دیدتش!
چشم و ابرو مردی رو خوشبخت نمی کنه ولی قلب عاشق یه زن و وفاداری اش
به یه مرد مثل بمب اتمی قدرتمنده!
ثروتی هست که تمامی نداره!
بچه ها اگه تو زندگی اتون همچین چیزی دیدین مواظب باشین از دستش ندین
چون شاید تو تمام عمر فقط یه بار نصیب هر کسی بشه.
رضا حرفات همش درسته:866::866::866::655::655::655:
من خودم لمسش کردم:shame::866:خیلی به آدم حس خوبی میده:443:

jiji-federer
07-26-2010, 01:28 PM
کینگ جان اون موقع راجر اینقدر دمقه و حالش گرفته است که حوصله عکس و امضا
دادن به کسی رو نداره.
یه وقت دیگه بری سراغش یه چیزی گیرت میاد!! :443:

وای خدا باز جو نامبر وان بودن شانسیه نادال ، نادالیارو گرفت !

jiji-federer
07-26-2010, 02:00 PM
سوالت کامل نیست . اگه ما اونو دیدیم اون هم مارو میبینه؟!

Mohammad Reza
07-26-2010, 02:14 PM
سوالت کامل نیست . اگه ما اونو دیدیم اون هم مارو میبینه؟!
این دیگه بستگی به خود طرف داره که میخواد ازش امضا بگیره یا عکس بگیره؟یا بخواد سوال کنه!یا...
شما دیگه خودتون باید با توجه به ذهنیتی که دارید جواب بدید!

javi
07-26-2010, 03:03 PM
البته این مسئله زیاد پر اهمیت نیستا.. وقتی میان دبی یا قطر راحت میشه اونا رو دید بیش از یه عکس و امضاء هم میشه وقتشونو بگیری یکی از دوستام این کارو کرده ،من خودم تو برنامه گذاشتم حتما" این سری رو برم،اول خدا

pourya RF
07-28-2010, 02:52 PM
نمایشنامه تراژدی اسطوره بی پایان (بر اساس داستان واقعی دیدار محمدرضا با راجر فدرر اسطوره تنیس جهان)
نویسنده و کارگردان:محمدرضا ابراهیمی
بازیگران:محمدرضا ابراهیمی،راجر فدرر،میرکا،رافائل نادال،عمو تونی و ...
طراح صحنه و دکور:کورش
طراح نور:علیرضا
بروشور و پوستر:رضا
مدیر اجرایی:ممد(رئیس)
موسیقی:فخی
منشی صحنه:حاتم،فرید
دستیار کارگردان:حسین
لباس:پاور،مهرداد
عکاس:مهدی،خشی
هماهنگی:مهرداد
مدیر صحنه:فرید
عوامل اجرایی:،سامان،اهورا،خشی
با تشکر از اساتید بزرگ افشین،میلاد،سعید،فرید،محمد،پاور،مهدی،ATP و تمام دوستانی که ما را یاری نمودند..
نمایشنامه کوتاه تراژدی اسطوره بی پایان به زودی در سایت تنیس تاک منتشر میشود!
تو این نمایشنامت یه کاری واسه ما پیدا نمیشه:243:

Lily Nadal
08-23-2010, 09:36 AM
بستگی داره اگه با دوست دخترش( یاپیش مردم ) رافا رو ببینم ذوق که می کنم ولی نه به اندازه ی وقتی که تنهاست مطمئنم فکم چند دقیقه باز می مونه ی شکی هم به قلبم وارد می شه ولی سکته نمی کنم .اگه تنهابود که بهش می گم بابا این دوست دخترت ول کن من که هرچی باشه از اون قشنگترم در ضمن دیگه نبینم باشکیرا کلیپ بدی یا می چسبی به تنیس یا فوتبال یا...

Lily Nadal
08-23-2010, 09:40 AM
راستی من هم چند باری خواب رافا رو دیدم ی بار باهم مسابقه دادیم که رافا برد برای داداشم تعریف کردم گفت خاک توسرت تو خواب هم می بازی توهیچی نمی شی(منظورش تو تنیس بود)ادامه ی خوابم کاملا شخصیه دیگه

Lily Nadal
08-23-2010, 09:43 AM
رضا حرفات همش درسته:866::866::866::655::655::655:
من خودم لمسش کردم:shame::866:خیلی به آدم حس خوبی میده:443:

نه بابا!!!!!

Lily Nadal
08-23-2010, 09:49 AM
تو این نمایشنامت یه کاری واسه ما پیدا نمیشه:243:

راست میگه .حالا که پای رافا وسطه من هم باید باشم یا نقش اول یا هیچ در ضمن من و خدیجه(خواهرم)ازپایه های سایتیم این بار می بخشمت تکرارنشه دیگه.اگر من نیام اجازهی ورود رافا روهم نمی دم

Mohammad Reza
08-23-2010, 10:11 AM
نه بابا!!!!!
آره بابا!!!
راست میگه .حالا که پای رافا وسطه من هم باید باشم یا نقش اول یا هیچ در ضمن من و خدیجه(خواهرم)ازپایه های سایتیم این بار می بخشمت تکرارنشه دیگه.اگر من نیام اجازهی ورود رافا روهم نمی دم
باشه نقش اول شما ولی اگه متن حفظ نبودیدتنبیه!اگه تو وسط کار خندیدید تنبیه!واسه آبجیت نقش اصلی هست ولی واسه خودت:350:حالا یه کاریش میکنم!نادال گفته این لیلی چرا تو نمایشنامه هست؛گفتش بزارش سوفلور بهتره!!!:350::655:

Lily Nadal
08-29-2010, 08:15 PM
من با رافا صحبت کردم این هم متن گفت و گو :
من:سلام رافا چی میگه این محمدرضا.(با عصبانیت)
رافا:چی میگه عزیزم چرا انقدر عصبانی هستی؟
من:میگه تو گفتی....(وحرفهای محمدرضارا برایش با عصبانیت تعریف می کند)
رافا:بیخود گفته آخه من کجا ممدرضا کجاآخه ی تهیه کننده ایی گفتن ی سیالشکری گفتن اصلاهمون نقش سوفلور هم دیگه بش نده
من:آخه رافا پس حرفهای محمدرضا چی؟
رافا:آخه من بیکارم بیام با ممدرضا حرف بزنم بهش بگو از خواب و رویا بیابیرون

I.man
08-30-2010, 12:33 AM
من یه بار تو دبی محمد خردادیان رو از نزدیک تو پارکینگ جمیرا از دیدم ولی خیلی بی تفاوت بودم. خودم هم هیچ وقت نفهمیدم دلیل بی تفاوتیم چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما.........
اگه راجر رو ببینم ازش میپرسم میخاد تا چند سالگی ادامه بده؟ :866:
اگه رافا رو ببینم ازش میپرسم چرا عادت های زشتش تو تنیس رو ترک نمیکنه. اخه خیلی زشته. :243:
اگه ارغوان رو ببینم ازش میپرسم. چرا اون دو تا راکت رو به دکی محمود هدیه داد و چرا گریه کرد. :174:
اگه انا و ماریا و بقیه خانم ها رو ببینم بستگی به موقعیت داره :shame:

RF-66
08-30-2010, 07:54 AM
اگه راجر رو ببینم مطمئناً بهش یه دونه امضای خوشگل میدم!!!!!؟!!!

Nima88
08-30-2010, 08:00 AM
من اگه رافا ببینم اولین چیزی که میگم اینکه دمت گرم خوب حال فدرر گرفتی بعدشم باهاش عکس میندازم.
به جز رافا خیلی دوست دارم یه روز اغاسی ببینم.

Mohammad Reza
08-30-2010, 08:43 AM
دیشب خواب دیدم آگاسی واسم تک میزد،چقدر تک میزد داغونم کرد...تو گوشیم به اسم آگاسی سیو بود:251:

Black horse
08-30-2010, 09:25 PM
سعی نکنید که دنبال دیدن تنیسور های معروف باشید سعی کنید کاری کنید که دیگران دنبال شما باشند!
.
.
.
:434:
من دوست داشتم نادالو ببینم!!
1.به من بصورت حرفه ای تنیس رو یاد بده!!
2. منو جانشین خودش کنه!!:434::434:

jiji-federer
08-31-2010, 07:08 AM
من اگه راجرو می دیدم بش می گفتم تنها 2مرد کامل تو دنیا وجود دارند اولیش بابامه دومیش هم تویی.

به امید جهانی بدون نا مرد

jiji-federer
08-31-2010, 07:09 AM
اگه راجر رو ببینم مطمئناً بهش یه دونه امضای خوشگل میدم!!!!!؟!!!

نه خیر؟!

Lily Nadal
09-02-2010, 10:40 AM
جدا از شوخی من اگه رافا رو ببینم شاید فقط لبخند بزنم بعد سرم رو بندازم پایین و برم

RF-66
09-02-2010, 03:34 PM
جدا از شوخی من اگه رافا رو ببینم شاید فقط لبخند بزنم بعد سرم رو بندازم پایین و برم

خوب یه همچین کاری فقط از دخترا بر میاد. احتمالاً شما هم دخترید.

senator
11-21-2010, 02:13 PM
اگه یه روز رافارو ببینم حتما باهاش یه عکس میگیرم!!
"البته هر کسی این کارو میکنه!!!!!"

Shima RN
11-21-2010, 08:59 PM
اگه رافا:866: رو ببینم:w00t: یا از حال میرم یا اگه شانس بیارم و از حال نرم محکم بغلش میکنم کاری ندارم رافا خوشش بیاد یا نیاد چون اون موقع دیگه این چیزا حالیم نیست:001_tt1:
عکس و امضا و اینجور چیزا هم که به جای خود...

minoo88
11-22-2010, 10:07 AM
من که خودمو براش می گیرم!!!:434:

novak djokovich
11-22-2010, 07:11 PM
دورش میگردم

marya
11-23-2010, 03:25 PM
من اگه رافا رو ببینم احتمالا دیگه هیچکس منو نمی بینه اخه همون جا درجا تموم می کنم

Alen
11-26-2010, 09:48 PM
اگه من یه روز اندی رو ببینم ازش تقاضا می کنم باهام تنیس بازی کنه......

Barca&Lona
01-27-2011, 01:57 AM
سلام.می خواستم بپرسم کسی از بچه های سایت تا حالا برای دیدن تنیس به دوبی سفر کرده؟اگر کسی رفته لطفا اعلام کنه چندتا سوال دارم که می خواهم راهنماییم کنید.تشکر

Behnam RF
02-25-2011, 01:02 PM
من اگه فدرر رو دیدم گریم می گیره و به جز امضا و ... بغلش می کنم
دیدم، کمی اشک در چشمانم جمع شد ولی اصلا نمی شد امضا بگیری:182: چه برسه بغلش کنی:434: البته از نوله هم میشه امضا گرفت هم بغلش کرد که من فقط اولی رو انجام دادم.

NimaRafi
06-11-2011, 02:09 PM
اگه راجر رو از نزدیک ببینید چه کار می کنید؟:379:
من اگه ببینمش گریه می کنم:240:

A!i
06-11-2011, 02:39 PM
اگه خواست بهش امضا میدم :Whistle:

delpotro
06-11-2011, 09:49 PM
من اگه خوانو ببینم میفتم جلوش سجده می کنم.

saRAfa
05-07-2012, 03:49 PM
اگه فقط بتونین یه جمله رو در رو به تنیسور محبوبتون بگین،به کی و چی میگین؟(((((((((((فقط یه جمله))))))))))))))به جز دوست دارم یا تو تنیسور محبوبمی.

Behr@d
05-07-2012, 06:00 PM
من اگه رافا رو ببینم :866: صد در صد میپرم بغلش . احتمالا نتونم این کارو کنم چون قبلش قش میکنم . :13:

elina.n
05-07-2012, 10:56 PM
با تصورش دست وپام و گم میکنم

reyhan.sharapova
08-09-2012, 12:45 PM
من اول از همه ازش میخوام باهام یه دست بازی کنه..لفطا

ایمان مورای
08-09-2012, 01:30 PM
او را در آ غوش می گیرم و در خوا ست می کنم بیاد با من رالی کنه

john
08-09-2012, 02:17 PM
من اگه ایزنر ببینم بهش میگم چند تا از اون سرویساشو بهم بزنه که با یه ریترن خوب روش کم کنم

D3ADMAN
08-09-2012, 05:08 PM
من اگه جوکوویچ رو ببینم ، بهش میگم من و تو زندگیمون خیلی شبیه هم دیگست ، اما تو مایه داری و من نیستم . بعدش هم یه عکس و امضاء یادگاری میگیرم ازش

Aryan
08-09-2012, 05:34 PM
در اون لحظه فک کردن سخته
ولی یه امضا و یه عکس با شرت ورزشی و راکت تنیس باید گرفت:434: