PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات تنیس مسترز رم!

صفحه ها : 1 [2]

Afshin
05-01-2010, 08:59 PM
ما کی گفتیم نادال بهتره؟
بله رو خاک نادال بهتره
ضمنا بحث رو هم طرفدار فدرر شروع کرد و تیکه انداخت

همون قدر که بحث در مورد راجر و رافا کلیشه ای شده ، ابراز انزجار از بحث در این مورد هم کلیشه شده و بعضی ها خیال میکنن کلاس داره که بیان و بگن " بیخیال بحث راجر و رافا "
اگه همین کل کلا و بحثا نبود خیلی از جذابیت فروم کاسته میشد و البته خیلی بحثهای فنی هم در خلل همین بحث در مورد رافا و راجر پیش کشیده میشه که بسیار هم مفید هستن .

farhad10
05-01-2010, 09:04 PM
همون قدر که بحث در مورد راجر و رافا کلیشه ای شده ، ابراز انزجار از بحث در این مورد هم کلیشه شده و بعضی ها خیال میکنن کلاس داره که بیان و بگن " بیخیال بحث راجر و رافا "
اگه همین کل کلا و بحثا نبود خیلی از جذابیت فروم کاسته میشد و البته خیلی بحثهای فنی هم در خلل همین بحث در مورد رافا و راجر پیش کشیده میشه که بسیار هم مفید هستن .
با سلام

دوست عزيزم بنده نه قصد كلاس گذاشتن دارم و نه زير پا گذاشتن جذابيت هاي اين فوروم شما به تعداد پست هاي بنده نگاه كنيد و خواهيد ديد كه اگر بحث كلاس گذاشتن بود تعداد پست هاي بنده همانند تعداد پست هاي شما بود!!

بحث بنده فقط در اين هست كه متاسفانه بعضي از واقعيات در اين بحث ها زير پا گذاشته ميشود و به همين خاطر چندين بحث بي مورد ديگر نيز ادامه پيدا ميكند و اين است كه از اين بحث ها ادم كلافه ميشود!!

Mohammad
05-01-2010, 09:06 PM
ای بابا، حالا بیا اینو توجیه کن، یعنی فک میکنی اگه میگم دابل بیگل میشد یعنی واقعا اسکور 60 60 میشد؟! میخوام اوج پرفورمنس ضعیف رافا رو بگم.

Afshin
05-01-2010, 09:07 PM
با سلام

دوست عزيزم بنده نه قصد كلاس گذاشتن دارم و نه زير پا گذاشتن جذابيت هاي اين فوروم شما به تعداد پست هاي بنده نگاه كنيد و خواهيد ديد كه اگر بحث كلاس گذاشتن بود تعداد پست هاي بنده همانند تعداد پست هاي شما بود!!

بحث بنده فقط در اين هست كه متاسفانه بعضي از واقعيات در اين بحث ها زير پا گذاشته ميشود و به همين خاطر چندين بحث بي مورد ديگر نيز ادامه پيدا ميكند و اين است كه از اين بحث ها ادم كلافه ميشود!!
اشتباه نکن ، اتفاقا توی فروم ها زیاد پست دادن بیشتر نشونه ی بی کلاسیه تا باکلاسی
همین آقای Saeedzr رو میبینی ؟ خیال کردی چرا کم پست میده ؟ چون میخواد بگه من باکلاسم :251:

Afshin
05-01-2010, 09:10 PM
ای بابا، حالا بیا اینو توجیه کن، یعنی فک میکنی اگه میگم دابل بیگل میشد یعنی واقعا اسکور 60 60 میشد؟! میخوام اوج پرفورمنس ضعیف رافا رو بگم.
ای بابا حالا بیا اینو توجیه کن :434:
جناب مغز یه نگاه به پست های من بنداز ، من میگم نه تنها بیگل نمیشد ، خیلی خیلی هم بعید بود که ببازه . به هر کسی . تو بیخودی شلوغش میکنی و بازم میگم مشکلت اینه که فقط به رافا نگاه میکنی اصلا حاضر نیستی ببینی که مثلا حریفت به این خوبی سرویس میزنه ... و البته خیلی چیزای دیگه رو هم نمیخوای ببینی
رافا پرفورمنس ضعیفی نداشت . تو بازیهای قبلی اکثرا از حریف جلو بود و ریسکی تر بازی میکرد ، این دفعه تحت فشار بود و منتظر موند تا ارنست خودش کار رو تموم کنه که این کار رو هم کرد . حالا شما میخوای بگی رافا بد فورهند زد ؟ من مخالفم ، وقتی گولبیس با اون قدرت ضربه میزد مجبور بود فقط به برگشت دادن توپ فکر کنه ... دیگه شرت و عمیق بودنش بماند !

farhad10
05-01-2010, 09:10 PM
اشتباه نکن ، اتفاقا توی فروم ها زیاد پست دادن بیشتر نشونه ی بی کلاسیه تا باکلاسی
همین آقای Saeedzr رو میبینی ؟ خیال کردی چرا کم پست میده ؟ چون میخواد بگه من باکلاسم :251:
با سلام

دوست عزيزم اينو دوستانه به شما عرض ميكنم.

شما مدير اين سايت هستيد و نبايد با ديدن پست يك كاربر اينطور در مورد اون كاربر صحبت وقضاوت كنيد كه منظور فلان كاربر از زدن اون پست چيست!!

شما متاسفانه با ديدن يك پست از بنده سريع واكنش نشان داديد و اون پست شماره 251 رو زديد!!

چون نميخوام اين بحث به درازا بكشد در ادامه در اين مورد ديگر پستي ارسال نخواهم كرد.

موفق باشيد
در پناه حق.

Afshin
05-01-2010, 09:12 PM
با سلام

دوست عزيزم اينو دوستانه به شما عرض ميكنم.

شما مدير اين سايت هستيد و نبايد با ديدن پست يك كاربر اينطور در مورد اون كاربر صحبت وقضاوت كنيد كه منظور فلان كاربر از زدن اون پست چيست!!

شما متاسفانه با ديدن يك پست از بنده سريع واكنش نشان داديد و اون پست شماره 251 رو زديد!!

موفق باشيد
در پناه حق.
ای بابا ... من هیچ فکری نکردم بخدا . کلی گفتم
و البته تشکر هم کردم که بدیهیاتی رو در مورد راجر گفتید .
خلاصه اگه واکنش من باعث آزردگی خاطر شما شد ، صمیمانه پوزش خواهی میکنم .
شما هم موفق باشید و البته در پناه حق .

Farid
05-01-2010, 09:12 PM
با سلام
اگر بحث شما بازي فيس تو فيس هست اندي ماري هم مثل رافا از راجر جلو هست
Hrbaty هم که الان دیگه در دوران اخر بازیش به سر می بره و در Challenger بازی میکنه هم در سریهای Head-to-Head از Federer پیش است.

Mohammad
05-01-2010, 09:15 PM
ای بابا حالا بیا اینو توجیه کن :434:
جناب مغز یه نگاه به پست های من بنداز ، من میگم نه تنها بیگل نمیشد ، خیلی خیلی هم بعید بود که ببازه . به هر کسی . تو بیخودی شلوغش میکنی و بازم میگم مشکلت اینه که فقط به رافا نگاه میکنی اصلا حاضر نیستی ببینی که مثلا حریفت به این خوبی سرویس میزنه ... و البته خیلی چیزای دیگه رو هم نمیخوای ببینی
رافا پرفورمنس ضعیفی نداشت . تو بازیهای قبلی اکثرا از حریف جلو بود و ریسکی تر بازی میکرد ، این دفعه تحت فشار بود و منتظر موند تا ارنست خودش کار رو تموم کنه که این کار رو هم کرد . حالا شما میخوای بگی رافا بد فورهند زد ؟ من مخالفم ، وقتی گولبیس با اون قدرت ضربه میزد مجبور بود فقط به برگشت دادن توپ فکر کنه ... دیگه شرت و عمیق بودنش بماند !
همین که میگی پرفورمنس ضعیفی نداشت، معلومه اصلا بازی رو ندیدی، بدی کارت دی وی بی همینه دیگه، یه گیم میبینی یه گیم میری نت گردی!!! از این افتضاح تر نمیشد!!

Farid
05-01-2010, 09:19 PM
دو نکته منفی راجع به استادیومی که چندین سال منتظر افتتاحش بودیم بدم:
1- هنگامی که افتاب غروب می کند بر روی تور و چند متری اینور و انور ان از طرف بغل سایه می افتد که باعث می شود تا دریافت کننده سرویس به مشکل بر بخورد ( چون توپ لحظه ای در سایه گم می شود )
2- پشت Baseline و اطراف زمین مکان زیادی وجود ندارد ( بر خلاف Phillipe Chatrier که بزرگترین در جهان است ) و این کار را برای بازیکنان دفاعی که از چندین متر پشت Baseline سعی در بازگرداندن توپها دارند را مشکل می کند.

Afshin
05-01-2010, 09:20 PM
همین که میگی پرفورمنس ضعیفی نداشت، معلومه اصلا بازی رو ندیدی، بدی کارت دی وی بی همینه دیگه، یه گیم میبینی یه گیم میری نت گردی!!! از این افتضاح تر نمیشد!!
تک تک گیم ها و پوینت های بازی رو دیدم . .. ظاهرا خودت این کار رو میکنی که بازی ها رو این قدر خز تحلیل میکنی ... منو باش که دلم خوش بود بیای یه تحلیل منطقی کنی
یا از این ور بوم میفتی یا ازون ورش ... حد وسط نداری ... یا میگی فوق العاده بود یا میگی افتضاح
خب اگه بازی رو ندیدی و در حال وبگردی بودی :434: حتما تکرارشو ببین . گولبیس فوق العاده سرویس زد . یعنی واقعا بریک کردنش دشوار بود . چند بار رافا فرصت داشت بریک کنه و با سرویس فوق العاده ی ارنست سیو میشد ؟
فورهند هم خیلی خوب زد ارنست . بابا جان خوبی های حریف رو هم ببین ، بدی های تنیسورت رو هم منطقی تر بررسی کن ، مثلا بگو امروز رافا در مقایسه با دیشب خیلی بد بکهند زد ، این حرفت منطقیه ، بگو مثل دیشب سرویس نزد ، نه این که بگی افتضاح بود .

Saeedzr
05-01-2010, 09:26 PM
نمیدونم این پرفورمنس ضعیف چرا جلوی یه سری حریفهای مشخص همیشه نمایان میشه

مثلا هر وقت به گولبیس میرسه،یهو بازیش افت میکنه و به مشکل میخوره
ولی فردا که مثلا با فرر بازی داره،یهو بازیش خدا میشه و تحسین همگان رو برمی انگیزه

همه میدونن که جواب دادن توپهایی با اون سرعت،با اون گریپ و اون سوئینگ چقدر مشکلتر از حالت معمول هست
بعد یهو تفسیر میشه که فورهندش افت کرده

:486:

pasia
05-01-2010, 09:53 PM
دوست عزیز عجب امضای قشنگی برا خودت انتخاب کردی :434: روز به روز داره بیشتر از دیروز به طرفدارای فدرر فشار میاد :251::251:

به ATP پیشنهاد می کنم فصل کلی رو برداره تا چند تا از این دوستان سالم بمونن :254::254::254:
میترسم فصل کلی تموم شه شماها سالم نمونین اتفاقا این فصل برا تعدیل عقده کل سال خوبه برا شما:254::251:http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/31.gif بزار فصلش تمموم شه ببینیم دهن گشادت باز میمونه یا باز مچپی یه جایی تا.......فصل خاک بعدhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/24.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/21.gif

Mohammad
05-01-2010, 10:00 PM
تک تک گیم ها و پوینت های بازی رو دیدم . .. ظاهرا خودت این کار رو میکنی که بازی ها رو این قدر خز تحلیل میکنی ... منو باش که دلم خوش بود بیای یه تحلیل منطقی کنی
یا از این ور بوم میفتی یا ازون ورش ... حد وسط نداری ... یا میگی فوق العاده بود یا میگی افتضاح
خب اگه بازی رو ندیدی و در حال وبگردی بودی :434: حتما تکرارشو ببین . گولبیس فوق العاده سرویس زد . یعنی واقعا بریک کردنش دشوار بود . چند بار رافا فرصت داشت بریک کنه و با سرویس فوق العاده ی ارنست سیو میشد ؟
فورهند هم خیلی خوب زد ارنست . بابا جان خوبی های حریف رو هم ببین ، بدی های تنیسورت رو هم منطقی تر بررسی کن ، مثلا بگو امروز رافا در مقایسه با دیشب خیلی بد بکهند زد ، این حرفت منطقیه ، بگو مثل دیشب سرویس نزد ، نه این که بگی افتضاح بود .
شما متر این قضیه هستی که من باید خودمو با شما تنظیم کنم؟ شاقول!!
تحلیل من اینه، شما دلت رو به تحلیلای ارزشمند خودت خوش کن، کسی کور نیست دید گولبیس چطور سرویس زد، ولی، تو هر سه ست رافا موقعیت بریک داشت یا نمیدونم هاف چنس داشت، بعد ریترن نسبتا خوبی میکرد بازی ریتم میگرفت، میتونست بره برای وینر ولی نمیرفت، مدام میزد رو بکهند بنده خدا :240:

Afshin
05-01-2010, 10:12 PM
شما متر این قضیه هستی که من باید خودمو با شما تنظیم کنم؟ شاقول!!
تحلیل من اینه، شما دلت رو به تحلیلای ارزشمند خودت خوش کن، کسی کور نیست دید گولبیس چطور سرویس زد، ولی، تو هر سه ست رافا موقعیت بریک داشت یا نمیدونم هاف چنس داشت، بعد ریترن نسبتا خوبی میکرد بازی ریتم میگرفت، میتونست بره برای وینر ولی نمیرفت، مدام میزد رو بکهند بنده خدا :240:
مرسی از بذل توجهت ... لابد شما متر این قضیه هستی که به من میگی بازی رو ندیدی و تو وب در حال گشت و گذار بودی ... به جای تحلیل منطقی به مردم توهین میکنی ، مثلا همه احمقن و تو خدایی ؟ همه و کورن و تو فقط میبینی ؟ همه هیچی از تنیس حالیشون نیست و تو فقط حالیته ؟حالم بهم خورد از این طرز پست دادنت :3t1:
اگه کسی کور نبود نمیگفت رافا خودش بد بازی کرد ، اون سرویس رو میدید و میفهمید که خیلی از بریک پوینت هایی که کانورت نشدن بخاطر سرویس حریف بود و خیلی از رالی هایی که نمیتونست کنترل کنه به علت ضربات عمیق و قدرتی حریفه ... میفهمید که ممکنه ، لااقل فکر میکرد که ممکنه بازی خوب حریف تحت تاثیر قرارت بده ، نه این که کلا منکر حریف بشه و خودش رو ببینه ... اینا همه نشانه های بیناییته لابد ؟!

koury
05-01-2010, 10:12 PM
میترسم فصل کلی تموم شه شماها سالم نمونین اتفاقا این فصل برا تعدیل عقده کل سال خوبه برا شما:254::251:http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/31.gif بزار فصلش تمموم شه ببینیم دهن گشادت باز میمونه یا باز مچپی یه جایی تا.......فصل خاک بعد:254:http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/21.gif

نترس پسرم، نترسیده اینطوری داری جر میخوری دیگه بترسی که میشاشی به خودت!! :254: من که آخرم نفهمیدم حرف حسابت چیه برو هر وقت تونستی بگی گولبیس بیا ببینیم چی میگی!!؟ :350:

Mohammad
05-01-2010, 10:35 PM
مرسی از بذل توجهت ... لابد شما متر این قضیه هستی که به من میگی بازی رو ندیدی و تو وب در حال گشت و گذار بودی ... به جای تحلیل منطقی به مردم توهین میکنی ، مثلا همه احمقن و تو خدایی ؟ همه و کورن و تو فقط میبینی ؟ همه هیچی از تنیس حالیشون نیست و تو فقط حالیته ؟حالم بهم خورد از این طرز پست دادنت :3t1:
اگه کسی کور نبود نمیگفت رافا خودش بد بازی کرد ، اون سرویس رو میدید و میفهمید که خیلی از بریک پوینت هایی که کانورت نشدن بخاطر سرویس حریف بود و خیلی از رالی هایی که نمیتونست کنترل کنه به علت ضربات عمیق و قدرتی حریفه ... میفهمید که ممکنه ، لااقل فکر میکرد که ممکنه بازی خوب حریف تحت تاثیر قرارت بده ، نه این که کلا منکر حریف بشه و خودش رو ببینه ... اینا همه نشانه های بیناییته لابد ؟!
ببین پسر خوب، بنده اومدم درباره بازی نظر خودمو گفتم، هیچ کاری هم به شما نداشتم، هیچ ادعایی خدایی نکردم، نظرمه، غلط یا درست نظرمه به شما ربطی نداره، مسخره هست یا نیست، بعد اومدی میگی مشکل داری، معلوم نیست چه موجوری هستم، حالا من ادعا دارم چیزی حالیمه؟ اصلا به پستهای شما کاری داشتم؟
ول کن بابا، تو زحمت نمیدی پست منو درست بخونی، من میگم بریک پوینت داشت، بعد سرویس طرف رو خوب ریترن میکرد بازی ریتم هم میگرفت ولی باز پسیو بازی میکرد نمیرفت برای وینر، میگی به علت سرویس خوب حریف نمیتونست کانورت کنه؟ اوکیی؟

اقا مگه زورت کردم من هر پستی میزنم بیای جواب بدی؟

Afshin
05-01-2010, 10:38 PM
ببین پسر خوب، بنده اومدم درباره بازی نظر خودمو گفتم، هیچ کاری هم به شما نداشتم، هیچ ادعایی خدایی نکردم، نظرمه، غلط یا درست نظرمه به شما ربطی نداره، مسخره هست یا نیست، بعد اومدی میگی مشکل داری، معلوم نیست چه موجوری هستم، حالا من ادعا دارم چیزی حالیمه؟ اصلا به پستهای شما کاری داشتم؟
ول کن بابا، تو زحمت نمیدی پست منو درست بخونی، من میگم بریک پوینت داشت، بعد سرویس طرف رو خوب ریترن میکرد بازی ریتم هم میگرفت ولی باز پسیو بازی میکرد نمیرفت برای وینر، میگی به علت سرویس خوب حریف نمیتونست کانورت کنه؟ اوکیی؟

اقا مگه زورت کردم من هر پستی میزنم بیای جواب بدی؟

خودت موجوری ، دیگه به من فحش نده :434:
منم دو تا دلیل اوردن واسه کانورت نشدن ، گفتم خوب سرویس میزد ، توی رالی هم عمیق و قدرتی ضربه میزد . تو پست های منو خوب نمیخونی .
درضمن من دوست دارم جواب بدم ؟ مشکلی داری ؟:434:
تو دوست نداری جواب نده . ولی من همیشه جواب میدم . :655:بی منطق :3t1:

davidbeckham
05-01-2010, 10:43 PM
اقا یه پیشنهاد
بریم تو رینگ تا جایی که میشه همدیگه رو بزنیم
هر کی تونست رو پاش وایسه حرف اون درست:251::434:

Afshin
05-01-2010, 10:48 PM
حالا این دعوا ها یه طرف ، تشکر ها هم یه طرف . سعید واسه من تشکر میزنه و خشی و کوروش واسه ممد :251:
درضمن من با ممد دعوا ندارم خودشم میدونه دوسش دارم ، فقط بعضی وقتا میره رو اعصابم :1062:

Mohammad_Joulaei
05-01-2010, 10:52 PM
من اول به فينال رسيدن(همون قهرماني) رافا و بعد پيشرفت و ظهور ارنست رو تبريك ميگم.
واقعا يه نيمه نهايي(همون فينال) قشنگي ديديم!!!

خب فرر هم يه موجود بسيار بي ازار برا رافاست!!!https://itsatonline.com/forums/images/smilies/new/biggrinsmiley.gif
ولي بالاخره يكي پيداشد كه از رافا ست بگيره

ღஜGran Rafaஜღ
05-01-2010, 10:54 PM
من واسه هر 2 تای شما تشکر رو میزنم چون میدونم همه این حرفا جدی نیستن!

بزنین تو سر هم تا خسته شین!:shame:

Mohammad_Joulaei
05-01-2010, 11:02 PM
اه
بعضيا هستن كه اسطوره براشون كابوسه و از كنترل خارج ميشن و دست به الفاظي ميزنن و هويت خودشون رو نمايان ميكنن...
واقعا اين ادما بخيل هستن و بايد براشون تاسف خورد!!!

Afshin
05-01-2010, 11:02 PM
همشهری من ولک بهترینه تاریخه؟؟!!!!!!!
شما فکر میکنی چون 16 تا گرند اسلم برده بهترینه؟؟ مگه تنیس فقط گرند اسلمه؟؟ چون 62 جام برده بهترینه؟؟
جهت اطلاعت:

1- جیمی کانرز: 107 عنوان قهرمانی، 51 فینال، 15 عنوان قهرمانی دابل و 11 فینال دابل

2- ایوان لندل: 94 عنوان قهرمانی، 50 فینال

3- جان مکنرو: 77 عنوان قهرمانی، 31 فینال، 71 عنوان قهرمانی دابل و 22 فینال دابل

4- پیت سمپراس: 64 عنوان قهرمانی،24 فینال

5- بیون بورگ: 63 عنوان قهرمانی،24 فینال

6- آندره آغاسی: 60 عنوان قهرمانی،30 فینال

7- گیرمو ویلاس: 62 عنوان قهرمانی، 40 فینال، 16 عنوان قهرمانی دابل و 10 فینال دابل

درضمن رود لور طی دو سال هر چهار گرنداسلم رو برده (62 و 69)

حالا بگو ببینم این بهترین تاریخ :huge: و یا خوره گرند اسلم میتونه مثله رود لور 4 گرند اسلم حداقل تو یه سال ببره نه دوسال؟؟:254:

میدونی چرا فدرر معروفه؟ چون توی عصر ارتباطات تنیس بازی میکنه و هر افتخاری کسب میکنه بگوش بقیه میرسه در حالی که مطمئنم نمیدونستی کانرز 107 تا جام برده یا ایوان 94 تا چون اگه میدونستی نمیگفتی بهترین تاریخ!!!

