توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات مسترز سینسیناتی
Abradat
08-22-2009, 11:04 PM
خدا کنه بازیه نواک و رافا هم،بازیه خوبی از آب دربیاد یه چیزی تو مایۀ سمی فاینال مادرید.
هرچند دوست دارم رافا بازی رو ببره ولی خوب نواک هم خیلی آمادست.
امشب هم با اینکه شرایط مسابقات به نفع نوواکه ولی من احتمال بردشو کم میدونم! اما بازم به امید برد نوله!!!
ببین چطور در کسری از ثانیه تغییر جبهه داد!!! واقعا این هنرها فقط از جانب شما فدرریون برمیاد و لاغیر!
این برنامه عجیب اسطوره منو کشته!!! تا گیم ششم بازی با سونگا قصد بردشو داشت ییهویی یاد جدول افتاد و موری و روحیه و این حرفها، بیخیال بازی شد. عجب برنامه ریزی دقیقی داره این بابا.
جدا فکر میکنی فدرر نمیتونست اون سرویس گیم آخرو بگیره؟!!
nima_masiha
08-22-2009, 11:05 PM
تبريك ميگم
راجر وقتي يه جا راحت باشه بردنش بسيار مشكل ميشه، حالا حريف هر كي ميخواد باشه باشه!
من كه بازي رو نديدم و بايد تا فردا صبح صبر كنم! خوش بحال دوستاني كه زنده ديدن:243:
بايد سير بازي رو بينم و از نمايش راجر لذت ببرم. نمايشي در حد فينال يو اس اوپن
با اين پيروزي راجر اعلام كرد كه تا من هستم لطفا كسي واسه اوپن آمزسكا دندون تيز نكنه
بازي رافا - برديچ رو با تاخير ديدم. رافا بيش از حد انتظار خوب كار كرد. الان اين بشر تشنه پيروزيه و سعي ميكنه با جون و دل بازي كنه چون مدت تقريبا زيادي از رقابت ها دور بوده، به همين دليل انگيزش دو چندان هست.
اميدوارم كه نواك رو ببره و فينال رافا - راجر رو ببينيم.
Mohammad
08-22-2009, 11:08 PM
جدا فکر میکنی فدرر نمیتونست اون سرویس گیم آخرو بگیره؟!!
معلومه که نه!
معلومه که نه!
ای خائن !
امشب تو اردوی فدرری ها چیکار داشتی؟! :434:
Mohammad_Joulaei
08-22-2009, 11:25 PM
نادال فقط در صورت قهرمانی شماره دویی رو پس میگیره!!!
S.I.N.A
08-23-2009, 12:15 AM
برد دلچسب فدرر را به همه طرفداران اسطوره تبريك ميگم :396:
خدا را شكر راجر از همون ست اول شرايط خوب خودش را در سرويس زدن-فورهندهاي بي نقص و ... به رخ اندي كشيد و به راحتي ست اول را از آن خودش كرد.
در ست دوم بازي پاياپاي پيش رفت و اندي هر موقع عقب ميفتاد و در آستانه بريك شدن بود با يكي دو سرويس خوب گيم را به دست مي آورد تا اينكه كار به ضربات پنالتي! نه ببخشيد تاي بريك كشده شد :434:
پيش خودم مي گفتم اگه بنا به شانسه كه اندي راحت ميبره ولي خدا كمك كرد و فدرر تونست اين ست را هم ببره و فاتح اين بازي بشه :151:
در ضمن ارورهاي راجر بسيار نرمال و قابل قبول بود كه در بازي با موراي يه امتياز خوب حساب ميشه ولي موراي ارورهاي زيادي را مرتكب شد.
راجر رفت فينال حالا بايد ديد بازي رافا-نواك چي ميشه :534:
amin moatazedi
08-23-2009, 01:21 AM
سلام تبریک میگم برد فدرر رو امشب خوب بازی کرد سرویس های بینقص و تساط در بازی فدرر کاملا معلوم بود . ضربه های ریسکی زیادی زد که اکثرا به پوینت تبدیل شد تعداد ue هایش هم که خوب بود در ست سوم 21 unforced داشت در مقابل 28 تای اندی ... خلاصه در این بازی 1.29 طول کشید اندی رو حصابی به دویدن مشغول کرد ... بر خلاف تصور من که با توجه به اینکه فدرر زیاد به خودش فشار نمیاره فدرر تقریبا راحت پیروز شد ... یه همه طرفدارانش تبریک میگم
nima_masiha
08-23-2009, 01:36 AM
بازي ا الجزيره 2 پخش شد.
چيزي كه تو بازي مشخص بود بازي بد موراي بود. دقيقا بازيش مثل فينال اوپن آمريكاي پارسال بود. ارورهاش زياد بود. زيادتر از فدرر! مثل اينكه اينجا با بقيه تورنمت ها اوضاع فرق ميكنه! اينجا موراي راهي براي مقابله با راجر نداره و در بعضي تورنمنت ها هم راجر راهي نداره!
amin moatazedi
08-23-2009, 01:41 AM
نتایج بازیهای دوبل :
B. Bryan
M. Bryan 6 7
W. Moodie
D. Norman 4 6
.M. Bhupathi
M. Knowles 4 3
D. Nestor
N. Zimonjic 6 6
amin moatazedi
08-23-2009, 03:28 AM
خوب نادال هم داره له میشه ست اول 6.1 !!!!!! ست دوم 4.3 عقبه
amin moatazedi
08-23-2009, 03:34 AM
5.3 نواک .... com on nole
amin moatazedi
08-23-2009, 03:46 AM
خوب به دوستان نادالی تسلیت میگم ... یه فکری به حال خودشون بکنند ... خیلی ضعیف بازی کرد ...نوله لولش کرد ... ارور های زیاد .. کلا سرویس که بلد نبود بدتر هم شد سرویساش یا توی صورت بال بوی ها بود یا به زیر تور میخورد ... فعلا که خدارو شکر کنه نامبر 3 ...
novak jokovich 6 6
rafa nadal 1 4
Mohammad
08-23-2009, 03:57 AM
درود
رافا باخت، تبريك به آرسام و بعدش خودم به خاطر نواك. متاسفانه نواك همچنان مشكل هميشگيشو داره و اون عدم ثباتشه، ست اول عالي بود ولي ست دوم خيلي افت كرد اميدوارم تو بازي با راجر بتونه بازي رو تو دو ست تموم كنه، در غيز اين صورت شانسي نداره به نظر من. اما رافا منو نا اميد نكرد، درسته تقريبا ميشه گفت يكي از افتضاح ترين بازي هاي عمرش انجام داد ولي اگه فقط تو ست دوم يه ذره خوش شانستر بود مطمئنا ميتونست ست رو ببره و ست سوم براي نواك خسته يعني پايان كار. ولي چيزي كه تقريبا امروز مطئن شدم اينه كه رافا هنوز درد داره از تو ري اكشن چهرش ميشد فهميد. اگه زانوش اذيت نكنه مطئنم رافا امسال يو اس اپن رو مي بره. نشونه هاي خوبي كلا امروز وجود داشت.
فعلا باي
come on nole نوواک تو ست اول فوق العاده بازی کرد! ولی ست دوم داشت گند میزد! از این موضوع خوشحالم که نوواک دیگه تو لحظات حساس دابل فالت نمیکنه و ارور نمیده! تعداد دابل فالت هاشم خیلی کم شده!
پیشاپیش قهرمانی راجرو به طرفداراش تبریک میگم!
درود رافا باخت!من که زیاد ازش انتظار نداشتم،ولی تا اینجا که اومده بود اگه میرسید فینال بهتربود ،حداقلش یه بازیه جذاب رافا راجری می دیدیم!:243:
Mohammad
08-23-2009, 04:09 AM
come on nole نوواک تو ست اول فوق العاده بازی کرد! ولی ست دوم داشت گند میزد! از این موضوع خوشحالم که نوواک دیگه تو لحظات حساس دابل فالت نمیکنه و ارور نمیده! تعداد دابل فالت هاشم خیلی کم شده!
پیشاپیش قهرمانی راجرو به طرفداراش تبریک میگم!
زكي، كجاي كاري آرسام، ميزنه دربه داغون ميكنه طرفو.
راستی منم به راجری ها تبریک میگم ،بهتر که موری رو برد تا فکر نکنه خبراییه!
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 08:23 AM
خب منم فینالیست شدن نواکو به ارسام عزیز تبریک میگم
به امید یه فینال جذاب از تنیسور های هجومی...
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 08:28 AM
راجب رافا هم بگم که حتما حتما حتما باید یه فکری به حال سرویس هاش بکنه تو این بازی فقط یه دونه ایس زد!!!تقریبا هم میشه گفت که از گرفتن سرویس های نواک هم عاجز بود.
محمد جان به نظرت رافا با این وضعیت میتونه یو اس اپنو بگیره؟؟؟؟
alina_b
08-23-2009, 08:44 AM
خوب سلام بچه ها.منم خیلی خوشحال شدم که دیدم راجر اومد فینال راستش انتظار نداشتم که هم اون و هم رافا تو این تورنمنت اینقدر بیان بالا:441: ولی از اون بیشتر خوشحال شدم که حاله این موری رو گرفت!!موری تازگی فکر کرده خیلی خبریه و کلی شاخ بازی در میاورد:443: ولی خوب واقعا تو هارد خیلی خوب بازی میکنه!! امیدوارم راجر ، نواکم ببره و این برد را به دو تا بچش و میرکا هدیه کنه...:583:
nemo62
08-23-2009, 09:02 AM
پيروزي راجر و نواك رو تبريك مي گم پيروزي نواك رو كه پيشبيني مي كردم به خاطر افت نادال:434:
منم از پيروزي راجر خيلي خوشحالم
اي ول راجر خستگي ناپذير:866:
nemo62
08-23-2009, 09:07 AM
محمد جولايي اواتارت خيلي قشنگه حس خوبي داره يه جورايي داره يه واقعيتي رو براي حريفاي راجر نشون مي ده گرچه راجر حريفي نداره:160:
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 09:48 AM
محمد جولايي اواتارت خيلي قشنگه حس خوبي داره يه جورايي داره يه واقعيتي رو براي حريفاي راجر نشون مي ده گرچه راجر حريفي نداره:160:
ممنون دوست عزیز
شما لطف دارین.دقیقا همین جوره که شما گفتین.دوست عزیز اگه اسمتون رو بدونم خیلی ممنون میشم.
Mohammad
08-23-2009, 09:52 AM
راجب رافا هم بگم که حتما حتما حتما باید یه فکری به حال سرویس هاش بکنه تو این بازی فقط یه دونه ایس زد!!!تقریبا هم میشه گفت که از گرفتن سرویس های نواک هم عاجز بود.
محمد جان به نظرت رافا با این وضعیت میتونه یو اس اپنو بگیره؟؟؟؟
شک نکن، رافا قبل از استرالیا هم تو یه نمایش ضعیف به مونفیلس باخت ولی استرالیا رو ترکوند، مشکل سرویس دیروز رافا علاوه بر مشکل همیشگیش چیز دیگه ای بود که همش به خاطر نا آمادگیه، نگران کننده نیست. دیروز در صد سرویسهای اول رافا خیلی کم بود برعکس همیشه و 3 تا دابل فالت داشت، این چیزی نیست که همیشه از رافا دیدم. در ضمن رافا UE و سوتی هم زیاد داشت که بازم اینچیزی نیست که از رافا دیده باشیم. با همه شرایط ست دوم رو داشت پا به پا می رفت. میخوام بگم اونقدر فاصله ای بینشون وجود نداشت رافا تمرکزشو ببره بالا و یه مقدار روحیه شو پیدا کنه مسلما حرفای خوبی برای گفتن در یو اس اپن داره.
Mohammad
08-23-2009, 09:53 AM
ممنون دوست عزیز
شما لطف دارین.دقیقا همین جوره که شما گفتین.دوست عزیز اگه اسمتون رو بدونم خیلی ممنون میشم.
حقیقیت دنیای تنیس تنها در آواتار من دیده میشه و نه هیچ کجای دیگه!
Hossein Murray
08-23-2009, 10:17 AM
خوب ! دیگه چه خبر ؟
من با این روندی که تو سینسیناتی طی می کرد فکرشو می کردم نتونه مقابل راجر خودش باشه . همه نیروشو برای مونترال گذاشته بود . تو اینجا هم خوب ظاهر شد اما نه مثل همیشه . در هر صورت به راجری ها تبریک می گم .
اما بریم سراغ محمد خودمون ... تو رو خدا این چه سرویس هایی بود آخه ! یه دونه ... همش یه دونه !!!!! ای بابا ... محمد به نظر من باید بشینی فکر کنی و چاره ای بیندیشی ! نواک هم که مثل همیشه بود هیچ فرقی نداشت دوباره می خواد بیاد فینال از راجر ببازه با اون سر و صدا هاش ! اما در هر صورت تبریک می گم به نواکی ها ... بازی خوبی ارائه کرد .
BABAK
08-23-2009, 10:22 AM
شماره یک ابدی تویی راجر....http://www.itsat.ws/forum/images/smilies/new/123.gif
بهترین در تاریخ تویی راجر....
باد راجر زنده باد که شاخ غول رو شکستی...
زنده
08-23-2009, 10:25 AM
خوب سلام بچه ها.منم خیلی خوشحال شدم که دیدم راجر اومد فینال راستش انتظار نداشتم که هم اون و هم رافا تو این تورنمنت اینقدر بیان بالا:441: ولی از اون بیشتر خوشحال شدم که حاله این موری رو گرفت!!موری تازگی فکر کرده خیلی خبریه و کلی شاخ بازی در میاورد:443: ولی خوب واقعا تو هارد خیلی خوب بازی میکنه!! امیدوارم راجر ، نواکم ببره و این برد را به دو تا بچش و میرکا هدیه کنه...:583:
پس چی که خبریه ... نه چی فکر کردی ؟؟؟؟؟؟؟ :685::685::685:
BABAK
08-23-2009, 10:31 AM
تسلیت خدمت نادالیا راجر هر کاری واسه نادال میکنه که no.2 رو پس بگیره خودش نمیتونه
مورای رو به خاطر رافا برد اما رافا از نواک ضعیف تر بود... حالا به خاطر تسکین بخشیدن به
قلب نادالیا راجر نواک این فینالیست همیشه بازنده رو میبره...http://www.itsat.ws/forum/images/smilies/new/15.gif
Hossein Murray
08-23-2009, 10:44 AM
حقیقیت دنیای تنیس تنها در آواتار من دیده میشه و نه هیچ کجای دیگه!
:251::251::251::251::251::251::251::251::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
amin moatazedi
08-23-2009, 11:09 AM
سلام یه سوال نادال در بهترین وضعش هم به فینال نرسید چه انتظاراتی دارین شما ... کلا نادال به جز برگشت توپ چه کاره دیگه ای بلده؟ البته از این نگزریم که قدرت بدنی و جنگندگی بسیار عالی داره ... اما واسه یو اس اوپن خیلی توقع شما بالاست :434:
درود
رافا باخت، تبريك به آرسام و بعدش خودم به خاطر نواك. متاسفانه نواك همچنان مشكل هميشگيشو داره و اون عدم ثباتشه، ست اول عالي بود ولي ست دوم خيلي افت كرد اميدوارم تو بازي با راجر بتونه بازي رو تو دو ست تموم كنه، در غيز اين صورت شانسي نداره به نظر من. اما رافا منو نا اميد نكرد، درسته تقريبا ميشه گفت يكي از افتضاح ترين بازي هاي عمرش انجام داد ولي اگه فقط تو ست دوم يه ذره خوش شانستر بود مطمئنا ميتونست ست رو ببره و ست سوم براي نواك خسته يعني پايان كار. ولي چيزي كه تقريبا امروز مطئن شدم اينه كه رافا هنوز درد داره از تو ري اكشن چهرش ميشد فهميد. اگه زانوش اذيت نكنه مطئنم رافا امسال يو اس اپن رو مي بره. نشونه هاي خوبي كلا امروز وجود داشت.
فعلا باي
دوست عزيز واقعا مطمئني؟؟!!! يا توي رويا سير ميكني؟
اگه خيلي مطمئن نيستي يه صحبتي با ديويد كن تا از اطمينان خارجت كنه.
اميدوارم از اين به بعد كمتر احساساتي بشي:443::443::443:
راستي مي خواستم بگم نيمه نهايي ها باز هم برد و حقانيت حمله بر دفاع و بازي جذاب و تهاجمي به بازي سيركي ثابت شد.
همونطور كه قبلا 1000 بار گفتيم، اينو هم ميخواستم به خودم و دوستاي محترم يادآوري كنم باخت نادال و عدم تسلط به زمينهاي غير خاكي مهمترين دليل عدم رويارويي راجر با نادال و نتيجتا برد كمتر راجر مقابل ناداله. از اين نمومنه هاي شبيه مسترز سينسيناتي زياد داريم كه نادال نتونسته به راجر برسه و باهاش بازي كنه.
ارادتمندم
من اول به طرفدارهای هر 4 تنیسور تبریک میگم چون هر 4تا نشون
دادن که اونقدر لیاقت داشتن که تا این مرحله بالا اومدن.
بعد به طرفدارهای فـــــــــدرر کبیــــــــــــــر تبریک میگم.
و یه تبریک ویژه یه جناب nole که تنها طرفدار ثابت نواک هست.
.
.
من که میدونستم حسین مورای عزیز حتما از باخت اندی ناراحته
مونده بودم خوشحال بشم یا ناراحت.
حقیقتش برد و باخت راجر تو این مسترزها برای من اهمیتی نداره.
راجر فراتر از این حرفهاست.
فقط برد راجر به من این فرصت را داد که یه شب دیگه بازی زیبای
اونو تماشا کنم و بخاطر این هدیه زیبا ازش ممنونم :583:
همونطور كه قبلا 1000 بار گفتيم، اينو هم ميخواستم به خودم و دوستاي محترم يادآوري كنم باخت نادال و عدم تسلط به زمينهاي غير خاكي مهمترين دليل عدم رويارويي راجر با نادال و نتيجتا برد كمتر راجر مقابل ناداله. از اين نمومنه هاي شبيه مسترز سينسيناتي زياد داريم كه نادال نتونسته به راجر برسه و باهاش بازي كنه.
ارادتمندم
به همین خاطر رکوردهای هد تو هد بدرد این میخوره که گزارشگر ها
وقتی حرفشون تموم میشه اینها را بگن تا وقفه ای بین صحبتهاشون
ایجاد نشه.:254:
اگر رافا در مقابل 4 فینال رولند گاروس فقط به 4 فینال یو اس اوپن میرسید
خدا میدونه الان رکورد هد تو هد راجر - رافا چند به چند بود؟:379:
سلام یه سوال نادال در بهترین وضعش هم به فینال نرسید چه انتظاراتی دارین شما ... کلا نادال به جز برگشت توپ چه کاره دیگه ای بلده؟ البته از این نگزریم که قدرت بدنی و جنگندگی بسیار عالی داره ... اما واسه یو اس اوپن خیلی توقع شما بالاست :434:
جواب سوال های شما :
هیچی - هیچی
:254::254:
راستي مي خواستم بگم نيمه نهايي ها باز هم برد و حقانيت حمله بر دفاع و بازي جذاب و تهاجمي به بازي سيركي ثابت شد.
:441::441::441::441::441::441::441:
davidbeckham
08-23-2009, 11:48 AM
نادال هر چی نداشته باشه
خوب گذاشته تو کاسه فدرر
همینکه نامبروانی رو ازش گرفت اتیش زد همه طرفداران فدررو
ضمنا ست 5-1 برده رو باختن فقط از فدررر بر میاد
Tennis4progress
08-23-2009, 12:06 PM
دوران نادال با تاکتیک NEUTRAL تمام شده است. سقوط او در ATP ادامه خواهد داشت مگر تغییر تاکتیک دهد که بعید میدانم بلد باشد!
Hossein Murray
08-23-2009, 12:16 PM
من اول به طرفدارهای هر 4 تنیسور تبریک میگم چون هر 4تا نشون
دادن که اونقدر لیاقت داشتن که تا این مرحله بالا اومدن.
بعد به طرفدارهای فـــــــــدرر کبیــــــــــــــر تبریک میگم.
و یه تبریک ویژه یه جناب nole که تنها طرفدار ثابت نواک هست.
.
.
من که میدونستم حسین مورای عزیز حتما از باخت اندی ناراحته
مونده بودم خوشحال بشم یا ناراحت.
حقیقتش برد و باخت راجر تو این مسترزها برای من اهمیتی نداره.
راجر فراتر از این حرفهاست.
فقط برد راجر به من این فرصت را داد که یه شب دیگه بازی زیبای
اونو تماشا کنم و بخاطر این هدیه زیبا ازش ممنونم :583:
سهیل جون راستشو بخوای اصلا ناراحت نیستم .
چون می دونم دو تا مسترز پشت سر هم بردن کار اندی نیست . خستگی و مدومیت جزئی و این مسائل هست دیگه .
این کارا فقط از رافا بر میاد که تو فصل خاک خودشو جر می ده همه ی مسترزا رو ببره خونشون ! ( نمی گم چیز بدیه ها !!! ولی عواقب داره خوب ! )
در هرصورت مرسی از ابراز همدردیت ! :160:برد راجر مبارکت باشه !
nima_masiha
08-23-2009, 01:06 PM
واقعا بردن نواک انتظار زیادی بود که شما از رافا داشتید. هر چند که خودمم دوست داشتم که رافا بیاد فینال ولی خب تو این زمین خیلی سخته! بهترین نتیجه رافا تو این زمین همین نیمه نهایی هست! دیگه بیشتر از این توانشو نداره چون سبک بازیش اجازه نمیده، اینجا باید حمله کنی، باید وینر زیاد بزنی.
گرفتن یو اس اوپن از طرف رافا هم بیشتر شبیه رویا میمونه!!! لطفا تو رویا سیر نکنید. حقیقت رو قبول کنید.
