PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارغوان رضايي با شكست نفر دوم جهان قهرمان شد


Mohammad_Joulaei
05-16-2010, 07:10 PM
(http://www.farsnews.net/printable.php?nn=8902261346) (http://www.farsnews.net/mail.php?nn=8902261346&tt=)
/مسابقات تنيس آزاد مادريد - بانوان/
ارغوان رضايي با شكست نفر دوم جهان قهرمان شد
خبرگزاري فارس: تنيسور ايراني الاصل فرانسه با برتري برابر ونوس ويليامز از آمريكا قهرمان رقابت‌هاي آزاد مادريد شد.

http://media.farsnews.net/Media/8810/Images/jpg/A0793/A0793532.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس‏، ارغوان رضايي امروز در جدالي سخت و نفس‌گير برابر ونوس ويليامز آمريكايي قرار گرفت.
آراوان (نامي كه فرانسوي‌ها با آن صدايش مي‌كنند‏) در ست اول برابر ويليامز كار خود را مقتدرانه آغاز كرد و نشان داد كه براي عقب نشيني حمله نكرده است.
رقابت پاياپاي رضايي با ونوس، حاضران در ورزشگاه سلطنتي مادريد را متقاعد مي‌كرد كه به اين زودي‌ها نمي‌توانند خود را براي تماشاي جدال مادريد و مالاگا آماده كنند.
نماينده ايراني الاصل فرانسه كه دو بار در سال‌هاي 2001 و 2005 به عنوان بازيكن تيم ملي ايران، در مسابقات اسلامي زنان مدال طلا كسب كرد با اقتدار در ست اول به پيروزي 6 بر 2 رسيد.
كساني كه رقابت‌هاي تنيس حرفه‌اي را دنبال مي كنند خوب مي‌دانند كه چه لحظه بزرگي براي رضايي‏‏، خانواده او و البته ايرانيان سراسر جهان محسوب مي‌شد.
رضايي در ست دوم نيز با قدرت كار خود را آغاز و دو امتياز عقب افتاده را به حريف خود تحميل كرد.
مربي فرانسوي اما اصالتا ترك ارغوان در ميان دو ست بارها با وي مشورت كرد و به او در مورد ضربات قدرتي ونوس ويليامز تذكر داد.
ونوس كنترل رواني رقابت را در ست دوم در اختيار خود گرفته بود ولي رضايي پا به پاي اين قهرمان آمريكايي پيش رفت.
دو تنيسور در امتياز 5 بر ابر شدند و رضايي براي تبديل امتياز 4 خود به 5 بيش از 20 دقيقه حريف آمريكايي خود را خسته كرد.
رضايي امتياز 6 را هم از آن خود كرد و در جدال پاياني موفق شد تمامي امتيازات را از آن خود كند تا در مجموع با نتايج 6 بر 2 و 7 بر 5 به پيروزي و قهرماني در رقابت‌هاي جايزه بزرگ مادريد دست پيدا كند.
رضايي در پايان اين مسابقه در حالي كه نمي توانست جلوي اشك هاي خود را بگيرد، از حريف سرشناس خود تقدير كرده و او را الگوي خود اعلام كرد.
در مسابقات مادريد تنيسورهاي برجسته اي چون ماريا شاراپووا، جاستين هنين، سافينا، وزنياكي و... حضور داشته و در مراحل گذشته حذف شدند.
در بخش مردان نيز رافائل نادال و راجر فدرر به فينال راه يافتند.

Mohammad_Joulaei
05-16-2010, 07:10 PM
http://khabaronline.ir/images/position1/2010/5/rezaee2-zr.jpg
تبریک سرپرست تنیس ایران به مناسبت درخشش ستاره ایرانی تنیس در مادرید

ارغوان با نام ایران و حجاب اسلامی در تنیس جهان می‌درخشد؟ (http://khabaronline.ir/news-62091.aspx)

ورزش > دیگر ورزشها - مجید شایسته از سفر قریب الوقوع ارغوان رضایی به تهران و عضویت او در تیم ملی تنیس خبر داد.
موفقیت ارغوان رضایی در بازی های تنیس مسترز مادرید و پیروزی های متوالی این دختر ایرانی الاصل که با ملیت فرانسوی در مسابقات بین المللی شرکت می کند ، سبب شد تا سرپرست فدراسیون تنیس ایران در پیام تبریکی به این تنیسور ، موفقیتش را تبریک بگوید.
در پیام فدراسیون تنیس ایران به ارغوان آمده است:«پیروزیهای درخشان شما در دنیای حرفه ای تنیس به عنوان بانوی ایرانی ، مایه افتخار ، مباهات و غرور ملت ایران بویژه جامعه تنیس کشور شده است
اقتدار ، استوار و سربلندی و موفقیت روز افزون شما را در عرصه زندگی از در گاه خداوند متعال خواستارم .»
ارغوان رضایی در این رقابت ها با اقتدار از سد لوسی سارافووا هم گذشت و به فینال مسابقات رسید. ارغوان ست اول را 6 بر یک از رقیب برد و در ست دوم ، سارافووا از رقابت با او صرف نظر کرد. او در مرحله یکچهارم نهائی رقابتهای تنیس مسترز مادرید ، برابر یلنا یانکوویچ معروف صربستانی قرار گرفت و با نتیجه ۲برصفر(۴-۶و۵-۷) این حریف قدرتمند را شکست داد و به مرحله نیمه نهائی این مسابقات راه یافت . رضائی در دور اول جاستین هنین مطرح بلژیکی را ۲بریک (۰-۶و۵-۷و۶-۴) از پیش رو برداشت و در دور دوم آندرا پتکوویچ آلمانی را با نتیجه ۲برصفر(۳-۶و۶-۷) شکست داده بود .
مجید شایسته درباره پیام تبریک خود برای ارغوان می گوید:« این مایه فخر همه ماست که دختری ایرانی توانسته بزرگان تنیس جهان را شکست دهد. از نظر ما موفقیت هر ایرانی در هر جایی از جهان که باشد ، متعلق به همه مردم ایران است. بر همین اساس هم بود که فدراسیون تنیس از این موفقیت تجلیل کرد. البته ما از ایشان دعوت کرده ایم تا بعد از بازی های مادرید ، به همراه خانواد اش به تهران بیاید. در این سفر با او مذاکره می کنیم تا به عنوان عضو تیم ملی ایران در مسابقات رسمی مختلف شرکت کند. »
رضایی پیش از این هم سالها قبل و زمانی که هنوز ستاره سرشناسی در تنیس بانوان جهان نشده بود همرا با تیم ملی ایران در بازی های بانوان کشورهای اسلامی با پیراهن تیم ملی ایران به مقام قهرمانی رسید. او اما پس از این بازی ها همراه خانواده اش به فرانسه برگشت و ترجیح داد تا از این کشور اروپایی در تورنمنت های مختلف شرکت کند. در همه این سالها اما به طور مرتب اینخانواده به ایران سفر کرده اند. آخرین سفر رضایی به تهران به سال قبل و همین روزها بر می گردد که او به دعوت سازمان گردشگری ایران به تهران دعوت شد تا در اجلاس ایرانیان مقیم خارج از کشور شرکت کند.
سفری که تصاویری از آن در فیلم انتخاباتی محمود احمدی نژاد در آستانه انتخابات به نمایش در آمد و بسیاری از سایت های خبری تصاویری از این دختر تنیسور را منتشر کردند که پوشش غیر اسلامی او را در رقابت های تنیس مورد انتقاد قرار می داد و از این جهت به احمدی نژاد انتقاد کرده بودند اما این بار ، ارغوان پذیرفته تا برای نام کشورش ، باری دیگر با پوشش اسلامی در مسابقات شرکت کند. شایسته در این ارتباط می گوید:« ما توانستیم پوششی مناسب را برای تیم بانوان مان به تائید فدراسیون جهانی برسانیم و این پوشش را خانم رضایی هم قبول دارند و پذیرفته اند با این پوشش و به نام سرزمین پدری شان در رقابت های مختلف و اردوهای تیم ملی شرکت کنند و افتخار آفرینی شان را تداوم ببخشند.»

Mohammad_Joulaei
05-16-2010, 07:11 PM
بازم اينا با اين حرفاشون شادياي ما رو تكميل كردن:3t1:

PowerVu
05-16-2010, 07:16 PM
خیلی جالبه! توی ایران، اولین دروغگذاری که در مورد مسابقات زنان تنیس مطلب می نویسه همین فارت! نیوز وابسته به سپاه هست. من موندم برادران عرزشی و ولایت مدار چطور انقدر Up to date پای ماهواره به اندام خانم های نامحرم نگاه می کنند و نگران ارتکاب این گناه کبیره و عذاب جهنم که همانا ورود گرزهای آتشین از پشت به ورودی شون هست نیستند؟!

Mohammad_Joulaei
05-16-2010, 07:22 PM
خیلی جالبه! توی ایران، اولین دروغگذاری که در مورد مسابقات زنان تنیس مطلب می نویسه همین فارت! نیوز وابسته به سپاه هست. من موندم برادران عرزشی و ولایت مدار چطور انقدر Up to date پای ماهواره به اندام خانم های نامحرم نگاه می کنند و نگران ارتکاب این گناه کبیره و عذاب جهنم که همانا ورود گرزهای آتشین از پشت به ورودی شون هست نیستند؟!




:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:

والا اينا دوتا چهارراه رد كردن و ديگه جيگري براشون نمونده طبق قانون و تبصرا هاشون وقتي جيگري براشون نمونده باشه اشكالي نداره بزار نگاه كنن:160::160::160::160:

javi
05-17-2010, 07:34 AM
خیلی جالبه! توی ایران، اولین دروغگذاری که در مورد مسابقات زنان تنیس مطلب می نویسه همین فارت! نیوز وابسته به سپاه هست. من موندم برادران عرزشی و ولایت مدار چطور انقدر Up to date پای ماهواره به اندام خانم های نامحرم نگاه می کنند و نگران ارتکاب این گناه کبیره و عذاب جهنم که همانا ورود گرزهای آتشین از پشت به ورودی شون هست نیستند؟!



میدونی چیه اصلا" دیگه تو این دنیا هرچی کردی ،کردی ،حلالت
ما چقد ساده ایم

Saeed4progress
05-17-2010, 09:42 AM
ارغوان رضایی هیچ ربطی به تنیس ایران نداره. اون توی فرانسه شده ارغوان رضایی! اگر توی ایران بود با این مافیای فدراسیون تنیس و فرشاد صفتی به هیچ جایی نمی رسید. ارغوان اینجا نیا! تو مال همون جایی...قاتی این دیوانه های تنیس ایران نیا تا اول متلاشیشون کنیم بعد...