PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز پاریس

صفحه ها : 1 [2]

rafa.com
11-15-2009, 09:16 PM
بد جوری سوتی دادی طیبه!
نمی تونی پاکش کنی!
7 سال پیش از رائول خوشت اومد بعد دلباخته تیم ملی اسپانیا
شدی؟! خوب دلباخته رئال میشدی با اینهمه افتخارات رنگارنگ
نه اسپانیا!!
تازه بعد هم رافا!!
بیچاره رافا که مونده ته صف عشق طیبه!! :254::254:
الانم به خاطر همین طرفدار رئالم...اولین تیمی که طرفدارش شدم رئال بود
تیم باشگاهی به جای خود...تیم ملی به جای خود...رافا هم که دیگه واقعا به جای خود:866:

Afshin
11-15-2009, 09:18 PM
این همه تاپیک فوتبال داریم آخه چرا؟ :379:
واقعا چرا ؟ :434:

Rio
11-15-2009, 09:18 PM
الانم به خاطر همین طرفدار رئالم...اولین تیمی که طرفدارش شدم رئال بود
تیم باشگاهی به جای خود...تیم ملی به جای خود...رافا هم که دیگه واقعا به جای خود:866:

باشه بیخیال !! :443::434::160:

rafa.com
11-15-2009, 09:27 PM
باشه بیخیال !! :443::434::160:
امیدوارم روشنت کرده باشم!:443::434:
خودتم راجر-منچستر و برزیل و... رو دوس داری

Rio
11-15-2009, 09:28 PM

من نظرم عوض نشده بخاطر تو تمومش کردم!
اینا چه ربطی بهم دارن؟!!:379:

Afshin
11-15-2009, 09:29 PM

دیگه سهیل گفت بیخیال تو هم کشش نده !:434:
معلومه که خودتم دوس داری سهیل بهت گیر بده !

rafa.com
11-15-2009, 09:35 PM
من نظرم عوض نشده بخاطر تو تمومش کردم!
اینا چه ربطی بهم دارن؟!!:379:

بذار عوض نشه!:434:
ربطش اینه که چیزای زیادی هستن که باعث علاقه میشن و هر کدومشون تو ورزش خاص خودشون هستن!شک نکن اگه من به خاطر اسپانیا طرفدار رافا نبودم الان مثلا مثل کوروش طرفدار تیم ملی ایتالیا بودم!:3t1:

Rio
11-15-2009, 09:43 PM
بذار عوض نشه!:434:
ربطش اینه که چیزای زیادی هستن که باعث علاقه میشن و هر کدومشون تو ورزش خاص خودشون هستن!شک نکن اگه من به خاطر اسپانیا طرفدار رافا نبودم الان مثلا مثل کوروش طرفدار تیم ملی ایتالیا بودم!:3t1:

بد جوری کم آوردی!
ببین ادامه ندی سنگین تری!!
افشین عصبانی بشه دیگه خودت کردی ها!!:443:

rafa.com
11-15-2009, 09:43 PM
دیگه سهیل گفت بیخیال تو هم کشش نده !:434:
معلومه که خودتم دوس داری سهیل بهت گیر بده !

رافا به این بزرگی :441:اصلا من به خاطر رافا طرفدار اسپانیام!
منم دیگه تمومش میکنم:443:

koury
11-15-2009, 10:09 PM
یک مورد خیلی مهم رو فراموش کردی. رافا کاملا" یک انسان راست دست هست ولی میبینی که در مسابقات با دست چپ بازی میکنه.اگر بعد از هر بازی که انجام میده دقت کرده باشی با دست راست امضا میده. مهمترین عاملی که رافا توانسته پیشرفت کنه همین تغییر دستش هست که این هم مدیون عمو تونی :443: هست

دوست عزیز عموی رافا فقط یه پیشنهاد داده به رافا وگرنه نه مجبورش کرده با دست چپ بازی کنه نه با تزریق میشه کسی رو چپ یا راست دست کرد :254: مطمئنا اگه خود رافا انگیزه و یا نبوغ ذاتی رو نداشت عموش با کتک هم نمیتونست چپ دستش کنه :350:

کوتاه کردن رالی ها برای از بین بردن ریتم ، استفاده از سرویس و رالی به شکلی بهینه، استفاده از ضربات عمیق، انجام بازی انتحاری و بدون ترس، خارج کردن رافا از زمین با ضربات کنج زمین و بعد خلاص کردن کار با یه تیر خلاص و ...

بارها در این رابطه توضیح دادم
هوادارای نادال مثل همیشه می خوان باختهاش رو توجیه کنن و در مادرید، قرعه ی بهانه ها و توجیهات روی خستگی افتاد. :3t1::3t1:

رافائل نادال انقدر قدرت بدنی داره که 5 ساعت پشت سر هم هم می تونه توی دو روز بازی کنه.
بعدش هم، اون بازی اصلا انرژی بر نبود، رالی ای نداشت که بخوایم بگیم نادال بخاطر کمبود انرژی بازنده شد
فدرر اون بازی رو فوق العاده تاکتیکی برد.
همه چیر بی نقص

حالم به هم می خوره از توجیهاتتون :3t1:

برو بابا بازی رافا و نواک تو مادرید پر از رالی های طولانی و قشنگ بود، مگه میشه رالی ها کوتاه باشه و بازی 3-4 ساعت طول بکشه اونم تو 3 ست فقط؟؟؟ :3t1::3t1::3t1:

ضمنا تو مادرید تنها چیزی که از فدرر دیده شد دراپ شات هاش بود اونم به دو دلیل تبدیل به پوینت میشد یکی خستگی رافا که خوب نمیتونست دنبال توپ بره (چون فاصله ی بین بازی با نواک و فدرر کمتر از 18 ساعت بود!!!) و دیگری اینکه رافا 4/5 متر عقب زمین وا میستاد و خب فاصلش با تور خیلی زیاد بود و نمیتونست دراپ شات ها رو خوب جواب بده... ضمنا دراپ های فدرر خیلی دقیق بود و مهارش بسیار مشکل!

بقیه ی دلایلی که آوردی مثل سرو اند والی و کوتاه کردن رالی و ... فقط غلو کردنه! عزیز سرو اند والی کشک نیست که هر وقت دلت خواست ازش پوینت بگیری که :350: اگه رافا خوب بازی کنه راحت میتونه فدرر رو با همه ی توانائی هاش لب تور Pass کنه پس سرو اند والی و کوتاه کردن رالی تنها به فدرر بستگی نداره!!!! :3t1:

بیا برو بینیم بابا
خود نادال می دونه چقدر عموش براش زحمت کشیده و روی بازیش تاثیر داشته
اونهمه جام برد، روی زمینهای سریع هر روز بهتر از قبل شد، همه اش روی نبوغ خودش؟
برو بابا

هر استعدادی نیاز به شکوفا شدن داره
خیلیها توی تنیس با استعدادن، ولی به جایی نمی رسن
مربی خیلی مهمه.
کاملا تابلو هستش که مربی نادال در سیر صعودیس تاثیر گذاشته

مربی بله خیلی مهمه ولی تونی نادال مربی نیست که!! تاثیرش هم در حد 15-20 درصد از افتخارات رافاس و نه بیشتر :3t1: رافا هر چی کسب کرده از روی توانائی ها و استعداد خودش بوده و تونی نادال هم فقط همون اوائل که رافا میخواسته بره فوتبال تشویقش کرده بیاد تنیس :441:

Afshin
11-15-2009, 10:28 PM
برو بابا بازی رافا و نواک تو مادرید پر از رالی های طولانی و قشنگ بود، مگه میشه رالی ها کوتاه باشه و بازی 3-4 ساعت طول بکشه اونم تو 3 ست فقط؟؟؟ :3t1::3t1::3t1:

:441:
پسر خوب منظورش بازی فینال بود ... !

rafa.com
11-15-2009, 10:29 PM
چیکار به عمو تونی دارین!
خشایار وکوروش به پلگرینی نقش هویج دادن!
حالام به تونی نادال نقش خیار:350:

Saeedzr
11-15-2009, 10:31 PM

البته نیمی از زمان اون بازی مربوط به در آوردن شورت نادال از بین پاهاش و زدن 30 ضربه به زمین توسط نواک برای تمرکز سرویس بود
تاخیرهای 40 ثانیه ای بین دو سرویس رو هم بهش اضافه کنید
:434:

Rafa
11-15-2009, 11:12 PM
درود، شایسته ی قهرمانی بود! خجسته به طرفداراش! من بازی دیروزو ندیدم، چرا نتیجه اون بود ؟ یعنی نواک خیلی خوب کار کرد؟ با اون پرفورمنس که باید امروز گائل رو دابل بیگل میکرد! ولی خیلی برا فرانسویا بد شد با اون تشویقی که میکردن! ایول به جوکو فرنچ هم بلده:441:

milad28235
11-16-2009, 10:01 AM
بالا برید پایین بیایید
من میگم تونی نادال نقش خیارو ایفا میکنه

حذب تو، حذب باده خشایار
دیدم در مورد کاکا هم چه تفکراتی داشتی
تا خوب بازی کنه، خوبه
بد بازی کنه، می شه خائن و دلش با تیم نیست و ....

کلا فقط وقتی نتایج بر وفق مرادت باشه مشکلی نیست
حالا که این مسائل توی این فصل برای رافا پیش اومد، مربیش شد خیار؟!!!

حیا هم خوب چیزیه :393:

milad28235
11-16-2009, 10:04 AM
درود، شایسته ی قهرمانی بود! خجسته به طرفداراش! من بازی دیروزو ندیدم، چرا نتیجه اون بود ؟ یعنی نواک خیلی خوب کار کرد؟ با اون پرفورمنس که باید امروز گائل رو دابل بیگل میکرد! ولی خیلی برا فرانسویا بد شد با اون تشویقی که میکردن! ایول به جوکو فرنچ هم بلده:441:

خوب مقابل نادال، شمه ای از مسابقات استرالیای 2008 رو نشون داد
اصلا اشتباه نمی کرد، همه ی ضربات حساب شده و عالی

منتها توی بازی دیشب بعلت استرس و حالا هر چیز دیگه ای خیلی ارور می زد.
زیاد هم مثل بازی نادال شجاعانه بازی نمی کرد.
چون می دونست مانفیلس مثل نادال با دقت نیست و توی اوت می زنه، و از اونجا که نوواک خودش یکی از بهترین دفاعهای دنیا رو داره، یه مقدار دفاعی کار کرد

نوواک دایره المعارف زبانه انگار
توی باسل هم آلمانی حرف زد.
به جز اینا ایتالیایی، هم می دونه
انگلیسیش هم که مثل بومی ها صحبت می کنه :441:

milad28235
11-16-2009, 10:14 AM
درود به همه دوستان

تبریک به آرسام و بعد خودم! :655:

درباره این بازی هیچ نظری ندارم چون درست حسابی ندیدم :240:
تکرار بازی رافا و نواک رو دیدم. من تا حالا نگفتم رافا فلان تورنمنت رو نمیخواسته 100 درصد با تمام وجود بازی کنه یا اگه گفتم کم گفتم، حالا نمیگم رافا بازی رو می بردو نه ولی مبتونست 3 سته بشه.
به هرحال رافا تو مصاحبه هاش معتقد بوده برسی خیلی سریعه :254: (البته به قول ظریف رافا ستیزی، برای رافا هر چیزی به جز خاک سریعه:379:) و از اون طرف رافا دو تا تورنمنت مهم درپیش داره که سال قبل اونارو از دست داده، مسترز کاپ و دیویس کاپ. هر آدم عاقلی این کارو میکنه حالا راجر همون دور دوم به یه حریف سخت کوش خورد بیخیال شد رافا نیمه نهایی.

ممد جان اصلا قبول ندارم
بیخیال شدن اصلا توی ذات رافا نیست
روحیه ی جنگندگی از اول بازی تا آخر باهاشه

راجر مثلا 2 تا برک عقب بیفته بازی رو ول می کنه دیگه
همین اتفاق برای رافا افتاد، منتها با تلاش به کارش ادامه داد تا بالاخره به بازی برگرده
اولین گیم رو توی ست دوم گرفت، واموس واموس می گفت و به خدش روحیه می داد
وقتی روی گیم سرویسهای نوواک امتیاز می گرفت، کلی ذوق می کرد

اصلا این حرفا حرفه ای نیست که بازی رو ول کرد یا 100 درصد بازی نکرد و ....
رافا و راجر و .... برای پیروزی میان در هر مسابقه ای
مخصوصا رافا

رافا اینهمه تلاش کرد مقابل روبردو و آلماگرو و سونگا که بیاد اینجا مقابل نوواک بازی ر ول کنه؟
قهرمان می شد احتمال نامبر وان شدنش خیلی بالاتر می رفت

نه
خیلی ساده زورش نرسید
مثل راجر که زورش به بنتو نرسید توی اون بازی

راجر هم در مصاحبه اش گفته بود اومده بودم برای قهرمانی
رافا هم همین طور

milad28235
11-16-2009, 10:28 AM

ضمنا تو مادرید تنها چیزی که از فدرر دیده شد دراپ شات هاش بود اونم به دو دلیل تبدیل به پوینت میشد یکی خستگی رافا که خوب نمیتونست دنبال توپ بره (چون فاصله ی بین بازی با نواک و فدرر کمتر از 18 ساعت بود!!!) و دیگری اینکه رافا 4/5 متر عقب زمین وا میستاد و خب فاصلش با تور خیلی زیاد بود و نمیتونست دراپ شات ها رو خوب جواب بده... ضمنا دراپ های فدرر خیلی دقیق بود و مهارش بسیار مشکل!

بقیه ی دلایلی که آوردی مثل سرو اند والی و کوتاه کردن رالی و ... فقط غلو کردنه! عزیز سرو اند والی کشک نیست که هر وقت دلت خواست ازش پوینت بگیری که :350: اگه رافا خوب بازی کنه راحت میتونه فدرر رو با همه ی توانائی هاش لب تور Pass کنه پس سرو اند والی و کوتاه کردن رالی تنها به فدرر بستگی نداره!!!! :3t1:

مربی بله خیلی مهمه ولی تونی نادال مربی نیست که!! تاثیرش هم در حد 15-20 درصد از افتخارات رافاس و نه بیشتر :3t1: رافا هر چی کسب کرده از روی توانائی ها و استعداد خودش بوده و تونی نادال هم فقط همون اوائل که رافا میخواسته بره فوتبال تشویقش کرده بیاد تنیس :441:

قبل از هر چیز

شما مگه قرار نبود دیگه به بحث های بی اساس و صحبتهای متعصبانه و غرض ورزانتون پایان بدین؟
من امتحان میان ترم دارم
وقت ندارم بیام جواب خزعبلات شما رو بدم
مثل مرد روی حرفت واسا

بله، من که کور نبودم، باززی رافا و نوواک پر از رالی بود
من بازی فدرر و نادال رو می گفتم

تبدیل شدن به امتیاز اون توپها، فقط دلیلش عقب ایستادن رافا و استادانه بودن دراپ شاتها بود
خدا نکنه دراپ شاتهای راجر بگیره
دهن تنیسور حریف رو سرویس می کنه
توی رولند گاروس هم مقابل دل پوترو، بیچاره اش کرده بود در دراپها

در اون بازی اثری از خستگی در رافا دیده نمی شد
مثل همیشه مثل اسب می دوید
خوشبختانه، در اکثر رالی های کم تعداد، رافا برنده بود تا بهونه نده دست شما ، ولی شما در هر صورت توجیه می کنی
کاری با جزئیات بازی نداری

در مادرید خیلی چیزهای دیگه از فدرر دیده شد

سرو و والی های بسیار زیاد و عالی

سرو و والی اگر استادانه باشه کاری از تنیسور مقابل بر نمیاد
سمپراس اونهمه سال باسرو و والی آقایی می کرد
تو برو سرویسهای راجر در اون بازی رو ببین

روی سرویس دوم Ace می زد، دیگه سرویس اول پیشکش
تنها آرزوی رافا این بود که فقط سرویس رو بتونه برگشت بده، که فقط سرویس تبدیل به امتیار نشه، حالا عمیق برگردوندنش پیشکش

نقش مربی در موفقیتهای نادال بسیار بسیار مهمه
یقینا رافا بیشتر از تو می فهمه
اگر نقشی نداشت، تاحالا بیرونش کرده بود
تنیس حرفه ای که رودرواسی نمی شناسه

تونی نادال همون قدر در موفقیتهای رافا نقش داره که پیتر کارتر و پیتر لونگرن در موفقیتهای راجر

الان که رافا داره بد نتیجه می گیره، بایدم بگین هر چی جام برده روی نبوغ خودش بوده
معما چو حل گشت آسان شود!!!!!:251:

و در پایان

خدا رو شاکرم که راجر استرالیا رو به رافا باخت
والا دهنمون رو سرویس می کردید، می گفتین چون 5 ساهت مقابل ورداسکمو بازی کرد، دیگه جون نداشت
واقعا خدا رو شکر می کنم که اون بازی رو رافا برد
چون حالم از بهانه هاتون به هم می خوره

آرزو به دلم موند یه بار یه استدلال فنی بکنید
قبل از بازی فدرر و بنتو، فرید اومد گفت به این دلیل و این دلایل، بنتو حریف خطرناکیه برای راجر و دیدیم که کاملا درست در اومد
ولی توی حرفای شما فقط از مصدومیت و خستگی و .... یاد می شه :3t1:

davidbeckham
11-16-2009, 11:01 AM
موفقیتهای فدرر هم بیشتر بخاطر خودش هستش
مربی کمترین نقشو داشته

Mohammad
11-16-2009, 11:04 AM
میلاد جان مطمئن باش هیچکی بازیکنی تو مصاحبه اش نمیگه من برای قهرمانی نیومده بودم، عواقب خوبی نداره. من بازی رافا و نوکا رو به دقت دیدم، خب معلومه که اگه امتیاز بگیره باموس میکشه ولی خیلی از توپها رو میدونست که اگه بره باید خیلی فشار بیاره رو نرفت. هیچ بهانه ای نیست رافا خیلی وقتها برده و من گفتم باید میباخته مثل بازی با ورداسکو تو استرالیا و یا تو المپیک با نواک و .... .
ما نباید انتظار داشته باشیم بازیکنا همه اسرارشون رو بیان بگن، شاید رافا دوباره زانوش مشکل داره و چیزی نمیگه؟ برای همین مجبور دیگه ازین مصلحت اندیشی ها زیاد بکنه، نمیگم اون بازی رو میبرد اصلا همچین حرفی نمیزنم، ولی احساس کرد که دیگه به احتمال زیاد بازندست جدی نگرفتش، آخه تو اون دو ماه استراحت بدون عمل جراحی چه اتفاقی باید میوفتاد؟! ... ناراحتم که اینو میگم ولی اصلا به زانوی رافا خوش بین نیستم. :243:
آخه آلماگرو تعطیلی از خودش بود رافا کاری نمیکرد که اون اینقدر خنگه 5 تا پوینت نمیتونه بگیره رافا چیکار کنه؟!
تو خوش و بش آخر بازی هم خیلی گرم از نواک استقبال کرد، من رافا بگه م میرم مایورکا، از حالتاش میتونم بفهمم ناراحته خوشحاله.

BABAK
11-16-2009, 11:49 AM
و در پایان

خدا رو شاکرم که راجر استرالیا رو به رافا باخت
والا دهنمون رو سرویس می کردید، می گفتین چون 5 ساهت مقابل ورداسکمو بازی کرد، دیگه جون نداشت
واقعا خدا رو شکر می کنم که اون بازی رو رافا برد
چون حالم از بهانه هاتون به هم می خوره

آرزو به دلم موند یه بار یه استدلال فنی بکنید

میلاد یعنی اینقدر این حرفا اذیتت میکنه که حاضری نازنینراجر ببازه ولی این چیزارو نشنوی؟
به خدا راجر بزرگ تر این حرفاست تو دیگه چرا؟

koury
11-16-2009, 01:41 PM
چیکار به عمو تونی دارین!
خشایار وکوروش به پلگرینی نقش هویج دادن!
حالام به تونی نادال نقش خیار:350:

من با تونی مشکلی ندارم فقط دوستان خیلی بزرگش می کنن انگار اون نتیجه گرفته!!! :3t1: تونی خودش خیلی حالیش بود میتونست خارج از اسپانیا هم رنک بیاره :350: رافا بیشترین درصد نتایجش رو مدیون خودشه و درصد کمیش رو به عموش :441:

نوواک دایره المعارف زبانه انگار
توی باسل هم آلمانی حرف زد.
به جز اینا ایتالیایی، هم می دونه
انگلیسیش هم که مثل بومی ها صحبت می کنه :441:

مادر نواک اگه اشتباه نکنم انگلیسی الاصل هست و نواکم یه زمانی میخواست برا تیم دیویس کاپ بریتانیا بازی کنه، رو این حساب انگلیسیش بایدم اینقدر خوب باشه :441: این زبانهای مختلف حرف زدنش از روی سیاستشه میخواد اینطوری دل تماشاگرای اون کشور رو بدست بیاره مثل رم که ایتالیائی صحبت میکرد :441::443:

koury
11-16-2009, 01:45 PM
میلاد یعنی اینقدر این حرفا اذیتت میکنه که حاضری نازنینراجر ببازه ولی این چیزارو نشنوی؟

بزرگتر از کدوم حرفا؟؟ وقتی باخته توقع داری بیاد بگه برده؟؟! :3t1:

rafa.com
11-16-2009, 02:56 PM
من با تونی مشکلی ندارم فقط دوستان خیلی بزرگش می کنن انگار اون نتیجه گرفته!!! :3t1: تونی خودش خیلی حالیش بود میتونست خارج از اسپانیا هم رنک بیاره :350: رافا بیشترین درصد نتایجش رو مدیون خودشه و درصد کمیش رو به عموش :441:

اگه تونی نبود الان عموی فوتبالی رافا یعنی میگل آنخل رافا رو فوتبالیست کرده بود
و اسپانیا هم تو تنیس کسی مثل رافا
رو نداشت که اینقدر خوشحالمون کنه :243:

ღஜGran Rafaஜღ
11-16-2009, 03:01 PM
من با نظر کورش موافقم رافا روی خلاقیتی که داره بازی می کنه عموش کنار زمین وایستاده وبراش دست میزنه اگر عموش مربی بود لااقل بک سرویس درست حسابی یادش می داد عموش فقط اوایل نادال به تنیس تشویق می کرد و این به شما می گم این اولیین واخرین مربی نادال است رافا هیچ وقت عموش بیرون نمی کنه به قول خودش همه این افتخارات را مدیون عموش می دونه:240::240::240::240::240:

nole
11-16-2009, 03:15 PM
سلام قهرمانی نوواکو تبریک میگم!(بیشتر به خودم) اگر اون تماشاچی های مذخرف فرانسوی نبودن بازی حداکثر با اسکور 6-2 6-3 تموم شده بود! ولی با کار اونا هم نوواک به هم ریخت هم منفیلس شاخ شد! در هر صورت به خیر گذشت!:188::188::188::188::188::188::188:

BABAK
11-16-2009, 04:17 PM
بزرگتر از کدوم حرفا؟؟ وقتی باخته توقع داری بیاد بگه برده؟؟! :3t1:

بزرگتر از حرفای پر از غرض تو که همه باختای نادالو مرتبط به مصدومیت میدونی و قهرمانی فدرر تو مادریدو به خاطر خستگی رفا میدونی در صورتی که قهرمانی ناحقش تو استرالیا نشون داده بود که این ادم چه قدرت بدنی باور نکردنی داره. تو ویمبلدون هم گفتی فدرر شانس آورده که نادال نیست و مورای رو هم رادیک حذف کرد و نواکم که به راجر نخوردو به هیچ تنیسور بزرگی نخورد پس قهرمانیش شانسی بود.و ... خلاصه از این حرفا زیاد زدی....:3t1::3t1:

نخواستم نبش قبر کنم فقط گفتی کدوم حرفا منم جواب دادم.

Nadal
11-16-2009, 04:18 PM
برد نواک رو تبریک میگم. خیلی شاخ شده این بشر! همیشه این موقع از سال جوکویچ تو کما بود ولی امسال کم نیاورده... با این وضعیت احتمال قهرمانیش تو لندن کم نیست. حداقل میشه گفت یک پای فینال هست!

Afshin
11-16-2009, 04:29 PM
برد نواک رو تبریک میگم. خیلی شاخ شده این بشر! همیشه این موقع از سال جوکویچ تو کما بود ولی امسال کم نیاورده... با این وضعیت احتمال قهرمانیش تو لندن کم نیست. حداقل میشه گفت یک پای فینال هست!

به نظر من هم خیلی آمادست و فقط ممکنه خستگی مانع نمایش خوبش تو لندن بشه

در یک کلام نواک تنیسور شاخ بی ثباته ! اگه تو کارش ثبات داشته باشه میتونه تنیسور خیلی بزرگتری هم بشه

یه موقع اینقدر آمادست و یه وقت دیگه مثل رولند و ویمی گند میزنه ! این جوری زیاد فایده نداره

ღஜGran Rafaஜღ
11-16-2009, 04:47 PM
به نظر من هم خیلی آمادست و فقط ممکنه خستگی مانع نمایش خوبش تو لندن بشه

در یک کلام نواک تنیسور شاخ بی ثباته ! اگه تو کارش ثبات داشته باشه میتونه تنیسور خیلی بزرگتری هم بشه

یه موقع اینقدر آمادست و یه وقت دیگه مثل رولند و ویمی گند میزنه ! این جوری زیاد فایده نداره

از دوستانی که طرفدار جوکو هستند معذرت میخوام که این حرفو میزنم می خوام جواب اقا افشین بدم اقا افشین این از بی شخصیتی این تنیسور است که تو یک جام خوب ظاهر میشه توی جام دیگر افت میکنه یک تنیس باز توی بک سال باید افت وخیز زیادی نداشته باشه.

msabet
11-16-2009, 05:15 PM
از دوستانی که طرفدار جوکو هستند معذرت میخوام که این حرفو میزنم می خوام جواب اقا افشین بدم اقا افشین این از بی شخصیتی این تنیسور است که تو یک جام خوب ظاهر میشه توی جام دیگر افت میکنه یک تنیس باز توی بک سال باید افت وخیز زیادی نداشته باشه.

سلام

این چه حرفی هست که میزنی.چه ربطی به شخصیتش داره . واقعا" برای طرز فکر شما متاسفم:182::490:. پس بنابر گفته شما میتوان این طور برداشت کرد که این فصل رافا خیلی بی شخصیت بوده چون خیلی افت و خیز داشته. یا مثلا" راجر در فصل قبل . من که اصلا" این حرفهای شما رو قبول ندارم و فکر هم نمی کنم بچه های دیگه هم قبول داشته باشن.

Afshin
11-16-2009, 05:24 PM
سلام

این چه حرفی هست که میزنی.چه ربطی به شخصیتش داره . واقعا" برای طرز فکر شما متاسفم:182::490:. پس بنابر گفته شما میتوان این طور برداشت کرد که این فصل رافا خیلی بی شخصیت بوده چون خیلی افت و خیز داشته. یا مثلا" راجر در فصل قبل . من که اصلا" این حرفهای شما رو قبول ندارم و فکر هم نمی کنم بچه های دیگه هم قبول داشته باشن.
فکر کنم منظور دوستمون یه چیز دیگه بوده
مثلا دیدی میگن فلان تیم شخصیت قهرمانی نداره ؟
منظورش یه چیز این مدلی بوده

PowerVu
11-16-2009, 06:43 PM
سوتی داغ داغ از بی بی سی فارسی:
البته ماهواره ما که داغونه دارم با موبایل از اینترنت می بینم بی بی سی رو!!!
در اخبار ورزشی ساعت 7 شب اون آقاهه که عینکی سرش بی مو هست
راجع به قهرمانی جوکو حرف می زد، گفت: "مونفیس تونست ست دوم رو
در «تای بریک» 7 بر 5 به سود خودش تموم کنه" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من که بازی رو ندیدم اما دو حالت داره. یا در یک روز قوانین تنیس عوض شده
یا بی بی سی هم مثل همه ی رسانه های فارسی زبان نشون داد که نگارنده
اخبار ورزشی شون یک کلمه از تنیس حالیش نمی شه.

یادمه اخبار ورزشی شبکه 3 داشت از همین تورنمنت صحبت می کرد اما ویدیوی
رولند گاروس رو نشون می داد. این نشون می ده تو صدا و سیما فرق رولند و مسترز
رو نمی دونن و روی نوارهای ویدیویی آرشیوی فقط نوشتن: "تنیس در فرانسه".
نتیجه اش این می شه که در حین قرائت اخبار مسترز پاریس فیلم رولند گاروس روی
خاک رس پخش می شه!!!!!!