ست اول رافا - نواک که کاملا یکطرفه بود و رافا بسیار افتضاح بازی کرد. ست دوم نزدیک بود اما بازم نواک یک قدم جلوتر بود و همیشه رافا سعی داشت عقب افتادگیشو جبران کنه که نتونست چونکه اینجا رم، مونت کارلو یا مادرید نیست! اینجا سینسیناتیه!!!
تا وقتی که تنیسورهایی مثل فدرر و نواک رو فرم باشن حرف اول رو در این نوع سطح خواهند زد.
راستی، من احساس کردم رافا هنوز درد داره، اینو از چهرش میشد فهمید. حالا توجیه بود یا چیز دیگه نمیدونم ولی چهرش نشون میداد که احساس ناراحتی میکرد!!!
nima_masiha
08-23-2009, 01:17 PM
زكي، كجاي كاري آرسام، ميزنه دربه داغون ميكنه طرفو.
شما از تنیسور خودت مایه بزار!
یه بار که فدرر داشت به رافا کمک میکرد شماره دوییش رو پس بگیره اینجوری شد.
واقعا خنده داره که دلتون رو به هد تو هد خوش کردین! تو این چند سال یه بار نشد رافا غیرتی نشون بده و اینجا یا یو اس اوپن بیاد فینال تا بعد خدمتش بگیم هد تو هد یعنی چی!!! به قول میلاد اگه 3 تا مسترز تو چمن بود اونوقت هم حرف از هد تو هد میزدید!!!؟
amin moatazedi
08-23-2009, 01:31 PM
جواب سوال های شما :
هیچی - هیچی
:254::254::254::254::254::254:
واقعا خنده داره که دلتون رو به هد تو هد خوش کردین! تو این چند سال یه بار نشد رافا غیرتی نشون بده و اینجا یا یو اس اوپن بیاد فینال تا بعد خدمتش بگیم هد تو هد یعنی چی!!! به قول میلاد اگه 3 تا مسترز تو چمن بود اونوقت هم حرف از هد تو هد میزدید!!!؟
نیما جون هد تو هد واسه جدول مجله کودکانه! :254::254:
BABAK
08-23-2009, 01:57 PM
سینسیناتی جای تسویه حساب با این جوجه هاست... حساب نادالم که توی مادرید رسید. مورای هم که
دیشب خونین و مالین شد و امشبم نوبت نواکه که راکتشو بزنه بشکونه از دست راجر !!!
نادال هر چی نداشته باشه
خوب گذاشته تو کاسه فدرر
ديويد جون اين حرفا و جز جيگر زدنا فقط از تو برمياد
حرفات مثل لج كردن بچه كوچولويي ميمونه كه ميخواد كتك آخر رو به دوستش بزنه و بگه من كم نياوردم.
همه ميدونند نادال كم عددي نيست. كارش هم درسته.
ولي همه هم ميدونند كه مقايسه نادال و فدرر محاله.
تو هم از اين حرفا بزن تا دلت خنك شه.
البته دلت خنك هم ميشه، چون از اين ببعد فكر كنم نادال ديگه نبايد براي نامبر واني كار كنه و فقط بايد به ناخونك زدن به افتخارات فدرر دلخوش كنه:254::254:
فراموش كردن واقعيت خيلي سخته، ولي بايد تحمل داشت. از تو بعيده كه كم تحملي.
در هر صورت خيلي مخلصم و از اينكه اينجا باز ميبينمت خيلي خيلي خوشحالم.
ارادتمندم
واقعا بردن نواک انتظار زیادی بود که شما از رافا داشتید. هر چند که خودمم دوست داشتم که رافا بیاد فینال ولی خب تو این زمین خیلی سخته! بهترین نتیجه رافا تو این زمین همین نیمه نهایی هست! دیگه بیشتر از این توانشو نداره چون سبک بازیش اجازه نمیده، اینجا باید حمله کنی، باید وینر زیاد بزنی.
گرفتن یو اس اوپن از طرف رافا هم بیشتر شبیه رویا میمونه!!! لطفا تو رویا سیر نکنید. حقیقت رو قبول کنید.
ست اول رافا - نواک که کاملا یکطرفه بود و رافا بسیار افتضاح بازی کرد. ست دوم نزدیک بود اما بازم نواک یک قدم جلوتر بود و همیشه رافا سعی داشت عقب افتادگیشو جبران کنه که نتونست چونکه اینجا رم، مونت کارلو یا مادرید نیست! اینجا سینسیناتیه!!!
تا وقتی که تنیسورهایی مثل فدرر و نواک رو فرم باشن حرف اول رو در این نوع سطح خواهند زد.
راستی، من احساس کردم رافا هنوز درد داره، اینو از چهرش میشد فهمید. حالا توجیه بود یا چیز دیگه نمیدونم ولی چهرش نشون میداد که احساس ناراحتی میکرد!!!
نيما جون ، من موندم اين بشر (مخلص خودش و طرفداراش هم هستيم) با چه تفكر و انگيزه اي، تحت هر شرايطي رو فرهندش، تاپ اسپين ميزنه!!!؟؟؟؟
يعني واقعا عقلش نميرسه تنوع بده به بازيش؟ يا اينكه به ضرباتش مطمئنه. يادمه پارسال كه موري باهاش بازي ميكرد انقدر توپ كوتاه (كم ارتفاع) و مخصوصا بك هند اندر اسپين ميانداخت رو فورهند نادال كه نادال مجبور ميشد با استيل عجيبش توپا رو با ارتفاع بالا و اسپين پايين جواب بده و اونوقت اندي از اون ضربات وينر چكشي كم قوسش ميزد!!!!!
من نميدونم انگيزه نادال چيه و اگه با اين روش به دوراني برسه (كه داره ميرسه) كه تنيسورهاي دورو برش با معدل 70% تا 85% آمادگي ( كه شامل شانس هم ميشه) بخوان باهاش بازي كنن، چه خاكي بايد توي سرش بريزه.
من كه ناواردم. ولي اين روش هر چي هم كه توش مهارت داشته باشي منسوخه. (همونطوري كه ايووكارلويچ رو براي تك بعدي بودنش سرزنش ميكنيم. نادال در اون حد نيست ولي داره تك بعدي تر ميشه)
باز هم ميگم نادال سيركي (انجام چند روش خاص با مهارت كامل) بازي ميكنه.
با اين اوصاف مقايسه نادال با فدرر در نوع و اراوه بازي در زمين، مضحك و ساده لوحانه بنظر ميرسه.
ارادتمندم
amin moatazedi
08-23-2009, 05:05 PM
:434: بازی امشب دیدن داره ... حیف که من نیستم ... پخش مجدد داره؟
Mohammad
08-23-2009, 05:10 PM
میتونم بپرسم امین جان کی گفته رافا الان در بهترین وضعشه؟!
احتمالا باید یادت رفته باشه رافا دو ماه مصدوم بوده و تا الان فقط 5 یا 6 تابازی بعد از مصدومیت انجام داده. حالا این بهرتین وضعو از کجا اوردی؟ خدا میدونه!
دوست عزيز واقعا مطمئني؟؟!!! يا توي رويا سير ميكني؟
اگه خيلي مطمئن نيستي يه صحبتي با ديويد كن تا از اطمينان خارجت كنه.
اميدوارم از اين به بعد كمتر احساساتي بشي:443::443::443:
مطمئن هستم سلام جان. :443:
دوران نادال با تاکتیک NEUTRALتمام شده است. سقوط او در ATP ادامه خواهد داشت مگر تغییر تاکتیک دهد که بعید میدانم بلد باشد!
