PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نادال از اولین گرند اسلم فصل حذف شد


Mohammad_Joulaei
01-26-2010, 06:05 PM
نادال از اولین گرند اسلم فصل حذف شد
http://78.38.204.145/iran_media/image/2009/02/911650209_orig.jpg
مصدومیت به مرد شماره دو تنیس جهان اجازه نداد از عنوان قهرمانی‌اش در رقابت‌های اوپن استرالیا دفاع کند.


به گزارش شبکه ایران،رافائل نادال،‌مرد شماره دو تنیس جهان از اولین گرند اسلم فصل حذف شد.این تنیسور اسپانیایی که در ست سوم پیکار خود با اندی رادیک – مرد شماره چهار تنیس دنیا – انصراف داد ست‌های اول و دوم را با نتایج 6-3 و 7-6 را واگذار کرده بود.بدین ترتیب نادال شانس دفاع از عنوان قهرمانی‌اش را از دست داد تا به حریف اسکاتلندی‌اش فرصت صعود به نیمه‌نهایی و نزدیک‌تر شدن به فتح اولین گرنداسلم دوران بازیگری‌اش را بدهد.

اما مصدومیت شانه به اندی رادیک آمریکایی هم اجازه نداد از پس مارین سیلیچ کروات برآید و در پایان یک بازی دراماتیک 5 ستی در حسرت رسیدن به نیمه نهایی اولین گرند اسلم فصل بماند.رادیک مغلوب حریفی شد که در دور قبل خوان مارتین دل‌پوترو- قهرمان اوپن آمریکا- را حذف کرده بود.سیلیچ 21 ساله بدین ترتیب اولین تنیسور کرواتی شد که به نیمه نهایی اوپن استرالیا راه یافته است.اما در سوی دیگر حذف رادیک روند ناکامی‌ تنیس بازان آمریکایی در گرند اسلم ‌ها را که بعد از اوپن آمریکای سال 2003(که خود رادیک فاتح آن بود) شروع شد،ادامه داد.

Mohammad_Joulaei
01-26-2010, 06:06 PM
(http://www.farsnews.net/printable.php?nn=8811061200) (http://www.farsnews.net/mail.php?nn=8811061200&tt=)
/مسابقات تنيس آزاد استراليا/
پايان داستان تكراري نادال
خبرگزاري فارس: مرد شماره دوم جهان از رسيدن به جمع چهار تنيسور برتر مسابقات آزاد ملبورن استراليا بازماند.

http://media.farsnews.com/Media/8811/Images/jpg/A0800/A0800994.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس، رافائل نادال قهرمان تنيس اسپانيا در مرحله يك چهارم نهايي رقابت‌هاي جايزه بزرگ ملبورن استراليا برابر اندي موراي قرار گرفت.
حريف انگليسي نادال آغازي طوفاني داشت و در ست اول با نتيجه 6 بر 4 به پيروزي رسيد.
در ست دوم نادال به مسابقه برگشت و موراي به شدت خسته شد.
دو بازيكن تا مرز تساوي 5 بر 5 پيش رفتند و سرانجام اين اندي موراي بود كه با نتيجه 7 بر 6 به پيروزي رسيد و خود را در آستانه كنار زدن نادال ديد.
نادال در ست سوم نيز عقب نشيني كرد و در حالي كه 3 بر صفر در ست سوم شكست خورده بود به دليل درد شديد ناشي از مصدوميت كهنه زانو كه البته مي‌توانست بهانه خوبي برايش باشد از ادامه اين بازي انصراف داد.
در اين مرحله مارين كليچ برابر اندي راديك به پيروزي رسيد تا حريف موراي باشد.
فردا راجر فدرر برابر داويدنكو زورآزمايي مي‌كند و جوكوويچ با تسونگا مبارزه‌اي سخت خواهد داشت.