Rio
11-16-2009, 07:27 PM
مثل اینکه رسانه های ایرانی کلا با تنیس رابطه خوبی ندارن!
اینجا تنیس مورد غضب واقع شده اونا تو لندن چه مرگشونه؟!! :3t1:

ღஜGran Rafaஜღ
11-16-2009, 07:52 PM
سلام

اقای عزیز رافا از زمان رولند گاروس تا الان مصدوم بوده باید بدنش افت کنه اما جوکو کدام مصدومیتی گرفتار شده وبدنش هم چند جامی افت میکنه رافا فبل ازاینکه مصدوم بشه قبل از رولند گاروس توی مسترز روم 2-0جوکویچ راشکست داد توی بارسلونا 2-0فرر را شکست داد توی مونته کارلو 2-1جوکو راشکست بعد توی ایندیا ولز 2-0 مورای را شکست داد توی دیویز کاپ 3-0 جوکو رابرد دیگه اینه همه بخاطر دارند توی استرالیا 3-2فدرر راشکست داد حالاجوکو قبل از رولند گاروس توی جام دبی 2-0 فرر راشکست داد توی بلگراد 2-0 کوی بوت راشکست داد دیگه خودتون قضاوت کنید:350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350:

Rio
11-16-2009, 08:48 PM
اقای عزیز رافا از زمان رولند گاروس تا الان مصدوم بوده باید بدنش افت کنه اما جوکو کدام مصدومیتی گرفتار شده وبدنش هم چند جامی افت میکنه رافا فبل ازاینکه مصدوم بشه قبل از رولند گاروس توی مسترز روم 2-0جوکویچ راشکست داد توی بارسلونا 2-0فرر را شکست داد توی مونته کارلو 2-1جوکو راشکست بعد توی ایندیا ولز 2-0 مورای را شکست داد توی دیویز کاپ 3-0 جوکو رابرد دیگه اینه همه بخاطر دارند توی استرالیا 3-2فدرر راشکست داد حالاجوکو قبل از رولند گاروس توی جام دبی 2-0 فرر راشکست داد توی بلگراد 2-0 کوی بوت راشکست داد دیگه خودتون قضاوت کنید:350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350::350:

شما نباید قدرت بدنی رافا رو با نواک مقایسه کنی!
تازه رافا با اینکه قوی بود دچار دردسر شد.
بیشتر تنیسورها آمادگی اشون یه منحنی سینوسی هست.

Mohammad
11-16-2009, 11:28 PM
سوتی داغ داغ از بی بی سی فارسی:
البته ماهواره ما که داغونه دارم با موبایل از اینترنت می بینم بی بی سی رو!!!
در اخبار ورزشی ساعت 7 شب اون آقاهه که عینکی سرش بی مو هست
راجع به قهرمانی جوکو حرف می زد، گفت: "مونفیس تونست ست دوم رو
در «تای بریک» 7 بر 5 به سود خودش تموم کنه" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من که بازی رو ندیدم اما دو حالت داره. یا در یک روز قوانین تنیس عوض شده
یا بی بی سی هم مثل همه ی رسانه های فارسی زبان نشون داد که نگارنده
اخبار ورزشی شون یک کلمه از تنیس حالیش نمی شه.

یادمه اخبار ورزشی شبکه 3 داشت از همین تورنمنت صحبت می کرد اما ویدیوی
رولند گاروس رو نشون می داد. این نشون می ده تو صدا و سیما فرق رولند و مسترز
رو نمی دونن و روی نوارهای ویدیویی آرشیوی فقط نوشتن: "تنیس در فرانسه".
نتیجه اش این می شه که در حین قرائت اخبار مسترز پاریس فیلم رولند گاروس روی
خاک رس پخش می شه!!!!!!

بي بي سي كاملا بخش تنيسش تعطيله، تورنمنت تموم ميشه ميره پي كارش!! هنوز تو زير نويس نتيجه ديدار نيمه نهايي رو ميزنه و خبر از بازي فينال ميده.

milad28235
11-17-2009, 01:14 AM

این نتایج رو حفظ کردی که چی بشه؟ :251:
بحث سر افت و خیز تنیسورها بود
نادال هم در سال 2007 در مقطعی افت کرد و از پس از اشتوتگارت دیگه جامی نبرد تا مونت کارلوی سال بعد!!!!!

milad28235
11-17-2009, 01:18 AM
میلاد جان مطمئن باش هیچکی بازیکنی تو مصاحبه اش نمیگه من برای قهرمانی نیومده بودم، عواقب خوبی نداره. من بازی رافا و نوکا رو به دقت دیدم، خب معلومه که اگه امتیاز بگیره باموس میکشه ولی خیلی از توپها رو میدونست که اگه بره باید خیلی فشار بیاره رو نرفت. هیچ بهانه ای نیست رافا خیلی وقتها برده و من گفتم باید میباخته مثل بازی با ورداسکو تو استرالیا و یا تو المپیک با نواک و .... .
ما نباید انتظار داشته باشیم بازیکنا همه اسرارشون رو بیان بگن، شاید رافا دوباره زانوش مشکل داره و چیزی نمیگه؟ برای همین مجبور دیگه ازین مصلحت اندیشی ها زیاد بکنه، نمیگم اون بازی رو میبرد اصلا همچین حرفی نمیزنم، ولی احساس کرد که دیگه به احتمال زیاد بازندست جدی نگرفتش، آخه تو اون دو ماه استراحت بدون عمل جراحی چه اتفاقی باید میوفتاد؟! ... ناراحتم که اینو میگم ولی اصلا به زانوی رافا خوش بین نیستم. :243:
آخه آلماگرو تعطیلی از خودش بود رافا کاری نمیکرد که اون اینقدر خنگه 5 تا پوینت نمیتونه بگیره رافا چیکار کنه؟!
تو خوش و بش آخر بازی هم خیلی گرم از نواک استقبال کرد، من رافا بگه م میرم مایورکا، از حالتاش میتونم بفهمم ناراحته خوشحاله.

بازم معتقدم نادال باز رو ول نکرد
اتفاقا در انتهای بازی خیلی تلاش می کرد که خودش رو نزدیک کنه
نوواک هم کمی بازیش نسبت به ست اول افت کرده بود
نادال امیدوار شده بود

تو به عکس العملهاش نگاه می کردی، می دیدی که چقدر داره تلاش می کنه و امید داره، حتی توی گیم آخر

milad28235
11-17-2009, 01:19 AM

بس که حالم به هم می خوره از بهونه هاشون :3t1::3t1::3t1::3t1:
حیف تنیسور جوانمردی مثل رافا نادال که هوادارای این مدلی داره
همش دنبال ماس مالی :3t1:

milad28235
11-17-2009, 01:22 AM

می دونم بیشترش مدیون تلاش خودشه، ولی نقش مربیش غیر قابل انکاره
اون قسمتی هم که قرمز کردم کاملا بی ربط بود
خوزه مورینیو مگه زمین بازیکن بودنش به کجا رسید؟
ولی بهترین مربیه

milad28235
11-17-2009, 01:29 AM
موفقیتهای فدرر هم بیشتر بخاطر خودش هستش
مربی کمترین نقشو داشته

بله، الان شاید فدرر دیگه به مربی نیاز نداشته باشه
دیگه مربی چی می خواد به راجر یاد بده که نمی دونه؟ :251:

ولی پیتر لونگرن و کارتر خیلی زحمت کشیدن براش انصافا

عمو تونی هم حق داره به گردن رافا :441:

Farid
11-17-2009, 02:37 AM
با سلام
اول از همه من یک Preview راجع به فینال نوشتم که صبح روز بازی چون DNS ها اماده نبودند نتونستم وارد سایت بشوم.
خب بحث راجع به مربیه
دوستان در حال حاظر نه Federer و نه Nadal هیچ احتیاجی به مربی ندارند.
در مورد Federer
باید بگم که از لحاظ فنی شما بازیکنی در طول تاریخ تنیس به کاملی Federer پیدا نخواهید کرد , همان بکهندش که نقطه ضعفش به حساب میاد در بین بکهند یک دستهای دنیا جزو Top 5 ه.
در مورد Nadal
من یک سوال از دوستاران و هواداران دو اتیشه Nadal دارم:
یک مربی چه تاکتیکی در زمین میتونه به Nadal بگه که وی توانائی پیاده کردن اون تاکتیک رو داشته باشه؟, به عنوان مثال:
مربی از Nadal بخواهد که:
1- شما در برابر Verdasco ( که علاوه بر چپ دست بودن بال قویترش فرهندشه و فرهندش جزو 5 فرهند برتر جهان است ) به جای اینکه 90 % سرویسها را در قسمت AD Court با سرویس Slice به طرف فرهند وی بزنی و 10% Down the T بری برعکس عمل کن و یا در قسمت Deuce Court به جای اینکه در 90% موارد با سرویس Slice به طرف فرهند وی بری و 10% Out Wide بزنی سعی کن برعکس عمل کنی.
2- شما در برابر Wawrinka که به زمان احتیاج دارد و از اینکه بازیکنان وی را به عجله بیندازند و Passing Shot خوبی نداره و یا Gonzalez که از طرف بکهدش به ندرت از Top Spin استفاده میکنه و بیشتر Slice میزنه و کار را برای بازیکنانی که به روی تور هجوم بیاورند ( Net Rushers ) اسان می کند تا انها با یک جواب Slice از طرف بال ضعیفتر Gonzalez با یک Volley ساده روبرو باشند و در کل این دو جزو اندسته از بازیکنانی نیستند که Loves a target at the net باشند از تاکتیک Serve and Volley استفاده کن.
3- شما سعی کن در برابر بازیکنان قد بلندی مانند ( Berdych - Safin - Soderling - Cilic - Del Potro - Gulbis ) با دیکته کردن بازی با ظربات فرهند Flat قدرت حرکتی ضعیف انها در زمین ( چون ایندسته از بازیکنان به علت قد بلند به خوبی در زمین حرکت نمی کنند و سرعت حرکتی خوبی ندارند ) را به چالش بکش. ( به علت استفاده از Western Grip ه که Nadal نمی تواند از طرف فرهند ظربات Flat بزند)
4- شما سعی کن در برابر بازیکنان قد بلندی مانند ( Berdych - Safin - Soderling - Cilic - Del Potro - Gulbis ) که در عقب زمین نسبت به قد بلندشان خیلی بد حرکت نمی کنند اما هنگامی که می خواهد به روی تور حرکت کنند بیشتر دجار مشکل هستند از Drop Shot استفاده کن.
5- شما سعی کن در برابر بازیکنانی مانند : Federer و Tsonga و Roddick که بال ضعیفترشان بکهندشانه هنگامی که انها فرهند croocourt به روی بال ضعیفتر تو که بکهندته می اندازند ناگهان با تغییر جهت دادن توپ از طرف بکهندت Down the Line برو که بر روی بال ضعیفتر انها که بکهندشانه فرود بیاد ( Nadal از طرف بکهندش می تواند Backhand crosscourt را Flat بزند اما Backhand Down the Line ی هم که بعضی وقتها می زند بیشتر جنبه دفاعی و Top Spin دار است.
خب دوستان Nadal قادر به انجام هیچکدام از این تاکتیکها نیست چون سلاحش رو نداره.
حالا شما به عنوان یک مربی چه کاری رو باید از Nadal بخواهید؟
همان کاری رو که بلده انجام بده:
خب Nadal جان مثل همیشه انقدر توپ به زمین حریف برگردان تا بالاخره وی unforced-error بدهد , شش دومت رو که دنبالت اورده ای پسرم ( چون من فکر می کنم که Nadal بر خلاف همه انسانها که یک شش دارند دو تا شش داره [ دوپینگش همینه رفته یک شش اضافی کار گذاشته ] ) , خب این بازیکن که امروز باهاش بازی داری خوشبختانه بکهندش ضعیفه و قدش هم کوتاهه و بکهدش هم یک دست هست بنابراین برو و انقدر Forehand Crosscourt ه Top-Spin دار ( توپها با ان Spin ی که Nadal به روی توپ میگذارد و در تاریخ تنیس بی همتاست [ حدود 1600 دور در دقیقه ] پس از برخورد با زمین ارتفاع زیادی می گیرند ) روی بکهندش بنداز که بیچاره شه و 99% موارد هم سرویستو به روی بکهندش بنداز , اوه Serve & Volleyer هم که هست دیگه هیچ چی برو پسر گلم Pass ش کن. خب ریتم بازیش هم که سریع دیگه هیچی برو انقدر بین امتیازات وقت تلف کن تا بازیشو از ریتم بندازی و نفست هم تازه بشه ( بی خیال 20 ثانیه وقت بین امتیازات چون داورها جرات نمی کنند که این قانون را درباره تو که نفر دوم جهانی اعمال کنند اگر هم بکنند یک بار بیشتر اینکار را نمی کنند که امتیاز از دست ندی )
باور کنید یا نه ( Believe it or not )
تنها چیزی که یک مربی می تواند قبل از بازی به Nadal بگوید همین هاست که با نگفتنش هم فرقی نداره چون اگر هم نگه Nadal همین کارها را می کند.
بنابراین:
Nadal هیچ احتیاجی به مربی ندارد چرا : چون مربی هر کاری رو از Nadal بخواهد وی قادر به انجام دادن ان نیست.
فکر می کنید اینها رو از روی این گفتم که از Nadal بدم میاد , نه دوستان اینها عین واقعیت بود اما هواداران Nadal نمی خواهند انها را باور کنند , ممکنه روزی به حرفای من برسید.
به هر حال نمی خواستم این موارد رو بگم اما چون دیدم دوستان چندین صفحه راجع به ان بحث کردند من این پست رو زدم.
موفق باشید

koury
11-17-2009, 10:06 AM
بزرگتر از حرفای پر از غرض تو که همه باختای نادالو مرتبط به مصدومیت میدونی و قهرمانی فدرر تو مادریدو به خاطر خستگی رفا میدونی در صورتی که قهرمانی ناحقش تو استرالیا نشون داده بود که این ادم چه قدرت بدنی باور نکردنی داره. تو ویمبلدون هم گفتی فدرر شانس آورده که نادال نیست و مورای رو هم رادیک حذف کرد و نواکم که به راجر نخوردو به هیچ تنیسور بزرگی نخورد پس قهرمانیش شانسی بود.و ... خلاصه از این حرفا زیاد زدی....:3t1::3t1:

نخواستم نبش قبر کنم فقط گفتی کدوم حرفا منم جواب دادم.

حالا که نبش قبرم می کنی اقلا درست بکن تا ما گیج نشیم!!! یعنی شما میگی فدرر تو استرالیا باید قهرمان میشد؟! وقتی تو فینال باخته یعنی همون حد تلاش کرده و نه بیشتر نه کمتر!
بطور کلی الان فدرر بهترین تنیسور تاریخه با 15 گرند اسلم، شما نمیتونی بگی فدرر اندازه ی 20 تا گرند اسلم بزرگه چون چیزی که تموم شده و بدست نیامده دیگه بر نمیگرده!! با این حرفای شما نه چیزی از ارزش استرالیان اپن رافا کم میشه نه کاپ قهرمانی رو به فدرر تقدیم می کنن :3t1: فدرر مادرید و ویمبلدون رو برده نوش جونش مگه کسی بدون شایستگی قهرمان میشه؟! مشخصه نه! شما نمیدونم منظورت از این حرفا چیه میخوای ارزش فدرر رو بیش از چیزی که هست بالا ببری مثلا؟؟ :350:

koury
11-17-2009, 10:08 AM
می دونم بیشترش مدیون تلاش خودشه، ولی نقش مربیش غیر قابل انکاره
اون قسمتی هم که قرمز کردم کاملا بی ربط بود
خوزه مورینیو مگه زمین بازیکن بودنش به کجا رسید؟
ولی بهترین مربیه

خب عموی رافا بیشتری تلاشی که کرده یکی معرفی رافا به تنیس و دیگری جلوگیری از عصبانیت رافا بوده! یادمه رافا یه جا می گفت اگه تو دوران کودکی راکت میکوبیده زمین تونی نمیزاشته تنیس بازی کنه :350: ولی مثلا چپ دستی رافا چه ربطی به تونی داره بالاجبار که رافا رو چپ دست نکرده خود رافام ته مایه ای داشته که این قدرت رو تو دست چپش داره دیگه :441:

milad28235
11-17-2009, 12:30 PM
فدرر مادرید و ویمبلدون رو برده نوش جونش مگه کسی بدون شایستگی قهرمان میشه؟!

اتفاقا شما و رفقات شایستگی قهرمانی فدرر رو زیر سوال بردین
با توجیهات همیشگی و تهوع آورتون

توی ویمبلدون که گفتین به رنکهای بالا نخورد
توی مادرید هم که رافا خسته بود

:3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1:

milad28235
11-17-2009, 12:38 PM
خب عموی رافا بیشتری تلاشی که کرده یکی معرفی رافا به تنیس و دیگری جلوگیری از عصبانیت رافا بوده! یادمه رافا یه جا می گفت اگه تو دوران کودکی راکت میکوبیده زمین تونی نمیزاشته تنیس بازی کنه :350: ولی مثلا چپ دستی رافا چه ربطی به تونی داره بالاجبار که رافا رو چپ دست نکرده خود رافام ته مایه ای داشته که این قدرت رو تو دست چپش داره دیگه :441:

اولا این که تونی بود که نادال رو تنیسور کرد، والا اصلا این قصد رو نداشت
واسه همین یه مساله باید ازش متشکر باشید
چپ دست کردنش هم که پیشنهاد تونی بود، والا عادیه که کسی که راست دسته، با همون دست هم بازی کنه

می گم که
تا پارسال که رافا ویمبلدون رو برد تونی بهترین مربی بود، حالا شده هویج :251:
حیا ندارین، دست خودتون نیست

Mohammad
11-17-2009, 01:18 PM
با سلام
اول از همه من یک Preview راجع به فینال نوشتم که صبح روز بازی چون DNS ها اماده نبودند نتونستم وارد سایت بشوم.
خب بحث راجع به مربیه
دوستان در حال حاظر نه Federer و نه Nadal هیچ احتیاجی به مربی ندارند.
در مورد Federer
باید بگم که از لحاظ فنی شما بازیکنی در طول تاریخ تنیس به کاملی Federer پیدا نخواهید کرد , همان بکهندش که نقطه ضعفش به حساب میاد در بین بکهند یک دستهای دنیا جزو Top 5 ه.
در مورد Nadal
من یک سوال از دوستاران و هواداران دو اتیشه Nadal دارم:
یک مربی چه تاکتیکی در زمین میتونه به Nadal بگه که وی توانائی پیاده کردن اون تاکتیک رو داشته باشه؟, به عنوان مثال:
مربی از Nadal بخواهد که:
1- شما در برابر Verdasco ( که علاوه بر چپ دست بودن بال قویترش فرهندشه و فرهندش جزو 5 فرهند برتر جهان است ) به جای اینکه 90 % سرویسها را در قسمت AD Court با سرویس Slice به طرف فرهند وی بزنی و 10% Down the T بری برعکس عمل کن و یا در قسمت Deuce Court به جای اینکه در 90% موارد با سرویس Slice به طرف فرهند وی بری و 10% Out Wide بزنی سعی کن برعکس عمل کنی.
2- شما در برابر Wawrinka که به زمان احتیاج دارد و از اینکه بازیکنان وی را به عجله بیندازند و Passing Shot خوبی نداره و یا Gonzalez که از طرف بکهدش به ندرت از Top Spin استفاده میکنه و بیشتر Slice میزنه و کار را برای بازیکنانی که به روی تور هجوم بیاورند ( Net Rushers ) اسان می کند تا انها با یک جواب Slice از طرف بال ضعیفتر Gonzalez با یک Volley ساده روبرو باشند و در کل این دو جزو اندسته از بازیکنانی نیستند که Loves a target at the net باشند از تاکتیک Serve and Volley استفاده کن.
3- شما سعی کن در برابر بازیکنان قد بلندی مانند ( Berdych - Safin - Soderling - Cilic - Del Potro - Gulbis ) با دیکته کردن بازی با ظربات فرهند Flat قدرت حرکتی ضعیف انها در زمین ( چون ایندسته از بازیکنان به علت قد بلند به خوبی در زمین حرکت نمی کنند و سرعت حرکتی خوبی ندارند ) را به چالش بکش. ( به علت استفاده از Western Grip ه که Nadal نمی تواند از طرف فرهند ظربات Flat بزند)
4- شما سعی کن در برابر بازیکنان قد بلندی مانند ( Berdych - Safin - Soderling - Cilic - Del Potro - Gulbis ) که در عقب زمین نسبت به قد بلندشان خیلی بد حرکت نمی کنند اما هنگامی که می خواهد به روی تور حرکت کنند بیشتر دجار مشکل هستند از Drop Shot استفاده کن.
5- شما سعی کن در برابر بازیکنانی مانند : Federer و Tsonga و Roddick که بال ضعیفترشان بکهندشانه هنگامی که انها فرهند croocourt به روی بال ضعیفتر تو که بکهندته می اندازند ناگهان با تغییر جهت دادن توپ از طرف بکهندت Down the Line برو که بر روی بال ضعیفتر انها که بکهندشانه فرود بیاد ( Nadal از طرف بکهندش می تواند Backhand crosscourt را Flat بزند اما Backhand Down the Line ی هم که بعضی وقتها می زند بیشتر جنبه دفاعی و Top Spin دار است.
خب دوستان Nadal قادر به انجام هیچکدام از این تاکتیکها نیست چون سلاحش رو نداره.
خب Nadal جان مثل همیشه انقدر توپ به زمین حریف برگردان تا بالاخره وی unforced-error بدهد , شش دومت رو که دنبالت اورده ای پسرم ( چون من فکر می کنم که Nadal بر خلاف همه انسانها که یک شش دارند دو تا شش داره [ دوپینگش همینه رفته یک شش اضافی کار گذاشته ] ) , خب این بازیکن که امروز باهاش بازی داری خوشبختانه بکهندش ضعیفه و قدش هم کوتاهه و بکهدش هم یک دست هست بنابراین برو و انقدر Forehand Crosscourt ه Top-Spin دار ( توپها با ان Spin ی که Nadal به روی توپ میگذارد و در تاریخ تنیس بی همتاست [ حدود 1600 دور در دقیقه ] پس از برخورد با زمین ارتفاع زیادی می گیرند ) روی بکهندش بنداز که بیچاره شه و 99% موارد هم سرویستو به روی بکهندش بنداز , اوه Serve & Volleyer هم که هست دیگه هیچ چی برو پسر گلم Pass ش کن. خب ریتم بازیش هم که سریع دیگه هیچی برو انقدر بین امتیازات وقت تلف کن تا بازیشو از ریتم بندازی و نفست هم تازه بشه ( بی خیال 20 ثانیه وقت بین امتیازات چون داورها جرات نمی کنند که این قانون را درباره تو که نفر دوم جهانی اعمال کنند اگر هم بکنند یک بار بیشتر اینکار را نمی کنند که امتیاز از دست ندی )
تنها چیزی که یک مربی می تواند قبل از بازی به Nadal بگوید همین هاست که با نگفتنش هم فرقی نداره چون اگر هم نگه Nadal همین کارها را می کند.
بنابراین:
Nadal هیچ احتیاجی به مربی ندارد چرا : چون مربی هر کاری رو از Nadal بخواهد وی قادر به انجام دادن ان نیست.
فکر می کنید اینها رو از روی این گفتم که از Nadal بدم میاد , نه دوستان اینها عین واقعیت بود اما هواداران Nadal نمی خواهند انها را باور کنند , ممکنه روزی به حرفای من برسید.
به هر حال نمی خواستم این موارد رو بگم اما چون دیدم دوستان چندین صفحه راجع به ان بحث کردند من این پست رو زدم.
موفق باشید

فرید جان هر وقت مشکل DNS داشتین میتونین از این آدرس استفاده کنید:
http://208.53.168.9/~tennista/ (http://208.53.168.9/%7Etennista/)
فرید جان گفتی طرفدارای Rafa جواب بدن منم نظرمو موافق و مخالف میگم، درسته همونطور که شما گفتی Rafa در تکنیک خیلی از تاکتیک های تنیس مشکل داره خودش اینو میدونه بارها و بارها خودش گفته ولی مهم اینه که میخواد با تمرین به همه چی برسه، این یه حقیقته، Rafa ابایی نداره تو این وضعیت که هم شماره یک جهان بوده هم سالهای سال شماره 2 جهان، بیان موقعی که داره ار عموش Serve Motion یاد میگره ازش فیلم بگیرن همه جا نشون بدن، میدونه تو خیلی از چیزا ایراد داره ولی معتقده با پشتکار میتونه حلشون کنه یا حداقل کم رنگشون کنه، میدونه به اندازه Federer مستعد نیست تو هم مصاحبه هاشم بارها و بارها گفته! ولی خب من سعی میکنم با توضیحات پائین بگم Rafa با این شرایط هوشمندانه ترین تصمیمات رو میگره. نه همیشه ولی خیلی وقتها.
1. کاملا موافقم، فرید جان من خودم اساسا با سرویسهای Rafa مشکل دارم هم Placement هم Pace. ولی خب از اونطرف میبینم Rafa ابزارشو نداره کار دیگه ای نمیتونه بکنه.
Rafa نمیتونه Pace سرویساشو بیشتر از این بکنه، تواناییش همینه حالا هم به خاطر Wind-Up ناقص Serve Motion ش هست هم به خاطر اینکه ذاتا چپ دست هست. که بیشتر دومی باعث ضعف سرویسش هست چرا که خیلی از Giant های مقوله سرویس مثل Tsonga و Roddick از Wind-Up کلاسیک استفاده نمیکنن ولی سرویس های فوق العاده سرعتی دارند.
میمونه Placement که بازم به نظرم زیاد Intelligent نیست مجموعا ولی خب خیلی وقتها بازی با Tsonga خیلی خوب Unpredictable میشه :655: اینم باید در نطر بگیرم Variety داشتن Placement سرویس هم باز به این بر میگرده که شما سرویس Flat از نوع Unplayable هم بتونی بزنی درکنار انواع دیگه مثل Slice و Topspin و American Twist و غیره، اخه سرویس Flat به T با Pace کم در حد Rafa که بدرد نمیخوره؟! نه؟ پس مجبوری Choice های دیگه رو بهش اولویت بدی حتی اگه حریفت Lefty باشه Forehand شم خوب باشه، بهتره از Advantage Side سرویس Kick و Slice رو تست کنی تا بالاخره حریفت هم مقداری از Court خارج بشه هم احتمالا برای زدن ضربه مقداری تو Trouble بیوفته. وانگهی Rafa در برابر Lefty ها هم آمارش نسبتا تو Out wide زدن از Advantage Court بد نیست. از Deuce Side سرویس Wide زدن برای یه Lefty باز Pace خوب نیاز داره که باز کار Rafa نیست.
2. Volley رو موافقم، ولی Serve and Volley رو باز به نظرم Rafa مهمترین ابزارشو که همون سرویس هست رو نداره، فقط Pass میشه در این حالت. Rafa اصولا خیلی هم بد Volley نمیکنه ولی نمیدونم چرا اینقدر از روی Net آمدن میترسه. راحت میتونه در حین Rally کردن بیاد رو Net ولی نمیکنه که خوب نیست به نظرم.
3. موافقم. ولی Rafa به علت استفاده از Western Grip نیست که نمیتونه Hard تر بازی کنه به خاطر Swing ش هست بیشتر Down-To-Up هست و همینطور Follow-Through مورد استفاده اش (Buggy-whip) که همه اینا باعش میشه فورهنداش Loopy بشه وگرنه نمونه بارزش Djokovic با گریپ Western خیلی خوب Hard ضربه میزنه و Pace و Spin همه با هم داره. A Driving TopSpin Forehand with Low Trajectory .
4. موافقم.
5. بدجور موافقم مخوصا این اواخر خیلی از Down-The-Line هارو هی Slice میکنه میره رو اعصابم. کلا Rafa خیلی ترسو شده این اواخر.
طبق تحقیق که John Yandell محقق که همه فک کنم بشناسیمش، با فیلمهای معروفش از ضربات بازیکنای مختلف، ضربات Topspin فورهند Rafa تا 4900 در بیشترین حالت و متوسط 3200 در دقیقه دور خودش میچرخه. اون امار شما فک کنم قدیمی تر باشه.
اون زمانم بین امتیازها، در تورنمنتهای زیر مجموعه ATP ، طبق کتاب قانون 25 ثانیست. که خیلی وقتها از اون تجاوز نمیکنه ولی من خودم اعصابم خورد میشه اینقدر لفت میده ولی اصلا نمیتونم قبول کنم Rafa برای از بین بردن ریتم اینکارو میکنه، شاید در عمل همچین تاثیری بذاره؟! ولی از روی عمد نیست. Rafa ضربه اش Net Cord میشه ولی بازی ادامه پیدا میکنه صد بار توپ این ور اون ور میشه بعد Rafa اون Point رو میگره دستشو به علامت Apology میاره بالا که مبادا ریتم بازیکن سر اون Net cord بهم خورده باشه. یا وقتی حولش رو پرت میکنه میوفته زمین از Ball kid معذرت خواهی میکنه، اون حرکت بهتره مختصر بشه شاید بیشترین ضرر هم خود Rafa میکنه ولی خب وسواس هم بد دردیه.
Rafa خیلی چیزهای خوبم داره ضمنا مثل Magnificent Anticipation Capability که نشان از هوش بالای Rafa داره و الیته خیلی چیزای دیگه ....

Rio
11-17-2009, 01:44 PM
ب
چون من فکر می کنم که Nadal بر خلاف همه انسانها که یک شش دارند دو تا شش داره

فرید جان همه انسانها دو تا شش دارند چپ و راست!

Rio
11-17-2009, 01:49 PM
فرید جان هر وقت مشکل DNS داشتین میتونین از این آدرس استفاده کنید:
http://208.53.168.9/~tennista/ (http://208.53.168.9/%7Etennista/)
فرید جان گفتی طرفدارای Rafa جواب بدن منم نظرمو موافق و مخالف میگم، درسته همونطور که شما گفتی Rafa در تکنیک خیلی از تاکتیک های تنیس مشکل داره خودش اینو میدونه بارها و بارها خودش گفته ولی مهم اینه که میخواد با تمرین به همه چی برسه، این یه حقیقته، Rafa ابایی نداره تو این وضعیت که هم شماره یک جهان بوده هم سالهای سال شماره 2 جهان، بیان موقعی که داره ار عموش Serve Motion یاد میگره ازش فیلم بگیرن همه جا نشون بدن، میدونه تو خیلی از چیزا ایراد داره ولی معتقده با پشتکار میتونه حلشون کنه یا حداقل کم رنگشون کنه، میدونه به اندازه Federer مستعد نیست تو هم مصاحبه هاشم بارها و بارها گفته! ولی خب من سعی میکنم با توضیحات پائین بگم Rafa با این شرایط هوشمندانه ترین تصمیمات رو میگره. نه همیشه ولی خیلی وقتها.
1. کاملا موافقم، فرید جان من خودم اساسا با سرویسهای Rafa مشکل دارم هم Placement هم Pace. ولی خب از اونطرف میبینم Rafa ابزارشو نداره کار دیگه ای نمیتونه بکنه.
Rafa نمیتونه Pace سرویساشو بیشتر از این بکنه، تواناییش همینه حالا هم به خاطر Wind-Up ناقص Serve Motion ش هست هم به خاطر اینکه ذاتا چپ دست هست. که بیشتر دومی باعث ضعف سرویسش هست چرا که خیلی از Giant های مقوله سرویس مثل Tsonga و Roddick از Wind-Up کلاسیک استفاده نمیکنن ولی سرویس های فوق العاده سرعتی دارند.
میمونه Placement که بازم به نظرم زیاد Intelligent نیست مجموعا ولی خب خیلی وقتها بازی با Tsonga خیلی خوب Unpredictable میشه :655: اینم باید در نطر بگیرم Variety داشتن Placement سرویس هم باز به این بر میگرده که شما سرویس Flat از نوع Unplayable هم بتونی بزنی درکنار انواع دیگه مثل Slice و Topspin و American Twist و غیره، اخه سرویس Flat به T با Pace کم در حد Rafa که بدرد نمیخوره؟! نه؟ پس مجبوری Choice های دیگه رو بهش اولویت بدی حتی اگه حریفت Lefty باشه Forehand شم خوب باشه، بهتره از Advantage Side سرویس Kick و Slice رو تست کنی تا بالاخره حریفت هم مقداری از Court خارج بشه هم احتمالا برای زدن ضربه مقداری تو Trouble بیوفته. وانگهی Rafa در برابر Lefty ها هم آمارش نسبتا تو Out wide زدن از Advantage Court بد نیست. از Deuce Side سرویس Wide زدن برای یه Lefty باز Pace خوب نیاز داره که باز کار Rafa نیست.
2. Volley رو موافقم، ولی Serve and Volley رو باز به نظرم Rafa مهمترین ابزارشو که همون سرویس هست رو نداره، فقط Pass میشه در این حالت. Rafa اصولا خیلی هم بد Volley نمیکنه ولی نمیدونم چرا اینقدر از روی Net آمدن میترسه. راحت میتونه در حین Rally کردن بیاد رو Net ولی نمیکنه که خوب نیست به نظرم.
3. موافقم. ولی Rafa به علت استفاده از Western Grip نیست که نمیتونه Hard تر بازی کنه به خاطر Swing ش هست بیشتر Down-To-Up هست و همینطور Follow-Through مورد استفاده اش (Buggy-whip) که همه اینا باعش میشه فورهنداش Loopy بشه وگرنه نمونه بارزش Djokovic با گریپ Western خیلی خوب Hard ضربه میزنه و Pace و Spin همه با هم داره. A Driving TopSpin Forehand with Low Trajectory .
4. موافقم.
5. بدجور موافقم مخوصا این اواخر خیلی از Down-The-Line هارو هی Slice میکنه میره رو اعصابم. کلا Rafa خیلی ترسو شده این اواخر.
طبق تحقیق که John Yandell محقق که همه فک کنم بشناسیمش، با فیلمهای معروفش از ضربات بازیکنای مختلف، ضربات Topspin فورهند Rafa تا 4900 در بیشترین حالت و متوسط 3200 در دقیقه دور خودش میچرخه. اون امار شما فک کنم قدیمی تر باشه.
اون زمانم بین امتیازها، در تورنمنتهای زیر مجموعه ATP ، طبق کتاب قانون 25 ثانیست. که خیلی وقتها از اون تجاوز نمیکنه ولی من خودم اعصابم خورد میشه اینقدر لفت میده ولی اصلا نمیتونم قبول کنم Rafa برای از بین بردن ریتم اینکارو میکنه، شاید در عمل همچین تاثیری بذاره؟! ولی از روی عمد نیست. Rafa ضربه اش Net Cord میشه ولی بازی ادامه پیدا میکنه صد بار توپ این ور اون ور میشه بعد Rafa اون Point رو میگره دستشو به علامت Apology میاره بالا که مبادا ریتم بازیکن سر اون Net cord بهم خورده باشه. یا وقتی حولش رو پرت میکنه میوفته زمین از Ball kid معذرت خواهی میکنه، اون حرکت بهتره مختصر بشه شاید بیشترین ضرر هم خود Rafa میکنه ولی خب وسواس هم بد دردیه.
Rafa خیلی چیزهای خوبم داره ضمنا مثل Magnificent Anticipation Capability که نشان از هوش بالای Rafa داره و الیته خیلی چیزای دیگه ....

رئیس جان ما را سرکار میذاری که میگی زبان میخوام یاد بگیرم؟!!!!:243:
این پستت که به زبان انگلیسیه که چند تا کلمه فارسی هم قاطی اش کردی!!

Afshin
11-17-2009, 01:53 PM

آره بابا ... خودشو لوس میکرد اون شب
خجالت نمیکشه با این سنش ما رو سر کار میزاره:3t1:

Mohammad
11-17-2009, 02:00 PM
چه لوسی، به دور از لوس بازی این که فایده نداره باید Native وار حرف بزنی بنویسی بفهمی :655:
اینکه در همون حد پروندنه.

Farid
11-17-2009, 02:01 PM
با سلام
خب در بیشتر موارد شما هم نظرات مخالف با نظر من ندادی اما در چند مورد باید بگم که
میدونه به اندازه Federer مستعد نیست تو هم مصاحبه هاشم بارها و بارها گفته!
به نظر من دو کلمه بی مفهومند:
1- شانس : ممکنه شما در یک لحظه در یک کار شانس بیارید اما اگر در ان کار ثبات داشته باشید هر چه هم که به قول معروف بد شانسی بیارید موفق می شوید.
2- استعداد: من استعداد رو اینجوری معنی می کنم : هوش و علاقه و پشتکار و انتخاب راه و روش مناسب برای رسیدن به هدف.
1- من خودم اساسا با سرویسهای Rafa مشکل دارم هم Placement هم Pace.
در این زمینه باید بگم که هنگامی که از طرف AD Court سرویس Slice میزنه از لحاظ Placement عالیه.
3-ولی Rafa به علت استفاده از Western Grip نیست که نمیتونه Hard تر بازی کنه
منم نگفتم Hard تر گفتم Flat بزنه
Hard با Flat متفاوته بازیکنانی هستند مانند Hewitt - Ferrer - Tipsarevic که ظربات Hard ی ندارند ولی نوع ظربه زدنشون Flat ه بنابراین هنگامی که بر روی سطوح سریع مانند چمن و یا برخی سطوح Hard که Low Bounce باشند بازی می کنند ( یکی از علت موفق بودن Hewitt در Wimbledon بر خلاف سبک بازیش که Defensive Counter Punchers ه و Big Server هم نیست همین استفاده از ظربات Flat ه ) توپهای انها Skid through the court می شود و زمان را از حریف برای جواب دادن ان ظربه می گیرد.
مثلا Andreev هم از Western Grip استفاده می کند و بعد از Nadal بیشترین Top Spin رو از طرف فرهندش بر روی توپها میزاره. ( البته باید گفت که سبک بازی Andreev سبک Ultra Agression ه که نقطه مقابل سبک بازی Nadal است )
ضربات Topspin فورهند Rafa تا 4900 در بیشترین حالت و متوسط 3200 در دقیقه دور خودش میچرخه. اون امار شما فک کنم قدیمی تر باشه.
من این مطلب رو سال پیش در سایت Tennis خوندم که Swing های مختلف فرهند Nadal رو با هم مقایسه کرده بود و گفته بود هنگامی که از Figure 8 استفاده می کند حدود 1600 دور در دقیقه توپها چرخش دارند.
اما محمد جان میدونی 4900 دور در دقیقه یعنی چی فکر کنم این بابا کمی که نه بیش از اندازه غلو کرده.
فرید جان همه انسانها دو تا شش دارند چپ و راست!
rio جان ( شرمنده من اسم شما رو نمیدونم ) پس اگر اینطوریست Nadak ممکنه سه تا شش داشته باشه.

Farid
11-17-2009, 02:13 PM
اما محمد جان ( و یا سایرین طرفداران Nadal ) پاسخ من رو ندادید:
یک مربی چه تاکتیکی در زمین میتونه به Nadal بگه که وی توانائی پیاده کردن اون تاکتیک رو داشته باشه؟
جواب من
خب Nadal جان مثل همیشه انقدر توپ به زمین حریف برگردان تا بالاخره وی unforced-error بدهد , شش سومت رو که دنبالت اورده ای پسرم ( چون من فکر می کنم که Nadal بر خلاف همه انسانها که دو شش دارند سه تا شش داره [ دوپینگش همینه رفته یک شش اضافی کار گذاشته ] ) , خب این بازیکن که امروز باهاش بازی داری خوشبختانه بکهندش ضعیفه و قدش هم کوتاهه و بکهدش هم یک دست هست بنابراین برو و انقدر Forehand Crosscourt ه Top-Spin دار ( توپها با ان Spin ی که Nadal به روی توپ میگذارد و در تاریخ تنیس بی همتاست [ حدود 1600 دور در دقیقه ] پس از برخورد با زمین ارتفاع زیادی می گیرند ) روی بکهندش بنداز که بیچاره شه و 99% موارد هم سرویستو به روی بکهندش بنداز , اوه Serve & Volleyer هم که هست دیگه هیچ چی برو پسر گلم Pass ش کن. خب ریتم بازیش هم که سریع دیگه هیچی برو انقدر بین امتیازات وقت تلف کن تا بازیشو از ریتم بندازی و نفست هم تازه بشه ( بی خیال 20 ثانیه وقت بین امتیازات چون داورها جرات نمی کنند که این قانون را درباره تو که نفر دوم جهانی اعمال کنند اگر هم بکنند یک بار بیشتر اینکار را نمی کنند که امتیاز از دست ندی )
بنابراین:

Mohammad
11-17-2009, 02:13 PM
درسته، من منظورم وقتی بود که مثلا میاد به T سرویس Flat بزنه، میزنه وسط زمین، سرعتم نداره بعد یه آدمی مثل ورداسکو که به راحتی Inside-Out Forehand میزنه راحت میتونه یه Return با Aggression بالا بزنه.
خب منم میگم Flat نزنه، ولی وقتی Pace رو نسبت به Spin بالا ببری و ضربات جهتدار Acute Angle بزنی، میتونی رو Hard هم موفق باشی و از ضعف بازکنای بلند قد در پویایی کم استفاده کنی. من تو یه کتاب علمی خوندم Topspin با Trajectory کم حتی نسبت به ضربه Flat کمتر Bounce میکنه و خیلی مناسبه جلوی بازیکنی بلند قد مثل Soderling . مهم گرفتن زمان از حریف برای برگردونن حالا با Topspin یا بدون TopSpin .

Farid
11-17-2009, 02:22 PM
دقیقا با حرفهای شما موافقم
ولی وقتی Pace رو نسبت به Spin بالا ببری و ضربات جهتدار Acute Angle بزنی، میتونی رو Hard هم موفق باشی و از ضعف بازکنای بلند قد در پویایی کم استفاده کنی.
بله مهم اینست که بازی رو دیکته کنه نه اینکه از سه چهار متر پشت Baseline هی سعی کنی توپ برگردونی تا حریف Miss کنه.
مهم گرفتن زمان از حریف برای برگردونن حالا با Topspin یا بدون TopSpin .
Andreev هم همین کار رو میکنه ( مهم طبیعت بازیشه که دوست داره امتیازات رو دیکته کنه )

Mohammad
11-17-2009, 02:23 PM
اما محمد جان ( و یا سایرین طرفداران Nadal ) پاسخ من رو ندادید:
یک مربی چه تاکتیکی در زمین میتونه به Nadal بگه که وی توانائی پیاده کردن اون تاکتیک رو داشته باشه؟
جواب من
خب Nadal جان مثل همیشه انقدر توپ به زمین حریف برگردان تا بالاخره وی unforced-error بدهد , شش سومت رو که دنبالت اورده ای پسرم ( چون من فکر می کنم که Nadal بر خلاف همه انسانها که دو شش دارند سه تا شش داره [ دوپینگش همینه رفته یک شش اضافی کار گذاشته ] ) , خب این بازیکن که امروز باهاش بازی داری خوشبختانه بکهندش ضعیفه و قدش هم کوتاهه و بکهدش هم یک دست هست بنابراین برو و انقدر Forehand Crosscourt ه Top-Spin دار ( توپها با ان Spin ی که Nadal به روی توپ میگذارد و در تاریخ تنیس بی همتاست [ حدود 1600 دور در دقیقه ] پس از برخورد با زمین ارتفاع زیادی می گیرند ) روی بکهندش بنداز که بیچاره شه و 99% موارد هم سرویستو به روی بکهندش بنداز , اوه Serve & Volleyer هم که هست دیگه هیچ چی برو پسر گلم Pass ش کن. خب ریتم بازیش هم که سریع دیگه هیچی برو انقدر بین امتیازات وقت تلف کن تا بازیشو از ریتم بندازی و نفست هم تازه بشه ( بی خیال 20 ثانیه وقت بین امتیازات چون داورها جرات نمی کنند که این قانون را درباره تو که نفر دوم جهانی اعمال کنند اگر هم بکنند یک بار بیشتر اینکار را نمی کنند که امتیاز از دست ندی )
بنابراین:
همینارو فرید جان، رافا تکلیفش با خودش معلوم نیست بعضا، قبل از بازی با چلیچ تو بیجینگ مصاحبش رو من اون موقع تو فروم هم گذاشتم تو هر دو خط 6 باز گفته بود من برای اینکه بخوام سطحمو حفظ کنم باید تهاجمی تر باشم به طور عجیبی تاکید میکرد، بعد جلوی جلیچ تا اومد جم بخوره نفهمید چی شد بازی رو باخت خودشم تو همین مصاحبه اخیرشم گقت خیلی از اون باخت ناراحته. بعد اومد شانگهای قبل از بازی به داویدنکو بود فک کنم، خیلی سخت در مقابل سوال خبرنگار جبهه گرفت، که نه من هر وقت دلم بخواد و احساس کنم دفاع میکنم هر وقت نخوام نمیکنم خیلی تند برخورد کرد و معلوم بود دوباره برگشته سر خونه اول یه بازی سراسر تدافعی. آخه من از این حرصم میگیره میتونه و نمیکنه حالا چرا نمیدونم، دیروز داشت بازی رافا و مونفیس رو تو نیمه نهایی رم 2006 نشون میداد رافا اصلا اینقدر Passive نبود، خیلی از ضربات عمیق به قصد Winner نه Error حریف، ولی حالا مقابل آلماگرو مصدوم که اصلا تکون نمیخوره باز میترسه تهاجمی تر بشه. یه مربی باید نذراه یه بازیکن اینقدر Passive بشه. البته مسلما Toni اینارو بهتر میدونه ما که از همه شرایط اگاه نیستیم.

BABAK
11-17-2009, 02:27 PM
شما نمیدونم منظورت از این حرفا چیه میخوای ارزش فدرر رو بیش از چیزی که هست بالا ببری مثلا؟؟ :350:

آهان حالا که گفتی راجر با شایستگی قهرمان مادرید و ویمبلدون شده درست شد...
ارزش فدرر با حرفای من و شما بالا و پایین نمیاد کوروش جون... همین جوری با ارزش ترین و فنی ترین تنیسور تاریخ هست. تازه اگه یکی هم پیدا بشه بیشتر از فدرر گرنداسلم ببره بازم فکر نکنم به اندازه راجرتنیسور کاملی باشه یعنی تصورش سخته...:583:

Farid
11-17-2009, 02:37 PM
همینارو فرید جان، رافا تکلیفش با خودش معلوم نیست بعضا، قبل از بازی با چلیچ تو بیجینگ مصاحبش رو من اون موقع تو فروم هم گذاشتم تو هر دو خط 6 باز گفته بود من برای اینکه بخوام سطحمو حفظ کنم باید تهاجمی تر باشم به طور عجیبی تاکید میکرد، بعد جلوی جلیچ تا اومد جم بخوره نفهمید چی شد بازی رو باخت خودشم تو همین مصاحبه اخیرشم گقت خیلی از اون باخت ناراحته. بعد اومد شانگهای قبل از بازی به داویدنکو بود فک کنم، خیلی سخت در مقابل سوال خبرنگار جبهه گرفت، که نه من هر وقت دلم بخواد و احساس کنم دفاع میکنم هر وقت نخوام نمیکنم خیلی تند برخورد کرد و معلوم بود دوباره برگشته سر خونه اول یه بازی سراسر تدافعی. آخه من از این حرصم میگیره میتونه و نمیکنه حالا چرا نمیدونم، دیروز داشت بازی رافا و مونفیس رو تو نیمه نهایی رم 2006 نشون میداد رافا اصلا اینقدر Passive نبود، خیلی از ضربات عمیق به قصد Winner نه Error حریف، ولی حالا مقابل آلماگرو مصدوم که اصلا تکون نمیخوره باز میترسه تهاجمی تر بشه. یه مربی باید نذراه یه بازیکن اینقدر Passive بشه. البته مسلما Toni اینارو بهتر میدونه ما که از همه شرایط اگاه نیستیم.
یه مصاحبه از Federer فکر کنم در US Open گذاشتم ( شاید هم تو Cincinnati گذاشتم )
پیدا کردنش سخته اما مفهومش این بود:
" شما وقتی که به ATP تور پا میزارید یک استیل و یا سبک بازی مشخصی دارید , و یک نوع خاص بازی می کنید , در طول سالیان سال سعی می کنید انرا adjust کنید و روشهای جدید را در بازی خود اضافه کنید اما در پایان شما همانگونه بازی می کنید که روز اول به ATP Tour امده اید. "
ببین Nadal سعس میکنه Aggressive تر بازی کنه اما اگر مصاحبه Federer رو ملاک قرار بدهیم توی طبیعت بازیش نیست , و در مواقع حساس بازی ( Pressure is always on the better player , بنابراین استرس و فشار همواره بر روی Nadal که نفر دوم جهان است می باشد ) توپهاش Short می شوند و اجازه دیکته کردن امتیازات را به حریف می دهد.
مثلا من خودم طرفدار Blake م , باید بگم که سرعت حرکتیش در زمین عالیه و اگر بخواهد می تواند خوب دفاع کند و با برگرداندن توپهای اضافه تر حریف رو دچار مشکل کند اما در طبیعت بازیش نیست و می خواهد در حالیکه تحت فشار قرار گرفته Winner بزند که معمولا هم Error م یدهد.

Rio
11-17-2009, 02:56 PM
چه لوسی، به دور از لوس بازی این که فایده نداره باید Native وار حرف بزنی بنویسی بفهمی :655:
اینکه در همون حد پروندنه.

ولی رئیس جان ما از پست شما اینطور برداشت کردیم که شما
یه انگلیسی زبان هستین که دارین فارسی یاد میگیرین!
چون یه کم تو این پست فارسی پرونده بودی!!!!!:443::434:

navidballack
11-17-2009, 03:48 PM
فرید جان واقعآ مطالبت زیبا و خوندنیه :441:
خسته نباشی :443:

Afshin
11-17-2009, 04:25 PM
من دیگه خجالت میکشم حرف بزنم:shame:

rafa.com
11-17-2009, 04:39 PM
اولا این که تونی بود که نادال رو تنیسور کرد، والا اصلا این قصد رو نداشت
واسه همین یه مساله باید ازش متشکر باشید
چپ دست کردنش هم که پیشنهاد تونی بود، والا عادیه که کسی که راست دسته، با همون دست هم بازی کنه

می گم که
تا پارسال که رافا ویمبلدون رو برد تونی بهترین مربی بود، حالا شده هویج :251:
حیا ندارین، دست خودتون نیست
میلاد اون پلگرینی بود که نقش هویج بهش دادن!
خشایار و کوروش به تونی نقش خیار دادن!
خدا رحم آنچلوتی کنه!:251:

ღஜGran Rafaஜღ
11-17-2009, 06:05 PM
محمد جان بچه ها میگن کلاس فارسی زبان میری:254::254: چند روز کلاسه شروع شده خوب می تونی صحبت کنی:350::350: نوشتنت بدک نیست می تونیم تحملش کنیم:251::251::251:

milad28235
11-18-2009, 12:20 AM

اه اه
حالم به هم خورد از پستش
نمی دونم چرا انقدر اصرار داره که نشون بده انگلیسی بلده
خواسته مثلا ادای فرید رو در بیاره

ممد جان اون کلماتی رو که فرید انگلیسی نوشته، کلمات تخصصی هستن که معادل فارسی ندارن
ولی اکثریت قریب به اتفاق کلمات انگلیسی که شما استفاده کردین، کلمات کاملا عادی و پرکاربرد در تمامی زبانها هستن

کاش گوش می دادی و در این مورد به خصوص خواسته ی رفیقت رو قبول می کردی و غرورت رو کنار می ذاشتی :243:

Mohammad
11-18-2009, 01:13 AM
اه اه
حالم به هم خورد از پستش
نمی دونم چرا انقدر اصرار داره که نشون بده انگلیسی بلده
خواسته مثلا ادای فرید رو در بیاره

ممد جان اون کلماتی رو که فرید انگلیسی نوشته، کلمات تخصصی هستن که معادل فارسی ندارن
ولی اکثریت قریب به اتفاق کلمات انگلیسی که شما استفاده کردین، کلمات کاملا عادی و پرکاربرد در تمامی زبانها هستن

کاش گوش می دادی و در این مورد به خصوص خواسته ی رفیقت رو قبول می کردی و غرورت رو کنار می ذاشتی :243:

من هميشه كلمات انگليسي رو با فونت فارسي مينوشتم، تو اون پست چون مخاطبم فريد بود اينكارو نكردم فرقش همين بود. حالا براي چي اين همه گير دادين، نميدونم. انگليسيم هم اصلا خوب نيست كه بخوام اصراري بورزم؟! شما همه انگليسي استفاده كن ما يه چيز بيشتر ياد بگيرم يه كلمه هم كلمه هست. چرا كه نه؟! انگليسي زبان علمه و دونستنش از نون شب واجبتره.

milad28235
11-18-2009, 01:21 AM
اینجا یه فورم فارسیه و جزو قوانین نانوشته ی سایت هست که فارسی بنویسیم

و این نظر شخصی منه که وقتی زبان فارسی به این غنا و پیشینه ی درخشان داریم، چرا اینهمه کلمات بیگانه رو وارد کلمات روزمره کنیم؟
اینهمه در این سالها زبونمون مورد تهاجم اعراب و فرانسوی ها و انگلیسی ها قرار گرفته
بس نیست؟

در ضمن می دونستم قبول نمی کنی خواسته ام رو
کلا هیچ وقت گوش نمی دی حرفام رو :243:

Farid
11-18-2009, 02:00 AM
با سلام
ممنونم دوست عزیز , واقعیت امر اینه که من تازه به این سایت اومده ام و پس از زدن چندین پست دیدم که دوستان فقط دارند راجع به Federer و Nadal بحث می کنند , کمی دلسرد شدم تا یک روز این پست شما رو خوندم:
کجای بازی دل پوترو شبیه نادال هست؟ http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/39.gif
تنها شباهتشون اینه که هر دو بکند دو دست دارن
سرویس ها که کاملآ با هم تفاوت داره . ضربات فورهند و بکند اون ها هم با هم متفاوته
نادال بیشتر از spin استفاده می کنه ولی دل پوترو از ضربات flat استفاده می کنه
فورهند قدرتی از نادال!!! http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gif نادال یکی از ضعفاش کم بودن قدرت ضربه هاش هست که از آمار وینر هاش تو بازی های مختلف مشخصه
دلیل مصدومیت نادال ضرباتش نیست (ضربات محکم!!!!؟ )
دوندگی زیادش برای رسیدن به هر توپ هست که حریف رو وادار به زدن یک ضربه اضافی می کنه و همین عامل برتری نادال در مقابل حریفاش و البته مصدومیتش بود
و اگر هم به این شکل بازی نمی کرد مطمئنآ جامی نمی تونست ببره
به خودم گفتم اگر حتی یک عضو با این معلومات در این سایت فعالیت می کنه ( که مظمئنم که سایر دوستان هم معلومات خوبی دارند اما نمی دونم که چرا به جای بحث راجع به تنیس راجع به Federer و Nadal حرف می زنند ) پس من هم پست میزنم.
دوستان دنیای تنیس تفاوتی با همه ورزشها داره و اون اینه:
Match-Up
هیچ ورزشی در دنیا ( البته من اینطور فکر می کنم ) به اندازه تنیس حساب و کتاب نداره و تقابل استیلهای بازی دو بازیکن در برابر هم ( که تعریفیه که من میتونم راجع به Match-Up ارائه کنم ) زیباست.
به صحبتهای کارشناسان تلویزیونی در مورد فوتبال توجه کنید ( چه خارجی و چه داخلی ) , فلان تیم با گرفتن میانه میدان نبض بازی رو در دست گرفت
فلان تیم از سمت راست هجوم می اورد
فلان تیم با تشکیل مثلثهایی
فلان تیم از توپهای بلند
فلان تیم از عمق
این حرفها که هیچ حساب و کتابی نداره و انقدر شنیده شده که تبدیل به کلیشه شده
اما در تنیس دنیای زیبائی وجود داره که با فهمیدن ان دیدن بازیها لذت بخش تر از قبل خواهد شد , به عنوان مثال به یک پست که راجع به Match Up بین Federer و Benneteau که دو روز قبل از بازی نوشتم اشاره می کنم:

20 ابان
Not Before 10:00 PM
Roger Federer vs. Julien Benneteau
در مورد این بازی
1- به علت اینکه Benneteau سبک بازیش Defensive Counter Punchers ه و بیشتر دوست داره که از عقب زمین امتیازات را Grind کند و توپهای زیادی رو به زمین برگرداند و Federer رو وادار به ظربه زدن به یک توپ اظافه تر ( Extra Ball ) و در نهایت دادن Unforced Errors کند.
( همان سبک بازیی که Federer از روز ازل باهاش مشکل داشته است ) و
2- بال قویتر Benneteau بکهندشه ( در رالیهای Backhand Crosscourt بر بال ضعیفتر Federer که بکهندشه برتری دارد )
همچنین از سمت بکهندش به خوبی Down The Line می رود که اینکار Position گیری معمول Federer که
همواره در زمین برای پوشش بال ضعیفتر خود ( بکهندش ) در رالیها مایل به سمت AD Court موضع گرفته تا اگر توپهای حریف خیلی Wide نبود Run Around His Backhand and Use His Forehand کند و در نتیجه طرف Deuce Court را خالی می گذارد را به چالش بکشد و
3- فرهند Top Spin ش هم که Out Wide میزند روی بکهند Federer فرود می اید و وی رو به عقب زمین می راند و به اصطلاح وی را وادار به قرار گرفتن بر روی Back Foot و در نهایت دادن Unforced Error می کند و
4- Return of Serve عالیی دارد و این باعث می شود تا Federer از سرویسش Cheap Point های کمتری بگیرد و
5- Federer همیشه ترنمنتها را به کندی شروع می کند.
بنابراین: Benneteau به هیچ وجه Match-Up خوبی برای Federer نیست , اما به هر حال امیدوارم که تنیسور مورد علاقتون پیروز بشود.
خب دوستان اگر کسی دو روز قبل از بازی به شما بگوید که Federer به Benneteau می بازد شما پیش خود می گید که وی دیوانه است , اما ما می تونیم با بحث منطقی در کنار هم و یاد گرفتن مطالب جدید از هم دیگه و توجه به تنیس ( نه فقط به Federer و Nadal ) از این دنیای زیبا لذت ببریم
به هر حال از شما و سایر دوستان که زحمت می کشند ممنونم ولی باور کنید که اگر دوستان کمی بیشتر به تنیس بپردازند من هم بیشتر تشویق می شوم تا در این سایت پست بزنم.

Afshin
11-18-2009, 02:16 AM
با سلام
ممنونم دوست عزیز , واقعیت امر اینه که من تازه به این سایت اومده ام و پس از زدن چندین پست دیدم که دوستان فقط دارند راجع به Federer و Nadal بحث می کنند , کمی دلسرد شدم تا یک روز این پست شما رو خوندم:
کجای بازی دل پوترو شبیه نادال هست؟ http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/39.gif
تنها شباهتشون اینه که هر دو بکند دو دست دارن
سرویس ها که کاملآ با هم تفاوت داره . ضربات فورهند و بکند اون ها هم با هم متفاوته
نادال بیشتر از spin استفاده می کنه ولی دل پوترو از ضربات flat استفاده می کنه
فورهند قدرتی از نادال!!! http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gif نادال یکی از ضعفاش کم بودن قدرت ضربه هاش هست که از آمار وینر هاش تو بازی های مختلف مشخصه
دلیل مصدومیت نادال ضرباتش نیست (ضربات محکم!!!!؟ )
دوندگی زیادش برای رسیدن به هر توپ هست که حریف رو وادار به زدن یک ضربه اضافی می کنه و همین عامل برتری نادال در مقابل حریفاش و البته مصدومیتش بود
و اگر هم به این شکل بازی نمی کرد مطمئنآ جامی نمی تونست ببره
به خودم گفتم اگر حتی یک عضو با این معلومات در این سایت فعالیت می کنه ( که مظمئنم که سایر دوستان هم معلومات خوبی دارند اما نمی دونم که چرا به جای بحث راجع به تنیس راجع به Federer و Nadal حرف می زنند ) پس من هم پست میزنم.

راستی فرید جان ... ایشون همون جناب ehdayi توی سایت آی تی ست هستن !
جهت اطلاع گفتم . آخه شما خیلی قبولش دارین:434:

Farid
11-18-2009, 02:27 AM
راستی فرید جان ... ایشون همون جناب ehdayi توی سایت آی تی ست هستن !
جهت اطلاع گفتم . آخه شما خیلی قبولش دارینhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif
ممنون افشین جان که گفتی
من همه رو قبول دارم.

koury
11-18-2009, 12:48 PM
آهان حالا که گفتی راجر با شایستگی قهرمان مادرید و ویمبلدون شده درست شد...
ارزش فدرر با حرفای من و شما بالا و پایین نمیاد کوروش جون... همین جوری با ارزش ترین و فنی ترین تنیسور تاریخ هست. تازه اگه یکی هم پیدا بشه بیشتر از فدرر گرنداسلم ببره بازم فکر نکنم به اندازه راجرتنیسور کاملی باشه یعنی تصورش سخته...:583:

عزیز من برای شما تصورش سخته، اگه کسی بتونه رکورد فدرر رو بزنه مسلما از فدرر تکمیل تر بوده که تونسته این کار رو بکنه! بله با حرف من و شما چیزی از ارزش راجر یا رافا کم نمیشه هیچ نشون میده چقدر اینا بزرگن که هر کسی میخواد در موردشون اظهار نظر کنه :350:

BABAK
11-18-2009, 06:12 PM
عزیز من برای شما تصورش سخته، اگه کسی بتونه رکورد فدرر رو بزنه مسلما از فدرر تکمیل تر بوده که تونسته این کار رو بکنه! بله با حرف من و شما چیزی از ارزش راجر یا رافا کم نمیشه هیچ نشون میده چقدر اینا بزرگن که هر کسی میخواد در موردشون اظهار نظر کنه :350:

رافا رو نزار کنار راجر اسطوره ای اون حالا حالا ها کار داره تا نصفه راجر جام بگیره

koury
11-18-2009, 09:14 PM
ارزش بازیکن بهیچوجه به تعداد جام هاش نیست وگرنه جیمی کانرز تا الان 2-3 برابر فدرر ارزش داشت :254: از نظر جام آوردن که مشکلی نیست 5 سال اختلاف سنی هست و اختلاف آماری 25 جام هست!!!! رافا هم دقیقا از نظر ارزشی در کنار فدرر جای داره،و بزرگتر از اینی هست که با نظرات تو بخواد چیزی از ارزشش کم بشه :443:

Rio
11-18-2009, 10:47 PM
ارزش بازیکن بهیچوجه به تعداد جام هاش نیست وگرنه جیمی کانرز تا الان 2-3 برابر فدرر ارزش داشت :254: از نظر جام آوردن که مشکلی نیست 5 سال اختلاف سنی هست و اختلاف آماری 25 جام هست!!!! رافا هم دقیقا از نظر ارزشی در کنار فدرر جای داره،و بزرگتر از اینی هست که با نظرات تو بخواد چیزی از ارزشش کم بشه :443:

کوروش جان فقط گرنداسلم!
چیزی اگه دارین رو کنین وگرنه بقیه جامها پیش گرنداسلم های
راجر ظرف و ظروف هم نیستن!! :254:

koury
11-18-2009, 11:51 PM
سهیل جون بازم چیزی از ارزش رافا کم نمیکنه!!! تازه نشون میده چقدر بزرگه که شماها سعی در تخریبش دارید :251:

Rio
11-19-2009, 12:28 AM
سهیل جون بازم چیزی از ارزش رافا کم نمیکنه!!! تازه نشون میده چقدر بزرگه که شماها سعی در تخریبش دارید :251:

تخریب کار شماست که همیشه سعی داری بردهای حریفان
رو لوث کنی! :254:

BABAK
11-19-2009, 01:04 PM
رافا هم دقیقا از نظر ارزشی در کنار فدرر جای داره،

:251::251::251::251::251::251::251::251::251::251:

PowerVu
11-19-2009, 07:10 PM
:251::251::251::251::251::251::251::251::251::251:

این دیگه رسما اسمش استهزا و مسخره کردن یه قهرمانه به نام رافا نادال!
کوروش عزیز در اون پست از بابت ارزش و احترام و ادب از رافا در کنار راجر یاد
کردند. اما گویا شما این قضیه مبرهن و واضح که کل جهان بهش اذعان دارند
یعنی ادب و خوش برخوردی رافا نادال رو هم به هیچ وجه بر نمی تابید!!

صد افسوس ...

koury
11-19-2009, 08:17 PM
پاور جان شما خودت رو ناراحت نکن خیلی از دوستان بوئی از اخلاق و معرفت نبردن همه چیز رو تو یه گرند اسلم خلاصه می کنن... واقعا صد افسوسی که شما گفتی هم کمه باید گفت هزار آه و افسوس

koury
11-19-2009, 08:40 PM
تخریب کار شماست که همیشه سعی داری بردهای حریفان
رو لوث کنی! :254:

سهیل جان شکسته نفسی می فرمائید ما در این راه داریم پیش شما درس پس میدیم :441:

Rio
11-19-2009, 09:30 PM
سهیل جان شکسته نفسی می فرمائید ما در این راه داریم پیش شما درس پس میدیم :441:
نشد دیگه !!
شما استاد لوث کردن برد حریفان هستی
میگی نه نظر سنجی بذار ببین! :434::160:

Rio
11-19-2009, 09:37 PM
همه چیز رو تو یه گرند اسلم خلاصه می کنن...

پس چی که همه چیز گرند اسلمه!
بقیه تورنمنتها بمنظور آمادگی برای گرند اسلم ها هستن.
اگه رافا بیشتر از راجر گرند اسلم داشت شما الان چکارها که نمی کردی؟!!
ولی حالا سعی میکنی گرند اسلم رو کوچیک کنی چون رافا حتی نصف راجر
هم گرند اسلم نداره!!
بازم میگم شما استاد لوث کردن موفقیت های حریفان هستی.
این اخلاق بسیار بدیه و به دور از جوانمردیه کوروش جان!! :243::3t1:

koury
11-19-2009, 09:37 PM
نظرسنجی کیلوئی چنده عزیز من؟ چیزی که عیانه چه حاجت به بیانه!!!؟ :379: منتهی فرق بین من و شما اینه که من رک و راست حرفم رو می زنم و شما در پشت این که مثلا بی طرف حرف می زنی سعی در کوبیدن افتخارات شخص داری :443:

Rio
11-19-2009, 09:41 PM
نظرسنجی کیلوئی چنده عزیز من؟ چیزی که عیانه چه حاجت به بیانه!!!؟ :379: منتهی فرق بین من و شما اینه که من رک و راست حرفم رو می زنم و شما در پشت این که مثلا بی طرف حرف می زنی سعی در کوبیدن افتخارات شخص داری :443:

کی بود که حاضر نبود برد داویدنکو رو بپذیره؟
کیه که همیشه برای بردهای حریفان دلایل عجیب و غریب میاره؟!
مسلما شمایی عزیز من!!
از نظر سنجی میترسی؟!!:251:

koury
11-19-2009, 09:43 PM
پس چی که همه چیز گرند اسلمه!
بقیه تورنمنتها بمنظور آمادگی برای گرند اسلم ها هستن.
اگه رافا بیشتر از راجر گرند اسلم داشت شما الان چکارها که نمی کردی؟!!
ولی حالا سعی میکنی گرند اسلم رو کوچیک کنی چون رافا حتی نصف راجر
هم گرند اسلم نداره!!
بازم میگم شما استاد لوث کردن موفقیت های حریفان هستی.
این اخلاق بسیار بدیه و به دور از جوانمردیه کوروش جان!! :243::3t1:

سهیل جان شما حتی نمیدونی بحث سر چیه بعد به اخلاق من ایراد وارد می کنی؟؟
بحث من اخلاق و ارزش های فردی هست که شاید زمین تا آسمون از بحث ارزش های فنی بازیکن متفاوت باشه!!! :350:
یکی میتونه ارزش اخلاقیش ده برابر ارزش فنی یه بازیکن باشه،
اگه شما ارزش های فردی رافا رو نادیده میگیری و سریعا بحث گرند اسلم وسط می کشی مشکل خودته!!
بهیچ وجه نمیتونی ارزش اخلاقی رافا رو با گرند اسلم های فدرر مقایسه کنی... :3t1:

Rio
11-19-2009, 09:44 PM
سهیل جان شما حتی نمیدونی بحث سر چیه بعد به اخلاق من ایراد وارد می کنی؟؟
بحث من اخلاق و ارزش های فردی هست که شاید زمین تا آسمون از بحث ارزش های فنی بازیکن متفاوت باشه!!! :350:
یکی میتونه ارزش اخلاقیش ده برابر ارزش فنی یه بازیکن باشه،
اگه شما ارزش های فردی رافا رو نادیده میگیری و سریعا بحث گرند اسلم وسط می کشی مشکل خودته!!
بهیچ وجه نمیتونی ارزش اخلاقی رافا رو با گرند اسلم های فدرر مقایسه کنی... :3t1:

من پست خودت رو نقل قول کردم لابد میخوای بزنی زیرش؟!! :3t1:

koury
11-19-2009, 09:45 PM
کی بود که حاضر نبود برد داویدنکو رو بپذیره؟
کیه که همیشه برای بردهای حریفان دلایل عجیب و غریب میاره؟!
مسلما شمایی عزیز من!!
از نظر سنجی میترسی؟!!:251:

ترس مال بچس عزیز من،
اینجا هم بچه بازی نیست برای همچین موضوع نا مفهوم و پوچی نظر سنجی بزاریم!!!
ضمنا من هیچگاه بهونه ای برای برد داویدنکو نیاوردم بهتره بری تاپیک شانگهای رو مجددا بخونی تا ببینی من اومدم حتی گفتم برد نوش جونش!!! :379:

Rio
11-19-2009, 09:50 PM
ترس مال بچس عزیز من،
اینجا هم بچه بازی نیست برای همچین موضوع نا مفهوم و پوچی نظر سنجی بزاریم!!!
ضمنا من هیچگاه بهونه ای برای برد داویدنکو نیاوردم بهتره بری تاپیک شانگهای رو مجددا بخونی تا ببینی من اومدم حتی گفتم برد نوش جونش!!! :379:

من توصیه میکنم بری دوباره پستها رو ببینی.
همیشه برای باختهای رافا بهونه میاری و حتی
حاضر نیستی به نیکولای کردیت بدی یا به سودرلینگ!
پستهای بچه های فدرری رو هم بخون بعد کلاهت رو قاضی کن
بعد از این هم وقتی خواستی چیزی در مورد طرفدارهای فدرر بگی
اول ببین خودت چطوری هستی!! :160:

koury
11-19-2009, 10:38 PM
من توصیه میکنم بری دوباره پستها رو ببینی.
همیشه برای باختهای رافا بهونه میاری و حتی
حاضر نیستی به نیکولای کردیت بدی یا به سودرلینگ!
پستهای بچه های فدرری رو هم بخون بعد کلاهت رو قاضی کن
بعد از این هم وقتی خواستی چیزی در مورد طرفدارهای فدرر بگی
اول ببین خودت چطوری هستی!! :160:

خیر من برای هیچ کدوم از باخت ها بهونه نیاوردم
فقط ضعف ها و مشکلات رافا رو بیان می کنم!
وقتی به سودرلینگ باخت من که نمیتونم بگم نباخت!! منتهی باید بررسی کرد دید دلیل باخت چی بوده!!؟
کردیت دادن هم یه چیز شخصیه بنظر من سودرلینگ کاری نکرده که بخواد ارزش بالایئ داشته باشه (باز اگه رولند گروس رو می برد یه چیزی) ولی یه برد مقابل اون رافا شاید هر کسی دیگه هم بود رافا رو می برد!؟ پس از نظر من واجد کردیت دادن نیست نظر شما هم محترمه میتونی ابرازش کنی ولی نمیتونی تحمیلش کنی...
ضمنا از این ببعد هم همون طبق روال خودم هر طوری که بخوام نظر میدم و کسی هم نمیتونه برای من تعیین تکلیف کنه

Rio
11-19-2009, 10:43 PM
خیر من برای هیچ کدوم از باخت ها بهونه نیاوردم
فقط ضعف ها و مشکلات رافا رو بیان می کنم!
وقتی به سودرلینگ باخت من که نمیتونم بگم نباخت!! منتهی باید بررسی کرد دید دلیل باخت چی بوده!!؟
کردیت دادن هم یه چیز شخصیه بنظر من سودرلینگ کاری نکرده که بخواد ارزش بالایئ داشته باشه (باز اگه رولند گروس رو می برد یه چیزی) ولی یه برد مقابل اون رافا شاید هر کسی دیگه هم بود رافا رو می برد!؟ پس از نظر من واجد کردیت دادن نیست نظر شما هم محترمه میتونی ابرازش کنی ولی نمیتونی تحمیلش کنی...
ضمنا از این ببعد هم همون طبق روال خودم هر طوری که بخوام نظر میدم و کسی هم نمیتونه برای من تعیین تکلیف کنه

همیشه بهونه میاری خودت هم میدونی!
همیشه سعی میکنی به روش بازی با کلمات موضوع رو پیش ببری.
بله ما نمی تونیم مجبورت کنیم روشت رو عوض کنی ولی میتونیم
بگیم روشت خیلی ناجوانمردانه و غیر ورزشی هست!:3t1::3t1:

koury
11-19-2009, 10:47 PM
من اصلا بهونه ای نیاوردم فقط دلیل باخت نادال از دید خودم رو ابراز می کنم که شما چون به مزاجت خوش نمیاد یه طور دیگه ای برداشت می کنی.