سعید جان شما هم که پستای رئیستو هی کپی پیست کن! :251::254:
واقعا بردن نواک انتظار زیادی بود که شما از رافا داشتید.
رافا تا به حال این کارو زیاد کرده نیما جان، بیخودی شلوغش نکنید. بذار یه مسئله رو برات روشن کنم.
کسی که از مصدومیت خارج میشه چند تورنمنت اول رو خیلی نرم دنبال میکنه برای همین رافا این چند وقت اصلا رو لیمیتش نمیره.
رافا کلا آدم Level-headed ی هست و دیروز به خوبی این مسئله رو ثابت کرد و الکی جوگیر نشد، اگه بردم که چه عالی اگه نه که هیچ فشار نمیارم! دیدید آخرش چقدر راحت رفت به هوارادارش امضا داد و اصلا ناراحت نبود.
تو مصاحبش هم ابراز رضایت کرده و خیلی خوشحال بود که داره میاد رو فرم.
رافا اگه دیروز 70 درصد آمادگیش رو داشت ست دوم رو می برد و ست سوم رو هم به راحتی می برد تازه ست اول رو هم با اختلاف نمیباخت.
یه نگاه به پروفایل من بنداز که بفهمی چی به چیه!
اینقدر هد تو هد نکنید که تو هاردکورتم فک کنم 3 3 مساوین راجر و رافا. ببخشید یعنی همه سرفیس ها باید مطابق میل راجر باشه؟!! بابا شماها دیگه کی هستید! تازه خرده فرمایشاتون هم یکی دو تا نیست که. خاک که بدرد نمیخوره، میمونه چمن و هارد کورت که چمنم دیگه نوعشو عوض کردن کنده بدرد نمیخوره. هاردکورتم همه نوعش نه فقط از نوع سریع و لو بونس باشه. نون اضافه چیز دیگه نمیخواین؟!! با این حساب فقط سینسی و یو اس اپن و بقیه رو بریز دور.
amin moatazedi
08-23-2009, 05:15 PM
محمد الان منظورم نبود کلا مثلا پارسال که در اوج دوران ورزشی خودش بود نتونست بیاد فینال چه برسه به الان
Hossein Murray
08-23-2009, 08:08 PM
:434: بازی امشب دیدن داره ... حیف که من نیستم ... پخش مجدد داره؟
فردا صبح ساعت 10 .
Hossein Murray
08-23-2009, 09:14 PM
مبارکه راجری ها !
قهرمانی راجــــــــــر کبیــــــــــــر مبارک
:396::396: :396::396::396::396::396::396::396:
:583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583:
راجـــــــــــــــــــــر متشکــــــــــــــریـــــــم
msabet
08-23-2009, 09:27 PM
come on roger
باز هم افتخاری دیگر برای راجر
راجر با این قهرمانی نشان داد که US open 2009 هم ماله خودشه
مبارکه راجری ها !
مــــــــــــــــــــــــــــــرســــــــــــــــــــــی حسیــــــــــــــــــن جـــــــــــــــان :655:
Mohammad
08-23-2009, 09:29 PM
منم به همه دوستان راجری تبریک میگم، مبارکتون باشه. راستی من سرمونی رو فقط آخرشو دیدم کسی لینکشو پیدا کرد بده یه نگاهی بندازیم. مرسی
BABAK
08-23-2009, 09:36 PM
شانزدهمین مسترز راجر که باعث شد بالاتر از نادال و به یک قدمیه آغاسی برسه رو به همه
طرفدارای گلش تبریک میگم...
Saeedzr
08-23-2009, 09:37 PM
منم به راجری ها تبریک میگم،تا افتخار بعدی 21 روز صبر کنید.
اگر راجر در نیویرک هم در همین لول دو بازی آخرش بازی کنه،فقط یه اتفاق نادر میتونه جلوی قهرمانیش رو بگیره.
محمد سرمونی خاصی نبود حالا که بخوای ببینی،قیافه تروفی هم از نظر من مسخره بود!
هر چند حرفای راجر قشنگ بود.:655:
nemo62
08-23-2009, 09:38 PM
ممنون دوست عزیز
مريم
شماها همديگه رو خوب مي شناسين همسايه اين:379:
BABAK
08-23-2009, 09:40 PM
50 میلیون دلار جایزه سزاوار دستهای جادویی توست راجر نوش جونت....
Abradat
08-23-2009, 09:40 PM
قهرمانی راجر عزیز رو تبریک میگم به همه بچه ها خوب و دوست داشتنی فروم
خوب حال این بچه پررو رو گرفت،نذاشت جون بخوره مثل دیشب ست اول رو طوفانی آغاز کرد و طوفانی تمومش کرد و ست دوم هم با اینکه اولش یخورده شل اومد ولی بعدش با خونسردی همیشگیش و ثبات فنیش کار رو تموم کرد.دیشب وقتی نواک برا نادال سینه میکوبوند و خودشو جر میداد خیلی ناراحت شدم.ولی راجر خوب حالشو جا آورد.
فدرر اگه فدرر باشه هیچکس جلودارش نیست.
مريم
شماها همديگه رو خوب مي شناسين همسايه اين:379:
نه! ولی خیلی وقته با هم هستیم :434:
nemo62
08-23-2009, 09:42 PM
فردا صبح ساعت 10 .
از كدوم شبكه
nemo62
08-23-2009, 09:43 PM
نادال هر چی نداشته باشه
خوب گذاشته تو کاسه فدرر
:786: بدجوري طرفداراي نادال داغ كردن
Mohammad
08-23-2009, 09:44 PM
منم به راجری ها تبریک میگم،تا افتخار بعدی 21 روز صبر کنید.
اگر راجر در نیویرک هم در همین لول دو بازی آخرش بازی کنه،فقط یه اتفاق نادر میتونه جلوی قهرمانیش رو بگیره.
محمد سرمونی خاصی نبود حالا که بخوای ببینی،قیافه تروفی هم از نظر من مسخره بود!
هر چند حرفای راجر قشنگ بود.:655:
چی میگفت مگه؟ مگه قراره چیه داشته باشه دیگه سرمونی، میخوام ببین راجر دیگه بغضی گریه ای چیزی نکرد؟! :434: نه جدا از شوخی مصاحبه ها رو میخوام. یوتوبم فیلتره لامسب.
قهرمانی راجر عزیز رو تبریک میگم به همه بچه ها خوب و دوست داشتنی فروم
خوب حال این بچه پررو رو گرفت،نذاشت جون بخوره مثل دیشب ست اول رو طوفانی آغاز کرد و طوفانی تمومش کرد و ست دوم هم با اینکه اولش یخورده شل اومد ولی بعدش با خونسردی همیشگیش و ثبات فنیش کار رو تموم کرد.دیشب وقتی نواک برا نادال سینه میکوبوند و خودشو جر میداد خیلی ناراحت شدم.ولی راجر خوب حالشو جا آورد.
فدرر اگه فدرر باشه هیچکس جلودارش نیست.
مخصوصا وقتی ست دوم 0-3 جلو افتاد خیال کرد خبریه ولی راجر
حالشو گرفت تا دیگه سینه نکوبونه!
بچه پررو ! :251::251:
Mohammad
08-23-2009, 09:48 PM
به نواک وصله نچسبونید!!! دلتون هم برای رافا نمیخواد بسوزه، رافا و نواک خودشون جیک تو جیکن، با هم این حرفا رو ندارن. نواک هر چقدر بچه پررو باشه متکبر نیست.
:786: بدجوري طرفداراي نادال داغ كردن
مریم خانم
با خشایار عزیز من شوخی نکن ! :174:
به نواک وصله نچسبونید!!! دلتون هم برای رافا نمیخواد بسوزه، رافا و نواک خودشون جیک تو جیکن، با هم این حرفا رو ندارن. نواک هر چقدر بچه پررو باشه متکبر نیست.
متکبر نیست ؟!
داره میترکه از غرور ! :251:
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 09:50 PM
منم قهرمانی راجر رو تبریک میگم.1000 امتیاز به حسابش واریز شد که خدایی ناکرده یو اس اپن رو نتونه بگیره(که انشاا.. میگیره) بازم نامبر وان میمونه.نواک هم حال بازی نداشت نواک هم خودشو تو کورس 4 نفر اول نگه داشت.
به هردو تنیسور خسته نباشید میگم.
خب اینم دومین مسترز راجر در 2009
قابل توجه کسایی که راجر 2008 رو تموم شده میدونستن.
زنده باد راجر و هوادارا
موفق باشید
یا علی
:254::254::254::254:
Mohammad
08-23-2009, 09:57 PM
مریم خانم
اوه اوه سهیل دست بردار از این تزویر، حیلت رها کن، نقاب از چهره برکش. :688::688:
amin moatazedi
08-23-2009, 09:58 PM
R. Federer 6 7
N. Djokovic 1 5
Mohammad
08-23-2009, 09:58 PM
اون کس که در درجه اول خودتی؟!! برم تاپیک نظر سنجی اول فصلتو بیارم بالا؟ برم؟! :434:
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 10:04 PM
اون کس که در درجه اول خودتی؟!! برم تاپیک نظر سنجی اول فصلتو بیارم بالا؟ برم؟! :434:
محمد جان من کی گفتم تموم شده من فقط نظر سنجی گذاشتم برای علت باخت هاش.
که شما هم ادمی بودی که انرژی منفی میدادی و میگفتی تموم شده ولی انگار سر نادال خودتون اومده:251:
از قدیم و ندیم گفتن که اگه برا کسی ارزوی بد بکنی....:251:
و اینو من میگم هرکی با راجر در افتاد ور افتاد:251:
موفق باشی
یا علی
اوه اوه سهیل دست بردار از این تزویر، حیلت رها کن، نقاب از چهره برکش. :688::688:
برو بابا !
خشایار حساسه و زود بهش برمیخوره.
بتو چه مربوطه خودتو میندازی وسط حسود ؟! :434:
شعر میگی محمد؟!
Mohammad
08-23-2009, 10:14 PM
برو بابا !
خشایار حساسه و زود بهش برمیخوره.
بتو چه مربوطه خودتو میندازی وسط حسود ؟! :434:
شعر میگی محمد؟!
تو خودت صب تا شب رو اعصاب خشایار راه نرو به بقیه کار نداشته باش. خشایار جنبش از تو خیلی بیشتره :254: و بهش بر نمیخوره.
تو خودت صب تا شب رو اعصاب خشایار راه نرو به بقیه کار نداشته باش. خشایار جنبش از تو خیلی بیشتره :254: و بهش بر نمیخوره.
من هیچوقت با خشایار بحث نمیکنم!
مثل اینکه هنوز ناراحتی؟!
خشایار بهانه است.
مشکلی داری بگو حل کنیم
چیزی تو دلت نمونه! :379:
Saeedzr
08-23-2009, 10:18 PM
چی میگفت مگه؟ مگه قراره چیه داشته باشه دیگه سرمونی، میخوام ببین راجر دیگه بغضی گریه ای چیزی نکرد؟! :434: نه جدا از شوخی مصاحبه ها رو میخوام. یوتوبم فیلتره لامسب.
نگفتم چیز خاصی گفت،گفتم قشنگ حرف زد:shame: مثل همیشه:655:
ولی اولش از نواک پرسید که: ست دوم رو طوری شروع کردی که گفتیم ممکنه بازی رو برگردونی
نواک هم با اشاره کردن به تروفیش جواب داد: دیدم اینجوری سریعتر به این(تروفی) میرسم:254:
گفت که امروز راجر تووو گود بود:434:
بعد خانومه به راحر هم گفت که امسال اولین فرانسه رو بردی،و ششمین ویمبلدون،ولی یه اتفاق جدید دیگه هم افتاد،
بعد راجر گفت بله،دو قلوها
بعد خانومه در مورد آمادگی قبل از نیویرک پرسید،که راجر گفت:
من حتی مطمئن نبودم که بتونم تو این دو مسترز شرکت کنم،به خاطر حاملگی میرکا
بعد خانومه گفت که تایمینگ بچه ها خوب بود:251:
و خوشحال بود که میرکا هم با بچه ها اومده.
در پایان هم از حاج خانومش(میرکا) تشکر کرد:160:
دیگه بقیه حرفا رو یادم نمیاد(اگه چیزی مونده باشه)
حالا اگه لینکی پیدا کردم که پیلتر نبود برات میفرستم:443:
!GH-9924
08-23-2009, 10:21 PM
http://www.marmolak.net/images/jj4sfw3hkpu2ybcznsgu.jpg
خوب راجر امروز راجری شده بود که من مدت هاس فراموشش کرده بودم...این بازی از راجرو میتونم به جرات بگم که فقط میشه تو سالای 2006 تا 2007 راجر پیدا کرد...
جدا به شخصه از دیدن این بازی لذت بردم و خیلی جیزا باسم زنده شد واقعا عالی بود و میدونم همه لذت بردن...
واقعا تمام امتیازای این بازی می تونه یه کلیپ اموزشی باشه....
والی ها ,passing shootدرجا و درحین حرکت, اسلایس های بی نقص , وینرای با سرعت بالا و رالی های با تایم زیاد به خصوص تو ست دوم که هر کسی رو به وجد میاورد..
قهرمانی مایسترو رو به همه تبریک میگم...
Mohammad
08-23-2009, 10:23 PM
سهیل دارم شوخی میکنم باهات بیخیال رفیق.
Mohammad
08-23-2009, 10:26 PM
سعید ممنون، مگه میرکا هم اونجا بود؟!!! پس چرا من ندیدمش.
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 10:31 PM
فک کنم 2009 سال افسردگی نادالی هاست:251::251:
سهیل دارم شوخی میکنم باهات بیخیال رفیق.
ممنون.
ولی اگه یه وقت از من رنجیده خاطر باشی ازت معذرت میخوام. :583:
راجر تو این تورنمنت کلا سرویس اولش اصلا خوب نبود.
به همین خاطر ایس هم کم زد.
وقتی هم جلو میوفته بازی رو ول میکنه.
Saeedzr
08-23-2009, 10:40 PM
سعید ممنون، مگه میرکا هم اونجا بود؟!!! پس چرا من ندیدمش.
با دو تا بچه که نمیاد تو استادیوم!
