PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز ایندین ولز

صفحه ها : 1 [2]

Mohammad_Joulaei
03-21-2010, 09:44 PM
سلام

دوست عزیز البته من دیشب شدیدا از دست رافا عصبانی بودم و هنوزم نتونستم باختش رو هضم کنم ولی نشستم کلامو قاضی کردم دیدم انصافا رافا بازیش تو این مدت خیلی بهتر شده فقط افسوس که ما حوصله و طاقت مون کمه و زود از کوره در میریم... خود من اگرچه از بازی زیبا لذت می برم ولی اغلب اوقات نتیجه گرا هستم!!! برای من برد رافا بیشتر از اگرسیو بازی کردنش می چسبه!!! دیگه اینجوریم دیگه نمیشه کاریش کرد، من حق میدم رافا اعتماد به نفسش کم باشه و قهرمانی نیاره ولی همچنان از باخت دیشبش ناراحت هستم... همه ی اینها رو گفتم که اون قسمتی که شما گفتی پسرفت نادال رو نقض کنم :443: رافا بازیش بهتر شده ولی نتیجه گرفتنش کمی افت کرده، که اونم با بازی های بیشتر فکر کنم بزودی نتیجه هم میگیره!!

ضمنا در مورد رنک رافا من همچنان معتقدم تا رولند گروس با تمام امتیازاتی که برای دفاع داره باز هم شانس دومیش بیشتر از جوکو و موری هست و این رو فاصله های کم این سه نفر تائید می کنه :443:

عملكرد رافا پس رفت داشته اين شواهد رو برو از سايت atp ببين!!!!!
عزيز من رافا بعد از رم ديگه قهرماني نيورده.

مسترز بعدي مياميه كه بايد قهرمان شه كه جبران اندين ولز پارسالشو كنه كه فك ميكنم بعيد باشه!!!بعدش مونت كارلووه كه تو اون نه فدرر هست نه راديك و نه چند ستاره ديگه كه اونجا رو قهرمان شه...

بعدش اگه مث پارسال بخواد چپ و راست مسابقات رو شركت كنه واويلاست ديگه تواني برا رولن گاروس ازش نميمونه!!!!

بايد قيد بارسلونا يا مادريد يا ... رو بزنه!!!!!!!

اونوقت صحبت از رنك 2 ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟:251:

koury
03-21-2010, 11:31 PM
عملكرد رافا پس رفت داشته اين شواهد رو برو از سايت atp ببين!!!!!
عزيز من رافا بعد از رم ديگه قهرماني نيورده.

مسترز بعدي مياميه كه بايد قهرمان شه كه جبران اندين ولز پارسالشو كنه كه فك ميكنم بعيد باشه!!!بعدش مونت كارلووه كه تو اون نه فدرر هست نه راديك و نه چند ستاره ديگه كه اونجا رو قهرمان شه...

بعدش اگه مث پارسال بخواد چپ و راست مسابقات رو شركت كنه واويلاست ديگه تواني برا رولن گاروس ازش نميمونه!!!!

بايد قيد بارسلونا يا مادريد يا ... رو بزنه!!!!!!!

اونوقت صحبت از رنك 2 ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟:251:

شما پست منو نخوندی فقط برای اینکه جواب بدی یه چیزی میگی!!! بله رافا از نظر رنک طی 3 ماه اخیر افت کرده ولی من از نظر بازیش گفتم که خیلی بهتر داره کار می کنه :3t1:

ضمنا شما لازم نکرده نگران رولند گروس و توان رافا باشی :254:

در مورد رنک و دومی و ... هم فقط کافیه صبر کنی و ببینی :350: پیشگو هم بودی ما خبر نداشتیم؟؟

koury
03-21-2010, 11:34 PM
آخه طبق چه قاعده ای شانسش بیشتره؟
روتو برم

تنها جایی که می تونه امتیاز بگیره، میامی و مادریده

یعنی نه تنها خودش باید به خوبی پارسال نتیجه بگیره، باید دعا کنه تا نوواک بد کار کنه در ادامه ی فصل
من که فوق فوقش می گم رافا سوم می شه

اول ببین من چی گفتم بعد بیا این حرفا رو بزن!!! رافا تو خاک مثل هر سال کار کنه و نواک نتونه فقط به فینال رم برسه این برای دومی رافا کفایت می کنه و نیازی به دعا و نذر و نیاز هم نیست... موری هم که روی خاک تعطیله و شک دارم بتونه نتایج پارسالشم تکرار کنه!! تازه رافا میتونه بجای بارسلونا فقط تو مادرید شرکت کنه و در صورت بردنش نه تنها امتیازی از دست نمیده بلکه خسته هم نمیشه و مثل هر سال اونطوری مصدوم نمیشه :350:

Farid
03-21-2010, 11:49 PM
Nadal در Madrid شرکت نمی کند.

