توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فدرر :باخت در فینال مادرید برایم اهمیتی ندارد
Mohammad_Joulaei
05-17-2010, 04:03 PM
فدرر :باخت در فینال مادرید برایم اهمیتی ندارد (http://khabaronline.ir/news-62315.aspx)
ورزش - راجر فدرر بازی فینال مادرید را به رافائل نادال اسپانیایی واگذار کرد اما این باخت را بی اهمیت خواند
او اشاره کرد سرنوشت بازیهای این فصل در زمین رس در مسابقات اوپن فرانسه تعیین می شود .فدرر 28 ساله در ادامه گفت :به نظرم سرنوشت بازیهای خاک رس برای من ورافا در فرانسه تعیین می شود واگر هر کدام از ما در همان مرحله اول بازیهای اوپن فرانسه از دور بازیها خارج شویم همه چیز از جمله این قهرمانی براحتی زیر سوال خواهد رفت.
اما نادال که در بازی فینال در دوست با نتایج 6-4 و 7-6 به پیروزی رسید و به این ترتیب اولین تنیسوری شد که توانسته در سه دوره از مسابقات مسترز خاک رس به مقام قهرمانی برسد ،نظری متفاوت از فدرررا بیان کرد و گفت :این عقیده قابل احترامی است اما من چنین عقیده ای ندارم .البته این به خاطر قهرمانی من در این سه تورنمنت خاک رس نیست بلکه تصور می کنم کمی غیر عادلانه باشد اگر تمامی فصل بازیهای خاک رس را تنها بر اساس نتیجه ای که در یک دوره از مسابقات به دست می آید بسنجیم.
فدرر با وجود شکست از بازی خود در فینال راضی به نظر می رسید ونشان داد که از آمادگی خوبی برای بازیهای اوپن فرانسه که از روز یکشنبه هفته آینده آغاز می شود برخوردار است :" تصور می کنم در شرایطی که دیدیم خوب بازی کردم هر چندکه اتفاقات غیر قابل پیش بینی در بازی رخ داد.حریف من در بازی فینال رافا بود که مثل همیشه با اعتماد به نفس زیادی بازی می کند و پیروزی در مقابل او هرگز کار ساده ای نبوده است .
فدرر سال قبل پیش از شروع بازیهای اوپن فرانسه توانسته بود نادال را در مادرید شکست دهد و به دنبال شکست نادال در مقابل رابین سودرلینگ در بازیهای اوپن فرانسه این فدرر بود که برای اولین بار به مقام قهرمانی این تورنمنت رسید و درادامه ویمبلدون را هم در فینالی نفس گیر فتح کرد.
Mohammad Reza
05-17-2010, 04:15 PM
راجر دوستت داریم..
خوشم میاد همیشه خونسردی،اصلا واست مهم نباشه این چیزا!
مطمئنم تورولندگاروس قهرمانی:655:
PowerVu
05-17-2010, 04:34 PM
چه جالب! کل این حرف راجر در تناقض کامل با روحیات یک ورزشکار حرفه ای هست چرا که یه ورزشکار هر باخت و بردی براش فوق العاده اهمیت داره چون برای رسیدن به پیروزی داره تلاش می کنه و این تلاش بی خیالی برنمی داره که!
خواهش می کنم شما نظر متکبرانه ی فدرر رو با نظر واقع بینانه ی نادال مقایسه کنید! به این می گن Exclusive Arrogance از نوع فدرر.
فدرر عزیز. اگر شما امسال خودت این 3 مسترز رو می بردی، بازم می گفتی عناوین قهرمانی من که فدرر باشم اهمیتی ندارند؟!؟!؟!؟! آدم موقع عصبانیت نباید یه حرفی رو بزنه که مرغ پخته توی زودپز خنده اش بگیره!
شما دل بستی به بازی های 3 از 5 گرند اسلم. چون بزنم به تخته ذاتاً بدنت مقاوم هست و مصدومیتی نداری و در اکثر سال نسبت به دیگر بازیکنان بیشتر استراحت می کنی و در نتیجه برای نتیجه گیری در بازی های طولانی گرنداسلم، وضع جسمانی بهترت امتیاز بزرگی محسوب می شه برات!
این سوء استفاده ت از موقعیت رنکینگ و امتیازت هست که برای همه خط و نشان می کشی وگرنه اگه مثل اکثر تنیسورها هم در 250 هم در 500 هم در 1000 هم در گرنداسلم و هم در بازیهای Qualifying کل فصل درگیر بودی و بازی می کردی اونوقت می دیدیم که آیا بدنت انقدر آماده می مونه که وقتی گرند اسلم ها فرا می رسند با دمت گردو بشکنی؟!
بعدشم قدیما آستانه ی تحملت بالاتر از این حرفا بود. دیگه غرور و تکبر کارت رو به جایی رسونده که بازگشت نادال از مصدومیتی کهنه و کسب قهرمانی 3 مسترز 1000 که نشان از روحیه ی جنگندگی و خستگی ناپذیریش هست رو به تمسخر می گیری و با لوث کردنش سعی می کنی کمرنگش کنی؟
باشه... این روزا هم می گذره! یه چندتا فحش هم می دادی تکمیل می کردی مصاحبه ی طلائیت رو!
احترام گذاری برای برد حریفت رو هم دیدیم اسطوره جان!
Mohammad Reza
05-17-2010, 04:43 PM
چه جالب! کل این حرف راجر در تناقض کامل با روحیات یک ورزشکار حرفه ای هست چرا که یه ورزشکار هر باخت و بردی براش فوق العاده اهمیت داره چون برای رسیدن به پیروزی داره تلاش می کنه و این تلاش بی خیالی برنمی داره که!
خواهش می کنم شما نظر متکبرانه ی فدرر رو با نظر واقع بینانه ی نادال مقایسه کنید! به این می گن Arrogance از نوع فدرر.
فدرر عزیز. اگر شما امسال خودت این 3 مسترز رو می بردی، بازم می گفتی عناوین قهرمانی من که فدرر باشم اهمیتی ندارند؟!؟!؟!؟! آدم موقع عصبانیت نباید یه حرفی رو بزنه که مرغ پخته توی زودپز خنده اش بگیره!
شما دل بستی به بازی های 3 از 5 گرند اسلم. چون ذات بدنت مقاوم هست و مصدومیتی نداری و در اکثر سال نسبت به دیگر بازیکنان بیشتر استراحت می کنی و در نتیجه برای نتیجه گیری در بازی های طولانی گرنداسلم، وضع جسمانی بهترت امتیاز بزرگی محسوب می شه برات!
این سوء استفاده ت از موقعیت رنکینگ و امتیازت هست که برای همه خط و نشان می کشی وگرنه اگه مثل اکثر تنیسورها هم در 250 هم در 500 هم در 1000 هم در گرنداسلم و هم در بازیهای Qualifying کل فصل درگیر بودی و بازی می کردی اونوقت می دیدیم که آیا بدنت انقدر آماده می مونه که وقتی گرند اسلم ها فرا می رسند با دمت گردو بشکنی؟!
بعدشم قدیما آستانه ی تحملت بالاتر از این حرفا بود. دیگه کارت به جایی رسیده که بازگشت نادال از مصدومیتی کهنه و کسب 3 جام که نشان از روحیه ی جنگندگی و خستگی ناپذیریش هست رو به تمسخر می گیری و با لوث کردنش سعی می کنی کمرنگش کنی؟
باشه... این روزا هم می گذره! یه چندتا فحش هم می دادی تکمیل می کردی مصاحبه ت رو!
احترام گذاری برای برد حریفت رو هم دیدیم اسطوره جان!
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
Reza23
05-17-2010, 05:33 PM
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
حقیقت اینقدر تلخه محمدرضا خان ؟!!! :3t1::3t1::3t1::3t1:
Reza23
05-17-2010, 05:40 PM
این همه تورنمنت تو فصل خاک برگزار میشه و جناب فدرر
میفرمایند که سرنوشت این فصل تو رولند معلوم میشه!!!
پس اگه اینطوره بقیه وقتشون رو تلف کردن!
بابا راجر جون باخت به رافا بعد یه سال که اینقدر نباید
ناراحتت کنه!
تو اسطوره ای!!
