توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بجث و تبادل نظر پیرامون تورنمنت دوحه
milad28235
01-02-2010, 11:57 PM
قرعه ی نادال رو ببینید
مضحکه واقعا
خوب یک راست می فرستادنش فینال دیگه
اینهمه وقت مردم رو واسه چی تلف می کنن؟
حریف قویش تروییچکیه :254::254::254:
یاد فلورنت سرا بخیر
Hossein Murray
01-03-2010, 08:27 AM
دوحه بدون اندی !!!!!!!! = همبرگر بدون سس ... یا مثلا شمال بی ویلا یا بی ژیلا :434: ...
Afshin
01-05-2010, 07:33 PM
نادال خیلی آماده به نظر میرسه
امروز خیلی عالی بازی کرد
با این که بوللی خیلی خوب بازی میکرد ولی فرصت خاصی پیدا نکرد
نادال همون نادال پارسال شده
بکهندش بسیار بسیار بهتر شده و فورهندشم خیلی خوب بود . این نادال یه رقیب قدره که برای بردنش باید جون بکنی
milad28235
01-05-2010, 07:37 PM
بوولی قشنگ رالی می کرد، ولی برای بردن نادال آماده همین مساله کافی نیست
باید مثل گرگ باشی و از تک تک فرصتها استفاده کنی
بوللی روی برک پوینتهایی که بدست میاورد، پخمه بازی در میاورد، سرویسش گاهی افتضاح می شد، والی هم که بلد نبود
برای بردن رافا همه چیز رو باید در سطح قابل قبولی داشته باشی
هر دوتاشون وایساده بودن 3 متر پشت بیس لاین ضربه می زدن
Mohammad
01-05-2010, 07:52 PM
رافا که خیلی خوب نبود یعنی دیدید بوللی خواهی نخواهی میزنه تو تور فقط به ارسال ضربات کم ریسک ادامه داد.
یک نکته رافا خیلی داره سرویس پوینت میگیره این اخیرا، من نمیدونم یا دریافت سرویسای حریفاش خیلی بده یا واقعا داره خوب بازی میکنه، خیلی متنوع شده، خیلی به T خوب میزنه، Into the Body که همیشه فقط خوراکش بود کمتر شده و آپشنهای دیگه رو هم خوب میزنه. از Deuce Side خیلی سرویسای تخت Wide میزنه که قبلا به ندرت میزد، دیگه از Ad Side ، نود درصد Out Wide نمیزنه که کاملا قابل پیش بینی باشه خیلی وقتها به T میزنه. کلا خیلی خوب شده.
کسی پوینت قبل از آخر یادشه؟! چقدر قشنگ اومد رو تور، ای کاش بیشتر در طول بازی اینکارو تکرار کنه.
Mohammad
01-05-2010, 07:54 PM
بوولی قشنگ رالی می کرد، ولی برای بردن نادال آماده همین مساله کافی نیست
باید مثل گرگ باشی و از تک تک فرصتها استفاده کنی
بوللی روی برک پوینتهایی که بدست میاورد، پخمه بازی در میاورد، سرویسش گاهی افتضاح می شد، والی هم که بلد نبود
برای بردن رافا همه چیز رو باید در سطح قابل قبولی داشته باشی
بابا سیمون که آمار نشون داده 68 درصد اگه اشتباه نکنم داخل کورت میومد و سعی میکرد On Rise بزنه.
milad28235
01-05-2010, 08:45 PM
ولی کلا رالی زیاد می کرد و حوصله ی من رو سر می برد
مقابل نادال امتیارات رو باید کوتاه کرد
چون نادال خسته که نمی شه، ارور هم نمی زنه
همین کریستوف روکوس بیشتر میومد روی تور تا سیمونه بوللی
milad28235
01-05-2010, 08:48 PM
رافا که خیلی خوب نبود یعنی دیدید بوللی خواهی نخواهی میزنه تو تور فقط به ارسال ضربات کم ریسک ادامه داد.
یک نکته رافا خیلی داره سرویس پوینت میگیره این اخیرا، من نمیدونم یا دریافت سرویسای حریفاش خیلی بده یا واقعا داره خوب بازی میکنه، خیلی متنوع شده، خیلی به T خوب میزنه، Into the Body که همیشه فقط خوراکش بود کمتر شده و آپشنهای دیگه رو هم خوب میزنه. از Deuce Side خیلی سرویسای تخت Wide میزنه که قبلا به ندرت میزد، دیگه از Ad Side ، نود درصد Out Wide نمیزنه که کاملا قابل پیش بینی باشه خیلی وقتها به T میزنه. کلا خیلی خوب شده.
کسی پوینت قبل از آخر یادشه؟! چقدر قشنگ اومد رو تور، ای کاش بیشتر در طول بازی اینکارو تکرار کنه.
همین طوره
مخصوصا در مواقعی که نیاز داره، خوب سرویس می زنه
مقابل داوید فرر، وقتی ست پوینت عقب بود
اینجا هم سر برک پوینتها
نادال سرویس خوب بزنه، دیگه بردنش خیلی مشکله :240:
البته قبلا هم خوب زده
مثلا فینال استرالیا مقابل فدرر
خیلی چیپ پوینت گرفت
Farid
01-05-2010, 11:27 PM
کجا دوتاشون وایساده بودند 3 متر پشت Baseline , سیستم Hawk eye یک لحظه نشان داد:
Nadal: 25% inside the baseline ; 75% behind the baseline
Blolelli: 68% inside the baseline ; 32% behind the baseline
دیگه Bolelli از این حمله ای تر نمی تونست بازی کنه.
Farid
01-05-2010, 11:32 PM
یعنی چی Nadal خیلی خوب نبود , فوق العاده بود , قبل از بازی رابی گفت که من فصل خوبی رو برای Nadal نمی بینم ولی بعد از بازی هم رابی و هم جیسون گفتند فکر نمی کردیم چنین عملکردی رو از Nadal ببینیم و وقتی که جیسون از رابی درباره نحوه بازی Nadal سوال کرد گفت:
Outstanding
راجع به اینکه امسال داره به خوبی سرویسشو Vary می کنه هم من در مسابقات ابوظبی به این مساله اشاره کردم و با شما موافقم.
Farid
01-05-2010, 11:33 PM
بابا سیمون که آمار نشون داده 68 درصد اگه اشتباه نکنم داخل کورت میومد و سعی میکرد On Rise بزنه.
ببخشید محمد جان بعد که پست زدم پست شما رو دیدم.
Afshin
01-05-2010, 11:36 PM
فرید خان در مورد بازی راجر نظرت چیه ؟ به نظرت چطور بازی کرد ؟
Mohammad
01-05-2010, 11:50 PM
یعنی چی Nadal خیلی خوب نبود , فوق العاده بود , قبل از بازی رابی گفت که من فصل خوبی رو برای Nadal نمی بینم ولی بعد از بازی هم رابی و هم جیسون گفتند فکر نمی کردیم چنین عملکردی رو از Nadal ببینیم و وقتی که جیسون از رابی درباره نحوه بازی Nadal سوال کرد گفت:
Outstanding
راجع به اینکه امسال داره به خوبی سرویسشو Vary می کنه هم من در مسابقات ابوظبی به این مساله اشاره کردم و با شما موافقم.
خوب بودن و نبودن نسبیه، تو بازی با رابین رافا بکند کراس کورتایی میزد که من قبلا ندیدم به اون خوبی بزنه با زاویه عالی و سرعت مناسب، امروز خیلی کم دیدم، راضی نبودم فرید، من اغراق نکنم حداقل بازی های رافا رو ا هاندرد پرسنت با تمرکز میبینم، تک تک ضرباتش رو مقایسه میکنم.
ضمنا رافا در این که این روزها رو فرمه هیچ شکی نیست، ولی خب این بازی یه سری چیزاش بازگشت به قبل بود و منو راضی نکرد.
Farid
01-05-2010, 11:51 PM
فرید خان در مورد بازی راجر نظرت چیه ؟ به نظرت چطور بازی کرد ؟
خیلی وقت بود چنین عملکردی از Federer ندیده بودم , منو یاد چند سال پیش انداخت , بی نقص بازی کرد.
Mohammad_Joulaei
01-05-2010, 11:59 PM
برد راجر و نادال و نیکلای رو به همگی تبریک میگم.
Fakhruddin
01-06-2010, 10:57 AM
خوب بودن و نبودن نسبیه، تو بازی با رابین رافا بکند کراس کورتایی میزد که من قبلا ندیدم به اون خوبی بزنه با زاویه عالی و سرعت مناسب، امروز خیلی کم دیدم، راضی نبودم فرید، من اغراق نکنم حداقل بازی های رافا رو ا هاندرد پرسنت با تمرکز میبینم، تک تک ضرباتش رو مقایسه میکنم.
ضمنا رافا در این که این روزها رو فرمه هیچ شکی نیست، ولی خب این بازی یه سری چیزاش بازگشت به قبل بود و منو راضی نکرد.
با احترام به نظر شما من از بازی رافا خیلی راضی ام چونکه خیلی میل به حمله داشت اکثر ضرباتش به قصد وینرز گرقتن می زد اخر بازی هم فک کنم تعداد وینرز هاش بیشتر بود یه چیز دیگه که باعث حیرتم شده ace های رافا داره بیشتر میشه.:441::441:
Red-Line
01-06-2010, 11:03 AM
ســلام
من که فعلا نه ماهواره دارم بازی ها رو ببنیم نه وقتشو دارم اخبار رو دنبال کنم . اما این چند روز از دمه چندتا دکه روزنامه فروشی رد میشدم دیدم یکی دو تا از روزنامه های ورزشی زده بود سال 2010 ، سال نادال ( ببین کارمون به کجا رسید اخبار تنیس رو از تتیر روزنامه ها داخلی دنبال میکنیم :251: )
ولی الان دیدم گولبیس هم تو این تورنومنت هست ! دیگه کوش شیطون کر امسال فک کنم بترکـــونه !
milad28235
01-06-2010, 12:04 PM
اتفاقا دیشب ذکر خیرت بود بهمن جان
و اتفاقا بنده هم به این موضوع اشاره کردم که بهمن هر وقت می خواد مارو از اطلاعات بالاش مستفیض کنه، ذیق وقت بهش مجال نمی ده :240:
Red-Line
01-06-2010, 12:38 PM
اتفاقا دیشب ذکر خیرت بود بهمن جان
و اتفاقا بنده هم به این موضوع اشاره کردم که بهمن هر وقت می خواد مارو از اطلاعات بالاش مستفیض کنه، ذیق وقت بهش مجال نمی ده :240:
ای بابا !!!!! جوونی کیجایی که یادت به خیر .... :160::434:
والا میلاد جون داداش ما که از اون اول هم ادعایی نداشتیم و نداریم . اینجا فک کنم محمد و مخصوصا فرید بیشتر در جریان باشن . یه زمانی تو ایتی ست چقدر با هم بحث میکردیم . میشستیم سر یه بازی 20-30 صحفه بحث میکردیم ولی خداییش من خیلی چیزها از همین بحث ها یاد گرفتم . ولی دیگه شرایط جوری شد در نتونم در خدمت شما باشیم . :434: انشاالله در اینده اگر مجالی شد حسابی مستفیض خواهی شد ....:254:
BABAK
01-06-2010, 08:20 PM
راجر برد اما فکر میکنم اوضاع رو به راه نیست بی ثباتی و ارور زیاد تو بازیش به چشم میاد یه گیم خوب یه گیم بد...
milad28235
01-06-2010, 08:24 PM
راجر برد اما فکر میکنم اوضاع رو به راه نیست بی ثباتی و ارور زیاد تو بازیش به چشم میاد یه گیم خوب یه گیم بد...
ببین
وقتی حریف بد بازی می کنه، ناخواسته این مساله به بازی تو هم سرایت می کنه
کورولف راه به راه ارور می زد
واقعا ناهماهنگه بازی این بشر
یه امتیاز ارورهای خیلی بد می زنه، یهو یه ضربه ی محکم می زنه کنج زمین
یعنی عمرا از رالی و ریتم و این حرفا خبری نیست
هی این سرویس می زنه، هی اونیکی می زنه.
من که اصلا از بازی خوشم نیومد.
فقط دوس داشتم زودتر تموم شه.
حالا بازی با حریف احتمالی بعدی (گولبیس) زیباتر از این خواهد شد
BABAK
01-06-2010, 08:33 PM
به هر حال این غلطه که حریف بد بازی کنه تو هم به همین خاطر بد بازی کنی و ریتم نداشته باشی...
Afshin
01-06-2010, 08:35 PM
به هر حال این غلطه که حریف بد بازی کنه تو هم به همین خاطر بد بازی کنی و ریتم نداشته باشی...
این کاملا طبیعیه
بازی زیبا نبود ولی در تمام مدت بازی برتری با راجر بود
بازی زشت شده بود ولی راجر بد بازی نکرد
Red-Line
01-07-2010, 11:24 AM
Come On Ernests (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1136) !!!!
سلام!!!!! شدیدا باهات موافقم!سخته ولی امیدوارم با این فرمی که داره بزنه رجرو درب داغون کنه! :160:
BABAK
01-07-2010, 01:18 PM
گولبیس شکل این صحبت ها نیست 2تا گاگول رو برده خیال کردین خبریه ؟
فک نمیکنم منتانز و سپی گاگول باشن! به نظر من گاگول یعنی دو تا حریف قبلی فدرر!
طرف نادال که کسی نیست پس ما به کی بگیم Come On ؟!!!:240:
:781:
Mohammad
01-07-2010, 01:59 PM
طرف نادال که کسی نیست پس ما به کی بگیم Come On ؟!!!:240:
:781:
سهیل بابا کجایی تو؟! نارفیق! دلمون تنگ شده همش کار؟!
Afshin
01-07-2010, 01:59 PM
گولبیس بازیکن خوبیه ، ولی در حد و اندازه ی راجر نیست
ولی خب ممکنه امشب راجر رو اذیت کنه
فک نمیکنم منتانز و سپی گاگول باشن! به نظر من گاگول یعنی دو تا حریف قبلی فدرر!
آرسام جان تعریف گاگول اینه :
سمت رافای جدول !:160::434:
سهیل بابا کجایی تو؟! نارفیق! دلمون تنگ شده همش کار؟!
سلام بر رئیس عزیز تر از جان! :655:
اینجا پر از اشراف زاده و شاهزاده است.
ولی ما مجبوریم کار کنیم. :243:
milad28235
01-07-2010, 07:14 PM
به نظر من گاگول یعنی دو تا حریف قبلی فدرر!
گاگول واقعی یعنی حریف امروز رافا :254:
باز حریفای قبلی فدرر لااقل یه بار برک کردن (کورولف)، چند تا برک پوینت داشتن (روکوس)، حریف امروز نادال که رسما تعطیل بود
بدبخت ترسید اصلا بازی رو ادامه بده
با این که تابلو بود هیچیش نیست
S.A.IVI.A.N
01-07-2010, 07:52 PM
منم با نظر شما موافق
این 3بازی از نادال رو که دیدم خیلی امیدوار شدم.نادال داره به روزهای اوجش برمیگرده. مخصوصا اینکه حالا دیگه سرویس هاش هم پیشرفت زیادی کرده.نادالی که به ندرت Aceمیکرد حالا هر بازی 3/4تا آمارشه.
ضمن اینکه ضربه هاش هم دقیق تر شده و در ضربه های ریسکی موفق میشه
در کل به نظر من رافا داره میشه رافای پارسال.با این تفاوت که اون تغیراتی که گفتم رو هم با خودش داره و ای شانسش رو بیشتر میکنه.
هر چی هست از تمرینات پیش فصلشه:655:
زنده باد رافا
آرسام جان تعریف گاگول اینه :
سمت رافای جدول !:160::434:
درود بر سهیل عزیز
اینو که کاملا باهات موافقم واقعا هماشون از دم گاگول بودن! حریفه فرداش هم گاگول!