Farid
03-21-2010, 11:50 PM
البته اسم رو اشتباه نوشتید فرید جان.
نامفهومه محمد جان

koury
03-22-2010, 12:02 AM
Nadal در Madrid شرکت نمی کند.

فرید جان میشه منبع رو لطفا اعلام کنی؟

milad28235
03-22-2010, 12:36 AM
اول ببین من چی گفتم بعد بیا این حرفا رو بزن!!! رافا تو خاک مثل هر سال کار کنه و نواک نتونه فقط به فینال رم برسه این برای دومی رافا کفایت می کنه و نیازی به دعا و نذر و نیاز هم نیست... موری هم که روی خاک تعطیله و شک دارم بتونه نتایج پارسالشم تکرار کنه!! تازه رافا میتونه بجای بارسلونا فقط تو مادرید شرکت کنه و در صورت بردنش نه تنها امتیازی از دست نمیده بلکه خسته هم نمیشه و مثل هر سال اونطوری مصدوم نمیشه :350:

اولا این که من قطعا می گم با توجه به شرایط زمین و ارتفاع از سطح دریا و اینها، رافا مادرید رو شرکت نمی کنه

حالا اصلا بیا برات دقیقا حساب کنم

بدون احتساب اتفاقاتی که توی میامی ممکنه بیفته

رافا الان 6800 امتیاز داره و نوواک 8220 تا

خوب؟

بیا دو تا فرض کنیم:

1- رافا توی مونت کارلو و رم و بارسلونا قهرمان شه، مادرید رو کنار بکشه (یقینا اگه 3 تورنمنت اول رو قهرمان شه، با توجه به حوادث پارسال، مادرید رو کنار می کشه، به این هم توجه کن که رافا تورنمنتهایی رو شرکت می کنه که باب میلشه، خیلی به نامبر وان و اینها فکر نمی کنه، می دونه که واسه اون مسائل وقت زیاد هست)
نوواک هم همه ی بازیهاش رو همون بازی اول هر تورنمنت، ببازه :254:
اصلا بلگراد رو هم نره بازی کنه (دیگه چقدر به رافا حال بده؟)

خوب

امتیازات فینال مادرید از رافا کم می شه
می شه 6200 تا
نوواک می شه 6440 تا

2- اگه به قول شما رافا مونت کارلو و رم و مادرید رو بیاد قهرمان شه
بارسلونا رو استراحت کنه

رافا می شه 6700

یعنی در مورد دوم، نوواک اگه تمامی بازیهاش رو ببازه، رافا شانس نامبر 2 شدن رو داره:251:

نوواک در صورتی که در حالت دوم، فقط و فقط 260 امتیاز بتونه کسب کنه، نامبر 2 خواهد موند!!!!!

فقط کافیه یکی از مسترزها رو برسه نیمه نهایی
یعنی نمی تونه؟ :251:

البته هر چیزی ممکنه
امیدوار باشید :434:
ممکنه اصلا موری کولاک کنه
هر چیزی واقعا ممکنه

milad28235
03-22-2010, 12:38 AM
Nadal`s 1st serve return points won = 82%

مفهوم این جمله چیه؟

milad28235
03-22-2010, 12:39 AM

منبعی در کار نیست
فرید داره حدس می زنه
با توجه به شرایط مادرید
و همین طور اتفاقات سال گذشته

Mohammad
03-22-2010, 02:50 AM
رافا مادرید شرکت نکنه؟ :251: زهی خیال باطل!! یعنی واقعا فکر کردید رافا اینقدر ضعیفه High Altitude مختل بشه؟ حالا یه بار باخته اونجا، مگه رولندگاروس رو هم نباخت، تو علم هم بخوان یه چیزی رو ثابت کنن، شرط تکرار پذیری براش میذارن و با یه بار قانون صادر نمیکنن! ای آقا!!!
دستی رو بکشید با هم ادامه مسیرو بریم!!!

اولا این که من قطعا می گم با توجه به شرایط زمین و ارتفاع از سطح دریا و اینها، رافا مادرید رو شرکت نمی کنه

حالا اصلا بیا برات دقیقا حساب کنم

رافا الان 6800 امتیاز داره و نوواک 8220 تا

خوب؟

بیا دو تا فرض کنیم:

1- رافا توی مونت کارلو و رم و بارسلونا قهرمان شه، مادرید رو کنار بکشه (یقینا اگه 3 تورنمنت اول رو قهرمان شه، با توجه به حوادث پارسال، مادرید رو کنار می کشه، به این هم توجه کن که رافا تورنمنتهایی رو شرکت می کنه که باب میلشه، خیلی به نامبر وان و اینها فکر نمی کنه، می دونه که واسه اون مسائل وقت زیاد هست)
نوواک هم همه ی بازیهاش رو همون بازی اول هر تورنمنت، ببازه :254:
اصلا بلگراد رو هم نره بازی کنه (دیگه چقدر به رافا حال بده؟)

خوب

امتیازات فینال مادرید از رافا کم می شه
می شه 6200 تا
نوواک می شه 6440 تا

2- اگه به قول شما رافا مونت کارلو و رم و مادرید رو بیاد قهرمان شه
بارسلونا رو استراحت کنه

رافا می شه 6700

یعنی در مورد دوم، نوواک اگه تمامی بازیهاش رو ببازه، رافا شانس نامبر 2 شدن رو داره:251:

نوواک در صورتی که در حالت دوم، فقط و فقط 260 امتیاز بتونه کسب کنه، نامبر 2 خواهد موند!!!!!

فقط کافیه یکی از مسترزها رو برسه نیمه نهایی
یعنی نمی تونه؟ :251:

البته هر چیزی ممکنه
امیدوار باشید :434:
ممکنه اصلا موری کولاک کنه
هر چیزی واقعا ممکنه

کوروش رو مسخره میکنی میگه "بدون شک" بعد خودت میگی یقینا شرکت نمیکنه؟ پیشگویی شما؟ رمل و اسطرلاب نیست، بیارم خدمتتون؟!
اگه چیزی رو شرکت نکنه اون بارسلونا عزیز جان.

نامفهومه محمد جان
فرید جان یا باید میگفتید
Rafa's 1st serve return points won = 19%
یا
Ivan's 1st serve points won = 81%

ولی شما گفتید
Rafa's 1st serve return points won = 81%
که اگه اینطوی میشد چی میشد :434:

<hr>
علی رغم اینکه ایوان بعضا توپهای درون زمین و کوتاهی رو که ارتفاع بیشتری از تور دارند را با شدت و فلت روانه زمین حریف میکنه ولی کلا فورهندش از پشت بیسلاین مزخرفه اونم به معنای واقعی کلمه :3t1: از Preparation و Motion گرفته تا بقیه چیزا، حتی بعضا بعضی وفتها Follow Through درست حسابی هم نداره ضرباتش و یکی در میون تو سرویس باکسه، یه On-Rise زنی مثل داویدنکو بود هم دور اول حذفش میکرد، یعنی اگه این سرویس وحشتناک رو نداشت کارش تموم بود، ضربه مورد علاقه اش هم بکهند Down the Line شه، البته بعضی وقتها همچین DTL هم نیست یه جورایی Semi Inside-Out :379: :350: (البته این اسم رو از خودم در اوردم) که رو اون هم همچین ثبات نداره.
رافا هم تو بازی اونجایی که موفق بود به فورهندش حمله میکرد و کمتر به بکهندش، البته متاسفانه اواخر بازی نتونست این روند رو حفظ کنه. :243:

Farid
03-22-2010, 10:31 AM
فرید جان یا باید میگفتید
Rafa's 1st serve return points won = 19%
یا
Ivan's 1st serve points won = 81%

ولی شما گفتید
Rafa's 1st serve return points won = 81%
که اگه اینطوی میشد چی میشد :434:

بله ببخشید.

Farid
03-22-2010, 10:38 AM
رافا مادرید شرکت نکنه؟ :251: زهی خیال باطل!! یعنی واقعا فکر کردید رافا اینقدر ضعیفه High Altitude مختل بشه؟ حالا یه بار باخته اونجا، مگه رولندگاروس رو هم نباخت، تو علم هم بخوان یه چیزی رو ثابت کنن، شرط تکرار پذیری براش میذارن و با یه بار قانون صادر نمیکنن! ای آقا!!!

کوروش رو مسخره میکنی میگه "بدون شک" بعد خودت میگی یقینا شرکت نمیکنه؟ پیشگویی شما؟ رمل و اسطرلاب نیست، بیارم خدمتتون؟!

بله شرکت نمی کنه
خیر Nadal بازیش مختل نمی شه .
دقیقا علتش همینه که شرکت نمی کنه
رابی همیشه در گزارشاش میگه که من همواره ترجیح می دادم که قبل از یک مسابقات معتبر ( مثلا در اینجا French Open ) در ارتفاع بازی کنم زیرا در هفته بعد هنگامی که از ارتفاع به سطح دریا می رفتم کنترل بیشتری بر روی توپها داشتم.
اما Nadal سال گذشته از این مساله که Madrid رو قبل از French Open گذاشته بودند شاکی بود , حالا چرا باید از خودش پرسید که چرا وی فکر می کند بازی در ارتفاع قبل از French Open براش مضره و بعد هم دیدید در French Open چه اتفاقی افتاد.

Farid
03-22-2010, 10:47 AM
کوروش جان این حرف من رو بزار رو حساب اون Rumour ها.
اگر منبع می خواهید قبل از Madrid براتون میارم که یه چنین چیزی نوشته:
Nadal has withdrawn from madrid due to his busy schedule and to be better prepare for roland garros
اما در ان زمان باز هم بدانید که علتش خستگی نبوده و علتش اینه که قبل از French Open در ارتفاع بازی نکنه.

Mohammad_Joulaei
03-22-2010, 10:50 AM
شما پست منو نخوندی فقط برای اینکه جواب بدی یه چیزی میگی!!! بله رافا از نظر رنک طی 3 ماه اخیر افت کرده ولی من از نظر بازیش گفتم که خیلی بهتر داره کار می کنه :3t1:

ضمنا شما لازم نکرده نگران رولند گروس و توان رافا باشی :254:

در مورد رنک و دومی و ... هم فقط کافیه صبر کنی و ببینی :350: پیشگو هم بودی ما خبر نداشتیم؟؟

من پست تو رو نخوندم؟؟؟؟؟پست تو مگه چيزي هم داره كه بخونمش:254:

ما از اين آمارا نداريم كه بگه ساعت به ساعت فلان بازيكن چي بوده:251: امار رو سال به سال ميسنجن.

من راجب هركس كه بخوام نظر ميدم!!!!اصلا شما كي هستي كه بگي نميخواد نگران كي باشي تشخيص اونش با خودمه!!!!!
مگه شما وكيل رافايي:254:

اگه شما پست نه تنها من بلكه ميلاد رو خونده باشي گفته كه رو چه حسابي رافا 2 رو پس ميگيره!؟؟!!!

مث اينكه تو پستا رو نميخوني:254::254:

نه والا ما پيشگو نيستيم شما پيشگويي كه ميگي مياد رنك 2

بهتره صفات درخشانتو به مردم نسبت ندي كوري جون:251:.

Mohammad_Joulaei
03-22-2010, 11:09 AM
قهرماني ايوان رو تبريك ميگم.

كسي كه سال قبل رو با وايلد كارد شركت كرد امسال قهرمان شد!!!!!

اين بازيكن پيشرفتش از فررو هم بهتره و تونست يه مسترز رو ببره نه 250 .

Mohammad_Joulaei
03-22-2010, 01:51 PM
خب رنكينگ اعلام شد و رافا رنك 3 رو هم از دست داد!!!!!!
ليوبيچيچ به رنك 13 رسيد!!!!
توماس برديچ هم 5 پله صعود داشت و به رنك 20 رسيد!!!
تسونگا هم 10 رو از گونزالس پس گرفت...

رنكينگ:

1-راجر فدرر 11035
2-نواك جوكوويچ 8220
3-اندي ماري 6835
4-رافا نادال 6800
5-خوان مارتين دلپترو 6095
.
.
.
13-ايوان ليوبيچيچ 2340

همچنان منتظريم رافا رنك 2 رو پس بگيره:434:

منبع:
http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx

milad28235
03-22-2010, 02:24 PM

خوب فرض دوم رو هم قرار دادم دیگه
یعنی در واقع برای نظر کوروش هم احتمال قائل بودم
ولی من احتمال انتخاب اول رو بیشتر می دونم

در مورد "بدون شک" هم بالاخره کمال همشین در آدم اثر می کنه دیگه
همون طور که شما این کلمه دامنشن رو انداختی توی دهن همه :434:

حالا چه مادرید رو بیخیال شه، چه بارسلونا رو، با اعداد و ارقام به کوروش خواستم نشون بدم که احتمال نامبر 2 شدنش خیلی کمه

koury
03-22-2010, 06:52 PM
منبعی در کار نیست
فرید داره حدس می زنه
با توجه به شرایط مادرید
و همین طور اتفاقات سال گذشته

فرید با قاطعیت گفت شرکت نمی کنه منم هر چی سایت ها رو دیدم چیزی پیدا نکردم!! حدس زدن موقعیه که بگی شاید تو مادرید شرکت نکنه ما هم علم غیب نداشتیم بدونیم داره حدس میزنه :379:

koury
03-22-2010, 06:53 PM
من پست تو رو نخوندم؟؟؟؟؟پست تو مگه چيزي هم داره كه بخونمش:254:

ما از اين آمارا نداريم كه بگه ساعت به ساعت فلان بازيكن چي بوده:251: امار رو سال به سال ميسنجن.

من راجب هركس كه بخوام نظر ميدم!!!!اصلا شما كي هستي كه بگي نميخواد نگران كي باشي تشخيص اونش با خودمه!!!!!
مگه شما وكيل رافايي:254:

اگه شما پست نه تنها من بلكه ميلاد رو خونده باشي گفته كه رو چه حسابي رافا 2 رو پس ميگيره!؟؟!!!

مث اينكه تو پستا رو نميخوني:254::254:

نه والا ما پيشگو نيستيم شما پيشگويي كه ميگي مياد رنك 2

بهتره صفات درخشانتو به مردم نسبت ندي كوري جون:251:.

الان عقده هات رو خالی کردی؟؟ یه کم حالت بهتر شد خدا رو شکر؟؟ حالا یه کم آب خنک بخور بزار حالت سرجاش بیاد :254: :251: خیلی دل پری داشتی من نگرانم پس نیفتی :350:

پست من چیزی نداره مجبور نیستی جواب بدی... کسی که شعورش نمیرسه بازی رو ندیده میاد حرف مفت میزنه که فلانی پسرفت کرده همینه دیگه بهتر از اینم نمیشه جوابش رو داد :443: یعنی جدا تو فکر کردی در حدی هستی که بخوای در مورد رافا حرف بزنی؟؟

koury
03-22-2010, 07:08 PM
خوب فرض دوم رو هم قرار دادم دیگه
یعنی در واقع برای نظر کوروش هم احتمال قائل بودم
ولی من احتمال انتخاب اول رو بیشتر می دونم

در مورد "بدون شک" هم بالاخره کمال همشین در آدم اثر می کنه دیگه
همون طور که شما این کلمه دامنشن رو انداختی توی دهن همه :434:

حالا چه مادرید رو بیخیال شه، چه بارسلونا رو، با اعداد و ارقام به کوروش خواستم نشون بدم که احتمال نامبر 2 شدنش خیلی کمه

خب داداش هر کسی نظرش رو میگه من نظر خودم رو تو هم نظر خودت رو و فقط زمان مشخص می کنه کی درست گفته!! الان نمیتونی من رو محکوم کنی که چرا گفتم رافا تا رولند گروس دوم میشه در حالی که هنوز 3-4 ماه تا مسابقات مونده و کلی حوادث غیر قابل پیش بینی ممکنه رخ بده :3t1:

milad28235
03-22-2010, 07:11 PM
خب داداش هر کسی نظرش رو میگه من نظر خودم رو تو هم نظر خودت رو و فقط زمان مشخص می کنه کی درست گفته!! الان نمیتونی من رو محکوم کنی که چرا گفتم رافا تا رولند گروس دوم میشه در حالی که هنوز 3-4 ماه تا مسابقات مونده و کلی حوادث غیر قابل پیش بینی ممکنه رخ بده :3t1:

بله، صد البته

ولی گفتن این جمله که "شانس رافا برای نامبر 2 شدن بیشتر از نوواکه" واقعا غیر منطقیه
با عدد و رقم بهت نشون دادم که غیر منطقیه

شانس رافا کاملا مشخصه که کمتر از نوواکه، ولی صفر که نیست، هست؟
نوواک سرنوشت نامبر 2 موندن دست خودشه، رافا علاوه بر اینکه باید خودش قهرمانی های سال قبل رو تکرار کنه، باید دعا کنه نوواک خوب کار نکنه

یا مثلا نوواک توی همون مونت کارلو مصدوم شه و همه ی تورنمنتهای باقی مونده رو از دست بده
ولی اگه از این دست اتفاقات پیش نیاد، خداوکیلی پس شانس نوواک بیشتره دیگه
کمی انصاف هم بد نیست

koury
03-22-2010, 07:15 PM
حالا رنکینگ که برای ما مهم نیست و مهم بردن مسابقات و کسب قهرمانیه، ولی هر قدر غیر منطقی من حق دارم نظرم رو بگم دیگه!!؟ :379: نظر من اینه و شما باید تا رولند گروس صبر کنی و ببینی من راست گفتم یا شما؟ :443: الان حتی نظر من غیر منطقی هم باشه یه احتمال قوی هست که ممکنه اتفاق بیفته

Mohammad_Joulaei
03-22-2010, 07:20 PM
الان عقده هات رو خالی کردی؟؟ یه کم حالت بهتر شد خدا رو شکر؟؟ حالا یه کم آب خنک بخور بزار حالت سرجاش بیاد :254: :251: خیلی دل پری داشتی من نگرانم پس نیفتی :350:

پست من چیزی نداره مجبور نیستی جواب بدی... کسی که شعورش نمیرسه بازی رو ندیده میاد حرف مفت میزنه که فلانی پسرفت کرده همینه دیگه بهتر از اینم نمیشه جوابش رو داد :443: یعنی جدا تو فکر کردی در حدی هستی که بخوای در مورد رافا حرف بزنی؟؟

ما هيچ عقده اي نداريم شما عقده داري كه وقتي حرفات اثر نميكنه(اشغال دفاعي زيرتوپ زنتون نتيجه نمياره) مث حالا داري خود خوري ميكني!!!!!:254:والا اب خنك خوردن تو فرهنگ شماست ما به تو بايد اب خنك بديم چون حال و احوالت رو ميدونيم!!!!!!!!!

به قول ميلاد و من: شما بهتره نگران اون چلاغ اشغال دفاعي زير توپ زنتون باشي تا من:254::254::254:

وقتي خودت اعتراف ميكني پستم چيزي نداره من چي رو بشينم بخونم!!!!! :254::254:جواب دادن پست هم دست خودمه لازم نكرده شما تعيين تكليف كني!!!!!

شعور كسايي هم كه غير از هد تو هد و خاك چيز ديگه اي رو نمبينن زبان زد همست و بهتر از اين نميشه جوابشون رو داد!!:254::254:

مگه توي تپل بي خاصيت درچه حدي هستي:379:؟؟؟؟؟؟
اينم ميزارم رو حساب بچگيت:251:

دركت ميكنم كور كوري جون!!!!

Farid
03-22-2010, 07:22 PM
فرید با قاطعیت گفت شرکت نمی کنه منم هر چی سایت ها رو دیدم چیزی پیدا نکردم!! حدس زدن موقعیه که بگی شاید تو مادرید شرکت نکنه ما هم علم غیب نداشتیم بدونیم داره حدس میزنه :379:
پس چی گفتم الان؟
من حدس نزدم
با قاطعیت می گم که شرکت نمی کنه , برای Romour ها هم منبعی وجود نداره.

koury
03-22-2010, 07:25 PM
از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست!!!

این پستت قشنگ عقده هات رو بروز داد که تا چه حد از دست من عقده ای شدی :251::251: تعداد اسمایلی هم آخه شرطه که چقدر از دست من دلت پره :379: از اون جائی که من آدم خونسردی هستم این دفعه رو جواب نمیدم ولی سعی کن از این پس پر و بالت به من نگیره من دهنم رو باز کنم هفت جد پشت و جلوتو یکی می کنم بچه خوشگل :254:

milad28235
03-22-2010, 07:31 PM
حالا رنکینگ که برای ما مهم نیست و مهم بردن مسابقات و کسب قهرمانیه، ولی هر قدر غیر منطقی من حق دارم نظرم رو بگم دیگه!!؟ :379: نظر من اینه و شما باید تا رولند گروس صبر کنی و ببینی من راست گفتم یا شما؟ :443: الان حتی نظر من غیر منطقی هم باشه یه احتمال قوی هست که ممکنه اتفاق بیفته

چرا حق داری بگی
من که نگفتم "تو غلط کردی که گفتی" یا از این جور حرفا که :434:

نه، اتفاقا حرف من اینه که احتمال دوم شدن رافا قوی نیست
ضعیفه

احتمال یه علمه، نمی شه در موردش نظر داد
آدم می تونه بگه به نظر من مثلا سکه شیر میاد یا خط میاد
ولی احتمال شیر یا خط اومدن 50 درصده، در شرایط طبیعی البته

koury
03-22-2010, 07:34 PM
آقا جان من میگم تو حتما نباید بیای مخالفت کنی که!!! میتونی صبر کنی تا رولند گروس ببینیم چی میشه :379: من مطمئنم تو میگی رافا نمیاد بالاتر :160:

Mohammad_Joulaei
03-22-2010, 07:36 PM
از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست!!!

این پستت قشنگ عقده هات رو بروز داد که تا چه حد از دست من عقده ای شدی :251::251: تعداد اسمایلی هم آخه شرطه که چقدر از دست من دلت پره :379: از اون جائی که من آدم خونسردی هستم این دفعه رو جواب نمیدم ولی سعی کن از این پس پر و بالت به من نگیره من دهنم رو باز کنم هفت جد پشت و جلوتو یکی می کنم بچه خوشگل :254:

بعضيا رو وقتي واقعيتشو بهشون ميگن ديگه غير واژه ابله واژه اي به ذهن كوچولوشون نميرسه:434: ماشاا.. خدابده بركت خونسردي شما به اندازه چند كلمه كه بيشتر طول نكشيد!!!!!!مث همون كوچولو بودنت:251:مگه يادت رفته كه دفعه هاي قبلي به چه كلمات ركيكي رو اورده بودي كوچولو؟؟؟؟

ماشاا.. الفاظ سطح بالايي به كار ميبري!!!!!

نه تورخدا بيا همين دفه رو جواب بده ببينم چي ميخواي بگي؟؟؟؟؟؟؟
مگه جواب دادن هم بلدي؟؟؟؟؟؟اينم جز خونسرديته؟؟؟؟؟؟

بازم اين حرفات رو به اون حساب قبليت واريز ميكنم!!!!

koury
03-22-2010, 07:48 PM
بعضيا رو وقتي واقعيتشو بهشون ميگن ديگه غير واژه ابله واژه اي به ذهن كوچولوشون نميرسه:434: ماشاا.. خدابده بركت خونسردي شما به اندازه چند كلمه كه بيشتر طول نكشيد!!!!!!مث همون كوچولو بودنت:251:مگه يادت رفته كه دفعه هاي قبلي به چه كلمات ركيكي رو اورده بودي كوچولو؟؟؟؟

ماشاا.. الفاظ سطح بالايي به كار ميبري!!!!!

نه تورخدا بيا همين دفه رو جواب بده ببينم چي ميخواي بگي؟؟؟؟؟؟؟
مگه جواب دادن هم بلدي؟؟؟؟؟؟اينم جز خونسرديته؟؟؟؟؟؟

بازم اين حرفات رو به اون حساب قبليت واريز ميكنم!!!!

نه شانس آوردی امروز روز خوبمه و هر چی هم بگی عصبی نمیشم وگرنه جواب تپلی بهت میدادم!! البته خانوادگی نبود و نمیشد تو فروم بکار برد ولی کاریش نمیشه کرد جواب دادن به پست های بی ارزش تو کمتر از اون حرفها هم لایقش نیست :350: پس تا شانست گفته حرف های مفت رو بزن تا ببینیم کی میشه من چاک دهنمو باز کنم :379:

Mohammad_Joulaei
03-22-2010, 08:42 PM
نه شانس آوردی امروز روز خوبمه و هر چی هم بگی عصبی نمیشم وگرنه جواب تپلی بهت میدادم!! البته خانوادگی نبود و نمیشد تو فروم بکار برد ولی کاریش نمیشه کرد جواب دادن به پست های بی ارزش تو کمتر از اون حرفها هم لایقش نیست :350: پس تا شانست گفته حرف های مفت رو بزن تا ببینیم کی میشه من چاک دهنمو باز کنم :379:

*روز خوبته؟؟؟؟؟
يعني شما شب و روز اين كار شغل شريفته؟؟؟؟؟:379:

*عصبي نميشي؟؟؟
تو كه توي پستاي قبلي داشتي در حد انفجار پيش ميرفتي!!!!!:379:

*جواب تپل؟؟؟؟
خب ماشاا.. علاوه بر خودت تپلياي ديگت رو داري اثبات ميكني!!!!!:254:

*خانوادگي نبود؟؟؟
يعني شما فقط تو فروم ادب رعايت ميكني؟؟؟ جاي ديگه اخلاقت از خانوادگي هم فراتر ميره؟؟؟/:379:ازت هم همين انتظار رو ميره كه كاريش نميشه كرد!!!!

*راجب پستاي منم اون ادب خانوادگيت رو ميرسونه و+بچگي و بلوغ:251:

*مگه دهنت چك هم داره؟؟؟؟؟
دهن ادماي تپلي مث شما چاك نميخواد هيچي اسمشم مشخصه بش ميگن غار:254:

koury
03-22-2010, 08:47 PM
خلاصه هر چی اینطوری عقده داری بریز بیرون من هم دارم قاه قاه بهت میخندم نگران جوابش هم نباش به موقع زیر و روت می کنم!! آخه هر چی آدما تو پستاشون بیشتر حرف مفت بزنن بیشتر آتیش گرفتنشون رو نشون میدن :251: منم که از عصبی کردن آدما لذت می برم از طرفی هم خودم عصبی نمیشم و حسابی بهم خوش میگذره :254:

Mohammad_Joulaei
03-22-2010, 09:00 PM
خلاصه هر چی اینطوری عقده داری بریز بیرون من هم دارم قاه قاه بهت میخندم نگران جوابش هم نباش به موقع زیر و روت می کنم!! آخه هر چی آدما تو پستاشون بیشتر حرف مفت بزنن بیشتر آتیش گرفتنشون رو نشون میدن :251: منم که از عصبی کردن آدما لذت می برم از طرفی هم خودم عصبی نمیشم و حسابی بهم خوش میگذره :254:

عقده؟؟؟؟؟
والا تو قبلا گفته بودي كه تو ديكته نوشتن مشكل داري مث اينكه ادبياتت هم دست كمي از ديكتت نداره؟؟؟؟كه نميدوني عقده چيه؟؟؟؟:254::254::254:

قاه قاه ميخندي؟؟؟؟
شما چندين پست قبل بهم گفتي پيش گو ولي عالم و ادم ميدونن كه پيشگو شمايي(كه يه نمونشم عقده داشتن منه)

زير و روم ميكني؟؟؟
تپل جان بپا تعادل خودت از دست نره بعدا به اين فكرا بيفت:254::254:
فك كنم اينقدر اتيشي هسته كه اصطلاح زير و رو كه به اون ديكته و ادبيات ربط داره رو به كار ميبري:254::254::254:

اتفاقا من از اون حرفاي بچه گونت اينجا دارم روده بر ميشم :254::254:

و در اخر اين پست منم جمله شما رو به كار ميبرم:
منم که از عصبی کردن آدما(مث شما) لذت می برم از طرفی هم خودم عصبی نمیشم و حسابی بهم خوش میگذره :254:

koury
03-22-2010, 09:17 PM
باشه پست منو برا خودم تکرار کن ولی همه دارن میبینن که با چه کینه و عقده ای داری پست میدی :434: همین برای من کفایت می کنه که تونستم حسابی عصبانیت کنم و تو هم اون حرفا رو بزنی :866:

Mohammad_Joulaei
03-22-2010, 09:28 PM
باشه پست منو برا خودم تکرار کن ولی همه دارن میبینن که با چه کینه و عقده ای داری پست میدی :434: همین برای من کفایت می کنه که تونستم حسابی عصبانیت کنم و تو هم اون حرفا رو بزنی :866:

بابا كمي ادبياتت رو اصلاح كن!!!!!من جمله اخر پستت رو تكرار كردم چون باش موافق بودم البته نه همش!!!!

همه رو كي ميبيني ادماي امثال خودت؟؟؟؟؟

بازم كه پيشگويي كردي!!!!!بگو كه خودت از فرط عصبانيت به خانواده و چاك غار دهنو و ... رو اوردي!!!!:251:

بهتره بري حسابت رو چك كني!!!
بزرگ بشي برات خاطره ميشه:251:

كورش جان چه قدر منو خندوندي:251:

koury
03-22-2010, 09:47 PM
خدا رو شکر پست ها هستن همه میتونن ببینن کی حرف مفت زده و کی خویشتن داری کرده :350:

در ضمن پست هات که نشانه ای از خنده توش نیست حالا تو اصرار داری بخندی بحثش به ما مربوط نمیشه و روانشناسی هست ولی از پست هات که خنده و شادی دیده نمیشه :443:

Mohammad_Joulaei
03-22-2010, 09:57 PM
خدا رو شکر پست ها هستن همه میتونن ببینن کی حرف مفت زده و کی خویشتن داری کرده :350:

در ضمن پست هات که نشانه ای از خنده توش نیست حالا تو اصرار داری بخندی بحثش به ما مربوط نمیشه و روانشناسی هست ولی از پست هات که خنده و شادی دیده نمیشه :443:

اره والا همه ميبينن و قضاوت ميكنن!!!!

بازم پيشگويي كردي!! من همه كارام به خودم مربوطه!!!

تو هنوز بچه اي(ادبياتت سر تا پا مشكل داره ) حرف از روانشناسي ميزني:254::254::254:

جمله اخرت بازم پيشگويي كردي!!!

Saeedzr
03-22-2010, 10:47 PM
صد رحمت به بحثهای خاله زنکی ما

لااقل حرمت همدیگه رو حفظ میکنیم :486:

koury
03-22-2010, 11:10 PM
بحث حرمت نیست داداش، هر کاری جنبه میخواد... مشکل اینجاس که هر کسی هم جنبه ی هر کاری رو نداره!! :443:

Mohammad_Joulaei
03-22-2010, 11:46 PM
اي كاش بحث سر جنبه بود!!!!
من ميفهمم دوست خوبمون ميلاد چي ميگفت ميگفت بعضيا بچن نبايد سر بعضي از بحثا باشون بحث كرد!!چون درك ندارن و خيلي چيزاي ديگه...
اونوقت اون بعضيا ميان ميگن فلاني يا ... جنبه نداره!!!!!

بايد به حال اين ادما تاسف خورد...

موفق و پيروز باشيد

koury
03-23-2010, 05:01 PM
.......:379::379:

pasia
03-23-2010, 06:09 PM
بابا یه جا قرار بزارین دل و روده همو بریزین بیرون ولی اینجا نه!:240::240::240:

Mohammad_Joulaei
03-23-2010, 09:12 PM
......:434::434: