PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک - شروع آموزش- مشاوره هزینه ها

Wilson
08-23-2009, 10:09 PM
سلام دوستان:443:
خوب برای شروع یک ورزش نیاز به یک باشگاه و مربی و بعد راکت. و غیره هست
شما چه چیزایی پیشنهاد می کنید
یعنی حداقل هزینه راکت چنده مثلا Nike ارزونترینه یا ارزونتر هم هست
البته با توجه به مشخصات مناسب تازه کار
بعدش باشگاهها پول زمین رو هم می گیرن و خیلی هزینه بر هست
حالا جایی هست دولتی باشه ارزون باشه
میشه لطفا راهنمایی کنید با تشکر:655:

hadiunforgiven
08-26-2009, 09:52 AM
man keyboardam kharabe farsi alan nemitunam bezanam,sorry
1.rakete nike aslan nadarim,agaram bashe va3 tenni3 herfeyi nist...
bale kolan tennis varzeshe por hazineyiye
age begin chand saletune bishtar mitunam rahnamayitun konam
jaye 2latiam tennis nadare vali age karmande banke melli ya... bashin ba hazineye saati 1000 toman fekonam pule zamin mtunnin 1 saat bazi konin
kelasaye goruhie ziadiam tu tabestun dashtim ke age sennetun kamtar az 15 sale mitunin va3 paiz tu bashgahe enghlab sabte nam konin

Tennis4progress
08-26-2009, 09:03 PM
دستت درد نکنه، بالاخره یکی تو این سایت جواب این بنده خدا رو داد!

mamad 1 charkh
08-30-2009, 11:44 AM
سلام به همگی.
ای ول الله. بالاخره من یه جایی رو توی این اینترنت بی مرام پیدا کردم که بشه توش راجع به تنیس سوال پرسید.من هم دقیقا سوالات اون آقای wilson رو دارم. به قول این دوستمون یکی جواب من رو هم بده که سر کار نباشم.
کلا من چطوری میتونم وارد این رشته بشم و هزینه هاش چقدره دوستان ؟
کجای اصفهان زمین و این اوضاع هست و کجای اصفهان میتونم به فعالیت بپردازم ؟ راکت و بقیه اوضاعش از جنس خوب تا متوسط و بدش چه قیمته ؟
.
کسی از اصفهان هست که بتونم حضوری ببینمش ؟ کسی نیست ؟
البته من زمین مفتکیش رو یه جایی سراغ دارم. :434:
من 18 سالمه. میدونم واسه تنیس ، سن یه پیرمرد حساب میشه ولی خوب حالا وقتش رو کردم.خواهشا یه نفر جواب بده. منتظرم.:434:

Tennis4progress
08-30-2009, 09:39 PM
سلام دوست عزیز
اولا 18 سال در تنیس سن پیرمردی نیست.
ثانیاً تا آنجایی که ما اطلاعات داریم در اصفهان زمین های تنیس و مربیان و بازیکنان خوبی هست. یکیش ورزشگاه شهدای ارتش اصفهان هست.

ضمنا هر کی میگه تنیس ورزش پولدار هاست عذر میخوام ضر میزنه
راکت هم با 60000 تومان میتونی بخری
مربی هم ساعتی 10000 تومانه
زمین هم بستگی داره

کلا 200000 تومان بزار کنار-10 جلسه مربی بگیر-راه میفتی بعدش 1 پارتنر پیدا کن ادامه بده
موفق باشی

mamad 1 charkh
08-30-2009, 10:45 PM
سلام دوست عزیز
اولا 18 سال در تنیس سن پیرمردی نیست.
ثانیاً تا آنجایی که ما اطلاعات داریم در اصفهان زمین های تنیس و مربیان و بازیکنان خوبی هست. یکیش ورزشگاه شهدای ارتش اصفهان هست.

ضمنا هر کی میگه تنیس ورزش پولدار هاست عذر میخوام ضر میزنه
راکت هم با 60000 تومان میتونی بخری
مربی هم ساعتی 10000 تومانه
زمین هم بستگی داره

کلا 200000 تومان بزار کنار-10 جلسه مربی بگیر-راه میفتی بعدش 1 پارتنر پیدا کن ادامه بده
موفق باشی
سلام دوست عزیز.
دمت گرم بابا. یه نفر پیدا شد جواب یه بنده خدا رو داد.
مرسی.انشا الله که موفق میشم و شما هم موفق باشی. :434:
ممنون که راهنمایی کردی .

koury
08-30-2009, 11:19 PM
منم با سعید عزیز موافقم دیگه گذشت زمانی که تنیس رو فقط بچه مایه ها و ثروتمندا بازی میکردن تو همین مجموعه ورزشی انقلاب خودمون هر کسی از خانوادش قهر می کنه میاد تنیس می زنه!!! دیگه با اقل هزینه میشه تنیس بازی کرد البته هر چی سطح بازی و نیاز بالاتر میره مسلما خرج هم بالاتر میره ولی در کل اونقدر ها هم ورزش ثروتمندی دیگه نیست!!

بهار
09-04-2009, 12:19 AM
بله درست ولی به نظره من هنوزم کمی پر خرجه چون اگه دیده تفریحی داشته باشیم درست میگید میشه 1راکت قیمت مناسب گرفت ورفت تو زمین ولی مقایسه کنید با ورزشای دیگه اگه بخوایم حرفه ای ادامه بدیم واقعا سرسام آوره چون باید کم کم روزی 4 ساعت توپ زد هر چند ماه زه انداخت با تیشرتاو کتونیهای معمولی که نمیشه بازی کرد یعنی اگه بشینیم حساب کنیم در برابر رشته های دیگه انقدر خورده خرج داره که نگو ،وابیلاست.

Tennis4progress
09-04-2009, 04:37 PM
بله درست ولی به نظره من هنوزم کمی پر خرجه چون اگه دیده تفریحی داشته باشیم درست میگید میشه 1راکت قیمت مناسب گرفت ورفت تو زمین ولی مقایسه کنید با ورزشای دیگه اگه بخوایم حرفه ای ادامه بدیم واقعا سرسام آوره چون باید کم کم روزی 4 ساعت توپ زد هر چند ماه زه انداخت با تیشرتاو کتونیهای معمولی که نمیشه بازی کرد یعنی اگه بشینیم حساب کنیم در برابر رشته های دیگه انقدر خورده خرج داره که نگو ،وابیلاست.

آره خواهر من؛ روزی 4 ساعت که باید بریم بانک بزنیم.
ولی تیشرت میشرت نمی خواد . با یقه رکابی هم میشه بازی کرد. اصلا تامی هاس با مربیش نیک بولتیری بدون لباس تمرین می کرد!

کتونی هم یه wilson بگیر 100 تومان 6 ماه باهاش بازی کن

دیگه انقدر این ورزش رو گندش نکنید.(چ.. کلاس) همه بردنش رو آسمونا هیچکی جرات نمیکنه بیاد طرفش

راجرفدرر
10-05-2009, 09:38 PM
بهار ایشالا هیچوقت پاییز نشی:434:

Mohammad
10-07-2009, 12:45 PM
من يه سوال دارم از كسايي كه تنيس بازي ميكنن:
ببينم شما مثلا ميريد 1 ساعت زمين كله ظهر كرايه ميكنيد تايم بعد از شما هم كسي اجاره نكرده ميخواستم بدونم سر ساعت ميان ميگن بريد بيرون يا نه عرفش اينه اگه تايم بعديتون خاليه ميتونيد يه چند دقيقه اي بيشتر بازي كنيد؟
ميخوام بدونم معمولا عرفش چيه؟

milad28235
10-07-2009, 01:20 PM
معمولا اینجوریه که تا وقتی که هنوز نفر بعدی نیموده، بتونی بازی کنی
البته به دندون گردی مسئولان زمین هم بستگی داره که بیان صدا بزنن یا نه

Mohammad
10-07-2009, 02:48 PM
کوروش این میلاد کلا دو بار تنیس بازی کرده اومد جواب داد تو هم بگو دیگه! :379: میخوام بابای یکیو دربیارم. میخوام عرف دستم باشه.

Saeedzr
10-07-2009, 05:16 PM
اینجا بستگی داره که پشت زمینت کسی باشه یا نه
اگه باشه که باید سر ساعت خالی کنی
اگه نباشه،تا صبح بعدش هم میتونی بازی کنی :-P

Mohammad
10-07-2009, 05:21 PM
اینجا بستگی داره که پشت زمینت کسی باشه یا نه
اگه باشه که باید سر ساعت خالی کنی
اگه نباشه،تا صبح بعدش هم میتونی بازی کنی :-P

اگه كسي باشه كه بايد خالي كني خسته نباشي؟ نه تروخدا اون موقعم خالي نكن. منظروم وقتيكه كسي نيست.
ممنون از جوابت

milad28235
10-07-2009, 05:31 PM
خوب ممد منظورت از این سوال چیه؟
معلومه دیگه
به صاحاب زمین بستگی داره
اگه دوست داشته باشه، می ذاره بازی کنه
وگرنه که می ندازدت بیرون. حق هم داره
حالا حرف حساب تو چیه؟

Mohammad
10-07-2009, 05:49 PM
ميلاد بحث عرف فرق داره با حق داشتن يا نداشتن، منم ميدونم وقتي يه ساعت زمين ميگيري بايد يه ساعت بازي كني ولي ببين وقتي سر ظهر تايم ميگيري عين هفتا زمين مجموعه خاليه بعد سر تايمت يه نفر مياد سر زمين در حاليكه شش تا زمين ديگه خاليه، يعني اون مسئول اونجا براي اينكه تو رو بيرون كنه اين كارو ميكنه تازه مجموعه دولتي هم هست. آدم فوقش يه ساعت رو يه ساعت و ربع بازي ميكنه دو ساعت كه نميشه يه ربع تنها هم كه وقت نميدن. اين فقط قصد حالگيريه به نظر من.

koury
10-07-2009, 09:19 PM
ممد جون معمولا تا وقتی که نفر بعدی نیومده میمونن و بازی می کنن! ولی نفر بعدی که زمین بهش واگذار شده که اومد دیگه نمیتونی بازی کنی... در مورد این مسئله ای که میگی هم معمولا برای تمدید یک ساعت اصولا 10-15 دقیقه قبل از اینکه یه ساعتت پر بشه باید بری برای یه ساعت بعدی هم رزرو کنی که به کسی نده!! ولی اگه تا قبل از اینکه یه ساعتت پر بشه نری و رزرو نکنی مسلما مسئول اون زمین رو به هر کی بخواد اجاره میده :443:

Saeedzr
10-07-2009, 10:11 PM
اگه كسي باشه كه بايد خالي كني خسته نباشي؟ نه تروخدا اون موقعم خالي نكن. منظروم وقتيكه كسي نيست.
ممنون از جوابت
دکتر جون
آخه بعضی ها اینقدر پررو هستند که تا با لگد نندازیشون بیرون نمیرن!

در کل حق با میلاد هست
وقتی یک ساعت میگیری،یعنی 1 ساعت دیگه
بعد از اون،صاحب زمین هرچی دوست داشته باشه میتونه بگه،حق هم با اونه
تو هم کاری از دستت بر نمیاد،حتی اگه فقط واسه حالگیری تو باشه

احتمالا قیافت جون میده واسه حالگیری:251:
و گرنه مگه یارو رو چیکار کردی که میخواد حالت رو بگیره؟

M∂hdi
10-15-2009, 05:34 PM
سلام / برای مهم نشون دادن یک خبر چکاری باید انجام داد / یک کاربرعادی این امکان رو داره یا فقط مدیران میتونن :134:

milad28235
10-15-2009, 05:57 PM
سلام / برای مهم نشون دادن یک خبر چکاری باید انجام داد / یک کاربرعادی این امکان رو داره یا فقط مدیران میتونن :134:
نه شما این امکان رو ندارید
هر تاپیکی رو خواستین، از یکی از مدیران درخواست کنید تا انجام بشه

سلام
10-24-2009, 02:19 PM
کوروش این میلاد کلا دو بار تنیس بازی کرده اومد جواب داد تو هم بگو دیگه! :379: میخوام بابای یکیو دربیارم. میخوام عرف دستم باشه.

عرف معمول همه دنيا اينه كه اگه يك ساعت كرايه كني بايد 55 دقيقه بازي كني. 5 دقيقه زمان تعويض بازيكن ها و آب دادن به زمين هاي خاكيه.

اينكه تا ابد اگه كسي نياد ميتوني بازي كني!!!!!! رو نداريم.

هاشم
12-02-2009, 09:42 PM
میخواستم بدونم کسی مربی سراغ داره تو ورزشگاه شیرودی ؟؟؟

Tennis4progress
12-03-2009, 12:00 PM
میخواستم بدونم کسی مربی سراغ داره تو ورزشگاه شیرودی ؟؟؟

فکر میکنم دامون 2 تا شاگرد اونجا داره.شماره موبایل چند تا مربی رو میگیرم میدم بهت.

aj7mclean
12-09-2009, 01:59 PM
توی شیرودی 3تا مربی خوب هست:

1- جعفر توکلی (بیشتر برای آموزسهای پایه خوبه)
2- اصغر طاهری (برای پایه و سطح متوسط خوبه)
3- سیاوش خضرایی (برای بازیکنای سطح بالا خوبه)

اگرم یکیو میخوای که باهاش ست بزنی ابرام ملخ (ابراهیم اکبری) واسه گیم و ست زدن حرف نداره!

mersa_gulf
08-22-2010, 11:40 AM
من تازه شروع کردم می خواستم ببینم مربی با زمین چقدر هزینه بر میداره.
لطفا تلفن و آدرس رو برام بفرستید.

Mohammad Reza
08-22-2010, 12:43 PM
سلام دوستان..قراره به همت تربیت بدنی شهر زمین تنیسی در شهر ساخته بشه!!ازتون کمک میخوام که بهم بگید چه نوع زمینی خوبه!درجنوب کشور،جایی که شرجی زیاده،برای بازیکنان تازه وارد و خیلی خیلی آماتور،هزینش چقدره؟کسی رو برای ساخت زمین میشناسید؟و... تمام چیزای دیگه

kiavash
08-22-2010, 12:54 PM
من تازه شروع کردم می خواستم ببینم مربی با زمین چقدر هزینه بر میداره.
لطفا تلفن و آدرس رو برام بفرستید.

24 تومن .... باشگاه استقلال ...
شماره مربیمو خواستی بگو که بدم بهت

A!i
08-22-2010, 03:45 PM
سلام دوستان..قراره به همت تربیت بدنی شهر زمین تنیسی در شهر ساخته بشه!!ازتون کمک میخوام که بهم بگید چه نوع زمینی خوبه!درجنوب کشور،جایی که شرجی زیاده،برای بازیکنان تازه وارد و خیلی خیلی آماتور،هزینش چقدره؟کسی رو برای ساخت زمین میشناسید؟و... تمام چیزای دیگه

ممدرضا جان سلام
این اقا چون زمین تنیس می سازند ۱۰۰٪ می توانند کمکت کنند arshiad (http://tennistalkers.com/member.php?u=507)
اینم شمارش و ایمیلشه 09191318868 ,09126210130
arshiadekami@yahoo.com (arshiadekami@yahoo.com)

:443:

mersa_gulf
08-22-2010, 06:47 PM
24 تومن .... باشگاه استقلال ...
شماره مربیمو خواستی بگو که بدم بهت
اگه لطف کنی ممنونت می شم.

newahy
04-30-2011, 04:17 PM
سلام دوستان
میشه لطفا چند تا مربی خوب معرفی کنین که الکی آدمو هی نبرن بیارن و چیزی یاد ندن
و اینکه اگه کسی با آقای فرج خدایی کار کرده میشه بگین که چطوریه کارش؟

!! كيمياگر !!
05-24-2011, 12:36 PM
سلام

كسي از وضعيت تنيس همدان اطلاع داره
كه مثلا زمين ساعتي چنده يا اموزشاش چطوريه ؟

Hassan.Fa
06-26-2011, 01:23 PM
سلام،دوستان میتونین اطلاعاتی راجع به وضعیت تنیس تو تبریز در اختیارم بزارین؟(زمینهای موجود،هزینه ها،و مربی خوب)

arya
08-11-2011, 09:20 PM
باسلام به تمام دوستان من میخوام مربی جدید بگیرم میخواستم ببینم کسی تا حالا با اقای جهانبخش سوری کار کرده؟یا مربی بهتری رو پیشنهاد میکنین

DArk
08-12-2011, 12:06 PM
باسلام به تمام دوستان من میخوام مربی جدید بگیرم میخواستم ببینم کسی تا حالا با اقای جهانبخش سوری کار کرده؟یا مربی بهتری رو پیشنهاد میکنین

با سلام...
عمو جهان:434: ...ببین نه اینکه بد باشه ولی یک مقدار دیگه زیادی پیره،اگه می خوای یکی برات توپ بندازه بعدم هر ضربه ای زدی بگه به به چه چه(:001_smile:) خوبه ولی اگه می خوای یکی باشه که در کنار تمرین توی توپ های برگشتی باهات کورس بزاره،پا به پات بیاد جلو و دلش بسوزه،مربی های جوون و بهتری هم هستن...
موفق باشید...

arya
08-12-2011, 06:37 PM
با سلام
درسته که سنش کمی بالاس ولی به نظر من مربی باید نکته سنج باشه تا اینکه با ادم کورس بزاره مربی که الان خیلی زیاد شده مخصوصا جوون که اونام کورس نمیزارن ولی مربی های کمی ریز بینن و اشکال کار ادمو با یک کلمه میگن من میخواستم بدونم ایشون این خصوصیتو داره یا نه؟شما خودت با ایشون کار کردی؟چون پارتنر های قوی واسه کورس گذشتن و رالی های طولانی دارم فقط میخواستم اصول جزیی رو بهم بگه
ممنون

DArk
08-12-2011, 11:31 PM
با سلام
درسته که سنش کمی بالاس ولی به نظر من مربی باید نکته سنج باشه تا اینکه با ادم کورس بزاره مربی که الان خیلی زیاد شده مخصوصا جوون که اونام کورس نمیزارن ولی مربی های کمی ریز بینن و اشکال کار ادمو با یک کلمه میگن من میخواستم بدونم ایشون این خصوصیتو داره یا نه؟شما خودت با ایشون کار کردی؟چون پارتنر های قوی واسه کورس گذشتن و رالی های طولانی دارم فقط میخواستم اصول جزیی رو بهم بگه
ممنون
معمولا بچه هایی که مربی میگیرن قبلش هم فقط با مربی کار کردن،یهو میبینی 1 نفر 3 ساله داره با مربی بازی میکنه بعد 1 جلسه که جدی بازی می کنه تازه میبینه هیچ توپی رو نمی تونه برگردونه،ولی شما که پارتنر قوی داری،خودتم بعد 1 مدت می فهمی اشکال کارت کجاست میتونی خودت به مربی بگی چی باهات کار کنه،ما تقریبا تمام مدتی که توی زمینیم عمو جهانم زمین بغل ماست،من زیاد با نوع تمرین دادنش حال نمیکنم،بیشتر برای مبتدی ها خوبه...موفق باشید

hiva14896
01-29-2012, 09:08 AM
سلام به دوستان تنیسور و تنیس دوست
من یک خانم 33 ساله هستم که از بچگی عاشق تنیس بودم اما به دلیل پاره ای مشکلات و برنامه هایی که دیگران برای زندگیم چیدن تا الان فرصت ورود به این ورزش رو نداشتم.
اما الان دلم میخواد این ورزش رو شروع کنم. میدونم شاید بهم بخندید ولی خوب دوسش دارم دیگه.
حالا از شما حرفه ای ها کمک میخوام راهنماییم کنید از کجا شروع کنم و کدوم باشگاه رو در غرب تهران بهم پیشنهاد میدید؟ مربی خوب در غرب تهران میشناسید. مثلا استادیوم آزادی شنیدم چند تا زمین تنیس خوب داره. مربی هاش هم خوبن؟ راکت چی بخرم؟ اگر هم بهم میخندید عیب نداره فقط لطفا راهنماییم کنید.
مرسی

moris
01-29-2012, 11:05 AM
سلام به دوستان تنیسور و تنیس دوست
من یک خانم 33 ساله هستم که از بچگی عاشق تنیس بودم اما به دلیل پاره ای مشکلات و برنامه هایی که دیگران برای زندگیم چیدن تا الان فرصت ورود به این ورزش رو نداشتم.
اما الان دلم میخواد این ورزش رو شروع کنم. میدونم شاید بهم بخندید ولی خوب دوسش دارم دیگه.
حالا از شما حرفه ای ها کمک میخوام راهنماییم کنید از کجا شروع کنم و کدوم باشگاه رو در غرب تهران بهم پیشنهاد میدید؟ مربی خوب در غرب تهران میشناسید. مثلا استادیوم آزادی شنیدم چند تا زمین تنیس خوب داره. مربی هاش هم خوبن؟ راکت چی بخرم؟ اگر هم بهم میخندید عیب نداره فقط لطفا راهنماییم کنید.
مرسی

دوست عزیز واسه اینکه بدونید هیچکس اینجا بهتون نمیخنده این لینک رو ببینید.
http://www.mytennis4u.com/iraniantennisor/banovan/sedighehhasani/index.asp

در مورد راهنمایی هم به نظرم به باشگاههای سمت غرب اول سر بزنید و در مورد مربی و قیمت زمین و .... سئوال بپرسید بعد مقایسه کنید کدوم بهتره.
من باشگاه قدس (ایران زمین) بازی کردم و جو مناسبی داشت واسه خانمها.
راکت هم وقتی با مربی صحبت کردید بهش بگید راکت ندارم خودش راکت مناسب سن و اندامتون رو معرفی میکنه.

marjan1
04-29-2012, 08:14 PM
سلام دوستان
من تازه با سایت شما آشنا شدم.
لطفا مرا راهنمایی نمایید. می خواهم تنیس یادبگیرم ولی اطلاعات چندانی درباره انتخاب مکان(ترجیحاً روباز برای خانم)، انتخاب مربی، خرید راکت و ... ندارم. هزینه چندان مهم نیست البته نه اینکه اصلا مهم نیست، ولی اولویت اول یه مکان مناسب برای یادگیری تنیس به صورت اصولی است بطوریکه بتونم از بازی کردن لذت ببرم. منتظر راهنمایی هایتان هستم:242::242:

marjan1
04-30-2012, 08:02 PM
سلام دوستان
میشه من رو راهنمایی کنید که کجا می تونم تنیس یادبگیرم؟ ترجیح می دم زمین روباز باشه... برای انتخاب مربی پیشنهادی دارید؟ و راکت چی بخرم؟
توضیح : تابحال تنیس بازی نکردم ولی ورزشکارم و دوست دارم از بازی تنیس به عنوان یک تفریح لذت ببرم.

moris
04-30-2012, 08:33 PM
سلام دوستان
میشه من رو راهنمایی کنید که کجا می تونم تنیس یادبگیرم؟ ترجیح می دم زمین روباز باشه... برای انتخاب مربی پیشنهادی دارید؟ و راکت چی بخرم؟
توضیح : تابحال تنیس بازی نکردم ولی ورزشکارم و دوست دارم از بازی تنیس به عنوان یک تفریح لذت ببرم.
سلام
شما ابتدا سعی کنید باشگاههای اطراف منزل خودتون رو بررسی کنید
زمین هم به جز استقلال و امجدیه(شیرودی) واسه خانمها روبازه تقریبا.
کلا تنیس ورزشی هستش که میزان پولی که خرجش میکنید مهمه ! پس اول ببینید چقدر میتونید واسش هزینه کنید.
هر باشگاهی برید یه لیست قیمت از مربی هاش میده بهتون که مربی هم تقسیم بندی شده درجه1 درجه2 درجه3 که درجه1 از همه گرونتره (البته یه سری هم هستن درجه ندارن که جلسه ای 60-70 میگیرن)
با مربی که صحبت کردید به خودش بگید من راکت ندارم راهنماییتون میکنه.

arsham
05-04-2012, 03:01 PM
مجموعه ورزشی انقلاب هم که من زنگ زدم 220 تومن میگیره

dayana
05-04-2012, 04:05 PM
من14 سالمه میخوام برو کلاسهای تنیس نمیدونم هزینه وسایل حدود چقدر درمیاد

ali novak
05-04-2012, 05:57 PM
درود

اول باید یک راکت داشته باشی .
بستگی به خودت داره از 100 هزارتومان شروع میشه تا 400 - 500تومان .
بعد باید یه مربی یا به کلاسهای گروهی شهرتان بروید . هزینه ساعتی 20 تا 50 تومان بسته به مربی داره .
زمین هم ساعتی 5 -6 تومان هم هست .
بعد از مدتی یک یا چند بازیکن در حد خودت انتخاب میکنی و باهاش توپ میزنی .
با آرزوی موفقیت برای شما .

farhadhamed
07-02-2012, 06:57 PM
سلام،دوستان میتونین اطلاعاتی راجع به وضعیت تنیس تو تبریز در اختیارم بزارین؟(زمینهای موجود،هزینه ها،و مربی خوب)

زمین های موجود زمین کوثر هستش تو منظریه. بعد زمین خود هیات تنیس هست تو خیابون ورزش. مربی ها هم فامیلیشون رو نمیدونم چون با اسم کوچیک می شناسم. سالار یحیوی هست، امین، مهدی، احد، مجید چرندابی. بری هیات تنیس میشناسن. از همه بهتر سالار و امین هستن.

