ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم ویمبلدون!

صفحه ها : 1 2 [3] 4

Alireza Murray
06-29-2010, 02:29 PM
نبینم اینجا به انگلیسی ها توهین بشه:182:
حالا خود اسپانیایی ها خیلی خوبن ،یه بار نشد بازی اندی رو بزارن تو مانولو سانتانا
نادال حق نداشت همچین حرکت زشتی رو در برابر کویین الیزابت 2 بزرگ انجام بده
:655:i love england
منم از تورنمنت مادرید و هر تورنمنتی که تو اسپانیاست حالم بهم میخوره:3t1:
حالا ببینم امشب اسپانیا چکار میکنه جلو پرتغال
خیلی ببخشیدا ولی منم از هر چی اسپانیایی بدم میاد:3t1:
منم مثل خشی جون وقتی از کسی یا چیزی بدم میاد میگم

davidbeckham
06-29-2010, 02:35 PM
البته رافا همون اول رسما گفت این کارو میکنه :3t1: ولی خب بعدا گذاشت تو کاسشون :350:[/QUOTE]
:254::254::254:
دمش گرم

davidbeckham
06-29-2010, 02:43 PM
البته همه جا ادم بد و خوب هست
من از همه انگلیسیا بد م نمیاد که
ایدیم هم که بکهامه:866:
ولی حالم از مسئولان ویمبلدون بهم خورد
تو اسپانیا هم حالم از خیلیا بهم میخوره
اونایی که خواهان تجزیه اسپانیا هستن
و در راسشون نخست وزیر مفت خور اسپانیا ویار:3t1:
هر چیزی هم زوری باشه بدم میاد:3t1:
اسپانیا هم بخواد بزور ببره بقیه رو تعظیم کنن به ملکه کار بیخودی میکنه

Reza23
06-29-2010, 02:49 PM
البته اونها هم دیگه اجباری تو کار نذاشتن، قبلا تا سال 2003 اگه اشتباه نکنم، اجباری بود، ولی این دفعه یه عهده بازیکنا گذاشته بودن که اگه میخوان اینکارو بکنن اگه نه هم که هیچ، در واقع انگلیسین دیگه همه چی با سیاست!! دیدن خیلی ضایعست مردم رو رسما وادار به تعظیم کردن کنن، قانون رو حذف کردن، ولی یه جوری از طرق میدیا فشار رو رو بازیکنا گذاشتن که اونا از ترس اینکه مورد قهر تماشاچیها قرار نگیرن، یه جوری این کارو بکنن، جالبه بدونید تنها کسی که میخواست یه جوری در بره از زیر این کار، اندی موری بود!!!! هی دو پهلو حرف میزد که باید ببینم حریفم چیکار میکنه، تا اینقدر بهش فشار اوردن، که بدبخت رسما گفت حتما این کارو میکنم!!!
البته رافا همون اول رسما گفت این کارو میکنه :3t1: ولی خب بعدا گذاشت تو کاسشون :350:

اندی بیچاره هم اسکاتلندیه. انگلیسی که نیست!
مگه ندیدین انگلیسی ها چه بلایی سر ویلیام والاس
آزادیخواه بزرگ اسکاتلند آوردن؟!
به اون وضع فجیع با شکنجه کشتنش!!
تو همین سرود ملی یه بندی بود که با تحقیر نابودی ارتش
اسکاتلند رو شرح میداد و یه جور رجز محسوب میشد.
بعدها دیدن خیلی ضایع است حذفش کردن.
بلایی که سر ایرلندی های بیچاره و بقیه ملتهای دنیا
آوردن رو همه میدونن.
فیلم میهن پرست رو که همه دیدین.
خود ما هم کم نکشیدیم!
دم یواکیم لو گرم که زد انگلیس رو انداخت بیرون!!
1-4

Reza23
06-29-2010, 02:52 PM
البته همه جا ادم بد و خوب هست
من از همه انگلیسیا بد م نمیاد که
ایدیم هم که بکهامه:866:
ولی حالم از مسئولان ویمبلدون بهم خورد
تو اسپانیا هم حالم از خیلیا بهم میخوره
اونایی که خواهان تجزیه اسپانیا هستن
و در راسشون نخست وزیر مفت خور اسپانیا ویار:3t1:
هر چیزی هم زوری باشه بدم میاد:3t1:
اسپانیا هم بخواد بزور ببره بقیه رو تعظیم کنن به ملکه کار بیخودی میکنه

درسته همه جا خوب و بد هست ولی سیاستهای خبیثانه فرق داره.
اینها همه اش میخوان بگن ما فرق داریم.
حالا چطوری؟!!
ما بهتریم.
مثلا چپکی رانندگی میکنن.
گروهبانشون درجه هاش معکوسه! :254::254:

Mohammad
06-29-2010, 03:03 PM
اندی بیچاره هم اسکاتلندیه. انگلیسی که نیست!
مگه ندیدین انگلیسی ها چه بلایی سر ویلیام والاس
آزادیخواه بزرگ اسکاتلند آوردن؟!
به اون وضع فجیع با شکنجه کشتنش!!
تو همین سرود ملی یه بندی بود که با تحقیر نابودی ارتش
اسکاتلند رو شرح میداد و یه جور رجز محسوب میشد.
بعدها دیدن خیلی ضایع است حذفش کردن.
بلایی که سر ایرلندی های بیچاره و بقیه ملتهای دنیا
آوردن رو همه میدونن.
فیلم میهن پرست رو که همه دیدین.
خود ما هم کم نکشیدیم!
1-4
این مناقشه بین اندی موری و انگلیسی ها که همیشه خیلی پر سر و صد بوده و از جام جهانی 2006 شروع شده، و حتی خیلیها اونو ضد انگلیسی هم میدونستند، البته خودش هی تکذیب میکنه، ولی خدائیش معلومه یه چیزی هست، چون خیلی اشکارا مثلا از تیم انگلیس تو جام جهانی همین امسالم حمایت نمیکرد، در واقع بعضی وقتها اینقدر روش فشار میزارن که مجبوره هی ظاهر رو حفظ کنه، ولی تو دلش چیز دیگه ایه.

Behnam RF
06-29-2010, 03:25 PM
come on roger you can back to world number one

kiavash
06-29-2010, 03:25 PM
1-4

:688::688: عزیز من اونی که انگلیسو انداخت بیرون یواکیم لو نبود , داور و کمک داور بودن

Hossein Murray
06-29-2010, 03:28 PM
بنی آدم اعضای یکدیگرند ..... که در آفرینش همه با هم برادرند ....... :434:
برین یه بار دیگه ode to joy بتهوون رو گوش بدین شاید دست از این نفرت های بیهوده برداشتین !!!
البته نفرت از انگلستان برای ایرانی ها جای خود داره اما الان دیگه ما تو جامعه ی اجتماعی قرن بیست و یکیم نه حوضه ی سیاسی جنگ و جامعه ی سیاسی !!!!!

Mohammad
06-29-2010, 03:38 PM
برین یه بار دیگه ode to joy بتهوون رو گوش بدین شاید دست از این نفرت های بیهوده برداشتین !!!
البته نفرت از انگلستان برای ایرانی ها جای خود داره اما الان دیگه ما تو جامعه ی اجتماعی قرن بیست و یکیم نه حوضه ی سیاسی جنگ و جامعه ی سیاسی !!!!!
حسین جان خود اندی هم دلخوشی از انگلیسی ها نداره. :350:

Hossein Murray
06-29-2010, 03:43 PM
حسین جان خود اندی هم دلخوشی از انگلیسی ها نداره. :350:
درسته .... این جماعت اصولا تو تمامی ادوار و در تمامی مواضع می خوان بالاخره یه فرقی با بقیه داشته باشن . از سیستم آموزشی و قوانین رانندگی گرفته تا ................
اندی بیچاره هم حق داره خوب !! چاره چیه ؟؟ بیچاره الان معلوم نیست ملیتش چیه ؟! هر جا یه چیزی نوشتن .

Mohammad
06-29-2010, 03:51 PM
درسته .... این جماعت اصولا تو تمامی ادوار و در تمامی مواضع می خوان بالاخره یه فرقی با بقیه داشته باشن . از سیستم آموزشی و قوانین رانندگی گرفته تا ................
اندی بیچاره هم حق داره خوب !! چاره چیه ؟؟ بیچاره الان معلوم نیست ملیتش چیه ؟! هر جا یه چیزی نوشتن .
اره، این انگلیسی ها میخوان به زور اندی رو تماما به نفع خودشون مصادره کنن، به خصوص امسال که خیلی هم حالشون گرفتست که برای اولین بار از اغاز مسابقات ویمبلدون در سال 1877 هیچ انگلیسی در جدول اصلی انفرادی وجود نداره!!

davidbeckham
06-29-2010, 03:57 PM
من از حرف زور بدم میاد
همین بلاتر مرتیکه مخالف استفاده از تکنولوژیه:3t1:
اگه تکنولوژی بود هم گل انگلیس هدر نمیرفت
هم گل اول ارژانتین افساید گرفته میشد
پلاتینی هم که نیاز به تعریف نیست
تو فینال دو سال پیش اروپا علنا گفت دوست داره بارسا ببره:3t1:
یکی نیست بگه تو رئیس یوفا هستی مثلا
یا اون بلا رو سر چلسی اورد مقابل بارسا
ادم ذاتش خراب باشه کاری نمیشه کرد:3t1:
کاری به ملیت هم نداره

pourya RF
06-29-2010, 04:20 PM
من برگشتم :434:

pourya RF
06-29-2010, 04:35 PM
تا وقتی که سقف متحرک نذاشته بودن هزار بار بازی ها به خاطر بارون قطع می شد ازوقتی که گذاشتن تا حالا دو بار هم به خاطر بارون از اون استفاده نکردن.

davidbeckham
06-29-2010, 04:49 PM
یکی از ویلیامزا حذف شد:866:
ایول پیروونکوا
http://tennis-image.com/images/67977114171120344452.jpg

pourya RF
06-29-2010, 04:55 PM
یکی از ویلیامزا حذف شد:866:
ایول پیروونکوا
این عکس تقدیم به تو:443:http://community.dreamcricket.com/community/blogs/not_cricket/VenusSerena.jpg (http://community.dreamcricket.com/community/blogs/not_cricket/VenusSerena.jpg)

Reza23
06-29-2010, 07:20 PM

حسین آقا شما انسان بزرگی هستی و بسیار واقع بینانه مطلب مینویسی.
اینو مینویسم که نگی ما همینطوری از روی نفرت کور اون چیزها رو گفتیم.

انگلیسی ها به ملل زیادی تو دنیا ظلم کردن ولی یکی دو مورد رو خدمت شما
نمونه عرض می کنم.
انگلیسی ها ایرلند رو اشغال کرده بودن و از مردم بدبخت بخاطر زمینهای خود اونها
برای ملکه وقت اجاره میگرفتن.
طوری که واسه کشاورز بیچاره به زور چیزی میموند تا شکم زن و بچه هاش رو سیر کنه.
هر وقت هم اجاره عقب میوفتاد مزرعه و خونه اش رو میسوزوندن.
هرکی هم مقاومت میکرد جلوی چشم زن و بچه اش میکشتن.

تو همون فیلم Brave Heart یه عروسی بود که یهو سربازای دوک اون منطقه پیداشون
شد و گفتن دوک میخواد به این عروسی افتخار بده و بنابراین عروس رو پیش
خودش میبره!! و بردن! :243:

اندی هم بهتر از ما میدونه چه خبره!
چرا اندی از تیم انگلیس دفاع کنه وقتی تیم خودش حذف شده؟!!!
اندی اسکاتلندی هست نه انگلیسی!!

زمان قاجار وقتی سفیر انگلیس وارد دفتر صدراعظم ایران میشد می نشست و پاهاش رو
روی میز صدراعظم میذاشت!!
وقتی امیرکبیر اومد دستور داد همه صندلی ها رو از اتاقش جمع کنن و فقط
یه میز موند و یه صندلی واسه خودش!!
تا سفیر بی ادب انگلیس در برابر صدراعظم ایران سرپا بایسته و عرضش
رو بگه و از خدمت مرخص بشه!!

این مطالب ربطی به وین رونی - آلن شیرر و بقیه نداره!
ورزش کلا جداست!
اما وقتی شرکت کننده تو مسابقه رو مجبور میکنن جلوی ملکه اشون تعظیم
کنه آدم حالش بد میشه و یاد همون کارها ی دیگه اشون میوفته!

Reza23
06-29-2010, 07:24 PM
:688::688: عزیز من اونی که انگلیسو انداخت بیرون یواکیم لو نبود , داور و کمک داور بودن
شما استیون هوارد رو تو روزنامه سان می شناسی؟!!
ایشون یکی از بزرگترین ورزشی نویسان بریتانیاست.
تو سان نوشته بود انگلیس خیلی ضعیف بود و در برابر آلمان
حرفی برای گفتن نداشت.
اون گل هم اگه قبول میشد نتیجه 2-7 میشد چون آلمانها روی
دروازه انگلیس و با دفاع بی نظم و پر اشتباه انگلیس هر کاری
دلشون میخواست میکردن!!

Ahoura
06-29-2010, 07:47 PM
بد ترين خبر تنيسي امروز حذف كيم و بهترين خبر حذف يكي از ويليامزا

Ahoura
06-29-2010, 09:22 PM
راجر قهرمان ویمبلدون

Alireza Murray
06-29-2010, 09:34 PM
2 روز پیش که بازی هارو پیش بینی کردم تنها پیش بینی بازی ماری درست بود که گفتم 3-0 میشه:434:
امیدوارم ایندفعه پیش بینی هام درس از اب در بیاد
بازی فدرر و بردیچ : فدرر 3-0 میبره
بازی نادال و سودرلینگ : نادال 3-2 میبره
بازی جوکوویچ و لو : جوکوویچ 3-1 میبره
بازی ماری و تسونگا : ماری 3-0 میبره
کاشکی فدرر و نادال و جوکوویچ و ماری ببرن ، خیلی دوست 4 سید اول برن نیمه نهایی ( اون موقع چه نیمه نهایی بشه ، خیلی وقت بود که 4 سید اول یه گرند اسلم نرفته باشن به نیمه نهایی )

Hossein Murray
06-29-2010, 09:36 PM
حسین آقا شما انسان بزرگی هستی و بسیار واقع بینانه مطلب مینویسی.
اینو مینویسم که نگی ما همینطوری از روی نفرت کور اون چیزها رو گفتیم.

رضا جان شما همیشه لطف داری ... من همیشه گفتم کوچیک تک تکم .
درباره داستان ها هم مرسی ... اما من روم دقیقا به شما نبود ... تو بین پستا پست هایی رو دیدم که همه رو قاطی کرده بودن زده بودن تو هم ... یکی اسپانیا ... اون یکی انگلیس ...
بله دقیقا من هم قبول دارم که انگلیسی ها اینجورین و هنوز هم هستن ... مشت هم نشونه ی خرواره ... من تنها از تاریخچه ی طلایی موسیقی انگلستان لذت می برم ! وگرنه نخواستم دفاع کنم از چیز خاصی !!! ولی خوب بهتره یه کم ما انسان دوست تر باشیم ... بالاخره یه ایرونی گفتن ....... :866:

Ahoura
06-29-2010, 09:39 PM
http://www.tennis-image.com/images/13556385963294639274.jpg

Ahoura
06-29-2010, 10:01 PM
http://www.tennis-image.com/images/62682907838446634561.jpg

حذف ویلیامز رو به غیر ویلیامزی ها تبریک می گم

Ahoura
06-29-2010, 10:22 PM
این تنیسور نامطرح هم خیلی خوب اومده بالا داره کم کم خطرناک می شه

http://www.tennis-image.com/images/67123470369171288519.jpg

viva rafa
06-29-2010, 11:43 PM
vamo0o0o0s spain
اینم از اسپانیا ایشاللا فردا هم نادال یه حاله اساسی بهمون بده

Ali_RF
06-30-2010, 01:36 AM
2 روز پیش که بازی هارو پیش بینی کردم تنها پیش بینی بازی ماری درست بود که گفتم 3-0 میشه:434:
امیدوارم ایندفعه پیش بینی هام درس از اب در بیاد
بازی فدرر و بردیچ : فدرر 3-0 میبره
بازی نادال و سودرلینگ : نادال 3-2 میبره
بازی جوکوویچ و لو : جوکوویچ 3-1 میبره
بازی ماری و تسونگا : ماری 3-0 میبره
کاشکی فدرر و نادال و جوکوویچ و ماری ببرن ، خیلی دوست 4 سید اول برن نیمه نهایی ( اون موقع چه نیمه نهایی بشه ، خیلی وقت بود که 4 سید اول یه گرند اسلم نرفته باشن به نیمه نهایی )
آره واقعاً خيلي قشنگ مي‌شه. مخصوصاً بازي ماري با نادال كه مي‌تونه خيلي جذاب باشه. هرچند پيش‌بيني بازي‌هاي يك‌چهارم خيلي سخته، چون هر هشت نفر آمادن.
ولي سوالي كه هميشه تو ذهن من هست اينه كه چرا تنيسوري كه تا حالا حتي يك گرنداسلم رو
هم نبرده بايد در رده چهارم تنيسورهاي جهان باشه و بدتر از اون يك مدت دوم باشه؟

Mohammad Reza
06-30-2010, 07:48 AM
امروز بازی های مردان در مرحله کوارتر به اوج هیجان خود رسیده!
نواک-لو:این بازی برای نواک یکم سخت خواهد بود..لو حریفی است که با جدیت کامل بازی رو دنبال خواهد کرد و شاید برای نواک دردسر درست کند ولی جوکوویچ به نظر من میتونه این بازی رو ببره-نتیجه بازی:برد نواک
راجر-بردیچ:خیلی میترسم که این بازی مث بازی راجر در رولند امسال مقابل سودرلینگ بشه!مطمئنم راجر ست اول و به راحتی میگیره و باید تمرکز خودش و در تمام ست ها بزاره و از تمام موقعیت هاش خوب استفاده کنه
سودرلینگ-نادال:بر خلاف رولند گاروس که به نظرم رابین واسه رافا دردسر درست میکرد ولی در ویمبی نظرم اینه که رافا بازی رو میبره!!نادال آمادگی تقریبا خوبی داره البته باز هم حرف و حدیثایی راجع به زانوش هست اما باز تمام تلاش خودش و میکنه!یکی از نکات خوبی که نادال و طرفدارانش میتونن خوشحال باشن سرویس های ناداله که هر بازی بهتر از قبل شده و این نکته بسیار خوبی برای آنهاست...برد نادال در یک بازی فشرده
مورای-سونگا:با اینکه سونگا بازیکن بسیار خوبیه اما به نظرم مورای میتونه بازی رو به راحتی به نفع خودش به پایان برسونه..برد مورای
در آخر امیدوارم 4سید برتر بازی ها به نیمه نهایی برسند.

kiavash
06-30-2010, 08:17 AM
شما استیون هوارد رو تو روزنامه سان می شناسی؟!!
ایشون یکی از بزرگترین ورزشی نویسان بریتانیاست.
تو سان نوشته بود انگلیس خیلی ضعیف بود و در برابر آلمان
حرفی برای گفتن نداشت.
اون گل هم اگه قبول میشد نتیجه 2-7 میشد چون آلمانها روی
دروازه انگلیس و با دفاع بی نظم و پر اشتباه انگلیس هر کاری
دلشون میخواست میکردن!!

7-2 ؟ :251::655:... اتفاقا بعد از اون گل حتی انگلیس هم میتونست ببره بازیو :243:
شما خودت به این اعتقاد داری که رافا خیلی از بازیهاشو با روحیه بالاش برده :379:,, پس نمیشه گفت انگلیس بعد از گل دوم حتما میباخت چون روحیش خیلی بالا میرفت ... به هر حال بردن یا باختن به دلیل اشتباه داوری هیچ ارزشی نداره

Alireza Murray
06-30-2010, 09:53 AM
آره واقعاً خيلي قشنگ مي‌شه. مخصوصاً بازي ماري با نادال كه مي‌تونه خيلي جذاب باشه. هرچند پيش‌بيني بازي‌هاي يك‌چهارم خيلي سخته، چون هر هشت نفر آمادن.
ولي سوالي كه هميشه تو ذهن من هست اينه كه چرا تنيسوري كه تا حالا حتي يك گرنداسلم رو
هم نبرده بايد در رده چهارم تنيسورهاي جهان باشه و بدتر از اون يك مدت دوم باشه؟
خوب این کار خیلی سختیه که گرنداسلم نبری و رنک 4 باشی:441:
در ضمن از وقتی که من عضو این سایت شدم چندین و چند بار بعضی از دوستان هی میگن ماری گرند نبرده و هر وقت تونست یکی ببره بعد بیا این کارو کن و از این حرفا
امیدوارم اندی این ویمبلدون رو ببره تا شما ها بفهمین اندی شایسته گرند بردن هست وفقط راجر شما نمیتونه گرند ببره

PowerVu
06-30-2010, 10:26 AM
برنامه ترتیب انجام مسابقات و زمان برگزاری بازی های روز «نهـم» تنیس گرنداسلم ویمبلدون 2010 به تاریخ چهارشنبه نهـم تیر 1389 به وقت رسمی ایـران در پست شماره 2 قرار گرفت.

امروز در ادامه ی مسابقات ستاره ها و اسطوره های پیشکسوت دو چهره ی شناخته شده ی دیگر به میدان می روند. مارک پچی که حالا یکی از مفسران و گزارشگران اصلی اسکای اسپورت بریتانیا و بی بی سی است، همچنین گوران ایوانیسویچ کروات و قهرمان سابق ویمبلدون که همگان بازی به یاد ماندنی او با رفتر استرالیایی در فینال ویمبلدون را که منجر به قهرمانی ایوانیسویچ شد را به خاطر دارند.

ضمناً منصور بهرامی و آنری لوکونت پس از بازی اول که دیروز انجام دادند امروز در کورت 12 به میدان خواهند رفت. چه افتخاری بالاتر و والاتر برای ما ایرانیان که در کنار نام منصور شماره یک به معنای SEED اول مسابقات را می بینیم.

منصور، نوجوان ایرانی که پیش از انقلاب در کنار کورت ها به عنوان Ball Boy به دنیای تنیس وارد شد، پس از انقلاب به هیچ وجه به دلیل «طاغوتی» دانستن این ورزش توسط مسئولین نتوانست آن را ادامه دهد و به ناچار ایران را به قصد فرانسه ترک کرد و حالا با گذشت این همه سال عشق به تنیس چنان او را زنده نگاه داشته که در حالی که گرد سپید بر روی موهای او نشسته است اما به عنوان SEED اول در مسابقات گرنداسلم ویمبلدون به میدان می رود.

ضمناً از یاد نبریم که در گرنداسلم رولند-گروس 2010 منصور و هم تیمی اش آنری لوکونت با حضور در فینال مسابقات به دیدار اسطوره محبوب دنیا یعنی جان مک انرو و هم تیم اش گومز رفتند.

منصور جان ما همیشه به تو، سفیر واقعی عاشقان ایرانی تنیس، افتخار می کنیم اگر چه موفقیت ها و افتخارات تو هیچ گاه پس از انقلاب در رسانه های حکومتی جمهوری اسلامی کوچکترین بازتابی نداشته اند!

Reza23
06-30-2010, 10:48 AM
7-2 ؟ :251::655:... اتفاقا بعد از اون گل حتی انگلیس هم میتونست ببره بازیو :243:
شما خودت به این اعتقاد داری که رافا خیلی از بازیهاشو با روحیه بالاش برده :379:,, پس نمیشه گفت انگلیس بعد از گل دوم حتما میباخت چون روحیش خیلی بالا میرفت ... به هر حال بردن یا باختن به دلیل اشتباه داوری هیچ ارزشی نداره

انگلیس به گفته کارشناسان خودشون نمی تونست ببره.
حالا شما میگی میبرد؟!!! :254::251:

viva rafa
06-30-2010, 11:51 AM
خیلی طرزه فکراتون الکی هستا شما هم شدید عین این جاودانی که فقط بلده تیکه بندازه؟ یا اون خیابانی که همه دنیارو مسی میبینه؟
ادمایی که بارسا پرستن که فقط خودشونو میبیننو احساساته هیچ کسه دیگه ای واسشون مهم نیست؟
همین جاودانی قبل از فیناله لیگه قهرمانان میگفت بله اینتر مطمئنن پشیمون میشه از اینکه جلویه بایرن قرار میگیره خب بگو. مرده حسابی تو شعورت در این حده که نمیفهمی با این حرفت ابنتری ها ناراحت میشن؟
یا با پرروییه تمام میاد میگه اگه نا خالصیایه اسپانیا که رئالیا باشن تو تیم نباشن بازیشون خیلی قشنگ تر میشه
ما جایی زندگی میکنیم که هرکی قدرت تو دستش باشه بقیرو له میکنه!
یا اون مزدک که میگه بله هنوز مالکیت توپ 61به31 هست!
یا این فردوسی پور که هنوز نمیدونه اسپانیا فقط سروده ملیش اهنگه چیزی نیست که بخوان بخونن البته با توجه به اختلافایی که دارن همینم هنر کردن گذاشتن هی میگه ببینید چون با هم اختلاف دارن نمیخونن
حالا شما ها هم نشستید میگید اره میشد 7-2؟
شما چه میدونی نیمه دوم سیستمه انگلیس چه جور میشد حالا هر چه قدرم که ضعیف باشن
به همین سادگی میگیو 4تا شکله خندم میزنی زیرش؟
برید خدارو شکر کنید که تنیس پخش نمیشه وگرنه با این مجریایی که ما داریم جز اعصاب خردی هیچ چی نداشت!

nole
06-30-2010, 12:00 PM
با همه ی این حرف ها ....
باید قبول کرد بازیکنینی که حالا برای رافا موندن نسبتا سخت ترن . درصد بردش از سودرلینگ که معلوم نیست ... اندی یا سونگا هم هردو برای رافا مشکل سازن ...
راجر هم شاید بردیچ براش یه کوچولو مورد داشته باشه اما دیگه نواکو اندازه پشمای تنش برده ! :434:
:379::379::379::379::379::379::379::379::350::350::350::350::350:file:///C:/Users/Arsi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png:688::688::688::688::688::688::688::688:file:///C:/Users/Arsi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png

kiavash
06-30-2010, 12:07 PM
انگلیس به گفته کارشناسان خودشون نمی تونست ببره.
حالا شما میگی میبرد؟!!! :254::251:

آره من میگم میبره , اطمینان دارم که میتونست بازیو ببره ... البته فقط من نمیگم کسای دیگر هم میگن____
یعنی شما میگی چون بعضی کارشناسای خودشون گفتن , حتما بازیو میباخته؟؟؟؟:379::350:
ایول بابا خیلی با منطقی:441:

babak59
06-30-2010, 12:10 PM
بازی نادال و سودرلینگ با بازی موری و تسونگا هم زمان می باشد
بازی نادال و سودرلینگ رو توی کورت 1 انداختن ولی بازی موری و تسونگا رو توی ورزشگاه اصلی
حالا فقط مونده بجای بازی نادال بازی موری رو الجزیره بذاره
:240:
:379:

Mohammad Reza
06-30-2010, 12:13 PM
آره من میگم میبره , اطمینان دارم که میتونست بازیو ببره ... البته فقط من نمیگم کسای دیگر هم میگن____

خیلی طرزه فکراتون الکی هستا شما هم شدید عین این جاودانی که فقط بلده تیکه بندازه؟ یا اون خیابانی که همه دنیارو مسی میبینه؟
ادمایی که بارسا پرستن که فقط خودشونو میبیننو احساساته هیچ کسه دیگه ای واسشون مهم نیست؟
همین جاودانی قبل از فیناله لیگه قهرمانان میگفت بله اینتر مطمئنن پشیمون میشه از اینکه جلویه بایرن قرار میگیره خب بگو. مرده حسابی تو شعورت در این حده که نمیفهمی با این حرفت ابنتری ها ناراحت میشن؟
یا با پرروییه تمام میاد میگه اگه نا خالصیایه اسپانیا که رئالیا باشن تو تیم نباشن بازیشون خیلی قشنگ تر میشه
یا این فردوسی پور که هنوز نمیدونه اسپانیا فقط سروده ملیش اهنگه چیزی نیست که بخوان بخونن البته با توجه به اختلافایی که دارن همینم هنر کردن گذاشتن هی میگه ببینید چون با هم اختلاف دارن نمیخونن
برید خدارو شکر کنید که تنیس پخش نمیشه وگرنه با این مجریایی که ما داریم جز اعصاب خردی هیچ چی نداشت!

جای این بحث ها اینجا نیست دوستان عزیز

Hossein Murray
06-30-2010, 12:49 PM
حالا فقط مونده بجای بازی نادال بازی موری رو الجزیره بذاره
:240:
:379:
نترس این عرب ها علاقه ی وافری به الماتادور رافاییل نادال دارن ... :434:
فقط خدا کنه ntv دیگه بازی نادالو نشون نده !!!!

Hossein Murray
06-30-2010, 12:55 PM
بله ....... امیدها باطل شد !!!
15:00
Roger Federer – Tomas Berdych Canlı
17:00
Robin Soderling – Rafael Nadal Canlı

این هم برنامه ی استاد ntv ... البته حق داره خوب ... بازی نادال حساس تره ... به اندی معتمد هستیـــم !!:434:

Reza23
06-30-2010, 12:57 PM

جای این بحث ها اینجا نیست دوستان عزیز

خب معنای منطق شما رو هم فهمیدیم:
شما دو نفر بیشتر از گری لینکر - آلن شیرر - آلن هانسن - لی دیکسون - استیون هوارد و ...
فوتبال می فهمین و به مسائل تیم ملی انگلستان هم بیشتر از خود انگلیسی ها
واقف هستین!! :254::251:

محمدرضا جون این رفقا مون کاسه داغ تر از آش شدن!
خود انگلیسی ها ضعف خودشون رو قبول کردن اینها قبول نکردن!!

viva rafa
06-30-2010, 02:21 PM
نه عزیزه دلم اگه انگلیس 20تا گلم میخورد واسم مهم نبود و نخواهد بود چون خودم طرفداره تیمه دیگه ایم خودمم خوب میدونم اوضاع انگلیس چه جوریه
ولی اینجوری کسی قضاوت نمیکنه به این فکر کن که این بلا یه روزم سره تیمه مورده علاقت میاد
اونموقع میبینیم کی کاسه داغ تر از اشه
به خیالش حالا من مثلا کشته مرده انگلیسمو دارم میگم انگلیس اگه این گلو میزد دیگه قهرمانه جام بود

MaTAdoR
06-30-2010, 04:49 PM
سلام به دوستان تنیسی و البته اندکی فوتبالی:434:
عجب بازییه این بازی راجرـبردیچ
در ست ها که 1-1 ودر گیم ها 4-1 بردیچ

خواهشا" ما رو دعا کنید تا فردا از این امتحان سخت
سالم بیاییم بیرون:188:(کنکور:240:)
فکر کنم بغیر از من محمدرضا وطیبه هم کنکورین
التماس دعا

Mohammad Reza
06-30-2010, 05:49 PM
شکست راجر بسیار تلخ بود..نمیدونم چی بگم تو این 4ساله که دارم تنیس و میبینم این سخت ترین شکست راجر بود!راجر داره به شکست عادت میکنه!من نمیگم بردیچ خوب بود میگم راجر بد بود..رافا هم که بدجور عقبه!شاید همه چی داره برای قهرمانی مورای در ویمبی هموار میشه!!فردا کنکور و که مطمئنم تیکه تیکش میکنم

nima.a
06-30-2010, 05:51 PM
به همه دوستان و خودم تسلیت میگم :243:

pooya
06-30-2010, 05:51 PM
خب راجر فدرر 3-1 به بردیچ باخت و حذف شد.حیف:240:.ولی اگه بردیچ رو هم میبرد امیدی به قهرمانیش نبود.فدرر فدرر همیشگی نبود

Hossein Murray
06-30-2010, 05:53 PM
اول برای محمد رضای گل و MaTador عزیز که اسمشون رو نمی دونم آرزو می کنم فردا امتحانشون رو قشنگ پاس کنن !!
بعد هم از بازی بد راجر گله کنم ... بردیچ در حد خوبی ظاهر شد ... اما راجر اصلا راجری نبود که 6 تا ویمبی
گرفته باشه ... خلاصه ... با این وضعیت فک کنم رافا هم نتونه از پس سودرلینگ بر بیاد ...
و در آخر .... برای اندی عزیزم آرزو می کنم خودش باشه تا بتونه به آرزوش برسه ........

kiavash
06-30-2010, 05:57 PM
خب معنای منطق شما رو هم فهمیدیم:
شما دو نفر بیشتر از گری لینکر - آلن شیرر - آلن هانسن - لی دیکسون - استیون هوارد و ...
فوتبال می فهمین و به مسائل تیم ملی انگلستان هم بیشتر از خود انگلیسی ها
واقف هستین!! :254::251:

محمدرضا جون این رفقا مون کاسه داغ تر از آش شدن!
خود انگلیسی ها ضعف خودشون رو قبول کردن اینها قبول نکردن!!

نه نفهمیدی , اگه میفهمیدی اینطوری نمیگفتی
تو فکر کن انگلیس باید 100-0 میباخت ... من هرچی برای شما بگم بازم نمیفهمی:350:

davidbeckham
06-30-2010, 06:01 PM
نادال هم به احتمال زیاد خواهد باخت
با اون وضع بازیهای قبلی پیش بینی کرده بودم
البته با اون کارهای مسئولان ویمبلدون من دیگه حسی واسه دیدن بازیها ندارم:3t1::3t1:
فقط سودرلینگ اول نشه:3t1:
تو کورت اصلی هم که نذاشتن بازیشو
الان یک پوینت مفت دادن به سودرلینگ
خاک بر سرشون

MaTAdoR
06-30-2010, 06:01 PM
شکست راجر بسیار تلخ بود..نمیدونم چی بگم تو این 4ساله که دارم تنیس و میبینم این سخت ترین شکست راجر بود!راجر داره به شکست عادت میکنه!من نمیگم بردیچ خوب بود میگم راجر بد بود..رافا هم که بدجور عقبه!شاید همه چی داره برای قهرمانی مورای در ویمبی هموار میشه!!فردا کنکور و که مطمئنم تیکه تیکش میکنم
به نظر من از اینکه بردیچ خوب یا بهتر بگم عالی بود شکی نیست!
راجر تمام تلاشش رو کرد come onهاش هم که از روزهای قبل بیشتر شده بود به دادش نرسید!:251:
(محمدرضا توهم رشته ریاضی هستی؟ استرس نداری؟ من خیلی استرس دارم!:182:
منظورت از تیکه تیکه، تکه کردن برگه سوالاته؟:251:
شوخی کردم امیدوارم موفق باشیم:441:)

jiji-federer
06-30-2010, 06:11 PM
اگه فکر کردی من بازم جواب میدم
سخت در اشتباهی
دو سه سال پیش بود تا 100 صفحه هم جواب میدادم
ولی الان یاد گرفتم الکی با هر کسی بحث نکنم

هرکسی کلمه ی درستی نیست ی ذره احترام بزار من احتیاجی به جواب شما ندارم و نداشتمو نخواهم داشت.

jiji-federer
06-30-2010, 06:12 PM
من پس فردا کنکور دارم میشه واسه من هم دعا کنین؟!

davidbeckham
06-30-2010, 06:22 PM
درود به شرف بردیچ:866:
حال مسئولان مفت خور ویمبلدون رو گرفتی دمت گرم:441:
http://tennis-image.com/images/71849440164894485168.jpg

http://tennis-image.com/images/14329048354112410291.jpg

davidbeckham
06-30-2010, 06:22 PM
هرکسی کلمه ی درستی نیست ی ذره احترام بزار من احتیاجی به جواب شما ندارم و نداشتمو نخواهم داشت.
اخه میدونی چیه من یکم بی ادبم:254::254::254::254:

Hossein Murray
06-30-2010, 06:24 PM
من پس فردا کنکور دارم میشه واسه من هم دعا کنین؟!
یه دعای همگانی برای بچه های ریاضی فردایی ... بچه های تجربی پس فردایی ... انسانی پسون فردایی ..... همتون موفق باشید ... زیاد هم نترسید ... کی به کیه ؟!

davidbeckham
06-30-2010, 06:36 PM
come on novak:441:
http://tennis-image.com/images/53021008449299780998.jpg

http://tennis-image.com/images/49764045258041055542.jpg

Ahoura
06-30-2010, 06:56 PM
به نظر من راجر دیدگه نمی تونه ورزش حرفه ایش به پایان رسیده باید تا اینقدر محبوبه خداحافظی کنه وگرنه گندش در میاد همین طرفدارایی هم که داره از دست می ده

kiavash
06-30-2010, 07:10 PM
به نظر من راجر دیدگه نمی تونه ورزش حرفه ایش به پایان رسیده باید تا اینقدر محبوبه خداحافظی کنه وگرنه گندش در میاد همین طرفدارایی هم که داره از دست می ده
اگه طرفدارای قراره فقط تا وقتی که راجر میبره طرفدارش باشه , همون بهتر که از دست بره

Reza23
06-30-2010, 07:11 PM
نه نفهمیدی , اگه میفهمیدی اینطوری نمیگفتی
تو فکر کن انگلیس باید 100-0 میباخت ... من هرچی برای شما بگم بازم نمیفهمی:350:

میگم که نمی فهمی وگرنه اینطوری حرف نمی زدی!!:254::251:

sspol
06-30-2010, 07:28 PM
فدرر كه باخت عجب بازي شده بازي نادال سودرلينگ

فكر كنم ست دوم نقطه عطف بازي باشه

Mohammad Reza
06-30-2010, 07:40 PM
به نظر من از اینکه بردیچ خوب یا بهتر بگم عالی بود شکی نیست!
راجر تمام تلاشش رو کرد come onهاش هم که از روزهای قبل بیشتر شده بود به دادش نرسید!:251:
(محمدرضا توهم رشته ریاضی هستی؟ استرس نداری؟ من خیلی استرس دارم!:182:
منظورت از تیکه تیکه، تکه کردن برگه سوالاته؟:251:
شوخی کردم امیدوارم موفق باشیم:441:)
آره من رشته ریاضیم و با اینکه تو طول سال تحصیلی حتی یک تست نزدم ولی مطمئنم و به خودم ایمان دارم که قبول میشم و اصلام استرس ندارم

Mohammad Reza
06-30-2010, 07:41 PM
من از این جور طرفدارن راجر حالم به هم میخوره:3t1:طرفدار یه بازیکن همیشه طرفدار اون باید باقی بمونه..حالم به هم خورد:3t1:

kiavash
06-30-2010, 07:51 PM
میگم که نمی فهمی وگرنه اینطوری حرف نمی زدی!!:254::251:

حرف خودمو به خودم میگی:254::254: .... آفرین , آفرین:151:

koury
06-30-2010, 07:56 PM
فدرر نه تنها امروز برای اولین بار بعد از هفت سال قبل از فینال ویمبلدون باخت بلکه با برد نواک برای اولین بار از نوامبر 2003 از دو نفر اول رنکینگ هم خارج شد!! واقعا برام عجیب بود...

دیگه باید قبول کرد فدرر داره به آخرای دوران بازیگریش میرسه و بنظر من هر چه زودتر خداحافظی کنه برای خودش بهتر هست :379:

Reza23
06-30-2010, 08:00 PM
فدرر نه تنها امروز برای اولین بار بعد از هفت سال قبل از فینال ویمبلدون باخت بلکه با برد نواک برای اولین بار از نوامبر 2003 از دو نفر اول رنکینگ هم خارج شد!! واقعا برای عجیب بود...

دیگه باید قبول کرد فدرر داره به آخرای دوران بازیگریش میرسه و بنظر من هر چه زودتر خداحافظی کنه برای خودش بهتر هست :379:
درسته فدرر نباید بذاره از تاپ تن بره بیرون بعد خداحافظی کنه!!
اگه تو یو اس اوپن امسال هم نتونه قهرمان بشه بهترین کار اینه
که قبل از اینکه مثل سافین بشه بره کنار.

koury
06-30-2010, 08:02 PM
امروز پاسکال ماریا گند زد به بازی ولی بازم نتونست جلوی رافا رو بگیره!! حتی اون Medical Time Out غیر قانونی و غیر اخلاقی سودرلینگ هم نتونست این کار رو بکنه... البته هنوز بازی تموم نشده ولی خدا رو شکر رافا باز هم حال این بچه پرروی عوضی رو گرفت!!! داشت یه ذره ازش خوشم میومد ولی با اون کار کثیفش باعث شد دوباره ازش متنفر بشم :3t1:

Reza23
06-30-2010, 08:05 PM
حرف خودمو به خودم میگی:254::254: .... آفرین , آفرین:151:
دیدی که آلمان چیکار کرد!!
درود به شرف یواکیم لو ! :655::655::866::866:
حالا فعلا برو 4 سال دیگه!! :254::254:
1-4 :254::254:

Reza23
06-30-2010, 08:08 PM
خب پیروزی رافا هم مبارک!!
سودرلینگ داغون شد! :443:

:441::441::441::441:

Hossein Murray
06-30-2010, 08:14 PM
احسنت رافا ... احسنت !!
حرفی نذاشت باقی بمونه ! این پسر پتانسیل قهرمانی امسال رو داره ...
با اینکه بازی اندی رو نمی بینم اما از نتایج معلومه بازی حساس و نزدیکیه ... امیدوارم بتونه سونگا رو بزنه کنار تا یه بازی قشنگ از اندی و رافا ببینیم !

kiavash
06-30-2010, 08:14 PM
دیدی که آلمان چیکار کرد!!
درود به شرف یواکیم لو ! :655::655::866::866:
حالا فعلا برو 4 سال دیگه!! :254::254:
1-4 :254::254:

این حرفارو قبلا هم زده بودی:251: , منم جواتو دادم قبلا....
باشه تو راس میگی , برو خوش باش :350:

MaTAdoR
06-30-2010, 08:30 PM
آره من رشته ریاضیم و با اینکه تو طول سال تحصیلی حتی یک تست نزدم ولی مطمئنم و به خودم ایمان دارم که قبول میشم و اصلام استرس ندارم
وااای پسر اعتماد به نفس تا این حد!:350::350::350::350:
فکر کنم این اعتمادبه نفس رو از رافا یاد گرفتی!:434:
خب رقیب خوب این چیزا رو هم داره:251: ازش چیز یاد می گیری:655::866:
اعتراف می کنم با خوندن پستت من هم اعتماد به نفس گرفتم:443:

davidbeckham
06-30-2010, 08:32 PM
vamos rafa:866:
بازم سودرلینگ سه شد:254::254:
همینکه به سودرلینگ نباخت عالیه:655:
مشتی دیگر از طرف رافا بر دهان مسئولام ویبلدون
باشد که دندوناشون بریزه تو حلقشون:254::254:
مرسی پسر:441::443:
http://tennis-image.com/images/21128380001220513522.jpg

MaTAdoR
06-30-2010, 08:34 PM
نادال هم به احتمال زیاد خواهد باخت
با اون وضع بازیهای قبلی پیش بینی کرده بودم
البته با اون کارهای مسئولان ویمبلدون من دیگه حسی واسه دیدن بازیها ندارم:3t1::3t1:
فقط سودرلینگ اول نشه:3t1:
تو کورت اصلی هم که نذاشتن بازیشو
الان یک پوینت مفت دادن به سودرلینگ
خاک بر سرشون

آقا خشی نمی دونستم اینقدر نا امیدی:434:
یه کم از رافا یاد بگیر-----اعتمادبه نفس=رافا:655:

S.A.IVI.A.N
06-30-2010, 08:41 PM
رافا متشكريم:441:
رافا فقط دو قدم ديگه مونده.درود به روان پاك و روح پر فتوحت :350::655::866:

باز هم راجر به اولين رقيب خوبش تو گرنداسلم باخت تا علامت سوالهاي زيادي رو كنار اسم خودش باقي بزاره. برديچ عالي بود.در اكثر رالي ها برتر بود. خوشبختانه تو اين بازي راجر خيلي بهتر از برديچ سرويس زده و ديگه نميتونيم توجيه سرويس خوب نزد رو ببينيم. امار وينر ها هم به نفع برديچ و نشون ميده تو بازي برديچ از همه لحاظ بهتر بود. البته برديچ واقعا با روحيه بازي ميكرد و هيچ ترسي از راجر نداشت.
اين باخت چيزي از ارزشهاي راجر فدرر كم نميكنه و اميدوارم با قدرت به بازي هاي اينده برگرده.

رافا هم عالي بود .واقعا از بيس لاين انگار رو خاك بازي ميكنه و بي نظيره.در كل هرچند كه در بعضي مواقع اشتباهاتي داشت اما باز هم با تجربه عمل كرد و نشون داد سودرلينگ در زماني كه رافا آماده باشه هيييييييييييييچ شانسي واسه پيروزي بر رافا نداره و اون دو پيروزي هم با رافاي اماده نبوده!
از اواخر ست سه سودرلينگ سعي كرد بازي رو به بكهند رافا بفرسته تا ارور بيشتري بگيره(واقعا فورهند رافا بي نظير بود و بدون ارور:441:).سودرلينگ چاره پيروزي رو در اين ديد و كمي هم موفق بود اما رافا با هوشياري و با اسلايس هاي ديدني بازي رو تغيير ميدا د و و توپ رو رو بكهند سودرلينگ ميفرستاد:441:

davidbeckham
06-30-2010, 08:42 PM
اومدن نوواک به رنک 2 رو هم به طرفداران نوواک تبریک میگم
یادمه چقدر دوست داشتم رافا رنک 1 بشه نوواک 2
خیلی ها اونوقتا بهم خندیدن ولی این اتفاق افتاد و حالا من میخندم:254:
http://tennis-image.com/images/27470722048872636818.jpg (http://tennis-image.com/images/27470722048872636818.jpg)

Hossein Murray
06-30-2010, 08:44 PM
برد اندی پیشاپیش مبارک !!!! آخ جون عجب بازی بشه رافا اندی .......
تو استرالیا که رافا مصدوم شد بای بای کرد ... ببینم اینجا چه خواهد کرد !

MaTAdoR
06-30-2010, 08:46 PM
همون طور که قبلا" عرض کردیم که اسپانیولی ها 99.9٪ قهرمانند(با کمی اغراق)
رافا نیز 99.9٪ جام طلایی ویمبلدون رو به آغوش ودندان :251:خواهد کشید!!:866:(با اطمینان کامل)

MaTAdoR
06-30-2010, 08:52 PM
برد اندی پیشاپیش مبارک !!!! آخ جون عجب بازی بشه رافا اندی .......
تو استرالیا که رافا مصدوم شد بای بای کرد ... ببینم اینجا چه خواهد کرد !
حسین جان ببخش اینو میگم ولی اینکه
اینجا رو با استرالیا مقایسه می کنی سخت در اشتباهی:297:
اون جا به قول فخری فقط سایه ای از رافا توی زمین بود:243:

nemo62
06-30-2010, 08:53 PM
به طرفدارای نادال تبریک میگم ولی همه دیدین که چه پانسمانی روی پای رابین بود انگار شصت پاش گچ گرفته بود با این حال خیلی خوب مقاومت کرد زنده باد رابین

davidbeckham
06-30-2010, 08:58 PM
نادال هم پارسال مصدوم بود وگرنه سودرلینگ 100 سال سیاه حریف نادال نمیشه
حیف شد تسونگا باخت
ست دو تو تای برک جلو بود میبرد بازی رو
عیب نداره همینکه رو چمن هم پیشرفت کرده عالیه
واسه یو اس اوپن یه خطر جدی هست
به امید اینکه تسونگا هم یه گرند اسلم بگیره
درود به علی تسونگا با اون فورهندای خفنش:350::441:

Hossein Murray
06-30-2010, 08:59 PM

خواهش می کنم عزیزم شما بزن تو سر ما !!! :434:
مقایسه نکردم ... برگشتم به آخرین بازی ... اینجا هم چمنه که هر دو توش خوب بازی می کنن و این جور که پیداست هر دو در آمادگی کاملن ... مطمئنم بازی قشنگی در میاد ! به امید پیروزی کسی که حقشه ! :443:

Farid
06-30-2010, 09:06 PM
با سلام
سال 2008 من گفتم که Federer بر خواهد گشت , سال 2009 گفتم Nadal بر خواهد گشت , اما به نظر من:
بازگشت Federer را دیگر نخواهیم دید.

kiavash
06-30-2010, 09:08 PM
من که چشم آب نمیخوره اندی بتونه رافا رو ببره:243:

Farid
06-30-2010, 09:11 PM
عیب نداره همینکه رو چمن هم پیشرفت کرده عالیه

خشایار جان Tsonga عاشق بازی بر روی چمنه و اولین بار هم که به Atp تور امد با نمایش درخشانش در مسابقات Queens سال 2007 و شکست Hewitt بود.

davidbeckham
06-30-2010, 09:13 PM
خشایار جان Tsonga عاشق بازی بر روی چمنه و اولین بار هم که به Atp تور امد با نمایش درخشانش در مسابقات Queens سال 2007 و شکست Hewitt بود.
ولی تو این چند سالی که معروف شد
زیاد تو ویمبلدون خوب بازی نکرده بود

koury
06-30-2010, 09:19 PM
به طرفدارای نادال تبریک میگم ولی همه دیدین که چه پانسمانی روی پای رابین بود انگار شصت پاش گچ گرفته بود با این حال خیلی خوب مقاومت کرد زنده باد رابین

نمیدونم پارسال تو میامی بود یا ایندین ولز که رافا با نواک بود، دقیقا همون وضعیت بازی امروز رخ داد!! نواک گیم بعدی باید Serving for the set میکرد و تو Change of ends بود که رافا به Umpire گفت Trainer میخواد که داور گفت طبق قوانین باید از یه گیم زودتر بگی و ضمنا گیم بعدی چون نواک داره سرویس میزنه برای بردن ست باید تا Change of ends بعدی صبر کنی!!

که رافا هم خیلی عصبانی شد و در نهایت اون بازی رو هم باخت! :350:

امروز همون وضعیت پیش اومد و در حالی که گیم بعدی رافا باید Serving for the set میکرد سودرلینگ همین که نشست کفشش رو در اورد و به ماریا گفت ترینر رو خبر کنه و اون هم عین گاو قوانین رو زیر پا گذاشت و دقیقا طبق گفته ی جان لوید 7 دقیقه همه رو سر کار گذاشتن!!

ما کاری به گچ و پای سودرلینگ نداریم اول این که قوانین رعایت نشد دوم اینکه بدن رافا سرد شد و این دور از Sportsmanship هست!

Red-Line
06-30-2010, 09:20 PM
با سلام

اولا از همه برد رافا رو تبریک میگم ! واقعا حالم از این سودرلینگ بهم میخوره . همین که به اون نباخت یه دنیا ارزش داره .. واقعا عالی بود . فدرر هم که باخت ! حالا باز هم طرفداراش بیان بگن که دیگه چون راجر رکورد داره گرنداسلمه اونم واسش مهم نیست ! مهم اینکه که ما از باختاش لذت میبریم .. :434: !!! منطق اقایون اینجا معلوم میشه ...:254:

نادال انصافا فوق العاده اسلایس بکهند و بکند زد ! واقعا عالی بود . اگر بتونه سروهاش هم بهتر کنه و زانوی پای چپش هم کامل مداوا کنه ( با شرکت نکردن در مسابقات دیویس کاپ ) من به شخه با این بازیی که انجام میده امیدوارم تو یو اس اپن هم موفق باشه !!! نمیدونم چرا ولی حاضرم نادال تو نیمه نهایی این مسابقات حذف بشه و تا اخر سال جام نیاره ولی قهرمان یو اس اپن بشه !!؟

شاید به خاطر اینکه میخوام هر 4 تا گرنداسلم رو داشته باشه ؟!!!

saadat2000
06-30-2010, 09:23 PM
فدرر بر خواهد گشت. اینو مطمعن هستم. حالا امسال باشه یا سال دیگه نمی دونم. رنک یک را هم پس می گیره.

اما بعضی ها هم باید زیاد به این خوشحالی ها امیدوار نباشن. دنیا همیشه روی یه پاشنه نمی چرخه.
همین نادال دوباره به دوران افت میره اینو باز مطمعن هستم.
داستان سال 2008و 2009 دوباره تکرار میشه

Farid
06-30-2010, 09:25 PM
ولی تو این چند سالی که معروف شد
زیاد تو ویمبلدون خوب بازی نکرده بود

درست میگی , حق با شماست اما
2007 به Gasquet اماده در مرحله 1/8 نهائی باخت که Gasquet در دور بعد در مرحله 1/4 نهائی Roddick رو شکست داد و در نیمه نهائی هم به Federer باخت , بنابراین خیلی نمیشه ازش خرده گرفت , سال 2008 هم که به علت مصدومیت هم Roland Garros رو از دست داد و هم Wimbledon رو و سال گذشته هم به Karlovic باخت که من هیچوقت باخت به Karlovic رو نه دلیل بر نا اماده بودن می دونم نه دلیل بر لذت نبردن از شرایط بازی.

koury
06-30-2010, 09:27 PM
فدرر بر خواهد گشت. اینو مطمعن هستم. حالا امسال باشه یا سال دیگه نمی دونم. رنک یک را هم پس می گیره.

اما بعضی ها هم باید زیاد به این خوشحالی ها امیدوار نباشن. دنیا همیشه روی یه پاشنه نمی چرخه.
همین نادال دوباره به دوران افت میره اینو باز مطمعن هستم.
داستان سال 2008و 2009 دوباره تکرار میشه

اولا شما از هر 5 پستت 6 تاش میگی مطمئنم و رنک یک رو پس میگیره و گرند اسلم میگیره و خوشحال نباشید و ناراحت بشید و فلان کنید و ...!! از روزی که عضو شدی اینا رو یادمه :350:

دوما رافا افت خواهد کرد شکی نیست ولی کی معلوم نیست؟ شاید سال دیگه شاید 4 سال دیگه؟ شاید 2 ماه دیگه!! فقط اینو میدونم که بجز مصدومیت و روز بد هیچی جلودارش نیست!

سوما فدرر هم عین همه آدمه، تو 28 سالگی بعد از این همه سال مسابقه و مصدوم نشدن بالاخره یه روزی باید برای همیشه کارش تموم شه... سال 2008 زنگ خطری بود برای این روزا! فدرر جدیش نگرفت و با اقبال خوب اومد رکورد پیت رو زد ولی نمیتونه تا صد سال دیگه هی افت کنه هی اوج بگیره که!

Farid
06-30-2010, 09:28 PM
کوروش جان اتفاقا انها می گفتند که چرا چنین قانونی وضع نمیشه , پاسکال هم قانونی را زیر پا نذاشته.

koury
06-30-2010, 09:31 PM
کوروش جان اتفاق انها می گفتند که چرا چنین قانونی وضع نمیشه , پاسکال هم قانونی را زیر پا نذاشته.

بله فرید جان ولی اغلب داورا تو چنین شرایطی میگن تا Change of ends بعدی صبر کنی!! تازه لوید گفت که قاعدتا باید از یک گیم زودتر به آمپایر اطلاع بدی... هر چند اون تایم آوت تاکتیکی بود و کار خودشم کرد ولی بقول سایمون رید Justice بعد از بردن ست توسط رافا رعایت شد :443:

Farid
06-30-2010, 09:39 PM
بله فرید جان ولی اغلب داورا تو چنین شرایطی میگن تا Change of ends بعدی صبر کنی!! تازه لوید گفت که قاعدتا باید از یک گیم زودتر به آمپایر اطلاع بدی... هر چند اون تایم آوت تاکتیکی بود و کار خودشم کرد ولی بقول سایمون رید Justice بعد از بردن ست توسط رافا رعایت شد :443:
بله , اما خود سایمون رید هم بعدش گفت که دقیقا چنین شرایطی در بازی با Petzschner اتفاق افتاد که انجا Nadal مصدوم شد و اینجا Soderling و شاید این به اون در.
کلا پاسکال خیلی امروز ضعیف داوری کرد:
1- اول ست دوم هنگامی که Nadal داشت سرویس میزد و نتیجه 30-30 بود Soderling یک Backhand down the line زد و داور خط اعلام اوت کرد و Nadal هم بی تفاوت یک بکهند زد که به تور خرد.
سپس Soderling یک Challenge کرد و معلوم شد که توپ داخل بوده
من پیش خودم گفتم خب حالا Umpire میگه Replay the point که در کمال تعجب پاسکال گفت 30-40 , در حالیکه Nadal گفت من بعد از شنیدن صدای داور خط که گفت اوت ظربه زدم اما فایده ای نداشت.
2- جند Game بعدتر Soderling داشت پشت به تصویر و از سمت Deuce Court سرویس میزد ( پاسکال سمت راست تصویر نشسته بود ) و یک سرویس اسلایس با سرعت بالا زد که Ace شد و داور خط هم چیزی نگفت یکدفعه پاسکال از ان سوی زمین Over rule کرد و گفت اوت که بعد از اینکه Soderling باز هم Challenge کرد معلوم شد که توپ داخل بوده و ان سرویس Ace بوده.
کلا Over rlue کردن یک سرویس ان هم در ان سوی زمین که Slice شده شده با سرعت بالا کار اشتباهیه که معمولا داوران از انجام ان پرهیز می کنند.

Hossein Murray
06-30-2010, 09:39 PM
نمیدونم چرا ولی حاضر نادال تو نیمه نهایی این مسابقات حذف بشه ولی قهرمان یو اس اپن بشه !!؟

شاید به خاطر اینکه میخوام هر 4 تا گرنداسلم رو داشته باشه ؟!!!

صد البته ... یو اس برای رافا خیلی مهمه ... بارها تو مصاحبه هاش به این تاکید داشته ... همونقد که راجر اونقد دست و پا شکست تا بالاخره تو فینال رولند به رافا نخورد و تونست رولندو ببره و اونقدر خوشحال شد . معلومه که یو اس الان برای رافا حرف اولو می زنه ... کلکسیون رافا که پره ! دیویس و المپیک و هر سه گرند اسلم و کلی مسترز ... این وسط یو اس اپن رافا رو گذاشته تو کف !

Farid
06-30-2010, 09:41 PM
خب مصاحبه Nadal هم در امد و این گفته وی درباره اینست که قانونی در این مورد وجود ندارد:
Q. Serving for the set, he took a medical timeout. Were you surprised by his decision to do that at that moment? What's your feelings?

RAFAEL NADAL: No, the rule says you can do it, so...

koury
06-30-2010, 09:46 PM
رافا الان که ریلکس شده اینو میگه فرید جان همون موقع که ترینر کلی وقت گذشت تا بیاد تو زمین رافا دیدی که داشت سر تکون میداد و سایمون رید هم به این حرکت رافا اشاره کرد! مشخصه وقتی برده الان ممکنه اون اشتباه فاحش پاسکال رو که بجای Replay the point امتیاز رو به سودرلینگ داد رو هم زیاد جدی نگیره ولی وسط بازی خیلی این چیزای جزئی مهم هستن!

اتفاقا بنظر من اون اشتباه پاسکال بیشتر به رافا کمک کرد تا ببره چون دو سه امتیاز اول ست دوم رو خیلی Passive بود و بعد از اون اشتباه پاسکال رافا کلا بازیش عوض شد و بیشتر اگرسیو شد و من یکی از دلایل برد امروز رو بخصوص تو دو ست اول همون اشتباه آمپایر میدونم... به نوعی Turning Point این بازی بود :160:

davidbeckham
06-30-2010, 09:53 PM
دقیقا درسته
بعد از اون بود که رافا غیرتی شد:434::434:
گفت حال همه رو میگیرم:434:

Farid
06-30-2010, 09:54 PM
دقیقا همینه همان موقع ( یادم نیست کدومشون گفتند که ) هم گفته شد Nadal به اصطلاح Fire up شد , که مصاحبه کننده هم ازش پرسیده بود دقیقا همین گفته شما رو.
موضوع اینه که قانونی در این مورد وجود ندارد و حتما Nadal شاکی میشه , من اگر اون باندها رو روی پای Soderling ندیده بودم می گفتم این Time Out تاکتیکی بوده اما پس از اینکه ان باندها رو روی پاش دیدم و گزارشگر هم گفت شاید به خاطر بازی طولانیش در هوای گرم دو روز پیش در برابر Ferrer بوده فهمیدم واقعا مشکل داره.

Farid
06-30-2010, 10:04 PM
نگاهی که به نیمه نهائی بیندازیم:
Berdych بر روی چمن ترسناکه اما به نظر من رو فرم نبود.
Djokovic به گفته خودش در مسابقات Queens سال 2008: Grass is my least favourite surface اما به گفته گزارشگر تلویزیونی فوق العاده رو فرم بوده
Nadal فینالیست دو دوره و قهرمان سال 2008 با رکورد 12 پیروزی پشت سر هم در Wimbledon از شرایط بازی لذت می بره و من تا به حال اینقدر Nadal رو Aggressive ندیده بودم.
Murray از بازی بر روی چمن لذت نمی برد اما رو فرم به نظر می رسید.
برای فینال که حتما و اگر هم شد برای نیمه نهائی ها هم Preview می نویسم.

viva rafa
06-30-2010, 10:16 PM
wowwwwwکیا بودن میکفتن اگه روجر یه ستم ببازه دیگه پامو اینجا نمیذارم یا میگفتن تا هوا خاکیه کیفشو ببرید جالبه بازم میگید که اره الان خوشال باشید یه روزم نادال میره تو افت
ما خودمونم اینارو میدونیم ولی انگار شما هرچی میبازید بازم میگید اره فلان میشه ال میشه بل میشه من خودم اصلا این اخلاقو ندارم که وقتی یکی میبازه بیام هی بگم نه ولی انگار بعضیا رو ابرا پرواز میکنن

Mohammad
06-30-2010, 10:22 PM
لعنتی ببین برق ما کی رفت :240: ست اول که یه چیزی فراتر از افتضاح بود رافا، داشت میرفت برای بیگل که شانس اورد، :434: ستهای بعد هم در حد خیلی خیلی خوب بود، بکهند که یه روزی نقطه ضعف بود، الان یکی از بهترین ضرباتشه، فورهند سریعتر شده در حین حال Heavy بودن خودشم حفظ کرده، هم مارجین خوبی هم داره و هم واقعا یه ابزار کاملا تهاجمیه، سرویس هم که خیلی بهتر شده، و از همه مهمتر این بازی تهاجمی رو سرویس دوم حریفه که از اولین بازی کوئینز انجام میده، خیلی خیلی موثره، به خصوص که حریف از لحاظ روانی بهم میریزه و هی میخواد سرویس دوم رو هم با ریسک بالاتر بزنه که باعث میشه امار دایل فالتها بره بالا.

Nasir
06-30-2010, 10:34 PM
با عرض سلام خدمت همه
نواک امروز عالی بازی کرد.
این بازیکن چین تایپه اندی رادیک رو زده بود ولی
مقابل نواک حرفی برای گفتن نداشت!
ارادتمند-نصیر

MaTAdoR
06-30-2010, 10:42 PM
نگاهی که به نیمه نهائی بیندازیم:
Berdych بر روی چمن ترسناکه اما به نظر من رو فرم نبود.
Djokovic به گفته خودش در مسابقات Queens سال 2008: Grass is my least favourite surface اما به گفته گزارشگر تلویزیونی فوق العاده رو فرم بوده
Nadal فینالیست دو دوره و قهرمان سال 2008 با رکورد 12 پیروزی پشت سر هم در Wimbledon از شرایط بازی لذت می بره و من تا به حال اینقدر Nadal رو Aggressive ندیده بودم.
Murray از بازی بر روی چمن لذت نمی برد اما رو فرم به نظر می رسید.
برای فینال که حتما و اگر هم شد برای نیمه نهائی ها هم Preview می نویسم.
سلام به آقا فرید گل
طبق گفته های یکی از دوستانم که فکر کنم خودت بدونی کی هست
من و شما با هم هم ولایتی هستیم و اتفاقا چند لحظه پیش درباره ی اطلاعات
بالای شما در رابطه با تنیس داشتیم با هم حرف می زدیم
امیدوارم واسه نیمه نهایی Previewبنویسی! و بهره مند شویم!

Alireza Murray
06-30-2010, 11:29 PM

والا هر وقت رافا باخته شما ها یه بهونه ایی اوردین ، یعنی چی یه سایه ای از رافا بوده؟
بابا یه بار هم بگین باخت و خلاص
حالا ببینم اینجا خود رافا هست یا سایش ؟:350:
دوست دارم خودش باشه تا ببینم چه میکنه
به امید اینکه اگه رافا باخت طرفداراش بیان بگن باخت نه بگن مصدوم بود و ...

Alireza Murray
06-30-2010, 11:54 PM
come on andy:866:
خب اندی تونست 3-1 ( 6-7 ، 7-6 ، 6-2 ، 6-2 ) تسونگا رو ببره و به سمی فاینال برسه ( پارسال هم تا سمی اومده بود و 3-1 به رادیک باخت )
حریف اندی ماری در سمی فاینال رافائل نادال ( رنک 1 و سید 2 ) هست
اندی والی های خیلی خوبی داشت ولی درصد سرو های اولش پایین بود ، اگه والی های اندی تو بازی با نادال همینطور باشه و البته درصد سرو های 1 هاش به %65 برسه %100 رافا رو میبره
این هم یکمی از امار بازی امروز ماری:
ایس : 14 ( 4 تا افزایش نسبت به بازی قبلی )
دابل فالت : 2 ( نسبت به بازی قبلیش 1 کم شده بود )
وینر : 48 ( 9 تا افزایش نسبت به بازی قبلی )
ارور : 14 ( 2 تا نسبت به بازی با کوئری کم شده بود )
خوب از این ها میشه فهمید که اندی در مقایسه بازی با کوئری بهتر شده بود ( امیدوارم این پیشرفت در بازی با نادال بیشتر بشه )
پیش بسوی قهرمانی:655:
go andy:441:

msabet
07-01-2010, 07:36 AM
با باخت راجر رنكينگ به چه صورتي ميشه؟

farhad10
07-01-2010, 08:39 AM
با سلام

متاسفانه راجر باز هم همه را نا اميد كرد و اين فرضيه را كه ديگر او به اخر دوران بازي هاي درخشان خودش نزديك است را تقويت بخشيد چرا كه بازيكني كه در تمام بازي هاي گرند اسلمي كه در دوران خودش برگزار شده بود در همه نيمه نهايي ها حضور داشته است و 16 عنوان گرند اسلم را كسب كرده است و هر بار هم كه قهرمان نشده است به بازيكنان بزرگي همچون نادال و .. باخته است،
اما امسال او در سن 28 سالگي ركورد هاي خودش را دارد ميشكند و از جمله عدم حضور در نيمه نهايي دو گرند اسلم كه در همه انها بخت اول قهرماني بوده است،
عدم كسب جام يك تورنومنت معتبر در قبل از حضور در يك گرند اسلم،
باخت به بازيكن هاي رنك پايين در تورنومنت ها و گرند اسلم ها و عدم توانايي او در كسب جام و حضور در فينال يا نيمه نهايي كه همچنين چيزي در دوران بازي هاي درخشان او سابقه نداشته است،
در چند سال اخير اگر راجر نميتوانست يك جام را بگيرد به بازيكني به نام نادال برخورد ميكرد كه واقعا توانايي بالايي داشت،
اما امسال تنها دليل عدم حضور او در نيمه نهايي و كسب يك جام ديگر بازيكني به نام نادال نيست كه يك مدت كابوس شبهاي راجر شده بود بلكه تمام بازيكن ها الان ديگر براي راجر كابوس هستند و برد راجر در مقابل انها حتمي نيست و از طرفي خود راجر نيز نسبت به قبل فرسوده شده است و اين زنگ خطري است براي او ....

به هر حال براي بنده راجر هميشه به عنوان يك اسطوره باقي خواهد ماند چرا كه نجابت و صبر او در تمام صحنه ها براي من يك الگو و مشوق در زندگي ام خواهد بود و اين چنين باريكناني كه هم از نظر ورزشي و هم از نظر اخلاق در صحنه ها خوش درخشيدند در تاريخ در همه مدت باقي خواهند ماند به عنوان يك اسطوره.

بنده خودم به عنوان يك طرفدار راجر دوست ندارم كه ديگر شاهد باخت هاي پي در پي او در تورنومنت هاي مختلف باشم و در اين برهه زماني دوست دارم كه شاهد بازنشستگي ورزشكار محبوبم در اوج باشم،
چون از نظر بنده همانطور كه در بالا نوشتم راجر ديگر توانايي فتح گرند اسلم را ندارد.(البته اين نظر بنده است و بر روي نظرم هم هيچ تعصبي ندارم) چون او ديگر 28 سال دارد و متاسفانه سن او براي برگشت يه كم بالا ميباشد البته براي اسطوره اي كه من ميشناسم هيچ چيز نا ممكن نيست اما متاسفانه ذهنييت خوبي ديگر نسبت به اين قضيه ندارم.

به اميد شرايطي رويايي براي بازنشستگي اسطوره،

موفق باشيد
در پناه حق.

koury
07-01-2010, 08:48 AM
با باخت راجر رنكينگ به چه صورتي ميشه؟

تاکنون بدون احتساب بازی های نیمه نهائی اینطوری میشه که بعد از نیمه نهائی و فینال ممکنه اختلافش با رنک دو هم بیشتر بشه و حتی با رنک چهارم کمتر!؟ :379:

1.رافا 9465
2.نواک 6905
3.فدرر 6885
4.موری 5155
5.سودرلینگ 4935

هر چند رنکینگ برای تنیسور های حرفه ای در درجه های بعدی قرار داره ولی بعد از 6-7 سال که فدرر جزو تاپ 2 بود خیلی شوکه کنندس دیدن اسمش در رده ی سوم!! :243:

maziar
07-01-2010, 09:42 AM
خیلی جالب خودتو میپیچونی!.اگه سرویس رو از فدرر بگیریم(تخصص اصلیش) به جاش نباید از نادال هیچی بگیریم؟پس فرق فدرر و رادیک چیه؟تازه رادیک که از همه بهتر سرو میکنه!پس چرا رادیک عددی نشد؟

Mohammad
07-01-2010, 10:03 AM
راجر تو مصاحبه بعد از بازیش گفته از ناحیه پا و پشت مقداری مصدومه و این مصدومیت از فینال هاله همراهشه، گفته اگه سالم باشم امثال بردیچ رو میتونم ببرم.
البته حرف زدن در رابطه با اینکه راجر به خاطر پا به سن گذاشتن داره بد بازی میکنه یا یه چیز دیگه، کار راحتی نیست ولی به نظرم دلیلش این نیست. به نظرم دلیلش غرور بیش از حده که راجر هی داره بیشتر اسیرش میشه، تو این باختای اخیرش من یه بار ندیدم بعد از بازی باخت رو قبول کنه و بگه باید برم برای تمرین، همیشه سعی میکنه یه جوری از زیرش در بره، ولی حقیقت اینه بقیه بیکار نشستن و تمرین میکنن، رو نقاط ضعف راجر. یه چیزایی رو راجر به شوخی میگه ولی به نظرم تهش جدیه، تو همون استرالیا اپن که خیلی سرحال بود یه بار تو مصاحبه های درون زمینش با جیم کوریر به شوخی گفت، نه من تمرین نکردم همش رو تخت خوابیدم و مراقب بچه ها بودم و اینا که میبینین همش استعداده، (نقل به مضمون) درسته شوخی کرد ولی به نظرم یه ریشه ای داره، وانگهی راجر بد بازی نمیکنه، و اونجاهایی که بد بازی میکنه به نظر نمیرسه دلیلش کهولت باشه، مثلا روی تور یه سری فورهندهایی رو که راجر همیشه تبدیل به امتیاز میکرد، خراب میکرد. اینا دلیلش به نظر من سن و سال نیست.
مثلا وقتی به لیوبیچیچ نگاه کنی، کاملا میفهمی که سن زیادش تو بازیش اثر داره، هر چی بازی میگذره توپهای کمتری رو دنبال میکنه و خیلی اروم تر میدوه ولی راجر به نظرم این مشکلها رو نداره.
به نظرم راجر بیشتر از اینکه بازیش افت کنه، سطح بازیش همزمان با پیشرفت حریفاش رشد نکرده، به دلیل همون تمرین کم و غرور زیاد.

PowerVu
07-01-2010, 10:17 AM
برنامه ترتیب انجام مسابقات و زمان برگزاری بازی های روز «دهـم» تنیس گرنداسلم ویمبلدون 2010 به تاریخ پنج شنبه دهـم تیر 1389 به وقت رسمی ایـران در پست شماره 2 قرار گرفت.

با سپاس

Behnam RF
07-01-2010, 10:26 AM
در سال 2008 فدرر واقعا خوب بازی نمیکرد اما در سال 2009 بهتر شد و خواست که قهرمان شه و به نظر من اگر فدرر در بازی بردیچ نگاه می کردید خیلی کند حرکت می کرد و دلیلش اینه که تمرین نمیکنه فدرر نیاز به این باخت ها داره که دوباره غرورش 0 بشه و شروع دوباره داشته باشه که بره برای 17 امین گرند اسلم

Ahoura
07-01-2010, 10:33 AM
من از این جور طرفدارن راجر حالم به هم میخوره:3t1:طرفدار یه بازیکن همیشه طرفدار اون باید باقی بمونه..حالم به هم خورد:3t1:

دوست عزیز شما مثل اینکه در درک پست ها کمی مشکل داری. من کی کفتم دیگه طرفدار راجر نیستم راجر اگر تمام بازی هاشم ببازه من بازم طرفدارشم. اون صبر و شکیبایی بسیار زیادش به هزار تا برد می ارزه. ولی راجر با این باخت هاش داره خودشو کم ارزش می کنه کسی که چند سال متوالی مرد شماره 1 بود و هیچ کس در مقابلش حرفی برای گفتن نداشت حالا در 2 ماه دو پله سقوط کرده. راجر اگه خداحافظی نکنه با این وضع تا رده ی 7 8 میاد پایین و این برای یه اسطوره مانند راجر خیلی بده.:243:

Mohammad_Joulaei
07-01-2010, 10:36 AM

دوست عزيز تاقبل از يو اس اپن 2008 هم اين حرفا بود ولي...:443:
حالا چيزي كه نشده اگه مث مارات سافين ديدي هر بازي دور اول بالا نيومد اونموقع حرفت درسته!!!

jiji-federer
07-01-2010, 10:39 AM
جی جی جون بیخیال شو!!
مثلا تو طرفدار راجری شق القمر کردی؟!! :254::254:

آقای شانس؟!!!
یه نگاه زحمت نباشه به قرعه همین ویمبلدون بنداز تا ببینی
مستر لاکی لوک برازنده کیه؟!! :434:
من شق القمر نکردم ولی راجر چرا. به خاطر همین دیوونشم نه فقط ی طرفدار.

koury
07-01-2010, 10:39 AM
بحث غرور یک طرف، بحث توانائی های بدنی هم یه طرف...

به یه نکته باید توجه کرد که فدرر هر چند از نظر بدنی روی فرم و ایده آل هست ولی هر چی سن و سال بالاتر بره بدن انسان هر چقدر هم روی فرم باشه توانائی گذشته رو نداره!!

دلیل اصلی که فدرر دوست نداره زیاد رالی کنه و دوست داره بیشتر Free Point بگیره همینه، فدرر از طریق سرویس اولش کلی Cheap point بدست میاره ولی وقتی سرویس اولش خطا میشه عملا روی سرویس دومش شانس حریفش بیشتره چون هم امکان طولانی شدن رالی زیاده هم بدن فدرر بهش اجازه ی رالی های طولانی رو نمیده...

البته این شرایط بتازگی در فدرر پدیدار شده و بنظرم تازه اوائل افول فدرر هست و تا دو سه سال دیگه بنظر من فدرر به سرنوشت آغاسی دچار میشه!؟ من که میگم تا پایان امسال باید به خودش وقت بده تا دوباره به فرم برگرده و در غیر اینصورت خداحافظی کنه خیلی براش بهتره...

PowerVu
07-01-2010, 10:47 AM

حرف شما درست. ولی چرا همیشه مرگ خوبه اما برای همسایه؟!
«بعضی» طرفدارهای فدرر اگر همین قضیه رو رافا پیش می آورد، بدون شک می گفتند "رافا داره خودش رو به مصدومیت می زنه". حالا خدا رو شکر که رافا اون ست رو با دوندگی زیاد برد در حالی که در بدترین موقع سودرلینگ Medical Time Out گرفت.

«بعضی» طرفدارهای فدرر واقعاً انصاف ندارند و مقام های زیاد فدرر سرمستشون کرده.

PowerVu
07-01-2010, 11:04 AM
من هیچ وقت فرم بسیار خوب اندی ماری در هاپ من کاپ امسال که قبل از گرنداسلم ملبورن انجام شد رو از یاد نمی برم.

برای اولین بار از زمانی که اندی رو شناختم در اون مسابقات می دیدم که واقعاً سرویسهای اندی پخته تر از هر زمان شده اند و ضربات Cross Court ش هم که فوق العاده بودند.

به خاطر اینکه در اون مسابقات با همراهی رابسون باید Mix هم بازی می کرد، شاهد والی های بسیار خوبش در لب تور هم بودیم.

Return of Serve هم که مثل همیشه عالی بودند.

اما اندی پس از اون مسابقات نتونست فرم خوبش رو حفظ کنه تا ......... ویمبلدون امسال که دوباره من اون اندی تشنه ی پیروزی رو دیدم.

همه می دونیم که حمایت بسیار خوب بریتانیایی ها از اندی ماری در ویمبلدون امسال بهش خیلی روحیه داده و برگزاری مسابقات در خاک بریتانیا، امید به قهرمانی رو برای اندی صد چندان کرده.

همه ی اینا رو گفتم تا رافا حتماً حتماً بره و یه برنامه ی درست و حسابی برای بازی با اندی برای خودش بریزه. سرویس رافا هنوز خیلی کار داره تا درست شه! در بازی با اندی First Service رافا "باید" به ثمر بنشینه وگرنه اندی خیلی خودش رو برای 2nd Serve رافا آماده کرده تا با یه Return of Serve قوی ماتادور رو جریمه کنه.

ست اول بازی با سودرلینگ و ست هایی که رافا در بازی های گذشته امسال در ویمبلدون از دست داده، در این مرحله از مسابقات برای رافا زنگ خطر محسوب می شن و نباید دوباره تکرار بشن. چون اگر اندی "در ویمبلدون امسال" ستی رو ببره خیلی مشکله بشه ازش پس گرفت.

رافا جان، نهایت سعی و تلاشت رو بکن ... راه سختی رو از زمانی که بی انصاف های انگلیسی برات قرعه کشیدند داشتی و می دونم چقدر متحمل بازی های سنگین 5 سته و طاقت فرسا شدی اما تا قله ی پیروزی هنوز راه در پیش داری و پس رد کردن اون هاست که شیرینی برد بسیار دلچسب خواهد بود.

امیدوارم به بهترین شکل از این گردنه ی دشوار عبور کنی.

ضمناً برای همه کنکوری های نازنین بهترین آرزوها رو دارم. به امید خدا همگی در رشته ها و محل های مورد نظرتون پذیرفته می شین. امسال رقابت نسبت به سالهای گذشته کمی از تب و تاب افتاده.

Mohammad_Joulaei
07-01-2010, 11:10 AM
من يه سوال از همه دوستان دارم :

شما چند تنيسور نام ببريد كه توي دوران اوج و توي تاپ 10 يا تاپ 20 بودن خداحافظي كردن؟

همين سامپراس و اغاسي و ... اخراش پشت سر هم باخت ميوردن حالا بهشون ميگن تنيسور بد؟!؟!؟!؟

Mohammad_Joulaei
07-01-2010, 11:14 AM
خب در كل با حذف راجر قهرمان رو رافا ميدونم و قهرمانيش رو پيشاپيش به طرفداراي با شخصيتش تبريك ميگم!!

pourya RF
07-01-2010, 11:20 AM
راجر چه ببره چه ببازه عزیز ترین کس زندگی منه:866:

Mohammad Reza
07-01-2010, 11:25 AM
کنکور و بدجور داغون کردم!!!الان عجیب خسته ام..شکست راجرم بدجور ناراحتم کرد!حالا دیگه باید استراحتی بکنم و بعدش برم دریا یه دست شنا کنم!!!
سوالات عمومی بخصوص انگلیسی خیلی راحت بود! ولی سوالات تخصصی واویلا بود بخصوص فیزیک..امیدوارم رشته مورد علاقم(مهندسی آی تی)قبول بشم!!!اگه نشدم فدای سر همه شما بروبچ!16 یا 17 دانشگاه آزاد تو بوشهر امتحان دارم؛جالبه همون روزم اجرای تئاتر دارم!
نمیدونم والله در مورد راجر چی بگم!باید ببینیم واکنشش در آینده چیه؟باید صبر کنیم ببینیم برنامش واسه امسال چیه!آیا میخواد با قهرمانی تو یو اس اپن از دوران خداحافظی کنه یا همچنان سر سختانه بجنگه!بازی ها هم اندی و رافا آماده نشون دادند و در اون طرف نواک داره خودنمایی میکنه....دوست ندارم راجر و تو رنکی جز 1ببینم!

pourya RF
07-01-2010, 11:34 AM
در اینکه راجر امسال رو با نامبر وانی به پایان میرسونه هیچ شکی نیست با توجه به اینکه فقط باید از 8000 امتیازی که در تورنومنت های بعد باغی مونده از 3100 امتیاز باید دفاع کنه (تقریبا) :379:

MaTAdoR
07-01-2010, 11:35 AM
والا هر وقت رافا باخته شما ها یه بهونه ایی اوردین ، یعنی چی یه سایه ای از رافا بوده؟
بابا یه بار هم بگین باخت و خلاص
حالا ببینم اینجا خود رافا هست یا سایش ؟:350:
دوست دارم خودش باشه تا ببینم چه میکنه
به امید اینکه اگه رافا باخت طرفداراش بیان بگن باخت نه بگن مصدوم بود و ...
خب باخت باخته دیگه ما هم که اینرو انکار نمی کنیم
و می گیم رافا به اندازه ی الان که بتونه راحت موری رو 3-0 کنه آماده نبود و باخت و دلایلش رو می گیم
و این سایه ای که می گیم دلیل بر پایین اوردن ارزش برد حریفان نیست

pourya RF
07-01-2010, 11:41 AM
کنکور و بدجور داغون کردم!!!الان عجیب خسته ام..شکست راجرم بدجور ناراحتم کرد!حالا دیگه باید استراحتی بکنم و بعدش برم دریا یه دست شنا کنم!!!
سوالات عمومی بخصوص انگلیسی خیلی راحت بود! ولی سوالات تخصصی واویلا بود بخصوص فیزیک..امیدوارم رشته مورد علاقم(مهندسی آی تی)قبول بشم!!!اگه نشدم فدای سر همه شما بروبچ!16 یا 17 دانشگاه آزاد تو بوشهر امتحان دارم؛جالبه همون روزم اجرای تئاتر دارم!
نمیدونم والله در مورد راجر چی بگم!باید ببینیم واکنشش در آینده چیه؟باید صبر کنیم ببینیم برنامش واسه امسال چیه!آیا میخواد با قهرمانی تو یو اس اپن از دوران خداحافظی کنه یا همچنان سر سختانه بجنگه!بازی ها هم اندی و رافا آماده نشون دادند و در اون طرف نواک داره خودنمایی میکنه....دوست ندارم راجر و تو رنکی جز 1ببینم! دیگه از تو انتظار نداشتم که بخاطر چندتا باخت راجر اعتماد تو به راجر از دست بدی :182:

Alireza Murray
07-01-2010, 11:42 AM
خب در كل با حذف راجر قهرمان رو رافا ميدونم و قهرمانيش رو پيشاپيش به طرفداراي با شخصيتش تبريك ميگم!!
:379::379::379::254::254::251::251::251::254:

MaTAdoR
07-01-2010, 11:43 AM
نمیدونم والله در مورد راجر چی بگم!باید ببینیم واکنشش در آینده چیه؟باید صبر کنیم ببینیم برنامش واسه امسال چیه!آیا میخواد با قهرمانی تو یو اس اپن از دوران خداحافظی کنه یا همچنان سر سختانه بجنگه!بازی ها هم اندی و رافا آماده نشون دادند و در اون طرف نواک داره خودنمایی میکنه....دوست ندارم راجر و تو رنکی جز 1ببینم!
این جا هم همه از تخصصی ها و سختی شون میگفتن و منم مثل تو فیزیک برام سخت تر بود!:182:
عمومی ها کلا" راحت بود:866:
در کل جای امیدواری هست!:866: برا راجر هم همین طور:434:

pourya RF
07-01-2010, 11:52 AM
قهرمانی اندی رو پیشاپیش به علیرضا تبریک میگم:443:

davidbeckham
07-01-2010, 11:55 AM
پس چی شد اون مشتت ها؟:254::254::254:
http://tennis-image.com/images/01260882686526473920.jpg

http://tennis-image.com/images/97266707244205611907.jpg

http://tennis-image.com/images/03876687414612198826.jpg

pouriya.alex
07-01-2010, 12:03 PM
سلام به همه طرفداران واقعی تنیس و خصوصا طرفداران فدرر.
دیروز که بازی فدرر رو میدیدم خیلی نگران بودم که نکنه رار به انتهای خط رسیده(همون حالتی که تو فینال هاله داشتم) ولی وقتی مصاحبه راجر رو بعد از بازی خوندم متوجه شدم که دلیل باختش فقط مصدومیت بوده و خیلی از این بابت خوشحال شدم. البته توماس بردیچ هم پیشرفت زیادی کرده ولی کسی نیست که بتونه راجر رو اونم تو چمن ببره. نکته دیگه اینکه فدرر تنها بازیکنیه که هر کسی باش بازی داره با نیرو و انگیزه 100 برابر جلوش حاضر میشه.
اما مطمئن باشید با یه کم استراحت و تمرین تو همین سال 2010 راجر رنک 1 رو پس میگیره. شروعشم قهرمانی تو مونترال کانادا ماه آیندست.
مطمئن باشید

pourya RF
07-01-2010, 12:15 PM
دارم تو سایت راجر عضو میشم هر کاری میکنم نمیشه کسی میتونه کمکم کنه!

Ahoura
07-01-2010, 12:18 PM
راجر در چه صورتي مي تونه امسال دوباره شماره يك بشه بايد چه جام هايي رو ببره

Farid
07-01-2010, 12:23 PM
تازه رادیک که از همه بهتر سرو میکنه
Roddick بهترین سرویس در Atp Tour رو نداره

pourya RF
07-01-2010, 12:28 PM
راجر در چه صورتي مي تونه امسال دوباره شماره يك بشه بايد چه جام هايي رو ببره
به نظر من بعد us open فرصت خوبی داره البته باید ببینیم عملکردش تو us open چطوره.

Farid
07-01-2010, 12:29 PM
دوست عزيز تاقبل از يو اس اپن 2008 هم اين حرفا بود ولي...:443:
حالا چيزي كه نشده اگه مث مارات سافين ديدي هر بازي دور اول بالا نيومد اونموقع حرفت درسته!!!
دوست عزیز جریان با سال 2008 به کلی فرق داره
ان زمان به بازیکنانی می باخت که Match Up بدی براش بودند مانند:
Nadal - Djokovic - Simon

اما حالا به بازیکنانی که Match Up ایده الی براش هستند هم میبازه , بازیکنانی مانند:

Davydenko - Gulbis - Berdych (*2) - Soderling
بعد هم شما Safin رو با Federer یکی میکنی؟

Ahoura
07-01-2010, 12:30 PM
دوستان كسي نمي دونه اسوتلا كوزنتسووا چرا اينقدر افت كرده من خيلي ازش خوشم مي ياد ولي خيلي بد داره نتيجه مي گيره

pourya RF
07-01-2010, 12:32 PM
Nadal - Djokovic - Simon

اما حالا به بازیکنانی که Match Up ایده الی براش هستند هم میبازه , بازیکنانی مانند:

یه مثالی هست که دقیقا یادم نیست ولی اخرشو یادم که این بود ...... شب درازه :254::251:

Farid
07-01-2010, 12:39 PM
سلام به همه طرفداران واقعی تنیس و خصوصا طرفداران فدرر.
دیروز که بازی فدرر رو میدیدم خیلی نگران بودم که نکنه رار به انتهای خط رسیده(همون حالتی که تو فینال هاله داشتم) ولی وقتی مصاحبه راجر رو بعد از بازی خوندم متوجه شدم که دلیل باختش فقط مصدومیت بوده و خیلی از این بابت خوشحال شدم.
ان یک بهانه بیش نبود دوست عزیز
چون مصاحبشو بعد از بازی با Melzer ببین که یکی از خبرنگارا ازش میپسه که در یک عکس که در بازی قبلی شما گرفته شده شما یک نوار چسب بر روی ران پای خود زده اید ایا از ناحیه ران پا مصدومیتی دارید؟
Federer هم در جواب میگه در فینال هاله و در بازی اول در برابر فالا من احساس درد می کردم از ناحیه ران پا اما دیگر ان نوار چسب را برداشته ام و هیچگونه احساس درد و یا مصدومیتی نمی کنم.
به قول Becker که بازی رو در ست اخر گزارش کرد:
" فدرر استراژدی ای در برابر Berdych نداشت. "

Farid
07-01-2010, 12:41 PM
یه مثالی هست که دقیقا یادم نیست ولی اخرشو یادم که این بود ...... شب درازه :254::251:
چقدر شماها وقیهید
در جهل خودت بمون
خداحافظ دوستان

Ar@sh
07-01-2010, 12:42 PM
سلام به همگی
به نظر من تنها کنکوری امروز نبودم:443:
واقعا سوال های اختصاصیش فراتر از حد انتظار بود...:379: به خصوص ریاضی
ما که دانش آموزان اواخر دهه 70 و اوایل 80 بودیم با اینجور سوال ها مانوس نیستیم
این در مورد درس های عمومی هم صدق می کنه... برای مثال درس دینی که خیلی فرق کرده
برای قبول شدن در کنکور هایی در سطح کنکور امسال واقعا باید همه جوره آماده باشی

و اما در مورد تنیس
من بازی ها رو ندیدم ولی از فردا نگاه می کنم و البته باید دیش عرب رو راه بندازم
برای همین حرف زیادی برای گفتن ندارم:434:
اندی مانند پارسال تا نیمه نهایی اومده ولی باید مقابل رافای آماده بازی کنه
انگلیس که اعصابمون رو خرد کرد و کلا از هر چی انگلیسه ناامید شدم:243:

از اونور سودرلینگ و راجر هم که حذف شدند... به نظرم بهتره راجر به فکر بازنشستگ بیفته
در اوج خداحافظی کنه خیلی براش بهتره

Sajad
07-01-2010, 01:35 PM
سلام به همگی
بالاخره کنکور هم تموم شد حالا فردا با خیال راحت بازی نواکو نگاه میکنم.
به امید پیروزی نواک

!GH-9924
07-01-2010, 02:38 PM
به نظرم راجر بیشتر از اینکه بازیش افت کنه، سطح بازیش همزمان با پیشرفت حریفاش رشد نکرده، به دلیل همون تمرین کم و غرور زیاد.

محمد جان دقيقا باهات موافقم.متاسفانه راجر بعداز ملبورن امسال زياد تنش به تمرين نرفته..چون فك ميكرد با افت نادال ديگه زياد به تمرين سخت نيازي نداره..راجر تو ملبورن رويايي بود و ميتونم بگم تو بازي با هيوييت بهترين پرفورمنسش تو كل دوران ورزشيش داشت...همين دلايل باعث تمرين كم..نتايج بعضا عجيب و متاسفانه كم كم منجر به افتي تو زمين و بعد باختاش شد و اون چيزي جز غرور نبود.

راجر بعد از رولند امسال گفت بايستي تمرين هامو زياد تر بكنم و باسه ويمبي اماده بشم...اما به جرات ميگم تمريناي راجر بيشترين نتيجش روي بكهند بود و تو نقاط ديگه كم دل به تمرين ميداد و اين به خاطر همون كانفيدنس كاذبي بود كه گفتم كه پيدا كرده بود و به علت همين تمرين كم روي نقاط ديگه و به خصوص فرهنداش كه نقطه عطفي باسه وينرهاش بود با بالا رفتن ضربات برگشتي تورالي هاي يه جور ترس باسه زدن فرهنداي down the lineش داشت چون احتمال errorشو بيشتر ميداد..

يادمه تو اين چند ساله هر وقت راجر بازي رو ميباخت به خصوص بعد از رنك دو شدنش در 2008 خيلي از اطرافيام و بعضي از اعضاي سايت اولين كامنتاشون(به صورت تكراري؟) به گفتن حرفايي باسه پايان عمر تنيسي راجر ميكنن اما راجر دوباره خودشو اثبات كرد طوري كه شماره يك شد..4 فينال گرند سال رو رفت ...و حتي اسطوره هاي قبلي رو عصباني ميكرد كه بابا اين پسر كيه؟كي ميخواد تموم بشه؟

خوب بايد گفت كه ناراحت نباشيد اين كه بديهيه يه روزي بالاخره حرف هاي اين دوستان درست از اب در مياد...

اما جذابيت تنيس فقط با اسطوره هاست..كسايي كه حتي با هنر نمايي و استعدادشون تنيس و زنده نگه ميدارن و با حركتي جيغ و داد كل ورزشگاه و در ميارن.

كلا امسال نبود خوان و افت شديد مارين سطح تور هارو پايين اورده...راجر تو مصاحبش به طور اختصاصي با ابراز تاسف غيبت خوان اسم برده كه اگه بود گرندي زيباتر ميديديم وميتونست شماره يك بشه و گرنداشو بيشتر كنه.

اما
بازي اگرسيو نادال بازيشو تماشايي كرده و اگه با همين فرم به امريكا بره شايد بشه گفت امسال كمي به تروفي امريكا نزديك تر شده.
به نظرم فينال فرداست نه يكشنبه...
رافا اگه از اندي بگذره به احتمال زياد تروفي رو گاز ميگيره وگرنه بايستي سريع بره كه شنبه اسپانيا و رفيقاش منتظرشن!!!

Mohammad Reza
07-01-2010, 03:43 PM
دیگه از تو انتظار نداشتم که بخاطر چندتا باخت راجر اعتماد تو به راجر از دست بدی :182:
من هنوز به راجر امید دارم..اعتماد به نفسمم بالاست مطمئن باش..من گفتم ببینم راجر در آینده چه واکنشی انجام میده.کسی از آینده خبر نداره و معلوم نیست که چه خواهد شد

Alireza Murray
07-01-2010, 04:02 PM
سلام به همگی
بالاخره کنکور هم تموم شد حالا فردا با خیال راحت بازی نواکو نگاه میکنم.
به امید پیروزی نواک
به امید پیروزی نواک و اندی:396:
فردا بازیهای سمی انجام میشه
بازی جوکوویچ و بردیچ : 3-2 نواک میبره
بازی ماری و نادال : اندی 3-1 میبره

MaTAdoR
07-01-2010, 04:10 PM
چقدر شماها وقیهید
در جهل خودت بمون
خداحافظ دوستان
امیدوارم این خداحافظی موقتی باشه!:182::350:
آیا همین طوره؟

MaTAdoR
07-01-2010, 04:17 PM
مطمئنم رافا واسه این بازی برنامه ی مخصوصی داره تا بتونه اندی رو ببره!
به این سادگی هم که شما می گید نیست---->3-1:160:

Mohammad_Joulaei
07-01-2010, 04:30 PM
Nadal - Djokovic - Simon

من راجر رو با مارات يكي نميدونم!!!!

من يه سوال از همه كردم كه جواب ندادن!!!!دوباره ميگم!!

عده اي از دوستان ميگن كه راجر توي اوج بايد خداحافظي كنه!!!!يعني تاپ 10!!!كه زحمات گذشتش خدشه دار نشه و ...!!

من يه سوال دارم شما ها 5 تنيسور رو نام ببريد كه توي اوج خداحافظي كردن!!!و جز تاپ 10 يا تاپ 20 بودن؟؟؟

و اساطيري مث سامپراس و اغاسي توي اوج كه تاپ 10 بودن خداحافظي كردن؟؟؟و سامپراس يا اغاسي كه اواخر دورشون چپ و راست ميباختن زحمات قديموشون خدشه دار شد؟؟؟

از نظر من راجر 3 سال ديگه ميتونه حرفه اي بازي كنه ولي نه نامبر وان مطلق باشه همه جام ها رو بگيره !!!!

كسي باورشو ميكرد ايوان ليوبيچيچ انديان ولز رو در 30 سالگي بگيره!!!!تنيسوري كه استراليا اپن 2009 رده 70 رنكينگ بود؟؟؟ باورتون ميشد بياد جز 15 تاي اول؟؟؟؟؟

هيچ چيز در جهان تنيس مشخص نيست و خداحافظي بازيكنا رو هم ماها تعيين نميكنيم !!!!

Alireza Murray
07-01-2010, 04:45 PM
مطمئنم رافا واسه این بازی برنامه ی مخصوصی داره تا بتونه اندی رو ببره!
به این سادگی هم که شما می گید نیست---->3-1:160:

درسته هر بازیکنی واسه هر بازی برنامه داره و همینطور که رافا واسه بازی فردا برنامه داره اندی هم واسه خودش برنامه هایی داره
اون 3-1 که گفتم پیش بینی و نظر شخصی ام هست حالا ممکنه شما یه نظر دیگه ای داشته باشین ، ولی من به نظرم اندی میبره 3-1
راستی امروز اندی گفته که : I can beat nadal
دوستان برای مشاهده متن کامل به این جا برن » http://news.bbc.co.uk/go/rss/-/sport1/hi/scotland/8779463.stm

koury
07-01-2010, 05:10 PM
پس چی شد اون مشتت ها؟:254::254::254:
http://tennis-image.com/images/01260882686526473920.jpg (http://tennis-image.com/images/01260882686526473920.jpg)

http://tennis-image.com/images/97266707244205611907.jpg (http://tennis-image.com/images/97266707244205611907.jpg)

http://tennis-image.com/images/03876687414612198826.jpg (http://tennis-image.com/images/03876687414612198826.jpg)

باید مشتاشو دو بامبی بکوبه تو سرش :350: چون شک ندارم برای سودرلینگ باختن به رافا مثل 10 بار باختن به دیگر رقبا میمونه :254:

Mohammad_Joulaei
07-01-2010, 05:10 PM
عده اي از دوستان ميگن كه اخر سال راجر نامبر واني رو پس ميگره!!!

راجر فعلا 6885 داره وبايد از حدود 3500 امتياز از 6885امتياز دفاع كنه و بعدش براي نامبر واني به حدود 5000 امتياز ديگه نياز داره(تورنتو - شانگهاي - پاريس - مسترز كاپ) كه اين كار واقعا محاليه!!!!!

ضمنا بقيه هم بيكار ننشستن تا راجر اين امتيازات رو كسب كنه!!!!!

راجر بايد امسال براي شماره دويي تلاش كنه!!!! ولي به اين مسئله ايمان دارم كه سال هاي اتي به صورت مقطعي مجدد نامبر واني رو به دست مياره و ركوردار ميشه!!!

koury
07-01-2010, 05:16 PM
دارم تو سایت راجر عضو میشم هر کاری میکنم نمیشه کسی میتونه کمکم کنه!

کجاش مشکل داری من عضوم بگو راهنمائیت کنم!؟ اگه هنوز نتونستی عضو بشی اخطارش رو بگو تا کمکت کنیم!؟؟ :379:

نه این تن بمیره بیش از حد رافا رو جدی نگرفتی؟؟ :254::254:
یعنی بنظرتو رافا میتونه یه ست از موری بگیره؟ :251: من که بعید میدونم :3t1:

jiji-federer
07-01-2010, 05:47 PM
فدرر نه تنها امروز برای اولین بار بعد از هفت سال قبل از فینال ویمبلدون باخت بلکه با برد نواک برای اولین بار از نوامبر 2003 از دو نفر اول رنکینگ هم خارج شد!! واقعا برام عجیب بود...

باعرض معذرت نظرتون رو واسه خودتون نگه دارین!
:174::174::174::174::174:

koury
07-01-2010, 05:52 PM
حالا زمان مشخص می کنه برای خودم باید نگه دارم یا با دیگرانم قسمت کنم :350:

jiji-federer
07-01-2010, 06:12 PM
کسی از حاتم خبر نداره ؟ پیداش نیست؟!

Behnam RF
07-01-2010, 06:28 PM
فدرر (us) رو قهرمان میشه خدا می دونه که حقه شه به لطف میرکا فدرر قهرمان میشه :441::441: لالالای لای ........

Ahoura
07-01-2010, 09:10 PM
درود بر اين تنيسور نامطرح امروز زيبا بازي كرد قدرت خيلي خوبي هم داشت اما كم تجربگيش اجازه نداد پيروز بشه

Ahoura
07-02-2010, 01:02 AM
خيلي سخته بعد از اون بازي زيبا حذف بشي و به فينال ويمبلدون نرسيHttp://www.tennis-image.com/images/51143095853165767849.jpg

Ahoura
07-02-2010, 01:06 AM
بايدم اينجوري ناراحت باشهHttp://www.tennis-image.com/images/21658437735316405392.jpg

M∂hdi
07-02-2010, 01:45 AM
افشین مبصر
بی بی سی، در محل مسابقات

[/URL]http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2010/07/01/100701170101_1.jpg (http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2010/07/01/100701170101_1.jpg)

منصور بهرامی که هر سال سبیل هایش که حالا کاملا سفید است پر پشت تر می شوند امسال هم مثل هر سال در قسمت دوبل پیش کسوت ها بازی می کند.

برخلاف دو روز گذشته که ویمبلدون تبدیل به قتلگاه بازیکنانی شده بود که همه فکر می کردند رسیدنشان به فینال حتمی است، امروز مسابقات بخیر گذشت، بویژه برای سرینا ویلیامز که دیروز به همراه خواهرش ونوس به نحو غیرمنتظره ای از مسابقات دوبل پس از چهار مقام قهرمانی پیاپی در چهار گراند اسلم مختلف حذف شده بود.

سرینا امروز در نیمه نهائی پترا کویتووا از جمهوری چک را که تمام تلاشش را کرد و در ست اول مدافع عنوان قهرمانی را با مشکل روبرو کرد، در دو ست شکست داد و روز شنبه در فینال با ورا زووناروا از روسیه روبرو خواهد شدکه سوتلانا پیرونکووا از بلغارستان را شکست داد.
راستش را بخواهید همین سه روز پیش اگر کسی می گفت بازیکنانی با نامهائی چون زووناروا، کویتووا و پیرونکووا به نیمه نهائی زنان ویمبلدون خواهند رسید من یکی که فکر می کردم طرف زیاد زیر آفتاب ایستاده و خل شده. اما همینطور شد که نشان می دهد تحلیلگران و کسانی که ادعای شناختن تنیس را دارند تا چه حدی می توانند اشتباه کنند.

از دوشنبه هفته پیش که مسابقات شروع شد بیشتر این آدم های خود کارشناس خوانده، از جمله بنده، صحبت از حضور ونوس و سرینا ویلیامز در فینال زنان و راجر فدرر و رافائل نادال در فینال مردان می کردند. حالا ونوس ویلیامز هم از انفرادی و هم از دوبل حذف شده و گویا به آمریکا بازگشته چون خبری از او نیست و راجر فدرر هم که با شکست دیروز در برابر توماس بردیچ به ردیف سوم رده بندی جهانی سقوط کرد با همسر و دوقلوهایش عازم تعطیلات است.
جای امیدواری است که دست کم پیش بینی ها در باره زنان پنجاه درصدش درست درآمد و سرینا به فینال رسید. در قسمت مردان که هیچ چیز معلوم نیست. نادال برای رسیدن به فینال باید در حضور پانزده هزار تماشاچی بریتانیائی در زمین مرکزی اندی ماری تنها امید ورزشی بریتانیا را شکست دهد و در نتیجه مسابقه دیگر نیمه نهائی بین نواک جوکوویچ و بردیچ هم از مبهم تر از مبهم است. خدا رحم کند!

اما در این میان خبر خوب آغاز بازی های اعجوبه ایرانی تنیس جهان منصور بهرامی است. منصور که هر سال سبیل هایش که حالا کاملا سفید است پر پشت تر می شوند امسال هم مثل هر سال در قسمت دوبل پیش کسوت ها بازی می کند و در ضمن مچ بند سبزش را هم که از پارسال به دست می کند فراموش نکرده.

معمولا شور و شیرین با هم جور در نمی آیند اما منصورخان بهرامی، تنها بازیکنی که نام ایران را در محافل تنیس جهان زنده نگاه داشته، هم بی نهایت بانمک است و هم بی اندازه شیرین. البته بازی اش هم حرف ندارد و در 54 سالگی چنان تنیسی بازی می کند که بازیکن از خود راضی ای چون جان مک انرو او را نابغه تنیس می خواند.

شیرین کاری های منصورخان در زمین تنیس ویژه خودش است و می گوید برای ماهر شدن در این تردستی ها به سختی تمرین می کند و جالب این که هربار که بازی او را می بینی چیزی اضافه بر دفعه قبل دارد. او مرتب سعی دارد که چیزی جدید در کارش عرضه کند تا بیننده هیچگاه از بازی او خسته نشود.

[URL="http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2010/07/01/100701170105_2.jpg"]http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2010/07/01/100701170105_2.jpg (http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2010/07/01/100701170105_2.jpg)

شیرین کاری های منصورخان در زمین تنیس ویژه خودش است و می گوید برای ماهر شدن در این تردستی ها به سختی تمرین می کند.

مثلا در دو بازی ای که امسال در ویمبلدون به همراه یار همیشگی اش آنری لکونت فرانسوی انجام داده در هرکدام شیرین کاری های متفاونی داشت. در اولین بازی اش روز سه شنبه کارهائی کرد که پارسال نمی کرد و در بازی دوم روز چهارشنبه کارهائی کرد که سه شنبه نکرده بود.

بی جهت نیست هرکجا که می رود با استقبال بیش از حد روبرو می شود. حالا می خواهد ویمبلدون باشد یا رولان گاروس یا باشگاه هرلینگام در جنوب لندن. همه جا مردم برای دیدن او سر و دست می شکنند و صف کسانی که می خواهند با او عکس بگیرند و یا از او امضا بگیرند طولانی تر از بقیه است.

این استقبال شدید باعث شده که منصورخان بیش از هر بازیکن دیگری چه پیر و چه جوان تنیس بازی کند. او که در این سن و سال خود را از نظر بدنی در آمادگی کامل نگاه داشته تمام سال مشغول بازی در تورنمنت های پیش کسوتان یا بازی های نمایشی است. هربار که به تلفن همراه او زنگ می زنی یک جای دنیا است و می گوید که هدف اصلی اش شاد و راضی نگاه داشتن مردم است و برد و باخت برایش اهمیت چندانی ندارد.

منصور زندگی جالبی داشته که حتما در باره اش شنیده یا خوانده اید. زندگی ای که در یکی از منازل کارگری اطراف زمین تنیس ورزشگاه امجدیه (شیرودی فعلی) در تهران آغاز شد. در کودکی و نوجوانی به سبب بی پولی به جای راکت با ماهی تابه تنیس یاد گرفت اما به جائی رسید که در 16 سالگی عضو تیم تنیس جام دیویس ایران شد. بعد از انقلاب، تنیس که جزو ورزش های طاغوتی محسوب می شد تعطیل شد، و او هم که عاشق تنیس بود ایران را ترک کرد.

در خارج از ایران تا او بر مشکلات اقامت و بی پولی غلبه کند و بتواند خود را به زمین تنیس برساند سنش دیگر از حدی گذشته بود که بتواند در قسمت انفرادی با بزرگان رقابت کند اما سالها در مسابقات دوبل شرکت کرد و یک بار هم در رولان گاروس به فینال رسید. اما پس از بازنشستگی از تنیس رقابتی حرفه ای، برخلاف دیگران که تنیس برایشان بصورت تفنن در می آید، او که حالا اهل و عیال هم داشت و می بایستی خانواده ای را اداره کند، این ورزش را حرفه اش قرار داد و به این جائی رسید که امروز رسیده است.
درست است که بهرامی اکنون در قلب همه تنیس دوستان جهان جایگاه ویژه ای دارد اما فکرش را بکنید که اگر در کشوری به دنیا می آمد که ورزش و تربیت ورزشی جوانان و احترام به ورزشکاران برایشان اهمیت داشت، با این استعداد و هنری که دارد در جوانی به کجاها که نمی رسید. او به راحتی می توانست قهرمان جهان شود، مگر آندره آغاسی و امثال او چطوری قهرمان شدند؟ واقعا حیف

PowerVu
07-02-2010, 05:15 AM
برنامه ترتیب انجام مسابقات و زمان برگزاری بازی های روز «یازدهـم» تنیس گرنداسلم ویمبلدون 2010 به تاریخ آدینـه 11 تیر 1389 به وقت رسمی ایـران در پست شماره 2 قرار گرفت.

با سپاس

PowerVu
07-02-2010, 05:58 AM
در مورد بازگشت مجدد فدرر به نظر من با توجه به سقوط در رنکینگ، بدون شک تلنگر خیلی جدی بهش زده می شه و دوباره خودش رو به اصطلاح "می سازه" :434: و بالا می آد. این دیگر تنیسورها هستند که اگر رده های بالا را می خواهند باید با چنگ و دندان آنها را حفظ کنند چون فدرر همیشه یک خطر بالقوه محسوب می شه و کوچکترین لغزشی در بازی مقابل او منجر به باخت حریفان و در نتیجه کسب مجدد امتیازهای از دست رفته می شود.

الان اندی رادیک از همه غمگین تره. تنیسوری که سالها برای رسیدن به تروفی طلایی ویمبلدون با فدرر جنگید اما فدرر هرگز اجازه دستیابی او به جام رو نداد اما حالا که راجر حذف شده بهترین فرصت رسیدن به فینال را اندی رادیک امریکایی داشت اما بدون شک الان داره افسوس می خوره که قدر موقعیتش رو ندانست و به آقای "لو" از چین تایپه در یک بازی 5 سته خیلی نزدیک باخت!

PowerVu
07-02-2010, 06:07 AM
دیروز داشتم بازی دوبل نیمه نهایی آقایان بین تیم ملزر/پتشنر و مودی/نورمن رو تماشا می کردم. داور بازی جناب "موری یر" فرانسوی همون داوری که به دروغ، اتهام COACH شدن حین بازی توسط عمو تونی رو به رافا و باکسش زد و در واقع یه خوش خدمتی به مسئولان ویمبلدون کرد تا نادال تضعیف بشه!

گرچه بابت دشمنی های مسئولین ویمبلدون و این کار وقیحانه ی سرداور خیلی خوشحالیم چون باعث بیشتر عصبانی تر شدن رافا شدند، اما...

دیروز حین بازی دوبل، "مودی" پس از خراب کردن یه توپ در یه موقعیت حساس پس از اینکه امتیاز اون Game به تیم ملزر/پتشنر داده شد، از فرط ناراحتی توپی که در جیبش بود را درآورد و با راکت زد زیرش و توپ سوت شد هوا و البته کمی اون ورتر پایین اومد.

سرداور در این لحظه به "مودی" Warning و اخطار داد!!! من خیلی مشابه این کار رو دیدم اما هرگز ندیدم داورها به خاطر این کار که طبیعی هست در بازی به این حساسی، به کسی اخطار بدن!

حالا سوالم اینه که آیا در قوانین این کار چنین جریمه ای داره یا اینکه باز هم شاهد یکی از تصمیمات درخشان این سرداور فرانسوی بوده ایم؟!

اگر این عمل جریمه و اخطار داره چرا این همه بازیکن مرتکب اون می شن اما داورها بی تفاوت و خیلی عادی و Cool با قضیه برخورد می کنند؟!

Mohammad Reza
07-02-2010, 09:06 AM
دیروز داشتم بازی دوبل نیمه نهایی آقایان بین تیم ملزر/پتشنر و مودی/نورمن رو تماشا می کردم. داور بازی جناب "موری یر" فرانسوی همون داوری که به دروغ، اتهام COACH شدن حین بازی توسط عمو تونی رو به رافا و باکسش زد و در واقع یه خوش خدمتی به مسئولان ویمبلدون کرد تا نادال تضعیف بشه!

گرچه بابت دشمنی های مسئولین ویمبلدون و این کار وقیحانه ی سرداور خیلی خوشحالیم چون باعث بیشتر عصبانی تر شدن رافا شدند، اما...

دیروز حین بازی دوبل، "مودی" پس از خراب کردن یه توپ در یه موقعیت حساس پس از اینکه امتیاز اون Game به تیم ملزر/پتشنر داده شد، از فرط ناراحتی توپی که در جیبش بود را درآورد و با راکت زد زیرش و توپ سوت شد هوا و البته کمی اون ورتر پایین اومد.

سرداور در این لحظه به "مودی" Warning و اخطار داد!!! من خیلی مشابه این کار رو دیدم اما هرگز ندیدم داورها به خاطر این کار که طبیعی هست در بازی به این حساسی، به کسی اخطار بدن!

حالا سوالم اینه که آیا در قوانین این کار چنین جریمه ای داره یا اینکه باز هم شاهد یکی از تصمیمات درخشان این سرداور فرانسوی بوده ایم؟!

اگر این عمل جریمه و اخطار داره چرا این همه بازیکن مرتکب اون می شن اما داورها بی تفاوت و خیلی عادی و Cool با قضیه برخورد می کنند؟!

پاور جان من هم با این قضیه موافقم..خیلی ها دیدم که این کار و کردن ولی داور هیچ واکنش خاصی نشون نداده!حالا که داری میگی برام عجیبه که داور اخطار داده:379:

Farid
07-02-2010, 09:51 AM

بله Warning داره به خاطر Ball Abuse و این یک قانونه.
اگر هم در مواردی می بینید که داوران ان را زیر سبیلی رد می کنند به خاطر شرایط بازیه

Farid
07-02-2010, 09:53 AM
امیدوارم این خداحافظی موقتی باشه!:182::350:
آیا همین طوره؟
نه من دیروز داشتم یکی یکی مطالب دوستان رو می خوندم و یکی دو تا چیز دیگه مونده بود که بگم که یکدفعه با اون پارازیت اون شخص یادم.

beeroz
07-02-2010, 10:37 AM
دوستان من یه مشکل دارم
از طرفای ظهر که هوا گرم میشه تا سر شب که کم کم خنک میشه من نایلستم کلا قطع میشه مشکل از کجاست بازیا ساعت 4.5 شروع میشه و من نمیتونم ببینم :240:

babak59
07-02-2010, 11:32 AM
بدلیل مشغله کاری نمی توانم زیاد بیایم چند نکته قابل ذکر است :
1- بعضی از دوستان نادالی وقتی دیدن در ست اول نادال عقب است گفتند که به احتمال زیاد خواهد باخت این جای تعجب دارد :379: این نکته را نشان می دهد که هنوز شناخت کافی از روحیه نادال ندارند .
2-سرویس های نادال خیلی بهتر شده در بازی با سودرلینگ 12 ace زده
3- وقتی بازی نادال رو میدیدم فکر میکردم توی سطح خاک داره بازی میکنه .
4- توماس بردیچ بیش از حد انتظار ظاهر شد البته این بار دوم توی این سال که فدرر ررو میبره . نباید از بازی بد فدرر غافل باشیم احساس میکنم غرور مشکل اصلی فدرر است
error های که قبلا هم تبدیل به امتیاز میشد
5-فدرر تا 3 سال دیگر می تواند بازی کنه و در اوج و هنوز زوده با اسطوره خداحافظی کنیم و به قول معروف قبر اونو بکنیم فدرر هنوز میتواند گراند اسلم ببره

Ahoura
07-02-2010, 02:07 PM
اميدوارم امروز شاهد بازي هاي زيبايي باشيم

pouriya.alex
07-02-2010, 03:08 PM
ان یک بهانه بیش نبود دوست عزیز
چون مصاحبشو بعد از بازی با Melzer ببین که یکی از خبرنگارا ازش میپسه که در یک عکس که در بازی قبلی شما گرفته شده شما یک نوار چسب بر روی ران پای خود زده اید ایا از ناحیه ران پا مصدومیتی دارید؟
Federer هم در جواب میگه در فینال هاله و در بازی اول در برابر فالا من احساس درد می کردم از ناحیه ران پا اما دیگر ان نوار چسب را برداشته ام و هیچگونه احساس درد و یا مصدومیتی نمی کنم.
به قول Becker که بازی رو در ست اخر گزارش کرد:
" فدرر استراژدی ای در برابر Berdych نداشت. "

دوست عزیز،فاتح 16 دوره گرند اسلم ها هیچ نیازی به بهانه آوردن نداره . اگه تاحالا یخورده تنیس دیده بودی متوجه می شدی که راجر تو بازی با بردیچ راجر همیشه نبود، دلیلشم فقط مصدومیت بود. اما مثل مرد تا آخرین لحظه بازی کرد و حتی اگه یخورده دقت میکرد میتونست بازیو 5 سته کنه.
کسی بهونه میاره که شهامت بازی نداره( نمونش نادال تو استرالیا اوپن 2010 جلوی مورای)
نه فدرر که میتونست از اول از ویمبلدون انصراف بده ولی باوجود مصدومیت ایستاد و جنگید.

davidbeckham
07-02-2010, 03:42 PM
دوست عزیز،فاتح 16 دوره گرند اسلم ها هیچ نیازی به بهانه آوردن نداره . اگه تاحالا یخورده تنیس دیده بودی متوجه می شدی که راجر تو بازی با بردیچ راجر همیشه نبود، دلیلشم فقط مصدومیت بود. اما مثل مرد تا آخرین لحظه بازی کرد و حتی اگه یخورده دقت میکرد میتونست بازیو 5 سته کنه.
کسی بهونه میاره که شهامت بازی نداره( نمونش نادال تو استرالیا اوپن 2010 جلوی مورای)
نه فدرر که میتونست از اول از ویمبلدون انصراف بده ولی باوجود مصدومیت ایستاد و جنگید.
با سودرلینگ امسال تو رولند هم مصدوم بود؟ یا جلوی خوان تو او اس اوپن پارسال:254::254::254:
فعلا همین نادال که میگی شهامت نداره بدجوری جلوی فدرر دراومده:866:

nima.a
07-02-2010, 04:57 PM
بابا یکی جوکوویچ رو جمع کنه الان داورو میزنه :D
ولی خداییش بردیچ خیلی نامردی کرد کاملا دید که تو بود و نعره زد اوت!

Ahoura
07-02-2010, 05:12 PM
این چه وضعشه حق نوواک داره ضایع می شه

koury
07-02-2010, 05:28 PM
نواک خیلی ضعیف داره بازی می کنه و باختش تقریبا حتمی شده... من هم بنظرم بردیش با نامردی داره میره فینال ولی عیبی نداره رافا تو فینال حسابشو میرسه :160:

خداوکیلی پیشرفت بردیش امسال واقعا جای تقدیر داشته ولی اینم مثل سودرلینگه و چندان دوومی نمیاره فوقش تا آخر سال بتونه اینطوری Consistent بازی کنه!

Ali_RF
07-02-2010, 08:11 PM
اين الجزيره اسپورتيا ديوانن. از يك ساعت و نيم قبل، به خاطر بازي اروگوئه و غنا، تنيسو قطع كردن.

Ahoura
07-02-2010, 08:20 PM
اي بابا مسخره كردن مثل اينكه داشتيم نگاه مي كرديما

Ahoura
07-02-2010, 08:26 PM
نادال هم برد. من طرفدار نادال نيستم ولي حقيقت اينه كه نادال امروز واقعا زيبا بازي كرد. ماري هم خيلي خوب بود.نكته جالب اين بازي سرويس هاي نادال بود كه نسبت به قبل واقعا پيشرفت بسياري كرده و امروز اين سرويس ها بازي زيباي نادالو تكميل كرد.

Hossein Murray
07-02-2010, 08:27 PM
خوب اندی هم کنار رفت ... اول یه تبریک بگم بعد برم سراغ بازی !!! به همه ی ماتادورای سایت قهرمانی رو پیشاپیش تبریک می گم ... حق رافاست که جام رو گاز بزنه !
بازی مخصوصا تو ست دوم بیشتر پایاپای بود و با اینکه جو زمین کاملا به سود اندی بود اندی اشتباهات زیادی می کرد . مخصوصا جلوی تور اصلا خوب بازی نکرد و البته توپ های زیادی رو هم به تور می زد و همین روحیه شو ازش می گرفت .
رافا فوق العاده بود ... واقعا می دونه رو این سطح چی جوری سبک بازیشو وفق بده و تاپ اسپین های مخصوص خاکشو رو چمن پیاده کنه ... حرف نداشت ... براوو رافا ! براوو به روحیه ی خوبت ...
امروز متاسفانه من هرچی فکر می کردم برعکس از آب دراومد ... اون از نواک ... اون از برزیل و اینم از اندی !
اندی ... ما نا امید نمی شیم ... منتظر GS می مونم .......

Alireza Murray
07-02-2010, 08:30 PM
:240::240::240:
:182:
فقط میتونم بگم ... اندی اشکمو در اورد ولی بازم come on andy
تبریک به رافایی ها ، به امید بردن اولین گرند در یو اس اوپن

viva rafa
07-02-2010, 08:45 PM
رافا معرکه ای فکر کنم فیلمه wanted رو از رو بازیایه نادال ساختن!
عجب ضربه کات داری زد فکر کنم بکهام کف کرد!
بابا این عربا دیوونن وسط بازی یهو قطع میکنن خیلی مسخرست اونم واسه چه بازی اروگوئه-غنا!!!!!!!
برزیلم که دیگه........

koury
07-02-2010, 08:49 PM
رافا در حین شایستگی برد و سخت ترین مسیر ممکن رو که مسئولین بی شعور ویمبلی بهش داده بودن رو با شایستگی تمام به فینال رسوند امیدوارم هشتمین گرند اسلمش هم ببره ولی نباید بردیش رو دست کم گرفت هر چند رافا قبلا تو همین ویمبلدون هم بردیش رو شکست داده!!

رافا میره که اولین تنیسور تاریخ بشه که دو بار RG-W Double می کنه و کلا برای چهارمین بار در تاریخ تنیس اتفاق می افته... امیدوارم تا اینجا که بخوبی پیش اومده فینال هم ببره و اختلافش با نفر دوم رنک که نواکه رو بیش از پیش بکنه!

Vamoooooooos Rafffffaaaaaaaaa

Mohammad
07-02-2010, 09:01 PM
ایول رافا جونم، :655: اول از همه دلم برای اندی سوخت :caress: امیدوارم بالاخره یه اسلم ببره.

Mohammad
07-02-2010, 09:02 PM
رافا در حین شایستگی برد و سخت ترین مسیر ممکن رو که مسئولین بی شعور ویمبلی بهش داده بودن رو با شایستگی تمام به فینال رسوند امیدوارم هشتمین گرند اسلمش هم ببره ولی نباید بردیش رو دست کم گرفت هر چند رافا قبلا تو همین ویمبلدون هم بردیش رو شکست داده!!

رافا میره که اولین تنیسور تاریخ بشه که دو بار RG-W Double می کنه و کلا برای چهارمین بار در تاریخ تنیس اتفاق می افته... امیدوارم تا اینجا که بخوبی پیش اومده فینال هم ببره و اختلافش با نفر دوم رنک که نواکه رو بیش از پیش بکنه!

Vamoooooooos Rafffffaaaaaaaaa

کوروش بورگ که سه سال پشت سرهم این کارو کرده، (78,79,80) یا من اشتباه منظورتو فهمیدم؟

koury
07-02-2010, 09:11 PM
راستش من سالایی که بورگ جفت رولند و ویمبلدون رو برده رو نمیدونم ولی فکر کنم راست میگی البته مطمئن نیستم سه بار بود ولی دو بار رو الان یادم اومد :160: بهر حال اگه رافا این کار رو بکنه میشه برای ششمین بار در تاریخ و دومین بار در طول دوران بازیگریش :350:

koury
07-02-2010, 09:13 PM
منم دلم برای اندی سوخت ولی ورزش همینه یه روش برده و یه روش باخت!! بخصوص تنیس که مساوی هم نداره :434: دلم بیشتر برای دوست دخترش کیم سوخت خیلی دلشو صابون زده بود اندی براش افتخار بیاره که نشد :shame:

رافا هم تا جائی که دیدم چیسکا و خواهر و مادرش بودن باباش رو من ندیدم :379:

farhad10
07-02-2010, 09:47 PM
با سلام

خب بازي هاي امشب هم كه تموم شد.رافا داره به يك فوق العاده تنيس تبديل ميشه طوري كه گرفتن يك ست از رافا واقعا كار سختي شده براي همه تنيسور ها حتي راجر خودمون!!
به نظر بنده اگر رافا به همين صورت پيش بره ركورد راجر را خيلي راحت خواهد شكوند و شكي در اين نيست البته اگر به همين صورت پيش بره!!

باري فينال هم بازي قشنگي هست و به نظر من توماس برديچ خيلي بيشتر از نواك و موراي توي بازي رافا رو اذيت خواهد كرد كه در هر حال رافا قهرمان اين دوره از مسابقات خواهد شد و بنده نيز پيشاپيش به طرفداران رافا تبريك عرض ميكنم نه فقط به خاطر قهرماني در اين تورنومنت بلكه به خاطر بازي هاي فوق العاده و محشر رافا در تورنومنت هاي اخير!

موفق باشيد
در پناه حق.

Ahoura
07-02-2010, 10:09 PM
دوستان چرا فينال مردان و زنانو نمي ذارن در يك روز چرا اينقدر طولش مي دن

koury
07-02-2010, 10:16 PM
همیشه فینال مردان رو تو Weekend میزارن هم بخاطر پخش تلویزیونی و فروش بیشتر بلیط هم بنظر من بخاطر سنگین بودن مسابقات مردان نسبت به زنان و اینکه دیدار های نیمه نهائی زنان یک روز زودتر از مردان تموم میشه!!

Mohammad Reza
07-02-2010, 10:18 PM
درود بر تمام مردان شیر دل تنیس ایران!!!
همگیتون و دوست دارم از ته قلب:655:
تئاتر:16این ماه اجرای تئاتر ما در بوشهر هست!ساعت18 پلاتو مجتمع فرهنگی هنری نفت..دوست دارم بوشهری های سایت برای دیدن تئاتر حتما بیان..خیلی مخلصم..اگه اومدید حتما پیشم بیاید تا از نزدیک ببینمتون..ممنون
تنیس:رافا امروز فوق العاده بود..تو این گرند اسلم حقشه اول بشه و مطمئنم میشه!او رقبای سختی و کنار زده..و البته بردیچی که شاید اندکی برای نادال مشکل درست کنه..ولی بازم میگم نادال قهرمانه؛شاید اتفاقات همه چیز و عوض کنه!امروز وقتی نادال بازی میکرد تو بازیش انرژی خاصی میدیدم..انرژی که در استرالیا2010 در راجر میدیدم!!خیلی قشنگ بازی رو اداره میکرد نادال!یه نکته مثبت برای نادال اینکه اون تو هر گیمی تلاش زیاد میکنه!سخته ستی رو از نادال گرفتن..و اما راجر عزیزم امیدوارم تو هارد بتونه بازیش و مث قبل کنه و موفق باشه..اندی نیز خیلی زحمت کشید و باید ازش قدردانی کنم..یه چیزی بم میگه "بردیچ شاید مث بکر بشه!شاید"
حالا سوالایی تو ذهنمه که مدت هاست دارم باش کلنجار میرم!
نواک در آینده چه سیری رو طی میکنه؟اصلا نواک داره به کجا میره؟
سونگا،بردیچ،سودرلینگ اینها چه موفقیت هایی در تنیس بدست میارن؟
آیا دل پترو به سرنوشت نلبندیان دچار میشه؟
گونزالس تنیسش و چطور به پایان میرسونه؟
راجر در آینده چه تصمیمی اتخاذ میکنه؟
آیا نادال همانند الان میتونه در آینده نیز موفق باشه؟
ورداسکو از تنیس چه میخواد؟
دنبال یه پدیده 18،19ساله میگردم تو دنیای تنیس

S.A.IVI.A.N
07-02-2010, 10:29 PM
رافا متشكريم:441::655:
درود به شرفت.درود به اين همه پشتكار و اين همه جديت و اعتماد به نفس.تو فوق العاده اي
پيروزي رافا رو به همه تنيس دوستان و نادالي هاي عزيز تبريك ميگم
بازي هايي كه ما از رافا شاهد هستيم نقطه عطف كارنامه رافاست.اين پسر رواني بازي ميكنه همه رو هم رواني كرده. حالا همه به اين اذعان دارن كه رافا بسيار اگرسيو و فوق العاده بازي ميكنه
چي بگم كه كلامم قاصر و ناتوان از گفتن وصف بي همتاييت! چه بگويم از آن همه اعتماد به نفس و جنگندي!......... چه زيبا و چه بجا هجوم بردي و با دراپ والي ديدنيت ست پوينت سرويس موري رو سيو كردي.........آخ كه اعتماد به نفست من را خفه كرده..... از اعماق جان دوستت دارم :655:
رافا جونم(به قول ممد:350:) فقط يه قدم ديگه....
Go rafa Go, Go my tiger

Mohammad
07-02-2010, 10:37 PM
بابا اندي تو چه پسر گلي هستي، خيلي ميخوامت، جواب دندون شكني به خبرنگاراي كاسه ي داغ تر از آش دادي، خيلي حال كردم
Q. Is it annoying to have to wait so long to receive serve?

ANDY MURRAY: No, I don't care. He can take as long as he wants on any point. I love watching the guy play. No, I don't care. He can take as long as he wants.

اندي هميشه گفته و اين بارم باز گفت كه طرفدار رافا بوده و هست
I've said it for a few years. I love watching him play. He's my favorite player to watch. That's why I enjoy playing him so much. So I hope he wins.

اندي :655: :Flower:اين جملات منو اينطوري كرد :crying:
عليرضا خجالت بكش دست از عداوت با رافا بردار :3t1:

koury
07-02-2010, 10:56 PM
من همیشه از شخصیت اندی خوشم اومده و هر چی از این دست مصاحبه ها بکنه بیشتر خوشم میاد :434: دمش گرم که حرف دلشو میزنه، خیلی از تنیسورا وقتی میبازن میگن دیگه برا ما مهم نیست کی ببره و کلی کلاس میزارن ولی اندی حرفشو میگه :441:

Ahoura
07-02-2010, 11:54 PM
دوستان يكي كمكم كنه من از هر كدام از دوستان كه مي خوام تشكر كنم بر روش كه كليك مي كنم مي گه شما امكان دسترسي به اين صفحه را نداريد. واسه همينه من از هيچكدام از دوستان تشكر نمي كنم. يكي بفرما من بايد چكار كنم. اول اينجوري نبود نمي دونم چرا اينطوري شد. خواهشا يكي كمك كنه?

Alireza Murray
07-03-2010, 12:06 AM
بابا اندي تو چه پسر گلي هستي، خيلي ميخوامت، جواب دندون شكني به خبرنگاراي كاسه ي داغ تر از آش دادي، خيلي حال كردم
اندي هميشه گفته و اين بارم باز گفت كه طرفدار رافا بوده و هست
اندي :655: :Flower:اين جملات منو اينطوري كرد :crying:
عليرضا خجالت بكش دست از عداوت با رافا بردار :3t1:
ممنون از همه دوستان بخاطر این همه لطفی که به اندی دارن:655::866:
ممد نمیتونم هر کاری کنم بازم نمیتونم از رافا خوشم بیاد:shame:

Ahoura
07-03-2010, 01:10 AM
به اميد باخت ويليامز در فينال. ايول به ماريا خيلي خوب با ويليامز بازي كرد هر وقت به ياد اون 3 تا set point‏ كه ماريا در ست اول از دست داد مي افتم گريم مي گيره. طرفداران ماريا براي باخت ويليامز دعا كنيد.

Mohammad_Joulaei
07-03-2010, 09:09 AM
با سلام

قبل از نيمه نهايي قهرماني رافا رو تبريك گفته بودم و بازم ميگم!!!!!
مشخص بود كه اندي ماري حريف رافا(فعلي) نميشه!!!!رافا اگه وضعيت فعليش دوام داشته باشه تا 28 سالگي ميتونه ركوردار و اسطوره تنيس شه!!!!

فك نميكنم رافا توي فينال بازي چندان مشكلي با توماس داشته باشه!!!!

راستي پيشرفت چشم گير توماس و رسيدن به تاپ 10 اين بازيكن رو تبريك ميكم!!!!

Mohammad_Joulaei
07-03-2010, 09:22 AM
راستي به همشهرياي عزيزم پيشاپيش ورود نفت ابادان(برزيل ايران) رو به ليگ برتر تبريك ميگم:655:

خوزستان برزيلته

Farid
07-03-2010, 09:42 AM
دوست عزیز،فاتح 16 دوره گرند اسلم ها هیچ نیازی به بهانه آوردن نداره . اگه تاحالا یخورده تنیس دیده بودی متوجه می شدی که راجر تو بازی با بردیچ راجر همیشه نبود، دلیلشم فقط مصدومیت بود.
چشم زین پس سعی می کنم یخورده تنیس ببینم

davidbeckham
07-03-2010, 09:55 AM
دقیقا به موقع به دادم رسید
بعد از حذف برزیل با اون دونگای نادون:3t1:
[/URL][URL="http://tennis-image.com/images/05361466076493393971.jpg"]http://tennis-image.com/images/05361466076493393971.jpg (http://tennis-image.com/images/05361466076493393971.jpg)

Mohammad
07-03-2010, 10:24 AM
دوستان يكي كمكم كنه من از هر كدام از دوستان كه مي خوام تشكر كنم بر روش كه كليك مي كنم مي گه شما امكان دسترسي به اين صفحه را نداريد. واسه همينه من از هيچكدام از دوستان تشكر نمي كنم. يكي بفرما من بايد چكار كنم. اول اينجوري نبود نمي دونم چرا اينطوري شد. خواهشا يكي كمك كنه?
وفتي داري لاگين ميكني؟ آيا "ذخيره" رو تيك ميزني؟ من تا حالا همچين مشكلي نديدم، ولي احتمالا براي يه مدت تو يه صفحه بيكار ميموني و بعد كه تشكر ميزني، چون Session ت منقضي شده و به صورت مهمان در امدي، ميگه اجازه نداری.
اگه اون تيك رو نزني بعد از چند دقيقه كه فعاليت خاصي نكني، از فروم خارج ميشي.

viva rafa
07-03-2010, 11:52 AM
میگم این دختره که لباسه صورتی یا قرمز پوشیده بود کی بود؟
میشه عکسایه اینایی که با تادال بودنو بذارید مثله مامانشو.... اینا
ممنون میشم

davidbeckham
07-03-2010, 12:35 PM
News & Photos: Interviews
R Nadal - 2 July 2010
Friday, 2 July 2010

Q. Looked a little like 2008 again.

RAFAEL NADAL: I never like the comparations. No, every year is completely different. For me was amazing day, very important victory for me, one of the more difficult victories of my career because the opponent was playing well and I need really to play my best tennis to try to win.

I think, yeah, I am very happy. Today is very important day for me.

Q. Because of all of what you had to go through last year with the injuries, is it even more satisfying now that you're back here?

RAFAEL NADAL: Well, that's past. But, sure, I said in Monte‑Carlo, Rome, Madrid, Roland Garros, sure, when you had tough moments and wasn't an easy year last year ‑ especially the second half of the year ‑ when you came back and when you still playing another time at your best, for sure I feel I playing at my best since the start of this season, since 2010 when I start.

But I didn't win a tournament since 11 months, and after I started to win in Monte‑Carlo. So for sure that's makes more special, because I worked a lot to be back playing my best tennis. I did, so that's very important personal satisfaction, no? Probably is when you have tough moments and you are another time are in the top, yeah, is more special.

Q. Does 2008 seem like a long time ago when you were here raising the trophy as the champion, or does it seem like yesterday to you?

RAFAEL NADAL: I don't know. Two years. Well, the life is go fast. Since these two year a lot of things happen to my life. Is not very far, but at the same time I have two years with different things.

Q. You were behind 4‑2 in the last set and you weren't playing very well then. Suddenly you win the rest of the games as you became Rafael Nadal again. Did you have to wake up?

RAFAEL NADAL: No, no. I felt a little bit tired after the second, after the second tiebreak. Was a lot of tension in that tiebreak in the last games of the second set.

When I started the third I lost a little bit my concentration and I felt little bit down. But that's happen at only one game. After that game, after the first game. But, you know, in grass, one break is almost the set.

After that game I felt another time well. But Andy served well and I didn't have lots of chances on the return. But when I had the chance, I did. So that was the most important thing of the match. I think of all important moments, just one double‑fault in the 5‑All in the tiebreak. But for the rest of the important moments, I played very well today.

Q. It will go down as a straight‑sets victory today, but how well did Andy Murray play?

RAFAEL NADAL: Andy's amazing player, so I don't know how well he played. You can answer him.

But when I play against him I always see the match very, very difficult, because he makes the very difficult things very easy. So he has a good serve, and the movements are unbelievable from the baseline, no?

He looks like he's always at the way that you're gonna play, so he's very difficult. For that reason I think it's one of the biggest victories in my career today.

Q. Was it fun meeting Beckham?

RAFAEL NADAL: Yeah.

Q. Did you talk a little soccer?

RAFAEL NADAL: I met him now just five minutes. Well, I know him from Madrid few years ago. And, sure, always is special meet with great sportsman like David.

At the same time, he's a big star outside of the stadium. But for me, what I admire a lot of him is when he's on the stadium, he fight like the best of them, more than the rest.

Q. Can you compare meeting the Queen of England and the King of British football?

RAFAEL NADAL: C'mon, guys. Sorry. I answer that few days ago. I explain what happened in that day. For me was disappointing didn't meet the Queen, for sure. But I have lot of respect for this tournament, and I have my routines on that day. Probably if I change the routines, I am not here today.

Q. Was it hard to recover from the double‑fault mentally?

RAFAEL NADAL: No, because I played a great point next point. But if Andy makes the serve and give me a set point was the set, so was important mistake. But I was lucky Andy missed the first serve, and later I had a chance to play the point from the baseline and I did well.

Q. What about Andy, you said to him after the match that he could win a major.

RAFAEL NADAL: I wished him best of luck for the rest of the season, and sorry for today. I know it was an important match for him I think because he play at home, and this is a chance for him to win probably the most important title for him win here at home in Wimbledon.

Just I felt sorry for him because he's a very nice person, very good person. I am sure he gonna win a Grand Slam very soon, because when you have final in US Open, final in Australia, semifinals here this year and the last year, you are there all the time. So one day you win. I am sure he gonna win. He deserve to win.

Q. How well aware are you that he's such a big fan of yours? He kept talking about you're his favorite player to watch.

RAFAEL NADAL: Well, just can say thanks. He don't need to admire a lot of things of me because he's too good to admire me.

Q. Do you remember where you were the first Sunday of July last year? Did you watch the final?

RAFAEL NADAL: I watched at home, yeah, on the sofa.

Q. What are the recollections you have from that day? What else do you remember about the final last year, not being there?

RAFAEL NADAL: Just enjoying beautiful match. Was a very emotional match. I liked the tennis, so I enjoyed the match. I wasn't ready to be here, so my mind wasn't here.

Q. In view of Andy's skill, were you surprised that you were able to close this out in just three sets?

RAFAEL NADAL: Sure. When I came to the match I was with the focus. I know how tough gonna be the match. I never thought win in three sets.

But at the same time, I never thought win in three sets, win in four, win in five, or lose in three or lose in four. I just go on court and try to play my best tennis point by point. That's my style. I know I just need try play my best tennis. Only like this I going to have chances.

Q. Looking back now, does it surprise you you were able to complete this match so quickly?

RAFAEL NADAL: Sure. But he had few chances. This match is decides ‑‑ anyway, if was in three sets, this match is decide in very small things. If Andy makes this point and win the second set, maybe we are there. So everything can change in just one point.

Q. During the tournament we have found out from other players that they have been injured going into games. We found out after the game. Do you go into Sunday's final a hundred percent fit? Your knees are ready to go?

RAFAEL NADAL: I hope so. I don't know. I think I didn't have any problem for the last three matches. But the pain in the second and especially in the third match is not forgot. Can be there and can't be there in one moment, and I don't have the control of this.

But I am still working every day to try to be healthy like I was the last three matches. But this pain sometimes appears there, and is there. I don't know when it start and when it stop.

Q. Did you have a chance to watch your opponent in the finals?

RAFAEL NADAL: Yeah, I watched almost all the semifinal.

Q. What do you think about Tomas Berdych?

RAFAEL NADAL: Amazing. He did amazing tournament. I think he played very good match against Federer; very good match today against Djokovic. He save difficult match against Brands. Yeah, he's the best of his draw, so for that reason he's in the final. No one opponent can be more difficult than Tomas to play this final.

Q. Your feelings about the matchup against Berdych in this particular match on grass, is there a style that you're expecting to see from him or what?

RAFAEL NADAL: No, Tomas is a very aggressive player, very good serve, very good flat shots from the baseline. So gonna be very, very difficult. Very difficult match. Is very difficult to stop him when he's playing well, and he's playing really well. So gonna be very difficult to play against him.

Q. If you have to give a technical explanation why you won today, do you think it's your forehand that was the big difference? Your forehand kills the point while Murray is a very good counterattacker, but it doesn't have the same power when you slow down the ball and you slice your backhand.

RAFAEL NADAL: When you win these matches, is always the same thing: is play well and the mental thing. Mental part is decisive, no? If we talk about the technique, I served well some moments. Most of the time my serve works well.

And, sure, my feeling with the forehand was very good during all the tournament, yeah. Forehand makes the difference.

Q. We've had three classic finals in a row here. Do you expect to give us a fourth one Sunday?

RAFAEL NADAL: Ah, three five sets? Yeah, we had 2007. I don't know. Sure, will be very difficult match. Will be very difficult match for me, and hopefully for him, too (smiling). I don't know.

1

Kingqwa
07-03-2010, 01:40 PM
دوستان بردیچ بعد از ویمبی جزو 10 نفر میشه یا نه؟

Mohammad_Joulaei
07-03-2010, 02:21 PM
شك نكن دوست عزيز

PowerVu
07-03-2010, 02:42 PM
برنامه ترتیب انجام مسابقات و زمان برگزاری بازی های روز «دوازدهـم» تنیس گرنداسلم ویمبلدون 2010 به تاریخ شنبـه 12 تیر 1389 به وقت رسمی ایـران در پست شماره 2 قرار گرفت.

با سپاس

Ahoura
07-03-2010, 06:04 PM
وفتي داري لاگين ميكني؟ آيا "ذخيره" رو تيك ميزني؟ من تا حالا همچين مشكلي نديدم، ولي احتمالا براي يه مدت تو يه صفحه بيكار ميموني و بعد كه تشكر ميزني، چون Session ت منقضي شده و به صورت مهمان در امدي، ميگه اجازه نداری.
اگه اون تيك رو نزني بعد از چند دقيقه كه فعاليت خاصي نكني، از فروم خارج ميشي.

محمد من همیشه به شما زحمت می دم. ممنون از این همه لطفی که داری و همه ی سوالامو جواب میدی

Mohammad Reza
07-03-2010, 07:12 PM
قهرمانی غرور آفرین سرنا رو در ویمبی تبریک میگم..من طرفدار هیچ بازیکن زنی نیستم ولی واقعا حق سرنا بود که قهرمان بشه..نوش جونش..کاشکی فینال سرنا-ماریا بود!امیدوارم تیم دوبل ملزر برنده بازی بشه

امیرشکیلا
07-03-2010, 09:35 PM
راستي به همشهرياي عزيزم پيشاپيش ورود نفت ابادان(برزيل ايران) رو به ليگ برتر تبريك ميگم:655:

خوزستان برزيلته

با سلام
من نیز این پیروزی را به شما همشهری عزیز تبریک می گویم

viva rafa
07-03-2010, 11:51 PM
بابا خوب این مصاحبه هارو ترجمه کنید همینجوری میزارید خوب این چه فایده ای داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Farid
07-04-2010, 07:45 AM
Final`s Preview
Tomas BERDYCH vs. Rafael NADAL
Berdych در گذشته در شرایطی که بیشتر به دلخواه وی بوده برای این بازیکن اسپانیائی مشکل ساز بوده است , اگرچه Nadal در Madrid سال 2006 می توان گفت 100% Fit نبود , و او از قهرمانی در مسابقات Masters Series در Montreal بازمیگشت هنگامی که دو روز بعد در Cincinnati در سال 2005 به این بازیکن چک باخت.
این بازیکن چک بکهند Solid ی دارد که در برابر چپ دستان خوب Match-Up می شود
( رکورد 47 پیروزی در برابر 24 شکست در برابر چپ دستان )

Berdych در سال 2007 قبل از بازی در برابر Nadal در Wimbledon چنین گفت:
" من فکر می کنم چمن کمی به نفع من است "
اگرچه Footwork بهتر Nadal کلیدی برای شکست دادن Berdych در باد در ان روز بود - این بازیکن چک به اندازه کافی قدرت حرکتی خوبی در تغییر جهت دادن نداشت تا با شرایط ( باد ) کنار بیاید.
این بازیکن چپ دست اسپانیائی با یک Match-Up دردسرساز مواجه است , از انجائیکه Berdych قادر است تا امتیازات مفت فراوانی را از طریق سرویس Huge خود کسب کند .
همچنین این بازیکن چک از قدرت , Aggression , و عمق در ظربات خود , از هر دو بال , برخوردار است تا قادر باشد توپ را از دفاع قوی Nadal عبور دهد , توپهای کوتاه را تنبیه کند , و هرگونه سرویس مشکوک را , با جدیت جواب دهد.
بازیکنان Big Server ی که با نمایشی قدرتمند از طرف Baseline با ظربات Flat برای Nadal به دور از خاک رس مشکل ایجاد کرده اند , به عنوان مثال:
Nadal 3-3 vs. Del Potro , 0-1 Cilic ; But: 2-1 vs. Soderling , 2-0 Gulbis , Safin and Querrey

اگر چه برای بردن بازی وی احتیاج دارد تا یک سطح بالا از Cotrolled Aggression را در طول بازی حفظ کند , این بازیکن چک در برابر بازیکنانی که از طربات قدرتمند با فرهند Top- Spin دار سنگین برخوردارند متزلزل نشان داده است , به عنوان مثال:
شکستهائی در برابر Wawrinka , Andreev , Lopez , Haase

استیل بازی ظربه زدن Flat این بازیکن چک به وی Margin for error کمی می دهد , که این مساله توضیحی برای به زحمت افتادن وی در گذشته در برابر برخی بازیکنانیست که دفاع قوی ای دارند , به عنوان مثال:
Berdych 2-4 vs. Ferrer , 1-2 Chela , 1-1 Canas
جائیکه فقدان قوی بودن از لحاظ ذهنی ( به عنوان مثال: صبور نبودن ) نقش خود را بازی می کند.

Farid
07-04-2010, 07:52 AM
Berdych چه ببرد و چه ببازد فردا صبح پس از بیرون امدن رنکینگ به رنک 8 می رود.

jiji-federer
07-04-2010, 08:31 AM
وای خدا سرنا برد هیچ حال خیلی هارو هم گرفت!

jiji-federer
07-04-2010, 08:32 AM
به همه ی هواداراش تبریک می گم. کاش من هم آمریکایی بودم!

jiji-federer
07-04-2010, 08:36 AM
راستی یکی ازبچه ها گفته بود فردوسی پور بی سواده وهنوز نمی دونه اسپانیا سرودملیش فقط آهنگه ؟!

می خواستم بگم 2-3 سالی میشه که سرود هم به آهنگش اضافه شده.

S.A.IVI.A.N
07-04-2010, 09:36 AM
واي خدا اين چند ساعت كي ميگذره! به اميد قهرمانيه رافا!
رافا برو نشون بده تو بهتريني!
تا الان همه رو انگشت به دهان كردي !
... و پاياني سزاوار رو در ويمبلدون رقم بزن!

به نظر من رافا مشكل زيادي مقابل برديچ نداره و با پيروزي كورت را ترك خواهد كرد.رافا در بدترين شرايط هم برديچ رو برده(سينسيناتي 2009). با بازي كه من از برديچ مقابل نواك ديدم اگر بخواد مقابل رافا هم اين گونه باشه صد در صد شكست خواهد خورد.چون مثل نواك راه به راه ارور نميده و داراي با ثبات ترين فورهند جهان است. همچنين برديچ در ريترن سرويس اول مشكل دارد و اگه رافا خوب سرويس بزنه(منظورم سرويس اول است نه ايس زدن) به جرات ميتونم بگم برديچ بريك پوينتي نخواهد داشت.نكته ديگري كه ميتونه واسه رافا خوب باشه امار كم first serve برديچ هست كه معمولا بين 55 تا 65 بوده.و اگه رافا باز با بدشانسي مواجه نشه در اين زمينه ميتونه كار رو واسه برديچ سخت كنه!
در رالي ها هم در سرويس گيم هاي رافا به سختي هجومي خواهد بود و كار راحتي خواهد داشت.اما از ان طرف اگه برديچ بد سرويس بزنه رافا نشون داده كه سرويس دوم رو با ريترن سنگين و محكم پاسخ خواهد داد!
از انجايي كه اكثر بازي بين فورهند رافا و بكهند برديچ خواهد بود به نظر ميرسه نميتونيم شاهد مقاومت برديچ تا پايان بازي بر بكهندش باشيم و ارور هاي زيادي خواهيم ديد.زيرا با سنگين ترين تاپ اسپيين ها مواجه است! مگر اينكه بخواد مثل دو رقيب قبلي رافا ،رو بكهند رافا كار كنه كه باز رافا نشون داده از بكهند قابلي برخوردار شده !و در اين شكي نيست كه بكهند برديچ از فورهندش كم اثر تره و همين كه خودش در بازي هاش كمتر ازش استفاده ميكنه بيانگر اين امر هست!

Reza23
07-04-2010, 10:58 AM
به همه ی هواداراش تبریک می گم. کاش من هم آمریکایی بودم!

جی جی جون چطور آمریکایی ایی میخواستی باشی؟!
سیاه و بانمک؟
سفید و دوست داشتنی ؟
یا ایندین؟!!

viva rafa
07-04-2010, 11:05 AM
اصلا اسپانیا 3سال هست که سروده ملی داره؟
بابا اخه مگه میشه هیچ کدوم از بازیکنا نخونن؟
حداقل ایکر با راموس که مادریدی هستن که باید بخونن حالا بگو کاتالونیا با باسک که همش دم از جداییو مستقل شدن میزنن نمیخونن
همچین چیزی یه کم با عقل جور در نمیاد
اتفاقا چیزی که الان باعثه موفقیته اسپانیا شده اتحادو همدلی بین بازیکناست که هیچوقت نبوده و اراگونس موفق به این کار شد

Mohammad
07-04-2010, 11:21 AM
طبق این لینک، اسپانیا هیچ کلام رسمی نداره، و اونچیزی که پخش میشه فقط آهنگه. یه بار خواستن تو سال 2007 اینکارو بکنن که صرف نظر کردن.
http://en.wikipedia.org/wiki/Marcha_Real

Mohammad
07-04-2010, 12:54 PM
امیدوارم امروزم مثل روزای دیگه بازم رافا ببره یخورده این فدررریا بفهمن اسطورشون هیچ غلطی نکرد مربیمم گفته میبره پس حتما میبره
به امید قهرمانی رافا:434:
شما چون بار اولته، زمان داري پستتو اصلاح كني، در غير اين صورت پستت پاك ميشه.

Lily Nadal
07-04-2010, 01:14 PM
سلام بچه ها دیدم جام واقعا خالیه گفتم یحالی بدم.راستی ویمبلدون اصلا حرارت رولندگاروس نداره به امید قهرمانی رافا

Lily Nadal
07-04-2010, 01:29 PM

نمی دونم ولی فکرمیکنم تاپنجم پیش بره

Lily Nadal
07-04-2010, 01:42 PM
بدلیل مشغله کاری نمی توانم زیاد بیایم چند نکته قابل ذکر است :
1- بعضی از دوستان نادالی وقتی دیدن در ست اول نادال عقب است گفتند که به احتمال زیاد خواهد باخت این جای تعجب دارد :379: این نکته را نشان می دهد که هنوز شناخت کافی از روحیه نادال ندارند .
2-سرویس های نادال خیلی بهتر شده در بازی با سودرلینگ 12 ace زده
3- وقتی بازی نادال رو میدیدم فکر میکردم توی سطح خاک داره بازی میکنه .
4- توماس بردیچ بیش از حد انتظار ظاهر شد البته این بار دوم توی این سال که فدرر ررو میبره . نباید از بازی بد فدرر غافل باشیم احساس میکنم غرور مشکل اصلی فدرر است
error های که قبلا هم تبدیل به امتیاز میشد
5-فدرر تا 3 سال دیگر می تواند بازی کنه و در اوج و هنوز زوده با اسطوره خداحافظی کنیم و به قول معروف قبر اونو بکنیم فدرر هنوز میتواند گراند اسلم ببره

من که هیچ وقت ناامید نمی شم چون رافا به من یاد داده که ناامیدی هیچ وقت معنا نداره

koury
07-04-2010, 02:07 PM

نمی دونم ولی فکرمیکنم تاپنجم پیش بره

با احتساب امتیازات ویمبلدون بردیش در حال حاضر 3845 امتیاز داره، اگه ببره 800 تا دیگم بهش اضافه میشه و میشه مجموعا 4645. نهایتا تا رده ی هفتم بالا میاد و نه بیشتر، اگرم ببازه که همون هشتم میمونه.

koury
07-04-2010, 02:28 PM
رافا امروز در دهمین فینال گرند اسلمش بازی خواهد کرد در حالی که حریفش بردیش که این هفته برای دومین بار در عمرش به نیمه نهائی یه گرند اسلم رسیده در اولین فینال گرند اسلمش بازی خواهد کرد. رافا در کل یک بار به فینال استرالین اپن، پنج بار به فینال رولند گروس و حالا هم چهار بار به فینال ویمبلدون رسیده ولی در یو اس اپن بهترین عملکردش نیمه نهائی بوده!

رافا و بردیش در مجموع 10 بار با هم بازی کردن که H-2-H به نفع رافا هست با رکورد 7-3! این یازدهمین دیدار بین این دو نفر هست در حالی که رافا 6 دیدار آخر رو به سود خودش تموم کرده از جمله یک بار در ویمبلدون در سال 2007 در دور یک چهارم نهائی.

این همچنین چهارمین فینال متوالی رافا در ویمبلدون هست که اسم رافا رو در کنار اسطوره های تنیس همچون بوریس بکر، فدرر، سمپراس، مک انرو و بیورن بورگ قرار میده. اینم بگم که رافا با بردن بازی امروز اولین تنیسور اسپانیائی میشه که بیش از یکبار ویمبلدون رو برده چون مانولو سانانا هم قبلا یکبار ویمبلدون رو برده.

از ماه آوریل تا کنون یعنی در 4 ماه اخیر رافا تنها در یک مسابقه باخته اون هم در مسابقات کوئینز به فلیسیانو لوپز بود. یعنی رافا 30 تا از 31 مسابقه ی اخیر خودش رو تا کنون برده!!

بردیش میتونه اولین تنیسور بعد از 37 سال و تنها دومین تنیسور چکی باشه قهرمان ویمبلدون میشه. همینطور بردیش پس از ایوان لندل اولین تنیسوریه که ظرف 23 سال اخیر به فینال مسابقات راه پیدا کرده.این 28 مین حضور بردیش در کل گرند اسلم هاست که در صورت قهرمانی وی میتونه پس از گوران ایوانیسوریچ (48) و پتر کوردا (34) در رده ی سوم بیشترین حضور در گرند اسلم ها قبل از اولین قهرمانی قرار بگیره.

در صورت برنده شدن در بازی امروز رافا میتونه هشتمین مقام قهرمانی گرند اسلمش رو کسب کنه و در کنار امثال آغاسی و کانرز و لندل قرار بگیره... همچنین این میتونه سومین مقام قهرمانی رافا بر روی سطح چمن و در مجموع 41 مین مقام قهرمانی کارنامه ی بازیگری وی و پنجمین مقام قهرمانی فصل 2010 باشه!

شایان نادال
07-04-2010, 03:12 PM
من چرا هرچی THANKSمیزنم جواب نمیده

شایان نادال
07-04-2010, 03:14 PM
قهرمانی اندی رو پیشاپیش به علیرضا تبریک میگم:443:
اقا قرار بود شما پاتو تو سایت نزاری

شایان نادال
07-04-2010, 03:29 PM
امیدوارم امروزم مثه روزای دیگه رافا بازم ببره مربیمم میگه میبره
پس میبره
به امید قهرمانی رافا:434:
VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS RAFA:441:

Hossein Murray
07-04-2010, 04:53 PM
این استاد ان تی وی هم مارو سر کار گذاشت ....
آخر زهرشو ریخت نامرد ... :240:

nadder
07-04-2010, 05:06 PM
با سلام
بازی که شروع شده و فعلا نادال ست اول رو برده
به امید قهرمانی نادال

راستی میلاد کوش ؟!

Ahoura
07-04-2010, 06:21 PM
شما چون بار اولته، زمان داري پستتو اصلاح كني، در غير اين صورت پستت پاك ميشه.

محمد من پست این اقا رو پیدا نکردم که درست جوابشو بدم. ولی بهش بگو اینجا نباید از این حرف های مفت بزنه. ایشون یا کوره که نمی بینه طرفدارای راجرو یا شعورش نمی رسه. ولی اگر دیگه بدون فکر حرف زد خودش می دونههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

nadder
07-04-2010, 06:30 PM
قهرمانی نادال رو به همه طرفدارانش تبریک عرض میکنم

امیرشکیلا
07-04-2010, 06:31 PM
صمیمانه ترین تبریکات من را پذیرا باشید
دمت گرم نادال

Rafaello
07-04-2010, 06:31 PM
آقایان و خانمها
تبریک عرض می کنم پیروزی بزرگ رافا رو
خیلی خوشحالم و روی ابرها سیر می کنم
به همه طرفداران رافا تبریک میگم

Mohammad Reza
07-04-2010, 06:32 PM
قهرمانی رافا تبریک..حقش بود..نوش جونش..این روزا فقط حس تئاتر است و بس!فخری نیستی دلم برات تنگ شده..رضا کمتر میای!!!همگیتون و دوست دارم

koury
07-04-2010, 06:40 PM
رافا اینطوری ادامه بده تا سالها میتونه بر تنیس مردان سلطه کنه و حتی شکستن رکورد فدرر هم دور از دسترس نیست!! دومین مقام قهرمانی ویمبلدون رو به همه ی دوستان رافائی تبریک میگم به امید شکستن رکورد آغاسی و لندل و کانرز تو گرند اسلم بعدی :434:

Mohammad
07-04-2010, 06:49 PM
محمد من پست این اقا رو پیدا نکردم که درست جوابشو بدم. ولی بهش بگو اینجا نباید از این حرف های مفت بزنه. ایشون یا کوره که نمی بینه طرفدارای راجرو یا شعورش نمی رسه. ولی اگر دیگه بدون فکر حرف زد خودش می دونههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
اهورا جان، لطفا از این به بعد هر پست خلاف مقررات دیدید، از گزینه "گزارش پست خلاف" http://tennistalkers.com/images/styles/greendeluxe/buttons/report.gif استفاده کنید و شخصا وارد ماجرا نشید، در غیر این صورت پست خودتون هم پاک میشه.
سپاس

davidbeckham
07-04-2010, 07:00 PM
طوفان رافا ویمبلدون رو در هم نوردید
شامورتی بازی های مسئولان ویمبلدون هم مانع رافا نشد
رافا ضد حال اساسی به خیلی ها زد دمش گرم:866:
بر خلاف سودرلینگ :3t1: که واسش ذره ای ناراحت نشدم بلکه خوشحال شدم
واسه بردیچ ناراحت شدم امیدوارم یه گرند اسلم بگیره

[/URL][URL="http://tennis-image.com/images/73485886726411080663.jpg"]http://tennis-image.com/images/73485886726411080663.jpg (http://tennis-image.com/images/73485886726411080663.jpg)

koury
07-04-2010, 07:07 PM
خب امروز رافا برای هشتمین بار در مجموع و هفتمین بار پیاپی تونست توماس بردیش رو شکست بده... این اولین بازیکنی نیست که تا این اندازه مغلوب رافا شده و احتمالا آخرین بازیکن هم نخواهد بود.

در زیر یه لیستی آماده کردم از بازیکنانی که رافا حداقل 7 بار و بیشتر تونسته شکستشون بده. بترتیب از بیشترین برد مقابل یک تنیسور خاص تا همون حداقل که 7 تا هست لیست کردم.

14: راجر فدرر (14-7)
نواک جوکوویچ (14-7)

11: دیوید فرر (11-3)

10: فرناندو ورداسکو (10-0)
پل هنری ماتیو (10-0)

8: توماس بردیش (8-3)
اندی موری (8-3)

7: نیکلاس آلماگرو (7-0)
خوان کارلوس فررو (7-2)
ریچارد گاسکه (7-0)
فرناندو گونزالس (7-3)
میخائیل یوژنی (7-4)
بازیکنان زیاد دیگری هم با 6 برد در رده ی بعدی قرار دارن که رافا با یه برد دیگه مقابل اونها از جمله هیوئیت و باقداتیس و روبریدو و ... میتونه لیست بالا رو وسیع تر از چیزی که هست بکنه :434:

Reza23
07-04-2010, 07:10 PM
دوستان عزیز
قهرمانی رافا و کسب هشتمین گرند اسلم رو به همه شما تبریک
و شادباش میگم.

M∂hdi
07-04-2010, 07:29 PM
تبریک میگم به همه طرفداران نادال :655:

VAMOS RAFA ! *8*

http://fuc.ir/up2/1278320896.jpg (http://fuc.ir/up2/1278320896.jpg)

S.A.IVI.A.N
07-04-2010, 07:33 PM
عاشقتم خداااااااااااااا عاشقتم رافاااااااااااااااااااا:350:

قهرمانيه رافا،هشتمين گرند اسلم و بازيهاي درخشان رافا رو تو ويمبلدون به همه ي تنيس دوستان به ويژه برو بچ نادالي صميمانه تبريك ميگم. به اميد موفقيت هاي آتي!:655::866:

Kingqwa
07-04-2010, 07:57 PM
منم به خاطر مشغله کاری نتونستم بازی رو ببینم اما به هر حال منم این قهرمانی رو به طرفداران نادال تبریک می گم.

کسی از دوستان می تونه اطلاعات بیشتری به غیر از match detail بازی در اختیار من قرار بده؟ممنون می شم.

koury
07-04-2010, 07:58 PM
من بیشتر دوست داشتم الان که رافا تو اوج تنیسشه و هیچگاه تو عمرش تا این حد اگرسیو بازی نکرده، یکی از بین خوان یا داویدنکو که پارسال ره به ره رافا رو بردن و همه اونا رو بهتر از رافا تلقی میکردن به رافا میخورد و رافا همانند سودرلینگ سوسکشون میکرد تا قدرت رافا بیش از پیش به همه ثابت بشه...

koury
07-04-2010, 07:59 PM
منم به خاطر مشغله کاری نتونستم بازی رو ببینم اما به هر حال منم این قهرمانی رو به طرفداران نادال تبریک می گم.

کسی از دوستان می تونه اطلاعات بیشتری به غیر از match detail بازی در اختیار من قرار بده؟ممنون می شم.

کینگ جان چه نوع اطلاعاتی مثلا؟ بگو شاید بتونیم کمک کنیم :379:

Fakhruddin
07-04-2010, 08:02 PM
درود
قهرمانی مبارک همه هواداران :441:
هشت گرند اسلم اونم تو این سن بابا تو دیگه کی هستی:655:
متاسفانه ویمبلدون امسال رو ندیدم.فقط بازی فینال رو دیدم ولی بازی یه طرفه بود و فینال باحالی از اب در نیومد بر خلاف دو سال پیش.
خودم بعد فینال مادرید گفتم فدرر خدای دراپ شاته و امروز میگم نادال خدای پسینگ شوت هست.رودست نداره.سر مچ پوینت هم چه پسینگ شوت زیبایی زد.ای ول :655:
عملکرد بردیچ توی این دو گرند اسلم فوق العاده بود.امیدوارم بیاد جز 5 تا.
حال مث نادال اندیشه ی یو اس اوپن رو در سر می پرورانم.:350:

Kingqwa
07-04-2010, 08:05 PM
این که مثلا عین بازی های قبل بازی کرد.در کل یهسری اطلاعات جریانی بازی رو می خوام(نه مثلا چند تا ace زده چند تا break point سیو کرده)این نوع اطلاعاتی رو نمی خوام.

davidbeckham
07-04-2010, 08:25 PM
رافا عالی سرویس زد:866:
بله اینطوری سرویس بزنی اعصاب طرف مقابل بهم میریزه و بالاخره برک میشه
ازتونی نادال هم عذر خواهی میکنم
پارسال بهش گفتم هویج:434:
http://tennis-image.com/images/16521771547456607088.jpg (http://tennis-image.com/images/16521771547456607088.jpg)

koury
07-04-2010, 08:28 PM
این که مثلا عین بازی های قبل بازی کرد.در کل یهسری اطلاعات جریانی بازی رو می خوام(نه مثلا چند تا ace زده چند تا break point سیو کرده)این نوع اطلاعاتی رو نمی خوام.

بنظر من رافا امروز مثل بازی با موری نبود، و نیازی هم نبود که مثل اون بازی باشه! سرویسش که همانند چند ماه اخیر داره بهتر و بهتر میشه و امروز هم خوب سرویس زد بخصوص وقتی لازم داشت! روی دو سه تا از Break Point ها رافا بخوبی تونست روی 2nd Serve ش Cheap Point بگیره و یکی از قسمت های کلیدی این بردش هم همین بود.

در کنار سرویسش رافا Backhand Sclice ش هم طی ماههای اخیر پیشرفت چشمگیری داشته و امروز شاید بشه گفت 40-50 % از توپهائی که روی بکهندش بود رو اسلایس کرد و خیلی کمکش کرد بخصوص که بردیش با توجه به قد و قامتش مسلما Footwork ش مالی نیست و همین اسلایس ها خیلی به UE دادنش کمک کرد.

Forehand هم که دیگه نیازی به تعریف نداره رافا هر چند امروز از این ناحیه بیشتر از قبل و بیشتر از بازی با موری UE میزد ولی واقعا بهترین Groundstroke رافا همین فورهندشه که بخوبی بازی رو به حریف دیکته می کنه...

در مجموع امروز رافا تونست بازیش رو به بردیش تحمیل کنه و تو هر سه ست اگه اشتباه نکرده باشم رافا تو همون گیمی که میتونست تعیین کننده باشه بریک کرد و بازی رو برد! ست اول دو بار بردیش رو بریک کرد که دفعه ی دوم باعث شد ست رو روی Service Game بردیش ببره، ست دوم دقیقا موقعی که بردیش داشت خودش رو برای Tie Break آماده میکرد بریکش کرد و ست سوم هم روی سرویس گیم بردیش برای چهارمین بار بریک کرد و بازی رو برد.

koury
07-04-2010, 08:29 PM
رافا عالی سرویس زد:866:
بله اینطوری سرویس بزنی اعصاب طرف مقابل بهم میریزه و بالاخره برک میشه
ازتونی نادال هم عذر خوالهی میکنم
پارسال بهش گفتم هویج:434:
http://tennis-image.com/images/16521771547456607088.jpg (http://tennis-image.com/images/16521771547456607088.jpg)

منم لازم میدونم ازش عذر خواهی کنم منم یه چیزی تو همون مایه ها بهش گفته بودم :434:
اگه رافا اینطوری بازی کنه دیگه نیازی به توهین به تونی نیست :160:

javi
07-04-2010, 08:44 PM
برد نادال و تبریک میگم بتون دوستان . اومدم که همین و بگم خوش باشید

javi
07-04-2010, 08:45 PM
برد نادال و تبریک میگم بتون دوستان . اومدم که همین و بگم .خوش باشید