فقط شونصد تا گرند اسلم داری!
حالا یه مسترز خانگی واسه رافا باشه چی میشه؟!!
به کجای افتخارات ریز و درشت حضرت اشرف بر میخوره
که سعی میکنی همین برد رو لوث کنی؟!!!
پس جوانمردی ورزشی چی شد؟!!
navidballack
05-17-2010, 05:53 PM
راجر رولند رو میبره
من که شکی ندارم :655:
فقط امیدوارم طرفدار های نادالو بعد از رولند نیز حضور فعال تو سایت داشته باشن :434:
خود نادال هم اگه بهش بگن حاظر 18 تا مسترز رو بده یدونه us open بگیره :254:
شما هم بهتره خودتون رو گول نزنید ارزش تنیس به گرنداسلم هست و بس :390:
همه تنیسور ها آرزوشون اینه که یدونه گرنداسلم ببرن نه 10 تا مسترز
PowerVu
05-17-2010, 06:05 PM
یعنی با این حساب که شما می فرمایین مسترزها و غیره ارزش ندارند چرا خود همین آقا فدرر تا قبل از این، از همین چیزهای بی ارزش برای طی کردن پله های ترقی استفاده کرده؟!
مثل کسی هست که الان تو دانشگاه مقطع دکترا باشه و بگه مقاطع لیسانس و کارشناسی ارشد هیییییچ اهمیتی ندارند! آخه بابا جان، شما از همین مقاطع سود بردی و به مدارج بالاتر دست پیدا کردی! عجب حرفی می زنین شما! می شه همچین چیزی؟
بعدشم در مورد حضور در سایت. الان که فدرر چند ماهی می شه که موفق نمی شه، آیا طرفدارهاش در سایت خیلی حضور فعالانه!! دارند؟! که شما همچین طعنه ای می زنین به نادالی ها؟! که وقتی نادال نتیجه نگرفت حضور فعالانه داشته باشیم؟
من نمی دونم... کری خوندن فدرر برای نادال چه معنی می ده؟ شما اگر به تعداد گرنداسلم هات ایمان داری پس چرا برای فردی که نصف تو هم گرند اسلم نداره کری می خونی که من در آینده و در فلان جا این می کنم و اون می کنم؟ این کری خوندن فدرر نشون می ده اون 14 بار بدجور رفته رو اعصابش! وگرنه شما که اعتماد به نفست بالاست چرا اصلا در مسترزهای بی اهمیت شرکت می کنی؟ دلیل اصلیش همونیه که من گفتم... وقتی می شه در عرض یک هفته اون همه پول یامفت از ATP و چندین اسپانسر گرفت، چرا نیاد؟ مقام هم نیاره اما اون پوله رو که بهش می دن... به خاطر مصاحبه های تلویزیونی و عکسهاش در مجلات محلی نقاط مختلف پول بهش می دن یا نه؟ اون کلاه ها و البسه ی ورزشی منقوش به حروف اختصاری اسمش RF چی؟
Reza23
05-17-2010, 06:11 PM
راجر رولند رو میبره
من که شکی ندارم :655:
فقط امیدوارم طرفدار های نادالو بعد از رولند نیز حضور فعال تو سایت داشته باشن :434:
خود نادال هم اگه بهش بگن حاظر 18 تا مسترز رو بده یدونه us open بگیره :254:
شما هم بهتره خودتون رو گول نزنید ارزش تنیس به گرنداسلم هست و بس :390:
همه تنیسور ها آرزوشون اینه که یدونه گرنداسلم ببرن نه 10 تا مسترز
اون یه بار رو هم که فدرر رولند رو برد بخاطر نبود رافا بود.
روز رو که نمیخوایین انکار کنین؟!!
خودش هم گفت که میدونستم یه روز رافا به فینال نمیرسه!! :254:
طفلی
Mohammad Reza
05-17-2010, 06:29 PM
یعنی با این حساب که شما می فرمایین مسترزها و غیره ارزش ندارند چرا خود همین آقا فدرر تا قبل از این، از همین چیزهای بی ارزش برای طی کردن پله های ترقی استفاده کرده؟!
مثل کسی هست که الان تو دانشگاه مقطع دکترا باشه و بگه مقاطع لیسانس و کارشناسی ارشد هیییییچ اهمیتی ندارند! آخه بابا جان، شما از همین مقاطع سود بردی و به مدارج بالاتر دست پیدا کردی! عجب حرفی می زنین شما! می شه همچین چیزی؟
بعدشم در مورد حضور در سایت. الان که فدرر چند ماهی می شه که موفق نمی شه، آیا طرفدارهاش در سایت خیلی حضور فعالانه!! دارند؟! که شما همچین طعنه ای می زنین به نادالی ها؟! که وقتی نادال نتیجه نگرفت حضور فعالانه داشته باشیم؟
من نمی دونم... کری خوندن فدرر برای نادال چه معنی می ده؟ شما اگر به تعداد گرنداسلم هات ایمان داری پس چرا برای فردی که نصف تو هم گرند اسلم نداره کری می خونی که من در آینده و در فلان جا این می کنم و اون می کنم؟ این کری خوندن فدرر نشون می ده اون 14 بار بدجور رفته رو اعصابش! وگرنه شما که اعتماد به نفست بالاست چرا اصلا در مسترزهای بی اهمیت شرکت می کنی؟ دلیل اصلیش همونیه که من گفتم... وقتی می شه در عرض یک هفته اون همه پول یامفت از ATP و چندین اسپانسر گرفت، چرا نیاد؟ مقام هم نیاره اما اون پوله رو که بهش می دن... به خاطر مصاحبه های تلویزیونی و عکسهاش در مجلات محلی نقاط مختلف پول بهش می دن یا نه؟ اون کلاه ها و البسه ی ورزشی منقوش به حروف اختصاری اسمش RF چی؟
خب میتونه مگه اشکال داره!هاااااااان؟
بابا راجر ما پول دوسته تو چرا زورت میگیره هان؟
ما فقط پول میخوایم همین و بس!
چرا همش همین و تکرار میکنی؟خب شما هم برید پول جمع کنید،اوه اوه یادم رفت تنیسور شما عاشق تنیسه واسه پول بازی نمیکنه:350:
شایان نادال
05-17-2010, 06:34 PM
پس با حرف اقای فدرر تمامی مسترز های سال بی ارزشه
فقط مسترز هایی با ارزش اند که راجر اونارو فتح کرده باشه نادالیا اصلا ناراحت نشن برای تقویت روحیه و ضایع
کردن فدررریا یه نگاه به امضای من بندازن حتما روحیه میگیرن در ضمن اقای فدرر وقتی head to haed خودش و رافا جون رو مساوی کرد از این حرفا بزنه
Reza23
05-17-2010, 06:39 PM
این حرفها گریه بعد از باخته!!
اینجوری مدرن تر از استرالیای 2009 شده! :254::251:
PowerVu
05-17-2010, 06:44 PM
جواب قسمت های بالای پستم رو هم بدین بد نیست! اون پول که نباشه نفس کشیدن هم براش مشکل می شه. برای هر انسانی این وسوسه ی دنیوی وجود داره. اون رو بگذارید کنار...
برای اینکه شما انقدر به من بدبین نباشی که من به فدرر اتهام وارد می کنم، ایکاش یه خبرنگار این روزها از فدرر بپرسه آقا جان شما بعد از زدن رکورد هفته های نامبر وانی سمپراس، در تنیس حرفه ای به دنبال چه چیز گمشده ای هنوز هستی که بهش نرسیدی؟ اگر به همه چیز رسیدی که رسیدی، چرا 11 ماه سال رو رنج سفر و سیاحت در دنیای بی ارزش!! رو تحمل می کنی؟ اینجا هست که آقا فدرر غیر از واژه ی مقدس پول هیچ جوابی «نمی تونه» بده!
اگر زنده موندم، من می خوام برای همه تون اثبات کنم که بر خلاف همه ی نام آوران سابق دنیای تنیس که گرند اسلم های زیادی دارند، این آقای فدرر چنان پول و شهرت کورش کرده که اونقدر تو ATP می مونه که بالاخره خود مسئولان ازش خواهش کنند که بره! فکر نکنین که مثل سمپراس مثلاً امروز یا فردا یا یه سال دیگه ول کن معامله هست... نه عزیز من... این اونقدر می مونه توی تور جهانی تا ما از رو بریم!
بعدشم که از تور جهانی بره بدون برو برگرد همون روز اسمش رو توی تور ATP Champions Tour می نویسه! در حالی که مثلاً سمپراس اصلاً در این تور آسان و سودآور شرکت نمی کنه. اما حالا شما بشینین و ببینین این اتفاق در مورد راجر می افته یا نه! چنان رویی از جان مکنرو در پول پرستی کم کنه این راجر که تو تاریخ بنویسند!
فدرر قصد تامین مالی 700 نسل بعد خودش رو داره و من می دونم روزی این رکورد کسب درآمدش از ورزش در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت می شه. شاید من زودتر از اون بمیرم که می میرم اما می دونم که این اتفاق می افته! خدا بیشتر بهش بده ان شالا.
پ.ن: برای دوستانی که نمی دونند عرض می کنم که ATP Champions Tour یه تور متشکل از چندین تورنمنت تنیس در نقاط مختلف جهان برای پیش کسوتان بازنشسته هست. توی Super Tennis گاهی می تونین این مسابقات رو تماشا کنین.
PowerVu
05-17-2010, 07:02 PM
خب شما هم برید پول جمع کنید،اوه اوه یادم رفت تنیسور شما عاشق تنیسه واسه پول بازی نمیکنه:350:
ببین پول مرحله ی آخره!! هر تنیسور TOP SEEDی یه سری مراحل رو برای موفقیت طی می کنه!
اول کسب مسترزها
دوم کسب گرند اسلم ها
سوم زدن رکوردهای دشوار
رافا الان فقط اولی رو گذرونده و یه رکورد توپ درست و حسابی هم داره می زنه. ولی هنوز برای بقیه انگیزه داره چون هنوز به اون ها نرسیده. چون هنوز بهترین ورزشکار اروپا نشده مثلاً.. ببین اینا همه می شه انگیزه ی ادامه ی کار... اگر اینارو زد بله شما می گی دیگه از این به بعد دنبال پوله نادال. اما فدرر الان دیگه کاری واسه کردن نداره توی تور جهانی. به همه ی افتخارات رسیده. پس قبول کن که غیر از پول هیچ چیزی نیست که اون رو در تور جهانی نگه داشته!
اگه بد می گم بگو بد می گی!
Mohammad
05-17-2010, 07:06 PM
پاور جان من باهات مخالفم.
من اصلا فکر نمیکنم راجر حتی یک درصد به خاطر پول بازی کنه. اون الان اینقدر پول داره که اگه تا 7 پشتش هم فقط بخورن تموم نمیشه.
راجر عطش فوقالعاده ای داره که همه رکوردها رو از آن خودش کنه، به نظرم رافا هم این جاه طلبی رو داره، در واقع همه قهرمانها دارن این قضیه رو. منتهی شکل و فرمش فرق داره، راجر با کلمات هم این جاه طلبی رو نشون میده ولی رافا نمیگه ولی داره مثلا تریپ تواضع میاد،:434:
من یادمه رولند 2007 یا 2008 بود که راجر وقتی به رافا باخت تو همون مراسم سرمونی سریع برای ویمبلدون خط و نشون کشید که داستان متفاوتی تو ویمبلدون داریم. رجز رو خوب میاد :434:
navidballack
05-17-2010, 07:23 PM
مثال خوبی زدی :441:
کسی که تو مقطع دکترا هست که دیگه نمیره سر کلاس ارشد بشینه :350:
واقعآ من دنبال همچین مثالی برای اثبات حرفام می گشتم
دستت درد نکنه :254:
PowerVu
05-17-2010, 07:32 PM
پاور جان من باهات مخالفم.
من اصلا فکر نمیکنم راجر حتی یک درصد به خاطر پول بازی کنه. اون الان اینقدر پول داره که اگه تا 7 پشتش هم فقط بخورن تموم نمیشه.
راجر عطش فوقالعاده ای داره که همه رکوردها رو از آن خودش کنه، به نظرم رافا هم این جاه طلبی رو داره، در واقع همه قهرمانها دارن این قضیه رو. منتهی شکل و فرمش فرق داره، راجر با کلمات هم این جاه طلبی رو نشون میده ولی رافا نمیگه ولی داره مثلا تریپ تواضع میاد،:434:
من یادمه رولند 2007 یا 2008 بود که راجر وقتی به رافا باخت تو همون مراسم سرمونی سریع برای ویمبلدون خط و نشون کشید که داستان متفاوتی تو ویمبلدون داریم. رجز رو خوب میاد :434:
خب اینم یه نوع برداشت هست. اما من جور دیگری فدرر و نادال رو شناخته ام:
در مورد فدرر آخه دیگه آنچنان رکوردهایی نمونده که بزنه! نکنه می خواد رکورد بالای 24 گرنداسلم خانم Margaret Court رو که در دوران قرون وسطی زده رو بزنه! در مورد پول هم به نظر من کسی که ببینه اون همه پول می تونه دربیاره اونم به راحتی دیگه ول کن قضیه نمی شه. بحث 7 نسل بعدش که تامین هستند هم نیست. مثلا الان بیل گیتس ثروتمندترین هست و میلیون سال نوری خانواده ش تامین هستند. اما آیا این باعث شده دیگه کسب درآمد نکنه؟
اگر قصدش مثلاً برای رکورد زنی بود فدرر حتما از همین دوران مثلاً می گم، می رفت تو نخ بازی های دوبل چون هم خیلی مدت بازیهاش کوتاهه، هم برای او که به همه ی مهارت های تنیس وارده کار دشواری نیست، هم با مدت کمی تمرین می تونه خیلی مقام دوبل بیاره. اما نه ... به نظرم کفه ی حرص پول در این برهه از زندگی فدرر بیشتر سنگینی می کنه تا قصد رکوردزنی های بیشتر چون اون مهم ها رو زده و الباقی دیگه رکوردهای متفرقه هستند.
در مورد رافا باور کن رافا Humbleتر از این حرفاست که حرص بزنه برای رکورد زنی. چرا دوست داره رکورد بزنه اما نه مثل حرصی که راجر می زنه که مثلاً تعداد Aceهاش رو از کارلوویچ هم بالاتر ببره!!!!!! در مورد نادال برعکس من فکر کنم با این مصدومیت هاش و ناپرهیزی هاش به خودش داره کم کم آسیب می زنه و عمر بودنش در دنیای حرفه ای رو یواش یواش کوتاه می کنه. البته خدا اون روز رو نیاره اما رافا بالا تنه ی سنگینی داره نسبت به فدرر و زانوهاش وزن زیادی رو برای حرکت های انفجاریش باید تحمل کنند.
حرف تو حرف اومد به کجاها رسیدم...
PowerVu
05-17-2010, 07:37 PM
مثال خوبی زدی :441:
کسی که تو مقطع دکترا هست که دیگه نمیره سر کلاس ارشد بشینه :350:
واقعآ من دنبال همچین مثالی برای اثبات حرفام می گشتم
دستت درد نکنه :254:
من می گم کسی که تو مقطع دکترا داره تحصیل می کنه، می تونه بیاد و بگه لیسانس و فوق لیسانس در ارتقای تحصیلی و مدرکی من هیـــــــچ تاثیری نداشته اند؟؟!؟!! من دارم اینو می گم شما چی ورداشتی نوشتی؟!
نه دیگه شما اصرار داری خودتو بزنی به اون کوچه. منم مخلصت هستم. شما درست می گی.
navidballack
05-17-2010, 08:31 PM
اتفاقآ شما داری خودتو به کوچه علی چپ می زنی
راجر کی گفته این تورنومنت براش هیچ تاثیری نداشته
گفته که این باخت براش اهمیتی نداشته چون هدف اصلیش بالاتر از بردن مسترزه
مسلمآ راجر از شرکت توی مادرید هدفی داشته و اون هم رسیدن به آمادگی لازم در فاصله یک هفته به شروع
رولند گاروسه
حالا شما می خوای قبول کن و قبول نکن
راجر با درک درست نسبت به شرایط بازی ها و نزدیکی اون ها به گرند اسلم ها نحوه بازیش هم تغییر می کنه و به مرور بهتر میشه و خودش رو برای بردن گرند اسلم آماده می کنه
اگه این طور نبود که راجر با بقیه تنیسور ها فرقی نداشت بالاخره یه چیزی باید اسطوره رو از بقیه متمایز کنه :655:
Fakhruddin
05-17-2010, 09:13 PM
ولی پاور عزیز من که فکر نمیکنم راجر به خاطر پول میاد تنیس بازی کنه.درسته همه پول رو دوست دارن ولی باور کن اونهم یه سقفی داره.سیر میشی ازش...
به نظر من دلیل اصلی که راجر هنوز بازی میکنه عشق به تنیس هست.شما تا حالا راکت دست گرفتی ؟
برو یه بار تو زمین بازی کن معتادش میشی مگه ول کن تنیس میشی؟ راجر که هزاران تماشاگر برای هر point ی که بدست میاره فریاد میکشن.می دونی خداحافظی برای یک تنیسور چقدر سخته ؟ اغاسی رو یادت رفته که برگشت...
یکی از دلیل های دیگه که راجر تا چندین سال دیگه بازی میکنه اینه که میخواد چند گرند دیگه بگیره که فاصله ش رو بیشتر کنه که هیچکی نتونه رکوردش رو بزنه.یعنی برای فدرر همه چی گرند اسلمهاشه .نمی بینی چطوری توی گرند ها بازی میکنه !!!
Reza23
05-17-2010, 09:21 PM
ولی پاور عزیز من که فکر نمیکنم راجر به خاطر پول میاد تنیس بازی کنه.درسته همه پول رو دوست دارن ولی باور کن اونهم یه سقفی داره.سیر میشی ازش...
به نظر من دلیل اصلی که راجر هنوز بازی میکنه عشق به تنیس هست.شما تا حالا راکت دست گرفتی ؟
برو یه بار تو زمین بازی کن معتادش میشی مگه ول کن تنیس میشی؟ راجر که هزاران تماشاگر برای هر point ی که بدست میاره فریاد میکشن.می دونی خداحافظی برای یک تنیسور چقدر سخته ؟ اغاسی رو یادت رفته که برگشت...
یکی از دلیل های دیگه که راجر تا چندین سال دیگه بازی میکنه اینه که میخواد چند گرند دیگه بگیره که فاصله ش رو بیشتر کنه که هیچکی نتونه رکوردش رو بزنه.یعنی برای فدرر همه چی گرند اسلمهاشه .نمی بینی چطوری توی گرند ها بازی میکنه !!!
:441::441::441::441::441:
آفرین فخرالدین جان دفاع جانانه ای بود!! :254:
Fakhruddin
05-17-2010, 09:42 PM
ممد جان میبینی من دارم یک نظر میدم در مورد تنیسورها ... اونوقت
جناب reza 23 مث کسی که به سن بلوغ نرسیده هنوز داره شوخی های بی مزه اش رو انجام میده.(در واقع داره تمسخر میکنه ).گزارش پست خلاف می کنیم الحمدلله پیگیری نمیشه...
مقصر اصلی رو فقط فقط شما میبینم ممد.
به هر حال تنیس تاکر برای من داره به خاطره ها میپیونده هر وقت اوضاعش درست شد بر میگردم ...
خداحافظ
Reza23
05-17-2010, 09:46 PM
جناب reza 23 مث کسی که به سن بلوغ نرسیده هنوز داره شوخی های بی مزه اش رو انجام میده.(در واقع داره تمسخر میکنه ).گزارش پست خلاف می کنیم الحمدلله پیگیری نمیشه...
به هر حال تنیس تاکر برای من داره به خاطره ها میپیونده هر وقت اوضاعش درست شد بر میگردم ...
خداحافظ
من تمسخرت نمی کنم.
داری از فدرر دفاع می کنی برای من عجیبه!
چرا مثل بچه ها ادا درمیاری؟!
Mohammad Reza
05-17-2010, 09:50 PM
من تمسخرت نمی کنم.
داری از فدرر دفاع می کنی برای من عجیبه!
چرا مثل بچه ها ادا درمیاری؟!
مگه عجیبه طرفدار رافا از فدرر دفاع کنه!مگه اینا با هم دشمن خونین؟حالا که ممدم از فدرر تعریف کرد اشتباه کرده؟
خییلی راحت جوء سایت و خراب میکنی
PowerVu
05-17-2010, 09:55 PM
خداحافظ
این پست ها از نظر شما خلاف هستند. بقیه و بنده درش خلافی نمی بینم. بعضی از طرفدارهای فدرر برای هر پستی که من زده ام ده ها اسمایلی قه قهه و پوسخند و حالت تهوع گذاشته اند ولی من هرگز برای کسی گزارش تخلف رد نمی کنم.
شما به دلیل یک SMILEY گزارش تخلف رد می کنی و انتظار داری به خاطر یک شکلک به طرف اخطار داده بشه؟
می خواین من چند میلیون شکلک در جواب پست هام براتون ردیف کنم تا ببینین پس من برای چند ده نفر باید گزارش تخلف رد کنم با این معیاری که شما برای رد کردن گزارش تخلف تعیین کرده این؟
شما می خواین به سایت نیاین بهانه نیارید. از زمین و زمان عیب می گیرید که فلانی زیر پوشش خال خالی هست من دیگه سایت نمی آم!!!
نه دوست خوب من، نه اینجا و نه هیچ جای دیگه ای به خاطر یک "شکلک" به کسی تذکر داده نمی شه! شما همه رو به کیش خودتون نپندارید همه چیز درسته!
Reza23
05-17-2010, 09:55 PM
مگه عجیبه طرفدار رافا از فدرر دفاع کنه!مگه اینا با هم دشمن خونین؟حالا که ممدم از فدرر تعریف کرد اشتباه کرده؟
خییلی راحت جوء سایت و خراب میکنی
با این کارها فقط خودتون خراب میشین.
این بچه بازیها رو بذارین کنار.
آره عجیبه!
چرا وقتی یکی میاد از راه نرسیده میگه رافا فلان ( توهین ) شما دوتا
نمیگین جو سایت خراب شد؟
وقتی من بهش اعتراض میکنم جو سایت خراب میشه؟!
بیشتر از این خودتون رو ضایع نکنین.
koury
05-17-2010, 10:21 PM
این قهر و آشتی ها هم بدجور اپیدمیک شده تو سایت هاا!! همه ی تقصیر ها هم میفته آخر گردن ممد طفلک... بابا جان بیایم یه کم تولرانس خودمون رو بالا ببریم، یه کم آزاد اندیش باشیم و کمی نظرات مخالف رو بر تابیم!!
نمیشه همه چیز گل و بلبل باشه و همه نظرات موافق ما رو بدن... هر کی آزاده هر چی میخواد تا جائی که حد و مرز توهین مستقیم رو رد نکرده بگه و ما هم میتونیم از خودمون دفاع کنیم ولی قهر کردن و رفتن از سایت هیچ دردی رو دوا نمی کنه.
فخرالدین جان، قبول کن بعنوان یه هوادار سرسخت رافا خیلی بیشتر به فدرر علاقه داری و حداقل پستهات این رو نشون میدن... این چیز بدی نیست خیلی هم خوبه!! این که به بازیکنی که بهتر از تنیسور مورد علاقت نتیجه گرفته اینقدر علاقه و عشق می ورزی و همه جا ازش دفاع می کنی اصلا موردی نداره ولی حداقل طاقت شنیدن انتقاد رو از یه هوادار دیگر رافا داشته باش!
من آماده ی شنیدن انتقاد و اعتراضت به این پستم هستم... اگه جائی اشتباه گفتم حتما به من گوشزد کن و اینکه شما بیشتر به فدرر علاقه داری - که امری کاملا شخصی و سلیقه ای هست - رو میتونی تکذیب کنی و یا تائید.
فقط بیایم یه کم به فکر پیشرفت سایت باشیم و دست از این بچه بازی ها بردارید...
Mohammad
05-17-2010, 10:26 PM
خداحافظ
در مورد گزارش پست خلاف،متاسفانه الان متوحه شدم كه سيستم فروم يه ايرادي داره كه اين گزارش رو براي من پخ نميكنه، براي اين ايراد پوزش ميطلبم. من هيچ گزارشي نداشتم. الان در پي اصلاح اين نقيصه هستم.
اما در مورد تنيس تاكرز، آخرين نتجيه اي كه همگي بهش رسيديم اين بود كه، از به كارگيري الفاظ توهين آميز جلوگيري بشه و در صورت چنين عملي، گزارش بشه، طعنه زدن و اينا رو دربارش توافق نكرده بوديم، ببينيد فخري جان اصولا نميشه براي اين چيز ها متري تعيين كرد، الفاظ تويهنآميز مشخص هستند ولي اين چيزا نه.
شايد شما يه برداشتي كنيد، من يه برداشتي و شخص سوم برداشت ديگه اي ...
از نظر من آتيش رضا تنده، ولي اين نظر شخصيمه، خودش جور ديگه فكر ميكنه، خب آزادي يعني همين ديگه؟! نه؟؟ تا وقتي از الفاظ مشخص استفاده نكنه، بپرم وسط چي بگم؟
من نميدونم چرا شما همه چي رو از چشم من ميبيني، چرا اصراري هست من همه جا دخالت كنم؟ واقعا يعني چهار نفر آدم نميتونيم دور هم زندگي كنيم؟ همش بايد زور بالا سرمون باشه؟
Reza23
05-17-2010, 10:41 PM
دیروز حین مسابقه فینال یه کاربر تازه از راه رسیده دو بار در دو پست
به رافا توهین کرد.
من موندم ببینم بقیه چیکار میکنن.
جناب محمدرضا که بچه مثبت فدرری ها خودش رو جا میزنه
یا جناب فخرالدین فدرری ای که آواتارش عکس رافاست
هیچکدوم از این دوستان ککشون هم نگزید!
آخه همینطوری درس اخلاق و جوانمردی میدن.
من همونطور که مقتضی بود جواب ایشون رو دادم.
بعد همین آقایون به من اعتراض کردن که جو سایت رو بهم میزنی!!!!
نمیدونم شاید حس ششم جناب فخرالدین بهش گفته که این کاربر
با 8 تا پست شاید همون گمشده اش باشه و یهو در غلیان احساسات
نتوسته تشخیص بده که توهین به رافا علت جواب من بوده!!
شما ببینین چه کسانی از پست فخرالدین تشکر کردن!
همه بروبچه های فدرری!!
البته اینها خیال میکنن مثلا بیان بگن ما بخاطر رضا23 نمیاییم سایت
من جا میزنم یا وحشت میکنم.
نه ! هرگز!!
خودتون رو خسته نکنین!
هر کس میخواد بیاد یا نیاد به خودش مربوطه.
لطفا تقصیر من نندازه و از محمد ( مدیر سایت ) هم برای خودش
مامان درست نکنه!
بچه بازی رو بذارین کنار جناب محمدرضا و جناب فخرالدین
من هرکسی به رافا توهین کنه محکم میزنم توی دهنش!!
ملاحظه شخص توهین کننده رو هم نمی کنم.
هر کی میخواد باشه!
Mohammad
05-17-2010, 11:05 PM
به رافا توهین کرد.
همه بروبچه های فدرری!!
نه ! هرگز!!
خودتون رو خسته نکنین!
مامان درست نکنه!
هر کی میخواد باشه!
رضا جان شما با اين قوانين موافقت كردي، پس نميتوني شخصا وارد ماجرا بشي و توهين كني، چون از فوانين اطلاع داري، ديگه بهت تذكر نميدم، در صورت تكرار و استفاده از الفاط توهين اميز پستت رو پاك ميكنم.
نميشه كه هر كي خودش رسما وارد عمل بشه، شما گزارش كن من پيگيري ميكنم.
1. توهین و استفاده از الفاظ رکیک، نسبت به اعضای سایت و تنیس باز مورد علاقه ی اعضا، ممنوع است.
لطفا در صورت دیدن چنین تخلفاتی، از گزینه گزارش به مدیران استفاده کنید و شخصا وارد ماجرا نشوید.
در صورت استفاده از الفاظ توهین آمیز، ابتدا به شخص خاطی فرصت محدودی برای اصلاح پست مربوطه داده می شود، در غیر این صورت ابتدا واژه توهین آمیز توسط، مدیر مربوطه پاک و در صورت تکرار کل پست شخص مورد نظر پاک خواهد شد.
Mohammad_Joulaei
05-18-2010, 12:41 AM
حرمت هم رو نگه داريم و به جاي اينكه از رو تعصب حرف بزنيم منطقي(واقع بين) باشيم!!!
پاور عزيز و همچنين اقا رضا و شايان جان(بهتره خودشون رو خوب معرفي كنن لينكشو قرار بدن) تعصب بالايي به تنيسورشون داره!!!
و محمد و فخرالدين عزيز از رو منطق پست ميزنن كه براي اين دوستان ناخوشاينده!!
خب يه سري دوستان معيارشون هد تو هده و كسب مسترزه كه قابل احترامه.
و يه سري ديگه معيارشون گرند اسلم و نامبر واني و مسترز و محبوبيت هست كه اونم قابل احترامه.
دوستان اجازه نداريم اين موفقيت ها رو لوث كنيم!!!!!و هركي تو يه زمينه اي استعداد داره!!!
بعضيا تو هد تو هد و بعضيا هم گرند اسلم و نامبر واني:434:
اينا همه واقعيته بايد بپذيريم. حساب كتابا باشه برا 10 سال ديگه:434:
اگه بد می گم بگو بد می گی!
بد میگی دیگه،چرا پیله کردی به پول کی غیر از شما این حرفا رو میزنه اونقدر به این مسئله تاکید داری که آدم فک میکنه عقده پول داری ،مث دیگر طرفداراتون به چیزای دیگه پیله کن که یه کم عامه پسند باشه ،دور از تعصب آیا تو حاضری فدرر کنار بکشه یا همین نادال، آیا تنیس جذابیت داره بعدشم خداییش در جایی که فوتبالیستها این همه میگیرن چرا اینا نگیرن این همه استرس روشونه همش تو سفرن حقشونه این همه بگیرن همشون حتی نادال ،میدونی اصلا" تو از ورزش حرفه ای هیچی حالیت نیست متاسفانه
PowerVu
05-18-2010, 07:31 AM
آدم فک میکنه عقده پول داری!
میدونی اصلا" تو از ورزش حرفه ای هیچی حالیت نیست!
بسیار خب، دست شما درد نکنه.
ایـــــن نیــــــز بگـذرد!
:441::441::441::441::441:
آفرین فخرالدین جان دفاع جانانه ای بود!! :254:
:441::441:
دست شما درد نکنه.
این نیــــــز بگـذرد!
کلا" ازت خوشم میآد ،اما یه جورایی از تو انتظار نمیره این چیزا رو بگی
خداحافظ
فک کنم یه پست و اشتباه دادم فک کردم reza23 حرف دوستمون Fakhruddin تایید کرده،بهر حال Fakhruddin :441::441:
Mohammad Reza
05-18-2010, 08:17 AM
به رافا توهین کرد.
همه بروبچه های فدرری!!
نه ! هرگز!!
خودتون رو خسته نکنین!
مامان درست نکنه!
هر کی میخواد باشه!
رضا یه چیز و میگم شاید باور نکنی؟
بخدا باور کن که من بعد فینال فقط پست های شما رو میخوندم و اون پست های اون کاربر جدید و اصلا بش توجه نکردم..جدی میگم شاید باور نکنی..اگه من این اشتباه و کردم که چیزی نگفتم ببخش..در مورد قضیه بچه مثبتم بنده اصلا مثبت نیستم و مطمئن باش که از سایت نمیرم:655:شما حق داری از تنیسورتون دفاع کنی؟ و منتظر واکنش های جدید من باش.
و کلام آخر من که گفتم جو سایت و متشنج میکنی منظورم تعنه هایی که به فخرالدین زدی باعث میشه یه کل کل تازه ای شروع بشه.
babak59
05-18-2010, 08:35 AM
این خبر از کجا آمده اگر خبرگزاری ایران باشه مطمئن باشید از لحاظ و صحت و سقم آن مشکل دارد .
نمونه اش بازی رافا با جیمز بلک توی us open 2009خبرگزاری ایران گفت که بازی با توجه به مصدومیت جیمز بلک به پایان رسیده که اگر یادتون باشه اون بازی به دلیل بارندگی شدید به فردا موکول شد . و خیلی از این نمونه خبرها
فکر نمیکنم فدرر آ دم بی منطقی باشه که بخواهد این حرف را بزند .
بعیده
ا
koury
05-18-2010, 09:55 AM
فدرر تو مصاحبه ی بعد از بازیش هم خیلی میخواست ریلکس نشون بده و باختش رو خیلی بی اهمیت جلوه بده پس همچین مصاحبه ای اصلا بعید نیست!!؟
منم فک نکنم این مصاحبه به این شکل بوده ، اگه بوده هم این حرفش اشتباه بوده این مسابقه خیلی هم مهم بوده واسه همه، حالا هم باید باختشو قبول کنه به رقیبش هم احترام بذاره ، اما بازم فک نکنم راجر چنین شخصیتی داشته باشه
شایان نادال
05-18-2010, 10:26 AM
من اعتراض دارم نادال الان رنک دومه البته طبق سایت atp ولی تو سایت هنوز سومه:688::688::688::688::688::688::688::688::688::688::688:
اقا محمد اگه میشه جوابمو بده
Reza23
05-18-2010, 12:08 PM
رضا یه چیز و میگم شاید باور نکنی؟
بخدا باور کن که من بعد فینال فقط پست های شما رو میخوندم و اون پست های اون کاربر جدید و اصلا بش توجه نکردم..جدی میگم شاید باور نکنی..اگه من این اشتباه و کردم که چیزی نگفتم ببخش..در مورد قضیه بچه مثبتم بنده اصلا مثبت نیستم و مطمئن باش که از سایت نمیرم:655:شما حق داری از تنیسورتون دفاع کنی؟ و منتظر واکنش های جدید من باش.
و کلام آخر من که گفتم جو سایت و متشنج میکنی منظورم تعنه هایی که به فخرالدین زدی باعث میشه یه کل کل تازه ای شروع بشه.
خوب مشکل همینه دیگه.
چرا باور نکنم؟!!
من میدونم که شما اشتباه دیگران رو نمیبینین ولی سعی میکنین
ناجوانمردانه همه چیو روسر من خراب کنین!!
دقیقا مشکل از همین جا ناشی میشه.
همه چی واسه همه خوبه فقط رضا باید ساکت بمونه و چیزی نگه
وگرنه فخرالدین قهر میکنه میره!!
من به فخرالدین طعنه نزدم.
من فقط حقیقت رو گفتم.
خودت دیدی که بقیه هم دیدن !!
شما دقیقا داری مثل یه فدرری از فخرالدین دفاع میکنی.
اونم مثل یه فدرری داره از شما دفاع می کنه.
شتر سواری که دولا دولا نمیشه برادر من!
من میگم مجبوری خودت رو طرفدار رافا جا بزنی؟!!
وگرنه من نمیگم چرا از فدرر خوشت میاد.
مثل خیلی های دیگه خوشش بیاد ولی ادای طرفدار رافا بودن در نیاره.
شما تمام پستها و تشکر های فخرالدین رو مرور کنین ببینین که من از
روی همین حرفهاش برداشت کردم.
من اولش بهش میگفتم تو چرا در مورد توهین به رافا ساکت میمونی؟!!
نمیدونستم جریان چیه ولی دیگه بهش نمیگم همونطور که به شما نمیگم.
شما حداقل روراست هستی میگی آقا من فدرری هستم!
اینکه گفتی منتظر واکنش های جدید من باش رو یعنوان
تهدید و اعلان جنگ باید حساب کنم؟!!
منظورت رو متوجه نشدم.
کلام آخر اینکه هر چیزی رو که برای خودتون خوب میدونین برای ما هم بدونین.
اگه یکی میومد دوبار میگفت فدرر بی شخصیته خود شما ازش تشکر میکردی
و چیزی نمیگفتی؟!
مرگ خوبه ولی واسه همسایه؟!!
Reza23
05-18-2010, 12:19 PM
رضا جان شما با اين قوانين موافقت كردي، پس نميتوني شخصا وارد ماجرا بشي و توهين كني، چون از فوانين اطلاع داري، ديگه بهت تذكر نميدم، در صورت تكرار و استفاده از الفاط توهين اميز پستت رو پاك ميكنم.
نميشه كه هر كي خودش رسما وارد عمل بشه، شما گزارش كن من پيگيري ميكنم.
محمد عزیز
طبق همون بند یک که فرمودین به صاحب اون امضای منحوس هم بجای 30 دقیقه ای
که به ما مهلت دادی 30ساعت مهلت بده تا امضاش رو برداره و چنانچه ترتیب اثر
نداد خود شما بی زحمت پاکش کن.
اینجا که کاربر درجه یک و دو و سه که نداریم ؟!!
بنده مطیع قوانین خواهم بود و بخاطر اعتراض و برخورد با اون کاربر از شما
عذر میخوام.
منبعد موارد مشابه رو به امید پیگیری شما گزارش میکنم.
Mohammad_Joulaei
05-18-2010, 12:35 PM
من اعتراض دارم نادال الان رنک دومه البته طبق سایت atp ولی تو سایت هنوز سومه:688::688::688::688::688::688::688::688::688::688::688:
سلام
ببخشيد كه من جوابتو ميدم چون منم يه جورايي محمدم:160:
شما كي سايت رو ديدي؟؟؟:379:http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx
حالا هم برو ببين كه خيالت راحت شه!!!:434:
بعدش من چن ماهيه شما رو زير نظر دارم ميشه تو تالار اشنايي خودت رو معرفي كني يا اگه معرفي كردي لينكشو به بدي؟؟؟
آخه حرفاي شما خيلي برا من جالبه:434:
Hatam
05-18-2010, 12:53 PM
به نظر من این خیلی عادیه که فدرر این حرفو زده، میخاسته روحیه رافا رو خراب کنه چون نادال از شکستن این رکوردا روحیه مضاعفی برای رولندگاروس پیدا کرده و تو ورزش این چیزا عادیه البته تو تنیس خیلی کم پیدا میشه یکی واسه دیگری خط و نشون بکشه ولی به نظر من عادیه
نادال اگه یه ورزشکار حرفه ایی باشه که هست نباید تحت تأثیر این حرفا قرار بگیره و بتونه برد فدرر و شکستن این رکوردا رو به نفع خودش تو رولندگاروس استفاده کنه مطمئنا با برد سه مسترز خاک در یک سال و برد فدرر دیگه همه تو رولندگاروس از نادال میترسن چون فهمیدن نادال برگشته
یادمه قبلنا تو خاک اکثرا که در مقابل رافا قرار میگرفتن از قیافشون معلوم بود که از قبل خودشونو بازنده میدونستن ولی توی این یه سال اخیر اینجوری نبود که بعد از این رکوردا فکر کنم همه فهمیدن که نادال هنوز تو خاک یکه تازه و کسی به این راحتیا نمیتونه جلودارش بشه
امیدوارم تو رولند بازم رکورد بشکونه و بشه تنها تنیسور تاریخ که سه مسترز و گرند اسلم خاک رو تو یکسال برده
Hatam
05-18-2010, 12:58 PM
سلام
ببخشيد كه من جوابتو ميدم چون منم يه جورايي محمدم:160:
شما كي سايت رو ديدي؟؟؟:379:http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx
حالا هم برو ببين كه خيالت راحت شه!!!:434:
بعدش من چن ماهيه شما رو زير نظر دارم ميشه تو تالار اشنايي خودت رو معرفي كني يا اگه معرفي كردي لينكشو به بدي؟؟؟
آخه حرفاي شما خيلي برا من جالبه:434:
سلام محمد جان
شما هم ببخشید که من جواب میدم:160: ولی رنکینگ از دیروز ظهر تغییر کرده بود
http://up.iranblog.com/Files/ce0f7b879c274c4d98f7.bmp
rm.KaSrA
05-18-2010, 01:47 PM
همه ی سایت ها بعد برد نادال نوشته بودن که تا چند روز دیگه میاد جایگاه دوم!
بهتره سایت اصلاح بشه.
متاسفانه جو اینجا چقدر غیر دوستانه هست....:243:
Mohammad_Joulaei
05-18-2010, 02:31 PM
سلام محمد جان
شما هم ببخشید که من جواب میدم:160: ولی رنکینگ از دیروز ظهر تغییر کرده بود
http://up.iranblog.com/Files/ce0f7b879c274c4d98f7.bmp
حاتم عزيز براي رنكينگ هميشه من لينكي رو كه قرار دادم ميبينم(زود تر از همه به روز ميشه) و به موقع رنكينگ جديد اعمال ميشه و حتي زود تر از تصويري كه شما گذاشتي:443:
Mohammad
05-18-2010, 03:41 PM
چشم، حتما تا شب رنكينگها رو آپديت ميكنم.
محمد عزیز
طبق همون بند یک که فرمودین به صاحب اون امضای منحوس هم بجای 30 دقیقه ای
که به ما مهلت دادی 30ساعت مهلت بده تا امضاش رو برداره و چنانچه ترتیب اثر
نداد خود شما بی زحمت پاکش کن.
اینجا که کاربر درجه یک و دو و سه که نداریم ؟!!
بنده مطیع قوانین خواهم بود و بخاطر اعتراض و برخورد با اون کاربر از شما
عذر میخوام.
منبعد موارد مشابه رو به امید پیگیری شما گزارش میکنم.
30 دقيقه ميلاد از وقتي شروع ميشه، كه بياد به سايت، اگه نياد كه هيچ.
Hatam
05-18-2010, 04:50 PM
حاتم عزيز براي رنكينگ هميشه من لينكي رو كه قرار دادم ميبينم(زود تر از همه به روز ميشه) و به موقع رنكينگ جديد اعمال ميشه و حتي زود تر از تصويري كه شما گذاشتي:443:
من که منظور شمارو نفهمیدم!!
من فکر میکردم منظور شما اینه که رنکینگ هنوز تغییر نکرده درحالی که رنکینگ دیروز ظهر تغییر کرده ولی توی سایت هنوز رنکینگ دو هفته قبل زده شده:379:
Reza23
05-18-2010, 06:25 PM
30 دقيقه ميلاد از وقتي شروع ميشه، كه بياد به سايت، اگه نياد كه هيچ.
پس توهین در صورتیکه فاعلش غایب باشه مجازه؟!!!!!!
محمد جان شما دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا با این دلیل خودتون قانع شدین؟!!!
اگه همین الان من بنویسم بالای چشم های اعلیحضرت فدرر خداوند
دو تا ابرو کشیده میشه گناه کبیره.
پس میشه بنویسم و برم و پستم یا امضام پاک نمیشه؟!!
شما تضمین می کنین دیگه؟!!!
Mohammad_Joulaei
05-18-2010, 07:08 PM
من که منظور شمارو نفهمیدم!!
من فکر میکردم منظور شما اینه که رنکینگ هنوز تغییر نکرده درحالی که رنکینگ دیروز ظهر تغییر کرده ولی توی سایت هنوز رنکینگ دو هفته قبل زده شده:379:
نه عزيز من رنكينگو از اين سايت خود atpميبينم و حتي شايد ذهني حساب كنم:434: و برا اون دوستمون(شايان) كه هنوز جوابمو نداده لينك گذاشتم ببينه:434:
نه من به رنكينگ سايت كاري ندارم!!:160:
madridismo1
05-18-2010, 07:20 PM
ای بابا چرا فضای اینجا اینطوریه تو این 2روز ما که چیزی جز دعوا ندیدیم نمیشه که سایت اینطوری باشه به نظرم یه جورایی از ریشه اشکال داره
مثل این میمونه که مثلا سایته هوادارایه رئال و بارسا یکی باشه خب مشخصا همیشه بینه بعضی افراد درگیری هست در واقع طبیعی هم هست این حق هر کسه که از شخصه مورده علاقش طرفداری کنه و واسه حریف کری بخونه در واقع همیشه این کری خوندنا وجود داره
والله ما هم طرفداره دو اتیشه نادال هستیم ولی اینکه دلیل نمیشه همه چیز به میله من باشه و همه از نادال خوششون بیاد و هیچ نظری بر خلافه نظره من باشه
هر وقت ما یاد گرفتیم نظر های متقابلو قبول کنیم اون موقع میتونیم پیشرفت کنیم بالاخره اینکه ما تو همین سطح موندیمو همه دنیا در حاله پیشرفته همین چیزاست
حالا مثلا مسئولای atp نشستن اینارو میخونن و بر اساسه این چیزا رنکینگو مشخص میکننو امتیاز میدن بابا ماها درسته اینجا دو دسته ایمو طرفداره دو شخصه متفاوت ولی یعنی دیگه این موضوع انقدر جدیه که همه چیزو بذاریم کنار؟یادمون بره ما مثله برادرایه همیم؟ اگه با این تو سرو کله هم زدنا افتخاراته روجرو رافا زیاد میشه بحثش جداست
Reza23
05-18-2010, 07:36 PM
فرمایشات شما کاملا صحیح هستن ولی تو همون خارج مثلا مادرید
اگه شما بری به تیمشون توهین کنی زنده برنمیگردی!!
اینجا ما با توهین و تحقیر حریف مخالفیم و مبارزه میکنیم.
متاسفانه تو سایت ما عده ای با تحقیر تنیسور ما سعی دارن
برای تنیسور خودشون ارزش و اعتبار کسب کنن.
و باز متاسفانه عده ای با اونها همراهی میکنن.
عده ای که تظاهر به طرفداری از رافا میکنن!!!!
PowerVu
05-18-2010, 08:07 PM
دوست عزیز شما موقعی وارد این سایت شدید که بر خلاف 12 ماه سال، مدت کوتاهی هست که طرفداران فدرر به دلیل جام نگرفتن مکرر وی پس از گرند اسلم استرالیا، کمتر به نادالی ها حمله ور می شن! شما کل سال رو ندیدی! اونقدر کنایه، اونقدر تیکه، اونقدر حرف های دری وری، اونقدر بد و بیراه، اونقدر تحقیر و توهین به هوادارها و خود ستاره ی تنیس اسپانیایی می بینی که شاااخ در میاری!
تمام این حرف ها به خاطر کیه؟ به خاطر تنیسوری به نام رافا نادال که اگر مثلا راجر نبود الان 5، 6 سال بود که شماره 1 دنیا می شد! یعنی نادال فقط یک نفر از لحاط رنکینگ تو دنیای به این بزرگی ازش برتره و اونم راجره! منتها یه عده از این بی انصاف ها توی مدت این دو سه سال از کینه ی شتری که نسبت به رافا و هواداراش به خاطر برتری 14 برد رافا در مقابل 7 برد فدرر در بازی های رودررو دارند، اونقدر در مورد این گلادیاتور همه فن حریف لجن پراکنی کرده اند که اگر کسی تنیس رو نشناسه و وارد سایت بشه فکر می کنه نادال یه تنیسور آماتور رنک سیصد هزار بی هنر هست و راجر صد ها هزار رنک با رافا فاصله داره! در حالی که فاصله ی این دو ستاره ی تنیس فقط و فقط یک رده هست و بس!
اونقدر در مورد بازی رافا و بردهاش بی انصافی شده توی این سال ها که اگر کل امسال و سال بعد هم من فرصت کنم جواب این حرف های ناجوانمردانه ی یه عده رو بدم بازم در مقابل هجمه ی چندین ساله ی این ها هیــــــچه!
اینا در چه شرایطی هست؟ در شرایطی که بیشترین گرنداسلم ها رو فدرر داره و قاعدتاً طرفدارهاش نباید کمبودی احساس کنند که به محض کسب یک مسترز توسط رافا، انقــــــدر کنترل اعصاب و روانشون رو از دست می دند!
من متوجه نمی شم طرفدارهای راجر چه چیزی رو از فدرر طلب دارند که هنوز بهشون نداده که از عقده ش به هوادارهای نادال و خودش دری وری می گن؟! این برام خیلی سواله! از خوشحالی رافا در امتیازها که برای یک جوان بیست و یکی دو ساله کاملاً طبیعی هست! یا نمی دونم از نحوه ی جام در دست گرفتنش یا از عادت هاش مثل درست کردن شلوار و شورت ورزشیش یا نحوه ی بازیش که عقب مونده ست و دفاعیه و غیره.
آقا دفاعی بده؟ زشته؟ بنده از زیر سنگ هم شده قرض می کنم به شما که حمله ای بازی می کنی پول رفتن و آموزش تنیس و باشگاه رو می دم. شما برو سبک دفاعی یادبگیر و بهم قول بده نفر دوم رنکینگ جهانی بشی باهاش!
آخه این چه حرفیه! اگر سبک نادال بده چطور این همه تنیسور تو دنیا هست، چرا فقط اون می تونه خودش رو با این سبک از نظر شما مطرود به بهترین جایگاه دنیا برسونه اونم در این سن و سال و اونم با این شرایط دشوار تور جهانی که 11 ماه در سال در نقاط مختلف دنیا در جریانه! تازه به رکورد تاریخی گرفتن عناوین مختلف، برسه و در دنیا رکورد دار بشه!
وقتی این همه توانایی یه تنیسور نادیده گرفته می شه و فقط به نادال و هواداراش دری وری گفته می شه به نظر شما صبر ماها که طرفدار رافا هستیم، صبر حضرت ایوبـــه که همه ش بشنویم و چند سال فحش بخوریم و چیزی نگیم؟
شما برو تاپیک های سابق مال چند ماه پیش مربوط به من رو ببین! به خاطر اینکه گفتم راجر برای خراب کردن روحیه ی نادال یه مصاحبه کرده، آقا رسماً چندین نفر اومدن برام " فحـــــش " نوشتند! منم خیلی ریلکس جوابشون رو ندادم تا بلکه به وجدان خودشون مراجعه کنند. منتها بعضی هاشون، طرفداری از فدرر متاسفانه واقعاً کورشون کرده و به دلیل بیشتر بودن تعدادشون در برابر هوادارهای نادال که ما باشیم، رسماً یابو ورشون داشته و فکر می کنند چون معشوقشون خیلی موفق بوده حق به جانب اون ها هست و در حمله ور شدن به مخالف نظرشون No Longer دیگه مرزی رو برای خودشون قائل نیستند! و فکر می کنند که اینجا سر کوچه ی محله ی لات های قدیم تهران هست که دسته جمعی بریزند سر نادالی ها و به خاطر تعداد زیادشون فکر کنند نادالی ها نباید حرفی بزنند که اون ها خدای نکرده خوششون نیاد!
داستان و بدبختی ما توی این سایت اینه!
Reza23
05-18-2010, 08:26 PM
جناب پاور چندان هم بی اطلاع نیستم.
خیلی مواقع تو بحثها شنیدم گفتن که از گذشته چیزی نمیدونی.
به همین خاطر گاهی میرم تو آرشیو تورنمنتهای قبلی و از افاضات
دوستان فدرری محظوظ میشم!!
اصلا من تو کتم نمیره چطور میشه آدم بمونه و ببینه بعضی ها
فدرر رو به عرش اعلا میبرن و رافا رو اینجور تحقیر میکنن!!
چطوری این دوستان رافایی می بینن و دم نمیزنن من حیرون موندم؟!!!
(لطفا نگین تذکر دادیم گوش نکردن چون بهونه خوبی نیست)
تازه جناب رئیس سایت میفرمایند که اگه توهین کننده این طرفها پیداش
شد فورا 30 دقیقه بهش مهلت میدیم!!!!!!!!!!!
اگه هم نیومد که هیچ!!!!!!!!!!!!!!!
ای خدا!!!!
رافـــــــــــــــــــا تو چقدر تو تنیس تاکرز غریبی عزیز :243::182:
PowerVu
05-18-2010, 08:42 PM
جناب پاور چندان هم بی اطلاع نیستم.
خیلی مواقع تو بحثها شنیدم گفتن که از گذشته چیزی نمیدونی.
به همین خاطر گاهی میرم تو آرشیو تورنمنتهای قبلی و از افاضات
دوستان فدرری محظوظ میشم!!
اصلا من تو کتم نمیره چطور میشه آدم بمونه و ببینه بعضی ها
فدرر رو به عرش اعلا میبرن و رافا رو اینجور تحقیر میکنن!!
چطوری این دوستان رافایی می بینن و دم نمیزنن من حیرون موندم؟!!!
ای خدا!!!!
رافـــــــــــــــــــا تو چقدر تو تنیس تاکرز غریبی عزیز :243::182:
رضا جان من اینارو گفتم تا این دوست تازه وارد madridismo به وضعیت یه عده در اینجا، و جو مسمومی که چند ساله در چند سایت ایجاد کرده اند پی ببرند! و تصور نکنند این یکی دو هفته اخیر وضعیت غالب در کل فصل تنیس هست!
Reza23
05-18-2010, 09:02 PM
رضا جان من اینارو گفتم تا این دوست تازه وارد madridismo به وضعیت یه عده در اینجا، و جو مسمومی که چند ساله در چند سایت ایجاد کرده اند پی ببرند! و تصور نکنند این یکی دو هفته اخیر وضعیت غالب در کل فصل تنیس هست!
صحبتهای شما اینقدر قشنگ و شیواست که مثل نور خورشید
همه چیز و همه کس رو شامل میشه!!
و باعث روشنی هست و ویران کننده تاریکی!
madridismo1
05-18-2010, 09:03 PM
به خاطر همینه منم میگم بزرگترین اشکاله این سایت اینه که طرفدارایه دو نفر که مخالفه همن یک جا و با هم نظراتشونو میدن خب معلومه همیشه دعواست این یه چیزه مشخصه همیشه گفتن هر موقع میخوای لجه کسیو در بیاری جوابشو نده به نظر من طرفدارایه رافا خودشونو خسته نکنن بگن اقا بگن این حرفا هیچ چیزی از ارزشه رافارو کم نمیکنه فقط یه چیزی که هی گیر میدید که رافا دستشو میکنه فلان جاش وقتی طرفدارایه رافا میگن رافا 14 بار برده سریع همه میگید یعنی شما انقدر طرزه فکرتون پایینه که چسبیدید به head to head اگه اینطوریه شما که بیشتر از ما چسبیدید به اینکه رافا کجاشو میخوارونه این طرزه فکر نیست اون هست؟ رافا ببری ببازی اگه 14 به 7 بشه 14 به 70000000 به نفغ فدرر بازم دوست داریم بازم با هر بار برنده شدنت بلند میشیمو داد میزنیم vamoooooooosssssssss rafaaaaaaaaaaaaaaa
Mohammad
05-18-2010, 10:00 PM
پس توهین در صورتیکه فاعلش غایب باشه مجازه؟!!!!!!
محمد جان شما دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا با این دلیل خودتون قانع شدین؟!!!
اگه همین الان من بنویسم بالای چشم های اعلیحضرت فدرر خداوند
دو تا ابرو کشیده میشه گناه کبیره.
پس میشه بنویسم و برم و پستم یا امضام پاک نمیشه؟!!
شما تضمین می کنین دیگه؟!!!
من نمیدونم حالا که چند وقته، هیچکی به رافا توهین نکرده، اون یه نفرم که توهین کرد، باهاش برخورد شد، چه لزومی داره هی بریم تو گذشته ها؟!
چرا اینقدر خط و نشون میکشید؟ بابا بزارید یه ذره زمان بگذره، یه ذره فضا رو تلطیف کنید.
رضا اینقدر هم هی گروکشی نکن، این قوانین جدیده، و در زمان نبودن میلاد تصویب شده، هی همه چی رو با هم قاطی نکن، شما الان دیگه نمیتونی اینکارو بکنی، به عنوان یه هوادار رافا میخوام یه ذره فیتیله رو بکشی پائین، یه ذره از رافا یاد بگیر، ببین همیشه فروتنه و صبوره.
این قوانین جدیده، ضمانت اجراییشم شامل رویدادهایی میشه که بعد از تصویب قانون، رخ دادن نه قبلش، انتظار نداری که برم تاپیکهای قبلی رو بر اساس قوانین جدید اصلاح کنم؟!
دوست ندارم هی تاپیک قفل کنم، ولی مجبورم.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.