SABZDASHT
08-05-2012, 01:57 AM
دوستان یه راهنمائی

من 21 سالمه و تازه میخوام باشگاه تنیس ثبت نام کنم به نظرتون فایده داره

Hammett
08-05-2012, 09:36 AM
دوستان یه راهنمائی

من 21 سالمه و تازه میخوام باشگاه تنیس ثبت نام کنم به نظرتون فایده داره

سلام دوست من

به نظر من اول همه چیز بستگی به اشتیاق و پشتکار خودت داره.
مثلا اگه کسی بخواد 16 17 سالگی شروع کنه ولی تمرینش هفته ای 1 2 ساعت باشه ولی یکی دیگه هم میبینی که به سن شما شروع میکنه و لی هفته ای 7 8 ساعت تمرین میکنه خب دیگه خودت میتونی حدس بزنی جریان چی میشه.

بعدم این که باید ببینی هدفت چیه.

tomasanjelo
08-29-2012, 10:41 PM
سلام....من پسر 21 ساله از تهرانم.....میخوام از ماه آینده تنیس بازی کنم...
میشه راهنماییم کنین....کدوم باشگاه برای شروع خوبه....مربی و راکت و کتونی و هزینه و .....اگه میتونید کمکم کنید
ممنون...

payam.st
09-15-2012, 07:58 PM
سلام به همگی! مربی گرفتن واسه شما واقعا هزینه بر هست. من تو دزفول بازی میکنم اینجا واسه مربی و زمین،ماهی 15000تومن میدیم که فکر میکنم از همه جا ارزونتره.تقریبا مثل کلاس شنا!! ماهانه هزینشو میدیم!!

ENZO
09-16-2012, 09:46 AM
سلام....من پسر 21 ساله از تهرانم.....میخوام از ماه آینده تنیس بازی کنم...
میشه راهنماییم کنین....کدوم باشگاه برای شروع خوبه....مربی و راکت و کتونی و هزینه و .....اگه میتونید کمکم کنید
ممنون...

سلام

من یک ماهی میشه که شروع کردم و شیرودی بازی میکنم

برای مربی ساعتی 35000 تومان میدم

یه راکت ویلسون BLX مدل STEAM هم گرفتم به قیمت 340

دیگه خودت حساب کن به نظر من برای تنیس یاد گرفتن اصولی با ید حداقل 15 -20 جلسه

با مربی تمرین و بازی کنی بعدشم بگردی دنبال پارتنرو و . . .

Marjan.S
10-12-2012, 09:21 PM
سلام دوستان
من ورزش کار و سی ساله هستم ولی تابحال تنیس بازی نکردم و تازه می خوام تنیس رو شروع کنم!!!:243: دوست دارم جوری تنیس یادبگیرم که بتونم از بازی کردن لذت ببرم :242:.
1- به نظرتون کجا برای ثبت نام برم؟
2- اگه مربی خوب خانم(فکر کنم خانم ها نمی توانند مربی آقا داشته باشند؛ درسته؟) می شناسید برای تازه کارها بهم معرفی کنید.
3- راکت از کجا و چی تهیه کنم؟

Lily Nadal
10-13-2012, 01:27 AM
سلام دوستان
من ورزش کار و سی ساله هستم ولی تابحال تنیس بازی نکردم و تازه می خوام تنیس رو شروع کنم!!!:243: دوست دارم جوری تنیس یادبگیرم که بتونم از بازی کردن لذت ببرم :242:.
1- به نظرتون کجا برای ثبت نام برم؟
2- اگه مربی خوب خانم(فکر کنم خانم ها نمی توانند مربی آقا داشته باشند؛ درسته؟) می شناسید برای تازه کارها بهم معرفی کنید.
3- راکت از کجا و چی تهیه کنم؟

سلام اگه اهواز بودين ميتونستم راهنماييتون كنم ...فقط ميخواستم بگم كه خانم ها هم ميتونن مربي مرد داشته باشن تو اهواز كه اينجوريه اونجا كه....

amir23
10-13-2012, 05:28 AM
دوست عزيز براي راكت ميتونم كمكت كنم. توصيه من اينه كه با يك راكت قديمي دست دوم شروع كني كه هزينه زيادي هم ندي اما بعدا بر اساس سبك بازيت راكتتو عوض كن(اگر دوست داشتي). نيازي نيست از اول آدم خودشو تو هزينه بندازه.

sunset65
10-21-2012, 12:22 PM
سلام
واسه دوستانی که می خوان تنیس رو ارزون شروع کنن
من می تونم براتون کلاس های آموزشی رو برگزار کنم داخل شیروودی یا ورزشگاه های دیگه ای که نزدیکتونه
15000 تومان برای آموزش میگیرم و پول زمین رو بسته به ورزشگاهی شما انتخاب می کنید پرداخت می کنید
به خاطر هزینه های سنگین راکت ، راکت رو هم موقع آموزش در اختیارتون قرار می دم
عملا شما به جز هزینه آموزش و زمین نیاز به پرداخت هزینه دیگری ندارید
09126486561( جلسه اول رو نیم بها حساب می کنیم که اگر مایل بودید ادامه بدید )

arian_A007
10-30-2012, 07:36 PM
سلام به همه تنیس بازای عزیز
آقا چرا تو این سایت به جای مطالب و بحث های آموزشی فقط همه جا نظر سنجی واسه اینکه کدوم تیسور خوبه و کدوم تنیسور خیلی خوبه هست! اما غیر از چند تا مقاله چیزه دیگه ای واسه چیز یادگرفتن نیست!!
مثلا تو سایت قسمت آموزش تکنیک تنیس و قسمت آموزش تاکتیک تنیس خیلی خالیه.
اما من سوالم رو اینجا مطرح میکنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه بگه
سوالمم اینه که تو بازی با فردی که تکنیک زیادی نداره اما با تاکتیکی بازی کردن و نوع بازی توپ های عمیق و بلند انتهای زمین سعی در بازی خراب کردن حریف داره ، نقاط ضعفش چیه و چه تاکتیکی در مقابلش مناسبه؟؟

سوال دوم اینکه به نظر شما برای بهتر کردن تاکتیک بازی ، چه کارهایی ر پیشنهاد میکنید
ممنون

دختر ایرونی
12-05-2012, 12:01 PM
سلام به دوستان عزیز من تازه واردم و مدتیه که رفتم کرج ساکن شدم چند سال یش تنیس بازی میکردم مدتی که بنا به دلایلی نشد ادامه بدم حالا قصد دارم ادامه بدم خیلی هم دوست دارم این ورزشو از نظر فیزیکی هم مناسب هست برای بازی تنیس. حالا در مورد زمین تنیس تو کرج کسی اطلاعی داره به چه صورت هست آموزششون؟ کسی مربیانشون رو میشناسه؟
ممنون از کمکتون

دختر ایرونی
12-05-2012, 01:17 PM
کسی نبود کمک کنه منو؟:243:

دختر ایرونی
12-06-2012, 09:24 AM
بابا من فکر کردم اینجا فعاله . :379:

nasa
12-06-2012, 09:29 AM
ما هستیم ولی تبریزیم
اگه تبریز بودی راهنمایی میکردیم
اینجا فعاله

دختر ایرونی
12-06-2012, 12:16 PM
ممنون ناسا جان .شانسه دیگه اونجا نیستیم میتونم از تجربیات تئوری شما استفاده کنم.

nasa
12-06-2012, 02:22 PM
البته اگه مسابقاتی بود و تونستیم میایم کرج
ایشالله موفق باشین
:babi:
:babi:

Paymaan
12-06-2012, 07:26 PM
سلام به دوستان عزیز من تازه واردم و مدتیه که رفتم کرج ساکن شدم چند سال یش تنیس بازی میکردم مدتی که بنا به دلایلی نشد ادامه بدم حالا قصد دارم ادامه بدم خیلی هم دوست دارم این ورزشو از نظر فیزیکی هم مناسب هست برای بازی تنیس. حالا در مورد زمین تنیس تو کرج کسی اطلاعی داره به چه صورت هست آموزششون؟ کسی مربیانشون رو میشناسه؟
ممنون از کمکتون

بنده منظورتون رو از " به چه صورت هست آموزششون؟ " رو متوجه نمیشم؟ . شما باید به صورت حضوری با مربی هماهنگ کنید و اونها به شما وقت ثابت میدن ( مثلا دو روز در هفته ) .

مربیان مجموعه بین المللی تنیس ( پارک تنیس کرج) :

1- احمد ورمزیان
2- محمدرضا ورمزیان
3- غلامرضا فتوحی
4- آرش گلچینی
5- ابراهیم رحیم زاده
6- حمید رحیم زاده
7- جهانگیر کلانی
8 - لیلا زنگنه

که موارد 4 و 5 و 6 پیشنهاد میشن.

دختر ایرونی
12-06-2012, 08:25 PM
ممنون آقا پیام امروز زنگ زدم سوال کردم . با توجه به فاصله طولانی بین فعالیت های ورزشی تنیسم دوباره باید شروع کنم. ظاهرا زمین ساعتی 7 تومن هست. مربی هم بسته به سطح شاگرد از 10 تومن تا 17 تومن ساعتی. برای گرفتن مربی مرد برای خانم ها هم مشکلی نداره.

blue_s62
12-10-2012, 01:50 PM
سلام دوستان
من تازه به ورزش تنیس علاقه مند شدم-:001_smile:
در مورد نحوه شرکت در مسابقات هیچ اطلاعی ندارم!! اینکه باید برای مسابقات کجا ثبت نام کنم؟؟ آیا باید مبلغی پرداخت بشه؟؟ و به خصوص از نظر رتبه و رنکینگ میخوام منو راهنمایی کنید
اگه بخوام بهتر سوالمو مطرح کنم اینطوری بگم که فکر کنید من از الان میخوام تو مسابقات برای اولین بار شرکت کنم.. چه تورنمنتهایی رو میتونم شرکت کنم؟؟ هزینه ای باید پرداخت بشه؟؟ آیا کسی میتونه در مسابقات بین المللی و معتبر مثل گرند اسلم شرکت کنه ؟؟؟
ممنون میشم از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند منو راهنمایی کنند:001_smile:

Farid
12-11-2012, 10:40 PM
سلام دوستان
در مورد نحوه شرکت در مسابقات هیچ اطلاعی ندارم!! اینکه باید برای مسابقات کجا ثبت نام کنم؟؟ آیا باید مبلغی پرداخت بشه؟؟ و به خصوص از نظر رتبه و رنکینگ میخوام منو راهنمایی کنید
اگه بخوام بهتر سوالمو مطرح کنم اینطوری بگم که فکر کنید من از الان میخوام تو مسابقات برای اولین بار شرکت کنم.. چه تورنمنتهایی رو میتونم شرکت کنم؟؟ هزینه ای باید پرداخت بشه؟؟ آیا کسی میتونه در مسابقات بین المللی و معتبر مثل گرند اسلم شرکت کنه ؟؟؟
ممنون میشم از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند منو راهنمایی کنند:001_smile:
با سلام
از مربیت یا بچه های زمین تنیسی که میری سوال کن بهت می گند.
بله باید مبلغ پرداخت کنید
حالا فعلا شما سعی کن توی شهری که زندگی می کنی صاحب رنک بشی بعدا راجع به رنکینگ جهانی و شرکت در مسابقات بزرگی مثل گرند اسلم صحبت می کنیم
اما ترتیبش به این صورته:
Futures - challengers - atp

nanook
12-12-2012, 03:27 PM
سلام دوستان

کجا!!!!!!!!!؟؟:483:
گرند اسلم؟:3t1:

blue_s62
12-12-2012, 05:41 PM
دوست عزیز ممنون میشم شما راهنمایی کنید
من که الان نمیخوام مسابقه ای شرکت کنم
ولی دوست دارم اطلاعاتی در این زمینه داشته باشم

Farid
12-13-2012, 01:10 AM
دوست عزیز ممنون میشم شما راهنمایی کنید
من که الان نمیخوام مسابقه ای شرکت کنم
ولی دوست دارم اطلاعاتی در این زمینه داشته باشم
ببین یه بار دیگه لیست رو می نویسم:
Futures - challengers - atp world tour
ترتیب از چپ به راسته

بنابراین شما باید در مسابقات Futures در ابتدا شرکت کنید , که نحوه شرکت بدینگونست:
اول از همه باید یه ITF Pin number بگیری که خیلی سادست از طریق ( ITF International tennis federation )
بعد از بین مسابقات ۱۰۰۰۰ دلاری که در دور و برت برگزار میشه یکی رو انتخاب می کنی و میری
البته زمان شرکت باید به سایز مسابقات توجه کنی مسابقات بزرگ جدول مرحله مقدماتیشون گاه به ۱۲۸ شرکت کننده نیز می رسه
بعد هم مبلغ ورودی که مثلا ۵۰ دلار یا ۱۰۰ دلاره رو میدی و تو صف صبر می کنی
اولویت ورود بر اساس بازیکنان رنک داره اما اگه جای خالی تو جدول باشه بدون در نظر کرفتن رنکینگ میاند سراغ کسی که زودتر ثبت نام کرده و می تونی شانس شرکت داشته باشی
اگه بتونی به جدول اصلی راه پیدا کنی ( که معمولا بابردن دو سه تا بازی میشه ) اونوقت شانس اینو داری که با بردن بازی اولت ( البته اینو دیگه حتما می دونید که مسابقات تنیس در تمامی جهان به غیر از ایران تک حذفی برگزار میشه البته اینجا هم دیدم بعضی ها جدیدا دارند یاد می گیرند ) ATP Point بگیری و بر اساس ان شما رنکینگ جهانی می گیری و وارد شدن به مرحله مقدماتی و حتی main draw مسابقات کوچک ( البته در حد Futures ) رو راحتتر میکنه.

blue_s62
12-13-2012, 08:56 AM
ممنون دوست عزیز
ادامه داستان مسابقات رو هم بگی ممنون میشم
واقعا برام خ جالب شد روند سختی ولی مهیجی داره

yalda
12-13-2012, 11:30 AM
سلام.بچه ها میشه منم راهنمایی کنین
من 20 سالمه تازه میخوام تنیس و شروع کنم و اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.نمیدونم چه راکتی بخرم و کدوم باشگاه خوبه

sina_FARGO
02-07-2013, 10:30 PM
سلام دوستان
یه تحقیقاتی درباره شرایط تحصیل تو آکادمی تنیس سوئیس انجام دادم...در حداقل حالت ممکن حدودا سالی 250میلیون تومن آب میخوره:cursing:
(شامل 33000فرانک هزینه سالانه آکادمی و 650فرانک هزینه ماهانه محل اقامت و مقدار خرجیات خیلی خیلی کم و فرانک سوییس هم حدود3500هست)
میخاستم بدونم شما جای بهتری سراغ ندارید؟:confused1:

mspayam
02-07-2013, 11:00 PM
فکر کنم آکادمی نیک بولیتری توی فلوریدا بری ارزونتر دربیاد. البته با این وضع دلار هیچ تضمینی نیست که هزینه ها از اینی که هست بالاتر نره.

Meysam94
02-09-2013, 04:55 PM
سلام
من 19 سالمه و به تنیس علاقه مند شدم ودر شهرضا زندگی می کنم می خواستم برم تنیس یاد بگیرم و در شهرضا نیست و فکر کنم باید برم اصفهان.
در اصفهان کجا برم کلاس که خیلی خوب باشه ؟

sina_FARGO
02-11-2013, 08:55 PM
فکر کنم آکادمی نیک بولیتری توی فلوریدا بری ارزونتر دربیاد. البته با این وضع دلار هیچ تضمینی نیست که هزینه ها از اینی که هست بالاتر نره.

آکادمی نیک بولیتری:
52زمین تنیس:193:+18زمین گلف:350:+12زمین فوتبال:254:+...
خدایش اجر دهد این نیک بولیتری رو...یه پولی هم به ما بده بریم یه آکادمی تنیس
پیام جان امکانش هست بپرسم شما خودتون تو نیوزلند چقدر برای تنیس هزینه میکنید؟
دوستان کسی جایی یا شخصی رو نمیشناسه که استعدادیابی تنیس کنه؟مقصود اینکه...آموزش با هزینه کمتر؟

mspayam
02-11-2013, 10:18 PM
آکادمی نیک بولیتری:
52زمین تنیس:193:+18زمین گلف:350:+12زمین فوتبال:254:+...
خدایش اجر دهد این نیک بولیتری رو...یه پولی هم به ما بده بریم یه آکادمی تنیس
پیام جان امکانش هست بپرسم شما خودتون تو نیوزلند چقدر برای تنیس هزینه میکنید؟
دوستان کسی جایی یا شخصی رو نمیشناسه که استعدادیابی تنیس کنه؟مقصود اینکه...آموزش با هزینه کمتر؟

من اینجا تفریحی بازی می کنم و عضو یک کلوب تنیس هستم که سالانه حدوداً 200 دلار پرداخت می کنی و دیگه نیازی به پرداخت هزینه های دیگه برای اجاره ی زمین نداری. هر موقع زمین خالی باشه می تونی بری بازی کنی.
اون آکادمی نیک بولیتری هم خیلی آکادمی معتبری هستش و خیلی از حرفه ای ها مثل شاراپووا و آغاسی اونجا می رفتن.

Najmeh5576
03-10-2013, 11:23 AM
سلام
من حدود یکساله که هفته ای 1 ساعت تنیس را شروع کردم اما این مربی همش با من فورهند کار میکنه البته بکهند و اسمش و والی را هم گفته اما فقط فورهند کار میکنه و 10 دقیقه هم بهم میگه سرویس بزن بدون اینکه اشکالاتم را بگیره مگر من اعتراض کنم حالا میخوام بدونم روش تدریس تنیس همینطوریه
؟

ضمننا چند تا مربی خوب خانم در شیرودی لطفا بهم معرفی کنید نمیدونم مربی آقا میشه داشت یا نه ؟
اگر زمین تنیس که به مرکز شهر نزدیک باشه برای تمرین میشناسید بفرمایید
مرسی

D3ADMAN
03-11-2013, 07:40 AM
سلام
من حدود یکساله که هفته ای 1 ساعت تنیس را شروع کردم اما این مربی همش با من فورهند کار میکنه البته بکهند و اسمش و والی را هم گفته اما فقط فورهند کار میکنه و 10 دقیقه هم بهم میگه سرویس بزن بدون اینکه اشکالاتم را بگیره مگر من اعتراض کنم حالا میخوام بدونم روش تدریس تنیس همینطوریه
؟

ضمننا چند تا مربی خوب خانم در شیرودی لطفا بهم معرفی کنید نمیدونم مربی آقا میشه داشت یا نه ؟
اگر زمین تنیس که به مرکز شهر نزدیک باشه برای تمرین میشناسید بفرمایید
مرسی

شیرودی زمیناش خوبه ، ما میرفتیم ، اما نمیدونم مربی خانم داره یا نه ، اما مطمئنآ باید به خانم ها اونجا تمرین و آموزش بدن . باید بری از دفترش همون کنار زمین هست سوال کنید

Najmeh5576
03-12-2013, 09:21 AM
شیرودی زمیناش خوبه ، ما میرفتیم ، اما نمیدونم مربی خانم داره یا نه ، اما مطمئنآ باید به خانم ها اونجا تمرین و آموزش بدن . باید بری از دفترش همون کنار زمین هست سوال کنید

مرسی
در مورد روشی که تدریس میشه چیزی نگفتید میخوام بدونم با همین مربی ادامه بدم یا عوضش کنم ؟

مصی
03-14-2013, 10:31 PM
سلام . من یه مربیه تنیس تو مشهد میخوام اگه کسی سراغ داره ممنون میشم شماره مربی رو بهم بده

پیشاپیش ممنون

amir23
03-15-2013, 10:53 AM
سلام . من یه مربیه تنیس تو مشهد میخوام اگه کسی سراغ داره ممنون میشم شماره مربی رو بهم بده

پیشاپیش ممنون
برو با آرش شهریاری کارکن هم پسر خوبیه هم مربی خوبیه -تو زمینای سجاد از هرکسی بپرسی بهت تلفنش رو میده

arash_xone
03-15-2013, 11:43 AM
سلام . کسی میدونه من اگه نخوام دیگه مربی بگیرم از کجا باید بازیکن واسه تمرین و بازی گیر بیارم من دانش تکنیکیم خوبه در حدی که یه تازه کارم بازیکن کنم ولی زیاد تمرین نداشتم بازیم ضعیفه لطفا یکی جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1065::1065:

wplf
04-01-2013, 12:57 PM
سلام یه سوال داشتم من تازه می خوام تنیس و شروع کنم اما اصلا نمی دونم چی بخرم و چی کار کنم لدفا راهنمایی کنید...
باشگاه خوبم سراغ دارید تو تهران بهم بگید ممنون.

amir k2
04-01-2013, 05:39 PM
خب اول اینکه سلام.خوبی؟
چطوری؟با رعض تبریک سال نو خدمتت عرض کنم که:
1_شما اول به راکت نیاز داری که پینهاد میکنم از دوستت یا مربیت یه نفر یه راکت دست دوم بگیر فعلا با اون تمرین کن تا خوب راه بیوفتی و میتونی از همون اول یه راکت درست حسابی هم بخری.راکت هم خریدی اگه زه نداشت براش زه بکش(زه=همون خط های وسط راکت که توپ بهش میخوره)
2_شما به کفش تنیس هم نیاز داری.کفشی که هم بتونی باهاش زود استارت بزنی و بدوی طرف توپ و تور و همینکه بتون یخوب باهاش ترمز کنی که وایسی.کفش ورزشی معمولی هم میشه ولی مثل من پات اذیت میشه
3_توپ تنیس میخوای که الان کلی توپ تنیس مارک های معروف wilson و head و pro penn هست که همشون خوب هستند برای تمرین
4_شما نیاز به مربی داری.نمیدونم توی تهران مربی ساعتی چند بابت اموزش میگیره
5_از اونجایی که هزینه اموزش زیاد هست بهتره بعد هر جلسه در هفته یه 2 بار بری زمین تنیس اجاره کنی که حدود 6 تومن نهایت 10 تومن هست که 2 نفری با یکی از بچه های تنیس باز برو و اجاره زمین رو تقسیم کن.خوب باید تمرین کنی.تمرین قشنگ بکنی یاد میگیری
6_وسایل جانبی هم کیف تنیس هست که کلی مدل داره و قیمت 120 به بالا هست.قمقمه اب برای تمرین.چون اکثر زمین ها رو باز هستند و الان هم که افتاب شدید هست باید یه قمقمه اب داشته باشی.یه ضربه گیر هم برای وسط راکت بگیر که توپ خورد صداش رو بگیره و همینکه راکت از دستت زیاد تکون نخوره و بتونی حرکت کامل انجام بدی).
اگر حالا سرت کم مو هست یا به هر دلیل افتاب میخوره سرت درد میگیره و ... یه کلاه معمولی بخر
این هم سایتی که توش لیست زمین های تنیس تهران و امکاناتش ذکر شده:
http://www.tennispersia.com/clubs/clubs.htm
سعی کن هر هفته یه جلسه بری با مربی خوب کار کنی و حرکاتت رو زیر نظر بگیره و اشکالات و ایرادات رو بگه و بعدش اینکه توی همین سایت با بچه ها قرار بزار بری 2 نفری تمرین کنید

amir k2
04-01-2013, 06:01 PM
سلام . کسی میدونه من اگه نخوام دیگه مربی بگیرم از کجا باید بازیکن واسه تمرین و بازی گیر بیارم من دانش تکنیکیم خوبه در حدی که یه تازه کارم بازیکن کنم ولی زیاد تمرین نداشتم بازیم ضعیفه لطفا یکی جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1065::1065:
ببین سعی کن با یکی از بچه ها بری تمرین کنی و در عین حال هم مربی خوب داشته باشی تا اشکالات و ضعف هات رو بگه.بعضی از حرکت ها هستند که باید کامل زده بشند و نیاز به یه مربی داره که قشنگ بهت یاد بده.تنیس فقط این نیتس که توپ از زمین تور رد بشه بلکه زدن توپ خودش تمرین میخواد و اینکه چجوری به توپ جهت بدی و ضربات مختلف بزنی

arash_xone
04-07-2013, 07:09 AM
ببین سعی کن با یکی از بچه ها بری تمرین کنی و در عین حال هم مربی خوب داشته باشی تا اشکالات و ضعف هات رو بگه.بعضی از حرکت ها هستند که باید کامل زده بشند و نیاز به یه مربی داره که قشنگ بهت یاد بده.تنیس فقط این نیتس که توپ از زمین تور رد بشه بلکه زدن توپ خودش تمرین میخواد و اینکه چجوری به توپ جهت بدی و ضربات مختلف بزنی

سلام . اگه به مطلب دقت کنی نوشتم که از نظر تکنیک سطحم خوبه یعنی شیوه زدن ضربات و رفع اشکالات و بلدم ضمنا من قبلا مربی داشتم فقط مدتیه تمرین ندارم اونم بدلیله نبودن همبازیه .

amir k2
04-07-2013, 11:31 AM
سلام . اگه به مطلب دقت کنی نوشتم که از نظر تکنیک سطحم خوبه یعنی شیوه زدن ضربات و رفع اشکالات و بلدم ضمنا من قبلا مربی داشتم فقط مدتیه تمرین ندارم اونم بدلیله نبودن همبازیه .

خودت هم دقت کن ببین چی نوشتی:
در حدی که یه تازه کارم بازیکن کنم ولی زیاد تمرین نداشتم بازیم ضعیفه
جمله بالا دقیقا جمله داخل پست قبلی شماست.این معنیش یعنی چی؟
تازه کاری.تمرین زیاد نداشتی.بازتی هم ضعیفه.
پس چجوری شیوه زدن ضربات و رفع اشکال رو بلدی؟
برو توی تاپیک پیدا کردن حریف تمرینی برو باهاش تمرین کن

arash_xone
04-08-2013, 03:22 PM
خودت هم دقت کن ببین چی نوشتی:
در حدی که یه تازه کارم بازیکن کنم ولی زیاد تمرین نداشتم بازیم ضعیفه
جمله بالا دقیقا جمله داخل پست قبلی شماست.این معنیش یعنی چی؟
تازه کاری.تمرین زیاد نداشتی.بازتی هم ضعیفه.
پس چجوری شیوه زدن ضربات و رفع اشکال رو بلدی؟
برو توی تاپیک پیدا کردن حریف تمرینی برو باهاش تمرین کن

سلام . اینای که میگی درسته ولی هر فنی 2 تا بخش داره تئو ری و عملی از اونجایی که تو این 2 ساله کلی تحقیقات کردم و ساعتها فیلم اموزشی دیدم از نظر تئوری سطحم بالاست . ضمنا از راهنماییت ممنون تو اون تاپیکم چن وقتیه پست میزارم ولی اینجام انگار مثل باشگاههای تنیسه کسی نمیخاد با ادم بازی کنه . واقا بائسه تاسفه که تو این رشته ورزشکاراش این جورین .

Najmeh5576
04-09-2013, 01:12 AM
سلام يه سوال. كسي ميدونه پيمان كه در باشگاه پيام مربيگري ميكنه كارش چطوريه؟

Najmeh5576
04-10-2013, 10:53 PM
سلام در مجموعه ورزشي آب ، آكادمي تنيس زرين مربي خوبي ميشناسه؟ خانم يا آقا فرقي نميكنه

amir k2
04-11-2013, 10:17 AM
سلام . اینای که میگی درسته ولی هر فنی 2 تا بخش داره تئو ری و عملی از اونجایی که تو این 2 ساله کلی تحقیقات کردم و ساعتها فیلم اموزشی دیدم از نظر تئوری سطحم بالاست . ضمنا از راهنماییت ممنون تو اون تاپیکم چن وقتیه پست میزارم ولی اینجام انگار مثل باشگاههای تنیسه کسی نمیخاد با ادم بازی کنه . واقا بائسه تاسفه که تو این رشته ورزشکاراش این جورین .

ماشا الله که همگی تهرانی هستید از هر 50 نفر 30 نفر تهرانی هستند من هم واقعا تهران برام دور هست من خودم قزوین بازی میکنم اگر کسی قزوینی هست بیاد

mehrdad122
04-15-2013, 02:10 PM
دوستان یه سول کسی میدونه اقای عبد الله زاده که در مجتمع ورزشی انقلاب مربیگری تنیس میکنه واسه مربیگری مبتدی خوبه یا نه

kiavash
04-17-2013, 10:45 PM
سلام

دوستان قیمت زمین تو جاهای مختلف تهرانو می‌شه بگید ؟

Najmeh5576
04-18-2013, 12:14 AM
يه سوال
فن هايي كه معمولا در سه مرحله مبتدي متوسط و حرفه اي درس ميدن فهرست وار كدومها هستند؟ مثلا مبتدي : فورهند. بكهند. والي. اسمش. سرويس.
مرحله متوسط؟
مرحله حرفه اي ؟
بطور متوسط هر مرحله چقدر زمان ميبره كه كامل شه. البته ميدونم كه بستگي به استعداد شاگرد داره امايه حالت معمول را بخواهيم در نظر بگيريم چي ميشه
مرسي

mspayam
04-18-2013, 01:27 AM
توی این لینک نوشته که بازیکن های هر سطح چه ویژگی ای دارن و مهارت هایی که بازیکن های هر سطح باید داشته باشن در چه حدیه.
http://www.tennis-warehouse.com/zzz/finder/NTRPPoster2008.pdf

این هم توضیح شماره بندی ها:

BEGINNER (NTRP 1.0 - 2.5)
If you're a beginner just starting out, you'll want a racquet that helps you return the ball with some power. Because you're developing technique and strokes, a racquet with a larger headsize will be forgiving when you don't hit the ball in the sweetspot
INTERMEDIATE (NTRP 3.0 - 4.5)
If you're an intermediate player, you will be able to rally with moderate power and consistency, and you now have a good all-around game. You'll want racquets that can provide some additional power to your own without sacrificing control. You have experience playing matches and have developed the ability to put together points. You'll want a racquet that'll magnify the part of your game that is your weapon, whether it be a big forehand or serve.
ADVANCED (NTRP 4.5 - 7.0)
If you're an advanced player, you have a fully developed game and extensive experience playing competitive matches. Because you can consistently hit the ball hard when you want to or ease up on the power for touch, you'll be looking for racquets that build upon your strengths.

تقریباً همون ضربه هایی رو که ازشون اسم بردی توی همه ی مراحل آموزش می دن اما مهم نحوه ی اجرای اون هاست و مثلاً فورهندی که یه مبتدی می زنه زمین تا آسمون با فورهندی که بازیکن حرفه ای می زنه فرق داره.
از طرف دیگه توی سطح متوسط مربی ها روش زدن ضربه های چرخشی (یا اسپین دار که خودش به سه نوع تاپ اسپین، بک اسپین و ساید اسپین تقسیم می شه و توی تنیس روی میز ازشون به عنوان ضربات کات دار یاد می کنن) رو آموزش می دن که می تونه تاثیر زیادی در تغییر سبک بازی داشته باشه.

در مورد اینکه هر کدوم چقدر زمان می برن هم همونطور که گفتی بستگی به استعداد و تعداد ساعات تمرین داره، اما یکی از مربی های اینجا می گفت که تقریباً دو سال طول می کشه تا یه بازیکن بتونه به خوبی بازی کنه و از سطح مبتدی به سطح متوسط برسه و حدوداً 3 سال هم برای رسیدن از سطح متوسط به سطح عالی طول می کشه.

sj.pro
04-22-2013, 07:48 AM
درود

دوستان سوالی واسم پیش اومده

می خوام نظر بدید و اگر راهنمایی لازم بود / مطرح کنین

من تازه می خوام شروع کنم

در مشهد هستم و زیر نظر آکادمی طاهری می خوام آموزش ببینم ( اینجور که مطرح کردن دارای سطح مربی گری بینلمللی هستن )

واسه 10 جلسه با زمین زیر نظر خودشون 500 تومان در می یاد

و راکت هم گفتن از 190 داره 900 تومان که همه مارک ویلسون هست ( میگن که نمایندگی انحصاری داره )

و کفش هم حدود 300 تومان ( مارکش ویلسون هست )

در می یاد

اول نظرتون در مورد قیمت ها رو دوست دارم بدونم

و بعد بنظرتون این همه هزینه واسه اول کار نیاز هست ؟ ( مبتدی )

ممنون

amir k2
04-22-2013, 01:39 PM
درود

دوستان سوالی واسم پیش اومده

می خوام نظر بدید و اگر راهنمایی لازم بود / مطرح کنین

من تازه می خوام شروع کنم

در مشهد هستم و زیر نظر آکادمی طاهری می خوام آموزش ببینم ( اینجور که مطرح کردن دارای سطح مربی گری بینلمللی هستن )

واسه 10 جلسه با زمین زیر نظر خودشون 500 تومان در می یاد

و راکت هم گفتن از 190 داره 900 تومان که همه مارک ویلسون هست ( میگن که نمایندگی انحصاری داره )

و کفش هم حدود 300 تومان ( مارکش ویلسون هست )

در می یاد

اول نظرتون در مورد قیمت ها رو دوست دارم بدونم

و بعد بنظرتون این همه هزینه واسه اول کار نیاز هست ؟ ( مبتدی )

ممنون
سلام.خوبی؟چطوری؟
ببین هزینه کلاس در هر شهر متفاوت هست یعنی شاید تهران جلسه ای 60 باشه یه جا دیگه جلسه ای 30.
بسته به مربی داره یکی بین اللملی مدرک گرفته و چیزی حالیش نیست فقط میخواد پول بگیره و یکی دیگه واقعا بهت همه چی یاد میده و حرکاتت رو مو به مو دنبال میکنه
زمین که گرون نیست نمیدونم اونجا اجاره زمین چقدر هست ولی خب زمین معمولا خاکی هست دیگه و قیمت زیادی نداره
بعله راکت تا 900 تومن هم هست که راکت 900 تومن میشه راکت بابلات های جدید
کفش هم 250 شروع میشه و تا 700 هم میره
ببین هزینه که میدی ولی خب اول کاری راکت400 به بالا نخر یه راکت دست دوم بگیر و باهاش یک سال تمرین کن تا پیشرفت کنی و بعدش یه راکت مشتی بخر تا بتونی بهتر کار کنی برای شروع راکت دست دوم خوبه حتی میتونی نو بخری فرقی نداره
کفش رو 100 درصد بخر یعنی یه کفش خوب بخر جنسش خوب باشه
در کنار اینکه کلاس میری برو با دوستات هم تمرین کن یعنی برید زمین بگیرید و تمرین کنید چون تاثیر بسازایی داره.شما نهایت هفته ای 3 جلسه بری تمرین کنی خیلی خوب میوفتی جلو

mspayam
04-22-2013, 02:20 PM
به نظر من هم حرفای امیر همشون درستن. توی خرید راکت به غیر از قیمتش به اندازه گریپت هم دقت کن که گریپش واست زیادی بزرگ یا کوچیک نباشه. از طرف دیگه تنیس ورزش پرخرجیه، الان هزینه ی کلاس و راکت رو باید بدی، بعد هم هزینه ی اجاره ی زمین و زه و اورگریپ و توپ و سایر چیزا. واسه ی همین شاید واسه ی خیلی ورزشای دیگه این هزینه ها زیاد باشه اما واسه ی تنیس چندان هم زیاد نیست.
هزینه مربی گرفتن هم همه ی جای دنیا زیاده، مثلاً اینجا هزینه ی هر ساعت کلاس با مربی حدوداً 60 دلاره که به تومن درمیاد 180 هزار تومن.

sj.pro
04-22-2013, 09:22 PM
درود

ممنون راهنمایی ها دوستان

فقط یه مطلب

هزینه کردن من شخصا به یه چیز عمر دار و خوب آدم پول میده ( به طور مثال یه زین واسه اسب 5000 $ آدم میده 15 سال هم عمر می کنه )

بدیه اینجا اینکه آدم سخت می تونه بهفمه جنس اصل هست و یا یه فیک با کیفیت !

من همین جور نظراتو می خوندم مثلا یه کفش حتی 500 تومان بخرم عمرش مفیدش 1 تا 2 سال هست
و راکت واسه زهکشی دوباره ...

نمیدونم

حالا واسه اولیت واسه خرید دوستان چه پیشنهادی میدن

راکت خیلی خوب بگیرم ؟
یا
کفش خیلی خوب بگیرم و یه راکت معمولی

و بلعکس

در نهایت از تمام این وسایل کدوم به نظرتون مهمتره ( بخود بازیکنم بستگی داره اکا سخت افزار هم امیت خاص خودشو داره )

یکم تو هم نوشتم :434:

ممنون از راهنمایی دوستان

mspayam
04-23-2013, 05:27 AM
مهمترین ابزار که مطمئناً همون راکت و زه هستن، اینم ایده ی خوبیه که آدم اول کار یه راکت خیلی خوب بگیره، اما بدی راکت های سبک مبتدی اینه که چون قدرت زیادی دارن، بعد که سبک بازی آدم متوسط می شه دیگه نمی شه ازشون استفاده کرد و حتماً باید یه راکت بهتر بگیری و از اون راکتی که اون موقع می گیری می تونه مدت طولانی ای استفاده کنه. واسه ی همین بهتره که برای اون راکت هزینه ی بیشتری بکنی تا این راکتی که الان می خوای بخری.

amir k2
04-23-2013, 06:39 PM
درود

ممنون راهنمایی ها دوستان

فقط یه مطلب

هزینه کردن من شخصا به یه چیز عمر دار و خوب آدم پول میده ( به طور مثال یه زین واسه اسب 5000 $ آدم میده 15 سال هم عمر می کنه )

بدیه اینجا اینکه آدم سخت می تونه بهفمه جنس اصل هست و یا یه فیک با کیفیت !

من همین جور نظراتو می خوندم مثلا یه کفش حتی 500 تومان بخرم عمرش مفیدش 1 تا 2 سال هست
و راکت واسه زهکشی دوباره ...

نمیدونم

حالا واسه اولیت واسه خرید دوستان چه پیشنهادی میدن

راکت خیلی خوب بگیرم ؟
یا
کفش خیلی خوب بگیرم و یه راکت معمولی

و بلعکس

در نهایت از تمام این وسایل کدوم به نظرتون مهمتره ( بخود بازیکنم بستگی داره اکا سخت افزار هم امیت خاص خودشو داره )

یکم تو هم نوشتم :434:

ممنون از راهنمایی دوستان
ببین شما برای یه زین اسب 5000 دلار پول میدی و 15 سال برات عمر میکنه اما شما هم در نظر بگیر که در هفته چند روز و روزی چند ساعت اسب سواری میکنی؟
اگه شما هفته ای فقط 3 روز و روزی هم3 ساعت اسب سواری کنی اصلا ارزش خرید زین 5000 هزار دلاری رو نداره.
کسی میره زین 5000 دلاری میخره که به صورت حرفه ای.هر روز پیوسته و روزی هم 6 ساعت تمرین میکنه و همینطور ازش حمایت میشه یعنی ساپورت میشه.
کفش هم که هرچی جنسش با کیفیت تر و بهتر باشه و اپشن هاش بیشتر خب قیمتش بالاتر و عمرش هم بیشتر.این هم بستگی داره شما چقدر از کفش استفاده میکنی(بنده کفش دیدم یارو گفت اگه هر روز بپوشی نهایت 6 ماه برات عمر کنه.کفش هم دیدم که تا 3 سال توی پای فرد بوده و هر روز ازش استفاده میکرده وتمیز نگه داشته.شما اگه با فکش تنیس بری فوتبال بازی کنی خب اره شاید عمرش 3 ماه کمتر بشه)
زه راکت هم خدمتت عرض کنم که باز هم بستگی به خودت داره:434: یعنی اگه شما خیلی تنیس بازی میکنی مثلا هفته ای 5 روز و زیاد بازی میکنی و ضربات خیلی قوی و به صورت حرفه ای میزنی باید 2 هفته یک بار یا شاید هم هفته ای یک بار زه رو عوض کنی.بازیکنان حرفه ای به دلیل تمرین زیاد و شیدید هر هفته شاید 2 بار هم زه عوض کنند.

خب اولویت معلومه از بین گزینه هایی که گفتی به هرکی بگی میگه راکت خیلی خوب بگیر تا کفش خیلی خوب)

این دوست قبلیمون mspaam من حرفت رو خوب متوجه نشدم.مثلا اگر الان من راکت speed mp 300 رو دارم بعدا باید یه راکت مشتی تر بخرم؟چجوریه؟قاطی کردم:251:

sj.pro
04-23-2013, 08:37 PM
ببین شما برای یه زین اسب 5000 دلار پول میدی و 15 سال برات عمر میکنه اما شما هم در نظر بگیر که در هفته چند روز و روزی چند ساعت اسب سواری میکنی؟
اگه شما هفته ای فقط 3 روز و روزی هم3 ساعت اسب سواری کنی اصلا ارزش خرید زین 5000 هزار دلاری رو نداره.
کسی میره زین 5000 دلاری میخره که به صورت حرفه ای.هر روز پیوسته و روزی هم 6 ساعت تمرین میکنه و همینطور ازش حمایت میشه یعنی ساپورت میشه.
کفش هم که هرچی جنسش با کیفیت تر و بهتر باشه و اپشن هاش بیشتر خب قیمتش بالاتر و عمرش هم بیشتر.این هم بستگی داره شما چقدر از کفش استفاده میکنی(بنده کفش دیدم یارو گفت اگه هر روز بپوشی نهایت 6 ماه برات عمر کنه.کفش هم دیدم که تا 3 سال توی پای فرد بوده و هر روز ازش استفاده میکرده وتمیز نگه داشته.شما اگه با فکش تنیس بری فوتبال بازی کنی خب اره شاید عمرش 3 ماه کمتر بشه)
زه راکت هم خدمتت عرض کنم که باز هم بستگی به خودت داره:434: یعنی اگه شما خیلی تنیس بازی میکنی مثلا هفته ای 5 روز و زیاد بازی میکنی و ضربات خیلی قوی و به صورت حرفه ای میزنی باید 2 هفته یک بار یا شاید هم هفته ای یک بار زه رو عوض کنی.بازیکنان حرفه ای به دلیل تمرین زیاد و شیدید هر هفته شاید 2 بار هم زه عوض کنند.

خب اولویت معلومه از بین گزینه هایی که گفتی به هرکی بگی میگه راکت خیلی خوب بگیر تا کفش خیلی خوب)

این دوست قبلیمون mspaam من حرفت رو خوب متوجه نشدم.مثلا اگر الان من راکت speed mp 300 رو دارم بعدا باید یه راکت مشتی تر بخرم؟چجوریه؟قاطی کردم:251:

درود

فقط در مورد زین بگم اسب که گفتین منظور جنس و نو کارایی هست و ارزش والا داره به جایه اینکه هرسال یه زین عرب و انگلیسی بگیری
واسه همینم میگم یه کفش حالا نمیدونیم اصل هست یا نه 400یا 500 بدیم بده چند ماه باز بریم عین همونو بگیره ( حالا به جو ایران کاری ندارم که مد شده مارک دار و ... ( قصه شده واسه خودش )
اون 5000 تا کمتر کسی که مبتدی هست میده ولی کسی اسب داره و از بچگی بازی میکنه ( مثلا منم از روز اول زین یا کلاه یا .. فلان بگیرم ) بستگی به هم سطح داره و نوع ارزش و لذتی که می خوای ببری
فرق می کنه

هر چیزی ام جایه خودشو داره
مثلا با راننیگ فوتبال بازی بکنی 3 ماه عمر نداره
هر زمینه ورزشی کفش محصوص به خودشو می خواد اما طول عمر با نوع ورزشی که انجام میدی فرق می کنه

ممنون

amir k2
04-23-2013, 08:54 PM
ببین کفش تنیس الان توی ایران نمایندگی های درست حسابی adidas و nike و wilson میفروشند که خوب nike گرون هستش و بعدش هم adidas و بعد هم wilson.کفش های نایک واقعا کفش های جون دار و خوبی هستند و قیمت هاش هم بالای 400 هست حتی 700 هم فکر کنم برسه چون کفش صورتی راجر رو یکی از کیش خریده بود 560 ایران 100 تومن بزار روش ببین چند میشه
adidas هم کفش هاش خوبه ولی خب قیمتش بالاست.کفش های ویلسون هم خب مختص تنیس هست همونجور که wilson مارک تنیس هست و کارش مختص تنیس هست کفش هاش هم خوب هستند و به درد تنیس میخورند

شما به نظرم در درجه اول راکت خوب بگیر و بعد کفش.حالا نمیدونم وضعیت مالیت چجوریه.ولی هرچی رفتی جلوتر بعدش لباس هم بگیر

sj.pro
04-24-2013, 12:51 AM
ببین کفش تنیس الان توی ایران نمایندگی های درست حسابی adidas و nike و wilson میفروشند که خوب nike گرون هستش و بعدش هم adidas و بعد هم wilson.کفش های نایک واقعا کفش های جون دار و خوبی هستند و قیمت هاش هم بالای 400 هست حتی 700 هم فکر کنم برسه چون کفش صورتی راجر رو یکی از کیش خریده بود 560 ایران 100 تومن بزار روش ببین چند میشه
adidas هم کفش هاش خوبه ولی خب قیمتش بالاست.کفش های ویلسون هم خب مختص تنیس هست همونجور که wilson مارک تنیس هست و کارش مختص تنیس هست کفش هاش هم خوب هستند و به درد تنیس میخورند

شما به نظرم در درجه اول راکت خوب بگیر و بعد کفش.حالا نمیدونم وضعیت مالیت چجوریه.ولی هرچی رفتی جلوتر بعدش لباس هم بگیر

درود

ممنون از راهنمایی

منم یه کفش می خوام واسه تنیس /در مورد نمایندگی گفتی کیش پاییز خودم نمایندگی شو رفتم همشون قلابی

هیچ کدومش سنسور نداشت
درد من اینکه میریم پول یه برند اورجینال میدیم اما اکثرا فیک هست که با کیفیت هست

mspayam
04-24-2013, 01:21 AM

در مورد زه باید بگم که اگه در سطح متوسط و عالی هم باشی و ضربات محکم تاپ اسپین هم به توپ برنی و هر روز هم بازی کنی نیازی نیست که هر هفته زهت رو عوض کنی. زه های پلی استر زودتر از زه های دیگه تنشن از دست می دن و اونایی که خیلی دیگه حساسن هر دو هفته یه بار عوضشون می کنن. اما با توجه به بالا بودن هزینه ی عوض کردن زه، بهتره زمانی که دیگه حس کردین زهتون اصلاً کارآیی سابق رو نداره و اکثر ضربه هاتون بیرون می رن، اون رو عوض کنین. اگر از زه های نایلون استفاده می کنید، می تونید مدت طولانی تری از اونا استفاده کنین چون خیلی دیرتر تنشنشون رو از دست می دن. بدی این زه های نایلون اینه که اون کارآیی زه های پلی استر رو ندارن و برای همین هم حرفه ای ها از این زه ها استفاده نمی کنن.

به طور کلی بهتره که زهتون رو دست کم هر سه ماه یه بار عوض کنین.

در مورد راکت Speed Mp 300 شما هم قبلاً توضیح دادم که این راکت واسه ی سبک مبتدی نیست و شما می تونید حالا حالا ازش استفاده کنین، فقط این مدتی که طول می کشه تا از مبتدی به متوسط برسی ممکنه نتونی با اون قدرتی که بقیه به توپ ضربه می زنن ضربه بزنی، ولی بعداً که بازیت بهتر شد اون رو هم یاد می گیری. مشکل شروع کردن با یه راکت سبک متوسط یا عالی اینه که یا توپ هات از تور رد نمی شن یا اینکه همه اش می رن توی اوت و اگه آدم صبوری نباشی ممکنه کلاً بی خیال این ورزش بشی.

بکفش های ویلسون هم خب مختص تنیس هست همونجور که wilson مارک تنیس هست و کارش مختص تنیس هست کفش هاش هم خوب هستند و به درد تنیس میخورند

ویلسون مارک مختص تنیس نیست (تا اونجایی که می دونم فقط بابولات هست که به طور تخصصی فقط تنیس کار می کنه) و در زمینه ی ورزش های متعددی فعالیت می کنه. لیست کامل ورزش هایی که ویلسون واسشون لوازم ورزشی تولید می کنه عبارتند از:

badminton, baseball, basketball, softball, football, golf, racquetball, soccer, squash, tennis, and volleyball.

sj.pro
04-24-2013, 08:12 PM
دوستان

به نظر شما از دبی راکت و کفش بگیرم یا داخل ایران با همه این تفاصیل

و دوست گرامی mspayam به نظر شما واسه منی که مبتدی هستم چه راکتی انتخاب کنم که حداقل 1 سال به کارم بیاد ( بین راکت های دو شرکت بابولات و ویلسون )

mspayam
04-25-2013, 03:48 AM
و دوست گرامی mspayam به نظر شما واسه منی که مبتدی هستم چه راکتی انتخاب کنم که حداقل 1 سال به کارم بیاد ( بین راکت های دو شرکت بابولات و ویلسون )

من از اونجایی که نمی دونم توی ایران دقیقاً چه راکت هایی هستن، نمی تونم دقیقاً مدل خاصی رو بهت معرفی کنم، اما توی موضوع انتخاب راکت یه پست طولانی در مورد انتخاب راکت نوشتم که اینجا می تونی پیداش کنی:
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=1761&page=71

غیر از این خود سایت بابولات و ویلسون هم گزینه ی انتخاب راکت رو دارن که لینکش اینجاست:
http://www.babolat.com/product-selector/racket
http://www.wilson.com/en-us/tennis/rackets/racket-selector/

امیدوارم این اطلاعات در انتخاب راکت به دردت بخوره.

amir k2
04-25-2013, 09:03 AM
دوستان

به نظر شما از دبی راکت و کفش بگیرم یا داخل ایران با همه این تفاصیل

ببین من جای تو باشم از اونجایی که سایز پام بزرگ هست و بین 46 و 47 هست ترجیح میدم از دبی کفش بیارم چون اینجا کفش درست حسابی مشتی و به روز اصلا پیدا نمیشه یعنی اگر هم پیدا کنی با قیمت دبی بسنجی میبینی 200 تومن هم گرون تره.
راکت اینجا همه مدلی هستش ولی خب گرون هستند.خیلی گرون.رات بابلات که تا 900 هم قیمتاش میره با این حال اگر میتونی هر 2 رو از دبی بیار.ضرر که نمیکنی

sj.pro
04-25-2013, 07:03 PM
درود

می خوام نظرتونو در مورد کفشی که گرفتم بدونم ( هم قیمت و غیره )

wilson

M Tour Ikon

WRS 988300
ساخته ویتنام هم هست
390 تومن به پول ما

sj.pro
04-25-2013, 07:13 PM
راکت هم six - one فدرر 2012 900 به پول ما

amir k2
04-25-2013, 08:18 PM
پسر برای اول کاری چه راکت خرکی گرفتی.بازم مبارکت باشه .عکس ازش بگیر بزار بینیم چه رنگیه و چه شکلیه.مبارکت باشه
کفش هم توی تاپیکش مطرح کن.من هم رفتم کفش خریدم عکس هاش رو گذاشتم توی تاپیکش

Paymaan
04-25-2013, 08:47 PM
درود

می خوام نظرتونو در مورد کفشی که گرفتم بدونم ( هم قیمت و غیره )

wilson

M Tour Ikon

WRS 988300
ساخته ویتنام هم هست
390 تومن به پول ما

کفش خوبیه . عمرش هم زیاده ( توی هارد کورت که اینطور بوده ) . مبارک باشه . سفید مشکی یا قرمز ؟

sj.pro
04-25-2013, 08:58 PM
کفش خوبیه . عمرش هم زیاده ( توی هارد کورت که اینطور بوده ) . مبارک باشه . سفید مشکی یا قرمز ؟

ممنون

سفید مشکی گرفتم

راستش قرمز با هرچیزی نمیشه ست کرد ولی کلن می خواستم از حالت مات یا شبرنگی ست کنم نشد :240:

sj.pro
04-29-2013, 12:34 PM
من که گرفتم

اما قیمت ها تو ایران واسم خنده دار هست

اصلا با قیمت های کشور های دیگه قابل مقایسه نیست

یه راکتی که 200$ قیمتش باشه تو ایران همون راکت کمتر از 850 - 900 گیر نمیاد

هرجور بالا پایین کردم مبنای محاسباتی بین این قیمت با حساب دلار آزاد و... پیدا نکردم

همین طور ساکها که یه ساک 90 $ ویلسون تو ایران 450 تومن

اوه یادم رفته بود پراید 20 تومن شده :434:

amir k2
04-29-2013, 01:31 PM
من که گرفتم

اما قیمت ها تو ایران واسم خنده دار هست

اصلا با قیمت های کشور های دیگه قابل مقایسه نیست

یه راکتی که 200$ قیمتش باشه تو ایران همون راکت کمتر از 850 - 900 گیر نمیاد

هرجور بالا پایین کردم مبنای محاسباتی بین این قیمت با حساب دلار آزاد و... پیدا نکردم

همین طور ساکها که یه ساک 90 $ ویلسون تو ایران 450 تومن

اوه یادم رفته بود پراید 20 تومن شده :434:
ببین نمایندگی محصولات بابلات رو یه نفر داره یعنی یه نفر محصولات بابلات رو به صورت خیلی زیاد وارد ایران میکنه و پخش میکنه و همینطور هم محصولات head رو یک نفر دیگه وارد میکنه و باز هم پخش میکنه.
این راکت که شما میگی با دلار ازاد میخرند بعدش ببین این راکت تا به دست من و شما برسه کلی بین دلال ها دست به دست میشه تازه پول گمرک و ... حساب کن.فکر نکن یارو مثلا راکت 200 دلاری رو 600 هزار تومن میخره به تو هم 600 تومن میفروشه.این راکت تا از کشور تولید کننده برسه ایران و از گمرک رد بشه بین چند نفر دست به دست میشه و هر کدوم هم باید سودی ببرند.
الان اگر دقت کرده باشی حتی روی بسته های توپ هم یه برچسب زده شده که برچسب نشون دهنده تایید وزارت صنعت و معدن هست که این توپ وارد شده و ....
با این حال الان باز هم محصولات رو به گرون شدن هست یعنی به نظرم راکت و کفش خریدی ساک حالا اونقدر مهم نیست به نظرم برو 30 تا قوطی توپ بخر که روز به روز داره گرون میشه

sj.pro
04-30-2013, 12:50 AM
ببین نمایندگی محصولات بابلات رو یه نفر داره یعنی یه نفر محصولات بابلات رو به صورت خیلی زیاد وارد ایران میکنه و پخش میکنه و همینطور هم محصولات head رو یک نفر دیگه وارد میکنه و باز هم پخش میکنه.
این راکت که شما میگی با دلار ازاد میخرند بعدش ببین این راکت تا به دست من و شما برسه کلی بین دلال ها دست به دست میشه تازه پول گمرک و ... حساب کن.فکر نکن یارو مثلا راکت 200 دلاری رو 600 هزار تومن میخره به تو هم 600 تومن میفروشه.این راکت تا از کشور تولید کننده برسه ایران و از گمرک رد بشه بین چند نفر دست به دست میشه و هر کدوم هم باید سودی ببرند.
الان اگر دقت کرده باشی حتی روی بسته های توپ هم یه برچسب زده شده که برچسب نشون دهنده تایید وزارت صنعت و معدن هست که این توپ وارد شده و ....
با این حال الان باز هم محصولات رو به گرون شدن هست یعنی به نظرم راکت و کفش خریدی ساک حالا اونقدر مهم نیست به نظرم برو 30 تا قوطی توپ بخر که روز به روز داره گرون میشه

این بحث فقط تو ایران هست و کلا از اساس فقط سر مرم کلاه میره

معمولا همه تک نرخی هست
و در بعضی کشورها علاوه قیمت کالا یه مبلغی به عنوان مالیات روش میره

اینجا اصلا چیز تو چیزه

اینجا دیگه نمیشه گفت کسی واقعا نمایندگی داره ( کشکه ) :242:

amir k2
04-30-2013, 04:31 PM
این بحث فقط تو ایران هست و کلا از اساس فقط سر مرم کلاه میره

معمولا همه تک نرخی هست
و در بعضی کشورها علاوه قیمت کالا یه مبلغی به عنوان مالیات روش میره

اینجا اصلا چیز تو چیزه

اینجا دیگه نمیشه گفت کسی واقعا نمایندگی داره ( کشکه ) :242:
ببین حق با تو هست.حرفت درست
اما در ایران نمایندگی انچنان ارزش داره که باعث میشه مردم برند طرف خرید از این نمایندگی ها.چون فکر میکنند کفش ها و وسایل اصل میارند و قیمت ها خوبه
شما نمایندگی ادیداس رو در نظر بگیر.کسی که نمایندگی ادیداس رو میگره باید فقط تو مغازش وسایل ادیداس باشه فقط فقط ادیداس.این میشه نمایندگی
بعدش باید مغازش به روز باشه یعنی جنس های روز دنیا رو به سرعت داخل ایران بیاره.قیمتش هم خوب و معقول باشه.مثلا میگم نمایندگی های اصل هر کدوم پشتیوانه دارند یعنی یه شرکتی این ها رو تعمین میکنه و به این ها وسایل روز ادیداس رو میرسونه.
اگر 10 تا نمایندگی واقعی ادیداس باشه باید قیمت یک مدل کفش توی هر 10 تا یکی باشه.نه اینکه یکی کمتر بده یکی بیشتر
اگر حراجی خورد درصد و زمان حراج همه ی نمایندگی ها یکی باشه
ببین اینجا ایران هست ما نمایندگی مستقیم ادیداس نداریم این ها همگی واسطه دار هستند.
بهت هم قبلا گفتم یک راکت بخواد بیاد ایران چند بار بین چند تا دلال دست به دست میشه و حتی پول گمرک و مالیات و ... حساب کن بعدش ببین راکت چه قیمت نجومی درمیاره
الان نمایندگی dc توی جردن هست فکر میکنم اونجا یه پیرهن داشت قیمتش 300 تومن بود اونجور که میگند

ARY143
05-05-2013, 03:26 PM
سلام بر تمامی دوستان و همراهان همیشگی

با عرض معذرت و پوزش- می دانم مطرح کردن این سوال در این مکان مناسب نیست ولی چون واقعا نمی دانم کجا باید مطرح کنم و با علم به اینکه دوستان و اساتید به مناسبت اوپن مادرید جمعشان جمع است و امکان دریافت پاسخ قویتر است مطرح نمودم .

می خواستم درخواست کنم اگر اطلاعاتی در زمینه مدارس حرفه ای و یا آکادمی های تنیس حرفه ائی که در سطح بین المللی فعال هستند و سابقه معرفی تنیسور های مطرح بین المللی را دارند را ارائه فرمائید .

ممنون میشوم و با پوزش مجدد

amir k2
05-05-2013, 03:37 PM
سلام بر تمامی دوستان و همراهان همیشگی

با عرض معذرت و پوزش- می دانم مطرح کردن این سوال در این مکان مناسب نیست ولی چون واقعا نمی دانم کجا باید مطرح کنم و با علم به اینکه دوستان و اساتید به مناسبت اوپن مادرید جمعشان جمع است و امکان دریافت پاسخ قویتر است مطرح نمودم .

می خواستم درخواست کنم اگر اطلاعاتی در زمینه مدارس حرفه ای و یا آکادمی های تنیس حرفه ائی که در سطح بین المللی فعال هستند و سابقه معرفی تنیسور های مطرح بین المللی را دارند را ارائه فرمائید .

ممنون میشوم و با پوزش مجدد
منظورت در خارج از ایران هست؟یعنی توی خارج از ایران اکادمی ها تنیس رو بگیم دیگه چون توی ایران هیچ اکادمی وجود نداره و توی خارج هم اکادمی های تنیس خیلی خیلی گرون هستند هفته ای 6000 دلار هم بیشترند.با این حال نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ولی به نظرم هزینه خیلی هنگفتی میخواد

ARY143
05-05-2013, 03:41 PM
منظورت در خارج از ایران هست؟یعنی توی خارج از ایران اکادمی ها تنیس رو بگیم دیگه چون توی ایران هیچ اکادمی وجود نداره و توی خارج هم اکادمی های تنیس خیلی خیلی گرون هستند هفته ای 6000 دلار هم بیشترند.با این حال نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ولی به نظرم هزینه خیلی هنگفتی میخواد

سلام دوست عزیز

آقا جان با این اطلاع اندکی که دادید حسابی جا خوردم :240::240:

ولی اگر لطف کنید ممنون میشوم اگر اطلاعاتی در این زمینه به من بدهید و تعدادی ای این آکادمی های معتبر را معرفی نمائید .

با تشکر

amir23
05-06-2013, 01:07 PM
ببین حق با تو هست.حرفت درست
اما در ایران نمایندگی انچنان ارزش داره که باعث میشه مردم برند طرف خرید از این نمایندگی ها.چون فکر میکنند کفش ها و وسایل اصل میارند و قیمت ها خوبه
شما نمایندگی ادیداس رو در نظر بگیر.کسی که نمایندگی ادیداس رو میگره باید فقط تو مغازش وسایل ادیداس باشه فقط فقط ادیداس.این میشه نمایندگی
بعدش باید مغازش به روز باشه یعنی جنس های روز دنیا رو به سرعت داخل ایران بیاره.قیمتش هم خوب و معقول باشه.مثلا میگم نمایندگی های اصل هر کدوم پشتیوانه دارند یعنی یه شرکتی این ها رو تعمین میکنه و به این ها وسایل روز ادیداس رو میرسونه.
اگر 10 تا نمایندگی واقعی ادیداس باشه باید قیمت یک مدل کفش توی هر 10 تا یکی باشه.نه اینکه یکی کمتر بده یکی بیشتر
اگر حراجی خورد درصد و زمان حراج همه ی نمایندگی ها یکی باشه
ببین اینجا ایران هست ما نمایندگی مستقیم ادیداس نداریم این ها همگی واسطه دار هستند.
بهت هم قبلا گفتم یک راکت بخواد بیاد ایران چند بار بین چند تا دلال دست به دست میشه و حتی پول گمرک و مالیات و ... حساب کن بعدش ببین راکت چه قیمت نجومی درمیاره
الان نمایندگی dc توی جردن هست فکر میکنم اونجا یه پیرهن داشت قیمتش 300 تومن بود اونجور که میگند

من چون از دور دستی بر اتیش دارم و ،یکمی هم مطلع هستم به شدت حرف های دوستمون رو تایید میکنم.

amir23
05-06-2013, 01:18 PM
دوستان برای اطلاع از قیمت های راکت کفش زه و توپ تنیس به تاپیک زیر مراجعه کنید. لطفا فقط در این تاپیک استعلام قیمت کنید...با تشکر
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6057

milad.nazari
06-01-2013, 05:12 PM
سلام من حدود یک ساله که توپ میزنم یه چند وقتی فکر عوض کردن گریپ ذهنمو مشغول کرده اما مربیم نمیزاره ، در حال حاضر من از گریپ سمی وسترن استفاده میکنم اما همش فکر میکنم که گریپ وسترن برای من مناسبتره مخصوصا برای زدن توپ های بلند طوری که بدون قوس تو زمین حریف فرود برن ، حالا بنظر شما اصلا گریپ تو زدن توپ تاثیر میزاره ؟؟؟ اصلا میشه بازیکن بعد از مدتی گریپشو عوض کنه؟؟؟

mspayam
06-02-2013, 03:21 AM
سلام من حدود یک ساله که توپ میزنم یه چند وقتی فکر عوض کردن گریپ ذهنمو مشغول کرده اما مربیم نمیزاره ، در حال حاضر من از گریپ سمی وسترن استفاده میکنم اما همش فکر میکنم که گریپ وسترن برای من مناسبتره مخصوصا برای زدن توپ های بلند طوری که بدون قوس تو زمین حریف فرود برن ، حالا بنظر شما اصلا گریپ تو زدن توپ تاثیر میزاره ؟؟؟ اصلا میشه بازیکن بعد از مدتی گریپشو عوض کنه؟؟؟

سلام دوست عزیز
تغییر گریپ مطمئناً توی ضربه ها نقش خیلی مهمی داره چون زاویه ی راکت به نسبت توپ رو تعیین می کنه و یکی از دلایل اصلی تفاوت تنیس این روزها با تنیس قدیم اینه که اون موقعه ها همه از گریپ کانتیننتال Continental استفاده می کردن و امروز اکثراً از همون سمی وسترن استفاده می کنن.
گریپ وسترن گریپ خیلی حاصی به حساب میاد و زدن توپ باهاش خیلی سخت تره، و برای ریترن کردن توپ های خیلی بلند مفیده اما من تا حالا ندیدم کسی غیر از بازیکن های حرفه ای از این گریپ استفاده کنه چون توپ های خیلی پایین رو نمی شه باهاش زد.
شما هم اگه تاپ اسپین خیلی زیادی به ضربه هات می دی و فکر می کنی ضربه زدن با گریپ وسترن بازیت رو بهتر می کنی دلیلی نداره که اون رو یه مدت امتحان کنی، ولی به نظر من برای بازیکن های سطح متوسط همون گریپ سمی وسترن بهترین گریپ به حساب میاد.

8491
06-28-2013, 09:43 PM
یه فروشگاه وسایل تنیس که قیمتاش مناسب باشه و جنسای با قیمتای پایین هم داشته باشه . برای ساک و توپ و سبد و پوشاک تنیس سراغ دارین معرفی کنین . حوالی هفت تیر سید خندان پیچ شمرون این دور و ورا . البته دورتر هم باشه می تونم برم . نزدیک باشه بهتره :دی

D3ADMAN
06-29-2013, 09:20 AM
یه فروشگاه وسایل تنیس که قیمتاش مناسب باشه و جنسای با قیمتای پایین هم داشته باشه . برای ساک و توپ و سبد و پوشاک تنیس سراغ دارین معرفی کنین . حوالی هفت تیر سید خندان پیچ شمرون این دور و ورا . البته دورتر هم باشه می تونم برم . نزدیک باشه بهتره :دی

منیریه هست که قیمتاش بالا هست ، یک لوازم ورزشی جدید پیدا کردم ، سمت بلوار ارتش به سمت شرق ، پیمان اسپورت ، کنار 2 مصالح ساختمانی فروشی است . خیلی معروفه ، کلآ تخصصشون تنیس هست . قیمتاش هم عالیه ، من راضی بودم

eeeeeeehsan
07-03-2013, 11:13 AM
سلام دوستان

من تازه می خوام وارد تنیس بشم؛ از بچه های یزدی کسی هست اینجا یه سری اطلاعات در اختیارم بذاره؟؟!

ممنون.

eeeeeeehsan
07-03-2013, 06:17 PM
دوستان ممنون، رفتم ورزشگاه شهید نصیری ثبت نام کردم، 5 جلسه با زمین و مربی و عضویت در باشگاه و فدراسیون 100 تومن، توپ و راکتم بهم میدن، خــوبه؟؟

یه سوال دیگه هم دارم، خرید پستی دارین از طریق سایت؟ بابت توپ و راکت..

ممنون

mspayam
07-03-2013, 11:35 PM
یه سوال دیگه هم دارم، خرید پستی دارین از طریق سایت؟ بابت توپ و راکت..

ممنون

برای خرید آنلاین لوازم تنیس می تونین به سایت های زیر مراجعه کنید:

http://www.varchin.com/leisure/type/tennis.html
http://www.matinsportshop.com/index.php
http://www.wachar.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=232

mohammad2013
08-30-2013, 06:09 PM
با سلام من چندتا سوال داشتم اما ندونستم در کدوم بخش انجمن مطرح کنم که بعد از جستجو به این تایپک رسیدم ...... میخواستم بدونم برای کلاس تنیس کجا باید ثبت نام کنم که از همین شهریور بتونم کار رو شروع کنم؟ و اینکه هزینه کلاسهاش چقدره؟
:583:

Amir_RF
08-30-2013, 07:41 PM
با سلام من چندتا سوال داشتم اما ندونستم در کدوم بخش انجمن مطرح کنم که بعد از جستجو به این تایپک رسیدم ...... میخواستم بدونم برای کلاس تنیس کجا باید ثبت نام کنم که از همین شهریور بتونم کار رو شروع کنم؟ و اینکه هزینه کلاسهاش چقدره؟
:583:
سلام دوست عزیز
برای ثیت نام هر باشگاه تنیسی بری میتونی ثبت نام کنی ولی بیشتر سعی کن مربی درجه یک بگیری که اکثرا سناشون زیاده و زیاد رالی نمیکنن ولی درجه دو ها رالی هم میکنن - هزینش هم بستگی به قیمت زمین داره و اینکه توپ جمع کن بخوای یا نه ولی میانگین از ساعتی 33تومن شروع میشه تا 150 هم گزارش شده:434: ولی به نظر من با مربی درجه یک شروع کنی بعدش پرتنر داشته باشی بهتره که بازی هم بکنی .

mohammad2013
08-31-2013, 10:26 PM
ممنون بابت راهنمایی :583:

Najmeh5576
09-01-2013, 02:26 PM
سلام دوست عزیز
برای ثیت نام هر باشگاه تنیسی بری میتونی ثبت نام کنی ولی بیشتر سعی کن مربی درجه یک بگیری که اکثرا سناشون زیاده و زیاد رالی نمیکنن ولی درجه دو ها رالی هم میکنن - هزینش هم بستگی به قیمت زمین داره و اینکه توپ جمع کن بخوای یا نه ولی میانگین از ساعتی 33تومن شروع میشه تا 150 هم گزارش شده:434: ولی به نظر من با مربی درجه یک شروع کنی بعدش پرتنر داشته باشی بهتره که بازی هم بکنی .
این مربی درجه یک ساعتی 33 تومان چه کسی هست لطفا به منم معرفی کنید اگر نمیخواهید در سایت اسم ببرید لطفا در پیغام خصوصی بفرستید. مرسی :)

Amir_RF
09-01-2013, 09:15 PM
این مربی درجه یک ساعتی 33 تومان چه کسی هست لطفا به منم معرفی کنید اگر نمیخواهید در سایت اسم ببرید لطفا در پیغام خصوصی بفرستید. مرسی :)
کلا گفتم از 33 شروع میشه. اونکه گفتم 33 درجه 3 بود.

Payam7up
09-13-2013, 06:55 PM
من با یکی از دوستام رفتیم شهید کشوری ثبت نام کردیم، 10 جلسه با مربی و توپ جمع کن و 1 تا 1:15 زمین خاکی شد 550 هزار تومن، مربیمون هم خوب و خوش اخلاق و با حوصله است.(البته بعضی وقتا با هماهنگی مربی میریم باشگاه پیام تو سید خندان)

onikas
10-25-2013, 06:29 PM
سلام
من تنیس رو خیلی دوست دارم ولی تا حالا فقط این ورزش رو تماشا می کردم و تمام مسابقات رو در حد امکان دنبال می کنم.
الان خیلی دوست دارم که این ورزش رو حرفه ای یاد بگیرم و لی چند سوال دارم که امیدوارم دوستان کمک کنن
اول اینکه با توجه به سن زیاد من 27 سال، آیا هنوز این امکان وجود داره تا بتونم حرفه ای یاد بگیرم؟
بعدم اینکه نمی دونم دقیقا باید چطور شروع کنم

mspayam
10-26-2013, 04:38 AM
سلام
من تنیس رو خیلی دوست دارم ولی تا حالا فقط این ورزش رو تماشا می کردم و تمام مسابقات رو در حد امکان دنبال می کنم.
الان خیلی دوست دارم که این ورزش رو حرفه ای یاد بگیرم و لی چند سوال دارم که امیدوارم دوستان کمک کنن
اول اینکه با توجه به سن زیاد من 27 سال، آیا هنوز این امکان وجود داره تا بتونم حرفه ای یاد بگیرم؟
بعدم اینکه نمی دونم دقیقا باید چطور شروع کنم

دوست عزیز، از اونجایی که در زبون فارسی حرفه ای بودن به دو مفهوم به کار می ره، من دقیق نمی دونم کدوم یکیش منظورتون بوده، اما جوابم رو واسه ی هر دوتاش می گم.
اگه منظورتون از حرفه ای شدن اینه که تنیس بازی کردن به حرفه تون تبدیل بشه و مثل بازیکن های حرفه ای از تنیس درآمد کسب کنین باید بگم بله دیره خیلی هم دیره.
اما اگه منظورتون اینه که این ورزش رو در حد عالی یاد بگیرین و اون رو به خوبی بازی کنین باید بگم اصلاً هم دیر نیست.
برای شروع هم باید به یکی از باشگاه های تنیس مراجعه کنید و زیر نظر مربی یادگیری این ورزش رو شروع کنین و بعد هم با کمک مربیتون یه راکت بخرین و مرتب با یه نفر که هم سطح خودتون باشه تمرین کنین.

onikas
10-26-2013, 08:20 PM
دوست عزیز، از اونجایی که در زبون فارسی حرفه ای بودن به دو مفهوم به کار می ره، من دقیق نمی دونم کدوم یکیش منظورتون بوده، اما جوابم رو واسه ی هر دوتاش می گم.
اگه منظورتون از حرفه ای شدن اینه که تنیس بازی کردن به حرفه تون تبدیل بشه و مثل بازیکن های حرفه ای از تنیس درآمد کسب کنین باید بگم بله دیره خیلی هم دیره.
اما اگه منظورتون اینه که این ورزش رو در حد عالی یاد بگیرین و اون رو به خوبی بازی کنین باید بگم اصلاً هم دیر نیست.
برای شروع هم باید به یکی از باشگاه های تنیس مراجعه کنید و زیر نظر مربی یادگیری این ورزش رو شروع کنین و بعد هم با کمک مربیتون یه راکت بخرین و مرتب با یه نفر که هم سطح خودتون باشه تمرین کنین.

مرسی از راهنمایی شما
از بین زمین های شیرودی و آزادی کدوم بهتره؟
مربی خوب تو این دو تا مجموعه نمی شناسید؟
هزینه مربی رو به من 40 تا 50 تومن گفتن، که من فکر می کردم که بیشتر باید باشه
تو همین تاپیک خوندم باید 70 تا 80 تومن باشه، یعنی مربی های اونا خوب نیستن؟
مرسی که راهنمایی می کنید

mirhendi
10-26-2013, 11:25 PM
سلام
من 16 سالمه و علاقه ی خیلی زیادی به تنیس دارم
اهل اصفهانم هستم
ولی متاسفانه نمیدونم از کجا شروع کنم؟
کلاس اموزشی هست ؟ کجا هست؟ برم یا خودم ....
ممنون میشم راهنماییم کنید

mspayam
10-26-2013, 11:29 PM
سلام دوباره
من متاسفانه پاسخ این پرسش هاتون رو نمی دونم. سایر دوستان در این زمینه اطلاعات بیشتری از من دارن.

mirhendi
10-28-2013, 07:55 PM
سلام
من 16 سالمه و علاقه ی خیلی زیادی به تنیس دارم
اهل اصفهانم هستم
ولی متاسفانه نمیدونم از کجا شروع کنم؟
کلاس اموزشی هست ؟ کجا هست؟ برم یا خودم ....
ممنون میشم راهنماییم کنید

همچنان منتظر پاسخ

mspayam
10-29-2013, 02:39 AM
دوست عزیز
شما بهترین راه اینه که توی یه آموزشگاه ثبت نام کنین و اونجا زیر نظر مربی تکنیک های این ورزش رو یاد بگیرین و با راهنمایی مربیتون راکت بخرین. من متاسفانه اطلاعی ندارم که کلاس آموزشی کجا هست، اما همشهری های اصفهانی که تعدادشون هم اینجا کم نیست مطمئناً می تونن اطلاعات لازم رو در اختیارتون بذارن.

onikas
10-29-2013, 06:59 PM
بچه هایی که در تهران هستند لطفا راهنمایی کنن

شیرودی مربی هاش بهتره یا آزادی؟
میشه مربی خوب بهم معرفی کنین

Farid
10-30-2013, 10:23 AM
همچنان منتظر پاسخ
با سلام
پیشنهاد من فرشاد تلاوره
روزبه کامران هم گزینه خوبی بود اما رفت امریکا
بقیه مربی های اصفهان تا اونجا که من اطلاع دارم از تنیس خیلی سر رشته ای ندارند و فقط ارم مربی روشون خورده شده
ایشون توی زمین ابشار اموزش می دند
اگه می تونی یه روز برو اونجا سوال کن ببین چه روزایی هستش و برو صحبت کن
اگر هم خواستی پیام خصوصی بده تا شمارشو بهت بدم

mhdganji
11-14-2013, 07:27 AM
سلام
داشتم پستهای ابتدایی این تاپیک رو میخوندم دیدم یه دوستی نوشته 18 سال سن پیرمردیه و ...
کلا دپرس شدم
آقا من دوست دارم این ورزش رو اما به دلیل مشغله ریاد تا حالا نشده سمتش برم و نکته اش اینجاست که 30 سالمه ! :( یعنی رسما برم همون تنیس روی میز رو ادامه بدم ؟!

عاشق تنیسم و شاید اطلاعاتم در خیلی حوزه ها بیشتر از بازیکنایی باشه که چندین ساله دارن بازی میکنند. البته اطلاعات جنرال منظورمه از بازیکنا و تورها و ضربه ها و ..

بگذریم. بهرحال من میخوام بازی کنم. طبیعتا فان و نه هیچ چیز دیگه. وقت خالیم هم پنج شنبه ها و جمعه هاست ! همین :( محل سکونت هم کرج و بسیار نزدیک به پارک تنیس

ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند که

1- من حدود 1 تومن میخوام هزینه کنم. (راکت و لباس هم حتما باید شبیه فدرر باشه D:) اکیه یا از مرحله پرتم ؟ با این پول میشه راکت و کفش و لباس و ساک خرید؟
2- قدم 179 و وزنم 83 - اول برم 3 ماه لاغر بشم بعد برم سراغ تنیس (که البته این کار رو نمیکنم بیشتر منظورم اینه که آیا باید در همین شروع تنیس به شدت تو کار لاغر کردن هم برم)
3- میخوام حدود 4-5 ساعت وقت در هفته و هزینه ای در حدود 100 هزار تومن در ماه صرف کنم. با این وقت و هزینه میتونم توپارک تنیس کرج یه مربی بگیرم و شروع کنم و لذت ببرم از این ورزش که دوستش دارم (با کمی راهنمایی اگه لطف کنید خصوصا دوستانی که این مجموعه رو میشناسن. پیش کی برم چطوری شروع کنم و ...)
4- این نیک اسپورت چرا هیچ سایت و فروشگاه اینترنتی درست و درمون نداره. الان دنبال کفشم و ساک. (راکت و لباس رو از کانال دیگه ای تهیه خواهم کرد) برای کفش و ساک به من آماتور چه مارکی و چه فروشگاهی رو تو کرج پیشنهاد میدید. تو رو خدا بیشتر از 300 تومن نشه جفتش رو هم :| حالا 310 هم ایراد نداره ... :P

و ...
هرچی که برای کمک و راهنمایی من به ذهنتون میرسه
ممنون و با آرزوی موفقیت برای همه

راستی بچه ها دعا کنید راجر حداقل یک گرند اسلم دیگه بگیره. یه صدایی در اعماق وجودم میگه ویمبلدون یا یو اس اپن سال بعد رو میگیره. یا حداقل دعا کنید نادال هیچ وقت به این چهار تا گرند اسلم اختلافش با فدرر نرسه :)

Farid
11-14-2013, 11:03 AM
سلام

1- من حدود 1 تومن میخوام هزینه کنم. (راکت و لباس هم حتما باید شبیه فدرر باشه D:) اکیه یا از مرحله پرتم ؟ با این پول میشه راکت و کفش و لباس و ساک خرید؟
2- قدم 179 و وزنم 83 - اول برم 3 ماه لاغر بشم بعد برم سراغ تنیس (که البته این کار رو نمیکنم بیشتر منظورم اینه که آیا باید در همین شروع تنیس به شدت تو کار لاغر کردن هم برم)
3- میخوام حدود 4-5 ساعت وقت در هفته و هزینه ای در حدود 100 هزار تومن در ماه صرف کنم. با این وقت و هزینه میتونم توپارک تنیس کرج یه مربی بگیرم و شروع کنم و لذت ببرم از این ورزش که دوستش دارم (با کمی راهنمایی اگه لطف کنید خصوصا دوستانی که این مجموعه رو میشناسن. پیش کی برم چطوری شروع کنم و ...)
4- این نیک اسپورت چرا هیچ سایت و فروشگاه اینترنتی درست و درمون نداره. الان دنبال کفشم و ساک. (راکت و لباس رو از کانال دیگه ای تهیه خواهم کرد) برای کفش و ساک به من آماتور چه مارکی و چه فروشگاهی رو تو کرج پیشنهاد میدید. تو رو خدا بیشتر از 300 تومن نشه جفتش رو هم :| حالا 310 هم ایراد نداره ... :P

با سلام
۱- نه عزیز نمیشه فقط کفشت حدود ۷۰۰ تومن میشه البته اگه نخوای فیک بخری
۲- نه همین حالا برو تنیس خود به خود لاغر میشی انقدر این ورزش تحرکش زیاده خیس عرق میشی خیلی هم اضافه وزن نداری قدت یه کم کوتاهه
۳- الان یه مربی خوب ساعتی ۴۰ الی ۵۰ تومن میگیره حدالقل مربی بد هم بگیری نگیری بهتره می نیمم هم هفته ای دو جلسه باید با مربی توپ بزنی پس میشه ماهی حدودا ۳۰۰ الی ۴۰۰ تومن فقط هزینه مربیت
۴- کفش هم اگه دلت می خواد مثل فدرر باشه تو گزینه اول جوابتو دادم
البته شما اول گفتی فان اما سوالات به فان نمی خوره

mhdganji
11-14-2013, 12:54 PM
با سلام
۱- نه عزیز نمیشه فقط کفشت حدود ۷۰۰ تومن میشه البته اگه نخوای فیک بخری
۲- نه همین حالا برو تنیس خود به خود لاغر میشی انقدر این ورزش تحرکش زیاده خیس عرق میشی خیلی هم اضافه وزن نداری قدت یه کم کوتاهه
۳- الان یه مربی خوب ساعتی ۴۰ الی ۵۰ تومن میگیره حدالقل مربی بد هم بگیری نگیری بهتره می نیمم هم هفته ای دو جلسه باید با مربی توپ بزنی پس میشه ماهی حدودا ۳۰۰ الی ۴۰۰ تومن فقط هزینه مربیت
۴- کفش هم اگه دلت می خواد مثل فدرر باشه تو گزینه اول جوابتو دادم
البته شما اول گفتی فان اما سوالات به فان نمی خوره

سلام و خیلی ممنون از پاسخهاتون
آقا پس چرا میگید به ملت که هی نگن تنیس ورزش مایه دارهاست :001_smile:

ورزشی که ماهی 400 تومن خرج داره و شروعش هم حدود دو تومن خیلی هم کم خرج نیست (البته شاید من خودم زیادی فدرر رو دوست دارم باید پای خرجش هم وایسم)

خوب حضور شما عرض شود که :
1- کفش شبیه راجر نشد هم نشد. من کفشهای زیادی دیدم برند هم بودن فکر کنم تا 300 تومن هم میشه یه کارایی کرد. اگه مدلی تواین حدود قیمت میشناسید لطفا بهم معرفی کنید

2- میدونید که کسایی مثل من تشنه بازی هستند. اگر میشه کمی نرمش کرد و بعد بازی کرد و لذت برد و لاغر شد پس دیگه نمیرم سراغ ورزش دیگه ای

3- این هم خیلی زیاد بود. یعنی واقعا تو کرج دو ساعت با مربی ساعتی 100 تومن در میاد؟ دوستم میگفت مربی در حد ملی ساعتی 55 تومنه اونم تو مجموعه انقلاب که و اینکه حتما باید با مربی باشه یا مثلا دوستی که چند ساله داره بازی میکنه میتونه کمک کنه راه بیفتم

راستی راکت و لباس رو سفارش دادم. فکر کنم Staff Pro 100 Wilson بود به علاوه لباس آبی راجر Nike Premier Polo ! با چند تا توپ و .. حدود 1100000 شد. دیگه پول واسه شلوارک و کفش نموند :243:

mhdganji
11-14-2013, 05:39 PM
الان رفتم زمینهای تنیس مجموعه بین المللی کرج تو جهانشهر رو دیدم
هارد کورتهای خیلی خوشگل و تمیزی بودند ولی کسی نبود ازش بپرسم چی به چیه
امیدوارم زودتر بتونم دست به راکت بشم و بازی کنم :|

mspayam
11-14-2013, 10:18 PM
الان رفتم زمینهای تنیس مجموعه بین المللی کرج تو جهانشهر رو دیدم
هارد کورتهای خیلی خوشگل و تمیزی بودند ولی کسی نبود ازش بپرسم چی به چیه
امیدوارم زودتر بتونم دست به راکت بشم و بازی کنم :|

دوست عزیز با شور و اشتیاقی که شما برای بازی تنیس دارین مطمئنم که به زودی می تونین توی این ورزش پیشرفت کنین و از اینکه این ورزش رو انتخاب کردین لذت ببرین.
کفش یکی از مهمترین ابزار بازیه و استهلاکش هم زودتر و سریعتره. واسه ی همین توصیه می کنم حتماً یه جفت کفش مناسب تهیه کنین تا از همین ابتدای کار دچار آسیب دیدگی نشین.
راکت خوبی هم سفارش دادین، البته سطح اون راکت برای افراد متوسط به بالاست و سرعت پیشرفتتون یه مقدار کمتر از چیزی بشه که توقع دارین.

ورود شما رو به جمع تنیس بازها خوش آمد می گم و امیدوارم از تنیس بازی کردن لذت ببرید.

mhdganji
11-14-2013, 10:50 PM
دوست عزیز با شور و اشتیاقی که شما برای بازی تنیس دارین مطمئنم که به زودی می تونین توی این ورزش پیشرفت کنین و از اینکه این ورزش رو انتخاب کردین لذت ببرین.
کفش یکی از مهمترین ابزار بازیه و استهلاکش هم زودتر و سریعتره. واسه ی همین توصیه می کنم حتماً یه جفت کفش مناسب تهیه کنین تا از همین ابتدای کار دچار آسیب دیدگی نشین.
راکت خوبی هم سفارش دادین، البته سطح اون راکت برای افراد متوسط به بالاست و سرعت پیشرفتتون یه مقدار کمتر از چیزی بشه که توقع دارین.

ورود شما رو به جمع تنیس بازها خوش آمد می گم و امیدوارم از تنیس بازی کردن لذت ببرید.

ممنونم
خیلی ساله که رقابتهای تنیس رو دنبال میکنم اما به دلیل مشکلاتی که در زندگیم پیش اومد (اعم از خیر و شر و گرفتاری و ..) نتونستم بازی کنم ولی الان خیلی دوست دارم چند ساعتی در هفته بازی کنم.
در مورد کفش هم از راهنماییتون ممنونم. راکت رو سر خود گرفتم و البته فکر کنم جزو خوبها باشه. لباس رو هم خیلی دوست دارم. شلوارک هم یه چیزی میگیرم ! اما در مورد کفش حتما نظر مربی رو هم میپرسم.

فکر کنم بهتر باشه ده ساعت اول رو حتما با مربی کار کنم و بعد از اون امیدوارم پارتنرهایی پیدا کنم که با هم از بازی لذت ببریم.
فقط امیدوارم سن زیادم، وزن نسبتا بالا و کم تحرکی ام تو سالهای اخیر (کارم و رشته ام مرتبط با کامپیوتره) باعث نشه که نتونم از خودم راضی باشم و از بازیم لذت ببرم. توی تنیس روی میز و فوتبال نیمه حرفه ای هستم و هفته ای یکی دو ساعت روی تردمیل میدوم و سه چهار ساعت هم با XBOX ورزش میکنم اما توی یه زمین هارد تنیس بازی کردن رو حتی واسه یه دقیقه با کل اینها عوض نمیکنم

mspayam
11-15-2013, 06:08 AM
فکر کنم بهتر باشه ده ساعت اول رو حتما با مربی کار کنم و بعد از اون امیدوارم پارتنرهایی پیدا کنم که با هم از بازی لذت ببریم.
فقط امیدوارم سن زیادم، وزن نسبتا بالا و کم تحرکی ام تو سالهای اخیر (کارم و رشته ام مرتبط با کامپیوتره) باعث نشه که نتونم از خودم راضی باشم و از بازیم لذت ببرم. توی تنیس روی میز و فوتبال نیمه حرفه ای هستم و هفته ای یکی دو ساعت روی تردمیل میدوم و سه چهار ساعت هم با XBOX ورزش میکنم اما توی یه زمین هارد تنیس بازی کردن رو حتی واسه یه دقیقه با کل اینها عوض نمیکنم
[/URL][URL="http://s2.picofile.com/file/8100413100/IMG_2018.jpg"]http://s2.picofile.com/file/8100413100/IMG_2018.jpg (http://s2.picofile.com/file/8100413100/IMG_2018.jpg)

متاسفانه تفاوت خیلی زیادی بین تنیس و تنیس روی میز هستش و توقع نداشته باشین که مهارت های تنیس روی میز در بازی تنیس به دردتون بخوره چون تنیس روی میز با مچ بیشتر بازی می شه، ولی در تنیس در سطح مبتدی و متوسط از مچ فقط در موقع سرویس زدن استفاده می شه.
سطح هارد هم در بین سطح های دیگه زودتر کفش رو خراب می کنه، پس اگه دیدی کفش هات زودتر از کفش های بچه هایی که روی خاک بازی می کنن خراب شد بدون که به خاطر سطحه. از اونجایی که می گی فوتبال رو به طور جدی دنبال می کنی باید بگم اگه ناراحتی زانو داری بهتره که به جای هارد روی خاک بازی کنی چون هارد به زانو زیاد فشار میاره و می تونه مشکل آفرین باشه.
از بابت سنت هم نگران نباش، خود من در سن سی و یکی دو سالگی تنیس رو شروع کردم. مهم اینه که چقدر تمرین داشته باشی و در هفته چقدر واسش وقت بذاری. به نظر من اگه به جای 10 ساعت اول، 20 ساعت اول رو با مربی کلاس بگیری خیلی بهتره. بعد از اون هم ماهی یه بار دست کم یه جلسه خصوصی بگیر تا اگه در موقع تمرین یه تکنیکی رو ناخودآگاه عوض کردی و ضربه ای رو اشتباه می زنی، بهت تذکر بده. یه سری ضربه ها هم از قبیل تاپ اسپین هست که وقتی بازیت بهتر شد باید اونا رو یاد بگیری و مربی گرفتن از این جهت هم می تونه بهت کمک کنه.
حرف آخر هم اینکه تنیس ورزشیه که برخلاف چیزی که ممکنه توی تلویزیون ببینی، مهارت خیلی بالایی می خواد و این مهارت هم در طول زمان به وجود میاد، پس لازمه که برای یادگیریش صبر داشته باشی. یکی از مربی های جایی که من کلاس می رفتم بهم حرفی زد که من هم به بقیه یادآوریش می کنم. اون می گفت برای اینکه به سطح متوسط برسی، دو سال و برای اینکه به سطح عالی برسی، پنج سال زمان لازمه. به نظر من با اینکه همیشه استثنا هست، اما اون حرف کاملاً حرف درستیه.

mhdganji
11-15-2013, 09:25 AM
خیلی ممنونم ازتون
حتما روی همه سطوح بازی کردن رو امتحان خواهم کرد اما هارد رو خیلی بیشتر دوست دارم ضمن اینکه اگه اشتباه نکنم تو ایران ما زمین Grass نداریم. شاید از Clay به این دلیل بدم میاد که نادال فقط یک بار تو Roland Garros باخت و چه کیفی کردم که راجر همون سال قهرمان شد. البته سوای این مطلب که بیشتر شوخی بود، به نظرم کمی کند و قدرتی و با لذت کمتر میاد (بازی روی خاک رو عرض میکنم)

حتما راهنمایی شما رو مد نظر قرار میدم. سعی میکنم یک مربی خوب و با حوصله پیدا کنم و 20 ساعت حداقل باهاش کار کنم (در واقع ایشون با من کار کنه :) و بعد اگر بود پارتنر خوب

اینجا در کرج هوا رو به سردی رفته و نمیدونم آیا مثلا ساعت 6 به بعد هم میشه بازی کرد یا نه ! اگه بشه دوست دارم حتما شبها هم بازی کنم. هر چی فکر میکنم میبینم یک پارتنر و دوست خوب داشته باشی از هر چیزی مهمتره ! شب تو سرما هم باهات میاد فوقش نیم ساعت با گرمکن بازی میکنید و بعدش احتمالا انقدر گرم میشیم که بشه با لباس بازی کرد.

راستی من اصلا توقع ندارم تنیس روی میز توی تنیس به کارم بیاد و کمکم کنه. فقط خواستم بگم هر از چند گاهی ورزش میکنم
قصد حرفه ای شدن هم ندارم اما واقعا انقدر علاقه دارم که اگه مشکل خاصی پیش نیاد حتما دوست دارم سالها بازی کنم. من که میخوام لاغر بشم ! میخوام تفریح کنم ! میخوام ورزش کنم چی بهتر از تنیسی که انقدر دوستش دارم

راستی من هر اطلاعاتی در خصوص زمینها و باشگاه کرج پیدا کنم اینجا هم با بقیه به اشتراک خواهم گذاشت شاید به درد بقیه دوستان تهرانی یا کرجی هم بخوره

باز هم از شما و همه دوستان عزیز ممنونم

mhdganji
11-15-2013, 07:59 PM
Me Again :)
سلام مجدد

من رفتم کفش هم گرفتم. از نمایندگی ویلسون توی خود مجموعه. جزو بهترینها نبود ولی فکر کنم بد هم نباید باشه. خود مربی و مسوول اونجا هم برای زمین هارد تاییدش کرد.

یک مربی هم به من معرفی کردند. خیلی وارد ریز قیمت نشدم اما به نظرم جلسه ای 25-30 همین حدودهاست. متاسفانه وقتهامون خیلی بهم نمیخورد و بنابراین اولین جلسه شد جمعه هفته دیگه که امیدوارم قبل از اون هم بتونیم تمرین داشته باشیم. اولین تمرین ...

دوربین موبایل من بدرد نمیخوره و هوا هم تاریک بود اما در اولین فرصت سعی میکنم چند تا عکس هم از این مجموعه بگیرم و بذارم.

باز هم ممنون از همه

mhdganji
11-27-2013, 07:53 PM
استرس دارم
اما خیلی خوشحالم
و خیلی غمگین از اینکه چرا بعد از این همه مدت الان باید به علاقه ام بپردازم

امیدوارم لذت ببرم و ادامه دار باشه

Outfit که خوبه D:

http://s3.picofile.com/file/8101869868/small.jpg

Mahmoud RF
11-28-2013, 05:08 PM
استرس دارم
اما خیلی خوشحالم
و خیلی غمگین از اینکه چرا بعد از این همه مدت الان باید به علاقه ام بپردازم

امیدوارم لذت ببرم و ادامه دار باشه

Outfit که خوبه D:

http://s3.picofile.com/file/8101869868/small.jpg

عالیه،فک کنم یه دو سه سال دیگه بااین شور و علاقه ای که شما دارین شاهد بروز یه پدیده باشیم:443:موفق باشین...

mhdganji
11-28-2013, 09:40 PM
تجربه اول خیلی خوب بود
دوست داشتم
خداییش هم کارم بد نبود

کتف و مچم درد نگرفت اما رگ پشت پام باد کرد
زمینش دیگه فکر کنم زیادی هارد بود آخرش که داشتم میدویدم اینطوری شد
ده دقیقه ای زمینگیرم کرد
فردا هم جلسه بعدیه
بی صبرانه منتظرم

راستی اینم چند تا عکس از زمینها
جای بسیار مرتب و منظم و آرومیه
خانمه هم میتونند از این محیط سالم لذت ببرند
تعداد خانمها از آقایون بیشتر بود !!

http://s4.picofile.com/file/8101992518/IMG_20131127_222453.jpg (http://s4.picofile.com/file/8101992518/IMG_20131127_222453.jpg)

http://s1.picofile.com/file/8101992576/IMG_20131127_222917.jpg (http://s1.picofile.com/file/8101992576/IMG_20131127_222917.jpg)

http://s1.picofile.com/file/8101993034/IMG_20131127_223111.jpg

mhdganji
12-14-2013, 07:14 AM
این پینگ پونگ بازی کردنم (که سابقا به صورت نیمه حرفه ای بازی میکردم) کار رو خراب کرده
فورهندها رو در واقع خراب کرده
باعث میشه موقع ضربه همش سر راکت رو کج و به پایین بگیرم و خیلی به تور بزنم

اما واقعا خیلی سخت تر از اونیه که فکر میکردم گرچه علاقه ام رو بیشتر هم کرده
بالاخره راه میفتم
حالا 10 جلسه نشد 20 جلسه D:

راستی این یه فیلم 45 دقیقه ای آموزش تنیسه که لینک مستقیمش کردم شاید به درد دوستان بخوره

http://mgmgmg.s109.rapidbaz.com/premium/8d533be96ca4c852082bdf7c87025c71/52abd399/s109.eu./40495462/D6oUxn.lo.and.lea.mod.tenn.part1.rar
http://mgmgmg.s109.rapidbaz.com/premium/3b37ddb96ff368e473394e0b12da3264/52abd3da/s109.eu./40495477/D6oUxn.lo.and.lea.mod.tenn.part2.rar

Farid
12-14-2013, 07:53 PM
اما توی یه زمین هارد تنیس بازی کردن رو حتی واسه یه دقیقه با کل اینها عوض نمیکنم
پیشنهاد می کنم اول روی هارد بازی نکنید
بازی بر روی خاک رس به شما یاد میده چطوری باید امتیاز رو شکل بدید
اگر دقت کنید بازیکنان clay court specialist چون از اول روی خاک رس بزرگ شده اند point construction شون خیلی بهتره

Kosha0251
01-07-2014, 12:26 PM
سلام من یک علاقمند به تنیس هستم اما اصن نمیدونم باید از کجا شروع کنم بازی کردن رو و قواعدشو باید چطوری یاد بگیرم کسی هست از صفر به یه مبتدی کمک کنه؟

Kosha0251
01-07-2014, 12:30 PM
سلام

مرسی از جواب خوب و کاملتون .

من می خواستم ببینم که می شه به عنوان یه راکت حرفه ای روش حساب کرد . چون راکتی که من الان دارم راکت خوبیه و کنترل بالایی داره ولی پاورش کمه و به خصوص توی وینر ها اصلا اون طوری نیست که دوست دارم . البته این رو هم بگم که سرعت توپ های ما تو اهواز به خاطر بالاتر بودن رطوبت نسبت به تهران کم تره در نتیجه به راکتی با قدرت بالا احتیاج داریم .

من تعریف K Zen Team رو هم زیاد شنیدم ولی به خاطر سبک بودنش از گزینه های انتخابیم کنارش گذاشتم .

سلام دوست گرامی شما تو اهواز هستی؟

میشه یه کمکی به من بکنی و بهم بگی که من کجا میتونم مراجعه کنم برایآموزش از صفر تا 100 تنیس؟

Mahrooz RF
01-07-2014, 02:53 PM
سلام دوست عزیز
تو اهواز زمین ملی حفاری، نیوساید و مخابرات رو من اسماشونو شنیدم. نیوساید رو 1بار چند هفته پیش که اونجا مسابقات بود رفتم دیدم.فکر کنم آزاد ساعتی 25 تومن باشه. 6تا زمین داره. زمیناش هم نسبتاً خوب بود. ولی اگه بهترین زمینو می خوای زمین مخابرات که خودم می رفتم عالیه. 2تا زمین داره. تو استان مثلش نیست. امکاناتش هم خوبه. فکر کنم ساعتی 25 یا 30 تومنه. راکت و کفش و توپ و ... هم می فروشه. کیانپارس قبل از پمپ بنزین یه فرعی هست. اونجا باید بری. اگه با آژانس رفتی بگو استخر مخابرات. چون کنار هم هستن.
الان با یکی از مربیام که قبلاً مخابرات بوده صحبت کردم، گفت خودش زمین داره. هر راکتی هم خواستی بهت میده باهاش بزنی، اگه خوشت اومد واست میاره. این شمارشه. زنگ بزن باهاش صحبت کن. 09169095770 محسن رضایی.
این هم کتاب قوانین تنیس به زبان فارسی. فکر کنم از سایت فدراسیون تنیس (http://www.iritf.ir) (http://tennistalkers.com/www.iritf.ir) گرفته بودمش.

http://www.mediafire.com/download/cas2k170lg97y30/Rules-of-Tennis-2013-Persian1.pdf

Mahdi Naji
01-07-2014, 06:00 PM
سلام کوشا جان
حتما دوستان دیگه بیشتر شما رو با تنیس آشنا میکنن ولی من خودم چون چندین ساله تنیس می بینم و بازی هم میکنم ی چند پیشنهاد برای شروع دارم

شمایی که تازه داری شروع میکنی بهتره ابتدا فقط بازی های تنیس و به خصوص گرند اسلم که بازیکن های قوی در اون شرکت میکنن رو ببینی.روی استایل ضربه زدن و دویدن تمرکز کنی تا یک کم ببینی چه طور میشه فقط ی توپ رو زد گر چه تقلید از آدم های حرفه ای اون قدر هم خوب نیست .همین طور که داری بازی ها رو میبینی قطعا با مرور و دیدن دوباره قوانین خود به خود وارد مغزت میشه ولی چندین ماه طول میکشه تابتونی تنیس رو در حد متوسط بفهمی
نکته ی بعدی این جاست که برای فهمیدن سختی و جالبی و هیجان انگیز بودن بازی باید بری ی راکت و 4 تا توپ بخری و اگر یک مربی بگیری که خیلی هم نمی خواد حرفه ای باشه.بعد فقط اون توپ واست بندازه و تو ضربه بزنی ولی اگر از قبل ندیده باشی که دستت رو چه طور حرکت بدی دچار مشکل میشی پس استیل زدن خیلی خیلی مهمه
اگر هم قادر به مربی به هر لحاظی نیستی می تونی یکی رو پیدا کنی که فقط واست توپ بندازه. بعدش هم دیگه حرفه ای میشه میتونی مربی حرفه ای بگیری
اما زیبایی تنیس به فهم و فکر در اونه سعی اصطلاح های تنیس رو یاد بگیری و از اونا استفاده کنی یادت باشهدر ابتدا بازیت راکت افراد حرفه ای تو رو حرفه ای نمی کنه ولی راکت نادال یا جوکو باز بهتره اما دروه فدرر رو خط بکش.دنبال شهرت و بزرگی نباش تا بفهمی تنیس چیه دنبال پوشیدن گرون ترین لباس نباش.
می تونی از فیلم های تنیس هم چیز های خوبی یاد بگیری که در همین سایت هم این فیلم ها وجود داره
اگر هم قادر هستی و امکان داری از نزدیک تنیس حرفه ای حتی در همین ایران داری برو و ببین واقعا کمک میکنه.
و در آخر توصیه من که از همه مهم تره اینه که فقط و فقط از تنیس بازی کردنت و دیدنت لذت ببر همین و بس

Kosha0251
01-10-2014, 10:12 PM
سلام
خیلی دنبال یه راهنمایی توپ درمورد شروع بازی تنیس کردم اما پیدا نشد...

من 22 سالمه و میخوام تنیس رو شروع کنم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چطوری باید شروع کنم
میشه یه راهنمایی کلی بکنین ممنون میشم

Kosha0251
01-11-2014, 10:59 PM
کسی نبود جواب مارو بده؟

mspayam
01-12-2014, 10:59 AM
سلام، همونطور كه در پايين مى بينين، يكي از دوستان در پاسخ به پرسش قبلي شما در همين مورد يه مطلب خيلي مفيد پست كردن، و من هم اگه بخوام پست اين دوست عزيز روًخلاصه كنم فقط مي تونم بگم كه به نزديكترين آموزشگاه تنيس در شهرتون برين و يادگيرى تنيس رو اونجا زير نظر يهًمربى حرفه اي شروع كنين.

سلام من یک علاقمند به تنیس هستم اما اصن نمیدونم باید از کجا شروع کنم بازی کردن رو و قواعدشو باید چطوری یاد بگیرم کسی هست از صفر به یه مبتدی کمک کنه؟
سلام کوشا جان
حتما دوستان دیگه بیشتر شما رو با تنیس آشنا میکنن ولی من خودم چون چندین ساله تنیس می بینم و بازی هم میکنم ی چند پیشنهاد برای شروع دارم

شمایی که تازه داری شروع میکنی بهتره ابتدا فقط بازی های تنیس و به خصوص گرند اسلم که بازیکن های قوی در اون شرکت میکنن رو ببینی.روی استایل ضربه زدن و دویدن تمرکز کنی تا یک کم ببینی چه طور میشه فقط ی توپ رو زد گر چه تقلید از آدم های حرفه ای اون قدر هم خوب نیست .همین طور که داری بازی ها رو میبینی قطعا با مرور و دیدن دوباره قوانین خود به خود وارد مغزت میشه ولی چندین ماه طول میکشه تابتونی تنیس رو در حد متوسط بفهمی
نکته ی بعدی این جاست که برای فهمیدن سختی و جالبی و هیجان انگیز بودن بازی باید بری ی راکت و 4 تا توپ بخری و اگر یک مربی بگیری که خیلی هم نمی خواد حرفه ای باشه.بعد فقط اون توپ واست بندازه و تو ضربه بزنی ولی اگر از قبل ندیده باشی که دستت رو چه طور حرکت بدی دچار مشکل میشی پس استیل زدن خیلی خیلی مهمه
اگر هم قادر به مربی به هر لحاظی نیستی می تونی یکی رو پیدا کنی که فقط واست توپ بندازه. بعدش هم دیگه حرفه ای میشه میتونی مربی حرفه ای بگیری
اما زیبایی تنیس به فهم و فکر در اونه سعی اصطلاح های تنیس رو یاد بگیری و از اونا استفاده کنی یادت باشهدر ابتدا بازیت راکت افراد حرفه ای تو رو حرفه ای نمی کنه ولی راکت نادال یا جوکو باز بهتره اما دروه فدرر رو خط بکش.دنبال شهرت و بزرگی نباش تا بفهمی تنیس چیه دنبال پوشیدن گرون ترین لباس نباش.
می تونی از فیلم های تنیس هم چیز های خوبی یاد بگیری که در همین سایت هم این فیلم ها وجود داره
اگر هم قادر هستی و امکان داری از نزدیک تنیس حرفه ای حتی در همین ایران داری برو و ببین واقعا کمک میکنه.
و در آخر توصیه من که از همه مهم تره اینه که فقط و فقط از تنیس بازی کردنت و دیدنت لذت ببر همین و بس

سلام

من 22 سالمه و میخوام تنیس رو شروع کنم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چطوری باید شروع کنم

کسی نبود جواب مارو بده؟

Mahrooz RF
01-12-2014, 02:30 PM

سلام

کسی نبود جواب مارو بده؟

سلام دوست عزیز
شما در تاپیک "مشاوره درمورد انتخاب راکت تنیس" هم پست زدید و من هم 3 ساعت نگذشته بود که جواب دادم. لطفاً سوال یا درخواستی در تاپیکی مطرح می کنید، چند وقت 1بار چک کنید شاید کسی جواب داده باشه. اینطوری ما هم از وقت گذاشتن برای دیگران و راهنمایی کردن سرد نمی شیم. این پست من در اون تاپیک:

سلام دوست عزیز
تو اهواز زمین ملی حفاری، نیوساید و مخابرات رو من اسماشونو شنیدم. نیوساید رو 1بار چند هفته پیش که اونجا مسابقات بود رفتم دیدم.فکر کنم آزاد ساعتی 25 تومن باشه. 6تا زمین داره. زمیناش هم نسبتاً خوب بود. ولی اگه بهترین زمینو می خوای زمین مخابرات که خودم می رفتم عالیه. 2تا زمین داره. تو استان مثلش نیست. امکاناتش هم خوبه. فکر کنم ساعتی 25 یا 30 تومنه. راکت و کفش و توپ و ... هم می فروشه. کیانپارس قبل از پمپ بنزین یه فرعی هست. اونجا باید بری. اگه با آژانس رفتی بگو استخر مخابرات. چون کنار هم هستن.
الان با یکی از مربیام که قبلاً مخابرات بوده صحبت کردم، گفت خودش زمین داره. هر راکتی هم خواستی بهت میده باهاش بزنی، اگه خوشت اومد واست میاره. این شمارشه. زنگ بزن باهاش صحبت کن. 09169095770 محسن رضایی.
این هم کتاب قوانین تنیس به زبان فارسی. فکر کنم از سایت فدراسیون تنیس (http://www.iritf.ir) (http://tennistalkers.com/www.iritf.ir) گرفته بودمش.

http://www.mediafire.com/download/cas2k170lg97y30/Rules-of-Tennis-2013-Persian1.pdf

Kosha0251
01-12-2014, 11:21 PM
خیلی هم عالی شرمنده اگه پستام زیاد بود و بهشون سر نمیزدم مرسی ازینکه جواب دادید:583:

Najmeh5576
01-14-2014, 02:56 AM
سلام کوشا جان

سلام دوست عزیز مشتاقم بدونم چرا فدرر را از موارد پیشنهادیت حذف کردی؟ دلایل عنی داره؟
مرسی

Kosha0251
01-14-2014, 11:38 PM
باشه پس میرم دنبال یه راکت خوب میگردم وقتی خریدم برم تمرین کنم....

اما مربی چقدر میتونه کمک کنه به پیشرفت؟ از همه لحاظ زدن توپ یا قوانین یا شرکت در مسابقات همه چی...

Kosha0251
01-15-2014, 03:03 AM
سلام دوستان کسی میتونه اینا رو برای من توضیح بده...

مرحله W توی تنیس
مرحله F
مرحله SF
مرحله QF
مرحله R16
مرحله R32
مرحله R64
مرحله R128

ممنون میشم اینا بگید چه معنی میده...

Najmeh5576
01-15-2014, 03:14 AM
سلام

مرحله W winner
مرحله F Final
مرحله SF Semi Final
مرحله QF Quarter Final
مرحله R16 یک شانردهم
مرحله R32 یک 32 ام
مرحله R64 یک 64 ام
مرحله R128یک 128 ام

Kosha0251
01-15-2014, 03:32 AM
ینی این که مثلا" نفرات 128 یا 64
درسته؟؟؟؟

اینو تو یه سایت پیدا کردم که زبانش اینگلیش بود من کم اوردم تو ترجمه.....
ولی روبروش نوشته بود مثلا" برای 128 شد R128 10 27.600$ این چه معنی میده؟؟؟

mspayam
01-15-2014, 08:48 AM
باشه پس میرم دنبال یه راکت خوب میگردم وقتی خریدم برم تمرین کنم....

اما مربی چقدر میتونه کمک کنه به پیشرفت؟ از همه لحاظ زدن توپ یا قوانین یا شرکت در مسابقات همه چی...

من به هیچ عنوان توصیه نمی کنم که بدون مربی تنیس رو شروع کنی چون فقط مربی می تونه بهت روش درست ضربه زدن و بازی کردن رو یاد بده. حتی بهتره که برای خرید راکت هم صبر کنی و با راهنمایی مربیت یه راکت بخری.

Kosha0251
01-15-2014, 06:01 PM
ینی اول برم با مربی صحبت کنم بعد راکتمو که بهم گفت برم بخرم.....

باشه مرسی از جوابت پیام

Kosha0251
01-15-2014, 06:32 PM
درسته؟؟؟؟

PowerVu
01-15-2014, 07:34 PM
درسته؟؟؟؟

پاسخ بسیار ساده‌ست.

البته مشخص نکردید به کدام سایت سر زدید اما به احتمال 99 درصد چیزی که مشاهده فرموده‌اید، میزان جایزه نقدی برای حضور در هر یک از مراحل تورنمنت گرند اسلم تنیس بوده. اون عدد 10 هم باید در Context و متن مشخص بشه که چی بوده ولی چیز مهمی نیست.

R128 مخفف Round of 128 هست یعنی برای حضور در دور یک صد و بیست و هشتم یا همان دور نخست در گرند اسلم مذکور، هر تنیس‌باز مبلغی رو دریافت می‌کنه.

در مسابقات تنیس گرند اسلم، حتی حذف در دور نخست هم دریافت جایزه نقدی رو به همراه داره. اصولاً در مسابقات تنیس همیشه جدولی وجود داره که به تفکیک مراحل مختلف تورنمنت، میزان جوایز نقدی رو درش درج می‌کنند.

بنابراین

R128 یعنی هر تنیس‌باز برای حضور در دور نخست، ایکس دلار جایزه نقدی دریافت می‌کنه.
R64 یعنی هر تنیس‌باز با صعود به دور دوم، به میزان ایکس دلار جایزه نقدی دریافت می‌کنه.
R32 یعنی هر تنیس‌باز با صعود به دور سوم، به میزان ایکس دلار جایزه نقدی دریافت می‌کنه.
R16 یعنی هر تنیس‌باز با صعود به دور چهارم، به میزان ایکس دلار جایزه نقدی دریافت می‌کنه.
QF یعنی هر تنیس‌باز با صعود به دور کوآرتر فاینال (1/4 نهایی)، به میزان ایکس دلار جایزه نقدی دریافت می‌کنه.
SF یعنی هر تنیس‌باز با صعود به دور نیمه‌نهایی (1/2)، به میزان ایکس دلار جایزه نقدی دریافت می‌کنه.
F یعنی هر تنیس‌باز با صعود به دیدار نهایی، به میزان ایکس دلار جایزه نقدی دریافت می‌کنه.
Winner یا Champion هم که مشخصه یعنی قهرمان مسابقات فلان مقدار جایزه نقدی دریافت می‌کنه.

Najmeh5576
01-15-2014, 07:55 PM
درسته؟؟؟؟

مثلا مسابقات با 128 نفر شروع میشه چون تک حذفی هست مرحله بعد این تعداد نصف میشه ومیشه 64 نفر بهمین ترتیب تا فینال.

Kosha0251
01-16-2014, 12:27 AM
آهان پس اینطوریه من به یکی از دوستام گفتم گقت که این اعداد مربوط به شماره بازیکنان میشه این دوست من که گند زد.....

ولی مرسی از شما دوستان گرامی اون عدد 10 هم خودم با ترنسلت گوگل فهمیدم چیه امتیازیه که بازیکن میگیره از بازی....

بازم مرسی از دوستان...

آیا من که اینجا سوال میکنم باعث مشکل هستم؟؟؟؟ ینی باید سوالامو جای دیگه انجام بدم؟؟؟

سوال بعدیم اینه که قرعه کشی که دوستان تو سایت بهش اشاره کردن که من هم دیدم برای اوپن استرالیا چطوری برگزار میشه؟؟ منظورم اینه که مثلا" آقای ایکس از عراق یا پاکستان یا هر کشوری که دور و بر خودمونه چطوری میتونه تو این مسابقات شرکت کنهه؟؟؟؟؟؟

Mahrooz RF
01-16-2014, 02:12 PM
سلام

مرحله W winner
مرحله F Final
مرحله SF Semi Final
مرحله QF Quarter Final
مرحله R16 یک شانردهم
مرحله R32 یک 32 ام
مرحله R64 یک 64 ام
مرحله R128یک 128 ام
درود و تشکر
فقط یک 8 ام کجا رفت :434:. در واقع R128 میشه یک 64 ام، R64 میشه یک 32 ام، R32 میشه یک 16 ام و R16 میشه یک 8 ام. درواقع عدد جلوی R نشون دهتده تعداد بازیکنان در اون مرحله هست.

Mahrooz RF
01-16-2014, 03:43 PM
آهان پس اینطوریه من به یکی از دوستام گفتم گقت که این اعداد مربوط به شماره بازیکنان میشه این دوست من که گند زد.....

ولی مرسی از شما دوستان گرامی اون عدد 10 هم خودم با ترنسلت گوگل فهمیدم چیه امتیازیه که بازیکن میگیره از بازی....

بازم مرسی از دوستان...

آیا من که اینجا سوال میکنم باعث مشکل هستم؟؟؟؟ ینی باید سوالامو جای دیگه انجام بدم؟؟؟

سوال بعدیم اینه که قرعه کشی که دوستان تو سایت بهش اشاره کردن که من هم دیدم برای اوپن استرالیا چطوری برگزار میشه؟؟ منظورم اینه که مثلا" آقای ایکس از عراق یا پاکستان یا هر کشوری که دور و بر خودمونه چطوری میتونه تو این مسابقات شرکت کنهه؟؟؟؟؟؟
اون بیچاره گند نزده. منم فکر کردم اون 10 سید بازیکن هست. ولی درسته. در گرند اسلم بردن مرحله R128 برای بازیکن 10 امتیاز داره. سید چیه؟ مثلاً الان توی همین استرالیا. در حال حاضر ارنست گولبیس توی رنکینگ جهانی (http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx) نفر 24 هست. ولی توی جدول استرالیا (http://www.ausopen.com/en_AU/scores/draws/ms/msdraw.pdf)اگه نگاه کنی جلوی اسمش زده 23. چون فلیپ کولشرایبر که نفر 23 رنکینگ جهانی هست در استرالیا شرکت نکرده، گولبیس میشه سید 23. سید یعنی بخت قهرمانی بازیکن.
سوالات تنیسیتونو می تونید در این (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3715)تاپیک بپرسید.
درباره مسابقه ستاره هم بقیه دوستان می تونن راهنماییتون کنن. اگه هم عجله دارید از یکی از مدیران یا اهورا (http://tennistalkers.com/member.php?u=745)بپرسید.

Kosha0251
01-16-2014, 09:15 PM
اما من جوابمو نگرفتم هاااا...
باشه شاید اشتباه پرسیدم.....
دوباره میپرسم .... یکی تنیس بازی میکنه بازیشم خوبه میخواد تو مسابقات داخلی و خارجی مثل همین ATP (http://www.tennispersia.com/tournaments/atp-cal.htm) TOR
و خیلی مسابقات دیگه چطوری میتونه شرکت کنه؟؟؟؟؟؟

یا بهتر بگم چطوری میتونه مجوز بازی تو مسابقات بزرگ جهانی رو به دست بیاره؟؟؟

Kosha0251
01-17-2014, 09:21 PM
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟

لطفا" جواب بدید قول میدم دیگه سوال نکنم

mspayam
01-18-2014, 10:05 AM
دوست عزیز، پرسش و علاقه به یادگیری چیز بدی نیست و بچه های اینجا هم خوشحال می شن که به سوال های شما جواب بدن. اما یه سری از پرسش ها هستن که چندین بار پرسیده شدن و با اینکه دوستان عزیز اینجا از جمله جناب پاور بارها به اون ها پاسخ دادن، ولی باز برای خیلی از دوستان تازه وارد پاسخشون مشخص نیست. بیشتر این پرسش ها رو می تونین با جستجو در فوروم پاسخشون رو پیدا کنین.
پاسخ این پرسش شما رو هم پاور عزیز لطف کردن و چند روز پیش توی این پست پاسخ دادن:
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=93851&postcount=77

همونطور که مهروز عزیز هم بهتون تذکر داده بودن لطفاً از این به بعد پرسش هاتون رو توی این تاپیک بپرسین:
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3715
تا نظم تاپیک ها حفظ بشه.

Najmeh5576
01-19-2014, 03:27 PM
درود و تشکر
فقط یک 8 ام کجا رفت :434:. در واقع R128 میشه یک 64 ام، R64 میشه یک 32 ام، R32 میشه یک 16 ام و R16 میشه یک 8 ام. درواقع عدد جلوی R نشون دهتده تعداد بازیکنان در اون مرحله هست.
سلام خواهش میکنم اما:
:443: R8 یه نکته انحرافی بود که خوشبختانه شما گرفتیش :160:

saeedfxfx
03-15-2014, 03:50 AM
سلام
داشتم پستهای ابتدایی این تاپیک رو میخوندم دیدم یه دوستی نوشته 18 سال سن پیرمردیه و ...
کلا دپرس شدم
آقا من دوست دارم این ورزش رو اما به دلیل مشغله ریاد تا حالا نشده سمتش برم و نکته اش اینجاست که 30 سالمه ! :( یعنی رسما برم همون تنیس روی میز رو ادامه بدم ؟!

عاشق تنیسم و شاید اطلاعاتم در خیلی حوزه ها بیشتر از بازیکنایی باشه که چندین ساله دارن بازی میکنند. البته اطلاعات جنرال منظورمه از بازیکنا و تورها و ضربه ها و ..

بگذریم. بهرحال من میخوام بازی کنم. طبیعتا فان و نه هیچ چیز دیگه. وقت خالیم هم پنج شنبه ها و جمعه هاست ! همین :( محل سکونت هم کرج و بسیار نزدیک به پارک تنیس

ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند که

و ...
هرچی که برای کمک و راهنمایی من به ذهنتون میرسه
ممنون و با آرزوی موفقیت برای همه

راستی بچه ها دعا کنید راجر حداقل یک گرند اسلم دیگه بگیره. یه صدایی در اعماق وجودم میگه ویمبلدون یا یو اس اپن سال بعد رو میگیره. یا حداقل دعا کنید نادال هیچ وقت به این چهار تا گرند اسلم اختلافش با فدرر نرسه :)

اصلا دیر نیست
از هرچیزی مهمتر انگیزه و پشتکار هست
من هم کرج هستم و شرایط شما رو تجربه کردم
خیلی خوشحال میشم اگر بتونم کمکت کنم
چون یه زمانی هیچ کس نبود به من کمک کنه!!

Ali55
03-18-2014, 11:04 PM
با سلام.
چند وقته من وسایل تنیس رو از فروشگاه پیمان اسپرت می گیرم ، به نظرم نسبت به جاهای دیگه
قیمتهاش مناسب تره ، مثلا واسه اجرت زه کشی من از چند جا قیمت گرفتم که بین 15 تا 20 تومن
میگفتن :379: اما اینجا با 5 تومن انجام شد.
آدرس: برادران موحد دانش (اقدسیه) - بعد از خیابان اراج - خ. ارتش - پ. 118 (کنار اون مصالح فروشیها)
http://www.avval.ir/75618c3e-aec0-4ded-a6d1-7c463b3caca2

n4zi
04-19-2014, 05:28 AM
سلام . من یه سوال پزشکی داشتم . البته نمیدونم دقیقا باید اینجا بپرسم یا نه !!!
میخواستم بپرسم کسی که از ناحیه ستون فقرات دچار نقص عضو ( ایمپلنت ) شده میتونه این ورزش رو شروع کنه ؟؟
ممنون

sankar
06-26-2014, 06:28 PM
سلام دوستان
میخوام تازه تنیس رو شروع کنم و باشگاه شیرودی رو انتخاب کردم اما از مربی و قیمتها هیچ اطلاعی ندارم.
چه مربی هایی رو اونجا پیشنهاد میکنین؟؟

ممنون از وقتتون

mirhendi
07-21-2014, 06:54 AM
سلام
من خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی تنــــــــــــیس رو دوس دارم
میخواستم بدونم 16 سالمه و میخوام حرفه ای تنیس کار کنم دیره؟؟ :(
اصفهانم واسه اموزش باید کجا برم؟؟
وسایلی که نیاز دارم چیان؟؟ کیف و کفش و راکت؟؟
راکت رو میشه از همون اول یه راکت حرفه ای گرفت که بعدا نخوام دوباره هزینه کنم؟
در ضمن من عینکی هم هستم ولی لیست بازیکنای ایرانی را دیدم هیچ کدوم عینکی نبودن مشکلی ایجاد نمیکنه ایا؟؟
تشکر ^_^:shame:

mspayam
07-21-2014, 02:57 PM
سلام
من خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی تنــــــــــــیس رو دوس دارم
میخواستم بدونم 16 سالمه و میخوام حرفه ای تنیس کار کنم دیره؟؟ :(
اصفهانم واسه اموزش باید کجا برم؟؟
وسایلی که نیاز دارم چیان؟؟ کیف و کفش و راکت؟؟
راکت رو میشه از همون اول یه راکت حرفه ای گرفت که بعدا نخوام دوباره هزینه کنم؟
در ضمن من عینکی هم هستم ولی لیست بازیکنای ایرانی را دیدم هیچ کدوم عینکی نبودن مشکلی ایجاد نمیکنه ایا؟؟
تشکر ^_^:shame:

سلام دوست عزیز
16 سالگی برای شروع تنیس حرفه ای یه کم ممکنه دیر باشه، اما به استعداد و توانایی و پشتکار و تمرین خودتون هم بستگی زیادی داره.
برای شروع تنیس در اصفهان می تونین به باشگاه تنیس انقلاب در دروازه شیراز مراجعه کنین. این هم تلفن دفترش هست:

03136295253: آقای سلیمانی

می تونین با مربی های دیگه تماس بگیرین و آموزش تنیس رو پیش اون ها هم شروع کنین. مربی خوب در اینکه چطور مراحل ابتدایی رو یاد بگیرین تاثیر زیادی داره. توی همون باشگاه انقلاب هم مربی خیلی خوب هست و هم مربی خیلی بد. من متاسفانه همه ی مربی ها رو نمی شناسم و نمی تونم مربی خاصی بهتون معرفی کنم. اما شاید سایر دوستان پیشنهادهایی در این زمینه داشته باشن.
وسایل موردنیازتون هم همونطور که گفتین کیف و کفش و راکت هستن که راکت از همه شون مهمتره و در صورتی که از همون ابتدا راکت حرفه ای بگیرین پیشرفتتون خیلی کندتر خواهد بود و به نظر من به هیچ عنوان در ابتدای یادگیری این کار رو نکنین.
عینکی بودن هم مشکلی ایجاد نمی کنه. در سطح حرفه ای هم در گذشته برخی از بازیکن ها با عینک بازی می کردن و خود من هم با عینک بازی می کنم.

farzaneh_yp
07-31-2014, 04:31 PM
سلام ! من تازه مي خوام تنيس رو شروع كنم . ميخواستم ببينم به نظرتون شهرك غرب بهتره برم يا استقلال ؟ واسه مربي جي ؟ الان مهمه مربي خوب داشته باشم يا مثلن درجه ٣ خوبه واسم ؟

Mahmoud RF
07-31-2014, 09:48 PM
سلام ! من تازه مي خوام تنيس رو شروع كنم . ميخواستم ببينم به نظرتون شهرك غرب بهتره برم يا استقلال ؟ واسه مربي جي ؟ الان مهمه مربي خوب داشته باشم يا مثلن درجه ٣ خوبه واسم ؟
سلام،واسه شروع کار یه مربی درجه سه هم جواب میده،اگه استعداد ورزش تنیس در شما وجود داشته باشه کم کم خودتون احساس نیاز به یه مربی کلاس بالاتر رو پیدا میکنین،مهم استعداد و توانایی های خود آدمه.زمین و مربی و راکت و... هم در درجات بعدی قرار میگیرن!

Najmeh5576
12-08-2014, 11:00 AM
سلام
من یه سوال در مورد نحوه رفع مشکل سرویس دارم
احساسم بر اینه که انگار فقط یه نمایش اجرا میکنم کل حرکتی که باید درهنگام سرویس زدن انجام بشه انجام میدم اما اون قدرت و ضربه و کنترلی که باید داشته باشه بنظرم نداره از صدای ضربه به توپ مشخص میشه که قاعدتا چه کیفیتی داشته.
دنبال راه حل هستم مثلا اگه تاس ام اشتباه هست راه حل تمرینی خاصی داره؟

ممنون

hooman3x
12-08-2014, 08:04 PM
سلام
من یه سوال در مورد نحوه رفع مشکل سرویس دارم
احساسم بر اینه که انگار فقط یه نمایش اجرا میکنم کل حرکتی که باید درهنگام سرویس زدن انجام بشه انجام میدم اما اون قدرت و ضربه و کنترلی که باید داشته باشه بنظرم نداره از صدای ضربه به توپ مشخص میشه که قاعدتا چه کیفیتی داشته.
دنبال راه حل هستم مثلا اگه تاس ام اشتباه هست راه حل تمرینی خاصی داره؟

ممنون

با درود

دوست عزیز سرویس یه سری اصول لازم داره که اوایل نمایشی و دشوار به نظر میاد اما با تمرین و استمرار هم شما نتیجه دلخواه رو میگیرید و هم میتونید مانند فورهند و بکهند نیاز به فکر به تکنیک هنگام ضربه نداشته باشید (در حقیقت نا خودآگاه شما درست ضربه میزنه)

البته ای کاش بیشتر توضیح میدادید که کدام قسمت سرویس حس میکنید مشکل دارید(کدوم مرحله)
اول چند نکته ضروری رو بهتون میگم بعد چند تا تمرین مفید برای رفع مشکلات سرویستون

1-بهتره با گریپ 2 سرویس بزنید (continental)
http://upload7.ir/imgs/2014-12/42408780054693983661.png

2- قبل سرویس (زمانی که توپ رو به راکت نزدیک کردید و استایل شروع سرویس گرفتید)یک حرکت رو به جلو دارید یعنی توپ و راکت رو به جلو میبرید - سپس رو به عقب - رو به جلو و بالا ونهایت ضربه زدن
در حقیقت شما یک حالت نیم دایره تشکیل میدید......جلو - عقب- جلو
این حالات باید پیوسته و روان اجرا شه
http://upload7.ir/imgs/2014-12/71032809033971636019.png
http://upload7.ir/imgs/2014-12/45697792364940185728.png

3- توپ رو زمانی که در راستای صورت شما قرار گرفت به بالا رها کنید(کمی رو به جلو)(حداقل 1 متر به بالا پرت کنید)

http://upload7.ir/imgs/2014-12/03465086813265539208.png

4 - بعد از رها کردن توپ برای جهش بهتر برای زدن توپ کمی روی زانو بنشینید
حتما در این مرحله راکت رو به حالت عمود در دست بگیرید.
http://upload7.ir/imgs/2014-12/25145586606277030985.png

5-راکت را که عمود گرفته بودید رو شل کنید - زمانی که توپ در ارتفاع مورد نظر مکث کوتاهی کرد جهش کنید و از ساعت 8 به 2 روی صفحه راکت به توپ ضربه بزنید

دقت کنید اون عمود گرفتن راکت توی مرحله قبل کمک میکنه بتونید به خوبی بعد از شل کردن چرخش راکت پشت کمر را به خوبی انجام بدید.
همین که شما صفحه راکت از حالت بسته رو تبدیل به حالت باز برای ضربه میکنید خودکار از ساعت 8 به 2 انگار به توپ ضربه زدین
http://upload7.ir/imgs/2014-12/88684005129191249375.png
http://upload7.ir/imgs/2014-12/60165947803517427986.png

6- بعد از ضربه صفحه راکت رو ببندید و سعی کنید کنار خود راکت را به دست چپتون بدین
http://upload7.ir/imgs/2014-12/14722908396945343665.png

شما اول باید تمام اصول رو سایه زنی کنید(یعنی بدون توپ این حرکات را شبیه سازی کنید تا خوب بهش عادت کنید)

hooman3x
12-08-2014, 08:21 PM
حالا چند تا تمرین برای بهتر انجام دادن اون مراحل

اول پرتاب توپ

خیلی مهمه شما توپ رو به اندازه و راست پرتاب کنید و بفهمید چه زمانی توپ مکث قبل از فرود اومدن داره.
برای این کار یک تمرین هست

یک توپ رو توی دستتون بگیرین و برین منطقه سرویس
یک دایره بکشید که خط بیس لاین بشه قطرش- شعاعش نیم متر باشه حدودا
توپ رو به بالا رها کنید و به توپ هنگام مکس هم دقت کنید
توپ شما باید در نیم دایره ای که توی زمین هست فرود بیاد
این به پرتاب درست شما کمک میکنه

دوم ضربه به توپ

شما یک سبد توپ ببرید و توی منطقه سرویس زنی پشت بیس لاین وایسید
بدون انجام حرکات قبل فقط راکت رو عمود بگیرید توپ رو کمی بالا بندازید و راکت رو بدون اینکه پایین بیارید به توپ از ساعت 8 به 2 با سر راکت ضربه بزنید تا این قلق دستتون بیاد

بعدش که مسلط شدید تمرین بعدی رو انجام بدین
توی این تمرین باز منطقه سرویس باستید و راکت را در حالتی که پشت کمر شماست و سر آن به پایین شل شده نگه دارین
بعد توپ رو به بالا رهاکنید و راکت رو بالا بیارید و ضربه بزنید.......یعنی استایل شروع سرویس باید راکت شل شده پشت کمر شما باشه.....این تمرین نیاز به تکرار داره

بعد که به این ها مسلط شدین سرویس رو به طور کامل تمرین کنید
اگه سرویس شما قدرت نداره چون شما راکت رو شل نمیگیرید و گردش سر راکت سرعت به توپ شما نمیده
اگه کنترل کافی رو نداره و اوت شدید میشه شک نکنید توپ رو خوب پرتاب نمیکنید یا لحظه تماس راکت با توپ صفحه راکت حالت عمود نداره
اگه به تور میزنید بدونید توپ رو موقع فرود اومدن دارید میزنید یا اینکه صفحه راکت زاویه بسته ای هنگام ضربه داره یا سرو سینه خودتون رو زود پایین میارین
دقت کنید توی سرویس هیچ و قت سر و سینه خودتون رو پایین نیارید و همیشه راست باشید
با پرتاب درست توپ و لحظه مناسب ضربه زنی با گردش خوب راکت و تکنیک درست سرویس شما به خوبی زده میشه

تمرین فراموش نشه خصوصا توی سرویس

موفق باشید

Najmeh5576
12-09-2014, 03:41 PM
ممنون دوست عزیز از توضیحات جامعتون عالی بود اگه به همین صورت عکس از سرویس یه خانم هم دارید لطفا بذارید چون مربی من میگند که خانم ها یه قسمت جفت کردن پا درست قبل از ضربه برای افزایش ضربه را هم دارند
یه نکته دیگه اینکه راکت را شل میگیریم هنگامیکه دست را میشکنیم یعنی نه اونقدر شل دسته راکت را میگیریم که بخواد بیفته و نه اون قدر سفت مثل گرفتن فورهند و بکهند ؟ در حقیقت ضربه را شلاقی میکنه ؟ یا اشتباه گرفتم موضوع را ؟
ممنون

hooman3x
12-09-2014, 06:11 PM
ممنون دوست عزیز از توضیحات جامعتون عالی بود اگه به همین صورت عکس از سرویس یه خانم هم دارید لطفا بذارید چون مربی من میگند که خانم ها یه قسمت جفت کردن پا درست قبل از ضربه برای افزایش ضربه را هم دارند
یه نکته دیگه اینکه راکت را شل میگیریم هنگامیکه دست را میشکنیم یعنی نه اونقدر شل دسته راکت را میگیریم که بخواد بیفته و نه اون قدر سفت مثل گرفتن فورهند و بکهند ؟ در حقیقت ضربه را شلاقی میکنه ؟ یا اشتباه گرفتم موضوع را ؟
ممنون

سپاس

این جمع کردن پا که مربیتون میگند تفاوتی نداره بین خانم ها و آقایون
این جمع کردن پا جزو ضرورت اصل ها نیست اما تاثیر داره

این جفت کردن پا اون زمانی روی سرویس تاثیر داره که شما در مرحله خم کردن زانوها قبل جهش پاهاتون رو جمع کنید و با دوپای جفت جهش کنید تا بتونید بعد از جفت کردن پا و جهش به خوبی روی توپ سوار شید
این قضیه خصوصا در سرویس اول تاثیر گزاری بیشتری داره

یعنی شما لحظه ای که توپ رو پرتاب کرده و میخواید روی زانو بشینید تا به سمت بالا جهش کنید همزمان با خم کردن زانو پای خودتون رو هم جمع میکنید و به خوبی به روی توپ سوارید

یعنی اول خم کردن زانو و پای راست رو با پای چپ جفت کنید بعد جهش کنید
http://upload7.ir/imgs/2014-12/03169240668643690080.png
http://upload7.ir/imgs/2014-12/50085326595766447044.png
http://upload7.ir/imgs/2014-12/72525279349946709539.png
http://upload7.ir/imgs/2014-12/60654911141217702650.png
http://upload7.ir/imgs/2014-12/26878777110662312515.png

یعنی اول خم کردن زانو و پای راست رو با پای چپ جفت کنید بعد جهش کنید

البته این کار مشکل شما در سرویس رو حل نمیکنه
شما تمرکز خودتون رو روی پرتاب توپ و گردش راکت پشت کمر و تاچ صفحه راکت با توپ بزارید

در مورد شل گرفتن راکت دقیقا معنی رها کردن سر راکت برای گردش منظورم هست
شما وقتی برای فورهند دست رو به عقب بردید برای ضربه زدن راکت رو شل میگیرید تا به سر راکت اجازه شلاق زدن (به اصطلاح) بدید
در سرویس هم راکت رو پشت کمر شل میگیرید(مثل لحظه ای که راکت رو برای فورهند عقب بردید)بعد راکت را از حالت شل شده به بالا میارید و ضربه میزنید
http://upload7.ir/imgs/2014-12/88684005129191249375.png
دقیقا توی این عکس مشخصه ببینید به راکت باید اجازه بدید به پایین ترین نقطه ممکن برسه(رها باشه) بعد از اونجا راکت رو بالا میارید و ضربه میزنید
دقت کنید همه مراحل گردش راکت پشت کمر و ضربه راکت باید شل باشه تا به سر راکت اجازه شتاب دادن به توپ رو بدید

miladroozbeh
12-14-2014, 12:01 PM
با سلام دقیقا میخواستم بدونم برای زدن سرویس کیک اسپین چه گریپی رو میگیرند؟من خودم کلا با گریپ کانتیننتال میزدم اما جدیدا ی مقاله تو همین سایت خوندم که برای زدن سرویس کیک اسپین(برای راست دست ها)از گریپ کانتیننتال مکی به سمت چپ دستمان را متمایل میکنیم(ک یعنی از گریپ 2 کمی نزدیک میشه به گریپ 1).
میخواستم نظر دوستان رو بشنوم.مرسی

نادال یه رئالیه
01-03-2015, 08:22 PM
سلام. من چند تا سوال داشتم و هرکی میتونه جواب بده ازش تشکر میکنم. ممنون از وقتتون.

من 18 سالمه نسبتا مشکل مالی هم ندارم.
میخوام بعد از کنکورم یه ورزش رو شروع کنم و ادامه بدم و بتونم تو مسابقات استانی یا شاید کشوری شرکت کنم. تاحالا تنیس بازی نکردم ولی علاقه دارم یکم هم نسبت به استعداد هام مغرورم و فکر میکنم استعداد هرکاری رو دارم. ولی همش فکر هست و یقین ندارم. همیشه همه بهم میگن تنیس سخت ترین ورزش هست میخوام با پیشرفت کردن تو این ورزش هم اعتماد بنفسمو زیاد کنم هم یه چیز جدید رو شروع کنم و سرگرم شم و سلامت باشم.

مشکلم اینه که بدنم زیاد آماده نیست میخواستم بدونم واسه اینکه تو مسابقات استانی تهران یا مازندران اگه از صفر شروع کنم چقدر باید وقت و هزینه صرف کنم

mspayam
01-04-2015, 08:27 AM
با سلام دقیقا میخواستم بدونم برای زدن سرویس کیک اسپین چه گریپی رو میگیرند؟من خودم کلا با گریپ کانتیننتال میزدم اما جدیدا ی مقاله تو همین سایت خوندم که برای زدن سرویس کیک اسپین(برای راست دست ها)از گریپ کانتیننتال مکی به سمت چپ دستمان را متمایل میکنیم(ک یعنی از گریپ 2 کمی نزدیک میشه به گریپ 1).
میخواستم نظر دوستان رو بشنوم.مرسی

سلام میلاد جان
واسه ی زدن کیک سرو معمولاً بیشتر بازیکن ها از همون گریپ کنتیننتال استفاده می کنن. اما گرفتن گریپ بکهند یک دست ی ایسترن هم بین بعضی از بازیکن ها ازقبیل سامانتا استوسر رایجه.

mspayam
01-04-2015, 08:35 AM
سلام. من چند تا سوال داشتم و هرکی میتونه جواب بده ازش تشکر میکنم. ممنون از وقتتون.

من 18 سالمه نسبتا مشکل مالی هم ندارم.
میخوام بعد از کنکورم یه ورزش رو شروع کنم و ادامه بدم و بتونم تو مسابقات استانی یا شاید کشوری شرکت کنم. تاحالا تنیس بازی نکردم ولی علاقه دارم یکم هم نسبت به استعداد هام مغرورم و فکر میکنم استعداد هرکاری رو دارم. ولی همش فکر هست و یقین ندارم. همیشه همه بهم میگن تنیس سخت ترین ورزش هست میخوام با پیشرفت کردن تو این ورزش هم اعتماد بنفسمو زیاد کنم هم یه چیز جدید رو شروع کنم و سرگرم شم و سلامت باشم.

مشکلم اینه که بدنم زیاد آماده نیست میخواستم بدونم واسه اینکه تو مسابقات استانی تهران یا مازندران اگه از صفر شروع کنم چقدر باید وقت و هزینه صرف کنم

دوست عزیز
سن شما برای اینکه بتونین در مسابقات استانی و کشوری بازی کنین خیلی بالاست، معمولاً افرادی که توی این مسابقات هستن از سنین زیر 10 سال شروع کردن که حالا به اینجا رسیدن. شما اگه به طور مستمر کلاس برین و هر روز تمرین کنین حدوداً 5 سال طول می کشه که بازیتون به سطح عالی برسه. اون موقع شاید بتونین توی مسابقات آدینه به رده های بالا برسین و توی اون مسابقات هم تازه باید با افرادی رقابت کنین که سال هاست تنیس بازی می کنن و تجربه شون از شما خیلی بیشتره. البته استعداد هم نکته ی مهمیه و شاید اگه شما استعدادتون خیلی خوب باشه بتونین اون راه 5 ساله رو زودتر طی کنین، ولی همیشه خوبه که توقعات واقع گرایانه داشته باشین و فکر نکنین که توی این ورزش می شه در مدت کوتاه به نتایج درخشان رسید.

نادال یه رئالیه
01-04-2015, 12:54 PM
دوست عزیز
سن شما برای اینکه بتونین در مسابقات استانی و کشوری بازی کنین خیلی بالاست، معمولاً افرادی که توی این مسابقات هستن از سنین زیر 10 سال شروع کردن که حالا به اینجا رسیدن. شما اگه به طور مستمر کلاس برین و هر روز تمرین کنین حدوداً 5 سال طول می کشه که بازیتون به سطح عالی برسه. اون موقع شاید بتونین توی مسابقات آدینه به رده های بالا برسین و توی اون مسابقات هم تازه باید با افرادی رقابت کنین که سال هاست تنیس بازی می کنن و تجربه شون از شما خیلی بیشتره. البته استعداد هم نکته ی مهمیه و شاید اگه شما استعدادتون خیلی خوب باشه بتونین اون راه 5 ساله رو زودتر طی کنین، ولی همیشه خوبه که توقعات واقع گرایانه داشته باشین و فکر نکنین که توی این ورزش می شه در مدت کوتاه به نتایج درخشان رسید.

آخه بچه زیر 10 سال نمیدونه تنیس با کدوم ت نوشته میشه چطوری میخواد تنیس بازی کنه؟؟؟

mspayam
01-04-2015, 01:20 PM
آخه بچه زیر 10 سال نمیدونه تنیس با کدوم ت نوشته میشه چطوری میخواد تنیس بازی کنه؟؟؟

راستش در مورد اینکه بچه ی زیر 10 سال می دونه یا نمی دونه تنیس با کدوم ت نوشته می شه من نمی تونم نظر بدم، اما بد نیست که بدونین یه سری از تورنمنت ها هم هستن که برای افراد زیر 12 و حتی 10 سال برگزار می شه.

لینک اول این تورنمنت ها در شمال کالیفریناست و لینک دوم لیست کلی تورنمنت های مختص افراد زیر 18 سال در ماه ژانویه ی 2015

http://www.norcal.usta.com/juniors/select_a_tournament/

http://www.itftennis.com/juniors/tournaments/calendar.aspx?date=01-2015

Sorou$h
01-04-2015, 02:16 PM

اگه وقت کردی حتما یک سر به زمین تنیسی که بچه های زیره 10 سال رو آموزش میدن بزن. من به چشم خودم و توی زمینی که خودم بازی میکنم بچه های زیر 10 سال زیاد میان رو دیدم. تابستون یک پسری از مسجد سلیمان اومده بود و تو رده زیره 12 سال اول استان بود. این پسر اینقدر خوب و با استعداد بود که آخر سر که باباش اومد دونبالش من به باباش گفتم هر کاری میکنی نزار پسرت هدر بره چون واقعا فوق العادست. هر چی بگم کم گفتم چون این پسر حتی سرو زدنش هم عالی بود. همین الان هم جایی که تمرین میکنم هستند کسانی که زیره 10 سالن و نسبت به سنشون عالی بازی میکنن.

slice
01-04-2015, 03:01 PM
دوست عزیز

مهدی جان آیا واسه شرکت تو مسابقات داخلی (کشوری) محدودیت های خاصی وجود داره یا نه!؟؟؟
منظورم شرایط و اینجور چیزاست واسه این دوستمون!!!!!

mspayam
01-05-2015, 09:16 AM
نه دوست عزيز، محدوديت خاصي وجود نداره. مهم اينه كه سطح بازيت به قدري بالا باشه كه توي مسابقات جايزه بزرگ يا ساير مسابقات مشابه بتوني به رده هاي بالا برسي.

slice
01-05-2015, 09:32 PM
نه دوست عزيز، محدوديت خاصي وجود نداره. مهم اينه كه سطح بازيت به قدري بالا باشه كه توي مسابقات جايزه بزرگ يا ساير مسابقات مشابه بتوني به رده هاي بالا برسي.

مرسی بابت پاسخت مهدی عزیز
میتونی در مورد انواع مسابقات و امتیازات شون که تو داخل ایران برگزار میشن هم راهنمایی کنی!!!!البته همچنین مسابقات انتخابی تیم ملی!!!!:583::583:

mspayam
01-06-2015, 08:21 AM
مرسی بابت پاسخت مهدی عزیز
میتونی در مورد انواع مسابقات و امتیازات شون که تو داخل ایران برگزار میشن هم راهنمایی کنی!!!!البته همچنین مسابقات انتخابی تیم ملی!!!!:583::583:

خواهش می کنم دوست عزیز، اما متاسفانه در مورد انواع مسابقات و امتیاز کاملشون اطلاع دقیقی ندارم. چون از یه طرف بعضی از استان ها به تازگی سیستم امیتازدهی رو راه اندازی کردن و مثلاً در جایی مثل اصفهان هنوز به یک سال هم نرسیده.

اما تا جایی که من اطلاع دارم پایین ترین رده ی مسابقات همون مسابقات آدینه اس، که در باشگاه های مختلف برگزار می شه، بعد از اون، مسابقات جایزه بزرگ هستن که جوایز میلیونی دارن و در نهایت هم مسابقات قهرمان کشوریه که بهترین های کشور رو مشخص می کنه. همچنین مسابقات باشگاهی در رده های مختلف هم هست که همین الان هم داره توی کیش برگزار می شه.

مسابقات آدینه رو همه می تونن شرکت کنن، مسابقات جایزه بزرگ هم بیشتر بر اساس نتایج قبلی و رسیدن افراد به مراحل بالا سید بندی می شه و اگه کسی برای بار اول بخواد شرکت کنه، باید بره توی کوالیفاینگ بازی کنه و بعد بیاد بالا. مسابقات قهرمانی هم رو حدس می زنم بین قهرمانان مسابقات جایزه بزرگ و افرادی که توی اون رده هستن برگزار بشه که تیم ملی هم از بین همین افراد انتخاب می شه.

امیر17
03-01-2015, 05:53 PM
سلام بچه ها من تازه عضو این انجمن خوب شدم و بیشتر تایپکها رو خوندم
چند تا سوال دارم خوشحال میشم راهنمایی کنین
من در حال حاظر 17 سالمه میخوام تازه تنیس شروع کنم بنظرتون میتنونم بهش بعنوان حرفه در سال های آینده نگاه کنم باتوجه به نکاتی که دوستمونmspayam گفت فک میکنم کارنشدنیه و برای من دیر شده آیا واقعا اینجوریه یا باتلاش بی وقفه میتونم به هدفم برسم در ضمن من قبلا رزمی میرفتم میدونم ربطی نداره گفتم که بدونید بدن آماده ای دارم و اضافه وزن ندارم.
سوال بعدیم از دوستان تهرانیه
بنظرتون من بین باشگاه انقلاب واستقلال و شیرودی کدوم برای آموزش انتخاب کنم کدوم اعتبار بیشتر و مربی بهتری دارند؟

farshad1990
03-01-2015, 10:59 PM
من در حال حاظر 17 سالمه میخوام تازه تنیس شروع کنم بنظرتون میتنونم بهش بعنوان حرفه در سال های آینده نگاه کنم باتوجه به نکاتی که دوستمونmspayam گفت فک میکنم کارنشدنیه و برای من دیر شده آیا واقعا اینجوریه یا باتلاش بی وقفه میتونم به هدفم برسم در ضمن من قبلا رزمی میرفتم میدونم ربطی نداره گفتم که بدونید بدن آماده ای دارم و اضافه وزن ندارم.
بنظرتون من بین باشگاه انقلاب واستقلال و شیرودی کدوم برای آموزش انتخاب کنم کدوم اعتبار بیشتر و مربی بهتری دارند؟

سلام دوست عزیز
حرفه ای ها از سه سالگی تنیس رو شروع میکنن ولی با اینحال اگر استعداد و ارادت خوب باشه و منظم تمرین کنی احتمالش هست که قبل از سی سالگی به سطح حرفه ای ها برسی.
بهترین و حرفه ای ترین مکان واسه آموزش باشگاهه انقلابه،مربی های خیلی خوبی هم داره

امیر17
03-02-2015, 09:44 PM
فرشاد جان خیلی ممنون .
اگه بگی هزینه ی آموزش با توجه به مربی چند میشه خیلی ممنون میشم
هزینه ی اجاره ی زمینم بگو لطفا.:443:

farshad1990
03-03-2015, 10:57 AM
فرشاد جان خیلی ممنون .
اگه بگی هزینه ی آموزش با توجه به مربی چند میشه خیلی ممنون میشم
هزینه ی اجاره ی زمینم بگو لطفا.:443:
دستمزد مربی حدودا ساعتی 20 الی 40 تومن
کرایه زمین هم ساعتی 10 الی 20 تومن

Najmeh5576
03-03-2015, 01:20 PM

امیر جان سلام

باشگاه انقلاب همونطور که دوستمون گفتند خوبه ولی وقتی میخوای مربی بگیری بازم از چند نفر سوال کن درسته مربیهای اونجا برای ورود غربال میشن اما بهر حال هستند بینشون که تازه کار باشند.
بعضی از مربیهای انقلاب تو استقلال هم هستند
بنظرم اگه خواستی شیرودی را انتخاب کنی حتما دقت کن من الان مربیی که تو انقلاب دارم از لحاظ مقایسه بخوام بگم یک سر و گردن که چه عرض کنم خیلی سرتر از شیرودی هست.

من خودم عقیدم اینه که از اول مربی خوب داشتن یه نعمته و از تکرار یه راه رفته جلوگیری میکنه.
( این مقایسه ها رو بین مربیهای خانمی که داشتم کردم ولی فکر نمیکنم برای آقایون هم خارج از این قاعده باشه. )

موفق باشی

A-Rod
04-04-2015, 10:35 PM
سلام
یه سری سوالی داشتم که فکر کنم بچه هایی که باشگاه استقلال تهران می رن بیشتر می تونند کمکم بکنند:
من امسال می خوام مربیم رو عوض کنم. مربی قبلیم بد نبود ولی به خاطر اینکه زیاد تو مسافرت هست این ور سال روزهای زیادی رو از دست می دم. انتخاب مربیم تو روز اول هم کاملآ شانسی بود و اون زمان پرس و جوی خاصی نکردم.الآن هم علاقه ای ندارم از خودش تو این یه زمینه راهنمایی بگیرم :434:.توی فهرستی که باشگاه استقلال داده بود،مربیم درجه 3 بود و من جلسه ای 27 تومن می دادم بهش (یعنی نرخی بود که خودش گفت).الآن چند تا سوال قبل از انتخاب مربی جدید دارم که می خوام بپرسم:
آیا این نرخ مربی ها بر اساس نوع درجه هست یا خودشون صلاح می دونند چقدر بگیرند؟اگر آره آیا درجه 3 قیمتش همینه؟نرخ حدودی مربی درجه 1 و 2 چقدر هست؟

غیر از این اگر با مربیان باشگاه استقلال آشنایی دارید چه کسی رو پیشنهاد می کنه. من عکس اون فهرست مربی ها روی برد باشگاه رو گرفتم ولی نمی دونم قرار دادنش اینجا مانعی داره یا نه.چون داخلش شماره تلفن مربی ها هم هست ...

SABORI
04-21-2016, 01:49 AM
دوستان من گریپ تو دستم میچرخه / هر چقدر هم راکت را محکم بگیرم موقع زدن ضربه محکم و قدرتی میچرخه
دوستان تجربه ای دارند برای رفع این مشکل
سپاسگذار

daneal
04-21-2016, 12:06 PM
سلام بنظرم گریپ راکت ات برات یا بزرگه یا کوچکه. آگه گریپ کوچک باشه انگشت ها رو هم میاد و سطح دسته راکت کامل تاچ نمیشه ضمنا احتمال این هم وجود داره که گریپ برات بزرگ باشه

#سامان#
04-22-2016, 11:26 AM
دوستان من گریپ تو دستم میچرخه / هر چقدر هم راکت را محکم بگیرم موقع زدن ضربه محکم و قدرتی میچرخه
دوستان تجربه ای دارند برای رفع این مشکل
سپاسگذار
هنگام زدن ضربات قدرتی اگر توپ با سوییت اسپات راکتت برخورد نداشته باشه و به لبه های راکتت برخورد کنه خواه ناخواه گریپ تو دستت میچرخه و این امری طبیعیه

SABORI
04-24-2016, 12:53 AM
دوستان اشاره کردن به بزرگی و کوچکی گریپ
این اندازه گریپ من نظرتون چیه؟

http://s7.picofile.com/file/8248473042/20160423_215646.jpg

http://s7.picofile.com/file/8248473118/20160423_215706.jpg

یک سوال دیگر و اینکه انتهای دسته راکت کجای کف دست باید باشه
کدام عکس درسته؟

http://s7.picofile.com/file/8248473076/20160423_215656.jpg

سپاسگذار

mspayam
04-24-2016, 07:31 AM
دوستان اشاره کردن به بزرگی و کوچکی گریپ
این اندازه گریپ من نظرتون چیه؟

http://s7.picofile.com/file/8248473118/20160423_215706.jpg

یک سوال دیگر و اینکه انتهای دسته راکت کجای کف دست باید باشه
کدام عکس درسته؟

http://s7.picofile.com/file/8248473076/20160423_215656.jpg

سپاسگذار

دوست عزیز، بازیکن های مختلف بخش های مختلفی از راکت رو می گیرن ولی به نظر من هرچقدر پایین تر رو بگیرین بهتره. خود من ترجیح می دم نصف انگشت کوچکم از دسته بزنه بیرون.
راکت شما هم به نظر براتون کوچیک میاد. البته بازیکن های حرفه ای اون استاندارد سابق رو کنار گذاشت و دیگه الزاماً اینکه یه انگشت دست در فضای خالی بین شست و چهار انگشت دیگه جا بگیره ملاک اندازه گیری نیست، اما شما هم بد نیست یه راکت با گریپ بزرگتر رو امتحان کنین. توی دسته ی همین راکت هم می تونین چیزهایی به heat sleeves بذارین و گریپش رو بزرگتر کنین اما من این کار رو توصیه نمی کنم، چون کار سخت و پردردسریه و نتیجه اش هم الزاماً ممکن نیست خوب در بیاد.
راستی الان اندازه ی گریپ راکت فعلیتون چنده؟

Alireza_Alemi
04-24-2016, 10:01 AM
سلام دوستان
1-من بصورت مبتدی از 21 سالگی دو دوره با مربی کلاس های عمومی رفتم و بعضی موقع ها هم تفریحی با دوستان بازی کردم الان 23 سالمه و تنها دلیل اینکه یکم زجر آوره اینه که قدم 165 سانتی متره وزنم 58 کیلو هست و ورزش تنیس هم مستلزم جسه بزرگ و قد بلنده درسته که تیکنیک و تاکتیک مهمه اما توی این چند وقته متوجه شدم که تنیس سینگل به درد افراد مثل من مناسب نیست و بهتر دوبل بازی کنم آیا شما هم با طرز فکر من موافقیت یا من بد برداشت میکنم چون هرچی ورزشکار دیدم همشون قدشون متناسب و بلند بوده

2-هزینه های لوازم متوسط تنیس برای من که شرایط مناسب مالی ندارم خیلی گرون شده بخصوص میخوام با مربی خصوصی برم که هرکدمشون یه قیمت و سبک بازی دارند باتوجه به هزینه های زمین و خرید راکت و کفش باید یک تومن کنار بزارم تا بتونم بصورت اصولی و درست تنیس بازی کنم

3-اطلاعاتی از مسابقات میخواستم بدونم الان هزینه شرکت در مسابقات کوچیک و متوسط و بزرگ توی ایران بخصوص مشهد چقدر آیا برای شرکت در مسابقات نیاز به سطح خاصی هست یا نه همه میتونند شرکت کنند و افراد شرکت کنند طبقه بندی میشن یا نه ؟ منظورم تست میگیرند تا مشخص بشه کدوم رده و با هم سطح خودت مسابقه بدی ؟

SABORI
04-25-2016, 01:35 AM
دوست عزیز، بازیکن های مختلف بخش های مختلفی از راکت رو می گیرن ولی به نظر من هرچقدر پایین تر رو بگیرین بهتره. خود من ترجیح می دم نصف انگشت کوچکم از دسته بزنه بیرون.
راکت شما هم به نظر براتون کوچیک میاد. البته بازیکن های حرفه ای اون استاندارد سابق رو کنار گذاشت و دیگه الزاماً اینکه یه انگشت دست در فضای خالی بین شست و چهار انگشت دیگه جا بگیره ملاک اندازه گیری نیست، اما شما هم بد نیست یه راکت با گریپ بزرگتر رو امتحان کنین. توی دسته ی همین راکت هم می تونین چیزهایی به heat sleeves بذارین و گریپش رو بزرگتر کنین اما من این کار رو توصیه نمی کنم، چون کار سخت و پردردسریه و نتیجه اش هم الزاماً ممکن نیست خوب در بیاد.

مهدی جان مربی هم میگه هر جور راحت تری یگیر /من گفتم شاید اصولش را به من نمیگه

گریپ هم 2 هست که یک تورنو روش بستم چون تو دستم زیاد میچرخید گفتم شاید اندازش مناسب نباشه

یک سوال دیگه اینکه باید دسته راکت یه صورت مشت شده بگیریم یا دست باید راحت باشه اگر به دست فدرر نگاه کنید انگشت اشارش جدا از 3 انگشت دیگست تو عکس مشخص کردم

http://s7.picofile.com/file/8248625276/1835017_38697571_2560_1440.jpg

mspayam
04-25-2016, 07:42 AM
مهدی جان مربی هم میگه هر جور راحت تری یگیر /من گفتم شاید اصولش را به من نمیگه

گریپ هم 2 هست که یک تورنو روش بستم چون تو دستم زیاد میچرخید گفتم شاید اندازش مناسب نباشه

یک سوال دیگه اینکه باید دسته راکت یه صورت مشت شده بگیریم یا دست باید راحت باشه اگر به دست فدرر نگاه کنید انگشت اشارش جدا از 3 انگشت دیگست تو عکس مشخص کردم

http://s7.picofile.com/file/8248625276/1835017_38697571_2560_1440.jpg

دوست عزیز
مربی شما بهتون درست گفته، البته خود من احساسم اینه که هرچی دست پایین تر باشه کنترل بیشتره. گریپ هم مطمئناً برای دست شما کوچیکه و این گریپ بیشتر برای خانم هاست و افرادی که انگشت های کوچک و ظریف دارن. بیشتر آقایون از گریپ 3 استفاده می کنن.

راکت رو هم باید به صورت راحت گرفت و به هیچ عنوان نباید دست رو خیلی محکم بگیرین، یا به قول مربی ها راکت رو خفه کنین. اگه تسلط خوبی پیدا کرده باشین حتی می تونین انگشت سبابه رو یه کم بالاتر هم بگیرین (مثل فدرر) که باعث می شه راکت آزادتر باشه و راحت تر بازی کنه، مخصوصاً واسه ی سرویس زدن که دست حتماً باید ریلکس باشه تا قدرت پیدا کنه

mspayam
04-25-2016, 08:48 AM
سلام دوستان
1-من بصورت مبتدی از 21 سالگی دو دوره با مربی کلاس های عمومی رفتم و بعضی موقع ها هم تفریحی با دوستان بازی کردم الان 23 سالمه و تنها دلیل اینکه یکم زجر آوره اینه که قدم 165 سانتی متره وزنم 58 کیلو هست و ورزش تنیس هم مستلزم جسه بزرگ و قد بلنده درسته که تیکنیک و تاکتیک مهمه اما توی این چند وقته متوجه شدم که تنیس سینگل به درد افراد مثل من مناسب نیست و بهتر دوبل بازی کنم آیا شما هم با طرز فکر من موافقیت یا من بد برداشت میکنم چون هرچی ورزشکار دیدم همشون قدشون متناسب و بلند بوده

2-هزینه های لوازم متوسط تنیس برای من که شرایط مناسب مالی ندارم خیلی گرون شده بخصوص میخوام با مربی خصوصی برم که هرکدمشون یه قیمت و سبک بازی دارند باتوجه به هزینه های زمین و خرید راکت و کفش باید یک تومن کنار بزارم تا بتونم بصورت اصولی و درست تنیس بازی کنم

3-اطلاعاتی از مسابقات میخواستم بدونم الان هزینه شرکت در مسابقات کوچیک و متوسط و بزرگ توی ایران بخصوص مشهد چقدر آیا برای شرکت در مسابقات نیاز به سطح خاصی هست یا نه همه میتونند شرکت کنند و افراد شرکت کنند طبقه بندی میشن یا نه ؟ منظورم تست میگیرند تا مشخص بشه کدوم رده و با هم سطح خودت مسابقه بدی ؟

دوست عزیز
در مورد مطلب شماره 1 حق با شماست، تنیس قد بلند می خواد ولی با قد کوتاه هم می شه موفق شد، مثلاً Dominica Cibulkova با قدی حدود 1.60 الان در جمع تنیس بازان خوب دنیاست.
در مورد 2 و 3 هم باید سایر دوستان نظر بدن.

daneal
04-25-2016, 05:13 PM

سلام
اندازه دسته راکت از سایز 41/8( خونده میشه چهار و یک هشتم اینچ) یا L1شروع میشه تا 45/8 ,L5 .
برای اینکه بدونی دسته راکت مناسب شما هست یا نه با یک خط کش فلزی اینچی فاصله نوک انگشت دوم (انگشت حلقه) رو تا چین خوردگی بزرگ کف دستت اندازه بگیر دقیقا همین اندازه بر حسب اینچ میشه سایز راکت ات.
در مورد نحوه گرفتن راکت بهتره butt راکت یا انتهای دسته با قسمت انتهای نرمی کف دست تماس داشته باشه. البته برای ضربات زمینی و جلوی نت ولی برای سرویس بهتره راکت رو خیلی شل بگیری اصطلاحا با نصف دست ات راکت رو بگیری تا بتونی pronation انجام بدی.
معمولا گریپ سرویس کانتانینتال یا همون گریپ ۲ هست البته ایسترن هم میشه ولی گریپ ۲ بهتره، برای فورهند اگه بخوای سیمی وسترن بزنی گریپ ات میشه ۴ هر چند که بایستی مشخص کنی چه نوع ضربه ای میخای بزنی فلت یا تاپ اسپین. با تکرار و تمرین به گریپ مناسب ات خواهی رسید.
ضمنا گریپ ات هم برات کوچکه حداقل یک تا دو سایز بایست بری بالاتر. انگشت سبابه ات بایستی بره داخل مشت ات که اینجوری نیست. با یک خط کش سایز دقیق گریپ ات رو بدست بیار و سعی هم نکن که با اورگریپ سایز بزرگ کنی کار مناسبی نیست حالت هشت ضلعی دسته میره و باعث چرخش در زمان ضربه زدن میشه.
امیدوارم صحبت هام بتونه کمک ات کنه.

daneal
04-25-2016, 05:37 PM
سلام دوستان

سلام
در مورد سوال اولتون بایست بگم خیلی نگران قد نباش از اون مهمتر میزان چابکی و ورزیدگی ات هست دیدم تو مسابقات بازیکنی با قد خیلی کوتاهتر تونسته یه بازیکن با قد بلند رو به راحتی ببره چون هم ورزیده تر بوده هم سبک بازی خوبی داشته. ضربات زمینی و سرویس تاپ اسپین بزنی بتونی تو زمین خوب بدوی آمادگی منتالی و فیزیکی داشته باشی برای تنیس در سطح ایران کافیه. هر چند باید مشخص کنی که تنیس رو میخای حرفه ای ادامه بدی یا برای فان میخای بازی کنی. بله در سطح حرفه ای تنیس قد بلند یه امتیازه البته نه دیگه مثل ایزنر آمریکایی :p:p:D:D:eek::eek:
۲-بله تنیس ورزش گرونیه و به نسبت فوتبال و والیبال و... خیلی گرونه. تو ایران گرونتر هم هست چون خودت می دونی یه جورایی اشرافیه. لوازم اش گرونه بایستی همیشه زه عوض کنی زمین اجاره کنی و کلی چیزای دیگه که نیاز به پول داره من از بچه گی عاشق تنیس بودم میرفتم سر زمین و بازی بقیه رو تماشا می کردم اما نمی توانستم برم بازی کنم چون پول نداشتم یه چند سالیه دارم بازی می کنم ;)
۳-در مورد مشهد فکر کنم مسابقات آدینه تو یکی از هتل ها برگزار میشه. مسابقات آدینه رنکینگ داره ولی همه میتونن شرکت کنن ورودی رو میدی و میزارنت تو جدول.
اگه اصول اولیه تنیس رو می دونی و نمیخای هزینه زیادی بکنی یک پارتنر در سطح خودت پیدا کن و با استفاده از ابزارهایی غیر از مربی سطح تنیس ات رو ببر بالا. اینترنت عالیه البته باید زبان انگلیسی ات خوب باشه. من اصلا با مربی کار نکردم تجربه اینترنت،سایت یوتوب به من جواب داده.
امیدوارم همیشه موفق باشی.

Alireza_Alemi
04-26-2016, 02:01 PM
سلام
در مورد سوال اولتون بایست بگم خیلی نگران قد نباش از اون مهمتر میزان چابکی و ورزیدگی ات هست دیدم تو مسابقات بازیکنی با قد خیلی کوتاهتر تونسته یه بازیکن با قد بلند رو به راحتی ببره چون هم ورزیده تر بوده هم سبک بازی خوبی داشته. ضربات زمینی و سرویس تاپ اسپین بزنی بتونی تو زمین خوب بدوی آمادگی منتالی و فیزیکی داشته باشی برای تنیس در سطح ایران کافیه. هر چند باید مشخص کنی که تنیس رو میخای حرفه ای ادامه بدی یا برای فان میخای بازی کنی. بله در سطح حرفه ای تنیس قد بلند یه امتیازه البته نه دیگه مثل ایزنر آمریکایی :p:p:D:D:eek::eek:
۲-بله تنیس ورزش گرونیه و به نسبت فوتبال و والیبال و... خیلی گرونه. تو ایران گرونتر هم هست چون خودت می دونی یه جورایی اشرافیه. لوازم اش گرونه بایستی همیشه زه عوض کنی زمین اجاره کنی و کلی چیزای دیگه که نیاز به پول داره من از بچه گی عاشق تنیس بودم میرفتم سر زمین و بازی بقیه رو تماشا می کردم اما نمی توانستم برم بازی کنم چون پول نداشتم یه چند سالیه دارم بازی می کنم ;)
۳-در مورد مشهد فکر کنم مسابقات آدینه تو یکی از هتل ها برگزار میشه. مسابقات آدینه رنکینگ داره ولی همه میتونن شرکت کنن ورودی رو میدی و میزارنت تو جدول.
اگه اصول اولیه تنیس رو می دونی و نمیخای هزینه زیادی بکنی یک پارتنر در سطح خودت پیدا کن و با استفاده از ابزارهایی غیر از مربی سطح تنیس ات رو ببر بالا. اینترنت عالیه البته باید زبان انگلیسی ات خوب باشه. من اصلا با مربی کار نکردم تجربه اینترنت،سایت یوتوب به من جواب داده.
امیدوارم همیشه موفق باشی.

مرسی از امید و راهنمایی و انگیزه برای ادامه دادن

تنیس حرفه ای برای ما ادمهای پایین یا متوسط رده نمیشه حرفه ای ادامه بدیم چون بعضی موقع ها شرایط هست خوب بازی میکنیم و بعضی موقع ها مشکلات زندگی مانع میشه که تاخیر در تمرین و تقویت تنیس تاثیر بدی داره اره مگر اینه یکی ساپورتت کنه تا از بعضی مسائل دور باشی و بتونی بالا بری و خوب پیشرفت کنی میدونی که تنیس نیازه به آرامش و تفکر و دقت و تمرکز بالایی نیازه تا برنده بشیم و بتونم در سطح حرفه ای پیشرفت کنیم اگه دذهنمون درگیر باشه خیلی چیزهارو بهم میریزیم

من عاشق تنیس بودم و هستم حیف که شرایط حرفه ای بازی کردن در سطح بین اللملی نیست وگرنه دوست داشتم تمام وقت و هزینه های زندگیمو صرف تنیس کنم تا در عرصه ورزش افتخار آفرین باشم اما میسر زندگی تغییر کرده و باید تنیس رو بصورت نمیه حرفه ای و تفریحی بازی کنیم چون مسائئل مهمتر از تنیس توی زندگیمون اضافه شده و درگیر کرده من خیلی وقته فوتسال و فوتبال بازی میکردم اما تنیس یه چیز دیگست اگه خدا بخواد انشالله به فرزندانم و نسلم حتما زودتر توی این رشته و ورزش بهش راهنمایی و هدات میدم که بره و بازی کنه تا کمبودی های که من داشتم و نتونستم به سطح حرفه ای برسم اون برسه :434::434::434::434: حالا هرچی خدا بخواد :655:
:396:

اره میدونم مسابقات برگزار میشه اما متاسفانه میسرش دوره اگه نزدیک باشه میشه خیلی زودتر و بیشتر استفاده کردش

من الان دنبال راکت و کفش ورزشی مخصوص تنیس هستم اما با این تفاسیر شما سالانه و ماهانه چقدر برای راکت نیازه به هزینه کردن هست مثل زهکشی و خرابی و .... تا بودجه ای که لازمه مشخص کنم خدایی نکرده داخلش برم یک موقع به بمبست نخورم برای هزینه های متفرقه
بازم تشکر از اینکه راهنمایی و انگیزه دادید
کاشکی شرایط آشنایی با همه تنیس بازان داخل ایران فراهم بشه :396::583:

daneal
04-26-2016, 05:07 PM
سلام
آره دیگه شرایط اینجوریه
در مورد هزینه های تنیس باید بگم خوب حداقل باید دو تا راکت داشته باشی البته با یکی هم میشه شروع کرد. قیمت اش از صد هزار تومن شروع میشه به بالا هر چند میتونی یه راکت دست دوم خوب هم تهیه کنی
هزینه زه تقریبا ۵۰ تومن میشه اگه خیلی محکم بازی نمی کنی و دد شدن زه برات مهم نیست میشه یه یکسالی باهاش بازی کنی.
کرایه زمین هم که حداقل ساعتی بیست تومنه
لباس خیلی مهم نیست اما کفش ات حتما مخصوص تنیس باشه موقع آف می تونی کفش های آدیداس رو حدود ۳۰۰ تومن بخری. مدل های آدیزیرو و بریکیت آدیداس برای زمین های خاکی خوب هستن.
برای شروع سعی کن نحوه درست انجام ضربات رو خوب یاد بگیری. فیلم بازی زیاد ببین بخصوص حرکات آهسته. اگه اشتباه بزنی ممکنه آسیب ببینی. با مربی خوب کار کنی خیلی بهتره که اونهم هزینه داره ☺

Alireza_Alemi
04-26-2016, 05:18 PM
سلام
آره دیگه شرایط اینجوریه

انجمن و اتحادیه و یا گردهمایی هم برگزار میکنند یا نه ؟

Alireza_Alemi
04-26-2016, 05:19 PM
شما سوال جواب تاپیک قبلی منو ندادید هزینه ها برای مسائل متفرقه چقدر میشه ؟

daneal
04-26-2016, 05:23 PM
شما سوال جواب تاپیک قبلی منو ندادید هزینه ها برای مسائل متفرقه چقدر میشه ؟
من خیلی براتون مطلب نوشته بودم اما نمی دونم چرا فقط خط اول ارسال شده بود و بقیه نیست شد

Alireza_Alemi
04-26-2016, 05:28 PM
من خیلی براتون مطلب نوشته بودم اما نمی دونم چرا فقط خط اول ارسال شده بود و بقیه نیست شد

حتما بخاطر اینه که انجمن آپدیت نیست و بعضی موقع ها قاط میزنه

daneal
04-26-2016, 05:29 PM
انجمن و اتحادیه و یا گردهمایی هم برگزار میکنند یا نه ؟
خوب مثل همه ورزش ها هییـت تنیس هست. البته تو یه زمان هایی کمپ های آموزشی برای سنین مختلف هم برگزار میشه
دوره های مربی گری هم هست که شرایط و آزمون ورودی داره که برای مبتدی سخته

Alireza_Alemi
04-26-2016, 05:34 PM
خوب مثل همه ورزش ها هییـت تنیس هست. البته تو یه زمان هایی کمپ های آموزشی برای سنین مختلف هم برگزار میشه
دوره های مربی گری هم هست که شرایط و آزمون ورودی داره که برای مبتدی سخته

از چه نظر برای مبتدی سخته یعنی اینکه هیچی یاد نداره و صفر هستش

خیلی انجمن خالی هستش من دارم هی فرصت بازی و تمرین تنیس رو از دست میدم سوالاتی پرسیدم که هنوز جواب ندادند
تنیس با اون هیبتش بعیده که تاپیکش اینقدر خالی باشه
:242::242::242::240::240::240::240::240:

daneal
04-26-2016, 05:42 PM
از چه نظر برای مبتدی سخته یعنی اینکه هیچی یاد نداره و صفر هستش

خیلی انجمن خالی هستش من دارم هی فرصت بازی و تمرین تنیس رو از دست میدم سوالاتی پرسیدم که هنوز جواب ندادند
تنیس با اون هیبتش بعیده که تاپیکش اینقدر خالی باشه
:242::242::242::240::240::240::240::240:
آزمون ورودی داره بنام ITN بایستی توپ رو به مناطق خاصی از زمین بزنی با ضربات فورهند بکند والی و سرویس
نیاز به مهارت و تمرین زیاد داره
در دوره هم بایستی سه تا آزمون بدی که یکی اش سطح بازی ات هست بایستی ضربات اصلی تنیس رو کاملا درست اجرا کنی
ضمنا لطفا ادمین رسیدگی کنه من کلی می نویسم ولی موقع ارسال بخشی زیادیش حذف میشه

Alireza_Alemi
04-26-2016, 09:17 PM
اها برای مبریگیری و کارت مربی گری اره سه درجه داره امتحان و آزمون داره

mehrshadnabizadeh
05-10-2016, 07:24 PM

mehrshadnabizadeh
05-10-2016, 07:24 PM

mehrshadnabizadeh
05-10-2016, 07:26 PM
دستت درد نکنه، بالاخره یکی تو این سایت جواب این بنده خدا رو داد!

Alireza_Alemi
05-11-2016, 11:06 AM
سلام سوالت چی بوده
؟

Alireza_Alemi
08-16-2016, 09:54 AM
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
چه خبر
اینروزا اصلا حس و حال تنیس توی ایران خوب نیست

Shamim
08-28-2016, 07:40 PM
سلام.شما جايي رو توي اهواز مي شناسيد كه اموزش تنيس براي بانوان داشته باشه؟ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.