من همین روش رو از اول داشتم، شما هم حق انتقاد از من رو داری ولی در نهایت تصمیم با خودمه چطور تو بحث ها شرکت کنم!!! من بهیچوجه حرکت خلافی نکردم که بخواد غیر ورزشی باشه نظرم رو بیان می کنم شما میتونی نظر من رو Ignore کنی و اگه خیلی اذیتت می کنه نادیده بگیری!!! بهر حال من نمیتونم این طرز فکرم رو تغییر بدم و همه چیز رو از دریچه ی دید جنابعالی بنگرم خیلی از پست های شما هم از دید من غیر اخلاقیه ولی من هیچگاه به خودم اجازه نمیدم تو طرز فکر دیگران دخالت کنم :3t1:

Rio
11-19-2009, 10:57 PM
من اصلا بهونه ای نیاوردم فقط دلیل باخت نادال از دید خودم رو ابراز می کنم که شما چون به مزاجت خوش نمیاد یه طور دیگه ای برداشت می کنی.

من همین روش رو از اول داشتم، شما هم حق انتقاد از من رو داری ولی در نهایت تصمیم با خودمه چطور تو بحث ها شرکت کنم!!! من بهیچوجه حرکت خلافی نکردم که بخواد غیر ورزشی باشه نظرم رو بیان می کنم شما میتونی نظر من رو Ignore کنی و اگه خیلی اذیتت می کنه نادیده بگیری!!! بهر حال من نمیتونم این طرز فکرم رو تغییر بدم و همه چیز رو از دریچه ی دید جنابعالی بنگرم خیلی از پست های شما هم از دید من غیر اخلاقیه ولی من هیچگاه به خودم اجازه نمیدم تو طرز فکر دیگران دخالت کنم :3t1:

اینکه از چراغ قرمز رد بشی بگی به کسی مربوط نیست که نمیشه!!
روش بحثت بده کوروش خان !
مجبور نیستی اینقدر رو چیزی که میدونی درست نیست پافشاری و لج کنی!!
در زندگی اجتماعی باید به نظرات دیگران احترام بذاری!

koury
11-19-2009, 11:08 PM
اینکه از چراغ قرمز رد بشی بگی به کسی مربوط نیست که نمیشه!!اولا من بهیچوجه از خط قرمز رد نشدم اصلا شما به من بگو خط قرمز اینجا به چه معنا و مفهومی هست؟ اینکه من نظرم رو بیان کنم و شما خوشت نیاد بنظر شما چیز غیر عادی هست و عبور از خط قرمز؟

روش بحثت بده کوروش خان !

قبلا هم گفتم هر کسی مسئول و عهده دار نظرات خودش هست، من روش بحثم اینه و سالهاس که دارم اینطوری تو صد ها سایت فعالیت می کنم! چیزی هم که هست من نمیتونم به خاطر نظر شما که خیلی هم برام محترمه طرز فکر و نوع ابراز نظراتم رو تغییر بدم سهیل جان!

مجبور نیستی اینقدر رو چیزی که میدونی درست نیست پافشاری و لج کنی!!
من از ابراز نظراتم ابا ندارم دوست من، چیزی که به ذهنم میرسه رو بیان می کنم! میتونه با نوع دید شما متفاوت باشه میتونه یکسان باشه، شماها عادت کردید نظرات مخالف خودتون رو بکوبید و تخریب کنید!!! این چیز جدیدی نیست، ولی من روی حرفم هستم هر آنچه که فکر کنم باید مطرح کنم رو میگم! میخواد برای بعضی ها تلخ باشه یا نباشه...

در زندگی اجتماعی باید به نظرات دیگران احترام بذاری!
من تو عمرم همیشه به نظرات دیگران احترام گذاشتم ولی این احترام باید متقابل باشه!! هنوز هم برای نظرات شما احترام قائلم ولی با عرض پوزش نمیتونم نظراتم رو باب میل شما تغییر بدم...

Rio
11-19-2009, 11:22 PM
اولا من بهیچوجه از خط قرمز رد نشدم اصلا شما به من بگو خط قرمز اینجا به چه معنا و مفهومی هست؟ اینکه من نظرم رو بیان کنم و شما خوشت نیاد بنظر شما چیز غیر عادی هست و عبور از خط قرمز؟

قبلا هم گفتم هر کسی مسئول و عهده دار نظرات خودش هست، من روش بحثم اینه و سالهاس که دارم اینطوری تو صد ها سایت فعالیت می کنم! چیزی هم که هست من نمیتونم به خاطر نظر شما که خیلی هم برام محترمه طرز فکر و نوع ابراز نظراتم رو تغییر بدم سهیل جان!
من از ابراز نظراتم ابا ندارم دوست من، چیزی که به ذهنم میرسه رو بیان می کنم! میتونه با نوع دید شما متفاوت باشه میتونه یکسان باشه، شماها عادت کردید نظرات مخالف خودتون رو بکوبید و تخریب کنید!!! این چیز جدیدی نیست، ولی من روی حرفم هستم هر آنچه که فکر کنم باید مطرح کنم رو میگم! میخواد برای بعضی ها تلخ باشه یا نباشه...
من تو عمرم همیشه به نظرات دیگران احترام گذاشتم ولی این احترام باید متقابل باشه!! هنوز هم برای نظرات شما احترام قائلم ولی با عرض پوزش نمیتونم نظراتم رو باب میل شما تغییر بدم...

کوروش جان بازم داری بحث رو قاطی میکنی!
ببین بحث کردن راه و روش داره.
حداقل بگم بحث کردن انسانهای متمدن.
اگه کسی چیزی میگه که درسته چرا باید رو حرف خودمون
بایستیم و تحت هر شرایطی حرف طرفمون رو قبول نکنیم؟!
من یه مورد از شما ندیدم که نظر درست طرف مقابلت رو بپذیری!
حالا اگه تو هزار تا فروم هم این روش رو داری بازم میگم غلطه
و از شما بعیده!!
این چیزی هم که میگم باب میل من نیست. این روش صحیح بحث
کردن هست.
احترام به طرف مقابل فحش ندادن بهش نیست بلکه پذیرش اشتباه
خودمون و قبول حرف درست اون هست!:443:

koury
11-19-2009, 11:31 PM
خب سهیل جان خوبی این دنیای متمدن اینه که نظرات متفاوته!! اگه قرار باشه همه با یه دید و طرز فکر به قضایا نگاه کنن که بحث برای چیه؟؟

نظرات هر کسی بسته به علایق، سلایق، طرز فکر و نوع دیدش به مسائل متفاوته عزیز من... بحث اصلی امروز سر ارزش های اشخاصه، من میگم رافا از نظر ارزش اخلاقی در کنار فدرر جای داره ولی هیچوقت نگفتم از نظر گرند اسلم و فنی با فدرر قابل قیاسه :350: شما نظرت اینه که رافا ارزشی نداره (حداقل از منحرف کردن بحث اینگونه برداشت میشه!!) من نمیتونم شما رو متقاعد کنم همونطور که شما نمیتونی!!! ولی دلیل نمیشه فکر کنی طرز فکر من غلطه و فقط شما درست می بینی...

من نمیتونم چون شما فکر می کنی سودرلینگ خیلی بازیکن توپیه نظرم رو عوض کنم اگه بنظرت این کار اشتباهیه که هیچ بحثی نمیمونه، ولی اگه فکر می کنی من هم حق اظهار نظر خودم رو دارم دیگه برای چی کشش میدی و نظرت رو تحمیل می کنی؟؟

الانم شما کافیه اشتباه من رو بگی که کجای نظرم اشتباه بوده که به شما بی احترامی شده...

Rio
11-19-2009, 11:41 PM
الانم شما کافیه اشتباه من رو بگی که کجای نظرم اشتباه بوده که به شما بی احترامی شده...

اینکه همه ناکامی های رافا رو با حربه مصدومیت توجیه میکنی
و اینکه بردهای حریفانش رو بخاطر همین مصدومیت بی ارزش
میدونی کار درستی نیست.
باید بپذیری که هر ورزشکاری یه دوران افت داره و رافا الان تو دوران
افت زندگی ورزش اش هست. و بردهای حریفانش تحت شرایط برابر
بدست اومده و باید به اونها کردیت داد.
شما میگی موقعی سودرلینگ کارش ارزش داره که رولند رو ببره
چون میدونی نمیتونه ببره!
من میگم همین بردش مقابل رافا تو رولند خیلی هم ارزشمنده!

BABAK
11-20-2009, 08:28 AM
کوروش عزیز در اون پست از بابت ارزش و احترام و ادب از رافا در کنار راجر یاد
کردند.

اگه از این بابت مقایسه شده من عذر میخوام...:655:

koury
11-20-2009, 01:22 PM
اینکه همه ناکامی های رافا رو با حربه مصدومیت توجیه میکنی
و اینکه بردهای حریفانش رو بخاطر همین مصدومیت بی ارزش
میدونی کار درستی نیست.
باید بپذیری که هر ورزشکاری یه دوران افت داره و رافا الان تو دوران
افت زندگی ورزش اش هست. و بردهای حریفانش تحت شرایط برابر
بدست اومده و باید به اونها کردیت داد.
شما میگی موقعی سودرلینگ کارش ارزش داره که رولند رو ببره
چون میدونی نمیتونه ببره!
من میگم همین بردش مقابل رافا تو رولند خیلی هم ارزشمنده!

ببین عزیز من
این مسائلی که شما گفتی سلایق شخصی هست! من بنظرت حق این رو دارم که از بازیکنی خوشم نیاد؟؟ اگه دارم حق این رو هم دارم که نظرم رو ابراز کنم؟؟

اگه در دنیای متمدن هست که بنده حق دارم هر دو مورد رو اظهار کنم، شما ممکنه موافق باشی یا مخالف! در هر صورت شما هم حق داری نظرت رو بگی ولی نمیتونی به من بقبولونی که سودرلینگ فلانه یا رافا بهمانه...

از دید من سودرلینگ لایق کردیت نیست، این مورد کاملا شخصی هست چیز عمومی نیست که بگیم مثلا من دارم منکرش میشم! من گفتم سودرلینگ برد دیگه بازی تموم شده رفت پی کارش حالا اگه از دید من مستحق کردیتی که دیگر بازیکنان بودن نیست این نظر منه، شما هم نظرت اینه که باید بهش کردیت داد که دو نظر کاملا متفاوت هست...

من, شما هر نوع برهان و منطقی هم بیاری باز روی حرفم هستم که این جزو سلیقه ی شخصی منه و دخالت شما در حیطه ی شخصی من هم اصلا خوشایند نیست...

ضمنا در مورد خط اول پستت هم من گویا باز باید موردی رو بازگو بشم، من هیچگاه برد کسی رو لوث و باخت رافا رو توجیه نکردم، ولی از نظر من هر باختی یه دلیلی داره! دلیل باخت رو از دید خودم میگم ممکنه همونطور باشه ممکنه فقط یه نظریه باشه!!! شما چون خوشت نمیاد میگی داری لوث می کنی که اینم نظری هست...

Rio
11-20-2009, 04:59 PM
ببین عزیز من
این مسائلی که شما گفتی سلایق شخصی هست! من بنظرت حق این رو دارم که از بازیکنی خوشم نیاد؟؟ اگه دارم حق این رو هم دارم که نظرم رو ابراز کنم؟؟

اگه در دنیای متمدن هست که بنده حق دارم هر دو مورد رو اظهار کنم، شما ممکنه موافق باشی یا مخالف! در هر صورت شما هم حق داری نظرت رو بگی ولی نمیتونی به من بقبولونی که سودرلینگ فلانه یا رافا بهمانه...

از دید من سودرلینگ لایق کردیت نیست، این مورد کاملا شخصی هست چیز عمومی نیست که بگیم مثلا من دارم منکرش میشم! من گفتم سودرلینگ برد دیگه بازی تموم شده رفت پی کارش حالا اگه از دید من مستحق کردیتی که دیگر بازیکنان بودن نیست این نظر منه، شما هم نظرت اینه که باید بهش کردیت داد که دو نظر کاملا متفاوت هست...

من, شما هر نوع برهان و منطقی هم بیاری باز روی حرفم هستم که این جزو سلیقه ی شخصی منه و دخالت شما در حیطه ی شخصی من هم اصلا خوشایند نیست...

ضمنا در مورد خط اول پستت هم من گویا باز باید موردی رو بازگو بشم، من هیچگاه برد کسی رو لوث و باخت رافا رو توجیه نکردم، ولی از نظر من هر باختی یه دلیلی داره! دلیل باخت رو از دید خودم میگم ممکنه همونطور باشه ممکنه فقط یه نظریه باشه!!! شما چون خوشت نمیاد میگی داری لوث می کنی که اینم نظری هست...

اگه واقعا طرز فکرت اینه پس بشین به کارت ادامه بده و سعی کن
بردهای دیگران رو لوث کنی ( عادت زشت همیشگی ات که مدارکش موجوده )
و برای باختهای رافا بهونه های چندش آور بیار. :3t1::3t1:
اون قسمتی که قرمز کردم یعنی اوج بی منطقی!!
یعنی حرف حرف منه!!
متاسفم برای اینکه همه چی رو با سلیقه ات میسنجی و بخاطر
همین در اشتباه هستی!

koury
11-21-2009, 12:41 AM
بله طرز فکرم اینه نظرم رو میگم و سعی می کنم در حیطه ی کارهای شخصی خودم دخالت کنم نه بیشتر...
خوش به حاله شما که هیچ چیز رو با سلیقت نمیسنجی و هیچوقت هم در اشتباه نیستی!!!

از اون بحث های مذهبی یکی دو ماه پیش باید زود تر متوجه میشدم که شما هم دست کمی از روسای این رژیم و آخوند ها نداری و برای پیشبرد اهدافت حاضر نیستی از هیچ کاری دریغ کنی! بحث کردن با شما عین قضیه ی فرو نرود میخ آهنی بر سنگ میمونه :3t1: