PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرینا ویلیامز بهترین است


Saeid
11-18-2009, 07:28 PM
سرینا ویلیامز بهترین است

مهدی رستم‌پور
روزنامه نگار ورزشی






http://www.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2009/11/14/091114112403_serena226-afp.jpg
سرینا که دینارا سفینا، شماره یک پیشین جهان را به دلیل ناکامی در کسب عنوان قهرمانی در مسابقات گرند اسلم مورد انتقاد شدید قرار می داد، موفق شد این رقیب را از صدر پایین بکشد


فصل مسابقات تنیس زنان در سال ۲۰۰۹ به پایان رسیده است و در صدر رده بندی برترین تنیس بازان سرینا ویلیامز آمریکایی با حاشیه امنیتی مناسب، مدت زمان کوتاه استراحت تا آغاز فصل ۲۰۱۰ را سپری می کند.
به همین خاطر بود كه او و خواهرش در فینال جام فدراسیون (معادل مسابقات تیمی-کشوری جام دیویس در رده زنان) تیم کشورشان را همراهی نکردند؛ غیبتی كه منجر به شکست ۴ بر ۰ ایالات متحده آمریکا مقابل ایتالیا شد.
نیمه دوم سال ۲۰۰۹، ماه های ناکامی دینارا سافینا بود. او طبق معمول اقبالی در فتح گرنداسلم ها نداشت.
دینارا همزمان با روزهای اسفناک برادرش مارات سافین در تنیس حرفه ای شکست هایی متوالی را متحمل شد. در نتیجه مارات از تنیس خداحافظی کرد و دینارا از صدر جدول.
هر چقدر سال ۲۰۰۹ برای این خواهر و برادر غم انگیز بود، برای دو خواهر آمریکایی خصوصا خواهر کوچک خوشایندی های فراوانی داشت.
سرینا ویلیامز در آغاز سال، تنیس آزاد استرالیا را برد و غلبه او بر دیگر تنیس بازان به اندازه ای بود که در ست اول فینال، سافینا را ۶ بر ۰ شکست داد.
در فینال خانوادگی ویمبلدون، ونوس را مغلوب کرد، و به اتفاق او در مسابقات دوبل (دو نفره) ویمبلدون هم به قهرمانی رسید.
سرینا در تنیس آزاد آمریکا هم به نیمه نهایی رسید.
فینال خانوادگی آن ها تا فینال دوحه (رقابت های پایان فصل با حضور هشت تنیس باز برتر سال ۲۰۰۹) تداوم داشت؛ جایی كه باز هم پیروزی با سرینا بود.
بانوی ۲۸ ساله اهل میشیگان، شماره یک حال حاضر این ورزش در جهان است. اختلاف ۱۲۷۵ امتیازی او با رقیب روس نیز چنان فاحش به نظر می رسد كه دینارا هر چقدر هم فصل ۲۰۱۰ را طوفانی آغاز کند، تا پایان تنیس آزاد استرالیا نمی تواند به بالای جدول برگرد.
البته وضعیت سافینا در قیاس با آنا ایوانوویچ عالی به نظر می رسد؛ ایوانوویچ صربستانی كه ماه ژوئن سال ۲۰۰۸ رتبه شماره یک جهان را در اختیار داشت، با افتی محسوس به رده ۲۲ تنزل کرده است تا در جمع ناکامان تنیس در سال ۲۰۰۹ قرار بگیرد.
امسال ملانی اودن ۱۸ ساله آمریکایی پدیده تنیس دختران جهان بود. او در تنیس آزاد آمریکا، هم دمنتیوا قهرمان المپیک را حذف کرد و هم شاراپووا، شماره یک سابق را.
اودن كه سال گذشته رتبه ۲۲۱ جهان را در اختیار داشت، حالا در رده ۴۹ قرار دارد. همین اندازه پیشرفت در سال ۲۰۱۰ کافی است تا او با اختلافی چشمگیر، در بالاترین نقطه جدول بایستد.

کیم کلایسترز بلژیکی هم بازگشتی رویایی داشت. "کیم کونگ" ۲۶ ساله اولین تنیس باز زن در تاریخ است که به عنوان ورزشکار مهمان در یک گرند اسلم شرکت کرد و قهرمان شد.
او با فتح تنیس آزاد آمریکا، به جمع ۲۰ نفر برتر جهان راه یافت.
http://www.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2009/11/14/091114112406_serena226-ap.jpg
قهرمانی در بالی از مهمترین موفقیت های ارغوان رضایی در سال جاری بود


بازگشت موفق کلایسترز، احتمال بازگشت ژوستین انن دیگر تنیس باز بلژیکی و شماره یک سابق جهان را در رسانه ها مطرح کرد و انن که پیش از بازنشستگی ۱۱۷ هفته پیاپی در صدر فهرست قرار داشت، در نهایت اعلام کرد که از ژانویه ۲۰۱۰ و تنیس آزاد استرالیا، بعد از نزدیک به ۲ سال دوری، به صحنه مسابقات باز می گردد.
امسال شاراپووا هم به كه دليل آسيب ديدگی، ۹ ماه دوری را تحمل کرده بود از جام ششصد هزار دلاری ورشو به دنيای تنيس برگشت. شاراپووا با نمایشی نسبتا موفق در ماه های آخر سال رتبه ۱۴ را به خود اختصاص داده است.
گذشته از فراز و فرودهای نخبگان تنیس، سال ۲۰۰۹ بهترین سال دوران حرفه ای برای ارغوان رضایی بود. او به خاطر فتح رقابتهای بالی در اندونزی در آخرین رده بندی توانسته جایگاه بیست و ششمی را تصاحب کند.
ارغوان كه در تنیس آزاد فرانسه با نتایج ۶ بر ۰ و ۶ بر یک مغلوب سافینا شده بود، در تورنتو انتقام گرفت و سافینا را كه هنوز شماره یک بود، تسلیم کرد.
برای نخستین بار است كه این تنیس باز ایرانی تبار در جمع ۳۰ ورزشکار برتر جهان قرار می گیرد.

رده بندی ۲۰ تنیس باز برتر جهان- تا پایان نوامبر ۲۰۰۹


۱- سرینا ویلیامز (آمریکا)
۲- دینارا سافینا (روسیه)
۳- سوتلانا کوزنتسووا (روسیه)
۴- کارولین ووزنیاکی (دانمارک)
۵- النا دمنتیوا (روسیه)
۶- ونوس ویلیامز (آمریکا)
۷- ویکتوریا آزارنکا (بلاروس)
۸- یلنا یانکوویچ (صربستان)
۹- ورا زورانوا (روسیه)
۱۰- اگنسکا رادونسکا (لهستان)
۱۱- مارین بارتولی (فرانسه)
۱۲- فلاویا پنه تا (ایتالیا)
۱۳- سامانتا استوزور (استرالیا)
۱۴- ماریا شاراپووا (روسیه)
۱۵- لی نا (چین)
۱۶- یانینا ویکمایر (بلژیک)
۱۷- فرانچسکا شیاوونه (ایتالیا)
۱۸- کیم کلایسترز (بلژیک)
۱۹- ویرجینی رازانو (فرانسه)
۲۰- نادیا پترووا (روسیه)

BBC

Rafa
11-18-2009, 08:13 PM
بعله که بهترین است:441: