ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات تنیس آزاد مادرید!

صفحه ها : 1 [2]

iman2023
05-16-2010, 10:08 PM
آقا قهرمانی رافا رو تبریک میگم..راجر بد بازی کرد،اصلا مث بازی های قبلش نبود..از موقعیتاش استفاده نکرد.
امیدوارم در رولند گاروس جبران کنه

شك نكن رولند گاروس مال ماست. چون تخصص تنيسور ما گرند اسلمه. اين تورنمت ها كه ديگه واسه تنيسور ما شده جام هاي ميكي ماوس (ببين چه ريلكس داره صحبت ميكنه)

davidbeckham
05-16-2010, 10:09 PM
vamos rafa:866:
'گفتم کریس نیاد رافا بهتر بازی میکنه:434:
http://tennis-image.com/images/63296729268670009100.jpg

iman2023
05-16-2010, 10:09 PM
آدم که نباید هر چیزی رو که دید بازگو کنه . بلاخره هوادارش با این عادتش کنار اومده

راستیاونجاش یعنی کجاش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:251::251: راستی بازم به این دو تا عزیز 23 ساله تبریک میگم . چقدر هم به هم می ایند:shame::shame::shame::866::866:

راست ميگيا خيلي بهم ميان. اون عزيز 23 ساله هم اونجا داشت اساسي. اين عزيز 23 ساله هم كه تو كار اونجاست.

iman1990
05-16-2010, 10:11 PM
مثل اینکه این iman2023 ول کن اونجاش نیست:251:

navidballack
05-16-2010, 10:17 PM
واقعآ مسخرست
فقط می خوام ببینم نادال امشب چه برتری نسبت به راجر داشت
جز اینکه اون عقب بشینه و منتظر ارور زدن راجر باشه :350:
واقعآ افسوس
اون توپ آخرم که دیگه شاهکار بود خورد زمین 3 متر پرید ! :3t1:
راجر عاشقتم
چه ببری چه ببازی :655:
ایشالله پاریس دیگه شانس نمیاره

Hatam
05-16-2010, 10:18 PM
به برد نادال امید نداشته باش قطعا فدرر میبره

دیدی ترکوندش؟:392:

iman2023
05-16-2010, 10:18 PM
ولي ديگه خارج از بحث اونجاش رافا تنيسور خيلي خوبي هست و من واقعاً از روحيه جنگندگيش خوشم مياد. به هر حال بازي برد و باخت داره. و امروز ما باختيم.
تاكتيك امروز رافا فكر ميكنم مثل تصوير پايين بود. كه راجر نتونست از پسش بربياد. به هر حال مباركش باشه(بي جنبه)

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41704000/gif/_41704776_nadal_federer1_416.gif

mony1369
05-16-2010, 10:19 PM
تبریک به هواداران رافا:441::441::441::441::441:
بازی با غیرتی به نمایش گذاشت
امروز هم مثل اینکه روز babolat aero pro drive gt بوده:434:

beeroz
05-16-2010, 10:21 PM
فدرر به net pointهای افتضاحش باخت در کل نادال آماده تر و سرحالتر نشون داد ولی کاش ست دوم رو فدرر میبرد تا یه سته دیگه هم تنیسو به معنی واقعی و زیبا رو میدیدیم
هر دو نفر بخصوص رافا عالی بودن به امید تکراره این فینال در پاریس :441:

iman2023
05-16-2010, 10:23 PM
ببينيد خبرگزاري فارس چجوري به سبك كاملاً حماسي خبر قهرماني ارغوان رو اورده.
به گزارش خبرگزاري فارس‏، ارغوان رضايي امروز در جدالي سخت و نفس‌گير برابر ونوس ويليامز آمريكايي قرار گرفت.
آراوان (نامي كه فرانسوي‌ها با آن صدايش مي‌كنند‏) در ست اول برابر ويليامز كار خود را مقتدرانه آغاز كرد و نشان داد كه براي عقب نشيني حمله نكرده است.
رقابت پاياپاي رضايي با ونوس، حاضران در ورزشگاه سلطنتي مادريد را متقاعد مي‌كرد كه به اين زودي‌ها نمي‌توانند خود را براي تماشاي جدال مادريد و مالاگا آماده كنند.
نماينده ايراني الاصل فرانسه كه دو بار در سال‌هاي 2001 و 2005 به عنوان بازيكن تيم ملي ايران، در مسابقات اسلامي زنان مدال طلا كسب كرد با اقتدار در ست اول به پيروزي 6 بر 2 رسيد.
كساني كه رقابت‌هاي تنيس حرفه‌اي را دنبال مي كنند خوب مي‌دانند كه چه لحظه بزرگي براي رضايي‏‏، خانواده او و البته ايرانيان سراسر جهان محسوب مي‌شد.
رضايي در ست دوم نيز با قدرت كار خود را آغاز و دو امتياز عقب افتاده را به حريف خود تحميل كرد.
مربي فرانسوي اما اصالتا ترك ارغوان در ميان دو ست بارها با وي مشورت كرد و به او در مورد ضربات قدرتي ونوس ويليامز تذكر داد.
ونوس كنترل رواني رقابت را در ست دوم در اختيار خود گرفته بود ولي رضايي پا به پاي اين قهرمان آمريكايي پيش رفت.
دو تنيسور در امتياز 5 بر ابر شدند و رضايي براي تبديل امتياز 4 خود به 5 بيش از 20 دقيقه حريف آمريكايي خود را خسته كرد.
رضايي امتياز 6 را هم از آن خود كرد و در جدال پاياني موفق شد تمامي امتيازات را از آن خود كند تا در مجموع با نتايج 6 بر 2 و 7 بر 5 به پيروزي و قهرماني در رقابت‌هاي جايزه بزرگ مادريد دست پيدا كند.
رضايي در پايان اين مسابقه در حالي كه نمي توانست جلوي اشك هاي خود را بگيرد، از حريف سرشناس خود تقدير كرده و او را الگوي خود اعلام كرد.
در مسابقات مادريد تنيسورهاي برجسته اي چون ماريا شاراپووا، جاستين هنين، سافينا، وزنياكي و... حضور داشته و در مراحل گذشته حذف شدند.

farhad10
05-16-2010, 10:23 PM
با سلام

بنده به همه طرفداران رافا تبريك عرض ميكنم.

از نظر من امروز راجر به خودش باخت با اون همه ارور هاي فراوان و بعضا بي دليل اما اين چيزي از ارزش هاي رافا كم نميكند.در كل بازي خوبي رو شاهد بوديم.

دوستان اگر ممكن است در مورد نحوه امتياز ها هم كمي توضيح دهيد.با اين باخت راجر چند امتياز ازش كم ميشه؟اگر توي رولند گاروش هم نتونه امتياز بگيره ايا رافا به رنك يك برميگرده؟!

موفق باشيد
در پناه حق.

Farid
05-16-2010, 10:24 PM
دیدی ترکوندش؟:392:
با سلام
قهرمانی Nadal و شکستن رکورد Agassi را به تمامی هوادارانش تبریک میگم.
Federer 3/11 Break Points Won 4/11 Nadal
معنی ترکوندن رو هم فهمیدیم.

Fakhruddin
05-16-2010, 10:30 PM
بابا اين ديگه چه بازيه. دهن بچه سرويس شد از بس يك هند زد.

بله این یعنی تاکتیک.مگه راه دیگه ای وجود داره واسه شکست دادنش .باید همه توپها رو بریزی روی بکهند.من انتظار داشتم ارور بیشتری با بکهندش بده ولی امروز بکهند هاش استثنایی بود :3t1:

Hatam
05-16-2010, 10:30 PM
با سلام

بنده به همه طرفداران رافا تبريك عرض ميكنم.

از نظر من امروز راجر به خودش باخت با اون همه ارور هاي فراوان و بعضا بي دليل اما اين چيزي از ارزش هاي رافا كم نميكند.در كل بازي خوبي رو شاهد بوديم.

دوستان اگر ممكن است در مورد نحوه امتياز ها هم كمي توضيح دهيد.با اين باخت راجر چند امتياز ازش كم ميشه؟اگر توي رولند گاروش هم نتونه امتياز بگيره ايا رافا به رنك يك برميگرده؟!

موفق باشيد
در پناه حق.

400 امتیاز به رافا اضافه و به همین مقدار از روجر کم میشه
اگه فدرر امروز میبرد شکستن رکورد سمپراس 100 درصدی بود

nole
05-16-2010, 10:32 PM
vAmOs rafa & ARAVANE!!!

پوینت آخر خیلی جالب بود!!:254::251:

farhad10
05-16-2010, 10:32 PM
400 امتیاز به رافا اضافه و به همین مقدار از روجر کم میشه
اگه فدرر امروز میبرد شکستن رکورد سمپراس 100 درصدی بود
با سلام

ضمن تشكر از شما دوست عزيز؛

ايا در صورت برنده نشدن گاروش رافا به رنك يك بر ميگرده؟
در ضمن در چه صورت ركورد پيت شكسته ميشه؟مگه چند هفته ديگه مونده تا شكستن ركوردش؟

Hatam
05-16-2010, 10:33 PM
هنوز كه من OK ندادم:160:. تازه دلشم بخواد زن من بشه:866:. هيچي كه نباشم بهتر از اون رافاي بي شخصيت هستم كه جلو اون همه ادم يه خط در ميون دستشو ميكنه اونجاش :254:

قابل توجه جناب محمد
قوانین قرار بود از مادرید اجرا بشه دیگه؟

Farid
05-16-2010, 10:35 PM
قابل توجه جناب محمد
قوانین قرار بود از مادرید اجرا بشه دیگه؟
درست میگه محمد جان , پس بیخودی گفتی از Madrid قوانین رو اجرا می کنیم.

Mohammad
05-16-2010, 10:36 PM
باز نظر من بازی که کیفیت زیادی نداشت، رافا متوسط رو به پائین فدرر هم بدتر از اون و خیلی پسیو، مخصوصا از اوایل بازی، یه وقت هست رافا پسیو بازی میکنه مثل بازی با گولبیس، بله وایسا اون ته زمین، منتظر میشه حریف ارور بزنه، ولی امروز فدرر برای وینر نمیرفت که ارور میشد، ضربات معمولی هم میزد تو اوت. و در عجبم که چرا با فورهند هم اینقدر پسیو بازی میکرد به خصوص اوایل بازی.
آلماگرو دیروز بهتر نشون داد که جلو رافا چه جوری باید بازی کرد، منتهی بحث حفط کردن اون سطح در تمام بازی پیش میاد که آلماگرو نتونست حفظ کنه.
در طول بازی رافا چند گیم عالی بکهند زد که خیلی تو روند بازی تاثیر داشت، ولی مجموعا روز پر ارور رو داشت.
رافا باید رو بازی درون زمین و روی تورش خیلی خیلی خیلی کار کنه. یه مدت خیلی خوب شده بود.
یعنی Shot selection درون زمین بعضا افتضاحه، امروز بارها فدرر چند متر پشت بیسلاین بود و رافا میتونست دراپشات بزنه، و یا خیلی موراد رو که باید والی کنه، صبر میکنه که توپ بخوره زمین. اینا اصلا خوب نیست.
از نظر من رافا خوب بازی نکرد ولی مجموعا بهتر از فدرر بود.

Hatam
05-16-2010, 10:37 PM
با سلام

ضمن تشكر از شما دوست عزيز؛

ايا در صورت برنده نشدن گاروش رافا به رنك يك بر ميگرده؟
در ضمن در چه صورت ركورد پيت شكسته ميشه؟مگه چند هفته ديگه مونده تا شكستن ركوردش؟

یک هفته بعد از رولند اگه رنک یک بمونه رکورد پیت شکسته میشه

اگه نادال رولند گاروسو ببره و فدرر نیمه نهایی حذف بشه نادال اول میشه

navidballack
05-16-2010, 10:38 PM
منو اگه دار هم بزنن بازم میگم راجر امروز بهتر بود :434:
تو تای برک نادال یه امتیاز هم خودش نگرفت همه رو راجر ارور زد :243:
اخ که اگه اون دراپ شات رو 4-2 رد میشد
از اواسط ست دوم راجر کامل به بازی سوار بود و نادال حرفی برای گفتن نداشت :655:
ولی دیگه چیکار میشه کرد قسمت نبود

Mohammad Reza
05-16-2010, 10:41 PM
آره منم با این موافقم باید قوانین اجراشه..ای از طرفدارانی که بی جنبه هستن بدم میاد:3t1:راجر باخته دیگه این باختم لازم به توجیحش نیست..اگه توجیحم کنید چیزی عوض نمیشه..
2تا طرفدار سر سخت تنیس تو شهر ما هست..یکی من یکی دوستم که طرفدار ناداله!!تا الان با مسیجاش من و داغون کرده..
خدا نکنه آدم طرفدار یه شخصیت یا تیمی باشه!!!
راجر فدرر،پرسپولیس،منچستر،سن انتونیو اسپرز..هیچ کدومشون جز روجر نتونستن خیلی من و راضی کنن..راجرم بخاطر استرالیا بیشتر.

Alireza Murray
05-16-2010, 10:41 PM
من از برد رافا ناراحت شدم دوست داشتم راجر ببره
ولی تبریک به رافایی ها

Mohammad
05-16-2010, 10:43 PM
هنوز كه من OK ندادم:160:. تازه دلشم بخواد زن من بشه:866:. هيچي كه نباشم بهتر از اون رافاي بي شخصيت هستم كه جلو اون همه ادم يه خط در ميون دستشو ميكنه اونجاش :254:

همین رافا زده دهن تنیسور درپیتت و خودت رو سرویس کرده!!
درست حرف بزن بچه!!
ناراحتی زنگ بزن 125 بیان خاموشت کنن !! :3t1:
به این دو دوست عزیز 30 دقیقه وقت میدم، پستشون رو اصلاح کنن، در غیر این صورت پستشون پاک میشه.

Fakhruddin
05-16-2010, 10:44 PM
هر کی میگه راجر خوب نبود کاملا در اشتباهه.راجر پا به پای نادال اومد.فقط لحظات حساس رو از دست داد.
خدای دراپ شات کسی نیست جز اسطوره . ای کاش نادال یه همچین دراپی داشت.
دو بازیکن توی net point ها ضعیف عمل کردن خصوصا نادال.
نادال باید return of serve هاش رو هم اکثرا بیاره روی بکهند فدرر.توپ روی فورهند فدرر بیاد یعنی وینر
تبریک به همه هواداران
بازی قشنگی بود ...

Mohammad Reza
05-16-2010, 10:45 PM
به این دو دوست عزیز 30 دقیقه وقت میدم، پستشون رو اصلاح کنن، در غیر این صورت پستشون پاک میشه.
یه چیزی ممد...من دوستم تا فروم دانشجو مدیره...میدونی هر کی یه توهین کرد یا پست بی معنی و الکی داد اول تذکر بعد پستش حذف اگه دیگه شورش و در اورد بلاک میشه و تا چند روز نمیتونه از سایت استفاده کنه تا مدیر بگه یعنی جریمه میشه..مثلا دادگستری سایت داشته باشیم که این طرف و چجور محاکمه کنیم

Mohammad_Joulaei
05-16-2010, 10:46 PM
با سلام

اين قهرماني رو به دوستان خوب نادالي تبريك ميگم.

نادال برد چون حقش بود فدرر در حد انتظار ظاهر نشد!!!!

انشاا.. وقت ديگه جاي ديگه...

come on ROGER

Mohammad
05-16-2010, 10:48 PM
یه چیزی ممد...من دوستم تا فروم دانشجو مدیره...میدونی هر کی یه توهین کرد یا پست بی معنی و الکی داد اول تذکر بعد پستش حذف اگه دیگه شورش و در اورد بلاک میشه و تا چند روز نمیتونه از سایت استفاده کنه تا مدیر بگه یعنی جریمه میشه..مثلا دادگستری سایت داشته باشیم که این طرف و چجور محاکمه کنیم
محمد رضا جان فک نکنم کار به اونجا ها برسه، حالا چندبار تذکر میدیم. تا همه اصول کار دستشون بیاد.

Reza23
05-16-2010, 10:49 PM

رفیق عزیز کسی رو که تعداد پستهاش 2 رقمی هم نیست و
همینطوری میپره وسط پارازیت میندازه رو جریمه بکنی یا نکنی
چه سودی داره؟!!!!
یه فکری واسه این بکن!!

Mohammad Reza
05-16-2010, 10:52 PM
محمد رضا جان فک نکنم کار به اونجا ها برسه، حالا چندبار تذکر میدیم. تا همه اصول کار دستشون بیاد.
درسته ممد..ولی با این کار به همه نشون میدی که اینجا جایی نیست که هر کی هر کاری دلش خواست بکنه..مثلا یکی یه فهش بده بعدش شما متذکر بشید و اون ویرایش کنه،بعد بره تو یه تایپک دیگه بی احترامی کنه و دوباره متذکر یعنی باید حد و حدودا مشخص شه..البته ببخشید که من تو کار سایت دخالت میکنم:shame::shame:

Fakhruddin
05-16-2010, 10:58 PM
رفیق عزیز کسی رو که تعداد پستهاش 2 رقمی هم نیست و
همینطوری میپره وسط پارازیت میندازه رو جریمه بکنی یا نکنی
چه سودی داره؟!!!!
یه فکری واسه این بکن!!
مثلا تو که پست هات سه رقمیه چه گلی به سر ما زدی.
یه نفر اومد یه توهینی کرد چرا میپری وسط .مگه اینجا مدیر نداره خودشون برخورد میکنن.باز میای جار وجنجال راه میندازی. باز جو رو متشنج میکنی.

از گذشته که درس نمیگیری قربونت برم.چقدر بهت بگیم.بی فایدست...

من احمق رو بگو میام توی فروم تا قهرمانی بیشتر بهم بچسپه.می زنید زهر مارش میکنید :3t1:

Fakhruddin
05-16-2010, 11:02 PM

تذکر :3t1:
من جای تو بودم میزدم درست وحسابی اخراج میکردم اونوقت حساب کار دستشون میاد.

Mohammad_Joulaei
05-16-2010, 11:05 PM
دوستان خواهش دارم حرمت هم رو نگه داريم.

Mohammad_Joulaei
05-16-2010, 11:08 PM
بس با اين حساب اگه راجر رانراپ فرنچ اوپن باشه نامبر وان ميمونه؟يا بايد امتيازات لازم رو از هال بگيره تا ركورد دار شه؟

دوستا با اطلاع يه توضيح خوبي لطف كنن:shame:

Reza23
05-16-2010, 11:09 PM
مثلا تو که پست هات سه رقمیه چه گلی به سر ما زدی.
یه نفر اومد یه توهینی کرد چرا میپری وسط .مگه اینجا مدیر نداره خودشون برخورد میکنن.باز میای جار وجنجال راه میندازی. باز جو رو متشنج میکنی.

از گذشته که درس نمیگیری قربونت برم.چقدر بهت بگیم.بی فایدست...

من احمق رو بگو میام توی فروم تا قهرمانی بیشتر بهم بچسپه.می زنید زهر مارش میکنید :3t1:

قهرمانی؟!!!!!!
مگه بازی رو ندیدی؟!!!
فدرر باخت آقا فخرالدین!!
رافا قهرمان شده نه فدرر!

تو که میمونی تماشا میکنی بعد هم افتخار میکنی که تکلیفت
رو انجام دادی!!
نمی بینی چی مینویسه ؟؟؟
من جو رو متشنج میکنم؟!!!

Mohammad
05-16-2010, 11:15 PM
اه، اینقدر بحث اضافه نکنید و هی اشتباهات هم رو تکرار نکنید.
اولش اون کابر اشتباه کرد، بعد رضا، بعد هم فخری...
بابا تو کار هم دخالت نکنید، گزارش کنید من برخورد میکنم.
مهلت تعیین شده تموم شد، پستها پاک شدند.

PowerVu
05-16-2010, 11:31 PM
منم به نوبه ی خودم مجدداً قهرمانی رافا و ارغوان رو تبریک می گم. رافا و راجر بازی متوسطی رو انجام دادند اگر چه در چندین موقعیت، صحنه های دیدنی ای رو خلق کردند. رافا تونست در آخر ست اول Hold کنه و دوباره Break نشه. در ست دوم هم در تای بریک راجر خیلی جلو بود و این خودش بود که از موقعیت هاش برای گرفتن امتیاز ست استفاده نکرد. آخرین پوینت هم خیلی جالب بود. کاش صحنه آهسته ای داشت که متوجه می شدین دقیقاً چی شد که راجر توپ رو برنگردوند.

رافا نسبت به پیشرفتی که در دو مسترز اخیر کرده بود بازیش خیلی مجدداً افت کرده بود و ضربه های Winner معمولیش هم گاهی به ثمر نمی رسید. باید برای French Open 2010 خیلی تمرین کنه! بازی ها اونجا 3 از 5 هست و حریف های مهمتری رو هم در پیش خواهد داشت!

اما ... در مورد اهدای جوایز!!!! حالم به هم خورد. پارسال اون همه تدارک دیده بودند. یه Stage درست و حسابی درست کرده بودند. یه عالمه کاغذ رنگی هوا کردند برای قهرمانی فدرر و سفینا + دعوت از Hilary Swank ستاره ی هالیوود + جایزه ی اتومبیل لکسوز!!! اما امسال نه تنها جایزه ی قهرمان آقایان و خانم ها رو با هم ندادند بلکه حتی یک Stage ساده هم برای این تورنمنت پرخرج آماده نکردند! خاک بر سرشون با این بحران اقتصادی که معلوم نیست تا کی می خوان به بهانه ی اون گدا بازی دربیارند!

من رو بگو فکر کردم اهدای جوایز به ارغوان همزمان با نادال هست مثل پارسال. کف دستم رو بو نکرده بودم که اینجوری ضایع برگزار می شه مراسم!

حالا می دونین آیا مراسم قهرمانی ارغوان رو اصلاً جایی پخش می کنه مجدداً مثل دوبی اسپرت و ابوظبی و یورواسپرت. آرزو به دل موندم! این همه مراسم رو دیده ام. یه دونه که برای ارغوان بود اینجوری به کل از دست دادمش اگر چه در پخش زنده بازی ها، حتی Eurosport هم پوششش نداد!!!

هر چه قدر رافا با به دست آوردن نسبی روحیه جنگندگیش من رو خوشحال کرد، این مراسم آخر حالم رو بد جوری گرفت!

شما این عکسهای پارسال رو ببینید و خودتون این مراسم رو با مراسم خشک امسال که روی یه سطح 3 متر در 2 متر برگزار شد رو مقایسه کنید!!! تازه جک قضیه این بود که به قهرمان و نایب قهرمان به هر دو یک سینی یادبود استیل دقیقاً مثل هم دادند! گدا بازی هم حدی داره! خوب از سفیر کشورتون تجلیل کردید!!!!

http://newballs.files.wordpress.com/2009/05/rafa-fed-dina-woz.jpg?w=468&h=312

http://chadanielle.files.wordpress.com/2009/05/federer-safina-swank.jpg

http://static.sky.it/static/images/sezioni/sport/Tennis/federer_nadal_safina_madrid_trofeo.jpg

مردشورتون رو ببرن امسال با این مراسم اهدای جام... اصلاً با پارسال قابل قیاس نیست! اه اه..

Mohammad_Joulaei
05-16-2010, 11:39 PM
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Mutua+Madrilena+Madrid+Open+Day+Nine+czaxPMEoWIFl.jpg

Mohammad_Joulaei
05-16-2010, 11:42 PM
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Mutua+Madrilena+Madrid+Open+Day+Nine+lXYgmpDL_U-l.jpg

madridismo1
05-17-2010, 01:22 AM
سلام من پویان هستم همین الان این سایتو پیدا کردمو عضو شدم به تنیس و نادال علاقه زیادی دارم امشبم که حال داد به ما ولی خیلی اطلاعی از اصطلاحاتی که وجود داره و قوانینی که هست ندارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
در کل هنوز رافا باید خیلی تمرین کنه به نظرم هنوز خیلی جایه پیشرفت داره
و میتونه حتی رکوردایه روجر هم بشکونه اگه به همین رونده رو به جلوش ادامه بده
فقط یه نکته من تو سایت هوادارایه رئالم عضو هستم اصلا اینطوری نیست که بگن 30مین وقت میدیم درست کنید چشم به هم بزنید پاک شده یعنی اولش واسه خود ما هم سخت بود ولی یواش یواش واسمون جا افتاد که حدمونو بدونیمو به هم احترام بزاریم البته فقط نظر بود فوضولی نباشه یه وقت
vamoooooosssssssss rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hatam
05-17-2010, 01:46 AM
بس با اين حساب اگه راجر رانراپ فرنچ اوپن باشه نامبر وان ميمونه؟يا بايد امتيازات لازم رو از هال بگيره تا ركورد دار شه؟

دوستا با اطلاع يه توضيح خوبي لطف كنن:shame:

ببخشید من اشتباه حساب کردم در یک جمله خلاصه میکنم اگه فدرر برسه نیمه نهایی رولند رکورد پیت 100% شکسته میشه و ربطی به تورنمنت هال نداره ولی اگه قبل از اون حذف بشه و نادال رولندو ببره نادال میشه نامبر وان

درضمن اگر فینال مادریدو میبرد رکورد پیت 100% شکسته میشد حتی اگه تو رولند شرکت نمیکرد

PowerVu
05-17-2010, 03:08 AM
باب برایان و مایک برایان برادران دوقلوی افسانه ای از ایالات متحده ی امریکا باز هم موفق شدند در یک فینال بزرگ دیگر، زوج سرسخت و حرفه ای دنیل نستور کانادایی و نیناد زیمونیچ صرب را در 2 ست شکست دهند و قهرمان دوبل مسابقات مسترز ATP 1000 مادرید 2010 شوند.

http://cache.daylife.com/imageserve/03a501l7WyfJ1/610x.jpg

جدول آمار و نتایج بازی فینال دوبل:

http://www.tennis-image.com/images/48948265919966899780.jpg

http://cache.daylife.com/imageserve/0duea6K6Pe576/610x.jpg

PowerVu
05-17-2010, 04:38 AM
سلام من پویان هستم همین الان این سایتو پیدا کردمو عضو شدم به تنیس و نادال علاقه زیادی دارم امشبم که حال داد به ما ولی خیلی اطلاعی از اصطلاحاتی که وجود داره و قوانینی که هست ندارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
در کل هنوز رافا باید خیلی تمرین کنه به نظرم هنوز خیلی جایه پیشرفت داره
و میتونه حتی رکوردایه روجر هم بشکونه اگه به همین رونده رو به جلوش ادامه بده

vamoooooosssssssss rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

آقا پویان خوش آمدین. تو سایت منابع زیادی برای کسب اطلاعات بیشتر هست که با کمی جستجو خودتون پیداش می کنین اما هر سوالی در مورد اصطلاحات و قوانین داشتین حتماً بپرسین. دوستان با اطلاعم در این سایت به شما کمک خواهند کرد.

VAMOS RAFA VAMOS

Rafa
05-17-2010, 06:52 AM
درود....
این قهرمانی شیرین و کسب 18-1000 رو به همه ی دوستان گلم خجسته میگم:866::655:
این قهرمانی رافا و قهرمانی شیر دختر ایرانی ارغوان واقعا خوشحالمون کرد!
بازی رافا و راجر که همیشه جذاب و حساس بوده:866: و امیدوارم باز هم از این بازیا ببینیم و این آخریش نباشه!:683:
رافا قربون بکهندای کراس کورتت برم من:866: این تاپ اسپین حداقل رو خاک سلاح فوق العاده ایه! رافا یعضی وقت ها ضرباتی میزنه که آدم فک میکنه توپ داره اوت میشه و در عین شگفتی تو انتهای زمین میخوابه :350::441:
راجر هم خیلی خوب بازی کرد ، چند تا فورهند زد از اونایی که فقط خودش بلده بزنه:441::350:، راجر عزیز هم خسته نباشه:443:
راستی چقد خوشحال کنندس قهرمانی ارغوان!:396: کجای تاریخ ورزش درپیت ایران اون هم در تنیس سابقه داشته که یه بازیکن، اون هم نه یک مرد بلکه یک شیر زن بیاد:151: و قهرمان یه تورنمنت معتبر جهانی بشه؟!!!:Clap: درود به شرفت ، درود! ما که از مردی مردیم ، لااقل تو از اون عطر غیرتت رو مردان ایرانی هم بپاش:787:
یه چیزی داشت یادم میرفت! خیلی نامردین! من محدودیتام تموم شده نه این تورنمنت رو تونستم و نه رولند رو میتونم تو پیش بینیا شرکت کنم:240::240::240:، جمع کنین این مسابقه ی پوچتون رو:434:

javi
05-17-2010, 07:09 AM
اگه کسی این تنیسورا رو نمیشناخت یا بازیهایه جورایی به ایران مرتبط بود همه فک میکردند روجر داره تبانی میکنه با این بازیش،فدرر به خودش باخت،همون اول بازی میتونست ریتم بازی و دست بگیره زمانی که نادال معلوم بود روحیه و اعتماد بنفس نداره ،بارها و بارها فرصت داشت بازیو ببره اما نکرد.کلا"کسی که اسطوره هست نباید به این راحتی تو بازی با یه رقیبه دیرینه اینقدر افت کنه،در جایی که نادال میبایست روحیه نداشته باشه(بخاطر افت چند وقت اخیرش ) اما انگار راجر بیشتر فشار روش بود، بهر حال ما که ناراحتیم اما مسلما"نادال هم با این بازیها جایی نمیرسه مشکل ایشون خیلی کلی تره..

Reza23
05-17-2010, 07:18 AM
ببخشید من اشتباه حساب کردم در یک جمله خلاصه میکنم اگه فدرر برسه نیمه نهایی رولند رکورد پیت 100% شکسته میشه و ربطی به تورنمنت هال نداره ولی اگه قبل از اون حذف بشه و نادال رولندو ببره نادال میشه نامبر وان

درضمن اگر فینال مادریدو میبرد رکورد پیت 100% شکسته میشد حتی اگه تو رولند شرکت نمیکرد

پس با این حساب بزودی نامبروانی رافا رو جشن می گیریم! :655:
تازه ویمبلدون هم هست.
اگه رافا قهرمان بشه 2000 امتیاز ناز در انتظارشه!

طفلک فخرالدین دق می کنه!! :254:

javi
05-17-2010, 07:23 AM
راستی چقد خوشحال کنندس قهرمانی ارغوان!:396: کجای تاریخ ورزش درپیت ایران اون هم در تنیس سابقه داشته که یه بازیکن، اون هم نه یک مرد بلکه یک شیر زن بیاد:151: و قهرمان یه تورنمنت معتبر جهانی بشه؟!!!:Clap: درود به شرفت ، درود! ما که از مردی مردیم ، لااقل تو از اون عطر غیرتت رو مردان ایرانی هم بپاش:787:

[/QUOTE]
وای که چقدر ملال آوره این حرفها دوستان شما چرا ، اینجا محفل خصوصی نیست شماناخواسته دارین این قضیه رو بصورت واهی و بنفع یه مشت مفت خور تبلیغ میکنین،ما بطور غریزی و حس هم ذاتی از این قهرمانی خوشحالیم اما این قهرمانی ربطی به ورزش ایران نداره عزیز حتی اگه خودشم جار بزنه من ایرانی ام،این موفقیت متعلق به ورزش فرانسه است همونطور که زیدان و...

Reza23
05-17-2010, 07:26 AM
اگه کسی این تنیسورا رو نمیشناخت یا بازیهایه جورایی به ایران مرتبط بود همه فک میکردند روجر داره تبانی میکنه با این بازیش،فدرر به خودش باخت،همون اول بازی میتونست ریتم بازی و دست بگیره زمانی که نادال معلوم بود روحیه و اعتماد بنفس نداره ،بارها و بارها فرصت داشت بازیو ببره اما نکرد.کلا"کسی که اسطوره هست نباید به این راحتی تو بازی با یه رقیبه دیرینه اینقدر افت کنه،در جایی که نادال میبایست روحیه نداشته باشه(بخاطر افت چند وقت اخیرش ) اما انگار راجر بیشتر فشار روش بود، بهر حال ما که ناراحتیم اما مسلما"نادال هم با این بازیها جایی نمیرسه مشکل ایشون خیلی کلی تره..

ژاوی جان فدرر همیشه در مقابل رافا مشکل داره و اصلا ربطی به
آماده بودن یا نبودن نداره.
مثل یه محصلی که مثلا تو درس ریاضی مشکل داره.
بیشتر جنبه روانی داره.
البته سبک این دو بازیکن هم هست.
رافا هم تو بازی با فدرر بهتر از بازیهای دیگه کار می کنه
اینگار میدونه شانسش بالاتره.
خلاصه بگم رافا راه بردن فدرر رو بلده.
من هم با شما کاملا موافقم که تو این بازی فشار رو فدرر بود
در حالیکه باید فشار رو رافا میبود.
اصلا دلیلی نداشت فدرر احساس کنه به برد نیاز داره
میتونست خیلی راحت و خونسرد بازی کنه.

اعتراف میکنم که قبل بازی من فکر میکردم 60 به 40 فدرر میبره. :shame:

Fakhruddin
05-17-2010, 07:26 AM
حالا می دونین آیا مراسم قهرمانی ارغوان رو اصلاً جایی پخش می کنه مجدداً مثل دوبی اسپرت و ابوظبی و یورواسپرت. آرزو به دل موندم! این همه مراسم رو دیده ام. یه دونه که برای ارغوان بود اینجوری به کل از دست دادمش اگر چه در پخش زنده بازی ها، حتی Eurosport هم پوششش نداد!!!

باور جان نشون داد.من مراسم رو زنده دیدم.از دبی اسپرت هاتبرد نشون داد.ارغوان واسه صحبت کردن اولش یکم زبونش تپق میزد بعد راه افتاد.:251:

javi
05-17-2010, 07:43 AM
یکی از دوستان بگه رولان گاروس کی شروع میشه،راجر قبل اون تو تورنمنتی شرکت نمیکنه که؟

Reza23
05-17-2010, 07:47 AM
یکی از دوستان بگه رولان گاروس کی شروع میشه،راجر قبل اون تو تورنمنتی شرکت نمیکنه که؟

هفته آینده سوم خرداد
خیر

Mohammad
05-17-2010, 09:04 AM
فدرر قبل از فرنچ اپن در یه تورنمنت نمایشی بازی میکنه و یه بازی انجام میده تاپیکش هست.

madridismo1
05-17-2010, 10:31 AM
این ارنست گلبیس هم بد بازیکنیه ها اگه همینطور ادامه بده میتونه یه نادال یا روجر جدید بشه هم نادالو هم روجرو خیلی اذیت کرد
خود فدرر هم موقعی که رافا اول بود گفته بود همیشه فشار رو کسیه که اوله ولی واقعا میشد استرسو تو صورته رافا دید

BABAK
05-17-2010, 11:04 AM
آه راجر... وقتی 5-4 ست اول عقب بودی 4تا برک پوینت داشتی 4تا ... افسوس وقتی تای برک 4-2 جلو

بودی و دراپ شات مجیکت به لبه تور خورد دنیا رو سرمون خراب شد.. 4-3 کجا و 5-2 کجا؟خوب بازی کردی

با اینکه باختی, رضایت از چهرت هویدا بود اسطوره...:655:اما در عجبم از این چیپ پوینت هایی که رو second serve میدادی آدم میخواد با سر بره تو دیوار اینجور موفع ها...:174:

beeroz
05-17-2010, 11:40 AM
راستی بچه ها کسی میدونه چرا تو اهدای جوایز داور بازی یادشون رفت واقعا نوبره والا این دیگه چه جورش بود:254::160::434:

Reza23
05-17-2010, 12:33 PM
فدرر قبل از فرنچ اپن در یه تورنمنت نمایشی بازی میکنه و یه بازی انجام میده تاپیکش هست.

این تورنمنت تو برنامه راجر نبود بخاطر همین من گفتم خیر.
از تصحیح شما ممنونم

Mohammad
05-17-2010, 12:39 PM
آه راجر... وقتی 5-4 ست اول عقب بودی 4تا برک پوینت داشتی 4تا ... افسوس وقتی تای برک 4-2 جلو

بودی و دراپ شات مجیکت به لبه تور خورد دنیا رو سرمون خراب شد.. 4-3 کجا و 5-2 کجا؟خوب بازی کردی

با اینکه باختی, رضایت از چهرت هویدا بود اسطوره...:655:اما در عجبم از این چیپ پوینت هایی که رو second serve میدادی آدم میخواد با سر بره تو دیوار اینجور موفع ها...:174:
راجر فدرر همیشه با سرویسهای کیک رو بکهندش مشکل داشته، مخصوصا اگه رافا باشه.
جالبه مثلا تو بعضی از بازیها، امتیازهایی که رافا روی سرویس دومش میبره، 10 15 درصده، ولی جلوی فدرر امتیازیی که روی سرویسش دومش میبره حتی بیشتر از سرویش اولشه :434: واسه همین بود که دیروز رافا حتی رو سرویس اولشم سعی میکرد بعضیوقتها کیک بزنه.

koury
05-17-2010, 12:48 PM
باب برایان و مایک برایان برادران دوقلوی افسانه ای از ایالات متحده ی امریکا باز هم موفق شدند در یک فینال بزرگ دیگر، زوج سرسخت و حرفه ای دنیل نستور کانادایی و نیناد زیمونیچ صرب را در 2 ست شکست دهند و قهرمان دوبل مسابقات مسترز ATP 1000 مادرید 2010 شوند.

http://cache.daylife.com/imageserve/03a501l7WyfJ1/610x.jpg

جدول آمار و نتایج بازی فینال دوبل:

http://www.tennis-image.com/images/48948265919966899780.jpg

http://cache.daylife.com/imageserve/0duea6K6Pe576/610x.jpg

طبق آمار سایت ATP این شصت و یکمین (61) مقام قهرمانی دوبل برادران برایان در کنار یکدیگر بود که رکورد افسانه های دوبل مردان Mark Woodford و Todd Woodbridge رو که به Woodies معروف بودن برابر کرد!!

برادران برایان در 99 مین فینال دوبلی که حضور پیدا کردن پانزدهمین مسترز خودشون هم کسب کردن و پنجمین مقام قهرمانی این فصل.

همچنین رکورد تفکیک شده ی قهرمانی های برایان ها بترتیب سرفیس هم بدین ترتیب هست:

هارد: 38
خاک: 13
چمن: 7
کارپت: 3

MaTAdoR
05-17-2010, 01:23 PM
پسر جون نمی خواد بی خودی فضا رو متشنج کنی رافا با این بازی ها به جایی نرسه فدرر که باخته به کجا می رسه رافا خیلی راحت تر می تونست بازی رو ببره و نذاره که به تایبرک برسه اگر یه مقدار تمرکز بیشتری می کرد

Hatam
05-17-2010, 01:48 PM
طبق آمار سایت ATP این شصت و یکمین (61) مقام قهرمانی دوبل برادران برایان در کنار یکدیگر بود که رکورد افسانه های دوبل مردان Mark Woodford و Todd Woodbridge رو که به Woodies معروف بودن برابر کرد!!

برادران برایان در 99 مین فینال دوبلی که حضور پیدا کردن پانزدهمین مسترز خودشون هم کسب کردن و پنجمین مقام قهرمانی این فصل.

همچنین رکورد تفکیک شده ی قهرمانی های برایان ها بترتیب سرفیس هم بدین ترتیب هست:

هارد: 38
خاک: 13
چمن: 7
کارپت: 3

فکر کنم امضاتو باید دیگه اصلاح کنی چون 13تا شد 14تا:441:

شایان نادال
05-17-2010, 01:49 PM
منم پیروزی بزرگ رافا رو به همه ی طرفداراش تبریک میگم باید به فدرر و طرفداراش بگیم تازه اولشه

Red-Line
05-17-2010, 02:12 PM
منم این قهرمانی رو به طرفداران نادال تبریک میگم ! قهرمانی تو اسپانیا یه حال دیگه میده ...:434: . شکستن رکورد مسترز هم تبریک میگم . به امید شکست رکورد گرنداسلم ..

البته طبق معمول طرفداران فدرر هم که ناراحت نیستن . چون مسترز مهم نیست . تازه گرنداسلم هم باشه مهم نیست ! دیگه اصلا تنیس مهم نیست !!!!!!! :434: فقط از دیدن بازی فدرر لذت میبرن . مخصوصا اون پوینت اخر !! من که واقعا از اون ضربه اخر اسطوره انگشت به دهن موندم :434: و فهمیدم که اسطوره الکی اسطوره نشده ....:251:

به قول بعضی از دوستان !!! طرفداران فدرر دیگه ریلکس بشنید همین بازیا و همین شاتا رو ببنید تا چند وقت دیگه حسرت همینا رو میخوریدا ....

javi
05-17-2010, 02:39 PM
پسر جون نمی خواد بی خودی فضا رو متشنج کنی رافا با این بازی ها به جایی نرسه فدرر که باخته به کجا می رسه رافا خیلی راحت تر می تونست بازی رو ببره و نذاره که به تایبرک برسه اگر یه مقدار تمرکز بیشتری می کرد
اولا" پسر جون خودتی ،جو و متشنج کنی یعنی چی .... من واسه رافا احترام قائلم نظرم هم زیاد نیاز به تحلیل نداره ،تو خوش باش و حال کن با خودت تا هوا خاکیه.. اما اینو بدون واسه تمرکز باید مغز تو کلت داشته باشی نه بازوی کلفت

nima.a
05-17-2010, 03:00 PM
من بازی رو دوبار دیدم. کسی فهمید امتیاز آخر چه اتفاقی برای فدرر افتاد؟
در ضمن خداییش خیلی برابر بودند. حق فدرر باخت نبود. خیلی جاها فدرر زحمت می کشید امتیاز می گرف باز بریک می داد با بریک نمی گرفت (تو دیوس ها)

koury
05-17-2010, 03:00 PM
فکر کنم امضاتو باید دیگه اصلاح کنی چون 13تا شد 14تا:441:

چشم حاتم جان همین الان آپدیتش کردم :434:

koury
05-17-2010, 03:06 PM
من بازی رو دوبار دیدم. کسی فهمید امتیاز آخر چه اتفاقی برای فدرر افتاد؟
در ضمن خداییش خیلی برابر بودند. حق فدرر باخت نبود. خیلی جاها فدرر زحمت می کشید امتیاز می گرف باز بریک می داد با بریک نمی گرفت (تو دیوس ها)

محض اطلاع بگم که تو تنیس مساوی نداریم :434: برابر بودن یعنی چی برادر؟؟ همیشه کسی برندس که پوینت های مهم رو ببره نه کسی که زیبا بازی کنه یا برابر بازی کنه :3t1: فدرر چه بقول بقیه ی فدرری ها بهتر بوده باشه چه برابر بوده باشه بقول شما، باز هم تو امتیازات مهم نتونست مثل رافا عمل کنه پس نمیتونید با این حرفاتون برد رافا رو لوث کنید!!!

nima.a
05-17-2010, 03:11 PM
محض اطلاع بگم که تو تنیس مساوی نداریمhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif
یادم می مونه رفیق :443:
در ضمن من یکی که طرفدار بازی خوبم نه برد و باخت. البته اینا با هم متناسب هستند اما برد و باخت رو که نمی تونیم شاخص اصلی بزاریم. البته حرف شما هم متین فدرر تو شات های حساس کم آورد

koury
05-17-2010, 03:19 PM
یادم می مونه رفیق :443:
در ضمن من یکی که طرفدار بازی خوبم نه برد و باخت. البته اینا با هم متناسب هستند اما برد و باخت رو که نمی تونیم شاخص اصلی بزاریم. البته حرف شما هم متین فدرر تو شات های حساس کم آورد

من نمیگم برد و باخت همه چیزه ولی مهمترین فاکتور تو تنیس برد هست بی شک!! درسته یکی ممکنه ببازه ولی از صد تا برنده شایسته تر و مستحق تر باشه ولی پا به پا بازی کردن فدرر هیچ چیز از برد رافا کم نمی کنه و هیچ چیز هم به فدرر اضافه نمی کنه... برداشت من از پست شما اینه که قصد لوث کردن و کمرنگ جلوه دادن برد رافا رو دارید درست مثل قبلا که وقتی رافا فدرر رو می برد هوادارای فدرر نور استادیوم و وقت تلف کردن رافا و سرویس فدرر رو دلیل برد رافا میدونستن :243:

babak59
05-17-2010, 03:53 PM
روز با شکوهی بود هم برد ارغوان و نادال . خاطره انگیز بود
ارغوان مثل اون دختره تو us open اسمش یادم نمیاد (Oudin, Melanie (http://www.sonyericssonwtatour.com/page/Player/Info/0,,12781%7E13174,00.html))
عجب بکهند های قویی میزد

بازی قشنگی بود البته رافا رافای همیشگی نبود فدرر هم مثل همیشه مقابل رافا مشکل داره به قول معروف اگر به نادال بگن چه جوری می خواهی فدرر رو شکست بدی ؟ میگه فوت آبم ملکه ذهنم
درسته گیر دادن به بکهند های فدرر یک تاکتیک قدیمی که رافا بلده چه کار کنه
فدرر هم اونقدر که میگن بد نبود دراپ شات و فروهند و سرویس خوبی می زد خوبی میزد خلاصه رافا جان دستت درد نکنه که:
13 رو کردی 14
17 رو کردی 18(رکورد آغاسی رو هم زدی)
38 رو کردی 39

طرفدار های فدرر هم ناراحت نباشن هنوز راجر بزرگ است و تنیس برد و باخت دارد .

از تمامی دوستان خواهشمند است حرمت این سایت ورزشی رو هم داشته باشید

Mohammad Reza
05-17-2010, 04:01 PM
فعلا تا شروع گرند اسلم طرفدارای رافا خوش باشن!
این قهرمانی تمام شد و رفت.حالا نوبت گرند اسلم هست...رولند گاروس با بقیه تورنمنت ها فرق داره،اگه راجر به امید خدا قهرمان بشه عااالی میشه،من منتظر رولند گاروس میمونم و مطمئنم راجر در اون غوغا میکنه..حالا هر کی هر چی دوست داره بگه..مث دوستانمون تعنه میزنن و میگن مسترز مهم نیست و یهو یادش افتاد و ... بگید تا میتونید بگید بروبچ
یه چیزیم به طرفداران رافا بگم..رافا هر وقت برد شما کاری به کسی نداشته باشید،بزارید هر کی هر چی میگه بگه!مطمئنن اونایی که همچین حرفی میزنن میخوان خودشون و قانع کنن ولی برای شما بردش مهم بوده که به دست اورده حالا هر طوری بوده،هر کی از یه راهی برنده میشه.

Reza23
05-17-2010, 05:29 PM
فعلا تا شروع گرند اسلم طرفدارای رافا خوش باشن!
این قهرمانی تمام شد و رفت.حالا نوبت گرند اسلم هست...رولند گاروس با بقیه تورنمنت ها فرق داره،اگه راجر به امید خدا قهرمان بشه عااالی میشه،من منتظر رولند گاروس میمونم و مطمئنم راجر در اون غوغا میکنه..حالا هر کی هر چی دوست داره بگه..مث دوستانمون تعنه میزنن و میگن مسترز مهم نیست و یهو یادش افتاد و ... بگید تا میتونید بگید بروبچ
یه چیزیم به طرفداران رافا بگم..رافا هر وقت برد شما کاری به کسی نداشته باشید،بزارید هر کی هر چی میگه بگه!مطمئنن اونایی که همچین حرفی میزنن میخوان خودشون و قانع کنن ولی برای شما بردش مهم بوده که به دست اورده حالا هر طوری بوده،هر کی از یه راهی برنده میشه.

محمدرضا جون شما دعا کن حالا حالا ها گرند اسلم شروع نشه.
رافا رولند که خونه اصلیشه ولی مطمئن باش امسال تو ویمبی
هم نمیذاره آب خوش از گلوی فدرر و شما عزیزان طرفدار پائین بره!!

این مسابقه بعد از مدتها و افت و خیزهای فراوان رافا تو این یکسال اخیر
معیار خوبی برای سنجش وضعیت دو تنیسور در مقابل هم بود.
فدرر هنوز در مقابل رافا مشکل داره.
درسته مثل رولند بیگل نشد ولی بطور واضح تو پوینتهای حساس کم آورد.
من بعنوان طرفدار رافا از اینکه فدرر یه سرویس دوم رافا رو نمیتونست
بخوبی برگردونه حیرت میکردم.
سوای ضربه رافا ( کیک سرویس ) باید بگیم فدرر روحیه بالایی در مصاف با رافا
نداره و این فدرر همون فدرری که گولبیس رو و فرر رو شکست داد نبود.

بنابراین شما تا یو اس اوپن بفکر گرند اسلم نباش! :443::434:

Mohammad Reza
05-17-2010, 06:25 PM
محمدرضا جون شما دعا کن حالا حالا ها گرند اسلم شروع نشه.
رافا رولند که خونه اصلیشه ولی مطمئن باش امسال تو ویمبی
هم نمیذاره آب خوش از گلوی فدرر و شما عزیزان طرفدار پائین بره!!

این مسابقه بعد از مدتها و افت و خیزهای فراوان رافا تو این یکسال اخیر
معیار خوبی برای سنجش وضعیت دو تنیسور در مقابل هم بود.
فدرر هنوز در مقابل رافا مشکل داره.
درسته مثل رولند بیگل نشد ولی بطور واضح تو پوینتهای حساس کم آورد.
من بعنوان طرفدار رافا از اینکه فدرر یه سرویس دوم رافا رو نمیتونست
بخوبی برگردونه حیرت میکردم.
سوای ضربه رافا ( کیک سرویس ) باید بگیم فدرر روحیه بالایی در مصاف با رافا
نداره و این فدرر همون فدرری که گولبیس رو و فرر رو شکست داد نبود.

بنابراین شما تا یو اس اوپن بفکر گرند اسلم نباش! :443::434:
شما نمیخواد به ما بگی راجر مشکل داره یا نه!شما به فکر تنیسور خودتون باشید..گذشت زمان همه چیز و ثابت میکنه..مسترز مهمه ولی نه به اندازه گرند اسلم،راجر اگه ببره دیگه باختش فراموش میشه..امیدوارم راجر آمادگیش به اندازه رولند پارسال بشه.
ما فقط واسه پول میجنگیم!:441:

Reza23
05-17-2010, 06:37 PM
شما نمیخواد به ما بگی راجر مشکل داره یا نه!شما به فکر تنیسور خودتون باشید..گذشت زمان همه چیز و ثابت میکنه..مسترز مهمه ولی نه به اندازه گرند اسلم،راجر اگه ببره دیگه باختش فراموش میشه..امیدوارم راجر آمادگیش به اندازه رولند پارسال بشه.
ما فقط واسه پول میجنگیم!:441:

مشکل تنیسور شما رو همه دنیا دیروز دیدن!! :254:

Mohammad Reza
05-17-2010, 06:39 PM
مشکل تنیسور شما رو همه دنیا دیروز دیدن!! :254:
ها ها ها...خیلی خندیدم:3t1:
عزیزم فعلا بخند که این خنده ها واسه شما کم پیش میاد

Reza23
05-17-2010, 06:43 PM
ها ها ها...خیلی خندیدم:3t1:
عزیزم فعلا بخند که این خنده ها واسه شما کم پیش میاد

عزیز من شما باختین!
چرا ناراحتی؟!
باخت پیش میاد!
بجای این کارها بیا قبول کن فدررت با اون دبدبه کبکبه بازم در مقابل
رافا کم آورد. بد جوری هم کم آورد!! :434:

MaTAdoR
05-17-2010, 09:22 PM
اولا" پسر جون خودتی ،جو و متشنج کنی یعنی چی .... من واسه رافا احترام قائلم نظرم هم زیاد نیاز به تحلیل نداره ،تو خوش باش و حال کن با خودت تا هوا خاکیه.. اما اینو بدون واسه تمرکز باید مغز تو کلت داشته باشی نه بازوی کلفت
نمی خوام باهات بحث کنم یا کل کل راه بندازم...
و اما..
1.چرا بهت بر می خوره مگه پسرجون نیستی؟:251:
2.مگه کلمه ی متشنج مشکل داره یا... که نفهمیدی یعنی چی؟:160: آقا جون دوباره می گم: نمی خواد فضای برد و آمادگی رافا رو متشنج کنی یا ببری زیر سوال و یا به قول کورش لوثش کنی... اصلا کی خواسته درباره آمادگی وبرد رافا نظر بدی اینجا بحث وتبادل نظ پیرامون مسترز مادریده نه بحث بر سر آمادگی رافا:443:
3.لفظ کلامت نشون میده چقدر احترام قائلی:160:
4.خوشحالم و خوشحالیم دوچندان می شه وقتی که روجر رو می بریم....
5.یه پیشنهاد هم واست دارم که بری به همون هایی بچسبی که چشم دیدن برد رافا رو ندارن که اخیرا" هم توی مصاحبشون به این اشاره کردن البته چشمشون رو به خاک مالیدیم وخواهیم مالید ...:254:

rafa.com
05-17-2010, 09:59 PM
منم قهرمانی رافا رو با تاخیر به همه ی هوادارای عزیزش تبریک میگم:441::441::441::866:

پیش به سوی رولند گاروس:655:

VAMOS RAFA

javi
05-18-2010, 07:55 AM
نمی خوام باهات بحث کنم یا کل کل راه بندازم...
و اما..
1.چرا بهت بر می خوره مگه پسرجون نیستی؟:251:
2.مگه کلمه ی متشنج مشکل داره یا... که نفهمیدی یعنی چی؟:160: آقا جون دوباره می گم: نمی خواد فضای برد و آمادگی رافا رو متشنج کنی یا ببری زیر سوال و یا به قول کورش لوثش کنی... اصلا کی خواسته درباره آمادگی وبرد رافا نظر بدی اینجا بحث وتبادل نظ پیرامون مسترز مادریده نه بحث بر سر آمادگی رافا:443:
3.لفظ کلامت نشون میده چقدر احترام قائلی:160:
4.خوشحالم و خوشحالیم دوچندان می شه وقتی که روجر رو می بریم....
5.یه پیشنهاد هم واست دارم که بری به همون هایی بچسبی که چشم دیدن برد رافا رو ندارن که اخیرا" هم توی مصاحبشون به این اشاره کردن البته چشمشون رو به خاک مالیدیم وخواهیم مالید ...:254:
ok
امیدوارم همیشه بلبل زبون باشی (باشین)

jiji-federer
05-18-2010, 09:14 AM
سلام تورو خدا یکی تا امشب اخبار تنیس مسترز مادرید رو بهم بده آخه من کنکوریم ونمی تونم تلویزیون نگاه کنم

koury
05-18-2010, 09:58 AM
سلام تورو خدا یکی تا امشب اخبار تنیس مسترز مادرید رو بهم بده آخه من کنکوریم ونمی تونم تلویزیون نگاه کنم

دوست عزیز چه خبریش رو میخوای؟ بازی مادرید دو روز پیش تموم شد و رافا نادال هم تونست با شکست دادن فدرر در دو ست با نتایج 6-4 7-6 هجدهمین مسترزش و در کل سی و نهمین قهرمانی عمرش رو کسب کنه! اگه مطلب دیگه ای مد نظرتونه بگید :379:

rafa.com
05-18-2010, 10:11 AM
بابا خر خون!:193::434:
ما هم کنکوری هستیم ولی دیگه نه تا این حد که...

MaTAdoR
05-18-2010, 05:07 PM
بابا خر خون!:193::434:
ما هم کنکوری هستیم ولی دیگه نه تا این حد که...

آره حق با توئه...:379: دوستمون خیلی خرخونه:350:
مگه می شه تلویزیون نگا نکرد:243: اونم وقتی امپراتور بازی داره:240:
(آخه منم کنکوریم):shame: به امید موفقیت همه...