ღஜGran Rafaஜღ
01-07-2010, 09:33 PM
من این برد رو به طرفداران راجر تبریک میگم!
sadegh_rafa
01-07-2010, 09:36 PM
منم به نوبه خودم پیروزی فدرر مقابل رنکینگ 90 جهان را به طرفداران او تبریک میگویم :251::350:
milad28235
01-07-2010, 09:42 PM
من فکر می کردم کورولف آلترا اگرسیوه
گولبیس که یه چیزی هم فراتر بود
سرویس دوم رو می دیدین؟ 190 کیلومتر در ساعت
نادال سرویس اولش رو اونقدر قوی نمی زنه :251:
ست اول:
راجر عالی بود، از هر منظری که بگی
استثنایی
سرویسهارو ه خوب برگشت می داد
گولبیس هم زیاد جالب نبود، ارورهای احمقانه زیاد می زد
اما ست دوم:
من واقعا نمی دونم به کدامین علت یهو بازی راجر افت می کنه
اصلا همه چیش یهو بد می شه
یه فورهند ساده نمی تونه بزنه.
به این سیاهه پس از سینسیناتی نگاه کنید:
یو اس اوپن مقابل خوان
لندن مقابل خوان
لندن مقابل نیکولای
و هر 5 بازی که امسال کرده
در همه ی بازیها داره خوب بازی می کنه، یهو ضعیف می شه و از زدن یه ضربه ی ساده عاجزه
این مساله مقابل تنیسورهای خفن، واقعا گرون تموم می شه
بلافاصله برک می شی
گولبیس هم سرویسش بهتر شد و روی رالی ها هم خیلی خوب جواب می داد
نکته ی دیگه اینکه وینرهای گولبیس بیشتر بود
خیلی به من فشار میاد یکی مقابل راجر وینرهاش بیشتر باشه :1062:
ست سوم هم پایاپای بود، گولبیس اون اواخر حماقت کرد و باخت
اما چند تا نکته:
نکته ی امیدوار کننده در مورد راجر سرویسشه
انصافا خیلی خوب سرویس زد
گولبیس دوس نداشت رالی کنه
به همین دلیل سرویسهای اول رو با حداکثر قدرت و ریسک می زد
همین مساله باعث شد که دابل فالتهای زیادی بده
لامصب روی سرویس دوم هم Ace می زد.
Mohammad_Joulaei
01-07-2010, 09:44 PM
برد راجر رو تبریک میگم.
گولبیس خیلی خوب بازی کرد.خوب و سرعتی ضعفاشو رفع کنه یه خوان دیگست.
به این تنیسور 21 ساله هم تبریک میگم انشاا.. که موفق باشه.
milad28235
01-07-2010, 09:47 PM
منم به نوبه خودم پیروزی فدرر مقابل رنکینگ 90 جهان را به طرفداران او تبریک میگویم :251::350:
هزار بار گفتم
رنکینگ که تنیس بازی نمی کنه
نمی دیدی چه بازی می کرد؟
حالا همچین می گه انگار نادال همنه ی حرفهاش تاپ تن بودن
حریف امروز که 122 بود
بوللی هم که 93 بود
Mohammad
01-07-2010, 09:48 PM
هیچی اون آمار ست اول که نشون داد نمیشه، 68 در صد داخل زمین!!!! من که تا حالا همچین چیزی ندیده بودم.
Mohammad
01-07-2010, 09:50 PM
هزار بار گفتم
رنکینگ که تنیس بازی نمی کنه
نمی دیدی چه بازی می کرد؟
حالا همچین می گه انگار نادال همنه ی حرفهاش تاپ تن بودن
حریف امروز که 122 بود
بوللی هم که 93 بود
آخه میدونیه چیه میلاد امروز راجر خیلی Effortless بازی کرد، تو یه صحنه کم مونده با سر بره تو صندلی علی نیلی :254:
milad28235
01-07-2010, 09:50 PM
هیچی اون آمار ست اول که نشون داد نمیشه، 68 در صد داخل زمین!!!! من که تا حالا همچین چیزی ندیده بودم.
من به عمرم ندیده بودم کسی انقدر اگرسیو بازی کنه
سرویس که می زد، من دلم به حال استرینگهای راکتش می سوخت
ضربه های دیگه ش هم همه محکم بود
شونه ش درد نمی گیره انقدر نیرو وارد می کنه؟
milad28235
01-07-2010, 09:52 PM
آخه میدونیه چیه میلاد امروز راجر خیلی Effortless بازی کرد، تو یه صحنه کم مونده با سر بره تو صندلی علی نیلی :254:
Effortless با اون که اصلا دنبال توپ نره کاملا فرق می کنه
راجر همیشه دنبال توپ رفته، تا آخرین لحظه
منتها خودشو جر واجر نمی کنه توی زمین مثل بعضی ها
واسه تک تک امتیازها از این ور بدوه این ور ، از اونور بپره اینور
شیرجه بزنه، لیز بخوره
بازیش سهل ممتنعه
یعنی انقدر تکنیکش بالاس که نیازی به جر دادن خودش نداره
Afshin
01-07-2010, 09:57 PM
راجر بازم با نوسان بازی کرد
البته از بازی بسیار خوب گولبیس هم نباید گذشت ... انصافا در حد یه بازیکن تاپ 10 بازی کرد
امیدوارم این نوسانات بازی راجر کمتر بشه و بازی های بهتری رو ازش ببینیم . گرچه دیگه اینقدر این مساله رخ داده که عادت کردم :243:
BABAK
01-07-2010, 10:12 PM
زنده باد راجر .... امیدوارم این 1ستی که باخت راجر رو بیدار کرده باشه ... خدا وکیلی به خود نادال میدادن
میگفتن بیا خودت قرعه کشی کن ,نمیتونست یه همچین جدول مسخره ای در بیاره یه مشت مفنگی
افتادن طرف ژانگولر!!!
S.A.IVI.A.N
01-07-2010, 11:01 PM
بله رنکینگ تنیس بازی نمیکنه.اما شما میگید جدول نادال اسونه.حریف فرداش 29.با هم میبینیم که چیکارش میکنه. اصلا چرا جای دور بریم. من دارم دعا میکنم که روجرتون بتونه بیاد فینال چون اون موقع دیگه رودر روی،بحث حریفاشون نیست دیگه.
ولی با این بازی که از روجر دیدم فکر نکنم از پس داویدنکو بر بیاد:254:
البته شما دعا کنید که نیاد فینال.چون یه افتضاحه دیگه در راهه.آماده باشید برای شکست 14ام.:254:
Afshin
01-07-2010, 11:11 PM
بله رنکینگ تنیس بازی نمیکنه.اما شما میگید جدول نادال اسونه.حریف فرداش 29.با هم میبینیم که چیکارش میکنه. اصلا چرا جای دور بریم. من دارم دعا میکنم که روجرتون بتونه بیاد فینال چون اون موقع دیگه رودر روی،بحث حریفاشون نیست دیگه.
البته شما دعا کنید که نیاد فینال.چون یه افتضاحه دیگه در راهه.آماده باشید برای شکست 14ام.:254:
سلام پسر خوب
یکم احساس خودتو کنترل کن عزیزم ... هیجان زیادی خوب نیست ... چند روز پستای بچه ها رو بخون و با جو این جا آشنا بشو بعدش ابراز احساسات کن ... به زودی خودت میفهمی که این جا اون جوری نیست که فکر میکنی
موفق باشی
اگه گولبیس همیشه بتونه اینطوری بازی کنه تردید نکن که جز تاپ تن هست.
مشکل اینجاست که این تنیسورها فقط تو یه بازی عالی کار میکنن و کارشون
تداوم نداره.
مثل بنتو - آکاسوسو
هر بازی تو شرایط خاص خودش برگزار میشه و رنکینگ و هد تو هد تعیین
کننده نیستن.
S.A.IVI.A.N
01-07-2010, 11:34 PM
سلام پسر خوب
یکم احساس خودتو کنترل کن عزیزم ... هیجان زیادی خوب نیست ... چند روز پستای بچه ها رو بخون و با جو این جا آشنا بشو بعدش ابراز احساسات کن ... به زودی خودت میفهمی که این جا اون جوری نیست که فکر میکنی
موفق باشی
عزیزم مرسی که من رو راهنمایی کردی.اما من نه احساساتی شدم نه جو گیر شدم.فقط جواب بچه هارو دادم،قصد ناراحتی یا توهین کسی هم نداشتم.فقط یه کرکری خونی بود. شما هم زیاد به دل نگیر از این جور ها،هر کسی یه نظری داره.قرار نیست که همه مثل بقیه باشند. شایدم راست بگی من با جو آشنا نیستم.اما مشکلی نیست؛ شما میخوای بگو من دیگه پست ندم،نمیدم. هر کسی چیزی میگه باید ظرفیت حرف دیگران هم داشته باشه
بازم ممنون.معذرت اگه ناراحتت کردم با حرفم
Afshin
01-07-2010, 11:36 PM
عزیزم مرسی که من رو راهنمایی کردی.اما من نه احساساتی شدم نه جو گیر شدم.فقط جواب بچه هارو دادم،قصد ناراحتی یا توهین کسی هم نداشتم.فقط یه کرکری خونی بود. شما هم زیاد به دل نگیر از این جور ها،هر کسی یه نظری داره.قرار نیست که همه مثل بقیه باشند. شایدم راست بگی من با جو آشنا نیستم.اما مشکلی نیست؛ شما میخوای بگو من دیگه پست ندم،نمیدم. هر کسی چیزی میگه باید ظرفیت حرف دیگران هم داشته باشه
بازم ممنون.معذرت اگه ناراحتت کردم با حرفم
سامان جان متوجه حرف من نشدی
من ناراحت نشدم ... فقط میگم این جور کری خوندن مال الان نیست ، چند روز دیگه استرالیا شروع میشه ، اون وقت تا دلت میخواد بیا بزنیم تو سر کله ی هم :434:
S.A.IVI.A.N
01-07-2010, 11:43 PM
سامان جان متوجه حرف من نشدی
من ناراحت نشدم ... فقط میگم این جور کری خوندن مال الان نیست ، چند روز دیگه استرالیا شروع میشه ، اون وقت تا دلت میخواد بیا بزنیم تو سر کله ی هم :434:
:866::866::866::655::866::866::866::441:
milad28235
01-08-2010, 12:17 AM
بله رنکینگ تنیس بازی نمیکنه.اما شما میگید جدول نادال اسونه.حریف فرداش 29.با هم میبینیم که چیکارش میکنه.
بله ، من بودم که گفتم سمت نادال آسونه
آیا تا حالا غیر از این بوده؟
آیا حتی تونستن مثلا بازی رو به گیم پنج یا تای برک بکشونن؟
نتیجه ی بازیهای رافا کاملا حرف من رو تصدیق می کنه
حریف نیمه نهاییش هم هیچی نیست
امروز به زور از پس لوژاک بر اومد
مطمئنم بازم رافا له می کنه
S.A.IVI.A.N
01-08-2010, 12:24 AM
بله ، من بودم که گفتم سمت نادال آسونه
آیا تا حالا غیر از این بوده؟
آیا حتی تونستن مثلا بازی رو به گیم پنج یا تای برک بکشونن؟
نتیجه ی بازیهای رافا کاملا حرف من رو تصدیق می کنه
حریف نیمه نهاییش هم هیچی نیست
امروز به زور از پس لوژاک بر اومد
مطمئنم بازم رافا له می کنه
عزیز حرفا میزنیا. دلیل اینکه به گیم پنج نمیکشه بد بودنه حریفاست؟
چرا نمیگی نادال بهتر شده نسبت به قبل.
آخه نادال تنیسوریه که در رتورنه سرویس حرف اول رو میزنه
milad28235
01-08-2010, 12:30 AM
چه ربطی داره؟
من که نگفتم چرا نمی برن؟
گفتم اگه به درد بخور بودن، لااقل با اون نتایج سنگین نمی باختن
رتورن :254::254:
صد در صد وقتی حریفا اینجوری می بازن، یعنی ضعیفن
چیه؟
دو تا بازی رو رافا برده، باز ادعای خدایی می کنین؟
کلا جنبه ندارین شماها
همیشه مثل اواخر فصل قبل ، راه به راه باید ببازین تا ادب شین
S.A.IVI.A.N
01-08-2010, 12:42 AM
چه ربطی داره؟
من که نگفتم چرا نمی برن؟
گفتم اگه به درد بخور بودن، لااقل با اون نتایج سنگین نمی باختن
رتورن :254::254:
صد در صد وقتی حریفا اینجوری می بازن، یعنی ضعیفن
چیه؟
دو تا بازی رو رافا برده، باز ادعای خدایی می کنین؟
کلا جنبه ندارین شماها
همیشه مثل اواخر فصل قبل ، راه به راه باید ببازین تا ادب شین
اولا اواخر فصل دلیلش نا امادگیه بدنی نادال بود
من الان یه چیز جالب از اقا میلاد فهمیدم.اینکه اگه فدرر با نتیجه ی خوب ببره معنیش آمادگیه او و خوبیشه.اما اگه نادال ایجور ببره معنیش بد بودن حریفاشه:251:
یه چیز دیگه: مثلا رولان گاروس 2008 که نادال 6-0 6-1 6-3 با قاطعیت روجر رو خورد کرد دلیلش بد بودن حریفش بوده:254:
خارج از شوخی،مقایسه ی حرفای این دو دلیلی واسه ارزیابیه اونا نیست.به نظره من بازی رودررو مشخص میکنه:443:
milad28235
01-08-2010, 12:46 AM
نه
مثلا توی همین تورنمنت ، کریستوف روکوس مگه حریف راجر نبود؟
من خودم گفتم که حریفش خیلی ضعیف بود
یا مثلا کورولف، گفتم ضعیف بود
اون سال رولند گاروس هم راجر به هر دلیلی آماده نبود. والا هرگز اون نتیجه رقم نمی خورد
راجر فدرر اونقدر ضعیف نیست که به اون شکل ببازه
نه، بازی رو در رو هم هیچ چیزی رو مشخص نمی کنه
نادال برای فدرر حریف مناسبی نیست، بازیش با فدرر جور در نمیاد
مدلی که نادال بازی می کنه برای فدرر سمه
!GH-9924
01-08-2010, 01:00 AM
چرا نمیگی نادال بهتر شده نسبت به قبل
خارج از شوخی،مقایسه ی حرفای این دو دلیلی واسه ارزیابیه اونا نیست.به نظره من بازی رودررو مشخص میکن
تو این که نادال اگرسیو تر شده شکی نیس اما به وضوح میشه دید که هنوز کنترل لازموتو این شیوه پیدا نکرده و تا کمی رالی بازی سنگین میشه مث یه عادت رو به بازی تدافعی میاره....
به هیچ وجهی بازی رو در رو نمیتونه میزان سنچش دو بازیکن بشه...
همه بایستی اینو قبول کنن چون بدیهیه و قابل بحث نی...
تو روز بازی خیلی عوامل هس که روئ کیفیت تکنیکی و تاکتیکی بازی بازیکنا تاثیر میذاره
Red-Line
01-08-2010, 09:56 AM
اگه گولبیس همیشه بتونه اینطوری بازی کنه تردید نکن که جز تاپ تن هست.
مشکل اینجاست که این تنیسورها فقط تو یه بازی عالی کار میکنن و کارشون
تداوم نداره.
مثل بنتو - آکاسوسو
هر بازی تو شرایط خاص خودش برگزار میشه و رنکینگ و هد تو هد تعیین
کننده نیستن.
ســلام
به نظر من گولبیس اصلا مثل اون بازی کن هایی که گفتی نیست ! من مطمئنم امسال قطعا رنکش خیلی صعود خواهد کرد به نظر من میشه جز Top 20 اگر مشکلی خاصی پیش نیاد .
الان رنکش اینقدر پایینه به خاطر مصدومیتی هست که سال پیش اگه اشتباه نکنم از ناحیه ساق پا دچارش شد . من نتونستم بازیشو ببنیم ولی از نتیجه معلوم بود بد بازی نکرده .
Fakhruddin
01-08-2010, 12:16 PM
فک کنم داویدنکو برای دومین بار فدرر رو ببره (فقط یک پیش گویی است ):379::379:
حریف نادال هم یکم دردسر ساز میشه ولی رافا می بره:441::441:
خدا کنه یه فینال نادال --- فدرر دیگه رخ بده:434::434:
sadegh_rafa
01-08-2010, 12:25 PM
فدرر خیلی ضعیف بود و فکر نکنم بتونه داویدنکو رو شکست بده .
ولی نادال روز به روز آماده تر می شه و بهتر ، تازه معلومه که روی نقاط ضعفش کار کرده.
ولی آرزو میکنم که فدرر بیاد فینال تا رافا سال 2010 رو با یک برد شیرین و روحیه خوب شروع کنه:441:
Abradat
01-08-2010, 12:43 PM
خیلی جالبه اکثر دوستان نادالی پیشگو یی میکنن،فقط نمیدونم چرا این پیشگویی ها به ضرر راجره و به نفع رافا
البته بخوای حساب کنی پیشگویی نیشت بلکه خواسته های دلشونه:443:
خیلی جالبه اکثر دوستان نادالی پیشگو یی میکنن،فقط نمیدونم چرا این پیشگویی ها به ضرر راجره و به نفع رافا
البته بخوای حساب کنی پیشگویی نیشت بلکه خواسته های دلشونه:443:
دقیقا!
بهتره از لغت آرزو استفاده کنن.
Mohammad_Joulaei
01-08-2010, 04:13 PM
یه حقیقت رو بپذیریم:
به احتمال 99 درصد فدرر و نادال در این تورنمنت(250) با هم بازی نمیکنن!
فقط مسترز و گرند اسلم
فدرر خیلی ضعیف بود و فکر نکنم بتونه داویدنکو رو شکست بده .
ولی نادال روز به روز آماده تر می شه و بهتر ، تازه معلومه که روی نقاط ضعفش کار کرده.
ولی آرزو میکنم که فدرر بیاد فینال تا رافا سال 2010 رو با یک برد شیرین و روحیه خوب شروع کنه:441:
عجب احساسات پاکی داری!! چقدر بامزه نظرتونو میگید.
دقیقا مثل یه طفل معصوم.
اینطوری که میگی جیگر من بدرد میاد. اینجوری نظر نده عزیزم. از دست میری ها:254:
ببخشید خندیدم. در هر صورت مخلصیم.
راستی تا یادم نرفته بگم رافا علاوه بر رفتن به تمام فینالها و سر بودن از فدرر، ناخن ها شو هم میگیره :254::254::254::254::254::254::254:
بازم ببخشید خندیدم.
به امید پاک شدن ابرهای اضافی رویا از بالای سر بعضی ها، حتی خودم:251:
حالا گذشته از شوخی دوستای عزیز بگن فدرر و نادال با چند درصد آمادگی در این تورنمنت دارن بازی میکنن؟
به نظر من فدرر با 65% و نادال با 70%
با فرمول و منطق فلسفی نمیشه اثبات کرد، ولی موثرترین چیزی که نادال رو از فدرر متمایز میکنه و زبون دوستای عزیز طرفدار نادال رو برای فدرری ها دراز (باز هم مخلصیم) میکنه، ثبات نادال در ریتم گرفتن و ریتم دادن به بازیهاشه.
یکی از معدود ترین نکاتی که نادال از فدرر بیشتر داره همون ثبات و پایداری در ارائه بازی با کیفیته.
راجر اینطوری نیست غیر مترقبه بازی میکنه. با احساسش بازی میکنه. پس فراز و نشیب داره.
واقعا نمیدونم چی بگم ...
نگران فدررم!!!
milad28235
01-08-2010, 05:04 PM
واقعا دیدن بازی تنیسورای پیر و پاتالی مثل مایکل چانگ و پارادرون سری چافان شرف داشت به این بازی.
قبل از شروع تورنمنت هم گفتم
بابا اینهمه وقت تلف می کنید بازی انجام میدین که چی؟
مستقیم رافا رو بفرستید فینال
بقیه برای مشخص شدن فینالیست دوم تلاش کنن
S.A.IVI.A.N
01-08-2010, 05:41 PM
رافا ایول ...
ست اول رافا فوق العاده بازی کرد.خوب شد بازی دفاعی نادال(ادعای دوستان) را هم دیدیم.دوستان عزیز به این بازی میگن دفاعی. رافا الان دیگه یه بازیکن هجومی شده.
اما ست 2 مخصوصا اواخرش شل کرد.شاید احساس کرد بازی تمام شده.
در کل خوب بود اما به نظز من امروز خوب سرویس نزد.مخصوصا ست دوم
از آمادگی رافا خوشحالیم.گفته بودم که بازی به بازی داره بهتر میشه. اینو در تک تک ضربه هاش میشه فهمید. نکته جالب اینکه امروز WINNERSزیادی داشت.امارش داره بالا میره و این یعنی یک بازی هجومی
تا کور شود هر انکه نتواند دید
Mohammad
01-08-2010, 05:46 PM
واقعا دیدن بازی تنیسورای پیر و پاتالی مثل مایکل چانگ و پارادرون سری چافان شرف داشت به این بازی.
قبل از شروع تورنمنت هم گفتم
بابا اینهمه وقت تلف می کنید بازی انجام میدین که چی؟
مستقیم رافا رو بفرستید فینال
بقیه برای مشخص شدن فینالیست دوم تلاش کنن
اگه میدونستی Michael Chang چه سبکی از تنیس بازی میکنه، اصلا این حرفو نمیزدی، حالا میخوای بری بازی دوران پیریشو ببینی؟ تازه اگه بدونی از مدل Aero Pro Drive هم استفاده میکنه که دیگه هیچی!!
S.A.IVI.A.N
01-08-2010, 05:56 PM
اگه میدونستی Michael Chang چه سبکی از تنیس بازی میکنه، اصلا این حرفو نمیزدی، حالا میخوای بری بازی دوران پیریشو ببینی؟ تازه اگه بدونی از مدل Aero Pro Drive هم استفاده میکنه که دیگه هیچی!!
محمد جان سلام.
به نظرت امروز رافا چه طور بود؟ تحلیل میکنی واسمون؟
به نظرم نسبت به بازیه قبلی از همه لحاظ بهتر شده بود به جز سرویس!
milad28235
01-08-2010, 07:12 PM
از هر زهر ماری که استفاده کنه، لااقل بازیشون نزدیک بود
مثل بازی نادال، خاله بازی نبود :3t1:
milad28235
01-08-2010, 07:14 PM
رافا ایول ...
ست اول رافا فوق العاده بازی کرد.خوب شد بازی دفاعی نادال(ادعای دوستان) را هم دیدیم.دوستان عزیز به این بازی میگن دفاعی. رافا الان دیگه یه بازیکن هجومی شده.
اما ست 2 مخصوصا اواخرش شل کرد.شاید احساس کرد بازی تمام شده.
در کل خوب بود اما به نظز من امروز خوب سرویس نزد.مخصوصا ست دوم
از آمادگی رافا خوشحالیم.گفته بودم که بازی به بازی داره بهتر میشه. اینو در تک تک ضربه هاش میشه فهمید. نکته جالب اینکه امروز WINNERSزیادی داشت.امارش داره بالا میره و این یعنی یک بازی هجومی
تا کور شود هر انکه نتواند دید
:254::254::254::254:
به قول رافا این چپر چلاقهارو می زنن چه حالی هم می کنن
من که قبل بازی گفتم، این یارو لوژاک رو به زور زد، مقابل رافای چه حرفی برای گفتن می خواد داشته باشه؟
بازی نادال مقابل این تنیسورا هجومیه
بازیش رو مقابل تنیسورهای هجومی دقت کن
می فهمی که همون آشغال دفاعی همیشگی بیش نیست
همین بازی فرداش رو با نیکولای ببین
تعداد وینرهاش رو هم بشمار
Mohammad
01-08-2010, 07:15 PM
محمد جان سلام.
به نظرت امروز رافا چه طور بود؟ تحلیل میکنی واسمون؟
به نظرم نسبت به بازیه قبلی از همه لحاظ بهتر شده بود به جز سرویس!
آقا ما رو چه به تحلیل، ست اول باورکردنی نبود، چقدر تهاجمی بازی کرد ولی خب ست دوم ضرباتی بی هدف وسط زمین زیاد داشت، البته نمیشه بگیم افت کرد، خب مسلما رافا هم تو ذهنش برنامه هایی داره و سعی میکنه تو بازی های آسونتر یه سری چیزا رو امتحان کنه، که شاید باعث بشه عملکردش تو دو ست اینقدر متفاوت بشه، اینا حدسه هیچی نمیدونم، امتحان واقعی میتونه فردا باشه، هرچند اگه نیکلای بخواد سرسخت بازی دربیاره احتمال داره رافا از فشار آوردن پرهیز کنه. ولی خب احتمالش کمه.
milad28235
01-08-2010, 07:17 PM
من با دلیلش کار ندارم
فدرر امروز افتضاح بود، مخصوصا بکهندش که فاجعه بار بود
سرویسش هم مثل بازیهای قبل نبود.
از فرصتهای معدودش هم اصلا خوب استفاده نکرد
امیدوارم بره توی کویونگ هم بازی کنه، ناآماده س واقعا
داویدنکو اگه می خواد مقابل نادال شانس داشته باشه، باید مثل ست اول مقابل فدرر سرویس بزنه
والا بختی واسش قائل نیستم
milad28235
01-08-2010, 07:19 PM
هرچند اگه نیکلای بخواد سرسخت بازی دربیاره احتمال داره رافا از فشار آوردن پرهیز کنه. ولی خب احتمالش کمه.
چرا شعر می گی؟
رافا توی بازی دوستانه خودش رو جر می ده
اونوقت توی بازی رسمی ، فینال، رافا فشار نیاره؟
Mohammad_Joulaei
01-08-2010, 07:31 PM
بله همین جور که گفتم این بازی قابل پیش بینی بود.
و راجر داشت راه میرفت.
برد نیکلای و رافا رو تبریک میگم.
فردا فینال قشنگی رو شاهد خواهیم بود.
Afshin
01-08-2010, 07:33 PM
بله همین جور که گفتم این بازی قابل پیش بینی بود.
و راجر داشت راه میرفت.
برد نیکلای و رافا رو تبریک میگم.
فردا فینال قشنگی رو شاهد خواهیم بود.
هرگز این جوری نبود
نمیدونم میخواست ببره یا نه ، ولی اگه میخواست ببره هم نمیتونست این کار رو بکنه
بکهندش افتضاح بود ، سرویسش نه چندان خوب ، فوهندشم هرگز ثبات نداشت
خلاصه افتضاح بود .
S.A.IVI.A.N
01-08-2010, 07:34 PM
داویدنکو اگه می خواد مقابل نادال شانس داشته باشه، باید مثل ست اول مقابل فدرر سرویس بزنه
[/QUOTE]
:254:
تا الان که رافا رقیباش مسخره بوده، اجازه میدید داویدنکو را یه رقیب تاپ بدونیم؟یا اونم مثل قبلیاست؟:251:
خوبه.خوشحالیم که دوستان از مواضع قبلیشون عدول کردن و به قدرت و امادگیه نادال اعتراف میکنند،تا الان که بازی نادال به دلیل حریفای ضعیف لوث میشد، کاش فردا باز نگید نیکولای بازیکن نیست:254:
farhad10
01-08-2010, 07:36 PM
من با دلیلش کار ندارم
فدرر امروز افتضاح بود، مخصوصا بکهندش که فاجعه بار بود
سرویسش هم مثل بازیهای قبل نبود.
از فرصتهای معدودش هم اصلا خوب استفاده نکرد
امیدوارم بره توی کویونگ هم بازی کنه، ناآماده س واقعا
باسلام
دوست عزيزم به نظر من علاوه بر راجر كه واقعا ضعيف شده و انگار براي تفريح بازي ميكنه و هيچ انگيزه اي نداره،بقيه تنيسور ها هم بيكار ننشستن و واقعا پيشرفت نسبتا خوبي نسبت به قبل پيدا كردند.
مثلا همين داويدنكو در 12 بازي قبل كه به راجر باخته اصلا مثل امروز بازي نميكرده و بازي اون نسبت به قبل واقعا پيشرفت داشته و البته راجر هم برعكس.
به نظر من راجر ديگه انگيزه اي واسه برد نداره و مثل قبل ديگه اون جنگندگي رو نداره و اگر بخواد اينطور پيش بره تمام بازي هاي اينده رو نه تنها در برابر رنك هاي بالا بلكه در برابر رنك هاي پايين هم ميبازه.
موفق باشيد
در پناه حق.
milad28235
01-08-2010, 07:37 PM
:254:
تا الان که رافا رقیباش مسخره بوده، اجازه میدید داویدنکو را یه رقیب تاپ بدونیم؟یا اونم مثل قبلیاست؟:251:
خوبه.خوشحالیم که دوستان از مواضع قبلیشون عدول کردن و به قدرت و امادگیه نادال اعتراف میکنند،تا الان که بازی نادال به دلیل حریفای ضعیف لوث میشد، کاش فردا باز نگید نیکولای بازیکن نیست:254:
من خودم دارم می گم رافا فرمش خوبه
ولی این که بازی هاش انقدر یه طرفه می شه به ضعف حریفهاشون هم بستگی داره
نه، نیکولای بازیکن خوبیه
ولی من بازم شانس رافا رو بیشتر می دونم
Farid
01-08-2010, 07:42 PM
Final`s Preview
Nikolay Davydenko vs. Rafael Nadal
Nadal کاملا بازی را با بردن 11 Game متوالی قبضه کرد , خوب سرویس زد و حرکتش در زمین عالی بود و Troicki را با ظربات فرهند و بکهندش زیر اتش گرفته بود و علارغم انکه خیلی کم Unforced error داد اما به خوبی و Aggressive بازی کرد و بیش از انکه از نتیجه راضی باشد باید از عملکرد فوق العاده خود خشنود باشد.
Davydenko خیلی خوب شروع کرد و با Break کردن سرویس Federer نه تنها یکبار بلکه دو بار ظرف چند دقیقه 3-0 جلو افتاد و علارغم انکه در ست دوم خوب سرویس نزد Grounstroke هاش در طول بازی فوق العاده بود و از Unforced error های زیاد Federer برای انکه به فینال راه پیدا کند و به مصاف Nadal برود استفاده کرد.
Nadal در سریهای head-to-head با نتیجه 4-3 پیش است ( Completed Matches) , اما Davydenko با به راحتی شکست دادن وی در Miami در ابتدای سال 2008 و اواخر سال گذشته در Shanghai و London و گرفتن ستهائی از وی در 2 بازی از 4 مسابقه ای که شکست خورده است , نشان داده است که وی قادر است تا این بازیکن اسپانیائی را ازار دهد.
این بازیکن روس اجازه نمی دهد توپهای Top-Spin دار سنگین Nadal زیاد ارتفاع بگیرند از انجائیکه وی قادر است تا به داخل محوطه بازی گام بردارد و سریعا به توپ ظربه بزند ,
( Step inside the court and take the ball early )
در حالیکه بال بکهند وی نیز بدور از خطا و اشتباه ( Solid ) و قادر به تحمل فشار است.
( رکورد 58 پیروزی در برابر 28 شکست در برابر چپ دستان )
اگرچه , این بازیکن روس مطمئنا یک سطح سریعتر از این سطح را ترجیح می دهد تا به وی کمک کند تا توپ را از Nadal عبور دهد.
این بازیکن اسپانیائی در مجبور کردن حریف برای ظربه زدن به یک توپ اضافه تر ( Extra Ball ) در دنیا بهترین است و به نظر می رسد که وی Davydenko را تحت فشار قرار می دهد تا ظرباتش را هر چه نزدیکتر به خطوط روانه زمین Nadal کند.
نتیجه گیری کلی:
شرایط بازی بیشتر به نفع بازیکن اسپانیائی به نظر می رسد , البته باید گفت که ممکن است همه چیز انطور که باید و شاید به خواست وی رقم نخورد.
Fakhruddin
01-08-2010, 10:29 PM
خب این فدرری که من دیدم به نظرم باید بره تمرین کنه (مث اینکه تمرینات قبل از شروع فصل رو جدی نگرفته ).
در مورد بازی فردا خیلی بازی نزدیکیه. رافا باید توی ستها بتونه داویدنکو رو برک کنه چونکه اگه به تای برک بکشه گویی این داویدنکو جادوگر میشه.چند ماهه تای برک رو نباخته. در مجموع به احتمال زیاد فردا شاهد قهرمانی رافا پس از مدت ها خواهیم بود.:441::441::441:
ღஜGran Rafaஜღ
01-08-2010, 11:05 PM
سلام بر دوستان!
به نظر من راجر از لحاظ قدرت بدنی کم اورد!
همین!
sadegh_rafa
01-08-2010, 11:13 PM
آقایان ( rio. abradat. سلام)
شما که پیشبینی من رو یه رویا و احساس می دونستید حالا معلوم شد که حرف کی رویا بود و حرف کی منطقی . ما منطقی فکر و حرف می زنیم ولی شما تعصبی واحساسی .
شما که برداشت من رو پیشگویی اعلام میکنید به جای این حرف ها منطقی فکر کنید. من اگر گفتم فدرر به داویدنکو می بازه از روی بازیهاش معلوم بود . لطف کنید در زدن حرفاتون تجدید نظر کنید .:655:
milad28235
01-08-2010, 11:32 PM
شما که پیشبینی من رو یه رویا و احساس می دونستید حالا معلوم شد که حرف کی رویا بود و حرف کی منطقی . ما منطقی فکر و حرف می زنیم ولی شما تعصبی واحساسی .
شما که برداشت من رو پیشگویی اعلام میکنید به جای این حرف ها منطقی فکر کنید. من اگر گفتم فدرر به داویدنکو می بازه از روی بازیهاش معلوم بود . لطف کنید در زدن حرفاتون تجدید نظر کنید .:655:
خوب
ایول
فورم ما فقط یه کارشناس نداشت که با اومدن شما دیگه این نقطه ضعف هم بر طرف شد
لطف می فرمایید کلا از این پس بازیهارو آنالیز کنید و در صورت امکان برنده رو هم پیش بینی کنید تا از محضرتون استفاده کنیم؟
خیلی ممنون که از دریای بی کران علم و دانش و منطقتون، مارو بهره مند می فرمایید!!!! :254:
Abradat
01-09-2010, 12:37 AM
هر وقت افتخارات تنیسورتون به نصف افتخارات تنیسور ما رسید اون وقت بیاین جیک جیک کنین.
همین که راجر میاد بازی میکنه و خودش رو به ما نشون میده برای ماها بسه.بقول میلاد حجت برای ما تموم شده، حالا اگه این وسط برنده شد که فبها،اگرم بازنده شد خودش و خودمون دایورتش میکنیم به چپیه :443:
شماهایید که فعلاً باید بدویید
امیدوارم خشی از حرفام ناراحت نشده باشه چون خیلی دوسش دارم
sadegh_rafa
01-09-2010, 01:29 AM
برای همین میگم هواداران فدرر بی منطق هستند.
به جای اینکه جواب صحبت من رو بدن یا بحث و عوض می کنن یا به شوخی و مسخره می گیرن .:441:
در حالی که بحث من نادال و فدرر نبود . من در مورد ادبیات و بیان صحبت کردم .
S.A.IVI.A.N
01-09-2010, 01:42 AM
[QUOTE=Abradat;20395]هر وقت افتخارات تنیسورتون به نصف افتخارات تنیسور ما رسید اون وقت بیاین جیک جیک کنین.
همین که راجر میاد بازی میکنه و خودش رو به ما نشون میده برای ماها بسه.بقول میلاد حجت برای ما تموم شده، حالا اگه این وسط برنده شد که فبها،اگرم بازنده شد خودش و خودمون دایورتش میکنیم به چپیه :443:
شما نگران این موضوع نباش.مطمئن باش افتخارات رافا اگه در اندازه فدرر نشه ولی تا نزدیکش میرسه.هرچند که من اعتقاد دارم که میتونه حتی بیشتر بشه. قبلا هم گفتم خود رافا گفته که به فکر رکورد زدن نیست. به این نکته توجه داشته باش که رافا 23سالشه. و حالا حالا ها جا داره،مثل تنیسور شما نیست.
اگه یادت نیست یادت بندازم که تنیسورتون تا 23 سالگی فقط 3گرند اسلم رو برده بود.اونم زمانی که به جز چند تنیسور پا به سن گذاشته رقیبی نداشت.سافین و هیوییت هم که جوان بودند در حد فقط فینالیت شدن بودند.
اینو همه میدونند که فدرر در زمانی به این مقام ها رسید که تعداد رقیبای جدیش خیلی خیلی کم بود به نسبت دیگر اسطوره ها.فقط یه نادال جوان که تا همین 2سال پیش فقط رو خاک رس تخصص داشت،یعنی عملا تنها بود. لا اقل اجازه بدید نادال هم به اندازه تنیسورتون عمر کنه بعد حرف از تعداد عناوین بزنید
Afshin
01-09-2010, 02:05 AM
شما نگران این موضوع نباش.مطمئن باش افتخارات رافا اگه در اندازه فدرر نشه ولی تا نزدیکش میرسه.هرچند که من اعتقاد دارم که میتونه حتی بیشتر بشه. قبلا هم گفتم خود رافا گفته که به فکر رکورد زدن نیست. به این نکته توجه داشته باش که رافا 23سالشه. و حالا حالا ها جا داره،مثل تنیسور شما نیست.
اگه یادت نیست یادت بندازم که تنیسورتون تا 23 سالگی فقط 3گرند اسلم رو برده بود.اونم زمانی که به جز چند تنیسور پا به سن گذاشته رقیبی نداشت.سافین و هیوییت هم که جوان بودند در حد فقط فینالیت شدن بودند.
اینو همه میدونند که فدرر در زمانی به این مقام ها رسید که تعداد رقیبای جدیش خیلی خیلی کم بود به نسبت دیگر اسطوره ها.فقط یه نادال جوان که تا همین 2سال پیش فقط رو خاک رس تخصص داشت،یعنی عملا تنها بود. لا اقل اجازه بدید نادال هم به اندازه تنیسورتون عمر کنه بعد حرف از تعداد عناوین بزنید
ای بابا ... این موضوعات تکراری رو که هزار بار قبلا توضیح دادیم :397::397:
فقط ذکر چند نکته خالی از لطف نیست
1-راجر هم سن الان رافا که بود دقیقا 5 گرند اسلم برده بود
2-11 تا از گرند اسلم های راجر در زمانی به دست اومده که رافا جونتون حضور داشته (تازه من حضور رافا رو بعد از رولند 2005 در نظر گرفتم )
3-برای بار n ام ، برای سن و سال تناسب و ضرب و تقسیم و جذر و واریانس و انحراف از معیار و انتگرال و مشتق و ... به کار نبرید ، هر کسی تو یه سنی به اوج میرسه و در یه سن دیگه افت میکنه ، دلیلی نداره دقیقا در یک سن و سال به اوج برسن و اصلا هم نمیشه گفت که مدت زمان باقی موندنشون در اوج یکسان باشه
فرق ما و شما یه چیزه ، ما از داشته های تنیسورمون حرف میزنیم و شما از آمال و آرزوهاتون
بشینید برای خودتون ضرب و تقسیم کنید و رافا رو صاحب 18 تا گرند اسلم کنید (به قول بعضی ها ) اگه رسید که بیاید و خشتک ما رو مورد عنایت قرار بدید ، اگر هم نرسید که حتما یه علت داشته : رافا خودش گفته که دنبال رکورد شکنی نیست
هر وقت رافا رکوردهای راجر رو زد من میام همین جا و رسما اعلام میکنم که رافا بهتر بوده ، در غیر این صورت تا اون روز :392:
در مورد سفین و هیوئیت هم حال ندارم توضیح بدم ، باشه واسه یه وقت دیگه
Mohammad_Joulaei
01-09-2010, 10:13 AM
برای همین میگم هواداران فدرر بی منطق هستند.
به جای اینکه جواب صحبت من رو بدن یا بحث و عوض می کنن یا به شوخی و مسخره می گیرن .:441:
در حالی که بحث من نادال و فدرر نبود . من در مورد ادبیات و بیان صحبت کردم .
اقای تازه وارد احترام خودت رو نگه دار!!!
ما و تمام دوستان اینجا با هم رفیقیم و از این حرفا به هم نمیزنیم و جمع نمیبندیم!!!
اقای تازه وارد احترام خودت رو نگه دار!!!
ما و تمام دوستان اینجا با هم رفیقیم و از این حرفا به هم نمیزنیم و جمع نمیبندیم!!!
بي خيال ديگه :160:
دوست جديد ما كه فحش خ.. و م... :350: نداد.
بزار يه دوري بزنه تو تاپيك ها و حال كنه. تو چرا غيرتي ميشي!!
اگه با ايشون با منطق و دليل صحبت كنيد و حرفاشو بپذيريد شايد اومد طرفدار بي منطق فدرر شد و به ناداليها (با تجديد ارادت و احترام) فحش داد. :254:
ارادتمنديم
][/COLOR]
شما نگران این موضوع نباش.مطمئن باش افتخارات رافا اگه در اندازه فدرر نشه ولی تا نزدیکش میرسه.
:434::434::434:
با توجه به تجربيات بسيار اندك اين حقير، بهترين حالت كركري خوندن و بحث در اين تاپيك بامزه و شوخي گرفتن بعضي نظراته.
ديويد جون ميبينم كه آنلايني.
خيلي ارادت داريم.
تو ديگه چرا بي دل و دماغي و كمتر بحث ميكني؟ :243:
الان كه راف اوضاعش رديفه؟
من كه اوضاع وقت و كارم افتضاحه براي همين هم بيشتر مطلب مبخونم تا اينكه بنويسم.
دلم براي كركري هات خيلي خيلي تنگ شده. آقا شروع كن و بيا وسط :866: شايد ما هم اومديم :443:
ارادتمنديم
Abradat
01-09-2010, 01:28 PM
[QUOTE=Abradat;20395]هر وقت افتخارات تنیسورتون به نصف افتخارات تنیسور ما رسید اون وقت بیاین جیک جیک کنین.
بازم که داری حرف از آمال و آرزو میزنی اشکال نداره فعلاً تو رویا سیر کنید شاید به به دوتاش رسیدید:781:
BABAK
01-09-2010, 02:03 PM
خیلی واسم جالبه نادالیا بلبل زبون شدن , تا همین چند روز پیش که چپ و راست به همه میباخت که
دنبال سوراخ موش بودین حالا رتورن رتورن :434: میکنید؟
خیلی واسم جالبه نادالیا بلبل زبون شدن , تا همین چند روز پیش که چپ و راست به همه میباخت که
دنبال سوراخ موش بودین حالا رتورن رتورن :434: میکنید؟
عیب نداره بابک جان پارسال هم رافا اول فصل همه تورنمنتها رو میبرد
ولی اواسط فصل از تلویزیون تماشا میکرد و آخر فصل هم دیگه زنگ تفریح
محض بود!:434::160:
Fakhruddin
01-09-2010, 04:29 PM
این بحث های بیهوده رو ول کنید یکی بگه فینال ساعت چنده ؟؟؟ سایت goalzz که نوشته 4.5 ولی الجزیره 2 خبری از تنیس نیست:379::379:
milad28235
01-09-2010, 04:36 PM
این بحث های بیهوده رو ول کنید یکی بگه فینال ساعت چنده ؟؟؟ سایت goalzz که نوشته 4.5 ولی الجزیره 2 خبری از تنیس نیست:379::379:
ساعت انجام بازیها، در تاپیک معرفی تورنمنت انجام می گیره
در همین تالار
یه نگاه بندازید
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2463&page=2
BABAK
01-09-2010, 04:37 PM
ساعت 7 فیناله در ضمن این همه زحمت میکشن یه تاپیک جدا میزارن واسه اعلام برنامه که شما از این سوالا نکنید.
BABAK
01-09-2010, 04:38 PM
ببخشید میلاد جان همزمان شد.:shame:
Afshin
01-09-2010, 04:43 PM
سلام بر فخرالدین عزیز
ما این جا جمع شدیم که سر تنیس با هم بحث کنیم ، یه نگاهی به اسم سایتمون بنداز :434:
درضمن اون سایت که به وقت ایران اعلام برنامه نمیکنه ، باید ساعتهای اون سایت رو +2.5 ساعت بکنی تا به وقت ایران بشه
Fakhruddin
01-09-2010, 04:44 PM
ساعت 7 فیناله در ضمن این همه زحمت میکشن یه تاپیک جدا میزارن واسه اعلام برنامه که شما از این سوالا نکنید.
بابک عزیز شرمنده. حواسم نبود:443::443:
Fakhruddin
01-09-2010, 05:02 PM
سلام بر فخرالدین عزیز
ما این جا جمع شدیم که سر تنیس با هم بحث کنیم ، یه نگاهی به اسم سایتمون بنداز :434:
درضمن اون سایت که به وقت ایران اعلام برنامه نمیکنه ، باید ساعتهای اون سایت رو +2.5 ساعت بکنی تا به وقت ایران بشه
سلام افشین عزیز :866:
قبول دارم بحث کنیم ولی نه این بحث های بچه گانه :434::434:
توی اون سایت GMT رو تغییر دادم ولی مث اینکه خود سایت اشتباهی نوشته.ایا سایت بهتری که وفت بازیها رو برام نشون بده داری؟:443::443:
milad28235
01-09-2010, 05:05 PM
سلام افشین عزیز :866:
قبول دارم بحث کنیم ولی نه این بحث های بچه گانه :434::434:
توی اون سایت GMT رو تغییر دادم ولی مث اینکه خود سایت اشتباهی نوشته.ایا سایت بهتری که وفت بازیها رو برام نشون بده داری؟:443::443:
بله
Tennistalkers.com
همه ی ساعتا بوقت تهران
تازه اون بالا اسکور بورد هم دارین
به رنگ قرمز
کمی چشمت رو وا کن
alina_b
01-09-2010, 05:15 PM
سلام بچه ها. من امیدوارم به قول میلاد،راجر بیشتر تمرین کنه و تو تورنمنت بعدی هم شرکت کنه که بتونه اماده بیاد استرالیا!هرچند همیشه تو گرند اسلم ها خوب کار میکنه ولی الان رقیباش بهتر و سختر شدن.دیروز از یک چیز رافا خیلی حال کردم اونم اینکه سر یک پوینت که راجر گرفت براش دست زد تو استادیوم:441: واقعا درسته سبک بازیشو شاید خیلیا دوست نداشته باشن ولی به نظرم از لحاظ اخلاقی خیلی محبوب باشه حتی بین راجری ها...
امشبم فکر کنم نیکولای را ببره البته به سختی احتمالا :443:به امید یک فینال راجر رافایی تو استرالیا.خیلی دلم تنگ شده واسه این اتفاق!
Mohammad
01-09-2010, 05:49 PM
6 2 و 6 3 بدون سایه ای از تردید. واموس رافا!!
Farid
01-09-2010, 06:15 PM
6 2 و 6 3 بدون سایه ای از تردید. واموس رافا!!
مزاح فرمودید محمد جان
milad28235
01-09-2010, 07:02 PM
خوش به حال رافا واقعا
دیروز می دیدید داویدنکو چطور سرویس می زد؟
اونوقت امروز، هم گیم اول دابل فالت می ده، هم گیم دوم خودش :393:
درصد سرویس اولش رو دیدین؟
لت کوردها هم که همه به نفع نادال
Reza23
01-09-2010, 07:21 PM
رافا داویدنکو را ویران کرد!
Afshin
01-09-2010, 09:33 PM
عجب بازی ای بود
اصلا مشخص نبود که فینال یه تورنمنت 250 امتیازیه
هر دو تاشون خسته نباشن
درود بر شرف داویدنکو!
چه کردی تو مرد؟!:655:
S.I.N.A
01-09-2010, 09:35 PM
و حالا داويدنكو رافا را ويران كرد !!
davidbeckham
01-09-2010, 09:36 PM
خیلی اسکولی نادال:3t1:
سه تا بازیه حریف این کچل نمیشی:3t1:
لعنت به من اگه دیگه تنیس رو مستقیم نگاه کنم
از اسکور برد نگاه میکنم اعصابم هم خرد نمیشه
بازیهای استرالیا رو هم تخت میخوابم
مرض ندارم که از خوابم بزنم
وقتی ست اول رو 0-6 باخت کی باور میکرد بتونه خودش رو جمع و جور کنه؟!
دو تا Championship Point سیو کرد و ست دوم رو تو تای بریک به زیبایی برد.
چه والی هایی!!
لت کورتها هم به ضررش بود ولی ست سوم رو هم عالی اداره کرد.
به ورزشکارهای دنیا درس استقامت و نبرد تا آخرین لحظه رو داد.
هر جفتشون خسته نباشن.
واقعا آفرین بر داویدنکو!
davidbeckham
01-09-2010, 09:41 PM
متاسفانه باید بگم
بدن نادال دیگه جواب نمیده
بهتره کنار بکشه تا اعصابمون رو بیشتر به هم نریخته
S.A.IVI.A.N
01-09-2010, 09:45 PM
:441: بازییه زیبایی بود:441:
این داویدنکو واقعا پیشبینی نشدست.نه به ست یکش نه ب 2و3
من که نمیفهمم افت نادال واسه چی بود؟ دوستان شما کمکم کنید!
یعنی تحلیل رفت؟اخه خیلی به خودش فشار اورد تو ست اول!
پس بازیهای سنگینه استرالیا رو میخواد چی کنه؟:240:
از رولند گاروس پارسال تا الان رافا رو اینطور با صلابت ندیده بودم.
رافا خیلی خوب و با قدرت بود ولی داویدنکو بلد بود چطوری باهاش مقابله کنه.
داویدنکو تنوع تاکتیکی داشت.
fabalous87
01-09-2010, 09:49 PM
:441: :441::441::441::441::441::441::441::441::441::441::441:
فکرشم سخت بود چه برسه به باورش...!!!!!!!!!
davidbeckham
01-09-2010, 09:52 PM
از رولند گاروس پارسال تا الان رافا رو اینطور با صلابت ندیده بودم.
رافا خیلی خوب و با قدرت بود ولی داویدنکو بلد بود چطوری باهاش مقابله کنه.
داویدنکو تنوع تاکتیکی داشت.
بخاطر اسکول بازی نادال بود که داویدنکو بزد
دو تا مچ پوینت تو تای برک داشت
تو استرالیا بزار داویدنکو بخوره به نوواک یا به دل پوترو ببین چه جوری شوت میشه روسیه
msabet
01-09-2010, 09:53 PM
رافا باز هم نتونست بازیکن top 10 رو ببره.
کسی امار داره که رافا چه مدت هست که نمیتونه بازیکن top10 رو ببره
Afshin
01-09-2010, 09:54 PM
تو استرالیا بزار داویدنکو بخوره به نوواک یا به دل پوترو ببین چه جوری شوت میشه روسیه
همین یک ماه پیش به دلپوترو خورد ، ولی دیدی که راحت بازی رو برد
بازی با نواک هم بسیار نزدیک بود
یعنی اینقدر سخته بپذیرید حریفتون خوب بازی کرد و مستحق برد بود ؟!
Afshin
01-09-2010, 09:56 PM
رافا باز هم نتونست بازیکن top 10 رو ببره.
کسی امار داره که رافا چه مدت هست که نمیتونه بازیکن top10 رو ببره
خیلی نیست
توی پاریس سونگا رو برد
S.A.IVI.A.N
01-09-2010, 09:57 PM
آره اشتباه زیاد داشت.مخصوصا تو ست 2.من نمیدونم چرا اصرار داره وقتی که سوار بر توپه جایی که رقیب ایستاده ضربشو بزنه.چند بار به این خاطر ضرر کرد و برک شد.
نه من فکر نکنم.داویدنکو چند ماهه که امادست.فکر کنم تا نیمه نهایی حتما میاد بالا
BABAK
01-09-2010, 09:57 PM
<:-P<:-Pآقایون دست خانوما رقص حالا بر عکس<:-P<:-P
52 تا وینر :shock: محشری تو نیکولای نازنین واقعا زیبا بازی میکنه این داویدنکو همش حمله همش حمله ... اینجوری::33::33:
msabet
01-09-2010, 09:58 PM
تاریخ تکرار شد . مثل پارسال
رافا دوم شد و راجر در نیمه نهایی حذف شد
davidbeckham
01-09-2010, 09:59 PM
داویدنکو تو گرند اسلم ها از پیش باخته هستش
میگی نه استرالیا رو نگاه کن
msh13792
01-09-2010, 10:00 PM
سلام از نظر من امروز خیلی هم خوب کار نکرد داویدنکو واقعا تعداد winnerهاش خوب بود اما unforced error خیلی زیاد بود اما چیزی که این ارورها رو از چشم میندازه برگشتش به بازی تو ست 2 و 3 بود
خیلی بازی نفس گیری بود
Afshin
01-09-2010, 10:02 PM
داویدنکو تو گرند اسلم ها از پیش باخته هستش
میگی نه استرالیا رو نگاه کن
من نمیگم میبره ، حرف من چیز دیگه ایه خشایار جان
من میگم تو این بازی بسیار خوب بازی ، شما هم میتونی قبول نکنی ، نظرت محترم
ولی به نظر من اگه ذره ای از کیفیت بازیش کاسته میشد مطمئنا رافا برنده بود
BABAK
01-09-2010, 10:03 PM
نادال بهترین بازی که میتونست رو انجام داد اما داویدنکو قوی تر بود و این حقیقت محض بود...
آره اشتباه زیاد داشت.مخصوصا تو ست 2.من نمیدونم چرا اصرار داره وقتی که سوار بر توپه جایی که رقیب ایستاده ضربشو بزنه.چند بار به این خاطر ضرر کرد و برک شد.
نه من فکر نکنم.داویدنکو چند ماهه که امادست.فکر کنم تا نیمه نهایی حتما میاد بالا
داویدنکو هم خیلی ارور زد تازه توپهایی که رافا به تور میزد میوفتاد تو زمین
داویدنکو پس از این نظر هم شانس با اون نبود.
موضوع ساده است داویدنکو مزد تلاش و روحیه برند ه اش رو گرفت.
Afshin
01-09-2010, 10:03 PM
سلام از نظر من امروز خیلی هم خوب کار نکرد داویدنکو واقعا تعداد winnerهاش خوب بود اما unforced error خیلی زیاد بود اما چیزی که این ارورها رو از چشم میندازه برگشتش به بازی تو ست 2 و 3 بود
خیلی بازی نفس گیری بود
راه بردن نادال همینه
باید اینقدر حمله کنی تا بتونی توپ رو از دفاعش عبور بدی
داویدنکو خیلی از ارورهاش واسه ست 1 بود
توی ست 2 و 3 اختلاف وینرهای رافا و نیکلای بیشتر از اختلاف UE ها بود ، و این یعنی پیروزی در برابر رافا
پیش بینی رئیس بازم غلط از آب درومد!
2-6 3-6 ! :251::254:
BABAK
01-09-2010, 10:09 PM
یه زمان فکر میکردم بهترین بکهند 2دست دنیا رو مورای داره اما خوب حالا ... نیکولای بکهنداش ویرانگر بود...
msh13792
01-09-2010, 10:12 PM
حالا نادالی ها فکر نکنن ما از باخت نادال خوشحالیم
نه اصلا ما از دیدن یه بازی خیلی خوب و نفس گیر شاد شدیم
مگه نه؟
Farid
01-09-2010, 10:13 PM
رافا داویدنکو را ویران کرد!
هه هه , بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد.
Afshin
01-09-2010, 10:13 PM
من که از باخت نادال خوشحال میشم
ولی نه باختهایی مثل آخر فصل 2009
وقتی آماده است و میبازه من خوشحال میشم
مگه نه؟
اونها هم از باخت فدرر خوشحال میشن مشکلی نیست!
من از روحیه عالی داویدنکو به وجد اومدم!
واقعا کار هر کسی نیست!!
Fakhruddin
01-09-2010, 10:15 PM
زیبایی تنیس به همین چیز هاست.تا اخرین لحظه معلوم نیست که برنده باشی.
مشکل اصلی نادال توی ace زدنه.خیلی از تنیسورها لحظاتی که بازی تنگاتنگ میشه با ace خودشون نجات میدن اما نادال از انجام این کار هم عاجزه.
من باحرف اون دوستمون که گفت داویدنکو مرد گرند اسلمها نیست کاملا موافقم و مطمئنم داویدنکو تا قبل از نیمه نهایی حذف میشه.
مشکل اصلی نادال توی ace زدنه.خیلی از تنیسورها لحظاتی که بازی تنگاتنگ میشه با ace خودشون نجات میدن اما نادال از انجام این کار هم عاجزه.
من باحرف اون دوستمون که گفت داویدنکو مرد گرند اسلمها نیست کاملا موافقم و مطمئنم داویدنکو تا قبل از نیمه نهایی حذف میشه.
داویدنکو هم تو این بازی ایس نزد!!
اتفاقا مدتی هست که رافا خیلی بهتر از قبل سرویس میزنه!
رافا بد نبود حریفش عالی بود!
BABAK
01-09-2010, 10:18 PM
مگه نه؟
نه ما اول به خاطر اینکه با این باخت فاصلش با RF کم نشد خوشحالیم بعد به خاطر بازیه زیبای داویدنکو که محشر بود و برد خوشحالیم کلا خیلی خوشحالیم که نادال میبازه خیلی حال میکنیم :434::434::434::434: معیار سنجش ما فدرر کبیره ....
msh13792
01-09-2010, 10:18 PM
فکر کنم قضیه سودرلینگ دیگه لوس شده گیر دادین به داویدنکو :443:
Farid
01-09-2010, 10:19 PM
خشایار جان Davydenko هم ست دوم هنگامی یه Break جلو بود و Serving for the set می کرد ( 5-4 ) دو تا Set Point روی سرویس خودش داشت ( 40-15 ).
پس چطوری شما ها برای نادال گرند اسلم ها پیش بینی کردین؟!
اگه تنیس قابل پیش بینی نیست؟!!:434::160:
davidbeckham
01-09-2010, 10:21 PM
خشایار جان Davydenko هم ست دوم هنگامی یه Break جلو بود و Serving for the set می کرد ( 5-4 ) دو تا Set Point روی سرویس خودش داشت ( 40-15 ).
تو ست دوم هم نادال اول برک کرد
کلا خیلی چلمن بازی در اورد
مخصوصا تو تای برک که یه ace میزد تموم بود
تا مربی داغون داره همینه
Farid
01-09-2010, 10:22 PM
سال گذشته اگر اشتباه نکنم Nadal به Monfils با نتیجه 4-6 4-6 در QF باخت.
متاسفانه باید بگم
خشی جون ، این جور نگو!!! رافا عالی بود ، عالی تر هم میشه!
استرالیا رو داشته باش!
تو استرالیا اگه به این کچل بخوره میزنه!
دیدی که امروز هم بازی خیلی نزدیک بود!
رافا اگه فرست سرویس هاش می گرفت راحت بازی رو می برد
مخصوصا ست 2 و 3 فقط سکند سرویسش رو بازی میکرد
آمار هم به نفعه رافا بود!
Farid
01-09-2010, 10:28 PM
تو ست دوم هم نادال اول برک کرد
ست سوم منظورته؟
Fakhruddin
01-09-2010, 10:29 PM
پس چطوری شما ها برای نادال گرند اسلم ها پیش بینی کردین؟!
اگه تنیس قابل پیش بینی نیست؟!!:434::160:
من هرگز نگفتم رافا گرند اسلم ها میگیره با سند و مدرک حرف بزن اگر جایی گفتم . این پست شما یک نوع بی ادبی است.
davidbeckham
01-09-2010, 10:29 PM
ست سوم منظورته؟
اره ست سوم
اینقدر اعصابم خرده نمیدونم چی تایپ میکنم:3t1:
فراموش نکنین رافا تو این تورنمنت به اولین تنیسوری
که سرش به تنش میارزید خورد باخت!!
تا اینجا هم به لطف قرعه عالی و تنیسورهای چپرچلاق
طرفش بالا اومد.
دوستان نادالی دعا کنین تو استرالیا هم شانس قرعه اش
مثل اینجا باشه! :443:
Mohammad_Joulaei
01-09-2010, 10:30 PM
خب من اول قهرمانی نیکلای رو تبریک میگم.از نظر من این تنیسور تو این سن شکوفا شده.باید شاهد نمایش خوبی از او در استرالیا اپن باشیم.
به نادال هم خسته نباشید میگم (2 چامپیونشیپ رو از دست داد).
نادال هم دچار کابوس های زیادی شده.
نادال کار سختی برا دفاع از استرالیا اپن داره.
من اگه یادتون باشه شانس نامبر وانی این فصل رو به نادال و دلپترو داده بودم.ولی شانس نادال از نظر من کم رنگ شده...
از نظر من نادال فقط باید بچسبه به تورنمنت های خاک(رولند و مادرید و رم و مونت کارلو و ...)
موفق و پیروز باشید
من هرگز نگفتم رافا گرند اسلم ها میگیره با سند و مدرک حرف بزن اگر جایی گفتم . این پست شما یک نوع بی ادبی است.
من نظر نادالی ها رو گفتم!
شما یا دیگری فرقی نداره همه اتون میگین نادال بهتر از فدرر
خواهد بود. نظر شما چیز دیگه ای هست؟!!:443:
Farid
01-09-2010, 10:32 PM
قهرمانی Davydenko را به طرفداران
Take the ball on the rise and take it early
تبریک میگم.
خب من اول قهرمانی نیکلای رو تبریک میگم.از نظر من این تنیسور تو این سن شکوفا شده.باید شاهد نمایش خوبی از او در استرالیا اپن باشیم.
من اگه یادتون باشه شانس نامبر وانی این فصل رو به نادال و دلپترو داده بودم.ولی شانس نادال از نظر من کم رنگ شده...
از نظر من نادال فقط باید بچسبه به تورنمنت های خاک(رولند و مادرید و رم و مونت کارلو و ...)
موفق و پیروز باشید
به شرطی که اونجا هم به سودرلینگ نخوره!:251::254:
Fakhruddin
01-09-2010, 10:34 PM
فکر کنم قضیه سودرلینگ دیگه لوس شده گیر دادین به داویدنکو :443:
تو چی میگه واسه خودت. من گفتم داویدنکو مرد گرند نیست برو به امار نگاه کن تو میگی سودرلینگ تموم شده گیر دادی به داویدنکو
اصلا چه ربطی داشت؟؟؟:160::160::160::160::160::160::160::160::160::160::160::160:
BABAK
01-09-2010, 10:34 PM
من از روحیه عالی داویدنکو به وجد اومدم!
واقعا کار هر کسی نیست!!
دقیقا سهیل جان این همه تو ست دوم بدشانسی آورد 3تا ست پوینت رو رافا سیو کرد این همه لت کورت به ضررش بود ست اول رو با این فضاحت باخت اما باز به بازی برگشت. چند تا مچ پوینت رو سیو کرد ست سوم هم باز عقب افتاد اما دوباره به بازی برگشت !! اونم مقابل یه آدم تسلیم ناپذیر مثل نادال... در یه کلام گل کاشت.
msh13792
01-09-2010, 10:37 PM
تو چی میگه واسه خودت. من گفتم داویدنکو مرد گرند نیست برو به امار نگاه کن تو میگی سودرلینگ تموم شده گیر دادی به داویدنکو
اصلا چه ربطی داشت؟؟؟:160::160::160::160::160::160::160::160::160::160::160::160:
همینه دیگه عزیزم حالا که برده داویدنکو شما نادالی ها یکی در میون میگین نه داویدنکو نمی تونه
مگه همین نبود یه ماه پیش مسابقات لندن رو قهرمان شد
فعلا دعا کنین استرالیا باز به هم نخورن که اون وقت بعید می دونم که باز ست اول رو اینطوری از دست بده ها:443:
همینه دیگه عزیزم حالا که برده داویدنکو شما نادالی ها یکی در میون میگین نه داویدنکو نمی تونه
فعلا دعا کنین استرالیا باز به هم نخورن که اون وقت بعید می دونم که باز ست اول رو اینطوری از دست بده ها:443:
نادال باید تا استرالیا بره کلیسا دعا کنه که یه قرعه خوب نصیبش
بشه تصور کن نواک - خوان -داویدنکو - سودرلینگ - ... هر کدوم سمت
نادال باشن چی میشه؟!!:443::434:
Fakhruddin
01-09-2010, 10:46 PM
من نظر نادالی ها رو گفتم!
شما یا دیگری فرقی نداره همه اتون میگین نادال بهتر از فدرر
خواهد بود. نظر شما چیز دیگه ای هست؟!!:443:
یعنی شما فکر می کنی همه (حالا نادالی ها ) مث همن. همه نظریات یکسانی دارن.:379::379:
فدرر بهتر از نادال یا برعکسش اصلا این مقایسه برام مهم نیست.شما یکم دیدت رو عوض کن:160:
Fakhruddin
01-09-2010, 10:54 PM
حالا هی بگو . من چکار به باخت نادال دارم من دارم میگم توی گرنداسلم داویدنکو نمیتونه موفق شه چون گرند ویژگیهای خاص خودش رو داره که داویدنکو اون ویژگیها رو نداره. بزودی استرالیا شروع میشه و متوجه میشی.امیدوارم گرفته باشی چی میگم:443::443:
msh13792
01-09-2010, 10:56 PM
حالا هی بگو . من چکار به باخت نادال دارم من دارم میگم توی گرنداسلم داویدنکو نمیتونه موفق شه چون گرند ویژگیهای خاص خودش رو داره که داویدنکو اون ویژگیها رو نداره. بزودی استرالیا شروع میشه و متوجه میشی.امیدوارم گرفته باشی چی میگم:443::443:
شماره پستت یادت باشه میبینمت بازیها استرالیا
یعنی شما فکر می کنی همه (حالا نادالی ها ) مث همن. همه نظریات یکسانی دارن.:379::379:
فدرر بهتر از نادال یا برعکسش اصلا این مقایسه برام مهم نیست.شما یکم دیدت رو عوض کن:160:
خوبه ! نادالی و این حرفها!
باورش سخته!!
یعنی شما به هد تو هد اعتقادی نداری؟!
خیلی خوبه! :441::441:
farhad10
01-09-2010, 11:14 PM
با سلام
دوستان نادالي چرا اينقدر زود از كوره در ميرند و از بازيكن محبوبشون ميگذرند!!
امروز رافا واقعا عالي بازي كرد مخصوصا ست اول اما داويدنكو واقعا عالي بود و بهتر از نادال در ست هاي دوم و سوم بازي كرد و برد.اين از ارزش هاي رافا كم نميكند چون واقعا عالي بازي كرد و تمام سعي خودش رو كرد.اين واقعا بي انصافي هست كه بعد از باخت رافا همه شما به اون حمله ور ميشيد و ميگيد كه بايد بره كنار.
به نظر من امروز بازي رافا واقعا عالي بود و از جون و دل مايه گذاشت اما هميشه اينطور نيست كه تنيسور محبوب ما برنده بازي باشد.
موفق باشيد
در پناه حق.
موفق و پیروز باشید
درود، چه زود نتیجه گرفتی؟! نادال تموم شد؟! عجب !!!
امروز رافا با بهترین بازیکن تو تاپ 10 بازی کرد. هردو بازی خودشون رو کردن ! این داویدنکو اگه با هر تاپ 10 دیگه ای امروز بازی میکرد راحت میبرد!
نادال تقریبا رو فرمه ولی باز باید این هفته تمرین کنه
نمیدونم وقتی بازی حساس میشه .یه خورده تمرکزش رو از دست میده
ست اول خیلی خوب سرویس میزد ولی بعدیا رو کاری نداشت سرویس اولش بگیره
این رافا خیلی شبیه رافای پارسال تو استرالیاس، ولی تنیسه و غیرقابل پیش بینی!
قکر نکنم تا یک چهارم به مشکلی بربخوره!!!
davidbeckham
01-09-2010, 11:22 PM
با سلام
دوستان نادالي چرا اينقدر زود از كوره در ميرند و از بازيكن محبوبشون ميگذرند!!
امروز رافا واقعا عالي بازي كرد مخصوصا ست اول اما داويدنكو واقعا عالي بود و بهتر از نادال در ست هاي دوم و سوم بازي كرد و برد.اين از ارزش هاي رافا كم نميكند چون واقعا عالي بازي كرد و تمام سعي خودش رو كرد.اين واقعا بي انصافي هست كه بعد از باخت رافا همه شما به اون حمله ور ميشيد و ميگيد كه بايد بره كنار.
به نظر من امروز بازي رافا واقعا عالي بود و از جون و دل مايه گذاشت اما هميشه اينطور نيست كه تنيسور محبوب ما برنده بازي باشد.
موفق باشيد
در پناه حق.
چون دوست ندارم به سرنوشت سافین دچار شه
حاضرم بدترین بازی ها رو بازی کنه ولی ببره
اگرسیو بازی کنه همینه
فقط باید سرویسش رو عالی کنه
باید برگرده همون سبک قبلی
البته تا رولند صبر کنیم ببینیم چی میشه
واسه من فقط یردن رولند مهمه
بره رنک1000 هم مهم نیست
فقط رولند رو ببره
ولی اگه رولند رو نتونه ببره معنیش اینه که دیگه بدنش نمیکشه
یکی از دلایلی هم که رولند رو از دست داد تغییر در سبکشه
قهرمانی Davydenko را به طرفداران
Take the ball on the rise and take it early
تبریک میگم.
فرید جان به نکته ی واقعا خوبی اشاره کردی!
یقینا این بهترین نقطه قوت داوینکو ست!
farhad10
01-09-2010, 11:38 PM
چون دوست ندارم به سرنوشت سافین دچار شه
حاضرم بدترین بازی ها رو بازی کنه ولی ببره
اگرسیو بازی کنه همینه
فقط باید سرویسش رو عالی کنه
باید برگرده همون سبک قبلی
البته تا رولند صبر کنیم ببینیم چی میشه
واسه من فقط یردن رولند مهمه
بره رنک1000 هم مهم نیست
فقط رولند رو ببره
ولی اگه رولند رو نتونه ببره معنیش اینه که دیگه بدنش نمیکشه
یکی از دلایلی هم که رولند رو از دست داد تغییر در سبکشه
با سلام
دوست عزيزم اين ديگه اخر خودخواهي هست كه بازيكن محبوب ما يك بازي بد رو انجام بدهد و در مقابل بازيكني كه بهتر از او بازي كرده است برنده باشد.پس اگر اينطور است جذابيت تنيس كجا ميرود.جذابيت تنيس در همين بازي هاست.
لطفا تعصب خودتون را نسبت به برد قطعي بازيكن محبوب خود كمتر كنيد و به فكر بازي جذاب و زيبا در تنيس باشيد.
موفق باشيد
در پناه حق.
Saeedzr
01-09-2010, 11:40 PM
خوب بازی جالب و تا حدی عجیب بود
کلا اتفاقات عجیبی در این تورنمنت بعضا رقم خورد.
اولا بیش از این که از باخت نادال خوشحال باشم از پیروزی های اخیر سبک هجومی خوشحالم
امیدوارم که ورق همیشه به این سمت برگرده.
امروز سرویس واقعا نیکلای رو اذیت کرد،جوری که بعضی وقتا سرویس 1 رو هم با احتیاط میزد.
سرویس 2 هم که بعضی وقتا نیومد که چند بارشم در مواقع واقعا حساس بود.
بعد از شروع بازی نیکلای که خسته به نظر میرسید و جلوی رافای آماده قرار گرفته بود واقعا نتونست خودش رو با بازی تطبیق بده و ست اول خیلی سریع تموم شد.
اما...
از نظر من نقطه عطف بازی گیم اول ست دوم بود،جایی که نیکلای تا حدودی تاکتیکش رو عوض کرد و به نظر من سعی کرد با رالی کردن با رافا 1-در جو بازی قرار بگیره 2-اعتماد به نفس خودش رو زیاد کنه و از رافا کم کنه
که به نظر من تا حدود زیادی در گیمی که بیش از 10 دقیقه طول کشید موفق به این کار شد،هر چند که گیم رو نگرفت.
بعد از این گیم که نیکلای تقریبا تازه اومده بود تو بازی دوباره برگشت به تاکتیک های اصلی که قبل از بازی تو فکرش بود و سعی کرد کم کم رالی ها رو با هجوم زدن سریع توپها بعد از بلند شدن از زمین کوتاه کنه و وینر بگیره.
با زاویه های عجیب و غریبی هم که به توپ میداد سعی کرد به هدف خودش برسه
چون در حالت عادی هر چقدر به گوشه های بیس لاین میزد توپ از دفاع رافا عبور نمیکرد (به خاطر نوع زمین و توپها)
روی تور اومدنش هم که به غیر از چند مورد موفق بود،واقعا به قول ممد تاچ بینظیری داره این بشر،مخصوصا روی توپهایی که روی بکهندش میاد و دو دست والی میکنه شگرد داره.
در کل بلایی که رافا چند بار سر امثال راجر و نلبندیان آورده،امروز نیکلای به سر نادال داد.
بعد از ست 1 خیلیها بازی رو تموم شده دونستند،تا حالا همچین روحیه ای از نیکلای ندیده بودم.
سیو کردن مچ پوینت مقابل نادال که خودش استاد این کار هست واقعا کار سختیه،چه برسه به بردن بازی.
در مورد رافا هم بگم که واقعا پیشرفت کرده،عمق توپهاش در طی چند بازی سال جدید عالی بوده که کار رو برای برگشتش سخت میکنه.
ولی خوب هنوز هم در مقابل تنیسورهای هجومی راهی به جز دفاع نداره.
سرویسش هم مثل بازیهای قبل زیاد به کمکش نیومد،شایدم ریترن های نیکلای خوب بود رافا از این موضوع هم هراس داشت.
چقدر حرف زدم :D
davidbeckham
01-09-2010, 11:44 PM
با سلام
دوست عزيزم اين ديگه اخر خودخواهي هست كه بازيكن محبوب ما يك بازي بد رو انجام بدهد و در مقابل بازيكني كه بهتر از او بازي كرده است برنده باشد.پس اگر اينطور است جذابيت تنيس كجا ميرود.جذابيت تنيس در همين بازي هاست.
لطفا تعصب خودتون را نسبت به برد قطعي بازيكن محبوب خود كمتر كنيد و به فكر بازي جذاب و زيبا در تنيس باشيد.
موفق باشيد
در پناه حق.
دو تا 6-0 میباخت واسه من قابل تحمل تر بود
اینطوری باختن رو نمیتونم هضم کنم
واسه همین میگم استرالیا رو اصلا نگاه نمیکنم
با سلام دوباره خدمت دوستان.
چند بار هم بعضی از دوستان اشاره کردند که علت اصلی ناکامی داویدنکو در گرنداسلم ها, کابوسی به نام راجر فدرر بود که پشت سر هم اون رو می برد.
به نظر من داویدنکو امسال کاملا توانایی فتح گرنداسلم رو داره و امیدوارم اگر در گرنداسلمی راجر قهرمان نشه داویدنکو قهرمان بشه. جدیدا به غیر از بعضی از بازی های راجر, از دیدن ضربات و بازی هیچ تنیسوری به اندازه داویدنکو به وجد ( یا وجه یا وج یا یه چیز تو همین مایه ها ) نمیام.
به نظرم هر کسی حتی کسایی که خیلی پیگیر تنیس نیستند از دیدن بازی تهاجمی داویدنکو لذت میبرند. ضربات فورهند داویدنکو که به زاویه موافق میزنه ( اسمش رو نمیدونم ) واقعا استثناییه.
به هرحال خوشحالیم که نادال هم بعد از آخر فصل کابوس بار , برای دفاع از امتیازهای زیاد اول فصل آماده شده.
davidbeckham
01-09-2010, 11:46 PM
خوب بازی جالب و تا حدی عجیب بود
کلا اتفاقات عجیبی در این تورنمنت بعضا رقم خورد.
اولا بیش از این که از باخت نادال خوشحال باشم از پیروزی های اخیر سبک هجومی خوشحالم
امیدوارم که ورق همیشه به این سمت برگرده.
امروز سرویس واقعا نیکلای رو اذیت کرد،جوری که بعضی وقتا سرویس 1 رو هم با احتیاط میزد.
سرویس 2 هم که بعضی وقتا نیومد که چند بارشم در مواقع واقعا حساس بود.
بعد از شروع بازی نیکلای که خسته به نظر میرسید و جلوی رافای آماده قرار گرفته بود واقعا نتونست خودش رو با بازی تطبیق بده و ست اول خیلی سریع تموم شد.
اما...
از نظر من نقطه عطف بازی گیم اول ست دوم بود،جایی که نیکلای تا حدودی تاکتیکش رو عوض کرد و به نظر من سعی کرد با رالی کردن با رافا 1-در جو بازی قرار بگیره 2-اعتماد به نفس خودش رو زیاد کنه و از رافا کم کنه
که به نظر من تا حدود زیادی در گیمی که بیش از 10 دقیقه طول کشید موفق به این کار شد،هر چند که گیم رو نگرفت.
بعد از این گیم که نیکلای تقریبا تازه اومده بود تو بازی دوباره برگشت به تاکتیک های اصلی که قبل از بازی تو فکرش بود و سعی کرد کم کم رالی ها رو با هجوم زدن سریع توپها بعد از بلند شدن از زمین کوتاه کنه و وینر بگیره.
با زاویه های عجیب و غریبی هم که به توپ میداد سعی کرد به هدف خودش برسه
چون در حالت عادی هر چقدر به گوشه های بیس لاین میزد توپ از دفاع رافا عبور نمیکرد (به خاطر نوع زمین و توپها)
روی تور اومدنش هم که به غیر از چند مورد موفق بود،واقعا به قول ممد تاچ بینظیری داره این بشر،مخصوصا روی توپهایی که روی بکهندش میاد و دو دست والی میکنه شگرد داره.
در کل بلایی که رافا چند بار سر امثال راجر و نلبندیان آورده،امروز نیکلای به سر نادال داد.
بعد از ست 1 خیلیها بازی رو تموم شده دونستند،تا حالا همچین روحیه ای از نیکلای ندیده بودم.
سیو کردن مچ پوینت مقابل نادال که خودش استاد این کار هست واقعا کار سختیه،چه برسه به بردن بازی.
در مورد رافا هم بگم که واقعا پیشرفت کرده،عمق توپهاش در طی چند بازی سال جدید عالی بوده که کار رو برای برگشتش سخت میکنه.
ولی خوب هنوز هم در مقابل تنیسورهای هجومی راهی به جز دفاع نداره.
سرویسش هم مثل بازیهای قبل زیاد به کمکش نیومد،شایدم ریترن های نیکلای خوب بود رافا از این موضوع هم هراس داشت.
چقدر حرف زدم :D
اتفاقا جلوی داویدنکو هجومی بازی کرد و جریمه شد
اگه 100 در 100 دفاعی بازی میکرد میبرد
هر کسی رو بهر کاری ساختن
davidbeckham
01-09-2010, 11:49 PM
در اخر امیدوارم تو استرالیا داویدنکو به زمین گرم بخوره
تا جیگرم حال بیاد
اون زنش هم ضایع بشه
داویدنکو باید ارزوی بردن گرند اسلم رو به گور ببره
Afshin
01-09-2010, 11:55 PM
هر کسی رو بهر کاری ساختن
رافا ست دوم و سوم مجددا به دفاع رو آورد
فقط ست اول اگرسیو بازی کرد
milad28235
01-09-2010, 11:56 PM
هر کسی رو بهر کاری ساختن
اتفاقا اگر مقابل داویدنکو صد در صد دفاع می کرد راحت می باخت
نیکولای از خداشه که نادال دفاع کنه
اینجوری راحت می تونه بازیش رو تحمیل کنه
در حالی که در خیلی از دقایق امروز، رافا نیکولای رو به چپ و راس می کشید و نمی ذاشت بازی خودش رو بکنه
هر موقع که نادال به لاک دفاعی رفت، نیکولای بهتر کار کرد
milad28235
01-09-2010, 11:59 PM
متاسفانه باید بگم
چی می گی تو؟
از این حرفا دقیقا یادمه بعد از باخت پارسالش توی دوحه به مانفیلس هم گفتی
البته اونچا نص صریح صحبتت این بود : " این ره که رافا می ره به ترکستان است"
بعدش هم که دیدی استرالیا رو برد
رافا امروز خیلی خوب بازی کرد
منتها نیکولای خارق العاده عمل کرد
نگران نباش
نادال همیشه توی قرعه کشی شانس میاره
به نظر من بخت اول استرالیاس
davidbeckham
01-10-2010, 12:02 AM
نادال تو ست اول پدر داویدنکو رو در اورد اینقدر این ور اون ور کشوندش
بعدش تو ست سوم خودش کم اورد
این منطقی نیست
قدرت بدنی نادال افت کرده
milad28235
01-10-2010, 12:04 AM
:441: بازییه زیبایی بود:441:
این داویدنکو واقعا پیشبینی نشدست.نه به ست یکش نه ب 2و3
من که نمیفهمم افت نادال واسه چی بود؟ دوستان شما کمکم کنید!
یعنی تحلیل رفت؟اخه خیلی به خودش فشار اورد تو ست اول!
پس بازیهای سنگینه استرالیا رو میخواد چی کنه؟:240:
تحلیل نرفت
رافا که به قول فرید 2 تا شش داره
ست اول که استثنایی بود و اصلا نیکولای رو ویران کرد
منتها ست دوم نیکولای کمی بهتر سرویس زد، و با بازی سراسر هجومی کمی نادال رو به عقب روند
چیزی هم که من بارها گفتم اینه که نادال هر چی بازی حساس تر می شه بیشتر در جریان بازی حل می شه
خیلی دفاعی تر شد نسبت به ست اول (ولی بازم در مواقعی هجومی کار می کردا، صد در صد دفاعی نبود)
برگشتهاش هم کوتاه شد و این یعنی یه چیز ایده آل واسه داویدنکو
ولی با این حال به نظرم رافا باید از بازیش خیلی راضی باشه
هر کسی نمی تونست امروز ببردش
milad28235
01-10-2010, 12:07 AM
نادال تو ست اول پدر داویدنکو رو در اورد اینقدر این ور اون ور کشوندش
بعدش تو ست سوم خودش کم اورد
این منطقی نیست
قدرت بدنی نادال افت کرده
اصلا کم نیاورد
بابا این بشر که تا لحظه آخر داش می دوید که
ست اول نادال عالی بود، درست
ولی داویدنکو هم اصلا شبیه داویدنکو نبود
راه به راه ارور می زد
سرویس هم که افتضاح
یه چیزی رو هم مد نظر قرار بده
وقتی نادال یه دفعه برک کرد اعتماد به نفسش کولاک شد و دست به هر چی هم می زد طلا می شد
سر لحظات حساس لت کورد می شد
سرویس خوب می زد
کلا همه چی عالی
ولی ست بعدی داویدنکو شد همون داویدنکوی همیشگی
خیلی کم ارور می زد
همون بازی هجومی وحشتناک و همون والی های حیرت انگیز
تازه در این شرایط، رافا مچ پوینت داشت روی سرویس خودش
به نظرم خیلی داری بی انصافی می کنی در مورد بازیش
به قول خودش : "من خیلی خوب بودم، ولی اون فوق العاده بود"
davidbeckham
01-10-2010, 12:08 AM
متاسفانه سروس رافا هنوز تعطیل
دقیقا باید جایی که خوب سرویس میزد گند زد
به نظر من بره با رادیک تمرین کنه شاید فرجی بشه
وگرنه مربی هاش که همه چپر چلاقن
milad28235
01-10-2010, 12:11 AM
مرد حسابی
داویدنکو هم قبلش کلی ست پوینت داشت و نگرفت
سر اون پوینتها که نادال مچ پوینت داشت، داویدنکو استثنایی بازی می کرد
روی اسکول بازی نادال نبود که
تازه، خیلی بده که آدم متوسل به کسی شه که ازش متنفره :254:
داویدنکو رو بسپار به فدرر، توی گرند اسلمها لوله ش می کنه
انتقام رافا رو می گیره :443:
milad28235
01-10-2010, 12:13 AM
متاسفانه سروس رافا هنوز تعطیل
دقیقا باید جایی که خوب سرویس میزد گند زد
به نظر من بره با رادیک تمرین کنه شاد فرجی بشه
وگرنه مربی هاش که همه چپر چلاغن
توی می خوای همه چیز رو با هم داشته باشه؟
نمی شه که
سرویسش خدایی پیشرفت کرده
ولی وقتی بازی خیلی سنگین می شه باز افت می کنه :434:
وقتی نادال توی اوجه، تنها نقطه ی امیدواری واسه ماها، همین سرویسشه
اون رو که خوب بزنه که دیگه امیدی نیست به شکستش
امروزم یکی دو تا جا خوب سرویس زد
اوایل ست دوم برک پوینت داشت داویدنکو
بلافاصله نادال سرویس خوب زد
davidbeckham
01-10-2010, 12:15 AM
مرد حسابی
داویدنکو هم قبلش کلی ست پوینت داشت و نگرفت
سر اون پوینتها که نادال مچ پوینت داشت، داویدنکو استثنایی بازی می کرد
روی اسکول بازی نادال نبود که
تازه، خیلی بده که آدم متوسل به کسی شه که ازش متنفره :254:
داویدنکو رو بسپار به فدرر، توی گرند اسلمها لوله ش می کنه
انتقام رافا رو می گیره :443:
سر بازی نادال با نالبندیان مگه نگفتی نالبندیان اسکول بازی در اورد
مچ پوینتها رو از دست داد
تو ورزش نزنی میخوری
milad28235
01-10-2010, 12:19 AM
جااااااااااان؟
چرا تاریخ رو تحریف می کنید؟
یاد بگوری برره افتادم که پول می گرفت تاریخ برره رو تحریف می کرد :254:
http://www.takkhal.net/photo/albums/userpics/10001/004.jpg
نادال که پارسال توی یکچهارم خورد به مانفیلس، شوت شد بیرون که
milad28235
01-10-2010, 12:21 AM
سر بازی نادال با نالبندیان مگه نگفتی نالبندیان اسکول بازی در اورد
مچ پوینتها رو از دست داد
تو ورزش نزنی میخوری
خوب درسته
می تونی ایراد بگیری باید یه سرویس می زد کار رو تموم می کرد
ولی خوب، از نادال زیاد نباید انتظار سرویس خوب در حساس ترین مواقع رو داشته باشی
بعدش هم
نیکولای هم وقتی 5-4 بود، سرویس هم دستش بود دو تا ست پوینت داشت
توی تای برک هم 4-1 جلو بود
انصافا با اون نتیجه ی ست اول، اونهمه تلاش کرد، بازی رو برگردوند، محق بود که ست دوم رو ببره
milad28235
01-10-2010, 12:25 AM
من سالهاست به نیکولای و طرز بازیش علاقه مندم
ولی انصافا این نیکولای، نیکولای دیگریست
اصلا باج نمی ره توی رالی ها
امروز دیدیم که توی رالیها، به بهترین رالی کننده ی حال حاضر تنیس، اجازه ی نفس کشیدن نداد
از لحاظ حد و اندازه ی بازی به نظرم نیکولای در حد گرند اسلم هست
ولی نمی دونم، آیا قدرت بدنیش، بهش اجازه می ده که در بازیهای 3 از 5 هم موفق باشه یا نه
ولی این رو مطمئنم
اصلا با داویدنکوی سالهای قبل قابل قیاس نیست
sadegh_rafa
01-10-2010, 12:27 AM
واقعا بازی زیبایی بود هم رافا و هم داویدنکو عالی بودن . رافا در ست اول عالی بود و همون رافا 2008 بود ولی در ست دوم اشتباهاتی داشت که داویدنکو به خوبی ازشون استفاده کرد .نمی شه گفت که رافا ضعیف بود چون با اینکه برک شده بود با بازی زیبا تونست جبران کنه .
در هر حال امیدوارم توی این یک هفته رافا روی ضعفاش بیشتر تمرین کنه تا توی استرالیا موفق باشه.
این داویدنکویی که من دیدم فکر کنم در استرالیا یک پای فینال باشه .
Afshin
01-10-2010, 12:30 AM
من دوباره بازی رو دیدم ، چیزی که هرگز از دیدنش خسته نمیشم بکهند والی های خارق العاده ی نیکلای بود
چجوری این کارو میکرد لامصب ؟!!
milad28235
01-10-2010, 12:31 AM
آمار هم به نفعه رافا بود!
کدوم آمار به نفع رافا بود؟
اگه آمار UE منظورته که همیشه به نفع رافاست
هر وقت وینرها به نفعش بود، بیاین جلو
Mohammad
01-10-2010, 12:38 AM
توتال پوینت هم به نفع رافا بود.
حالمو بهم زدن این عربا با این مراسم آخر بازی، که چی؟ اصلا اون لیزر شو چی بود؟ اون شترا چی بودن؟ خاک بر سرا ببین پول رو چه جوری میریزن دور.
milad28235
01-10-2010, 12:40 AM
حالمو بهم زدن این عربا با این مراسم آخر بازی، که چی؟ اصلا اون لیزر شو چی بود؟ اون شترا چی بودن؟ خاک بر سرا ببین پول رو چه جوری میریزن دور.
خوب تابلوئه با اون نتیجه ی ست اول توتال پوینت به نفع رافاست
بعدش هم بین اونهمه پست ، تحلیل شمارو ندیدم
فقط بلدی در موضع برنده بلبل زبونی کنی؟ :434:
Afshin
01-10-2010, 12:41 AM
توتال پوینت که بخاطر ست اول اونجوری شده بود و این که رافا ست اول بهتر بودی کسی درش شکی نداره
در ضمن خودت میگی اونا عربن ، انتظار داری مثلا رزم رستم و سهراب برات اون وسط اجرا کنن ؟
هر کسی متناسب با فرهنگ خودش این کارا رو میکنه ، درکش اینقدر سخته ؟
حالا شاید از نظر ما فرهنگشون خز باشه ولی نمیشه بهشون خرده گرفت:434:
milad28235
01-10-2010, 12:41 AM
این کوروش چقدر ساکت شده
زیر لفظی می خوای؟ :251:
davidbeckham
01-10-2010, 12:42 AM
خداییش تیک عصبی گرفتم
پلکم داره همینجوری میزنه
باید فعلا دیدن تنیس بصورت مستقیم رو کنار بذارم
milad28235
01-10-2010, 12:42 AM
توتال پوینت که بخاطر ست اول اونجوری شده بود و این که رافا ست اول بهتر بودی کسی درش شکی نداره
در ضمن خودت میگی اونا عربن ، انتظار داری مثلا رزم رستم و سهراب برات اون وسط اجرا کنن ؟
اینو ببین از فرهنگ عربا چه دفاعی می کنه
نگفتم از بیخ عربی؟
غلط نکنم یه سرو سری باهاشون داری
Afshin
01-10-2010, 12:43 AM
این کوروش چقدر ساکت شده
زیر لفظی می خوای؟ :251:
عروس تو تا پیک پخش مستقیم استرالیا مشغول گل چیدنه :434:
Afshin
01-10-2010, 12:44 AM
اینو ببین از فرهنگ عربا چه دفاعی می کنه
نگفتم از بیخ عربی؟
غلط نکنم یه سرو سری باهاشون داری
من دفاع نکردم ، گفتم که از نظر ما فرهنگشون خزه
ولی نباید انتظار داشته باشیم که خودشون هم از خودشون فرار کنن
تو کلا به همه میگی از بیخ عربن ، من ، فرید ، فردا هم یکی دیگه :434:
Mohammad
01-10-2010, 12:44 AM
یعنی چی مگه من گفتم رستم و سهراب اجرا کنن؟! تو ایرانم از اینکار میکنن که حال منو بهم میزنه، حالا دیدی تو یه کشور اروپایی بیان ترایخجه شون رو بگن؟! اصلا چه معنی داره دو تا تنیس باز که اینقدر خستن یه ربع بشین مسخره بازی اینارو نگاه کنن؟! باز اگه جالب بود یه چیزی، اون تصاویر اصلا چی بودن؟! تاریخ اسلام بود؟ ای بابا ...
sadegh_rafa
01-10-2010, 12:45 AM
محمد جان ، بالا خره سکوت و شکستی:443:
Mohammad
01-10-2010, 01:01 AM
محمد جان ، بالا خره سکوت و شکستی:443:
نه نمیدونم چی بگم، رافا تو بازی قبلیش هم با ترویتسکی همینجوری بود، دو ست کاملا متفاوت از لحاظ استایل بازی، میدونم الان میگید حریفاش تهاجمی تر شدند، رافا رفته تو لاک دفاعی، شاید درست باشه ولی من اینجوری فک نمیکنم که صد در صد به خاطر این باشه. چراکه موقعیتهای مشابهی تو هر دو ست بود که رافا کاملا متفاوت به توپ ضربه میزد تو ست اول کاملا تهاجمی و تو ست دوم به قصد ادامه رالی. نمیدونم اینا همش حدس و گمانه. شاید این پست رو بخونید و بگید بولشیت! آره اوکی، ولی اینقدر تفاوت درکش برام سخته.
milad28235
01-10-2010, 01:13 AM
شاید این پست رو بخونید و بگید بولشیت! .
ممد جان من همه ی پستهات رو که می خونم، همین رو می گم :254:
Abradat
01-10-2010, 01:36 AM
بقول خشی این کچله امروز چش بود،نه به اون ست اول و نه به اون دو ست آخر.
چه بازیخونیی کرد این نیکلای
ست اول رو رافا عالی بود ولی خب یه بدی که داره اینه که تا بخودش میاد میبینه دوباره شده همون رافای همیشگی،راحت تو بازی نیکلای غرق شد.
این نیکلای با نیکلای پارسال و پیرارسال فرق میکنه خیلی آماده ست قبلاً هم تو شانگهای و لندن این آمادگی بالا رو به رخ حریفاش کشیده بود.
شک نکنید تو استرالیا با توپ پر میاد
راستی دیگه صدای اولدوروم بولدوروم این دوستمون نمیاد.چی شد پس چرا دیگه از آرزو هاتون نمیگید:781:
و حالا داويدنكو رافا را ويران كرد !!
آقا دمت كرد. با آواتارت حال كردم.
مگر اينكه جاستين بياد تا تنيس زنان از حالت مضحك در بياد.
درود بر دوستان هنوز خیلی واسه پیشبینیو این حرفا زوده ! من نمیفهمم چرا خشایار انقدر ناراحته! فراموش نکنید که این فقط یه ترنمنت 250 بود دست گرمی واسه استرلیا! الان نادال فرمش عالیه و من شک ندارم امسال ساله نادالو نواک!
Fakhruddin
01-10-2010, 11:29 AM
این نیکلای با نیکلای پارسال و پیرارسال فرق میکنه خیلی آماده ست قبلاً هم تو شانگهای و لندن این آمادگی بالا رو به رخ حریفاش کشیده بود.
شک نکنید تو استرالیا با توپ پر میاد
[COLOR=DarkRed][COLOR="DarkRed"]تو استرالیا هنر کنه به یک چهارم برسه و گرنه نیمه نهایی رو باید بی خیال شه.توی بازیهای 3 از 5 داویدنکو از لحاظ بدنی کم میاره . اصلا این بشر برای همین تورنمت های کوچک ساخته شده.به نظر من راهی که داویدنکو توی گرند ها طی میکنه مث راهی که نعلبندیان توی گرندها طی کرده :
1- خیلی وقتها نرسیده به دور 4 یا 5 حذف میشن
2- بعضی وقتها توسط تنیسورهای گمنام حذف میشن
3- اون گرندی هم که هنر کنه بیاد بالا توسط مدعیان (خصوصا فدرر) به راحتی حذف میشه
پس با این تفاسیر داویدنکو گرند اسلم بگیر نیست:434::434:
Reza23
01-10-2010, 12:22 PM
هه هه , بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد.
اون برای ست اول بود.
ست اول له کرد. :434:
Red-Line
01-10-2010, 12:33 PM
با ســلام
با تمام احترامی که برای طرفداران داویدنکو قائلم ولی فکر میکنم it could go either way !
این بازی به نظرم در یکی دوتا Point حساس خلاصه شد . یعنی هر کدوم از تنیسور ها می تونستن در لحظات حساس بر nerve خودشون کنترل داشته باشن پیروز میدان باشند .
ولی کلا من قبلا هم گفتم معمولا تنیسور هایی مثل nadal و Federer تورنومنت های 250 تایی رو بیشتر برای امادگی خودشون شرکت میکنن تا قهرمان شدن در اون تورنومنت . البته 100% برای قهرمانی میان ولی سعی میکنن تاکتیک یا نحوه بازیی که در نظر دارند رو تمرین کنن حتی بازنده هم باشن بیشتر سعی میکنن استراتژی جدیدشون رو در قالب مسابقه تمرین کنن . البته من نه میخوام باخت نادال و نه فدرر رو لوس کنم . ولی فک میکنم قضیه در گرنداسلم ها کاملا متفاوت خواهد بود
milad28235
01-10-2010, 01:49 PM
با ســلام
با تمام احترامی که برای طرفداران داویدنکو قائلم ولی فکر میکنم it could go either way !
این بازی به نظرم در یکی دوتا Point حساس خلاصه شد . یعنی هر کدوم از تنیسور ها می تونستن در لحظات حساس بر nerve خودشون کنترل داشته باشن پیروز میدان باشند .
ولی کلا من قبلا هم گفتم معمولا تنیسور هایی مثل nadal و Federer تورنومنت های 250 تایی رو بیشتر برای امادگی خودشون شرکت میکنن تا قهرمان شدن در اون تورنومنت . البته 100% برای قهرمانی میان ولی سعی میکنن تاکتیک یا نحوه بازیی که در نظر دارند رو تمرین کنن حتی بازنده هم باشن بیشتر سعی میکنن استراتژی جدیدشون رو در قالب مسابقه تمرین کنن . البته من نه میخوام باخت نادال و نه فدرر رو لوس کنم . ولی فک میکنم قضیه در گرنداسلم ها کاملا متفاوت خواهد بود
این قضیه در مورد فدرر صادقه که انقدر جام برده که این جامهای کوچک در برابرش اصلا به حساب نمیان و برای گرند اسلمها بازی می کنه
رافائل نادال مشخص بود وقتی در ست سوم برک کرد و به اون شدت خوشحالی کرد، چقدر انگیزه داشت برای برد.
بهانه نیارید واسه باخت
Mohammad
01-10-2010, 03:06 PM
این قضیه در مورد فدرر صادقه که انقدر جام برده که این جامهای کوچک در برابرش اصلا به حساب نمیان و برای گرند اسلمها بازی می کنه
رافائل نادال مشخص بود وقتی در ست سوم برک کرد و به اون شدت خوشحالی کرد، چقدر انگیزه داشت برای برد.
بهانه نیارید واسه باخت
تو دیگه چه رویی داری!! پست بهمن رو از یه طرف به نفع خودت مصادره میکنی از اون طرف میزنی تو سر ما.
بابا بسه، دیگه همه میدونن رافا تو تورنمنت محلی هم شرکت کنه برد براش مهمه، و هر امتیاز هم که نفس گیر باشه ببره، خوشحالیشو بروز میده. یه ذره به جاده اعتدال برگرد میلاد جان، هنوز دیر نشده ...
milad28235
01-10-2010, 03:17 PM
تو دیگه چه رویی داری!! پست بهمن رو از یه طرف به نفع خودت مصادره میکنی از اون طرف میزنی تو سر ما.
بابا بسه، دیگه همه میدونن رافا تو تورنمنت محلی هم شرکت کنه برد براش مهمه، و هر امتیاز هم که نفس گیر باشه ببره، خوشحالیشو بروز میده. یه ذره به جاده اعتدال برگرد میلاد جان، هنوز دیر نشده ...
خوب منم همین رو دارم می گم دیگه
رافا در تورنمنت محلی هم شرکت کنه خودش رو جر می ده
ولی فدرر اینطور نیست
در ضمن اگه جاده ی اعتدال؛ همونیه که تو توش هستی، ترجیح می دم توی خاکی بمونم
بیشتر بهم خوش می گذره
Mohammad
01-10-2010, 03:22 PM
خوب منم همین رو دارم می گم دیگه
رافا در تورنمنت محلی هم شرکت کنه خودش رو جر می ده
ولی فدرر اینطور نیست
در ضمن اگه جاده ی اعتدال؛ همونیه که تو توش هستی، ترجیح می دم توی خاکی بمونم
بیشتر بهم خوش می گذره
باز حرف خودتو میزنی، فدرر تو فینال گرنداسلم هم جوری رفتار و بازی نمیکنه که آدم فک کنه داره خودشو جر میده. مدلش اونطوره رافا هم اینطوره. باشه راجر از قصد باخت ...
خب به جز اون، توتال پوینت و فکر کنم وان آن فرست و سکند سرو هم به نفعش بود اگه اشتباه نکرده باشم.
رافا 37 تا وینر زد و داویدنکو 52. فاصله خیلی زیاد نبود .در حالی که رافا دفاعی و نیکلای هجومیه. تعداد وینرهاش قابل قبوله! حالا شما انتظار داری رافای دفاعی بیاد از یه بازیکن سراسر هجومی بیشتر وینر بزنه؟!!!
اتفاقا اگر مقابل داویدنکو صد در صد دفاع می کرد راحت می باخت
نیکولای از خداشه که نادال دفاع کنه
اینجوری راحت می تونه بازیش رو تحمیل کنه
در حالی که در خیلی از دقایق امروز، رافا نیکولای رو به چپ و راس می کشید و نمی ذاشت بازی خودش رو بکنه
هر موقع که نادال به لاک دفاعی رفت، نیکولای بهتر کار کرد
کاملا موفقم، رافا اگه هجومی بازی کنه بهتر نتیجه میگیره و شکست دادنش کابوسی واسه دیگه ی بازیکنا میشه!
ولی خب وقتی یه بازیکن خیلی هجومیه و بازیشو دیکته میکنه رافا ناخوداگاه حالت دفاعی میگیره!
هاوک آی یه مقایسه ی جالبو نشون داد .اینکه رافا تو شانگهای 10درصد داخل بیس لاین بود ولی تو این باز(ست اول) 25 درصد و نتیجه شد اون بیگل!
چیزی که تو این بازی مشخص بود اینکه رافا نیاز مبرم به سرویس اول خوب داره. جدا اگه سرویس اول رو خوب بزنه .بردن بازی براش زیاد سخت نمیشه!همین که سرویس اول نمیگرفت تو سرویس دوم باری میشد برابر ، مثل اینکه توپ رو جمبال انداختن وسط زمین! بازی رو سرو دوم برا رافا خیلی سخت میشد ، برا گرفتن امتیاز خیلی انرژی صرف میکرد! البته این در مورد داویدنکو هم صدق میکنه ولی چون هجومیه امتیاز ها رو تو رالیای کوتاهتری میبره!
راستی یه جای بازی داویدنکو یه بکهند کراسکورتی زد که آن بلیوبل بود!!!
نیکلای حول و حوش بیس لاین بود ، همین که ضربه رو زد توپ نزدیکی سرویس لاین و خیلی نزدیکتر به تور زمین خورد و بیرون رفت!!!!
milad28235
01-11-2010, 02:18 PM
خب به جز اون، توتال پوینت و فکر کنم وان آن فرست و سکند سرو هم به نفعش بود اگه اشتباه نکرده باشم.
رافا 37 تا وینر زد و داویدنکو 52. فاصله خیلی زیاد نبود .در حالی که رافا دفاعی و نیکلای هجومیه. تعداد وینرهاش قابل قبوله! حالا شما انتظار داری رافای دفاعی بیاد از یه بازیکن سراسر هجومی بیشتر وینر بزنه؟!!!
توتال پوینت رو عرض کردم
بخاطر نتیجه ی ست اول بود
اون آمارها هم ارزشی نداره در مقابل وینر
بله، دوستان شما بعد از بازی با تروویتزکی، آمار وینرهای نادال رو اومدن نشون دادن و گفتن کی گفته نادال دفاعیه؟ خیلی هم هجومیه :251:
منم بهشون جواب دادم برید وینرهای بازی با داویدنکو رو بشمارید
Mohammad
01-11-2010, 04:35 PM
توتال پوینت رو عرض کردم
بخاطر نتیجه ی ست اول بود
اون آمارها هم ارزشی نداره در مقابل وینر
بله، دوستان شما بعد از بازی با تروویتزکی، آمار وینرهای نادال رو اومدن نشون دادن و گفتن کی گفته نادال دفاعیه؟ خیلی هم هجومیه :251:
منم بهشون جواب دادم برید وینرهای بازی با داویدنکو رو بشمارید
آهان، ست اول جزء اون بازی نبود؟! چرا چون رافا بهتر بود، حالا اگه رافا بیگل میشد، همش نشان از قدرت داوی بود؟! نه؟!
تو اون ست آمار وینرهای رافا خیلی بیشتر بود. من بازی رو دوبار دیدم، درسته داوی هم تو ست دوم و سوم بهتر شد، ولی رافا کاملا جریان بازی رو از دست داد و ضرباتش به مراتب ضعیف تر از لحاظ سرعت و کوتاهتر شد. مخصوصا سرویس ریترنهاش، به مراتب افت کرد.
Afshin
01-11-2010, 04:40 PM
آهان، ست اول جزء اون بازی نبود؟! چرا چون رافا بهتر بود، حالا اگه رافا بیگل میشد، همش نشان از قدرت داوی بود؟! نه؟!
تو اون ست آمار وینرهای رافا خیلی بیشتر بود. من بازی رو دوبار دیدم، درسته داوی هم تو ست دوم و سوم بهتر شد، ولی رافا کاملا جریان بازی رو از دست داد و ضرباتش به مراتب ضعیف تر از لحاظ سرعت و کوتاهتر شد. مخصوصا سرویس ریترنهاش، به مراتب افت کرد.
مرد حسابی راجر به خاطر همین افت بازیش خیلی از بازیها رو میبازه
هنر اینه که بتونی کل بازی رو خوب بازی کنی
رافا ست اول فوق العاده بود و نتیجش هم شد همون بیگل
هم ست اول جز بازی بود ، هم ست دوم و سوم،مقدار زیادی از افت بازی رافا به خاطر خوب بازی کردن نیکلای بود ، و مقداری دیگه به خود رافا بر میگشت که به خوبی ست اول بازی نکرد ، مثلا در شرایطی مشابه ست اول ضرباتی میزد که اصلا به خوبی ست اول نبود
مخصوصا ریترن هاش که اصلا عمیق نبودن
milad28235
01-11-2010, 04:52 PM
افت بازی نادال فکر می کنی فقط بخاطر خودشه؟
نخیر
بخاطر بهتر بازی کردن داویدنکو بود
نیکولای ست اول اصلا نیکولای نبود
تعطیل بود
سرویس رو خوب نمی زد، راه به راه دابل فالت می زد، ارورهای افتضاح هم زیاد می زد
ولی در ست های دوم و سوم، در شرایط سخت هم خیلی کم ارور می زد
نادال رو کاملا به عقب روند
حقیقت بازی رافا و داویدنکو همون ستهای دوم و سوم بود
Mohammad
01-11-2010, 04:59 PM
مرد حسابی راجر به خاطر همین افت بازیش خیلی از بازیها رو میبازه
هنر اینه که بتونی کل بازی رو خوب بازی کنی
رافا ست اول فوق العاده بود و نتیجش هم شد همون بیگل
هم ست اول جز بازی بود ، هم ست دوم و سوم،مقدار زیادی از افت بازی رافا به خاطر خوب بازی کردن نیکلای بود ، و مقداری دیگه به خود رافا بر میگشت که به خوبی ست اول بازی نکرد ، مثلا در شرایطی مشابه ست اول ضرباتی میزد که اصلا به خوبی ست اول نبود
مخصوصا ریترن هاش که اصلا عمیق نبودن
مرد حسابی حرف خودمو به خودم میزنی؟! من که نگفتم رافا کلا بهتر بود، معلومه کلا داوی خیلی بهتر بود، شما هی حساب ست اول رو سوا میکنید، بنده هم تذکر دادم، اون ست هم جزئی از بازی بوده، هر چی بود. چرا شماها اینجوری هستید؟! یه ست هم که رافا خوب بازی میکنه، به انحای مختلف میخواید به چیزای دیگه ربطش بدید، من هم خودم گفتم داوی بهتر شد، ولی از همون اولین ضربه ست دوم هم رافا یه جوره دیگه شد. مگه داویندکو بچه ست که یه ست رو کامل وا بده؟! یا تجربه ش کمه؟! یا استرس داره؟ یا از رافا میترسه؟! تو ست اول رافا نذاشت داوی وارد کورت بشه، داوی پشت کورت هم یارای مبارزه با رافا رو نداشت، ولی ست دوم قضیه فرق کرد. خود داوی هم گفته رافا تمرکزش رو از دست داد، بعد هی بگید داوی ست اول فلان بود بهمان بود ....
milad28235
01-11-2010, 05:12 PM
مرد حسابی حرف خودمو به خودم میزنی؟! من که نگفتم رافا کلا بهتر بود، معلومه کلا داوی خیلی بهتر بود، شما هی حساب ست اول رو سوا میکنید، بنده هم تذکر دادم، اون ست هم جزئی از بازی بوده، هر چی بود. چرا شماها اینجوری هستید؟! یه ست هم که رافا خوب بازی میکنه، به انحای مختلف میخواید به چیزای دیگه ربطش بدید، من هم خودم گفتم داوی بهتر شد، ولی از همون اولین ضربه ست دوم هم رافا یه جوره دیگه شد. مگه داویندکو بچه ست که یه ست رو کامل وا بده؟! یا تجربه ش کمه؟! یا استرس داره؟ یا از رافا میترسه؟! تو ست اول رافا نذاشت داوی وارد کورت بشه، داوی پشت کورت هم یارای مبارزه با رافا رو نداشت، ولی ست دوم قضیه فرق کرد. خود داوی هم گفته رافا تمرکزش رو از دست داد، بعد هی بگید داوی ست اول فلان بود بهمان بود ....
بچه نیست
ولی هر انسانی ممکنه یه ست رو وا بده
به دلایل مختلف
نداشتن تمرکز
انتخاب تاکتیک نامناسب، ....
اصلا قبول ندارم
ست اول بخاطر بازی افتضاح داویدنکو اون مدلی شد
مننتها ست دوم شد همون نیکولای همیشگی و رافا رو به عقب روند
davidbeckham
01-11-2010, 05:30 PM
برد داویدنکو فقط بخاطر چلمن بازی نادال بود
همین و بس
سر مچ پوینت دست و پا چلفتی بازی در نمیاورد قهرمان شده بود
milad28235
01-11-2010, 05:41 PM
برد داویدنکو فقط بخاطر چلمن بازی نادال بود
همین و بس
سر مچ پوینت دست و پا چلفتی بازی در نمیاورد قهرمان شده بود
اینجوری بخوایم حساب کنیم داویدنکو هم چلمن بود
چون قبلش ست پوینت رو نگرفته بود
ولی خوب نادال چلمن تر بود
چلمن اندر چلمن
(این عبارت رو دقیقا خودت گفته بودی، توی رولند گاروس در مورد آکاسوسو :251:)
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.