شما میگید فدرر تو همه سطوح بهترینه ولی به شماره 3 نگاه کن مکنرو علاوه بر اینکه در تمام سطوح تخصص داشته و 77 عنوان کسب کرده توی دابل هم 71 عنوان کسب کرده یعنی یک تنیسور تمام عیار به تمام معنا

شما که دیگه رسما داری خودتو مسخره میکنی
باشه شما فکر کن فدرر بهترین نیست . گرچه خیلی از کسایی که اسم بردی خودشون میگن که فدرر بهترینه
مثلا خیال کردی تو فقط این آمار رو بلدی ؟ مگه تو عصر ارتباطات نیستیم ؟ پس همه از این آمار اطلاع دارن ، پس چرا میگن راجر فدرر بهترین تنیسور تاریخه ؟

واضحه چرا این حرف رو میزنن
چون بیشتر از همه گرند اسلم برده
چون توی مسترز 1 دونه با بهترین فاصله داره
رکورد نامبر وانی سمپراس هم که داره شکسته میشه
5 سال بهترین تنیسور سال شد ، 4 سال بهترین ورزشکار جهان شد

به این تاپیک هم یه سری بزن ، ضرر نمیکنی

http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2503

قبول کنی یا نکنی اعتبار یک تنیسور بیشتر به گرند اسلمهاییه که برده ، خود دوستان نادالیت هم به این موضوع اشاره کردن . همین ممدی که میبینی اینقدر با ما بحث میکنه و از راجر متنفره اعتراف کرده که راجر زیباترین تنیس رو ارائه میده (در دوران اوجش)

مثلا کدوموشون؟؟ فدرر که فقط عقده سمپراسو داره میخاد رکورداشو بشکونه وگرنه به گرد پای اینایی که گفتم نمیرسه
فدرر در نبود تنیسورای تاپ بین سال 2003 تا 2006 خودشو کشید بالا و افتاد رو دور، نادال هم 05 و 06 بیشتر تو خاک تهدید بود واسه فدرر
ولی الان ببین: نادال، نوواک، دل پوترو و موری همه حریفای قدری شدن دیگه نمیتونه مقابلشون دووم بیاره تا حالا هم که میبینی اوله بخاطر چاشنی شانس و مصدومیت رافاست

قابل توجه جناب حاتم خان

Bjorn Borg:

نقل قول:
Something happened with tennis that was a positive thing, and I was happy to be part of it,
Most people remember me as a great player and I’m very happy for that, but even so, Roger Federer is the greatest player to ever play the game

البته حال ندارم بگردم ، ولی مطمئنم خیلی های دیگه هم گفتن که بهترینه تاریخه

Mohammad
05-01-2010, 11:03 PM
خودت موجوری ، دیگه به من فحش نده :434:
منم دو تا دلیل اوردن واسه کانورت نشدن ، گفتم خوب سرویس میزد ، توی رالی هم عمیق و قدرتی ضربه میزد . تو پست های منو خوب نمیخونی .
درضمن من دوست دارم جواب بدم ؟ مشکلی داری ؟:434:
تو دوست نداری جواب نده . ولی من همیشه جواب میدم . :655:بی منطق :3t1:
http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/102.gif من میگم بازی میرفت تو رالی میگه خوب سرویس میزد!!! میگم ریتم میگرفت؟ میگه ضربه عمیق میزد؟ نود درصد رالیها بین فورهند و بکهند گولبی بود، اونکه معمولا زیاد ریسک نمیکرد با بکهندش، رافا که توپ رو فورهندش بود، بهترین ضربش، ولی باز افتضاح و محتاط میزد دوباره رو بکهندش :3t1: در حالی که اصلا گولبیس ضربه ای نمیزد که رافا نتونته روش اتک کنه، قشنگ خیلی از ضرباتش قابل اتک بودن، نه زاویه داشتن، نه فورهند دلپوترو، بودن، نمیگم اصلا هیوج وینر نزد از بیس لاین ولی تعدادش خیلی نبود که تعیین کننده باشه، اون امار وینرها، سرویس وینر رو شامل میشه اون رو ملاک قرار ندید، اگه امتیازهایی که از رو چیپ پوینتهایی که که به واسطه سرویس خوبش میزد رو کنار بزاریم، از روی بیسلاین زیاد وینر نزد، محتاط بود از اون ناحیه، تمام حرف من اینه، هی بیا یه چیز دیگه بگو، جون هر کی دوست داری اول پستمو بخون، نوکرتم افشین جون.

Fakhruddin
05-01-2010, 11:58 PM
درود
مناظره بین افشین و ممد رو خوندم.هرکسی بازی رو با دقت دیده باشه میدونه کاملا صحبت های افشین منطقی تره (البته ببخشید ممد جان :434:)

موقع برک پوینت ها واقعا گولبیس عالی سرویس میزد یا ایس میشد یا رافا ue می کرد (سرویس کمتر از 210 کیلومتر نبود !!) یا نادال توپ رو به سختی تو زمین می رسوند و گولبیس برای وینر زدن چندان مشکلی نداشت.بله نادال زیاد برک پوینت داشت ولی حریف اجازه نمیداد (مث بازی نادال - لیوبجیچ ایندیان ولز)

و اما نادال
من هنوز حیرانم چرا رافا این همه ریترن هاش ارتفاع زیادی از تور داره.چندین چند بار دراپ خورد پشت ریترنش. خیلی ها رو هم گولبیس با فورهند مهیبش وینر می زد ...

قابل توجه افشین خان
مثل امروز گولبیس سرویس بزنی - مث نواک بکهند بزنی - مث راجر فورهند و دراپ - مث فرر روی بیس لاین باشی ....

بله اگه رافا مث ست دوم باشه برا شکستش کار سختی نداری:243:
ولی اگه نمایش ست سومش رو اجرا کنه:اگه نظر من رو بخوای میگم بازی خیلی نزدیک مشه ولی بازم رافا برندست !!

pasia
05-02-2010, 12:31 AM
نترس پسرم، نترسیده اینطوری داری جر میخوری دیگه بترسی که میشاشی به خودت!! :254: من که آخرم نفهمیدم حرف حسابت چیه برو هر وقت تونستی بگی گولبیس بیا ببینیم چی میگی!!؟ :350:
از جمله اخر مهد کودکانه ات. به توی احمق هیچ ربطی نداره من کیو چه طوری تلفظ میکنم اگه نگرفتی تا یه جور دیگه حالیت کنم
من ازچی بترسم؟ از رافا ؟خندم میندازی خداییش به وضعش نگاه کن طوری هست هست که تو رولند واسه راجر شاخ بشه؟بقیه فصل هم که وضع معلومه بردن 4 تا ادم مثل لاکو وحذف جلو رقیبای قدر البته منظورمگوبلیسhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/24.gif نیست.بقیه که جای خود داره انوقتته که که قبل هر بازی مدام باید بری دستشویی برینیhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/21.gif بعد بازی هم تهوع و استفراغ و.... بیایی ای اینجا بگی رافا مربی نداره روز خوبش نبود....شب دراز است و قلندر بیدار جناب مهمل گو.

Mohammad
05-02-2010, 08:42 AM
درود
مناظره بین افشین و ممد رو خوندم.هرکسی بازی رو با دقت دیده باشه میدونه کاملا صحبت های افشین منطقی تره (البته ببخشید ممد جان :434:)

موقع برک پوینت ها واقعا گولبیس عالی سرویس میزد یا ایس میشد یا رافا ue می کرد (سرویس کمتر از 210 کیلومتر نبود !!) یا نادال توپ رو به سختی تو زمین می رسوند و گولبیس برای وینر زدن چندان مشکلی نداشت.بله نادال زیاد برک پوینت داشت ولی حریف اجازه نمیداد (مث بازی نادال - لیوبجیچ ایندیان ولز)

و اما نادال
من هنوز حیرانم چرا رافا این همه ریترن هاش ارتفاع زیادی از تور داره.چندین چند بار دراپ خورد پشت ریترنش. خیلی ها رو هم گولبیس با فورهند مهیبش وینر می زد ...

قابل توجه افشین خان
مثل امروز گولبیس سرویس بزنی - مث نواک بکهند بزنی - مث راجر فورهند و دراپ - مث فرر روی بیس لاین باشی ....

بله اگه رافا مث ست دوم باشه برا شکستش کار سختی نداری:243:
ولی اگه نمایش ست سومش رو اجرا کنه:اگه نظر من رو بخوای میگم بازی خیلی نزدیک مشه ولی بازم رافا برندست !!

چرا ببخشم‏‏, نه اتفاقا خيلي هم خوشحال ميشم كه ميبينم طرفداراي رافا اينقدر به بلوغ فكري رسيدن‏ كه فارغ از رنگها و حب و بغض ها‏, ميان حرفشون رو ميزنن‏, بدون اينكه اينجا رو با ميدون جنگ اشتباه بگيرن‏ و چشم بسته از هم حزبيهاشون طرفداري كنن. اين كه نكته مثبتيه.

اما در مورد پستت‏ اولا من و شما ميتونيم نظر خودمون رو بگيم‏, هر كي خودش ميتونه بياد نظرش رو بگه. نيازي نيست من و شما از نظر جمع حرف بزنيم
اما در مورد بازي وقتي من يه سري حالت رو به قول معروف Exclude ميكنم شما نميتوني اونا رو دوباره دخيل كني اگه داري درباره پست من نظر ميدي.
وقتي سرويس زننده سرويس عالي بزنه اگه حريف نتونه بگيره بشه Forced Error ميگن نه Unforced Error ‏, من همه اينها رو كنار گذاشتم‏, فقط درباره حالتهايي صحبت كردم كه بازي رفت داخل رالي, ريتم گرفت و راليها بين بكهند گولبيس و فورهند رافا كه قوي ترين سلاحشه و يه اسلحه مرگبار رو خاكه جريان ميگرفت ولي رافا بسيار پسيو بازي ميكرد‏, رافا بارها تو هر سه ست هاف چنس داشت كه با بازي پسيو خودش فرصت رو از دست داد. ببين من درباره حالتي كه گولبيس سرويس عالي ميزد و رافا اون رو داخل سرويس باكس جواب ميداد و گولبيس به يه ضربه ساده امتياز ميگرفت صحبت نميكنم‏, چيپ پوينتها رو بزاريم كنار. رافا هميشه معرروف بوده جلوي بيگ سروها بازيكن خوبي بوده و از كوچكترين فرصت بيشتر استفاده ر و ميبرده‏, جان ايزنر سرويسش خيلي بهتر از گولبيسه, يعني هم سريعتره, هم چون قدش خيلي بلنده ريترنش سختتره و هم سرويس دومش بر خلاف گولبيس كه نقطه ضعفشه بسيار عاليه سرويس Kick ايزنر عاليه و براي جواب دادن خيلي دشواره.
خب رافا جلوي ايزنر‏ رو هارد كه جواب دادن به سرويس سخت تره, تا بازي ميرفت تو رالي سريع Direction عوض كرد, قشنگ يادمه چقدر تو همين بازي اخيرش با ايزنر رافا از فورهند Down the line ش استفاده ميكرد‏, ولي ديروز من در حسرت موندم رافا يه بار دايركشن رو عوض كنه همش رو بكهند, جلوي فدرر هم من نديده بودم اينطوري هم بزنه رو بكهند, تازه باز نكته جالببتره اينه رافا موقع سرويس زدن به خصوص از AD Side كه كه در اكثريت مواقع Out Wide ميزنه رو بكهند راست دستها رافا به درستي متوجه شده بود كه نبايد اينكارو كنه و اكثر سرويسها رو ميزد رو فورهند گولبي كه اوايل بازي هم خيلي چيپ پوينت اينطوري بدست اورد, ولي در عجبم چرا در حين بازي هي ميزد رو بكهندش:379: ببين گولبيس چي گفته:
Honestly I expected a little bit more from him today
چرا رافا بايد از فورهند گولبيس رو خاك بترسه؟ و اين تاكتيك پسيو رو اختيار كنه.
اين بازي كه تموم شد رفت پي كارش‏, اما اگه ديروز به جاي گولبيس, خوان مارتين دلپوترو بود كه هم سرويس خوب ميزنه مثل گولبيس, هم يك ميليون UE نميزنه تو بازي برعكس گولبيس، و هم اينقدر با بكهند Hard بازي ميكنه كه فورهند رافا رو از بازي خارج كنه, چه اتفاقي ميوفتاد؟ گولبيس چقدر توپ از Forecourt زد تو باقاليا؟ دلپوترو همين همينطوره؟
من فقط اميدوارم اين بازي به خاطر روز بد رافا كه نه روز افتضاحش باشه و ديگه تكرار نشه, اين نوع پسيو بازي كردن يادوارد بازيهاي سال ٢٠٠٩ ه كه اصلا نشونه خوبي نيست.
سوپر تنيس داره بازيهاي قديمي رم رو اين چند روز هي نشون ميده واقعا حسرت ميخورم وقتي رافا رو ميبينم جلوي كوريا اونقدر اگرسيو بازي ميكرد و چه فورهندهايي روانه زمين حريف ميكرد
بيخود نيست وقتي نت رو ميگردي و مطالب ٣ ٤ سال پيش درباره تنيس رو ميبيني همه چطور فورهند رافا رو خاك رو بسيار خوب توصيف ميكردند. :243:
اميدوارم اين چنين بازي ديگه نبينم از رافا وگرنه روزي كه داوي و دلپوترو برگردن رافا نميتونه قسر در بره. راستي داوي فك كنم ديگه براي رولند برگرده.

Mohammad
05-02-2010, 09:05 AM
با سلام
Hrbaty هم که الان دیگه در دوران اخر بازیش به سر می بره و در Challenger بازی میکنه هم در سریهای Head-to-Head از Federer پیش است.

فريد جان من خودم زياد به بحث هد تو هد علاقه اي ندارم‏, اگه ميگيم بيشتر براي فان و كل كله البته نميگم بي ارزشه, ولي در حد خودش.
ولي از نظر من مثال شما كاملا يه مثال مع الفارقه, شرط مقايسه دو چيز اينكه شرايطشون مشابه هم باشه, مقايسه هد تو هد راجر و رافا با راجر و اربتي هيچ سنخيتي نداره
اولا شرط تكرار پذيري توش رعايت نشده, تعداد كلا سه تاست هم كمه هم عدد فرده به هر حال يكي بايد ٢ بشه يكي ١ خارج از اين كه نداريم نكته بعد اينكه راجر اون موقع در چه سن و سالي بوده بازي اولش كه راجر ١٩ سالش بوده. و اخرين نكته اينه در چه تورنمنتهايي بوده؟ رافا و راجر ٨ بار فقط تو گرنداسلم بازي كردند. هيچ وجه مشتركي در بينشون ديده نميشه از ديدگاه من.

حالا شما چه جوري اينو با اون موقع مقايسه ميكنيد؟

davidbeckham
05-02-2010, 09:23 AM
واقعا از یه چیز خوشم میاد
رافا اتیش زده به جون بعضی ها:655:
vamos rafa:866:

Mohammad_Joulaei
05-02-2010, 10:35 AM
بعضيا تا رافا راه افتاد امضاشون رو تغيير دادن:434:چون قبلا تو امضاشون الفاظي چون تنيس منيس تعطيل به كار رفته بود و پست زدن رو تحريم ميكردن:251:و تو 11 ماه به قدري افسرده بودن كه صحبت از خداحافظي تنيسورشون ميكردن:254:

قبلا هم كه تنيسورشون به راه بود برا اسطوره قاتل ماتل تعيين ميكردن:251:

حالا باز دوباره دور گرفتن قتل و متل كه هيچ اينبار صحبت اتيش ماتيش در ميونه:254:

اي بابا چه قدر خنديديم:251:خيلي جالب حرف ميزنن!!!

Afshin
05-02-2010, 10:56 AM
اميدوارم اين چنين بازي ديگه نبينم از رافا وگرنه روزي كه داوي و دلپوترو برگردن رافا نميتونه قسر در بره. راستي داوي فك كنم ديگه براي رولند برگرده.

فکر کنم استوريل رو شرکت ميکنه . خدا کنه خوان هم برسه به رولند ... وگرنه خيلي ضد حال ميشه .... نه خوان ... نه کلاي ... :243:

Mohammad
05-02-2010, 11:11 AM
فکر کنم استوريل رو شرکت ميکنه . خدا کنه خوان هم برسه به رولند ... وگرنه خيلي ضد حال ميشه .... نه خوان ... نه کلاي ... :243:
جدول استوريل كه دراومده ولي خبري ازش نيست.
http://secure-us.imrworldwide.com/cgi-bin/b?ci=us-atpclick&cg=pdfs&tu=http://www.atpworldtour.com/posting/2010/468/mds.pdf

Afshin
05-02-2010, 11:21 AM
جدول استوريل كه دراومده ولي خبري ازش نيست.
http://secure-us.imrworldwide.com/cgi-bin/b?ci=us-atpclick&cg=pdfs&tu=http://www.atpworldtour.com/posting/2010/468/mds.pdf
آره ... همين الان ديدم جدول رو ... البته ظاهرا ديشب اومده بيرون . قرار بود شرکت کنه :243:

Alireza Murray
05-02-2010, 02:30 PM
با سلام

از دوستان طرفدار راجر و نادال خواهش ميكنم به اين بحث هاي بيهوده پايان بدهيد!!

دوستان راجر فدرر اسطوره ورزش تنيس هست و باقي هم خواهد ماند تا سال هاي سال!!

اين همه ركورد و بازي هاي زيبا را نميتوان فقط به خاطر چند تا بازي فيس تو فيسش زير پا گذاشت!!
شكي در اين نيست كه رافائل نادال هم بازيكني فوق العادست اما هنوز نتوانسته است كه ركورد هاي راجر را جابجا كند.شايد بگوئيد رافا زمان زيادي تا بازنشستگي دارد و ممكن است ركورد هاي راجر را بزند و حتي چندين ركورد تازه را به جاي بگذارد اما در زمان حال راجر بهترين تنيسور تاريخ تنيس هست و فعلا در ركورد شكني هيچ رقيبي را ندارد پس الان مقايسه راجر و رافا كاري غير منطقي و بيهوده است!!

متاسفانه دوستان نادالي تا رافا يه مسترز و يا گرند رو ميبره تمام ارزش هاي راجر رو زير پا ميگذارند و بدون هيچ منطقي ميگويند كه بازيكن ما از بازيكن مورد علاقه شما يعني راجر بهتر است در صورتي كه اصلا اينطور نيست!!

اگر بحث شما بازي فيس تو فيس هست اندي ماري هم مثل رافا از راجر جلو هست توي فيس تو فيس اما راجر كجا و اندي ماري كجا!!

لطفا يك كم واقع بين باشيد و نگذاريد تعصبات بيجاي شما پا روي حق بگذارد تا شما نتوانيد واقعيات را ببينيد!!

ديگه واقعا اين كل كل هاي بيجاي طرفداران راجر و رافا اعصاب ادم رو داغون ميكنه و شوق ادم رو براي امدن توي تاپيك هاي اين سايت كمتر ميكنه!!

دوستان از بازي هاي راجر تا مدتي كه در تنيس حضور داره لذت ببريد و مطمئن باشيد چند ماه يا سال ديگه كه راجر از دنياي تنيس خداحافظي ميكنه دلتون واسه حتي ديدنش هم تنگ ميشه چه برسد به ديدن بازي هاش!!

يه خواهش از دوستان طرفدار راجر دارم:

دوستان شما كه به همه ارزش هاي تنيسور خودتون واقف هستيد لطفا از اين به بعد اگر يكي از طرفداران رافا خواست جنجالي در اين مورد به پا كند با جواب ندادن به اون پست حتي اگر روي اعصاب شما هم راه رفته باشد و فوق العاده غير منطقي باشد جواب ندهيد و بگذاريد طرفداران رافا در عالم خودشون و با دليل هاي عير منطقي خودشون خوش باشند و جواب اون شخص رو به امار هاي تنيس و متخصصان اين رشته و چيزي كه در تاريخ ميماند وا بگذاريد.

موفق باشيد
در پناه حق.
اقا فرهاد یکی از جذابیت های این سایت همین کل کلاشه
اگه نخوایم کل کل نکنیم پس بریم غاز بچرونیم

Hossein Murray
05-02-2010, 04:30 PM
اقا فرهاد یکی از جذابیت های این سایت همین کل کلاشه
اگه نخوایم کل کل نکنیم پس بریم غاز بچرونیم
علی جان بعضی مواقع شور کل کل در میاد به خدا آدم از تنیسورشم زده می شه ...
روند کل کلا بالاخره باید یه تغییری بکنه و منطقی تر بشه . مثلا امروز دیروز نیست اما بحثای اینجا از بدو تاسیس ( البته فقط بحث های کل کل رو می گم ) همونه که هست ... راجر فلان .. رافا فلان ... [ ما هم نوعی پارازیتیم دیگه ! اندی فلان !!! :434: ]

ღஜGran Rafaஜღ
05-02-2010, 04:35 PM
http://nightupload.com/files/v03a8fueu861mh6w5i03.jpg

:655:

davidbeckham
05-02-2010, 06:04 PM
این ره که نادال میرود به ترکستان است
بازم افتضاح داره بازی میکنه
فرر که سرویس زن خوبی نیست
اونم نمیتونه برک کنه:3t1:
خاک بر سر تونی نادال

Fakhruddin
05-02-2010, 06:50 PM
اره بوهای خوبی به مشام نمیاد. نادال توی برک پوینتهای که داشت افتضاح ریترن میکرد.باز هم باارتفاع ریترن میکنه اعصاب واسه ادم نمیزاره.حداقل یکم عمیق تر ریترن کن.:3t1:

تا ببینیم این توقف به نفع کی بشه ...

koury
05-02-2010, 07:47 PM
از جمله اخر مهد کودکانه ات. به توی احمق هیچ ربطی نداره من کیو چه طوری تلفظ میکنم اگه نگرفتی تا یه جور دیگه حالیت کنم
من ازچی بترسم؟ از رافا ؟خندم میندازی خداییش به وضعش نگاه کن طوری هست هست که تو رولند واسه راجر شاخ بشه؟بقیه فصل هم که وضع معلومه بردن 4 تا ادم مثل لاکو وحذف جلو رقیبای قدر البته منظورمگوبلیس:254: نیست.بقیه که جای خود داره انوقتته که که قبل هر بازی مدام باید بری دستشویی برینیhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/21.gif بعد بازی هم تهوع و استفراغ و.... بیایی ای اینجا بگی رافا مربی نداره روز خوبش نبود....شب دراز است و قلندر بیدار جناب مهمل گو.

پسر شجاع :254: اولا احمق اون جد و آبادتن که تو هم لنگه ی همونائی :443: دوما از طرز پست دادنات که بدجور بوی مقعد سوختگی میاد عیب نداره حالا یه کم بزرگ میشی جاش خوب میشه ولی در حیرتم با عقده های روانی چکار میخوای بکنی!!؟ :243:

Afshin
05-02-2010, 07:50 PM
PARIS - Pete Sampras already figured Roger Federer would go down as the greatest tennis player in history.That Federer tied Sampras’ record of 14 Grand Slam titles by winning the French Open on Sunday only reinforced that opinion.
“What he’s done over the past five years has never, ever been done — and probably will never, ever happen again,” Sampras said in a telephone interview with The Associated Press. “Regardless if he won there or not, he goes down as the greatest ever. This just confirms it.”

جناب حاتم خان تحویل بگیر ... اینم منبع (http://nbcsports.msnbc.com/id/31153649/ns/sports-tennis/)
تازه اینو بعد از رولند گفته . استرالیا و ویمبلدون هنوز اضافه نشده بودن

koury
05-02-2010, 07:53 PM
اره بوهای خوبی به مشام نمیاد. نادال توی برک پوینتهای که داشت افتضاح ریترن میکرد.باز هم باارتفاع ریترن میکنه اعصاب واسه ادم نمیزاره.حداقل یکم عمیق تر ریترن کن.:3t1:

تا ببینیم این توقف به نفع کی بشه ...