ایشالا شب هتل;)
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 10:43 PM
بچه ها اینم یه تنیسور اماده
کسی بیوگرافیشو میدونه؟
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 10:45 PM
خب اینم یه عکس دیگه که کلاس تایپیک بره بالا:251:
Tennis4progress
08-23-2009, 10:46 PM
بچه ها کسی بازی فینال رو ضبط کرده؟ یا تکرارش از کدوم شبکه ها ممکنه پخش بشه، دقیقا اسم شبکه و زمان احتمالی بازپخش رو بگید . مرسی
راستی یادم رفت باز یادآوری کنم به نادالی ها که:
دوران نادال تمام شده است :251:
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 10:48 PM
بچه ها کسی بازی فینال رو ضبط کرده؟ یا تکرارش از کدوم شبکه ها ممکنه پخش بشه، دقیقا اسم شبکه و زمان احتمالی بازپخش رو بگید . مرسی
از همین الجزیره 1 و 2 تکرار میشه.ظهر ساعت 1 به بعد پای تلویزیون باش.
این عکس تشریفاتیه مثل کلنگ زدن ؟!
یا واقعا علی آبادی بلده تنیس بازی کنه؟! :251::251:
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 10:52 PM
به قول اوساش استاد عملیات عمرانیه.
فک کنم فورهندی که میخواد بزنه پیر رافا راجر و ... رو در بیاره...
ضمنا هد بندش اسپانسر نداره و ...
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 10:53 PM
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Western+Southern+Financial+Group+Masters+Day+-Ohk1k2_C5Yl.jpg
Abradat
08-23-2009, 10:53 PM
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
هد بندش منو کشته
اصل سوژه است
فقط باید بهش بخندی
مرتیکه مغول فکرکنم بازی فدرر نادال رو دیده جو گرفتش
Tennis4progress
08-23-2009, 10:55 PM
خب اینم یه عکس دیگه که کلاس تایپیک بره بالا:251:
البته جای بحثش اینجا تو این تاپیک نیست ولی 1 خاطره بگم از این علی آبادی و تنیس بازی کردنیش:
من سال 87 تو مجموعه انقلاب کنار زمین2 که علی آبادی توش تمرین تنیس میکرد داشتیم بازی میکردیم. علی آبادی واقعا بی استعداد بود. یک فورهند رو 10 جلسه بهش چند تا مربی گفتن یاد نگرفت. همش توپاش تو زمین ما بود. هفته ای 2 روز میومد با چه اسکورتی!
کلا خیلی خنگ بود:251:
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 11:00 PM
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
بازی فدرر نادال رو دیده جو گرفتش
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
هد بندش مث جیمز بلیکه:251:
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 11:04 PM
البته جای بحثش اینجا تو این تاپیک نیست ولی 1 خاطره بگم از این علی آبادی و تنیس بازی کردنیش:
من سال 87 تو مجموعه انقلاب کنار زمین2 که علی آبادی توش تمرین تنیس میکرد داشتیم بازی میکردیم. علی آبادی واقعا بی استعداد بود. یک فورهند رو 10 جلسه بهش چند تا مربی گفتن یاد نگرفت. همش توپاش تو زمین ما بود. هفته ای 2 روز میومد با چه اسکورتی!
احتمالا تیم دوبل خودش و اربابش خواسته کل بخوابونه حالا کل کیو؟
وای به حال زمانیکه اربابش سرویس بزنه!!!!!:254::254::254:
فک کنم کل منصور بهرامی که تو ویمبلدون مچ بند سبز بسته بود.
Mohammad_Joulaei
08-23-2009, 11:26 PM
چون تایپیک نداره اینجا میزنم
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/003D2FFCA4DB4FC2A5CE04A34DD8FFF7.ashx (javascript:openLSWindowTandR(2009,'34','en',1,'M012',%20'www.atpworldtour.com'))
Damoon
08-23-2009, 11:40 PM
برد راجر رو تبریک میگم به همه طرفداران بازی offensive
نادال هم baseline را ول خواهد کرد.مطمئنم:443:
amin moatazedi
08-23-2009, 11:43 PM
ساعت 1.30 کانال از الجزیره اسپورت 2
Damoon
08-23-2009, 11:43 PM
سهرابی مربیش بود. بنده خدا مربیگری رو ول کرد!:434:
Mohammad
08-23-2009, 11:45 PM
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/003D2FFCA4DB4FC2A5CE04A34DD8FFF7.ashx (javascript:openLSWindowTandR(2009,'34','en',1,'M012',%20'www.atpworldtour.com'))
تاپیک داره امین زحمتشو کشیده، اعلام برنامه شم شما زحمتشو بکش، محمد جان. :434: من مصدومم فعلا.
davidbeckham
08-23-2009, 11:45 PM
قهرمانی فدررو تبریک میگم
amin moatazedi
08-23-2009, 11:47 PM
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/003D2FFCA4DB4FC2A5CE04A34DD8FFF7.ashx (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openLSWindowTandR%282009,%2734%27,%27en%27,1,%27M012%27,%20%27www.atpworldtour.com%27%29)
تاپیک که داره :655:
amin moatazedi
08-23-2009, 11:48 PM
نتیجه بازی فینال دوبل :
B. Bryan
M. Bryan 6 6 13
D. Nestor
N. Zimonjic 3 7 1
amin moatazedi
08-24-2009, 12:15 AM
الان داره تکرار بازی نواک با راجر پخش میشه از الجزیره 2
Saeedzr
08-24-2009, 01:52 AM
راستی عکس العمل نواک بعد از بردن اولین گیمش خیلی باحال بود:254:
کوروش کجاست؟ پیداش نیست
رفته پیش میلاد؟
تبریک به راجری های گل همین،راجر خیلی سرتر بود!
nemo62
08-24-2009, 08:58 AM
راجر تو این تورنمنت کلا سرویس اولش اصلا خوب نبود.
به همین خاطر ایس هم کم زد.
وقتی هم جلو میوفته بازی رو ول میکنه.
آخ گفتي اينكه وقتي جلو ميفته بازي رو ول مي كنه ديوونه مي شم اين كارش پيرم مي كنه ولي شايد سياست بازيشه براي انرژيش برنامه ريزي مي كنه كه خودشو نكشه و بعد مصدوم نشه و تو اوجش سقوط نكنه:434:
قهرماني راجر رو به همه تبريك مي گم :655:
nemo62
08-24-2009, 09:12 AM
آره باهات موافقم:441:
nemo62
08-24-2009, 09:13 AM
مریم خانم
غيرتي شد :254: :160:
آخ گفتي اينكه وقتي جلو ميفته بازي رو ول مي كنه ديوونه مي شم اين كارش پيرم مي كنه ولي شايد سياست بازيشه براي انرژيش برنامه ريزي مي كنه كه خودشو نكشه و بعد مصدوم نشه و تو اوجش سقوط نكنه:434:
قهرماني راجر رو به همه تبريك مي گم :655:
1. درسته که راجر با برنامه کار میکنه ولی باید فکر ما راهم بکنه! :251:
2. ممنون از لطف شما :shame:
براي انرژيش برنامه ريزي مي كنه كه خودشو نكشه و بعد مصدوم نشه و تو اوجش سقوط نكنه:434:
خیلی باحال گفتی !
Afshin
08-25-2009, 12:13 AM
محمد جان مقایسه ی راجر و رافا تو این شرایط واقعا چیز عجیبی هست... رافا خودتون شرایط بازیش رو می بینید در حالی که نه سرویس مطمئنی الان داره نه روی فرم هست نه ضربات اسپین دارش مثل گذشته کارسازه و ....!!
در حالی که فدرر الان این روز ها داره بهترین سرویس های عمرش رو می زنه و کلا بازیش با ثبات تر هست!!
واقعا این که بگید برد راجر از این بهتره یا باخت اون از این بدتره چیز خاصی رو ثابت نمی کنه...
کوروش جان سلام
بازم ازون تزای عجیب و غریبت دادیا !!!
به ما چه که تنیسورتون ثبات نداره ؟ به ما چه که یه بار تاپ اسپینش میگیره یه بار هم نمیگیره ؟ به ما چه که فرت و فرت مصدوم میشه ؟
اصلا واسه همین چیزاست که میگم رافا فدرر بشو نیست که نیست . . .
اگه فدرر رو فرمه حقشه . . . همون طور که رافا توی یک سال گذشته رو فرم بود و کلی هم عنوان و ... بدست آورد . . . شرایط هر تنیسور به خودش بر میگرده و بس . . .
اگه راجر بهترین سرویسهای عمرش رو میزنه میتونه که میزنه . . .این قصه رو از ویمبلدون که فهمیدید راجر سرویساش عالیه راه انداختین . . .محمد میاد میگه ایس چیپ پونته تو میگی شانس میاره که داره خوب سرویس میزنه و . . .
اینا همش از روی حسادته . . .چه قبول کنین چه نکین فدرر دوباره برگشته به اوج و جواب امثال شما رو که یه مدت راجر رو له کرده بودین داده . . . به قول خودت جوابتون رو هم توی زمین داده
حالا شما تا آخر عمر بگید شانس شانس شاید چند تا گرند اسلم به رافا دادن . . .
Afshin
08-25-2009, 12:29 AM
بردهای رافا رو به همه ی دوستان تیریک میگم،رافا خیلی داره امیدوار کننده بازی میکنه.وینرزهاش بیشتر شده،خودش رو هم زیاد خسته نمی کنه.راستی فدرر چجوری جرات کرد بیاد سمی!؟ :434:البته به قول بعضی دوستان که موری رو ببره زیاد بدم نمیشه!:434:
حالا که دیدی ؟ خوب چشاتو وا کن . . .مشکل شما اینه که سالهای 2004 تا 2007 رو خیلی زود فراموش کردین ولی خوشبختانه دوباره شد تا بفهمید یه من ماست چقدر کره داره . . .
Afshin
08-25-2009, 01:11 AM
وگرنه صد سال خوان نمیتونه رافا رو ببره!! :396:
درست مثل 1/4 مسترز میامی !
سلام افشین جان
بیشتر به ما سر بزن. :655:
milad28235
09-09-2009, 01:33 PM
هوادارهای نادال دیگه رسما گندش رو در آوردن
توی همه ی نظر سنجی ها تا می پرسن کی قهرمان می شه می گن رافا
بابا بسه دیگه
نپرسیدن که کی رو دوست دارید که
همشون هم از منطق حرف می زنن پر رو ها
milad28235
09-09-2009, 05:02 PM
بازم بهونه بازم توجیه!!! بعد یه بار ما میگیم رافا تو بازی با مورای تو روتردام نمیتونست راه بره دوستان میگن ما توجیه می کنیم!!!؟ :395: خوان روی فروم هم میبود نمیتونست از پس مورای با اون دفاع عالیش بر بیاد تازه اندی دیشب بازی خیلی قابل توجهی ارائه نداد... رافا هم به اشتباه خودش و کمبود بازیش باخت وگرنه صد سال خوان نمیتونه رافا رو ببره!! :396:
یه بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :193::193:
خوار مادر مارو یکی کردی با هم انقدر تاحالا بهونه آوردی
یه بار؟
خوان تا پیروزی فاصله ای نداشت
توی ست دوم توی تای برکم باخت . 6-0 که نباخت. بعدش هم که دیدی دکتر اومد توی زمین. خوان هم در ست آخر نمایش خوبی ارائه نداد. ولی 2-1 می برد.
در مورد
آره صد سال هم نمی تونه رافا رو ببره
فقط نمی دونم چرا توی میامی و مونترال لهش کرد
عجیبه ها!!! :379:
چقدر جالبه که کوروش میگه رافا به خودش باخت.
یعنی رافا به خودش میبازه یا اینکه مصدومه.
این حرفها ناشی از یه دگرشیفتگی هست که بسیار
خطرناکتر از خودشیفتگیه!
عقل و منطق دیگه رسما کنار گذاشته میشه و شخص
همه چیز اون فرد مورد نظر رو بی نقص میدونه.
آره رافا به خودش و اشتباهاتش فقط میبازه!! :3t1::3t1:
milad28235
09-10-2009, 01:56 AM
راجر میگم شانس آورد ولی بازم مشخص نبود اگه رافا می رسید فینال چی میشد!؟ ممکن بود فدرر ببره ولی خود شما هم فکر کنم اعتراف دارید که شانس برد رافا مقابل فدرر بیشتر از برد هر بازیکن دیگری مقابل رافا یا خود راجر هست!! :350:
چی گفتی؟ :379:
خودت هم فهمیدی؟
احتمالا منظورت اینه که بازی رافا و فدرر نزدیک تره تا بازی تنیسورهای دیگه با این دو، آره؟
خوب این که تابلوئه.
جدا نفهمیدم چی گفتی این پستت رو.
خودت هم فهمیدی؟
احتمالا منظورت اینه که بازی رافا و فدرر نزدیک تره تا بازی تنیسورهای دیگه با این دو، آره؟
خوب این که تابلوئه.
بعضی حرفها تو کوران بحثهای داغ و بدون فکر زده شده
زیاد جدی نگیرشون! :434:
milad28235
09-10-2009, 08:12 PM
سهیل جان ممنون
یه توضیحی راجب هایلایت میدی؟
کانال 3 چه شب هایی تنیس ستاره های دنیا رو پخش میکنه؟
بعدش ساعتش هم حدود همون 2 تا 4 هست؟
کلا در هفته چن روز تنیس ستارهای دنیا رو پخش میکنه؟
راستی فهرست اعلام برنامه های منتخب ورزشی کانال 3 رو از کجا میشه دید؟؟؟
ممنون از شما دوست عزیز
یا علی
نه بابا
هر وقت عشقشون بکشه نشون می دن
در برنامه ی شبانگاهی
اون برنامه رو هم اصلا در سایتشون اعلام نمی کنن
در واقع وقتی برنامه ندارن، برای پر کردن آنتن، مسابقات بیات شده از ورزشهای مختلف رو نشون می دن
همین یه هفته پیش داشت بازی موری و دل پوترو رو توی میامی نشون می داد
koury
09-10-2009, 08:47 PM
خودت هم فهمیدی؟
خوب این که تابلوئه.
خیلی ساده و سلیس و فارسی گفتم! بنظر من اگه بخوایم برای شکست دادن فدرر توسط بازیکنای دیگه شانس قائل بشیم رافا 100 درصد شانسش بیشتر از رادیک یا نواک یا حتی موری هست تو هر زمینی... همین قضیه بالعکسش هم صادقه!
بهر حال منظورم این بود که اونقدر که این دو تا بازیاشون با هم جذاب و نزدیک میشه بازی هیچ کدومشون با تنیسور دیگری بهتر نمیشه!
البته مطمئن نیستم کجا این پست رو زدم و در خلال کدوم بحث بوده ولی بهرحال این یه چیز طبیعیه که بازی رافا و راجر بهتر بازی رافا یا راجر با نواک یا اندیه... :441:
milad28235
09-10-2009, 10:03 PM
خشی جان
رافا هم در میامی امسال در ست آخر بازی، دو تا برک جلو بود از خوان
ولی سر آخر اون ست رو باخت
این مسائل پیش میاد
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.