برای ما در حال حاضر قهرمانی و دفاع از رم مهم تر از بازی رافاس چون آخرین بازیه این هفتشه و بعد هم وقت برای استراحت داره تا برای مادرید روی بازیش بیشتر تمرین کنه :655:
ولی از بازی دیروزش من اصلا خوشم نیومد امروز هم که با اینکه اصلا در حد خودش نبوده تا الان پیش هست و امیدوارم همینطوری با تجربش ادامه بده و یه مسترز دیگه هم ببره :441:

koury
05-02-2010, 07:57 PM
جناب حاتم خان تحویل بگیر ... اینم منبع (http://nbcsports.msnbc.com/id/31153649/ns/sports-tennis/)

افشین جان کسی در بزرگی فدرر شکی نداره و من هم با پیت موافقم ولی این قسمتی که هایلایت می کنم اصلا منطقی نیست، پیت یا باید پیشگو باشه که این حرف رو بزنه و یا خیلی خوش بین!! چون کسی نمیدونه الان خیلی تنیسور های تاپ گان هستن که پیش بینی میشه در آینده بتونن بازیکنان بزرگی بشن مثل دمیتروف مثل تومیچ مثل کانتینن و مثل دل بونیس و خیلی تنیسور های دیگه!! اینکه بگه شاید هیچوقت اتفاق نیفته خیلی خنده داره:

“What he’s done over the past five years has never, ever been done — and probably will never, ever happen again,”

Afshin
05-02-2010, 08:04 PM
افشین جان کسی در بزرگی فدرر شکی نداره و من هم با پیت موافقم ولی این قسمتی که هایلایت می کنم اصلا منطقی نیست، پیت یا باید پیشگو باشه که این حرف رو بزنه و یا خیلی خوش بین!! چون کسی نمیدونه الان خیلی تنیسور های تاپ گان هستن که پیش بینی میشه در آینده بتونن بازیکنان بزرگی بشن مثل دمیتروف مثل تومیچ مثل کانتینن و مثل دل بونیس و خیلی تنیسور های دیگه!! اینکه بگه شاید هیچوقت اتفاق نیفته خیلی خنده داره:

کوروش جان تو خدای بازی با کلماتی ها .. میدونستی ؟
اولا که سمپراس گفته نه من ، حاتم گفت کدوم یکی از اینایی که اسم بردم گفته فدرر بهترینه ، منم دارم بهش میگم ببین که همشون گفتن.
دوما حالا همین 4 تا اسمی که نام بردی و من اسمشونم تا حالا نشنیده بودم ممکنه اصلا 2 برابر راجر افتخار کسب کنن . من کاری ندارم سمپراس پیشگویی کرده یا نکرده ، بحث الانه ، الان بهترینه ، شاید چند سال دیگه یکی بهترش پیدا بشه
درضمن تو مثل این که انگلیسیت از منم بدتره
جمله ی پیت معنیش اینه :
کاری که راجر توی 5 سال گذشته کرده ، تا حالا هرگز انجام نشده ، و شاید دیگه هم تکرار نشه .
نگفته که دیگه هرگز تکرار نمیشه .

Afshin
05-02-2010, 08:12 PM
Promoting an ATP Champions Tour event in Zurich, McEnroe said Laver was his idol and Sampras was the greatest grass-court player ever. But the American left-hander said Federer, who has won a record 16 Grand Slam titles, was the greatest of all.
"I think we can all appreciate how incredible he is even more lately, because he's shown a bit more emotion on court and he's become a father so he seems a bit more human, more relatable," McEnroe told World Tennis Magazine of Federer. "That makes what he's doing seem even more amazing."
McEnroe said Federer's ability to average two Grand Slam titles a year was "phenomenally consistent and amazing."
"It's difficult to pick out one of his achievements as the best because they're all so incredible," McEnroe told the magazine. "But I would probably say the 23 semis or better in a row is the best record of them all. There's probably not another player in the top 20 who's even played 23 straight majors in a row. Then throw in the fact that he got to 18 out of 19 finals and that he's averaging two Grand Slam titles a year, it's just phenomenally consistent. It's amazing."
McEnroe did acknowledge that no one stays on top forever, however.
"When you've won as much as he has you have to wonder how he will react when he starts losing regularly at major events -- not reaching finals or semis," McEnroe told the magazine. "That's not going to be easy for him. But, he seems to take great care of his body, the way he moves doesn't put a lot of strain on the body so you would think he would be able to play at this top level a few more years. I hope so, because we are lucky to have him."

بخون و لذت ببر حاتم خان . منبع (http://sports.espn.go.com/sports/tennis/news/story?id=4900220)

این لینک (http://www.bloomberg.com/apps/news?sid=aoZew9iAFIfs&pid=20601079)رو هم بخون بد نیست . :443:

koury
05-02-2010, 08:17 PM
اولا که سمپراس گفته نه من ، حاتم گفت کدوم یکی از اینایی که اسم بردم گفته فدرر بهترینه ، منم دارم بهش میگم ببین که همشون گفتن.
دوما حالا همین 4 تا اسمی که نام بردی و من اسمشونم تا حالا نشنیده بودم ممکنه اصلا 2 برابر راجر افتخار کسب کنن . من کاری ندارم سمپراس پیشگویی کرده یا نکرده ، بحث الانه ، الان بهترینه ، شاید چند سال دیگه یکی بهترش پیدا بشه
جمله ی پیت معنیش اینه :
کاری که راجر توی 5 سال گذشته کرده ، تا حالا هرگز انجام نشده ، و شاید دیگه هم تکرار نشه .

خب عزیز من فدرر طی 5 سال گذشته چکار کرده؟؟ 16 تا اسلم برده!! اینکه گفته and probably will never, ever happen again معنیش مطمئنا چیز دیگری نمیشه!! شکی نیست که فدرر اولین تنیسوریه که تونسته رکورد 16 اسلم رو بزنه، مسلمه فدرر تا صد سال دیگه نمیتونه بهترین تاریخ بمونه حالا 50 سال دیگه بگیم مثلا یکی رکوردش رو بزنه!! اینکه سمپراس گفته شاید اصلا اتفاق نیفته اصلا با عقل جور در نمیاد :443:
احتمالا سمپراس جوگیر شده و این حرف رو زده وگرنه اصلا حرف درستی نیست :3t1:

Afshin
05-02-2010, 08:21 PM
خب عزیز من فدرر طی 5 سال گذشته چکار کرده؟؟ 16 تا اسلم برده!! اینکه گفته and probably will never, ever happen again معنیش مطمئنا چیز دیگری نمیشه!! شکی نیست که فدرر اولین تنیسوریه که تونسته رکورد 16 اسلم رو بزنه، مسلمه فدرر تا صد سال دیگه نمیتونه بهترین تاریخ بمونه حالا 50 سال دیگه بگیم مثلا یکی رکوردش رو بزنه!! اینکه سمپراس گفته شاید اصلا اتفاق نیفته اصلا با عقل جور در نمیاد :443:
احتمالا سمپراس جوگیر شده و این حرف رو زده وگرنه اصلا حرف درستی نیست :3t1:

بازم بازی با کلمات :1062::1062:
تفسیر جمله ی سمپراس بمونه واسه خودش . بحث اینه که یه چیز دیگه گفته ، تو بزور میخوای بگی یه چیز دیگه منظورش بوده
خب این که تا حالا کسی این کار رو نکرده که بحثی درش نیست . البته توی 5 سالی که پیت منظورش بوده 13-14 تا اسلم برده . حالا اینش مهم نیست . این که میگی سمپراس نباید میگفته به حرف ما چه ربطی داره ؟ پیت گفته نه من . شما اشتباه معنی کردی و منم تصحیحش کردم . نگفتم پیت درست گفته یا غلط . دوست داشته بگه شاید هرگز هم تکرار نمبشه ... به من و تو چه :434:

Fakhruddin
05-02-2010, 08:34 PM
شکی نیست که فدرر اولین تنیسوریه که تونسته رکورد 16 اسلم رو بزنه، مسلمه فدرر تا صد سال دیگه نمیتونه بهترین تاریخ بمونه حالا 50 سال دیگه بگیم مثلا یکی رکوردش رو بزنه!!

اصلا همچین پیش بینی هایی قابل قبول نیست و نخواهد بود.
شایدکسی پیدا نشه رکورد فدرر رو بزنه ...
شاید همین نادال نز دیکترین تعقیب کننده بیاد رکورد ...
شاید همین مورای که در ارزوی یک گرند میسوزه رکورد رو ...
شاید همین نواک تا پنج , شش سال اینده گرند اسلمها رو زیر و رو کنه ....
شاید خوان ...
شاید یه پدیده ...
شاید ...

ملاحظه می کنید همه اینها احتمالاته هر کدومش ممکنه رخ بده پس با قاطعیت نمشه اونا رو رد کنی یا تایید ؟؟:443:

Afshin
05-02-2010, 08:39 PM
اصلا همچین پیش بینی هایی قابل قبول نیست و نخواهد بود.
شایدکسی پیدا نشه رکورد فدرر رو بزنه ...
شاید همین نادال نز دیکترین تعقیب کننده بیاد رکورد ...
شاید همین مورای که در ارزوی یک گرند میسوزه رکورد رو ...
شاید همین نواک تا پنج , شش سال اینده گرند اسلمها رو زیر و رو کنه ....
شاید خوان ...
شاید یه پدیده ...
شاید ...

ملاحظه می کنید همه اینها احتمالاته هر کدومش ممکنه رخ بده پس با قاطعیت نمشه اونا رو رد کنی یا تایید ؟؟:443:

ای بابا . خب معلومه که بالاخره یکی رکورد رو تغییر میده . حالا نشد صد سال دیگه ... صدسال دیگه نشد 200 سال دیگه . ولی خب پیت خواسته غلظتشو زیاد کنه ... همه با گوشت و پوست درک کردن که راجر بهترینه ... اما حاتم هنوز قبول نداره :251:

pasia
05-02-2010, 09:09 PM
پسر شجاع :254: اولا احمق اون جد و آبادتن که تو هم لنگه ی همونائی :443: دوما از طرز پست دادنات که بدجور بوی مقعد سوختگی میاد عیب نداره حالا یه کم بزرگ میشی جاش خوب میشه ولی در حیرتم با عقده های روانی چکار میخوای بکنی!!؟ :243:
واقعا تو دیگه کی هستی مث اینکه جدی گرفتی از رافا رسید به جد و اباد من؟برات متاسفم مشخصه کی عقده روانی داره که با جام گرفتن رافا بیرون اومده به عالم ادم میتازه اشکال نداره اگر هم تو یا هر طرفدار رافارو ناراحت کردم معذرت میخوام به احترام طرفدارای رافا هم امضام رو پاک میکنم قهرمانیتون هم مبارک باشه.

ღஜGran Rafaஜღ
05-02-2010, 09:19 PM
اونایی که شرینگ دارن الان بازی از کانال الجزیره+5 در حال برگزاری هست!

koury
05-02-2010, 09:24 PM
واقعا تو دیگه کی هستی مث اینکه جدی گرفتی از رافا رسید به جد و اباد من؟برات متاسفم مشخصه کی عقده روانی داره که با جام گرفتن رافا بیرون اومده به عالم ادم میتازه اشکال نداره اگر هم تو یا هر طرفدار رافارو ناراحت کردم معذرت میخوام به احترام طرفدارای رافا هم امضام رو پاک میکنم قهرمانیتون هم مبارک باشه.

اولا من همیشه اینجا هستم و کمرنگ و پررنگ همیشه در خدمتم اینطور نیست که من 11 ماه قائم شدم تا رافا جام بگیره بیام جواب همه رو بدم!!

دوما بی احترامی ها و دری بری گوئی ها از جانب شما شروع شد نه من و شما با این پستت داری مظلوم نمائی می کنی (عین مغالطه!!) :350: اگرم با این فکر که من عقده ای هستم شما خوشحال میشی قبول :443:

koury
05-02-2010, 09:25 PM
بازم بازی با کلمات :1062::1062:
تفسیر جمله ی سمپراس بمونه واسه خودش . بحث اینه که یه چیز دیگه گفته ، تو بزور میخوای بگی یه چیز دیگه منظورش بوده
خب این که تا حالا کسی این کار رو نکرده که بحثی درش نیست . البته توی 5 سالی که پیت منظورش بوده 13-14 تا اسلم برده . حالا اینش مهم نیست . این که میگی سمپراس نباید میگفته به حرف ما چه ربطی داره ؟ پیت گفته نه من . شما اشتباه معنی کردی و منم تصحیحش کردم . نگفتم پیت درست گفته یا غلط . دوست داشته بگه شاید هرگز هم تکرار نمبشه ... به من و تو چه :434:

من نگفتم نباید این حرف رو میزد فقط میگم حرفش معنی خاصی نداره همین که بگه فدرر بهترین تنیسور تاریخه کفایت می کنه تا خودش رو زیر سوال ببره!! مشخصه همچین حرفی از کسی که خودش این همه رکورد داره بعید هست :350:

Hatam
05-02-2010, 09:32 PM
قابل توجه جناب حاتم خان

البته حال ندارم بگردم ، ولی مطمئنم خیلی های دیگه هم گفتن که بهترینه تاریخه

جمله ی پیت معنیش اینه :

عزیز من بدون شک فدرر بهترین تاریخ نیست و نخواهد بود

اگه به آمار و ارقامه قهرمانیه که فدرر درمقابل اونایی که گفتم عددی نیست

درضمن اگه نمیدونی بدون که فدرر با پیت دوستای نزدیکن سمپراس اینو نگه کی بگه؟ میخاسته به فدرر روحیه بده

فدرر هم اگه 16تا برده در نبود رقبای سرسخته، آغاسی و سمپراس خداحافظی کرده بودن فدرر تنها موند تو میدون همینجوری گرند اسلم میبرد نادال 6 بار فدرر رو از گرند اسلم محروم کرد اگه نادال بجای 2005 از 2003 اوج میگرفت فدرر 9تا هم نمیتونست ببره

فدرر بیشتر قهرمانیاش طی سالهای 03 تا 06 (41 قهرمانی) برده یعنی در نبود حریف قدر، نادال هم اولاش فقط تو خاک واسه فدرر خطرناک بود، فدرر از 07 تا الان فقط 17تا جام برده یعنی دقیقا بعد از ظهور قوی نادال توی بقیه زمینها، جوکوویچ، موری و....(درصورتیکه تو سال 06 فقط 12تا برده بوده)

هرکسی 16 تا اسلم ببره بهترین نیست، درضمن یه چیز جوانمردانه ایی که تو تنیس هستش تعریف از بقیس، اگه میبینی بیون بورگ از فدرر تعریف میکنه نشونه بزرگی اونه نه فدرر

بدون شک فعلا بیون بورگ بهترینه تاریخه

ببین عزیزم سلطان زمینای خاکی 4 بار پیاپی رولند رو برده سلطان زمینای چمن 5 بار پیاپی ویمبلدون رو برده ولی بیون بورگ این افتخارای دو سلطانو به تنهایی داره

ببین فدرر و نادال تونستن هرکدوم پشت سرهم ویمبلدون و رولند رو ببرن (فقط یکسال) ولی بیون بورگ سه سال پیاپی اینکارو کرده

فدرر در حال حاضر هم بهترین نیست شاید دو سه سال قبل بوده ولی الان دیگه اصلا و ابدا نیست

Hatam
05-02-2010, 09:37 PM
رکورد 17 تا مسترز مبارک انشاالله توی مادرید رکورد آغاسی شکسته میشه

Reza23
05-02-2010, 09:37 PM
رافا قهرمان شد !! :866::866::655::655:

:441::441:

ღஜGran Rafaஜღ
05-02-2010, 09:38 PM
http://nightupload.com/files/iaasks3v9jpaycx2aomo.jpg
http://nightupload.com/files/xqndax17v3vnihf86raf.jpg

Alireza Murray
05-02-2010, 09:43 PM
من بازیو ندیدم
ولی به همه ی طرفدارای رافا تبریک میگم
ایشالا تو مادرید ماری بتونه خوب ظاهر بشه

koury
05-02-2010, 09:44 PM
تبریک میگم دومین قهرمانی سال و پنجمین مسترز رم رو :655:

Vamoooooooos Rafaaaaaaaaaaa

Fakhruddin
05-02-2010, 09:48 PM
درود
قهرمانی نادال مبارک همه هواداران :655::655::655:

Mohammad
05-02-2010, 09:49 PM
رکورد 17 تا مسترز مبارک انشاالله توی مادرید رکورد آغاسی شکسته میشه
یعنی تو مادرید میخوایم خون راه بندازیم، وای!! همون وسط کورت میخوایم یکی یکی سلاخی کنیم همه رو، مگه الکیه؟
بالاخره فصل دفاع کردن از عنوان قهرمانی تموم شد، حالا دیگه عین بنز هی امتیاز بگیر، برو بالا، هی امتیاز بگیر برو بالا :655::189: فک کن فقط 2000 تا تپل تو ویمبلدون :350: چه حالی میده

ღஜGran Rafaஜღ
05-02-2010, 09:51 PM
یعنی تو مادرید میخوایم خون راه بندازیم، وای!! همون وسط کورت میخوایم یکی یکی سلاخی کنیم همه رو، مگه الکیه؟
بالاخره فصل دفاع کردن از عنوان قهرمانی تموم شد، حالا دیگه عین بنز هی امتیاز بگیر، برو بالا، هی امتیاز بگیر برو بالا :655::189: فک کن فقط 2000 تا تپل تو ویمبلدون :350: چه حالی میده
:254::251:

Mohammad_Joulaei
05-02-2010, 09:53 PM
همونطور كه ديشب قهرماني نادال رو تبريك گفتم الان هم ميگم قهرماني بر شما هواداران با جنبه و با شخصيت نادال تبريك:434:

موفق و موئد باشيد

Afshin
05-02-2010, 09:53 PM

درضمن اگه نمیدونی بدون که فدرر با پیت دوستای نزدیکن سمپراس اینو نگه کی بگه؟ میخاسته به فدرر روحیه بده

فدرر هم اگه 16تا برده در نبود رقبای سرسخته، آغاسی و سمپراس خداحافظی کرده بودن فدرر تنها موند تو میدون همینجوری گرند اسلم میبرد نادال 6 بار فدرر رو از گرند اسلم محروم کرد اگه نادال بجای 2005 از 2003 اوج میگرفت فدرر 9تا هم نمیتونست ببره

فدرر بیشتر قهرمانیاش طی سالهای 03 تا 06 (41 قهرمانی) برده یعنی در نبود حریف قدر، نادال هم اولاش فقط تو خاک واسه فدرر خطرناک بود، فدرر از 07 تا الان فقط 17تا جام برده یعنی دقیقا بعد از ظهور قوی نادال توی بقیه زمینها، جوکوویچ، موری و....(درصورتیکه تو سال 06 فقط 12تا برده بوده)

هرکسی 16 تا اسلم ببره بهترین نیست، درضمن یه چیز جوانمردانه ایی که تو تنیس هستش تعریف از بقیس، اگه میبینی بیون بورگ از فدرر تعریف میکنه نشونه بزرگی اونه نه فدرر

بدون شک فعلا بیون بورگ بهترینه تاریخه

ببین عزیزم سلطان زمینای خاکی 4 بار پیاپی رولند رو برده سلطان زمینای چمن 5 بار پیاپی ویمبلدون رو برده ولی بیون بورگ این افتخارای دو سلطانو به تنهایی داره

ببین فدرر و نادال تونستن هرکدوم پشت سرهم ویمبلدون و رولند رو ببرن (فقط یکسال) ولی بیون بورگ سه سال پیاپی اینکارو کرده

فدرر در حال حاضر هم بهترین نیست شاید دو سه سال قبل بوده ولی الان دیگه اصلا و ابدا نیست
چی شده ؟ چرا جیلیز و ویلیز میکنی ؟ :251:
فکر نمیکردی همشون گفته باشن ؟
اصلا میدونی قبلا گرند اسلم چجوری بوده قوانینش ؟ کسی که قهرمان میشد سال دیگه خود به خود تو فینال بود ... اصلا میدونی قبل از اوپن ارا شرایط چجوری بوده ؟ خیال کردی 62 تایتل الان با اون موقع یکیه ؟ البته که نیست . شما هم اگه اینو میدونستی این جور تحلیل نمیکردی .
درضمن اگه بخوان کسی رو با راجر مقایسه کنن ، قبل از اوپن ارا راد لیوره و بعدش هم سمپراس ... بورگ رو چون تحلیلت از تنیس فقط خاک و چمنه میگی ... نمیگی که تو هارد بالکل تعطیل بود ... خود بورگ هم در زمان بازیگریش به بازیکن خاک بازی نخورد ... اگه همین رافا اون موقع بود هیچ کدوم از رولند هاش رو نمیبرد . نمیشه که این جوری تفسیر کرد .
هر کسی باید توی دوره و زمونه ی خودش بهترین باشه .
راستی اگه نمیدونی بدون که فدرر در سالهای 2003 و 2004 هم در حضور اگسی گرند اسلم برد . سمپراس که خدای چمن بود رو در سن 20 سالگی شکست داد . اونم توی ویمبلدون ، خیلی از اون تنیسورای قدیمی اگه تو این دوره زمونه بازی میکردن هیچی نمیشدن . اصلا قیاس مع الفارقه که بخوایم سخت و آسون رو بین گذشته و حال مقایسه کنیم .

راستی شما فقط ویمبلدون و رولند رو میبنی ؟ یو اس اوپن و استرالیا کشکن ؟!!
7 تا گرند اسلم سمپراس که تو یو اس اوپن و استرالیا بدست اومده کشکه ؟

و این که صد البته چون 16 تا اسلم برده بهترینه ، تنیس یعنی گرند اسلم ، چرا وقتی فینال ویمبلدون 2009 بود سمپراس ، بورگ ، راد لیور ، مک انرو و خیلی های دیگه تو ورزشگاه بودن ؟
حالا رافا احتمالا رکورد اگسی رو تو مسترزها میشکونه ، ببین اینا میان تو ورزشگاه :434:

بعدش هم مگه مرام تنیسورها بالا نیست ؟ مگه نمیگی عادت دارن از هم تعریف کنن ؟ خب چرا مثلا بورگ از سمپراس تعریف نمیکنه ؟! یا مثلا بگه رافا بهترینه ؟ تو و کوروش عادت دارید حرفای مردم رو تفسیر کنید . اون بابا صراحتا و با تاکید داره میگه راجر بهترینه ، چه رولند رو میبرد و چه نمیبرد ... شما میگی نه منظورش این نبوده :251:
باز شما میای چرتکه میندازی ؟! اونا میگن سطح تنیسش بالاست . . . تو میگی فلان تا تایتل برده ؟ تعداد تایتل ها رو هم با بازیکنایی مقایسه میکنی خیلی از عنوان ها رو درشرایط بسیار متفاوت نسبت به الان برده بودن و خیلی از اونا رو با بردن فقط یه بازی بدست اوردن .

در مورد سال 2006 ، علت این که 12 تا تایتل بود فوق العاده بودن خودش بود ، نه این که حریف قدری نبود . اگه امسال هم مثل سال 2006 بازی کنه 12 تا رو میبره ، شاید یکی کمتر شاید یکی بیشتر .

و جمله ی آخرت هم که خود جوکه ، یعنی چی تا دو سال قبل بهترین بود و الان نیست ؟ :434:
چی تو فکرت گذشته که اینو گفتی ؟ :379:

Afshin
05-02-2010, 09:54 PM
من نگفتم نباید این حرف رو میزد فقط میگم حرفش معنی خاصی نداره همین که بگه فدرر بهترین تنیسور تاریخه کفایت می کنه تا خودش رو زیر سوال ببره!! مشخصه همچین حرفی از کسی که خودش این همه رکورد داره بعید هست :350:
قافل از این موضوع هستی که با نگفتن این که فدرر بهترینه تاریخه داری خودتو زیر سوال میبری :443:

pasia
05-02-2010, 09:54 PM
[QUOTE=koury;28212]اولا من همیشه اینجا هستم و کمرنگ و پررنگ همیشه در خدمتم اینطور نیست که من 11 ماه قائم شدم تا رافا جام بگیره بیام جواب همه رو بدم!!

دوما بی احترامی ها و دری بری گوئی ها از جانب شما شروع شد نه من و شما با این پستت داری مظلوم نمائی می کنی (عین مغالطه!!) :350: اگرم با این فکر که من عقده ای هستم شما خوشحال میشی قبول :443:
مث اینکه تو رفتار مسالمت امیز نمیدونی چیه؟ مظلوم نمایی واسه چی؟ واسه کی؟ ول کن نیستی بابا در ضمن من غلط کنم بهت بگم عقده ایی ولی وقتی اینطوری حرف میزنی امر به ادم مشتبه میشه.
قهرمانی هم مبارک امیدوارم کدورتها رفع شه.

Afshin
05-02-2010, 09:55 PM
آقا قهرمانی رافا مبارک . از همه بهتر بود ... نوش جونش .
راستی ممد ، حالا که دوباره روحیتون برگشته بیشتر فاز میده بترکونیمتون ... تو مادرید میترکونیمتون :655:

koury
05-02-2010, 09:56 PM
[QUOTE=koury;28212]اولا من همیشه اینجا هستم و کمرنگ و پررنگ همیشه در خدمتم اینطور نیست که من 11 ماه قائم شدم تا رافا جام بگیره بیام جواب همه رو بدم!!

مث اینکه تو رفتار مسالمت امیز نمیدونی چیه؟ مظلوم نمایی واسه چی؟ واسه کی؟ ول کن نیستی بابا در ضمن من غلط کنم بهت بگم عقده ایی ولی وقتی اینطوری حرف میزنی امر به ادم مشتبه میشه.

داداش من بیخیال این بحث شو من اون پست رو دادم که ماجرا تموم شه شما باز داری کشش میدی!!؟ گفتم که هر چی فکر می کنی همونه باشه من عقده ای چجوری بگم که این بحث الکی رو هی ادامه ندی؟؟؟ :379:

Alireza Murray
05-02-2010, 09:57 PM
به ویمبی چشم ندوز مال اندیه:655:

farhad10
05-02-2010, 09:59 PM
با سلام

ضمن عرض تبريك به هواداران رافا بابت قهرماني امشب!!

دوستان در مورد رنكينگ اگر ممكن هست يه كم توضيح بديد.الان رافا با اين قهرماني چند امتيازه ميشه و راجر ازش چند امتياز كم ميشه؟

موفق باشيد
در پناه حق

Afshin
05-02-2010, 10:02 PM
با سلام

ضمن عرض تبريك به هواداران رافا بابت قهرماني امشب!!

دوستان در مورد رنكينگ اگر ممكن هست يه كم توضيح بديد.الان رافا با اين قهرماني چند امتيازه ميشه و راجر ازش چند امتياز كم ميشه؟

موفق باشيد
در پناه حق
به رافا هیچی اضافه نمیشه ، چون پارسال هم قهرمان بود
از راجر هم فکر کنم 315 تا کم میشه

Mohammad Reza
05-02-2010, 10:03 PM
قهرماني رافا مبارك طرفدارانش و خودش و شكيرا!!:441:

Mohammad
05-02-2010, 10:17 PM
آقا قهرمانی رافا مبارک . از همه بهتر بود ... نوش جونش .
راستی ممد ، حالا که دوباره روحیتون برگشته بیشتر فاز میده بترکونیمتون ... تو مادرید میترکونیمتون :655:
افشین بیا مرد و مردونه همینجا جلوی جمع قول بدیم، هر کی برد مادرید رو اون یکی جر نزنه؟ قبول؟ جر ما که مشخصه چیه مصدومیت :254: جر شما هم که تابلوئه نخواست وگرنه میزد میترکوند :251: اوکی؟
شرطشم هیچی فقط روی طرف مقابل کم بشه، کفایت میکنه، من تنک منک و اینا هم حالیم نیست. قبوله؟ شب بود صبح بود رطوبت داشت توپ فلان بود حالیم نیست، گفته باشم اولش. بی غل و غش!
راستی حالا که رافا برد اینم بگم، رافا دستاش تاول زده بود گویا اصلا تمرین نکرده بود این هفته :shame:

Afshin
05-02-2010, 10:27 PM
افشین بیا مرد و مردونه همینجا جلوی جمع قول بدیم، هر کی برد مادرید رو اون یکی جر نزنه؟ قبول؟ جر ما که مشخصه چیه مصدومیت :254: جر شما هم که تابلوئه نخواست وگرنه میزد میترکوند :251: اوکی؟
شرطشم هیچی فقط روی طرف مقابل کم بشه، کفایت میکنه، من تنک منک و اینا هم حالیم نیست. قبوله؟ شب بود صبح بود رطوبت داشت توپ فلان بود حالیم نیست، گفته باشم اولش. بی غل و غش!
راستی حالا که رافا برد اینم بگم، رافا دستاش تاول زده بود گویا اصلا تمرین نکرده بود این هفته :shame:
روی طرف مقابل در چه زمینه ای کم میشه ؟ :434:
اینو مشخص کن ، من قبول میکنم که رافا بهتر بوده ، تو هم باید قبول کنی راجر بهتر بوده . هیچ بهوونه ای ... یعنی هیچ بهوونه ای هم قابل قبول نیست .

ولی میترکونیمتون :655::441:

davidbeckham
05-02-2010, 10:43 PM
vamos rafa:866:
من بازی رئالو داشتم میدیدم
فکر کردم بازی نادال رفت واسه فردا
ست دوم چه جوری بازی کرد؟

milad28235
05-02-2010, 11:49 PM
با سلام

از دوستان طرفدار راجر و نادال خواهش ميكنم به اين بحث هاي بيهوده پايان بدهيد!!

دوستان راجر فدرر اسطوره ورزش تنيس هست و باقي هم خواهد ماند تا سال هاي سال!!

اين همه ركورد و بازي هاي زيبا را نميتوان فقط به خاطر چند تا بازي فيس تو فيسش زير پا گذاشت!!
شكي در اين نيست كه رافائل نادال هم بازيكني فوق العادست اما هنوز نتوانسته است كه ركورد هاي راجر را جابجا كند.شايد بگوئيد رافا زمان زيادي تا بازنشستگي دارد و ممكن است ركورد هاي راجر را بزند و حتي چندين ركورد تازه را به جاي بگذارد اما در زمان حال راجر بهترين تنيسور تاريخ تنيس هست و فعلا در ركورد شكني هيچ رقيبي را ندارد پس الان مقايسه راجر و رافا كاري غير منطقي و بيهوده است!!

متاسفانه دوستان نادالي تا رافا يه مسترز و يا گرند رو ميبره تمام ارزش هاي راجر رو زير پا ميگذارند و بدون هيچ منطقي ميگويند كه بازيكن ما از بازيكن مورد علاقه شما يعني راجر بهتر است در صورتي كه اصلا اينطور نيست!!

اگر بحث شما بازي فيس تو فيس هست اندي ماري هم مثل رافا از راجر جلو هست توي فيس تو فيس اما راجر كجا و اندي ماري كجا!!

لطفا يك كم واقع بين باشيد و نگذاريد تعصبات بيجاي شما پا روي حق بگذارد تا شما نتوانيد واقعيات را ببينيد!!

ديگه واقعا اين كل كل هاي بيجاي طرفداران راجر و رافا اعصاب ادم رو داغون ميكنه و شوق ادم رو براي امدن توي تاپيك هاي اين سايت كمتر ميكنه!!

دوستان از بازي هاي راجر تا مدتي كه در تنيس حضور داره لذت ببريد و مطمئن باشيد چند ماه يا سال ديگه كه راجر از دنياي تنيس خداحافظي ميكنه دلتون واسه حتي ديدنش هم تنگ ميشه چه برسد به ديدن بازي هاش!!

يه خواهش از دوستان طرفدار راجر دارم:

دوستان شما كه به همه ارزش هاي تنيسور خودتون واقف هستيد لطفا از اين به بعد اگر يكي از طرفداران رافا خواست جنجالي در اين مورد به پا كند با جواب ندادن به اون پست حتي اگر روي اعصاب شما هم راه رفته باشد و فوق العاده غير منطقي باشد جواب ندهيد و بگذاريد طرفداران رافا در عالم خودشون و با دليل هاي عير منطقي خودشون خوش باشند و جواب اون شخص رو به امار هاي تنيس و متخصصان اين رشته و چيزي كه در تاريخ ميماند وا بگذاريد.

موفق باشيد
در پناه حق.

من معمولا در تشکر از پست کسی، فقط به دکمه تشکر اکتفا می کنم
ولی پست شما انقدر زیبا بود که نتونستم چیزی ننویسم :441:

مدتی بود توی سایت نبودم
قبلا رفتارم به این صورت بود که حتما باید جواب پستهای بی ارزش رو می دادم
ولی نشستم فکر کردم، دیدم با اینکار هم وقتم رو تلف می کنم، هم در بیشعوری اون فرد، خودم رو شریک می کنم

از این پس من تصمیم گرفتم جواب این مدل پستها رو اصلا ندم
به هیچ وجه من الوجوه هم داخل بحثهای فدرر و نادال نمی شم دیگه
حقیقت دیگه کاملا مشخصه

در مسترز کاپ لندن پارسال از تک تک بازیکنان شرکت کننده پرسیدن دوس داری با چه کسی مقایسه ت کنن،
همگی متفق القول گفتن راجر فدرر
حتی همین رافائل نادال
اونوقت افراد معلوم الحالی راجر فدرر رو زیر سوال می برن ...

واقعا پستهای کاربری به نام Hatam جای تاسف داره
عجیت از پستهای ایشون، افرادی هستن که براش تشکر می زنن
واقعا مایه ی تاسفه:243:

واقعا متاسفم برای آقایونی مثل ممد و کوروش و خشایار و .... که برای این جور پستها تشکر می زنن
خودشون رو هم در حماقت اون فرد، سهیم کردن
واقعا نا امید شدم ازشون

بنده دیگه هرگز وارد بحث با این افراد نمی شم
ازشون هم خواهش می کنم که پستهای بنده رو پاسخ ندن
اگر هم امکان داره من رو ایگنور کنن

از دوستانی هم که نسبت به من لطف دارن (مثل افشین، سعید، و بقیه راجری های عزیز) ، خواهش می کنم که وارد این بحث ها نشن
بگذارید اینها در جهالت خودشون بمونن و خوش باشن
اگر جواب بدین، خودتون رو آلوده کردید
من هم اگر سابقا پاسخ می دادم، اشتباه کردم.

اگه راجر فدرر تک تک بازیهای پیش روش رو ببازه، اگه حتی دیگه هیچی جام نیاره، اگر هد تو هدش با رافا 100 به 7 هم بشه، بار هم بهترین تاریخ هست
بگذارید جاهلان هر چی دوس دارن بگن
اسطوره رو نمی شه انکار کرد :866:

davidbeckham
05-03-2010, 12:14 AM
جناب میلاد خان
مگه خودت تو امضات نوشتی اشغال دفاعی کسی بهت گیر داد
گه گیر دادی به تشکر زدن ما

milad28235
05-03-2010, 12:29 AM
جناب میلاد خان

شما مگه بازیش رو با گولبیس ندیدی؟
آشغالی دفاعی نبود پس چی بود؟ :3t1:
لابد هجومی بود
--------------------------------

الان تک تکشون میان یه بحر طویل می نویسن
من رو محکوم می کنن و خودشون رو تبرئه

باشه آقایون
حق با شماست
هر چی می خواین بگین
دیگه بحثی باهاتون ندارم در این زمینه ها

Mohammad
05-03-2010, 12:43 AM
شما مگه بازیش رو با گولبیس ندیدی؟
آشغالی دفاعی نبود پس چی بود؟ :3t1:
لابد هجومی بود
--------------------------------

الان تک تکشون میان یه بحر طویل می نویسن
من رو محکوم می کنن و خودشون رو تبرئه

باشه آقایون
حق با شماست
هر چی می خواین بگین
دیگه بحثی باهاتون ندارم در این زمینه ها

رافا که افتضاح بود شکی درش نیست، ولی دیدم راجر چقدر تو دوحه جلوش اتک میکرد!!!
آهان ببخشید، اشتباه شد به این کار راجر میگن بازی هوشمندانه :254:

davidbeckham
05-03-2010, 01:04 AM
اشغال دفاعی یعنی خود طرف اشغاله
ولی سبکش اشغال فرق داره

Hatam
05-03-2010, 01:11 AM

واقعا متاسفم برای آقایونی مثل ممد و کوروش و خشایار و .... که برای این جور پستها تشکر می زنن
خودشون رو هم در حماقت اون فرد، سهیم کردن
واقعا نا امید شدم ازشون

از دوستانی هم که نسبت به من لطف دارن (مثل افشین، سعید، و بقیه راجری های عزیز) ، خواهش می کنم که وارد این بحث ها نشن
بگذارید اینها در جهالت خودشون بمونن و خوش باشن
اگر جواب بدین، خودتون رو آلوده کردید
من هم اگر سابقا پاسخ می دادم، اشتباه کردم.

حق با توئه نباید به پارس کردنات جواب داد ولی من بعنوان اینکه طرفت سنگ پرت کنم و دیگه به پارس کردنات ادامه ندی این پستو میزنم اگه که ادامه دادی بهتره ازت دور شد

میدونی باید تأسف به حال کی بخوری؟ به حال اونی که به چرت و پرتات تشکر میزنه به اون پستهایی که از تو هم ارزششون کمتره، نمونه زیاد هست بقیه کاربرا میتونن ببینن، فحش خواهر مادر، غلط کردی، احمق، آشغال و... دقیقا چیزایی که تو جامعه نثارث میکنن میای اینجا میگی چون جرئت نداری توی دنیای واقعی اینو بگی میای توی دنیای مجازی تربیت خانوادگیتو نشون میدی

درضمن من بحثم با آقا افشین بود تو خودتو وسط ننداز اگه ایشون هرچی بهم بگه ناراحت نمیشم همشهری منه ما خوزستانیا خونگرم و بامرامیم مثل تو نیستیم من نظرمو گفتم ایشون هم نظرشو گفت پس بهتره ساکت بشی اتفاقا من هیچوقت دیگه قصد نداشتم جواب پستاتو بدم چون جواب تو فقط خاموشی است

Afshin
05-03-2010, 01:13 AM
رافا که افتضاح بود شکی درش نیست، ولی دیدم راجر چقدر تو دوحه جلوش اتک میکرد!!!
آهان ببخشید، اشتباه شد به این کار راجر میگن بازی هوشمندانه :254:
نه دیگه ، تو گفتی رافا باید حمله میکرد ولی خودش پسیو بازی کرد ، گفتی ارنست اصلا خوب بازی نمیکرد و تو رالی فقط دفاع میکرد .
ولی بازی توی دوحه کاملا حجومی بازی کرد .
پس یا حرف دیروز خودتو قبول داشته باش ، یا این حرفی که الان میزنی .

BABAK
05-03-2010, 06:53 AM

شما با این حرف مزخرف که بزرگترین واقعیت دنیای تنیس رو انکار میکنه حماقت خودت رو بیش از پیش نمایان میکنی برادر...

Mohammad
05-03-2010, 10:24 AM
نه دیگه ، تو گفتی رافا باید حمله میکرد ولی خودش پسیو بازی کرد ، گفتی ارنست اصلا خوب بازی نمیکرد و تو رالی فقط دفاع میکرد .
ولی بازی توی دوحه کاملا حجومی بازی کرد .
پس یا حرف دیروز خودتو قبول داشته باش ، یا این حرفی که الان میزنی .
دقیقا درست میگی افشین. :443: حرف حساب جواب نداره افشین.

یه نکته دیگه، خیلی بی انصافید، راجر تو استرالیا سونگای بی کله رو زد لهش کرد، همه اومدید تو تاپیک به به چه چه راه انداختید، وای اسطوره چیکار کرد، وای اسطوره باله میره رو زمین، وای اسطوره ....
بعد این همه رافا تو این فصل همه رو پودر کرد یه بار نیومدید درست و حسابی تعریف کنید.
رافا، استن بازیکن به این خوبی روی خاک رو، تو ست دوم کامل محو کرد، یه تنیس All Court به نمایش گذاشت، به روی تور هجوم میورد، دراپ والی زد، یه دونه شرت انگل کرد، از بیسلاین پس و پیش وینر زد، از فورهندهای معروف Banana یش زد، بعد اقا اومده میگه راجع به ست دوم حرف نمیزنم چون کامپتیتیو نبود؟!!!!!! حالا اگه من گفته بودم؟ چی میشد؟
حالا راجر بیاد یکی رو اینطور ببره، همچین میاید حلوا حلوا میکنید که نگو و نپرس.
حالا تو این چند ماه اخیر رافا یه بازی بد کرد که هیچکدوم از طرفدارای رافا نگفتن خوب بود، بعد آقا اومده اونو کرده ملاک، اون همه بازی عالی رو ندیده فقط همینو دیده!
به خدا اگه دلتون بازی زیبا میخواست دلم نمیسوخت، ولی الان فهمیدم این که اون دفاعیه فقط بهانه ست، وگرنه دنبال بازی زیبا نیستید. وگرنه فرصت زیاد بوده که رافا بازی زیبا کرده، و شما اشاره ای به بازی زیباش نکردید.
منم خودم ذره ای این تورنمنت بهم نچسبید، اونهم به علت بازی با گولبیس و روندش.

Afshin
05-03-2010, 10:41 AM
دقیقا درست میگی افشین. :443: حرف حساب جواب نداره افشین.

یه نکته دیگه، خیلی بی انصافید، راجر تو استرالیا سونگای بی کله رو زد لهش کرد، همه اومدید تو تاپیک به به چه چه راه انداختید، وای اسطوره چیکار کرد، وای اسطوره باله میره رو زمین، وای اسطوره ....
بعد این همه رافا تو این فصل همه رو پودر کرد یه بار نیومدید درست و حسابی تعریف کنید.
رافا، استن بازیکن به این خوبی روی خاک رو، تو ست دوم کامل محو کرد، یه تنیس All Court به نمایش گذاشت، به روی تور هجوم میورد، دراپ والی زد، یه دونه شرت انگل کرد، از بیسلاین پس و پیش وینر زد، از فورهندهای معروف Banana یش زد، بعد اقا اومده میگه راجع به ست دوم حرف نمیزنم چون کامپتیتیو نبود؟!!!!!! حالا اگه من گفته بودم؟ چی میشد؟
حالا راجر بیاد یکی رو اینطور ببره، همچین میاید حلوا حلوا میکنید که نگو و نپرس.
حالا تو این چند ماه اخیر رافا یه بازی بد کرد که هیچکدوم از طرفدارای رافا نگفتن خوب بود، بعد آقا اومده اونو کرده ملاک، اون همه بازی عالی رو ندیده فقط همینو دیده!
به خدا اگه دلتون بازی زیبا میخواست دلم نمیسوخت، ولی الان فهمیدم این که اون دفاعیه فقط بهانه ست، وگرنه دنبال بازی زیبا نیستید. وگرنه فرصت زیاد بوده که رافا بازی زیبا کرده، و شما اشاره ای به بازی زیباش نکردید.
منم خودم ذره ای این تورنمنت بهم نچسبید، اونهم به علت بازی با گولبیس و روندش.
نه تو داری بی انصافی میکنی ، بازی رافا با سونگا رو یادت نمیاد ؟ میلاد چه تعریفی از بازی رافا کرد ....
.

Mohammad
05-03-2010, 10:52 AM
نه تو داری بی انصافی میکنی ، بازی رافا با سونگا رو یادت نمیاد ؟ میلاد چه تعریفی از بازی رافا کرد ....
.
عه عه، اونو میخواستم بنویسم که نیاید بگید، یادم رفت. ضمنا گفتم این فصل نه فصل پیش.

Reza23
05-03-2010, 11:13 AM
جناب میلاد خان

اشغال دفاعی یعنی خود طرف اشغاله
ولی سبکش اشغال فرق داره

به به چه عجب !!
شما که جز طرفداران پرو پا قرص رافا هستی تا حالا به این امضا
اعتراض نمی کردی؟!!!
حالا که به اسم خودت گیر دادن یاد امضای توهین آمیز و آشغال دفاعی افتادی؟!!
چه خوبه همه طرفداران رافا به رهبری رئیس سایت نسبت به توهین به رافا
که یکی از بزرگترین و با استعداد ترین تنیسورهای تاریخ هست بی تفاوت نباشن!!
باشه تا روزی اصلا کسی جرات نکنه به رافای عزیز ما بی احترامی بکنه.

Afshin
05-03-2010, 11:49 AM
به به چه عجب !!
شما که جز طرفداران پرو پا قرص رافا هستی تا حالا به این امضا
اعتراض نمی کردی؟!!!
حالا که به اسم خودت گیر دادن یاد امضای توهین آمیز و آشغال دفاعی افتادی؟!!
چه خوبه همه طرفداران رافا به رهبری رئیس سایت نسبت به توهین به رافا
که یکی از بزرگترین و با استعداد ترین تنیسورهای تاریخ هست بی تفاوت نباشن!!
باشه تا روزی اصلا کسی جرات نکنه به رافای عزیز ما بی احترامی بکنه.
شما این جا تشریف نداشتید ... مدت ها سر این عبارت بحث و دعوا شد .
اولین بار نیست که کسی اعتراض کرده ، خود خشی ، ممد ، کوروش ، ممد (gran rafa ) و خیلی های دیگه هم گیر داده بودن .
و البته آخرین بار هم نخواهد بود ، چون عمرا میلاد امضاشو عوض نمیکنه ... 2 ساله که من میدونم همینه امضاش ، حالا قبلش رو نمیدونم .

Hossein Murray
05-03-2010, 11:56 AM
اول از دور به خود رافا تبریک می گم !
دوم به محمد .
سوم به همه ی طرفدارای رافا !!!!
واقعا رو خاک تا نداره این پسر ... حقش بود ... مادریدم می گیره ... :434:

Reza23
05-03-2010, 11:56 AM
شما این جا تشریف نداشتید ... مدت ها سر این عبارت بحث و دعوا شد .
اولین بار نیست که کسی اعتراض کرده ، خود خشی ، ممد ، کوروش ، ممد (gran rafa ) و خیلی های دیگه هم گیر داده بودن .
و البته آخرین بار هم نخواهد بود ، چون عمرا میلاد امضاشو عوض نمیکنه ... 2 ساله که من میدونم همینه امضاش ، حالا قبلش رو نمیدونم .

مشکلی نیست.
البته من پستهای قبلی سایت رو میخونم بنابراین از قبل بودن یا نبودن
خیلی مهم نیست.
ما نادالی ها هم اگه بقیه موافق باشن میشینیم یه امضا درست می کنیم
و همه امون اون رو بعنوان امضا قرار میدیم.
امیدوارم اگه اینطور شد دلخوری نباشه. :443::434:

Fakhruddin
05-03-2010, 12:25 PM
دوستان لطفا دعوا نکنید
به نظر من نباید گفت بهترین در تاریخ این یه نظریه مبهمه.اما بجاش میشه گفت بهترین در این دوره از زمان.
شما می تونید 10 سال دیگه راجر هیویت رادیک رافا مورای فررو نواک ... رو باهم قیاس کنید چون با همدیگه هم دوره بودن.اما مگه میشه راجر رافا و ... با ادبرگ یا ایوان لندل یا بورگ ... مقایسه کرد ؟؟؟

از دید دیگر
فرض کنید سالها بعد بازیکن x بیاد n گرند اسلم بگیره بعد اون زمان افراد که الان همسن من و شما هستن میگن هان این بهترین در تاریخه واما من و شما چی میگم.چه فکری میکنیم؟ اگر این بازیکن همدوره راجر و رافا و .. بود ایا می تونست n گرند بگیره ؟

میبینید که نمیشه قیاس کرد نه تنها در تنیس بلکه توی همه ورزش ها قضیه همین طوره !!

Reza23
05-03-2010, 01:03 PM
دوستان لطفا دعوا نکنید
به نظر من نباید گفت بهترین در تاریخ این یه نظریه مبهمه.اما بجاش میشه گفت بهترین در این دوره از زمان.
شما می تونید 10 سال دیگه راجر هیویت رادیک رافا مورای فررو نواک ... رو باهم قیاس کنید چون با همدیگه هم دوره بودن.اما مگه میشه راجر رافا و ... با ادبرگ یا ایوان لندل یا بورگ ... مقایسه کرد ؟؟؟

از دید دیگر
فرض کنید سالها بعد بازیکن x بیاد n گرند اسلم بگیره بعد اون زمان افراد که الان همسن من و شما هستن میگن هان این بهترین در تاریخه واما من و شما چی میگم.چه فکری میکنیم؟ اگر این بازیکن همدوره راجر و رافا و .. بود ایا می تونست n گرند بگیره ؟

میبینید که نمیشه قیاس کرد نه تنها در تنیس بلکه توی همه ورزش ها قضیه همین طوره !!

حرف شما درسته ولی بحث سر توهین به رافا هم هست.
آخه وقاحت تا چه حد که این آقای افشین میگه فلانی
امضاش رو عوض نخواهد کرد؟!
یعنی خودش میدونه چی نوشته ولی اصرار داره.

Mohammad
05-03-2010, 01:03 PM
مشکلی نیست.
البته من پستهای قبلی سایت رو میخونم بنابراین از قبل بودن یا نبودن
خیلی مهم نیست.
ما نادالی ها هم اگه بقیه موافق باشن میشینیم یه امضا درست می کنیم
و همه امون اون رو بعنوان امضا قرار میدیم.
امیدوارم اگه اینطور شد دلخوری نباشه. :443::434:
رضا جان، من موافق نيستم، هر كي هر اشتباهي ميكنه اگه ما هم مثل خودش رفتار كنيم عين اون ميشيم.
كسي كه درباره رافا اون حرف رو يزنه و بهش افتخار كنه، ميزان درك و شعورش از تنيس رو نشون ميده، و اين خودش بهترين جواب به خودشه.

توهين كردن به هيچ كس ، مخصوصا يه قهرمان، كه هزاران طرفدار متين و معقول داره، كار درستي نيست، من قبلا چندبار با غلظت كمتر مقابله به مثل كردم، بعد هم پشيمون شدم و معذرت خواستم.
ديگه هم به هيچ عنوان اينكارو نميكنم حداقل به خاطر احترام به طرفداراي حقيقيش.

رضا جان در اين فروم مبنا بر آزاديه، پستها و امضاي هركسي معرف شخصيت خودشه و كاربران به درستي بهترين قضاوت رو درباره افراد ميكنن.

Reza23
05-03-2010, 01:14 PM
رضا جان، من موافق نيستم، هر كي هر اشتباهي ميكنه اگه ما هم مثل خودش رفتار كنيم عين اون ميشيم.
كسي كه درباره رافا اون حرف رو يزنه و بهش افتخار كنه، ميزان درك و شعورش از تنيس رو نشون ميده، و اين خودش بهترين جواب به خودشه.

توهين كردن به هيچ كس ، مخصوصا يه قهرمان، كه هزاران طرفدار متين و معقول داره، كار درستي نيست، من قبلا چندبار با غلظت كمتر مقابله به مثل كردم، بعد هم پشيمون شدم و معذرت خواستم.
ديگه هم به هيچ عنوان اينكارو نميكنم حداقل به خاطر احترام به طرفداراي حقيقيش.

رضا جان در اين فروم مبنا بر آزاديه، پستها و امضاي هركسي معرف شخصيت خودشه و كاربران به درستي بهترين قضاوت رو درباره افراد ميكنن.

خوب عزیز من چرا همون به اصطلاح طرفداران معقول نمیان اعتراض کنن که
آقا توهین به یه قهرمان بده و زشته؟!!
تازه برای ایشون غش و صعف هم میکنن؟!
افشین بارانی - Saeedzr - roger federer1 و خیلی های دیگه
طرفداران منطقی فدرر هستند یا من اشتباه می کنم!!
محمد عزیز اجازه نده بنام آزادی به رافا توهین کنن.
فراموش نکن صبر ما هم حدی داره و این آزادی برای ما هم هست.

Saeedzr
05-03-2010, 02:04 PM
اولا جای این بحث ها اینجا نیست،از ممد خواهش میکنم که منتقلشون کنه به جایی که تعلق دارن

دوما،این مشکلات و کش و قوسها همیشه وقتی چند کاربر جدید فعال اضافه میشن به وجود میاد
دلیلش اینه که صبر نمیکنند تا با اعضای فروم و جو حاکم بر اون آشنا بشن و شروع میکنن به پست زدن
همونطور که ممد گفت مبنای فروم بر آزادی هست
جناب رضا خان،اگه این آزادی نبود که این دوست شما که به اعضای قدیمی سایت علنا توهین کرده تا حالا باید توقیف شده بود
اگه این آزادی نبود که کاربرانی که بحث چند صفحه قبل رو کردند دیگه اینجا نبودند
و خیلی موارد دیگر
که نمونه اش هم بوده
کاربری بود که به خود رافا توهین کرد،همه اعضا حتی فدرری ها خواهان توقیفش بودن،ولی ممد چون بر اصل آزادی معتقد بود جور دیگری باهاش رفتار کرد

من طرفدار فدررم،ممکنه از رافا هم متنفر باشم،ولی نمیتونم ارزشها و کارهایی رو که کرده زیر سوال ببرم
مثلا بگم در دوره های که کلی کورتر خاصی نبوده این همه عنوان روی خاک بدست آورده!
اینکه بعضی ها از فدرر خوششون نمیاد و تنفر دارند کاملا عادی و قابل درکه،ولی زیر سوال بردن افتخاراتش کاری هست که از هر کسی برنمیاد
سمپراس و بورگ و آغاسی و بکر و ... خیلی از بزرگان دنیای تنیس میگن فدرر تا الان بهترین کسی بوده که تنیس بازی کرده،که خروجی این بهترین تنیس افتخارات و رکوردهای بیشماری هست که بدست آورده

حالا ممکنه یه نفر نظر بزرگترین تنیسورهای تاریخ رو قبول نداشته باشه،اولا خوب میتونه در دنیای خودش بمونه
دوما نمیتونه که زور بیاد بگه نه همه اشتباه میکنند و فقط من درست میگم
چون سال 2009 رافا سرما خورده بود پس فدرر بهترین نیست
چون فلان دوره پیت سمپراس شماره 2 وجود نداشته پس ...

این ها چیزایی نیست که دربارشون بحث بشه،ثابت شده و ثبت شده است.

در مورد اون امضای میلاد،خودش میگه من به سبکش دارم میگم،ولی شما اصرار دارید که نه داری به خودش میگی
وقتی خودش اذعان داره که دارم به سبکش میگم،پس شما نمیتونید اون رو توهین تلقی کنید
هر چند ممکنه فکر کنید داره اذهان رو فریب میده

هر وفت تونستید این موضوع رو بهش بقبولونید اونوقت مطمئن باشید که خودش برش میداره

کلا سعی کنید همیشه نرمال باشید و زیاد تخته گاز نرانید

اینقدر به تشکر ها هم گیر ندید،چون چیزی عوض نمیشه
این سیستم بیشتر حالت Fun داره
ولی نه اینکه وقتی کسی داره توهین میکنه همه بگن اینم Funـه و ازش تشکر کنن!

Mohammad
05-03-2010, 02:37 PM
رضا جان يه نيمچه واكنشهايي از جانب، آرا و مهرداد داشتيم كه البته عقيم موند، نميدونم بعضي از دوستان هم پشت ميلاد قايم شدن، بعضيها هم موافق نيستن و مصلحت انديشي ميكنن و چيزي نميگن، مسئول اعمالشون خودشون هستند، مسلما همه اينها از برآيندي كه بقيه افراد فروم از اين دست افراد دارن تاثير گذاره، من خودم به شخصه احترام خاص و وي‍ژه اي براي بعضيها مثل آرا و مهرداد قائلم نه اينكه براي بقيه دوستان راجري احترام قائل نباشم ولي از شخصيت مستقل اين دوستان لذت ميبرم.
رضا جان شما هم ميتوني مثل ميلاد امضاي توهين آميز بزاري براي خودت ولي مطمئن باش خيلي از ما از شما دوستانه ميخوايم اينكارو نكن‍ی، من خودم خيلي ناراخت ميشم وقتي تو اين فروم به رافا بارها و بارها به رافا توهين شد، اون امضا گه چيزي نيست، ولی لازمه ازدي همينه كه بزاريم افراد خودشون و شخصيتشون رو راجتتر به ما معرفي كنن.

سعيد اين تورنمنت كه تموم شد، فك كنم نيازي به جابه جايي باشه، حالا اگه لازم شد در آخر بحث اينكارو ميكنم.

Afshin
05-03-2010, 05:32 PM
دوستان لطفا دعوا نکنید

از دید دیگر

نخیر موافق نیستم ... بعضی ها بهترین تاریخند . شاید نشه با منطق ریاضی و کامپیوتری اثبات کرد ، ولی همه ازعان دارن که بهترین تاریخ هستند .

محمد علی ، همه میگن بهترین تاریخه و هیچ کس هم شک نداره
مارادونا و پله رو همه میگن که بهترین تاریخ هستند
مایکل جردن با اختلاف زیادی سطح بازیش از همه بالاتر بود . و حتی یک نفر هم به خودش اجازه نمیده که بگه بهترین نیست.
فدرر هم همین جوره ، همه ی بزرگان تنیس میگن بهترینه تاریخه ، اونوقت دوست خوبمون میگه خواستن بامرامی کنن و حال بدن بهش ... کوروش میگه منظورشون یه چیز دیگه بوده و خلاصه حاضر نیستن قبول کنن . مهم نیست البته ، شما فکر کنید نیست ، ما فکر میکنیم هست . در حقیقت امر تفاوتی ایجاد نمیشه .

Afshin
05-03-2010, 05:34 PM
حرف شما درسته ولی بحث سر توهین به رافا هم هست.
آخه وقاحت تا چه حد که این آقای افشین میگه فلانی
امضاش رو عوض نخواهد کرد؟!
یعنی خودش میدونه چی نوشته ولی اصرار داره.
وقاحت چرا ؟ مگه من چی گفتم ؟ گفتم منتظر نباش میلاد امضاشون عوض کنه ، چون نمیکنه .
هر وقت خودم توهین کردم به رافا ، بگو وقاحت . تا حالا نگفتم آشغال دفاعی ... تا حالا به رافا توهین کلامی نکردم . بقول میلاد شاید تو خونه بهش فحش بدم ولی هرگز جلوی طرفداراش بهش بی احترامی نکردم . این که هم میگه در حد و اندازه های راجر نیست ، نظر شخصیمه ، توهین نکردم بهش . شما هم فکر کن راجر در حد و اندازه های رافا نیست .
و این که میلاد اصرار داره هم به خودش ربط داره ، اتفاقا هدفش هم این بوده که شما رو اذیت کنه و شما به راحتی افتادی تو دامش :434:

محمد واسه شخصیت مستقل منم احترام قائل باش :182:

Reza23
05-03-2010, 06:28 PM
اولا جای این بحث ها اینجا نیست،از ممد خواهش میکنم که منتقلشون کنه به جایی که تعلق دارن

دوما،این مشکلات و کش و قوسها همیشه وقتی چند کاربر جدید فعال اضافه میشن به وجود میاد
دلیلش اینه که صبر نمیکنند تا با اعضای فروم و جو حاکم بر اون آشنا بشن و شروع میکنن به پست زدن
همونطور که ممد گفت مبنای فروم بر آزادی هست
جناب رضا خان،اگه این آزادی نبود که این دوست شما که به اعضای قدیمی سایت علنا توهین کرده تا حالا باید توقیف شده بود
اگه این آزادی نبود که کاربرانی که بحث چند صفحه قبل رو کردند دیگه اینجا نبودند
و خیلی موارد دیگر
که نمونه اش هم بوده
کاربری بود که به خود رافا توهین کرد،همه اعضا حتی فدرری ها خواهان توقیفش بودن،ولی ممد چون بر اصل آزادی معتقد بود جور دیگری باهاش رفتار کرد

من طرفدار فدررم،ممکنه از رافا هم متنفر باشم،ولی نمیتونم ارزشها و کارهایی رو که کرده زیر سوال ببرم
مثلا بگم در دوره های که کلی کورتر خاصی نبوده این همه عنوان روی خاک بدست آورده!
اینکه بعضی ها از فدرر خوششون نمیاد و تنفر دارند کاملا عادی و قابل درکه،ولی زیر سوال بردن افتخاراتش کاری هست که از هر کسی برنمیاد
سمپراس و بورگ و آغاسی و بکر و ... خیلی از بزرگان دنیای تنیس میگن فدرر تا الان بهترین کسی بوده که تنیس بازی کرده،که خروجی این بهترین تنیس افتخارات و رکوردهای بیشماری هست که بدست آورده

حالا ممکنه یه نفر نظر بزرگترین تنیسورهای تاریخ رو قبول نداشته باشه،اولا خوب میتونه در دنیای خودش بمونه
دوما نمیتونه که زور بیاد بگه نه همه اشتباه میکنند و فقط من درست میگم
چون سال 2009 رافا سرما خورده بود پس فدرر بهترین نیست
چون فلان دوره پیت سمپراس شماره 2 وجود نداشته پس ...

این ها چیزایی نیست که دربارشون بحث بشه،ثابت شده و ثبت شده است.

در مورد اون امضای میلاد،خودش میگه من به سبکش دارم میگم،ولی شما اصرار دارید که نه داری به خودش میگی
وقتی خودش اذعان داره که دارم به سبکش میگم،پس شما نمیتونید اون رو توهین تلقی کنید
هر چند ممکنه فکر کنید داره اذهان رو فریب میده

هر وفت تونستید این موضوع رو بهش بقبولونید اونوقت مطمئن باشید که خودش برش میداره

کلا سعی کنید همیشه نرمال باشید و زیاد تخته گاز نرانید

اینقدر به تشکر ها هم گیر ندید،چون چیزی عوض نمیشه
این سیستم بیشتر حالت Fun داره
ولی نه اینکه وقتی کسی داره توهین میکنه همه بگن اینم Funـه و ازش تشکر کنن!

جون من واقعا از ادبیات فارسی همین قدر بلدی که متوجه نشدی که
تو اون لیست از سبک بازیکنها حرفی زده نشده؟!!!
یا خودت رو به قول محمد پشت رفیقت قایم کردی؟!!!!
شما و دوستان فدرری ات دارین به شعور همه اعضای سایت توهین
می کنین بعد میگین هیچی نگو تا تو دام فلانی نیوفتی!!!!
واقعا دست مریزاد از این انسانیت و این درک و تفسیر شما از آزادی بیان!!
پس از فردا هر کسی هر چی اومد تو دهنش به نام آزادی به این و اون بگه؟!!!
آقا سعید شما چقدر درس خوندی رفیق؟!! من که نمیدونم!!!
یا چقدر تیز و زبلی که اینجوری با کلمات بازی می کنی؟!!!!!
ولی اینو بدون هر چی هستی باش ولی بقیه رو احمق فرض نکن!

Reza23
05-03-2010, 07:11 PM
رضا جان يه نيمچه واكنشهايي از جانب، آرا و مهرداد داشتيم كه البته عقيم موند، نميدونم بعضي از دوستان هم پشت ميلاد قايم شدن، بعضيها هم موافق نيستن و مصلحت انديشي ميكنن و چيزي نميگن، مسئول اعمالشون خودشون هستند، مسلما همه اينها از برآيندي كه بقيه افراد فروم از اين دست افراد دارن تاثير گذاره، من خودم به شخصه احترام خاص و وي‍ژه اي براي بعضيها مثل آرا و مهرداد قائلم نه اينكه براي بقيه دوستان راجري احترام قائل نباشم ولي از شخصيت مستقل اين دوستان لذت ميبرم.
رضا جان شما هم ميتوني مثل ميلاد امضاي توهين آميز بزاري براي خودت ولي مطمئن باش خيلي از ما از شما دوستانه ميخوايم اينكارو نكن‍ی، من خودم خيلي ناراخت ميشم وقتي تو اين فروم به رافا بارها و بارها به رافا توهين شد، اون امضا گه چيزي نيست، ولی لازمه ازدي همينه كه بزاريم افراد خودشون و شخصيتشون رو راجتتر به ما معرفي كنن.

دوست عزیز مسئول همه این توهینها شما هستی که با سو مدیریت خودت
این موضوع رو جا انداختی که آزادی یعنی اینکه هر کس دلش خواست بیاد
اینجا توهین کنه!
آزادی یعنی اینکه من که یه کاربر ساده هستم بیام از شما انتقاد کنم و از
سایت اخراج نشم نه اینکه بیام به فدرر توهین کنم!
ببین عزیز من شما تفسیرت از آزادی بیان غلطه.
این چیزی که شما میگی آزادی اسمش هرج و مرجه.
تصور کن الان 4 تا از بچه های رافایی بیان و رفتار مشابه همین آقایون
فدرری رو انجام بدن چی میشه؟!!
این یعنی آزادی؟!!!!!
شما نباید اجازه بدی اینجا به رافا یا هر کس دیگه ای توهین بشه.
شما اینجا همه چی رو فدای مصلحت اندیشی کردی!
اگه طرفداری شما و بعضی دیگه از رافا تا این حد باشه من متاسفم
و قول میدم دیگه اینجا پست ندم!
من خیال کردم قلب شما ها برای رافا می تپه!
من خیال کردم شما ها هم مثل من بازیها رو به عشق رافا
دنبال میکنین!
دوستان رافایی چطور میتونین در مقابل توهین علنی به رافا ساکت باشین؟!!
امیدوارم حداقل جواب مناسبی برای وجدان خودتون داشته باشین.

:243::243::243::243::243::243::243:
:182::182::182::182::182::182::182:

Mohammad
05-03-2010, 07:19 PM
نخیر موافق نیستم ... بعضی ها بهترین تاریخند . شاید نشه با منطق ریاضی و کامپیوتری اثبات کرد ، ولی همه ازعان دارن که بهترین تاریخ هستند .

محمد علی ، همه میگن بهترین تاریخه و هیچ کس هم شک نداره
مارادونا و پله رو همه میگن که بهترین تاریخ هستند
مایکل جردن با اختلاف زیادی سطح بازیش از همه بالاتر بود . و حتی یک نفر هم به خودش اجازه نمیده که بگه بهترین نیست.
فدرر هم همین جوره ، همه ی بزرگان تنیس میگن بهترینه تاریخه ، اونوقت دوست خوبمون میگه خواستن بامرامی کنن و حال بدن بهش ... کوروش میگه منظورشون یه چیز دیگه بوده و خلاصه حاضر نیستن قبول کنن . مهم نیست البته ، شما فکر کنید نیست ، ما فکر میکنیم هست . در حقیقت امر تفاوتی ایجاد نمیشه .
من موندم چطور برای تعداد قهرمانیهای روی خاک رافا، همه منطق و ریاضیت رو ریختی رو داریه!! :251:

Afshin
05-03-2010, 07:22 PM
ای بابا ... بازم که شروع کردی
فروم ما این جوریه ، کسی به کسی توهین نمیکنه ، هر کی هم توهین میکنه با بی محلی جوابش رو میدیم .
یکی بود به رافا گفت گاو ، همه ی بچه ها با پرخاشگری جوابشو دادن . ولی محمد گفت که باید جوابشو ندیم تا خودش بیخیال شه ... چند بار دیگه پارازیت انداخت ولی ما جوابشو ندادیم و الان هم بیخیال شده .
به قول ممد ، هر کسی با رفتارش نشون میده که چجور آدمیه ... میلاد هم چه توهین کرده و چه نکرده به خودش بر میگرده ، شما دوست داری عکس العمل نشون بده ، دوست هم نداری ولش کن شاید خودش بیخیال بشه و امضاش رو عوض کنه .
اگه با این دید مشکل داری بهتره که تو این فروم نیای ، چون همه ی اعضای فروم با این شرایط کنار اومدن و میبینی که منو ممد و سعید و خیلی های دیگه میزنیم تو سر هم ، ولی بازم همدیگرو دوست داریم .

Mohammad
05-03-2010, 07:26 PM
دوست عزیز مسئول همه این توهینها شما هستی که با سو مدیریت خودت
این موضوع رو جا انداختی که آزادی یعنی اینکه هر کس دلش خواست بیاد
اینجا توهین کنه!
آزادی یعنی اینکه من که یه کاربر ساده هستم بیام از شما انتقاد کنم و از
سایت اخراج نشم نه اینکه بیام به فدرر توهین کنم!
ببین عزیز من شما تفسیرت از آزادی بیان غلطه.
این چیزی که شما میگی آزادی اسمش هرج و مرجه.
تصور کن الان 4 تا از بچه های رافایی بیان و رفتار مشابه همین آقایون
فدرری رو انجام بدن چی میشه؟!!
این یعنی آزادی؟!!!!!
شما نباید اجازه بدی اینجا به رافا یا هر کس دیگه ای توهین بشه.
شما اینجا همه چی رو فدای مصلحت اندیشی کردی!
اگه طرفداری شما و بعضی دیگه از رافا تا این حد باشه من متاسفم
و قول میدم دیگه اینجا پست ندم!
من خیال کردم قلب شما ها برای رافا می تپه!
من خیال کردم شما ها هم مثل من بازیها رو به عشق رافا
دنبال میکنین!
دوستان رافایی چطور میتونین در مقابل توهین علنی به رافا ساکت باشین؟!!
امیدوارم حداقل جواب مناسبی برای وجدان خودتون داشته باشین.

:243::243::243::243::243::243::243:
:182::182::182::182::182::182::182:
رضا واقعا نمیدونم شاید تفسیر من واقعا غلطه، میتونیم یه همه پرسی بزاریم و نظر همه رو جویا بشیم، اونجوری نظر جمع رو اجرا میکنیم، شما خودت میتونی این نظر سنجی رو ایجاد کنی.

Afshin
05-03-2010, 07:27 PM
من موندم چطور برای تعداد قهرمانیهای روی خاک رافا، همه منطق و ریاضیت رو ریختی رو داریه!! :251:
خب وقتی عدد میگیم و میگیم که 16 تا گرند اسلم برده و فلان سال نامبر وان بوده و فلان سال برترین ورزشکار سال شده و .... میگن قبول نداریم . مجبوریم ارجاتون بدیم به بزرگان تنیس و وقتی هم میگید دارن بهش حال میدن مجبوریم واگذارتون کنیم به خدا یا به قول خود به خرد:434:
آقا اصلا یه چیزی ، تو قبول کن راجر بهترین نیست ... منم کاری به کارت ندارم ... اصلا تو بگی هست یا نه فرقی در اصل موضوع ایجاد نمیشه . راجر 1000 امین نفر هم نیست . شما راحت باش

Reza23
05-03-2010, 07:28 PM
فروم ما این جوریه ، کسی به کسی توهین نمیکنه ، هر کی هم توهین میکنه با بی محلی جوابش رو میدیم .
یکی بود به رافا گفت گاو ، همه ی بچه ها با پرخاشگری جوابشو دادن . ولی محمد گفت که باید جوابشو ندیم تا خودش بیخیال شه ... چند بار دیگه پارازیت انداخت ولی ما جوابشو ندادیم و الان هم بیخیال شده .
به قول ممد ، هر کسی با رفتارش نشون میده که چجور آدمیه ... میلاد هم چه توهین کرده و چه نکرده به خودش بر میگرده ، شما دوست داری عکس العمل نشون بده ، دوست هم نداری ولش کن شاید خودش بیخیال بشه و امضاش رو عوض کنه .
اگه با این دید مشکل داری بهتره که تو این فروم نیای ، چون همه ی اعضای فروم با این شرایط کنار اومدن و میبینی که منو ممد و سعید و خیلی های دیگه میزنیم تو سر هم ، ولی بازم همدیگرو دوست داریم .
پس چرا وقتی PowerVu مطلبی می نویسه که به مذاق شما خوش نمیاد
همه اتون میخوایین تیکه پاره اش کنین؟!!!!
چرا از کنارش بیخیال رد نمیشین؟!!!!
حالا یکی میومد به فدرر می گفت گاو باز هم چیزی نمی گفتی؟!!!
اینکه کی بیاد تو این فروم و کی نیاد در محدوده اختیارات شما نیست!!

Mohammad
05-03-2010, 07:29 PM
خب وقتی عدد میگیم و میگیم که 16 تا گرند اسلم برده و فلان سال نامبر وان بوده و فلان سال برترین ورزشکار سال شده و .... میگن قبول نداریم . مجبوریم ارجاتون بدیم به بزرگان تنیس و وقتی هم میگید دارن بهش حال میدن مجبوریم واگذارتون کنیم به خدا یا به قول خود به خرد:434:
آقا اصلا یه چیزی ، تو قبول کن راجر بهترین نیست ... منم کاری به کارت ندارم ... اصلا تو بگی هست یا نه فرقی در اصل موضوع ایجاد نمیشه . راجر 1000 امین نفر هم نیست . شما راحت باش
من اصلا به راجر کاری نداشتم، میگم چرا در مورد نظر سنجی رافا اومدی هی منطق منطق کردی، بس کن، اونجا هم یه ذره دوگوله را به کار مینداختی حرفی از روی کاغذ و ... نمیزدی. تا الان هم که جوابتو خوب گرفتی منتظر بقیش باش.

Mohammad
05-03-2010, 07:32 PM
نه افشین، انصافا رفتار شما دو گانست، قبول کن.
وقتی پراگرس گفت گاو شما همه اومدید وسط جوابشو دادی، ولی کدومتون تا حالا به میلاد دوستانه تذکر داده؟ قبول دارم خیلی وقتها از پستهای توهین امیزش تشکر نکردی ولی بارها هم تشکر کردی.
واسه هم میگم مهرداد و آرا با شما یه ذره فرق دارن.
یه بار شد بهش بگی این رفارت درست نیست؟

Reza23
05-03-2010, 07:34 PM
رضا واقعا نمیدونم شاید تفسیر من واقعا غلطه، میتونیم یه همه پرسی بزاریم و نظر همه رو جویا بشیم، اونجوری نظر جمع رو اجرا میکنیم، شما خودت میتونی این نظر سنجی رو ایجاد کنی.

متاسفانه من وقتی می بینم تعدادی از بچه هایی که آواتارشون عکس رافا ست
در مقابل این مسائل ساکت میمونن تازه می فهمم چقدر رافایی تو این سایت
غریبه!!
نه محمد جون من نه بلدم نظرسنجی درست کنم و نه اینکه درسته اقلیت برای
اکثریت تصمیم بگیره!!
شاید بهتر باشه من هم فدرری بشم حالا چه آشکار و چه مخفی!!
اینجوری همه جا صلح و صفا میشه! :655:

Afshin
05-03-2010, 07:35 PM
پس چرا وقتی PowerVu مطلبی می نویسه که به مذاق شما خوش نمیاد
همه اتون میخوایین تیکه پاره اش کنین؟!!!!
چرا از کنارش بیخیال رد نمیشین؟!!!!
حالا یکی میومد به فدرر می گفت گاو باز هم چیزی نمی گفتی؟!!!
اینکه کی بیاد تو این فروم و کی نیاد در محدوده اختیارات شما نیست!!
خب منم که گفتم ، اگه خوشت نمیاد عکس العمل نشون بده و اگه هم خوشت میاد بیخیال شو .
اگه کسی به راجر بگه گاو ، مثل همون زمانی که به رافا گفتن سگ و گاو عکس العمل نشون میدم .
من میگم موقوف کردن و این چیزا نداریم . شما مشکلی با میلاد داری باهاش دعوا کن :434:

Afshin
05-03-2010, 07:38 PM
من اصلا به راجر کاری نداشتم، میگم چرا در مورد نظر سنجی رافا اومدی هی منطق منطق کردی، بس کن، اونجا هم یه ذره دوگوله را به کار مینداختی حرفی از روی کاغذ و ... نمیزدی. تا الان هم که جوابتو خوب گرفتی منتظر بقیش باش.
خب من هنوز سر حرفم هستم . گفتم 2 تا تایتل میبره ، هنوزم نظرم همونه .
هر وقت 5 تا تایتل برد شما درست میگی :251:
لا اقل من شانس دارم که حرفم درست در بیاد ، واسه تو که از همین الان هم غلط از آب درومد . حالا اگه هم بگیم منظورت 100% قهرمانی بوده ، باید بازم صبر کرد . تا ببینیم حرف کی درست از آب در میاد . پارسال هم تا فینال مادرید تاختید ، اما بعدش تخته گاز رفتید ته دره !

Reza23
05-03-2010, 07:40 PM
خب منم که گفتم ، اگه خوشت نمیاد عکس العمل نشون بده و اگه هم خوشت میاد بیخیال شو .
اگه کسی به راجر بگه گاو ، مثل همون زمانی که به رافا گفتن سگ و گاو عکس العمل نشون میدم .
من میگم موقوف کردن و این چیزا نداریم . شما مشکلی با میلاد داری باهاش دعوا کن :434:

خیلی با حالی افشین خان.
من دارم از رفتار تو سوال میکنم تو با رفتار من جواب میدی!!

Afshin
05-03-2010, 07:42 PM
نه افشین، انصافا رفتار شما دو گانست، قبول کن.
وقتی پراگرس گفت گاو شما همه اومدید وسط جوابشو دادی، ولی کدومتون تا حالا به میلاد دوستانه تذکر داده؟ قبول دارم خیلی وقتها از پستهای توهین امیزش تشکر نکردی ولی بارها هم تشکر کردی.
واسه هم میگم مهرداد و آرا با شما یه ذره فرق دارن.
یه بار شد بهش بگی این رفارت درست نیست؟
بله ، من به میلاد تذکر دادم ، هرگز هم کلمه ی آشغال دفاعی رو به زبون نیووردم ، اکثر پست هایی هم که توهین میکنه به اشخاص رو تشکر نمیکنم . نمونش همون پستی که گفت تو غلط میکنی و گزارش گرا و خیلی مثال های دیگه .
و این که زیاد جناحی در مورد پست ها فکر نکن . اگه این جور باشه همون قدر هم در مورد تشکر نکردن از پست ها میشه بحث کرد . .. . بار ها و بارها شده فدرری ها حرفی منطقی و به دور از کل کل زدن ، و دوستان رافایی تشکر نکردن . کلا زیاد به تشکر کردن مردم گیر نده .
مهرداد و آرا هم خیلی دوست دارن همه با هم خوب باشن ، ولی من دعوا رو هم دوست دارم :866::655:
هرگز نمیتونم مثل مهرداد و آرا باشم .
راستی دوست دارم ، شما مشکلی داری ؟ منظورم اینه که حال ندارم مالتی نقل قول کنم :434:

Mohammad
05-03-2010, 07:42 PM
خب من هنوز سر حرفم هستم . گفتم 2 تا تایتل میبره ، هنوزم نظرم همونه .
هر وقت 5 تا تایتل برد شما درست میگی :251:
لا اقل من شانس دارم که حرفم درست در بیاد ، واسه تو که از همین الان هم غلط از آب درومد . حالا اگه هم بگیم منظورت 100% قهرمانی بوده ، باید بازم صبر کرد . تا ببینیم حرف کی درست از آب در میاد . پارسال هم تا فینال مادرید تاختید ، اما بعدش تخته گاز رفتید ته دره !
افشین قبلنا باهوش تر بودیا!!
اونجاییش رو میگم که گیر داده بودی چرا صفر رو نذاشتید و حرف از منطق و علم و ارسطو و احترام به نظر بقیه و حفظ اصل نطرسنجی نه خودسنجی و ... میزدید، به انتخاب متین شما کاری ندارم.

Afshin
05-03-2010, 07:43 PM
خیلی با حالی افشین خان.
من دارم از رفتار تو سوال میکنم تو با رفتار من جواب میدی!!
میدونم ، همه اینو میگن بهم :shame:

Afshin
05-03-2010, 07:46 PM
افشین قبلنا باهوش تر بودیا!!
اونجاییش رو میگم که گیر داده بودی چرا صفر رو نذاشتید و حرف از منطق و علم و ارسطو و احترام به نظر بقیه و حفظ اصل نطرسنجی نه خودسنجی و ... میزدید، به انتخاب متین شما کاری ندارم.
آهان ، خب معلومه چرا این حرف رو زدم . دو تا موضوع مختلف رو داری با هم مقایسه میکنی .
قیاست مع الفارقه .
این که بگیم یکی بهترین تاریخه رو نمیشه با محاسبات بدست آورد ، چون داریم چند زمان مختلف رو با هم مقایسه میکنیم .
ولی درمورد قهرمانی یه بازیکن هر چیزی ممکنه ، پس باید به نظر همه احترام گذاشت . اصلا حرفت درست نبود :688:

Reza23
05-03-2010, 07:47 PM
میدونم ، همه اینو میگن بهم :shame:

واااای پس همه جا همین طوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! :254::251:

Mohammad
05-03-2010, 07:47 PM
بله ، من به میلاد تذکر دادم ، هرگز هم کلمه ی آشغال دفاعی رو به زبون نیووردم ، اکثر پست هایی هم که توهین میکنه به اشخاص رو تشکر نمیکنم . نمونش همون پستی که گفت تو غلط میکنی و گزارش گرا و خیلی مثال های دیگه .
و این که زیاد جناحی در مورد پست ها فکر نکن . اگه این جور باشه همون قدر هم در مورد تشکر نکردن از پست ها میشه بحث کرد . .. . بار ها و بارها شده فدرری ها حرفی منطقی و به دور از کل کل زدن ، و دوستان رافایی تشکر نکردن . کلا زیاد به تشکر کردن مردم گیر نده .
مهرداد و آرا هم خیلی دوست دارن همه با هم خوب باشن ، ولی من دعوا رو هم دوست دارم :866::655:
راستی دوست دارم ، شما مشکلی داری ؟ منظورم اینه که حال ندارم مالتی نقل قول کنم :434:
اگر تذکر دادی که علنی نبوده، پس غیرعلنی بوده که خب طبیعتا من نمیتونستم بدونم، به هر حال ممنون بابت تذکر.
من کی الان حرف از تشکر جناحی زدم؟ تشکر از پستهای توهین امیز رو گفتم کاری به جناح شما نداشتم.
تازه قبلا هم من گیری به تشکر جناحی ندادم، اونباری که خیلی شاکی شدم این بود که بعضیا خارج از بحث تنیس هم تشکر جناحی میکردن که جویای علت شدم متوجه شدم ایراد جای دیگست کاریش نمیشه کرد.
هی باز پست منو بی دقت جواب بده.

Afshin
05-03-2010, 07:48 PM
واااای پس همه جا همین طوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! :254::251:
چطورم ؟ با حال ؟ آره ... گفتم که همه میگن باحالم ، همه و همه جا ... من بالذات آدم باحالیم :434:

Afshin
05-03-2010, 07:50 PM
اگر تذکر دادی که علنی نبوده، پس غیرعلنی بوده که خب طبیعتا من نمیتونستم بدونم، به هر حال ممنون بابت تذکر.
من کی الان حرف از تشکر جناحی زدم؟ تشکر از پستهای توهین امیز رو گفتم کاری به جناح شما نداشتم.
تازه قبلا هم من گیری به تشکر جناحی ندادم، اونباری که خیلی شاکی شدم این بود که بعضیا خارج از بحث تنیس هم تشکر جناحی میکردن که جویای علت شدم متوجه شدم ایراد جای دیگست کاریش نمیشه کرد.
هی باز پست منو بی دقت جواب بده.
تو پستات ایهام دارن ، اول مشخص کن منظورت دقیقا چیه بعد بگو من بی دقت میخونم
من اصلا کاری به شخصیت طرف ندارم ، فقط پستش رو میخونم . حالا تو فکر میکنی من جناحی تشکر میکنم ؟! خب این نظر توئه .
البته وقتی بحث در مورد یه موضوع کلی باشه ، مثلا فدرر بهترینه تاریخه ، از پست های اکثر راجری ها تشکر میکنم :434:
البته تا جایی که به کسی توهین نکرده باشن

Saeedzr
05-03-2010, 07:57 PM
جون من واقعا از ادبیات فارسی همین قدر بلدی که متوجه نشدی که
تو اون لیست از سبک بازیکنها حرفی زده نشده؟!!!
یا خودت رو به قول محمد پشت رفیقت قایم کردی؟!!!!
شما و دوستان فدرری ات دارین به شعور همه اعضای سایت توهین
می کنین بعد میگین هیچی نگو تا تو دام فلانی نیوفتی!!!!
واقعا دست مریزاد از این انسانیت و این درک و تفسیر شما از آزادی بیان!!
پس از فردا هر کسی هر چی اومد تو دهنش به نام آزادی به این و اون بگه؟!!!
آقا سعید شما چقدر درس خوندی رفیق؟!! من که نمیدونم!!!
یا چقدر تیز و زبلی که اینجوری با کلمات بازی می کنی؟!!!!!
ولی اینو بدون هر چی هستی باش ولی بقیه رو احمق فرض نکن!
من نمیدونم این بحثها چه ربطی به ادبیات فارسی و تحصیلات و ... داره
منحرفش نکنید

اگه فقط با اون قسمتی که قرمز کردید مشکل دارید،من دیگه حرفی ندارم بزنم
امضای میلاد یا هر شخص دیگه ربطی به من نداره
خودش هست،حی و حاضر،میتونید باهاش صحبت کنید

شما هم استاد سکوت کردن در مقابل حرفهای بقیه هستید
اونبار هم سر اینکه فهمیدی فدرر بیشتر بیگل کرده صدات دیگه در نیومد
کل پست من رو ول کردی،اونجایی که یه توضیح کوچیک دادم چسبیدی

نگفتی،شما موافقی که آزادی نباشه و کاربری که توهین کرده موقوف بشه؟

مشکلتون اینه که صبر ندارید،از راه نرسیده میخواهید همه رو اصلاح کنید
تنیسورتون هم که قدیس هست

بخدا این شخصیت ها ارزش اینهمه بحث و جدل بین ما رو ندارند
اینقدر همه چیز رو جدی نگیرید
به قول فرید از تنیس لذت ببرید

Afshin
05-03-2010, 08:04 PM
عه عه، اونو میخواستم بنویسم که نیاید بگید، یادم رفت. ضمنا گفتم این فصل نه فصل پیش.
راستی یادم رفت جواب این پست رو بدم ، لامصب آخه رافا این فصل که افضاح بوده ... تازه دو هفتست داره خوب بازی میکنه ، هنوز عادت نکردیم ازش تعریف کنیم:160:
گرچه تو همین تورنمنت خیلی ها مثل شخص بنده از بازیش تعریف کردن . گفتم در حد و اندازه اش نبودن خیلی ها و رافا خیلی بهتره . ولی خب یه سری ضعف ها هم تو بازیش دیدم که بهشون اشاره کردم .

Reza23
05-03-2010, 08:14 PM
من نمیدونم این بحثها چه ربطی به ادبیات فارسی و تحصیلات و ... داره
منحرفش نکنید

اگه فقط با اون قسمتی که قرمز کردید مشکل دارید،من دیگه حرفی ندارم بزنم
امضای میلاد یا هر شخص دیگه ربطی به من نداره
خودش هست،حی و حاضر،میتونید باهاش صحبت کنید

شما هم استاد سکوت کردن در مقابل حرفهای بقیه هستید
اونبار هم سر اینکه فهمیدی فدرر بیشتر بیگل کرده صدات دیگه در نیومد
کل پست من رو ول کردی،اونجایی که یه توضیح کوچیک دادم چسبیدی

نگفتی،شما موافقی که آزادی نباشه و کاربری که توهین کرده موقوف بشه؟

مشکلتون اینه که صبر ندارید،از راه نرسیده میخواهید همه رو اصلاح کنید
تنیسورتون هم که قدیس هست

بخدا این شخصیت ها ارزش اینهمه بحث و جدل بین ما رو ندارند
اینقدر همه چیز رو جدی نگیرید
به قول فرید از تنیس لذت ببرید

فکر کن با این پستت من هم برم پی کارم یا ساکت بشم.
واقعا با وجدانت هم میتونی اینجوری حرف بزنی؟!!!

اگه به اصطلاح اسطوره کسی رو بیگل کنه چه ارزشی داره؟؟
از اسطوره توقع دیگه ای هست؟!!
ولی اگه جوانکی پر شور اسطوره رو بیگل کنه و اشکش رو دربیاره
اونوقت ارزش داره!
اینجاش حال میده سعید خان!! :441::441:

ضمنا یعنی نفهمیدی منظور من از سواد ادبی چیه؟!!!!!
باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!

میلاد و امضاش برای من اهمیتی ندارن!!
مشکل رفتار دوگانه شما فدرری هاست.

عیبی نداره آقا سعید

Mohammad
05-03-2010, 08:16 PM
راستی یادم رفت جواب این پست رو بدم ، لامصب آخه رافا این فصل که افضاح بوده ... تازه دو هفتست داره خوب بازی میکنه ، هنوز عادت نکردیم ازش تعریف کنیم:160:
گرچه تو همین تورنمنت خیلی ها مثل شخص بنده از بازیش تعریف کردن . گفتم در حد و اندازه اش نبودن خیلی ها و رافا خیلی بهتره . ولی خب یه سری ضعف ها هم تو بازیش دیدم که بهشون اشاره کردم .
افتضاح نظر توئه، خودش و اکثر کارشناسا، حداقل همینایی که بازیها رو گزارش میکنن، میگن رافا امسال بهتر و تهاجمی تر بازی میکنه، نمیدونم واقعا این حرفها رو چه حسابی میزنی؟
کیفیت بازی به جام بردن نیست این هزار بار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mohammad
05-03-2010, 08:25 PM
آهان ، خب معلومه چرا این حرف رو زدم . دو تا موضوع مختلف رو داری با هم مقایسه میکنی .
قیاست مع الفارقه .
این که بگیم یکی بهترین تاریخه رو نمیشه با محاسبات بدست آورد ، چون داریم چند زمان مختلف رو با هم مقایسه میکنیم .
ولی درمورد قهرمانی یه بازیکن هر چیزی ممکنه ، پس باید به نظر همه احترام گذاشت . اصلا حرفت درست نبود :688:
من خودمم متخصص تشخیص قیاس مع الفارقم، پیش قاضیو ملق بازی؟!
اگه فک میکنی سلطان خاک رس که بیش از 95 درصد همه بازیهای رو خاکش رو برده و بیشترشم هم با تسلط برده، حتی یه تورنمنت 500 امتیازی هم نمیتونه ببره تو یک سال، دقیقا چیزیکه با منطق ریاضی نمیشه ثابتش کرد بله روی کاغذ ممکنه نبره، ولی حقیقت محض اینه که میتونه ببره.
بله رو کاغذ ایران برزیل هم میبره ولی در عمل جک احمقانه ای بیش نیست.

تو پستات ایهام دارن ، اول مشخص کن منظورت دقیقا چیه بعد بگو من بی دقت میخونم
من اصلا کاری به شخصیت طرف ندارم ، فقط پستش رو میخونم . حالا تو فکر میکنی من جناحی تشکر میکنم ؟! خب این نظر توئه .
البته وقتی بحث در مورد یه موضوع کلی باشه ، مثلا فدرر بهترینه تاریخه ، از پست های اکثر راجری ها تشکر میکنم :434:
البته تا جایی که به کسی توهین نکرده باشن

نه افشین جان ایراد از خودته به من نچسبون، بازم میگی تشکر جناحی، در صورتی که من هیچ وقت تشکر جناحی شما رو بهش گیر ندادم، من اونباری هم که شاکی شدم مسئله اصلا تنیسی هم نبود تو دعوای من و میلاد که دیگه اصلا تنیسی نبود، یه سری آدم فک میکردن مسئله راجر و رافاست باز جناحی تشکر میکردن، که البته اخرش کار به بیمارستان و تیمارستان هم رسید و من فهمیدم دست خودشون نیست دیگه پشیزی هم برام ارزش نداره کی از کی تشکر میکنه.

راستی دیگه قرار بود سر چیزای بیخودی وقتمون رو تلف نکنیم، چون شما دلت نمیاد هیچ پستی رو بی جواب بزاری، من پیشقدم میشم و آخرین پست خودم در این تاپیک رو به اطلاع همگان میرسونم.

Hatam
05-03-2010, 09:13 PM
آقا افشین من از شما خوشم میاد میدونی چرا؟ چون ظرفیت بحث کردنت بالاست مثل این یارو میلاد نیستی که تا کسی نظرشو بگه و کم بیاره شروع میکنه تربیت خانوادگیشو رو کردن

یکبار نشده من به کسی توهین کرده باشم، جواب توهینارو دادم ولی به کسی که به من توهین نکرده توهین نکردم چون به آبروی خانوادم واسم مهمه تا فردا کسی نیاد بگه تربیت خانوادگی نداری

من از شما ناراحت نیستم ولی چندین بار این آقا به من نسبت حماقت و... داد و شما ازش تشکر کردی

فدرر و نادال نیازی به احترام ما ندارن، توهینامون بهشون هم چیزی ازشون کم نمیکنه اونا هرجا برن عزت و احترام براشون قائل میشن

مطمئن باش این آقایی که به نادال گفت سگ اگه ببینتش تو خیابون ازش امضا میگیره!

Mohammad
05-03-2010, 09:22 PM
قول داده بودم پست ندم، این یه توضیحه کوچیک که باید بگم.
حاتم جان، درست نیست میگی تربیت خانوادگی، من با مادر میلاد بارها صحبت کردم، خانم بسیار بسیار محترمی هستند، ایراد 100% از شخص خودشه. :251:
حتی یه بار داشت پشت تلفن با من بد صحبت میکرد مادرش بهش تذکر داد.
من نمیدونم چرا بحث ما بعضی وقتها به جد و آباد و خانواده میرسه که اصلا به نظرم کار خوبی نیست.

Hatam
05-03-2010, 09:57 PM
حاتم جان، درست نیست میگی تربیت خانوادگی، من با مادر میلاد بارها صحبت کردم، خانم بسیار بسیار محترمی هستند، ایراد 100% از شخص خودشه. :251:
حتی یه بار داشت پشت تلفن با من بد صحبت میکرد مادرش بهش تذکر داد.
من نمیدونم چرا بحث ما بعضی وقتها به جد و آباد و خانواده میرسه که اصلا به نظرم کار خوبی نیست.

اصلا قصد توهین به خانواده محترمشونو ندارم

منظورم این نیست که اشکال از خانوادشه منظورم اینه که اشکال از خودشه که از خانوادش تربیت یاد نگرفته یعنی اونا یاد دادن ولی این یاد نگرفته پس تربیت خانوادگی نداره

Afshin
05-03-2010, 10:16 PM
آقا افشین من از شما خوشم میاد میدونی چرا؟ چون ظرفیت بحث کردنت بالاست مثل این یارو میلاد نیستی که تا کسی نظرشو بگه و کم بیاره شروع میکنه تربیت خانوادگیشو رو کردن

یکبار نشده من به کسی توهین کرده باشم، جواب توهینارو دادم ولی به کسی که به من توهین نکرده توهین نکردم چون به آبروی خانوادم واسم مهمه تا فردا کسی نیاد بگه تربیت خانوادگی نداری

من از شما ناراحت نیستم ولی چندین بار این آقا به من نسبت حماقت و... داد و شما ازش تشکر کردی

فدرر و نادال نیازی به احترام ما ندارن، توهینامون بهشون هم چیزی ازشون کم نمیکنه اونا هرجا برن عزت و احترام براشون قائل میشن

مخلصم ، خیلی ها از من خوششون میاد ، شما هم روش :shame::434:

جدای از شوخی ، به همین دلیله که میگم زیاد جناحی در مورد پست ها تفکر نکنید .
اون پست میلاد قسمت های دیگه ای داشت که ازش تشکر کردم . باور کنید زیاد نباید روی تشکر ها زوم کرد . اگه فرضا یه پست مثل این پست جناب بابک میداد :

شما با این حرف مزخرف که بزرگترین واقعیت دنیای تنیس رو انکار میکنه حماقت خودت رو بیش از پیش نمایان میکنی برادر...

میدیدی که من تشکر نمیکنم . همونطور که از پست بابی تشکر نکردم .
اتفاقا این پست رو هم در نقل قول به صحبتی که گفته بودی فدرر بهترین نیست و نخواهد بود داده . خلاصه زیاد به تشکر ها فکر نکن و راحت از کنارشون بگذر .
در ضمن حرف محمد درسته به نظرم ، خیلی زشته که توی بحث در مورد خونواده و جد و آباد طرف اظهار نظر کنیم . هر حرفی داری به خودش بزن .

Rafa
05-04-2010, 11:11 PM
حق با توئه نباید به پارس کردنات جواب داد ولی من بعنوان اینکه طرفت سنگ پرت کنم و دیگه به پارس کردنات ادامه ندی این پستو میزنم اگه که ادامه دادی بهتره ازت دور شد

میدونی باید تأسف به حال کی بخوری؟ به حال اونی که به چرت و پرتات تشکر میزنه به اون پستهایی که از تو هم ارزششون کمتره، نمونه زیاد هست بقیه کاربرا میتونن ببینن، فحش خواهر مادر، غلط کردی، احمق، آشغال و... دقیقا چیزایی که تو جامعه نثارث میکنن میای اینجا میگی چون جرئت نداری توی دنیای واقعی اینو بگی میای توی دنیای مجازی تربیت خانوادگیتو نشون میدی

واقعا ناراحت شدم با خوندن این پست ، الفاظی که به کار بردی اصلا شایسته نبود!
میلاد از کاربرای فعال و زحمت کش این سایته، اونوقت شما اینجوری توهین میکنی!؟!؟!
بارها در گذشته در مورد امضای ایشون بحث و جدل به راه افتاده! و نظرات متفاوت بودن، دوستان هم به ایشون تذکر داده اند! ایشون گفته سبکشو میگم و ما گفتیم داری خودشو میگی! و قبول نکرده! واسه من دیگه خیلی وقته مهم نیس آخر امضای میلاد چیه و اصلا هم ناراحت نمیشم اینو دارم جدی میگم! یه مدت که بگذره برا شما هم عادی میشه!!!
برا منم سخت بود اولا که میدیدم چه کل کلایی میشد، ولی بعدش که بیشتر با هم آشنا شدیم دیدیم اینا از خصوصیتامونه و تغییر ناپذیره!!!

Rafa
05-04-2010, 11:21 PM
من معمولا در تشکر از پست کسی، فقط به دکمه تشکر اکتفا می کنم
ولی پست شما انقدر زیبا بود که نتونستم چیزی ننویسم :441:
مدتی بود توی سایت نبودم
قبلا رفتارم به این صورت بود که حتما باید جواب پستهای بی ارزش رو می دادم
ولی نشستم فکر کردم، دیدم با اینکار هم وقتم رو تلف می کنم، هم در بیشعوری اون فرد، خودم رو شریک می کنم
از این پس من تصمیم گرفتم جواب این مدل پستها رو اصلا ندم
به هیچ وجه من الوجوه هم داخل بحثهای فدرر و نادال نمی شم دیگه
حقیقت دیگه کاملا مشخصه
در مسترز کاپ لندن پارسال از تک تک بازیکنان شرکت کننده پرسیدن دوس داری با چه کسی مقایسه ت کنن،
همگی متفق القول گفتن راجر فدرر
حتی همین رافائل نادال
اونوقت افراد معلوم الحالی راجر فدرر رو زیر سوال می برن ...
واقعا متاسفم برای .... که برای این جور پستها تشکر می زنن
واقعا نا امید شدم ازشون
اگه راجر فدرر تک تک بازیهای پیش روش رو ببازه، اگه حتی دیگه هیچی جام نیاره، اگر هد تو هدش با رافا 100 به 7 هم بشه، بار هم بهترین تاریخ هست
اسطوره رو نمی شه انکار کرد :866:
درود، من که شک ندارم هم اکنون راجر فدرر بهترین تنیسور تاریخه!:441: بردن 16 تا گرند اسلم که شوخی نیست!!!:441:ولی منتظرم وقتی رافا گرند اسلم هاش دو رقمی شد باهاش مقایسه کنم:160::434: به نظر من اولویت با گرند اسلمه ، بعد فکتر های دیگه!:shame:
اون سه نقطه رو قرمز کردم شاید منظورت من هم باشم! ولی اینو بگم این روزا تشکر جناحی خیلی مد شده:379: و این نوع تشکر رو بشخصه از راجریا یاد گرفتم! پس تمام تشکرها نمیتونه تایید اون نظر باشه و صرفا میتونه جنبه ی کل کل داشته باشه! ماشا لله( هرچی خدا بخواد):254: چون تعدا راجریا این فروم زیاده، و حتی از پستای خالی هم تشکر میکنن چه برسه به توهین و ناسزا، ما ام برا هم جبههیامون برای دلگرمیشون ثنکس میزنیم:shame:

milad28235
05-04-2010, 11:31 PM

درضمن من بحثم با آقا افشین بود تو خودتو وسط ننداز اگه ایشون هرچی بهم بگه ناراحت نمیشم همشهری منه ما خوزستانیا خونگرم و بامرامیم مثل تو نیستیم من نظرمو گفتم ایشون هم نظرشو گفت پس بهتره ساکت بشی اتفاقا من هیچوقت دیگه قصد نداشتم جواب پستاتو بدم چون جواب تو فقط خاموشی است

:243::243::243::243::243:

خدا می دونه چقدر ناراحت شدم از دیدن این پستها

ایها الناس
اگر ذره ای وجدان و انصاف در وجودتون هست، خودتون با خوندن پستهای این آقا قضاوت کنید

شما که به این شکل حاضر می شی به یه نفر توهین کنی تربیت خانوادگی داری
من ندارم؟

هر کسی نسبت به یه چیزی تعصب داره توی این دنیا
من نسبت به خانواده ام

شمایی که من رو محکوم به نداشتن تربیت خانوادگی می کنی، خودت پستت رو بخون
آیا شما مودب هستی؟

فضای سایت با وجود شما آلوده س
و نفس کشیدن در این فضا آدم رو مسموم می کنه

http://www.tennis-image.com/images/69475568166476741415.jpg

کوروش جان
دستت درد نکنه داداش
خوب مزدومون رو دادی

راستش توی تقویمم یاد داشت کرده بودم که فراموش نکنم سالگرد فوت مادرت رو بهت تسلیت بگم
من رو بگو چه دل خوشی دارم :243:

شما که اونهمه پاستوریزه هستید و لای زرورق بزرگ شدی، با ما چرا رفاقت می کنی؟
با مایی که تربیت خانوادگی نداریم
تو حیفی

حاتم جان، درست نیست میگی تربیت خانوادگی، من با مادر میلاد بارها صحبت کردم، خانم بسیار بسیار محترمی هستند، ایراد 100% از شخص خودشه. :251:.

ایراد از خودشه، هان؟
همتون آدم کاملید، فقط میلاد این وسط ایراد دار شده و ...
خود شما چند بار به من فحش دادی؟

هر کسی یه مرامی داره
مثلا تو می گفتی من ایراد رو دارم که به رفقام تو جمع خصوصیمون فحش زیاد می دم

من این ایراد رو دارم که خیلی شدید بحث می کنم
تو بحثهام غلط کردی و احمق و این جور چیزا فت و فراوون پیدا می شه
ولی آخر بحث، همه چیز برام فراموش شده س
هر کسی یه جوریه

ولی تمام بچه هایی که از قدیم من رو می شناسن می تونن این شهادت رو بدن که این عادت رو هم دارم که چیزی تو دلم نیست
بلافاصله وقتی کسی ناراحت می شه از دلش در میارم و بحثها رو اصلا با هم قاطی نمی کنم
همون طور که همین چند روز پیش زنگ زدم ازت عذرخواهی کردم

باشه آقا
من ایراد دار
دیگه وقتش رسیده دامان پاک این سایت از خبث وجود اینجانب پاک بشه
خوش باشید با جناب حاتم و رضا و ...
خلایق هر چه لایق

دیگه نه بی تربیت اینجا هست، نه به رافا توهین می شه، نه امضای من رو می بینید
همگی خسته نباشید

Mohammad
05-05-2010, 12:14 AM
میلاد جان داری یه طرفه به قاضی میری، نه کسی اینجا نگفت آدم کامل و بی عیبیه، ببین همه بچه ها از اینکه بحث های ما به خانواده جد و آباد بکشه نارحت میشیم، ببین من خودم اولین نفر به حاتم تذکر دادم، حالا مثلا عکس اون تشکر رو گذاشتی که چی؟ من مطمئنم، هیچکی با اون قسمت پست حاتم که درباره خانواده بوده، به هیچ وجه موافق نیست که اگه بودن از پست من تشکر نمیکردن و مجتبی هم که دیدی چی گفته، همینطور افشین.
بله من میدونم تو دل شما چیزی نیست وگرنه تا زنگ زدی گفتی ببخشید نمیگفتم بخشیدم. ولی این دلیل نمیشه شما به این بهانه که تو دلت چیزی نیست هر چی دلت میخواد جلوی جمع بگی؟
همه ما دوستت داریم ولی باید قبول کنی که مقداری بی ادب صحبت میکنی با بقیه، این رفتارت مورد تائید اکثریت رفتار بچه ها نیست، خودتم دیدی وقتی بی ادب باشی در پستی، به جز یه عده هیچکی ازت حمایت نمیکنه، فک نکن من و بقیه بی عیبیم که این حرفها رو میزنیم، نه من اگه با دوستام با فحش صحبت میکنم در ملا عام در انجمن نمیام ابتدا به ساکن به کسی فحش بدم، ولی شما میدی حالا هر چقدر تو دلت چیزی نباشه.
در ضمن همه میتونن اینجا شهادن بدن بنده هیچ وقت یه کاره نیومدم به شما فحش بدم.
من در مورد صراحت لهجه ای که داری صحبت نمیکنم، باید قبول کنی بعضی وقتها مرز بین این دوتا رو گم میکنی، بیخودی هم تریپ قهر برندار، جلوی فرید ادعا میکردی اهل قهر مهر نیستی، توجیه بیخودی هم نیا، خودتو لوس نکن، یه کم به رفتارت فک کن در عوض.

Reza23
05-05-2010, 11:25 AM
:243::243::243::243::243:

خدا می دونه چقدر ناراحت شدم از دیدن این پستها

ایها الناس
اگر ذره ای وجدان و انصاف در وجودتون هست، خودتون با خوندن پستهای این آقا قضاوت کنید

شما که به این شکل حاضر می شی به یه نفر توهین کنی تربیت خانوادگی داری
من ندارم؟

هر کسی نسبت به یه چیزی تعصب داره توی این دنیا
من نسبت به خانواده ام

شمایی که من رو محکوم به نداشتن تربیت خانوادگی می کنی، خودت پستت رو بخون
آیا شما مودب هستی؟

فضای سایت با وجود شما آلوده س
و نفس کشیدن در این فضا آدم رو مسموم می کنه

http://www.tennis-image.com/images/69475568166476741415.jpg

کوروش جان
دستت درد نکنه داداش
خوب مزدومون رو دادی

راستش توی تقویمم یاد داشت کرده بودم که فراموش نکنم سالگرد فوت مادرت رو بهت تسلیت بگم
من رو بگو چه دل خوشی دارم :243:

شما که اونهمه پاستوریزه هستید و لای زرورق بزرگ شدی، با ما چرا رفاقت می کنی؟
با مایی که تربیت خانوادگی نداریم
تو حیفی

ایراد از خودشه، هان؟
همتون آدم کاملید، فقط میلاد این وسط ایراد دار شده و ...
خود شما چند بار به من فحش دادی؟

هر کسی یه مرامی داره
مثلا تو می گفتی من ایراد رو دارم که به رفقام تو جمع خصوصیمون فحش زیاد می دم

من این ایراد رو دارم که خیلی شدید بحث می کنم
تو بحثهام غلط کردی و احمق و این جور چیزا فت و فراوون پیدا می شه
ولی آخر بحث، همه چیز برام فراموش شده س
هر کسی یه جوریه

ولی تمام بچه هایی که از قدیم من رو می شناسن می تونن این شهادت رو بدن که این عادت رو هم دارم که چیزی تو دلم نیست
بلافاصله وقتی کسی ناراحت می شه از دلش در میارم و بحثها رو اصلا با هم قاطی نمی کنم
همون طور که همین چند روز پیش زنگ زدم ازت عذرخواهی کردم

باشه آقا
من ایراد دار
دیگه وقتش رسیده دامان پاک این سایت از خبث وجود اینجانب پاک بشه
خوش باشید با جناب حاتم و رضا و ...
خلایق هر چه لایق

دیگه نه بی تربیت اینجا هست، نه به رافا توهین می شه، نه امضای من رو می بینید
همگی خسته نباشید

جناب میلاد
چرا تنها به قاضی رفتی؟!!!
من و حاتم به نحوه رفتارت و توهینت به رافا اعتراض کردیم حالا چی شده؟
ما شدیم بدترین موجود عالم که نوشتی خلایق هر چی لایق؟!!
اگه اینطوری بود که زودتر از اینها باید می فهمیدی نمیشه به بهانه واهی اینکه
توی دلم چیزی نیست به شخص کاربر و قهرمانش توهین کنی؟!

ببین چطور ناراحت شدی؟!
تا حالا حس نکرده بودی کسی که بهش فحش میدی چه حالی بهش دست میده؟!
حالا تو دلت میخواد چیزی باشه یا نباشه فرقی نداره.
چون قرار بوده سالگرد فوت مادر کوروش ( خدا بیامرز ) را بهش تسلیت بگی
این حق رو داری هر چی از دهنت درمیاد بهش بگی یا به رافا؟!!
همه این مزخرفات رو گفتی که مثلا قلب پاکت رو به ما معرفی کنی؟!!
ولی ملاک ما رفتار زشت و زننده ات هستش.
فقط خودتو نبین! بقیه هم آدم هستن. شخصیت دارن.
همونطوریکه تو فدرر رو دوست داری خیلی ها رافا رو دوست دارن.
با پیروزی های رافا میخندن و با باختهاش گریه می کنن.
اونوقت یکی مثل تو پیدا میشه بهش میگه آشغال!
این درسته؟!!!!
به قول تو:
ایهاالناس این درسته؟!!!!

اینجا هم یه جمع مجازی دوستانه است هر کس دوست داره میاد و
هر کس دوست نداره نمیاد منتی به بقیه نیست که مثل بچه ها قهر
می کنی و میگی نمیام.
چی میشه؟!!! سایت دیگه بالا نمیاد؟!!!
بجای این لوس بازیها یه کم به رفتار گندت فکر کن و سعی کن
خودت رو اصلاح کنی.

Mohammad Reza
05-05-2010, 12:18 PM
نوشته اصلی توسط hatam_hh http://tennistalkers.com/images/styles/greendeluxe/buttons/viewpost.gif (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=28254#post28254)
حق با توئه نباید به پارس کردنات جواب داد ولی من بعنوان اینکه طرفت سنگ پرت کنم و دیگه به پارس کردنات ادامه ندی این پستو میزنم اگه که ادامه دادی بهتره ازت دور شد(يك توهين)

میدونی باید تأسف به حال کی بخوری؟ به حال اونی که به چرت و پرتات تشکر میزنه به اون پستهایی که از تو هم ارزششون کمتره،(يعني بايد تاسف به حال من بخوري ديگه!خب بخور تا سير بشي:254:)..نمونه زیاد هست بقیه کاربرا میتونن ببینن، فحش خواهر مادر، غلط کردی، احمق، آشغال و... دقیقا چیزایی که تو جامعه نثارث میکنن میای اینجا میگی چون جرئت نداری توی دنیای واقعی اینو بگی میای توی دنیای مجازی تربیت خانوادگیتو نشون میدی(يعني اين توهين نيست:350:)تو ميگي تربيت خانوادگيت و نشون ميدي يعني چي؟يعني اينكه هر چي پدر و مادر نشونش دادن مياد اينجا ميگه و ميلاد تو جامعه آدم بزدل و ترسويه هست كه هر كي هر فحشي بهش بده هيچي نميگه و فقط گوش ميده(البته اين جور آدما كم پيدا ميشن چون اگه كتاب هاي گاندي رو خونده باشي ميگه اگه كسي بت فهش داد بهش لبخند بزن،با لبخند جوابش و بده)پس اگه اينجوره ميلاد چه آدم خوبيه!پس يعني ميگي(ببخش ميلاد جان)هر كسي مياد فحش خواهر مادر ميلاد ميده!اين توهين نيست!

درضمن من بحثم با آقا افشین بود تو خودتو وسط ننداز اگه ایشون هرچی بهم بگه ناراحت نمیشم همشهری منه ما خوزستانیا خونگرم و بامرامیم مثل تو نیستیم من نظرمو گفتم ایشون هم نظرشو گفت پس بهتره ساکت بشی اتفاقا من هیچوقت دیگه قصد نداشتم جواب پستاتو بدم چون جواب تو فقط خاموشی است(يعني ميلاد ابله)توهينه ديگه!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hatam_hh http://tennistalkers.com/images/styles/greendeluxe/buttons/viewpost.gif (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=28315#post28315)
آقا افشین من از شما خوشم میاد میدونی چرا؟ چون ظرفیت بحث کردنت بالاست مثل این یارو میلاد نیستی که تا کسی نظرشو بگه و کم بیاره شروع میکنه تربیت خانوادگیشو رو کردن(بازم توهين)

یکبار نشده من به کسی توهین کرده باشم،(ميگيم كه شما معصوميد) جواب توهینارو دادم ولی به کسی که به من توهین نکرده توهین نکردم چون به آبروی خانوادم واسم مهمه تا فردا کسی نیاد بگه تربیت خانوادگی نداری:655::655::655::441::441::441:

مطمئن باش این آقایی که به نادال گفت سگ اگه ببینتش تو خیابون ازش امضا میگیره!(خب هر كي باشه امضا ميگيره،مطمئن باش!منم ناصر ابرهيمي تو بوشهر ديدم باش عكس گرفتم،اگه قلعه نويي هم ديدم عكس ميگيرم)

اصلا قصد توهین به خانواده محترمشونو ندارم

منظورم این نیست که اشکال از خانوادشه منظورم اینه که اشکال از خودشه که از خانوادش تربیت یاد نگرفته یعنی اونا یاد دادن ولی این یاد نگرفته پس تربیت خانوادگی نداره
عزيزم قسمت هايي كه من رنگي كردم مگه چيه؟؟توهين نيست؟شما دقيقا منظورتون تربيت خانوادگيش بوده!الانم داري جمعش ميكني ميگي نه من منظورم چيز ديگه اي بود..اگه منظور چيزه ديگه اي بود چرا همون اول ننوشتي؟تو اين و نوشتي:توی دنیای واقعی اینو بگی میای توی دنیای مجازی تربیت خانوادگیتو نشون میدی"
يعني اينكه تربيتي كه پدر و مادر تو دوران بچگي تا جواني يادش دادن مياد اينجا نشون ميده
بابا حاتم عزيزم شما معصوم، ميلاد گناه كبيره!
من نه طرفدار ميلادم نه شما!من ميگم شما كه ميگي توهين نكردي اشتباه ميكني چون توهين كردي.

iman1990
05-05-2010, 01:38 PM
ببخشید دخالت میکنم :434:. ولی ببینید از کجا به کجا رسیدید ؟؟؟؟:379: عزیزان به کجا چنین شتابان :251:. حالا یکی نظر شخصی شو داد . منم عاشق فدرر هستم ولی چکار کنم که گند بالا آوورد .

فینال بدون فدرر چقدر بی مزه بود

در ضمن منم اگه رافا رو توخیابون ببینم باهاش عکس میگیرم

koury
05-05-2010, 01:57 PM
ای بابا این جریان تشکر هم دردسری شده ها!! بنظر من ممد جان بهتره گزینه ی تشکر رو برای مدتی غیرفعال کنی و ببینیم آیا باز هم از این کدورت ها پیش میاد یا همه چیز حل میشه؟؟! بنظر میرسه داره سایت رو به بیراهه می کشه؟؟ :182: (بنظر من ما ایرانی ها جنبه ی خیلی از چیز ها رو نداریم که یکیش همین گزینه اس!!)

من به خدا اصلا به اون قسمت از حرفهای دوستمون توجهی نکردم و اگر تنکس زدم بخاطر ادامه ی پستش بود!!! من شاید تنها کسی باشم اینجا که اخلاق میلاد برام زیاد جدی نیست فحش بده یا نده برای من یک جوره چون شخصیت خودم خیلی شبیه میلاده من هیچوقت بخاطر بد دهن بودنش ازش دلگیر نشدم و هیچگاه بخاطر قهر کردناش ازش دلخور نشدم.

هیچوقت هم با کل نظرات حاتم موافق نبودم ولی وقتی حتی یک دهم از پست کسی حرف حق باشه و آدم تشکر کنه کجاش مورد داره؟؟

امیدوارم با برداشتن گزینه ی تنکس همه ی مشکلات حل بشه و دیگه هم از این بی حرمتی هائی که چند وقتی هست مود شده در تنیس تاکرز دیده نشه و صد البته میلاد هم روی حرفش واسته و قهر که نشانه ی خوبی هم نیست نکنه :160:

Hatam
05-05-2010, 02:14 PM
این احمقانه ترین استدلال ممکنه :3t1:

از نظر من احمقانه س

دوست عزیز، من ادبیات خاص خودم رو دارم
تعارف هم با کسی ندارم

نه، هیچ کدوم به اندازه ی آشغال به من حال نمی ده

من تا صد سال دیگه انقدر بهش می گم آشغال دفاعی تا همه یادشون بمونه چه سبک تهوع آوری داشت :3t1:

هوادارهای رافا اصلا بویی از تنیس نبردن که بخوان بخاطر سبکش هوادارش بشن
اکثرشون بخاطر اینکه جلوی راجر در اومد، هوادارش هستن
عداه ای بخاطر منشش :254:
یه عده ای هم بخاطر برو بازوهاش :254::254:

هوادارهای رافا چی؟

هیچی
از جام بردنهای راجر خسته شدن
دیدن یه نفر هست تونسته مقابل راجر قد علم کنه
هوادارش شدن
براشون فرقی نداره که اصلا مدل بازیش چه جوریه، فلان و بهمان:3t1:

بعدش دیدن، خوب
ما که باید از رافا خوشمون بیاد
حالا بیایم برای علاقه مون دلیل بتراشیم
یکی می گه فورهندای نابش رو دوس دارم، یکی می گه منشش، .... :254::254::254:

خواستی تنیسور درپیت شمارو مثال بزنم؟ :3t1:

منتها هر کسی حاضر نیست گند بزنه به شکل بازی و ....

اون کاری که رافا می کنه، شبیه فورهند زدن نیست
مشابه فرو کردن بیل توی زمین می مونه (ایول فرید :254:)

کمتر مزخرف بگو :3t1:

من درک و شعور تو کوروش رو ناچیز می دونم :251:
ولی بقیه رو نه، همچین جسارتی نمی کنم

درپیت هم اصلا توهین آمیز و رکیک نیست
درپیت یعنی به درد نخور

بی آبرو هم خودتی و اون تنیسورت که جلوی دوربین، لخت و عور لب می گیره از دختر مردم :251:

منم دارم می گم آشغال دفاعیه

همین که می گی این دو بازی در شرایط کاملا نامساوی برگزار شد داری بازم توجیهات حال بهم زنت رو شروع می کنی :3t1:

مطمئنم گرند اسلم بعدی هم باز بیاد رافا رو بزنه، یه چیز دیگه می گی
دهن گشاد و پر مدعای تو هرگز بسته نمی شه :3t1:

واقعا مضحکه صحبتت

ممد جان، جک پستهای کوروشه
نه پستهای ما

آخه رافا همین الان چه پخیه که اون موقع بوده باشه؟
جمع کنیم بینیم بابا با تنیسور شاسکولتون :3t1:

ولی در مقایسه با فورهند راجر و دل پوترو و گونزالز، آشغالی بیش نیست

خوب از نظر من هم شماها که از فورهند بکش زیرش رافا تعریف می کنید، شعور تنیس ندارید :3t1:

حقیقت تلخه ممد جان :254:

در ضمن بی شعور شما هستید که با این جکها، شعور کاربرا رو به سخره گرفتین:3t1:
همه می بینن که می کشه زیرش، شماها می گین مخلوطی از دفاع و حمله س :251:

حرفهای تهوع آور زدن که تخصص تو و ممده :251:

همه که مثل تو بیشعور نیستن که بدون دیدن بازیهای فوتبال و تنیس، فقط با خوندن آمار و ارقام میای اظهار نظر می کنی که :254:

اون سری یادم نرفته هنوز
کوروش اومد گفت : "توی این بازی شانس نوواک بیشتره، البته من که هیچکدوم از بازیهارو ندیدم"
پرسیدم از کجا می دونی
گفت توی سایتها نوشته بود:254:

خداوکیلی ته جک بود
ایول :254:

عقلت که کم هست، والا به رافا نمی گفتی خدای قدرت :251:

خوب ببین
توی اون لیست اسم چهار تا تنیسور آدم حسابی رو گذاشتم
بعد نفر n ام باید می نوشتم: اونی که سبک بازیش خیلی آشغالیه

ولی به جای اون عبارت نامانوس، از لفظ آشغال دفاعی زیر توپ زن استفاده کردم
هم تو دهن بهتر می چرخه، هم حرص هوادارهای رافا بیشتر در میاد :251:

:254::254::254:

ایول
من به مقصودم که همانا حرص دادن و آزار دادن هوادای ناداله رسیدم:160:

جمع کنید بابا این مزخرفاتتون رو :3t1:

خوب همون طور که حدس می زدم بردیچ خوب بازی کرد، فقط در لحظات حساس کم آورد

ست دوم تا اواخرش خیلی خوب بود، فقط توی تای برک یه دابل فالت زد و بازی رو باخت

در ضمن با یه چیزی که حال کردم این بود که رافا 3-4 تا ضربه ی گوشه زمین عالی زد
مخصوصا یکی توی تای برک
بی اختیار گفتم ایول، امتیاز نوش جونت
ولی وقتایی که با دفاع یه امتیاز می گیره، فحش خوار مادر رو بی وقفه نثارش می کنم

مطمئن باشید همیشه همین ضربات رو بزنه، هیچ کسی نمیاد بگه می کشه زیرش و این حرفا

نه همینا رو هم انجام بدین، ممنون می شیم
البته یکی دیگه هم هست
اینکه زیاد دروغ نگین
چون دخترا زیاد دروغ می گن.

مثلا اکثرشون پرده ی بکارت ندارنا، ولی می گن دست هیچ پسری به من نخورده :3t1:

میبینم که مظلوم نمایی ایشون کار خودشو کرده جهت یادآوری مشتی از پستهای ایشون رو می گذارم تا شما ببینید که آیا بنده حق دارم در مقابل ایشون از کوره در برم یا نه؟

S.A.IVI.A.N
05-05-2010, 02:59 PM
با سلام
ميلاد جان همينطور كه محمد و كوروش گفتند يقينا هدف ما از تشكر قصد توهين به شما و هيچ كس ديگه نبوده.يه پست ممكنه هم نكته منفي داشته باشه هم مثبت. چرا كه بارها شده شما مثلا به رافا و ممد چيزي گفتي و تو همون پست در مورد بازي رافا نظر دادي و بسته به سليقه خيلي ها تشكر كردند و خيلي ها نكردند.اما ممد نيومد بگه چرا اونها تشكر كردند.
بچه ها دقت كنيد تشكر كردن يا نكردن يه امر سليقه ايه و نميتونه ملاكي واسه باشه ديد و نظر افراد.لطفا تشكر ها رو در نظر مگيريد واسه ارزيابي ديگران.
ميلاد جان همونطور كه گفتم ما خدايي نكرده قصد توهين به كسي نداشتيم.
در مورد نظرات حاتم هم فكر كنم ايشون نظر خودشو در مورد فدرر داد همونطور اينكه شما و ديگران در مورد رافا نظراتي داديد كه به مضاق رافايي ها خوش نيومده باشه. و حاتم هم اشتباه كرد كه اونجور صحبت كرد و يقينا همه ناراحت شدند.حالا دليلش چي بوده به خودش مربوطه.
ميلاد از تو هم تشكر ميكنم كه بدي رو با بدي جواب ندادي و سكوت كردي.اين مسايل هرچي بيشكر كشدار بشه بدتر ميشه.
از حاتم هم تقاضا دارم ادامه نده و اگه ممكنه با يه معذرت خواهي از همديگه همه چيو حل و فصل كنيد لطفا.
ميلاد همه چيز ازت انتظار ميرفت جز اينكه قهر كني:434: وجود تو، تو اين سايت نعمته و من به شخصه از نظرات و اطلاعاتت استفاده ميكنم و همه دوست داريم.اين تفكر غلطه كه فكر ميكني يه جبهه عليه تو ايستادند.

در حدي نيستم كه...اما از بچه ها هم عاجزانه تقاضا دارم در پست هاشون احترام به ديگران و تنيسورها رو رعايت كنند.در مقابل نسبت به پست هاي بچه ها ظرفيت و سعه صدر بيشتري داشته باشيند.هر كس مياد حرفي ميزنه مطمئنا نظرشو ابراز كرده و به نظرش احترام بزاريد. حالا كل كل خوبه اما خواهشا به هم بد و بيراه نگيد.به خدا ارزش نداره. به قول سعيد زياد جدي نباشيد.
با تشكر

Hatam
05-05-2010, 06:40 PM
با سلام
ميلاد جان همينطور كه محمد و كوروش گفتند يقينا هدف ما از تشكر قصد توهين به شما و هيچ كس ديگه نبوده.يه پست ممكنه هم نكته منفي داشته باشه هم مثبت. چرا كه بارها شده شما مثلا به رافا و ممد چيزي گفتي و تو همون پست در مورد بازي رافا نظر دادي و بسته به سليقه خيلي ها تشكر كردند و خيلي ها نكردند.اما ممد نيومد بگه چرا اونها تشكر كردند.
بچه ها دقت كنيد تشكر كردن يا نكردن يه امر سليقه ايه و نميتونه ملاكي واسه باشه ديد و نظر افراد.لطفا تشكر ها رو در نظر مگيريد واسه ارزيابي ديگران.
ميلاد جان همونطور كه گفتم ما خدايي نكرده قصد توهين به كسي نداشتيم.
در مورد نظرات حاتم هم فكر كنم ايشون نظر خودشو در مورد فدرر داد همونطور اينكه شما و ديگران در مورد رافا نظراتي داديد كه به مضاق رافايي ها خوش نيومده باشه. و حاتم هم اشتباه كرد كه اونجور صحبت كرد و يقينا همه ناراحت شدند.حالا دليلش چي بوده به خودش مربوطه.
ميلاد از تو هم تشكر ميكنم كه بدي رو با بدي جواب ندادي و سكوت كردي.اين مسايل هرچي بيشكر كشدار بشه بدتر ميشه.
از حاتم هم تقاضا دارم ادامه نده و اگه ممكنه با يه معذرت خواهي از همديگه همه چيو حل و فصل كنيد لطفا.
ميلاد همه چيز ازت انتظار ميرفت جز اينكه قهر كني:434: وجود تو، تو اين سايت نعمته و من به شخصه از نظرات و اطلاعاتت استفاده ميكنم و همه دوست داريم.اين تفكر غلطه كه فكر ميكني يه جبهه عليه تو ايستادند.

در حدي نيستم كه...اما از بچه ها هم عاجزانه تقاضا دارم در پست هاشون احترام به ديگران و تنيسورها رو رعايت كنند.در مقابل نسبت به پست هاي بچه ها ظرفيت و سعه صدر بيشتري داشته باشيند.هر كس مياد حرفي ميزنه مطمئنا نظرشو ابراز كرده و به نظرش احترام بزاريد. حالا كل كل خوبه اما خواهشا به هم بد و بيراه نگيد.به خدا ارزش نداره. به قول سعيد زياد جدي نباشيد.
با تشكر

بردار عزیزم سامان جان
بنده مثل جناب roger-federer1 (http://tennistalkers.com/member.php?u=689) عزیز نمیتونم اینجوری فکر کنم که چون گاندی گفته در مقابل فحشهای ایشون ساکت بشم خدا تو قرآن گفته السن بالسن و العین بالعین
باید حس بکنه وقتی به بقیه توهین میکنه چه حالی بهشون دست میده بنده هیچگاه شروع به توهین نکردم فقط جواب ایشون رو دادم
در مورد تربیت خانوادگی خدا شاهده قصد توهین به خانوادشو نداشتم اگر ایشون اینجوری برداشت کردن من ازش معذرت خواهی میکنم ولی در مورد بقیه پستم پشیمون نیستم
بنده این اخلاقو دارم که اگه کسی بهم احترام گذاشت چندبرابر بهش احترام میزارم اگه توهین بکنه ساکت نمیشینم که بگم مصلحته دیگه اشکالی نداره گاندی گفته، از نظر من این ذلت محسوب میشه، اهل کل کل هم نیستم پستامو 100% خوندی تو کل کلا شرکت نمیکنم چون علاقه ندارم، فقط دوست دارم آمار و ارقام و چیزهای جالب که پیدا میکنم بزارم تو سایت.

BABAK
05-05-2010, 07:19 PM
خدا تو قرآن گفته السن بالسن و العین بالعین

العین و بالعین الشباب و مششباب الهلال و ملهلال النصر و ونصر... وباقی تیمای عربی از شما میخوان که تمومش کنید...:434::434:

Saeedzr
05-05-2010, 08:10 PM
قصد ندارم از میلاد طرفداری کنم،همه رابطه ما دو نفر رو میدونن

ولی اینهمه پست از میلاد گذاشتید
کدوم یکی از اونا به زشتی و توهین آمیزی پست شما بود؟
جالبه که میگین پشیمون نیستین
مطمئنا قصد هم ندارید معذرت خواهی کنید،هرچند دردی رو دوا نمیکنه
واقعا متاسفم همچین شخصی رو با این سطح ادب در سایت میبینم

شما همونی هستین که حتی حاضر نبودید قبول کنید کانالهای تلویزیونی که میذارید به درد نمیخوره،دیگه این موضوع که جای خودش رو داره...
برای افرادی هم که با طرز رفتار شما موافق هستن بیشتر از خود شما متاسفم

جناب رضا رو هم همونجوری که روز اول به خودش گفتم شناختمش،از این آدما زیاد دیدم.

هر چند تاسف من برای شما مهم نیست:486:

Reza23
05-05-2010, 08:18 PM
قصد ندارم از میلاد طرفداری کنم،همه رابطه ما دو نفر رو میدونن

ولی اینهمه پست از میلاد گذاشتید
کدوم یکی از اونا به زشتی و توهین آمیزی پست شما بود؟
جالبه که میگین پشیمون نیستین
مطمئنا قصد هم ندارید معذرت خواهی کنید،هرچند دردی رو دوا نمیکنه
واقعا متاسفم همچین شخصی رو با این سطح ادب در سایت میبینم

شما همونی هستین که حتی حاضر نبودید قبول کنید کانالهای تلویزیونی که میذارید به درد نمیخوره،دیگه این موضوع که جای خودش رو داره...
برای افرادی هم که با طرز رفتار شما موافق هستن بیشتر از خود شما متاسفم

جناب رضا رو هم همونجوری که روز اول به خودش گفتم شناختمش،از این آدما زیاد دیدم.

هر چند تاسف من برای شما مهم نیست:486:

شما خیلی ادبیات و طرز نگارشت شبیه جناب میلاده!
کپی پیست میکنی یا رابطه مرید و مراد بین شماست؟!!
چقدر خوبه که تو این سایت فرشتگانی مثل شما هستن
و بدین وسیله بدی امثال من و حاتم مشخص میشه.
چیکار کنیم که ما رو مثل شما لرد و خوب نیافریدن؟!!!
خوش بحال شما!!
پسر خوب توهین مگه خوب و بد داره که میگی حاتم بدترش
رو انجام داده؟!
اینقدر دنباله رو نباش!
تو که خوبی چرا اینقدر تبعیت از جناب میلاد میکنی؟!

Afshin
05-05-2010, 08:55 PM
شما خیلی ادبیات و طرز نگارشت شبیه جناب میلاده!
کپی پیست میکنی یا رابطه مرید و مراد بین شماست؟!!
چقدر خوبه که تو این سایت فرشتگانی مثل شما هستن
و بدین وسیله بدی امثال من و حاتم مشخص میشه.
چیکار کنیم که ما رو مثل شما لرد و خوب نیافریدن؟!!!
خوش بحال شما!!
پسر خوب توهین مگه خوب و بد داره که میگی حاتم بدترش
رو انجام داده؟!
اینقدر دنباله رو نباش!
تو که خوبی چرا اینقدر تبعیت از جناب میلاد میکنی؟!

به قول بابک دیگه بس کنید ... اینقدر ادامش ندید و کش دارش نکنید . از هیچ کس چیزی کم نمیشه اگه دیگه این بحث بیهوده رو ادامه نده .

Mohammad Reza
05-06-2010, 10:50 AM
آقا حاتم عزيزم اگه از حرفاي من دلگير شدين ببخشيد..من فقط خواستم بگم كه شما هم به قول خودتون توهين هايي به ميلاد كرديد..
خلاصه اگه من حرفي زدم كه شما ناراحت شديد بنده رو حلال كنيد..من با وجود شما و ميلاد و محمد و افشين و ... تايپك هايي كه ميزنيد اطلاعات تنيسم افزايش يافته..ازتون ممنونم
بهتره تو اينجا اين مساله رو پايان شده بدونيم..
ممنون:655:

Hatam
05-06-2010, 01:24 PM
آقا حاتم عزيزم اگه از حرفاي من دلگير شدين ببخشيد..من فقط خواستم بگم كه شما هم به قول خودتون توهين هايي به ميلاد كرديد..
خلاصه اگه من حرفي زدم كه شما ناراحت شديد بنده رو حلال كنيد..من با وجود شما و ميلاد و محمد و افشين و ... تايپك هايي كه ميزنيد اطلاعات تنيسم افزايش يافته..ازتون ممنونم
بهتره تو اينجا اين مساله رو پايان شده بدونيم..
ممنون:655:

نه برادر عزیزم
بخدا از شما اصلا دلگیر و ناراحت نشدم شما نظر مخالفتونو محترمانه گفتی و این قابل ستایشه
من همه چیزو فراموش کردم:866:

ღஜGran Rafaஜღ
05-06-2010, 02:14 PM
خوب به سلامتی همه اشتی کردن!

Reza23
05-06-2010, 06:48 PM
خوب به سلامتی همه اشتی کردن!

زندگی شیرین میشود... :655:

rafa.com
05-06-2010, 07:06 PM
زندگی شیرین میشود... :655:
اگه دعوای بعدی شروع نشه...:434:

Reza23
05-06-2010, 07:26 PM
اگه دعوای بعدی شروع نشه...:434:

اینجا زیاد دعوا میشه؟!! :379:

fps102
05-07-2010, 11:58 AM
نیمه نهایی و فینال مسابقات رم در قسمت زنان رو چه کانالی پخش می کنه؟

Mohammad
05-07-2010, 12:54 PM
نیمه نهایی و فینال مسابقات رم در قسمت زنان رو چه کانالی پخش می کنه؟
سوپر تنیس رو چک کردی؟ این چند روز که دیدم داره نشون میده بازیها رو.

fps102
05-07-2010, 01:12 PM
سوپر تنیس رو چک کردی؟ این چند روز که دیدم داره نشون میده بازیها رو.

تا یک چهارم که نشون نمیداد . امروز رو چک می کنم ممنون

پس کانال خاصی نیست که نشون بده

Mohammad
05-07-2010, 01:24 PM

من از کانالها اطلاع زیادی ندارم، ولی دوبی اسپورتها و ابوظبی اسپوترها رو حتما چک کن، (نایلست و عرب ست)

Alireza Murray
05-07-2010, 02:06 PM

اتفاقا سوپر تنیس بازیهارو نشون میداد
وزنیاکی هم به مارتینز باخت
انا هم به نیمه نهایی رسیده
ولی امروز به دلیل پخش مسابقات دیویس کاپ فکر کنم نشون نده

Alireza Murray
05-07-2010, 02:20 PM
بازیهای امروز در مرحله ی نیمه نهایی:
ساعت 6:30 بازی سرنا ویلیامز و یلنا یانکوویچ
و بلافاصله بعد از اتمام بازی اول دیدار بین انا ایوانویچ و ماریا خوزه مارتینز سانچز شروع میشود

PowerVu
05-07-2010, 08:18 PM
بازی های تورنمنت WTA رم در بخش خانم ها از کانالهای زیر بر روی ماهواره پخش می شوند

Eurosport France
Eurosport ESP Int'l
Eurosport 2 - ESP2 Int'l
Super Tennis پخش رایگان

ضمنا امروز کانال ESP2 Danish به صورت رایگان در اومده.

در یورواسپرت فرانسه و 1 و 2 و سوپر تنیس نیمه نهایی ها و فینال چندین بار در طول روز بازپخش می شوند.

PowerVu
05-07-2010, 08:24 PM
سرینا ویلیامز بالاخره رضایت داد که بگذاره ینکوویچ که با اسب کورس گذاشته بره فینال!
حالا ببینیم تو بازی بعد آنا ایوانووویچ چه می کنه!